Kuolleet lääkärit: salaliitto vai sattumaa?

Viimeaikoina useat holistiset lääkärit ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen. Tapaus muistuttaa muutaman vuoden takaista tapahtumaketjua, kun useat virologit joko kuolivat tai katosivat salaperäisesti. Erään sivuston mukaan kuolemantapauksia on viisi ja lisäksi viisi henkilöä on kadoksissa. Kaikki heistä eivät ole holistisia lääkäreitä, eli mikä on motiivi?

 

Jokainen kuolemantapaus on epäilyttävä, sillä lääkemafia on hyvin tietoinen siitä, että ihmiset siirtyvät heidän piiristään luontaisen lääketieteen harjoittajien pariin. Ja he AMA:n (American Medical Association) piirissä haluavat välttää potilaiden menetyksen todellisen terveydenhuollon, tautien ennaltaehkäisyn ja turvallisen, toimivan lääkehoidon piiriin.

Lyhyen ajan kuluttua siitä, kun he olivat käyneet olemattomin argumentein tri Mehmet Ozin kimppuun hänen TV-ohjelmassa esittämiensä neuvojen vuoksi, AMA järjesti kokouksen Chicagossa, jossa laadittiin ’eettinen ohjenuora julkisuudessa toimiville lääkäreille’, jotta voidaan ’puolustaa ammatinharjoittamisen korkeaa tasoa’. Ohjeilla haastetaan ne lääketieteen ammattilaiset, jotka julkisesti tuovat esille sellaisia hoitomuotoja, jotka AMA luokittelee puoskaroinniksi, koska ne ovat oikeasti toimivia eikä niillä ole mitään tekemistä lääkkeiden kanssa.

 

Entäpä vähemmän tunnetut holistiset lääkärit?

Valtamedialla ei ole minkäänlaista halua vetää johtopäätöksiä kuolemantapauksista. Yksi siellä, toinen täällä, mutta kukapa meistä ei kuolisi joskus.

Healthnutnews.com sivuston kirjoittaja Erin Elizabethin mukaan viisi on kuollut ja viisi holistista lääkäriä on kadonnut viimeisten viikkojen aikana.[Alkuperäinen artikkeli julkaistu 20. heinäkuuta 2015. Suom. Huom.] Erin on huolissaan, sillä yksi kuuluisimmista holistisen lääketieteen harjoittajista, tri Joseph Mercolan, on hänen henkilökohtainen tuttunsa.

Olen sulkenut pois laskuista yhden viidestä Erinin ilmoittamasta henkilöstä, enkä käsittele viittä Meksikossa tai Wisconsinissa kadonnutta lääkäriä, sillä heillä ei näytä olevan yhteyttä mihinkään, mikä voisi olla syynä lääkemafian kostoon tai salamurhiin, joiden tarkoituksena on pitää hankalat tapaukset ruodussa.

Erinin mukaan monet holistisen lääketieteen harjoittajat ovat huolissaan katoamis- ja kuolemantapauksista, mitkä ovat mahdollisesti osa lääkemafian pyrkimystä pitää yllä tuottoisa monopoliasema.

Herättämättä kansallisen valtamedian mielenkiintoa tai julkista huomiota, kourallinen ei-niin-tunnetuista holistisista lääkäreistä on kadonnut, “tehnyt itsemurhan”, kuollut salaperäisesti tai murhattu, mikä lähettää selkeän viestin lopuille. Erityisesti, mikäli he ovat vastahankaan rokoteuskonnon pyhien sakramenttien tai syöpäteollisuuden runsaudentorvien, kemoterapian ja sädehoidon, kanssa.

Meillä on mahdollinen motiivi ja toteuttajat ovat aina palkattavissa. Kaikesta huolimatta, kun kaikkia tapauksia mietitään kokonaisuutena, pidän Erinin kirjoitusta ja päätelmiä suurelta osin perusteettomana salaliittopornona.

 

Autismitutkija murhattu FDA:n ratsian jälkeen?

Mielestäni tässä tapauksessa voi piillä salaliitto. Tri Jeff Bradstreet, MD, oli rokoteturvallisuusaktivisti ja rokotteiden vuoksi vammautuneen, autistisen lapsen isä. Hänen ruumiinsa löytyi joesta, rinnassa oli ampumahaava. Tapaus on alustavasti luokiteltu itsemurhaksi. Eli hän ampui itseään rintaan, vaikka päähän ampuminen on yleisempi tapa tehdä itsemurha, ja sen jälkeen heittäytyi jokeen?

Miehen veli kehottaa kaikkia olemaan levittämästä huhupuheita, kunnes riittävä rahamäärä on koottu yksityistä tutkintaa varten. Jopa FDA:n suorittaman ratsian syy on jäänyt epäselväksi. FDA on kieltäytynyt vastaamasta ratsiaa koskeviin kysymyksiin.

Tri Bradstreetin on pyrkinyt todistamaan rokotteiden haitallisuuden, vaikka CDC väittää omien tutkimustensa osoittavan päinvastoin. Hänen näkemyksensä ovat tunnettuja rokotekriitikkojen ja autismin syitä pohtivien ryhmien parissa. Hänen siirsi klinikkansa Floridasta Georgian Bufordiin. Sivumainintana todettakoon, että Buford on 40 mailin päässä Atlantasta, CDC:n kotikaupungista.

CDC pitää tanskalaisen tri Poul Thorsenin tutkimusta pätevänä, vaikka se on todistettu vääräksi. Yhdysvaltain oikeuslaitos on syyttänyt Thorsenia väärennöksestä ja tutkimusrahojen kavalluksesta. Hän haki rahoitusta tutkimukselle, jonka tarkoituksena oli osoittaa, “ettei autismin ja rokotteiden välillä ole yhteyttä”. Oikeuslaitos on näköjään lopettanut tapauksen tutkinnan.

Tri Bradstreetin tarkoituksena oli osoittaa CDC:n väitteet vääriksi, haastaa Thorsenin löydöt sekä tuoda ilmi hänen rikollinen toimintansa. Hän on työskennellyt muiden rokotekriittisten- ja autististen lasten vanhempien ryhmien kanssa. Tarkoituksena on kumota rokoteteollisuuden immuniteetti juridisen vastuun edessä.

Eräällä toisella, hiljattain kuolleena löytyneellä holistisen lääketieteen harjoittajalla, tri Bruce Hedendalilla, PhD, saattoi olla yhteyksiä tri Bradstreetiin. Tri Hedendal puhui ravinnon merkityksestä terveydelle, hänet löydettiin kuolleena autostaan vailla minkäänlaista selkeää syytä, 67-vuoden ikäisenä. Kaikki hänet tuntevat ovat todenneet hänen olevan terve. Sekä hän että tri Bradstreet olivat FDA:n vierailujen kohteena ennen kuolemaansa.

Kolmas salaperäinen kuolemantapaus sattui Floridassa, missä holistinen lääkäri, MD, tri Teresa Sievers löytyi murhattuna kotoaan. Asiantuntijoiden mukaan naapurusto on yleisesti ottaen turvallista seutua. Sievers oli 46-vuotias ja hän oli Restorative Health and Healing Center –keskuksen perustaja. Keskus harjoittaa kokonaisvaltaista terveyshoitoa Floridan kaakkoisosassa.

Hän kirjoitti artikkeleita, jotka julkaistiin terveys- ja naistenlehdissä. Hän kommentoi, “Yleensä potilaat tulevat pakeilleni sen jälkeen, kun he ovat käyneet monien tavanomaisten lääkärien puheilla, eivätkä he ole saaneet haluamiaan vastauksia, tai erityisesti, heidän tilansa ei ole kohentunut yhtään.”

Häntä tituleerattiin Etelä-Floridan Äiti Teresaksi, sillä hän omistautui potilaidensa asialle. Monet olivat pelastuneet koululääketieteen aiheuttamilta kärsimyksiltä ja kuolemilta. On siis kolme holistista lääkäriä, jotka ovat kuolleet kahden viikon sisällä, ja joilla on yhteys Floridaan.

Jätän neljännen kuolemantapauksen pois laskuista. 34-vuotias tri Lisa Riley, joka työskenteli lääkärinä paikallisessa sairaalassa, löytyi murhattuna. Hän ei toiminut rokotevastaisessa liikkeessä tai muuten kyseenalaistanut valtavirtalääketiedettä. Ei ole motiivia, miksi lääkemafia olisi halunnut murhata hänet.

Lisäksi hänen aviomiestään, nyrkkeilijä ja salin omistaja, joka löysi hänen ruumiinsa, syytettiin muutama vuosi takaperin tyttöystävänsä murhan yrityksestä, mutta syytteet kaatuivat. Näyttää siltä, että Erin oli huolissaan tapauksesta, koska hänen “monivuotinen kumppaninsa”, tri Mercola, on osteopaattisen lääketieteen harjoittaja.

Hänen raporttinsa viides tapaus on mielestäni neljäs. Suurin osa kiropraktikoista on holistisen lääketieteen harjoittajia, ja 33-vuotias tri Baron Holt, DC, ei todennäköisesti ole poikkeus. Hän työskenteli newyorkilaisella Revolution Chiropractics –klinikalla, hänen kiropraktiset kykynsä tulivat hyötykäyttöön Lontoon olympialaisissa 2012, Yhdysvaltain olympiajoukkueen palveluksessa.

Hänet löydettiin kuolleena Floridan Jacksonvillessa, samana päivänä kun toinen kiropraktikko, tri Bruce Hedendal, DC, löytyi kuolleena Etelä-Floridasta. Kummankaan kuolinsyytä ei tiedetä. Järjestys on erikoinen, sillä Erin ei maininnut tri Holtin kuolemaa ennen kuin hän sai enemmän tietoa tästä. Lisäksi, kaikesta päätellen hän ei myöskään vastustanut lääketieteen monopoliasemaa.

Näin ollen vain kahdessa tapauksessa viidestä voidaan spekuloida salaliitolla, erityisesti tri Jeff Bradstreetin ja ehkä tri Teresa Sieverin tapauksissa. Erin yhdisti kahden kiropraktikon tapaukset koska molemmat kuolivat Floridassa samana päivänä, joka sattui olemaan Isänpäivä, ja koska kummankaan kuolinsyy ei ollut selvillä jutun julkaisun aikaan.

Lääkemafialla on muita keinoja vaientaa kriitikot. Heidän ei tarvitse tehtailla palkkamurhia, jotka voidaan liittää heihin, ellei kyseessä ole erityisen haitallinen vastustaja, kuten tri Bradstreet.

 

Alkuperäinen artikkeli

Lisää aiheesta:

Omituisia kuolemantapauksia: murhauttaako lääketeollisuus toisinajattelijoita?
Video: Lääketeollisuus on pahempi kuin mafia!

2 kommenttia

 1. Ydinfyysikoita on muuten tapettu aika lailla koko joukko. Monet iranilaisia. Myös vapaan energian kehittäjät alkavat olla henkiheittoja. Mutta ,,,

  Oletteko panneet merkille kuinka aivan päivätajuissaan olevat eurooppalaiset poliitikot ovat alkaneet lipsauttelemaan varmuusvarastojen hankkimista, lähdeveden varastoimista, varautumista mellakoihin ja vähän rajumpaan taloudelliseen heilahteluun, joka viimemainittu on laskettu alkavaksi ehkä jo ensi kuussa. He ovat muutenkin säikähtyneen oloisia. Seuratkaahan.

  Valmistellaanko meitä johonkin? WWII, talousromahdus – mikä? Olen väijynyt tätä aihetta jo jonkin aikaa. Tämä on joko mauton huhu siinä eliitin laskemassa huhujen joukossa tai sitten ei. Päätelkää itse, mutta älkää nyt Herran tähden uskoko mitään ennen kuin tapahtumat lähtevät liikkeelle – jos lähtevät.

  Huhu menee jokseenkin näin:

  The Sun Is About To Go Blue/Dim/Dark: We Are Nearing The Time Of The Beginning Of Sorrows, Matthew 24, Joel 2:31, And Acts 2:20!!:
  http://beforeitsnews.com/prophecy/2015/08/the-sun-is-about-to-go-bluedimdark-we-are-nearing-the-time-of-the-beginning-of-sorrows-matthew-24-joel-231-and-acts-220-2472202.html

  NASA on vahvistanut, että Maaplaneetta tulee kokemaan 15 päivän totaalisen pimeiden Marraskuussa 2015. Pimeys alkaa Marraskuun 15 päivänä ja päättyy Marraskuun 29 päivänä tätä vuotta. NASAn mukaan mitään tällaista ei ole tapahtunut yli miljoonaan vuoteen.

  NASAn tähtitieteilijät ovat osoittaneet kuinka Maaplaneetta pysyy täydellisessä pimeydessä alkaen Sunnuntaina 15.11.2015 (kello 03.00). Pimeyttä kestää aina Maanantaihin 30.11.2015 saakka (kello 14.15).

  Charles Bolden, joka nimitettiin NASAn johtajaksi, luovutti Valkoiseen taloon noin 1000-sivuisen asiakirjan selittämään tapahtumia.

  NASA pimittää tietoja, etteikö tällaista olisi sattunut ennenkin, koska esimerkiksi Amerikan intiaanit kokivat samanlaisen Auringon pimentymisen kuudennellatoista vuosisadalla. Vastaava ilmiö koettiin pimeällä keskiajalla, jolloin Aurinko muuttui ensin haalean siniseksi ennen kuin se alkoi tummumaan. Silloin Aurinko ei `sammunut`, vaan se meni himmeäksi ja sitä kesti 18 kuukautta.

  Has NASA confirmed that there will be 15 straight days of darkness in November 2015?
  http://m.snopes.com/15-days-darkness-november/#dPK27267u1YZWBbt.99

  Eliitti käyttää alinomaa sotia ja sanomia (huhuja) sodista, pelottelua lähestyvillä luonnonkatastrofeilla ja taloudellisilla heilahteluilla, kunnes kansa alkaa antaa valtansa hallitsevalle eliitille.

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
 2. Nasa ei ole vahvistanut yhtään mitään, kumonneet tosin nämä huhut…..

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat