Video: Lääketeollisuus on pahempi kuin mafia!

Professori Peter C. Gøtzschesta on kehkeytynyt harvinaislaatuinen ilmiö: hän ei säästele sanojaan kritisoidessaan lääketeollisuutta, mutta hän on silti saanut äänensä kuuluviin myös valtamediassa.

Gøtzsche on omien sanojensa mukaan hyvin turhautunut länsimaissa käytävään lääketieteelliseen keskusteluun. Alan kirjallisuus on lähes aina puolueellista ja valheellista, sillä lääketeollisuuden taloudelliset intressit ovat ajaneet ihmisten hyvinvoinnin edelle. Gøtzsche vertaa lääketeollisuutta mafiaan – tosin sillä erotuksella, että lääkefirmat tappavat huomattavasti perinteisiä gangstereita enemmän ihmisiä. Lisäksi lääkeyhtiöiden rikollisuus on taloudellisesti paljon kannattavampaa kuin mafiatoiminta.

Videolla Gøtzsche puhuu myös uusien lääkkeiden testaamiseen liittyvistä ongelmista. Yleensä lääkkeiden hyödyt ja haitat arvioidaan professorin mukaan aivan liian kevyin perustein. Eräiden lääkkeiden tapauksessa tämä on johtanut jopa potilaiden itsemurhiin. Erityisen ongelmallisia ovat psyykenlääkkeet, sillä lääketeollisuus keksii jatkuvasti uusia mielenterveysdiagnooseja, joilla yhä suurempi osa kansalaisista saadaan lopulta leimattua ”sairaiksi”. Mitä enemmän uusia lääkkeitä on tullut markkinoille, sitä useampi ihminen on ”sairastunut” masennukseen. Gøtzsche on jopa todennut, että SSRI-mielialalääkkeet voivat aiheuttaa pysyviä aivovaurioita.

Gøtzsche on verrannut lääketeollisuutta myös tupakkateollisuuteen sen haitallisuuden vuoksi. Lääkeyhtiöt ovat kuitenkin olleet paljon verrokkia viekkaampia vaaliessaan hyvää julkisuuskuvaa. Kukaan ei voi enää kistää sitä, että tupakka tappaa. Harva kuitenkaan tietää, että lääkkeet ovat sydänsairauksien ja syövän jälkeen yleisin kuolinsyy länsimaissa.

Sitruuna Kustannus on julkaissut suomeksi Gøtzschen kirjan Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus – Näin lääketeollisuus on turmellut terveydenhoidon. Julkaisijan sivuilla kerrotaan:

Miksi reseptilääkkeet aiheuttavat länsimaissa kolmanneksi eniten kuolemia sydänsairauksien ja syövän jälkeen? Lääketeollisuuden kliiniset kokeet ovat tieteeksi naamioitua markkinointia, uusia lääkkeitä ei tutkita riittävän hyvin ja lääkevalvonta katsoo kaikkea läpi sormien.

Teoksessa saavat kylmää kyytiä yhtiöt, kuten Johnson & Johnson Novartis, Abbot, Pfizer, GlaxoSmithKline, Eli Lilly, AstraZeneca, Sanofi-Aventis ja Merck. Rikollisuudesta, tutkimustulosten vääristelystä ja potilaiden huijaamisesta on tullut alalla vallitseva käytäntö. Tuomiot eivät vaikuta yhtiöiden tahtoon tehdä rikoksia, sillä vilpillä saadut voitot ovat paljon tuntuvampia kuin pienet sakot tai korvausvaatimukset.

Sitruuna Kustannus

18 kommenttia

 1. ”Video: Lääketeollisuus on pahempi kuin mafia!” Tässä taas sitä asiaa josta jotkut kansalaiset eivät näytä piittaavan pätkänvertaa, vaikka kyllä pitäisi jo pikkuhiljaa ymmärtää lääketeollisuuden mielipuoliset päätarkoitukset. Miten on mahdollista että kun syöt lääkkeitä ja vointisi senkun huononee menet uudestaan lääkäriin ja saat lisää lääkkeitä ja huono-olo senkun jatkaa voittokulkuaan, et silti ymmärrä että ne lääkemyrkyt vain lisäävät sairaustuntemuksiasi. Lääketeollisuus on oikea mätäpaise ja onneksi vain jotkut kansalaiset pokkuroivat noin mielipuolisen mafian toimintaa. Tuosta paskastahan pääsee eroon kun jättää käyttämätä niitä palveluja jotka edistävät näitä myrkkyjen käytön edistämis ja jakelupisteitä. Vankilaan koko lääketeollisuuden mafiaporukka ja luonnon oman apteekin lääkkeet käyttöön. Tuo Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus on erittäin lukemisen arvoinen kirja.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. eipäs hättäillä:
   suomen pakkorokotus lakia väsätään kuumeisesti.kohta yhdelläkään ole oikeutta kieltäytyä lääkemyrkyistä nimeltä ROKOTE.
   ”– Sikainfluenssapandemia osoitti, miten tärkeää on määrittää tarkemmin eri toimijat ja vastuut.”
   näin anni virolainen toteaa,mutta ei kerro sikapiikin haittavaikutuksista lainkaan,ja kuinka suomen kansaa kusetettiin sika piikkillä,nyttemmin tuli tytöille haitallinen HPV-rokote,ja nyt halutaan että luovutte EBOLAN peloissa oikeuksistanne kieltäytyä rokotuksista.
   ””– Laki olisi tarkoitus saada voimaan 2015,””

   koko laki uudistus perustuu valheeseen,valtamedian valehtelulla ja pelottelulla näitä asioita ajetaan eteenpäin ja sitten näitä kansanpettureitä sikiää aina jostain nurkan takaa valmiina puuukottaan kansaa selkään terveyden ja hyvinvoinnin nimessä.

   ”””tartuntavaara voi pakottaa rajoittamaan kansalaisten vapauksia. Yksilöllisiä oikeuksia korostavan ilmapiirin ja tiukan­ tietosuojan aikana se vaatii tasapainoilemista.”””
   http://www.tesso.fi/kasvot/anni-virolainen-julkunen-mikrobit-askeleen-ihmista-edella

   Ebola Hoax video:2 minuuutin kohdalla alkaa video,ennen sitä juontaja puhuu asiaa.
   https://www.youtube.com/watch?v=1ZonCVRQ-2s

   täältä luin ensinmäisenä.
   http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2014/10/helsinki-vantaan-lentoaseman-ebola.html

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Epäilenpä että mitä mahtaisikaan seurata pakkorokotusmafioosojen kampanjalle. Olen ainakin lukenut joitakin kommentteja siitä kun joku piikkitäti menee erään tyypin oventaakse, nauroin ääneen lukiessani sitä kommenttia ja ajattelin itse tehdä juuri samoin. Saa nähdä miten homma suomessa onnistuu, epäilen pahasti sen lain voimaantuloa ja kuka uskaltaa ottaa vastuun sen jälkeen mitä tapahtuu. No täytyy kyllä todeta että kyllä meillä täällä hulluja riittää. Eihän meillä hoideta edes muitakaan sairaita muuten kuin lisämyrkkyjä kehoon tämähän on jo sitä mafiatouhua pahimmillaan ja loppua näille mielipuolisille toiminnoille ei näy. Pahempaa kuin natsisaksan aikaan, historia toistaa itseään joskin ehkä hieman mielipuolisemmalla tavalla.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Luulin, että laki on jo voimassa. Eikös WHO:n mielipiteen nojalla jo nyt voida pakkorokottaa koko kansa? Jos päättäjät niin määräävät? Vai onko nyt kyse siitä, että kaikille määrätään pakolla rokoteohjelma eli miljoona piikkiä?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Maukka on laittanut hyvät nettiosoitteet ja viimeinen varsinkin kiinnosti sillä olin jo ounastellutkin että ebola on myös kehitetty ihmisten vähentämiseksi maapallolta niinkuin sikapiikki, HPV jne. Noilta sivustoilta löytyy huitsin paljon muutakin mielenkiintoista lukemista, skeptikoiden ei kuitenkaan kannata vaivautua niitä lukemaan, ei kannata haaskata kallista aikaa ”huuhaalle.”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Tuossahan puhutaan nyt lähinnä psykiatriasta. Ei kannata yleistää. Ihmiset voisivat varsin huonosti, jos kaikki lääkkeet lopetettaisiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 5. Veterans today:n aihe ebolasta kertoo vieläkin paremmin mitä ja miksi ja kuinka tuota ebolaa käytetään aseena amerikan kansalaisia vastaan.
  Myös suomen THL kuuluu samaan maksettujen ihmisten joukkoon ja suomen roskasakki eliitti(parasiitti)kuin tuo VT:artikkeli osoittaa.
  tämä oli minusta erittäin mielenkiinostavaa:
  ”Vaccines can have a lot of side-effects, some dangerous or lethal, some may create serious life-long health problems, but don’t expect any adequate informed consent which is legally required beforehand.

  The HPV vaccine is a dangerous vaccine for many, and yet is being pushed relentlessly. Maybe you remember the old Swine Flu vaccine developed and heavily-used for a Swine Flu epidemic that never occurred. Hundreds got Guillan-Barre paralysis however and lives were needlessly ruined because there was no Swine Flu. When this much pressure to get vaccinated by so many authorities and the USG, this is highly suspicious. When did the USG ever give a damn about any citizen or any US Soldier? The answer is NEVER. So it seems appropriate to ask, why the big rush to get everyone vaccinated in America.”

  yllä oleva teksti muistuttaa pilkuntarkasti anni-virolainen-julkunen tekemää pelonlietsontaa sikapiikin suhteen.
  THL on syypää hpv-rokotteen vaaroista kertomatta jättämättä!.
  vaikka maailmalla on paljon varoittavia esimerkejä gardasil/cervarix rokotteesta niin THL vastuunkantajat ovat tietoisesti päättänyt olla kertomatta näitä suomenkansalle.

  Tohtori heikkilä puhuu asiasta suoraan:
  http://www.anttiheikkila.com/blogi/hpv-rokotus-gardasil-seuraava-skandaali/
  huomioikaa että sivuvaikutukset saattavat tulla Toisella rokotuskerralla ja näitä piikkiejä on yhteensä Kolme kappaletta.
  Ruotissa vaken.se piti aktivisti-tasolla rokote vastaista kampanjointia.
  heidän pamfletti sisältää asiaa:http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=2333&keywords=HPV-vaccinet

  http://www.thecommonsenseshow.com/2014/09/17/the-cdc-nih-bill-gates-own-the-patents-on-existing-ebola-related-vaccines-mandatory-vaccinations-are-near/
  ””Human ebola virus species and compositions and methods thereof
  CA 2741523 A1″”

  Parit ajatukset:

  Luottaako kukaan THL:ään?
  Joko Poliisi on tehnyt tutkintaa rikollisista toiminnasta THL:ällästä
  onko syyttäjiä syyttämässä heitä?
  Kuinka korruptoitunut on suomen päätäntä elin?
  entäs suomen tuomarit?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Hyvä että Magneetti tuo esiin epäkohtia, mutta tää salaliittoteoriatehtailu ei kyllä johda mihinkään. Tänne kerääntyy siksi vaan kaiken maailman hörhöjä jotka valittaa kauheesti mutta eivät saa mitään aikaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 7. KUNNON SALAT/ SVEN – OLOF JAGOPSON PANTHERA Oy. TÄssäpä kirjoituksessa lukemisen arvoista tekstiä alusta loppuun saakka, jos esim. kiinnostaa omasta terveydestä huolehtiminen. Kirjoitetaan esim. ”B 3 – vitamiinista että se on tehokkaampi kuin yksikään antibiootti” ym. ym. Lukekaa ihmeessä ajatuksella ja ajan kanssa. Ei taatusti ole hukkaan heitettyä kirjoituksen lukeminen, paitsi skeptikoille tietenkin. Itse olen lukenut ne tekstit moneen kertaan. Aina löytyy uutta ja mielenkiintoista luettavaa. mutta ”haittaaks se.”

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Edelliseen tekstiin korjaus. kirjoitus löytyy . sairausbisneksen seitit kirsti oikarinen sven olof jakobson klikkaa edelline niin tulee teksti : tarkoititko sairausbisneksen seiti sama litania uudestaan klikkaa siitä niin pääset tekstiin käsiksi. On tämä vaikeeta kun ei saa uudestaan jo löytämäänsä tekstiä samoilla kirjoitrtuilla teksteillä esiin. Eikä ole eka kerta.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Lääketeollisuus on todellakin montakertaa pahempi kuin mafia. Sen toimintaa johtaa täydellinen KONNAKAARTI ja lääkejakelua eteenpäin johtaa lääkemääräyksillään toinen KONNAKAARTI ja sen eteenpäin jakelun tekee mahdolliseksi apteekin KONNAKAARTI joka on yhtä sokeaa kuin lääkärikuntakin, kuin myös potilaat joita lääkitään ja myrkytetään mielivaltaisesti. Ehkä tieten tai tietämättään tehdään tämä ja sairaat uskovat kaiken mitä ”tohtorisetä/täti suustaan päästää,” tutkimatta edes lääkkeiden haittavaikutuksia saatikka kertoisi niistä käyttäjille. ja sairastumisen on tehnyt mahdolliseksi THL:n, teollisuuden, eviran jne. lietsomat terveyden tuhoavat valheelliset ravintotiedotteet jne . Suuret maailmannapana pyörivät tietämätöntä tiedettä harrastavat NEROPATIT. Ja kansa senkun voi aina vaan huonommin mitä enemmän LÄÄKITÄÄN ja RUOKITAAN MOSKASAFKALLA ym. Ihmettelen että lääketeollisuus saa porskuttaa eteenpäin vaikka sen tuotteilla tapetaan miljoonia ihmisiä kautta maailman. Jos samaan syyllistyisi joku muu ihminen esim. tappamalla lääkkeellä vaikka läheisensä niin HÄKKI HEILAHTAISI. Mutta kun sen tekee tuo LONNAKAARTI niin se näyttää olevan OK kaikille.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Eh, ennen tuon KONNAKAARTIn irtipääsyä tavattiin kuolla paljon nuorempina kuin nykyään, siitäkin huolimatta, että paitsi ettei oltu KONNAKAARTIn hyökkäysten armoilla, lisäksi ruoka oli kovasti luomua, eikä nykyistä MOSKASAFKAa.

   Siinä saatat olla oikeassa, että nykyään sairastellaan useammaman kerran per nuppi – vanhaan hyvään aikaan yli puolet populasta kuoli jo pikkulapsina, edes ehtimättä sairastella montaa kertaa, kun nykyään popula elää tuonne kahdeksankympin tienoille ja ehtii sinä aikana sairastella useamman flunssan ja vatsankivistyksen ja ehkä toipua muutamasta sellaisesta tapaturmastakin, jonka jälkeen ennenvanhaan olisi kuoltu verenmyrkytykseen.

   Plusääni(0)Miinusääni(4)
   1. Vaikka ruoka olisi kuinka luomua, niin sen on oltava tietyssä määrin monipuolista ennenkaikkea hivenravinteiden saamiseksi.Huomattava osa suomalaisista eli esim. viime vuosisadan alkupuoliskolla puutteellisissa oloissa ja yksipuolisella ruualla, jota ei ollut riittävästi edes normaalipainon ylläpitoon. Hivenainevajauksesta oli seurauksena mm. immuunijärjestelmän heikkeneminen ja altistuminen monille sairauksille. Ei ollut saatavilla rikollisen Big Pharman vihaamia hivenainevalmisteita, joita nykyisin on lähes kenen tahansa saatavilla.Ei ollut saatavilla esim. sellaisia myös rikollisen Big Pharman vihaamia luonnonmukaisia, vuosituhansien aikana toimivuutensa osoittaneita parannusmenetelmiä kuten vanha kiinalainen lääketiede ja intialainen ayurveda.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Suurin osa populan nauttimista vitamiini- ja hivenainelisistä taitaa olla apteekista ostettuja ’Big Pharman’ tuotteita eikä luontaistuotekauppojen sekoituksia .. ja vanhan kiinalaisen lääketieteen tai intialaisen ayurvedan kontribuutio suomalaisten keskimääräisen eliniän pidentämiseen hukkunee pyöristysvirheisiin ?

     Plusääni(0)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat