KV: Media haluaa vaientaa maahanmuuttaja- ja pedofiiliuutisoinnin

Valtamedia alkaa olla huolissaan siitä, että sosiaalinen media ja vaihtoehtojulkaisut tarjoavat kansalaisille tietoa, joka valtamedian mielestä ei kuuluisi kansalle.

Helsingin Sanomien Nyt-liitteen toimittaja soitti tiistaina suosituksi nousseen Mitä Vittua??!! -lehden alullepanijalle ja ilmaisi huolensa siitä, että lehti julkaisee rikollisten nimiä. Valtamedia on erityisen harmissaan siitä, että esimerkiksi raiskaajien ja maahanmuuttajarikollisten henkilöllisyydet tulevat suomalaisten tietoon.

Nyt-liitteen toimittaja oli myös udellut sivuston kirjoittajien henkilöllisyyksiä. Myös City -lehden toimittaja, tunnettu monikulttuurisuuden kannattaja Panu Jansson, lähti mukaan painostuskampanjaan. Janssonin keskiviikkona kirjoittamassa jutussa muun muassa vihjaillaan, että Mitä Vittua??!! -lehti olisi epäluotettava ja siinä annetaan ymmärtää, että lehti olisi vastuussa siitä, jos joku lukija ottaa oikeuden omiin käsiinsä ”nähtyään naapurinsa epäiltynä hirmuteosta”.

City-lehden Jansson harmittelee artikkelissaan, että ”kansan pulssille päästään kuitenkin etenkin maahanmuutto-, pedofiili- ja raiskausaiheilla” ja että niissä epäiltyjen tekijöiden kuvat ”näytetään surutta ja kommenttiketjuissa ihmiset ovat valmiina laittamaan lynkkausjoukkonsa liikkeelle”. Hän myös väittää, että pedofiili- ja maahanmuuttouutisointi lisää pelkoa ja vihaa.

Monikulttuurisuuden nimeen vannova valtamedia on ymmärrettävästi huolissaan siitä, että on olemassa laajan lukijakunnan saavuttava lehti, joka julkaisee tietoja, joita valtamedia on jo vuosia yrittänyt pimittää suomalaisilta. Mikäli valtamedia keskittyisi monikulttuuripropagandan ja rikollisten suojelun sijaan tiedonvälitykseen, ei vaihtoehtomedioilla todennäköisesti olisi kysyntää.

Olemme saaneet lyhyen ajan sisällä jo kolme räikeää esimerkkiä siitä, miten media yrittää pimittää suomalaisilta tietoa maahanmuuttaja- ja seksuaalirikollisista. Kun kolme maahanmuuttajaa huumasi ja raiskasi suomalaislapsia pääkaupunkiseudulla, kutsui media afrikkalaismiestä kiertoilmaisulla ”pysyvästi Suomessa asuva”.

Kun 45-vuotias ruotsalaisnainen taas joutui kahdeksan noin 25-vuotiaan afrikkalaismiehen raiskaamaksi perjantain ja lauantain vastaisena yönä Viking Amorellan hytissä kutsui valtamedia raiskaajia ”ruotsalaismiehiksi”.

Niin ikään kun suomen kieltä osaamaton maahanmuuttaja murhasi 17-vuotiaan suomalaistytön Porissa, kirjoitti valtamedia epäillyn olevan ”helsinkiläismies”.

 

Uutinen julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

18 kommenttia

 1. Lievät tuomiot, erityisesti henkeen-ja terveyteen liittyvissä rikoksissa, ovat yksi suvakki-Suomen tavaramerkeistä. Ei voi välttyä ajatukselta, että sekin liittyisi jollain lailla kulttuurimarxistien yhteiskunnan tilan rapauttamiseen, seksuaalivähemmistö-ja maahanmuutto hypetyksen lailla. Suomi elää oikeusvaltiona keski-aikaa.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Likipitäen kaikissa läntisissä maissa valtamedia on alistettu rikollisten vallanpitäjien huoraksi tukemaan näiden NWO-agendaa, viime kädessä juutalais-pankkigangsterit takapiruinaan – Euroopassa ennenkaikkea Rotschild, jonka velkaponzi-rahajärjestelmään maanpetturi-vallanpitäjämme Suomenkin ujuttivat (http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella).
  Tämä oikeammin sanottuna propagandamedia salaa kansalaisilta tärkeää tietoa, vääristelee ja suoraan valehtelee – Suomessa Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda & pienemmät pravdat sekä Yle, jonka propaganda-toimintaa johtamaan suomalaisen kansallisvaltiomme ja kansamme tuhoamiseen tähtäävät vallanpitäjämme ovat asettaneet bilderbergit Jääskeläisen ja Kivisen. Keskeisellä sijalla tämän maanpetoksellisen valehtelu-median sisällössä on mm. monikulttuuri-propaganda, jolla tuetaan Kalergi-suunnitelman toteutusta, http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

  Suomalaisiin kohdistuvaa mädätystoimintaa suorittamaan Ylessä ovat Jääskeläinen & Kivinen palkanneet Tampereen puna-yliopistosta valmistuneita toimittjajia, jotka ovat entisiä taistolais-kommunisteja ja perehtyneet kommunistisen Frankfurt-koulukunnan subversio- eli moraalinrapautus-tekniikoihin. Erityisen haluttuja Ylen tomittajiksi ovat edelleen pahamaineiset telaketju-puna-feministit kuten esim.:

  ”Helsingin Sanomien toinen päätoimittaja, pahamaineinen feministiänkyrä, mamuttaja ja punaliberaali, Riikka Venäläinen, siirtyy Ylen uuden Yhteiskunta-toimituksen päälliköksi,…”, ks. http://ylewatch.blogspot.fi/2014/08/puna-yle-ja-hyysari-ne-yhteen-soppii.html

  ”YLE TEKEMÄSSÄ MAOLAISFEMINISTI TIINA ROSENBERGISTA FASISMIN ASIANTUNTIJAA”, http://ylewatch.blogspot.fi/2014/09/yle-tekemassa-maolaisfeministi-tiina.html

  ”Ei päivääkään ettei Yle edistäisi suomalaisia halveksuvan puna-rasisti Tiina Rosenbergin häiriintynyttä ideologiaa. Tällä kertaa (19.9.2014) Taideyliopiston agitaattoria haastateltiin Yle Radio 1:ssä…”, http://ylewatch.blogspot.fi/2014_09_01_archive.html

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. Helsingin Sionistin (HS) ja yleensäkin juutalaismedian järkyttävä ja kyyninen kaksinaismoralismi ja puhdas harhaanjohtaminen näkyy taas tänään kristallinkirkkaana.

  HS uutisoi tänään Lars Vilksin tapahtumasarjasta ”epäilty muistutti arabia jne.”.

  Eli kun se sopii juutalaismedialle niin epäillyn etnisiä taustatietoja kerrotaan.

  Viking Line-raiskaustapauksessa juutalaismedia ei kertonut, että kiinniotetut olivat afrikkalaisia, mustia, somalitaustaisia.

  HS on täysin epäluotettava, puhdasoppinen sinositikäsikassara, jonka tilaaminen on rikos sananvapautta vastaan. Sen toimittajat ovat järjestään lobotomiapotilaita, jotka aina tilaisuuden tullessa suutelevat kipalakki päässä juutalaisen kättä. Kättä, joka on palestiinalaislapsen veressä…

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Juutalaismedia on farisealainen.

  Jos uhri on JUUTALAINEN, se kerrotaan suurilla kirjaimilla.

  Jos uhri on VALKOINEN, se vaietaan suurilla kirjaimilla.

  Viking Line-raiskaustapauksessa uhri oli valkoinen ja raiskaajat MUSTIA. Kaikki info vaietaan.

  Miksi sana JUUTALAINEN vaietaan, kun JUUTALAINEN TAPPAA LAPSIA ohjuksella. Silloin se on vain armeija, joka käskystä tappaa. Mutta annas olla, jos JUUTALAISEN päästä hius katkeaa. Silloin sana JUUTALAINEN on kaikkien huulilla.

  Jos SOMALIN tausta pitää häivyttää niin JUUTALAISEN tausta on yhdentekevää.

  JOKU tapettiin synagoogan edessä. Pal välii?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Jos epäilty näyttää arabilta, hän näyttää myös välimerentyypin ja kasaarityypin juutalaiselta. Todellakin, kun juutalaisia väiutetään kuolleen tai että isku olisi synagoogaan, niin heti on ylimääräisiä uutislähetyksiä. Jo synagoogan lähellä tapahtunut ammuskelu mainitaan ehti synagoogan lähellä tehdyksi. Juutalaisilla on selkeästi teräksinen ote Suomestakin jo tästä päättelemällä. Mutta tiedämmehän median olevan heidän täysin, koska myös YLE on puolueiden autta.

  Anyway, juutalaiset ovat nyt tekemässä selvää koko ihmiskunnasta. Näitä ammuskeluita tai ”poliisin estämiä verilöylyjä” on joka puolella. Koska media ja virkavalta palvelee valehtelevia ja petollisia juutalaisia, jotka myös johtavat kaikkia maita, he voivat valehdella juutalaisia kuolleen. Heidän ei tarvitse enää uhrata omiaan. Pelkkä uusi holohoax-valhe riittää. Koska joa puolella nyt tapahtuu, Lauderin vaatimukset kaiken juutalaisvastaisuuden kitkemisestä ja juutalaisten kannalta ikävistä puheista langetettavat ankarat vankeustuomiot ovat pian todellisuutta. Poliitikot ovat rikollisia maanpettureita ja saatanallisten juutalaisten kätyreitä. Nyt meidät kaikki murhataan ja orjuutetaan lopullisesti.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Näyttää, että pojille tulee hätä. Teillähän on ollutkin demokratia jo 70 vuotta. Runtatkaa nyt tulevissa eduskuntavaaleissa oikein kunnolla, että saatte demokratianne (oman valtanne) oikein kunnolla läpi.

   Minä, Laurio, olen vuosia sitten ehdottanut seuraavaa järjestelmää (diktaattoriksi ajattelin silloin itseäni). Ehdotukselleni naurettiin (varsinkin totuudenpuhujat ja revisionistit), ja sitten se unohdettiin.

   SUOMEN DIKTAATTORI

   Suomeen on saatava diktaattori. Ohjelma on seuraava.

   1. Verenimijöistä sanoudutaan irti, ja rahajärjestelmästä, joka on väkisin velkaannuttava ja tuhoava pyramidihuijaus (raha on siinä korollista velkaa verenimijöiden pankeille), luovutaan. Vihollisen rakentamasta tuhoamisleiristä, EU:sta, poistutaan ja maassa aletaan elää siivosti ja omaa normaalia rahajärjestelmää käyttäen. Myös vihollisen pääleiristä, YK:sta, sanoudutaan irti. Maa rakennetaan työlle, ei velalle, ja maasta tehdään omavarainen. Maanviljelys ja kalastus kunniaan. Verenimijä-vihollisesta elävät poliitikot, tuomarit, lehtiväki, TV-väki, papit, kenraalit ja opettajat istutetaan julkisiin jalkapuihin katujen ja kujien varsille.

   2. Kaikille järjestyy töitä, kun vihollisen väkisin kuristavasta rahajärjestelmästä on sanouduttu irti ja jokainen voi terveesti vaurastua omalla työllä. Sairaista, vammaisista, vanhuksista ym. vajaakykyisistä huolehditaan yhdessä yhdessä luodun vaurauden turvin. Missään ei ole köyhyyttä, kun verenimijöistä on hankkiuduttu eroon.

   3. Suomen lippu salkoon. Maamme-laulu kunniaan. Markkaan Marsalkka Mannerheimin kuva.

   4. Suomen armeija järjestetään tiukan kurin mukaan. Musta, istuva asepuku, kiiltävät saappaat ja merkit. Kiiltävälippainen sotilaspäähine.

   5. Miehille tunnusasuksi ja pyhäasuksi musta kravatti ja ehdotuksen mukaan jokin muu kunniakas asu tai merkki.

   6. Puolueet lopetetaan. On vain suomalaisia.

   7. Kuolemanrangaistus otetaan käyttöön.

   8. Demokratia, ihmisoikeudet, sosialismi, kommunismi, globalisaatio ja muut kumoukselliset liikkeet kielletään. Kuri, isänmaa ja kunnia palautetaan.

   9. Suunsoittajille kehitetään turpavyö.

   10. Suomalainen mies saa juoda vain yhden ryypyn päivässä, sen piripintaan.

   11. Naisilta kielletään äänioikeus. Heitä ei tule valita julkisiin virkoihin, korkeintaan joihinkin palvelu- tai hyväntekeväisyysvirkoihin. Naisilta kielletään kenkien kovat kopisevat korot, jotka päästävät konekivääritulta muistuttavan sarjatulen. Sellaisten käytöstä kuukauden siviilipalvelutuomio. Naiset alistetaan miehisen kurin ja miehisen vastuun alaisuuteen. Naisen valtaistuin on koti.

   12. Maan johtoon asetetaan oma, verenimijöistä riippumaton mies. Entiset presidentit asetetaan syytteeseen poliittisista petoksista ja maanpetoksista. Suomea ei saa myydä ihmiskunnan vihollisille, kommunismille, salakommunismille (sosiaalidemokratialle), verenimijöiden maailmantyrannialle (globalisaatiolle) tai muille kumouksellisille vesitysliikkeille.

   13. Helsingin Sanomat ja muut vihollislehdet lakkautetaan ja niiden omistajat ja toimittajat toimitetaan vastuuseen. Tilalle suomalainen sanomalehti. Yle otetaan omaan kontrolliin, ja siellä hääräävät maanpetturit ja viholliset sijoitetaan jalkapuihin.

   14. Mielisairaalat lopetetaan. ”Hullut”, kuten myös alkoholisoituneet, huumeen orjat jne., kuntoutetaan kuntoon ilman lääkkeitä ja asetetaan heidän kykyjään vastaaviin keskitason tai muihin johtotehtäviin. He ovat muita herkempiä ja hyvempiä ja ansaitsevat leimaamisen sijaan hyvän kompensaation ja tuen.

   15. Psykiatreja, psykologeja, nykypappeja, historioitsijoita ja muita huijareita vastaan ryhdytään laajoihin ja ankariin oikeustoimiin.

   16. Yliopistot uudistetaan kokonaan. Valehtelijat ja loiset poistetaan, ja esim. historiankirjoitus lasketaan rehellisyyden pohjalle.

   17. Nykykirjailijat ja -historioitsijat asetetaan kirjoituskieltoon.

   18. Naisen tehtävänsä pettäneet naiset toimitetaan puolentoista vuoden koulutusleireille keskitysleireihin (yhteiskunnan viholliset on alkuun internoitava). Oikeille naisille, niille, jotka feminismin ja väärän ”tasa-arvon” puristuksessa ovat pysyneet uskollisina naisen tehtävälleen kodin ja lasten hoitajina, suodaan kunniakkaat palkinnot ja kunnia-asema koko elämän ajaksi. Oikeille naisille suodaan kallisarvoiset ja kauniit vaatteet yhteiskunnan kustannuksella. Tehtävänsä pettäneet naiset puetaan rääsyihin, kunnes parantuvat, ja sen jälkeen heidän hairahduksensa unohdetaan.

   19. Homoseksuaalit ja muut seksuaalipervertikot kävelytetään kotipaikkakuntansa läpi alastomina ja alapäät punaisiksi maalattuina. Moraalin turmelijat tulee häpäistä julkisesti, että lähtisivät parantumaan.

   20. Lastenmurhista (aborteista) ankarat tuomiot, kuten muistakin murhista.

   21. Kirkkoihin komeasti kumisevat kirkonkellot, kuten ennen vanhaa.

   22. Kirkko uudistetaan. Jumalan sana kunniaan, ja sen rikkojille asetetaan rangaistukset. Kirkko erotetaan valtiosta, ja saarnaajiksi hankitaan oikeita pappeja nykyisten klovnien ja naisten tilalle. Naispappeus kielletään raamatunvastaisena. Naispapeille järjestetään julkinen nöyryytys naispappeuden kieltävää Jumalan sanaa vastaan nousemisen vuoksi.

   23. Suomi kannattaa ajatusta, että USA:n ja Israelin ympärille rakennetaan korkea aita.

   24. Juutalainen Talmud kielletään rikollisuuden oppikirjana (ks. kirjoitus ”Juutalaisuuden opinkappaleet”). Juutalaisuus julistetaan maamme rikoslakien vastaiseksi rikollisuudeksi. Kansainvälisenä yhteistyönä juutalaiset siirretään rikollisuutensa vuoksi valvottaviin oloihin, esim. omille erityisalueilleen USA:han, Australiaan tai Kanadaan. Juutalaisuudesta tervehtyneet vapautetaan. Myös muslimeja vastaan aletaan toimiin, jos he tai heidän uskontonsa osoittautuvat rikollisiksi.

   25. Suomi harjoittaa kolmen kansan yhteisyyden liikettä: Suomen, Saksan ja Venäjän kansojen yhteistyötä ja ystävyyttä. Saksa ja Venäjä ovat joutuneet suunnattomasti kärsimään kansainvälisen juutalaisuuden sorrosta ja terrorista (Venäjällä juutalaisten pystyttämä neuvostovalta, joka miltei tuhosi venäläiset, Saksassa sodanjälkeiset saksalaisten joukkomurhat, Saksan historian rikollinen väärentäminen [esim. holokaustihuijaus] ja sillä kiristäminen, miehitysterrorin jatkuminen Saksassa ja saksalaisten nykyinen ”uudelleenkoulutus” sairaaseen syyllisyyteen), ja Suomen on autettava ja tuettava henkisesti näitä maahan poljettuja ja jopa maahan tallattuja. Siitä syntyy kaunis hedelmä ja iloinen menestys.

   26. Suomen itärajaksi neuvotellaan itäisen ystävyyden pohjalta linja Viipuri – Käkisalmi – Viteli – Karhunmäki – Kuolisma – Solovetskin saaret – Kuusiniemi – Turjanperä.

   27. Jossakin vaiheessa näitä toimia syntyy hengen palo, ja kaikki alkaa sujua hyvin ja onnellisesti.

   *************
   Yritin myös perustaa järjestöä, joka muutettaisiin sitten puolueeksi ajamaan Suomen kansan etuja ja valitsemaan minut demokraattisesti diktaattoriksi. Kansaa ei kiinnostanut.

   Mitä te olette, pojat!

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
    1. Hienoa Jussi kun ilmoitat kannatuksesi täälläkin! Kirjoitin sinulle Jussi vastineen jo tuonne ”Helsingin Sanomat valehteli…”-kirjoituksen kommentteihin, jonne olin kirjoittanut tekstini toistamiseen; löytyy osoitteesta:

     Helsingin Sanomat valehteli Suomen kansallismielisistä

     Toistan vastineen tässäkin:

     ”Loistavaa! Olen ennenkin huomannut, että sinussa on miestä mieheksi. Sinusta tulee pääministeri ja lisäksi suosionosoituksena saat jonkin muunkin korkean viran oman valintasi mukaan.

     ”Strategia on luonnollisesti maailman yksinkertaisin. Vihollisen heikko kohta on sielu, jonka perkele on kuolettanut ja joka pysyy liikkeessä vain valheen ja perkeleen itsensä voimalla. Iskemme siihen. Metodina haarukkaliike: ensin vihollinen kampataan sivusta totuudella (tarvittaessa usealla totuudella), ja sitten lopullinen isku suoraan edestä evankeliumilla, joka katkaisee viholliselta pään. Taistelu kestää vain hetken. Lopuksi fanfaarit ja ruumiit jätetään petolinnuille.

     ”Jos haluat järjestää minut diktaattoriksi jo ennen mitään vaaleja (jos siis isänmaan etu sitä vaatii), niin voit hakea minut diktaattoriksi täältä minun kotoani; yleensä olen kotona. Aseistus ja kaikki on jo valmiina. Ala järjestelemään laajaa armeijaa.

     ”Jos pääministeri-nimitys tuntuu vaatimattomalta, esitä minulle ehdotus komeammasta nimestä.

     ”Saat nauttia loppuelämäsi suosiostani, koska toimit näin nopeasti, itse asiassa heti. Olet toiminnan mies, ja se riittää minulle.”

     *************

     Lisään tähän vielä, että mainittua haarukkaliikettä voidaan tehostaa ensin lassoa heittämällä, jos vihollinen kavaluudessaan yrittää naamioitua ja piiloutua eikä käy hyökkäykseen ja tule näkyville heti. Lasso putoaa vihollisen kaulaan ja hänet voidaan vetää näkyville. Lasso uppoaa vihollisen kaulaan, kun lassoon kirjoitetaan ”Jeesus”. Tässäkin metodi on yksinkertainen: kirkot tehdään oikeiksi kirkoiksi ja niissä aletaan julistaa oikeaa Jeesusta Kristusta, Jumalan Poikaa.

     Tiedän myös metodeista, joilla vihollinen saadaan esiin kuin karkkia tarjoamalla, mutta niitä on niin monia, että voimme puhua niistä myöhemmin.

     Jos haluat Räsäsen nykyisen virka-auton, saat sen.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Heti alkuun:

  Minulle on aivan sama, jos joku ampuu joitakin juutalaisia synagoogan edessä, synagoogan takana, synagoogan sisällä tai synagoogan katolla.

  Onko yksikään juutalainen media koskaan paheksunut Etelä-Afrikassa parhaillaan menossa olevaa kansanmurhaa, jonka kohteena ovat valkoiset ihmiset?

  Vastaus: EIVÄT.

  Eli turha itkeä minulta myötätuntoa juutalaisten kuolemille. Eivät juutalaisetkaan ole itkeneet tappamiaan palestiinalaisia lapsia ja naisia. Ei ole järjestetty kynttilämarsseja. Ei ole Räsänen antanut rahaa palestiinalaisille.

  Kukaan ei välitä, jos joukko mustia somaleja raiskaa valkoisen naisen.

  Sanon siis suoraan:

  Minulle on aivan yhdentekevää, jos joku arabi tai ylipäätänsä kuka tahansa tappaa juutalaisen. Mitä se minua liikuttaa? Miksi se olisi minulle tärkeätä? Olen huomannut, että jos joku uskaltaa koskea juutalaiseen niin yleensä hänet ammutaan, joten turha on sääliä juutalaisia.

  Minä puolestani säälin niitä valkoisia Etelä-Afrikassa, joita lahdataan ilman sääliä, ilman myötätuntoa, ilman että heidän kuolemaansa edes uutisoidaan. Minä säälin niitä palestiinalaisia siviilejä, joita tapetaan bunkkereista ohjuksilla.

  En sääli juutalaisia.

  Pitääkö minut nyt vangita?

  Jos minut vangitaan tästä syystä, että en sääli juutalaisia uhreja niin haluan, että ihmisiä aletaan vangitsemaan siitä syystä, että he eivät sääli mustien/juutalaisten/muslimien tappamia valkoisia.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Lisäyksenä edelliseen:

  Mielenkiintoista spekulointia.

  Jos ylläoleva kirjoitukseni on ns. rikollista niin mikä tarkalleen ottaen siinä on rikollista.

  Onko se rikollista, että olen välinpitämätön ? Vai onko se rikollista, että kerron olevani välinpitämätön? Saisinko siis kuitenkin olla välinpitämätön, jos en kerro siitä?

  Toisekseen, onko niin, että olen rikollinen, koska olen välinpitämätön sille, että juutalaiselle tapahtuu jotakin pahaa? Vai onko rikos olla välinpitämätön (ja sanoa se) aina, kun joku murhaa jonkun?

  Jos nyt kirjoitan:

  ”Minulle on aivan sama, jos joku ampuu uusnatseja.”

  Onko tämä jotenkin vähemmän tuomittavaa, kuin että ”minulle on aivan sama, jos joku ampuu juutalaisia”?

  Tulkitaanko välinpitämättömyyden julkituominen rikollisuudeksi vain jos sen sanoo vai onko sekin rikollista, että EI UUTISOI rikosta? Miksi minä olisin rikollinen, jos sanon olevani väinpitämätön, mutta toimittaja/toimitus ei ole rikollinen, jos toimittaja/toimitus ei uutisoi rikosta, koska he ovat rikoksen suhteen välinpitämättömiä?

  Minusta tuntuu, että olemme aivan lähellä sellaista maailmaa, jossa meidän kaikkien on joka aamu polvistuttava tunnustamaan esi-isiemme syntejä ja jos et itke riittävän vilpittömästi, olet paha ja sinua pitää rangaista.

  Vielä kerran: Olen välinpitämätön, minua ei kiinnosta, minua ei liikuta.

  Voi voi sentään.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Sisäministeri Päivi Räsänen on, tietenkin, taas heti juossut juutalaisten asialla ja vaatinut lisää suojaa juutalaisille.

  Avoin kysymys sisäministeri Räsäselle:

  Koska Räsänen aikoo vaatia lisää suojaa suomalaisille valkoisille naisille?

  Yksi tapettiin juuri ja toisen raiskasivat afrikkalaiset somalit.

  En tiedä yhdestäkään juutalaisesta Suomessa, jolta olisi hiuskarvakaan katkaistu. Mikä tekee juutalaisesta sellaisen ihmisen, että häntä pitää aivan erityisesti suojella?

  Miksi suomalainen valkoinen nainen ei ansaitse suojelua?

  Suomessa juutalaisilla ei ole minkäänlaista syytä tuntea oloaan uhatuksi.

  Vieraat etniset ryhmät tappavat ja raiskaavat Suomessa, uhreina ovat valkoiset ihmiset. Juutalaiset ovat turvassa, mutta ilmankos, sillä ministeri Räsänen tekee mitä vain ollakseen hyvissä kirjoissa.

  Raiskattakoon ja tapettakoon valkoisia, se ei ole tärkeätä.

  Toinen kysymys:

  Miksi uhrin ja tekijän etninen tausta kerrotaan, jos uhrina on juutalainen?

  Miksi ei kerrottu julkisuuteen, että viimeksi tapettu nuori nainen oli valkoinen ja tappaja ulkomaalainen? Miksi ei kerrottu, että raiskaajat olivat afrikkalaistaustaisia ja uhri oli valkoinen?

  Miksi ministeri avoimesti suosii ja suojelee juutalaisia ja avoimesti piilottelee rikollisten alkuperää?

  Miksi ministerimme osoittaa halveksivansa tavallisen valkoisen suomalaisen arvoa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Niin, todellakin, jos tiettävästi yhdeltäkään juutalaiselta ei ole hiuskarvaakaan katkaistu Suomessa, niin miksi sisäministeri Räsänen vaati lisää suojaa juutalaisille? Miksei sisäministeri vaadi suojaa suomalaisille uhanalaisille ihmisille ja erityisesti, koska hän on nainen, suomalaisille uhanalaisille lapsille?

   Niin, todellakin, miksi valtamedia vaikenee suomalaisiin lapsiin kohdistuvista väkivallanteoista? Onko todella tämä vaikeneminen rikos?

   Suomessa murhataan laillistetuissa lastenmurhissa (joista murhakoneisto, virallinen yhteiskunta, käyttää kaunistelevaa kiertoilmausta ”abortti”) vuosittain n. 10 500 lasta, keskimäärin 29 lasta joka päivä. Vielä suurempaan määrään kohdistuu uhka tulla tapetuksi. Lastenmurhalakien voimaantulon jälkeen Suomessa on murhattu vajaat 700 000 lasta. Murhat suoritetaan joko paloittelumurhina (ns. kirurginen abortti) tai tukehduttamisina (ns. lääkkeellinen abortti, jossa lapsen hapen, ravinnon ja nesteen saanti estetään tuhoamalla kohdun pintakerros; lapselle hyvin tuskallinen).

   Olen samaa mieltä siitä, että murhaajien etniset taustatiedot ja nimet tulee julkaista valtamediassa ja paikallisissa medioissa. Tuollaista hirvittävää massamurhaa ei saa pitää piilossa. Syylliset on voitava nimetä ja heidät on oikealla lainsäädännöllä tuomittava. Syyllisiä ovat sekä vanhemmat että lastenmurhat salliva virkakoneisto. Itse vaadin v. 2003 silloiselta oikeusministeri Koskiselta, että Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (nyk. Valviran) henkilökunta ja vastuulliset sosiaali- ja terveysministerit hirtetään yli puolen miljoonan lapsen murhaamisesta. Kuolemantuomiohan tulee langettaa murhaajille, ei viattomille.

   Suomessa suoritettavat lastenmurhat ovat äärettömän häpeällisiä, koska murhattuja ei edes haudata. Ruumiit poltetaan tai toimitetaan biologiseen jätteeseen. Miksei valtamedia kuvaa näitä prosesseja? Miksei murhaajia, heidän etnistä taustaansa ja nimiään julkaista? Tässähän tapahtuu hirvittävä rikos, valtava, jatkuva, massamurha!

   Aborttilääkäri Bernard Nathanson (taisteli aborttien vapauttamisen puolesta, johti läntisen maailman suurinta aborttiklinikkaa, suoritti itse n. 5000 aborttia ja tuli lopulta katumukseen ja alkoi vastustaa abortteja) julkaisi 1980-luvulla videon ”The Silent Scream” (”Äänetön huuto”, nimi viittaa lapsen tuskanhuutoihin häntä paloittelumurhattaessa), jossa hän näyttää, mitä abortissa tapahtuu,

   myös täällä:

   https://www.youtube.com/watch?v=aNvQhmxAgxk

   Selostan videota:

   Alussa, kohdassa 00:24, tulee ultraäänikuvaa ja Bernard Nathanson sanoo: “Nyt voimme erottaa hyytävän äänettömän huudon tämän lapsen kasvoilla, jota uhkaa nyt välitön kuolema.”

   Kohdasta 00:50 lähtien Nathanson kertoo olevansa synnytys- ja naistentautiopin lääkäri. Kun hän vuonna 1945 oli lääketieteen opiskelija, ei ollut fetologiaa (oppia sikiöstä) eikä oikein tiedetty, onko se, mikä kohdussa on, todella ihminen inhimillisine ominaisuuksineen. Tekninen kehitys toi kuitenkin 1970-luvulla ultraäänen, elektronisen sikiön sydänmonitoroinnin, hysteroskopian (kohdun tähystyksen) ja radioimmunokemian, ja niiden avulla saatiin tieto siitä, mikä ja millainen sikiö on. Kohdassa 2:20 – 2:30 esitetään elävää ultraäänikuvaa, jossa lapsi liikkuu kohdussa.

   Sen jälkeen Nathanson esittelee ultraäänilaitteistoja, ja hän kertoo, että niiden avulla on mahdollista tutkia jopa sikiön sydämen läppiä sydämen supistuessa. Kohdassa 3:21 – 3:57 ultraäänikuvaa kohdussa liikkuvista lapsista.

   Kohdasta 4:10 eteenpäin Nathanson kertoo, että teknologia on tehnyt selväksi, että syntymätön lapsi on täysi ihminen, joka ei eroa meistä muista. Kohdassa 4:36 – 4:45 jälleen ultraäänikuvaa kohdussa liikkuvasta lapsesta, ja Nathanson toteaa, että uuden teknologian avulla voidaan nyt kuvata abortti. Hän kertoo, että voimme katsella, kuinka lapsi revitään kappaleiksi, paloitellaan, silvotaan, murskataan ja tuhotaan abortin tekijän kylmillä metalli-instrumenteilla.

   Kohdasta 5:16 eteenpäin Nathanson esittelee mallikappaleita, joissa kuvataan lapsen kehitystä kohdussa. Malleja on seitsemän, alkaen 4-viikkoisesta sikiöstä ja sen jälkeen on malli 8-, 12-, 16-, 18-, 20- ja 28-viikkoisesta sikiöstä. Koko tuona aikana ei tapahdu mitään suuria muutoksia lapsen muodossa tai laadussa. Nathanson ottaa sitten käteensä mallin 12-viikkoisesta sikiöstä, jollaisen abortista myös videossa myöhemmin tuleva ultraäänifilmi on. Hän toteaa, että tuo 12-viikkoinen sikiö on jo täysin muodostunut ihmisolento. Sikiöllä on siihen mennessä ollut jo aivoaaltoja kuuden viikon ajan ja sen sydän on lyönyt 8 viikon ajan. Lapsen toiminnot ovat samanlaisia kuin meidän toimintomme.

   Bernard Nathanson esittelee myös vuodelta 1980 olevan alan oppikirjan, jossa todetaan, että lääkäreiden on pidettävä sikiötä toisena potilaanaan ja että nyt lääkärit voivat palvella sikiöitä. Nathanson nostaa esiin sen lääketieteen eettisen perustan, etteivät lääkärit saa tuhota potilaitaan. Mitä siis abortti tekee tälle toiselle potilaalle, hän kysyy.

   Seuraavaksi Nathanson esittelee aborttivälineistöä. Kohdun koko mitataan sondilla, kohdunkaulaa laajennetaan ja imukärki (imu noin 55 mmHg) työnnetään kohdunkaulan kautta kohtuun, jossa se rikkoo lapsivesikalvon ja repii sitten lapsen kappaleiksi. Sikiön pää kuitenkin on liian iso mahtuakseen ulos, ja siksi pää murskataan erikseen.

   Kohdasta 11:12 eteenpäin Nathanson kertoo seuraavaksi esittämästään ultraäänifilmistä, jossa näkyy 12-viikkoisen sikiön abortti. Sen ikäisen abortti on aivan tavallinen abortti USA:ssa, jossa niitä tehdään (tuolloin, 1984-1985) neljä tuhatta päivittäin. Filmi on tehty aborttiklinikalla, ja Nathanson kertoo, että abortin tehnyt nuori lääkäri, jolla oli takanaan liki 10 000 aborttia, kauhistui nähdessään ultraäänestä, miten lapsen käy, eikä tehnyt sen jälkeen enää koskaan aborttia. Ultraäänikameraa hoitanut nainenkin, feministi ja aborttien kannattaja, liikuttui niin, ettei sen jälkeen enää puhunut abortista.

   Itse ultraäänifilmi alkaa siis kohdasta 13:00. Lapsi näkyy siinä alkukuvissa vaaleana keskellä alaosassa, pää viistosti ylös vasemmalle ja keho oikealla. Nathanson selostaa yksityiskohtaisesti, mitä filmillä näkyy, mm. lapsen käsi menee suuhun. Kohdassa 13:36 Nathanson näyttää, missä näkyy sikiön silmä, nenä, suu, aivokammio, kylkiluut ja selkäranka. Ylempänä näkyvä granulainen kudos on istukkaa (14:05). Myös lapsen jalat erottuvat.

   Kohdasta 14:30 eteenpäin näkyy, kuinka sikiö liikkuu kohdussa. Sydän lyö noin 140 kertaa minuutissa. Lapsi muuttelee sijaintiaan kohdussa, ja peukalo menee suuhun.

   Kohdassa 15:08 imukärki tunkeutuu kohtuun (näkyy vaaleana varjona). Lapsi pakenee imukärkeä (15:37 eteenpäin), vaikkei se vielä osu suoraan häneen itseensä; lapsivesikalvot vain puhkaistaan. Lapsen liikkeet voimistuvat, ja lapsi alkaa kamppailla. Kohdissa 16:15 ja 16:51 Nathanson näyttää, kuinka lapsen suu on aivan auki. Hän kutsuu sitä äänettömäksi huudoksi. Sitten imukärki alkaa repiä lasta kappaleiksi. Lapsen sydän lyö jo 200 kertaa minuutissa, ja lapsi riuhtoo kaikin voimin ja yrittää paeta vasemmalle kohdussa. Selvästikin lapsi tuntee olevansa kuolemanvaarassa. Imukärki vetää lasta alaspäin kohti kohdunsuuta ja samalla lapsi repeää kappaleiksi. Pää on kohdussa irrallaan (19:05 – 19:10), jalat ovat jo tulleet kohdusta pois. Koska pää on vielä liian suuri kohdunkanavaan, se murskataan (Nathanson kuvaa asiaa kohdasta 19:37 eteenpäin). Aborttilääkärit ja nukutuslääkärit käyttävät Nathansonin mukaan päästä nimitystä “numero yksi”, ettei tarvitse sanoa “pää”. Kohdasta 20:22 eteenpäin kuvataan sitten ultraäänifilmillä lapsen pään murskaamista. Lopuksi Nathanson toteaa, että puolustuskyvytön pieni ihminen on nyt poissa.

   Tällaisiin hirvittävyyksiin valtamedia tulisi puuttua! Murhaajien etninen tausta ja nimet selvästi julkisuuteen! Vaikeneva valtamedia kanssarikollisena vastuuseen!

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Huolestuttavaa todellakin, jos perustelut abortille (ne sosiaaliset syyt) ovat noin kevyitä.

    ”Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen vuosikirjan mukaan Suomessa tehtiin 10 427 aborttia vuonna 2009. Useimmiten (86 prosentilla) taustalla olivat sosiaaliset syyt.

    Abortin perustelut ovat kuitenkin viime vuosina muuttuneet huomattavasti. Taloudellisten ja henkilökohtaisten huolien sijaan yhä useammalla puitteet lapselle olisivat kunnossa, mutta oma mukavuudenhalu ajaa ohi. Näin ainakin Turun ehkäisyneuvolan vastaavan lääkärin Anneli Kivijärven kokemuksen mukaan.

    – On alkanut tulla asiakkaita, joiden asiat ovat liiankin hyvin lapsensaannin kannalta. He ajattelevat, että eivät halua, eivät jaksa, vauva pilaa elämän. Jotkut sanovat, että heillä on upea talo, mutta sinne ei sovi lapsi, tai että lemmikkikoiran agilityharrastus vie niin paljon aikaa, että vauva ei sovi yhtälöön, hän kertoo Turun Sanomille.

    Suurin osa tehdyistä aborteista on turhia, Kivijärvi huomauttaa. Ehkäisyä ei ole käytetty tai kondominkäyttöä ei ole hallittu. Turussa yksi suuri raskauden keskeyttäjien ryhmä ovat vuoden sisällä synnyttäneet, jotka aloittavat yhdynnät ennen kuin ehkäisy on kunnossa.

    Myös asenteissa on korjattavaa.”

    http://www.iltalehti.fi/raskausjalapset/2011032313419025_rb.shtml

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Ei mitään kirjakieltä! Tämä luihu saatanalauma (Suomen koko kansa) on murhaajalauma. Murhaajia ja luihuja hyypiöitä kiireestä kantapäähän. Koska täällä on oikein laki oikeuttamassa lastenmurhat, koko kansa on syyllinen. Vain ne ovat syyllisyydestä vapaat, jotka tuomitsevat abortit ääneen ja taistelevat niitä vastaan (tällaisia ei juurikaan Suomessa ole).

     Murhaajien tuomio on kuolema (1. Moos. 9:6). Tämän kansan tappamista ovatkin hankkimassa juutalaiset ja muut ”viholliset”. He toteuttavat tämän saatanakansan ansaitseman tuomion. Niin kauan kuin Suomessa on voimassa lastenmurhat salliva laki ja niin kauan kuin täällä murhataan lapsia, tällä kansalla ei ole pienintäkään mahdollisuutta eikä oikeutusta päästä kuolemantuomiosta. Koko kansa hävitetään kansan omasta syystä.

     Kommentit Magneettimediassa ovat häpeällisiä ja luihuja, olisi aihetta siirtyä realiteettien tielle. Nykyisin lähes kaikki on puhdasta suunsoittoa ja lisäksi luihua suunsoittoa. Vai ettekö te ymmärrä realitetteja? Ja jos ymmärrätte, oletteko te luihuja? Eihän täällä teillä ole nimiäkään, pelkkää tyhjää vain, kiireestä kantapäähän.

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
     1. Selvennykseksi totean, etten suinkaan tuomitse nykyisten tai historiallisten tosiasioiden tutkimista ja esiintuomista. Kuitenkin oikeiden johtopäätösten ja toimintasuunnitelmien tekeminen edellyttää, että malka (”kattoriuku”, iso roska siis) nähdään ensin omassa silmässä. Vain niin näkökyky kirkastuu, oikeita johtopäätöksiä voidaan tehdä ja ylipäätään päästään oikeille jäljille. Näin, tilanteen tullessa oikein nähdyksi, tulee mahdoliseksi nähdä rikka (siis pienempi roska) toisen silmässä oikein (Luuk. 6:41-44) ja ratkaista tilanne asiallisesti.

      Jos kansan omassa silmässä on malka ja kansa sen johdosta on syyllinen ja rangaistuksen ansainnut ja kun rangaistus sitten saapuu (esim. vihollisen tai muun vitsauksen muodossa), silloin joudutaan perikatoon, jos lähdetään sotimaan tuota rangaistusta vastaan poistamatta ensin malkaa omasta silmästä. Silloin ajaudutaan toimimaan omaa itseä vastaan ja perikato tulee hyvin nopeasti, ”alta aikayksikön.”

      On toimittava taidollisesti. Sokeana sinne tänne ryntäily on vastuuttomuutta, kaiken vaarantamista ja typeryyttä.

      Varoitan: Magneettimedia on liukumassa juuri tuollaiseen hengenvaaralliseen typeryyteen, jossa hyökätään kaikenlaisia vihollisia vastaan näkemättä niitä ansaittuina rangaistuksina omien väärien tekojen vuoksi. Sellainen tie vie nopeasti kuilun partaalle ja tuhoon.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat