Helsingin Sanomat valehteli Suomen kansallismielisistä

Helsingin Sanomat julkaisi sunnuntain numerossaan monisivuisen artikkelin Suomen ”uusnatseista”. Artikkelissa väitetään, että Suomen Vastarintaliike –niminen järjestö värvää toimintaansa mukaan alaikäisiä, vaikka järjestön säännöt todellisuudessa kieltävät alle 18-vuotiaiden osallistumisen toimintaan.

Syy erittäin pitkän ja yksityiskohtaisen artikkelin julkaisemiselle askarruttaa. Vastarintaliike ei ole puolue tai verovaroin toimintaansa rahoittava poliittinen nuorisojärjestö. Liike ei ole edes rekisteröity yhdistys. Se ei anna haastatteluita valtamedialle, vaan kertoo vaikuttavansa suomalaisten asenteisiin ruohonjuuritasolla. Sen toimintaan lukeutuvat esimerkiksi poliittiset koulutustilaisuudet, kamppailulajikerhot, patikointi- ja selviytymistapahtumat, Suomalaisapu-nimellä kulkeva hyväntekeväisyystoiminta, kirjakaupan pyörittäminen sekä julkaisutoiminta. Viime syksynä järjestö sai paljon näkyvyyttä järjestettyään katupartioita maahanmuuttajarikollisuutta vastaan.

Kansallismielinen katupartio kiersi Helsingissä viime syksynä.
Kansallismielinen katupartio kiersi Helsingissä viime syksynä.

Lisäksi järjestö ylläpitää Kansallinen Vastarinta (KV) –nimistä verkkojulkaisua, jonka lukijakunta on kasvanut Helsingin Sanomien mukaan paljon viime vuosina. Kansallinen Vastarinta on itsenäinen media, joka Magneettimedian tavoin julkaisee uutisia aiheista, joista valtamedia ei tahdo suomalaisten tietävän. KV on saanut valtamedian vihat niskoilleen esimerkiksi siksi, että se on julkaissut sensuroimatonta tietoa Suomen maahanmuuttajarikollisuudesta ja Magneettimedian oikeudenkäynneistä.

Kansallisessa Vastarinnassa julkaistun vastineen mukaan Helsingin Sanomien uutinen on laadittu ala-arvoisella ammattitaidolla. Tietoja ei ole tarkistettu, vaan Vastarintaliikkeen jäsenyydestä on ”syytetty” täysin sivullista suomalaista, jolla sattui olemaan sama nimi ”erään [Vastarintaliikkeen] aktiivin” kanssa. Otsikossa puhutaan alaikäisten värväämisestä, vaikka väite kumotaan myöhemmin artikkelissa. Koko jutun ytimessä on lainaus, jossa kehotetaan isänmaallisia nuoria harrastamaan liikuntaa. Lisäksi liikkeen jäsentä syytetään rikoksesta, josta häntä ei ole tuomittu. Kun HS:n uutinen lähti kiertämään muihin lehtiin, liitettiin siihen kuva mellakkapoliisirivistöstä. Kuva sattui tosin olemaan peräisin vasemmistomielenosoituksesta – tätä ei lukijoille tietenkään kerrottu.

Kuvan lähde: Patriootti.com.
Kuvan lähde: Patriootti.com.

Miksi Helsingin Sanomilla ja muilla suurilla suomalaislehdillä on näin suuri tarve valehdella monen sivun verran rekisteröimättömästä isänmaallisesta liikkeestä? HS:n artikkeli vaikuttaa olevan jatkumoa koko läntisessä maailmassa käytävälle sananvapaustaistelulle. Väärinajattelijoiden ja ”vaarallista” tietoa julkaisevien itsenäisten toimittajien nimet, asuinpaikat ja syntymäajat listataan heidän elämänsä vaikeuttamiseksi. Kun tähän lisätään vielä syytöksiä tekaistuista ”rikoksista” ja valheellisia väitteitä lasten värväämisestä, ovat ainekset täydelliselle sosiaaliselle stigmalle kasassa. HS:n yksityisyyttä loukkaavaa tietoa levittänyt artikkeli ei ollut vain haitantekoa tekstissä mainituille henkilöille, vaan varoitus kaikille toisinajattelijoille. Sananvapauslakien rajoittaminen ei riitä kaikkien ihmisten hiljentämiseksi. Härkäpäisimpiä täytyy uhata sosiaalisella eristämisellä ja väkivallalla. Valtamedian epäonneksi kaikki eivät pelkää edes kovimpia pakotteita.

Ottaen huomioon, että HS:n toimittajat olivat noukkineet kymmenientuhansien viestien joukosta varmasti provokatiivisimmat ja monitulkintaisimmat, ovat julkaistut viestit silti varsin neutraaleja. Media on pelotellut suomalaisia jo vuosikymmenet verenhimoisilla ”uusnatseilla”, jotka omistavat elämänsä sokealle vihalle kaikkea poikkeavaa kohtaan. Sokean vihan sijaan HS kuitenkin piirtää kuvan järjestelmällisestä ryhmästä nuoria suomalaisia, jotka tekevät riskeistä huolimatta vapaaehtoistyötä paremman Suomen puolesta. On toki selvää, että Helsingin Sanomien taustavoimille puhe rodusta, suomalaisuudesta, kansallissosialismista ja juutalaisista on punainen vaate. Ne ovat vastakohtia monikulttuurisuudelle, kansainväliselle velkatalouskapitalismille ja kulttuurimarxismille, joita HS käskee lukijoidensa kumartaa. Sattumaa tai ei, vain pari viikkoa ennen sunnuntain artikkelia HS julkaisi Helsingin juutalaisjohtaja Yaron Nadbornikin haastattelun. Kun Nadbornikilta kysyttiin, ketkä ovat Suomen juutalaisten suurin uhka, hänen vastauksensa ei ollut muslimimaahanmuuttajat vaan Suomen Vastarintaliike. Samalla Nadbornik vaati Suomen veronmaksajilta lisää rahaa juutalaiselle seurakunnalle.

HS:n artikkeli oli kahden toimittajan poliittinen uskontunnustus kulttuurimarxilaisuudelle, joten se ei sisällöltään ollut järin mielenkiintoinen. Merkittävämpää on se, kuinka artikkeliin on reagoitu. Poliittisesti aktiiviset suomalaiset tuntevat syystäkin turvallisuutensa uhatuksi, jos suuret sanomalehdet alkavat mielivaltaisin perustein julkaisemaan ”mustia listoja” väärinajattelijoista. Mustia listoja ei julkaista Syyriasta Suomeen palanneista terroristeista. Kukaan ei edes tiedä, missä he asuvat. Lehdet eivät paljasta maahanmuuttajajoukkoja, jotka ryöstävät, raiskaavat ja pahoinpitelevät suomalaisia. Viime syksynä juuri vaihtoehtomediat olivat vastuussa siitä, että pääkaupunkiseutua terrorisoineen maahanmuuttajajengin motiivit tulivat julkisuuteen. Eikä valtamedia tahtonut kertoa Porissa Jonna Männistön murhanneen ja polttaneen Ramin Azimin nimeä ja taustoja. Lehdissä kirjoitellaan nyt järjestäytyneestä rikollisuudesta ja monissa Suomen kaupungeissa vaikuttavasta turkkilaisten ”pitseriamafiasta”, mutta lukijoille ei edes kerrota, mitkä pitseriat kuuluvat järjestäytyneen rikollisuuden piiriin. Mutta jos keskiluokkainen suomalainen erehtyy sanomaan, että hänen kotimaansa kuuluu valkoisille, tulee hänestä lainsuojaton.

Miksei valtamedia tee "paljastusartikkeleita" Suomen terroristeista ja rikollisista?
Miksei valtamedia tee ”paljastusartikkeleita” Suomen terroristeista ja rikollisista?

Kansallisen Vastarinnan mukaan Helsingin Sanomat on saanut tietonsa pohjoismaisilta äärivasemmistolaisilta. Expon ja Researchgruppenin kaltaiset järjestöt saavat Ruotsissa tehdä avoimesti yksityisyyttä ja tietoturvaa loukkaavia rikoksia maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevia ihmisiä vastaan. Helsingin Sanomien mukaan myös Suomen kansallismielisten keskustelut olivat peräisin pohjoismaiselta foorumilta, joten tapaus vaikuttaa tyypilliseltä ruotsalaiselta tietomurrolta. Vaikka Expo ja Researchgruppen ovat suomalaiselle yleisölle tuntemattomia nimiä, tekevät ne Ruotsissa tiivistä yhteistyötä valtamedian, suurten puolueiden ja jopa varakkaiden liikemiesten kanssa. Viime vuonna Researchgruppenin hakkerit saivat arvostetun tutkivan journalismin Guldspaden-palkinnon rikoksistaan. Toimittajien, vasemmiston ja monopolikapitalistien yhteinen tavoite on pitää Ruotsin väestö- ja talouspoliittiset rajat auki vapaalle liikkuvuudelle. Sekä vasemmisto että oikeisto hyötyy isänmaallisten mielipidevainoista.

Aschberg kertoo metsästävänsä maahanmuuton vastustajia.
Aschberg kertoo metsästävänsä maahanmuuton vastustajia.

Suuret sanomalehdet, kuten Expressen ja Aftonbladet julkaisevat äärivasemmistolaisten hakkereiden hankkimia tietoja yksityishenkilöiden välisestä viestittelystä. Maahanmuuton vastustajat – eli ”nettivihaajat”, kuten Ruotsin media asian ilmaisee – listataan nimineen, valokuvineen ja asuinalueineen koko kansan ihmeteltäviksi. Juutalainen miljonääritoimittaja Robert Aschberg perusti jopa oman televisiosarjan (Trolljägarna), jossa toimittajat tunkeutuvat Internetiin esimerkiksi maahanmuutosta tai juutalaisista kirjoittelevien ihmisten koteihin. Pankkiirisukuun syntyneellä Aschbergillä on yhteyksiä sekä Expoon että Researchgruppeniin, joiden toimintaa hän on avokätisesti myös rahoittanut. Lukemattomien muiden poliittisesti aktiivisten juutalaisten tavoin Aschberg oli nuorena ”luokkasotaa” ja avointa marxismia lietsonut bolsevikki. Ikääntyessään hän ymmärsi, että Euroopan kulttuurin tuhoaminen on paljon tehokkaampaa suurpääoman avulla.

Onkin tärkeä huomata, etteivät esimerkiksi Expressenin tai Helsingin Sanomien ”äärioikeistoartikkelit” ole pienen vasemmistolaisen aktivisti- ja toimittajaklikin aikaansaannosta. Vaikka likainen työ on ulkoistettu ”aktivisteille”, ovat toiminnan takana kansainvälisillä markkinoilla menestyneet kapitalistit. Aschbergin, Robert Weilin, Mikael Kamrasin ja Gabriel Urwitzin kaltaiset juutalaiset miljoonalahjoittajat voivat ylläpitää lainkuuliaista ja kunniallista julkisuuskuvaansa, kun mahdolliset tuomiot jätetään vasemmistolaisten aktivistien kärsittäviksi. Myös juutalainen Bonnierin mediaimperiumi on auttanut vasemmistolaisia hakkereita varastamaan tietoja maahanmuuton vastustajista. Researchgruppen sai Bonnierin omistamalta Bisnode-yritykseltä tietoja lukuisien vastustamiensa yksityishenkilöiden luottotiedoista, mikä johti lopulta oikeusjuttuun. Kovatkaan tuomiot eivät tietenkään kirpaise toimittajaa, jos taustalla seisoo Aschbergin kaltainen rahoittaja.

Eliitin sota kansan ilmaisunvapautta vastaan tulee epäilemättä muuttumaan vain rumemmaksi. Toivottavasti Helsingin Sanomien sunnuntain artikkeli avasi mahdollisimman monen suomalaisen silmät siitä, mihin suuntaan maamme on menossa.

 

E. S.

45 kommenttia

 1. Helsingin Sionisti (HS) jatkaa sionistisella linjallaan.

  Kaikki aktiviteetti on kielletty, paitsi juutalaisia kumartava aktiviteetti.

  Kaikki kansallismielisyys on rikollista, paitsi juutalaisnationalismi eli sionismi.

  Me olemme jo aivan 1930-luvun Neuvostoliiton porteilla. Sananvapautta rajoitetaan koko ajan kulissien takana ja tässä asiassa, taas kerran, juutalaiset ovat etulinjassa. Juutalaiset määrittävät, mitä saa, ja mitä ei saa sanoa.

  Samaan aikaan, kun meidän juutalaisemme ovat ah niin ihania ja ah niin moraalisia, Israelin juutalaiset kohtelevat palestiinalaisia ja kaikkia naapureitaan vähintäänkin militaristisesti. Mitään moraalisääntöjä ei ole, on vain juutalaisen tahto ja jollet alistu, sinut tapetaan, tai vähintäänkin vangitaan.

  Meidän kansallismielisillä EI OLE MITÄÄN HÄVETTÄVÄÄ.

  Juutalaisten pitää hävetä.

  Juutalaiset sulkevat rajansa. Juutalaiset polttavat ”epäiltyjen” sukulaisten asuntoja. Juutalaiset tappavat lapsia ohjuksilla. Juutalaiset rakentavat teitä vain omalle ryhmälleen.

  Juutalaiset ovat halveksittavia, heidän pitäisi hävetä, ei meidän.

  Mitä pahaa me olemme tehneet?

  En löydä yhtäkään.

  Uhkailemmeko ? Olenko uhkaillut hakevani juutalaisia kotoansa, koska kuuluvat ryhmään, joka lähettää ohjuksia kouluihin? En uhkaile. Kuitenkin joku aschberg, upporikas juutalainen, esiintyy minulle moraalinvartijana.

  Minulla on viesti kaikille aschbergeille: Siivotkaa läävänne ja aloittakaa Israelista. Lopettakaa rikokset ihmiskuntaa vastaan ja olkaa ihmisiä. Ja ennen kaikkea, pitäkää t…ne kiinni.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 2. ”vaikka järjestön säännöt todellisuudessa kieltävät alle 18-vuotiaiden osallistumisen toimintaan”

  Onko tuo ymmärrettävä niin että nuo yölliset tarrojen liimaajat ovat todella 18 täyttäneitä?

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
    1. Minusta tarrojen liimaaminen on demokraattinen tapa tuoda asiaa esille.

     Muistan, kun viime syksynä kotikunnassani bussipysäkin seinukseen oli yön aikana ilmestynyt Kansallinen Vastarinta-juliste.

     Sydämeni hypähti riemusta. En olekaan yksin. Meitä on muitakin ja me pidämme yhtä.

     Kerroin vaimollenikin tämän ja sanoin: ”Nyt tiedän, että tässäkin kunnassa on oikeita ihmisiä, hyviä ihmisiä, jotka ajattelevat ja eivät kumarra eliittiä.”

     Jokainen tarra on todistus siitä, että vastarinnan ja toivon liekki elää maailmassa, joka katselee vierestä, kun lapsia tapetaan bunkkereista ohjuksilla.

     Olen ylpeä näistä ihmisistä. He edustavat hyvää ja taistelevat pahaa vastaan, vaikeissa oloissa ja ahdistettuina.

     Olen heidän joukossaan mielelläni.

     Plusääni(10)Miinusääni(0)
    2. Kemppainen kuulostaa tyypilliseltä juutalaiselta, joka yrittää keksiä syitä, jotta saisi omasta näkökulmastaan haitallisen toiminnan loppumaan. Jos kyse olisi tummahipiäisistä seinien töhrijöistä niin Kemppainen toteaisi, että mitä se haittaa, se on taidetta. Mutta kun liimailee tarroja ja jakelee pamfletteja, joissa lukee juutalaiset kontrolloivat mediaa ja kyseiset väitteet on tuettu faktoilla, niin johan on Kemppaisella ongelma.

     Plusääni(8)Miinusääni(0)
 3. Maailma on täysin vinksahtanut.

  Ns. kunnon ihmiset paheksuvat kansallismielisiä ihmisiä.

  Mikä on, tarkalleen ottaen, heidän syntinsä? Ja mikä tekee heistä pahoja ? Millä lailla he tekevät pahaa?

  Jos ryhmä ihmisiä on huolestunut siitä, että maamme on muuttumassa muutamassa kymmenessä vuodessa maaksi, jossa me, alkuperäiset suomalaiset, olemme vähemmistönä, niin mikä tässä on rikollista. Mikä siinä on ylipäätänsä millään lailla edes rikollisuuteen viittavaa?

  Vastaus on, tietenkin: Ei mikään.

  Jos sama ryhmä nuoria liittoutuisi eliitin kanssa vaatimaan lisää maahanmuuttoa niin he yhtäkkiä muuttuisivat parhaista parhaiksi ja saisivat rahaa, virkoja ja televisioaikaa.

  Ovatko kaikki nykyään lobotomiapotilaita?

  Minulla, meillä on oikeus olla eri mieltä. Israel on täysin monoliittinen ja vastustaa aseilla maahanmuuttoa. Mikä tekee Israelin politiikasta niin hyvän, jos täällä Suomessa ei saa tarraakaan liimata ilman, että nimet pitää kerätä ja aschbergit uhkailevat pesäpallomailalla.

  Sanon tämän suoraan:

  Nämä aschbergit löytävät sen saman pesäpallomailan edestänsä, minkä taakseen jättävät. Aivan tasan tarkkaan.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 4. On hyvin lohdullista nähdä kuinka pahat tulevat sekopäisiksi tuntiessaan hyvyyden läheisyyden. Pahuus tulee tuhoamaan ITSE itsensä. On jo näkyvissä, että heidän virheensä muuttuvat yhä suuremmiksi. Se tulee olemaan tulevaisuudenkin trendi.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. On hienoa että kun Jeesus tulee, niin Hän tietää ovenpielestä kuka on ”juutalainen”. Herra on suuri. Allah olkoon kiitetty. Muslimien ja kristittyjen tulee yhtyä hyvyydessä yhteistä vihollista vastaan! Hyvät muslimit ovat yleensä parempia kuin tavalliset kristityt! Jokainen ”kristitty” voi nähdä tämän!

   Plusääni(1)Miinusääni(2)
 5. Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda on vihollisen propagandatorvi. Sen päätoimittajat – kuten monet meidän vallanpitäjistämme – käyvät Bilderberg kokouksissa kuulemassa ohjeistusta sellaisilta ihmiskunnan arkkivihollisilta kuten Rockefeller, NWO-pääarkkitehti ja juutalainen sotarikollinen H.Kissinger sekä läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää hallitseva kasaari-juutalainen johtava sionisti Rotschild.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Asetan mietittäväksenne tämän. Nulan, Kissinger miksi he puhuvat kuin lapset.
  Ovatko he lapsia. Kumpikin on ilmeisesti ollut mukana murhaamassa miljoonia ihmisiä.
  Vissiin he ovat viattomia lapsia?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Näin maanpetturi-vallanpitäjämme repivät suomalaisten selkänahasta lisää rahaa Kalergi-suunnitelmansa edistämiseen (http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm):

  ”Suomi haalii reilusti lisää pakolaisia!!”,http://www.mitavittua.fi/2015/02/09/suomi-haalii-reilusti-lisaa-pakolaisia/

  Näin vallanpitäjämme totuutta salaten/vääristäen yrittävät huijata suomalaisia mamu-myönteisiksi:
  ”Maahanmuuttajien osuutta katujengeissä on liioiteltu?? Katso upeasti tehty reportaasi!!”, http://www.mitavittua.fi/2015/02/09/maahanmuuttajien-osuutta-katujengeissa-on-liioiteltu-katso-upeasti-tehty-reportaasi/

  ”Tämä siitä seuraa, kun monikultturismin ihanuuden nimissä maassamme on yhä enemmän aikuisia kunniakulttuurin machomiehiä, joilla on yksivuotiaan vauvan impulssikontrolli. Ja tämä “kunnia” tarkoittaa käytännössä “kymmenen yhtä vastaan” tai “mies naista vastaan”. Todella kunniallista!”, ks. ”MaMu hakkasi suomalaisesta työkyvyttömän. Veronmaksajille tuplalasku!!”,
  http://www.mitavittua.fi/2015/02/09/mamu-hakkasi-suomalaisesta-tyokyvyttoman-veronmaksajille-tuplalasku/

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 8. Mikä on pääteema television politiikkaohjelmissa? Se on tämä. Hämmästyttävästi valtaapitäjillä ei olekaan valtaa. Kaikki paha yhteiskunnassa onkin jonkun tuntemattoman vika. Yleensä joko markkinavoimien, tilanteen tai (hyvin suosittu syyllinen) kansan vika. Erikoista, että nämä ovat syyllisiä poliitikkojen päätöksien seurauksiin? Miksi meillä on valtaapitäjiä, jos heidän päätöksillään ei ole mitään vaikutuksia?
  Miksi on kansa on syyllinen sellaisiin asioihin, joihin heillä ei ole mitään valtaa. Miksi myös työnsä erinomaisesti tehneet kansalaiset ovat viallisia, mutta valtaapitävät eivät ole koskaan mihinkään syyllisiä? Hyvin erikoista.

  Todella erikoista on, että poliitikkot puhuvat toista ja tekevät toista. Puhuvat kauniita asioita ja tekevät sen jälkeen huonoja päätöksiä ja he eivät koskaan joudu tästä sekopäisyydestä ja valehtelusta tilille. Miksi? Syyllinen on valtamedia, jolle totuus ei ole arvokasta. Median tehtävä olisi tuoda esille valehtelijat, jotka käyttävät hyviä asioita vain pahan välineenä. On huomattava, että valehtelijat usein kuvittelevat olevansa erittäin hyviä ja jopa totuudellisia ihmisiä. Tunnusmerkillistä on kuitenkin, että he eivät voi koskaan todistaa puheitaan järkeväksi saatika totuuden mukaisiksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. ABB joka on kai ainut jotenkin onnistunut aktivisti, hän ei ole sittenkään juutalaisia vastaan, koska juutalaiset pitävät muslimeita kurissa.
  Mutta Breivikistä ei saa natsia tekemälläkään hän kuului jopa juutalaisjärjestö vapaamuurareihin.
  Juutalaisten valtaa varsinkin mediassa on kyllä jokseenkin mahdoton aliarvioida.
  Eljas Erkko muuten koko talvisodan aloitti, jatkosodassa hänen vastuulla oli vankileirit missä kuoli kymmeniätuhansia äihmisiä ja naisiakin piiskattiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Meillä täällä Helsingin Sionistin (HS) maailmassa on tapana nauraa mm. Pohjois-Korean kansalle, kun se kokoontuu näytöksen omaisesti suremaan kuollutta johtajaansa.

  Ihmiset hymähtelevät täällä ja ovat ah niin oikeamielisiä: ”Siellä on diktatuuri!”

  Entä sitten täällä?

  Länsimaalaiset ihmiset ovat jo vielä pahemmassa liemessä. Me luulemme täällä, että meillä on sananvapaus, että me voimme olla eri mieltä.

  Mutta voimmeko? Sallikaa minun nauraa.

  Helsingin Sionisti, puhumattakaan Bonnierin juutalaislehdistöstä, naulaa kaikki toisinajattelijat roviolle ennen kuin ehdit aivastaa. Kaikkien pitää nyyhkiä Holokaustia, jokaisen pitää kumartaa monikulttuurisuuden alttarille, aamusta iltaan.

  Päivästä päivään käy juutalaismedian loputon aivopesu.

  Toimittajiksi palkataan vain kulttuurimarxisteja.

  Voin vaikka lyödä vetoa, että HS:n toimittajakunnassa ja johdossa tuskin on ihmistä, jolla on ns. normaali perhe puhumattakaan, että elettäisiin onnellisesti avioliitossa heterosuhteessa. En väitä, että tämä olisi onnellisuuden mittari, mutta JUUTALAISILLA tämä on.

  Kulttuurimarxistit (nimenomaan juutalaiset) rakastavat sitä, kun goyimit huoraavat, lesboilevat, transuilevat, yksinhuoltavat, rikkovat perheen. Juutalainen itse elää ydinperheessä, mutta erilaisiin toimittajantehtäviin valitaan vuorenvarmat perheenrikkojat.

  Näin ylimpänä tuomarina istuu lehdistössä aina juutalainen ydinperheläinen omistajana ja huoraava lesbo/transugoyim mielipidejohtajana. 🙂

  Siksi HS:n kirjoitukset ovat AINA mitättömiä. Siksi heidän mielipiteillään ei ole mitään arvoa.

  Ja toisekseen, Helsingin Sionisti on helppo uhri.

  Kukaan ei voi syyttää antisemitistiksi, jos joka paikassa aina rohkaisee ihmisiä luopumaan lehden tilaamisesta. Raha puhuu, juutalainen on aina elänyt meidän selkänahastamme. Ota juutalaiselta raha ja jäljelle jää ihmisen heijastus, tyhjä kuori.

  Media on nykyään eräänlaisten epäihmisten valtakunta. Juuri siellä elävät varjot, demonit, ihmissudet; sielut, joilla ei ole omaa elämää. Näillä sieluilla kaikki veri elämään tulee siitä, että he rikkovat perheen ja ihmisarvoisen elämän.

  Nämä tyhjät sielut muka puolustavat heikompia, mutta samaan aikaan he syleilevät kansaa, joka pommittaa lapsia. He muka puolustavat heikompaa, mutta samaan aikaan he nauravat sille, että joukko neekereitä raiskaa suomalaisnaisen laivalla. Heidän mielestään tuhansien lapsien ja nuorten joukkoraiskaus Rotherhamissa, Englannissa, oli vain jotakin elämän värinää.

  He ovat sieluttomia, tyhjiä kuoria. He ovat myös pahoja ja pahan palvelijoita, mutta eivät he sitä koskaan tajua. Heidän kiimansa on omassa gloriassaan. Joka päivää heidän panssariaan kiillotetaan sillä, että he ovat ”parempia”, he ”tiedostavat”.

  Heidän ”paremmuutensa” ilmeni juuri siellä Viking Linen aluksella. Siellä heidän demoninsa toteuttivat heidän sanomaansa. Hampaat irvessä sitä sanomaa raiskattiin naiseen.

  Heidän maailmansa on musta. He ovat väärässä, he ovat arvottomia, he ovat ihmiskunnan lokaa.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 11. Helsingin Sionisti (HS) ja muuta juutalaisia kumartavat valtalehdet ovat tänään kertoneet, kuinka kristillisten ministeri antaa juutalaisille rahaa valvontakameroiden hankkimiseksi.

  Yhdessäkin lehdessä juutalainen kertoo, kuinka ”vuoden aikana on tullut joitakin uhkauksiksi tukittavia asioita”.

  Ja tähän löytyi heti upporikkaille juutalaisille 100.000 euroa.

  Tämä on kuin isku vasten kasvoja meille suomalaisille, joiden sisar raiskattiin julmasti neekereiden toimesta Viking Line-aluksella.

  Onko ministeri puuttunut asiaan? Onko suunniteltu toimenpiteitä ongelman ratkaisemiseksi?

  Onko Expressen julkaissut nimiä? Juutalaislehti Epressenhän julkaisi juuri näkyvästi Nordfrontin.johtajien nimiä ”natseina”.

  Minä voin vain sanoa, että minä häpeän tämän ministeri-räsäsen toimia. Hän lähettää rahaa yhteisölle, joka sitä vähiten tarvitsee ja sylkee samalla raiskatun naisen silmille.

  JuutalaisBonnierin me tunnemme. Heiltä ei voi odottaa muuta kuin solvauksia raiskauksen uhreille.

  Tällaisessa maailmassa elämme. Pahoille jaetaan rahaa ja uhreille nauretaan.

  Tämä on Suomi vuonna 2015.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
   1. Mikä helvetin uusnatsi?

    Jos sinä kutsut Nordfrontin ihmisiä uusnatseiksi niin OK.

    Mutta silloin minä kutsun juutalaisia verenhimoisiksi lastentappajiksi ja itse asiassa minulla on tästä näyttöä.

    Ruotsin ”uusnatsit” eivät ole tappaneet juutalaisia, mutta verenhimoiset israelilaiset (juutalaiset) ovat tappaneet lapsia.

    Kiemurtele tuosta ulos.

    Te esitätte minulle, että Nordfrontin urheat ruotsalaiset isänmaanystävät ovat jotenkin pahoja.

    No, kun olet niin viisas niin kerro miten se ilmenee?

    Raiskasivatko he naisen laivalla? Pommittivatko he kesällä tuhansia siviilejä kuoliaiksi? Polttivatko he ”epäiltyjen” asuntoja?

    Ei, nämä sinun vihaamasi ”uusnatsit” ovat vain eri mieltä. HE EIVÄT TAPA.

    JUUTALAISET TAPPAVAT.

    Selitä, selitä, selitä: JUUTALAISET TAPPAVAT.

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
     1. aaaaaaa, kommareillakin oli puukko mukana. Kun ottaa huomioon, että vasemmiston tapahtumia nimetään vartioimaan huumeista tuomittuja elämäntaparikollisia, on ihan järkevä varautua nujakkaan vaikka parilla tyhjällä pullolla.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Sinun pitäisi hieman tutustua siihen, miten äärivasemmisto kohtelee kansallismielisiä Ruotsissa, niin ymmärtäisit, miksi kansallissosialistit voivat käyttäytyä aggressiivisesti. Katso alkuun tämä vasemmistolaisten itsestään tekemä ”mainosfilmi”: http://www.liveleak.com/view?i=80e_1377436282

     Kun äärivasemmisto pahoinpitelee poliittisia vihollisiaan, siitä erittäin harvoin uutisoidaan valtamediassa lainkaan. Jos äärivasemmisto epäonnistuu ja ottaakin itse turpaan (ja esim. haavoittuu), kiljuu koko kansainvälinen lehdistö uusnatsiväkivallasta.

     Aina kun lukee ruotsalaisia uutisia kantaväestön sekä maahanmuuttajien/vasemmiston välisistä tappeluista, täytyy muistaa tämä asia.

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
 12. Seuraavasta Ylewatch-artikkelista käy ilmi eräs vakava seuraamus vallanpitäjiemme Kalergi-suunnitelman (http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm) edistämisestä mm. muuntamalla kansamme vähitellen negroidiseksi sekaroduksi:

  ”Ylen verkkosivut ja aamu-tv kertoo 9.2.2015 jutussaan Älykkyystason kasvu tyssäsi monissa länsimaissa – Suomalaiset tyhmentyneet vuodesta 1997 lähtien, että ”ihmisten keskimääräinen älykkyysosamäärä on kääntynyt monissa länsimaissa loivaan laskuun vuosikymmenien nousun jälkeen”. Tämä ei ole mikään uutinen vaikkapa populaareja tiedelehtiä seuraaville kansalaisille, eikä toisalta sekään, että Yle teeskentelee tietämätöntä väittäessään, että ”tutkijat eivät ole toistaiseksi pystyneet todentamaan ilmiön syytä, mutta vastaus saattaa piillä ihmisten terveydentilassa”.

  Älykkyystason laskuun länsimaissa kuten Suomessa löytyy tuskin vain yhtä syytä, mutta on poliittisesti korrektia epärehellisyyttä olla mainitsematta kahta keskeistä tekijää eli 1) feminismiä ja 2) etelästä ja etenkin Afrikasta suuntautuvaa maahanmuuttoa…

  …Toinen vieläkin pahempi uhka älykkyystason laskulle on kognitiivisesti haasteellisten afrikkalaispopulaatioiden edustajien maahan päästäminen, heidän kontrolloimaton lisääntymisensä täällä sekä seka-avioliitot suomalaisten kanssa. On selvää, että älykkyyteen dysgeneettisesti vaikuttava Euroopan ulkopuolinen invaasio ei ollut vielä vuonna 1997 Suomessa merkitsevä, mutta tällä vuosikymmenellä monien sisäsiittoisuudesta kärsivien arabien ja älykkyystutkimuksissa keskimääräisesti heikkoja tuloksia saaneiden Saharan eteläpuolisen Afrikan asukkaiden maahanmuutto tällä vuosikymmenellä alkaa jo vaikuttaa ratkaisevasti Suomessa asuvien yleiseen älyykkyystasoon.

  Tätä suomalaisten suurinta pääomaa uhkaavaa vaaraa vastaan voidaan toimia rajoittamalla laillisesti maahanmuuttoa sekä kiristämällä kansalaisuuden saamisen kriteerejä. Ongelmaa voidaan lieventää myös välittömästi sillä, että rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset kansallisuudesta riippumatta karkoitetaan ikuisiksi ajoiksi maasta. Nämä ovat siis vain minimitoimenpiteitä, joilla päästään alkuun.”

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2015/02/tyhmyys-ja-hulluus-oireita-lansimaiden.html

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 13. Aikainen lähtö tänään.

  Trolliystävämme ”Monta aaata” vetoaa yksittäisen ihmisen väkivallantekoon ja sillä hän yhdistää Nordfront-organisaation ja sen johtoihmiset ”tappajiksi”.

  Mietitäänpä tätä hetken verran.

  Juutalaiskansahan toimii organisoidusti ja ylhäältä johdetusti kansana väkivaltaisesti. Israelissa valtiovalta päättää siviilien pommituksista ja kansalaiset taputtavat käsiään. Bunkkereissa istuvat, kyyniset, halveksittavat tappajat lähettävät ohjuksia täysin tietoisesti kouluihin, joissa on eläviä, pieniä lapsia. Kansakunta hyväksyy tämän.

  Tämä on juutalaista väkivaltaa.

  Juutalaiset hyväksyvät väkivallan osana sionismia. Juutalaiset ylpeilevät väkivallalla.

  Otan tuoreen esimerkin juutalaisten vastenmielisestä, systemaattisesta väkivallasta sananvapautta vastaan.

  Iso-Britanniassa juutalaiset pahoinpitelivät raa’asti parlamentin jäsenen, George Gallowayn. Sosiaalisessa mediassa ja erityisesti juutalaislehdistössä tätä juhlittiin ja uhria ja kaikkia muitakin varoitettiin avoimesti ja ilkkuen lisäväkivallalla.

  Juutalaiset ovat kansana systemaattisesti sekä fyysisen että sosiaalisen väkivallan puolella.

  Juutalaiset ovat tässä suhteessa muslimien lisäksi ainoa ryhmä, joka näin toimii.

  Nordfront-järjestö ja sen pohjoismaiset veljesjärjestöt edustavat tässä farisealaisessa juutalaishelvetissä järjen, rehellisyyden ja inhimillisyyden ääntä.

  Minä ihmettelen, että kuinka yksikään itseään kunnioittava juutalainen voi elää tällaisen juutalaishuliganismin keskellä? Kuinka he voivat katsoa peiliin ja kokea olevansa ihmisiä? Minä häpeäisin, jos olisin juutalainen.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 14. Maailmassamme juuri nyt vuonna 2015 juutalaisväkivalta tappaa tuhansittain enemmän ihmisiä kuin juutalaisiin kohdistuva väkivalta.

  Pelkästään Gazassa tapettiin tuhansia siviilejä juutalaisilla ohjuksilla.

  Juutalaisten mediavalta näkyy siinä, että meille syötetään tarinaa siitä, kuinka juutalainen tuntee olonsa uhatuksi, vaikka totuus on, että muun maailman on syytä pelätä juutalaista väkivaltaa.

  Tiedättekö Samson-option?

  Samson-optio on tunnettujen juutalaisten historioitsijoiden termi juutalaisten uhkaukselle tuhota Euroopan pääkaupungit. Eli taas kerran juutalainen uhkaa väkivallalla (tällä kertaa totaalisella ydinaseiskulla) rauhallista osapuolta.

  Vain juutalainen saa koko maailman ihastellessa uhata avoimesti ydinaseiskulla.

  Samaan aikaan juutalainen Netanyahu polemisoi hysteerisesti Iranin ydinaseella.

  Kukapa ei varustautuisi ydinaseella, kun on ensin kuullut juutalaisten mielipuolisesta uhkailusta?

  Täällä länsimaissa juutalaisjärjestöt pyrkivät totaaliseen sananvapauden rajoittamiseen. Kaikki pieninkin kritiikki juutalaista valtiota tai juutalaisia tappajia kohtaan halutaan kieltää ja toisinajattelijat halutaan vangita.

  Otanpa tähän esimerkin juutalaismedian kaksinaismoralismista:

  Israelissa tolkuttomat ihmiskuntaa vastaan suunnatut ohjusiskut kouluihin perustellaan sillä, että ”terroristit piileksivät näissä kouluissa”. Nämä ns. terrori-iskut ovat ilotulitusmaisten rakettien lähettämistä lähinnä asumattomille alueille. Uhreja ei ole ollut.

  Näihin olemattomiin hyökkäyksiin vastataan viimeisimmällä sotateknologialla samalla tappaen tuhansia viattomia ihmisiä.

  Samaan aikaan nämä kaksinaamaiset juutalaisorganisaatiot valvovat hysteerisinä, että esim. somaliraiskaajaryhmän nimet säilyvät salassa.

  Minä kysyn: Kuinka militaristinen juutalaisvaltio tekisi, jos ryhmä palestiinalaisia raiskaisi juutalaisnaisen?

  Minäpä kerron:

  Palestiinalaiset ammuttaisiin tavattaessa ja ”epäiltyjen” sukulaisten kodit poltettaisiin.

  Tämä on juutalaista oikeutta.

  Meidän pitää kääntää poskemme ja olla tolerantteja ja jakaa rahaa upporikkaille juutalaisille.

  Juutalaisen toleranssi riittää kiväärin laukaukseen asti. Epäily riittää: kuula kalloon tai ohjus kouluun.

  Saa yrittää kieltää. Odotan suurella ilolla, jos kuka tahansa juutalainen kieltää ylläolevan. Antaa tulla.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 15. George Gallowayn hakkaaja Neil Masterson oli tyypillinen juutalaistrolli ali väkivaltainen huumeveikko, joka oli Daily Mailin mukaan ”recently converted to Judaism”.

  Eli kääntynyt juutalaisuuteen. 🙂

  Ja heti pimahti ja piti hakata kansanedustaja.

  Tämähän onkin juutalaista toimintaa par excellence. Lähi-Idässähän kaikki on ns. by Proxy eli väkivaltaan yleensä valjastetaan amerikkalaiset, jotka muutenkin maksavat juutalaisvaltion viulut velkaantumalla.

  Ja kävin tutustumassa Israelin lehdistön kirjoituksiin ja varsinkin mielipideosastoihin siellä ja von kertoa Teille kaikille:

  Juutalaiset kirjoittavat äärimmäisen vihamielisesti, halventavasti ja loukkaavasti kaikista ihmisistä, jotka eivät heti hyväksy kaikkia heidän toimiaan. Ne kirjoitukset ovat totaalista sontaa, äärimmäistä yllytystä väkivaltaan. NE ovat VIHAPUHETTA.

  Se koko kansa pitäisi asettaa telkien taakse.

  Mikään kirjoittamani ei ole koskaan ollut niin loukkaavaa, niin totaalisen väkivaltaista kuin 90 % juutalaislehdistön lukijoiden kammottavista mielipiteistä.

  Jos tarvitsin vahvistusta käsityksilleni niin nyt tiedän olevani oikeassa.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 16. Vielä lisää:

  Katsokaa tuota paskiaista Aschbergiä.

  Hän on upporikas juutalainen, joka on päässyt Ruotsissa ihailluksi julkkikseksi (tottakai, Bonnier-maassa vain valkoisen rodun luopiot ja juutalaiset saavat televisioaikaa).

  Tämä mies esiintyy nyt suurena ihmisystävänä ja humanistina.

  Hänen roolimallinsa on:

  Pesäpallomailalla kotirauhaa häiritsevä väkivaltainen sionisti.

  Hän ylpeilee sillä, että hän tulee ilmoittamatta NKVD-tyyliin ihmisten koteihin pesäpallomaila mukanaan ja hän suoraan viittaa juutalaishumoristiseen tapaan väkivaltaan.

  Eikö olekin huisin hauskaa?

  Juutalaismiljonääri uhkailee kantaruotsalaisia väkivallalla.

  Hienoa.

  Toivottavasti tulee aika, että Aschberg löytää tuon pesäpallomailan edestänsä. Itsepähän on miekkaansa tarttunut. Hukkukoon siihen. Ylimielinen paskiainen.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. Olet kirjoittanut asiaa tässä topicissa, parahin »h.e.bolla»! Ilolla luin kaikki kommentisi. Persevuorelle soisi ko. urheiluvälineen työnnettävän pers’reikään – siinä on vain se riski, että hän tykkäisi siitä!

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 17. Lisää valehtelua, joskin ei HS:n toimesta, vaan ruotsalaisen expressin: http://www.patriootti.com/ruotsalaislehti-jahtaa-kansallismielisia-naisia/

  Urheiluun kannustaminen, lasten kasvatusoppi tai kansallismielisellä luennolla käyminen on rikollista! Nimet julkaistaan, tietenkin siinä valossa, että he olisivat maan suurimpia rikollisia.

  Kun taas: ”Suuri ruotsalainen sanomalehti Aftonbladet kirjoitti esimerkiksi 35-vuotiaan miehen raiskanneen 11-vuotiaan pyörätuolissa istuneen tytön ja sitten kehuskelleen iljettävällä teollaan Ruotsin suurimmalla keskustelupalstalla. Aftonbladet jätti kuitenkin kertomatta tekijän nimen kansalle. Lapsenraiskaajan henkilöllisyyttähän on suojeltava modernissa demokratiassa.”

  Missä vaiheessa tulee stoppi? Missä vaiheessa ihmiset yhdistyvät ja rohkaistuvat tätä hirviömäistä demoralisointiagendaa vastaan? Huutavat yhteen ääneen: NYT RIITTÄÄ !

  Esim. tässähän ei ole mitään rikollista, eikä yllytetä mihinkään, eihän?
  https://www.nordfront.se/wp-content/uploads/2015/02/img_20150123_214611-460×637.jpg

  Aivan kaikki näyttäisi olevan sallittua, kunhan se edistää kommunistista utopiaa, eli kaiken rappeuttamista ja itsenäisten kansallisvaltioiden tuhoa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Näyttää, että pojille tulee hätä. Teillähän on ollutkin demokratia jo 70 vuotta. Runtatkaa nyt tulevissa eduskuntavaaleissa oikein kunnolla, että saatte demokratianne (oman valtanne) oikein kunnolla läpi.

   Minä, Laurio, olen vuosia sitten ehdottanut seuraavaa järjestelmää (diktaattoriksi ajattelin silloin itseäni). Ehdotukselleni naurettiin (varsinkin totuudenpuhujat ja revisionistit), ja sitten se unohdettiin.

   SUOMEN DIKTAATTORI

   Suomeen on saatava diktaattori. Ohjelma on seuraava.

   1. Verenimijöistä sanoudutaan irti, ja rahajärjestelmästä, joka on väkisin velkaannuttava ja tuhoava pyramidihuijaus (raha on siinä korollista velkaa verenimijöiden pankeille), luovutaan. Vihollisen rakentamasta tuhoamisleiristä, EU:sta, poistutaan ja maassa aletaan elää siivosti ja omaa normaalia rahajärjestelmää käyttäen. Myös vihollisen pääleiristä, YK:sta, sanoudutaan irti. Maa rakennetaan työlle, ei velalle, ja maasta tehdään omavarainen. Maanviljelys ja kalastus kunniaan. Verenimijä-vihollisesta elävät poliitikot, tuomarit, lehtiväki, TV-väki, papit, kenraalit ja opettajat istutetaan julkisiin jalkapuihin katujen ja kujien varsille.

   2. Kaikille järjestyy töitä, kun vihollisen väkisin kuristavasta rahajärjestelmästä on sanouduttu irti ja jokainen voi terveesti vaurastua omalla työllä. Sairaista, vammaisista, vanhuksista ym. vajaakykyisistä huolehditaan yhdessä yhdessä luodun vaurauden turvin. Missään ei ole köyhyyttä, kun verenimijöistä on hankkiuduttu eroon.

   3. Suomen lippu salkoon. Maamme-laulu kunniaan. Markkaan Marsalkka Mannerheimin kuva.

   4. Suomen armeija järjestetään tiukan kurin mukaan. Musta, istuva asepuku, kiiltävät saappaat ja merkit. Kiiltävälippainen sotilaspäähine.

   5. Miehille tunnusasuksi ja pyhäasuksi musta kravatti ja ehdotuksen mukaan jokin muu kunniakas asu tai merkki.

   6. Puolueet lopetetaan. On vain suomalaisia.

   7. Kuolemanrangaistus otetaan käyttöön.

   8. Demokratia, ihmisoikeudet, sosialismi, kommunismi, globalisaatio ja muut kumoukselliset liikkeet kielletään. Kuri, isänmaa ja kunnia palautetaan.

   9. Suunsoittajille kehitetään turpavyö.

   10. Suomalainen mies saa juoda vain yhden ryypyn päivässä, sen piripintaan.

   11. Naisilta kielletään äänioikeus. Heitä ei tule valita julkisiin virkoihin, korkeintaan joihinkin palvelu- tai hyväntekeväisyysvirkoihin. Naisilta kielletään kenkien kovat kopisevat korot, jotka päästävät konekivääritulta muistuttavan sarjatulen. Sellaisten käytöstä kuukauden siviilipalvelutuomio. Naiset alistetaan miehisen kurin ja miehisen vastuun alaisuuteen. Naisen valtaistuin on koti.

   12. Maan johtoon asetetaan oma, verenimijöistä riippumaton mies. Entiset presidentit asetetaan syytteeseen poliittisista petoksista ja maanpetoksista. Suomea ei saa myydä ihmiskunnan vihollisille, kommunismille, salakommunismille (sosiaalidemokratialle), verenimijöiden maailmantyrannialle (globalisaatiolle) tai muille kumouksellisille vesitysliikkeille.

   13. Helsingin Sanomat ja muut vihollislehdet lakkautetaan ja niiden omistajat ja toimittajat toimitetaan vastuuseen. Tilalle suomalainen sanomalehti. Yle otetaan omaan kontrolliin, ja siellä hääräävät maanpetturit ja viholliset sijoitetaan jalkapuihin.

   14. Mielisairaalat lopetetaan. ”Hullut”, kuten myös alkoholisoituneet, huumeen orjat jne., kuntoutetaan kuntoon ilman lääkkeitä ja asetetaan heidän kykyjään vastaaviin keskitason tai muihin johtotehtäviin. He ovat muita herkempiä ja hyvempiä ja ansaitsevat leimaamisen sijaan hyvän kompensaation ja tuen.

   15. Psykiatreja, psykologeja, nykypappeja, historioitsijoita ja muita huijareita vastaan ryhdytään laajoihin ja ankariin oikeustoimiin.

   16. Yliopistot uudistetaan kokonaan. Valehtelijat ja loiset poistetaan, ja esim. historiankirjoitus lasketaan rehellisyyden pohjalle.

   17. Nykykirjailijat ja -historioitsijat asetetaan kirjoituskieltoon.

   18. Naisen tehtävänsä pettäneet naiset toimitetaan puolentoista vuoden koulutusleireille keskitysleireihin (yhteiskunnan viholliset on alkuun internoitava). Oikeille naisille, niille, jotka feminismin ja väärän ”tasa-arvon” puristuksessa ovat pysyneet uskollisina naisen tehtävälleen kodin ja lasten hoitajina, suodaan kunniakkaat palkinnot ja kunnia-asema koko elämän ajaksi. Oikeille naisille suodaan kallisarvoiset ja kauniit vaatteet yhteiskunnan kustannuksella. Tehtävänsä pettäneet naiset puetaan rääsyihin, kunnes parantuvat, ja sen jälkeen heidän hairahduksensa unohdetaan.

   19. Homoseksuaalit ja muut seksuaalipervertikot kävelytetään kotipaikkakuntansa läpi alastomina ja alapäät punaisiksi maalattuina. Moraalin turmelijat tulee häpäistä julkisesti, että lähtisivät parantumaan.

   20. Lastenmurhista (aborteista) ankarat tuomiot, kuten muistakin murhista.

   21. Kirkkoihin komeasti kumisevat kirkonkellot, kuten ennen vanhaa.

   22. Kirkko uudistetaan. Jumalan sana kunniaan, ja sen rikkojille asetetaan rangaistukset. Kirkko erotetaan valtiosta, ja saarnaajiksi hankitaan oikeita pappeja nykyisten klovnien ja naisten tilalle. Naispappeus kielletään raamatunvastaisena. Naispapeille järjestetään julkinen nöyryytys naispappeuden kieltävää Jumalan sanaa vastaan nousemisen vuoksi.

   23. Suomi kannattaa ajatusta, että USA:n ja Israelin ympärille rakennetaan korkea aita.

   24. Juutalainen Talmud kielletään rikollisuuden oppikirjana (ks. kirjoitus ”Juutalaisuuden opinkappaleet”). Juutalaisuus julistetaan maamme rikoslakien vastaiseksi rikollisuudeksi. Kansainvälisenä yhteistyönä juutalaiset siirretään rikollisuutensa vuoksi valvottaviin oloihin, esim. omille erityisalueilleen USA:han, Australiaan tai Kanadaan. Juutalaisuudesta tervehtyneet vapautetaan. Myös muslimeja vastaan aletaan toimiin, jos he tai heidän uskontonsa osoittautuvat rikollisiksi.

   25. Suomi harjoittaa kolmen kansan yhteisyyden liikettä: Suomen, Saksan ja Venäjän kansojen yhteistyötä ja ystävyyttä. Saksa ja Venäjä ovat joutuneet suunnattomasti kärsimään kansainvälisen juutalaisuuden sorrosta ja terrorista (Venäjällä juutalaisten pystyttämä neuvostovalta, joka miltei tuhosi venäläiset, Saksassa sodanjälkeiset saksalaisten joukkomurhat, Saksan historian rikollinen väärentäminen [esim. holokaustihuijaus] ja sillä kiristäminen, miehitysterrorin jatkuminen Saksassa ja saksalaisten nykyinen ”uudelleenkoulutus” sairaaseen syyllisyyteen), ja Suomen on autettava ja tuettava henkisesti näitä maahan poljettuja ja jopa maahan tallattuja. Siitä syntyy kaunis hedelmä ja iloinen menestys.

   26. Suomen itärajaksi neuvotellaan itäisen ystävyyden pohjalta linja Viipuri – Käkisalmi – Viteli – Karhunmäki – Kuolisma – Solovetskin saaret – Kuusiniemi – Turjanperä.

   27. Jossakin vaiheessa näitä toimia syntyy hengen palo, ja kaikki alkaa sujua hyvin ja onnellisesti.

   *************
   Yritin myös perustaa järjestöä, joka muutettaisiin sitten puolueeksi ajamaan Suomen kansan etuja ja valitsemaan minut demokraattisesti diktaattoriksi. Kansaa ei kiinnostanut.

   Mitä te olette, pojat!

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Loistavaa! Olen ennenkin huomannut, että sinussa on miestä mieheksi. Sinusta tulee pääministeri ja lisäksi suosionosoituksena saat jonkin muunkin korkean viran oman valintasi mukaan.

     Strategia on luonnollisesti maailman yksinkertaisin. Vihollisen heikko kohta on sielu, jonka perkele on kuolettanut ja joka pysyy liikkeessä vain valheen ja perkeleen itsensä voimalla. Iskemme siihen. Metodina haarukkaliike: ensin vihollinen kampataan sivusta totuudella (tarvittaessa usealla totuudella), ja sitten lopullinen isku suoraan edestä evankeliumilla, joka katkaisee viholliselta pään. Taistelu kestää vain hetken. Lopuksi fanfaarit ja ruumiit jätetään petolinnuille.

     Jos haluat järjestää minut diktaattoriksi jo ennen mitään vaaleja (jos siis isänmaan etu sitä vaatii), niin voit hakea minut diktaattoriksi täältä minun kotoani; yleensä olen kotona. Aseistus ja kaikki on jo valmiina. Ala järjestelemään laajaa armeijaa.

     Jos pääministeri-nimitys tuntuu vaatimattomalta, esitä minulle ehdotus komeammasta nimestä.

     Saat nauttia loppuelämäsi suosiostani, koska toimit näin nopeasti, itse asiassa heti. Olet toiminnan mies, ja se riittää minulle.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. ”Judiska Bonniers dominans över de svenska medierna är lika stor som den fruktade judiske mediemogulen Rupert Murdochs dominans över medierna i Storbritannien.”

   ”Juutalaisten Bonnierien valta-asema Ruotsin mediassa on yhtä suuri kuin juutalaisen
   mediamoguli Rupert Murdochin media-herruus Isossa-Britanniassa”
   http://undermattans.blogspot.fi/2013/01/bonnier-valdtar-yttrandefriheten-i.html

   Vaikka ei paljoakaan ymmärtäisi ruotsin kieltä, niin mainittua artikkelia selaamalla saa hyvän käsityksen juutalaismedian dominanssista Ruotissa.

   Näyttää siltä että Ruotsia johtavat maanpetturit ovat käyttäneet Ruotsin puolustuskyvyn romuttamisesta syntyneet säästöt täysin tolkuttomien maahanmuuttaja-massojen ’turvapaikka-turismin’ edistämiseen – kalergi-suunnitemaa tukeakseen (http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm) – eli ruotsalaisen kansallisvaltion ja RUOTSALAISEN Ruotsin kansan tuhoamiseksi.
   Tämä on tietysti enenkaikkea onnistunut Ruotsin mediaa hallitsevan juutalaisen Bonnierin harjoittaman taukoamattoman monikulttuuri-propagandan tuella – ruotsalaiset näyttävät täysin sokaistuneen heihin kohdistuvan tuhotyön suhteen, jota heidän maanpetturi-vallanpitäjänsä kaiken aikaa jatkavat – ja Suomessa on vastaava tilanne.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 18. Bonnierin omistuksessa myös MTV3, WSOY ja Tammi.
  Suomaisessa tiedonvälityksessä kun on kaksi suurta, Sanoma konserni ja Bonnier niin ei siinä paljon
  vastakkainasettelua mielipiteissä kansalle tarjota.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat