Lähi-idän huomiot: Yhdysvaltojen johtajien kaksinaismoralismi sekä Idlibin puskurivyöhyke

Syyrian sisällissota on kestänyt jo seitsemän vuotta. Konflikti on arabikevään verinen huipentuma, joka on Israelin ja Yhdysvaltojen poliittisen lietsonnan seurausta.4 Läntisen koalition, johon myös Israel kuuluu, tukeman ”kapinallisten” terrorisoinnin selkäranka on murtumassa, ja kirjava joukko terroristeja sekä muita presidentti Bashar al-Assadin hallinnon vastustajia on keskittynyt Idlibin maakuntaan, joka sijoittuu Luoteis-Syyriaan rajoittuen Turkkiin.

Syyrian konfliktin jälkiä.
Syyrian konfliktin jälkiä.

Trump varoitti Syyriaa ja sen kumppaneita?

Hiljattain Yhdysvaltain presidentti Donald Trump varoitti Syyriaa aloittamasta Venäjän ja Iranin välityksellä läpimurtoa Idlibin maakuntaan, joka on siis kapinallisten viimeinen tukikohta Syyriassa.

Bildresultat för trump kuva
Donald Trump.

Trump sanoi, että hyökkäys voisi aiheuttaa ”inhimillisen tragedian”. Oikeassa hän olikin tässä asiassa, joskin Trumpilla oli ilmeisesti huoli jostain muusta, mutta mistä?

Trump ajatteli varmaan varoittaessaan Syyriaa aiheuttamasta inhimillistä tragediaa, että hyökkäys kapinallisten viimeiseen tukikohtaan antaisi suoran voiton Syyrian hallinnolle, ja siten lopettaisi maassa käydyn pitkän sisällissodan. Tällöin Israelilla ja Yhdysvalloilla ei olisi ollut parhaita mahdollisuuksia al-Assadin hallinnon kaatamiseksi.

Israel on toistuvasti hyökkäillyt Syyrian kimppuun, ja israelilaisministeri Yoav Gallant on jopa vaatinut Syyrian johtajan Bashar al-Assad murhaamista, jotta he voisivat panostaa täysin rinnoin Iranin hallinnon kaatamiseen.

Gallant vertasi lännen propagandakoneiston väittämiä Assadin kemiallisia aseita ja krematorioita holokausti myyttiin:

”Syyrian todellinen tilanne on, että siellä teloitetaan ihmisiä, käytetään suoria kemiallisia hyökkäyksiä heitä vastaan ja viimeisin äärimmäisyys – heidän ruumiidensa polttaminen, jota me emme ole nähneet viimeiseen 70 vuoteen. […] Minun mielestäni, me ylitämme punaista linjaa. Ja minun mielestäni, on aika murhata Assad. Näin se on yksinkertaisesti.”

Yhdysvaltojen johtajien ”huoli”

Yhdysvaltojen presidenttien huoli humanitäärisestä tragediasta kuulostaa vähintäänkin kaksoismoralismilta ja suorastaan absurdeilta, sillä Yhdysvaltojen johtajat, tosin sionistien sekä Israel-lobbyn painostamana, ovat itse huolehtineet siitä, että aina jossakin maailman kolkassa tapahtuu inhimillinen katastrofi. Tämä ”huolehtiminen” on tapahtunut pelkästään kansainvälisten pankkiirien, aseteollisuuden, suurkorporaatioiden, maaperän rikkauksien ja geopoliittisen aseman sanelemien hyötyjen ehdoilla.

Yllä esitettyyn viitaten lienee ”lohdullista” huomioida Yhdysvaltojen edellisen presidentin Barack Obaman ajattomat viisaudet, jotka hän esitti Helsingissä.

– Suurta osaa poliittisesta energiasta käytetään siihen, että katsomme taaksepäin sen sijaan että katsomme eteenpäin. On ihmisiä, jotka haluavat rakentaa muureja ja olla ottamatta osaa globaaliin integraatioon. On ihmisiä, jotka pelkäävät teknologiaa. Haaste näissä on se, kuinka sopeudumme näihin uusiin aikoihin, sanaili Obama.

Sekä ”muurin rakentaja” Trump, ja niiden ”purkaja” Obama ovat kylläkin yhtä tuhoisia, kaikille niille yhteiskunnille, jotka eivät tee myönnytyksiä Yhdysvaltojen johtamalle uusliberalistiselle ”vapaudelle”.

Trump on jo aiheuttanut virkakautenaan paljon vahinkoa palestiinalaisille, Syyrialle ja Iranille.

Varsinaisten hyökkäyksien lisäksi Syyriaan, Yhdysvallat ovat Israelin kanssa edesauttaneet Syyrian hallintoa vastustavien terroristiryhmien, kuten ISIS-terroristien, kehittymistä. Tätä väitettä tukee muiden muassa se, että kansalaisten etua Yhdysvalloissa edistävä Judicial Watch sai oikeusteitse käsiinsä Yhdysvaltojen hallinnon sisäisen raportin. Tutkiva journalisti Nafeez Ahmed kommentoi raporttia: ”Vuodettu asiakirja paljastaa lännen tukeneen väkivaltaisia islamistiryhmiä yhteistyössä Turkin ja muiden maiden kanssa Syyrian presidentti Assadin heikentämiseksi, vaikka he samalla ennustivat sen johtavan ’islamilaisen valtion’ syntyyn Irakissa ja Syyriassa (ISIS).” Joskin tulee huomata, että ISIS ei edusta Islamilaista maailmaa, eikä islamia uskontona.

Donald Trumpin päätös tunnustaa Jerusalem Israelin pääkaupungiksi ja hänen ratkaisunsa siirtää Yhdysvaltain suurlähetystö Jerusalemiin nostattivat myrskyn Lähi-idässä. Näillä päätöksillä sinetöitiin ikuinen sotatila palestiinalaisten ja juutalaisvaltion välille. Vakaana tarkoituksena näytti olevan villitseminen uuteen intifadaan, (palestiinalaisten kansannousu) jotta ”juutalaisvaltio”, saisi tekosyyn palestiinalaisiin kohdistuvalle holokaustille. Trump on pahimman luokan sionistisen eliitin lakeija, ja itse sionisti.

Trump kyllä vielä ehtii saada paljon pahaa aikaan, jos virkakausi jatkuu häiriintymättä.

Bildresultat för Barack Obama i Helsingfors kuva
Obama Helsingissä.

Mitä Obamaan tulee, oli hänen hallintonsa virkakausinaan (2 kautta) jatkuvasti sodassa. The Guardialehden  mukaan Obaman hallinto pudotti 26 171 pommia eri valtioiden alueelle vuonna 2016; tästä ansiostako Obamalle myönnettiin Nobelin rauhan palkinto? Logiikka tähän Nobelliin tietysti löytyy, jos ajatellaan Tuntemattoman Rokan sanoin, että ”soathan loppuu sotimalla”, vaikka eivät ne Obaman kautena loppuneet. Eivät ne tyrehtyneet vaikka Obama vakuutti lopettavansa edeltäjänsä, presidentti George W. Bushin aloittamat sodat.

Miksi tällainen helppoheikki piti lennättää Helsinkiin?

 

 Venäjän ja Turkin puskurivyöhyke

Trumpin ”huoli” Syyrian mahdollisesta rynnäköstä vaikkakin Venäjän ja Iranin välityksellä, ovat kylläkin ainakin toistaiseksi väistymässä. Nimittäin voimapolitiikan taitureiksi tituleeratut, Turkin sekä Venäjän presidentit tekivät tällä viikolla (39) merkittävän sopimuksen. Kaksikko löysi sovun siitä, että suurhyökkäystä pelolla vuottaneeseen Idlibin maakuntaan luodaan puskurivyöhyke Syyrian hallituksen joukkojen ja kapinoivien terroristi-ryhmien välille.

Turkin ja Venäjän presidentit: Recep Tayyip Erdoğan ja Vladimir Vladimirovitj Putin.
Turkin ja Venäjän presidentit: Recep Tayyip Erdoğan ja Vladimir Vladimirovitj Putin.

Puskurivyöhyke tarkoittaa 15–25 kilometrin levyistä demilitarisoitua vyöhykettä, josta vedettäisiin lokakuun 10. päivään mennessä raskaat aseet.  Rauhan säilymistä kaistaleella tulisivat vahtimaan Turkin ja Venäjän sotilaat. Siten kapinoivat terroristit ja ehkä osittain kapinalliset joukot poistuvat vyöhykkeeltä sekä pakolaiset saataisiin turvaan.

 

Lopuksi

Yllä esitettyyn viitaten on hyvä huomauttaa, että Yhdysvalloilla, eikä sen liittolaisilla ole minkään kaltaista huolen häivää Lähi-idän tai minkään muunkaan maailman kolkan humanitäärisestä katastrofista. Kuten sanottiin, Israelin, Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten vaa’assa painaa vain ylikansallisten toimijoiden edut, kuten globaalien pankkiirien, aseteollisuuden, monikansallisten yhtiöiden, maaperän rikkauksien ja geopoliittisen aseman sanelemat intressit. Tätä tarkoitusta ovat palvelleet kaikki Yhdysvaltojen ja sen johtaman koalition valtioterrorismi maailmalla sekä Israelin sotatoimet poliittisen Lähi-idän alueella, kuten myös Mossadin kansainväliset murhatoimet1 milloin missäkin.

Itsenäisyyteen ja taloudelliseen riippumattomuuteen pyrkivät valtiot näyttävät olevan myrkkyä Israelin ja Yhdysvaltojen koalitiolle ja monikansallisille pankkiireille, joten tästä syystä esimerkiksi Iran ja Syyria ovat tapettavien listalla.

Erittäin häpeällistä on, että virallinen Suomi ja osa tavallisista suomalaisista on langennut tähän globaalin eliitin länsimedian vääristelevään propagandaan myös poliittisen Lähi-idän tapahtumien suhteen.

Globalistit syöksivät poliittisen Lähi-idän kaaokseen ennen muuta arabikevään kautta myös siksi, että massiivinen ”pakolaistulva” pystyttiin ohjailemaan Eurooppaan. Esimerkiksi Libyan omavaraisuuteen ja globaalista rahoitusmaailmasta riippumattomaksi pyrkivä Libyan johtaja Muhammad Gaddafi oli globalistien tiellä, siksi häntä kidutettiin raa’asti, ja lopuksi murhattiin Naton myötä vaikutuksella.2, 3 Pohjois-Afrikassa sijaitseva Libya oli myös ilmeisesti tiellä Saharan eteläpuolisesta Afrikasta suunnitellulle pakolaisvirralle, joka on ohjautunut Libyasta ja Tunisiasta Välimeren keskiosan kautta Italiaan sekä Välimeren länsiosan reittiä Espanjaan.

Lähi-idän tiivistetty historia4

Toisen maailmansodan jälkeen Lähi-idässä elettiin voimakasta kolonialismin ja imperialismin vastaisen liikehdinnän aikaa. Arabimaissa kehittyi tässä suhteessa kaksi toisistaan poikkeavaa linjaa.

Tällöin arabimaiden ja laajemmin sanoen poliittisen Lähi-idän alueen vapauduttua kolonialismin ja imperialismin kahleista, kehittyi alueella ainakin kaksi, jos ei kolmekin toisistaan poikkeavaa talouspoliittista suuntausta. Nämä olivat kansallismielinen arabinationalismi, arabimonarkia sekä viimeisenä uusliberalismi. Vahvimmin viimeksi mainittua edustanee Saudi-Arabian kuningaskunta, joka on valinnut yhteistyön imperialismin ja läntisen liittouman eli Yhdysvaltojen kanssa.

Kansallismielisessä arabinationalistisessa suuntauksessa kehitettiin valtiota siten, että luonnonvarat ja kansallinen varallisuus otettiin omaan kontrolliin sekä korostettiin irti pääsyä kolonialistisesta ja imperialistisesta järjestelmästä. Tämä kehitys johti monissa maissa myös arabisosialismin kehitykseen. On kuitenkin huomattava, että vaikka Iran ei ole arabivaltio, vaan Persialainen, on se ottanut käyttöönsä vahvan kansallismielisen linjauksen, jossa luonnonvarat ja kansallinen varallisuus ovat omassa hallinnassa ja valtio on pysytellyt köyhdyttävän globaalin uusliberalistisen talous- ja pankkijärjestelmän ulkopuolella.

Terrorismin, ryöstelyn ja muun laittomuuden pohjalle perustuva Israelin miehittäjävaltio on omaksunut erikoisesti imperialistisen uusliberalistisen linjauksen hyödyntämisen, juuri läntisen liittouman kautta. Yhdysvaltojen ja Israelin suhdetta voidaan luonnehtia valtioiden liitoksi, jossa Israelilla näyttää pienuudestaan huolimatta olevan hyvin vahva asema.

Sionistisen läntisen liittouman suoraviivainen menetelmä on ollut toisen maailmansodan jälkeen se, että mikäli poliittisen Lähi-idän maat eivät ole suostuneet Israelin ja Yhdysvaltojen rintaman imperialistisiin vaatimuksiin ja ”uudistuksiin”, niin alistettiin kyseiset maat demonisoimalla maiden johtajat ja hallintojen vaihdon (Regime Change) välityksellä. Näinhän prosessoitiin vuonna 1953 Iranissa, jossa silloin kaadettiin kansallismielinen ja demokraattisesti valittu hallitus ja nostettiin valtaan yksinvaltainen shaahi, joka oli siis läntisen liittouman valitsema nukkehallitsija.

Arabikevät oli pelkästään sionistien ja USA:n operaatio Israelin ja Yhdysvaltojen vastaisten valtioiden nujertamiseksi.

Yllä mainittu hallintojen vaihtokaava on toistunut Lähi-idässä nykyisyyteen saakka. Näistä tuoreina esimerkkeinä ovat jo yllä mainittu ”arabikevät”, jonka huipentumaa vieläkin näemme Syyriassa. Lisäksi Irakin sodat repivät Lähi-idän harmonian riekaleiksi.

Markku Juutinen

 

Lähteet

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/dosentti-pertti-multanen-radio-deissa-ihmisoikeudet-ovat-usein-vain-pelkka-savuverho-jonka-taustalla-ovat-suurvaltojen-itsekkaat-edut/

http://filosofiklubi.blogspot.com/2018/04/pertti-multanen-palestiinan-kysymys.html

https://yle.fi/uutiset/3-10404929

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/trump-varoittaa-syyriaa-venajaa-ja-irania-aiheuttamasta-tragediaa-syyrian-idlibissa/7057686#gs.TPi1pQI

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/yleiso-puhkesi-hurraamaan-barack-obama-ylisti-suomea-nordic-business-forumissa-kerroin-tyttarilleni-etta-suomi-on-maailman-onnellisin-maa/7091010#gs.QQQSiGU

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005674716.html

https://arielfi.wordpress.com/2018/03/21/historiasta-israelin-isku-syyrian-ydinreaktoriin/

https://medium.com/insurge-intelligence/turkeys-secret-pact-with-islamic-state-exposed-by-operative-behind-wave-of-isis-attacks-6b35d1d29e18

https://consortiumnews.com/2013/12/29/nyt-backs-off-its-syria-sarin-analysis/

https://www.arvopaperi.fi/kaikki_uutiset/trump-langetti-sanktiot-iranille-oljy-nousussa-6621451

https://yle.fi/uutiset/3-9552129

https://medium.com/insurge-intelligence/secret-pentagon-report-reveals-west-saw-isis-as-strategic-asset-b99ad7a29092

https://yle.fi/uutiset/3-9965680

https://yle.fi/uutiset/3-10203577?origin=rss

https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/jan/09/america-dropped-26171-bombs-2016-obama-legacy

http://blogs.cfr.org/zenko/2017/01/05/bombs-dropped-in-2016/

https://www.dn.se/ledare/signerat/gunnar-jonsson-en-massaker-vore-dalig-pr-for-putin/

 1. Ostrovsky, Hoy Claire Victor (1991). Petoksen kautta sisäpiirin hätkähdyttävä raportti Mossadista. Book Studio
 2. Death of a Dictator Bloody Vengeance in Sirte Human Rigths Watch October 17, 2012, s 28
 3. Khadafy’s final humiliation: Rebel fighters sodomized despot with combat knife Daily News Monday, October 24, 2011

4. https://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/syv-sukellus-arabimaailmaan-l-hi-it-n-ja-syyriaan

16 kommenttia

 1. Suomihan on jo myyty pankstereille: Iltalehti 19.2. 2013 ”Mijoonien rahavirrat puolueille”. Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  No mitä on tullut ostetuksi ?

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata. ( ”laki 444/2012” ).

  Tätä laki varten ministerit suojautuivat 2 ”eduskunnan” voimalla … Suomen ”perustuslaki” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan oloe mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Ron Unz on rohkein mies, jonka tiedän, sanoo Paul C Roberts. Hän on haastanut sionistien ADL:n suoraan taisteluun ja kysyy, miksi he piiloutuvat hänen paljastustensa edessä valheiden taakse, ja halveksivat jokaista ihmistä, jolla on moraalinen omatunto.
  http://www.unz.com/announcement/has-the-adl-gone-into-hiding/
  Kysymys kuuluu: miksi sionistit uskovat, että heidän on rakennettava valtansa valheiden perustalle?
  Mielestäni Ron Unz’ia tarvitaan Yhdysvaltojen presidenttinä.
  Silloin olisi meillä ensimmäistä kertaa moneen vuosikymmeneen vallassa todellinen ihminen, jolla on älykkyys, moraalinen luonne ja rohkeus käyttää amerikkalaista voimaa hyvään eikä pahaan.
  ’Unz for president’ — Unz ei ole vain Amerikan pelastus vaan myös maailman pelastus.
  Ron Unz For President — Ron Unz presidentiksi, sanoo PCR
  September 30, 2018 | Categories: Articles & Columns | Tags: |  Print This Article
  Ron Unz For President
  Paul Craig Roberts
  .. Kun Israelin armeijan konepistoolit tuhoavat 89 aseetonta protestoivaa palestiinalaista, mukaan lukien 3-vuotiaita hoitavia lääkäreitä, kuten Israel teki tänään, tai eilen tai joka päivä, ja ihmiset, joilla on moraalinen omantunto, sanovat, että Israelin ei olisi pitänyt tehdä niin, niin ADL sanoo, että nämä henkilöt ovat ”anti-semitistejä, jotka haluavat toisen holokaustin juutalaisille”.
  Toisin sanoen Israelin ulkopolitiikkaa ja kaikkia muita Israelin politiikkoja voidaan vain ylistää, eikä niitä koskaan saa arvostella. Euroopassa Israel on voimakkaampi kuin maan hallitukset. Jos kyseenalaistat palestiinalaisten Israelin, saatat saada maasi vangitsemaan sinut Israelin puolesta. Israel voi jopa vaatia EU-maita vangitsemaan muiden maiden kansalaisia.
  Minun lausuntoni saattaa tuntua äärimmäiseltä, sanoo Roberts, mutta se on tosiasia. Donald Trumpin uhka Syyriaa ja Irania vastaan palvelee Israelia, ei amerikkalaista kansaa. Venäjän presidentti Putin suojeli myös Israelin etuja sen jälkeen, kun Israel oli murhannut 15 venäläistä sotilaslentäjää, mutta Venäjän puolustusministeriö ei sallinut Putinin puolustavan Israelia. Vladimir Putinin kunnioittaminen Venäjän juutalaisten ’viidettä kolonnaa’ ja Washingtonin tukemien tätä kolonnaa on vieraannuttamassa Venäjän maansa nationalistien käsityksistä.
  Jos ajattelet sitä, niin miksi Amerikann hallitus, Venäjän hallitus tai mikä tahansa hallitus olisi uskollinen Israelille heidän omien maidensa sijasta?

  Israel’s power is a question that intrigues Ron Unz. Unz is the bravest man I know. He has thrown the gauntlet directly into the face of the ADL, asking why are they hiding from his exposures of their organization that defames every person who has a moral conscience.
  http://www.unz.com/announcement/has-the-adl-gone-into-hiding/
  The question is: Why did Zionists believe that they had to build their power on the basis of lies?
  My opinion is that we need Ron Unz as President of the United States.
  It would be the first time in many decades that we would have a real person with the intelligence, moral character, and courage to use American power for good instead of for evil.
  Unz for president is not only America’s salvation, but also the salvation of the world.
  https://www.paulcraigroberts.org/2018/09/30/ron-unz-for-president/
  http://www.unz.com/announcement/has-the-adl-gone-into-hiding/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=177050

  Olisiko sama resepti myös oman maamme voitto?

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Lähi-idässä olisi rauha eikä Israel kukkoilisi siellä ellei Usaa johtaisi Trumpin sionistiklaani. Myös koko maailma olisi jotain muuta kuin tänään kun tärkeimmäksi asiaksi nousisi rauha ja rinnakkaielo.
   Meilläkään ei olisi haittamaahanmuuttoa ja pakolaisongelmaa kun ihmisiä autettaisiin heidän kotimaissaan ja tuhoisat vain Israelin ja Usan sionistien hankkeita edistävät sodat ja Kalergi-hankkeet loppuisivat.
   Miksi siis emme irtaannu EU:n pakkovallasta vaan tuemme järjen vastaisesti oman maamme globalisteja (NWO-mafiaa) jotka eivät kykene muuhun kuin terrorismin luomiseen, kansallisvaltioiden tuhoamiseen ja oman diktatuurinsa luomiseen?
   [Anti-Defamation League, Facebook, Google & Youtube Appoint Themselves As Official Internet Censor
   The ADL is marching into the internet cyberscape with the sense of entitlement to DICTATE what should and shouldn’t be said by the rest of us. — ADL aikoo ottaa internetin kontrollinsa ja sanella sen mitä me muut voimme siellä sanoa.
   https://www.collective-evolution.com/2018/09/30/anti-defamation-league-facebook-google-youtube-appoint-themselves-as-official-internet-censor/ ]

   Ron Unz luo paineita sionisteille … mistä saisimme oman unzimme?
   How I Came to See That Many ’Anti-Semitic Canards’ Are Actually True
   ”If the most extreme “anti-Semitic canards” were probably true, then surely the whole notion of anti-Semitism warrants a careful re-examination.”
   Religion obviously constitutes an important unifying factor in human social groups and we cannot ignore the role of Judaism in this regard. Traditional Jewish religious doctrine seems to consider Jews as being in a state of permanent hostility with all non-Jews, and the use of dishonest propaganda is an almost inevitable aspect of such conflict.
   In that regard, I mentioned my shock at discovering a dozen or more years ago that several of the most self-evidently absurd elements of anti-Semitic lunacy, which I had always dismissed without consideration, were probably correct. It does seem likely that a significant number of traditionally-religious Jews did indeed occasionally commit the ritual murder of Christian children in order to use their blood in certain religious ceremonies, and also that powerful Jewish international bankers did play a large role in financing the establishment of Bolshevik Russia.
   http://www.unz.com/runz/american-pravda-anti-semitism-a-century-ago/
   https://russia-insider.com/en/how-i-came-see-many-anti-semitic-canards-are-actually-true/ri24367
   Unz is Jewish, raised in a Yiddish speaking household, and writes frequently on the Jewish Question. He is the founder and editor of The Unz Review, a leading conservative American political website.
   Suomeksi: — Kuinka tulin näkemään, että monet ”antisemitistisiksi leimatut uutisett” ovat todella totta
   ”Jos äärimmäisimmät antisemitistiset uutiset ”olisivat todennäköisesti todellisia, niin varmasti koko antisemitismin käsite tarvitsee huolellisen uudelleentarkastelun.”
   Uskonto on tietenkin tärkeä yhdistävä tekijä ihmisryhmissä, emmekä voi sivuuttaa juutalaisuuden roolia tältä osin. Perinteinen juutalainen uskonnollinen oppi tuntuu pitävän juutalaisia ​​jatkuvasti vihamielisenä kaikkien ei-juutalaisten kanssa ja epärehellisen propagandan käyttö on tällaisen konfliktin lähes väistämätön osa.
   Tältä osin mainitsin järkytykseni, kun havaitsin kymmenkunta tai useita vuosia sitten, että useimmat ilmeisen absurdeista antisemitistisen hulluuden osatekijöistä, jotka olin aina hylännyt ilman vastiketta, olivat luultavasti oikeita, sanoo Unz.
   Näyttää todennäköiseltä, että huomattava määrä perinteisesti uskonnollisia juutalaisia ​​todella teki satunnaisesti rituaalisen murhan kristityille lapsille, jotta he voisivat käyttää niiden verta tietyissä uskonnollisissa seremonioissaan ja että myös voimakkailla juutalaisten kansainvälisillä pankkiireilla oli suuri rooli Bolshevikkien kommunistihallinnon rahoituksessa Venäjällä.
   http://www.unz.com/runz/american-pravda-anti-semitism-a-century-ago/
   https://russia-insider.com/en/how-i-came-see-many-anti-semitic-canards-are-actually-true/ri24367
   Unz on juutalainen, kasvanut jiddishiä puhuvassa kodissa, ja kirjoittaa usein Juutalaisesta Kysymyksestä (Jewish Question.)

   The Massive Communist Infiltration of the Catholic Church in the 1930s Caused the Current Pedophile Crisis
   The Stalinist anti-Christian mission is now about to reach its goal two generations after Stalin, at a time when the West is facing the second coming of Marxism … With a weakened and demoralized Church, the new atheism will face little if any resistance in the West as it begins to take control and subvert the remains of Christian culture.
   The Catholic abuse crisis is likely no accident, but a strategy to ‘destroy church from within’
   https://russia-insider.com/en/christianity/massive-communist-infiltration-catholic-church-1930s-caused-current-pedophile-crisis

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Oman käsitykseni mukaan hengellinen sodankäynti on kaiken näkyvän poliittisen ja muunkin maallisen kehityksen taustalla. Näiden tekijöiden vaikutusmekanismeja on erittäin vaikea hahmottaa. Perinteiset Jumalaan turvaavat ”menetelmät” kuten sakramentit ja rukous on vuosikymmenisen mädätyskampanjan avulla saatu kitkettyä pois suomalaisesta yhteiskunnasta pois ja näin pimeiden voimien tarttumapinta-ala väestöön on lisääntynyt.

    Juutalaisten osalta voitaneen todeta, että osa juutalaisesta väestä on niin sanotusti langennut ja on luopunut Tooran ja profeetallisten kirjoitusten välittämästä tervehenkisestä perinteestä, joka on ”alaspäin” yhteensopiva kristinuskon kanssa. Uskoisin, että valtaosa juutalaisesta väestöstä on edelleen vanhurskaan opetuksen valistamia, MUTTA langenneen väen osuus on kuitenkin juutalaisilla huomattavan suuri ja erityisen vaikutusvaltainen. Tätä korostaa juutalaisten kyky verkottua kansainvälisesti.

    Tekstissäsi kuvaama hirvittävä rituaali eli lasten uhraaminen epäjumalille on äärimmäinen kauhistus Jumalalle, jonka vanhurskaat juutalaiset tuntevat vanhan liiton kautta nimellä YHWH. Tuommoinen rituaali on myös äärimmäinen kutsu kapinallisille henkivoimille, joiden vahvat negatiiviset energiat voidaan välittää uhraajien käyttöön. He puolestaan kahmivat itselleen vaikutusvaltaa käyttäen negatiivista energiaa apuväleinään. Aseinaan heillä on kaikenlainen pelon, kaaoksen ja turvattomuuden tunteen luominen. Perinteisesti on suosittu raakaa väkivaltaa, mutta nykyisin suositaan hienovaraisempia keinoja. Yksi tärkeimpiä näistä on nk. ’babylonian money magick’ eli velkarahajärjestelmä.
    Ennen kuin saatanallisia hallintakeinoja voidaan soveltaa kunnolla väestöön, on Jumalaan turvautumisen perinteet tai muut rakentavat ja ylläpitävät perinteet kuitenkin tätä ennen hävitettävä siitä pois ja istutettava siihen materialismin ja itsekkyyden henki. Tämän jälkeen väestöstä tulee pimeiden henkivaltojen vallassa olevien tahojen helposti ohjailtavissa olevaa pelokasta laumaa, anonyymiä työvoimaa ynnä muut materiaalia vallanhimoisten psykopaattien leikkeihin.

    Pimeiden voimien palvontaa ei tietenkään esiinny pelkästään juutalaisessa väessä eikä sitä pidä käyttää antisemitistisenä leimana.

    Plusääni(2)Miinusääni(1)
    1. ”Satanic Cult Awareness” -koulutusopas
     Yhdysvaltain oikeusministeriön arkistoista löytyy tämä vuoden 1988 asiakirjan rituaaleja, mielenhallintatapoja ja satanistien ryhmien symboliikkaa Yhdysvalloissa.
     Vigilant Citizen – 2. lokakuuta 2018

     Tämän asiakirjan tiedot koottiin auttamaan tutkijoita ymmärtämään paremmin saatanallisten rituaalien aiheuttamia rikoksia. Tuohon aikaan useista rituaalirikollisuutta (SRA) koskevista korkean profiilin tapahtumista tuli tärkeitä uutisia ja ne laukaisivat ilmiön, jota media kutsuu nyt ”Moral Panic” tai ”Satanic Panic”. Täydellisen asiakirjan arkistoi kansallisen rikosoikeuden referenssipalvelu.

     Tämä artikkeli on osa asiakirjan tärkeimmistä tiedoista.
     “Satanic Cult Awareness” Training Guide
     By Vigilant Citizen on October 3, 2018
     Found in the archives of the U.S. Department of Justice, this 1988 document lays out the rituals, mind control methods and the symbolism of satanic groups in the United States.
     Vigilant Citizen — Oct 2, 2018
     The Satanic Cult Awareness guide was together by a team researchers and law enforcement officials around 1988. The data in this document was compiled to help investigators better understand crimes motivated by cults and Satanic rituals. At that time, several high profile cases involving Satanic Ritual Abuse (SRA) made the news and triggered a phenomenon that media now calls “Moral Panic” or “Satanic Panic”. The full document was archived by the National Criminal Justice Reference Service.
     This article extracts some of the document’s most relevant information.
     https://vigilantcitizen.com/vc-resources/satanic-cult-awareness-training-guide/#Introduction
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=177181

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Opetetaanko Salon kouluissa historiaa?
  Näin kysyy Heikki Porkka blogissaan Terveisiä Presidentti Niinistölle.

  Presidentti Sauli Niinistön puheita kuunnellessa ei voi välttyä ajatukselta, jonka mukaan Salossa ei joko opeteta historiaa tai historian opetus on valheellista tai kolmantena vaihtoehtona Niinistö on ollut historian ymmärtämisen suhteen yhtä surkea oppilas kuin monessa muussa aineessa.

  Niinistön YK-matkan puheista saa käsityksen, jonka mukaan kansallisvaltiot ovat kaiken pahan alku ja juuri ja että sisäänpäin kääntyminen, kuten Niinistö ilmaisee kansallismielisten vaatimukset itsemääräämisoikeuden ja itsenäisyyden palauttamisesta, luo pelkoa kansalaisiin.

  Niinistön puheet tuovat yhä useammin mieleen internationalismia, rajatonta maailmaa hamuavat sosialistit, kuten ex-presidentti Tarja Halosen, jotka kutsuvat itseään usein [valheellisesti] liberaaleiksi, vaikka heillä ei ole mitään tekemistä aidon liberalismin kanssa.

  Niinistölle tiedoksi.
  Neuvostoliitto EI ollut kansallisvaltio. Millaista politiikkaa Neuvostoliitto Niinistön mukaan edusti?
  Neuvostoliitto alisti kansallisvaltiota pakkovaltansa alle noin 50 vuodeksi. Metodeina olivat pakottaminen, väkivalta ja Neuvostoliiton alueella asuvien ihmisten, eri mieltä olevien tai sellaisiksi kuviteltujen kansalaisten eliminointi hirvittävin keinoin. — lisää linkistä
  http://beta.oikeamedia.com/o1-84400

  Kun maata johtaa mies jonka historian tiedot ovat tällä tasolla niin eipä ihme että ollaan syvällä suossa ja sionisti-rappareiden nwo-kommunismin kahleissa vailla itsenäistä päätösvaltaa omiin asioihimme.
  Hienoa että Porkka toi tämän esiin.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. ”Kun pres. Niinistö väittää kansallismielisyyden, tai patriotismin, aiheuttavan kansalaisille pelkoa, hän taitaa todellisuudessa puhua pelosta, jota kansallismielisyyden kasvava kannatus aiheuttaa ns. väärille valtiaille, poliittisille johtajille [ja heidän lakeijoilleen], jotka tekevät toistuvasti päätöksiä, jotka toimivat länsimaiden kansalaisia [ja kansakuntia] vastaan.” Näin Heikki Porkka blogissaan http://beta.oikeamedia.com/o1-84400
   Niinistö siis epäilemättä puheillaan tukee NWO-mafian puuhia ja sananvapuden tukahduttamista, totuuden puhumisen leimaamista vihapuheeksi eli nwo-terroria. Ei siis vain kokoomuslainen sisäministeri Kai Mykkänen ole osoittautumassa todelliseksi sananvapauden ja kansanvallan viholliseksi.
   Mutta tosiasiat on hyväksyttävä eikä niistä puhuminen ole vihapuhetta.
   http://beta.oikeamedia.com/o1-84403
   Mykistävän typerää sananvapauden sensurointia
   http://beta.oikeamedia.com/o1-84303

   Olisiko – kuten Laurent Guyenot kirjoittaa – tuo sionisteille tyypillinen katteeton ja omaan vallanhimoon ja kansanvallan pelkoon liittyvä nwo-mafian (Deep State) irrationaalinen ja paranoidinen valmius ja siihen kuuluva totuudesta puhumisen leimaaminen vihapuheeksi jotain varhaiseen lapsuuteen liittyvään pelkoon verrattavaa jota todetaan vauvana ympärileikatuille? ja jota juutalaisrabbit pitävät heimonsa varhaisena liittona psykopaattisen Jahve-jumalansa kanssa?
   Kyse kuitenkin on ’traumaattisesta liitosta’ kuten linkin artikkeli ja syvempi psykologinen tieto paljastaa
   https://russia-insider.com/en/circumcision-source-jewish-angst-genital-mutilation-and-psychic-trauma/ri24861
   Myös nwo-mafian pyrkimys nousta tai nostaa itsensä ylimmäksi selittää vahvan tarpeen alistaa ja kontrolloida muita. Esim. Wikipedian tiedot Magneettimediasta, joka on yksi harvoja medioita maassamme joka pyrkii etsimään totuutta, ovat tarkoituksella valheellisia ja leimaavia jotta niitä ei luettaisi vaikka jokaiselle luulisi olevan selvää että faktat eivät ole vihapuhetta.
   Instead the Zionist state is increasingly being seen for what it really is: a home for Jewish supremacists who believe they have a God-given right over the rest of humanity. Ed.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=177056
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=94493

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Leimataanko Ron Unzin artikkelitkin pian vihapuheeksi?
    Ron Unz kertoo omista viimeisimmistä pelejä muuttavista, tabuja särkevistä artikkeleista juutalaisten vallasta ja historiasta
    ”Artikkeleila (tuotettu) lähes puolen miljoonan sivunäkymän lukijamäärä lyhyessä ajassa … Vieläkin huomattavampaa (ne) synnytti lähes 13 000 kommenttia, yhteensä hämmästyttävän 1,8 miljoonan tekstin sanat.”
    Olen äskettäin ottanut vähän taukoa amerikkalaisen Pravda-sarjani kolmen pitkän kuukauden jälkeen, jonka aikana olen julkaissut monista yllättävistä löydöistä, jotka olin tehnyt viimeisten viidentoista parin vuoden aikana.
    Tämä kokonaisuus tiivistyy yli 90 000 tekstin sanaan ja vaati minua lukemaan tai (enimmäkseen) lukemaan uudestaan noin 40-50 kirjaa, joten olin melko loppussa syklin loppuun mennessä.

    Tulokset olivat kuitenkin varsin rohkaisevia, ja pienet artikkelisarjat tuottivat lähes puolen miljoonan sivun katselukerran lukijamäärän lyhyessä ajassa,
    Vaikka kaikki amerikkalaisen Pravda-sarjan kohteet ovat olleet kiistanalaisia, monet olivat varsinkin sitä, ja lukuisat tarkkailijat ennustivat, että minä nopeasti tuhoan itseni halpamaisen yritykseni seurauksena.
    Ensimmäisten ja vaarattomimpien artikkeleiden jälkeen minulle erittäin epäystävällinen ultra-oikeistoinen bloggaaja sanoi, että olin mennyt täysin hulluksi ja jostain oudosta syystä olin päättänyt tehdä journalistisen itsemurhan kirjoittamalla tällaisista täysin kielletyistä aiheista.
    Mutta tämä lausunto tehtiin kesäkuun alussa ja nämä kuolemantapauksen raportit näyttävät melko ennenaikaisilta.
    Toinen oikeistopuolue, joka oli katkerasti vihamielinen näkemykseni mukaan, oli hämmästynyt siitä, että olin uskaltanut julkaista ”juutalaisen uskonnon” artikkelin ja julistanut, että jos se ei heti lopeta Unz Review sivustoani, niin mikään ei voisi. Kymmenen viikkoa on nyt kulunut, eikä minulle ole selvää tarvetta hautajaisille.

    Useat ystävällisemmät lukijat kiittelivät minua kovasta rohkeudestani, mutta varoittivat, että minun pitäisi valmistautua yhteen viimeisten Internet-historian hyökkäysten ja häirintöjen hirvittävimmistä hyökkäyksistä mikä saattaa tuntua hyvin uskottavalta ennusteelta.

    Ron Unz Discusses His Recent Game-Changing, Taboo-Busting Articles About Jewish Power and History
    ”(The) articles (generated) nearly half a million page views of readership over that short period …  Even more remarkably, (they) provoked nearly 13,000 comments, totaling an astonishing 1.8 million words of text.”
    I’ve recently taken a bit of a break after three long months of writing in my American Pravda series, during which I finally got around to publishing many of the very surprising discoveries I had made over the last fifteen-odd years. That total came to more than 90,000 words of text, and required me to read or (mostly) reread some 40-50 books, so I was quite exhausted by the end of the cycle.
    However, the results were quite encouraging, with my small series of articles generating nearly half a million page views of readership over that short period, while helping to drive our small webzine to record-setting traffic.
    Although all items in my American Pravda series have certainly been controversial, many of this group were especially so, with numerous observers noting that I had leaped four-square onto the deadliest “Third Rail” of journalist topics and some of them predicting that I would quickly be annihilated as a consequences of my foolhardy undertaking.
    After the first and most innocuous of these pieces ran, an ultra-right-wing blogger quite unfriendly to me claimed that I had gone completely insane and for some bizarre reason had decided to commit immediate journalistic suicide by writing about such utterly forbidden topics. But that statement was made in early June and those reports of my demise seem rather premature.
    Another right-winger bitterly hostile to my views said he was astonished that I had dared to publish the “Jewish Religion” article, and declared that if that piece didn’t immediately kill The Review, then absolutely nothing could. Ten weeks have now gone by, and I see no apparent need for any burial shroud.
    Several much friendlier readers commended me for my remarkable bravery, but warned that I should prepare myself for one of the most ferocious onslaughts of attacks and denunciations in recent Internet history. Offhand, that might seem a very plausible prediction. After all, writers with far less visibility and readership have sometimes been fried to a crisp by a blast of vituperation for daring to cautiously mention even just one percent of the controversial claims I had boldly made in my columns. Yet almost no such attacks ensued, except from a couple of rather obscure and marginal quarters.
    Lisää linkistä
    https://russia-insider.com/en/ron-unz-discusses-his-recent-game-changing-taboo-busting-articles-about-jewish-power-and-history

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Bolshevikkien ja NL:n kommunismin puolustaminen
     ISRAEL SHAMIR
     Muutama päivä sitten presidentti Trump sanoi YK:ssa:
     ”Lähes kaikkialla missä, sosialismia tai kommunismia on kokeiltu. Se on aiheuttanut kärsimystä, korruptiota ja tuhoa. Sosialismin jano valtaan johtaa laajenemiseen, hyökkäykseen ja sortamiseen. Kaikkien maailman kansojen olisi vastustettava sosialismia ja kurjuutta, jota se tuo kaikille. ”
     Maailman kansat olivat nauraneet. Trumpin inho sosialismia kohtaan on hyvä suositus sille. Samassa puheessa hän ylisti kahta esimerkillistä maata, Israelia ja Saudi-Arabiaa. Ne ovat hänelle hyviä ja pahoja meille. ”Sosialismi tai kommunismi” on kauheaa – Trumpin kaltaisille miljardööreille. Ne ovat ihania vain tavallisille ihmisille.
     Luonnollisesti he valehtelevat sosialismista, koska he eivät halua sinun saavan sitä voimaan tai et saisi edes uneksia siitä. Tämä on jotain, mitä sinun pitäisi muistaa ja muistaa aina, kun kuulet toisen hirvittävän tarinan bolshevikeista.
     Venäjän vallankumouksen tekivät venäläiset, mukaan lukien venäläiset juutalaiset, venäläiset latvialaiset, venäläiset puolalaiset, venäläiset ukrainalaiset, venäjän georgialaiset ja muut etniset ryhmät. Se oli niin suuri tapahtuma, että se vielä pelottaa rikkaita ihmisiä, ja he yrittävät vielä ’selittää sen pois’ ja vakuuttaa teidät ettei Lenin enää palaa.
     Ron Unz tekee merkittävää ja hyödyllistä työtä amerikkalaiselle yleisölle, kun hän paljastaa petoksen hallitsevan kertomuksen ytimessä. Jotkut petokset ovat liian syviä jotta hän voisi ne löytää heti. Sosialismia ympäröivät petokset ovat syvemmällä kuin holokaustin tarinoissa tai JFK: n murhassa.
     Toivon kuitenkin, että tämä vilpitön mies jatkaa kaivamista, kunnes totuus tulee ulos. — linkin artikkelissa paljon hyviä kommentteja joista yksi alla. — Näin siis Shamir
     Oma näkemykseni on että Shamir – vaikka onkin sionismin vastainen – on vähän sokea faktoille. Unz on kuitenkin lähempänä totuutta omissa kirjoituksissaan joskin saattaa, kuten meistä suurin osa on, olla osin artikkelissa kuvatun propagandan uhri.
     http://www.unz.com/ishamir/red-zog/
     http://www.unz.com/ishamir/red-zog/
     Red ZOG
     Defending the Bolsheviks and Soviet Communism
     ISRAEL SHAMIR
     A few days ago, President Trump said at the UN:
     “Virtually everywhere, socialism or communism has been tried. It has produced suffering, corruption, and decay. Socialism’s thirst for power leads to expansion, incursion, and oppression. All nations of the world should resist socialism and the misery that it brings to everyone.”
     Comment: ”Like the 1965 Immigration and Nationality Act in this country, or our 2003 attack on Iraq, Bolshevism wouldn’t have happened without the Jews. … A big problem, I see, is the inability of many Jews to “come clean”. You can have all the evidence in the world, and present it perfectly, and the typical Jew will still refuse to admit the truth if it makes Jews look bad. The practical; result of this lack of introspection is Jews never know when to say “enough”. And that has very bad consequences for everyone.”
     Kommentti: ”Kuten vuoden 1965 maahanmuutto- ja kansallisuus laki tässä maassa tai vuoden 2003 hyökkäys Irakiin, bolshevismi ei olisi toteutunut ilman juutalaisia. … Suuri ongelma, näen, on se, että monet juutalaiset eivät kykene ”tulemaan puhtaiksi”. Voit saada kaikki todisteet maailmalta ja esittää sen täydellisesti, ja tyypillinen juutalainen kieltäytyy yhä myöntämästä totuutta, jos se tekee juutalaisista huonoja. Tämän introspektiivisen puutteen seurauksena juutalaiset eivät koskaan tiedä milloin sanoa ”tarpeeksi”. Ja sitä on erittäin huonoja seurauksia kaikille. ”
     Aivan kuten koko läntistä maailmaa on myös omaa kansaamme aivopesty tehokkaasti monien kymmenien ellei satojen vuosien ajan sionistimedian toimesta. Siitä valheesta pois kasvaminen ja uuden maailmankuvan omaksuminen vie aikaa.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Olikohan tuo shaahi vertaus ihan kohdillaan. Olen käsittänyt että hänen aikana Iran oli suht edistyksellinen maa ja islamisti mullahien vallankumous -70 luvun lopulla olisi ollut enemmäkin ulkopuolisten avulla tehty keinotekoinen vallankumous. Afganistankin oli vielä -70 luvulla ihan erilainen paikka kuin nykyään kun (((Talibanit))) saatiin (((vippaskonsteilla))) valtaan ja joiden jäljiltä maa on kaoottinen temmellyskenttä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Lisäykseni, että toki olisi ollut parempi jos Mohammad Mossadeqin puoli olisi tuolloin -53 tienoilla voittanut. Mutta oli Shaahi mielestäni kuitenkin parempi vaihtoehto kuin nykyinen Khomeini johtoinen porukka mitä tulee ihmisoikeuksiin ja naisen asemaan jne.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 6. Se että 9/11 oli Israelin hyökkäys Yhdysvaltoihin on ”ylivoimaisesti vahva” asia – Ron Unz
  Minusta on vaikea ajatella mitään maata maailmassa, joka selvästi sai hyötyä syyskuun 11. päivän hyökkäysten ja Yhdysvaltojen sotilaallisen reaktion seurauksena – yhtä yksittäistä poikkeusta lukuun ottamatta..
  … kun vilpitön 9/11-Truthers keskittyy näihin tärkeisiin kysymyksiin, todisteiden laaja paino osoittaa selvästi yhteen suuntaan, mikä merkitsee Israelia ja sen Mossad-tiedustelupalvelua, kun kyseessä on ylivoimaisesti voimakas motiivi, keinot, ja mahdollisuus.
  The Case That 9/11 Was an Israeli Attack on the US Is ’Overwhelmingly Strong’ – Ron Unz
  So where do we now stand? It seems very likely that the 9/11 attacks were the work of an organization far more powerful and professionally-skilled than a rag-tag band of nineteen random Arabs armed with box-cutters, but also that the attacks were very unlikely to have been the work of the American government itself. So who actually attacked our country on that fateful day seventeen years ago, killing thousands of our fellow citizens? “Who benefited?”
  I find it difficult to think of any country in the world that clearly gained as a result of the 9/11 attacks and America’s military reaction, with one single, solitary exception.
  The 9/11 attacks changed everything. Suddenly the world’s sole superpower was fully mobilized against Arab and Muslim terrorist movements, especially those connected with the Middle East. Sharon’s close Neocon political allies in America used the unexpected crisis as an opportunity to seize control of America’s foreign policy and national security apparatus, with an NSA staffer later reporting that Israeli generals freely roamed the halls of the Pentagon without any security controls.
  Perhaps one reason is that once sincere 9/11 Truthers do focus on those more important questions, the vast weight of the evidence clearly points in a single direction, implicating Israel and its Mossad intelligence service, with the case being overwhelmingly strong in motive, means, and opportunity. And leveling accusations of blame at Israel and its domestic collaborators for the greatest attack ever launched against America on our own soil entails enormous social and political risks.
  https://russia-insider.com/en/case-911-was-israeli-attack-us-overwhelmingly-strong-ron-unz/ri24931

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Vain häiriintynyt henkilö uskoo mitä tahansa länsimaiden hallitus sanoo. Mutta länsimaailmassa on valtava määrä tällaisia ihmisiä. On paljon jotka ovat valmiita hyväksymään seuraavan virallisen valheen. Tietämättömät tyhmät antavat mahdollisuuden länsimaiden hallituksille jatkaa valhepolitiikkansa, jotka johtavat maailmaa tuhoon sodassa Venäjää ja Kiinaa vastaan.
   Ehkä olen liian kova välinpitämättömille länsimaisille väestöryhmille. Ron Unz ei ole idiootti. Silti hän hyväksyi avoimesti väärän 9/11-tarinan, kunnes hän alkoi kiinnittää siihen huomiota. Kun hän kiinnitti huomiota, hän tajusi, että se oli väärä. http://www.unz.com/runz/american-pravda-911-conspiracy-theories/
   Kuten minäkin, Ron Unz on huomannut, että 9/11 Truth -liike on onnistunut täysin kieltämään virallisen 9/11-tarinan. Mutta vastaamattomat kysymykset jäävät edelleen: kuka teki sen?
   Unz sanoo että Israel … lisää linkistä
   Kaikki on huijausta
   Only a deranged person could believe anything any Western government says. But the Western world has a huge number of deranged people. There are plenty of them to validate the next official lie. The ignorant fools make it possible for Western governments to continue their policy of lies that are driving the world to extinction in a war with Russia and China.
   Perhaps I am being too hard on the insouciant Western populations. Ron Unz is no moron. Yet he accepted the transparently false 9/11 story until he started to pay attention. Once he paid attention, he realized it was false. http://www.unz.com/runz/american-pravda-911-conspiracy-theories/
   Like myself, Ron Unz has noticed that the 9/11 Truth movement has succeeded in totally discrediting the official 9/11 story. But the unanswered question remains: Who did it?
   Unz says it was Israel… lisää linkistä
   Everything Is A Hoax
   Paul Craig Roberts
   https://www.paulcraigroberts.org/2018/10/05/everything-is-a-hoax/

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. Israelin valtion mottona tulisi olla ’Living and Killing’.
  The Motto of the State of Israel Should Be ’Living on Killing’
  That’s not just some kind of game board slogan, it’s the daily policy and practice of the state of Israel.

  ”Trump keeps suggesting that he wants peace between Israel and the Palestinians, but offers no plan that has a chance of working, precisely because Israel has no interest in peace. What Israel wants is Palestinian land for its settlements… and water. Why settle for peace when Palestinians can be controlled by targeted assassination, home demolitions, road blocks, check points, settler violence and the blockade of Gaza.

  Robert Herbst, civil rights lawyer and political activist, affiliated with Jewish Voice for Peace said,
  ”Today, I am ashamed to be Israeli. – young Jewish snipers deliberately shooting down unarmed Gazans gathered in protest at the border fence that helps keep them confined in the largest open-air prison in the world, killing 18 and wounding more than 1,000 is an unspeakable, unlawful outrage.[4]

  https://russia-insider.com/en/motto-state-israel-should-be-living-killing/ri25402

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Tällaista Lähi.idästä.
  Senior Israeli Lawmaker Calls for Killing All Palestinians
  Chair of the Defence Committee at the Israeli Parliament Avi Dichter has called for killing all the Palestinians in the Gaza Strip.

  As he was commenting on the peaceful protests of the Great March of Return taking place along the eastern fence of the Gaza Strip, he said:

  “The Israeli army has enough bullets for every Palestinian.”

  He later added:

  “The number [of peaceful Palestinian protesters] killed does not mean anything because they are just Nazis anyhow.”

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=180794

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 9. Tässä huomioita Yhdysvalloista eli the Jewnited States of Zionista englanniksi. Voin kääntää suomeksikin, jos joku haluaa. (Laittakaa kommentti tämän viestin perään.)

  With autism rates climbing in the United States between 2002 and 2012 by 78 percent, it seems that Americans are oblivious to the effect that endocrine-disrupting chemicals have on the human body, especially on developing minds. Young girls, the study found, are reaching puberty much earlier than normal as a result of exposure to these EDCs. And boys, it further found, are similarly experiencing reductions in testosterone levels from simple use of contaminated products. The study was published in the journal Human Reproduction, the paper was compiled from data collected as part of the Centre for the Health Assessment of Mothers and Children of Salinas (CHAMACOS), which followed 338 children from pre-birth into adolescence to assess the impact of various environmental exposures.

  The study’s lead author says that some of the things we put on our bodies are getting into [i.e. inside] our bodies, either because they pass through the skin or we breathe them in or we inadvertently ingest them. Many conventional shampoo, soap, and toothpaste products are loaded with endocrine-disrupting chemicals, or EDCs, that damage hormones in developing children. It was determined that – over the past 20 years – the average age at which children are reaching puberty is getting increasingly earlier – and a major culprit are personal care products that contain chemicals known to interfere with normal hormone expression.
  Among the EDCs that cause this are phthalates, parabens, and phenols – three common personal care product chemicals that are known to mimic hormones in the human body. When rubbed on skin or used orally, products that contain such chemicals can leach them into the body, causing adolescent youth of both sexes to mature far too early.

  This same study also found that EDCs can damage the hormones of children who are exposed to them in the womb – meaning they’re not even directly exposed to them, but are rather having them passed down from their mothers.

  As stated in the very beginning, EDCs have been strongly linked to a widespread phenomenon that’s interfering with normal childhood development: autism. It’s numbers are alarmingly on the rise. These chemicals are highly prominent in consumer care products as well as in the environment. Such chemicals are e.g. brominated flame retardants from furniture, perfluorooctane (a coolant chemical) and beta-hexachlorocyclohexane (a pesticide chemical used in conventional agriculture).

  Since boys are four times more likely than girls to develop autistic behaviors, the scientists concurred that several key hormones known to control male brain development are being disrupted by chemicals in the environment.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat