Lapsikato toimii kansanmurhan keppihevosena

Suomen poliittinen mafia, viranhaltijat, ja näitä tukevat valtamediat ovat onnistuneet luhistamaan Suomen yhteiskunnan henkisen ja taloudellisen selkärangan. Vallanpitäjät, valtavirtainen tiedonvälitys, viihdemaailma ja koulutussektori ovat tavoitteellisesti rappeuttaneet yleistä moraalintasoa, jonka yhtenä päämääränä on ollut perinteisen perhemallin ja avioliiton tuhoaminen. Tästä tuloksena suomalaisten syntyvyys on kuolettavan vaarallisen alhaista.

Monikulttuurisen arvoliberalistisen agendan mukaan naisten ja miesten roolit ja sukupuoliroolit täytyy sekoittaa. Tämä on tuhonnut osan suomalaista miehistä, joista on tullut ”makaronimaisia neitejä” ja naisista vastaavasti naisellisuutensa menettäneitä ”miehiä”. Yli viisikymmentä vuotiaina nämä ihmisryhmät ovat kammottavaa katseltavaa. Koska esimerkiksi nainen vastaavaisuuksien tieteen mukaan tarkoittaa hyvyyttä, mutta pyrkiessään totuusihmiseksi, jota miehet vastaavat, muuttuvat naiset mielenlaadultaan piikikkäiksi, kerkeiksi ja julmiksi olennoiksi, jolloin heidän henkinen muotonsa heijastaa milloin toukan, joskus rotan ja jopa tiikerin muotoja. Tämä ei voi olla kuvastumatta ihmisen ulkoiseen olemukseen.

Tällaiset identiteettinsä menettäneet sekasikiöt eivät tietenkään suunnittele perheenlisäystä ja Suomen itsenäisyyttä sekä taloudellista riippumattomuutta, sillä heidät on tuhottu globalistien agendan sateenkaari arvomaailmalla ja monikulttuurisuusideologian välityksellä.

Tästä voimme pelastua vain erittäin tehokkaasti radikalisoitumalla. Tällöin tarvitaan hyvin laajalevikkinen tiedonvälitys, tehokkaan ja runsaslukuisen kaartin varustautuminen sekä saumaton organisointi. Tämä kaikki on vielä mahdollista; radikalisoituva Suomi ei välttämättä ole yksin. Suomalaisten on löydettävä henkinen arvokkuutensa ja nostettava esi-isiensä ponnistuksen sille kuuluvaan arvoon. Muistamisen arvoista on, että ihmisten ollessa manipuloitavissa pahaan ja väärään (esimerkiksi turmellen perhearvoja ja laskien syntyvyyttä), voidaan kollektiivinen valistus suunnata hyvään ja toteen, jolloin terveiden ja perinteisten perhearvojen kunnioittamisen myötä suomalaisten syntyvyys voisi nousta huomattavasti.

Jäljempänä Magneettimedia julkaisee Kansallisen Vastarinnan artikkelin, joka sivuaa myös yllä mainittuja ilmiöitä, käsitellen muiden muassa Suomen väestön kehityksen huonoa suuntaa, ja sitä kuinka lapsikatoa käytetään ”kansanmurhan” instrumenttina.

Magneettimedian toimitus

Lapsikato toimii ”kansanmurhan” keppihevosena

Viikon uutinen on ollut Suomen väestökehityksen jäätävät luvut – tänä vuonna syntyviä lapsia arvioidaan olevan alle 45 000. Uutinen koettiin viranomaisten ja median kannalta niin tärkeäksi, että Tilastokeskus järjesti uutisesta virallisen tiedotustilaisuuden, joka jopa esitettiin suorana lähetyksenä Suomen valtamedioissa.

Ei ollut vaikea arvata, että uutisesta seuraisi heti seuraavina päivinä ”työperäisen maahanmuuton” kampanjointi. Totta kai, työperäisen maahanmuuton lobbaamista on jo viime aikoina kovennettu, esimerkiksi työvoiman saatavuusharkinnan poistamiseksi. Se, että suomalaisten syntyvyys on jo ennustettua huonompaa, onkin siis vain sopiva keppihevonen kansanpettureiden harjoittamalle ja lobbaavalle kansanvaihtopolitiikalle.

Huono syntyvyys ei ole yllätys

Syntyvyyden lasku ei ole tullut yllätyksenä, kehitys on ollut näkyvissä jo kauan, mutta asialle ei ole tehty mitään. Lastenhankintaan kannustaminen on jätetty kuntien kontolle, ja jotkin näistä ovatkin luvanneet ”vauvarahaa” kuntaan syntyvistä uusista pienokaisista. Valtakunnalliset päättäjät sen sijaan ovat leikanneet etuuksia, jotka vaikuttavat juuri lapsiperheisiin ja siten tehneet etenkin vähävaraisten perheiden elämästä entistäkin vaikeampaa. Sen lisäksi vihervasemmisto pyrkii maaseudun ja pienempien kuntien autioittamiseen tähdäten suurkaupunkikeskittymiin, mikä taasen ei palvele perheystävällisen asuinympäristön muodostumista ja vaikeuttaa asumispolitiikallaan perheiden taloudellista tilannetta.

Lapsiystävällisen politiikan sijasta rahat on syydetty esimerkiksi Kaarina Hazardin kännykkävideoihin, kansanedustajien palkkapussien jatkuvaan kasvattamiseen, liikennekylttiuudistukseen ja muihin vastaaviin hölmöyksiin. Nykyinen hallitus toimii rahapumppuna hyvä veli -järjestelmässä, jossa etuudet jaetaan valta-asemissa olevien lähipiirille ja palkkaamiseen, tästä hyvänä esimerkkinä toimii korruptoituneen Li Anderssonin eduskunta-avustajat. Toiset päättäjistä myöntävät oman lyhytnäköisyytensä, kuin tehden pilkkaa äänestäjistään, kuten pääministeri Antti Rinne lausuikin: ”Hölmöä miettiä, mikä maan tai maapallon tila on 100 vuoden kuluttua, eihän meistä kumpikaan ole silloin enää elossa”, mikä kertookin kaiken näistä päättäjän asemaan päässeistä opportunisteista.

Boomersit suurena syntipukkina

Pääministeri Antti Rinteen ja Juha Sipilän persooniin kulminoituva niin kutsuttu baby boomers -sukupolvi eli noin vuosina 1946-1964 syntyneet suuret ikäluokat on suuri syyllinen Suomen rappiotilaan. Tälle sukupolvelle merkityksellistä on jatkuva kasvu, jatkuva voiton teko ja oman omistuksen lisääminen. Juuri tämä sukupolvi nyt poliittista valtaa saatuaan haluaa lisätä tuota voittoaan esimerkiksi pyrkimällä polkemaan suomalaisten palkkoja. He tahtovat tänne ulkomaista työvoimaa, siitäkin huolimatta, että Suomessa on jo ennestään korkea työttömyys. Kun he pian ovat itse vanhainkodissa, eivät he myöskään halua maksaa vaadittavaa palkkaa suomalaiselle hoitohenkilökunnalle tai koulutusta suomalaiselle terveyden ammattilaisille. Sen sijaan he esimerkiksi haluavat haalia halpatyövoimaa kuten hoitajia ja lääkäreitä Thaimaasta ja muista kaukomaista, nyt vedoten myös sen olevan täysin välttämätöntä väkiluvun kasvun vuoksi. Nuo kansanpetturit tuskin ansaitsisivat mitään hoitoa vanhoilla päivillään, sillä he tahtovat vaihtaa kansamme ja geneettisen perimämme joksikin toiseksi. Itsekkyydessään he eivät myöskään välitä noiden kaukomaiden kansoista, jonka parempia yksilöitä he tahtovat haalia Pohjolaan, lisäten noiden maiden aivovuotoa ja epästabiilisuutta.

Maailman kansoja ilmiselvästi vihaava vihreiden poliitikko Osmo Soininvaara kirjoitti jo elokuussa maailmantulevaisuuden olevan ”sekarotuinen”, hänen mielestään tekee maailmasta jotenkin terveemmän ja pysyvämmän. Syntyvyysuutisoinnin mukana esimerkiksi Helsingin Sanomat antoi heti palstatilaa Soinivaaran sanomisille ja näkemyksille siitä millainen tulevaisuus globaalilla mössöllä olisi päästäen ääneen juuri tieteilijät, jotka eivät geenien häviämisen päälle surisi. Muutokset Soininvaaran ja HS:n mukaan olisivat lähinnä ulkonäöllisiä, tosin monikulttuuriset asutushistoriakertomukset kertovat aivan toista. Eikä tarvitsekaan kuin katsoa eurooppalaisiin suurkaupunkien kehitykseen – luulevatko eurooppalaiset kulttuurimarxistit, että monirotuisessa yhteiskunnassa, jossa he itse ensin jääden vähemmistöön ja lopulta kadoten, tullaan vielä tulevaisuudessa huutamaan ”meillä on unelmaa”? Vain naiivi idiootti on sokea sille, että heidän kallisarvoinen ”demokratiansa” ja demokraattisille arvoille pohjautuva yhteiskuntansa” tulee säilymään silloin, kun valkoihoiset eurooppalaiset jäävät pieneksi vähemmistöksi tai katoavat. Tosin sekin on vain sivuseikka: omaan, valkoisten kansanmurhaan pyrkivä politiikka on yksinkertaisesti silkkaa pahuutta, itsevihaa ja väärin.

Tarvitaanko väestön eksponentiaalista kasvua ja missä ovat ilmastojeesukset nyt?

1800-luvun alussa maailman väestöluvun on arvioitu ylittyneen miljoonien kokoluokasta noin miljardiin. Tällä hetkellä se on lähes kahdeksankertaistunut 7,7 miljardiin ihmiseen. YK:n ennusteiden mukaan väestön kasvu jatkuu ja vuonna 2050 maailmassa arvioidaan olevan 9,7 miljardia ihmistä. Samalla kun Greta Thunberg ja tiedemiehet kertovat maailmassa olevan meneillän lajien massasukupuuton aalto, tämä ei päde ihmisiin. Ihmispopulaation kasvu alkaa muistuttaa kuin muistuttaakin syöpäkasvainta, sillä samoin tavoin kuin syöpäkasvain tuhoaa muiden solujen elintilan ja ympäröivän kudoksen, ovat myös suuresta väestönkasvusta kärsivät alueet myös luonnolle hyvin tuhoisia esimerkiksi roskaamisen ja saastuttamisen sekä elintilan haltuunoton muodossa. Poliittinen eliitti ei kuitenkaan halua koskea aiheeseen: siitäkin huolimatta, että juuri noilla populaation ylikasvun alueilla vesistöt kärsivät roskaamisen aiheuttamasta saastumisesta, ehdotetaan pohjoismaalaisille muovipussiveroja, tai koulujen ja vanhusten hoitokeskusten ruuat vaihdetaan kasvisruokaan, jotta edesautettaisiin länsimaalaisten muuttamista vegaaneiksi, jotta tulevaisuudessakin ruoka riittää kaikille. Toisaalla valitetaan eurooppalaisten liian suuresta elintasoon kytkeytyvästä hiilijalanjäljestä, mutta samalla ollaan rahtaamassa niin paljon kuin mahdollista ylimääräpopulaatiota maista, joissa hiilijalanjälki on matalasta elintasosta johtuen pienempi. Vain naiivi idiootti voisi uskoa, että nuo ratkaisut toteuttavat jonkun yhtälön, joka edesauttaisi maapallon hyvinvointia.

Suomen väkiluku 1800-luvun alussa oli vielä sadoissa tuhansissa. Viimeisen sadan vuoden aikana se on kasvanut lähes kolmella miljoonalla henkilöllä. Mutta esimerkiksi HS:n haastattelema geneetikko pitää sata vuotta sitten ollutta Suomea kehitysmaana. Syinä esitetään suurehkoa imeväiskuolevaisuutta ja lyhyehköä elinajanodotetta. Mutta mikä on kehitysmaa? On selvää, että nuo tekijät olivat huonommissa luvuissa sata vuotta sitten kuin nykyään – eipä silloin juuri missään ollut vielä toimivaa terveydenhuoltoa ja hygieniaa. Toimiva sivilisaatio ei kuitenkaan ole sama asia kuin nykyisessä koko luokassa kasvava ihmispopulaatio – ei myöskään Pohjoismaissa. Jos katsotaan vaikkapa esimerkkinä Islantia, niin tuhat vuotta sitten saaren populaatio oli vain muutamissa kymmenissä tuhansissa, ja nykyään – tuhat vuotta myöhemmin – se on noin 351 000 henkilöä. Pienestä populaatiosta huolimatta islantilainen yhteiskunta on ollut toimiva, stabiili, kehittyvä sivilisaatio. Islannin tuuri myös on ollut syrjäinen sijainti, kun taas esimerkiksi Suomi on noiden samojen tuhannen vuoden aikana joutunut muiden suurvaltojen selkkausten välikappaleeksi – mutta siitäkin huolimatta maassamme on kehittynyt toimiva, stabiili ja kehittyvä sivilisaatio huolimatta juuri mistäkin ajanjakson teknologisesta kehitysvaiheesta. Tutkimuksiin nojautuen kansallinen älykkyytemme ja koulutustasomme on sitä paitsi maailman huippuluokkaa. Ei ole mitään syytä yrittää väittää, että emme kykenisi selviämään tilanteiden tuomista haasteista ilman massamaahanmuuttoa.

Tribalismi ja radikaali kansallismielisyys tulee turvaamaan kansakunnan olemassaolon

Talouskasvu on taaskin hiipumassa, asiantuntijat varoittelevat. Massamaahanmuutto palvelee tässäkin ideologiaa ”talouskasvu hinnalla millä hyvänsä”. Vaikka ilmastonmuutoksesta ei ole tieteellistä yhtämielisyyttä, ei maapallon tila näytä hyvälle ottaen huomioon ihmisten ylikansoittumisen, luonnonvarojen riistämisen, biodiversiteetin vähenemisen sekä ympäristön saastumisen. Radikaaleja ratkaisuja tarvitaan kaikkialla, myös uusien talousmallien luomisessa – muiden kuin ylihinnoitettujen hyvä-velijärjestelmäselvitysten muodossa. Kun tuhansia vuosia olemassa olleet suomensukuiset kansat ovat joko kadonneita tai katoamassa, vain suomalaiset voivat turvata suomalaisten sekä evoluution muokkaaman geeniperimämme olemassaolon. Me olemme biologisesti sopeutuneet elämään Pohjolassa. Isovanhempamme ovat rakentaneet sotien jälkeen yhteiskunnan, jonka ajatuksena on ollut vahva Suomi suomalaisille. Emme myöskään voi tietää tulevista katastrofeista, jotka esimerkiksi saattaisi hävittää suuren osan kansastamme. Sen vuoksi on erityisen tärkeää, että älykkäät ja fyysisesti kyvykkäät suomalaiset yksilöt kykenevät luomaan myös tulevan sukupolven, jotta esimerkiksi myös tilastollisesti näiden geenien selviytyminen katastrofeista tulevaisuuteen turvataan. Suomen nykyinen valtio on tässä tehtävässä totaalisen epäonnistunut, vaikka sen tulisi palvella Suomen kansaa.

Suomi ei myöskään tarvitse vauvakatoon massamaahanmuuton tuomaan monikulttuuria – se tarvitsee kulttuurivallankumouksen, se tarvitsee radikaalia kansallismielisyyttä. Massamaahanmuuton tuoma vauva ei voi korvata suomalaista vauvaa, joka niin väittää, tähtää kansanvaihtoon ja siitä seuraavaan totaaliseen kansanmurhaan. Massamaahanmuuton propagoiminen ei ole ainoa tekijä, jolla valtio on edesauttanut suomalaisten matalaa syntyvyyttä. Se on edesauttanut sitä psykologisella ja fyysisellä tasolla. Se on edesauttanut sukupuolinormien sekoittamista, se on edesauttanut huumekulttuurin leviämistä ja räjähtämistä käsiin. Se on edesauttanut, että nuoresta sukupolvesta kasvaa kulttuuriton, persoonaton itsensä etsijä, josta ei ole vanhemmaksi tai edes partnerin valintaan. Sen politiikka on johtanut uupuneisiin vanhempiin, lapsien hankinnan arvostuksen vähenemiseen, maskuliinisuuden ja feminiinisyyden sekä terveiden arvojen vähenemiseen, mikä taas vaikuttaa siihen kuinka ihmisillä on vaikea löytää miellyttävä puoliso. Se on luonut epävarmoja yksilöitä, jotka empivät koko hedelmällisen ikänsä voivatko he hankkia lapsia sen sijaan että näkisivät lapset luonnollisena osana elämää.

Valtion tulisi turvata terveyttä ja hyvinvointia edistävä suomalaisten lisääntymispolitiikka, joka vastaa ajan haasteisiin. Se ei tarkoita sitä, että väestön tulee kasvaa kapitalistisen periaatteen mukaisesti jatkuvasti. Suomi tarvitsee stabiilin väestömäärän, jossa etuudet kohdistetaan kansaan ja korkealuokkaiseen perhe-elämään eikä kansanmurhapolitiikkaan. Sen tulee turvata se, että suomalaiset jatkavat verilinjaansa, ja että suomalaiset voivat tuntea itsensä onnelliseksi siitä, että ovat antaneet elämän uudelle pohjoismaalaiselle. Se on tilanne, jossa täytyy tehdä valintoja: annammeko valtion maksamat asunnot maahantulijoille vai kasvavalle suomalaisperheille? Kohdistammeko terveydenhuoltokulut maahantulijoiden hammashuoltoon vai synnyttäneiden naisten mahdollisten vaurioiden korjaamiseen niin hyvin kuin mahdollista modernin lääketieteen avulla? Maksammeko liikuntaetuudet uimahallin burkha-naistenvuoroista vai autammeko niillä naisia palautumaan ja rentoutumaan vauva- ja pikkulapsiaikana? Otammeko mieluummin maahanmuuttajia paikkaamaan osa-aika töitä vai tarjoamaan lyhyempiä työpäiviä vanhemmille, jotka eivät halua pudota työelämästä, mutta haluavat myös viettää enemmän aikaa pienten lastensa kanssa etuuksia menettämättä? Esimerkkejä on lukuisia, mutta kansanvaihtopolitiikkaan tähtäävät päättäjät ovat haluamattomia ja kykenemättömiä ehdottamaan radikaaleja kansallismielisiä ratkaisuja – siitäkin huolimatta, että he ovat töissä juuri Suomen kansalle!

Kansallinen Vastarinta

Alkuperäinen artikkeli: Kansallinen Vastarinta: https://www.vastarinta.com/lapsikato-toimii-kansanmurhan-keppihevosena/

Lähde: HS, Suomen Merimies-Unioni

10 kommenttia

 1. Lapsikato on seuraus kulttuurin rappiosta ja perikatoon menosta. Kun narsismi ja psykopatia lisääntyvät kulttuurissa niin sen elinpäivät alkavat lähestyä loppuaan.
  Lapset eivät ole enää tärkeitä vaan tilalle on tullut oman navan ympärillä pyöriminen ja itsekeskeinen hedonismi.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
  1. Kantasuomalaisia sen sijaan saa solvata loputtomasti. Punavihreä väki ja talouseliitti ajattelee nykyisin melkein kaikki asiat globaalilla tasolla, mutta miksi he eivät havaitse suomalaisen heimon surkeaa pienuutta koko maapallon mittakaavassa? Puhutaan jo uhanalaisuudesta aivan biologis-ekologisin kriteerein. Normaalissa tilanteessa aloitettaisiin määrätietoiset toimet katoavan populaation suojelemiseksi. Tämä ei ole avaruustiedettä tai rotukiihkoilua, vaan tavanomaista monimuotoisuutta arvostavaa ajattelua, jota voidaan soveltaa etnisyyksien tai kulttuuristen ominaispiirteiden suojeluun.

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
 2. Jo tähän mennessä maahamme päästettyjen elintasopakolaisten elättämisestä avokätisellä sosiaaliturvallamme aiheutuu yli 3 miljardin euron vuotuiset kustannukset, jotka käytännössä joudutaan peittämään UUDELLA KOROLLISELLA ULKOMAANVELLA, entisen runsaan 100 miljardin euron lisäksi. Ilmeisesti nykyinen viherpuna-hallitus aikoo pitää Suomea maailman sosiaalitoimistona niin kauan kuin ulkomaiset lainanantajat suostuvat lainaamaan vähitellen kehitysmaalaisenemmistöiseksi banaanitasavallaksi ajautuvalle maalle:

  ”EU-maita uhkaa suurin pakolaiskriisi koskaan – Suomi huutokauppaa rajavartioaseman Torniossa | UMV-Kolumni

  EU-Suomi ei vaan lakkaa hämmästyttämästä. Samalla kun EU-aluetta uhkaa vuosien 2015-2016 kaltainen miljoonien laittomien maahantunkeutujien vyöry, Suomi aikoo myydä strategisen raja-asemansa, jossa varoitettua kriisiä pitäisi kyetä hallitsemaan…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/10/10/eu-maita-uhkaa-suurin-pakolaiskriisi-koskaan-eu-suomi-huutokauppaa-rajavartioasemansa-torniossa-umv-kolumni/

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. Suomen nykyinen viherpuna-hallitus näyttää seuraavan Ruotsin maanpetturihallitusten tuhoisaa esimerkkiä:

  Jukka Hankamäki: ”Lähi-idästä uhkaava pakolaisaalto torjuttava päättäväisesti

  Muutamat asioista mitään ymmärtämättömät vipusivat aikoinaan Turkkia Euroopan unionin jäseneksi. Eräs heistä oli EU:n laajentumiskomissaarina toiminut Olli Rehn (kesk.), joka palkittiin sittemmin Suomen Pankin pääjohtajan viralla. Pankissa tuhoamista vielä riittää.Turkki on nyt uhannut päästää Eurooppaan miljoonia pakolaisia, mikäli EU arvostelee Turkin Syyriaan tekemää hyökkäystä.


  Turkin harjoittaman kiristyksen edessä Euroopan maiden pitäisi entistä päättäväisemmin torjua Turkin rajoille päästämät pakolaiset. EU:n on lopettava miljardien tuki Turkille, ja tulijoiden tulva on käännytettävä rajoilta tarvittaessa sotilaallisesti. EU-maiden olisi osoitettava yksiselitteisesti, että tänne ei ole tulemista ja että emme taivu painostuksen edessä.

  Punavihreä turvapaikkapolitiikka vaarantaa turvallisuutemme

  Turkki käyttää pakolaistulvaa aseenaan EU:ta vastaan. Syyriasta tai Irakista Turkkiin saapuneet pakolaiset ovat käytännössä kuin poliittisia ohjuksia, jotka lähetetään Eurooppaan kostoksi tai kiristyksen merkiksi. Turvapaikanhakijoina ja laittomasti rajat ylittäessään he ovat eräänlaisia ”aseettomia sotilaita”, jotka pyrkivät suojautumaan kansainvälisten asiakirjojen, kuten pakolaisten oikeusasemaa koskevan yleissopimuksen taakse.

  Kyseinen asiakirja on kuitenkin vain yleissopimus, eikä se velvoita ehdottomasti mitään maata ottamaan rajojensa sisäpuolelle keitään laittomia tulijoita. Esimerkiksi Helsingin yliopiston kansainvälisen oikeuden professori Martti Koskenniemi on aiemmin ottanut kannan, jonka mukaan valtioilla ei ole velvollisuutta ottaa vastaan pakolaisia, sillä ”pakolaisten oikeudet eivät aja kansallisen turvallisuuden edelle”.

  Sen asemasta, että Suomen maahanmuuttoviranomaiset keskittyisivät torjumaan laittomien maahan pyrkijöiden virtaa, he antavat julkisuuteen tiedon, että maassamme varaudutaan tulijoiden tulvaan. Tällainen tieto otetaan tietenkin vastaan kutsuna. Ilta-Sanomat kirjoitti, että Migri-pomo Kimmo Lehto on luvannut parissa päivässä paikat 5000 tulijalle. Hän vieläpä ylpeilee, että ”meillä on sen verran kovat valmiudet täällä”. Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.) puolestaan ”varautuu” 100 000 laittoman maahantulijan aaltoon.

  Uhkana eivät siis ole vain laittomat tulijat vaan Suomen mädättäjävirkamiehet. Asia nähdään väärin, kun keskitytään majoittamaan ja ruokkimaan tänne veronmaksajien elätettäviksi pyrkiviä. Pitäisi keskittyä laittamaan kova kovaa vastaan tulijoiden torjumiseksi tarvittaessa voimatoimin.

  Haluaisinpa nähdä päivän, jona vihervasemmistolainen hallitus lupaisi hoitopaikat 5000 suomalaiselle vanhukselle ja ylpeilisi sillä, että Suomen kansalaisten hyvinvoinnista huolehtimiseen ”meillä on sen verran kovat valmiudet täällä”. Mutta tätähän tuo syntymäsosialistien typeryskerho ei koskaan tee.

  Sen sijaan Lehdon ja Haaviston tapaiset kovapalkkaiset virkamiehet tekevät kaikkensa bastardisoidakseen kansallisvaltiomme ja kansakuntamme haittamaahanmuutolla. Heidät pitäisi sanoa viroistaan irti viipymättä ja lähettää samaan soppajonoon punavihreässä kuplassa asuvien takkutukkaisten maailmanparantajien kanssa. Heidän peräänsä pitäisi lähettää kaikki näissä kirjoituksissa mainitut huvitteluliberaalit, jotka saavat elantonsa maahanmuutosta johtuvista kuluista ja suojatyöpaikoista.

  Pakolaisuus on kansainväisen politiikan ase, jonka eteen ei pidä juosta…”

  Koko artikkeli: http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/10/lahi-idasta-uhkavaa-pakolaisaalto.html

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. ”Tämä on tuhonnut osan suomalaista miehistä, joista on tullut ”makaronimaisia neitejä” ja naisista vastaavasti naisellisuutensa menettäneitä ”miehiä”.”
  Hävettävää ja kuvottavaa, kun vielä katsoo näitä kuvatuksia kun he koristelevat korvansa, kaulansa, ranteensa kaiken näköisillä ”plommeilla”, riipuksilla ja nahkansa tatuoinneilla.

  Naiset on aivopesty kauaksi luonnonlakien mukaisesta osastaan he ovat ymmättömyydessään alistuneet kaupallisen pornotehtailun mannekiineiksi kuljeksien paljastetuin rinnoin jopa talvipakkasessa terveydestänsä piittaamatta, kunhan vaan ei poikkea massoista ja ne äidinvaistot on jo kauan sitten onnistuttu sammuttamaan, he eivät ymmärrä mikä etuoikeus heillä on naisina synnyttää uutta sukupolvea, ei, koska se on myös onnistuttu tuhoamaan syövyttämällä kateus ja halu vaihtaa rooleja miehien kanssa.

  Kaikkein iljettävintä ja tuhoisinta on tämä sekasikiöiden saama valta Isänmaassamme, kun valtionjohdossa täytyisi olla täyspäisiä kanslaisia päätöksiä toteuttamassa, niin siellä huseeraa homot! Tämä on sellainen asia jonka normaali tajuaa, ettei sellaisella ole päänuppi kunnossa joka sekoaa samaan sukupuoleen, sehän mitä räikein luonnonlain vastaisuus!

  Totuus on se, että jos kansa on näin pahasti rappeutunut, niin sillä ei ole tulevaisuutta ja loppuahan nämä korkeastiopetetut kansallemme puuhastelevatkin, kun jatkuvasti pidetään avoimia rajoja kaikkien tulla tänne elelemään kustannuksillamme ja samalla ALKUPERÄISTEN SUOMALAISTEN turvallisuutta ja elinmahdollisuuksia mitätöidään.

  »Herra antoi sataa taivaasta tulta ja tulikiveä Sodoman ja Gomorran päälle. Hän tuhosi nämä kaupungit ja koko tasangon sekä kaupunkien kaikki asukkaat ja maan kasvitkin.»

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
  1. Herran siunausta Korvenkulkijalle!

   Joo, ei tuollaiset BB-taloista ja muista ihmiskokeista karanneet kituvat sieluparat sovi edustamaan kansaa. Ei milloinkaan! Sulaa hulluutta, mutta niin tuntuu olevan kaikki muukin.

   Tämä poruka on tutkitusti niin sekaisin pienten päidensä sisällä jo seksuaalisuutensa takia, että ovat epäkelpoja jo pelkästään sen perusteella luottamukselliseen edustustehtävään. Päälle se kaikki muu mentaalinen ja psyykkinen epävakaus: huumeet, vaaralliset irtosuhteet, alkoholi, itsetuhoisuus… Ei tuollaista porukkaa vain voi päästää riistäytymään käsistä! He heijastavat oman myrkyllisyytensä ja sairautensa meihin kaikkiin, kun heidät päästetään eduskuntaan tai mihinkään päättäviin elimiin.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 5. Miten me saamme Suomen takaisin meille ja päättäviin elimiin ” normaalit ” ihmiset? No ei ainakaan täällä.
  Ihmisten pitäisi järjestää suuria mielenosoituksia ympäri maan ja mennä sinne ” huutelemaan ” että nyt loppu. Siellä kun 3 miljoonaa ihmistä on huutelemassa niin ei ne uskalla armeijaa meidän kimppuun usuttaa. MEILLä se valta on mutta kun meistä on tullut laiskoja tai ei uskalleta. Menee arkirutina sekaisin ja turvallisuuden tunne ja ennekaikkea se tunne että ” ei suomessa, meidän suomessa, tällaista pitäisi edes joutua tekemään ”. Suomalaiset ovat kautta aikojen uskoneet sokeasti päättäjien tekevän ” töitä ” meidän hyväksi ja nyt kun todellisuus on läsähtänyt päin kasvoja kuin märkä rätti, ollaan huuli pyöreenä että ei tämmöstä voi täällä tapahtua. Elämme sellaista aikaa että tarttis tehrä jotain eikä vain kitat kaljaa ja katsoa Tveestä ohjelmaa missä ihmiset tuijottavat TV ohjelmaa ( sohvaperunat ).

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat