Raiskaukset ja maahanmuuttoinvaasion taustoja

Kuluneella viikolla tuli ilmi kaksi erillistä raiskausepäilyä, joissa uhrina olivat 14-vuotiaat tyttölapset. Molemmissa tapauksissa todennäköisin syin epäiltyinä ovat turvapaikanhakijat.1

Ensimmäinen uutisoinnin mukaan 14-vuotias tyttö raiskattiin myöhään maanantai-iltana Kempeleessä. Teosta epäiltynä on vangittu 17-vuotias turvapaikanhakija, jota epäillään törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.1

Toisena tapauksena ilmoitettiin 14-vuotiaan tytön raiskaamisesta tiistaina. Poliisi otti keskiviikkona kiinni rikoksesta epäiltynä 19-vuotiaan miehen.1

Raision raiskaus

Ulkomaalaistaustaisilla korkea osuus raiskaustilastoissa

Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin tutkimuksen mukaan ulkomaalaistaustaiset syyllistyvät raiskauksiin useammin kuin kantasuomalaiset. Esimerkiksi Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta tulleiden keskuudessa raiskausrikollisuus on 17 kertaa yleisempää kuin kantasuomalaisten keskuudessa, kun tapaukset suhteutetaan ihmisten lukumäärään.1

 

Tulevatko turvapaikanhakija sota-alueilta?

Silmämääräisesti arvioituna ja eri julkaisuja seuraamalla havaitsemme pakolaismassojen muodostuvan nuorista miehistä, jotka näyttävät selvästi olevan kaikkea muuta kuin hätää kärsiviä pakolaisia. Esimerkiksi Suomeen tänä vuonna saapuneista turvapaikanhakijoista 78 prosenttia on ollut miehiä, kun viime vuonna miesten osuus oli 71,5 prosenttia.

Turvapaikanhakijat näyttävät muodostuvan vain nuorista miehistä.
Turvapaikanhakijat näyttävät muodostuvan vain nuorista miehistä.

Euroopan Unionin kaikkiin 28:n jäsenmaahan viime vuonna tulleista turvapaikanhakijoista 70 prosenttia oli miehiä.2

Eniten pakolaisia on lähtenyt kolmesta sotaa käyvästä maasta: Syyriasta noin (3,9 miljoonaa), Afganistanista (2,6 miljoonaa) ja Somaliasta (1,1 miljoonaa).9 Tiedot perustuvat UNHCR:n vuoden 2014 tilastoihin, joten ne eivät kerro totuutta siitä kuinka paljon viimekuukausina on tullut pakolaisia

Syyriasta EU:n maihin, tuskin ainakaan ilmoitettua määrää.

Vuonna 2012 Somalian siirtymäkauden hallituksen mandaatti loppui ja maasta tehtiin uuden perustuslain mukaan liittovaltio. Somaliaan perustettiin kaksikamarillinen parlamentti jossa on ylähuone ja alahuone (kansanhuone).3 Somalia ei ole tällä hetkellä täydellisessä sotatilassa. Afganistanin konfliktissa vastakkain ovat toisaalla länsimaiden tukema presidentti Karzain hallitus, toisaalla keskushallintoa ja ulkomaalaisia sotilaita vastustavat kapinalliset. Afganistan, kuten Irak eivät ole nykyisin jatkuvaa sotaa käyviä maita, vaikka niissä levottomuuksia tilapäisesti esiintyykin. Syyriassa on nyt täydellinen sisällissota menossa.

 

Miksi pakolaisia vyöryy juuri nyt Eurooppaan?

Alan Salehzadeh (AS) on geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija ja luennoitsija. Hänen mukaansa Suomeen tulevista pakolaisista valtaosa saapuu Irakista, eikä Syyriasta. Heidän hakeutumisensa Eurooppaan juuri nyt johtuu pakolaisväylän avautumisena tiettyä reittiä pitkin. AS kohottaa Turkin osuuden pakolaisten massatuloon vaikuttavimmaksi tekijäksi.4

-Syyrian sodan alkamisesta lähtien Turkki on avoimesti tukenut kaikin voimin Syyrian sunni-oppositioryhmää. Turkki haluaisi, että Bashar al-Assad kaatuu, ja hänen hallintonsa tilalle muodostuisi Muslimiveljeskunnan edustama vahva sunni-islamilainen hallinto, toteaa AS.

Turkin AKP-puolue onkin ideologisesti varsin lähellä Muslimiveljeskuntaa. AKP on tahtonut nujertaa al-Assadin hallinnon, mutta rahkeet eivät ole siihen riittäneet, eikä se myös kyennyt estämään Syyrian kurdien itsehallinnon muodostumista Pohjois-Syyriassa. Nämä seikat Turkin AKP-puolue on kokenut tappiokseen. Lisäksi kansainvälisen yhteisön intressit ovat olleet toisensuuntaiset Turkin pyrkimyksien kanssa, sillä esimerkiksi kurdeja on tuettu merkittävästi. Naton ykkösmaana ja EU:n yhteistyöhaluisena kumppanina Turkki on tähän asti valvonut rajansa huolella. Niinpä Turkin kautta ei pakolaisia ole virrannut Eurooppaan, ennen kuin nyt.4

Kesällä jokin muuttui. Nyt suurin osa Irakista, Iranista, Afganistanista, Syyriasta jne., saapuvista pakolaisista kulkevat Turkin kautta.

Onko Turkki osa syynä pakolaisten vyörytykseen Eurooppaan?
Onko Turkki osa syynä pakolaisten vyörytykseen Eurooppaan?

Ihmiset matkustavat omin avuin esimerkiksi Istanbuliin, ja sieltä maksavat jollekin tuhansista salakuljettajista päästäkseen Eurooppaan.4

Eikö Turkkia pitäisi painostaa noudattamaan EU:n rajavalvontaa? Turkki näyttää siis piruilevan kansainvälisen yhteisön intressejä vastaan kostaen kokemansa välinpitämättömällä rajavalvonnalla.

Mutta menevätkö pakolaisvyörytykset sittenkään täysin Turkin piikkiin?

Jos Turkki on ilman metaforaa pirullinen, niin kahta kauheampi on Israel ja siihen kytkeytyvä maailman sionistinen eliitti.

Lähi-idän sotaisuudet jihadisti-terroristeineen ovat juuri Israelin ja sionistisen lännen, ennen muuta Yhdysvaltojen luomia. 5 Syyrian konflikti on suurelta osaltaan sionistisen eliitin kontrollissa olevan USA:n ja Israelin taidonnäytös. Nämä synnytetyt levottomuudet ja suoranaiset sodat ovat ruokkineet osaltaan pakolaisuutta.

Sionismia ajavalla juutalaisella (kasaarikansa, josta polveutuvat aškenasijuutalaiset) eliitillä oli jo ennen Euroopan Unionin perustamista suunnitelmallinen hinku luoda Eurooppaan eri populaatioiden ja kulttuurien sekamelskan. Tätä sionistien kaavailua kuvaa hyvin Coudenhove-Kalergin kirjoituksista innostuneet kasaaripankkiirien piirit.

 

Teoksessaan Yksi elämä Euroopalle, C-K paljastaa eliittiin lukeutuvan Warburgin rahoittavan Paneurooppa-liikkeen toimintaa. Hän kirjoittaa:

Vuoden 1924 alussa saimme puhelun paroni Louis de Rothschildilta. Hänen ystävänsä, hampurilainen Max Warburg oli lukenut kirjani ja tahtoi tutustua meihin. Suureksi yllätyksekseni Warburg tarjosi täysin odottamatta 60 000 kultamarkkaa. Nuoren liikkeemme talous oli turvattu ensimmäisten kolmen vuoden ajan.

Max Warburg, yksi ainutlaatuisimmista ja viisaimmista miehistä ketä olen ikinä tavannut, rahoitti liikettämme. Hän kannatti Paneurooppa-liikettä elämänsä loppuun asti. Max Warburg järjesti minulle matkan Yhdysvaltoihin vuonna 1925. Tutustuin Paul Warburgiin ja rahoittaja Bernard Baruchiin.

C-K ennustuksen mukaan tulevaisuuden Euroopasta muodostuu todellinen eri ihmisrotujen sulatus-uuni. Lisäksi yhteiskuntaluokat katoavat. Tuleva euraasialais-negroidinen rotu, joka muistuttaisi ulkonaisesti antiikin egyptiläisiä, asettaisi kansojen erilaisuuden tilalle yksilöllisen monimuotoisuuden.6

Yllä mainittua Paneurooppa-liikkeen ideologiaa juuri palvelee nykyisin tapahtuva pakolaistulvien aalto yli Euroopan. On mahdotonta sanoa, että esimerkiksi Israel ja tietyt länsivaltiot eivät olisi olleet pakolaistulvien vyörytyksessä Turkin kautta? Joka tapauksessa massaliikehdinnät palvelevat sionistien kansainväliseen hegemoniaan tähtääviä pyrkimyksiä. Heikentäähän kansojen sekoitus kansallisvaltioita ja niiden kansallista identiteettiä.

Myös Wolfgang Hackertin teoksen mukaan (Antigermanismus, Globalismus, Multikulti) maahanmuuttoinvaasion taustalla on kauaskantoinen suunnitelma kansanmurhaprosessin osavaiheena.7 Kansanmurhaprosessilla tarkoitetaan tässä yhteydessä kansallisuuksien hävittämistä sekoittamalla niitä toisiinsa. Teoksen mukaan tulevaisuuden eurooppalaisista halutaan robottimaisia tottelijoita, jotka eivät kyseenalaista mitään auktoriteeteilta tulevaa käskytystä. Tällaista populaatiota ei olisi tarkoitettu ajattelemaan yhteiskunnallisia arvoja, vaan orjalaumaksi.

Ruotsissa vaikuttava juutalaisuuden tutkimusjärjestö Paideia kannattaa juutalaista nationalismia Israelissa, jonka miehityspolitiikkaa palestiinalaisia vastaan on kuvattu kansanmurhaksi. Vaikka Israel on väestöpolitiikassaan syrjivän suvaitsematon, niin silti Paideia-järjestöllä, jonka Barbara Spectre perusti Ruotsin valtion tuella, on otsaa vaatia monikulttuurista Ruotsia ja Eurooppaa.8

Koska EU – maiden hallitukset, kuten Suomessa, ovat erikoisen innostuneita noudattamaan rajat auki -politiikkaa ja siten valmiit yhteiskuntamme ”rikastuttamiseen”. Tämä tarkoittaa hallituksien kytkeytymistä esimerkiksi vapamuurarien välityksellä kansainväliseen harvainvaltaan, jota sionistinen eliitti parhaimmillaan edustaa.

Maahanmuuttajissa on lukuisasti nuoria miehiä; pakolaisten vastaanottaminen pahentaa pakolaistilannetta.

Viime vuoden lopulla maailmassa oli yhteensä miltei 60 miljoonaa pakolaista.9 Jos lähdemme siitä, että pakolaisista suuri osa on 18–40 vuoden välillä olevia miehiä, niin silloin herättää kummeksumista se, että miksi he eivät ole jääneet taistelemaan maansa vapauden puolesta sekä kehittämään sen yhteiskunnallisia olosuhteita paremmaksi? Toki naisetkin voivat kantaa kortensa kekoon maansa hyväksi.

Pakolaisneuvonta esittää faktatietona, että: Vakavat aseelliset konfliktit ja ihmisoikeusloukkaukset tapahtuvat usein maailman köyhemmissä maissa. Köyhyys siis ruokkii sotien ja konfliktien syntymistä.

Kuitenkin tässä yhteydessä tulisi huomioida, että:

”Turvapaikan” myöntäminen saapuville ryhmille, jotka ovat häviävän pieni osa maailman köyhien ja pakolaisten määrästä, ei helpota hädässä olevia ihmisryhmiä. Lähtömaasta turvapaikan hakuun lähtevät voimakkaimmat ja kykenevimmät yksilöt. Tällöin lähtömaassa syntyy, eritasoisten kykyjen poistuessa, resurssivajetta yhteiskunnallisten ja valtiollisten dilemmojen ratkaisemisessa. Tämä prosessi lisää vain pakolaisten määrää.

Heikommassa asemassa olevat ihmiset eivät pääse matkustamaan.

Ihmisiä tulisi pyrkiä auttamaan siellä missä he pärjäisivät parhaiten eli kotimaassaan. Tietysti muslimimaat voisivat keskittyä auttamaan muslimipakolaisia, kun taas kristityt maat soisivat tukeaan kristityille pakolaisille.

 

Lopuksi

Tulee huomata, että raiskaus on raiskaus, vaikka se olisi kantaväestön edustajan tekemä. Näihin rikoksiin täytyy suhtautua vakavasti myös ilman maahanmuuttaja ulottuvuutta. Kuitenkin on totuus, että pakolaisinvaasio nostaa myös kyseisen rikoksen tilastoja.

Näiden raiskaustapausten ansiosta ei ole syytä heittäytyä väkivaltaiseksi pakolaisia kohtaan. Poliittinen viha tulee mieluummin osoittaa poliittisia päättäjiä ja vastuussa olevia viranhaltijoita kohtaan.

 

Markku Juutinen

Lähteet

 1. Poliisihallitus: turvapaikanhakijoita epäillään kymmenestä raiskaustapauksesta; Ulkomaalaisten rikollisuus Suomessa.
 2. Eurostat Statistics Explained.
 3. Federal Parliament of Somalia. (2014); To the Somali Draft Provisional Constitution.
 4. Miksi turvapaikanhakijat läksivät liikkeelle juuri nyt?
 5. US Created The Islamic State (ISIS) for Sake of Israel and Military Industrial Complex: Ex-CIA contractor; The Paris Terrorist Attacks, “9/11 French-Style”; Twenty-six Things About the Islamic State (ISIL) that Obama Does Not Want You to Know About; UN Reveals Israeli Links With Syrian Rebels; Israeli Military Support to Syria Al Qaeda Terrorists, Operating out of the Golan Heights.
 6. Coudenhove-Kalergi (1925). Praktischer idealismus. PANEUROPA-VERLAG WIEN-LEIPZIG.
 7. Hackert, Wolfgang (2015). Antigermanismus, Globalismus, Multikulti.
 8. Duke, David (2013): Paideia.
 9. UNHCR: World at War.

6 kommenttia

 1. Tanskassa on juuri paljastettu maahantunkeutujien työllistäneen Tanskan poliisin 43.350 tuntia YHDEN VIIKON AIKANA, viikolla 37 eli 7.-13.syyskuuta 2015.

  http://www.avisen.dk/flygtninge-saetter-pres-paa-politiet-43350-arbejdsti_357982.aspx

  Suomessa puhutaan vuonna 2015 varmastikin sadoista tuhansista ylimääräisistä työtunneista poliiseille, jos Tanskassa yhden ainoan viikon aikana on saavutettu 43.350 työtuntia vain ja ainoastaan maahantunkeutujien seurauksena.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 2. juutalaiset avasivat Euroopan portit Toledossa vuonna 712 musliimien armejalle samoin kuin ne nyt ovat avanneet portit näille immigranteille joitenka tehtävä on edistää juutalaista valtaa Euroopassa aiheuttamalla kaaosta ja sekaannusta.

  lähde on juutalainen!

  712 March, TOLEDO (Spain)

  The Jewish inhabitants opened the gates for the Moslem invaders under Tarik ibn Zayid marking the end of Visigothic rule in Spain and the beginning of 150 years of peace. Thus began what was known as the Golden Age of Spain. The Iberian caliphate was independent of Baghdad and encouraged the flowering of Spanish-Jewish culture at the same time that it was being suppressed by the Baghdad caliphate.

  http://www.jewishhistory.org.il/history.php?startyear=710&endyear=719

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. Onko liikenne-ja viestintäministeri Anne Berner sveitsinjuutalaisia? Hänellähän on ollut suomen kansalaisuus vasta vuoden alusta.
  Berner on yleinen nimi juutalaisten keskuudessa.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Juutinen kiteyttää artikkelissaan osuvasti asian ytimen, eli sen että muslimi-invaasio ei ole sattumaa vaan perustuu systemaattiseen ”itsenäisten valtioiden” hävitys-suunnitelmaan. Se on Rothschild-sionisti-eliitin organisoima, joka on levinnyt yhteiskunnan kaikille tasoille maailmanlaajuisesti kuin syöpä. USA, Israel, Saudi-Arabia ja EU puhaltavat tehokkaasti yhteen ainakin toistaiseksi, joskin geopoliittiset valtasuhteet ovat rahan ja vallan taistelussa arvaamattomia. Rakas naapurimme, sionistinen Ruotsi on järkyttävä esimerkki siitä totaalisesta kultuurin tuhosta mikä Suomeakin odottaa. Ruotsi painiskelee perhaillaan hallitsemattoman rikollisuuden kanssa olemalla maailman raiskaustilastojen ykkönen, mutta siellä se svea-mamman maanpetturi-eliitti seisoo kädet ristissä tekemäättä yhtään mitään. Tai kyllä he tekevät, he pitävät huolen siitä, että tupa tulee täyteen ja pakolaistulvaan sekoittuneet rikolliset tuntevat itsensä tervetulleiksi.

  Näin siis toimii entinen sivistysvaltio Ruotsi ja Suomen maanpetturi-hallitus tekee kaiken voitavansa, että pääsisimme samalle viivalle. Kiitos paljon Suomen sionistinen NWO-eliitti/virkamiehet/valhe-spr = Pohjolan mädättäjät, työnne on kantanut runsaasti hedelmää. Olemme nauttineet monikulttuurin ihanuudesta vasta muutaman kuukauden, mutta raiskaustilastot ja rikollisuuden räjähdysmäinen kasvu näyttää lupaavalta.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat