Maahanmuuttovastainen Pegida-liike levisi Suomeen?

Saksasta alkunsa saanut maahanmuuttovastainen Pegida-liike on levinnyt Suomeen. Suomalainen ryhmä ilmoittaa Facebookissa, ettei se ole riippuvainen muiden maiden Pegida-liikkeistä.

”Pegida” on lyhennys ja tarkoittaa ”isänmaallisia eurooppalaisia lännen islamisaatiota vastaan”. Saksassa liike sai alkunsa, kun uutisointi maahanmuuttajien väkivaltaisista rikoksista sekä uusien vastaanottokeskusten perustamisesta kiihtyi. Pegida-mielenosoitukset ovat kasvaneet nopeasti ja parhaimmillaan niissä on ollut kerralla lähes 20 000 osallistujaa. Valtamedian mielipidekyselyiden mukaan jo joka kahdeksas saksalainen on valmis osallistumaan Pegida-marsseille. Suomen Pegida-ryhmä kertoo ajattelustaan:

Euroopan islamisaatio on vakava ongelma.

Se on eräs akuuteimmista ongelmista siinä kehityksessä, johon nykyinen Euroopan Unioni on eurooppalaiset ajanut.

Muita samaan klusteriin liittyviä ongelmia ovat työttömyys, EU:n talouspolitiikka, demokratian puute ja pienen eliitin hallitsema Eurooppa, eurooppalaisten alkuperäiskansojen asema omissa kotimaissaan sekä huoli eurooppalaisten kulttuurien tulevaisuudesta.

PEGIDA on kansanliike, jolla pyritään vaikuttamaan tähän negatiiviseen kehitykseen ja lopettamaan se.

Tule mukaan ja tue yhteiseurooppalaista rintamaa!

Vaikka Saksan Pegida on hyvin maltillinen eikä sillä ole yksityiskohtaista poliittista ohjelmaa, ovat valtamedia ja juutalaisyhteisö säikähtäneet sitä. Saksan juutalaisen keskusneuvoston johtaja Josef Schusterin mukaan Pegida on ilmiönä erittäin vaarallinen. Tämä on mielenkiintoista etenkin siksi, ettei Pegida ole kritisoinut juutalaisia sanallakaan vaan on keskittynyt ääri-islamiin, kuten ISIS-järjestöön.

Schusterin kommentti muistuttaa Länsirannalla asuvan johtavan rabbi Baruch Efratin lausuntoja. Juutalaisjohtajan mukaan ”Euroopan islamisaatio on hyvä asia”, sillä eurooppalaisen identiteetin tuho on sopiva rangaistus vuosisatoja jatkuneesta ”antisemitismistä”. Efratin mukaan on kuitenkin tärkeä varmistaa, ettei Euroopan islamisaatiosta koidu ongelmia ”Israelin kansalle” eli juutalaisille.

Josef Schuster.
Josef Schuster.

Suomessa Pegidaa vastaan ovat hyökänneet vasemmistolaisten puoluejulkaisujen lisäksi esimerkiksi Helsingin Sanomat ja Taloussanomat. HS puhui ”äärioikeistolaisista kaheleista” ja siteerasi saksalaisia poliitikkoja, joiden mukaan maahanmuuton rajoittamista vaativa liike on ”häpeäksi Saksalle” ja suuri uhka.

Taloussanomien toimittaja Jussi Tuormaa menetti itsehillintänsä täysin ja otsikoi artikkelinsa: ”Järki hoi, älä taas jätä saksalaisia”. Tuormaan mukaan Pegidan kannattajat ovat harkintakykynsä menettäneitä ”sentimentalisteja”, jotka syyttävät ongelmistaan muita. Tuormaa peräänkuuluttaa ”rennompaa” ja ”sydämellisempää” Saksaa, jossa kansalaiset eivät protestoisi historiallisen korkeaa siirtolaismäärää vastaan. Hän jatkaa: ”Pegida on hysteerinen, ylikiihottunut mediailmiö ja tyyliltään tahattomasti vähäjärkisyydellä rehvastelevaa trash-kulttuuria.”

pegidasuomi

Eliitin vastustuksesta Pegida-liike jatkaa kasvamista: ”Eurooppa ei tarvitse eikä halua tätä vierasta ja ihmisoikeuksia polkevaa totalitaristista ideologiaa. Yhdessä myös me suomalaiset voimme käyttää sananvapauttamme ja tuoda mielipiteemme esiin, kertoa päättäjillemme sen, että meille riittää. Me emme alistu!”

Pegida Suomi

73 kommenttia

 1. Kello tikittää uhkaavasti.

  Edessä on lopulta vain pakko vaihtoehtoja miten asia tullaan ratkaisemaan.

  Nyt tilanne on jo kestämätön Euroopassa.

  Kantaväestöä syrjitään, nöyryytetään ja syyllistetään maahanmuuttajien kustannuksella.

  Katupartioista kasvaa tarvittaessa nopeasti kaarteja. Koko maahan.

  Euroopan nykyiset päättäjät joutavat historian kaatopaikalle.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 2. Ruotsidemokraatin(Kent Ekeroth) puhe ja voimakas kannanotto nykyistä eurooppalaista itsemurha politiikkaa vastaan Ruotsin eduskunnassa. Huomatkaa miten Ruotsin vasemmiston edustaja ei edes yritä argumentoida vastaan vaan käyttää kommunisteille ominaista henkilöön kohdistuvaa kritiikkiä.

  Vapaa, oikeudenmukainen ja turvallinen Ruotsi on muuttunut vastenmieliseksi monikulttuurisuuden kaatopaikaksi.

  Maanpetturipäättäjiä odottaa historian ankarin selkäsauna.

  https://www.youtube.com/watch?v=Kq5Ox6Zofsg

  Ulkopuolelta Ruotsiin saapuneet kavalat juonittelijat ajavat Ruotsia tuhoon, kuten tässä PAIDEIA jonka edustaja häikäilemättömästi vaatii että vanhan, perinteisen, tutun ja turvallisen Ruotsin tilalle tulee monikulttuurisuuden väkivaltainen hirviö. Painajainen.

  https://www.youtube.com/watch?v=XPijwJ14LKs

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. Nuo Ekerothin veljekset ovat samaa heimoa kuin tämä Spectre. Siksi ei mikään ihme että hän ei osoita puheessaan syyttävästi oikeaa tahoa. Toki ruotsin omissa sinisilmäisissä gentiileissäkin on vikaa kun ovat niin helposti tuollaisen ideologian vietävissä.

  Tässä ”dialogissa” yksi kipapää sanelee ehtoja ko. puolueen edustajalle:

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Islam on ilmastonmuutoksen jälkeen pahin globaali ongelma, johon tulee suhtautua vakavasti. Mielestäni Pegidan kaltainen liike on niin tärkeä, että sen leviäminen kaikkialle olisi enemmän kuin toivottavaa. Islam on kuin kädenojennus pirulle. Mihin se kädenojennus johtaa täytyy päättäjille tehdä selväksi.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Ketkä ovat suuren ilmastohuijauksen takana?

   ”Who is Behind the Climate Change Hoax?

   Climate Change/Global Warming:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Climate_change
   http://en.wikipedia.org/wiki/Global_warming

   Davis Guggenheim(Ashkenazi Jew) – Director, An Inconvenient Truth
   http://en.wikipedia.org/wiki/Davis_Guggenheim

   Jeffrey Skoll(Ashkenazi Jew) – Executive Producer, An Inconvenient Truth
   http://en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Skoll

   Joseph J. Romm(Ashkenazi Jew) – Senior Fellow, Center for American Progress
   http://www.americanprogress.org/experts/RommJoseph.html
   http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_J._Romm

   Stephen H. Schneider(Ashkenazi Jew) – Professor of Environmental Biology and Global Change, Stanford University
   http://stephenschneider.stanford.edu
   http://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Schneider

   Michael E. Mann(Ashkenazi Jew) – Professor of Meteorology, Pennsylvania State University
   http://www.meteo.psu.edu/~mann/Mann
   http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_E._Mann

   Gavin A. Schmidt(Ashkenazi Jew) – Climatologist, NASA Goddard Institute for Space Studies
   http://www.giss.nasa.gov/staff/gschmidt
   http://en.wikipedia.org/wiki/Gavin_Schmidt

   Benjamin D. Santer(Ashkenazi Jew) – Climate Researcher, Lawrence Livermore National Laboratory
   http://www.eoearth.org/article/Santer,_Benjamin_D.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_D._Santer

   Carbon Taxes/Carbon Trading:
   http://en.wikipedia.org/wiki/Carbon_tax
   http://en.wikipedia.org/wiki/Carbon_emission_trading

   Todd D. Stern(Ashkenazi Jew) – Special Envoy for Climate Change, U.S. State Department
   http://www.state.gov/r/pa/ei/biog/122554.htm
   http://www.whorunsgov.com/Profiles/Todd_D._Stern

   Ks. http://thezog.info/who-is-behind-the-climate-change-hoax/

   Richard L. Sandor(Ashkenazi Jew) – Chairman and Founder, Chicago Climate Exchange (CCX)
   http://www.chicagoclimatex.com/content.jsf?id=122
   http://www.time.com/time/specials/2007/article/0,28804,1663317_1663322_1669930,00.html

   Nicholas H. Stern(Ashkenazi Jew) – Professor of Economics and Government, London School of Economics (LSE)
   http://en.wikipedia.org/wiki/Nicholas_Stern,_Baron_Stern_of_Brentford
   http://en.wikipedia.org/wiki/Stern_Review

   Ignacy Sachs(Ashkenazi Jew) – Socioeconomist, École des Hautes Études en Sciences Sociales
   http://www.unhistory.org/CD/Sachs.html
   http://en.wikipedia.org/wiki/Ignacy_Sachs

   Summary:
   Jews are approximately 2% of the U.S. population.* Therefore the probability that the majority of the key individuals promoting anthropogenic climate change, carbon taxes, and carbon trading would be Jews is infinitesimally small.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Mun mielestä ei tulisi osoittaa mieltä islamia vastaan, vaan yleensä monikulttuurisuutta ja mamutusta eli avointen rajojen ja elintasopakolaisten ja rikollisten suosimista vastaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Kyllä islam itsessään on suuri ja vakava ongelma. Ei Ruotsissa 1970-luvulla tai 1980-luvulla autoja poltelleet tai ruotsalaisia naisia joukkoraiskanneet suomalaiset maahanmuuttajat vaikka heitä oli siellä satoja tuhansia.

   Maahanmuutto pohjoisafrikan maista ja lähi-idästä ja Turkista- eli islamilaisesta maailmasta on se ongelma. Joka ikisessä länsieuroopan maassa johon on muuttanut näiltä alueilta massoittain väkeä ovat myös ongelmat kasvaneet suorassa suhteessa näiden maahantulijoiden määrään. Kulttuuriset erot ovat suuret eivätkä ne ole yhteensovitettavissa.

   Sitten Kun Saudi-Arabiaan perustetaan Kristillisiä kirkkoja Mekkaan ja voidaan lukea julkisesti Raamattua sekä käydä rauhassa Jumalanpalveluksissa, sitten voimme kenties, ehkä alkaa puhua siitä miten tätä toimintaa voidaan laajentaa Saudi-Arabiassa ja muualla Islamilaisessa maailmassa. Miten on? Kokeillaanko? Mitenköhän myötämielinen rauhan uskonto tähän ideaan suhtautuu…

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Mamuväkivalta on tiedustelupalveluiden ja poliisin luomus. Se voitaisiin kitkeä pois koska hyvänsä. On järjetöntä syyttää islamia siitä. Tietenkin on järjetöntä hankkia paljon muslimeita maahan nopeasti. Siitä syntyy ongelmia,mutta niitä kärjistää nimenomaan juutalaisuus eli juutalaiset ovat rotusodan takana.

    Mielestäni nämä miekkarit ovat ansa. Saksassa on ihan oikein marssia ja siellä ei saa olla mamutusta vastaan suoraan. Sielläkin kyse on sentään islamisoitumisen vastustamisesta. Se on jo mielekkäämpä kuin rotusodan ja pyhän sodan haastaminen islamia haukkumalla. Silti on ihmeellistä, että juutalaisuus ja juutalaistuminen käyvät. Juutalaisten komentoa vastaanhan tässä kuuluisi huutaa ja marssia. Vai onko kyseessä juutalaisten juoni koko jutussa? Persujen vihajutulta vaikuttaa.

    Mielestäni islamia tulisi kunnioittaa ja hakea liittoa muslimien suunnalta kv. juutalaisten tuhokurimusta vastaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
    1. Ei tarvitse etsiä ongelmia tai vihollisuuksia. Islamilainen maailma huolehtii siitä että törmäyskurssilta ei voida välttyä.

     Islamia aktiivisesti levittävät tahot Euroopassa toteavat itse julkisesti että tavoitteena on islamilainen Eurooppa. Toisin sanoen muut uskonnot ja länsimainen sivistys ja kulttuuri tulee alistaa islamille heidän mukaansa.

     Eurooppa on nyt vähitellen viimeinkin heräämässä tähän painajaiseen.

     Eurooppalainen suvaitsevaisuus ja ymmärrys brutaalia islamia kohtaan on silkkaa itsepetosta.

     Kaikissa länsieuroopan suurissa pääkaupungeissa muslimit voivat harjoittaa omaa uskontoaan vapaasti. Entä miten on Kairossa, Mekassa, Istanbulissa ,Teheranissa, Islamabadissa jne. Siellä saa pelätä henkensä edestä jos erehtyy kuvittelemaan että aikoo suorittaa esim. näyttävästi Kristillisen rukouksen julkisella paikalla – kuten muslimeilla on tapana tehdä Euroopassa; valtaamalla kokonaisia kortteleita ja katuja julkisia rukoushetkiä varten.

     Tällainen ”rinnakkaiselo” jossa toinen pitää asetta ohimolla vaatien muilta ehdotonta kuuliaisuutta ja alistumista kutsutaan tyranniaksi.

     Kaikista suurin ongelma ovat Euroopan omat päättäjät jotka tietoisesti jatkavat tällä itsetuhoisella linjalla. Ne tahot jotka sammuttivat Dresdenin ja Kölnin kirkkojen valot protestina tälle uudelle maahanmuutto ja islamin vastaiselle liikkeelle oli kuin painajaismainen enne siitä mitä tuleman pitää. Valot sammutetaan kirkoista ja kirkkorakennukset muutetaan moskejoiksi.

     Eurooppa ei tule alistumaan.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. ”Mamuväkivalta on tiedustelupalveluiden ja poliisin luomus. Se voitaisiin kitkeä pois koska hyvänsä. On järjetöntä syyttää islamia siitä.”

     Oslon poliisilla on eri käsitys asiasta. 100% tietoon tulleista raiskauksista Oslossa on maahanmuuttajien tekemiä rikoksia. Yhteisenä nimittäjänä pääsääntöisesti uskonnollis-kulttuurinen tausta liittyen islamiin. Ja nämä rikolliset lisääntyvät kuin rotat.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Muslimien massamuuttoa Eurooppaan ei ollut olemassa ennen kuin Israel luotiin, jostain ihmeen syystä. Moni kansallismielinen eurooppaalainen johtaja on kautta historian tehnyt yhteistyötä muslimien kanssa, etenkin heidän OMISSA KOTIMAISSAAN.

    Tämä Pegida-liike tuntuu lähinnä taistelevan liberalismin puolesta ja islamia vastaan. Eikä sanallakaan mainita juutalaiseliitin (esim. Barbara Spectre) masinoimaa Euroopan ”monikulttuurisointia” tai Israelin harjoittamaa islamistien tukemista lähi-idän sodissa. Mitä liike haluaa tehdä miljoonille ei-islaminuskoisille ei-Eurooppalaisille Euroopassa? Minua ei hirveästi kiinnosta ryöstääkö minut islaminuskoinen vaiko Balkanin ”romanialainen”..

    Islaminuskoisissa, etenkin maltillisissa tällaisissa, on mielestäni jotain terveitä piirteitä, kuten konservatiivisuus ja kiinnipitäminen omasta identiteetistä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Täsmälleen.

     Juutalaisten kanssa on AINA niin, että totuus on päinvastainen kuin meille kerrotaan.

     Juutalaiset tarjoavat meille outoa ”vapautta”.

     Tämä ”vapaus” on sellaista, että ihmisen pitää varoa sanojaan, nöyrästi alistua herrakansan edessä ja koko ajan kaadetaan sontaa päälle. Aamusta iltaan helvetinkone Hollywood suoltaa vihapropagandaa muslimeja ja kristittyjä kohtaan.

     Voit ”vapaasti” valita kymmeneltä kanavalta. Jokaisella kanavalla sama kaava: aivokirurgiakin taitavampi neekerismies pelastaa maailman ja sarjan valkoinen on eroamassa vaimostaan. Muslimit yleensä ovat partaisia ja suunnittelevat jonkin asteen joukkomurhaa. Juutaaliset ovat herttaisia ja hauskoja ja eivät koskaan toimi pankkialalla. Voi sitä vapautta!

     Voit vapaasti valita synkän tai synkkääkin synkemmän tulevaisuutesi, sillä sionistit ovat jo myyneet tulevaisuutemme kiinalaisille. Meillä on velka, heillä rahat ja työpaikat.

     Voit vapaasti valita mihin X-Y-Z-Factor-ohjelmaan tarjoat lapsesi ilvehtimään, sillä muita ”töitä” meillä ei enää ole.

     Voit vapaasti valita tapasi solvata muslimeja tai uskovaisia yleensä, mutta älä sano sanaa juutalainen, sillä paha juutalainen on taruolento. Sellaisia ei ole ollut, ei koskaan tule olemaankaan. On vain hyviä ja vielä paljon parempia.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Jostain syystä järjestelmä ei annan minun vastata Tyrille suoraan vaan heittää hebollan väliin. Joka tapauksessa tämä on kommenttivastaus Tyr nimimerkille.

     ”Minua ei hirveästi kiinnosta ryöstääkö minut islaminuskoinen vaiko Balkanin ”romanialainen”…”

     Molemmat vaihtoehdot ovat huonoja, eikä tällaista esiintynyt edes vielä vähään aikaan sitten Suomessa. Olen myös huomannut että esim. Japanista tai Vietnamista kotoisin olevat maahanmuuttajat eivät ryöstele ihmisiä. Huonot tavat kulkeutuvat lähtömaasta mukana.

     ”Islaminuskoisissa, etenkin maltillisissa tällaisissa, on mielestäni jotain terveitä piirteitä, kuten konservatiivisuus ja kiinnipitäminen omasta identiteetistä.”

     Onhan meilläkin terve konservatiivisuus ja identiteetti, kunhan pidämme kiinni niistä. Emme tarvitse ulkopuolista ”konsultointia” tässä asiassa sulttaaneilta.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. ”Monikulttuurisuuden Vaikutukset Länsinaapurissa – Kuinka Ruotsi Hautasi Hyvinvoinnin Unelman!

  Suomen maahanmuuttoa palvoville kansanedustajille tulee nyt järjestää käytännön kenttäkoe eli ekskursio Malmöön. Sinne vaan keskenään tutustumaan monikulttuurisuuden(mono-)
  ylivertaiseen maailmaan iltahämäriin. Oppia hakemaan. Näkemyksiä luomaan. Kolmen vuorokauden työmatka, ei saattajia. Lupa palata, jäädäkkin saa…”

  Artikkeli kokonaisuudessaan: http://www.mitavittua.fi/2015/01/03/monikulttuurisuuden-
  vaikutukset-lansinaapurissa-kuinka-ruotsi-hautasi-hyvinvoinnin-unelman/

  Aiheeseen liittyy vahvasti myös seuraava:
  http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Hyysärit hyysää. Mamuja ei edes tuomita rikoksitaan (raiskaukset ym.) koska DemLa ymmärtää ja suvaitsee että sehän kuuluu heidän kulttuuriinsa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Näissä monikulttuurisuuden kehdoissa, (kuten esim. Malmön jotkut lähiöt) toimii islamistinen alakulttuuri eli islam on se, mitä ei pidä hyväksyä. Mamut ovat suurimmaksi osaksi tähän kulttuuriin kuuluvia. Pegida-liike pohjaa nimenomaan tähän asiaan. Islam on uhka koska se levittää omaa yhteiskuntajärjestelmäänsä tehokkaasti. En tarkoita uskontoa vaan yhteiskuntajärjestelmää, jota se levittää uskonnon varjolla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Sinä olet juutalainen vihatrolli. Minä arvostan islamia, joka on aito asia. Normi muslimi ei ole mikään uhka eikä rikollinen. Varsinkin olisi hyvä, jos pysyisivät omissa maissaan, mutta jonkun verran tietenkin on jo tapahtuneenkin nojalla oltava rinnakkain täällä.

   Perussuomalaiset tässä ovat ongelma ja he ovat pelkkä juutalaisten paskakasa. Jos pediga on joku persujuttu, minusta olisi syytä olla sitä vastaan.

   On järjetöntä marssia islamia vastaan. Ehkä sellaista ei ole edes sanottu. Islamisaatiokin on hieman halla-aholainen uhkakuva. Tämä kaikki vaikuttaa juutalaiten järjestämältä kultuurien konfliktilta ja sisällissodalta. Tätä CIA ja Mossad ovat avoimesti suunnitelleet ja visioineet.

   Aitoon kristinuskoon ei kuulu juutalaisten palvominen ja heidän orjastelunsa. Juutalaiset valtiaat haluavat saada kristityistä pepunnuolijoitaan ja nämä pseudokristityt muslimeja vastaan. Juurikin pitäisi liittoutua islamin kanssa vastustamaan Israelin johdolla tapahtuvaa maailman bolshevisointia ja tuhoa.

   Persut ovat juutalaisjuttu. Jo se, että nuorisojohtajat ovat järjestääön sionistisia mininetanjahuja, paljastaa kaiken. Meitä ohjataan kuin lampaita.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Kannattaa unohtaa tuo muslimien kanssa liittoutuminen,Suurin osa eurooppaan tulleista muslimeista on aivopesty vihaamaan valkoisia ja täysin kykenemättömiä minkaanlaiseen vastuulliseen yhteistyöhön,Sitä paitsi jatkuvat raiskaukset ja rikokset eurooppalaisia kohtaan on muslimien itsensä toimittamia,On parempi että eurooppalaiset itse yhdistyvät ja ajavat kaiken roskajoukon pois täältä kuin että toimisimme muslimien kanssa ja lisäisimme lisää hajaannusta omiin joukkoihin,Toimivathan antifa ja muslimit yhdessä ja seuraukset on sen mukaiset.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Höpötystä. Raiskaajia on vain pieni osa muslimeista. Totta kai juutalaiset aivopesevät ja villitsevät heitä kaikin tavoin ja kasvattavat kieroon kuten länsimaalaisista valta osa on ihan urpoja. Ei kuitenkaan mihin tahansa saa heitä ja minusta vaikuttavat sitä paitsi joissain asioissa erveemmiltä kuin kommmarit länsimaalaiset. Pois ei voi ihmisiä ajaa noin vain eikä ole syytäkään. Totta kai liittolaisia pitää muslimien joukosta yrittää saada vaikka kuinka ja ystävällisellä asenteella onnistunee viisaat saamaan, jotka eivät juutalaisista pidä ja huomaavat asioita. Täysi vihapolitiikka ei hyödytä yhtään. Raiskaukset ja väkivalta ovat talmudistien syytä. Myös mamutus. Tietenkin kommareita ja antifaa ym. on vastustettava. Oli väri ja tausta mikä hyvänsä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Sanoudun irti kaikista liikkeistä joihin otetaan muslimeja tai juutalaisia,Tämä on yksin meidän sotkumme.

      Muslimi hallinto etelä Euroopassa oli juutalaisten kulta aikaa joka kerta muslimit ja juutalaiset ovat liittoutuneet eurooppalaisia vastaan.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. On eri asia ottaa liikkeeseen jotain ja vaatia jotain massakarkotuksia tms. ja syytellä kaikkea mahdolllista. Ajatus on olut lähinnä yhteistyöstä eri maiden liikkeiden ja muslimien kanssa. Muta mielestäni ei olisi vaarallista vaikkapa ottaa liikkeeseen muslimijäseniä. Juutalaiset ovat eri juttu, koska he ovat Talmudin seuraajia.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Ruotsin alamaailma hallitsevat mamut, ei varsinaisesti islamistit. Siellä on Balkanin pohjasakkaa, muslimeja lähi-idästä&muualta, kristittyjä lähi-idästä, kristittyjä Afrikasta, kristittyjä Etelä-Amerikasta. Ja nk. Bonnier-media kirjoittaa nuorisosta ja heidän ”kujeistaan”, syyttävät lämpimää ilmaa tai nuorisotalojen puutetta kun talot ja autot palavat lähiöissä..

   Sitten kun joku heittää papatin synagogaan niin media yhtäkkiä herää.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Ruotsalaistaiteilija Dan Park hakattiin Köpiksessä sairaalakuntoon 1.1.2015. Uusi vuosi alkoi siis siinä mielessä hyvin, että kaikki sympatiat tanskalaisilta on Dan Parkin sananvapauden puolella äärivasemmistolaisten AFA-aktivistien väkivaltaisuutta vastaan. Dan Parkista tuli vuoden ensimmäinen martyyri. Kuusi naamioitunutta AFA-aktivistia hyökkäsi Dan Parkin kimppuun hänen kävellessään tyttöystävänsä kanssa Köpiksessä Jagtvej-kadulla (vasemmiston ja muslimien asuinaluetta). Dan Park sai ottaa vastaan potkuja kasvoihinsa vielä maahan pudottuaan. Yleinen mielipide ja Metro-lehti ovat tehneet Dan Parkista vainotun toisinajattelijan, jonka sananvapautta suuri osa tanskalaisista on valmis puolustamaan.

  http://www.mx.dk/nyheder/global/story/19602193

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Muslimien ja muslimien, mutta park oli arvostellut holohoaxia myös ja sionismia. Juuri siksi hänet mukiloitiin ja juuri siksi hän on yhteiskunnan vihollinen n:o 1.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Maahanmuuttajataustaiset ihmiset tukevat ääri-islamilaisia liikkeitä ja millä he niitä tukevat?! Lähettämällä esim. rahaa näille liikkeille. Mistä rahat ovat peräisin? Sosiaalietuuksista, joita he saavat täällä asuessaan. Mistä sosiaalietuuksiin otetaan rahat? Työtä tekevältä veronmaksajalta! En halua olla tukemassa terroristiliikkeitä, en suoraan enkä välillisesti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Esim. somalien ”ääriliike” on suosittu. Jos he lähettävät rahaa Al Shabaabille, ei asia minua liikuta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Ranskan pääkaupungissa Pariisissa on tehty verinen terrori-isku Charlie Hebdo lehden toimitukseen.
  Charlie Hebdo lehti julkaisee poliittisesti epäkorrektia satiiria eri aiheista. Kun länsimainen media mateli itsesensuurin kourissa, Charlie Hebdo puolusti sananvapautta ja julkaisi pilakuvia islamin profeetasta kuten teki Tanskan Jyllandsposten. Charlie Hebdo lehti on osa ranskalaisten poliittisten pilalehtien pitkää perinnettä. Se on pilkannut kaikkea ääriajattelua. Lehti on tunnettu räävittömästä satiirista.

  Mutta mistä silloin pilakuva asia sai alkunsa. Tanskassa tehtiin kuvitettua kirjaa islamista ja islamin profeetasta joka oli suunnattu lapsille. Kävi ilmi että kukaan ei uskaltanut piirtää kuvitusta profeetasta. Pelko oli käsin kosketeltavaa. Jyllandsposten päätti järjestää kilpailun jossa parhaat pilakuvat rauhan profeetasta julkaistaan sen lehdessä. Yksi kuva nousi ylitse muiden joka kuvaa Allahin profeettaa jolla on turbaanin sijasta pommi päässä ja jonka sytytyslanka palaa.

  Kun tieto näistä karikatyyreistä levisi vähitellen lähi-itään reaktiot olivat sellaisia kuten varmasti moni saattaa odottaa. Silmitöntä väkivaltaa ja ilkivaltaa. Suurlähetystöjen tuhopolttoja ym. Mielenosoituksia joihin muslimien vanhemmat ottivat lapsiaan mukaan ja laittoivat heidän käsiinsä kylttejä joihin oli kirjoitettu: BEHEAD THOSE WHO INSULT OUR PROPHET! Suom. Viiltäkää kurkku auki niiltä jotka loukkaavat profeettaamme!

  Euroopassa johtavat poliitikot ja media kumarsivat syvään Mekkaa kohti ja nöyristelivät ja myivät sananvapauden – eivät muutamasta hopearahasta vaan pelosta että saattaisivat itse joutua islamin tappolistalle.

  Nyt on kuulemma eri ääni kellossa.

  IS raportoi että Ranskan muslimiyhteisö CFCM nyt tuomitsee verisen terrori-iskun todeten että nyt se on isku demokratiaa ja sananvapautta vastaan.

  Nähtäväksi jää miten kauan tämä kannanotto pätee.

  Ei tällaisilla raukkamaisilla, pelkurimaisilla terrori-iskuilla sananvapautta vaienneta.

  Eurooppa ja vapaa maailma ei tule alistumaan!

  http://www.charliehebdo.fr/index.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Mikäli et koe että elät vapaassa maassa ja olet tyytymätön, miksi et kokeilisi vaihteeksi pientä ilmastonmuutosta ihmeelliseen maailmaan, esim. Somaliaan. Tai Albaniaan. Tai Pakistaniin. En tarkoita että sinun täytyisi lähteä, mutta vaihtelu voisi ehkä tuoda virkistystä.

    Voihan halvattu, että se lehti unohti mainita juutalaiset. Vielä on muutama toimittaja hengissä, vinkkaa niille asiasta.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. En usko, että muslimit ovat tehneet tuon terrori-iskun. Kyseessä on tällaisissa aina Mossadin väki. Tämä on osa vihanlietsontaa, kuten taitaa olla sinun kirjoittelusikin. Totta kai rähinöitä voidaan helposti nostattaa muslimimaissa tällaisen perusteella. Kyseessähän on avoin taisteluhaaste. Niin ikään Mossadin terrorismista on syytetty näissä typerissä vihapilakuvissa kokonaista maailmanuskontoa.

  Samoin nyt nostatetaan sivilisaatioita taisteluun tunnetun kirjan vision mukaan. Persutkin ovat uhoamassa pyhää vihaa kokonaista maailmanuskontoa vastaan. Minusta tuo tuntuu kaikkea muuta kuin ääriliikkeiden vastaiselta lehdeltä. Mikä lie CIA:n ja Mossadin persulehti.

  Kaikki tyyni CIA:n väkeä. Typerä perussuomalaislehti, kiihottajat muslimimissa ja vihakiihottajat Lännessä.

  Tällaisia iskuja tehdään vihan ja konfliktien nostattamiseksi, poikkeustilojen aikaansaamiseksi ja rahan syytämisksi etenkin juutalaisille turvallisuuden ja suojelun verukkeella. Kenties isketään kaikkea ”antisemitismiä” vastaan. Sitähän persut vaahtoavat kiihkeimmin, että ”natsien ja islamin yhteinen uhka” olisi eliminoitava.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Eivät naurettavat vihapiirrokset ole mitään sanavapautta ja niitä sietääkin pyytää anteeksi. Kuinka monta holohoax-pilakuvaa saa julkaista Lännessä? Mitä kaikkea vaahdottaisiinkaan, jos muslimimaissa julkaistaisiin sellaisia tai vastustettaisiib Lännen Talmud-komentoa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. ”Eivät naurettavat vihapiirrokset ole mitään sananvapautta ja niitä sietääkin pyytää anteeksi.”

  Islam on uskonnollis-poliittista fundamentalismia. Se on totalitaarinen järjestelmä jota sinä ihannoit ja kannatat. Lienetkö peräti sen täysjäsen.

  Tämän järjestelmän ydin on perimmältään absurdi. Kaikki olemassa oleva mukautetaan vain yhteen totuuteen joka on järjestelmän hallussa. Totalitaariselle järjestelmälle ei sen sisällä eikä mielellään ulkopuolellakaan saa nauraa eikä sitä saa pilkata. Nauru ja huumori paljastaa järjestelmän sisäisen järjettömyyden ja kyseenalaistaa sen vallan, oikeutuksen ja näkemykset.

  Demokratiassa jossa mikään taho ei omista totuutta ja sen tulkintaa, kaikelle saa nauraa ja kaikkea saa kyseenalaistaa.

  Jos anteeksipyyntöjen tielle lähdetään, mitä pyydetään seuraavaksi anteeksi?
  Naisten äänioikeutta, naisia tutkivia mieslääkäreitä, miesten ja naisten välisiä kättelytervehdyksiä?

  Anteeksipyynnön takana on ajatus meihin kohdistuvasta fyysisestä väkivallasta ja kostosta, jolta vältytään tai toivotaan vältyttävän pyytelemällä anteeksi. Se on inkvisition logiikka. Vääräuskoisen kärsimys loppuu, kun hän tunnustaa vääräuskoisuutensa ja pyytää anteeksi. Vääräuskoinen joko jatkaa elämäänsä alistuen kohtaloonsa ja oikeaan oppiin tai palaa roviolla Jumalan/Allahin suuremmaksi kunniaksi.

  Eivät anteeksipyynnöt muuta mitään. Ne vain vahvistavat fundamentalistien käsitystä aatteensa oikeutuksesta.

  Ihmisten tunteet ovat häilyväisiä ja kulttuurisestikin määräytyneitä. Onko siis pyydettävä anteeksi sitä, että demokratia loukkaa joidenkin tunteita? Ei!

  On ymmärrettävä että TÄSSÄ järjestelmässä voidaan kyseenalaistaa kaikkea mikä JOLLEKIN on hyvää ja arvokasta.

  Se on vain jokaisen kestettävä vastavuoroisena hintana siitä, että jokaisella on puolestaan oikeus sekä yksityisesti että julkisesti kyseenalaistaa toisten uskomuksia, väitteitä ja totuuksia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Et kai nyt ihan tosissasi väitä, etteikö eräs etninen vähemmistö omista rahoitusjärjestelmää, demokratiaa ja viralliseksi totuudeksi kutsuttua emävaletta. Juutalaisen talmudin patologinen viha kristittyjä kohtaan tuon islamisaation takana on.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. ”Jussi Halla-Ahon Sähköpostiin Tullut Kirjoitus-“minulla on viesti suomen halllitukselle”!!!! ”,

  olen doulatul islamin taistelija irakissa ja ,minulla on viesti suomen halllitukselle, seppo lehdolle, timo soinille, jussi halla-aholle ja kumppaneille

  mikali eduskunta ja hallitus paattavat osallistua koalitioon kalifaattia vastaan, niin tietakaa etta jokaikinen kuollut likainen suomalainen kafir on teidan kontollanne.

  tapamme teidat sankyihinne, tyopaikoillenne, kaduillenne ja kouluihinne.

  tapamma teidan miehenne, naisenne, lapsenne ja vanhuksenne armotta

  teidan elamalla ei ole meille yhtaan valia, silla olette saastaisia kafireita.

  seppo lehdolle, halla-aholle ja kumppaneille.

  olette ensimmaisia tapettavien listalla kun saavumme suomeen. tapamme teidat perheidenne ja lapsienne edessa. leikkaamme teidan likaiset kurkkunne auki kuten teimme james foleylle ja hanen tovereilleen.

  Abu Hurairah Finlandi”,
  http://www.mitavittua.fi/2015/01/07/jussi-halla-ahon-sahkopostiin-tullut-kirjoitus-minulla-on-viesti-suomen-halllitukselle/

  Marssisivat vaan tiettyyn Senaatintorin laidalla olevaan rakennukseen. Sieltä käsinhän näitä murhamiehiä koetetaan saada pilvin pimein suomalaista kansallisvaltiotamme ja kansaamme tuhoamaan Kalergi-EU-diktatuurin edelleen rakentamiseksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Eurooppa näki Islamin todelliset kasvot, sitä mitä se syvimmältä olemukseltaan on, eli väkivaltauskonto, joka levittää vihaa, kärsimystä ja tuskaa kaikkialle minne tämä syöpä pääsee leviämään.

  Totuus ei tästä muuksi muutu kaikella valkopesemisellä ja selittelyllä. ”Profeetta” muhamedin pääasiallinen ansio ja opetus tälle maailmalle oli vääräuskoisten murhaaminen.

  Islamin harjoittaminen väkivaltaan yllyttävänä uskonsuuntauksena pitäisi kieltää lailla Suomessa, ja kaikki muslimit, jotka eivät yksiselitteisesti sanoudu irti väkivaltaisista keinoista osana uskontoaan tulee karkottaa maasta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Persu paasaa ekstaasissa ja naama punaisena vanhaa maailmanuskontoa vastaan. Juutalaisista hän on jo vaiennut.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Ei ole vanha maailmanuskonto. Perustiedot väärin.

   Kristinusko, Buddhalaisuus, Juutalaisuus ym. ovat kaikki huomattavasti vanhempia maailmanuskontoja.

   Eilinen terrori-isku, riippumatta siitä kuka sen takana on, oli hyökkäys meidän kaikkien vapautta vastaan. Eikä vähiten Magneettimedian, joka on urheasti taistellut sananvapauden puolesta.

   Höyrähtäneet harhakuvitelmasi että olisi meidän vapaudelle hyväksi liittoutua islamilaisten kanssa on vertaansa vailla olevaa humpuukia. Silkkaa itsepetosta.

   Tässä on sinun hengenheimolaisesi tai kollegojesi ”meriittilista” vuodelta 2014:
   (sinä tietysti väität että ne ovat järjestettyjä tapauksia, tiedustelupalveluiden juonimia salahankkeita)

   http://www.thereligionofpeace.com/attacks-2014.htm

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
    1. Mitä paljastui?

     Paljastui että kun sinulla ei ole argumentteja asiaan liittyen ryhdyt lokaamaan muita keskustelijoita.

     Se että kykenee olemaan kriittinen juutalaisten metkuihin ei poista sitä etteikö ole syytä olla kriittinen myös muslimien metkuihin.

     Sinä et tähän kykene, joka taas johtuu omista henkilökohtaisista intohimoistasi ajaa islamin asiaa.

     Juutalaisuus voi olla myrkkyä meille. Mutta siinä tapauksessa Islam on paiserutto. Ei vastamyrkky.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. Kaikki nämä terrori-iskut ovat selvästi Lännen tiediustelupalveluiden tekemiä. Niin tämäkin. Halla-aholaiset sionistipellet ovat tietenkin tyytyväisiä, jos niiden noalla kojta natsilaisesta ajatuksestakin sa kuolemantuomion.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 21. Sen perusteella mitä olet aiemmissa kommenteissasi todennut kuulunet itse johonkin tiedustelupalveluun. Sinulla kun näyttää aina olevan varma tieto siitä että iskujen takana on joku tiedustelupalvelu. Kuulunet vanhoihin Stasilaisiin joka on kääntynyt jihadistiksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 22. Miksi olisi tärkeää olla epäilemättä tiedustelupalveluita? Uskotko Bon Ladenin syyllisyyteen v. 2001? Entä 7/7 ja Madrid? Ihan selvää juutalaista falseflagia.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 23. Je ne suis pas Charlie.

  Nämä ”Charliet” ovat vastenmielisiä, kaksinaismoralistisia pa…ja.

  He puhuvat ”sananvapaudesta” ja samaan aikaan ihmisiä vangitaan, kun he ”epäilevät holokaustia”.

  Eli meidän pitäisi oppia pilkkaamaan muslimeja ja heidän uskontoaan ja aamusta iltaan samaan aikaan varoa ettei yksikään sanamme vain vahingossakaan aiheuttaisi pahaa mieltä yhdellekään lapsentappajalle (vrt. Gaza).

  Kaikella kunnioituksella: Muslimit alkavat näyttämään oikein mukavilta ihmisiltä. Minusta heillä on oikein hieno asenne ja he näyttävät meille, kuinka ihmisen pitää nousta tyranniaa ja ylimielistä herrakansaa vastaan.

  Hehän vain toimivat niin kuin sorrettu ja alistettu ihminen on aina tehnyt. Kun ei ole enää mitään hävittävää, ei ole enää mitään pelättävää.

  Samalla näemme oman tulevaisuutemme, jos emme nouse tästä ahdingosta ja ota tulevaisuuttamme omiin käsiimme.

  Minä olenkin monikulttuurinen: Ich bin ein muslimer! (Wie ein Berliner!”

  Katsotaan: Länsimainen teknologia, persialainen asenne, kunnioitus perhettä kohtaan.

  Ja hei, verrattuna Pussy Riot ja Femen-huora-irstailuun, sharia-laki on kuin raikas tuulahdus.

  Kyllä: Minä olen monikulttuurisuusmies. Minä syleilen Islamia! 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 24. Islam on väkivaltaa, terrorismia, sharia-lakia ym. vastenmielistä asiaa. Se on nopeiten maailmassa leviävä ”uskonto” johtuen siitä, että maahanmuutto on vieläkin liian helppoa joka puolella. Islamilaiset perheet ovat isoja, joten uusia islamisteja syntyy kovaa vauhtia. Ääri-islamistiset terroristijärjestöt saavat lisää väkeä joukkoihinsa. Islamistisissa maissa kaikki muut uskonnot ovat enemmän tai vähemmän kiellettyjen listalla. Ihmishenki ei näissä maissa paljon paina. Tälläistäkö me haluamme?

  Haluammeko me yhteiskunnan jossa ei illalla nukkumaan mennessä tiedä, millaiseen maailmaan aamulla herää?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. Eivät Pedigat, persut tai muutkaan ikinä mainitse sitä, ketkä islamisaatiota ja maahanmuuttoa ajavat länsimaihin? Missä on ongelmien alkulähde ? Nuo kitisevät vain oireista puuttumatta varsinaisiin syihin.

  Juutalaiseliitti käyttää islamisaatiota ja maahanmuuttoa puskurina omiin tavoitteisiinsa. Tuhoamisen oheisvälineiksi juutalaiset järjestivät mm. maailmanvaltakoneistonsa YK:n avulla Eurooppaan massiivisen maahanmuuton ja monikulttuurisuuden (= kulttuurittomuuden). Niillä tuhotaan Euroopan kansojen identiteetti ja selkäranka – kyky nousta vastarintaan. Poliitikkomme ja puolueemme palvelevat juutalaisia, eivät kansaa.

  Ohessa hyvä video jossa joku jenkkiläinen kansalaisaktivisti on tajunnut ongelman taustat.
  https://trutube.tv/video/5427/THOSE-EVIL-MOOSLIMS

  Kannattaa kuunnella hänen sanottavansa etenkin kohdasta 2 min. eteenpäin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Tuskin niitä montaa on. Pahuus aina vaan tiivistyy näihin feikkijuutalaisiin ja niiden elittiittiin. Sillähän he ovat tehneet liiton pahimman olennon henkimaailmasta mitä tällä planeetalla on.

    Vielä Paholainen vei Jeesuksen hyvin korkealle vuorelle, näytti hänelle maailman kaikki valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi: ”Kaiken tämän minä annan sinulle, jos polvistut eteeni ja kumarrat minua.”

    Niin se pahin henki oli voimissaan 2000v sitten ja on yhä. Toivon vaan anteeksiantoa näille eliitinsieluille jotka joutuvat tekemisiin moisien henkien kanssa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. ” oikeasti haluavat muutosta ja stopin tähän länsimaiden islamisoitumiseen.”

    Mutta miksi Pediga heittää ensimmäisenä roskiin sen ideologian, joka parhaimmin tuon halun pystyisi toteuttamaan (nyt en tarkoita uusnatseja) ?

    Jäljelle jää vain ilmaan huitominen ja lopulta itsetuho. Vai lieneekö kyseessä uusi versio antifa-liikkeestä ?

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 26. Ja vielä: Pegida-liikkeellä ei ole mitään tekemistä juutalaisten kanssa. Meneeköhän täällä keskustelupalstalla joillakin puurot ja vellit sekaisin kun koko ajan sotketaan asioita.

  Neuvo niille, joille näin on käynyt: ei kannata juoda sekaisin olutta ja Koskenkorvaa! 😀

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 27. Heh. Heti, kun alkoi olla selvää, että Pediga on sionistivedätys, niin yritetään tuollaista surkeaa natsikohua (Bachmannin sonustautuminen). Myös PS-puolue on aika ajoin ollut käsimerkki- ja hihamerkkikohun alla. Kyseessä on pirullisen ovela sumutus juutalaisilta. Täysin tekemällä tehtyjä lavastuksia ja tahallisia paljastuksia. Liike ei saa olla liian suosittu ja kuitenkin julkisuutta täytyy olla. Lisäksi sotketaan asioita, vaikka esim. PS on sillkaa juutalaispepun nuolentaa ja kansallissosialismi on sen pahin vihollinen. Myös Pedigan tunnuksessa hakaristi lentää ensimmäisenä roskiksen.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Nyt vaaditaan jo näköjään päitä vadille ja kongreettisia toimia, tuomioita ym., koska ”puheiden ja kokoustelujen aika” on kuulemma ohi. Varmaankin kenguruoikeutta ja kaikenlaista vaikeutta on tiedossa nettikirjoittelijoille, niiden taholta, joita ei saa arvostella.

   Mutta lampaita kiinnostavat vain omien himojen vapaus, hienot kulissit, ja oma napa (etenkin sen alapuoli). Suomessa elää kollektiivisesti erittäin itsetuhoinen ja naivi kansa, jonka huomio on helppo kiinnittää sirkushuveihin ja kaikkeen toisarvoiseen.

   Tälle joukolle kansasta (ehkä 99% kansasta) totuus on yksin heidän himonsa ja primitiivireaktionsa, jolloin totuudella ei ole mitään merkitystä, ei alkeellisintakaan merkitystä. Päin vastoin totuuden puhuminen alkaa kääntyä harjoittajaansa vastaan. Vain valehtelu ja vihollisen myötäily sallitaan.

   Kaikessa noudatetaan jo nyt tätä yhteiskunnan vihollisten tahtoa. Vihollista jopa ylistetään ja pidetään pyhänä, kuin jumalana! Sitähän tämä ”antisemitismin” kieltäminen on. Tietyn ryhmän palvomista. Johan he nyt ovat saaneet välikäden kautta tappaa ja ryövätä Palestiinassa, Irakissa ja Libyassa täysin estoitta. Joutumatta vastuuseen. Siihenhän tässä pyritään täälläkin, että ajan mittaan vihollinensa saisi teurastaa koko kansan myös täällä täysin esteettä.
   Neuvostoliiton 60 miljoonaa murhattua bolsevismin uhria toimii hyvänä todisteena tästä.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 28. Muistakaatten kaiken EU:lle vaarallisen olevan lain nojalla kiellettyä. Säädökset määriteltiin sodan jälkeen. Mitään todellista vastarintaa ei täten koskaan liittovaltiolle voi muodostua.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 29. ”Haittamaahanmuuttovastainen” — kuulostaa siionistien touhulta taas.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat