86-vuotias nainen haastaa Saksan juutalaiset oikeuteen valehtelusta!

Rouva Ursula Haverbeck on 86-vuotias isänmaallinen saksalainen, joka käy väsymätöntä taistelua Saksan kunnianpalautuksen puolesta. Hän on puhunut suunsa puhtaaksi muun muassa liittoutuneiden sotarikoksista toisessa maailmansodassa. Oli vain ajan kysymys, milloin hänen ja Saksan juutalaisyhteisön välille syttyisi oikeustaistelu.

Rohkeutensa vuoksi Haverbeckia on verrattu jo Horst Mahleriin ja Sylvia Stolziin, jotka uhkailusta huolimatta kyseenalaistivat Saksan sionistihallituksen valheet ”holokaustista”. 78-vuotias Mahler istuu tällä 12 vuoden tuomiota ajatusrikoksestaan. Stolz selvisi reilun kolmen vuoden vankeusrangaistuksella. Haverbeck näki omin silmin sodan kauhut, liittoutuneiden terroripommitukset, kommunistisotilaiden harrastamat joukkoraiskaukset, saksalaisvastaiset pogromit, osittain toteutuneen Morgenthau-suunnitelman (Henry Morgenthau oli Yhdysvaltojen juutalainen valtiovarainministeri, joka vaati, että saksalaiset siviilit joukkomurhattaisiin keinotekoisella nälänhädällä), antautuneiden saksalaissotilaiden järjestelmällisen teurastuksen ja sodan jälkeen toteutetun Saksan kulttuurillisen murhan.

Valtamedia, poliitikot ja kansalaisjärjestöt saavat täysin vapaasti kiistää saksalaisia vastaan tehdyt ihmisoikeusrikokset. Joukkomurhista ei ole koskaan tuomittu ketään, sillä virallisen tarinan mukaan Saksa oli yksin vastuussa sodasta – vaikka todellisuus on päinvastainen. Sen sijaan ”holokaustin” kaltaisen liittoutuneiden sotapropagandan epäily merkitsee automaattisesti vankeutta sekä sosiaalista ja taloudellista itsemurhaa. Lisäksi saksalaiset veronmaksajat joutuvat maksamaan tähtitieteellisiä summia rikollisvaltio Israelille ja juutalaisille ”korvauksina” rikoksista, joita ei edes tapahtunut. Saksan häpäisyyn ja nykysaksalaisten pelkurimaisuuteen kyllästynyt Haverbeck on päättänyt nostaa kissan pöydälle: hän on haastanut Saksan juutalaisen keskusneuvoston oikeuteen, sillä hänen mukaansa juutalaisyhteisö vainoaa järjestelmällisesti saksalaisia, jotka tutkivat maansa sotahistoriaa objektiivisesti.

Haverbeck syyttää Saksan juutalaisia yhteisöä perättömistä lausumista ”holokaustin” virallisen version kyseenalaistaneita kansalaisia vastaan. Saksassa syytetään vuosittain noin 2 000 kansalaista ”holokaustin kiistämisestä”. Perättömästä lausumasta voi saada jopa 10 vuoden vankeustuomion.

/mosaic/tmp/piepsBAAdraqEi

Joulukuussa julkaisemallaan videolla Haverbeck käsittelee yleisiä holokaustimyyttejä, kuten valhetta ”kuudesta miljoonasta” murhatusta juutalaisesta. Kuten Neuvostoliiton takavarikoimista ja nykyään julkisesti saatavilla olevaista asiapapereista selviää, ei esimerkiksi Auschwitz ollut ”tuhoamisleiri” vaan työleiri. Jopa liittoutuneiden ilmoittama Auschwitzin kuolonuhrien virallinen määrä on laskenut miljoonilla vuosien kuluessa. Saksalaiset pitivät erittäin hyvää huolta vankien – myös juutalaisten – terveydestä, vaikka sodan aikana jyllänneet sairaudet ja puute tappoivatkin vankeja. Onkin vastenmielistä, että vankien hyvinvoinnista pula-aikanakin huolehtineita saksalaisia syytetään nyt joukkomurhasta.

Haverbeck kertoo, että hän on ystävineen ottanut yhteyttä lukemattomiin saksalaisiin virastoihin ja pyytänyt kirjallisia todisteita siitä, että Saksan hallitus murhasi 6 000 000 juutalaista järjestelmällisesti sodan aikana. Mitään todisteita ei kuitenkaan ole. Ei ole kaasulla murhattuja ruumiita, rekisteriä murhatuista tai kirjallisia todisteita siitä, että Saksan hallitus olisi luonut murhasuunnitelman. On vain hajanaisia ja keskenään ristiriitaisia ”silminnäkijälausuntoja” sekä liittoutuneiden sotapropagandaa. Kriittiset tutkijat hiljennetään vankeustuomioilla. Sen sijaan liittoutuneet ovat syyllistyneet helposti todennettaviin joukkomurhiin esimerkiksi Dresdenissä, Hiroshimassa ja Rheinwiesenlager-leireillä, mutta ketään ei ole tuomittu rikoksista.

Haverbeck tunnetaan intohimoisena ympäristöaktivistina sekä saksalaisen kielen ja kulttuurin ystävänä. Rakkaus kotimaata kohtaan voi hyvinkin merkitä sitä, että Haverbeck joutuu viettämään lopun elämästään vankilassa. Saksassa holokaustin kiistämisestä syytetyt eivät saa puolustaa oikeudessa lausuntojaan tieteellisin tai historiallisin argumentein, sillä tässä tapauksessa myös puolustus syyllistyy ”rikokseen”.

Ursula Haverbeck – totuuden esitaistelija.
Ursula Haverbeck – totuuden esitaistelija.

Haverbeckin tapaus on tärkeä koko Euroopan eikä pelkästään saksalaisten kannalta. Kollektiivinen syyllisyys ”holokaustista” on ulotettu kattamaan koko Eurooppa. Esimerkiksi pakkomonikulttuurisuutta ja talouden globalisaatiota perustellaan sillä, että itsenäiset ja kulttuurillisesti yhtenäiset eurooppalaiset valtiot voisivat syyllistyä ”uuteen holokaustiin”. Magneettimedia tulee seuraamaan Haverbeckin tapauksen kehitystä.

 

Justice 4 Germans

 

Aiheesta lisää:

Holokausti on huijaus
Video: Majdanekin kaasukammiohuijaus
Ranskan veronmaksajilta kymmeniä miljoonia dollareita Amerikan juutalaisille
Punaisen Ristin viralliset asiakirjat paljastavat ”holokaustin” huijaukseksi
Dokumentti holokaustin ristiriidoista
Juutalaista pedofiilia ei haluta vangita ”holokaustin” vuoksi
Dokumentti Treblinkan holokaustihuijauksesta
Juutalaisten holokaustin myytti 6 miljoonasta uhrista
Night Will Fall (2014) – uusi holokaustipropagandafilmi

8 kommenttia

 1. Mitä juutalaiset nyt aikovat tehdä?

  Käydä pieksemässä yöllä 86-vuotiaan rouvan?

  Vai tekeekö poliisi likaisen työn? Kuten se teki 85-vuotiaan Robert Faurissonin kohdalla kun he tunkeutuivat Faurissonin asuntoon yöllä ja penkoivat hänen kotinsa.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Hehän ovat piesseet Faurissonin jo moneen otteeseen ja yrittäneet murhata Ernst Zundelin. Naisten tai mummojen hakkaaminen ei ole kovin suuri askel näiden rikollisten uralla ”eteenpäin”. Todennäköisesti kuitenkin pelkäävät tuollaisen toiminnan seurauksia liikaa uskaltaakseen käydä rouvaan käsiksi. Se saattaisi olla saksalaisille se kuuluisa viimeinen pisara.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Otsikossa kerrotaan henkilön olleen 86-vuotias, mutta artikkelissa hänen kerrotaan olevan 78-vuotias.
  Kumpi on oikein? Kannattaa muistaa oikolukea ihan rauhassa.. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Siis artikkelissa mainittu 78 on Horst Mahlerin ikä. Ei tämän rouvan. Kannattaa tosiaan lukea ihan rauhassa:-)

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Loistava nainen, jolla on suora selkäranka. Täysi vastakohta nuoremmalle Angela Märkelille, joka ryömii sionistien jaloissa syöden ja puhuen paskaa.

  Kuten ruotsalaisessa syntymäpäivälaulussa lauletaan pitkästä iästä: ”Ja, må hun leva uti hundrade år!” …terveenä, rohkeana ja totuutta etsien…

  *USA = Unser beliebte Adolf (meidän rakas Adolf)

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 5. Kysymys: miksi juutalaiset-ja nimenomaan juutalaiset-olivat noilla leireillä? Mitä siellä tekivät pienet lapset?vaikka ne olisivat olleet ”VAIN Työleirejä” totuus on että ihmiet kuolivat sinneMiksi Juutalaiset raahattiin kodeistaan jonnekin leirille?Yrittäkää käyttää järkeänne.Ponnistelkaa oikein kovasti vaikka varmasti se on vaikeaa!

  Plusääni(1)Miinusääni(4)
  1. No miksi saksalaiset USA:ssa ja USA:n vaatimuksesta kaikissa Väli- ja Etelä-Amerikan maissa vietiin keskitysleireille perheineen ja jo ennen juutalaisten evakuointeja? FDR väitti heitä ja japanilaisia uhkaksi. Juutalaiset olivat jo 1933 julistaneet sodan ja monta kertaa ilmoittaneet kaikkien juutalaisten olevan Israelin sotilaita. He myös olivat aktiivisia eri vastarintaliikkeissä. Lisäksi siis Hitler halusi pois heidät Saksasta ja Saksan vaikutuspiiristä, koska hän oli havainnut heidät aggressiivisiksi ja yhteiselon mahdottomaksi. Hän tarjosi Euroopan juutalaisia USA:ööe ja muile maille. Ei kelvannut. Siis hän siirsi heidät itään valvotuille alueille ja työhön sotaponnistusten hyväksi. Ei-juutalaiset eivät ole hirviöitä, jotka murhaisivat ihmisiä. Eivät kauheimpia vihollisiaankaan. Siispä lirit ja ghetot. He myös ainakin joskus ennen ovat halunneet pysyä totuudessa. Nythän juutalaiset ovat jo lähes kaiken totuuden kriminalisoineet. Vai pitäisi sinusta tästä evakuoinnista valehdella saatanallisesti, vaikka todisteet ovat selvät. Vaikka juuri miljoonat saksalaiset murhattiin ja nimenomaan juutalaisten määräyksestä.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat