Mafian ulkopoliittista loanheittoa ja Syyrian kärsimysten tuottajat

Suomen poliittisen ”johdon” mielestä Venäjä ja Bashar al-Assadin hallinto ovat suurimmassa vastuussa Syyrian Aleppon konfliktin kärjistymisestä ja siviilien kärsimyksistä. Ilmeisesti poliittiselta mafialta on mennyt pää sekaisin läntisen liittoutuman läsnäolon vaikutuksesta.

Sodan jälkiä Aleppossa.
Sodan jälkiä Aleppossa.

Tasavallan presidentti ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta (Tp-utva) keskustelivat tällä viikolla Syyrian tilanteesta.

Tp-utva on tullut entistä rohkeammaksi näissä linjauksissaan. Aikaisemmin tässä kuussa antamassaan linjauksessa virallinen Suomi tuomitsi ensimmäistä kertaa jyrkästi sotatoimien kohdistamisen siviileihin ja siviilikohteisiin.

Ensimmäisenä tulee lausua kommentaari MTV:n yleistävää linjaa vastaan. MTV kirjoitti, että Suomen mielestä Venäjä ja Bashar al-Assadin hallinto kantavat suurimman vastuun Syyrian Aleppon konfliktin …; Tuolloin Suomi tuomitsi…

Suomi ja suomalaiset eivät ole syyttäneet ja tuominneet yhtään mitään, eikä suomalaisten kanta kyseiseen tilanteeseen ole sama kuin Suomen poliittisen mafian mielipide. MTV yrittää tässäkin manipuloida lukijoiden mieliä kierolla ja ylimielisellä tavalla.

 

Suomen poliittiset lakeijat eivät saa turvaa lännestä

Suomen poliittisen koneiston konsensuksen mukaan turvaudutaan läntiseen liittoutumaan omaksuen samalla provokatiivisen asenteen Venäjää kohtaan. Poliittisen mafian täytyy olla tietoinen siitä, että he valehtelevat syyttäessään Venäjää ja Bashar al-Assadin hallintoa Aleppon selkkauksen voimistumisesta ja siviilien kärsimyksistä.

maanpetos

Nykyinen virallinen Suomi on tehnyt rähmällään olon ennätyksen kautta historian. Palvonta kohdistuu läntiseen liittoumaan, ennen muuta valtioterroristi USA:ta kohtaan. Luultavasti kenellekään lukijalle ei ole jäänyt epäselväksi se, että virallinen Suomi mustamaalaa Venäjää ja sen liittolaisia tarkoituksellisesti, kuvitellen toimivansa länsiliittoutuman viimeisenä etuvartiona Venäjää vastaan. Todellisuudessa Suomen poliittinen mafia on alistunut hyödyllisen idiootin rooliin. Suomessa poliitikot eivät käsitä, että Yhdysvalloilla ja Venäjällä ei ole todellisia eturistiriitoja, vaan vastakkain asettelu suurvaltojen välillä palvelee sionistisen eliitin kansainvälisiä pyrkimyksiä. Molemmissa suurvallassa sionistisen mafian vaikutus on voimakasta.

Tämä suurvaltojen vain näennäinen kinastelu ei sulje pois sitä mahdollisuutta, etteikö Suomi tuhoutuisi järjettömän ulkopolitiikkansa ansiosta.

Yhdysvallat ja muut Nato-maat eivät tulisi Suomen avuksi konfliktin syttyessä jossakin Balkanilla Venäjää vastaan. Kuitenkin Suomi uskollisena länsiliittouman alusmaana olisi Venäjän ensisijaisena invaasion kohteena. Tästä saisimme kiittää Suomen iljettävää, selkärangatonta ja omaa etuaan ajattelevaa poliittista mafiaa.

Kuinka lyhytnäköistä onkaan virallisen Suomen kohtuuttoman imelä diplomatia lännen suuntaan! Eikö ole tullut mieleen Venäjän ja Kiinan yhteinen pitkä rajalinja. Lännessä kuten Suomessa kannattaisi luoda avartava katseensa Itä-Aasiaan; Venäjällä nimittäin on öljyä, pinta-alaa ja mineraaleja, mitkä uupuvat Kiinalta, joka ei jättäisi Venäjää pulaan sen kaivatessa tukea. Ihmisten raadollisuuteen kuuluu taloudellisten asioiden ensisijaisuus.

Maanosamme kartta paljastaa Suomen merkityksen Länsi- ja Keski-Euroopan maille; Suomella on vain merkitystä tukikohtana. Muut eivät pitäisi Suomea puolustamisen arvoiseksi ja kaikista vähiten Yhdysvallat. Luonnollisesti kukin valtio määrittää ensisijaisuus tarpeensa juuri omista lähtökohdistaan riippuen.

Etymologisesti ajateltuna Neuvosto-Venäjän aikana esimerkiksi länsisaksalaisille konservatiivipoliitikoille, etenkin Baijerin pääministerille Franz Josef Straussille, maamme kuviteltua suomettumista (saks. Finnlandisierung) pidettiin malliesimerkkinä suurvallan määräilevästä suhteesta pienempään naapurivaltioonsa nähden. Tämä merkitsi, että pienemmän valtion itsenäisyys oli käytännössä muodollista.

Emmekö ole samaa mieltä siitä, että nykyisin todella olemme suomettuneita (engl. Finlandization) suhteessa läntisenmaiden liittoutumaan ja ennen muuta Yhdysvaltoihin. Eihän Suomessa ole nykyisin enää edes muodollista itsenäisyyttä.

Puolueettomuuspolitiikka pelastaa Suomen!

 

Kuka aloittikaan Syyrian sodan? Vastuulliset ovat läntinen liittouma ja Israel

Virallinen Suomi edustaa kaksinaismoraalin ja vääristelyn huippua syyttäessään Venäjää ja Syyrian hallintoa Syyrian Aleppon konfliktin eskaloitumisesta ja siviilien kurimuksesta.

Viime kädessä Yhdysvallat ja Israel ovat syyllisiä Syyrian sotaan. Liittoutuneiden hyökkäys Irakiin syöksi koko Lähi-idän kaaokseen. Saddam Hussein alkoi vaatia öljysuoritusten maksuvälineeksi euroa vuoden 2000 lopulla myydäkseen öljyä euromaihin. Niinpä Saddam vaihtoi YK:ssa olevan 10 miljardin dollarin reservinsä euroiksi. Tästä innostuivat muutkin maat, kuten esimerkiksi Iran, joka ryhtyi vaatimaan öljystään korvausta euroina.1

Nämä Saddamin itsenäiset talouspyrkimykset olivat syynä Yhdysvaltojen ja Britannian johtaman liittouman hyökkäykselle Irakiin 2003. Tekaistun Irakin sodan avulla raunioitettiin Israelin vihaama hallitus ja siten taattiin se, että Irak myy jatkossakin öljynsä yksinomaan dollareita vastaan.

ISIS-terroristit ovat Israelin ja Yhdysvaltojen luomus.2 ISIS ja muut jihadisti militantit luotiin Syyrian Bashar al-Assadin hallinnon kaatamiseksi.

Yhdysvaltain puolustusministeriön oma asiakirja elokuulta 2012 todistaa aukottomasti USA:n ja sen liittolaisten liittoutumisen Al-Qaida ja ISIS -ryhmien kanssa.3 Myös Pentagonin tiedustelupäällikkö Michael Flynn myönsi al-Jazeera-kanavan haastattelussa Washingtonin tehneen tietoisen päätöksen al Qaidan ja al-Nusran tukemiseksi Syyriassa.4

Miksi länsiliittoutuma ja Israel haluaa tuhota Syyrian hallinnon?

Israel ja sen läntiset liittolaiset haluaa raunioittaa Syyrian ja Iranin lailliset hallitukset sekä libanonilaisen Hizbollah-järjestön. Nämä edellä mainitut kolme muodostavat Vastarinnan akselin (engl. Axis of Resistance), joka noudattaa lakia, nauttii laajaa kansansuosiota ja on uskonnollisesti monimuotoinen. Muiden muassa Hizbollah on voimakas yhteiskunnallinen vaikuttaja hyväntekeväisyydessä, jota auliisti tarjotaan uskonnollisesta vakaumuksesta riippumatta. Länsi ja ennen muuta Israel haluaa murskata Hizbollahin ja Syyrian yhteistyön. Sionistien hallinnassa oleva läntinen valtioterrorismi haluaa hajottaa laillisuuteen nojautuvan Vastarinnan akselin; se haluaa tuhota Syyrian. Luonnollisesti läntinen liittouma pyrkii kyseisen akselin, kuten myös Syyrian perikatoon siksi, että akseli muodostaa sotilaallisen haasteen kriminaalisuuteen pohjautuvalle Israelille.

Vielä sekin, että Syyria on Lähi-idän sydämessä, jos Syyrian tilanne olisi turvattu ja stabiili, olisi Lähi-idästä mahdollista saavuttaa harmoninen, oikeudenmukainen ja vakaa alue. Tämä ei tietenkään miellyttäisi sotaisaa Israelia, joka haluaa olla kukkona tunkiolla.

Isis-joukot ohjataan Mosulista Syyriaan

Isis miehitti Mosulin kaksi vuotta sitten. Taannoin Irakin armeija aloitti suuroperaation vapauttaakseen Mosulin Islamilaisen valtion jihadisteilta. Uutisten mukaan ranskalaisten, amerikkalaisten, kurdien ja turkkilaisten tykistön tuli pehmittää Isistä5.

Enteilikö John Kerryn farisealainen voivottelu Syyrian Itä-Aleppon ajautumisesta, Syyrian ja Venäjän asevoimien armoille sitä, että Mosulissa alkoi hyökkäys jihadistien kimppuun?5

Irakilaisia pakenemassa Mosulista.
Irakilaisia pakenemassa Mosulista.

Mosuliin hyökätään kolmesta ilmansuunnasta. Kurdien Peshmerga-joukot iskevät pohjoisesta Yhdysvaltain erikoisasiantuntijoiden johdolla. Irakin joukot hyökkäävät idästä ja etelästä. Länteen, siis Syyrian, suuntautuva rintama on avoin. Sionistisen Yhdysvaltojen tarkoituksena on tuhansia Isisin militanttien päästäminen pakenemaan Deir Ezzoriin ja Raqqaan Syyriassa. Heitä tarvitaan Syyrian valtion tuhoamisessa.5 Tätä ISIS-funktiota ei valtavirtamedia ole paljastanut. Syyrian hallinto halutaan tuhota ISIS-militanttien avulla.

Kysynpä vielä kerran Suomen poliittiselta mafialta: kuka on Syyrian konfliktin taustalla ja mitkä tahot ovat vastuussa Syyrian Aleppon sodan kärjistymisestä ja siviilien kärsimyksistä?

Markku Juutinen

Suositellaan: Vainovalkea.

 

Lähteet

 1. Krassimir Petrov (23.1.2006)- Reference: LeMetropole Cafe: Saatavilla: http://www.masternewmedia.org//#ixzz4Dl8Torno; Krassimir Petrov (29.9.2004). Oil performance in a worldwide depression. Saatavilla: https://www.oroyfinanzas.com/en/2004/09/oil-performance-in-a-worldwide-depression/; Krassimir Petrov (17.1.2006). The Proposed Iranian Oil Bourse. Saatavilla: http://www.resilience.org/stories/2006-01-17/proposed-iranian-oil-bourse
 2. Freeman, Makia (5.4.2016).GR. ISIS is a US-Israeli Creation. Top Ten “Indications”. Saatavilla: http://www.globalresearch.ca/isis-is-a-us-israeli-creation-top-ten-indications/5518627
 3. Barsocchini, Robert (24.5.2015). DIA Docs: West Wants a “Salafist Principality in Eastern Syria”. Saatavana: http://www.infowars.com/dia-docs-west-wants-a-salafist-principality-in-eastern-syria/
 4. Nimmo, Kurt (8.8.2015). Former DIA Director: US Made “Willful Decision” to Support ISIS in Syria.  Saatavilla: http://www.infowars.com/former-dia-director-us-made-willful-decision-to-support-isis-in-syria/
 5. Moon of Alabama (19.10.2016). Global research. The US-Turkey “Escape Corridor” out of Mosul: ISIS-Daesh Terrorists “Transferred” From Iraq into Syria To Fight Syrian, Russian and Iranian Forces.

 

21 kommenttia

 1. On uskomatontata, kun kerrankin maailmanhistoriassa YK:n peruskirjaa ja kv. Oikeutta noudatetaan prikulleen, siis Venäjä puolustaa virallista hallintoa ulkoa masinoitua hyökkäystä vastaan niin Suomessa jopa asiantuntijat myyvät perheensä ja syyttävät Venäjää.

  Vielä ymmärtäisi että joku tollo joka seuraa valtamediaan luulisi tuollaista, mutta että poliitikot ja asiantuntijat valehtelevat ja käytännössä suullisesti hyökkäävät Venäjän suvereniteetti vastaan. Se on perseestä ja rikos.

  Niin ja samaan aikaanhan Irakissa soditaan, kiitos USA:n miljoonia virheen laittoman hyökkäyksen, niin näitä sotia pidetään lähinnä hyväntekijä! Mitä vittua, missä järki?

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 2. Ollaanko täällä vajoamassa MV-lehden tasolle? Miksi persujen suuhun on pantu tuollaista moskaa? Mitä on ”tehdä quislingit”? Vidkun Quisling oli Norjan historian parhaimpia miehiä ellei paras. Hän ei tehnyt mitään maanpetosta, vaan on panettelun uhri. Ei ole ensimmäistäkään todistetta siitä, että hän olisi kutsunut saksalaisia maahansa. Hän halusi välttää sellaista tilannetta viimeiseen asti. Norjan vapaamuurarijohto oli maanpetturi ja alkoi siirtää aseistusta etelään ja hyväksyi Länsivaltojen invaasion maahansa eli se teki Norjasta sotatantereen. Quisling olisi halunnut tehdä maastaan linnoituksen ja varmasti olisi tarttunut Mannerheimin ehdotukseen Pohjoismaisesta puolustusliitosta, jos olisi saanut päättää. Vapaamuurarit eivät varustautuneet eivätkä halunneet puolustaa maataan Länttä vastaan eivätkä edes sanoa ei Lännen invaasiolle. Itse asiassa he mädättivät Norjaa jo aiemminkin ja mm. sallivat Trotskin tulla juonittelemaan paikallisten kommunistien kanssa.

  Kun saksalaiset sitten tulivat, koko hallinto pakeni ja maa oli heitteillä. Quisling astui johtooon, koska tunsi sen olleen velvollisuutensa. Hän yritti nimenomaan pitää langat norjalaisilla, mutta pakotettiin eroamaan. Myöhemmin hänet kutsuttiin takaisin. Hän kritisoi nimenomaan Terbovenin alaisuuteen ehdoitta alistuneita tapauksia ja pyrki kaikin tavoin helpottamaan norjalaisten osaa. Jopa terroristien. Minkä Quisling sille voi, että Länsi lähetti terroristeja ja totta kai joitain heistä ammuttiin ja jopa kidutettiinkin. Se on kai luonnollista. Quislingilla ei ollut tähän aivan luyonnolliseen toimintaan osaa eikä arpaa.

  Sodan jälkeen sionistit ovat propagoineet Quislingista maanpetturitarinaa höysteenä stalinistinen näytösoikeudenkäynti. Todellisia maanpettureita ovat tetenkin kommunistit ja vapaamuurarit. Ihmiskunnapettureita.

  Plusääni(11)Miinusääni(15)
 3. Muutama sana tästä Markku Juutisen tekstin kohdasta:

  ”Etymologisesti ajateltuna Neuvosto-Venäjän aikana esimerkiksi länsisaksalaisille konservatiivipoliitikoille, etenkin Baijerin pääministerille Franz Josef Straussille, maamme kuviteltua suomettumista (saks. Finnlandisierung) pidettiin malliesimerkkinä suurvallan määräilevästä suhteesta pienempään naapurivaltioonsa nähden. Tämä merkitsi, että pienemmän valtion itsenäisyys oli käytännössä muodollista. Emmekö ole samaa mieltä siitä, että nykyisin todella olemme suomettuneita (engl. Finlandization) suhteessa läntisenmaiden liittoutumaan ja ennen muuta Yhdysvaltoihin. Eihän Suomessa ole nykyisin enää edes muodollista itsenäisyyttä. Puolueettomuuspolitiikka pelastaa Suomen!”

  Juutinen puhuu itsenäisyydestä. Ei Suomella ole KOSKAAN ollut minkäänlaista itsenäisyyttä, ei myöskään Neuvosto-Venäjällä, nykyisellä Saksalla tai USA:lla vuoden 1913 jälkeen (silloin USA:n keskuspankiksi tuli juutalaisten yksityinen pankki Fed ja USA:n hallitus joutui siitä lähtien lainaamaan omat rahansa juutalaisilta korkoa vastaan).

  Viittaan tässä toissapäiväiseen kommenttiini (21.10. at 14.46) uutisartikkelissa ”IMF: maailma ei ole koskaan ollut yhtä velkaantunut kuin nyt!”:

  TOISSAPÄIVÄINEN KOMMENTTI ALKAA

  Vaikka Suomessa on turha puhua mitään totuutta mistään, muutama sana kuitenkin. Velkaantuminen johtuu velkarahajärjestelmästä itsestään. Velkarahajärjestelmä on kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden (heimovetoinen) järjestelmä, joka on käytössä jo kaikkialla maailmassa. Siksi maailma velkaantuu koko ajan. ”Pitkään ja karuun lamaan” eivät joudu varautumaan vain ”tavalliset yrittäjät ja työntekijät” vaan kaikki (velkarahajärjestelmä sulkee sisäänsä kaikki). Julkisella ja yksityisellä velalla ei ole eroa, molemmat ovat velkaa järjestäytyneelle rikollisuudelle, joka ko. järjestelmän on luonut ja omistaa. Valtionvelat maksetaan kansalaisten verovaroista (tuloverotus), ja siksi yksityinen velka kasvaa (muuten raha eli velka loppuisi ja kukaan ei voisi elää). Velkarahajärjestelmä vie väkisin velkakierteeseen, orjuuteen ja tuhoon. Se on sota-ase. Ei siis pidä jaaritella. Maailmantaloutta eivät tuhoa päättäjät vaan velkarahajärjestelmä. Velkarahajärjestelmän koron vuoksi kansalaisten palkat eivät voi pysyä velkaantumisvauhdin tahdissa. Se, että ”pankkiirien lahjoma eliitti päätti pelastaa pankit veronmaksajien rahoilla”, on pientä, sillä koko velkaantuminen (velkarahajärjestelmä) maksetaan veronmaksajien rahoilla. ”Velkatyrannian aikakauteen” siirryttiin Suomessa jo v. 1863 (sitaatti vajaa kuukausi sitten täällä julkaistusta tekstistä):

  ”Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtiaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).

  ”Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921). Vuosina 1860-1890 BKT kasvoi 2,2% vuodessa, ja valtionvelan suuruus oli tuona aikana luokkaa 9-15% BKT:sta, joten velan määrä kasvoi koko ajan (kuten velkarahajärjestelmässä väkisin käy). Pankkien ja muiden rahoituslaitosten luottovoluumi oli v. 1860 11 miljoonaa markkaa ja v. 1913 jo 1,6 miljardia markkaa (netistä kaivamieni tietojen mukaan). Suomen raha on siis vuodesta 1863 lähtien ollut osa juutalaista väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa velkarahajärjestelmää. Suomi on 153 vuotta ollut juutalaisten absoluuttinen orja. Joka kontrolloi velkaa (”rahaa”), kontrolloi kaikkea (jopa ohi lakien). ”
  Sitaatti on otettu seuraavasta jutusta (”Maahanmuutto on myrkkyä taloudelle”), sen toistokommenteista 26.9.2016 at 15.40, at 15.46, at 15.49 ja at 16.11 (Suomessa nolla tykkäystä kussakin, mikä on tyypillistä):

  Maahanmuutto on myrkkyä taloudelle

  J. V. Snellman ja muut sitaatissa mainitut tahot ovat Suomen suurimmat rikolliset sitoessaan Suomen kansan väkisin velkaannuttavaan, orjuuttavaan ja tuhoavaan rikollisten velkarahajärjestelmään. Suomi pärjäisi paremmin, jos lehmä pantaisiin johtamaan maata (väärät päätökset jäisivät – ja olisivat jääneet – tekemättä).

  TOISSAPÄIVÄINEN KOMMENTTI LOPPUU

  1800-luvulla itsenäisyyskiihkoiset suomalaiset siis rakensivat itsenäisyyttä sitomalla Suomen kansan velkaorjuuteen ja siten kaikkeen muuhunkin orjuuteen (joka kontrolloi velkaa eli rahaa, kontrolloi kaikkea; välineinä lainahanat, korkohanat, kriisit, lainaehdot, kiristäminen, pakottaminen, uhkailu, lahjonta jne.). 1863 Suomi toteutti itsenäisyyttä toteuttamalla täällä kaikenkattavan orjuuden. Sitä on jatkunut tähän päivään asti, koska Suomen kansa (Suomi on demokratia) on pitänyt voimassa juutalaista velkarahajärjestelmää, jossa raha tulee liikenteeseen vain lainana pankista, velkana siis (jonka pankki luo tyhjästä pelkkänä kirjanpitotoimena korkoa vastaan; korkoon ei kuitenkaan luoda erikseen rahaa, mikä aiheuttaa yhteiskuntaan jatkuvan lisävelkaantumisen pakon entisistä veloista selviämiseksi). Kun Suomi sitten saavutti ”itsenäisyyden” v. 1917, se ei saavuttanut mitään itsenäisyyttä, päinvastoin orjuus juutalaisesta raha- ja pankkijärjestelmästä vain vahvistui, kun velallisiksi tulivat ”itsenäisyyden” sanelemina yksin suomalaiset veronmaksajat (tulovero) ilman ulkopuolista apua. Suomen itsenäisyys v. 1917 sinetöi Suomen kansan orjuuden. Siksi Suomelle myönnettiin ns. itsenäisyys. Venäjän asioista päästiin irti, mutta samalla jouduttiin entistä suurempaan (siis yksinomaisempaan) velkojien orjuuteen, kuten Venäjäkin juutalaisvallankumouksen myötä.

  On helppo päätellä, että Suomen ”itsenäisyys” on koko 99 vuoden ajan ollut kulissi, jolla asioita ymmärtämätöntä kansaa petetään. Kaikki tapahtumat Suomen itsenäisyyden aikana ovat olleet ulkoapäin ohjattuja, myös sotien tapahtumat ja lopputulokset. Koko 153 vuoden ajan (vuodesta 1863 lähtien) Suomen kansa on ollut lypsylehmä, jonka kaikki tuotos (työ) on valunut kansainvälisten juutalaisten pankkiirien taskuun. Muuta merkitystä tai vapautta Suomen kansalla ei ole missään vaiheessa ollut. Suomen kansa on ollut aina orjakansa, kaikkia oleellisia asioita myöten.

  Suomea ei pelasta ”puolueettomuuspolitiikka” (kuten Juutinen väittää) vaan Jumala, jonka yhteyteen Jeesus Kristus (syntien anteeksiantamus) on tie. Jumalattoman kansan tie hukkuu. VL

  Plusääni(25)Miinusääni(8)
  1. Yllä olevan kommentin kirjoittaja olen minä Vesa-Ilkka Laurio, lienee syytä tuoda tämä julki selvyyden vuoksi. Olen kirjoittanut nyt kaksi kommenttia nimimerkillä ”Myrkkyä lykkää”, vaikka tarkoitukseni oli neljä viikkoa sitten lopettaa kokonaan kirjoittaminen tänne (koska totuudella ei ole täällä merkitystä). Minua alkoivat kuitenkin hirvittää täällä vallitseva tietämättömyys ja sen pohjalta tekeillä olevat johtopäätöksenne, ja yleisen edun nimissä päätin kirjoittaa nuo kaksi kommenttia. Enempiä kommentteja en aio kirjoittaa (ellei tule jokin pakkotilanne). VL

   Plusääni(6)Miinusääni(9)
   1. Amerikkalaisilla = sionistikristityillä on sanonta:
    ”Jumala auttaa vain niitä jotka auttavat itse itseään”.
    Jumala (kenen, mikä ja minkä jumala sitten lieneekään) ei siis auta ketään koskaan missään (eli on yhtä hyödyllinen avunantaja kuin patsas): Näin vain ihmisen itsensä tekeminen merkitsee, auttaa, toimii, aikaansaa ja toteuttaa.
    Irti EU:sta, ikuisesti shorttaamaton oma raha ja sionistit kuoppaan, siinä oma-apu joka toimisi.

    Plusääni(3)Miinusääni(1)
  2. Ehkä Suomen ”itsenäistyminen” oli ns. kosto Rothschildeja vastaan hangoittelevalle tsaarivallalle ?

   Sellainen valtio joka lainaa vaihdonvälineensä oman kontrollinsa ulkopuolelta, ei voi olla itsenäinen. Ei edes Japani. Myös Japani lainaa rahaa omasta BIS -keskuspankistaan.

   Valtion pitää painaa oma rahansa. Se ei voi olla riippuvainen rahan lainaajasta, jos todella haluaa olla itsenäinen. Ei pidä myöskään hämääntyä valuutan nimestä, kuten ohessa :

   ”Suomi on myös luopunut – ainoana Pohjoismaana – omasta rahastaan ja samalla itsenäisestä raha- ja talouspolitiikasta.”
   http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/125843-aika-herata-todellisuuteen-eu-suomi-ei-ole-itsenainen-valtio

   Kuitenkin kaikki pohjoismaat kuuluvat keskuspankkikartelli BIS:iin. Jopa Islanti. Rahareformista huolimatta. Kaikki lainaavat rahaa Rothschild -kartellista, valuutan nimestä huolimatta. Jopa Syyria lainaa rahaa Venäjältä, joka kuuluu BIS:iin.

   Olen kuullut, että Britannian valmistautuessa toiseen maailmansotaan, valtio loi rahaa tyhjästä varustelua varten.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
  3. Pieni täsmennys vuosilukuihin: Elokuussa 1863 saatiin Venäjältä lupa omaan hopeamarkkaan, jos ulkomailta saadaan laina markan sitomiseksi hopeaan eikä enää ruplaan (kuten oli ollut laita vuodesta 1860 lähtien). Laina Rothschildeiltä saatiin joulukuussa 1864. Lopullisesti Suomen oma hopeamarkka varmistui marraskuussa 1865 keisarin allekirjoituksella. Valtiontakuu (maksumiehiksi Suomen kansalaiset) lainalle saatiin v. 1864.

   Tiedot löytyvät useasta paikasta internetistä, esim. Antti Kuusterän ja Juha Tarkan kirjoittamasta julkaisusta ”Suomen Pankki 200 vuotta”, nide I, s. 243-245:

   http://www.suomenpankki.fi/fi/julkaisut/muut_julkaisut/pages/sp200_historiateos.aspx (löytyy latauslinkki).

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
  4. Kokeilenpa toistamiseen tämän kommenttini julkaisemista (eilinen blokattiin):

   Pieni täsmennys vuosilukuihin: Elokuussa 1863 saatiin Venäjältä lupa omaan hopeamarkkaan, jos ulkomailta saadaan laina markan sitomiseksi hopeaan eikä enää ruplaan (kuten oli ollut laita vuodesta 1860 lähtien). Laina Rothschildeiltä saatiin joulukuussa 1864. Lopullisesti Suomen oma hopeamarkka varmistui marraskuussa 1865 keisarin allekirjoituksella. Valtiontakuu (maksumiehiksi Suomen kansalaiset) lainalle saatiin v. 1864.

   Tiedot löytyvät useasta paikasta internetistä, esim. Antti Kuusterän ja Juha Tarkan kirjoittamasta julkaisusta ”Suomen Pankki 200 vuotta”, nide I, s. 243-245:

   http://www.suomenpankki.fi/fi/julkaisut/muut_julkaisut/pages/sp200_historiateos.aspx (löytyy latauslinkki).

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
  5. Ilmoitus uusien kommenttien listalle. Omaan kommenttiini olen laatinut 24.10.2016 at 16.47 lisäkommentin Mafian ulkopoliittista loanheittoa -kirjoituksessa. Ilmoitan tästä erikseen, koska toimitus järjesti niin, etteivät kommenttini tulleet näkyviin uusien kommenttien listassa (kommenttia viivytettiin kaksi päivää).

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
  6. Kopioin tuon Vesa-Ilkka Laurion tutkielman Suomen markasta (eli tämän yllä olevan artikkelin kommentti 23.10.2016 at 14.16), osittain tänne talteen (toivottavasti ainakin oleellisimmat kohdat):

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/10/23/onko-suomi-koskaan-ollut-itsenainen/

   Koska täällä magneettimedian artikkelien kommenttiosioissa moni huomionarvoinen tieto tuntuu hukkuvan muun trollauksen joukkoon ja jää siten ilman huomiota ja merkitystä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Jumala tai Jeesus. Mutta, mutta, se toimi Talvisodassa, muttei tänäpäivänä. Miksi kumpikaan Heistä vaivautuisi auttamaan nykypäivän TOLLOJA! Ja kuvitteleeko joku, että suomalaiset ovat veisaamassa joka juna-asemalla virsiä kun arkkipiispammekin on Jumalan kieltäjä synnissä rypevä alkoholisti, joka rakastaa ainoastaan omaa asemaansa ja sen tuomaa suurta palkkaa. Ja ennenkaikkea ITSEÄÄN ja OMAA VIISAUTTAAN.
  Kun kaikki on silattu pelkällä lävitsetunkemattomalla tyhmyydellä kuorrutettuna kuvottavalla ylpeydellä. Seurauksena on vain se yksi vaihtoehto, että Suomi sortuu suoraan Helvetin uumeniin ja tietenkin kuten aina historiassa on tapahtunut AIVAN YKSIN!
  Eikä tämä ole edes pessimismiä. Miksi pitäisi aikuisille ihmisille kertoa satuja? Emmekö kuule sellaisia joka ainoa päivä.
  Suomi on tyhjän päällä, ontolla pohjalla. Nato, USA ja Euroopan suurehkot valtiot eivät välitä paskaakaan siitä, kun Venäjä turvaa geopoliittisen etunsa, joka ei ole muuttunut sitten tippaakaan J.K. Paasikiven päivistä. Ja miksipä ei Venäjän Karhun kärsivällisyys lopulta loppuisi, kun suurenhullu suuruudenhullujen kuvitelmien ja päiväunien aikansa vittuilee Venäjälle.
  Suomi ja sen täyttäymmärrystä vailla olevat ns. johtajat ovat päättäneet tuhota itsensä kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Ikään kuin varmistaen sillä etteivät ole laittaneet kaikkia ”munia samaan koriin” eli jos tuo ”keino” EI vie meitä pois maailmankartalta, sitten on vielä se ”toinen” optio, joka voi ”tärpätä”.
  Yksi kuspää (mantila) on jo ”ehdottanut”, että Suomen viralliseksi kieleksi otetaan englanti. Miksei yhtä hyvin hebrea.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 5. ”Suomi ja sen täyttäymmärrystä vailla olevat ns. johtajat ovat päättäneet tuhota *MAANSA ja KANSAKUNNAN* kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla.”

  *korj.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 6. Nähtävästi monet juutalaiset ja Israelissa asuvat ovat järkyttyneitä saadessaan tietää Israelin hallituksen (tai ainakin sen NWO-alisteisen osan) toimista ISISin, Al-Nusran ja vastaavien muslimiterroristi- ja kapinallisjärjestöjen tukemisessa. Länsi Israel mukaan luettuna ohjeistanee salaa Mosuliin jumitettuja ISIS:in joukkoa, joten niille tarjottava mahdollisuus rynnätä paon omaisesti Syyriaan tuntuu uskottavalta teorialta. Osa porukoista ohjataan tietenkin Eurooppaan suuntautuvaan pakolaisvirtaan.
  Israelin likaisista yhteyksistä jihadistijärjestöihin vastaa maan varjohallitus, joka on osa sitä samaa rikollista joukkoa, joka on kaapannut vallan USA:ssa ja useimmissa sen liittolaisista. Se ei ole yhtenäinen blokki, siionistisia juutalaisia vaan ryhmä ”luciferisteja”, joidenka toimintaa koordinoidaan todennäköisimmin Vatikaanista käsin.

  Plusääni(6)Miinusääni(6)
 7. Harvinaisen selkeä ja totuudenmukainen artikkeli Syyrian tilanteesta. Haluaisin nähdä sen suomalaisen poliitikon, joka yhtyisi ko. artikkelin sanomaan. Mutta lienee turha toivo, kukaan ei uskalla olla totuuden puolella pelätessään median hyökkäystä sekä muun poliittisen johdon lynkkausta. Mutta silti. Jotenkin alkaa tuntua siltä, että taidan kohta lopettaa HS:n tilauksen yleisen valehtelun takia.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat