Median uusi strategia on kutsua tosiasioita salaliittoteoriaksi

Esitämme johdantona  Magneettimediassa julkaistavaan Yle Watchin artikkeliin, “Median uusi strategia on kutsua tosiasioita salaliittoteoriaksi”, jäljempänä mainittua. 

Valtamediat ja näiden eritasoiset edustajat syyttävät toimijoita, jotka julkaisevat totuuksia maailman politiikasta ja nykyisestä yhteiskunnallisesta tilanteesta salaliittoteoreetikoiksi. Valtavirtaisen tiedonvälityksen menetelmiin kuuluu mustamaalata räikeästi toisinajattelijoita, jotka valtamedian toimesta leimataan pähkähullujen “salaliittoteorioiden” kannattajiksi ja levittäjiksi. Tällaisia pähkähulluja teorioita ovat muiden muassa jäljempänä kirjoituksessa mainitut  Qanon-ilmiö, salaliittoteoriat liskoihmisistä ja toimittaja Pasi Kiviojan hölmö väite siitä, että “’Hitler käytti juutalaisten massamurhan perusteena Siionin viisaiden pöytäkirjoja.’” Nyt on kuitenkin niin, että esimerkiksi Yhdysvaltojen liberaalit massamediat lietsoivat itse Qanon-liikkeen suosion leviämistä. 

Kuitenkin pääsääntöisesti vastamediat kritisoivat sosiaalisista, yhteiskunnallisista ja kulttuurillisista epäkohdista sekä globaaleista epäoikeudenmukaisuuksista. Arvostelua esiintyy myös siitä, mitkä tekijät synnyttävät näitä yhteiskunnallisia ja maailmanlaajuisia ongelmia ja vääryyksiä. 

Kiviojan väitteeseen viitaten muistutamme, että Saksa aloitti juutalaisjärjestöjen vastustamisen vasta sen jälkeen, kun kansainväliset sionistit julistivat maailman lehdistössä ja länsimaisissa tiedotusvälineissä sodan Saksalle sekä aloittivat Saksaa vastaan hyvin tuhoisan talousboikotin. Tätä ennen juutalaisia ja sionisteja vastaan Saksa ei ollut kohdistanut mitään vastatoimia. Hiuskarvaakaan ei oltu katkaistu juutalaisten päästä. 

Myös väite siitä, että kansallissosialistinen Saksa olisi syyllistynyt juutalaisten juutalaisten  joukkotuhontaan jota myös holokaustiksi kutsutaan, on maailman suurin ja röyhkein valhe. 

Valtamedia siis sivuuttaa toisinajattelijoiden ja vastamedioiden argumentit hyökkäämällä siitä tehtyä heikompaa karikatyyria vastaan. Valtamedian toimesta todellakin olkiukot lentelevät. 

M-median päätoimittaja Markku Juutinen 

Yle Watchin artikkeli 

Vielä takavuosina valtamedia narratiivisessa “totuudessaan” kiisti poliittiset ikävät tosiasiat vaikenemalla niistä kuoliaaksi. 

Nykyään tämä ei ole enää toimiva strategia, koska Internetin aikakaudella kuka tahansa kansalainen voi tarkistaa median yksipuoliset lähteet ja olla tietoinen asioista, joista vaietaan tarkoituksellisesti. Koska suuret mediatalot ovat joutuneet luopumaan tiedonvälityksen portinvartijan asemastaan, ne ovat kehittäneet strategian, jossa median ja sen taustaryhmien intresseille ikävät tosiasiat pyritään leimaamaan salaliittoteorioiksi.  

Esimerkiksi Eurooppaan suuntautunut massiivinen kolmannen maailman maahanmuutto on seurausta tietoisesti harjoitetusta politiikasta, mutta valtamedia ei halua myöntää tätä, koska tällöin se joutuisi tunnustamaan osavastuunsa tapahtuneeseen. Siksi se on luonut mediakertomuksen, jossa maahanmuutto on lähes olematonta ja se on tapahtunut luonnollisesti, ikään kuin itsestään kenenkään siihen vaikuttamatta. Perinteisen median kannalta on kuitenkin harmillista, että Internetin toistaiseksi melko vapaan tiedonvälityksen ansiosta osa kansalaisista on tullut  tietoiseksi peruuttamattomasta demografisesta muutoksesta, jonka taustalla on poliittiset päätökset ja agendat. Taistellakseen tätä tietovuotoa vastaan valtamedia leimaa näiden tosiasioiden levittämisen salaliittoteoriaksi nimeltä väestönvaihtoteoria. 

Vastaavia esimerkkejä on muitakin, tuoreimpana väite, jonka mukaan Suomen toimittajakunnan pitäminen punavihervoittoisena olisi salaliittoteorioihin rinnastettava uskomus. Muun muassa verkkojulkaisu Tivin uutisjutussa Tässä ovat Suomen suosituimmat salaliittoteoriat – ”kaikilla ihmisillä on taipumus ajatusvinoumiin” kerrotaan: 
 

Kaikki salaliittoteoriat eivät kuitenkaan liity maailman tapahtumiin ja ilmiöihin. Pelkästään kotimaisia toimijoita koskevista uskomuksista suosituin oli se, että suomalaista mediaa hallitsee punavihreä toimittajablokki. Valtaa pitävän ideologisen toimittajaryhmän olemassaoloon uskoi joka viides vastaaja. 

Toisin kuin Tivin jutussa väitetään tässäkään ei ole kyse salaliittoteoriasta, vaan tosiasiasta, jonka media vain haluaa esittää salaliittoteoriana. Toimittajien punavihreydestä on myös tieteellistä näyttöä, josta kertoo valtiotieteiden tohtori Jussi Westisen yhdessä Tampereen yliopiston tutkijoiden ja opiskelijoiden kanssa tekemä tutkimusartikkeli ”Koulutusalan yhteys yliopisto-opiskelijoiden poliittiseen orientaatioon” (Politiikka 1/2016). Tutkimuksen tuloksista on kertonut tiedetoimittaja Marko Hamilo Suomen Uutisiin kirjoittamassaan jutussa Nyt se on tutkittu: journalismiyliopistot läpikotaisin punavihreitä. Hamilo itse puolestaan kommentoi Facebookissa Tivin väitettä näin: 

Siinä tosin ei ole mitään erityisen salaista, koska toimittajat eivät salaile sympatioitaan ja antipatioitaan; ei mitään liittoa, koska mitään koordinaatiota ei tarvita siihen, että punavihreät asenteet näkyvät jutuissa läpi; eikä mitään teoriaa, koska kyse on pelkästä havainnosta ilman sen suurempia teoreettisia selityksiä. 

Jutussa ei olla unohdettu myöskään aikamme muotisalaliittoteoriaa koronan alkuperästä. Verkkojulkaisun mukaan ”Koronaan liittyvistä salaliittoteorioista eniten uskojia keräsi väite siitä, että virus olisi alun perin kehitelty laboratoriossa.” Väite ei ole sinänsä outo, sillä täysin aukottomaksi sitä ei ole voitu todistaa vääräksikään. Aivan tuulesta temmatusta väitteestä tuskin on kyse, koska presidentti Joe Biden aloitti heti virkakautensa alussa tutkimuksen asiasta. Tällä hetkellä puolestaan YK-johtoinen tutkimus on kohdistunut Yhdysvaltain laboratorioihin Ukrainassa. Olivatpa väitteet totta vai ei, niiden leimaaminen etukäteen salaliittoteoriaksi ei palvele ainakaan totuuden selville saamista. 

Tivin uutisjuttu perustuu toimittaja Pasi Kiviojan hiljattain julkaisemaan tendenssi tutkimukseen Salaliittoteorioiden ihmemaassa – Tositarinoita ihmisistä kaninkolossa (Docendo, 2022). Kirjan väitteet perustuvat tutkimukseen, jota hän teki erikoistutkijana Turun yliopiston johtamassa FINSCI-hankkeessa. Kirja on saanut ymmärrettävästi laajaa julkisuutta juuri valtamediassa, josta kertoo Iltalehden raflaava juttu Salaliittoteoriat, joihin moni suomalainenkin on haksahtanut – joukossa tuttu julkkis vuosien takaa. Viimeksi tänään Kiviojaa haastateltiin Yle TV1:n Arto Nyberg -ohjelmaan.  

Heti haastattelun alussa Kivioja ottaa esille amerikkalaisen Qanon-salaliittoteorialiikkeen, jolla hän väittää olleen suuren vaikutuksen Yhdysvaltain kongressitalon valtaukseen 6. tammikuuta. Tätä kantaa edustaa myös surullisen kuuluisa informaatiovaikuttaja Janne ”Rysky” Riiheläinen, jonka Trump-kaunaisia näkemyksiä esitellään Ylen verkkosivujen jutussa Qanon sulautui muihin salaliittoteorioihin, mutta sen ajatusmallit elävät ja voivat hyvin. Koska maamme valtamedia seuraa uutisoinnissaan pitkälti Yhdysvaltain demokraattipuoluetta suosivia sanomalehtiä ja mediataloja kuten The Washington Postia, New York Timesia ja CNN:ää, se jättää tarkoituksella huomioimatta konservatiivien mediakritiikin.  

Meille myytiin Qanon vaarallisena ja nopeasti leviävänä salaliittoteoriana, vaikka tosiasiassa sen rakettimaisen nousun taustalla olivat Amerikan liberaalit valtamediat, jotka halusivat tehdä sillä naurunalaiseksi kaikki Trumpin tukijat. Alkujaan täysin marginaalinen Qanon ei olisi koskaan saanut mitään huomiota republikaanien keskuudessa, ellei New York Timesin kaltaiset vaikutusvaltaiset lehdet olisi nostaneet sitä tapetille ja väittäneet, että Trumpin kannattajat suosivat sen hullunkurisia teorioita. Tämä on varmasti myös Pasi Kiviojan tiedossa, mutta ei tarvitse arvailla, miksi hän ei halunnut valottaa Arto Nybergille tätä puolta.  

Qanon kuuluu uskottavuudeltaan samaan sarjaan kuin teoriat liskoihmisistä. Virallista totuutta edustaville tiedotusvälineille ne ovat käyttökelpoisia silloin kuin niiden avulla voidaan tahrata  uskottava valtakritiikki. Kutsumalla tosiasioita salaliittoteorioiksi ne kyetään rinnastamaan mielettömiin uskomuksiin, helposti kumottavissa oleviin olkiukkoihin, joihin kukaan normaalijärkinen ei voisi uskoisi. Toisin sanoen samaistamalla ikävät tosiasiat hölmöihin salaliittoteorioihin voidaan kompromettoida ne asiat, joista media ei pidä ja kokee ne etujensa vastaisena. Strategia näyttää toimivan Arto Nybergiä seuraavissa demarieläkeläisissä, koska he eivät auktoriteettiuskovina kykene erottamaan toimittajan nostamia olkiukkoteorioita valtakriittisistä tosiasioista. 

Arto Nybergin haastattelussa käy nopeasti selväksi mikä salaliittoteorioissa hiertää Kiviojaa eniten: suurin osa haastattelusta käsittelee juutalaisia ja Siionin viisaiden pöytäkirjat -nimistä spekulatiivista manuaalia. On vaikea välttyä ajatukselta, että Kiviojan kirjan ja tutkimuksen päämotiivina on kiistää juutalaisten suhteeton valta ja väittää, että kaikki vastatoimet historiassa perustuisivat perusteettomiin vainoharhaisiin salaliittoteorioihin. Ylenkatsovat puheet ”kaivojen myrkyttämisestä” toimivat myös Kiviojalla oivallisena olkiukkona, jolla uskotellaan juutalaisten vastustamisen perustuvan pelkästään ennakkoluuloihin ja vääriin uskomuksiin. Juutalaisten tunnustavat itsekin, että heidät on karkotettu historian saatossa tuhatkunta kertaa, mikä panee pohtimaan, ovatko karkottajat olleet aina väärässä ja karkotetut oikeassa.  

Kiviojan antisemitismin hakuisen tulkinnan mukaan ”Hitler käytti juutalaisten massamurhan perusteena Siionin viisaiden pöytäkirjoja”.  Siitäkin huolimatta, että hyväksyisimme juutalaisten kansanmurhanyrityksen siinä laajuudessa mitä Ylen historiadokumentit sen meille kertovat, ei Hitler ja hänen johtamansa Saksa perustaneet juutalaisvastaisuuttaan Siionin viisaiden pöytäkirjoihin, vaan empiirisiin tosiasioihin juutalaisten suhteettomasta valta-asemasta Euroopassa, Yhdysvalloissa ja bolshevistisessa Neuvostoliitossa. Itse asiassa verkostoituneiden juutalaisten faktinen ylivalta on nykyään vielä suurempaa kuin 1900-luvulla, mistä kertoo ansiokkaasti professori Kevin MacDonaldin tutkimus The Culture of Critique. MacDonaldin teesi on, ettei ole mitään ”juutalaisten salaliittoa”, vaan että heidän valtansa esimerkiksi mediassa ja Internetissä on näkyvää ja hyvin dokumentoitua.  

Salaliittoteorioista puhuessaan Kivioja liittää ne toistuvasti ”äärioikeistoon”, mikä kertoo enemmän haastatellun omista poliittisista mieltymyksistä kuin todellisuudesta. Siksi vasemmiston suosimat paranoidit teoriat ”patriarkaatista” ja ”valkoisesta ylivallasta” loistivat poissaolollaan. Kiviojan tutkimuksen lausumattomana lähtökohtana näyttää olevan vallitsevaan liberaaliin järjestykseen kohdistetun kritiikin puolueellinen puolustaminen. Esimerkiksi Turun Sanomissa 17. maaliskuuta julkaistussa isossa tiedeartikkelissa (sic) Hyökkäys Ukrainaan ja juutalaisvainot ovat ”kauheinta, mitä salaliittoteorioista voi seurata” Kivioja kutsuu The Great Reset -agendaa yksiselitteisesti salaliittoteoriaksi. TS:n jutussa hän ei kuitenkaan kerro, että kyse ei ole ”äärioikeiston salaliittoteoriasta”, vaan Maailman talousfoorumin (WEF) perustajan Klaus Schwabin visioimasta agendasta, josta hän on kirjoittanut myös kirjan COVID-19: The Great Reset. Jos otamme Kiviojan väitteen kirjaimellisesti, hän tulee väittäneeksi, että globaalin eliitin arvostama Klaus Schwab on salaliittoteoreetikko! 

 
Turun Sanomien jutun kuvituksessa ei olla vältytty pakkomielteestä 
syntipukkinatseihin ja hyvesignaloivaan päivän politiikkaan. 

Globaalin liberaalin maailmanjärjestyksen kritiikittömät jees-miehet ovat ennustettavuudessaan haukotuttavia tuulenhaistelijoita. Nyt kun lännen media on yksipuolisella sotapropagandallaan juntannut Venäjän maan rakoon, kaikki maailman pahuus voidaan sälyttää sille. Voittajavankkureihin hypännyt Kivioja selittää Arto Nyberg -ohjelman lopussa Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan perustuvan salaliittoteorioihin. Invaasio Ukrainaan on kiistatta tuomittavaa, mutta on jokseenkin harhaista selittää sota uskomuksilla salaliittoteorioihin ikään kuin Venäjällä ei olisi aitoja intressejä ja huolia omasta geopoliittisesta asemastaan.  

On varmasti totta, että on olemassa salaliittoteorioita, jotka pyrkivät rationalisoimaan ilmiöitä joille ei ehkä löydykään mitään ”rationaalista” selitystä. Tämä ei silti poista sitä tosiasiaa, etteikö maailmassa olisi korkean tason salaliittoja. Itse asiassa salaliittoja on kaikkialla, sillä jo se, että kaksi ystävää eivät kerro kolmannelle osapuolelle tätä koskevaa suunnitelmaa on jokapäiväinen salaliitto. Suuremmassa, maailmanhistoriallisessa mittakaavassa, salaliitot ovat varsinkin sotien kohdalla yleisiä.  

Monet salaliittoteorioita ihmettelevät tutkijat jättävät huomioimatta niiden suosion syyt. Silloinkin kuin syitä etsitään, pyritään löytämään joku psykologinen tyyppi tai sosioekonominen tausta mikä selittäisi ilmiön. Sen sijaan harvemmin etsitään syitä modernista läntisestä yhteiskunnasta, joka sirpaloiduttuaan (mm. ”diversiteetti”, monikulttuuri) on menettämässä ihmisten keskinäisen luottamuksen. Varsinkin luottamus politiikkoihin, mediaan, talouselämän päättäjiin ja kulttuuriväkeen on vähentynyt huomattavasti viime vuosikymmeninä. Eikä ilman syytä, sillä yhteiskunnan ylin kerros on alkanut irrota kokemusmaailmaltaan jyrkästi massasta, jonka kanssa se ei tunne enää suurtakaan yhteyttä. Tämä näkyy myös poliittisissa päätöksissä ja tiedotusvälineissä, koska ne eivät palvele enää juurikaan tavallisen kansan etua. 
 
Salaliittoteorioiden taustalla olevasta yhteiskunnallisesta luottamuspulasta ja epäoikeudenmukaisuuden kokemuksesta kertoo filosofi Juha Räikkä teoksessaan Salaliittoteorioiden filosofia (Gaudemaus, 2021). Toisin kuin selvää tendenssitutkimusta tekevä Kivioja, Räikkä pyrkii valottamaan ilmiötä huomattavasti tasapainoisemmin ja vähemmän moralisoiden. 

Yle Watch  

Lähde 

YLE WATCH: MEDIAN UUSI STRATEGIA ON KUTSUA TOSIASIOITA SALALIITTOTEORIAKSI 

32 kommenttia

 1. ”…ei Hitler ja hänen johtamansa Saksa perustaneet juutalaisvastaisuuttaan Siionin viisaiden pöytäkirjoihin, vaan empiirisiin tosiasioihin juutalaisten suhteettomasta valta-asemasta Euroopassa, Yhdysvalloissa ja bolshevistisessa Neuvostoliitossa.”

  Coudenhoven-Kalergin suunnitelma – Euroopan kansojen kansanmurha.
  Joukkomaahanmuutto on ilmiö, jonka syyt järjestelmä edelleen taitavasti salaa, ja monikulttuurinen propaganda yrittää esittää sen valheellisesti väistämättömänä. Tämän artikkelin avulla aiomme todistaa lopullisesti, että kyseessä ei ole spontaani ilmiö. Se, mitä halutaan esittää nykyaikaisen elämän väistämättömänä tuloksena, on itse asiassa pöydän ääressä laadittu ja vuosikymmeniä valmisteltu suunnitelma, jonka tarkoituksena on tuhota maanosan kasvot kokonaan.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=251194
  Kannattaisi pohtia mikä oli kansallissosialistisen Saksan ja tämän C_K-hankkeen suhde toisiinsa eli missä määrin ks-Saksa oli tästä tietoinen ja halusi pelastaa Euroopan? jota nyt kovaa vauhtia ’kalergisoidaan’.
  Kirjassaan ”Praktischer Idealismus” Kalergi osoittaa, että tulevien ”Euroopan yhdysvaltojen” asukkaat eivät ole vanhan mantereen ihmisiä vaan eräänlaisia ali-ihmisiä, sekarotuisen rodun tuotteita. Hän toteaa selvästi, että Euroopan kansojen pitäisi risteytyä aasialaisten ja värillisten rotujen kanssa, jolloin syntyisi monikansallinen lauma, jolla ei ole mitään laatua ja jota hallitseva eliitti voisi helposti hallita.
  Vaikka Kalergia ei mainita missään oppikirjassa, hänen ajatuksensa ovat Euroopan unionin johtavia periaatteita. Uskomus siitä, että Euroopan kansat olisi sekoitettava afrikkalaisten ja aasialaisten kanssa identiteettimme tuhoamiseksi ja yhden ainoan mestisoidun rodun luomiseksi, on kaikkien vähemmistöjen suojeluun tähtäävien yhteisön politiikkojen perusta. Tämä ei johdu humanitaarisista syistä, vaan sen häikäilemättömän hallinnon antamista ohjeista, joka toteuttaa historian suurinta kansanmurhaa. Coudenhove-Kalergin Eurooppa-palkinto myönnetään joka toinen vuosi eurooppalaisille, jotka ovat kunnostautuneet tämän rikollisen suunnitelman edistämisessä. Tällaisen palkinnon saaneet ovat muun muassa Angela Merkel ja Herman Van Rompuy.
  Kannattaa lukea koko artikkeli niin ymmärtää mistä meidänkin hallituksen ja eduskunnan tukemassa EU-liittovaltion rakentamisessa on kyse.

  Plusääni(22)Miinusääni(21)
  1. ”Valkoisten etuoikeus” tarkoittaa sitä, että toisin kuin juutalaisilla ja kaikilla muilla roduilla, eurooppalaista alkuperää olevilla ihmisillä ei ole oikeutta kansalliseen kotiin, jossa he ovat enemmistönä. Miksi? Koska järjestäytynyt juutalaisuus pitää heitä esteenä juutalaiselle ylivallalle.
   HenryMakow.com – March 24, 2022
   It’s safe to assume that 85% of Home Depot’s customers are white male heterosexuals.
   Below is the company’s message to its white male heterosexual employees which, no doubt, applies to their customers.
   Since when is a hardware store in the business of guilting its employees?
   All corporations are controlled by the Masonic Jewish world central banking cartel, i.e. Communists, Satanists.
   You only need to own 4-5% of a company’s stock to control it. This is part of the Masonic Jewish assault on the white race.
   https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=251324

   Plusääni(6)Miinusääni(8)
  2. Onko monipuolue-demokratia vallanhimoisen eliitin salaliitto? jota ilman Euroopan kalergisointi ei voisi onnistua.

   ”Valtaa ei saisi antaa koskaan kenellekään huutoetäisyyttä kauemmaksi.”
   Valta on kuitenkin pakko antaa joillekin koska ilman vallankäyttöä mikään ei suju vaan syntyy kaaos.
   Oleellista on kenelle se annetaan.
   Puoluedemokratiassa se annetaan puolueille jotka taistelevat vallasta ja vahvin tai suurimmat ottavat sen ja muut jäävät vaille valtaa. On mahdollista että yli puolet kansasta silloin on pelkkiä kuunteluoppilaita. Se ei ole demokratiaa.
   Parasta demokratiaa (kansanvaltaa) on yhden puolueen valta jota kannattaa kansan enemmistö. Tai sellainen monarkia jossa monarkilla on selkeä kansan enemmistön tuki.

   Monipuoluedemokratia – käyttökelpoinen korvike sisällissodalle
   Länsimainen monipuoluedemokratia on maailman ainoa poliittinen järjestelmä, joka on suunniteltu siten, että vähintään puolet väestöstä menettää äänioikeutensa, eristetään ja petetään.
   Demokratiaa, sellaisena kuin me sen tunnemme, ei luotu siksi, että se olisi paras hallitusmuoto, vaan siksi, että se on ainoa, johon voidaan tunkeutua ja joka voidaan korruptoida ja antaa ihmisten silti uskoa, että he ovat ”johdossa”, vaikka mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Puolueita hallitsee Syvä Valtio, ja puolueet valitsevat ehdokkaat. Sinulla ei ole merkitystä.

   Sen sijaan, että kyseessä olisi ollut luonnollinen kehitys, joukko eurooppalaista eliittiä loi tarkoituksellisesti tämän järjestelmän, jossa kansakunta jaetaan kiihottavien tunneperäisten ideologioiden perusteella, keinoksi tai menetelmäksi rauhoittaa väestöä saamalla se uskomssn, että se on vastuussa kohtalostaan ja että puolueiden marionettimestarit hallitsevat sitä, mikä on valtava petos, joka on tehty pahaa aavistamattomalle väestölle.

   https://www.unz.com/lromanoff/multi-party-democracy-a-useful-substitute-for-civil-war/

   Plusääni(5)Miinusääni(18)
   1. Näin ’demokratia’ toimii käytännössä ja nythän mekin olemme mukana sodassa nato-kytkentöjen takia ja vastoin kansan tahtoa sillä kansa ei varmaankaan tätä halua jos siltä kysytään:
    Pentagon tähtää venäläisiin kenraaleihin… Onko Yhdysvallat sodassa Venäjän kanssa vain nimellisesti?
    Finian Cunningham
    23. maaliskuuta 2022
    Amerikkalaiset ovat mukana antamassa tietoja ukrainalaisille venäläisten joukkojen tappavaa kohdentamista varten.

    Pentagon on myöntänyt, että se toimittaa Ukrainan armeijalle ”käyttökelpoista tiedustelutietoa” taisteluoperaatioissa venäläisiä joukkoja vastaan. Jos tämä vahvistetaan, Yhdysvallat on sodassa Venäjän kanssa. Vaikutukset ovat vakavia kahdelle ydinasevallalle.
    https://www.strategic-culture.org/news/2022/03/23/pentagon-targeting-russian-generals-is-us-at-war-with-russia-in-all-but-name/

    Nato haluaa maasodan Ukrainassa
    MIKE WHITNEY – 24. MAALISKUUTA 2022.
    ”Vaikka Yhdysvallat onnistui yllyttämään Venäjän hallitusta ottamaan ensimmäisen laukauksen, on selvää, että Ukrainan sota on ensimmäinen vaihe paljon laajemmassa konfliktissa. Provosoituaan Venäjän hallituksen epätoivoiseen ja katastrofaaliseen hyökkäykseen Ukrainaan Yhdysvallat käyttää sotaa vahvistaakseen uudelleen globaalia hegemoniaansa ja rakentaakseen sotakoalition, jota Yhdysvallat on kutsunut ”suurvaltakonfliktiksi” ja joka kohdistuu Venäjän lisäksi myös Kiinaan.” Andre Damon, World Socialist Web Site
    ”Se, mikä on tärkeää johto- ja ulkopoliittiselle eliitillemme, on ennen kaikkea suuri ponnistus ja ponnistus globalistisen ”Suuren uudelleenkäynnistyksen” aikaansaamiseksi, jossa käytetään Ukrainan konfliktia, jotta he vihdoin saavuttaisivat tavoitteensa saattaa koko maailma sopusointuun heidän suunnitelmansa uuden maailmanjärjestyksen kanssa. Ja sitä varten Venäjä, joka nyt seisoo heidän suunnitelmiensa vastapuolella, on vähennettävä ja saatava linjaan.” Boyd D. Cathey, The Unz Review.
    …Stoltenberg voi tuskin peitellä riemuaan NWO-armeijansa ”rohkeudesta ja ammattitaidosta”, joka toimii tykinruokana Yhdysvaltain ja Venäjän välisessä valtakirjasodassa. Mutta tietävätkö urheat ukrainalaiset, jotka taistelevat tässä fiaskossa, minkä puolesta he taistelevat?

    Eivät tiedä. He luulevat vaarantavansa henkensä maansa puolesta, mutta todellisuudessa he taistelevat säilyttääkseen Yhdysvaltojen globaalin hegemonian tuhoamalla Venäjän, saartamalla Kiinan ja vakiinnuttamalla Yhdysvaltojen ylivallan maailman väkirikkaimmalla ja vauraimmalla alueella ensi vuosisadalla. Sen puolesta he taistelevat, Washingtonin ”pivot to Asia”. Kuten WSWS:n artikkelin kirjoittaja myöntää:

    ”On selvää, että kyse ei ole vain sodasta Ukrainassa, vaan Yhdysvaltain ja Naton imperialististen valtojen kampanjasta sotaa Venäjää vastaan ja maailman uudelleen jakamista varten.”
    https://www.unz.com/mwhitney/nato-wants-a-ground-war-in-ukraine/

    Plusääni(4)Miinusääni(20)
 2. Kysymys: Mikä on salaliittoteorian ja salaliittofaktan välinen ero?
  Vastaus: Noin neljä kuukautta!

  Plusääni(18)Miinusääni(1)
  1. Salaliittoteoria on teoria jota ei voida todistaa/osoittaa faktaksi. Joskus todistaminen voi olla vaikeaa ja asiaa on arvioitava sen pohjalta mitä tapahtuu ajan saatossa ja psykologisesti suurimman todennäköisyyden mukaan koska ihmisen toimia ja kulttuurin kohtaloita ohjaavat myös psykologian lait.
   Sanoisin näin: oleellista on kuka nimeää tai leimaa jonkin asian salaliittoteoriaksi.
   Jos sen tekee (siis väittää että joku asia on salaliittoteoriaa) hallitsevan eliitin tai mafian jäsen niin se minkä hän leimaa tai sanoo olevan ’vain salaliittoteoria’ on yleensä tuon eliitin valtaa uhkaava asia joka pitää osoittaa vääräksi tai tuhota jotta salainen toiminta voisi jatkua.
   Jos taas saman esittää valtarakenteen ulkopuolinen eliitin salaisiin asioihin perehtynyt, eli leimaa vaikkapa EU:n pankkiirimafian salaliitoksi, niin kyse on ’salaliittofaktasta’ koska teoria voidaan osoittaa/todistaa oikeaksi ja totuuden mukaiseksi.
   Näin EU:n leimaaminen pankkiirimafian/’Illuminaatin’ luomukseksi on eu-eliitin mielestä salaliittoteoria mutta eliittiin kuulumattomalle ja vain totuuteen sitoutuneelle se voi olla ’salaliittofakta’, osoitus todellisesta salaliitosta. Samoin esim. maailmansotien merkitys EU:n luomisen perustana.

   Plusääni(9)Miinusääni(12)
 3. Päätös neljännestä koronarokotuksesta huomenna: `Valmistaudutaan siihen, että suurimmassa riskissä oleville voidaan antaa lisäannoksia`:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/p%c3%a4%c3%a4t%c3%b6s-nelj%c3%a4nnest%c3%a4-koronarokotuksesta-huomenna-%e2%80%9dvalmistaudutaan-siihen-ett%c3%a4-suurimmassa-riskiss%c3%a4-oleville-voidaan-antaa-lis%c3%a4annoksia%e2%80%9d/ar-AAVmQM6?ocid=msedgdhp

  Tämänkaltaisia otsikoita esiintyy maailman medioissa yhtä aikaa kaikkialla. On kuin joku `näkymätön käsi` ohjailisi keskustelua taustalla. Rajoituksista luovutaan, tartuntaketjujen seuranta lopetetaan, kansalaisia vapautetaan jane.

  Meillä Nokinenä ja Salminen äänessä!

  Koronarajoituksia ei enää tarvita koska ei eletä enää koronapassin aikaa. Ensimmäinen tavoite on saavutettu! Kulissien takana on hyväksytty seuraava tavoite joka on rokotepassi! Tämä kontrollin menetelmä on astetta tehokkaampi kuin edeltäjänsä!

  Miettikäähän tarkasti mitä oikeasti tarkoitetaan `riskiryhmään` kuulumisella! Tässä läimätään `kaksi kärpästä yhdellä iskulla` mutta iskut ovat kovat!

  Näin se menee jatkossa: 1. Koronapassi > 2. Rokotepassi > 3. Digitaainen lompakko > 4. Digitaalinen identiteetti > 5. Sirutus!

  Ensimmäinen tavoite on saavutettu, toinen tavoite voimaan huomenna, neljäs tavoite on seuraanto kolmannesta kunnes saavutetaan viimeinen eli viides tavoite!

  Tämä on salaliittoteoria – kertokaa sille Nybergin haastattelemalle mulkulle tästä!

  Plusääni(14)Miinusääni(17)
 4. Onko tämä salaliittoteoria? Viime viikko oli täällä Suomessa poikkeuksellisen lämmin. Ilmavirtaus meille tuli kaukaa Afrikasta asti. Sitten maanantai-iltana tuli taivaalta valoilmiön saattelemana jotain tavaraa alas. Sen jälkeen suursäätila alkoi muuttumaan kylmemmäksi ja viratausuunta kääntyi pojoiseen. Samalla tavalla tapahtui viime syksynä. Lämpimät ilmat, tavaraa taivaalta ja ilmat kylmeni.

  Teoria: Venäjä ampui Jenkkien WEF-porukan ilmastonmuutossatteliitin taas alas. On nimittäin mahdollista, että Hollywoodin ilmastosatua tehostetaan tarpeen mukaan sähköautomiljardöörien rajoittamilla sattelliiteilla, joilla muokataa polaaaripyörrettä, pohjoista ja eteläistä yläilmakehän suihkuvirtausta siten, että se pästää läämintä/kuumaa ilmaa päiväntasaajan seudulta aina paikkaan mihin on uskottavuuden vuoksi tarpeellista.
  Näin kävi esimerkisi pari talvea siten kun Sveitsissä oli tammikuun lopulla suuri WEF-kokous maailman johtajille. Silloin joulu- ja tammikuu olivat poikkeuksellisen lämpimiä Euoopassa. Meilläkään ei ollut lunta vielä tammikuussa. Ja näin kokuksessa saatiin haluttuja ilmastopäätöksiä, jonka jälkeen vasta tuli normaali talvi Eurooppaan.

  Noilla sateliiteilla jäätikön sulattaminen jostain ei varmaan ole ongelma. Miksi tällainen teoria; koska tämän takana on VALTAVA bisnes. Koko maailman autot pitää vaihtaa patteriautoiksi. Öljyvaltiot, varsinkin Venäjä, pitää saada kyykkyyn.

  Plusääni(14)Miinusääni(20)
 5. Globaalieliitti toteuttaa nyt itse luomiensa kriisien savuverhossa tavoitteitaan. Erityisesti valkoisen rodun hävittäminen tai vähintäänkin orjuutus on näistä merkittävin. Kristinuskon ja valkoisen rodun arvoille perustetun USA:n mahtia puretaan nyt rajusti ja sitä siirretään Kiinaan ja itään. Autoritäärisesti tai jopa totalitaristisesti johdetut orjavaltiot ovat globaalieliitin ihanne. Valkoisten rotujen poliittiseen johtoon on lumedemokratian avulla nostettu vähä-älyisiä ja moraaliltaan heikkoja nukkeja, jotka toimivat kauko-ohjauksessa itsetuhoisesti ja avoimen vihamielisesti omaa kansaansa vastaan. Valkoisilta roduilta on viety tulevaisuudenusko. Monet suunnittelevat elämäänsä kriisitietoisesti ja valmistautuvat äärimmäisen tilanteen varalle. Länsimaiden romahdus näyttää vääjäämättömältä.

  Ilman selittäviä teorioita ihminen joutuu voimattoman raivon, kiukun ja turhautumisen valtaan. Tätä kiukkua on helppo ohjata eliitin kannalta sopiviin maaleihin valtamedian avulla. Viime aikoina sitä on ohjattu mm. ”rokottamattomiin” tai Venäjän motiiveja ymmärtäviin. Salaliittoteorioita tutkimalla ihmiset osaisivat ohjata turhautumisensa oikeisiin kohtaisiin. Erityisen selkeä kohde on Maailman Talousfoorumi, joka on nykyisten kriisien tietoinen ja laskelmoiva synnyttäjä ja tehokas valtapoliittinen soluttaja lumedemokratian kulissien takana. Se on ilmaissut pyrkimyksensä selkeästi: se on ihmisten digitaalinen orjuuttaminen kontrollin nimissä sekä näiden elintason raju laskeminen planeetan hyvinvoinnin nimissä. Salaliittojen tutkiminen vaatii kriittisyyttä, koska myös roskaa on liikkeellä paljon.

  Plusääni(17)Miinusääni(9)
 6. Nämäkin tiedot ovat Vmediassa salaliittoteoriaksi leimattuja asioita…
  Ethan Huff – Natural News maaliskuu 21, 2022
  Nyt on kiistatta selvää, että Yhdysvallat oli vahvasti mukana kehittämässä ja hallinnoimassa biolaboratorioita kaikkialla Ukrainassa, ja että tämä saattoi olla Venäjän hyökkäyksen ensisijainen kohde. Tiedämme nyt myös, että yhdysvaltalainen biotekniikkayritys nimeltä Metobiota liittyy tähän juoneen.
  Bulgarialainen toimittaja Dilyana Gaytandzhieva paljasti Metabiotan pitkässä artikkelissa vuonna 2019 ja selitti, että yritys on ukrainalaisten laboratorioiden tärkein toimija.
  ”Kyseessä on yritys, joka seuraa tautipesäkkeiden kulkua ja myy pandemiavakuutuksia, mutta näyttää myös olevan mukana varsinaisissa laboratorioissa, jotka, kuten olemme tuskallisesti oppineet viimeisten kahden vuoden aikana, saattavat olla joidenkin tautipesäkkeiden lähde”, David Horowitz sanoo.
  Taustatietona mainittakoon, että biotarviketutkijat ovat diplomaattista peitettä käyttäen testanneet keinotekoisia viruksia Pentagonin johtamissa laboratorioissa, jotka sijaitsevat noin 25 maassa eri puolilla maailmaa.
  Kolme näistä biolaboratorioista on suoraan Defense Threat Reduction Agencyn (DTRA) rahoittamia 2,1 miljardin dollarin sotilasohjelman, Cooperative Biological Engagement Programin (CBEP), puitteissa. Ne sijaitsevat entisen Neuvostoliiton maissa, kuten Georgiassa ja Ukrainassa, sekä Lähi-idässä, Kaakkois-Aasiassa ja Afrikassa.
  On käynyt ilmi, että DTRA on ulkoistanut suuren osan näissä biolaboratorioissa tehtävästä työstä yksityisille yrityksille, jotka eivät ole tilivelvollisia kongressille. Näin ne voivat toimia vapaammin ja kiertää lakia tarpeen mukaan.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=251218
  DeepL.com/Translator

  Plusääni(11)Miinusääni(21)
 7. Mihin katosi uutislähetyksen klippi jossa kaksi suomalaista toimittajaa seisoi ukrainalaisen tehtaan portilla. Tehdasvartijat tulivat paikalle ja tivasivat että millä asialla miekkoset liikkuivat. He sanoivat olevansa suomalaisia toimittajia.

  Vartijat silminnähden raivostuivat mutta eivät käyneet toimittajiin käsiksi koska kamerat. He käskyttivät toimittajia lähtemään välittömästi paikalta tai muuten `soitamme poliisit`. Toimittajat kerkesivät sanomaan jotenkin näin että poliiseja täällä tarvittaisiinkin.

  Toimittajat yllättyivät tilanteesta; miksei heitä otettukaan avosylin vastaan. He ehtivät selittää tilanteen omaksi edukseen todeten jotenkin tähän tapaan: Tätä saa aikaan venäläisten toimittajien tiedottaminen!

  Ukrainassa tiedetään vallan hyvin mitä länsimainen salaliittotason tiedottaminen saa aikaan. En ihmettelisi vaikka länsimaiset toimittajat tervattaisiin ja höyhennettäisiin saman tien tavatessa.

  Katsokaahan vaan niin jatkossa ei ainoastaan ukrainalaiset vaan kaikkien maiden valveutuneet kansalaiset alkavat jutella toimittajien kanssa kansainvälisellä kielellä eli `viittomakielellä` jota puhetta ymmärretään kaikilla kielillä.

  Näistä päivistä lähtien on edesvastuutonta päästää minkään länsimaan toimittajaa sotatoimialueelle tai mielenosoitukseen.

  Toimittajien oleminen esimerkiksi ukrainan sotatoimialueilla ei ole enää sitä tavallista toimittajien paparrazzi-ilkeilyä. Tämä on jotakin aivan muuta. He vääntävät kaiken kieroon.

  Journalismin taso on mädättynyt kauan aikaa ja kehittynyt kuulija- ja lukijakuntaa kohtaan aina vain vahingollisemmaksi. Journalismi ei enää ole sitä perinteistä journalismia vaan ihan pelkkiä salaliittoteorioita!

  Plusääni(9)Miinusääni(17)
 8. Suoraan apteekin hyllyltä!

  Salaliittoteoria varoitus! Tämä on salaliittoteoria! Arvioikaa! Mutta arvioikaa oikein – Herran tähden – itseänne ja läheisiänne ajatellen!

  Jos haluatte tietää seuraavan p(l)andemian jonka Bill Gates ehti jo ennustaa mutta ei vielä paljastaa julkisesti niin se tulee tässä! On se visionääri tuo Bill `Kill` Gates (BG)!

  (BG) lienee jonkun sortin `näkijä` kun tietää jo hyvissä ajoin ennakkoon asioita joita me emme (muka) pysty päättelemään ja kykenee jopa aukomaan päätään tällä tavalla että jos ette ota vakavissaan meneillään olevaa pandemiaa niin seuraavan otatte!

  Kokeellinen Covid mRNA-rokotuskampanja > Haittavaikutuksista yli 1000 % salattu > Johtanut Globaaliin Immuunipuutostilaan ihmiskunnassa > Edelliset johtavat HIV-positiivisuuteen (HIV = Human Immunodeficiency Virus) > Alkaa mediamyllytys suojautumisesta > Uusi rokotus kehitetty jolle on olemassa jo patentti mutta ei kerrottu > Johtaa AIDSiin (oikeampi nimitys VAIDS = Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome; taudinnimi salattu) > Immuunipuutos 0 % > Seuraukset ,,,.

  Seuraavaksi teille tullaan kohottamaan pelkokerrointa HIV-positiiviudesta, jonka kanssa hyvällä lääkehoidolla voi elää mutta jonka voi `ehkäistä` rokotteella.

  Tietoutta tulee tulvimaan ovista ja ikkunoista kaikella Median valheen voimalla ja jälleen kerran yhtä aikaa kaikkialla maailmassa niin kuin `näkymättömän käden` ohjailemana!

  Plusääni(12)Miinusääni(17)
 9. ’Länsimaisessa arvoyhteisössä’ totuus ja oikeus ovat aina olleet suuria uhreja. Nyt tilanne on vain kärjistynyt entistä pahemmaksi.

  Yhä enenevässä määrin sillä ei ole todellista merkitystä, mitkä ovat ”tosiasiat”, vaan kysymyksellä ”kenen puolella olet”?
  ….Meillä pitäisi olla rohkeutta kysyä itseltämme: Onko Ukrainassa todella käyty sisällissotaa, ei vain viime viikkoina vaan viimeisten kahdeksan vuoden aikana? Sisällissota, josta ei ole kerrottu länsimaisille ihmisille poliittisista syistä ja jossa tietyt Ukrainan alueet ovat olleet uusnatsististen puolisotilaallisten yksiköiden hyökkäysten kohteena, jotka ovat saaneet poliittista tukea ja rahoitusta Yhdysvalloilta ja mahdollisesti Natolta.
  Miksi länsi tukisi tällaista kauheaa aloitetta?
  Vastataksemme näihin kysymyksiin meidän on uskallettava tarkastella ukrainalaisen nationalismin historiallisia juuria ja sen suhdetta Yhdysvaltain tiedustelupalveluun ja Natoon toisen maailmansodan jälkeen.
  https://www.strategic-culture.org/news/2022/03/22/fact-checking-the-fact-checkers-why-does-ukraine-seem-to-have-so-many-nazis-nowadays/

  Plusääni(11)Miinusääni(15)
  1. Ukrainan natsit ovat osin ylisukupolvista jäännettä Hitlerin operaatio Barbarossan jäljiltä. Lännestä vyöryneet saksalaiset otettiin Ukrainassa vastaan vapauttajina, mikä on helppo ymmärtää, koska tämä neuvostotasavalta oli ollut kovien kommunisti-terrorikampanjoiden kohteena. Näistä pahin on tietenkin Stalinin aikaansaama nälkään tapattaminen eli Holodomor. Barbarossan aikana Ukrainan natsit pystyivät organisoitumaan ja vahvistamaan itseänsä avoimesti. Neuvostoliitto kuitenkin ”vapautti” Ukrainan natseista v. 1944/45 ja valtaan nousivat nopeasti venäjämyönteiset tahot. On selvää, että noin radikaalien ja veristen valtamuutosten jälkeen Ukrainan väestöön on jäänyt kytemään katkera viha länsi- ja Venäjä-mielisten ukrainalaisten keskuuteen. Vallanvaihdokset eivät ole edenneet maassa maltillisesti ja rauhanomaisesti ja tästä syntyy jopa ylisukupolvista katkeruutta ja vihaa.

   USA, länsi ja Israel ovat 1980-luvulta lähtien pyrkineet epävakauttamaan Neuvostoliiton ja sittemmin Venäjän reunamaita. Tarkoituksena on lietsoa Venäjä-vihaa ja saada näihin maihin länsi ja Nato-myönteinen hallinto. Projekti alkoi Afganistanissa, jossa USA ja CIA tukivat paikallisia muslimikapinallisia. Paikallinen kommunistihallinto joutui pulaan ja kutsui NL:n apuun mikä veti NL:n kuluttavaan sotaan afgaanitaistelijoiden kanssa.

   Lähi-Idässä on pyritty horjuttamaan Israelille vihamielisiä hallintoja. USA ja Israel ovat käyneet proxy- eli sijaissotaa rahoittamiensa ja kouluttamiensa kapinallisjoukkojen avulla. Tilanne on joskus yltynyt hallitsemattomaksi kuten ISIS-järjestön kohdalla on käynyt. Syyrian johtaja Al-Assad joutui ISIS-joukkojen hyökkäyksen kohteeksi, joutui pulaan ja kutsui venäläiset joukot ja erityisesti ilmavoimat avukseen. Näiden avulla al-Assad ja Syyrian kansa onnistuivat pelastamaan itsensä joskin suurien kärsimysten ja uhrausten jälkeen. Länsimedia pitää edelleen al-Assadia roistona, vaikka tämä on sankari ja ajallemme epätyypillinen positiivinen selviytyjä- ja johtajahahmo.

   Ukrainassa länsi haistoi, että Venäjää voi horjuttaa tukemalla maan lukuisia Venäjää vihaavia aineksia. Myös Israel on tiettävästi aseistanut uus-natseina pidettäviä joukkoja. Ukrainan uusnatsit ovat vajonneet lännen ansaan ja ovat tunteen palossa olleet valmiita hyökkäämään mm. Donetskin ja Luhanskin venäläismielisiä tasavaltoja vastaan, mikä laukaisi Venäjän jo pitkään valmisteleman erityisoperaation. Tällä hetkellä uusnatseja kuolee kuin kärpäsiä ja taustalla voi aavistella juutalaisten juonittelut näiden päänmenoksi. USA, länsi ja Israel ovat tunnetusti täysin juutalaisten ohjauksessa erityisesti ulkopolitiikan tai kauppapolitiikan suhteen.

   On aivan käsittämätöntä, kuinka Ukrainan kansallismieliset ovat vajonneet kansainvälisten juutalaisten punomaan ansaan ja antavat nyt tuhota itsensä typerällä sodalla, jonka ovat tuomittuja häviämään. Samoin tekee lännen suuri yleisö oman valemediansa hämäämänä. Se kannustaa ukrainalaisia tuhoamaan itsensä ja kasvattamaan juutalaisten tai sionistien ylivaltaa lännessä yhä entisestään.

   Plusääni(8)Miinusääni(7)
   1. ”Ukrainan natsit ….” Ukrainassa ei ole mitään aitoja kansallissosialisteja, paitsi ehkä joitakin häviävän pieniä ryhmiä. Nämä Ukrainan ”natsit” ovat vain juutalaismafian sinne asettamia karikatyyrejä kansallissosialisteista. Näin juutalaismafia tavoittelee (sivutuotteena) jälleen mediallista voittoa ja arvokkaan kansallissosialistisen aatteen häpäisyä. Myös kansallissosialismi pitää esittää kulloisenkin aikaan soveltuvana ilmiönä ja sen parhaiden elementtien sovelluksena, eikä juutalaismafian jäteastiana.

    Plusääni(15)Miinusääni(1)
 10. Nuo Ukrainan bioaselaboratoriot – mistä täälläkin kirjoitellaan – kuuluu sarjaan ”Saddamin joukkotuhoaseet”.

  Kyllä kaikki tietää sen, että ihminen ei pysty luomaan/muokkaamaan elävää solua, virusta tai bakteeria. Kyllä vaan myös nämä BIOASELABORATORIOT ovat hoax.
  Myös Venäjä osaa siis kusettaa näillä satutarinoilla ja te uskotte näihin satuihin? Ensin ne väitti, että vihollinen tavoittelee ydinasetta: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008651874.html

  Mutta kun tuo ydinase -satu ei mennyt läpi – sitä piti päivittää ajan hengen mukaiseksi eli alettiin puhumaan bioaseista. Nyt on vaan modernia puhua bioaseista joukkotuhoaseiden sijaan. Nyt satua bioaseista hoetaan ajan hengen mukaisesti – tottakai – täällä vaihtoehtomedian puolella.

  Ohessa muistutuksena tätä samaa pelonlietsonta narratiivia 2000- luvun alusta. Narratiivi on edelleen sama. Nyt asialla on Venäjä ja tämäkin vaihtoehtomedia (näköjään teette yhteistyötä!);

  Todellisuudessa;
  Ihmistietämys on vielä hyvin kaukana siitä, että pystyttäisin tekemään joku ”virus/bakteerimanipulaatio”, kun edes eläviä soluja ei pystytä muokkaamaan/tekemään. Ei edes pientä osaa solusta. Jopa keinotekoisen solukalvon tekeminen on ihmiselle täysi mahdottomuus. Kaikki tämä pitää ENSIN osata, ennen jonkinlaisen bioaseen tekemistä!

  Elävän aineksen muokkaaminen voi tapahtua ainoastaan risteyttämällä – tätä se geenimanipulaatio oikeasti on. Muunlainen geenien manipulointi on huuhaata. Geenirihman leveys (2nm) on huomattavasti pienempi – mitä näkyvän valon aallonpituus (380–750 nm. ). Eli sitä geenirihmaa joutuisi operoimaan sokkona.

  Elektronimikroskoopin avulla ei voi muokkailla/kuvata elävää organismia, koska se elektronisäteen kuumuus tuhoaa kaiken orgaanisen aineksen heti. Millä siis varmennat geenimuokkauksesi? Sokkona! Entä jos tuli ”ohjelmointi” -virhe? Jopa yksittäisen solun valokuvaaminen tuntuu olevan vaikeata. Se on niin pieni. Ne pallerot joita näemme elektronimikroskooppikuvissa – joita esimerkiksi eksosomeiksi sanotaan – ovat vain sitä palanutta solukkoa joka syntyy siinä elektronimikroskooppi kuvausprosessissa. Sellaisia mitä niissä kuvissa näkyy – ei ole olemassa elävässä ihmisessä!

  Ulkomaisissa vaihtoehtomedioissa on jo yleistä tietoa, että bakteerit ja virukset eivät ole taudin aiheuttajia. Mutta täällä eletään vielä jossain harhoissa! Ihminen ei pysty luomaan mitään muita ”bioaseita” kuin erilaiset myrkyt. Esim. Cola-juomien aspartaami. Ei ole mitään tarttuvia tauteja. Täten myös bioase on mahdottomuus. Ainoa bioase on ihminen itse ja nämä todellisuudesta irtautuneet vaihtoehtomediat!

  Täällä on dokkari jossa selitetään koko tämä patogeenihuijaus – perusteellisesti. Kuvien kera. Oppikaa ja herätkää!
  https://paradigmshift.uscreen.io/

  Plusääni(15)Miinusääni(20)
  1. Taas tuota sontaa. Mikä aiheuttaa vesikauhun? Vesirokon? Herpeksen?

   Luulet, että ”viruksen” täytyy olla joku joulupukin tapainen satuolento vain sen takia, ettei siitä esitetä hienoja kuvia. No, ei kukaan ole pystynyt kuvaamaan myöskään sitä soluseinämän mekanismia, joka säätelee solun elektrolyyttitasapainoa. Ja silti se on olemassa ja toimii.

   Plusääni(15)Miinusääni(6)
   1. Jaa… jos ei ole pystytty kuvaamaan niin miten sitten edes näkemään eli todentamaan ja tutkimaan miten se toimii? Tämän päivän laitteilla saadaan kuva jos se voidaan nähdä eli ottaa kuva mitä näkyy näytöllä.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
 11. Raja railona aukeaa! (Koskien itäistä rajaa)

  Ai ettäkö miten Suomen käy? Natoilkaahan vielä vähän aikaa väärille tahoille niin tiedätte vastauksen! Itse asiassa tunnette sen luissanne!

  Kohta ei enää sanota että `tämä ei suju kuin Strömsössä` vaan pian sanotaan että `tämähän sujuu kuin Nötössä`.

  Oikeanpuoleisen henkilön puhekuplasta voidaan lukea: `Aiotteko liittyä Natoon`?
  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/w_1200,ar_1.91,c_fill,g_faces/q_auto:eco,f_auto,fl_lossy/13-3-8999307
  Johon vasemman puoleisen henkilön puhekuplasta voidaan lukea: `Se on meidän asiamme`!
  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/w_1200,ar_1.91,c_fill,g_faces/q_auto:eco,f_auto,fl_lossy/13-3-8999307

  Voitte olla varmoja että edellinen keskustelu tulee jäämään `Suomen` historiaan!

  Pähkinäsaari (Nötö)

  Sinänsä mitättömältä näyttävä paikka mutta geopoliittisesti se osoittautui merkittäväksi aluejaoksi Novgorodin ja Ruotsin suurvallan välillä.

  `Pähkinäsaari (ven. Ореховый, ruots. Nötö) on saari Venäjällä, joka sijaitsee Laatokan ja sen laskujoen Nevan liitoskohdassa Pähkinälinnan kaupungissa Leningradin alueella.[1] Saaressa on keskiaikainen Pähkinäsaaren linna, jossa Ruotsi ja Novgorod solmivat Pähkinäsaaren rauhan vuonna 1323`.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3c/%D0%9E%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BA_%2830%29.JPG/500px-%D0%9E%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BA_%2830%29.JPG

  Pähkinäsaaren rauha 1323
  `Pähkinäsaaren rauha on Ruotsin alaikäistä kuningas Maunu Eerikinpoikaa ohjanneen holhoojahallituksen ja Novgorodin tasavallan välillä 12. elokuuta 1323 solmittu rauhansopimus`.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/P%C3%A4hkin%C3%A4saaren_rauha

  Pähkinäsaaren rauhan muistokivi Pähkinäsaaressa, Pähkinälinnassa
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/49/Kamen_v_Oreshke.jpg/500px-Kamen_v_Oreshke.jpg

  Pähkinäsaaren rauhan rajan rajankäynnit johtivat Täyssinän rauhaan.
  Täyssinän rauhan aluemuutokset 1595
  https://fi.wikipedia.org/wiki/T%C3%A4yssin%C3%A4n_rauha

  Seuraavasta voi todeta että mikään rajankäynnissä ei ole ollut niin varmaa kuin epävarmaa.
  Suomen aluemuutokset
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_aluemuutokset
  Lisäys edelliseen
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/72/Border_changes_in_Finland_1323.jpg

  `Peilistä nyt näen kuvan oman
  Ystävät on kaikki poistuneet
  Muiston heistä näen kovin soman
  Lohduttaa vain mua voi kyyneleet`

  Plusääni(2)Miinusääni(15)
 12. Tämäkin oli aikaisemmin salalittoteoriaa … mutta Otsikot 24. maaliskuuta 2022 — Hunter Biden dokumentoi turmeltuneisuutensa … kai nyt on pakko uskoa että kyse oli ’salaliittofaktasta’
  DeepL.com/Translator

  HenryMakow.com – Otsikot maaliskuussa 24, 2022
  Jotta amerikkalaiset voivat jakaa hänen häpeänsä sen sietämisestä.
  Lähetä linkit ja kommentit osoitteeseen
  Hunter Bidenin kannettavassa tietokoneessa on tallenteet hänen korruptiostaan ja turmeltuneisuudestaan.
  Hunter Bidenin kannettava tietokone paljastui: Kauheaa lapsipornoa, huumeita, korruptiota – Pakko nähdä (Videot)
  https://beforeitsnews.com/alternative/2022/03/hunter-bidens-laptop-exposed-child-porn-drugs-corruption-must-see-videos-3768501.html
  VAROITUS! GRAAFINEN SISÄLTÖ!
  Hunter Bidenin ”kovalevyportti” jatkaa käymistään ja yhä enemmän tietoa vuotaa. Siinä on paljon extreme pornovideoita.
  Nämä eivät ole tavallisia pornovideoita, vaan videoita pienten lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
  Videoita katsoneet tutkijat sanoivat, että ne ovat asioita helvetistä. Yhdellä videoista Hunter Biden näyttää, kuinka hän käyttää penistään jatkuvasti piikittäen hyvin nuoren tytön emätintä sen jälkeen, kun hän on ottanut huumeita huumaavaksi. Tämä pieni tyttö on vasta noin 10-vuotias ja hän on kiinalainen tyttö. Videolla pikkutytön alavartalo jatkoi verenvuotoa ja pikkutyttö jatkoi hirveää huutoa. Nämä videot tulevat julkisuuteen, kunhan kasvot ja keskeiset osat ovat sumeat. Tytön kädet ja jalat näkyvät sekä tytön huuto kuuluu.
  Nämä paljastetut videot ovat vain jäävuoren huippu Bidenin perheen rikostodisteista, mutta ne voivat antaa tietoa siitä, miten Kiinan kommunistinen puolue on käyttänyt äärimmäistä seksuaalista korruptiota länsimaisten poliitikkojen kontrolloimiseksi.
  Hunter Biden makasi edesmenneen veljensä Hallie Bidenin vaimon kanssa ja harrasti seksiä edesmenneen veljensä tyttären kanssa.
  Hunter Bidenin luettelo 25 000 henkilökohtaisesta seksikuvasta ja -videosta, mukaan lukien pedofiilinen sisältö, Lady Gaga polttamassa crack-kokaiinia , Malia Obama (tuolloin alaikäinen) harrastamassa seksiä Hunter Bidenin kanssa sekä Hunter harrastamassa seksiä Caroline Bidenin (hänen serkkunsa) ja Natalie Bidenin (hänen siskontyttärensä) sekä jopa Ashley Bidenin (hänen siskonsa) kanssa.
  https://www.henrymakow.com/2022/03/headlines-for-march-24-2022.html?_ga=2.241585922.1862479354.1645751832-346964864.1627224119

  Plusääni(4)Miinusääni(17)
 13. PSYKOLOGISTA SODANKÄYNTIÄ
  Nyt kun USA:n Ukrainassa olleet USA:n biolaboratoriot ovat paljastuneet, on lännen propaganda alkanut esittää, että Venäjä aikoo käyttää kemiallisia aseita sodassa Ukrainaa vastaan. Tämä on aivan tuulesta temmattu väite, mutta propagandisesti tehokas yleiselle mielipiteelle demonoidessa Venäjää. Vanha kikka. Lisäksi NATO aikoo lisätä sotilaallista apua Ukrainalle. Myös WEF:n kätyri Sanna Marin on hiljattain sanonut, että Ukrainaa pitää auttaa myös sotilaallisesti. Kyllä tässä Euroopan suursotaa pukataan. Suomessa NATO-kiimaiset ovat voitonvarmoja, että Suomi vihdoinkin hakee NATOn jäsenyyttä. Kuitenkin jokainen tervejärkinen tajuaa, että NATO-jäsenyys olisi kohtalokas virhe. Suomesta tulisi Venäjän vihollinen. Älkäämme siis hakeko jäsenyyttä ja purkakaamme isäntämaasopimus ja Venäjän pakotteet. Näin voimme selviytyä puolueettomana maana. NATO-kiihkoilijat pelaavat Siionin Viisaiden pussiin. Sauli Niinistö on mitätön typerys, joka luulee olevansa taitava poliitikko. Hän kumartaa EU:ta ja suosii ajatusta EU:n oman armeijan perustamisesta. Niinistö luulee, että Suomi voi pelastua saadessaan turvatakuut USA:lta, Isolta Britannialta ja mahdollisesti myös Ranskalta. Siksi Niinistö taktikoi eikä ilmoita vielä NATO-kantaansa. Me suomalaiset osaamme kyllä puolustaa itseämme ilman muiden maiden tukea. Suomalaiset EU-myönteiset presidentit ovat vieneet Suomen lähelle totaalista tuhoa. He ovat syyllistyneet valtiopetokseen, mistä heidät pitää tuomita Koivistosta alkaen. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(19)
 14. VARSINAINEN SALALIITTO
  Kun puhutaan salaliittoteorioista, ei pidä unohtaa maailman vahvinta salaliittoa eli Siionin Viisaita. Siionin Viisaat ovat 300 johtavaa juutalaista, joiden päämääränä on juutalainen maailmanvalta. Sen toimintatavat käyvät ilmi salaisesta asiakirjasta ”Siionin Viisaiden pöytäkirjat, jotka ovat suomeksi osoitteessa https://islam-radio.net/protocols/indexfin.htm Näitä pöytäkirjoja on yritetty väittää vääriksi, mutta jokainen, joka niihin perehtyy voi vakuuttautua, että ne sisältävät totuuden juutalaisten maailmanvallasta. Siionin Viisaiden jäsen tohtori Max Mandelstamm avajaispuheessaan Baselin sionistikonferenssissa 29.8.1897 (Le Temps, 3.9.1897):”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.” Juutalaisten päämääränä on siis tehdä heikoiksi muut kansat, jotta heidän maailmanvaltausoperaationsa onnistuisi. He suosivat kaikkialla paitsi Israelissa rotujen sekoittamista. He pyrkivät raunioittamaan terveen perhekulttuurin ja suosimaan seksuaalisia perversioita. He ovat onnistuneet pankkitoimillaan saamaan maailman pääomat haltuunsa ja valtaamaan mediat etenkin USA:ssa. He ovat nyt lähellä onnistumistaan maailmanvaltauksessaan. Mutta heidän lopullisena esteenään ovat vielä eurooppalaiset sivistyskansat, joita heidän vapaamuurarijärjestönsä eivät vielä täydellisesti hallitse. Tätä varten he tarvitsevat ”suuren nollauksen” (the Great Reset), joka romahduttaa maailmantalouden ilmastohuijauksella, koronahuijauksella ja eurooppalaisella sodalla (Ukraina). Heidän juutalaiset lobbausjärjestönsä ovat erittäin vaikutusvaltaisia ja ne pystyvät vaikuttamaan kaikkien maiden hallituksiin. He ovat luoneet valheellisen holokaustikultin, jotta gojimit pelkäisivät heitä eivätkä uskalla vastustaa heitä peläten leimautumista ”antisemitistiksi”. Juutalaiset yrittivät maailmanvaltausta komunismin avulla, mutta epäonnistuivat. Nyt he yrittävät samaa Great Resetin avulla. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(5)Miinusääni(18)
  1. ”heidän lopullisena esteenään ovat vielä eurooppalaiset sivistyskansat, joita heidän vapaamuurarijärjestönsä eivät vielä täydellisesti hallitse..”
   Venäjää ja Kiinaa ei pidä unohtaa.
   Venäjä on aloittanut oman kulttuurinsa tuhon estämisen ja irtaantumisen nwo-mafiasta. Helppoa se ei ole johtuen maan historiasta ja kommunistien otteesta mutta Kiinan tuella se voi onnistua. Kiina on luku sinänsä eikä mafialla ole näillä näkymin siellä menestystä.
   https://www.unz.com/article/the-retreat-of-the-oligarchs/
   https://www.theoccidentalobserver.net/2022/03/14/the-great-russian-restoration-iv-the-state-of-opposition-nationalist-politics-in-russia/
   https://www.unz.com/aanglin/i-dont-know-whos-great-resetting-who-anymore/

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 15. Stoltenberg veisaa näyttävästi oman järjestönsä hautajaisissa!

  Naton disinformaatio-sota on käsin kosketeltavaa niin kuin seuraavassa linkissä tulee ilmi. Venäjän paljastettua lännen bioaseohjelman Ukrainassa asia käännetäänkin nyt päälaelleen.
  Tonkininlahti
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Tonkininlahti
  Kemialliset aseet Syyrian sisällissodassa
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kemialliset_aseet_Syyrian_sis%C3%A4llissodassa

  Seuraavan linkin sanoma todistaa kuinka länsimaiden suorittama `Falce Flack` isku Tonkinin lahden tyyliin on nyt ajankohtainen. Myös kyber- ja hybridivaikuttaminen tulee kuulumaan `cowboyn` asearsenaaliinsa ja se tulee lähtemään samasta lähteestä – erityisesti Ukrainassa ja Suomessa. Tarkoitus on syyllistää Venäjää.

  Naton komentaja aktivoinut `ydinpuolustuksen elementit` – Kemiallinen ase muuttaisi täysin sodan luonteen
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/naton-komentaja-aktivoinut-ydinpuolustuksen-elementit-kemiallinen-ase-muuttaisi-t%C3%A4ysin-sodan-luonteen/ar-AAVsaIN?ocid=msedgntp

  Nebenzya esitti YK:n turvallisuusneuvoston kokouksessa todisteita siitä, että Yhdysvallat oli mukana biologisen sodankäynnin ohjelmassa Ukrainan kanssa.
  http://thepukki.fi/blog/post/venaja-vei-ukrainan-viruslabratouhut-ykn-turvallisuusneuvostoon

  Nato olisi ollut hyvä renki mutta se on huono isäntä. Nato on opittu tuntemaan arvaamattomana ja itsenäistä politiikkaa tekevänä militaristisena järjestönä. Niinpä sen päivät ovat luetut. Sotilaallinen organisaatio ei koskaan voi ohjailla poliittista keskustelua. Mikäli näin tapahtuu se mielletään ulkopuolella terroristijärjestöksi ja siitä on päästävä eroon.

  Ei kauan sitten – pakolaiskriisin aikana – media julisti: `Pelolle ei pidä antaa valtaa! Nyt he lietsovat systemaattisesti pelkoa! Hyvin tiedetään että pelko on katalysaattori minkä tahansa poliittisen päämäärän saavuttamiseksi jonka apukeinoin esimerkiksi Suomi pyritään liittämään Naton.

  Samaan aikaan kuin pelkokerrointa nostatetaan julistetaan että: Mehän voimme sopia Natoon liittymisen ehdoista ja sopimuksen sisällöstä! Tällä pyritään madaltamaan kansassa liittymiskynnystä.

  Eri Nato-mailla on erilaiset sopimukset ja siten velvoitteet muihin Nato-maihin verrattuna mutta ne eivät voi olla `vain vähän` Natossa. Nato-jäsenyys tarkoittaa yksiselitteisesti sitä että joko ollaan sen jäseniä tai sitten ei olla. Eihän voida sanoa esimerkiksi jonkun naisen olevan vain vähän raskaana koska todellisuudessa hän on joko raskaana tai sitten ei ole raskaana.

  Päätöksenteossaan Nato on erittäin heikko ja hajanainen liittouma. Nato onkin järjestö jolla on ikään kuin täysjäseniä (turvatakuut – on!), kannattavia jäseniä (turvatakuut – ehdolliset!) ja ulkojäseniä (turvatakuut – ei!) – aina sopimuksen mukaan. Täysjäsenet ovat kovan ytimen Nato-valtioita, kannattavat jäsenet ovat myötäileviä Nato-valtioita ja ulkojäsenet ovat muita Nato-yhteensopivia sopimusvaltioita (kuten Tukholman sopimus, jolla tulee olemaan merkittävää haittaa Suomelle).

  Ruotsin suhtautuminen mahdolliseen Suomen Nato-kumppanuuteen on samanlainen kuin Suomen suhtautuminen mahdolliseen Balttian maiden Nato kumppanuuteen. Haluttomuus osallistua toisen maaperällä käytävään konfliktiin on ilmeinen. Niinpä nyt odotetaan kuin tasa-arvoisessa risteyksessä osaamattomat autokuskit toisen aloitetta.

  Hajallaan olevien valtioiden sotilasliitto Nato muistuttaa yhä enemmän Kalmarin Unionilta joka kaatui omaan mahdottomuuteensa. Kukkopojat kun eivät mahdu samaan häkkiin. Nato-valtioiden yhteisen vihollisen Venäjän pelkkä vaikutus tulee hajottamaan Naton. Naton kuolinkouristukset ovat jo nyt selvästi nähtävissä – se tekee käsittämättömiä virheitä.

  Personaaliunionin jäsenvaltakunnat säilyttivät erilliset lakinsa ja valtaneuvostonsa, mutta niillä oli yhteinen kuningas.
  Kalmarin unioni
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kalmarin_unioni

  Nato ei yksinkertaisesti toimi. Tällä hetkellä mikä tahansa Nato-maa voi käyttää veto-oikeuttaan ja torpata vaikkapa Suomen Nato-jäsenhakemuksen joka antaa Suomen Nato-keskustelun käynnissä ollessa epävarman signaalin koska on mahdollista että siinä jäisi `luu vetävän käteen`. Nato on EUn yhtenäisyydelle hyvin hajottava instanssi koska Setä Samulin (Uncle Sam) vaikutus siinä voi luoda merkittävää epävakautta koko EUhun.

  Setä Samuli haluaa näyttää tältä ,,,
  https://www.think.cz/images/stories/UncleSam061.jpg
  ,,, mutta todellisuudessa se on kuin viimeisiään vetävä `vanha pultsari` ja sitten kaikilla barometreillä mitattuna ,,,
  https://otb.cachefly.net/wp-content/uploads/2011/01/uncle-sam-statue-liberty-570×372.jpg

  Tilanteen rauhoittamiseksi ja rauhan aikaansaamiseksi EU tulee perustamaan unioniarmeijan johon jäsenmaat jyvittyvät voimasuhteissaan omalla nostoväellään. Sittemmin maailmanhallitus tulee ottamaan komennon jota hanketta globaali kymmennapainen Unioniverkosto tukee yksimielisesti ja jolloin siirrytään universaaliin maailman armeijaan.

  Tämä jos mikä – välitavoite – yhtenäinen EUn unioniarmeija – lähettää mille tahansa ulkomaiselle toimijalle kuten toiselle Unionille riittävän signaalin jota kyllä kuunnellaan. Tämän takia Suomen ei tässä vaiheessa kannata jättää jäsenhakemustaan Natolle koska kansalliset riskit olisivat kohtalokkaat. Myöhemmässä vaiheessa sen ei tarvitse enää lähettää Nato-jäsenhakemusta ,,, siis mille Natolle?

  Unionikehityksen jälkeen `Uudessa Uljaassa Maailmassa` vakinainen Unionikohtainen armeija toimii suoraan universaalin Maailmanhallituksen alaisuudessa jota instanssia vastaa nykyisin tosin lähitulevaisuudessa lakkautettava ja uuden sisällön saava YKn turvallisuusneuvosto. Silloin interventiot eivät ole enää jenkkipoliitikkojen ja -upseerien päätettävissä.

  Maailmanhallituksen universaali armeija tulee muistuttamaan palkka-armeijaa. Se koostuu Unionikohtaisista militaristisista yksiköistä. Sen operaatiot tulevat muistuttamaan Leninin aikaisia rangaistuskomppanioita jossa pullikoivaa kansaa vastaan lähetettiin sille vihamielinen kansa pitämään jöötä joka takasi onnistumisen.

  Näin se menee: 1. Kansalliset armeijat ja nopean liikkuvuuden joukot > 2. puolustusliitto Nato ja nopean liikkuvuuden joukot > 3. EU armeija > 4. universaali maailmanarmeija! On turha yrittää heittää `molotovin koktaileja` näihin rattaisiin koska se tulkittaisiin terrorismiksi. Terroristilait on jo säädetty! Sitä paitsi tämä juontuu itsestään Herrasta!

  Ukrainan kriisissä huoltovarmuuteen ja puolustukseen satsaamisen yhteydessä elvytyspaketti tulee taas ajankohtaiseksi. Elvytyspaketti tulee varpilla nostattamaan melkoisen öyhötyksen parlamentissa (aina pihaparlamentteja myöden)!

  `Kansainvälisten mediatietojen mukaan EU suunnittelee elvytyspakettia energia- ja puolustussektoreille`. Ministeri Lintilältä tiukka ei EU:n uudelle elvytyspaketille A-studiossa: `Yhteisvelalliseen ei lähdetä`.
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e209647a-4017-4e53-9dee-5623194b6ddb

  EU suunnittelee elvytyspakettia Ukrainan sodan vuoksi – ekonomisti: `Haiskahtaa tulontasaukselta`.
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/89e3be1a-29a2-4003-ba61-3654a2d51035

  Paketin ensisijainen tarkoitus tulee olemaan vauhdittaa irtautumista Venäjän energiasta ja rahoittaa maiden puolustusmenoja.

  `Kyse voisi olla samantyyppisestä elvytyspaketista kuin mistä EU-maat sopivat koronakriisistä toipumiseksi kesällä 2020. 750 miljardin euron elvytyspaketti oli historiallinen, sillä EU otti ensimmäisen yhteisvastuullisen lainansa. Rahoituspaketin piti olla kertaluonteinen, mutta toisin näyttää käyvän`.

  `Kangasharju pohtii, että EU voisi ottaa yhdessä velkaa puolustusmäärärahojen lisäämiseen sen sijaan, että maat ottaisivat velkaa itse. Suomi joutuisi maksamaan italialaisten kaasulaskua, hän jatkaa`.

  `YUTP:a ja YTPP:a vahvistettiin merkittävästi kun EU-jäsenmaat tekivät usean vuosien neuvottelujen jälkeen päätöksen Euroopan rauhanrahaston (European Peace Facility, EPF) perustamisesta maaliskuussa 2021. EPF:n avulla voidaan rahoittaa niitä EU:n ulkoisia toimia, joilla on sotilaallista tai puolustuksellista merkitystä. Rahaston toimialue on maailmanlaajuinen ja se toimii neuvoston sekä EU:n Korkean edustajan alaisuudessa`.
  Euroopan rauhanrahasto
  https://blogit.ulkoministerio.fi/EUkulissientakaa/euroopan-rauhanrahasto/

  Mutta Kun meillä kerran on tilaa ,,,
  https://static.luolasto.org/file/varavarasto/46970/tiedosto.jpg
  niin pitäähän meillä olla varaakin ,,,
  http://velkakello.fi/

  Merkittävät kansallisvarat ovat visusti piilossa kansalaisilta (eläkekassa, pohjavedet, metsät, luonnonrikkaudet jane.) mutta eivät NWOn teknokraateilta. Ne on laskettu viimeistä senttiä myöten ja siten määritetty Suomen oikea kantokyky.

  Ennen maailmanhallituksen ilmituloa media valjastetaan puhumaan ihan ihka oikeaa paskaa `todellisesta ja kestävästä rauhasta` ja antamaan `katteettomia lupauksia `sotateollisuuden rauhanomaisesta käytöstä` sekä mitättömiä lupauksia `aseistariisunnasta`.

  Seuraavien miss universum kisojen missi voisi omistaa kruununsa `maailmanrauhan puolesta` niin johan asia menee perille.

  Plusääni(1)Miinusääni(15)
 16. Makow: Satanistinen juutalainen homoseksuaali oikeuttamassa kansanmurhaa
  HenryMakow.com – March 29, 2022
  Yuval Noah Harari ,45,
  on israelilainen historioitsija, joka tarjoaa
  Rothschild WEF:lle valheita
  joita käytetään länsimaisen sivilisaation tuhoamiseen
  ja varastamaan ihmisiltä ihmiseksi syntymisen oikeus.

  Juutalaisuus on satanismia. Satanismin ydin
  on kieltää Jumalan ja hänen lakinsa olemassaolo.
  Ilman jumalallista yhteyttään ’goymit’ (ei-juutalaiset) voidaan orjuuttaa, riistää ja raadella. Tämä on vapaamuurari-juutalainen maailmanjärjestys. Tämä on Agenda 2030.
  Maailmankaikkeudessa ei ole jumalia, ei kansakuntia, ei rahaa, ei ihmisoikeuksia, ei lakeja eikä oikeudenmukaisuutta ihmisten yhteisen mielikuvituksen ulkopuolella.
  Sapiens, s. 28

  Arvostelu Sapiens kirjasta
  Casey Luskin
  (henrymakow.com)
  Onko uskonto kehittynyt vai onko se suunniteltu edistämään yhteistyötä?

  Hararin olettamus – ”Jumalia ei ole” – ei ole vain vähäpätöinen nippelitieto hänen maailmankatsomuksestaan, vaan se muodostaa perustan monille muille kirjan keskeisille väitteille. Tämä naturalistinen oletus läpäisee Hararin ajattelun.

  Harari esimerkiksi olettaa, että uskonto on kehittynyt luonnollisten prosessien kautta eikä millään tavalla heijasta jonkinlaista suunnittelua tai Jumalan antamaa ilmoitusta. Itse asiassa yksi hänen keskeisistä väitteistään on, että uskonto kehittyi, kun ihmiskunta tuotti ”myyttejä”, jotka edistivät ryhmäyhteistyötä ja selviytymistä. Harari käyttää paljon aikaa tämän väitteen kehittämiseen. Seuraavassa on joitakin keskeisiä otteita kirjasta:

  Legendat, myytit, jumalat ja uskonnot ilmestyivät ensimmäisen kerran kognitiivisen vallankumouksen myötä. Monet eläin- ja ihmislajit saattoivat aiemmin sanoa: ”Varo! Leijona!’ Kognitiivisen vallankumouksen ansiosta Homo sapiens sai kyvyn sanoa: ”Leijona on heimomme suojelushenki.” Se on myös kyvykäs sanomaan: ”Leijona on heimomme suojelushenki. Tämä kyky puhua fiktioista on Sapiensin kielen ainutlaatuisin piirre. …

  [F]iction on antanut meille mahdollisuuden paitsi kuvitella asioita, myös tehdä niin kollektiivisesti. Voimme kutoa yhteisiä myyttejä, kuten Raamatun luomiskertomuksen, australialaisten aboriginaalien uniaikamyytit ja nykyvaltioiden nationalistiset myytit. Tällaiset myytit antavat Sapiensille ennennäkemättömän kyvyn tehdä joustavaa yhteistyötä suurissa joukoissa. …
  Miten Homo sapiens onnistui ylittämään tämän kriittisen kynnyksen ja perustamaan lopulta kymmenien tuhansien asukkaiden kaupunkeja ja satoja miljoonia hallitsevia valtakuntia? Salaisuus oli luultavasti fiktion esiintyminen. Suuri joukko vieraita ihmisiä voi tehdä menestyksekästä yhteistyötä uskomalla yhteisiin myytteihin. Mikä tahansa laajamittainen inhimillinen yhteistyö – olipa kyseessä sitten nykyaikainen valtio, keskiaikainen kirkko, muinainen kaupunki tai arkaainen heimo – perustuu yhteisiin myytteihin, jotka ovat olemassa vain ihmisten kollektiivisessa mielikuvituksessa. Kirkkojen juuret ovat yhteisissä uskonnollisissa myyteissä. Kaksi katolilaista, jotka eivät ole koskaan tavanneet toisiaan, voivat kuitenkin lähteä yhdessä ristiretkelle tai koota varoja sairaalan rakentamiseen, koska he molemmat uskovat, että Jumala ruumiillistui ihmiseksi ja antoi ristiinnaulita itsensä lunastaakseen syntimme. Valtioiden juuret ovat yhteisissä kansallisissa myyteissä. …

  Vaikka tällaisia biologisia vaistoja ei ollutkaan, sadat muukalaiset pystyivät metsästyskaudella tekemään yhteistyötä yhteisten myyttiensä ansiosta. …

  Myytit, kuten kävi ilmi, ovat vahvempia kuin kukaan olisi voinut kuvitella. Kun maatalouden vallankumous avasi mahdollisuudet ahtaiden kaupunkien ja mahtavien imperiumien perustamiselle, ihmiset keksivät tarinoita suurista jumalista, emämaista ja osakeyhtiöistä tarvittavien sosiaalisten siteiden luomiseksi. Samalla kun ihmisen evoluutio ryömi tavanomaista etananvauhtiaan, ihmisen mielikuvitus rakensi hämmästyttäviä joukkoyhteistyöverkostoja, jollaisia ei ole koskaan nähty maan päällä.
  Sapiens, s. 24, 25, 27, 102, 103.
  Jos Harari siis on oikeassa, uskontoa ei ole suunniteltu, vaan se on käyttäytyminen, joka kehittyi luonnollisesti, koska se edisti yhteisiä ”myyttejä”, joiden avulla yhteiskunnat pystyivät tekemään parempaa yhteistyötä, mikä lisäsi niiden selviytymismahdollisuuksia. Tämä näkemys kasvaa hänen ”ei jumalia maailmankaikkeudessa” -näkökulmastaan, koska se merkitsee, että uskontoa ei ilmoitettu ihmiskunnalle, vaan se on pikemminkin kehittynyt.

  Harari on epäilemättä oikeassa siinä, että jaetut uskomukset – tai ”myytit”, kuten hän niitä halventavasti kutsuu – helpottavat ryhmäyhteistyötä, ja tämä edistää selviytymistä. Tämä on kuitenkin havainto yhteisistä uskomuksista, myyteistä ja uskonnosta, ei selitys niille. Ja suunnitteluun perustuvan mallin on varsin helppo selittää nämä havainnot tavalla, joka ei edellytä ohjaamatonta evoluutiota. Se voisi näyttää seuraavalta:

  Ehkä jaetut ”myytit”, jotka edistävät ihmisten välistä ystävyyttä, yhteenkuuluvuutta ja yhteistyötä, eivät ole satunnaisen evoluution tai ”puhtaan sattuman” tulos (kuten Harari kuvaa kognitiivista evoluutiotamme), vaan heijastavat pikemminkin hyväntahtoisen luojamme suunnittelemaa ihmisyhteiskunnan tahtotilaa.

  Jos näin on, ”laajamittainen ihmisten yhteistyö”, kuten Harari asian ilmaisee, saattaa olla tarkoituksellinen seuraus laajamittaisista jaetuista uskonnollisista uskomuksista yhteiskunnassa – hyödyllinen emergentti ominaisuus, jonka suunnittelija on tarkoittanut sellaiselle yhteiskunnalle, joka ei menetä uskonnollista yhteenkuuluvuuttaan.

  Toisin sanoen näitä etuja ei voida pitää evoluution satunnaisena sivutuotteena vaan yhteiskunnan, joka tavoittelee yhteistä hengellisyyttä, tarkoittamina.
  https://www.henrymakow.com/2022/03/the-satanist-jewish-homosexual.html?_ga=2.236859009.1862479354.1645751832-346964864.1627224119
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=251583
  Translated withDeepL.com/Translator (free version)

  Näin ihmiskunta hajotetaan ja yksilöiltä otetaan pois oikeus kuulua omaan kansaan kun kansakunnat hävitetään ja sulautetaan yhdeksi nwo-laumaksi jolla on oikeus elää vain robotisoituina kyborgeina vailla omaa sielua.
  Tätä päämäärää kohti oman maammekin hallitus työskentelee.

  Plusääni(2)Miinusääni(11)
   1. Miksi ne eivät paljastaneet covid-huijausta? Tai muitakaan huijauksia? Apollo -kuullennot, virukset, ja kaikki isot huijaukset ovat paljastamatta, joiden avulla olisi helppo iskeä länsimaiden uskottavuus alas. Nämä eivät kuitenkaan mitään tee – se ihmettyttää. Venäjää ja Kiinaa ohjailee siis sama sormustinkäsi kuin länsimaitakin.

    Russian President Vladimir Putin is not America’s friend. He is our enemy. He is aligned with ”them” – the true enemies of a peaceful civilization and world. The veil is lifted. See proof below that Putin has kissed the ring. I’m sure he has always been in ”their” camp – chosen by them to be Russia’s President – just like Obama was in the U.S.

    https://tokentube.net/b/1742336592/

    https://tokentube.net/v/1687702944/Vladimir-Jewtin

    Plusääni(3)Miinusääni(1)
     1. On todella typerää pitää Putinia ja Venäjää jonain pelastajana. PUTIN IHAILEE AVOIMESTI LENINIÄ, STALINIA JA NEUVOSTOLIITTOA!

      Putin on kaikkea muuta kuin valkoisten ja nationalismin asiaa ajava johtaja. Pikemminkin Venäjän propaganda saarnaa kuolemaa ”natseille”, antisemiiteille, fasisteille ym.

      Uskomatonta, kuinka muutama täällä kommentoijista on niin helposti saatu mukaan tukemaan Venäjän toimia, tai ottamaan voimakkaasti kantaa suuntaan tai toiseen. Esim. tukemaan Venäjää ja Putinia. Ikäänkuin jonain messiaana. On mieletöntä, että Lännen nationalistit on saatu tukemaan muun vaihtoehtoväen ja toisinajattelijoiden kanssa Putinia. Putin ei edusta oikeaa kansallismielisyyttä, tai puolusta Kristinuskoa

      Ette tienneet, että vapaa evankeliointi Venäjällä on Putinin kieltämää 2016 lähtien; https://relevantmagazine.com/current/world/putins-war-on-christianity-is-the-russia-issue-that-cant-be-ignored/

      Plusääni(3)Miinusääni(1)
    1. Tuollaisiahan ne oikeat salaliittoteoriat ovat … kaikki muka vain puhaltavat samaan hiileen
     Tässä AA kertoo mitä se tarkoittaa (aprillipila):
     Venäjän kanssa käytävän sodan taustalla olevan Illuminatin agendan todellisen luonteen ymmärtäminen
     ANDREW ANGLIN – 1. HUHTIKUUTA 2022
     https://www.unz.com/aanglin/understanding-the-true-nature-of-the-illuminati-agenda-behind-the-war-with-russia/

     –Viime vuonna huhtikuun 1. päivänä AA sanoi, että hänen verkkosivunsa liittyisi Breitbartiin ja että hän ei enää sanoisi mitään pahaa juutalaisista. Edellisenä vuonna hän taisi luvata, ettei enää koskaan vitsailisi mustien kustannuksella.
     …. että sellaista

     Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat