”Menettävätkö juutalaiset otteensa Euroopasta?”

Amerikanjuutalainen The Jewish Daily Forward -lehti pelkää, että juutalaiset ovat menettämässä poliittisen yliotteensa Euroopassa. Tästä esimerkkinä lehti pitää kansallismielisten puolueiden menestystä eurovaaleissa.

Artikkelin otsikko on ”Have the Jews Lost Europe?” eli ”Menettävätkö juutalaiset otteensa Euroopasta?”. Kuten tunnettu sionismia vastustava jazz-muusikko Gilad Atzmon kirjoittaa, lehden otsikossa myönnetään rivien välissä, että juutalaiset ja sionistit ovat hallinneet Euroopan poliittista elämää. Nyt ote on kuitenkin ehkä lipeämässä ja amerikanjuutalaiset varoittelevat eurooppalaisia veljiään seuraavasta holokaustista.

Artikkelin kirjoittaja Dave Rich pohtii tekstissään, milloin Euroopan juutalaisten tulee viimeistään paeta antisemitismin riivaamalta vanhalta mantereelta. Euroopan perusoikeusviraston tutkimuksen mukaan yli neljännes EU:n juutalaisista on jossain vaiheessa suunnitellut poismuuttoa, koska he ”pelkäävät” kohtaavansa vainoa syntyperänsä vuoksi. Belgiassa, Ranskassa ja Unkarissa näin ajatteli noin 40 % juutalaisista. Richin mukaan lähes puolet Belgian juutalaisista ei uskalla pitää julkisesti kaulassaan daavidintähtikorua, sillä he pelkäävät joutuvansa ”hyökkäyksen” kohteeksi. Rikosstatistiikat eivät tietenkään tue juutalaisten vainoharhaisia asenteita.

Richin mukaan ”uusnatsit” ovat valloittaneet Euroopan, koska eurooppalaiset eivät suvaitse juutalaista rituaaliteurastusta (shechita) ja ympärileikkausperinnettä. Lukuisat länsimaiset ihmisoikeusjärjestöt ovat uskaltautuneet viimeinkin ottamaan kantaa poikien epäinhimillisiä ympärileikkausperinteitä vastaan, mikä on suututtanut myös Suomen juutalaiset. Metzitzah b’peh -ympärileikkaus on puhuttanut viime aikoina Yhdysvalloissa, sillä se on aiheuttanut kuolemantapauksiinkin johtaneen herpesepidemian juutalaisvauvojen keskuudessa. Metzitzah b’peh’ssä rabbi leikkaa palan irti vauvan penikestä, minkä jälkeen hän imee veren pois tämän haavasta. Ei ihme, että perinne on herättänyt suuttumusta ympäri maailmaa. Yhdysvalloissa lastensuojelu, poliisi ja terveysviranomaiset eivät ole uskaltaneet puuttua ilmiöön, sillä juutalaisilla on huomattavasti vaikutusvaltaa maassa. Alla video puolestaan juutalaisten rituaaliteurastuksesta.

Richin mukaan EU on täysin turha, mikäli kansallismieliset ja juutalaisiin kriittisesti suhtautuvat voivat saada europarlamentissa valtaa. Demokratia on siis toivottavaa vain silloin, kun ihmiset äänestävät ”oikein”.

The Jewish Daily Forward

17 kommenttia

 1. Uusnatseja en suvaitse, sillä he uskovat Hitlerin huijaukseen. Hitler oli germaanien vihollinen ja todellisten arjalaisten vallankasvattaja, juutalaisetkin ovat näitä Hitlerin ihailemia arjalaisia. Meille valheellisesti opetetaan jostakin seemiläisestä rodusta, jota ei tosiasiassa ole olemassakaan vaan se on vain uskonnollinen väite(juutalaiset ja arabit ovat Nooan pojan Seemin jälkeläisiä). Kuitenkin on hyväksi että juutalaisten valta tulisi loppumaan, tai muuten tulee kolmas- maailmansota, sillä juutalaiset haluavat lisää valtaa alistamalla Venäjänkin heidän alaisuuteen ja laittamalla germaanit tappamaan taas toisiaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 2. Haluaisin vielä lisätä sen että ruumiillisen vamman aiheuttaminen aiheuttaa henkisen vamman, joten me kaikki joudumme eräällätavalla kantamaan ”ympärileikkauksen taakan”.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Juutalaiset ovat oikeassa: Heidän kannattaisi lähteä ”antisemitismin riivaamasta Euroopasta” kotiinsa eli Israeliin. Sehän on heidän omien sanojensa mukaan JUUTALAISVALTIO, joka on JUUTALAISIA VARTEN. Tätä he itse hokevat koko ajan erityisesti pääministerinsä sanoin.

  Eli ei muuta kuin tervemenoa! 🙂

  Siellä onkin jo muuri ja monia aitoja valmiiksirakennettuna niin että olo tuntuu kotoisalta ja turvalliselta, onhan kyseessä JUUTALAISVALTIO, joka on JUUTALAISIA VARTEN. Ja kun juutalaiset ovat niin valtavan sensitiivisiä ja empaattisia ja kaikinpuolin ihania ja aikaansaapia niin varmaan kohta sitten Lähi-Itä nousee uuteen loistoon? Ja siellä ei valkoinen natsirasisti pääse häiritsemään, JUUTALAISVALTIO voi siellä rakentaa muureja ja aitoja JUUTALAISIA VARTEN.

  Kyllä, tämä olisi parasta kaikille ja jos kaikki juutalaiset todella lähtevät Israeliin, minä tunnustan Israelin. Voi että, silloin minusta tulee oikea Israel-Fani! 🙂

  Ja sitten kun kaikki juutalaiset ovat JUUTALAISVALTIOSSA, joka on JUUTALAISIA VARTEN, oi, sitten tuuli alkaa kuiskailemaan VALKOISTEN VALTIOSTA, joka on VALKOISIA VARTEN. Ihan leikillisesti tuuli sitten kuiskaillee, että ”kaikki ulos piiloistaan!” 🙂

  Oi, lähtekää omaan Luvattuun Maahanne! Lähdettehän? Lähdettehän varmasti? 🙂

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Täytyy vielä lisätä, että kun kaikki maailman juutalaiset olisivat sitten muuttaneet JUUTALAISVALTIOON, joka on JUUTALAISIA VARTEN, niin sittenhän me näkisimme, millainen valtava menetys tämä olisi Euroopalle, joka varmaan sitten vajoaisi suurtyöttömyyteen ja valtavaan massamaahanmuuttoon ja velkaantuisi ja voisi oikein huonosti.

  Tai hei! Ehkei sittenkään, kun mehän OLEMME jo saavuttaneet kaiken tuon, vaikka he ovat keskuudessamme. Mitenkähän valtavan, hirveän huonosti meillä menisi ilman heitä? Voi kauheata…

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Belgiassa on neljä aluetta: Flanderi ja Bryssel, joissa juutalaisiin suhtaudutaan kielteisesti ja sitten Vallonia (ranskankielinen) ja Itä-Belgia/Ostbelgien (saksankielinen alue), joissa juutalaisia ei vihata eikä vainota. Selitys on yksinkertainen, flaaminkielisessä Antwerpenissä juutalaiset elävät sosiaaliavun varassa Berchem-getossa, jossa lapsia voi olla kymmenen perhettä kohden. Kun ei-juutalaiset kulkevat heidän kaduillaan ja heidän kaupunginosassaan, voivat heidän lapsensa ajaa vieraita päin tarkoituksellisesti potkulaudoillaan, heittää kivillä tai sylkeä. Näin on minulle kertonut kaksi Antwerpenissä asuvaa parikymppistä tyttöä, jotka ovat se kokeneet kasvettuaan itse kaupungissa. Minulle ei lähes kaksimetrisenä korstona tulla yleensä vittuilemaan, joten tälläinen on jäänyt huomaamatta, vaikka olen usein kävellytkin Berchemin kaupunginosan läpi. Juutalaisia on Antwerpenissä paljon ja osa heistä työskentelee timanttikauppiana ja timanttien valmistajina (hiojina). Mutta suurin osa elää sosiaaliturvalla.
  Se riittää jo antisemiittisen asenteen luomiseen. Brysselissä taas on paljon arabeja, jotka eivät pidä juutalaisista…koska Israel. Brysselin ja Flanderin juutalaiset ovat enemmistöltään siionisteja ja matkustavat usein Israeliin.

  Valloniassa yleensä ja etenkin sen suurimmassa kaupungissa Liégessä, jossa tunnen paikallisen synagoogan turvallisuudesta vastaavan juutalaisen, ei ole juutalaisiin kohdistuvaa avointa vihaa tai halveksuntaa. Tunnen hänet niinkin hyvin, että olen juonut usein viiniä ja muita väkijuomia hänen kotonaan asuessani kolme vuotta vuokralla hänen omistamassaan asunnossa. Hän on antisiionisti ja vastustaa Israelin valtiota ja sen politiikkaa. Hän vastustaa myös NATO:a ja USA:n sotapolitiikkaa. Hän osallistuu Palestiinan puolesta järjestettäviin mielenosoituksiin juutalaisena ja pitää kaulahuivia, jossa on Palestiinan lippu ja kuva kokonaisesta Palestiinasta. Hän on tyypillinen Valloniassa tai Itä-Belgiassa asuva juutalainen, joka matkusti Kuubaan ja USA:han asuessani Liégessä, eikä hän voisi kuvitella astuvansa jalallaan apartheid-Israeliin. Koko Belgia jakautuu kahtia poliittisesti ja kielellisesti. Valloniassa ovat aina vallassa sosialistit ja Flanderissa kristillisdemokraatit ja kansallismielinen oikeisto.

  Belgiasta ei mielestäni voi puhua yhtenä maana. Ei voi mielestäni myöskään sanoa yleisesti., että juutalaiset koko Belgiassa pelkäisivät näyttää juutalaisuutensa. Koko Belgian valtio on keinotekoinen luomus, joka pysyy pystyssä ainoastaan siksi, että EU ja NATO ovat tehneet Brysselistä pääkaupunkinsa.

  Julkinen liikenne toimii suurilta osin kuin kahdessa eri maassa. Valloniassa on oma julkinen liikenteensä ja Flanderissa omansa. Molemilla alueilla on omat televisionsa ja omat Metro-lehtensä omilla kielillään. Koska Flanderi on oikeistolainen, siellä yhteiskunta toimii oikeistolaisilla periaatteilla ja koska Vallonia on sosialaistinen, se heijastuu luonnollisestikin paikallistasolla yhteiskuntarakenteessa. Molemmilla ”mailla” on omat parlamenttinsa ja siksi missään muussa maassa ei olekaan niin paljon ministereitä kuin Belgiassa. Lisäksi DG:llä on oma saksankielinen itsehallintoalueensa hallintorakennuksineen.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Mielenkiintoisia uutisia.

  Omat koirat mahdollisesti purivat (tosin MSM:n uutisointi on hyvin, hyvin epäluotettavaa). AFP uutisoi, että Brysselin juutalaismuseon iskusta on pidätetty Syyrian jihadisti eli ts. yksi niistä hulluista, joita Israel ja USA ovat rahoittaneet.

  Jos tämä on totta niin onhan se eräänlaista ”oikeutta”.

  Jos asia on näin, kaikki puhe antisemitismistä loppuu tähän ja kuten olette huomanneet, se loppuikin jo. Harmittava takaisku.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Belgian poliisi tiedotti:

  Brysselin juutalaismuseon hyökkäyksestä pidätetty on 29-vuotias jihadisti.

  Tämä on sitä ihanaa ”monikulttuurisuutta”. Omat koirat purivat, sillä Ranskan juutalaisyhteisö on aina ollut kärjessä vaatimassa Valkoisen Ranskan muuttumista muslimeista ja afrikkalaisista muodostuvaksi monikulttuurionnelaksi.

  Israel kutsuu kohta, kun Ranskassa on muslimienemmistö. Ja sitten tietenkin Ranskan ydinase on muslimipresidentin sormen alla. Sitä saa, mitä tilaa. Sweet justice. 🙂

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 8. Ei näytä irtoavan:
  ”Under the leadership of Marine Le Pen, the Front National has expelled pro-European activists and selected a number of ethnic minority candidates for local elections.

  Le Pen met last year with Jewish leaders and declared that anyone who questions the “Holocaust” will immediately be expelled from her party:

  Her boyfriend, Louis Aliot, vice president of Front National, has Jewish ancestry. Aliot has been trying to “rebuild [Front National’s] connections to the Jewish community,” and said: “we should not allow it to be said that the NF is a party excluding Jews. One can be of Jewish faith and belong to the NF.”

  Le Pen apparently has trouble staying in a relationship, having been divorced several times. Aliot is her latest boyfriend.

  The Standard ”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Hankala tietää näistä kansallismielisten puolueiden johtajista ovatko he sätkynukkeja vai eivät. Vaikka holokausti on juutalaiseliitin luoma sotavalhe, mikä pitäisi ehdottomasti paljastaa, niin on asian esiintuominen riskialtista. Juutalaisomisteinen valtamedia lynkkaisi heidät välittömästi ja aloittaisi kuukausia kestävän lokakampanjan henkilön ja puolueen suuntaan.

   Tämän vuoksi kansalaisaktivismi on tärkeää, ihmisiä pitää valistaa tästä ongelmasta. Mitä useammalta taholta ihmiset kuulevat saman asian, niin sitä enemmän he alkavat epäilemään omia uskomuksiaan maailman tilasta.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. No kyllähän Le Pen on muutenkin hypännyt juutalaisten kelkkaan. Soinilaiset sionistipuolueet ovat nousussa Euroopassa. Netanjahu varoitti Euroopan äärioikeistoa juuri natsismista. Sionismi ja Israelia myötäilevä muslimiviha hänelle tietenkin sopii eikä siinä mitään.

    Persujen aggressiivinen sionismi ja ”antisemitismin” ja ”uusnatsismin” vastustaminen antavat ymmärtää, että he ovat suurompia uhjia esim. sananvaapaudelle ja siis pahimpia vihollisia.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Ha, ha, haa! JSD on todellisuudessa Juutalais-Sionistinen-Monologi eli JSM. Sionistit sanelevat poliittisille puolueille, virkamiehille, luterilaisille papeille ja liikemiehille, mitkä ovat Juutalaisien Sionismin Monologin eli yksin puhelun päämäärät ja miten ne pitää toteuttaa.

   Kuinka joku voi olla niin tyhmä, että päästää näitä piruja ovesta sisään Martti Lutherin varoituksista huolimatta. Kuinka joku voi olla niin tyhmä, että kuuntelee heidän yksisuuntaista monologiaan, joka on täynnä valhetta, rasismia, apartheidia ja megalomaniaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Siionistien suru-uutiset jatkuvat: Lehtimagnaatti Lewis Katz sai surmansa lento-onnettomuudessa USA:ssa. Hän omisti ainakin seuraavat sanomalehdet: The Inquirer, The Daily News ja Philly.com.

  Tietenkin on sattumaa, että hän oli myös siionisti.

  Kun luin onnettomuudesta, mietin mielessäni, että tällä ryhmällä on varmaan melkoinen yliedustus Gulfstream IV-jettien matkustajalistoissa ja näinhän se sitten olikin. Osanottoni. Toisaalta uskoisin, että ko. sanomalehdet ja mediat päätyvät varmaan turvallisiin siionistisiin käsiin jatkossakin. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Kosher-teurastetun lihan maahantuonti Suomeen pitäisi kieltää jo olemassa olevan eläinsuojelulain säädännön avulla.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat