Mielenosoitus: Hallituksen erottamiseksi ja Suomen eroamiseksi Euroopan unionista

HALLITUKSEN EROTTAVA JA SUOMEN EROTTAVA EU:STA -mielenosoitus Helsingissä 1.9. 2020 klo 13:30

Mielenosoitus alkaa Eduskuntatalon edessä klo 13:30, jossa kuullaan puheenvuoroja niin ennalta kutsutuilta vierailijoilta kuin myös mielenosoitukseen osallistuvilta kansalaisilta.

Mielenosoituksella me suomalaiset vaadimme Suomen hallituksen eroa sekä Suomen eroa EU:sta. Koemme, että EU menee vääjäämättä kohti liittovaltiota ja Suomen hallitus pääministerin johdolla tekee maastamme ikuisen velkavangin unioniin. Jo nykyisinkin korkeaa verotustamme ollaan nostamassa entisestään ja ajetaan suomalaiset ahdinkoon vain sen vuoksi, että vastuuttomalla taloudenpidolla eläneet eteläeuroopan maat saisivat oman taloutensa tasapainoon. EU:n elpymispaketti on täysin kohtuuton Suomen osalta emmekä voi sitä mitenkään hyväksyä. Suomi on itsenäinen maa ja sellaisena sen tulee pysyäkin.

Meidän tulee saada päätösvalta oman kansamme asioista ja hyvinvoinnista takaisin Suomeen, se ei kuulu EU:lle. Pidämme itsenäisyydestämme kiinni ja siten haluamme kunnioittaa myös sen meille taistelleita esi-isiämme. Siksi vaadimme Suomen hallituksen eroa ja eroa EU:sta.

Tapahtuma on suunnattu Suomen kansalle, eikä se liity minkään poliittisen puolueen, ryhmän, järjestön tai muunkaan yhteisön toimintaan eikä näin ollen mielenosoituksessa sallita muita tunnuksia tai lippuja kuin Suomenlippu sekä tapahtuman luonteeseen sopivia banderolleja. Tapahtumasta on tehty asianmukaiset ilmoitukset viranomaisille ja järjestävä taho muistuttaa koronan edellyttämistä toimenpiteistä ennen tapahtumaa ja myös sen aikana.

Julkaisuvapaa 27.7.2020

Helsingissä 27.7. 2020
Tapahtuman järjestäjän puolesta: Suvi Ahonen

………………………………………….

Toimituksen huomiot

Yllä olevaan lehdistötiedotteeseen viitaten Suomen valtio on niin lujasti sionistisen7Brysselin lobbausjärjestelmän ja sionistien hallitseman Yhdysvaltojen1,2,3,4,5,6,7sekä sen tiettyjen läntisten liittolaisten kontrolloima Unionin maakunta, että mitkään mielenosoitukset eivät edistä esitettyjä vaatimuksia. Suomen poliittinen johtajisto tekee päätöksiä negatiivisen globaalin eliitin käskyttämänä. Hallituksen eroaminen ei pelasta Suomea. Suomen pelastumiseksi kansainvälisten rahoituslaitosten ja globaalien pääomien orjuudesta, pitäisi mielenosoitusten sijaan tehdä täydellinen yhteiskunnallinen ja poliittinen vallankumous. Tämä ei kuitenkaan onnistu ilman laadukasta ja laajalevikkeistä vapaatamediaa. Joskin Magneettimedia suhtautuu suopeasti kaikkeen poliittiseen aktiviteettiin, jolla vastustetaan globalistien ja heidän kätyriensä Suomea ja sen kansaa kurjistavaa toimintaa.

Magneettimedian toimitus

Magneettimedian toimituksen lähteet

1. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.

2. Ginsberg, Benjamin (1993).TheFatal Embrace: Jews and the State. Chicago: by The University of Chicago. 1-2, 103 s.

3. Bar-Yosef1994,Maariv 2.11.1994, ‘The Jews Who Run Clinton’s Court’; Duke 2003, 146-147.

4. Rami, Ahmed (1988).Vad är israel? Stockholm: Kultur förlag. S. 65 ja 66.

5. JohnMearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Luettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby

6. IsraelShahak (1997). Open Secrets

7. Universityof Bath (2016). The Israel Lobby and the European Union. Saatavina: https://researchportal.bath.ac.uk/en/publications/the-israel-lobby-and-the-european-union

15 kommenttia

 1. Toivottavasti Persut eivät yritä omia tätä tilaisuutta itselleen, sillä Persuthan eivät oikeasti ole EU:sta eroamassa vaikka yrittävätkin esittää EU vastaista puoluetta. Toivottavasti kansa ymmärtää, että Persut eivät ole EU vastainen puolue ja kansa keskittää äänensä ja energiansa niille tahoille jotka aidosti haluavat EU:sta eroon.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
  1. Pahoin pelkään että joku/jotkut PS ja KD puoluelaiset tulevat tuonne keräämään pisteitä.

   Vihervasemmisto ei tue tapahtumaa kun on kerran nyt vielä itse hallituksessa ovat mukana hääräämässä.

   Yhtä suurta pelleilyä kuin Ruotsin parlamentissa.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 2. Te jotka katsotte tämän ja vieläkin luulette olevanne ”maapallolla” niin piru teidät perikööt!!

  Moni kristitty ei ymmärrä että kaiken tämän tarkoitus satanisteilla eli vapaamuurareilla ja juutalaisilla ym muilla alajärjestöillä on peittää PÄIVÄNSELVÄ LUOJAN OLEMASSA OLO! Valitettavasti aivopesu on monissa liian syvällä!!!!

  Arvostan suuresti sivuston pitäjää, mutta hän on valitettavasti mennyt samaan valheeseen mitä itsekin pidin naurettavana vaikka olin juutalaisten juttuihin herännyt yli kymmenen vuotta!!

  älkää helvetti viitsikö sanoa että uskotte tämän olevan todellisuutta:

  https://www.youtube.com/watch?v=EEIk7gwjgIM

  Ja jos NIIN KUTSUTUT HERÄNNEET vielä uskovat tämän niin suosittelen menemään tutkituttamaan pään!!!

  Ettekö tajua kuinka typerää nykyinen niin kutsuttu tiede on 🙂

  Einstein oli ainoastaan juutalainen huijari jota nikolai tesla kutsui hulluksi jolla ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa!!

  Vituttaa tälläiset ateistit joka itse olin ja uskovaiset joilla ei ole hevon vitun käsitystä mistään niin perus lammas massalla tulevat sanomaan ja neuvomaan saatana!

  Menkään yliopistoon/tekuun/ yläasteelle ja kuunnelkaa mitä vittua nämä hörhöt eli opettajat ja professorit opettavat jälkipolvelle!!!

  TODELLAKIN AIVOKUOLLUT GOYIM LAUMA SANOINKUVAAMATTOMAN TYHMÄ JA HYVÄ USKOINEN AUKRORITEETTEJA KOHTAAN!!!!! Oksettavaa! Toivottavasti pistävät syanidia vähintään 3 miljardiin lampaaseen rokotteilla saatanan Aukroriteetti uskovaiset IDIOOTIT!!

  Plusääni(7)Miinusääni(5)
  1. Mörköstä, koronavirus- ja rokoteterrorismista, lukuisia kirjoituksiani tämän artikkelin kommenteissa:

   Röyhkeys huipussaan

   Ovat suomennoksia ja referointeja asiaa tuntevien tahojen kirjoituksista. Rokotteet ovat puhdas huijaus. Ne täytyy lopettaa kokonaan, samoin rokote- ja lääketeollisuuden rahoittama ja siis omistama THL (THL, ”Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos”, on puhdasta ja röyhkeää kemikaaliterrorismia, jossa ihmiselämällä tai ihmisterveydellä ei ole mitään väliä. Jo laitoksen nimi on irvokas).

   On hyvä kirjoittaa omalla nimellä.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
  2. Flat Eart höpötys on PsyOp jolla pyritään tekemään toisinajattelijat naurunalaisiksi. Sitä on jo käytetty esim. Belgradin mellakoissa protestoijien leimaamiseen mediassa.

   https://www.youtube.com/watch?v=RYq7nDACqTo

   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/04/30/littumaahuijaus/
   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/05/27/fe2/

   Tyynenvaltameren yli menee lentoja jotka kestävät n.12 tuntia. Se ei olisi mahdollista litteällä maanpiirillä.

   Plusääni(5)Miinusääni(3)
  3. Enpä olisi uskonut että heti törmää teihin ’lätty-harhaisiin’ kun aletaan puhumaan asioista oikealla nimellä.
   Tietenkin jokaisella tai ainakin monilla meistä on kova tarve tuoda esiin ajatuksiaan etuajassa eli ei ole malttia perehtyä totuuteen.
   Jos nyt olet lätty-miehiä niin mikset sano sitä suomeksi ja perustele omin sanoin vaan linkkaat noita ainakin minulle mitään sanomattomia videoita?
   Vai oliko tarkoituksesi kenties sanoa että lätty-miehet ovat psykoottisten harhojensa vallassa? eivätkä kykene muodostamaan selkeää kuvaa todellisuudesta.

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
 3. ”mitkään mielenosoitukset eivät edistä esitettyjä vaatimuksia”. Näinhän tilanne tosiasiallisesti on. Kaiken lisäksi jopa kansallismieliset ryhmät suhtautuvat mielenosoituksiin nuivasti ja pilkkaavat näissä aktiiveja. Liikkeelle tulee huonoa mainetta ja milloin mitäkin selityksiä. Lammaskansan luottamus viranomaisiin, kansanedustuslaitokseen ja valtamediaan on edelleen huimalla tasolla ja tämä puolestaan ruokki asennetta, että: ”minun ei tarvitse tehdä mitään, koska joku muu taho hoitaa asiat kuntoon”.

  Kansan laaja ja raju reagointi voi muuttaa poliitikkojen käyttäytymistä. Esimerkiksi Serbiassa saatiin estetyksi toisen aallon Covid-sulkutilat, koska kansa siellä protestoi niin äänekkäästi. Pikku maalla ei ole mahdollisuutta pehmentää sulkutilojen vaikutusta rahaa painamalla, kuten USA tekee.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Itse puolestani uskon siihen että todellinen muutos tapahtuu vasta kun kansan selkeä enemmistö ryhmittyy yhdessä hyväksymänsä tavoiteohjelman taakse ja muodostaa Eduskuntaan suurimman ryhmän joka tukee puolueettomista asiantuntijoista, siis EI POLIITIKOISTA, koostuvaa ja koko kansan ja yhteisen hyvän etua ajavaa hallitusta.
   Nykyinen hajautettu ja keskenään riiitelevä kansa on nwo-mafian ’toteutunut toiveuni’ koska se on voimaton tekemään muuta kuin riitelemään ja siten takaa mafialle työrauhan kulissien takana.
   Jos vaikka esim. joku karismaattinen ja vahva mies ottaa tehtäväkseen yhdistää ne voimavarat eri puolueissa jotka haluavat palauttaa maallemme itsenäisyyden ja kokoaa ne yhteen niin siitä voi muodostua niin suuri joukko että se samaan hiileen puhaltaessaan saa enemmistön Eduskunnassa joka on ylin vallankäyttäjä maassa ja voi kääntää maan poliittisen kurssin tukemaan itsenäisyyden, oman rahan ja pankin asiaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Kristityt pitäisi saada myös sankoin joukoin mukaa tukemaan sellaista poliittista toimintaa joka palauttaisi maan itsenäisyyden ja moraalin.
    Nyky menolla loppu häämöttää kun ihminen ei enää noudata Jumalan tahtoa ja on antautunut satanististen ’pääkallomiesten’ valtaan.
    Linkin artikkelissa pohditaan kommenttipuolella oman maammekin murheellista tilannetta.
    Venäjä jota kohtaan maamme media käy kovaa propagandasotaa ei ole unohtanut Jumalaa ja kansasta yli 60% on ortodoksi kristittyjä.
    https://vastavalkea.fi/2020/07/27/venaja-ja-kiina-jokerikortteina-geopoliittisessa-pokerissa/

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. HPV-rokotukset ja vaiettu totuus
  Onko taustalla tietoinen harhaanjohtaminen? Tekijä Elina Vuorenmaa – 31.7.20207

  Sosiaali- ja terveysministeriö on kaikessa hiljaisuudessa hyväksynyt muutokset kansalliseen rokotusohjelmaan. 11-12 -vuotiaat pojatkin saavat 20.8.2020 alkaen valtion piikkiin HPV-rokotukset. Vanhemmat pojat saavat ns. täydennysrokotuksen.

  Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Tuija Leinon mukaan rokottamisen hyödyt ovat mittavat myös inhimillisesti. Leino ei kuitenkaan kerro vahingossakaan tuhansien nuorten ja heidän perheidensä epäinhimillisestä kärsimyksestä – HPV-rokotteen tuhotessa joidenkin terveyden koko loppuelämäksi.

  https://vastavalkea.fi/2020/07/31/hpv-rokotukset-ja-vaiettu-totuus/

  tämä on karmaiseva esimerkki siitä mitä EU-todellisuus on. Kannatta lukea !

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Olisi HYVÄ, jos THL:ää ei olisi Suomessa. Myös olisi HYVÄ, jos sosiaali- ja terveysministeriöön saataisiin tervejärkiset ihmiset terveysklovnien tilalle. Nyt koko terveydenhuolto on kemikaaliterroristien (rikollisten siis) ja terveyskriminaalien hallussa. Aikovat myrkkypiikeillään kajota poikiin! Mutta kyllä tämä läpisyntinen kansa on ansainnut nämä kauheudet ja terroristit. Ei tässä viime kädessä mitään epäoikeudenmukaista ole. Lapsiakin tämä kansa on murhannut noin 700 000 aborteissa. Homot riehuvat. Jumalaa pilkataan. Kaikista näistä Raamattu säätää kuolemantuomiot. Jatkossa siis tulee niitäkin.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Kun vetoat Raamattuun paljastat että olet sionistien juoksupoika. Olisi aika sinunkin jo herätä todellisuuteen.

    Kristittyjen ’patologisen altruismin’ sokaisemat silmät pitäisi avautua niin ihmiskunta saisi suuren lisävoiman jolla vastustaa pakanallisen ’juutalais’mafian pakanallista maailmanherruushanketta (Nwo-agendaa) jota kristityt – itse sitä ymmärtämättään – nyt tukevat ja edistävät.

    Kuten kommunismi myös kristinusko on juutalaisten juoni. Thomas Daltonin syvältä luotaava ja historialliset faktat tarkkaan analysoiva artikkeli paljastaa kuinka kristinusko ja sen teologia on laadittu edistämään vain juutalaisten omaa strategiaa Roomaa vastaan.

    Christians! Wake up! Your lives are a fraud.
    Paul and his fellow Jews pulled a colossal hoax on you, and present-day Jews are only too happy to perpetuate this fraud.
    And you pay the price, every single day.

    https://nationalvanguard.org/2020/08/christianity-the-great-jewish-hoax/

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Oheisessa podcastissa Tuomas Malinen kiteyttää ihan hyvin, että tämä viimeisin EU elvytyspaketti on vain lahjus Italialle, jotta ne pysyisivät EU:ssa!

  https://youtu.be/IMDrFTPL5MI

  Italiassa voimakas EU ja euro -vastustus (ja rokotevastustus myös).
  Tuomas Malinen sanoo tuossa myös, että Suomen kannattaisi erota EU:sta ja eurosta, koska Suomen viennin heikkouden takia Suomella ei ole varaa olla EU:ssa.

  Ja tuolla elvytyspaketilla jälleen kerran tuetaan vain ulkomaisia isoja pankkeja.

  Niin. Se on kyllä ihmeellistä, että esim. hoitajamitoitukseen ja pieneläkeläisten vappusataseen ei ollut kuulemma varaa, mutta samaan aikaan – nyt taantumassa – (yli 150000 lomautettua) tuollaisiin EU-pankkitukiin on varaa? Yksityisiä europankkeja tuetaan, vaikka samaan aikaan ollaan menossa todella pahaan taloudelliseen kurimukseen täällä kotimaassa. Syksyllä tulee kunnon YT-pommitus vientialoille. Siksi persut olisivatkin halunneet tämän elvytyspakettiasian pikaista käsittelyä, jo ennen syksyä. Sanna Marin ja kaikki nuo 200 roistoa, myös persut ovat kv. pankkien katalia kätyreitä. Suomea johtaa järjestäytynyt rikollisuus.

  Rahaa tyhjästä luovien pankkien tukeminen on muutenkin aika irvokas asia. Ne eivät oikeasti ole lainanneet mitään omaansa, luottotappio ei ole oikeasti tappio, vaan voitto, niin saavat perusteltua pankkitukitarpeensa.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/09/12/pankkikriisin-uskottavuus/

  Maksamaton laina on liikepankille vain veikkaus joka on mennyt pieleen. Pankkien omaa pääomaa niissä lainoissa on kiinni 0 euroa. Koska, nykyisessä rahajärjestelmässä lainanottaja rahoittaa sen lainan takaisinmaksusopimuksellaan, pankki vain luo sen alkupääoman tyhjästä. Lainanottaja luo sen rahan esim. oikealla työllä, ja pankki tuhoaa sen rahan sitä mukaa kun laina lyhenee. Tämä on todella irvokasta, kun sitä tarkemmin miettii. Modernia maaorjuutta.

  Prof. Werner brilliantly explains how the banking system and financial sector really work.

  Moni kuvittelee edelleen, kuten myös joissain kouluissa opetetaan, että liikepankit toimivat kuten niiden pitäisikin toimia, eli että ne olisivat vain rahan välittäjiä. Tämän väärän käsityksen mukaan sitten toimitaan, ja päätetään ja huidotaan. Joka ikinen FIAT raha on aina inflatoitu tuhoon. Näin on juuri käymässä dollarille ja kohta eurolle.
  https://youtu.be/uor4SxUyyS4

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Superrikkaat juutalaisryhmät saivat noin miljardi dollaria Covid-”hätäapua”

  Mutta arvaa mitä? ”Se ei ole tarpeeksi!”

  Super-Rich Jewish Groups Got About $1 Billion in Covid “Emergency Relief”
  But, guess what? “It’s not enough!”

  MORE THAN 1,000 US Jewish organizations received federal coronavirus relief loans totaling approximately $540 million to $1.3 billion.

  The recipients included several organizations that laid off employees during or immediately after the loan period, and Jewish spokesmen say that this suggests “that the relief legislation has not averted a financial crisis among Jewish organizations.” The possibility that they simply pocketed or invested the funds for a quick profit was not explored or investigated.

  But, guess what? “It’s not enough!”

  At least seven Jewish organizations received loans between $5 million and $10 million, according to the Neiss analysis. All but one are headquartered in the New York metropolitan area. They are:

  The Anti-Defamation League
  The Orthodox Union, an umbrella Orthodox Jewish organization
  The Union for Reform Judaism, an umbrella Reform Jewish organization
  The Jewish United Fund of Metropolitan Chicago, a communal fundraising body
  The Yeshivah of Flatbush, a New York City Jewish day school
  The Abraham Joshua Heschel School, a New York City Jewish day school
  United Hebrew, a Jewish home for the aged in New Rochelle, New York
  Among the other 1,100 or so Jewish groups that received loans were hundreds of synagogues, day schools, community centers, and Jewish federations. Almost half received loans under $350,000. “70 Faces Media,” the parent company of the Jewish Telegraphic Agency, also received a loan.

  Welcome to America, where “free” money rains down upon the world’s richest, most powerful, and most ungrateful ethnic group — while the founding race which brought this country into being is being impoverished, driven to drugs and suicide, and ethnically cleansed.

  * * *
  Source: Jewish Telegraphic Agency and National Vanguard correspondents
  https://nationalvanguard.org/2020/08/super-rich-jewish-groups-got-about-1-billion-in-covid-emergency-relief/

  Olisiko jenkkien (ja EU:nkin) jo korkea aika miettiä koko maansa hallinnon uudistamista ja ottamista se kokonaan omiin käsiin
  https://nationalvanguard.org/2020/08/notes-on-the-leadership-principle/

  Kummallista on kun meistä goimeista on niin mukavaa tyhjentää omaa kukkaroa rahanahneelle sionisti- ja pankkiiri-mafia eliitille

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat