Mikrosirut ovat jo käytössä; valtamedia markkinoi siruja fanaattisesti

Valtamedia painottaa mikrosirujen “joustavuutta” muiden muassa älypuhelimesta luettavaan koronapassiin verrattuna. Mikrosiruja on nahkan alla jo tuhansilla ruotsalaisilla ja sirut ovat rantautuneet myös Suomeen. 

Ruotsalainen start up -yritys Dsruptive Subdermals on esitellyt noin riisinjyvän kokoisen ihon alle asennettavan mikrosirun, johon kyetään tallentamaan mutkattomasti kaikenlaista tietoa, esimerkiksi koronapassin.1 

Pohjoismaiset teknologiayritykset Dsruptive Subdermals ja Epicenter,  ovat aloittaneet ihmisten ihon alle  asennettavien mikrosirujen tuotannon.1 Näitä mikrosiruja hyödynnetään esim. koronapassien tarkastamisessa. Yritykset ovat saaneet laajasti positiivista palstatilaa valtamedialta, joka on kannattanut koronarajoitusten herkeämätöntä tiukentamista. 

Helsingin Mikonkadulla sijaitseva yrityskeskittymä Epicenter on asentanut 17. marraskuuta 2021 vapaaehtoisille henkilöille ihonalaisia mikrosiruja ensimmäisenä organisaationa Suomessa. Ruotsin vastaava Epicenter on asentanut mikrosiruja jäsenistöllensä jo vuodesta 2017 alkaen. 

Mikrosirun tuomaa hyötyä ylistetään1 

Koronapassin lukeminen käy sitten vaikka ravintolan ovella helposti vain kättä skannerille näyttämällä. Lukijalaite avaa koronapassin, joka on käytännössä PDF-dokumentti. 

– Tämä tarkoittaa sitä, että minulla on aina koronapassi mukana ja se voidaan tarkistaa kätevästi, kertoo Dsruptive Subdermalsin toimitusjohtaja Hannes Sjöblad uutistoimisto AFP:lle.1 

Dsruptive Subdermalsin markkinat eivät ole vielä täysin revenneet, mutta kuitenkin mikrosiruja on tällä hetkellä käytössä muutamalla tuhannella ruotsalaisella.1 

Vaikka Ruotsissa on jo mikrosiruja käytössään muutamalla tuhannella ihmisellä, on ilmeisesti koronapassin ominaisuudella varustettuja mikrosiruja muutamalla sadalla ruotsalaisella ihonsa alla. Tämä viimeksi mainittu tietysti helpottaa eliitin taakkaa koronarajoitusten toteuttamisessa. Ruotsissa sirun käyttöä on laajennettu nopeasti ja sen avulla voidaan maksaa myös esimerkiksi junalippuja. Teknologiavaikuttajien mukaan siruihin voidaan vastaisuudessa liittää yhä uusia ominaisuuksia. 

Yksityisyydensuoja heikkenee; mikrosiru mahdollistaa tulevaisuudessa paikannusominaisuuden 

Terveystietojen lataaminen mikrosirulle aiheuttaa mikrobiologi  Ben Libbertonin mukaan tietoturvaongelman. Sillä esimerkiksi sirulla olevan datan voisi lukea kuka tahansa älypuhelimella. 

– Ongelmana on datan käsittely ja suojaaminen. Sitä täytyy vielä kehittää, etteivät tiedot päädy vääriin käsiin, Libberton huomauttaa. 

Tietoturva-ammattilaiset ovat myös varoittaneet sirujen merkittävistä riskeistä kansalaisten yksityisyydensuojan kannalta.  

Jos mikrosiruihin asennetaan myöhemmin  esimerkiksi paikannusominaisuudet, kykenevät poliittiset valtaapitävät, virkamiehet ja teknologiamonopolit vakoilemaan reaaliajassa muiden muassa kansalaisten liikkumista, sosiaalisia verkostoja sekä taloudellisia tottumuksia.

Valtamedian on kuitenkin painottanut, että mikrosiruihin liittyvä epäluulo koskee ennen kaikkea ”foliohattuja” ja ”erilaisiin salaliittoteorioihin uskovia ihmisiä”. Vielä kaksi vuotta sitten ajatus ihonalaisiin mikrosiruihin ladattavista terveyspasseista ja niihin liittyvistä liikkumisrajoituksista leimattiin ”salaliittoteoriaksi”. Nyt skenaario on kuitenkin täysin realisoitunut. 

Loppupäätelmä 

Vaikka ihon alle asetettavassa mikrosirussa ei vielä olisikaan GPS-ominaisuuksia, niin voidaan ajatella, että suurella todennäköisyydellä tulevaisuudessa siru varustettaisiin  GPS-ominaisuuksilla, joten kansalaisten valvonta olisi tehokasta. Mikäli joku olisi puhunut 1990-luvulla ihon alle ihmisille liitettävistä ja tietyillä ominaisuuksilla varustetuista mikrosiruista, niin totta vieköön riemulla ei olisi ollut rajoja. Näin ollen voitaisiin ajatella, että tulevaisuudessa mikrosirut kehitettäisiin varustukseltaan GPS- ja yms. lisäominaisuuksilla. Ongelmana GPS-laitteen asentamisessa pienoiskoossa on se, että GPS vaatii sähköenergiaa, joten kuinka saataisiin siruun niin pieni akku, että siinä olisi yltäkyllin sähköenergiaa? Ja toisaalta kuinka akut ladattaisiin nahkan alla sijaitseviin siruihin? Paikannusominaisuuksien yhdistäminen siruun tässä tapauksessa näyttäisi todellakin vaativan aivan uudenlaista tegnologiaa.

Yllä esitetty mikrosiru-ohjelma palvelee juutalaismafian pyrkimyksiä muodostaa tulevaisuudessa Uuden Maailmanjärjestyksen mukainen riittävän tehokas valvontajärjestelmä. Tällä juutalaismafian Uudella Maailmanjärjestyksellä tarkoitamme juutalaisen Klaus Schwabin unelmaa neljännestä teollisesta vallankumouksesta (Fourth Industrial Revolution, 4IR), jossa Davosin agendan mukaisesti ja WEF:n järjestelyihin sisältyen toteutetaan The Great Reset –operaatio. Mainitussa  Schwabin utopiassa tai paremminkin dystopiassa kaiken omistaa globaalista eliitistä muodostunut hallintojärjestelmä, mutta siinä ihmiset eli totaalisen valvonnan alla olevat orjat eivät omista mitään ja silti he ovat “onnellisia”.   

Markku Juutinen   

Lähteet 

De vill ha vaccinpass i mikrochips under huden – Dagens PS 

Suomalaisille ihonalaisia tunnistesiruja – Uusiteknologia.fi 

Would you be willing to have your COVID health pass implanted in your hand? | Euronews 

Svenskarna ska stoppa it-attacker mot din kropp (nyteknik.se) 

”The Great Reset” Is Here: Follow the Money. ”Insane Lockdown” of the Global Economy, ”The Green Agenda” – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization 

The Davos Agenda | World Economic Forum (weforum.org)  

_ _ _ _ _  

 1. Pekka Numminen (27.12. 2021). Iltalehti, uutiset; ulkomaat. Ruotsalaisfirma esitteli ihon alle asennettavan mikrosirun, joka on samalla myös koronapassi. 

15 kommenttia

 1. Tämä on suuri uutinen.
  Joulukuun 31. päivän 2021 jälkeen CDC peruuttaa PCR-testin hätäkäyttöluvan COVID-19-testaukseen. CDC myönsi vihdoin, että testi ei erota influenssaa ja COVID-virusta toisistaan.
  CDC:n verkkosivuston kautta:
  Tätä muutosta varten CDC suosittelee, että kliiniset laboratoriot ja testauspaikat, jotka ovat käyttäneet CDC:n 2019-nCoV RT-PCR-testiä, valitsevat ja aloittavat siirtymisen toiseen FDA:n hyväksymään COVID-19-testiin. CDC kannustaa laboratorioita harkitsemaan sellaisen multipleksimenetelmän käyttöönottoa, joka voi helpottaa SARS-CoV-2:n ja influenssavirusten havaitsemista ja erottelua. Tällaiset määritykset voivat helpottaa sekä influenssan että SARS-CoV-2:n jatkuvaa testausta ja säästää sekä aikaa että resursseja influenssakauden alkaessa.
  Tämä selittää influenssatapausten katoamisen Yhdysvalloissa vuonna 2020. Se myös paisutti COVID-tapauksia, kuten tohtori Fauci ja DC-eliitti tiesivät tapahtuvan.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=247718
  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)
  Uusi huijaus-testi siis tulossa vai???

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Uudet kujeet nimimerkin kommenttiin liittyen:

   Itse asiassa tuo ”toinen FDA:n hyväksymä Covid-19 testi”, johon on tämän vuoden alusta siirrytty, on edelleen PCR-testi, tosin ”terästettynä”. Tästä on tietoa 12.8.2021 täällä julkaistussa David Icken videon suomennoksessani ”David Icke luo yleiskatsauksen virukseen, jota ei ole olemassa”,

   David Icke luo yleiskatsauksen virukseen, jota ei ole olemassa

   Seuraavassa asianomaista kohtaa koskeva siteeraus artikkelistani (”minä” artikkelissa on siis David Icke; suomennos on hänen puhettaan):

   Viime viikolla tuli julkisuuteen tämä Jon Rappoportin artikkeli,

   https://blog.nomorefakenews.com/2021/07/29/cdc-fda-confess-they-had-no-virus-when-they-concocted-the-test-for-the-virus/c

   myös täällä:

   https://canadafreepress.com/article/cdc-fda-confess-they-had-no-virus-when-they-concocted-the-test-for-the-virus

   Jon Rappoport on kalifornialainen oikea journalisti, ja hän on alusta asti ollut tämän asian kimpussa, että ei ole olemassa virusta. Itse olen ollut sen kimpussa keväästä 2020 lähtien. Itse asiassa sillä hetkellä, kun sanoin eräässä hyvin korkean profiilin haastattelussa, että ”ei ole olemassa virusta”, minut suljettiin ulos kaikista näistä media-alustoista, kuten You Tubesta ja Facebookista, koska tuo ”ei ole olemassa virusta” on se Rubikon, se ratkaisevan tärkeä raja, jota he eivät tahdo kenenkään ylittävän enemmän kuin mitään muuta. Tämä on petoksen mittakaava.

   Tämä on tuo Jonin artikkeli tältä viikolta: ”CDC, FDA confess they had no virus when they concocted the test for the virus” (suom. ”CDC, FDA tunnustavat, ettei heillä ollut virusta, kun he keksivät testin virukselle”; CDC = USA:n tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus, FDA = USA:n elintarvike- ja lääkehallitus).

   Ja Jon sanoo seuraavaa: ”CDC on julkaissut dokumentin, jossa on mielenkiintoisia ja musertavia tunnustuksia. Julkaisun otsikko on ’Lab alert: changes to CDC RT-PCR for SARS-CoV-2 testing’”:

   https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

   Julkaisu alkaa, Jon sanoo, räjähtävästi, näin: ”Joulukuun 31. päivän jälkeen 2021 CDC tulee peruuttamaan pyynnön FDA:lle hätätilakäytön valtuutuksesta CDC:n 2019-uuden koronaviruksen (2019-nCoV) reaaliaikaiselle RT-PCR diagnostiselle paneelille, testille, joka otettiin ensimmäisen kerran käyttöön helmikuussa 2020 vain SARS-CoV-2:n havaitsemista varten.”

   He puhuvat tässä siis RT-PCR-testin käytön valtuutusta koskevan pyynnön peruuttamisesta testin nykyisessä muodossa, testin, joka on tuottanut kaikki tapaukset maailmanlaajasti siitä lähtien, kun tämä farssi, tämä huijaus, alkoi, ja joka sen 28 päivän periodin ajan, josta puhuin, on tuottanut kaikki Covid-19:n kuolinluvut, ja tästä syystä lähes kaikki ne ihmiset, joiden sanotaan kuolleen Covid-19:ään ja joilla oli yksi, kaksi, kolme, neljä tai useampia lisäsairauksia, syitä kuolla, ovat kuolleet näistä syistä ja Covid-19 on laitettu kuolinsyyksi kuolintodistuksiin testin vuoksi, joka ei testaa virusta.

   Julkaisu jatkuu: ”CDC toimittaa tämän ennakkoilmoituksen kliinisille laboratorioille, jotta niillä olisi riittävästi aikaa valita ja ottaa käyttöön jokin monista FDA:n valtuuttamista vaihtoehdoista.”

   Ja Jon Rappoport hyvällä syyllä sanoo: ”Monet ihmiset uskovat, että tämä tarkoittaa sitä, että CDC on luopumassa PCR-testistä”, no, eihän se toki niin tule tekemään, koska PCR-testi on huijauksen koko perusta tuottaessaan tapaukset ja sitten kuolemat, ja hän sanoo, että monet ihmiset uskovat, että tämä tarkoittaa sitä, että CDC on luopumassa PCR-testistä keinona havaita ”virus”, mutta hän sanoo: ”Mielestäni CDC ei sano mitään sellaista”, ja hän on täysin oikeassa.

   Jon jatkaa: ”He ovat sanomassa, että PCR-testin käyttöä tullaan jatkamaan, mutta he korvaavat sen, mitä testi ETSII, paremmalla referenssinäytteellä (vertausnäytteellä, tietokonemallin pätkällä). Paremmalla merkitsijällä (PCR-primerilla, alukkeella). Paremmalla kohteella. Paremmalla RNA-palasella, jonka oletetaan olevan peräisin SARS-CoV-2:sta. CDC ja FDA tunnustavat, että siinä PCR-testissä on ollut ONGELMA, jota on käytetty viruksen havaitsemiseen helmikuusta 2020 alkaen – tähän hetkeen asti.”

   ONGELMA testissä, joka on tuottanut kaikki väitetyt tapaukset ja joka on oikeuttanut kaikki sulkutilat ja kaiken sen fasismin, joka siihen on liittynyt, kaikki maskit ja kaiken sen muun.

   Jon sanoo: ”Toisin sanoen, kaikki ne miljoonat ja miljoonat ’Covid-tapaukset’, jotka perustuvat käytössä olleeseen PCR-testiin, ovat kyseenalaisia. Vahvistaakseen tämän CDC-dokumentti antaa linkin erääseen FDA:n julkaisuun, jonka nimi on ’SARS-CoV-2 reference panel comparative data’,

   https://www.fda.gov/medical-devices/coronavirus-covid-19-and-medical-devices/sars-cov-2-reference-panel-comparative-data

   ”Seuraavassa on siitä tyrmääviä lainauksia:

   ”Koronavirussairaus 2019:n (Covid-19:n) pandemian varhaisten kuukausien aikana kliinisiä virusnäytteitä ei ollut helposti saatavilla IVD:iden [in vitro diagnostics, diagnostiikka eliön ulkopuolella, koeputkessa tms.] kehittäjille SARS-CoV-2:n havaitsemiseksi.”

   He siis työskentelivät testin kanssa ilman virusta, eikä heillä voinut olla virusta, koska virusta ei ole olemassa.

   FDA:n julkaisu jatkaa: ”Sen vuoksi FDA valtuutti IVD:t olemassa olevan tiedon perusteella keinotekoisista [keksityistä, contrived] näytteistä, jotka oli tuotettu joukosta SARS-CoV-2-materiaalin lähteitä (esim. geenispesifinen RNA, synteettinen RNA tai viruksen koko genomin RNA) analyyttisen ja kliinisen toimintakyvyn arvioimista varten.”

   Tämä on se materiaali, jota he käyttivät sepittääkseen viruksen koodin (genomin) tietokoneen avulla.

   FDA:n julkaisu: ”Vaikka validointi [vahvistus] näitä keinotekoisia näytteitä käyttämällä tuotti jonkin verran luottamusta testin toimintakykyyn pandemian alussa, ei ole asianmukaista täsmällisesti verrata erilaisten keinotekoisia näytteitä käyttäneiden testien toimintakykyä, koska kukin testi validoi toimintakyvyn käyttämällä ERILAISISTA geenispesifisistä, synteettisistä tai genomin nukleiinihapoista peräisin olevista lähteistä peräisin olevia näytteitä.”

   Erilaisia tietokoneohjelmia! SARS-CoV-2 luotiin tietokoneella, ja variantit ovat alkuperäisen tietokoneohjelman pieniä muunnoksia, toisia tietokoneohjelmia. Kuinka voi olla sellaisen viruksen variantti, jota ei ole olemassa? Sen vuoksi heidän täytyy epätoivoisesti valehdella meille, että se on olemassa.

   Jon Rappoport antoi käännöksen sille, mitä juuri kuulitte:

   ”Meillä CDC:ssä ei ollut näytettä SARS-CoV-2-viruksesta, kun me suunnittelimme PCR-testin SARS-CoV-2-virukselle. Kyllä, se on uskomatonta, eikö olekin?”

   Icke: Mitä suurempi valhe, sitä useampi sen uskoo.

   Jonin käännös jatkuu: ”Ja se on se testi, jota olemme käyttäneet koko ajan. Me siis KEKSIMME virusnäytteitä. Me sepitimme. Me valehtelimme. Me tekaisimme synteettisiä (keinotekoisia) geenisekvenssejä ja me sanoimme, että näiden sekvenssien täytyi olla lähellä SARS-CoV-2:n sekvenssiä ilman että meillä oli harmainta aavistustakaan siitä, mitä me olimme tekemässä, koska, jälleen, meillä ei ollut todellista näytettä viruksesta.”

   Icke: Eikä kenelläkään ole koskaan ollut sellaista. Miksi? Sitä ei ole olemassa.

   Jonin käännös jatkuu: ”Meillä ei ollut mitään todistetta siitä, että oli olemassa jotakin sellaista, mitä kutsuttiin SARS-CoV-2:ksi.”

   Icke: Koska siitä ei ole olemassa minkäänlaisia todisteita.

   Rappoport artikkelissaan: ”Tämä hämmästyttävä FDA:n dokumentti jatkaa sanomalla, että FDA on antanut hyväksynnän hätätilakäyttöön 59 erilaiselle PCR-testille (tekaistun) pandemian alkamisen jälkeen. 59:lle. Ja (FDA:n julkaisusta): ’ei ole asianmukaista täsmällisesti verrata erilaisten keinotekoisia näytteitä käyttäneiden testien toimintakykyä, koska kukin testi validoi toimintakyvyn käyttämällä ERILAISISTA geenispesifisistä, synteettisistä tai genomin nukleiinihapoista peräisin olevista lähteistä peräisin olevia näytteitä.’”

   Rappoportin käännös: ”Kukin näistä 59 erilaisesta PCR-testistä SARS-CoV-2:ta varten kertoi erilaisia valheita ja keitti kokoon erilaisia sepitelmiä viruksen geneettisestä rakenteesta, viruksen, jota meillä ei ollut. Selvää siis on, että nämä testit antaisivat epäluotettavia tuloksia.”

   Icke: Ei siis ole ollut olemassa ainoastaan yksi PCR-testi, joka ei testaa virusta ja joka itse asiassa perustuu tietokoneohjelman malliin siitä, minkä he väittävät olevan virus. Niitä on ollut 59, ja jokainen niistä perustuu erilaiseen koodiin. Ja tämä on se, mikä on tuottanut tapaukset maailmanlaajasti. Tuo on koko tämän pandemian perusta.

   Rappoportin käännös jatkuu: ”Mutta älkää olko huolissanne. Olkaa iloisia, koska NYT CDC ja FDA sanovat, että heillä todella on todellisia potilaista peräisin olevia SARS-CoV-2-virusnäytteitä; heillä on parempia kohteita PCR-testeille ja laboratorioiden pitäisi valmistautua uusiin ja parannettuihin testeihin. Toisin sanoen, he valehtelivat SILLOIN, mutta he eivät valehtele NYT, He ’keksivät’ silloin, mutta nyt he puhuvat totta. Jos uskotte tuon, minulla on myynnissä nuoreksi tekevän veden lähde, joka on otettu Michiganissa sijaitsevan Flintin lyijyn saastuttamasta systeemistä. Tässä, jälleen kerran, raportoin yhden virologian ’me eristimme viruksen’-versioista [muihin vastaaviin raportteihinsa Rappoport antaa artikkelinsa lähdeluettelossa linkit].

   ”Heillä on keitto, jonka he tekevät laboratoriossaan. Tämä keitto sisältää ihmisen ja apinan soluja, myrkyllisiä kemikaaleja ja lääkkeitä ja kaikenlaista muuta satunnaista geneettistä materiaalia. Koska solut alkavat kuolla, tutkijat OLETTAVAT, että heidän keittoon pudottamansa, potilaalta peräisin oleva pieni limanäyte vaikuttaa tuon tappamisen ja että viruksen täytyy olla tappava tekijä tuossa limassa.

   ”Tämä olettamus on täysin epäoikeutettu. Lääkkeet ja kemikaalit voivat vaikuttaa tappamisen, ja tutkijat myös nälkiinnyttävät soluja lopettamalla niiltä ravintoliuoksen saannin. Ei ole mitään näyttöä siitä, että SARS-CoV-2 on keitossa tai että se saa aikaan solujen kuolemisen tai että se on olemassa. Kuitenkin tutkijat kutsuvat solukuolemaa ’viruksen eristämiseksi’.

   ”Tämän sanominen vääräksi johtopäätökseksi on aivan liian lievä ilmaus. Heidän maailmassaan ’meillä on virus haudattuna laboratoriomaljan keitokseen’ on sama kuin ’me olemme eristäneet viruksen kaikesta ympärillä olevasta materiaalista’.

   ”Virologia on yhtä kuin ’kuinka levittää sontaa elatukseksi ja maailman pelottelemiseksi’. Ilman sitä asiat olisivat erinomaisella tolalla.”

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Håh.håh håh Hekriksonilla flunssa vaikka piikitetty. Nyt Henriksonille lisää pakkå pakkå pakkåpiikkiä persuksiin ja keskitysleirille pakkåkaranteeniin. Mikrosiru pakkåporataan oikeusministerin otsaan. Kulkutautimyönteinen Annamaija täytyy pakkåeristäå yhteiskunnasta ja ikuinen pakkå naamavaippa pakotetaan päåhän.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Mielenkiintoista asiaa kulissien takaa maailmankuvaa avartamaan
  LEVELI #101 | Janus Putkonen I PODCAST

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. HOMO SAPIENS 2.0
  Maailman talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwab puhuu ihmisen aivojen ja tekoälyn yhdistämisestä. Salaisissa laboratorioissa on tällaista kehitelty, mutta se on tiukasti salattua. Rokotukset kuitenkin mahdollistavat sellaisen alustan liittämisen ihmiseen. Näin koko ihmiskunnasta tulisi orjalauma, jota miljardöörikerho ja Siionin Viisaat ohjaisivat. Tällaista kammottavaa kehitystä vastustamme, kun vastustamme pakkorokotuksia, maskeja ja sulkutiloja. Suomalaiset ovat hyväuskoista kansaa, joka luulee, että miljardöörikerho tarkoittaa vain ihmisten parasta. Tosiasiassa miljardöörikerho ja Siionin Viisaat ovat itse pahuus, jotka haluavat vain lisää valtaa ja omaisuutta. Siionin Viisaiden valta on käsittämättömän suuri. He pystyivät saamaan holokaustivalheen ympätyksi koko maailman ihmisiin ja he ovat myös koronahuijauksen takana.
  Kun vastustamme koronahuijausta, maskeja ja sulkutiloja sekä EU:ta ja emua, vastustamme samalla Siionin Viisaiden agendaa, joka johtaa ihmiskunnan totalitaariseen orjuuteen. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 5. Katsaus Kiinan demokratiaan. Meitä on peloteltu ja koko ajan pelotellaan Kiinan kommunismilla. Totuus kuitenkin tänään on aivan muuta. Kiinaa kuvataan valtamediassa usein ’sirutettuna’ schwabilaisena poliisivaltiona ja demokratian kehitysmaana jossa kansalaiset ovat tiukan valvonnan alla vailla ihmisoikeuksia.
  Katsaus Kiinan demokratiaan avaa kuitenkin aivan erilaisen kuvan maasta.
  Kiina: Toimiva demokratia — China: Democracy That Works
  http://en.people.cn/n3/2021/1204/c312369-9928374.html
  Täydellisten instituutioiden ja laajan osallistumisen ansiosta koko prosessin kattava kansandemokratia on kehittynyt ideasta hallintojärjestelmäksi ja -mekanismiksi, joka on juurtunut kiinalaisen yhteiskunnan maaperään ja tullut osaksi ihmisten elämää. Käytännössä periaate, jonka mukaan kansa on maan herra, ilmenee puolueen hallintopolitiikassa ja -toimenpiteissä, puolueen ja valtion elinten työn kaikissa osa-alueissa kaikilla tasoilla sekä pyrkimyksissä vastata kansan odotuksiin paremmasta elämästä. Demokratian valo on valaissut koko Kiinan alueen ja antanut kansalle mahdollisuuden nauttia laajoista ja konkreettisista demokraattisista oikeuksista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. PALJASTETTU: Schwabin 2021-luokan ”Great Reset” -sotilaat.
  Maailman talousfoorumin tavoitteet ovat paljon muutakin kuin talouden uudistaminen. He haluavat muuttaa fyysisesti sinua ja lapsiasi.
  Klaus Schwabin vuoden 2021 Young Global Leaders -luokkaan kuuluu muun muassa Michiganin osavaltion kuvernööriluutnantti, Uberin varatoimitusjohtaja, rasistinen aktivisti Ibram X Kendi sekä Dow’n, Pfizerin ja Merckin johtajia.
  Maailman talousfoorumin uusimmassa 112 potentiaalisen globaalijohtajan ryhmässä on edustettuina maita kaikkialta maailmasta. Tähän joukkoon kuuluvat radikaalivasemmistolaiset kuuluisuudet, kuten Bill Gates, Jeff Bezos, Peter Buttigieg, Emmanuel Macron, Gavin Newsom, Angela Merkel, Jacinda Ardern ja monet muut.
  Verkkosivuston mukaan Young Global Leaders -järjestöön kuuluu ”yli 1400 jäsentä ja alumnia 120 eri kansallisuudesta”. Heidät koulutetaan ”[A]linjassa Maailman talousfoorumin tehtävän kanssa”, ”edistämään julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyötä globaalin yleisen edun hyväksi”. WEF tunnetaan elitistien vuosittaisesta tapaamisesta Davosissa, Sveitsin alppikylpylässä.

  Maailman talousfoorum edistääkseen vaarallista siirtymää hallitusten ja massiivisten yhtiöiden jatkuvaan yhdistymiseen, jota kuvataan ”julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöksi” (public-private cooperation). Tätä ”yhteistyötä” kuvaa myös niin sanottu ”sidosryhmäkapitalismi”, jossa teollisuus siirtyy pois voiton tavoittelusta. Lopulta tällainen järjestelmä joutuisi sortumaan itseensä, mutta globalistiset elitistit eivät näytä olevan siitä kovin huolissaan.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=247814

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. ’Synteettinen biologia’
  Synteettinen biologia muuttaa maailmaa. Tutkijoiden nykyisin käytettävissä olevat välineet luovat valtavat mahdollisuudet tehdä suurta hyvää tai suurta pahaa. – Everstiluutnantti Marcus A. Cunningham, USAF, Strategic Studies Quarterly, syksy 2020.
  Osa Schwabin visiota näyttää olevan hänen mielipuolinen iteraationsa ”synteettisestä biologiasta”, jota on kuvattu ”biologisten moduulien, biologisten järjestelmien ja biologisten koneiden suunnitteluna ja rakentamisena tai olemassa olevien biologisten järjestelmien uudelleensuunnitteluna hyödyllisiä tarkoituksia varten”. Pohjimmiltaan synteettinen biologia on sateenvarjotermi, joka sisältää oudon pakkomielteen transhumanismista eli ”ihmisen ja teknologian yhdistämisestä”.
  LifeSite Newsin marraskuussa 2020 julkaistussa järkyttävässä artikkelissa puhuu tohtori Miklos Lukacs de Pereny, joka on Perussa sijaitsevan Universidad de San Martín de Porresin tieteen, teknologian ja innovaation professori. Professoria siteerattiin selittämään, että neljäs teollinen vallankumous ”ei ole mitään muuta kuin transhumanismin toteuttaminen globaalilla tasolla”.
  Tässä vuoden 2016 klipissä Schwab toteaakin, että tämä ”neljäs teollinen vallankumous” ”johtaa fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteettimme yhdistymiseen”: ”Neljäs teollinen vallankumous”.
  Schwab menee tässä tarkemmin yksityiskohtiin ja selittää, että tämä ”fyysisen, digitaalisen ja biologisen” yhdistyminen tapahtuu, kun sirut lopulta upotetaan aivoihin:
  Schwabin visio on niin pöyristyttävä, että hänet pitäisi ilmeisesti hylätä suoralta kädeltä hulluna. Mutta sen sijaan itseoikeutettu globaali eliitti osallistuu innokkaasti Schwabin konferensseihin ja ilmoittautuu ”Young Global Leadersiksi”.
  Jos ”neljäs teollinen vallankumous” on Klaus Schwabin visio maailmanlaajuisen ihmiskunnan ja talouden uudelleenmuokkaamisesta, lähtökohtana on ”Great Reset”. Suuren uudelleenkäynnistyksen välineenä on tietenkin koronaviruspandemia.
  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

  https://rairfoundation.com/exposed-meet-klaus-schwabs-2021-class-of-great-reset-soldiers/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. ’Schwabilainen nwo-tyrannia’ on lopulta oman pesän hajottamista ja tuhoamista. Länsimainen kulttuuri tuhoutuu. Itä Kiinan ja Venäjän johdolla ottaa vastuun ihmiskunnan säilymisestä koska se ei suostu antamaan ohjaksia muille ja tuhoamaan itseään kuten länsi. Teknologia ei palvele siellä vain pienen mafian tuhoisaa valtaa ja ihmisvihaa vaan se ja talous on alistettu yhteisen hyvän ja koko kansan palvelukseen.
   Nykyään syytetään Kiinaa ja Venäjää kaiken pahan alkulähteeksi. Mutta eihän Kiina ole esim. kommunistinen kuten väitetään!. Kiina rakentaa maataan konfutselaisuuden ja kansallisen sosialismin eikä nwo-sionismin marxilaisessa hengessä yhteistyössä muun maailman kanssa. Luulisi että professori tasolla edes tämä tiedettäisiin.
   Myös se että uskotaan Kiinan olevan k-viruksen takana kummastuttaa. Kuitenkin on todennäköisempää että kyse on Usan kehittämästä bioaseesta josta vastuu on yritetty ujuttaa kiinalaisille.

   Mikä tarve meillä on toimia kabbala-sionistien (trotskilaisten kommunistien) lakeijana ja mitätöidä Venäjää ja Kiinaa?, maita jotka eivät ole imperialistisia ja antavat muiden olla rauhassa ja joissa elävä kansa on tyytyväistä oman maansa johtoon?
   Syyttely ja pelottelu on katteetonta ja palvelee Nato- ja Eu-mafian imperialistisia hankkeita.
   …Kiinalaiset eivät ole monikulttuurinen mössö, vaan todellinen kansakunta, jolla on yhteinen rikas ja ikivanha kulttuuri. Jaetun, ihailtavan perinnön kauneus on siinä, että maa voi ottaa sen takaisin, kun se pyrkii kääntämään konfutselaisuuden kieltäneen kulttuurivallankumouksen …”kiinalaiset vanhemmat ovat kiinnostuneita konfutselaisesta koulutuksesta”, vahvistaa The Economist.
   Xi Jinping ”on tehnyt enemmän kuin kukaan muu nykyaikainen johtaja konfutselaisten ajatusten puolesta”.
   https://www.unz.com/imercer/cnns-sinophobic-expert-is-clueless-china-is-reactionary-returning-to-confucianism-not-communism/
   Full Text: China: Democracy That Works
   http://thesaker.is/sitrep-here-comes-china-taking-the-lead-a-dialogue-on-democracy-in-china/
   http://en.people.cn/n3/2021/1204/c312369-9928374.html
   Ron Unz: And here’s the updated version of one of the papers I produced while I was studying under Wilson, as well as a link to a discussion of the original, very crude version written during the early 1980s:
   https://www.unz.com/runz/how-social-darwinism-made-modern-china-248/
   https://www.unz.com/runz/social-darwinism-and-rural-china/

   Xin uudenvuodenpuhe 2022 kosketti valtavaa kotimaista yleisöä, sillä sitä luettiin yli 56 miljoonaa kertaa ja siitä keskusteltiin 60 000 kertaa vain tunti sen jälkeen, kun puhe lähetettiin China Media Groupin kautta ja internetissä uudenvuodenaattona. Osa Xin sanoista nousi nopeasti Sina Weibon top 10 -trendeihin.
   ”Menestyköön maamme! Kuinka onnekas olenkaan, kun olen kiinalainen!” eräs Weibo-käyttäjä sanoi kuultuaan Xin puheen verkossa.
   https://www.globaltimes.cn/page/202112/1243872.shtml

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 8. Ruotsin korkein hallinto-oikeus takasi hallitukselle vapauden riistää perustuslailliset oikeudet

  Ruotsi on juuri lakannut olemasta ihmisoikeuksia kunnioittava perustuslaillinen oikeusvaltio, kirjoittaa Samnytt. Ruotsin korkein hallinto-oikeus totesi päätöksessään, että maan hallitus voi vapaasti loukata perustuslaillisia oikeuksia eikä kanteita käsitellä oikeusistuimissa.

  Ruotsin perustuslaillinen oikeusvaltio on lakkautettu ja hallinnon mielivalta on oikeutettua.
  Monet meistä vastustavat COVID-pandemian varjolla tehtyä perustuslaillisten oikeuksien riistämistä. Koronarajoitukset ovat iskeneet rajusti mm. kokoontumisvapautta, kaupan vapautta ja työlakeja vastaan. Vastustamista on perusteltu siitä, että hallitutsen julistamat toimenpiteet ovat liian kauaskantoisia ja ristiriidassa perustuslain että kansainvälisten ihmisoikeussopimusten kanssa.

  Jokainen, joka katsoo, että hallitus on loukannut ihmisoikeuksia, voi vaatia niin sanottua oikeudenkäyntiä, mutta ennakkopäätöksessä Ruotsin korkein hallinto-oikeus sulkee tämän mahdollisuuden pois niiden rajoitusten osalta, joita hallitus on asettanut tai aikoo asettaa Covid-pandemialla perustellen.

  Tuomiossa mennään jopa askelta pidemmälle ja todetaan, että oikeuslaitoksen valvonnan kohteena ei ole mitään yleissopimuksiin tai perustuslaillisiin kansalaisvapauksiin kirjattuja ihmisoikeuksien rajoituksia niiden tarkoituksesta riippumatta – ei niin kauan, kuin ne vaikuttavat kansalaisiin kollektiivisesti eikä yksilötasolla.

  HFD kirjoittaa, että hallituksen asettamat rajoitukset yleissopimuksella suojattuihin ihmisoikeuksiin ja perustuslaillisiin kansalaisvapauksiin sekä tartuntojen torjuntaan liittyviin oikeuksiin on katsottava niin sanotuiksi säädöksellisiksi päätöksiksi. Koska maan hallitus ei ole valinnut päätöksissä yksittäistä henkilöä, niiden seurauksia ei voida käsitellä tuomioistuimessa.

  Tuomioistuin lisäksi selventää, että tämä ei koske vain Covid-pandemiaan liittyviä rajoituksia. Hallitus voi vapaasti ja vaarantamatta oikeudellista valvontaa loukata kansalaisten ihmisoikeuksia ja kansalaisvapauksia sekä oikeuksia harkintansa mukaan, kunhan se tehdään hallinnosten säädösten kautta, jossa ei ole niiden kohteita yksilöitynä.

  Korkeimman hallinto-oikeiden päätöksen, jonka voi ladata ja lukea TÄÄLTÄ, tekivät tuomari Helena Jäderblom, Ulrik von Essen ja Marie Jönsson. Päätöksestä ei voi valittaa.

  UMV/UVM, 5.1.2022
  Lähde: Samnytt
  https://mvlehti.net/2022/01/05/ruotsin-korkein-hallinto-oikeus-takasi-hallitukselle-vapauden-riistaa-kansalta-perustuslailliset-oikeudet/
  https://samnytt.se/fritt-fram-for-regeringen-att-kranka-medborgarnas-manskliga-rattigheter/

  Kiinnittää huomion että kaksi naista oli ’schwabilaista nwo-tyranniaa’ tukevan päätöksen takana.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Digitaalinen identiteetti

  Kyllä, terveydenhuollon hoitohenkilökunnan pakkorokotukset ovat käynnissä, mutta jatkoa seuraa.

  Koronapassityöryhmä on jo asetettu. Koronapassia tullaan vaatimaan työpaikoilla. Jos ette usko niin kysykäähän Kiurulta.

  Digitaalinen identiteetti ns. `virtuaalinen lompakko` on suoraa jatkoa edelliselle. Tämä saattaa olla todellisuutta jo tämän vuoden syksyllä.

  Tämä sovellus tullee olemaan yksi toiminto älykännykässä.

  Katsokaahan vaan niin aika pian huomataan, ettei `virtuaalinen lompakko` toimi halutulla tavalla. Se ei toimi siksi, että ,,, seli ,,, seli ,,, seli, mutta oikeampi selitys on halu siruttaa ihminen globaalilla tasolla.

  Pian kuulette kuinka joudutaan ottamaan käyttöön ihmiskunnan siruttaminen. Onnistuu injektoimallakin, mutta pahoin pelkään, että kokeiluasteella oleva siru tulee identifioimaan ihmisen tarkkuudella jota ei uskottaisi jos se kerrottaisiin.

  Siruun mahtuu niin pirunmoinen määrä tietueita, että jos se kaikki sirun sisältämä data olisi paperilla, olisi siinä mappi poikineen. Siihen ajetaan henkilökohtainen `tietosuojattu` rekisteri, joita lienee yli seitsemänkymmentä, kulutustottumukset, mieltymykset, potilaskertomukset, pankkiyhteystiedot jne.

  Lyhykäisesti: Sinne ympätään kaikki mahdollinen henkilökohtainen data, jolloin `isoveli` tuntee sinut tarkemmin kuin itse tunnet.

  Ikävä kyllä digitaaliseen identiteettiin eli siruun kuuluu kaiken edellisen lisäksi myös maksujärjestelmä, jolloin näillä näkymin EKP tulee valvomaan sirun kautta tilitapahtumiasi. Aika paska juttu!

  Tilitapahtumien valvontaoikeus antaa vallan jäädyttää tilisi, mikäli et ole samaa mieltä kuin eliitti. Valvonnasta näyttää tulevan absoluuttinen. Pakkokeinot tulevat!

  Entäpä se suuri joukko, joka ei hyväksy rokotteita, koronapassia, väliaikaista digitaalista identiteettiä kännykkään ja viimeistä vaihetta – lopullista digitaalista identiteettiä eli sirutusta?

  Jos joku teille vastaisi totuudenmukaisesti tähän kysymykseen, niin hän saisi osakseen ivaa ja pilkkaa tai hänet leimattaisiin salaliittoteoreetikoksi, pahimmassa tapauksessa vietäisiin hoitoon.

  `Eihän nyt sivistyneessä maailmassa tällaista voi tapahtua`! Ihanko totta!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Kyllä. Mutta miksi alistuisit tuohon? Ei sitä rokotus pakkoa käytäntöön olla ulottamassa.(sakkorangaistus lienee tulisi) Siinä muodossa että poliisit hakisivat kotoasi jne… Jos ajattelet siru teoriaa, ei se sittenkään ole, edes Raamatun mukaan ”pakollinen”. Eikös siinä kerrota vain se että ”eivät ostaa ja myydä voi” joilla ei tuota pedon merkkiä ole. Sitten luovitaan muutoin jos tuo aika maanpäällä meidän aikana tulee.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Kyllä. Mutta miksi alistuisit tuohon? Ei sitä rokotus pakkoa käytäntöön olla ulottamassa.(sakkorangaistus lienee tulisi) Siinä muodossa että poliisit hakisivat kotoasi jne… Jos ajattelet siru teoriaa, ei se sittenkään ole, edes Raamatun mukaan ”pakollinen”. Eikös siinä kerrota vain se että ”eivät ostaa ja myydä voi” joilla ei tuota pedon merkkiä ole. Sitten luovitaan muutoin jos tuo aika maanpäällä meidän aikana tulee.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat