Miksi muslimeja vastaan lietsotaan vihaa?

Miksi muslimeja vastaan lietsotaan vihaa?

Miksi muslimit luokitellaan terroristeiksi yhä useammin?

Miksi kyseinen vihakampanja on osa Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjaa?

Miksi Donald Trump vaatii poliisivaltiotoimenpiteitä Amerikan muslimeita vastaan?

Miksi muslimit ovat etnisen profiloinnin ja työsyrjinnän kohteena?

Miksi Ranskan presidentti Francois Hollande hyllytti kansalaisoikeudet ja kohdisti vihakampanjan Ranskan muslimeihin, jotka edustavat 7,5 prosenttia maan väestöstä?

Miksi Länsi käy sotaa muslimimaita vastaan?

Miksi islamia pidetään pahana?


Vastaus kaikkiin kysymyksiin on samalla sekä yksinkertainen että monimutkainen.

Asiat vain ovat niin, että yli 60 prosenttia maailman raakaöljystä sijaitsee muslimimaissa.

Muslimit asuvat maissa joilla on öljyä. Amerikan tavoitteena on ottaa haltuun ja hallinnoida maailman öljyvaroja.

Mikäli näissä maissa asuisi buddhalaisia, länsimaiset poliitikot ja valtamedia mustamaalaisivat buddhalaisia.

Muslimimaissa, kuten Saudi-Arabiassa, Irakissa, Iranissa, Kuwaitissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Qatarissa, Jemenissä, Libyassa, Nigeriassa, Egyptissä, Algeriassa, Azerbaidzanissa, Malesiassa, Indonesiassa ja Bruneissa, sijaitsee yli 60 prosenttia maailman raakaöljyreservistä.

Mitä tulee tavanomaiseen raakaöljyyn (johon ei ole laskettu Venezuelan ja Kanadan öljyhiekkaa), muslimimaissa sijaitsevien maailmanlaajuisten öljyreservien määrä on huomattavasti suurempi.

Suurten raakaöljyvarantojen maat ovat epävakautuksen kohteena.

Yli 50 prosenttia maailman raakaöljyvarannoista sijaitsee Arabian niemimaan ja Kaspianmeren pohjoisosan välisellä alueella Jemenissä, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Kuwaitissa, Qatarissa, Iranissa, Irakissa, Syyriassa ja Azerbaidzanissa.

Lähi-idän sotatoimialueet. (Eric Waddell, Global Research 2003)
Lähi-idän sotatoimialueet. (Eric Waddell, Global Research 2003)

Yllä oleva kuvaa Amerikan sotatoimialuetta. Alueella käydään sotaa öljystä “terrorismin vastaisen sodan” nimissä. Nämä ovat muslimimaita, jotka on otettu valloituksen tai vallanvaihdon kohteeksi. Saudi-Arabia ja Persianlahden monarkiat ja emiraatit ovat Yhdysvaltojen proxy-valtioita, jotka ovat tiukasti sen hallinnassa.

Maailmanlaajuisesti tapahtuva muslimien kollektiivinen demonisointi sekä islamin opinkappaleiden parjaus osallistuu ideologisella tasolla maailman energiaresurssien haltuunottoon. Kyseessä on osa laajempaa taloudellis-poliittista mekanismia Uuden maailmanjärjestyksen taustalla.

Mustamaalaus toteutetaan luomalla terroristijärjestöjä muslimiyhteisöihin osana pitkäaikaista tiedusteluoperaatiota, jonka juuret ulottuvat Afganistanin sodan aikaan.

CIA on luonut Al-Qaedan ja sen sisarjärjestöt. Ne eivät ole muslimiyhteisön tuotoksia. Jihadistien tekemät terroristi-iskut ovat CIA:n operaatioita.

Islamilainen valtio (ISIS) on tiedustelupalvelun luomus, jota käytetään pääasiallisesti kahta tarkoitusta varten.

1. Heidän joukkonsa toimivat länsimaiden sotilasliittouman jalkasotilaina, epävakauttamisen työkaluina, ja länsimaiden sotilasliittouma on rekrytoinut, kouluttanut heidät ja se rahoittaa heidän toimintaansa. Monet al-Qaedan liittolaisjärjestöt toimivat Yhdysvaltojen ja Naton sponsoroimissa proxy-sodissa epävakauttajana (AQIM Malilla, Boko Haram Nigeriassa, ISIS Syyriassa ja Irakissa). Samanaikaisesti ne tarjoavat tekosyyn ja oikeutuksen sekaantua konfliktiin “terrorismin vastaisten” pommituskampanjoiden varjolla.

2. Kotirintamalla monet al-Qaeda ja ISIS-terroristisolut – Lännen tiedustelupalveluiden tukemina – toimivat osana saatanallista ja rikollista propagandaoperaatiota, johon sisältyy viattomien siviilien surmaaminen jotta poliisivaltiotoimenpiteet voidaan oikeuttaa väitetysti demokratian tueksi. Terroristijärjestöjen nimissä tehtyjen väärän lipun operaatioiden avulla länsimainen yleisö käännetään muslimeja vastaan.

Lopullinen tavoite on käytä laitonta valloitussotaa Lähi-idässä ja muualla “maailmanlaajuisen terrorismin vastaisen sodan” nimissä. Länsimaalaisten poliitikkojen mukaan “puolustamme itseämme terroristeja vastaan”. Hallitustemme mukaan terroristeja vastaan Syyriassa tehdyt pommitukset eivät ole “sotatoimia”. Ne esitetään länsimaiselle yleisölle “itsepuolustuksena”. “Länsi on ISIS-terroristien hyökkäyksen kohteena”, Isisin päämaja on Raqqassa, Pohjois-Syyriassa. “Meidän tulee puolustaa itseämme” pommittamalla Isisiä.

Meille kerrotaan että kyseessä ei ole sotatoimi. Se on kosto- ja itsepuolustustoimenpide. Ainoa ongelma tässä propaganda-operaatiossa on se, että hallituksemme ja tiedustelupalvelumme ovat tukeneen Isisiä alkumetreiltä lähtien.

Julkisen mielipiteen kannalta “oikeutettu syy” on sodankäynnin keskeinen osa. Sodan kerrotaan olevan oikeutettu, jos sen perusteena on moraalinen, uskonnollinen tai eettinen syy. Länsimaiden muslimeja parjataan osana imperialistista agendaa, tarkoituksena oikeuttaa muslimimaiden epävakauttaminen humanitaarisin perustein (kuten Irakissa, Syyriassa, Libyassa, Nigeriassa, Jemenissä).

Amerikka käy ristiretkeä muslimeja ja muslimimaita vastaan. “Terrorismin vastaisen sodan” väitetty tarkoitus on puolustaa Amerikkalaista kotimaata ja suojella “sivistynyttä maailmaa”. Sitä pidetään “uskonsotana” ja “sivilisaatioiden yhteentörmäyksenä”, vaikka päätavoite on itse asiassa turvata yritysten omistusoikeus alueiden mittaviin öljyvaroihin.

Vihollisen parjausta on käytetty kautta historian kerta toisensa jälkeen. Keskiaikaisilla ristiretkillä turkkilaisia demonisoitiin nimittämällä heitä vääräuskoisiksi ja kerettiläisiksi, jotta sotatoimet voitaisiin oikeuttaa.

Demonisointi palvelee geopoliittisia ja taloudellisia päämääriä. Vastaavalla tavalla “islamistisen terrorismin” (jota Yhdysvaltain tiedustelu tukee salaa) vastainen kampanja palvelee öljyrikkauksien valtaamista.

Muslimit rinnastetaan terroristeihin: islamofobian avulla lietsotaan valtakunnallisia kampanjoita Euroopan ja Pohjois-Amerikan muslimeja vastaan.

Se on sotapropagandan väline, jolla halvennetaan muslimimaiden historiaa, instituutioita, arvoja ja sosiaalista ympäristöä. Samalla markkinoidaan “länsimaista demokratiaa” ja “vapaita markkinoita” ainoana vaihtoehtona näille maille.

 

Lähde: GlobalResearch

Lue myös:

Näitä Obama ei halua sinun tietävän: 26 asiaa liittyen ISIL-järjestöön
Israel, USA ja Nato luovat sekasortoa valtamedian tuella

29 kommenttia

 1. Tismalleen näin.

  Ja jäljet johtavat, kuten aina: Sionistit ja erityisesti rikollisten ihmisten turvapaikka – Israel.

  Sionistit ajavat takaa kaaosta Lähi-Itään, kaaosta Valkoisten kansojen maihin ja vihaa muslimien ja Valkoisten Kansojen välille.

  Sitten sionisti istuu aitojen ja muurien takana ydinasesateenvarjon alla ja katsoo, kuinka Valkoiset Kansat tuhotaan. Ja samalla Lähi-Itä.

  Jos joku ei tätä näe, hän on umpisokea.

  Jos sionistit olisivat niin hyviä ihmisiä kuin eh omissa järjestöissään antavat ymmärtää niin kysykää heiltä yksi kysymys: Miksi JUUTALAISET eivät auta?

  Miksi juutalaisvaltio EI AUTA?

  Miksi?

  Koska he eivät halua auttaa, he haluavat, että me tapamme toinen toisiamme, sellaisia he ovat.

  Heidän kannaltaan ihana tilanne. Taas kerran muu maailma tuhoaa resurssejaan ja yksi kansa kerää hedelmät. Historian läpi sama tilanne.

  Plusääni(45)Miinusääni(12)
  1. ”PeLex” olet monessa asiassa oikeassa – komppaan, eli peukku ylös!

   Kysyt kommentissasi, miksi juutalaisvaltio, eli Israel, ei auta? No minä vastaan: koska siellä on vallassa Rothschild-sionisti-pankkiiri-eliitti. Israel on Rothschild-sionistien perustama valtio, joka on toteutettu Raamattussa kuvattua EKSYTYSTÄ varten, joten luuletko, että kansalla on siellä pienintäkään sananvaltaa. Ei ole. Peto on peto myös, ja varsinkin omilleen… tämän tulevat myös globalistit myöhemmin huomaamaan. Juutalaisia kehoitetaan nyt maailmanlaajuisesti palaamaan joukolla Israeliin, eli ”luvattuun maahan”, mutta eikö olekin huvittavaa, sillä Rothschild-rikollis-eliitti on asettautunut KAIKKIALLE MUUALLE paitsi Israeliin. He asuvat Yhdysvalloissa, Ranskassa, Sveitsissä, Iso-Britaniassa, Saudi-Arabiassa, Saksassa, Ruotsissa, Tanskassa, ym. ym, ym. Näin ollen perusjuutalainen on Israelissa täysin samassa asemassa kun kantasuomalainen tai kristitty Suomessa, eli sionisti-eliitin vallan alla. Sionistien vallan alla ovat myös muslimit, jotka toimivat vain euroopan kaaoksen välineinä, eli he eivät ole tilanteeseen syyllisiä. Nämä nuoret miehet, joista osa on palkkasotilaita, tulevat ”demokraattiseen” Suomeen sionistien organisoimana ja oma nukkehallituksemme on juonessa mukana. Tottahan toki joukossa on murhaajia, varkaita ja rikollisia, tietysti, se on koko sionistisen suunnitelman ydin. Hajoita ja hallitse – ja tarjoa valtion täydellisen tuhon jälkeen hyväntekijän hymy huulilla ihmisille pelastusta. Kyseessä oleva pelastus tulee olemaan OWG (One World Government) eli sionistien johtama maailmanhallitus, siihen tämä kaikki johtaa.

   Eurooppa ja sitä kautta myös Suomen nukkehallitus/ministeriö on syvällä NWO-globalisaation suossa ja se on sellainen SALALIITTO, että siitä ei ilman ruumiita ylös nousta.

   Plusääni(22)Miinusääni(9)
  2. Muslimit lietsovat islamnauseaa ihan oma-aloitteellisesti itse, me suomalaiset halutaan pitää päämme siinä mihin Jumala on sen asettanu, ei varmaan kovinkaan moni suomalainen, pois lukien vasemmisto sekä ”kansallis mieliset”, tykkää siitä että joku muslimi alkaa kihnuttamaan meiltä kaulaa poikki tylsähköllä puukolla tai leipäveitsellä.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 2. Hieno lukea näin tasokasta juttu täältä jatkakaa samaan malliin.

  Te jotka olette langenneet sionistien syöttämään muslimi vihaan totean teille vain näin:

  Älä vihaa pelaajaa, vaan vihaa peliä.

  Plusääni(20)Miinusääni(15)
  1. Vautsi vau, Koraani, hadithit, sharia etc. lietsovat vihaa muslimeihin heidän tekojensa perusteella, siihen ei ”siionisteja” tarvita. Te ”kansallis mieliset” tuette kaikin keinoin ja vauhditatte islamin invaasiota länteen saatte osaksenne sen inhon jota jokainen isänmaallinen suomalainen tuntee islamiia kohtaan. Mvlehti on johtavassa asemassa paljastaen päivälehtien ja teidän niljakkaiden ”kansallismielisten” maanpetoksen Isänmaatamme, kansaamme, suomalaisuutta ja kristillistä perintöä vastaan.

   Te limaiset ja niljakkaat vasemmistot, ”kansallismieliset” ja teihin liittyneiden agenda tuhota Suomen maa, soluttautumalla ja mädättämällä suomalaisten henkisen perinnön ja suomalaisen moraalisen selkärangan joka pohjautuu ikuiseen, jakamattomaan oikeuteen puhtaaseen uskoon Jumalaan, suojelijaamme ja kantaen yli vaikeiden, tuskallisten aikojen ja Isänmaamme itsenäisyyteen asti.

   Jumalan lahja Suomelle on kristinusko, itsenäisyys ja hyvinvointi. Te kristilliseen kaapuihin pukeutuneet papit ja piispat olette jo kauan julistaneet toista, väärää evankeliumia ja olette osallisia miljoonien ihmisten hukkumisen Helvettiin. Tehkää parannus, palatkaa takaisin Jumalan Sanan tuntemiseen, hyljätkää jumalattomuutenne.

   Jos Jumala ei säästäny valittua kansaansa, Israelia, kovilta rangaistuksilta, kuinka Hän säästäisi teidät, jotka johdatatte Suomen kansaa eksytykseen, jumalattomuuteen ja kuolemaan.

   Itsenäisyys on asia, jota ei arvosta kovin korkealle, ennen kuin se on menetetty.

   Jumalan Rauha, Rakkaus olkoon kaikkien teidän kanssanne.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 3. Ainoat ns. hyvät muslimit ovat Suomen tataarit. He taistelivat sodissamme isänmaansa puolesta. Myöhemmin tulleet muhametit voisi karkoittaa potentiaalisina raiskaajina, eläin- ja ihmisrääkkääjinä, kulkutautien levittäjinä, rosvoina ja terroristeina! (Islam on juutalaisten keksintöä alunperin… MOT!)

  Plusääni(14)Miinusääni(12)
 4. Todella tasokas kirjoitus, joka osuu asian ytimeen – kiitos jälleen kerran Magneettimedia.

  Sionistit seisovat todellakin tämän maailmanlaajuisen, kansojen tuhoamisprosessin ytimessä ja he ovat levittäytyneet jokaiseen valtioon. Juuri siitä johtuu tämä loppumaton lähi-idän sota, jota provosoivat länsiliittoutuman, eli sionisti-eliittin kouluttamat ja aseistamat palkkasotilaat. Kyseisiä palkkasotilaita kutsutaan terroristeiksi ja niitä vastaan, eli omaa luomustaan vastaan, NATO (joka on puolustusliitto, heh heh….) ja sen liittolaiset taistelevat. Kyseinen kuvio olisi suorastaan hupaisa, mikäli se ei olisi järkyttävä viattomien ihmisten veren vuotaessa. YK on maailman suurin rikollisjärjestö. Sionisti-Ahtisaaren rauhanneuvottelut olivat aikanaan pelkkää silmänlumetta… YKn päämääränä ei ole rauha, vaan sota, epätasa-arvo ja kaaos. Kansainväliset hyväntekeväisyysjärjestöt – kuten SPR – ovat kusettajia laidasta laitaan. He ovat susia lammasten vaatteissa, jotka keräävät hyväuskoisilta ihmisiltä viimeisetkin pennit pois. Totuus on siis taruakin ehmeellise,pää. Rothschild-pankkiiri-sionistit ovat kauhistuttava peto, jota kansainvälinen sionisti-eliitti palvelee selkä kumarassa. Se on tappava syöpä, joka on levinnyt lukuisten salaseurojen kautta yhteiskunnan kaikille tasoille.

  Öljystä, kuten myös kaasusta ja muistakin energiamuodoista sen verran, että meillä on keksitty aikoja sitten avaruudesta tuotettu, pienellä vastaanottimella toimiva energiamuoto, jota pankkiiri-eliitti salaa. He ovat estäneet (varastaneet) ihmiskunnalta sen kehityksen, joka tekisi kaikista kansoista/ihmisistä samanarvoisia. Jos siis luulette, että valtioiden innovaatio-origanisaatiot, eli rahoittajat, palvelevat pyyteettömästi ihmiskuntaa, olette pahasti erehtyneet. He eivät palvele kehitystä, he palvelevat epätasa-arvoa, orjuutta, sotaa, aseteollisuutta ja huumeteollisuutta, siis rahaa. Tähän kyseiseen artikkeliin viitaten se tarkoittaa sitä, että esim. halvat, tai lähes ilmaiset energiamuodot ovat SUURI UHKA sionisti-eliitille ja sen vuoksi rehellisten ja lahjakkaiden tiedemiesten tuotekehitykset välittömästi pysäytetään. Tässä tehtävässä valtioiden innovaati-organisaatiot ovat helvetin tehokkaita, todisteena kaikenlainen Rovio-angry-birds hömppä, mihin valtion rahaa surutta upotetaan. Valtio rahoittaa merkityksetöntä hömppää – ei oikeaa tiedettä, joka veisi ihmiskunnan kehitystä oikeasti eteenpäin. Juuri sen vuoksi valtaosa mitä olet koulussa oppinut, on sionistien syöttämää valhetta niin lääketieteessä kuin muussakin tieteessä. Huipputiedemiesten löydöt/keksinnöt mustamaalataan/tukahdutetaan sionisti-eliitin toimesta välittömästi ja tilalle tarjotaan NASAn Hollywood-paskaa, jossa ei ole päätä eikä häntää.

  Herätkää ihmiset. Tutkikaa, hakekaa riippumatonta tietoa internetistä, ei google, vaan YouTube. Kuunnelkaa maailman pauhua, kyseenalaistakaa vanhoja totuuksia, olkaa piikki eliitin lihassa ja ennenkaikkea; havainnoikaa ihmiskunnan tapahtumia. Älkää luottako sionistien luomaan poliittiseen järjestelmään, se on yhteiskunnan suurin mädättäjä, joka suojelee ase- ja huumekauppaa.

  Sillä ei ole mitään merkitystä kuka äänestää, vaan kuka ne äänet laskee!

  Plusääni(26)Miinusääni(11)
  1. On oikein hyvä, että mainitset ’free energy’-asian. Yli sadan vuoden aikana on tehty huomattava joukko erilaisia keksintöjä, joiden avulla voidaan tuottaa lähes ilmaiseksi SAASTEETTOMASTI, käytännössä rajattomasti energiaa. Kulissien takaa naruista vetelevät ihmiskunnan arkkiviholliset ovat estäneet tiedon levittämisen laaja-alaisesti näistä keksinnöistä ja varsinkin niihin perustuvien laitteiden massavalmistuksen ja -markkinoinnin. Käsikädessä tämän suuren tiedon pimittämiseen perustuvan energiahuijauksen kanssa kulkee mm. suuri ilmastohuijaus, jolta putoaisi pohja pois puhtaan ja hiilidioksittoman energian tuottamisen myötä. Me maksamme näille ihmiskunnan arkkivihollisille ja heidän lakeijoilleen korkeaa veroa suoraan korkeana energian hintana ja kalliin energian aiheuttamina korkeina tuotteiden hintoina, mm. – kuten myös heidän velkaponzi-rahastataan maksettavana paitsi suoraan korkona myös käytännössä kaikkien tuotteiden ja palveluiden hinnoissa.

   Seuraavassa on joukko mainittuja ’free energy’- keksintöjä
   http://free-energy-info.co.uk/PJKBook.html

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Tämä artikkeli on paskapuhetta!! Venäjän öljyesiintymien lisäksi Australiassa on jo löydetty Saud-iArabiaakin mittavammat öljyesiintymät, jonne sijoitetut resurssit ehkäisisivät sodankäynnin. Öljyä löytyy muutenkin ja sitä voidaan jopa valmistaa jätteistä ja öljykasveist tai jopa korvata Teslan keksinnöillä.

  Selkeämpi syy muslimiviholliskuvaan ja sodankäyntiin muslimimaissa on se, että muslimit ovat otollista maaperää kaikelle sodankäynnille ja sellaisen lietsomiselle, johon heidän profeettansakin kehottaa esimerkillään. Muslimivaltiot ja ihmiset ovat siis asekauppiaiden märkä päiväuni, koska muslimien maahamyunkeutuminen saa jopa rauhaa rakastavat Buddhalaisetkin tarttumaan aseisiin. Ja asekauppiaat tietysti nauravat matkalla heitä tukevaan keskuspankkiinsa, joka rahoittaa tälläkin hetkellä tyhjästä luodulla rahallaan kaikenlaisia kriisiyttäviä tekijöitä käyttäen tietysti hyväkseen islaminuskoisia esim. rahoittamalla heidän massamaahanmuuttoaan Eurooppaan. Eurooppa on siis lavastettu syylliseksi muslimien pahoinvointiin, joka on sisäsyntyinen uskonoppirakennelmasta johtuva tragedia.

  Plusääni(24)Miinusääni(3)
  1. Just näin. Muslimien pyhissä kirjoituksissa kehoitetaan tappamaan kaikki juutalaiset ja kohtelemaan huonosti epäuskoisia. Sitä paitsi Israelissa on löydetty hyvin mittavia öljy-löydöksiä, niin paljon että se ylittää Israelin tarpeen monen monta kertaa.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Hyvin outo artikkeli aikana jolloin muslimit riehuvat Suomessa.Rakastaako muslimeja pitäisi kun kerran ovat juutalaisten vainoamia?

  Plusääni(15)Miinusääni(3)
  1. Sitä tosiaan sietää ihmetellä.

   Koraani 2:190-191

   190. Taistelkaa Jumalan retkellä niitä vastaan, jotka vastaanne sotaa käyvät, mutta itse älkää aiheetta hyökätkö. Totisesti Jumala ei rakasta rauhanrikkojia.
   191. Surmatkaa heidät, missä heidät tapaattekin, ja karkoittakaa heidät joka paikasta, mistä he ajoivat pois teidät, sillä pakanuuteen käännyttäminen on pahempi kuin murha. Mutta älkää taistelko heitä vastaan Rauhoitetun temppelin lähellä, jolleivät he hyökkää päällenne siellä; mutta jos he hyökkäävät, niin tappakaa heidät. Sellainen on oleva uskottomien palkka.

   Koraaninpuolustussivustolla kerrottiin, että tuota kohtaa siteerataan irti kontekstistaan, koska Allah on kuulemma armollinen kunhan vain lakkaamme tekemästä vastarintaa.

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
  2. Ei juutalaiset niitä muslimeja vainoa, vaan päinvastoin muslimit vainoovat ja murhaavat juutalaisia. Se on sen Allahin asettama käsky ja se koskee kaikkia maailman juutalaisia.

   ”palestiinalaisten” rauhan agenda, suunnitelma lyhyesti:

   ”No peace with Israel,
   No recognition of Israel,
   No negotiations with it”

   ”We love death as much as the Jews love life.”
   Mainittakoon tässä kaikenkarvaisten sosialistien tiukasti sitoutuneet islamistiyhteisöjen agendaan.

   Koraani ja sen komento:

   Judgement Day will not come
   until the Muslims fight the Jews,
   and Muslims will kill them. and the
   Jews will hide behind stones and trees
   and the stones and the trees will say:
   ”Oh Muslim, oh servant of Allah, there
   is a Jew behind me, come and kill him”

   Yksinkertaisesti koko maailman vasemmiston tuki on genoside Israeliin Endlösung der Judenfrage. Niin ettei Israelia muisteta, siksi media kirjottaa Israelista puheen ollen ”palestiinasta” ”palestiinan vapauttamiseksi”

   Plusääni(5)Miinusääni(2)
   1. Talmudosto se täällä vain saa levittää mätäänsä. Juutalaiset tuhosivat Libyan, Syyrian ja Irakin täydellisesti. He murhaavat miljoonia. Yksin näissä maissa kymmenen miljoonaa. He tuhoavat eurooppalaiset roskakulttuurillaan, vasemmistolaisuudellaan ja mokutuksellaan. Olette määränneet Euroopassa jo eri maissa omien oppienne (Talmud) paljastamisen viharikokseksi. Paljastuisitte liiaksi.

    Tapatte valkoiset muslimien ja mustien välityksellä. Tapatte miljoonia ja taas miljoonia muslimeja ja häpäisette kaiken muslimimaissa. Siten kristityt saavat syyt päälleen. Koska hallitsette kaikkea tiedonkulkua ja teillä on kätyriarmeija solutettuna ja ostettuina kaikkialla.

    Plusääni(4)Miinusääni(6)
    1. Raakkeli, ahaa, olipa taas uutinen, minä taisin olla väärässä uskosa, kun luulin USAn, Ranskan, Englannin hoitaneen ko. islamisti valtiot.

     Mutta se olikin Israel, joka hoiti ne islamistivaltiot. Monisanaiset kiitokset valistuksestasi.

     Plusääni(0)Miinusääni(3)
 7. Juu ei vaarinhousut

  Ei öljyllä enää ole samaa valtaa, mitä sillä on ollut. Muslimeita vihataan / kammotaan / pelätään ihan sen itsensä vuoksi. Aggressiivisuuden maailmanvalloituksen, taantumuksen ja sen ulospäin osoittaman vihan vuoksi. Miksi vapaiden ihmisten pitäisi pukeutua telttaan ja mennä älyllisesti tuhat vuotta taaksepäin?

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 8. Ei kenenkään tarvi lietsoa muslimivihaa, he tekevät sen ihan itse

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 9. Ja minä kun luulin että islamin keksijä oli Mohammad joka oli arabi, mutta keksijä olikin juutalainen, eikun siis, Mohammad olikin näämmä juutalainen, siionisti eliittiä. Kiitokset korkean tason paljastuksesta. Siionistit hyökkäävät Eurooppaan muslimeiksi naamioituna ja tappaa kaikki valkoiset maailmasta, ovelaa. Unohtamatta paljon rääkättyjä palestiinalaiset, juuttaat pudottelevat atomipommeja palestiinalaisten naisten ja lasten päälle kokoaika.

  Kaikki te rauhaa rakastavat, nouskaa barrikadeille taistelemaan muslimien rinnalla universumin laajuista siionistien operoimaa ja Rotchildin toteuttamaa tyhjien rahojen ja yhtä tyhjien pankkien muodostamaa maailman tuhoamis agendaa vastaan.

  Kaikki rauhaa rakastavat kansalaiset, ensvuonna on siellä Suomessa vaalit, älkää missään nimessä missatko tilaisuuttanne vaikuttaa. Äänestäkää SosDemit, Vasemmistoliitot, RKPeet, Kommunistit etc. Arkadianmäelle puolustamaan Islamin etenemistä maailmalla ja Suomen yhteiskunnassa suomalaisia ja siionisteja vastaan kuten tähänkin asti, mutta paljon tehokkaammin. Heillä on unelma ja agenda yhteistyössä muslimien kanssa tuhota Suomi pois maailmankartalta kuten Israelin, Venäjän ja Euroopan ja Amerikankin ja kaikenmaailman rotu arjalaiset ja kaikenlaiset muutkin valkoiset.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Itse asiassa muslimien kanssa liittoutuminen on todellakin ainoa mahdollisuus.

   Nimenomaan liittoutuminen. Siellä onkin jo melko lailla hyvin sitä tietoisuutta sionisteista. Ihan monella omia kokemuksia, esim. Hellfire-ohjuksen ns. saamapuolelta, kouluissa ja sairaaloissa, niitähän sionisti osaa pommittaa bunkkereista kahvikupin ääressä Haaretz-lehteä selaillen. Oikeaa sankarin työtä.

   Olenkin muuttamassa kantaani, koska eliittimme niin haluaa. Tänne vaan kaikki muslimit ja sotarikolliset. Me saamme samalla oikeaa asennetta: ihmishenki on halpa ja toisaalta me voimme opettaa oikeaa talvisodan henkeä.

   Herranjestas, siitä sikiää sellainen voima, että pois alta. Löytyy Kamikaze-kulttuuria, oikeaa asennetta, sitä diversiteettiä. Katsotaan, kuinka Naisasiaunioni rokkaa, kun maassa on sharia-laki. Katsotaan, kuinka ”slutwalk” sujuu, kun alkaa ilta hämärtää ja moskeijasta kuuluu viiltävä huuto: ”Allahu akbar!” Kuinka sateenkaariväki astelee erilaisiin bakkanaaleihinsa, kun kaduilla partioi islamilainen porukka lakeineen ja näkemyksineen.

   Ottaen huomioon, minkälaiseen helvettiin sionistit ovat länsimaat ajaneet (mitään ei saa enää sanoa, kaikki on vihapuhetta) niin toivotan miehekkään islamilaisuuden tervetulleeksi. Annetaa suvakeille, mitä suvakki haluaa: Diversiteettiä. Edestä ja takaa.

   Plusääni(6)Miinusääni(5)
   1. Jaa, pelaavatko pojat täällä jotain tietokonepeliä? Säännöistä näkyy puuttuvan parannuksenteko (sydämen katumus + usko Kristuksen lunastustekoon), joka olisi oikean voiton ja pelastumisen avain. Ovatko nämä pelinne täällä siis jonkin juutalaisfirman valmistamia pelejä (koska Kristus puuttuu)? Oletteko juutalaisten roolihahmoja, teillähän ei ole oikeita nimiäkään? Tai ovatko nämä tänne kirjoittelijat joitakin jonkin (mahdollisesti tietokonepeleihin liittyvän) kirjoitusrobotin tuotoksia, nimimerkithän voivat viitata kirjoitusrobottien roolihahmoihin tai robottien nimiin. Ovatko nämä Suomen sivustot vain tietokonepelejä? Olemmeko täällä keskellä robottimaailmaa? Silloinhan tänne on turha kommentoida, koska ei ole ketään, jolle kommentti menisi. Kuinka kukaan kommentoisi tyhjälle? Onko kaikki tämä tyhjää? Jo alun alkaenkin?

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Aioin yllä olevan kommenttini muualle, ja julkaisnkin sen myös siellä, ja koska siellä liitin jatkokommentin kommenttiini, julkaisen senkin täällä, yhtenäisyyden vuoksi. Jatkokommenttini on tämä:

     No niin, olen tässä nyt mielenkiinnolla odottanut, sallivatko olettamieni juutalaisten tietokonepelien säännöt tai kirjoitusrobottien ohjelmointi tykkäämispeukutukset esittämäni kommentin kaltaisiin kommentteihin. Ei ole näkynyt tykkääviä peukutuksia! Eivätkö sovi asetuksiin? Entä sopivatko punaisiin peukutuksiin (peukku alaspäin)? Ovatko siis peukutuksetkin osa ohjelmoituja sääntöjä (tietyt pelaajakoneet tai kirjoitusrobotit saavat ohjelmoituja käskyjä peukuttaa tietyillä tavoilla)? Hallitsevat juutalaiset firmat koneillaan tai kirjoitus- ja peukutusroboteillaan kaikkea keskustelua tässä keinotodellisuudessa? Keinotekoiselta kuitenkin kaikki vaikuttaa.

     Plusääni(2)Miinusääni(1)
 10. Israel ja sionistit ja maanpetturiministerit tukevat Jenkkejä ja Isistä ja alQaidaa yms, kaikki vihaavat aitoja kilttejä muslimeja ja Eurooppaa ja Suomea ja Venäjää ja yhyy! Voi vittu! Jos näihin kaikkiin vaihtoehto- ja valtamedian syöttämiin utopioihin on uskominen niin tässä ei enää auta kuin rakentaa Suomen päälle teräksinen kupu, ja kaivaa kaikki malmi ylös maaperästä ja valaa siitä miljardi tykkiä ja kuulaa joilla saadaan vihollinen nujerrettua. Suomipoika tappoi sotien aikaan tuhat ryssää yhdellä koivun oksalla, niin kyllä nykytilanteessa Suomi pieksää yksinään koko vitun planeetan!

  Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat