Näitä Obama ei halua sinun tietävän: 26 asiaa liittyen ISIL-järjestöön

Tuore kehityskulku osoittaa todeksi sen mikä on tiedetty pitkään: Washington on sekä Islamilaisen valtion (ISIS) että maltillisemman terroristijärjestö al-Qaedan takana. Obaman hallinto tukee viimeksi mainittua taistelussa Islamilaista valtiota vastaan. Nyt meidän pitäisi uskoa, että he todella taistelevat terrorismia vastaan.

 

Islamilaista valtiota (ISIS) kutsuttin Irakin al-Qaedaksi (AQI, al-Qaeda Irak) ennen vuotta 2014.

Al-Nusra on al-Qaedan liittolainen. Ryhmä on syyllistynyt lukemattomiin julmuuksiin Syyriassa. Obaman hallinto kutsuu sitä “maltilliseksi oppositioksi”.

Yhdysvaltain “terrorismin vastainen kampanja” tarkoittaa ns. “maltillisen” al-Qaedan (lue: al-Nusran) tukemista.

“Al-Qaeda sotii al-Qaedaa vastaan” ja Yhdysvaltain tiedustelu tukee salaa molempia.

Länsimaiden sotilasliittouma suojelee sekä ISISiä että al-Nusran rintamaa. Kumpaakin al-Qaedan haaraa käytetään Syyrian ja Irakin tuhoamiseen. Väitetysti ISISin vastaiset ilmapommitukset eivät kohdistu ISISiin vaan Syyrian ja Irakin kouluihin, sairaaloihin, tehtaisiin, asutuskeskuksiin, hallintorakennuksiin, tieverkostoon, siltoihin ja muihin kohteisiin.

Kumpaakin al-Qaedan haaraa käytetään Syyrian ja Irakin kansallisvaltioiden romuttamisessa.

Terroristit ovat länsimaisen sotilasliittouman jalkasotilaita.

Yhdysvallat, NATO ja Israel tukevat terrorismia valtiotasolla. Ne tarjoavat koulutusta, aseita ja rahaa eri terroristiryhmittymille.

Lopullinen tavoite on “regiimin kukistuminen” Syyriassa ja Irakin pirstaloiminen.

 

Al-Qaedan syntyhistoria

 1. Yhdysvallat on tukenut al-Qaedaa ja sen liittolaisjärjestöjä lähes viisikymmentä vuotta, Afganistanin sodan ajoista lähtien.
 2. Pakistaniin perustettiin CIA:n koulutusleirejä. CIA on rekrytoinut kymmenen vuoden mittaisella ajanjaksolla (1982-1992) arviolta 35 000 jihadistia, 43 islamilaisesta maasta, taistelemaan Afganistaniin.

  “Mainokset maksettiin CIA:n varoista. Niitä laitettiin sanomalehtiin ja uutiskirjeisiin joka puolella maailmaa, kannustaen ja houkutellen liittymään jihadiin.”

 3. Washington on tukenut islamistista terroristiverkostoa Reaganin kaudelta lähtien.

  Ronald Reagan kutsui terroristeja “vapaustaistelijoiksi”. Yhdysvallat toimittivat aseita islamistisille prikaateille. Ne menivät “hyvään tarkoitukseen”: taisteluun Neuvostoliittoa ja regiimiä vastaan, mikä tulisi johtamaan sekulaarin hallituksen syntyyn Afganistanissa.

 4. Ronald Reagan ja Mujahideen-komentajat tapaavat Valkoisessa talossa vuonna 1985.
  Ronald Reagan ja Mujahideen-komentajat tapaavat Valkoisessa talossa vuonna 1985.

 5. Nebraskan yliopisto on kustantanut jihadistisia oppikirjoja.Yhdysvallat käyttää miljoonia dollareita afgaanilasten koulukirjoihin, jotka ovat täynnä raakaa kuvamateriaalia ja militantti-islamistisia opetuksia.
 6. CIA rekrytoi Yhdysvaltojen ykkösvihollisen ja al-Qaedan perustajan, Osama bin Ladenin, vuonna 1979, Yhdysvaltain tukeman Afganistanin sodan kynnyksellä. Hän oli 22-vuotias ja sai koulutusta CIA:n sponsoroimalla sissikoulutusleirillä. Al-Qaeda ei ollut 9/11-hyökkäysten takana. Syyskuun 11. 2001 iskusta saatiin oikeutus Afganistanin vastaiselle sodalle. Väitettiin, että Afganistanin valtio tuki terrorismia tukemalla al-Qaedaa. 9/11-hyökkäykset olivat osa maailmanlaajuista “terrorisminvastaista sotaa”.
 7.  

  Islamilainen valtio (ISIL)

 8. Alun perin Islamilainen valtio (ISIL) oli al-Qaedan sidosjärjestö. Yhdysvaltain tiedustelu loi sen yhteistyössä Britannian MI6:n, Israelin Mossadin, Pakistanin aselajien välisen tiedustelupalvelun (ISI) ja Saudi Arabian tiedustelupalvelun (GIP), Ri’āsat Al-Istikhbārāt Al-’Āmah, kanssa.

 9. ISIL prikaatit olivat mukana USA-NATO:n tukemassa Syyrian kapinassa, joka oli suunnattu Bashar al-Assadin hallintoa vastaan.
 10. NATO ja Turkin korkein johto olivat vastuussa ISILin ja al-Nusran palkkasotilaiden rekrytoinnista Syyrian kapinan alkuvaiheessa maaliskuussa 2011. Israelin tiedustelulähteiden mukaan tarkoituksena oli:

  “kampanja tuhansien vapaaehtoisten muslimien värväämiseksi Lähi-Idän maista ja muslimimaailmasta taistelemaan Syyrian kapinallisten rinnalla. Turkin armeija tulisi majoittamaan vapaaehtoiset, kouluttamaan heidät ja turvaamaan heidän kulkunsa Syyriaan.” (DEBKAfile, NATO to give rebels anti-tank weapons, 14. elokuuta 2011).


 11. ISILin joukoissa on länsimaisia erikoisjoukkoja ja länsimaiden tiedusteluoperatiiveja. Britannian erikoisjoukot ja MI6 ovat olleet kouluttaneet jihadistikapinallisia Syyriassa.
 12. Pentagonin kanssa sopimuksen tehneet länsimaiset sotilasasiantuntijat ovat kouluttaneet terroristeille kemiallisten aseiden käyttöä.

  “Yhdysvallat sekä osa Euroopan liittolaismaista hyödyntää asiantuntija-apua kouluttaessaan Syyrian kapinallisille kuinka turvata kemiallisten aseiden varastot Syyriassa, korkea-arvoinen Yhdysvaltain virkamies sekä monet korkea-arvoiset diplomaatit CNN Sundayn haastattelussa. (CNN Report, 9. joulukuuta 2012).

 13. ISILin harjoittamat mestaukset ovat osa Yhdysvaltain sponsoroimia terroristikoulutusohjelmia, joita harjoitettiin Saudi Arabiassa ja Qatarissa.
 14. Suuri osa ISILin palkkasotilaista on tuomittuja rikollisia, jotka vapautettiin Saudivankiloista sillä ehdolla, että he liittyvät ISILiin. Saudeissa kuolemaantuomion täytäntöönpanoa odottavia vankeja rekrytoitiin terroriprikaateihin.
 15. Israel on antanut tukea ISILin ja al-Nusran prikaateille Golanin kukkuloilta käsin.
 16. Jihadistitaistelijat ovat tavanneet sekä Israelin IDF:n upseereja kuten myös pääministeri Netanyahun. IDF:n korkein hahmo antaa hiljaisen hyväksyntänsä sille että Israel tukee “globaalisti toimivia jihadistiaineksia Syyriassa” [ISIL ja al-Nusra].

  “Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu sekä puolustusministeri Moshe Ya’alon haavoittuneen palkkasotilaan vieressä. Kuva otettu Israelin sotilassairaalassa, miehitetyillä Golanin kukkuloilla Syyrian rajalla 18. helmikuuta 2014”

   

  Syyria ja Irak

 17. ISILin joukot toimivat länsimaisen sotilasliittouman jalkasotilaina. Heidän kirjoittamaton tarkoituksensa on luoda kaaosta ja tuhoa Syyriassa ja Irakissa, toimien heidän yhdysvaltalaissponsorien etujen puolesta.
 18. McCain ja jihadistit
  McCain ja jihadistit

 19. Yhdysvaltain senaattori John McCain on tavannut jihadistiterroristijohtajia Syyriassa. (kts. Kuva)
 20. Islamilaisen valtion joukot, jotka ovat väitettyjen USA/NATO-johtoisten pommitusten kohteena “terrorisminvastaisen” toiminnan perusteella, saavat salaista tukea Yhdysvalloilta. Washington ja sen liittolaiset tarjoavat yhä sotilaallista apua Islamilaiselle valtiolla.
 21. Yhdysvaltojen sekä sen liittolaisten pommitukset eivät kohdistu ISILin joukkoihin. Pommitusten kohteena ovat Irakin ja Syyrian taloudellinen infrastruktuuri, mukaanlukien tehtaat ja öljynjalostamot.
 22. IS:n kalifaattiprojekti on osa Yhdysvaltojen ulkopoliittista agendaa. Tavoitteena on pirstaloida Irak ja Syyria osiin: Sunnalaiseen islamistiseen kalifaattiin, Shiialaiseen arabitasavaltaan ja Kurdistanin tasavaltaan.
 23.  

  Maailmanlaajuinen terrorisminvastainen sota

 24. ”Maailmanlaajuinen terrorisminvastainen sota” esitetään “sivilisaatioiden yhteentörmäyksenä”, toisiaan vastaan kilpailevien arvojen ja uskontojen välisenä sotana. Todellisuudessa kyse on pelkästä valloitussodasta, jonka tavoitteena ovat strategiset ja taloudelliset edut.
 25. Yhdysvaltain sponsoroimat al-Qaedan terroriprikaatit (joita länsimaiset tiedustelupalvelut tukevat salaa) toimivat Malissa, Nigerissä, Nigeriassa, Keski-Afrikan tasavallassa, Somaliassa ja Jemenissä.
 26. Monet näistä al-Qaedaan yhdistettävistä ryhmittymistä Lähi-Idässä, Saharan eteläpuolisessa Afrikassa ja Aasiassa ovat CIA:n tukemia “tietolähteitä”. Washington käyttää niitä kaaoksen synnyttämiseen, luomaan sisäisiä konflikteja ja itsenäisten valtioiden epävakauttamiseen.

 27. Nigerian Boko Haram, Somalian al-Shabab, Libyan islamistinen taisteluryhmä LIFG (Nato tukenut vuodesta 2011 lähtien), Islamistisen Maghrebin al-Qaeda (AQIM), Indonesian Jemaah Islamiah (JI) sekä muiden al-Qaedaan yhdistettyjen ryhmien saavat salaista tukea länsimaisilta tiedustelupalveluilta.
 28. Yhdysvallat tukevat myös al-Qaedaan yhteyksiä omaavia, Kiinan Sinkiangin uiguurien autonimisella alueella toimivia terroristijärjestöjä. Tavoitteena on laukaista poliittisia levottomuuksia Länsi-Kiinassa.

  Kiinalaisten jihadistien kerrotaan saaneen “terroristikoulutusta” Islamilaiselta valtiolta, jotta he voivat “suorittaa iskuja Kiinassa”. Kiinalaistaustaisten jihadistitoimijoiden tavoitteena (mikä palvelee Yhdysvaltain etua) on perustaa Islamilainen kalifaatti, joka ulottuu läntiseen Kiinaan. (Michel Chossudovsky, America’s War on Terrorism, Global Research, Montreal, 2005, Chapter 2).

 29.  

  Kotikutoiset terroristit

 30. Vaikka Yhdysvallat ovat Islamilaisen valtion nimetön takapiru, Obaman pyhä tehtävä on suojella Amerikkaa ISILin hyökkäyksiltä.
 31. Kotikutoisten terroristien uhka on perätön. Länsimaiset hallitukset ja tiedotusvälineet hehkuttavat sitä, jotta kansalaisvapauksia voidaan kaventaa ja luoda poliisivaltio. Väitettyjen jihadistien terrori-iskut ja uhkaukset ovat poikkeuksetta lavastettuja. Niiden avulla luodaan pelon ilmapiiri.

  “Islamistiterroristien” pidätykset, oikeudenkäynnit ja tuomiot vuorostaan pönkittävät Department of Homeland Security DHS:n ja viranomaiskoneiston, joka on yhä militarisoidumpi, legitimiteettiä.

  Lopullinen tavoite on luoda miljoonille amerikkalaisille mielikuva siitä että vihollinen on todellinen ja että viranomaiset tekevät kaikkensa suojellakseen kansalaisia.

 32. Islamilaista valtiota vastaan suunnatut ”terrorisminvastaiset” kampanjat ovat johtaneet muslimien demonisointiin, yhä suuremmassa määrin länsimaalaiset yhdistävät heidät jihadisteihin.
 33. Jokainen, joka kyseenalaistaa “globaalin terrorisminvastaisen sodan” mielekkyyden, leimataan terroristiksi ja heitä käsitellään terrorisminvastaisten lakien mukaan.

  “Terrorisminvastaisen sodan” lopullisena tavoitteena on alistaa kansalaiset, depolitisoida sosiaalinen elämä, estää ihmisiä ajattelemasta ja käsitteellistämästä asioita, estää analysoimasta tosiasioita ja haastamasta nykyisen, Amerikkaa hallitsevan, inkvisitorisen yhteiskuntajärjestyksen legitimiteettiä.

  Obaman hallitus on luonut liittolaistensa tuella pirullisen konsensuksen, puhumattakaan tilanteesta Yhdistyneiden kansakuntien turvallisuusneuvostossa. Länsimaiset tiedotusvälineet toistaa viestiä: Islamilainen valtio on itsenäinen toimija, ulkopuolinen vihollinen, joka uhkaa läntistä maailmaa.

 34.  

  Lähde: GlobalResearch

  Lue myös:
  YK paljastaa Israelin tuen ISIS-terroristeille
  ISIS tekosyynä hyökkäykselle Syyriaan

21 kommenttia

 1. Suomeen tuleien irakilaisten joukossa on myös hallituksen joukkojen sotilaita, jotka ovat hävinneet irakilaisille vapaustaistelijoille aj pelkäävät kostoa. Nämä nukkehallituksen joukot ovat syyllistyneet hirmutekoihin. Ei ole kaukaa haettua, että sekä he että ISIS-sotrit aloittavat koska tahansa suomalaisten murhat.

  Nythän siis on esim. Saksassa jo kokeiltu käytäntöä, jonk amukaan mamut eivät juuri saa tuomiota kantisten julmista pahoinpitelyistä. Joskus ei tule tuomiota murhastakaan, kun ei tiedetä, kukapahoinpitelyjoukosta tai kumpi potkijasta on antanut kuolettavan iskun. Siis uhrista huolimatta kaikki saatetaan vapauttaa. Saksassa vuosikymmeniä on jätetty kannustamatta ihmisiä lapsentekoon ja nyt väestö vähenee lähes 30 % kolmenkymmnenen vuoden välein. Sakslaisten syntyvyyden edistäminen on epäkorrektia ja oikeastaan ”natsismia”. Kaikki poliitikot aluavat mieluummin massoittain mamuja. Ei kuulemma ole väliä geeneillä.

  Siis kaikki saksalaisten vastainen on suosittua ja poliitikot ovat oman kansansa murhaajajengi. Vastaavanlaisia roistoja ovat päättäjät muuallakin. Kantiksien vastaista väkivaltaa suositaan. Poliisien määrä ei riit’ä nytkään turvaamaan oloja ja kun mamuarmeijat ovat tulleet maahan, ei kantaväestölle riitä suojelua. Samaan aikaan EU valmistautuu kahinoihin valmistautumalla takavarikoimaan kaikki tuliaseet tai siis kriminalisoimalla ne. Näin kantaväestö jää rikollisjoukkioiden armoille. Kun touhu menee sisällissodaksi, ei asiuoihin pystytä eikä haluta puuttua. Veren on lennettävä. Tätä ennen kantaväestö on aina syyllinen ja saa rangaistukset ja muut vain päänsilityksen. Kaikkeen on syynä kantaväestö.

  Tässä mamutuksessa on kyse alastomasta Euroopan kansakuntien tuhoamisesta. Kaikesta yhteiskunnassa huokuu hirvittävä viha valkoisia ja kantaväestön kulttuureita kohtaan. Kaikki aatteet tähtäävät tuhoon ja koneistot tuhoavat kulttuureita. Samalla myrkytetään lääkkeillä ja torjunta-aineilla.

  Esim. Ruotsissa kuntien talous tuhoutuu pian mamutukseen. Vastaavaa seuraa Suomessa pian. Kyseessä on tuhoisa hyökkäys mamutuksella kansantalouksia ja kuntatalouksia kohtaan. Erikoista on se, että paikallispoliitikkoja myöten koneistot tuhoavat vääjäämättä itse itseään ja ihmiset vastarinnan sijaan kukistavat vastarintaa ja myös motkottavat valeoppositioiden näennäisille vastarintajutuile.

  Plusääni(52)Miinusääni(4)
  1. ”Suomeen tuleien irakilaisten joukossa on myös hallituksen joukkojen sotilaita, jotka ovat hävinneet irakilaisille vapaustaistelijoille aj pelkäävät kostoa. Nämä nukkehallituksen joukot ovat syyllistyneet hirmutekoihin. Ei ole kaukaa haettua, että sekä he että ISIS-sotrit aloittavat koska tahansa suomalaisten murhat.”

   Niin, tuollahan näista on kuvia:

   http://www.frbiu.com/militias-in-eu-160516061578158715761610-1605160416101588161015751578-16011610-15751608158515761575.html

   Plusääni(16)Miinusääni(4)
   1. Eurooppaan on siis tuotu nimenomaan näitä Irakin valloittaneen liittouman miehitysjoukkoja, eikä juurikaan mitään sotaa pakenevia, eivätkä nuo nuoret miehet siltä näytäkään. Pakeneva tai pelkäävä ihminen ei esiinnyt noin rehvakkaana.

    Irakin nykyinen nukkehallitsija on rikollinen ja Israelin kätyri, vähän niinkuin päättäjät Suomessa nyt.

    Poliisi ja militia on siis Irakissa miehitetty näillä valloittajien värväämillä rikollisilla, nämä eivät siis ole mitään Saddamin miehiä, vaan hänen vihollisiaan tai puolta vaihtaneita. Vieraan vallan palkkasotureita siis. Syy noiden tänne tuloon on jokin aivan muu kuin sodan jaloista pakeneminen. Ehkä heille on annettu uudet käskyt aloittaa väkivaltaisuudet täällä, kun tilaisuus tulee ?

    Moni heistä on jo ehkä lahdannut siivilejä kuoliaaksi lähtömaassaan ? Ovat siis jo päässet tappamisen makuun, joten kynnystä ihmisen murhaamiselle ei varmasti ole täälläkään. Ja vääräuskoisethan saa jopa heidän uskontonsa (myös talmudin) mukaan vapaasti tappaa.

    ISIS on siis Lännen luomus ja johtaja Mossadin agentti. Järjestö oli luotava, kun Irakilaiset alkoivat nousta viimein kapinaan murhahallintoa vastaan. Nämä eurooppaan tulleet pakolaiset tuskin ovat Irakin miehitettyä nykyhallintoa vastaan kapinoivia kansallismielisiä joukkoja, vai erehdynkö ?

    Täällä tietoa, mistä pääsee alkuun, jos on unohtunut, että nykyinen Irak on lännen 2003 miehittämä valtio, jonka johtoon on asetettu lännen tukema rikollisjoukkio (jonka palkkasotilaita ja kenttäväkeä on nyt täällä Euroopassa). Irak oli ennen tuota 2003 miehitystä lähes hyvinvointivaltio, jossa oli moniuskontoinen johto, joten nykyinen tilanne on tuon ajan muistaville varmasti todellista painajaista. Kohta sama tilanne on Suomessa.

    http://www.spingola.com/iraq_after_the_2003_us_invasion.html

    https://malluaisentoinen.wordpress.com/tag/buthaina-neveln/

    Plusääni(23)Miinusääni(2)
 2. Uudenaikaisempi versio Chossudovskyn tekstistä

  Teksti on syytä saada ajan ja totuuden tasolle. Tarkistuksen perustana on se tosiasia, että velkaperusteisen raha- ja pankkijärjestelmänsä myötä juutalaiset hallitsevat suvereenisti USA:ta, Britanniaa, NATOA, Israelia, Turkkia ja muita tekstissä mainittuja ISILIN, al-Qaedan, al-Nusran ja näiden Lähi-idässä, Afrikassa, Jemenissä, Indonesiassa ja Kiinan Sinkiangissa toimivien sisarjärjestöjen luojia, käskyttäjiä ja tukijoita.

  Esimerkiksi USA:n keskuspankki FED on juutalainen yksityinen pankki (vuodesta 1913 lähtien). USA:n hallitus joutuu lainaamaan omat rahansa juutalaisilta korkoa vastaan. Koska koron vuoksi juutalaisille takaisin maksettavaa (velka + korko) on koko ajan enemmän kuin rahaa on olemassakaan (velan verran), USA on joutunut jatkuvaan lisälainaamisen pakkoon entisistä veloista selviämiseksi, jolloin syntyy väkisin velkakierre, velkaorjuus ja orjuus kaikissa asioissa (rahahan, joka siis juutalaisessa rahajärjestelmässä on velkaa, tullen kiertoon vain pankeista lainaa ottamalla, on yhteiskunnan toiminnan selkäranka). Britannia on vuosisatoja ollut juutalaisen velkarahan orjuudessa. NATON jäsenvaltiot ovat kaikki juutalaisessa velkarahahirressä, joten NATOKIN on puhtaasti juutalainen elin. USA, Britannia, koko NATO, Turkki ja muut mainittujen ”terrorijärjestöjen” synnyttäjät ovat siis käytännössä sama kuin juutalaiset (ja siten myös Talmud, juutalaisuuden pyhä kirja). Kun USA:n jne. toiminnasta puhutaan, silloin puhutaan puhtaasti juutalaisesta toiminnasta.

  Niinpä Chossudovskyn teksti voidaan uudistaa ajan tasalle ja tiivistää näin:

  Tuore kehityskulku osoittaa todeksi sen mikä on tiedetty pitkään: Juutalaiset ovat sekä Islamilaisen valtion (ISIS) että maltillisemman terroristijärjestö al-Qaedan takana. USA:ta hallitsevat juutalaiset tukevat viimeksi mainittua taistelussa Islamilaista valtiota vastaan. Nyt meidän pitäisi uskoa, että he todella taistelevat terrorismia vastaan.

  Islamilaista valtiota (ISIS) kutsuttiin Irakin al-Qaedaksi (AQI, al-Qaeda Irak) ennen vuotta 2014. Al-Nusra on al-Qaedan liittolainen. Ryhmä on syyllistynyt lukemattomiin julmuuksiin Syyriassa. USA:ta hallitsevat juutalaiset kutsuvat sitä “maltilliseksi oppositioksi”. USA:n juutalaisten “terrorismin vastainen kampanja” tarkoittaa ns. “maltillisen” al-Qaedan (lue: al-Nusran) tukemista. “Al-Qaeda sotii al-Qaedaa vastaan” ja juutalaisten tiedustelu tukee salaa molempia.

  Juutalainen NATO suojelee sekä ISISiä että al-Nusran rintamaa. Kumpaakin al-Qaedan haaraa käytetään Syyrian ja Irakin tuhoamiseen. Väitetysti ISISin vastaiset ilmapommitukset eivät kohdistu ISISiin vaan Syyrian ja Irakin kouluihin, sairaaloihin, tehtaisiin, asutuskeskuksiin, hallintorakennuksiin, tieverkostoon, siltoihin ja muihin kohteisiin. Kumpaakin al-Qaedan haaraa käytetään Syyrian ja Irakin kansallisvaltioiden romuttamisessa. Terroristit ovat juutalaisten jalkasotilaita.

  Yhdysvaltoja, NATOA ja Israelia hallitsevat juutalaiset tukevat terrorismia valtiotasolla. He tarjoavat koulutusta, aseita ja rahaa eri terroristiryhmittymille. Lopullinen tavoite on “regiimin kukistuminen” Syyriassa ja Irakin pirstaloiminen.

  Juutalaiset ovat tukeneet al-Qaedaa ja sen liittolaisjärjestöjä lähes viisikymmentä vuotta, Afganistanin sodan ajoista lähtien. Pakistaniin perustettiin juutalaisten johtaman CIA:n koulutusleirejä. Juutalaiset ovat rekrytoineet kymmenen vuoden mittaisella ajanjaksolla (1982-1992) arviolta 35 000 jihadistia, 43 islamilaisesta maasta, taistelemaan Afganistaniin.

  “Mainokset maksettiin juutalaisen tiedustelun varoista. Niitä laitettiin sanomalehtiin ja uutiskirjeisiin joka puolella maailmaa, kannustaen ja houkutellen liittymään jihadiin.”

  USA:n juutalainen hallinto on tukenut islamistista terroristiverkostoa Reaganin kaudelta lähtien. Juutalaisten ohjaama Ronald Reagan kutsui terroristeja “vapaustaistelijoiksi”. Juutalaiset toimittivat aseita islamistisille prikaateille. Ne menivät “hyvään tarkoitukseen”: taisteluun Neuvostoliittoa ja regiimiä vastaan, mikä tulisi johtamaan sekulaarin hallituksen syntyyn Afganistanissa. Juutalaiset ovat Nebraskan yliopiston kautta kustantaneet jihadistisia oppikirjoja. “Juutalaiset käyttävät miljoonia dollareita afgaanilasten koulukirjoihin, jotka ovat täynnä raakaa kuvamateriaalia ja militantti-islamistisia opetuksia.”

  Juutalaisten CIA rekrytoi Yhdysvaltojen ykkösvihollisen ja al-Qaedan perustajan, Osama bin Ladenin, vuonna 1979, juutalaisten tukeman Afganistanin sodan kynnyksellä. Hän oli 22-vuotias ja sai koulutusta juutalaisten sponsoroimalla sissikoulutusleirillä. Al-Qaeda ei ollut 9/11-hyökkäysten takana. Syyskuun 11. 2001 iskusta saatiin oikeutus Afganistanin vastaiselle sodalle. Väitettiin, että Afganistanin valtio tuki terrorismia tukemalla al-Qaedaa. 9/11-hyökkäykset olivat osa maailmanlaajuista “terrorisminvastaista sotaa”.

  Alun perin Islamilainen valtio (ISIL) oli al-Qaedan sidosjärjestö. Yhdysvaltojen juutalainen tiedustelu loi sen yhteistyössä juutalaisten johtamien Britannian MI6:n, Israelin Mossadin, Pakistanin aselajien välisen tiedustelupalvelun (ISI) ja Saudi Arabian tiedustelupalvelun (GIP), Ri’āsat Al-Istikhbārāt Al-’Āmah, kanssa.

  ISIL-prikaatit olivat mukana juutalaisten tukemassa Syyrian kapinassa, joka oli suunnattu Bashar al-Assadin hallintoa vastaan. NATOA ja Turkkia johtavat juutalaiset olivat vastuussa ISILin ja al-Nusran palkkasotilaiden rekrytoinnista Syyrian kapinan alkuvaiheessa maaliskuussa 2011. Israelin tiedustelulähteiden mukaan tarkoituksena oli “kampanja tuhansien vapaaehtoisten muslimien värväämiseksi Lähi-Idän maista ja muslimimaailmasta taistelemaan Syyrian kapinallisten rinnalla. Turkin armeija tulisi majoittamaan vapaaehtoiset, kouluttamaan heidät ja turvaamaan heidän kulkunsa Syyriaan.”

  ISILin joukoissa on juutalaisten kontrolloimia länsimaisia erikoisjoukkoja ja länsijuutalaisten tiedusteluoperatiiveja. Juutalaiset ovat Britannian erikoisjoukkojen ja MI6:n välityksellä kouluttaneet jihadistikapinallisia Syyriassa. USA:ta hallitsevien juutalaisten kanssa sopimuksen tehneet juutalaisten länsimaiset sotilasasiantuntijat ovat kouluttaneet terroristeille kemiallisten aseiden käyttöä. Yhdysvaltojen ja osin Euroopan juutalaiset hyödyntävät asiantuntija-apua kouluttaessaan Syyrian kapinallisille, kuinka turvata kemiallisten aseiden varastot Syyriassa.

  ISILin harjoittamat mestaukset ovat osa juutalaisten sponsoroimia terroristikoulutusohjelmia. Suuri osa ISILin palkkasotilaista on tuomittuja rikollisia, jotka vapautettiin juutalaisten hallitseman Saudi-Arabian vankiloista sillä ehdolla, että he liittyvät ISILiin. Israel on antanut tukea ISILin ja al-Nusran prikaateille Golanin kukkuloilta käsin.

  Jihadistitaistelijat ovat tavanneet sekä Israelin IDF:n upseereja kuten myös pääministeri Netanyahun. IDF:n korkein hahmo antaa hiljaisen hyväksyntänsä sille, että Israel tukee “globaalisti toimivia jihadistiaineksia Syyriassa” [ISIL ja al-Nusra].

  ISILin joukot toimivat juutalaisten jalkasotilaina. Heidän kirjoittamaton tarkoituksensa on luoda kaaosta ja tuhoa Syyriassa ja Irakissa, toimien heidän juutalaissponsoriensa etujen puolesta.

  Islamilaisen valtion joukot, jotka ovat väitettyjen USA/NATO-johtoisten pommitusten kohteena “terrorisminvastaisen” toiminnan perusteella, saavat salaista tukea Yhdysvaltoja hallitsevilta juutalaisilta. Juutalaiset tarjoavat yhä sotilaallista apua Islamilaiselle valtiolla. Juutalaisten pommitukset eivät kohdistu ISILin joukkoihin. Pommitusten kohteena ovat Irakin ja Syyrian taloudellinen infrastruktuuri, mukaan lukien tehtaat ja öljynjalostamot.

  IS:n kalifaattiprojekti on osa juutalaisten ulkopoliittista agendaa. Tavoitteena on pirstaloida Irak ja Syyria osiin: Sunnalaiseen islamistiseen kalifaattiin, Shiialaiseen arabitasavaltaan ja Kurdistanin tasavaltaan.

  ”Maailmanlaajuinen terrorisminvastainen sota” esitetään “sivilisaatioiden yhteentörmäyksenä”, toisiaan vastaan kilpailevien arvojen ja uskontojen välisenä sotana. Todellisuudessa kyse on pelkästä valloitussodasta, jonka tavoitteena ovat strategiset ja taloudelliset edut.

  Juutalaisten sponsoroimat al-Qaedan terroriprikaatit (joita juutalaiset tiedustelupalvelut tukevat salaa) toimivat Malissa, Nigerissä, Nigeriassa, Keski-Afrikan tasavallassa, Somaliassa ja Jemenissä.

  Monet näistä al-Qaedaan yhdistettävistä ryhmittymistä Lähi-Idässä, Saharan eteläpuolisessa Afrikassa ja Aasiassa ovat juutalaisen CIA:n tukemia “tietolähteitä”. Juutalaiset käyttävät niitä kaaoksen synnyttämiseen, sisäisten konfliktien luomiseen ja itsenäisten valtioiden epävakauttamiseen.

  Nigerian Boko Haram, Somalian al-Shabab, Libyan islamistinen taisteluryhmä LIFG (juutalaiset tukeneet NATON välityksellä vuodesta 2011 lähtien), Islamistisen Maghrebin al-Qaeda (AQIM), Indonesian Jemaah Islamiah (JI) sekä muiden al-Qaedaan yhdistettyjen ryhmien saavat salaista tukea juutalaisilta tiedustelupalveluilta.

  Juutalaiset tukevat myös al-Qaedaan yhteyksiä omaavia, Kiinan Sinkiangin uiguurien autonimisella alueella toimivia terroristijärjestöjä. Tavoitteena on laukaista poliittisia levottomuuksia Länsi-Kiinassa. Kiinalaisten jihadistien kerrotaan saaneen “terroristikoulutusta” Islamilaiselta valtiolta, jotta he voivat “suorittaa iskuja Kiinassa”. Kiinalaistaustaisten jihadistitoimijoiden tavoitteena (mikä palvelee juutalaisten etua) on perustaa Islamilainen kalifaatti, joka ulottuu läntiseen Kiinaan.

  Vaikka juutalaiset ovat Islamilaisen valtion nimetön takapiru, Obaman pyhä tehtävä on suojella Amerikkaa ISILin hyökkäyksiltä.

  Kotikutoisten terroristien uhka on perätön. Länsimaiden juutalaiset hallitukset ja tiedotusvälineet hehkuttavat sitä, jotta kansalaisvapauksia voidaan kaventaa ja luoda poliisivaltio. Väitettyjen jihadistien terrori-iskut ja uhkaukset ovat poikkeuksetta lavastettuja. Niiden avulla luodaan pelon ilmapiiri. Lopullinen tavoite on luoda miljoonille amerikkalaisille mielikuva siitä että vihollinen on todellinen ja että viranomaiset tekevät kaikkensa suojellakseen kansalaisia. Jokainen, joka kyseenalaistaa juutalaisen “globaalin terrorisminvastaisen sodan” mielekkyyden, leimataan terroristiksi, ja heitä käsitellään terrorisminvastaisten lakien mukaan.

  Yksinkertainen on kaunista.

  Kuten Repen kommentista yllä käy ilmi, juutalaiset toimittavat Suomeenkin noita juutalaisten sponsoroimia ja hallitsemia ISIS-sotilaita, juutalaisten jalkasotilaita (samalla tavalla juutalaisen Neuvostoliiton hyökkäys Suomeen v. 1939 oli juutalainen hyökkäys). He toimittavat Suomeen myös keskenään riitaisia irakilaisia sotilaita ja vastarintataistelijoita. Juutalaisessa suojeluksessa (velkarahajärjestelmänsä vuoksi juutalaiset hallitsevat Suomea ja määräävät, mitä täällä tehdään) näiden mamujen hirmutyöt Suomessa ovat mahdollisia tai paremmin: todennäköisiä. Miksi muuten tänne toimitetaan massoittain sotaikäisiä ja -kuntoisia miehiä, joiden uskonto määrää tappamaan vääräuskoiset? Eihän heidän hirmutöistään edes saa rangaista, aseetkin on etukäteen riisuttu suomalaisilta ja poliisien määrää vähennetty. Kuten Repe toteaa, kyseessä on tuhoista hyökkäys. Jumalaton ja syntinen kansamme on ansainnut sen, juuri sen.

  Tällaista siis kun sana ”juutalainen” asetetaan oikeaan paikkaansa.

  Plusääni(43)Miinusääni(3)
  1. Turmeltunut kansa kasvattamassa lapsiaan, osa 1

   Koska kansa on ollut maan yksinvaltias perustuslain nimenomaisella määräyksellä (perustuslaki 2§: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”) vuosikymmeniä, maan koulujen nykyinen tilanne on kansan aiheuttama, kansan vastuulla.

   Alla olevan kirjoitukseni ”Raamatun oltava koulujen tärkein oppiaine” julkaisin entisellä blogillani 14.8.2009.

   Uskonpuhdistaja Martti Luther (1483-1546), joka on verrattomasti maamme päättäjien yläpuolella, kirjoittaa lasten ja nuorten koulutuksen tärkeimmästä asiasta, jota ilman kaikki koulutus on turhaa:

   ”Ennen kaikkea tulisi korkeakouluissa ja alemmissa kouluissa pyhän Raamatun ja evankeliumin olla tärkeimpänä ja yleisimpänä oppiaineena nuorille pojille. Ja kunpa Jumala soisi, että jokaisessa kaupungissa olisi myös tyttökoulu, jossa tytöt saisivat kuulla evankeliumia yhden tunnin joka päivä. – –

   ”Oi, kuinka vähän me välitämmekään poloisesta nuorisosta, jonka johtaminen ja opettaminen on annettu meidän tehtäväksemme! Siitä seuraa raskas tilinteko, kun emme aseta heidän luettavaksensa Jumalan sanaa; heidän käy, niin kuin Jeremia sanoo (Valit. 2:11-12): ’Minun silmäni ovat itkusta hiuenneet, minun sisukseni kuohuvat, minun maksani on maahan vuodatettu tyttären, minun kansani, sortumisen tähden. Sillä lapset ja imeväiset nääntyvät kaupungin kaduilla. He sanovat äideillensä: Missä on leipää ja viiniä?, kun he nääntyvät niin kuin kaatuneet kaupungin kaduilla, heittävät henkensä äitiensä syliin.’ Me emme näe tätä hätää ja surkeutta, emme näe, kuinka nytkin nuoriso nääntyy ja surkeasti joutuu perikatoon keskellä kristikuntaa, koska siltä puuttuu evankeliumi, jota sille aina tulisi opettaa ja teroittaa. – –

   ”Mutta jos korkeakouluissa pyhä Raamattu ei saa hallita, niin sitten tosiaankaan en neuvo ketään lähettämään niihin lastansa. Jos ei Jumalan sanaa alituiseen teroiteta, niin kaikki on vain turmioksi; niinpä näemmekin, minkälaista väkeä kasvaa ja on korkeakouluissa. Se ei ole kenenkään muun syy kuin paavin, piispojen ja prelaattien, joiden tehtäväksi on määrätty tämänkaltainen huolenpito nuorisosta. Sillä korkeakoulujen tulisi kasvattaa pelkkiä Raamattuun hyvin perehtyneitä henkilöitä, joista sitten tulisi piispoja ja pappeja ja jotka seisoisivat eturivissä vastustamassa harhaoppisia, perkelettä ja koko maailmaa. Mutta missä niitä nyt on? Pelkään pahoin, että korkeakoulut ovat suuria helvetin portteja, jos niissä ei innokkaasti harjoiteta pyhää Raamattua ja teroiteta sitä nuorisolle” (Luther: An den christlichen Adel deutscher Nation usw., St. L. X, 340-341).

   ”Ihmisjärki opettaa vain ihmisen kättä ja jalkaa; Jumala yksin opettaa sydäntä” (Luther: Tischreden, W-T, 1071).

   On suuresti ihmeteltävä sellaista maan johtoa, joka lasten ja nuorten kouluttamisessa tietoisesti hylkää Jumalan sanan ja siten turmelee ja tuhoaa heidät ja saman tien koko kansan. Mistä sellaiset päättäjät tänne ovat tulleet? Mitä he ovat? Ja ennen kaikkea: mitä he täällä tekevät? Miksei heitä ole ajettu pois? Koulumme totisesti ovat kauheita helvetin portteja ja kansamme jo liki kokonaan turmeltunut, tuhoutunut, ja näkee suunnatonta hengellistä nälkää. Miksi kaiken annetaan tuhoutua ja sortua, eikä kukaan tee mitään? On voimallisesti alettava julistaa Jumalan sanaa, Raamattua, ei tekopyhästi, vaan sydämestä. Tarvitaan sydämen kristittyjä, jotka ovat niitä todellisia lääkäreitä, todellisia opettajia ja todellisia pappeja. Jos heitä ei ole, on vain helvetti.

   Plusääni(8)Miinusääni(2)
  2. Turmeltunut kansa kasvattamassa lapsiaan, osa 2

   Koska kansa on ollut maan yksinvaltias perustuslain nimenomaisella määräyksellä (perustuslaki 2§: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”) vuosikymmeniä, maan koulujen nykyinen tilanne on kansan aiheuttama, kansan vastuulla.

   Alla olevan kirjoitukseni ”Mielenterveyspuoskarointia” julkaisin entisellä blogillani 26.4.2009.

   Kouluihin on tullut oppiaineeksi ”mielen hyvinvointi”, kuten hs.fi kertoo uutisartikkelissaan “Mielenterveydestä tuli yläasteen oppiaine” 25.4.2009:

   ”Peruskoululaisille on alettu opettaa mielenterveysasioita terveystiedon oppitunneilla. Aihepiiriä nimitetään mielen hyvinvoinnin opetukseksi.

   ”Suomen mielenterveysseura on laatinut kouluille opetuspaketin, jonka avulla on koulutettu opettajia ja opetettu yläasteen oppilaita jo neljättä vuotta vantaalaisissa pilottikouluissa. Opetus on laajenemassa valtakunnalliseksi, ja sen piirissä on jo yli neljätuhatta oppilasta. Mielenterveysseuran ja koulujen yhteisen hankkeen taustalla on opettajilta saatu palaute ja yhteydenotot seuraan 2000-luvun alkuvuosina. Tuolloin opettajat toivoivat ammattiväen tukea koulujen mielenterveysasioissa, kertoo projektijohtaja Marjo Hannukkala. Kun terveystiedosta tuli oppiaine 2004, oli luontevaa liittää mielenterveysasiat sen osaksi. Opettajilta tuli aloite myös aiheen nimestä.

   ”Mielenterveyteen liitetään helposti ongelmakeskeisyys, mikä tuntui opettajista vaikealta. Mielen hyvinvoinnista puhuminen taas innostaa oppilaitakin. Se saa oivaltamaan, ettei mielenterveys ole vain häiriöitten puutetta vaan voimavara, jota ylläpitäviä elämäntaitoja voi jokainen oppia ja harjoitella.

   ”Joskus opetus on etenkin seitsemännellä luokalla tuntunut kaksipiippuiselta asialta, tuumii muuan vantaalaisopettaja. Oppilaat ovat tulleet kuka mistäkin yläkouluun eivätkä ole vielä tutustuneet toisiinsa. Luokasta saattaa puuttua se turvallisuuden tunne, jota usein rankoista aiheista keskusteleminen vaatisi. On suorastaan vaara, että käsittely laukaisee onnettomuuden tai kriisin kokeneen oppilaan traumareaktion, opettaja pohtii. Niin hänen tunneillaan ei ole vielä käynyt, vaikka hän on jälkeenpäin saanut tietää, että joillain oppilailla on ollut vaikeita kokemuksia – masennusta, syömishäiriöitä tai kriisejä perheessä.

   ”Pilottikoululaisten palautteessa yli 95 prosenttia seitsenluokkalaisista kertoo huomanneensa, että opetuksesta saa välineitä mielenterveyden ylläpitoon. Kasiluokkien pojista 80 prosenttia on maininnut saaneensa tunneilta taitoja ja osaamista omaan elämäänsä.

   ”Lähivuosina koulutetaan 700 opettajaa. Ensi lukuvuodelle on jo parisataa varausta. Hankkeen rahoittaa opetusministeriö.”

   Tässä on siis ryhdytty puoskaroimaan koululaisten mieltä ja ikuista sielua. Ei tiedetä, että sielun ja mielen parantaa vain sydämen usko Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen, syntien anteeksiantamus. Siinä uskossa ihminen puhdistuu ja uudistuu, kun itse Jumala alkaa vaikuttaa hänessä.

   Hybristä pahimmillaan! Rikollista uhmamieltä Jumalaa vastaan!

   Opetusministeriö, Suomen mielenterveysseura, opettajat ja hs.fi eivät mainitse mitään Jeesuksesta Kristuksesta. Kun Jeesus Kristus hylätään, hylätään sielut perkeleen, synnin, pelon ja epätoivon valtaan. Nuoret jätetään heitteille ryhtymällä tarjoamaan heille ihmislähtöistä korviketta oikean, jumalalähtöisen parantumisen ja hyvinvoinnin sijaan. Heidät eksytetään luulemaan, että syntiinlankeemuksen turmelemat ihmiset kykenisivät löytämään tien sielun hyvinvointiin ja terveyteen. Tässä ollaan perkeleen asialla valehtelemassa.

   Tässä hankkeessa tulee julki syvä hengellinen sokeus, joka muutenkin leimaa suomalaista yhteiskuntaa.

   Opetusministeriölle, mielenterveysseuralle, opettajille ja hs.fi:lle tulee opettaa, että vain Jeesuksessa Kristuksessa (juridisessa syntien anteeksiantamuksessa Jumalan edessä) ihmisen sielu ja mieli voi löytää parantumisen tien, kun usko Jeesukseen karkottaa perkeleen sydämestä ja tilalle astuu Jumala (tapahtuu siis sielun ylösnousemus kuolleista). Tällöin ihmisen koko elämä ja kaikki teot ja käytös paranevat. Ihmiseen syntyy rakkaus, joka kumpuaa Jumalan läsnäolosta, ei ihmisen omista räpellyksistä. Kun sydän paranee, paranee sen seurauksena ihmisen käyttäytyminenkin. Kaikki muut tiet vain pahentavat asiaa. Hanke on vastuuton.

   Mielestäni tässä samalla tulee julki suomalaisen yhteiskunnan tosiasiallinen vararikkotila, syrjäytyminen totuudesta ja terveydestä. Ilman Jeesusta ollaan eksyksissä ja hukutaan. Ilman Jeesusta mikään mieli tai sielu ei parane piirunkaan vertaa eikä voi hyvin. Kauheaa katsella tällaista itsepetoksen harjoittamista ja asiantuntemattomuuden ja kyvyttömyyden näytöstä.

   Sielun ja mielen asiat kuuluvat Jeesukselle Kristukselle. Ruumiin ja omaisuuden asiat kuuluvat maalliselle esivallalle.

   Kaikki on päälaellaan. Ja metsään mennään yhä syvemmin. Lasten ja nuorten pahoinvointi sen kun kasvaa kasvamistaan.

   Plusääni(5)Miinusääni(2)
  3. Turmeltunut kansa kasvattamassa lapsiaan, osa 3a

   Koska kansa on ollut maan yksinvaltias perustuslain nimenomaisella määräyksellä (perustuslaki 2§: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”) vuosikymmeniä, maan koulujen nykyinen tilanne on kansan aiheuttama, kansan vastuulla.

   Alla olevan kirjoitukseni ”Rahvas kasvattamassa lapsiaan” julkaisin entisellä blogillani 16.10.2012.

   Tämä on kertomus siitä, millaisiin tuloksiin rahvaantyrannia (kansanvalta) on lastenkasvatuksessa päässyt. Kertomuksen pohjaksi otan kolme maan tiedotusvälineiden asiaa koskevaa artikkelia (korostukset minun):

   I Hs.fi 14.10.2012: “HS-kysely: PSYYKKISESTI SAIRAAT lapset vievät koulurauhan useissa luokissa”:

   ”Osa Suomen koululaisista on niin huonossa kunnossa, etteivät he pysty työskentelemään puolta tuntia pidempään. Pulpetit ja tappouhkaukset lentävät, opettajat ja kouluavustajat pitävät riehuvaa lasta kiinni. Tällaista on arki jo alakoulussa, kertovat opettajat. VAKAVISTA PSYKIATRISISTA ONGELMISTA kärsivät lapset viettävät suurimman osan ajasta koulussa. HOITOON pääsy kestää byrokratian takia yhä kauemmin, eikä kaikkia edes oteta HOITOON. – ’Tuntuu, että HOIDON saaminen riippuu siitä, onko oppilaalla oikean tyylisiä ongelmia. Kaikkia ei oteta HOITOON, kun arvioidaan, ettei siitä ole hyötyä. Lapsi voi olla HOITOON joko liian terve tai liian kipeä’, sanoo Helsingin oppilashuollon päällikkö Vesa Nevalainen.

   ”Osa lapsista on niin huonossa kunnossa, että pystyy työskentelemään vain puoli tuntia päivässä. Joillakin on koko ajan yksi aikuinen vieressä vahtimassa äkillisten raivonpurkausten varalta. Vielä nyt iso osa näistä lapsista on sijoitettu pieniin erityisluokkiin. Tämän vuoden alussa tavoitteeksi kuitenkin asetettiin, että heidät sijoitettaisiin jatkossa tavallisille luokille. Se ei kuitenkaan ole onnistunut. Esimerkiksi Espoossa on jouduttu perustamaan niin sanottuja etappi-luokkia, joille saadaan nopeasti siirrettyä vaikeasti oireilevia lapsia. Jo ekaluokkalaisilla on vaikeita käyttäytymisen ja tunne-elämän ongelmia. Espoossa on heitä varten erityisluokka, jossa on vain kahdeksan oppilasta ja kolme aikuista, joista yksi on PSYKIATRINEN SAIRAANHOITAJA. – ’Silti aikuiset eivät aina tahdo pärjätä heidän kanssaan’, Espoon koulutoimenjohtaja Kaisu Toivonen sanoo. Helsingin Sanomien haastattelema erityisopettaja sanoo, että näiden lasten ongelmia ei ratkaista kurilla eikä rangaistuksia koventamalla. He tarvitsevat HOITOA. – ’Vielä viisitoista vuotta sitten lapsissa oli paljon kasvattamattomia. Heille piti asettaa rajat, se auttoi. Nyt on välillä ihan sama, mitä rajoja asetan, siitä ei ole hyötyä. Lapset tarvitsevat HOITOA’, erityisopettaja sanoo.

   ”Vanhemmat voivat kuitenkin olla HOIDON esteenä. Lasta ei saada TUTKIMUKSIIN, jos he eivät suostu, eikä HOITO onnistu ilman yhteistyötä. Lasta ei myöskään voida siirtää erityisopetukseen, jos vanhemmat eivät halua. Helsingin Sanomien haastattelema opettaja kysyy, miksi kouluun voi tulla missä kunnossa tahansa. Hänen mielestään koulukuntoisuudelle pitäisi asettaa jokin raja.”

   II Hs.fi 14.10.2012: “Opettajat kertovat häiriöoppilaista: Pulpetit lentävät, saksia vahditaan”:

   ”Helsingin Sanomat pyysi opettajilta kokemuksia oppilaista, jotka eivät ole koulukuntoisia. Opetusalan ammattijärjestö OAJ välitti kirjeet nimettöminä. Tässä osia niistä.

   ”YHTENÄ PÄIVÄNÄ… ’Ekaluokkalainen alkoi yhtäkkiä sotkea lyijykynällään hirveän raivon vallassa matematiikan oppikirjaansa. Hän heitteli kirjansa, kynänsä ja pulpettinsa kohti muita. Huusi, äänteli ja raivosi. Mitään kontaktia häneen ei saatu. Silmissä leiskui raivo. Kannoimme hänet koulunkäyntiavustajan kanssa käytävään. Hän riehui, potki, hakkasi, kynsi ja puri meitä. Jouduimme käytävällä pitelemään häntä, jottei hän tekisi itselleen mitään pahaa. Tässä tilanteessa muut ekaluokkalaiset jäivät yksin ihmettelemään tilannetta. Paikalle hälytettiin rehtorit katsomaan lapsen koulukuntoa. Hänet päätettiin laittaa kotiin rauhoittumaan. Onneksi koululääkäri kirjoitti lähetteen LASTEN PSYKIATRISELLE. Vähintään kerran viikossa soitin sinne ja kerroin tapahtumista luokassa. Ja siellä aina todettiin, että heillä on lääkäripula ja pitkät jonot. Myöhemmin oppilas hakkasi viittä luokkamme oppilasta niin, että he joutuivat käymään terveydenhoitajan luona tarkistamassa ruhjeensa. Päätettiin, että hän aloitti koulupäivänsä vasta ruokailusta. Konfliktit jatkuivat. Hän hermostui aina, kun teimme jotain käsillämme, esim. kirjoitimme tai leikkasimme saksilla. Välillä hän oli ‘lomalla’ koulusta. Vanhemmatkin istuivat oppitunneilla rauhoittelemassa. Lopulta lapsi pääsi SAIRAALAAN. Ja sieltä pois. Hänet palautettiin takaisin muiden oppilaiden joukkoon, koska koettiin, ettei hänelle ollut apua PSYKIATRISESTA HOITOJAKSOSTA. Pohdin, että kuinka me tavalliset riviopettajat sitten pärjäämme tällaisten lasten kanssa?’

   ”AKU ANKKA AUTTAA. ’Tilanne tältä syksyltä: Yläkoululainen, jonka poistin luokasta, uhitteli oven raossa palava sytkäri kädessään, etten saa sitä häneltä pois. Ovea en saanut kiinni, jalka oven välissä, luokassa olevat oppilaat olivat peloissaan, mitä tapahtuu. Ratkaisu: Kuraattori kehottaa oppilasta istumaan tunnilla ja lukemaan Aku Ankkaa, jotta opettaja pystyisi opettamaan.’

   ”SOITA 112. ’Oppilasta ei saatu PSYKIATRISEEN HOITOON, koska vanhemmat eivät jaksaneet taistella HOITOPAIKASTA. Tilanne oli luokassa erittäin raskas: jatkuvaa jännityksessä olemista, tsekkaamista, ettei ole saksia tai teräviä kyniä saatavilla jne. Tilanne kesti useita kuukausia. Rehtorin ohje oli, että ensin soitetaan kotiin ja ellei koti hae oppilasta pois, soitetaan 112. Tilanne päättyi oppilaan kannalta traumaattisesti HUOSTAANOTTOON ja sitä kautta HOITOPAIKAN saamiseen. Mietin vain, miten paljon vähemmän traumaattinen tilanne olisi ollut jos oppilas olisi päässyt asianmukaiseen HOITOON ajoissa.’

   ”EI PÄRJÄÄ SAIRAALASSA. ’SAIRAALAKOULUN opettaja totesi, että osa oppilastani ei pärjäisi edes SAIRAALAKOULUSSA. Olisivat todennäköisesti suurimman osan ajasta OSASTOLLA, koska eivät ole koulukuntoisia. Osan oppilaiden kohdalla HOITO on viivästynyt. Yhden kohdalla johtuen hoitavan tahon mokasta, toisen kohdalla johtuen siitä, että vanhemmat ovat kieltäytyneet HOIDOSTA.’

   ”TAPPOUHKAUKSIA. ’Oppilas on sylkenyt opettajia, lyönyt, potkinut, heittänyt tuolilla sekä uhannut useasti tappaa. Hän on piirtänyt vihkoonsa lukuisia kuvia, joissa opettajia tapetaan erilaisilla aseilla. HOITAVA TAHO on todennut, että oppilaan HOITOA ei voi aloittaa, koska hän ei siihen vielä kykene. Silti hän voi olla koulussa. Asiaa on pyritty ratkaisemaan siten, että oppilaan koulupäivää on lyhennetty 3 tuntiin. Sekin on liikaa, mutta 2 tuntia ei onnistu, koska iltapäivähoito ei ala niin aikaisin. Missä lapsi olisi tämän ajan?’

   ”UINTIA LATTIALLA. ’Lapsi pystyy työskentelemään päivässä 10-30 minuuttia. Loppuajan hän riehuu luokassa, juoksentelee, konttaa, ui lattialla, piiloutuu, kiipeilee ikkunoista, karkaa, on väkivaltainen toisia oppilaita tai aikuisia kohtaan. Lapsi on useaan otteeseen kiinnipidossa. Lapsen koulunpäivät on lyhennetty 3 tuntiin, mutta hänen päivänsä on usein katkennut väkivaltaiseen käytökseen toisia kohtaan ja ylipäänsä suureen olemisen vaikeuteen luokassa. Oppilas on sitonut koko syksyn viereensä yhden aikuisen, joka on käytännössä joutunut toimimaan ‘lapsenvahtina’ koko ajan.’

   ”HAARUKALLA LYÖMISTÄ. ’Luokassa on tänä syksynä tehty noin 50 väkivaltailmoitusta sekä opettajiin että avustajaan kohdistuneen väkivallan vuoksi. Ja tässä ei ole mukana ne väkivaltatilanteet, joissa lapsi lyö, hakkaa, kuristaa tai potkii luokkatoveriaan. Väkivalta on usein lyömistä, potkimista, raapimista, sylkemistä, tavaroitta heittelyä, päällä lyömistä, haarukalla lyömistä, kynällä lyömistä jne.’

   ”KÄYTÄVÄT TYHJIKSI. ’Minua on lukemattomia kertoja uhattu tappaa, huoriteltu, uhattu teräaseilla. Minua kohti on heitetty kirjoja, tuoleja, pulpetteja ja kaikkea mahdollista luokan irtainta. Olen joutunut tyhjentämään käytäviä ja ohjaamaan oppilaita luokkiin aggressiivisesti käyttäytyvän oppilaan tieltä. Osa näiden lasten vanhemmista on ollut hyvin huolissaan jälkikasvunsa käytöksestä, osan mielestä lapsen huonon käytöksen syynä on ollut epäpätevä ja asiansa osaamaton opettaja. Joidenkin huoltajien mielestä opettajat ja koulun henkilökunta tekevät heidän lastensa elämästä helvettiä lastensuojeluilmoitusten ja kotiasioihin puuttumisen muodossa.’

   ”TUOLEJA NISKAAN. ’Päälleni on syljetty, minua on tönitty, potkittu, lyöty ja purtu. Minua on nimitelty ja huoriteltu. Minua kohti on heitetty sählymaila sekä päähäni on heitetty kivi. Olen osallistunut useisiin kiinnipitotilanteisiin, joissa oppilaat eivät ole läheskään aina olleet omia oppilaita. Olen myös joutunut puuttumaan tilanteeseen, jossa oppilas on heitellyt ruokalassa tuoleja syömässä olleiden oppilaiden päälle.”

   ”TARJOLLA TUKITYYNY. “Luokassa on ollut 6-8 oppilasta ja kaksi aikuista. Oppilaita on tuettu monin tavoin: Käytössä on TUNNE-ELÄMÄN SÄÄTELYYN LIITTYVÄT KORTIT, TAULUT JA LIIKENNEVALOT SEKÄ SOHVIA, JOISSA LEVÄTÄ. ON STRESSIPALLO, TUNNEMITTARI SEKÄ TUKITYYNY. Opettaja on ollut oppilaan kanssa ulkona jokaisella välitunnilla. Opiskeltavaa oppiainesta on eriytetty, apuna on käytetty mm. kuvatukea ja musiikkia. Jokainen koulupäivä on aloitettu yhteisellä aamupiirillä, jossa on käyty läpi koulupäivään liittyvät oleelliset asiat, siirtymät ja mahdolliset muutokset.’

   ”RAISKAAN TEIDÄT. ’Kahdella oppilaalla on vakavia ongelmia. Toinen on jo ala-asteen lopulla naisopettajia painavampi ja uhoaa ja uhkailee väkivallalla. Hän kiusaa ja suorastaan rääkkää henkisesti muita, haastaa tappeluihin ja tönii, tarttuu kurkusta jne. välitunneilla. Vaatii aikuisten jatkuvaa vieressä oloa, jotta kaikilla olisi edes suurin piirtein turvallista. Toinen on päihdekonkari ja pikkurikollinen, jota suojaa vain nuori ikä. HOITOPAIKKAA on yritetty saada noin kaksi vuotta. Lapsi huutaa kurkku suorana pahaa oloaan monella tavalla: ‘Vittu minä tapan ja raiskaan teidät kaikki, saatana että ahdistaa, raiskaan teidät perseeseen, paloittelusurmaan teidät.’ Raivokohtaukset ovat päivittäisiä.’

   ”HUOLI LAPSISTA. ’Välillä on todella surullinen olo näiden lasten puolesta. Täytyykö heidän yrittää itsemurhaa tai pahoinpidellä törkeästi joku, ennen kuin HOITOPAIKKA löytyy? Pienluokat ovat pahimmillaan kuin lasten loppusijoituspaikkoja. On uskomattoman väärin sijoittaa samaan luokkaan esimerkiksi oppimisvaikeuksista kärsiviä lapsia väkivaltaisten ja vaarallisten oppilaiden kanssa.’

   ”SYDÄN SÄRKYY. ’Tiedän tilanteen, jossa koulun perusteltu lastensuojeluilmoitus oppilaasta on peruttu huoltajan painostuksen vuoksi. Kyllä sydän särkyy tällaisissa tapauksissa oppilaan puolesta.’

   ”TULEVAISUUS? ’Osa näistä psyykkisesti erittäin vaikeasti oireilevista lapsista on saatu HOITOON ja kuntoutettua LÄÄKEHOIDON ja erilaisten TERAPIOIDEN avulla. Minunkin 20 vuoden aikana kohtaamista lapsista, nykyisistä aikuisista, on hyvissä ammateissa, toivomissaan jatko-opiskelupaikoissa ja kiinni elämässä. Osa toistaa vanhempiensa mantraa ja kasvattaa jo uutta sukupolvea huorittelemaan ja hakkaamaan koulun aikuisia. Kuinka monta Jokelaa ja Columbinea tarvitaan, että lasten hätä huomataan?’”

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
  4. Turmeltunut kansa kasvattamassa lapsiaan, osa 3b

   Toinen osa kirjoituksestani ”Rahvas kasvattamassa lapsiaan” 16.10.2012 (korostukset kirjoittajan).

   III Verkkolehti Uusi Suomi 15.10.2012: “Mitä väkivaltaisille lapsille voi tehdä? ‘Tilanne karkaa käsistä’”:

   ”Päiväkodin, esikoulun ja koulun tiiviimpi yhteydenpito voisi olla yksi ratkaisu lisääntyvään kouluväkivaltaan, arvioivat Uuden Suomen kuntavaalikierroksen jyväskyläläiset panelistit.

   ”Helsingin Sanomien artikkelissa opettajat kertovat joutuvansa toistuvasti oppilaiden väkivaltaisten hyökkäysten kohteeksi. Keskusteluun on noussut ajatus KOULUKELPOISUUDEN ARVIOINNIN ottamisesta käyttöön. Siten voitaisiin määritellä pitäisikö oppilas oppituntien sijaan ohjata HOITOON. Panelistit pitivät väkivaltaongelmaa hyvin todellisena. Heidän mielestään se on pahentunut viime vuosina. KOULUKUNTOISUUDEN ARVIOINTI voi panelistien mukaan tapahtua vain varhaislapsuudessa, jolloin asioihin voitaisiin vielä vaikuttaa.

   ”Vihreiden kaupunginvaltuutettu Touko Aalto arvioi myös opettajien keinojen puuttua esiintyvään väkivaltaan olevan vähäisiä. – ’Opettajien tilanne on ongelmallinen siinä mielessä, että oppilaiden keskinäiseen väkivaltaan puuttuminen saattaa tuoda syytteen jopa opettajalle. Pelkään, että tilanne on karkaamassa käsistä. Odotan hallitukselta, opetusministeriöltä ja OAJ:lta nopeita toimia pelkkien selvitysten sijaan’, sanoo Aalto Uudelle Suomelle. Panelisteista Aalto ja kokoomuksen Pauli Partanen arvioivat syyksi sen, että kodit ovat ulkoistaneet kasvatustehtävän jollekin kolmannelle osapuolelle, kuten koululle, yhteiskunnalle tai Internetille. Partasen mukaan asian korjaaminen tulee kalliiksi. – ’Ei tätä lisärahalla ratkaista. Lapset tarvitsevat kasvatusta ja vanhempiensa rakkautta. On parempi, että ongelmiin voitaisiin puuttua etukäteen ennakoidusti, kuin hakea lisärahaa kalliisiin korjaustoimenpiteisiin’, sanoo Partanen. Kansanedustaja ja Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Mauri Pekkarinen (kesk.) korostaa kotien ja koulun yhteistyön tärkeyttä pirstaloituneessa, levottomassa maailmassa. – ’Koulun ja perheen yhteistyön lisääminen on avainasemassa. Ylisuuria luokkakokoja pitäisi pienentää. Oppilashuoltoon on saatu rahaa, mutteivät lisäykset tekisi pahaa’, Pekkarinen toteaa. Opetusministeri Jukka Gustafsson (sd.) on torjunut ajatuksen koulukelpoisuusarvioiden käyttöönotosta, vaikka tilanne on vaikea. – ’Lähtökohtaisesti pitää pyrkiä pitämään lapset koulutyössä mukana’, sanoi Gustafsson HS:lle. Uusi Suomi ei tavoittanut panelisti Riitta Mäkistä (sd.) aiheen tiimoilta.

   ”Uuden Suomen kuntavaalikiertue jatkuu tiistaina Jyväskylässä. Tilaisuudessa alustaa apulaiskaupunginjohtaja Pekka Utriainen. Paneelikeskustelussa mukana Touko Aalto (vihr.), Riitta Mäkinen (sd.), Pauli Partanen (kok.) ja Mauri Pekkarinen (kesk.).”

   Tämä vaikuttaa kovasti luihulta ja pirulliselta. Toisella puolella ovat lapset ja koululaiset, toisella Helsingin Sanomat, Uusi Suomi, opettajat, rehtorit, kouluavustajat, Helsingin oppilashuollon päällikkö Vesa Nevalainen, lapsia vahtimassa olevat aikuiset, psykiatrinen sairaanhoitaja, Espoon koulutoimenjohtaja Kaisu Toivonen, Helsingin Sanomien haastattelema erityisopettaja, vanhemmat, opetusalan ammattijärjestö OAJ, koululääkäri, kuraattori, sairaalakoulun opettaja, “hoitava taho”, Uuden Suomen kuntavaalikierroksen jyväskyläläiset panelistit, vihreiden kaupunginvaltuutettu Touko Aalto, kokoomuksen Pauli Partanen, kansanedustaja ja Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Mauri Pekkarinen ja opetusministeri Jukka Gustafsson.

   Yksissä tuumin vikapääksi ja ongelman lähteeksi todetaan lapset. Heille tarjotaan “psykiatrista hoitoa”, so. hermostomyrkyillä (“psyykenlääkkeillä”) tuhoamista, aivojen silpomista psykokirurgialla (eri asia kuin neurokirurgia), diagnooseilla leimaamista ja huostaanottoa. Tämä on rahvaantyrannian anti lapsille. Ongelmaksi nuo lapsia syyttävät tahot eivät tunnusta itseään eikä kukaan eroa virastaan ilmeisen epäonnistumisen vuoksi, ei edes opetusministeri. Syy on lasten. Ongelma ovat lapset. Näin toteavat rahvaan superrahvaat (maan johto ja virkamieskunta), ja sillä siisti.

   Kuitenkin lapset ovat vanhempiensa, koulujensa ja ympäröivän yhteiskunnan kuva. Vika on vanhemmissa, joilla tietenkin on vastuu lapsistaan, kouluissa ja koko yhteiskunnassa, joihin lapset ovat reagoineet niillä heiveröisillä lapsenresursseillaan, joita heillä on itseään puolustaessaan aikuisia rahvassaatanoita vastaan.

   Eivät onnistu Helsingin Sanomat ja Uusi Suomi yrityksissään maalata kauhea kuva lapsista ja esittää itsensä ja muut ykkösrahvaat “terveinä” ja yhteiskuntakelpoisina. On pirullista ja vastuutonta syyllistää lapset ja valkopestä varsinaiset syylliset, Suomen aikuisväestö ja sen kauttaaltaan turmeltuneet yhteiskuntainstituutiot.

   Rahvas ja sen yhteiskuntatyrannia on täysin tunteeton ja raaka. Lapset tuhotaan, koska he haittaavat rahvaan jokapäiväistä elämää ja koska rahvas ei tiedä, kuinka tuollaisia lapsia kasvatetaan.

   Toimintatapa on muualta tuttu: Koska rahvas on perustuslain säädöksellä yksinvaltias Suomessa, se on edustajiensa välityksellä tehnyt lastenmurhista (aborteista) laillisia. Rahvas tuhoaa lapset, jotka haittaavat sen elämää. Se on murhannut jo kuusisataa tuhatta lasta. Murhien käytännön toimenpiteet on delegoitu rahvaantyrannian kouluttamille murhaajille, joita kutsutaan “lääkäreiksi”, ja murhat on naamioitu “perhesuunnitteluksi” ja “raskauden keskeyttämisiksi” ja rahvas tekeytyy tietämättömäksi, että se tekee lastenmurhia. Rahvas, 99,6% Suomen kansasta, on murhaajarahvas.

   Tuollaisen rahvaan lapset luonnollisesti häiriintyvät ja kärsivät, kun vanhemmat ja ympäristö ovat tunteettomia murhaajia ja tuhoajia. Lapset suorastaan hätääntyvät ja ovat pakokauhussa, kun todellinen rakkaus puuttuu. Tiedän, mitä Suomen aikuiset ovat: tunteettomia valehtelijoita, väkivallantekijöitä, teeskentelijöitä, huijareita, omaistensa pettäjiä, hyväksikäyttäjiä, itsekkäitä oman edun tavoittelijoita, jumalattomia pilkkaajia, pahantahtojia, salakavalia toistensa tuhoajia, mustamaalaajia, selän takana puhujia ja selkään puukottajia, ja sellaiset toden totta ovat kelvottomia vanhemmiksi.

   Kuten syntymättömille lapsille tarjotaan kuolemaa, koululaisille tarjotaan psykiatrista hoitoa, psykiatrisiin sairaaloihin sulkemista ja huostaanottoa, mikä on yhtä kuin henkinen tappaminen. Tätä rahvas ajaa. Lapset siirretään “psykiatreiksi” kutsuttujen puoskareiden käsiin kidutettaviksi ja vangittaviksi, ja sitten näille psykiatreille ja heidän laitoksilleen sekä huostaanotettujen “hoitolaitoksille” maksetaan rahvaan verovaroista tukia. Näin rahvas tässäkin pesee kätensä ja siirtää vastuun rahvaan tukemille yksityisille yrityksille, jotka nettoavat lapsista koko näiden “hoidossa” olon ajan. Selvästikin Helsingin Sanomien ja Uuden Suomen artikkeleiden tarkoituksena on tukea lasten leimaamista koulunkäyntikelvottomiksi ja hoitoa tarvitseviksi ja edistää heidän sijoittamistaan noiden hoito- ja huostaanottolaitosten nettoamisobjekteiksi. Yritykset luonnollisesti pyrkivät saamaan niin monen lapsen kuin mahdollista “hoitoa tarvitsevaksi” ja “koulukelvottomaksi”, jotta ne saisivat suuret ja pysyvät tulot verovaroista. Ehkä lapset tuhotaan lääkkeillä tai psykokirurgialla “kasveiksi”, jolloin lapsilla voidaan rahastaa koko heidän elämänaikansa. Tämä motiivi on artikkeleissa läpinäkyvä. Kaikki huutavat yhdessä voimakkaita toimenpiteitä lasten toimittamiseksi “hoitoon”. Suomi on kaikin puolin lastentuhoajakansa ja lasten hyväksikäyttäjäkansa.

   Rahvaantyrannia on kieltänyt lasten kasvattamisen terveellisellä kurituksella, joka on todellista rakkautta (lapsi tuntee, että hänestä välitetään ja että hänet ohjataan oikealle tielle). Lempeä ja rakkaudesta lähtevä ruumiillinen kuritus ei ole pahoinpitelyä vaan rakkautta. Sen rahvas on kieltänyt lain voimalla! Merkillinen rahvas: ensin kielletään lempeä ruumiillinen kuritus “pahoinpitelynä” ja sitten murhataan lapsia aborteissa ja tuhotaan heitä psykiatrien kemiallisella, kirurgisella ja sosiaalisella (lapset leimataan loppuiäksi) pahoinpitelyllä ja eristämällä heitä “hoitolaitoksiin” eroon vanhemmistaan. Todella ilkeämielinen lastenvihaajakansa tämä Suomen kansa! Nyt kun lasten kuritus heidän oikealla tiellä pitämisekseen on kielletty, seuraukset ovat avoimesti näkyvissä: lapset kärsivät ja oireilevat sisäisesti hylättyinä ihmisraunioina artikkeleissa yllä kuvatulla tavalla. Syyllinen on tämä saatanallinen kansa, eivät lapset.

   Syyllisiä ovat ennen kaikkea rahvaan naiset, kun he ovat laiminlyöneet tehtävänsä lasten hoitajina ja kasvattajina. Rahvaan naisia on joka paikassa riehumassa henkisinä porttoina yhteiskunnassa, vaikka naisten paikka on kotona lapsia kasvattamassa ja kotia hoitamassa. Kun äidit eivät ole kotona hoitamassa lapsiaan, lapset alkavat oireilla ja ajan mittaan jopa tuhoutua. Lisäksi naisia ei ole tarkoitettu toimimaan yhteiskunnan viroissa; jos toimivat, kaikki alkaa vesittyä ja tuhoutua, kuten Suomesta nähdään. Karmea näyte rahvaan naisten totaalisesta kyvyttömyydestä yhteiskunnallisessa toiminnassa ovat nuo yllä toisessa artikkelissa mainitut narrimaiset oppilaiden tukitoimet: tunne-elämän sääntelyyn liittyvät kortit, taulut ja liikennevalot, sohvat, joissa levätä, stressipallo, tunnemittari ja tukityyny! Näin nämä naiset julistavat omaa kyvyttömyyttään ja katastrofiaan. Tässä tehdään koululaisista raakaa pilkkaa! Ei ihme, että lapset reagoivat. Koulut ovat täynnä sinne täysin sopimattomia ihmisiä, kypsymättömiä ja pinnallisia ihmisiä ja henkisiä porttoja, jotka eivät tiedä mitään itsestään, elämästä ja kasvatuksesta ja jotka vain tuhoavat lapset perversioillaan, sijaistoiminnoillaan ja kyvyttömyydellään, jonka lapset vaistoavat. Lapset huutavat käytöksellään, että pois tieltä kyvyttömät ilkeät kiusaajat. Lapset puolustautuvat, ja se on tervettä.

   Aina on ollut joitakin lapsia, jotka on jouduttu sulkemaan häirikkökäyttäytymisen vuoksi laitokseen. Silloin heidät on suljettu koulukoteihin, kasvatuslaitoksiin tms. mutta ei koskaan psykiatrien käsiin kemiallisesti ja kirurgisesti tuhottaviksi ja diagnooseilla eliniäksi leimattaviksi. Ennen kurittomat lapset ohjattiin oikealle tielle lujalla kurilla ja ystävällisellä kouluttamisella ja työnteolla, nyt lapset hylätään tuhottaviksi ja rahastettaviksi. He myös tuhoutuvat – ja heidän mukanaan koko yhteiskunta ja kaikki täällä.

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
   1. Tämä nykyinen kaikenlaisen mädännäisyyden suvaitseva yhteiskunta on sairas – ei lapset. He vaistoavat, että heistä ei aidosti välitetä, koska kaikenlainen idiotia sallitaan, eikä mitään rajoja ole, koska jopa kurinpito on kielletty. Silloin tuo huono käytös voi olla jopa kapinointia tähän aikuisten välinpitämättömyyteen, joka on tavallaan ihan terve reaktio.

    Psykiatrian avulla väistetään sitten loputkin eettiset kysymykset ja vapautetaan potilas henkilökohtaisesta vastuusta. Eli, ongelmia jopa pahennetaan.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
  5. Turmeltunut kansa kasvattamassa lapsiaan, osa 3c

   Kolmannessa osassa kirjoitustani ”Rahvas kasvattamassa lapsiaan” 16.10.2012 siteerataan kirjoitustani “Lasten kurituksen kieltävä laki on vihaa lapsia kohtaan”:

   (siteeraus alkaa)

   Suomen laki kieltää lasten fyysisen kurituksen. Kuritta kasvaneet lapset kuitenkin tuhoavat kaiken, koska he katsovat voivansa vapaasti toteuttaa synnillisiä lihallisia himojaan ja rakentaa yhteiskunnan ja koko elämänsä niiden varaan.

   Uskonpuhdistaja Martti Luther on kirjoittanut:

   ”’Kurita poikaasi, niin hän sinua virvoittaa ja sielullesi herkkuja tarjoaa’ (Snl. 29:17). Tietäkööt vanhemmat, etteivät voi tehdä Jumalalle, kristikunnalle, itselleen eivätkä lapsilleen mitään sen parempaa palvelusta kuin kasvattamalla lapsensa oikein. Olkoon heille siis tärkeää, että hoitavat lapsensa hyvin: eivät pidä heitä muuna kuin kalliina, iankaikkisena aarteena, jota Jumala on käskenyt heidän varjella, etteivät perkele, maailma ja liha saisi varastaa ja turmella heitä. Jumala on näet tuomiopäivänä vaativa lapset vanhemmilta, ja näiden on silloin tehtävä ankara tili heistä.

   ”Hurskaat vanhemmat, jotka oikein rakastavat lapsiaan, eivät saa hymyillä heidän tottelemattomuudelleen eivätkä sitä hyväksyä; heidän on rangaistava heitä sekä sanalla että pehmoisella vitsalla. Sellaiset ovat rakkauden lyöntejä, joita olemme velvolliset lapsille antamaan Jumalan käskyn mukaan. Tällainen kuritus ei sitä paitsi ole vahingollista vaan hyödyllistä, niin kuin Salomo sanoo: ’Joka vitsaa säästää, se vihaa lastaan; mutta joka häntä rakastaa, se häntä ajoissa kurittaa’, ja Siirak: ’Joka rakastaa lastansa, se pitää hänet aina kurissa, että hän sitten saisi iloa hänestä.’”

   Jumalan sana ilmoittaa yllä olevien raamatunkohtien lisäksi seuraavaa:

   “Joka vitsaa säästää, se vihaa lastaan; mutta joka häntä rakastaa, se häntä ajoissa kurittaa” (Snl. 13:24).

   “Poikani, älä pidä Herran kuritusta halpana äläkä kyllästy hänen rangaistukseensa; sillä jota Herra rakastaa, sitä hän rankaisee, niin kuin isä poikaa, joka hänelle rakas on” (Snl. 3:11-12).

   “Katso, autuas se ihminen, jota Jumala rankaisee! Älä siis pidä halpana Kaikkivaltiaan kuritusta” (Job 5:17).

   “Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan, ja te olette unhottaneet kehotuksen, joka puhuu teille niin kuin lapsille: ‘Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee; sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa’. Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niin kuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita? Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia. Ja vielä: meillä oli ruumiilliset isämme kurittajina, ja heitä me kavahdimme; emmekö paljoa ennemmin olisi alamaiset henkien Isälle, että eläisimme? Sillä nuo kurittivat meitä vain muutamia päiviä varten, oman ymmärryksensä mukaan, mutta tämä kurittaa meitä tosi parhaaksemme, että me pääsisimme osallisiksi hänen pyhyydestään. Mikään kuritus ei tosin sillä kertaa näytä olevan iloksi, vaan murheeksi, mutta jälkeenpäin se antaa vanhurskauden rauhanhedelmän niille, jotka sen kautta ovat harjoitetut” (Hebr. 12:4-11).

   “Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus” (Ilm. 3:19).

   “Kurita poikaasi, kun vielä toivoa on; ethän halunne hänen kuolemaansa” (Snl. 19:18).

   “Hulluus on kiertynyt kiinni poikasen sydämeen, mutta kurituksen vitsa sen hänestä kauas karkottaa” (Snl. 22:15).

   “Älä kiellä poikaselta kuritusta, sillä jos lyöt häntä vitsalla, säästyy hän kuolemasta. Vitsalla sinä häntä lyöt, tuonelasta hänen sielunsa pelastat” (Snl. 23:13-14).

   “Vitsa ja nuhde antavat viisautta, mutta kuriton poika on äitinsä häpeä” (Snl. 29:15).

   “Kun meitä tuomitaan, niin se on meille Herran kuritusta, ettei meitä maailman kanssa kadotukseen tuomittaisi” (1. Kor. 11:32).

   “Herran pelko on tiedon alku; hullut pitävät halpana viisauden ja kurin” (Snl. 1:7).

   “Autuas se mies, jota sinä, Herra, kuritat” (Ps. 94:12).

   “Hyvä oli minulle, että minut nöyryytettiin: niin minä opin sinun käskysi” (Ps. 119:71).

   “Lyököön minua vanhurskas: se on rakkautta; kurittakoon hän minua: se on öljyä minun päähäni, siitä minun pääni älköön kieltäytykö” (Ps. 141:5).

   “Tietoa rakastaa, joka kuritusta rakastaa, mutta järjetön se, joka nuhdetta vihaa” (Snl. 12:1).

   “Köyhyys ja häpeä kuritusta vierovalle, kunnia nuhdetta noudattavalle!” (Snl. 13:18).

   “Viisas poika kuulee isän kuritusta, mutta pilkkaaja ei ota nuhdetta kuullaksensa” (Snl. 13:1).

   “Hullu pitää halpana isänsä kurituksen, mutta joka nuhdetta noudattaa, tulee mieleväksi” (Snl. 15:5).

   “Kuritusta noudattava on elämän tiellä, mutta nuhteet hylkäävä eksyy” (Snl. 10:17).

   “Jumalattoman vangitsevat hänen rikoksensa, ja hän tarttuu oman syntinsä pauloihin. Kurittomuuteensa hän kuolee ja suistuu harhaan suuressa hulluudessaan” (Snl. 5:22-23).

   “Kuule, poikani, isäsi kuritusta äläkä hylkää äitisi opetusta, sillä ne ovat ihana seppele sinun päähäsi ja käädyt sinun kaulaasi” (Snl. 1:8-9).

   “Kuule neuvoa, ota kuritus varteen, että olisit vasta viisaampi” (Snl. 19:20).

   “Tartu kiinni kuritukseen äläkä hellitä; säilytä se, sillä se on sinun elämäsi” (Snl. 4:13).

   “Joka kuritusta vieroo, pitää sielunsa halpana; mutta joka nuhdetta kuuntelee, se saa mieltä” (Snl. 15:32).

   “Kasvattakaa heitä (lapsianne) Herran kurissa ja nuhteessa” (Ef. 6:4).

   Joka siis kurittaa lastaan, se rakastaa häntä, ottaa hänet todellisesti huomaansa, poistaa hulluuden hänen sydämestään, pelastaa hänet kuolemasta ja tuonelasta ja antaa hänelle viisautta sekä myöhemmin vanhurskauden rauhanhedelmän. Sellainen lapsi on autuas.

   Joka taas ei kurita lastaan, se vihaa häntä ja haluaa hänelle kuolemaa. Sellainen lapsi on äpärä ja äitinsä häpeä.

   Joka ottaa halulla vastaan kuritusta, se rakastaa tietoa, oppii Jumalan käskyt, saa kunnian, on viisas ja tulee yhä viisaammaksi, tulee mieleväksi, on elämän tiellä, saa ihanan seppeleen päähänsä ja käädyt kaulaansa sekä ottaa vastaan elämänsä.

   Joka hylkää kurituksen, se on pilkkaaja, hullu ja järjetön, saa osakseen köyhyyden ja häpeän, eksyy, pitää sielunsa halpana ja kuolee kurittomuuteensa.

   Lasten kurituksen kieltävä Suomi siis vihaa lapsiaan ja haluaa heille kuolemaa. Suomalaiset lapset ovat äpäriä ja äitiensä häpeitä. Suomi ei ota lapsiaan todellisesti huomaansa, ei poista hulluutta heidän sydämistään, ei pelasta heitä kuolemasta ja tuonelasta, ei anna heille viisautta eikä vanhurskauden rauhanhedelmää. Suomalaisten lapset eivät ole autuaita vaan onnettomia ja epätoivoisia.

   Koska laki on pakkokeino, Suomi pakottaa kaikki suomalaiset vihaamaan lapsiaan ja haluamaan heille kuolemaa. Suomi tekee väkisin lapsistaan äpäriä ja äitiensä häpeitä. Suomi väkisin estää suomalaisia rakastamasta lapsiaan ja ottamasta heidät todellisesti huomaansa. Suomi väkisin estää vanhempia ottamasta hulluutta lastensa sydämistä ja työntää väkisin suomalaiset lapset kuolemaan ja tuonelaan. Suomi väkisin estää antamasta lapsille viisautta ja vanhurskauden rauhanhedelmää. Suomalaisista lapsista tehdään väkisin onnettomia ja epätoivoisia.

   Koska Suomessa on lailla kielletty kurittamasta lasta, suomalaisia lapsia estetään oppimasta rakastamaan tietoa ja Jumalan käskyjä, heiltä väkisin viedään kunnia ja viisaus, heitä väkisin estetään pääsemästä elämän tielle ja ottamasta vastaan elämäänsä, heistä tehdään väkisin pilkkaajia, hulluja ja järjettömiä, heille tuotetaan väkisin köyhyys ja häpeä, heidät johdetaan väkisin eksyksiin, heidät pakotetaan pitämään sielunsa halpana ja heidät pakotetaan kuolemaan kurittomuuteen.

   Tämä jumalaton, kyvytön ja sokea päättäjäjoukko, joka Suomea hallitsee, ja tämä yhtä jumalaton, kyvytön ja sokea kansa, joka heidät on päättäjikseen valinnut, on tekonsa vuoksi ansainnut ankaran rangaistuksen. Jumalan edessä tämä luopunut ja sokea kansa, joka lain voimin levittää turmelusta kaikkialle, on helvetin ansaitsevassa tilassa. Suomen kansa on ansainnut kaikki mahdolliset vitsaukset, jopa se itse tuottaa ne, esimerkiksi omat lapsensa. Nämä ilman kuria kasvaneet lapset tuhoavat nyt kaiken, kuten jokainen voi nähdä. He tuhoavat itsensä, vanhempansa, yhteiskunnan, sanalla sanoen kaiken. Mitään ei jää jäljelle.

   (siteeraus päättyy)

   Suomen kansa, jumalaton rahvastyrannia, kaikin tavoin tuhoaa lapsiaan ja jopa työntää heitä helvettiin. Rakkautta ei Suomen kansalla ole, sen sijaan tuhoa, murhaa ja teeskentelyä sillä on. Lasten kärsimys Suomessa on rahvaan itsensä aiheuttamaa, ja rahvaan tulisi mennä itseensä, jotta lasten kärsimyksestä päästäisiin. On hirvittävä häväistys, ettei rahvas (Suomen aikuiset ihmiset) tunnusta syyllisyyttään vaan syyttää lapsia! Hirvittävää on myös se, että tässä itse asiassa paljastuu viha, jopa julkinen viha, lapsia kohtaan.

   Korjaavien toimenpiteiden kohteeksi kuuluisivat siis suurin osa vanhemmista ja tuo edellä mainittu joukko Helsingin Sanomat, Uusi Suomi, opettajat, rehtorit, kouluavustajat, Helsingin oppilashuollon päällikkö Vesa Nevalainen, lapsia vahtimassa olevat aikuiset, psykiatrinen sairaanhoitaja, Espoon koulutoimenjohtaja Kaisu Toivonen, Helsingin Sanomien haastattelema erityisopettaja, vanhemmat, opetusalan ammattijärjestö OAJ, koululääkäri, kuraattori, sairaalakoulun opettaja, “hoitava taho”, Uuden Suomen kuntavaalikierroksen jyväskyläläiset panelistit, vihreiden kaupunginvaltuutettu Touko Aalto, kokoomuksen Pauli Partanen, kansanedustaja ja Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Mauri Pekkarinen ja opetusministeri Jukka Gustafsson.

   Rahvaalta puuttuu rakkaus, kyky hoitaa ja kasvattaa lapsia. Kylmyys tekee lapsistakin rakkaudettomia. Rakkaus tulee vain Jeesuksen Kristuksen anteeksiantamuksen myötä, kun Jumalan Henki syrjäyttää sydämessä perkeleen. Suomen kouluista on kuitenkin poistettu Jumalan sanan opetus, lasten syntistä sydäntä (syntiinlankeemuksen peruina kaikki ihmiset ovat luonnostaan syntisiä) kurittavan Jumalan lain (käskyjen) opetus sekä lapset sisäiseen rakkauteen ja iloon vievän evankeliumin opetus. Asialla tässäkin ennen kaikkea Suomen naispuolinen rahvas, joka tässäkin paljastaa yhteiskunnallisen kelvottomuutensa ja tuholuonteensa. Jopa kristinuskon, yhteyden Jumalaan ja rakkauteen, he haluavat tuhota!

   Plusääni(8)Miinusääni(5)
  6. Mielestäni tämäntyyliset ”ulostamiset” tulisi poistaa täältä, vievät vain uskottavuutta kun tietoutta levitetään. Vaikka linkeissä tai perimmäisessä sisällössä olisi asiaakin.
   Mutta juuri asioihin tutustuva ei sitä tiedä.

   Plusääni(2)Miinusääni(5)
  7. Turmeltunut kansa kasvattamassa lapsiaan, osa 3d-I

   Neljännessä osassa kirjoitustani ”Rahvas kasvattamassa lapsiaan” siteerataan kirjoitustani “Professori Szasz kertoo, mitä psykiatria on” (jaan sen tässä 4 osaa, osiin 3d-I, 3d-II, 3d-III ja 3d-IV):

   Se, mitä Suomen rahvas on tuonut kristinuskon ja lasten sisäisen terveyden tilalle, on perkeleestä sikiävä valetiede psykiatria, joka on puhdasta puoskarointia, vihaa ja vahingoittamista – psykokriminaalisuutta. Lainaan kirjoitustani “Professori Szasz kertoo, mitä psykiatria on”, josta selviää sen “hoidon” laatu, jota yllä kaikki Suomen lapsille suosittelevat:

   Amerikkalainen psykiatrian emeritusprofessori Thomas Szasz (1920-2012), joka on julkaissut psykiatriasta yli 30 kirjaa, kertoo seuraavassa videossa, että psyykkisiksi “sairauksiksi” diagnosoidut tilat eivät ole sairauksia ja että kyseisillä diagnooseilla ainoastaan leimataan ja kontrolloidaan ihmisiä. Sairaudet ovat ihmisen elimistön sairauksia, mutta mieli ei ole elin. Mikään käyttäytyminen ei voi olla sairaus. Termi “psyykkinen sairaus” on vain kielikuva, metafora. Sen vuoksi psyykenlääkkeet eivät voi parantaa, koska ei ole olemassa sairauttakaan. Kielikuvaa ei voi parantaa kemiallisesti. Psyykenlääkkeet ovat myrkkyjä. Vielä Szasz toteaa lastenpsykiatreista puhuessaan, että lastenpsykiatrit ovat kaikkein vaarallisimpia vihollisia lapsille ja myös vanhemmille ja kaikille, jotka välittävät lapsista ja vapaudesta. Videon nimi on “CCHR Co-Founder Dr. Thomas Szasz, Professor of Psychiatry Emeritus”, ja se löytyy YouTubesta osoitteella:

   CCHR Co-Founder Dr. Thomas Szasz, Professor of Psychiatry Emeritus

   Tämä video ja muita myös osoitteessa:

   http://www.cchrint.org/2009/05/15/cchr-co-founder-dr-thomas-szasz-professor-of-psychiatry-emeritus/

   Seuraavassa suomennos siitä, mitä Szasz videolla sanoo:

   (suomennos alkaa)

   Kun kouluviranomaiset kertovat äidille, että hänen poikansa on sairas ja tarvitsee lääkitystä, miten ihmeessä hän voisi tietää, että se on kertakaikkinen valhe. Kuinka hän voisi ymmärtää, ettei se, mitä asiantuntijat nyt kutsuvat “keskittymis- ja yliaktiivisuushäiriöksi” tai “tarkkaavuus- ja ylivilkkaushäiriöksi” (ADHD), ole mikään sairaus. Sellainen äiti ei ole psykiatrian historian asiantuntija. Hän ei tiedä, että psykiatrit ovat, satojen vuosien ajan, käyttäneet diagnostisia termejä, niin sanottuja diagnostisia termejä, ihmisten leimaamiseen ja kontrolloimiseen.

   Esitän pari dramaattista esimerkkiä. Kun mustat orjat pakenivat vapauteen etelävaltioissa, se ei ollut sitä, että he halusivat olla vapaita; he kärsivät sairaudesta nimeltä drapetomania, sanoista drapetes, karannut orja, ja mania. En keksi tätä omasta päästäni. Tämä oli laillinen diagnoosi aivan kuten keskittymis- ja yliaktiivisuushäiriö on. Naiset – puolet ihmiskunnan väestöstä luonnollisesti -, jos he olivat niin typeriä että kapinoivat miehen ylivaltaa vastaan, niin silloin heillä oli vakava sairaus nimeltä hysteria, joka johtui heidän liikkuvasta kohdustaan. Mikään noista käyttäytymistavoista ei ollut sairaus, eikä tietenkään ole mikään sairaus.

   Myöskään keskittymis- ja yliaktiivisuushäiriö ei ole sairaus. Mikään käyttäytyminen tai huono käyttäytyminen ei ole sairaus eikä voi olla sairaus. Tällainen ei ole sairautta. Niinpä ei ole väliä sillä, kuinka lapsi käyttäytyy. Siinä ei ole mitään tutkittavaa. Jos hän on sairas, silloin sitä varten täytyy olla objektiivinen tiede, niin että siitä voidaan tehdä diagnoosi lääkäreiden ja objektiivisten tutkimusten avulla. Sen vuoksi vastaanotolle mentyäsi lääkärit ottavat paljon verinäytteitä ja röntgenkuvia. He eivät halua saada tietää, kuinka käyttäydyt.

   Kun menin lääketieteelliseen tiedekuntaan 60 vuotta sitten, silloin oli olemassa vain kourallinen psyykkisiä sairauksia. Muistaakseni niitä oli vain kuusi tai seitsemän. Nyt niitä on yli 300. Ja uusia “keksitään” joka päivä.

   Lapsen luokitteleminen psyykkisesti sairaaksi on leimaamista, ei diagnoosi. Psyykenlääkkeen antaminen lapselle on myrkyttämistä, ei hoitoa. Olen kauan väittänyt, että lastenpsykiatri on kaikkein vaarallisin vihollinen lapsille ja myös vanhemmille ja kaikille meille, jotka välitämme kaikkein kallisarvoisimmista ja haavoittuvimmista asioista elämässä, ja ne kaksi asiaa ovat lapset ja vapaus.

   Nyt kysyn jälleen, kuinka vanhemmat voivat suojella lapsiaan terapeuttiselta valtiolta, siis hallituksen ja psykiatrian liitolta. Pohjimmiltaan, viime kädessä, luulen heidän voivan tehdä niin vain vapautumalla vääristä kuvitelmista, pääsemällä eroon ajatuksesta, että se, mikä vaivaa onnetonta ja huonosti käyttäytyvää lasta – ja sellaisia lapsia on tietenkin paljon, itse asiassa kaikki lapset joskus – että sellaisella lapsella on psyykkinen sairaus ja että niin sanottu hoito voi auttaa häntä. Asia ei ole ollenkaan näin. Sairaudet ovat ihmisruumiin toimintahäiriöitä, sydämen, maksan, munuaisten, aivojen jne. toimintahäiriöitä. Lavantauti (typhoid fever, “lavantautikuume”) on sairaus. Kaikki te tiedätte sen, ette epäile sitä. Kevätväsymys (spring fever, “kevätkuume”; Szaszin sanaleikki englannin kielen fever-sanalla eli “kuume”-sanalla) – (yleisön naurua) täytyy vain osata englantia – kevätväsymys ei ole sairaus. Miksei ole? Koska me kaikki tiedämme, että se on kielikuva, metafora, pienimuotoinen runo. Niin ovat myös kaikki psyykkiset sairaudet. Psyykkinen sairaus on metafora.

   Tehtävä, jonka asetamme itsellemme, psykiatrista pakkoa vastaan taisteleminen, on tärkeä. Mielestäni on tärkeää, että te kaikki ajattelette sen olevan tärkeää. Liian vähän ihmisiä ajattelee, että se on tärkeää. Se on jalo tehtävä, tehtävä, jonka suorittamisessa meidän täytyy, esteistä huolimatta, pysyä lujina. Omatuntomme vaatii, ettemme tyydy vähempään.

   (suomennos päättyy)

   Mitä nämä Szaszin sanat tarkoittavat? Mitä niistä seuraa? Jos psyykkisiä sairauksia ei ole olemassa lääketieteellisinä sairauksina, niin silloin ei voi olla olemassa myöskään psyyken lääkäreitä eli psykiatreja lääketieteessä. Lääketieteessä ei hoideta metaforisia eli kuvaannollisia sairauksia. Psykiatrit ovat siis puoskareita, jotka eivät ensinkään kuulu lääkärikuntaan. Psykiatria (mielitautioppi) ei ole mikään lääketieteen ala eikä kuulu lääketieteeseen. Edelleen, jos psyykkisiä sairauksia ei ole olemassa lääketieteellisinä sairauksina, silloin ei voi olla olemassa myöskään lääketieteellistä psykiatrista hoitoa, sellainen on puhdasta puoskarointia. Ei voi olla olemassa myöskään psyykenlääkkeitä, ne ovat hermostomyrkkyjä, jotka eivät voi parantaa, ei myöskään psykiatrisia sairaaloita, ne ovat vain säilytyspaikkoja tai vankiloita.

   Kaikki lääketieteellinen psykiatria on huijausta, valelääketiedettä, joka diagnooseillaan mustamaalaa ja leimaa pysyvästi ihmisiä ja lääkkeillään myrkyttää heitä. Voidaanpa sanoa, että koska puoskarointi, jossa myrkytetään ihmisiä kemiallisilla yhdisteillä, on rikollista, psykiatria, psykiatrinen hoito, psyykenlääkkeet ja psykiatriset hoitolaitokset ovat rikollisuutta, psykokriminaalisuutta, ihmisten tuhoamista. Psykiatrit ovat psykokriminaaleja, jotka tuhoavat potilaitaan kemiallisilla aineilla ja myös silpomalla heidän terveitä aivojaan psykokirurgialla (eri asia kuin neurokirurgia, joka kuuluu oikeaan lääketieteeseen).

   Koska toimenpiteet tehdään psykiatriassa usein pakolla, kyseessä on väkivaltarikollisuus, karkea ihmisen mielen raiskaus ja kemiallisen ja kirurgisen väkivallan kohdistaminen psykiatrian uhriin. On suuri skandaali, että tällainen rikollisuus saa olla osa lääketiedettä, yhtä suuri skandaali kuin se, että lääketieteessä murhataan lapsia aborteissa kirurgisesti ja kemiallisilla yhdisteillä. Ihmisten myrkyttämisen, tuhoamisen ja tappamisen ei missään nimessä tulisi kuulua lääketieteeseen.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
  8. Turmeltunut kansa kasvattamassa lapsiaan, osa 3d-II

   Tässä toinen video, jolla professori Szasz kuvaa psykiatrian luonnetta (haastatteluotteita; videolla sama otsikko kuin edellisellä):

   CCHR co-founder, Dr. Thomas Szasz, Professor of Psychiatry Emeritus

   Tämä video ja muita myös osoitteessa:

   http://www.cchrint.org/2009/05/15/cchr-co-founder-dr-thomas-szasz-professor-of-psychiatry-emeritus/

   Szaszin esitys suomennettuna:

   (suomennos alkaa)

   – – On löydyttävä termi (Psyykkisten häiriöiden) diagnostisessa ja tilastollisessa käsikirjassa (Diagnostic and Statistical Manual) voidaksesi kutsua sitä sairaudeksi ja hoitaa sitä sairautena ja kirjoittaa resepti sitä varten. – – Kun minä menin lääketieteelliseen tiedekuntaan, käsikirjassa oli vain 6 tai 7 kohtaa, nyt niitä on yli 300. Tämä merkitsee sitä, että 294 diagnoosia on keksitty viimeisten 60 vuoden aikana, pelkästään psykiatriassa. Tämä on vitsi. – – Tässä olemme tekemisissä psykiatrian epidemian kanssa. Meillä ei ole psyykkisten sairauksien epidemiaa, meillä on psykiatrian epidemia. – – Jos syöt liikaa, se on sairaus, sanotaan hakemistossa. Jos poltat liikaa, se on sairaus. Jos olet liian onneton, se on sairaus. Jos olet liian laiha, se on sairaus. Jos olet liian lihava, se on sairaus. Jos sinulla on liian vähän seksiä, se on sairaus. Jos sinulla on liian paljon seksiä, se on sairaus. – – Ei vapaata tahtoa, pelkästään kemikaaleja, ei itsekuria, ei itsehillintää. – – Kemiallinen epätasapaino sopii hyvin ajatukseen, että annetaan lääkettä, joka parantaa epätasapainon. Se on keksitty juttu, taru, satu. – –

   Se on perusta, jolta täällä Amerikassa kasvatetaan. Lapsi ei suoriudu niin kuin pitäisi tai käyttäydy niin kuin pitäisi, hän ei ole vastuussa, niinpä kemikaalit ovat tie, hänelle annetaan kemikaalia. – – Kuulette televisiosta yötä päivää, että tämä on psyykkinen sairaus ja tuo on psyykkinen sairaus, sitä mainostetaan kaikkialla. Olutta voidaan mainostaa, Zoloftia (eräs psyykenlääke) voidaan mainostaa. Mutta tällainen ei ole mitään psykiatriaa, se on kulttuurin psykiatrisoimista. Ja kumpi on myrkyllisempää, Zoloft vai olut? Aamen. Asia loppuun käsitelty. – –

   Näissä käsitteissä on sisäinen ristiriita, niin totaalinen, ettei se kestä mitään tutkimusta. – – Kukaan ei ole vielä mitannut, osoittanut tai luonut testiä sen osoittamiseksi, että jollakin on kemiallinen epätasapaino aivoissaan. Piste! – – Psykiatrit ovat etääntymässä enemmän ja yhä kauemmas ja kauemmas ja kauemmas tästä ihmistenvälisestä kosketuksesta, ja heistä on tulossa yhä enemmän ja enemmän puoskareita, kun he puhuvat ja toimivat ja esiintyvät lääkäreinä. He puhuvat diagnooseista ja hoidoista ja aivoista ja kaikesta tällaisesta, joista he eivät tiedä mitään. Eivät yhtään mitään. – – Se ei ole tiedettä, se on politiikkaa ja taloutta; sitä psykiatria on, politiikkaa ja taloutta, käyttäytymisen kontrollia, se ei ole tiedettä, se ei ole lääketiedettä. – – Tämä on niin valtavaa, että se tuntuu mahdottomalta.

   (suomennos päättyy)

   Tämä Szaszin video täydentää yllä sanottua. Psykiatria ei ole millään tavalla lääketiedettä eikä mitään tiedettä. Se on puhdasta puoskarointia, mielivaltaa. Diagnooseja keksitään äänestämällä psykiatrien kokouksissa, ja tällainen ei ole tiedettä. Psykiatriassa ei ole ainuttakaan tieteellistä testiä. Väitetty aivojen kemiallinen epätasapaino aivoissa on Szaszin mukaan pelkkä valhe, satu, jonka takana on lääketeollisuus (ja sen kumppanina valtiot). Jos jonkin häiriön takana joskus paljastuisikin olevan elimellinen syy, silloin kyseinen häiriö sisällytettäisiin neurologiaan tai sisätautioppiin eikä se enää lainkaan kuuluisi psykiatriaan. Hihasta keksityt diagnoosit sijoitetaan käsikirjaan, jota sitten kaikki maailman psykiatrit pitävät ohjenuoranaan. Lääketeollisuuden etu (lääkkeiden myynnin edistäminen) vaatii jatkuvasti uusien psykiatristen diagnoosien keksimistä, ja tämä on synnyttänyt mainitun “psykiatrian epidemian”. Sielujen lääkäreinä (psykiatreina) esiintyvät puoskarit eivät tiedä edustamastaan alueesta yhtään mitään, sanoo Szasz. Voiko puhtaampaa puoskarointia olla? Puoskarointi kuitenkin paisuu päivä päivältä, ja silloin paisuu itse asiassa yllä mainittu psykorikollisuus, joka myrkyttää, tuhoaa ja tappaa. Kyseessä on itse asiassa rikosasia. Psykiatria on myös irrotettava lääketieteestä, jonne se ei kuulu.

   Tosiasia on, että kuka tahansa voi joutua psykiatrian uhriksi, varsinkin jos hiemankin käyttäytyy poikkeavasti (joskus riittää toisten kantelu). Psykiatria iskee diagnoosi-aseellaan, ja sen jälkeen olet lainsuojaton, vailla oikeuksia, eikä sinua enää pidetä vastuullisena käytöksestäsi vaan tarvitset hoitoa ja lääketeollisuuden kemiallisia yhdisteitä. Ennen olit “erikoinen”, “hassu” tai “paha”, nyt olet “sairas”. Sinulta viedään kansalaisoikeudet, sinut luokitellaan “potilaaksi” ja olet muuttunut lääketeollisuuden ja sen puoskareiden väkivaltakaluksi. Menetät ihmisarvosi pysyvästi, sinut mustamaalataan ja häpäistään. Näin, psykiatristen mielivaltaisten diagnoosien avulla, joilla ei ole mitään tieteellistä pohjaa, mahdollistetaan sinun asettamisesi sosiaaliseen kontrolliin. Saatat joutua vaikka eliniäksesi “mielisairaalaksi” kutsuttuun vankilaan, vaikket olisi tehnyt mitään rikollista.

   Mitä tulee “hulluihin”, heidän kohtalonaan on ollut joutua syviin ristiriitatilanteisiin, usein reaktiona traumaattiseen painostukseen. Psyykkiset häiriintymiset johtuvat siis elämän ongelmista, eivät elimellisistä syistä. Kuka tahansa voi ryhtyä käyttäytymään “psykoottisesti”, jos ristiriita on kyllin voimakas (esim. sotatilanteet). Oireet kuvastavat hyvin tuskallista selviytymisstrategioiden etsimistä ylivoimaisten vastavoimien (usein painostus tai halveksunta ympäristön taholta) keskellä. “Hullut” kuvastavat siis koko yhteiskuntaa, sen tilaa – meitä muita.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
  9. Turmeltunut kansa kasvattamassa lapsiaan, osa 3d-III

   LAINAUKSIA PROFESSORI SZASZILTA

   Lähde: http://www.cchrint.org/about-us/co-founder-dr-thomas-szasz/

   Lastenpsykologit ja -psykiatrit ryöstävät lapselta tärkeimmän, mitä hänellä on, hänet itsensä.

   Minun näkökannaltani se (lastenpsykiatria) on eräs lasten pahoinpitelyn muoto.

   Koska psyykkiset sairaudet, joiden sanotaan vaivaavan lapsia, ovat kiistatta huonoa käytöstä ja koska lapsi mielenterveyspotilaana on vielä avuttomammassa asemassa kuin aikuinen mielenterveyspotilas, lastenpsykiatria on kaksinkertaisesti ongelmallinen asia.

   Lastenpsykologiaa ja lastenpsykiatriaa ei voi uudistaa. Ne on lakkautettava.

   Kukaan ei selitä, mistä tämä sairaus (ADHD, yllä mainittu keskittymis- ja yliaktiivisuushäiriö) tuli, miksi sitä ei ollut 50 vuotta sitten. Kukaan ei kykene diagnosoimaan sitä objektiivisin testein. Sen diagnosoi opettaja valituksillaan tai vanhempi valituksillaan. Ihmiset viittaavat siihen, etteivät he pidä huonosti käyttäytyvistä lapsista, pääasiassa pojista, koulusysteemissä. Se antaa heille tunteen, että he tekevät jotakin ongelman suhteen, että he käsittelevät sitä rationaalisella, tieteellisellä tavalla. Se on eräänlaista farmakologista (lääkeaineopillista) magiaa.

   Psykiatria ei tee ihmisoikeusloukkauksia. Se on ihmisoikeusloukkaus.

   Psykiatria on todennäköisesti tuhoisin yksittäinen voima, joka on esiintynyt yhteiskunnassa viimeisten 60 vuoden aikana.

   Laitospsykiatrian tärkein sosiaalinen ominaispiirre on voiman ja petoksen käyttö.

   DSM:n (yllä mainitun käsikirjan) näennäistä oikeellisuutta vahvistaa psykiatrian väite, että psyykkiset sairaudet ovat aivosairauksia – väite, joka muka perustuu viimeaikaisiin neurotieteen (hermotieteen) erilaisten kuvaamistekniikoiden avulla tekemiin löydöksiin, jotka mahdollistavat diagnoosin ja farmakologiset aineet hoidoksi. Tämä ei ole totta. Ei ole olemassa objektiivisia diagnostisia testejä, jotka vahvistaisivat tai sulkisivat pois depression (masennuksen) diagnoosin; diagnoosi voidaan tehdä ja täytyy tehdä vain potilaan antaman vaikutelman ja käyttäytymisen ja muiden henkilöiden hänen käyttäytymisestään antamien lausuntojen perusteella.

   Jotta voisimme ajatella psyykkisen sairauden olevan ruumiillisen sairauden kaltainen, meillä tulisi olla biokemiallinen tai patologinen näyttö. Ja jotta “sairaus” voisi olla tieteellisesti mielekäs, se täytyy jollakin tavalla olla tavoitettavissa, mitattavissa tai testattavissa, tieteellisellä tavalla, esimerkiksi veritestin tai aivosähkökäyrän avulla. Jos sitä ei voida sillä tavalla mitata – kuten “psyykkisen sairauden” kohdalla asianlaita on – silloin termi “sairaus” on parhaimmillaan metafora ja pahimmillaan myytti ja sen vuoksi näiden “sairauksien” “hoitaminen” olisi yhtä lailla epämääräistä ja epätieteellistä toimintaa.

   Ei ole olemassa veritestiä tai muuta biologista testiä psyykkisen sairauden olemassaolon tai poissaolon toteamiseksi, kuten useimpien ruumiillisten sairauksien kohdalla on. Jos sellainen testi kehitettäisiin (jota varten siis olisi ajateltu psyykkinen sairaus), silloin kyseinen vaiva lakkaisi olemasta psyykkinen sairaus ja luokiteltaisiin sen sijaan ruumiillisen sairauden oireeksi.

   Havainto, että kaikki psyykkiset sairaudet ovat aivosairauksia, tarkoittaisi sitä, että psykiatria katoaa neurologiaan.

   En kiistä aivosairauksien olemassaoloa; päinvastoin, väitteeni on, että jos psyykkiset sairaudet ovat aivosairauksia, meidän tulisi kutsua niitä aivosairauksiksi ja hoitaa niitä aivosairauksina eikä kutsua niitä psyykkisiksi sairauksiksi ja hoitaa niitä sellaisina.

   Argumenttini rajoittui väitteeseen, että psyykkinen sairaus on myytti, jonka funktiona on pukea valepukuun ja niin tehdä miellyttävämmäksi ihmissuhteiden moraalisten konfliktien katkera pilleri.

   Suuri, anteeksiantamaton syntini kirjassani “The myth of mental illness” (“Psyykkisen sairauden myytti”) oli kiinnittää julkinen huomio psykiatrian lingvistisiin väitteisiin ja sen ennaltaehkäisevään retoriikkaan. Kuka voi olla “kärsivien potilaiden auttamista” tai “hoidettavissa olevien sairauksien hoitamista” vastaan? Kuka voi puolustaa “sairaiden ihmisten laiminlyömistä” tai, mikä pahempaa, “hengen pelastavan hoidon kieltämistä potilailta”? Hyläten tuollaisen jargonin väitin, että psykiatriset sairaalat ovat kuin vankiloita, eivät sairaaloita, että tahdonvastainen psykiatriseen sairaalaan sulkeminen on yksi vankilaan sulkemisen muoto, ei lääketieteellistä hoitoa, ja että pakkoa käyttävät psykiatrit toimivat tuomareina ja vanginvartijoina, eivät lääkäreinä ja parantajina, ja ehdotin, että tarkastelemme ja ymmärrämme “psyykkiset sairaudet” ja psykiatriset reaktiot niihin lain ja retoriikan asioina, ei lääketieteen tai tieteen asioina.

   Ilmaus “The myth of mental illness” (“Psyykkisen sairauden myytti”) tarkoittaa, että psyykkistä sairautta ei ole olemassa. Sairauden tieteellinen käsite viittaa ruumiilliseen vaurioon, siis ruumiin koneiston aineelliseen – rakenteelliseen tai toiminnalliseen – epänormaaliin tilaan. Tämä on sairauden klassinen, viktoriaaninen, patologinen määritelmä, ja se on yhä se sairauden määritelmä, jota patologit ja tieteellisinä parantajina toimivat lääkärit käyttävät. Aivot ovat elin – kuten luut, maksa, munuainen jne. – ja voivat tietenkin sairastua. Tämä on neurologian alaa. Koska mieli ei ole ruumiin elin, se ei voi sairastua, paitsi metaforisessa mielessä – samassa mielessä kuin sanomme, että vitsi on sairas tai talous on sairas. Nuo ovat metaforisia (kuvaannollisia) tapoja sanoa, että jokin käyttäytyminen tai tila on paha, paheksuttu, murhetta aiheuttava jne. Toisin sanoen, “sairaista mielistä” puhuminen on vastaavaa kuin “sairaista vitseistä” tai “sairaasta taloudesta” puhuminen. Psyykkisen sairauden tapauksessa kyseessä on metaforinen tapa ilmaista se näkemys, että puhujan mielestä jotakin on vialla sen henkilön käyttäytymisessä, johon hän “sairauden” liittää.

   Yli 50 vuoden ajan olen väittänyt, että psyykkiset sairaudet ovat epäaitoja sairauksia (“ei-sairauksia”) ja että pakkoon perustuvat psykiatriset suhteet ovat vastaavanlaisia kuin pakkoon perustuvat työsuhteet (“orjuus”) tai pakkoon perustuvat seksuaaliset suhteet (“raiskaus”), ja käyttänyt suurimman osan ammatillisesta elämästäni psyykkisen sairauden käsitteen kritisoimiseen vastustaen tahdonvastaisen laitospsykiatrian käytäntöjä ja puhuen “psykiatrisen orjuuden” ja “psykiatrisen raiskauksen” lakkauttamisen puolesta.

   Skitsofrenia on määritelty niin epämääräisesti, että todellisuudessa se on termi, jota usein sovelletaan lähes minkälaiseen käyttäytymiseen hyvänsä, jota puhuja paheksuu.

   Jos skitsofrenialla osoittautuu olevan biokemiallinen syy ja hoito, skitsofrenia ei enää olisi yksi niistä sairauksista, joiden vuoksi henkilö suljetaan tahdonvastaisesti mielisairaalaan. Itse asiassa sitä hoitaisivat silloin neurologit eikä psykiatreilla olisi silloin mitään tekemistä sen kanssa.

   “Psyykkinen sairaus” on ilmaus, metafora, joka kuvaa loukkaavan, häiritsevän, järkyttävän tai ärsyttävän toiminnan tai käyttäytymistavan, sellaisen kuin skitsofrenian, sairaudeksi tai taudiksi.

   Tahdonvastainen mielisairaalaan sulkeminen on kuin orjuutta. Mielisairaalaan passittamisen perusteiden hiominen on kuin orjaplantaasien koristelua. Ongelma ei ole kuinka parantaa mielisairaalaan passittamista vaan kuinka lakkauttaa se.

   Koska pakkohoitoon passittaminen johtaa vapauden menettämiseen ja altistaa uhrin terveysriskeille lääketieteellisten rikollisten käsissä, joiden näennäisen parantamistehtävän valtio laillistaa, siihen liittyy paljon suurempi oikeuksien menettäminen kuin vankilaan passittamiseen, rangaistukseen, jota tarkasti rajaavat perustuslailliset takeet ja oikeudelliset suojatoimenpiteet.

   Psykiatrinen toiminta perustuu voimankäytölle ja petokselle. Kutsun mitä tahansa ja kaikkia tahdonvastaisen psykiatrian muotoja – mikä nykyisin merkitsee itse asiassa kaikkea psykiatriaa – psykiatriseksi orjuudeksi. Taistelu psykiatrian lakkauttamisen puolesta on jalo taistelu.

   Tahdonvastaisen psykiatrian lakkauttamisen päämäärän saavuttamiseksi meidän tulisi myös myöntää, että niin sanotut psykiatriset diagnoosit, prognoosit (ennusteet), sairaalaan passittamiset ja hoidot – elleivät asiakkaat niitä nimenomaan omaan käyttöönsä pyydä – ovat pakkoa.

   Psykiatristen näkökohtien tuominen rikosoikeuden lainkäyttöön – esimerkiksi syyntakeettomuusvetoomukset ja -tuomiot, diagnoosit psyykkisestä oikeustoimikelvottomuudesta jne. – turmelee lain ja kohtelee epäoikeudenmukaisesti kansalaista, jonka hyväksi kyseisiä näkökohtia käytetään.

   Kaikkea rikollista käyttäytymistä tulisi kontrolloida rikoslain keinoin, ja siitä psykiatrit tulisi sulkea ulos.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
  10. Turmeltunut kansa kasvattamassa lapsiaan, osa 3d-IV

   Szasz-lainaukset jatkuvat.

   Lähde: http://www.cchrint.org/about-us/co-founder-dr-thomas-szasz/

   Lopussa muutama lainaus muualta, lähde mainitaan erikseen.

   Käsitykseni, että syyntakeettomuusvetoomus tulee poistaa, perustuu osin käsitteelliseen ja osin käytännölliseen kritiikkiin. Käsitteellinen kritiikkini on, hyvin lyhyesti, se, että mielenvikaisuus on epäselvä termi, joka voi viitata jompaankumpaan kahdesta asiasta: ensiksi, aivosairauteen, ja aion sanoa jotakin siitä, ja toiseksi, huonoon käytökseen. No, sairaus, aivosairaus, ei aiheuta rikollisia tekoja. Epilepsia aivosairautena ei aiheuta rikollisia tekoja. Epileptikot, aivan kuten muutkin ihmiset, saattavat tai eivät saata tehdä rikoksia. Ja sikäli kuin termi mielenvikaisuus viittaa käyttäytymiseen, se on kuvittelua. Se ei ole sairaus, eikä lääkäreillä ole minkäänlaista pätevyyttä sen arvioimiseen. Siitä annetaan määritys tavallisesti sen jälkeen kun henkilö on tehnyt rikoksen; tavallisesti jos jokin alkaa järkyttää yhteiskunnallisesti. Toinen perusteeni asettua sitä vastaan on se, että syyntakeettomuusvetoomuksen seuraus on tyypillisesti vangitseminen diagnoosin, sairauden ja hoidon nimissä. Ja tämä on typerä näytelmä ja lääkärinammatin väärinkäyttöä vapauden riistämiseksi ihmisiltä, joiden on nimellisesti julistettu olevan syyttömiä.

   Olen kauan väittänyt, että psykiatrian järjestelmä lepää pakkohoidon ja syyntakeettomuusvetoomuksen varassa ja että kumpikin on vallan turmeltuneisuuden paradigma (yleisesti hyväksytty asiantila). Jos “potilaaksi” kutsuttu henkilö ei riko mitään lakia, hänellä on oikeus vapauteen. Jos hän rikkoo lakia, hänet tulee viedä oikeuteen ja rikosoikeudellisen järjestelmän tulee julistaa hänet syylliseksi tai syyttömäksi – – Jotkut ihmiset pahoinpitelevät, raiskaavat, ryöstävät ja tappavat toisia ja siten vaarantavat yhteiskunnan. Miten psykiatria auttaa heidän käsittelyään? Tahdosta riippumattomalla mielisairaalaan passittamisella (civil commitment), joka on eufemismi (kiertoilmaus) turvasäilöön ottamiselle, ja syyntakeettomuusvetoomuksella ja -järjestelyllä, jotka ovat eufemismi vangitsemisen määrittelemiselle hoidoksi (tai strategiaksi syyllisyydestä päästämiseksi). Nämä kaksi menettelytapaa ovat ne pilarit, joiden varassa psykiatrian mahti lepää. Kumpikin laillistaa kuvitelman psykiatrisesta asiantuntemuksesta hoitaa “vaarallisuutta”. Kumpikin luo ja vahvistaa illuusiota, että me toimimme viisaasti ja hyvin kiusallisten sosiaalisten ongelmien suhteen, kun tosiasiassa me sotkemme ja pahennamme niitä. Näin psykiatrian mahti turmelee paitsi psykiatrit, jotka käyttävät sitä, ja potilaat, jotka joutuvat sen alaisiksi, myös sen yhteiskunnan, joka tukee sitä. – – Vastentahtoisille psykiatrisille väliintuloille ei ole sen enempää oikeutusta kuin tarvetta.

   Moderni psykiatria epäinhimillistää ihmisen kieltämällä ihmisen henkilökohtaisen vastuun olemassaolon tai jopa mahdollisuuden moraalisena toimijana. – – (Psykiatrian mandaattina) on juuri hämärtää, ja todella kieltää, elämän eettiset pulmat ja muuttaa ne lääketieteellisiksi ja teknisiksi ongelmiksi, joihin apu saadaan “asiantuntijoiden ratkaisuista”.

   Mielenterveyspotilaat eivät tarvitse mielisairaaloita; he tarvitsevat asyyleja, turvapaikkoja, joissa he ovat turvassa suojelijoiksi tekeytyneiden vainoajien pakkovaltaa vastaan.

   Jos käyttäytymisterapeuteilta viedään lääketieteen ammatillinen tuki ja hoidon yhteiskunnallinen oikeutus, heidän täytyisi myydä palveluitaan avoimilla markkinoilla; siellä he eivät voisi pakottaa vastentahtoisia asiakkaita tekemään asioita, joita nämä eivät halua tehdä, eivätkä he voisi huijata yleisöä ja valtiota tukemaan heitä veronmaksajien kustannuksella.

   Minulle eräs selvimmistä asioista psykiatriassa on ollut se, että psykoterapia on vain puhumista ja kuuntelemista. Koska tässä keskustelussa, riippumatta siitä, kuinka mahtipontisesti sitä nimitämme, on kysymys siitä, kuinka ihmisten tulisi elää, on selvää, että psykoterapia on papillista (sielunhoidollista) toimintaa eikä lääketieteellistä toimintaa (Szasz: “The Myth of Psychoterapy”, 2. p., esipuhe).

   Itse asiassa ei ole olemassa sellaista asiaa kuin psykoterapia. Aivan kuten psyykkinen sairaus, myös psykoterapia on vain kielikuva ja myytti (Szasz: “The Myth of Psychoterapy”, 1. p., esipuhe).

   Lyhyesti sanottuna, ei ole olemassa sellaista asiaa kuin skitsofrenia (Szasz: “Schizophrenia – The Sacred Symbol of Psychiatry”, s. 191).

   Psykiatria on hoidon valepuvussa esiintyvää pakottamista (Szasz: “What is Antipsychiatry?”, osoite: http://archive.lewrockwell.com/orig10/szasz2.1.1.html ).

   Modernit psykiatrit saavat elantonsa 1) kirjoittamalla reseptejä psykoaktiivisille lääkkeille ja uskottelemalla, että ne ovat tehokas hoito psyykkisiä sairauksia vastaan; 2) määräämällä näitä lääkkeitä henkilöille, jotka ovat valmiita ottamaan niitä, ja pakottamalla väkisin henkilöitä, joita pidetään “vakavasti psyykkisesti sairaina”, ottamaan niitä vasten tahtoaan; ja 3) tekemällä vapaaehtoisista mielenterveyspotilaista, jotka näyttävät olevan “vaarallisia itselleen ja muille”, vastentahtoisia mielenterveyspotilaita. Todellakaan, moderneilla psykiatreilla ei ole enää mahdollisuutta hylätä voimankäyttöä potilaita kohtaan; sellainen menettely katsotaan ammattivelvollisuuksien laiminlyönniksi (Szasz: “What is Antipsychiatry?”, osoite: ks. ed.).

   Psyykkinen sairaus on metafora (metaforinen sairaus). Sana “sairaus” ilmaisee jotakin osoitettavissa olevaa biologista prosessia, joka vahingoittaa elävien organismien (kasvien, eläinten ja ihmisten) ruumiita. Termi “psyykkinen sairaus” viittaa henkilöiden epätoivottuihin ajatuksiin, tunteisiin ja käyttäytymisiin. Ajatusten, tunteiden ja käyttäytymisten luokitteleminen sairauksiksi on looginen ja semanttinen (merkitysopillinen) virhe – – psyykkinen sairaus ei ole sairaus – – henkilöt, joilla on psyykkinen sairaus (huono käyttäytyminen) – -, ovat metaforisesti sairaita. Käytöksen tai huonon käytöksen luokitteleminen sairaudeksi antaa ideologisen oikeutuksen valtion tukemalle yhteiskunnalliselle kontrollille lääketieteellisen hoidon muodossa (Szasz: “Summary Statement and Manifesto”, osoite: http://www.szasz.com/manifesto.html).

   Jos myönnämme, että “psyykkinen sairaus” on metafora paheksutuille ajatuksille, tunteille ja käyttäytymisille, meidän on pakko myöntää myös, että psykiatrian ensisijainen tehtävä on kontrolloida ajattelua, mieltä ja käyttäytymistä (Szasz: “Summary Statement and Manifesto”, osoite: ks. yllä).

   Tahdonvastainen mielisairaalaan passittaminen on hoidon varjolla tapahtuvaa vankilaan passittamista; se on peitellyssä muodossa tapahtuvaa yhteiskunnallista kontrollia, joka heikentää laillisuusperiaatetta (Szasz: “Summary Statement and Manifesto”, osoite: ks. yllä).

   (lainaukset päättyvät)

   Se, että Suomessakin psykiatrian nimellä kulkeva puoskarointi (kuten myös lastenmurhat, abortit) on sijoitettu osaksi lääketiedettä, on kansan tahto. Suomihan on perustuslain määräyksellä kansanvalta eli demokratia (PL 2§: “Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”), joten kansa on määrittänyt lääketieteenkin puitteet ja sen kontrollissa ovat lääketieteen hallinto, valvonta ja sisällön kontrolli. Kuten yllä olevasta käy selville, psykiatria pysyy pystyssä lähinnä sen vuoksi, että hallituksen (siis kansan itsensä) pakkovalta ja oikeusistuimet tarvitsevat sitä aseenaan ja verukkeenaan. Myös vastuuta kierretään turvautumalla psykiatrien – puoskareiden – mielipiteisiin (esim. juuri oikeusistuimissa ja erilaisissa arvioinneissa), vaikka sellaiset mielipiteet ovat arvottomia.

   Ei siis ole olemassa psyykkisiä sairauksia lääketieteessä. Psykiatria on epätieteellistä puoskarointia ja uhrien leimaamista ja tuhoamista. Oireilevat lapset eivät ole “psyykkisesti sairaita”. Käyttäytyminen tai epätoivottu käyttäytyminen ei voi olla lääketieteellistä sairautta! Sairaus on lääketieteessä elimellinen poikkeavuus, mutta mieli ei ole elin. Koska psyykkisiä sairauksia ei ole olemassakaan, ei voi olla myöskään psykiatrisia hoitoja, psyykenlääkkeitä (ei ole mitään elimellistä kohdetta, jonka ne voisivat parantaa) tai psykiatrisia sairaaloita. Kaikki sellainen on itsepetosta, vastuuttomuutta ja rikollisuutta, lasten lopullista tuhoamista.

   Lapsille psykiatriaa oman kyvyttömyytensä korvikkeeksi työntävä rahvas on siis tässä rikollinen. Tämä tarkoittaa sitä, että lapsia on ryhdyttävä suojelemaan rahvaan intoilijoilta, kouluilta, opettajilta, “asiantuntijoilta” (puoskareita), “hoidoilta” ja kouluviranomaisilta! Nämä vain tuhoavat lapset! Kouluista on tullut tuhoamiskeskuksia, kiitos rahvaan.

   Suomen rahvas on kokonaisuudessaan jumalatonta, perkeleen orjuudessa elävää joukkoa. Koska rahvas perustuslain säädöksellä on yksinvaltias Suomessa, kaikesta Suomessa on tullut jumalattomuutta ja perkeleen palvelemista. Siksi lapset kärsivät suunnattomasti ja tuhoutuvat jo pieninä.

   Ei ole Suomessa oikeita isiä ja äitejä, ei.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
  11. Turmeltunut kansa kasvattamassa lapsiaan, osa 4, viimeinen osa

   Koska kansa on ollut maan yksinvaltias perustuslain nimenomaisella määräyksellä (perustuslaki 2§: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”) vuosikymmeniä, maan koulujen nykyinen tilanne on kansan aiheuttama, kansan vastuulla.

   Alla olevan kirjoitukseni ”Turmeltunut kansa tuhoaa lapsensa kouluissa” julkaisin entisellä blogillani 20.4.2012.

   Suomen kansa on syvästi turmeltunut. Nyt kansa tuhoaa lapsensa kouluissa seksuaalista kiimaa ja riettautta (eli ns. “nautintoa”) opettavalla animaatiovideolla. Asiasta uutisoi 17.4.2012 verkkolehti Uusi Suomi artikkelissaan “Mullistava video nuorille: ‘Seksiin ei sotketa uskontoa’”;

   http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/121822-mullistava-video-nuorille-%E2%80%9Dseksiin-ei-sotketa-uskontoa%E2%80%9D

   Videon on tehnyt kondomibisneksen markkinajohtaja RFSU. Videota levitetään parhaillaan Suomen kouluihin.

   Kansa opettaa lapsille kouluissa seksiä. Eikä siinä kyllin, kansa opettaa lapsille avioliiton ulkopuolista seksiä “luonnollisena” ja “nautinnollisena”. Homoseksuaalisia suhteita ja ryhmäseksiä kansa myös opettaa lapsilleen tämän videon avulla. Raamattu kutsuu tätä “himoksi”, “kiimaksi”, “riettaudeksi” ja “villiintymiseksi”, joka on “kelvotonta” ja “sopimatonta” (Room. 1. luku). Palkka on helvetti. Kansa työntää lapsiaan helvettiin. Kaiken huipuksi video kieltää raskaaksi tulemisen “epätoivottavana asiana”. Näin kielletään Jumalan seksuaalisuudelle antama tarkoitus, lisääntyminen, ja tilalle nostetaan lihallinen synnillinen himo. Kaikki ehkäisy ja kaikki abortit ovat vastoin Jumalan säätämää lisääntymistarkoitusta ja helvettiin hukuttavaa syntiä.

   Jutussa viitataan linkillä Väestöliiton kirjoitukseen “Seksuaalisuuden portaita askel kerrallaan”. Tässä kirjoituksessa ei mainita avioliittoa lainkaan. Pikkulapsi- ja murrosikävaiheiden jälkeen ei tule avioliittoa vaan suoraan avioliiton ulkopuolinen seksi. Väestöliitto on turmeltuneen kansan turmeltunut liitto. Takana turmeltunut Opetushallitus.

   Maallistuminen kuulemma vie “seksuaalioikeuksia eteenpäin.” Nämä “seksuaalioikeudet”, siis oikeudet lihallisiin himoihin, kiimaan, irstauteen ja kaikkeen, mikä vain sukupuolielimessä tuntuu “hyvältä”, ovat Jumalan edessä rietasta syntiä, kauhistus. “Maallistuminen” on Jumalasta luopumista eli perkeleessä tieten tahtoen elämistä. Video on perkeleen video.

   Seksuaalisuus ei kuulu kouluihin millään tavalla. Kyseessä on yksityisasia, ja seksuaalisuus kuuluu yksin avioliittoon. Suomen koulut ovat nykyisin julkeita viettelyksen paikkoja ja porttoloita lapsille.

   Suomen kansa on syvästi sielunvihollisen vallassa. Perkeleen kansa, ei muuta. Alapääheittiöiden räävitön joukkio. TUHOAA lapsensa kouluissa.

   Ehkä tulee voima, joka väkisin tekee lopun tämän kansan riettailuista ja sielujen tuhoamisista.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. MIMI AL-LAHAM KERTOO TODELLISEN SYYN SYYRIAN SODALLE

  http://www.youtube.com/watch?v=TP3mXVRd89Y
  Tämä nyt jo pari vuotta vanha video on mielestäni edelleen ajankohtainen.
  Tallennuslinkki: http://www.pwnyoutube.com/watch?v=TP3mXVRd89Y

  Tässä videossa nimimerkillä SyrianGirlpartisan esiintyvä Mimi Al-Laham kertoo miksi mm. Uudeksi maailmanjärjestykseksi kutsuttu sionistipankkiireista koostuva globalisaation nimeen vannova valtaklikki vihaa Syyriaa.

  Mimi Al-Laham kertoo: ”Uusi maailmanjärjestys on suunnitelma kaikkien kansojen saattamisesta yhden vallan alle. (Omana lisäyksenä sanottakoon, että mm. talousprosessori Michael Hudson on avoimesti puhunut ns. ”uusfeodalismista”. Käytännössä tavoitellaan keskiajan modernia versiota.) Usein kinastellaan siitä, mitkä tahot todellisuudessa ovat tämän tavoitteen takana. Asiaan perehtyneet tietävät, että tämä ns. ”Uusi maailmanjärjestys” on lopullinen päämäärä.

  MIKSI TODELLINEN VALTAKLIKKI VIHAA SYYRIAA?

  1. Syyrialla on oma keskuspankki. (Oma lisäys: – Valtio omistaa Syyrian keskuspankin, eivät yksityiset tahot.)

  Mimi Al-Laham: ”Syyria on aina ollut eturintamassa ’Uutta maailmanjärjestystä’ vastaan. Eräs tärkeä tekijä Syyrian vastarinnassa on, ettei maassa ole Rothschild-suvun kontrolloimaa keskuspankkia. Tämä (oma lisäys juutalaistaustainen ja poliittista sionismia edustava) pankkiirisuku on eräs rikkaimmista ja voimakkaimmista maailmassa. Käytännössä kaikki BIS:n alaiset keskuspankit ovat Rothschild-suvun kontrollissa. Kansainvälinen järjestelypankki päättää kansakuntien rahan arvosta ja velan määrästä (Oma lisäys: Koska BIS-alisteisissa keskuspankeissa raha syntyy velasta. Tutkiva journalisti Riikka Söyring havainnollisti asian upeasti VELKA = RAHA = OSTOVOIMA = TYÖPAIKKA. Eli rahanluontioikeus tarkoittaa käytännössä kokonaisen kansojen kontrollointia. Juuri tästä syystä koko keskuspankkijärjestelmä on rikollinen!). Naton pommitettua Libyan, muutettiin maan keskuspankki (Oma lisäys: BIS-alisteiseksi) Rothschild-suvun omistamaksi keskuspankiksi.”

  Oma lisäys: Tämä Libyan esimerkki paljastaa osaltaan sen, mikä on yksityisomisteisten keskuspankkien rooli kansojen alistamisessa. Se on aivan keskeinen. Kansakunnat täytyy velkaannuttamalla alistaa, koska vauraat ja itsenäiset kansakunnat eivät toimi etujaan vastaan. Olen vitsaillut, ettei korruptio ole ongelma, vaan suomalaisittain oravanpyöräksi kutsutun kleptoraattisen plutokratian toimintaperiaate. Korruption tehokas kitkeminen ja veroparatiisien lakkauttaminen lopettaisi käytännössä nykyisen järjestelmän.

  2. Syyria ei ole velkaa IMF:lle.

  Mimi Al-Laham: ”Toinen tärkeä asia, jolla Syyria toteuttaa vastarintaansa on, ettei se ole Kansainvälisen valuuttarahaston (IMF) velallinen. Ennen nykyisen kriisin käynnistymistä maa oli täysin velaton. Jos lainoihin on (ollut) tarvetta maa on kääntynyt IMF:n sijaan luotetun liittolaisensa Venäjän puoleen. Morsin tultua valtaan Egyptissä hän velkaannutti maata ensitöikseen IMF-lainalla. Tämän hän teki, vaikka on muslimi. Islam kieltää koronkiskonnan. Koska Syyria ei ole ”pankkiirimafian” kontrollissa eikä ulkovaltojen ohjauksessa, maa pystyy päättämään ulkopolitiikastaan itsenäisesti. Syyria pystyy tästä syystä vastustamaan imperialismia mm. Libyassa, Palestiinassa ja Irakissa sekä kieltämään geenimanipuloidun ruoan.”

  3. Syyriassa ei ole geenimuunneltua ruokaa

  Mimi Al-Laham: ”Syyriassa ei koskaan ole ollut geenimuunneltua ruokaa. Sen kiellosta on hiljattain säädetty lailla. Monsanton kaltaiset jättiyritykset hyötyvät sodista. Kun Irak saatiin polvilleen Monsanto paikalliset maanviljelijät pakotettiin ostamaan jättiyrityksen siemeniä. (Oma lisäys: William F. Engdahlin teos: ”Seeds of destruction” eli ”Tuhon siemenet” kertoo jättiyrityksen edesottamuksista.) Monsanton siemenet ovat erittäin kalliita. Intialaiset maanviljelijät, joiden sato tuhoutui päätyivät itsemurhaan, koska heillä ei ollut varaa ostaa uusia siemeniä Monsantolta. He eivät voineet käyttää omia siemeniä, koska olivat tehneet sopimuksen Monsanton siemenien käytöstä. Tämän seurauksena nälänhätä raivosi. Ruoan kontrollointi on ’Uuden maailmanjärjestyksen’ -valtaklikille vain eräs hallintakeino, jolla se pitää alamaisensa kurissa. Syyria vastustaa tällaisia pakkokeinoja.”

  4. Syyrialaiset tiedostavat globaalin salaliiton

  Mimi Al-Laham: ”Syyrian valtiollinen media ei arastele käsitellä salaseuroja. Keskustelua salaseuroista ei pidetä Syyriassa salaliittoteorioina, vaan valtavirtaisina ja tuiki tavanomaisina aiheina. Ne, joiden mielestä on merkityksetöntä että USA:n presidenttiehdokkaina Bush ja Kerry kuuluivat samaan ’Luumiesten’ (Skull & Bones) -salaseuraan ovat vapaaehtoisesti sokeita (Oma lisäys: totuudelle).”

  5. Syyrialla on kaasuputkihankkeisiin liittyviä suunnitelmia

  Mimi Al-Laham: ”Öljy- ja energiavarantojen avulla ’maailmanmahdit’ kyykyttävät kansakuntia. Tästäkin syystä Syyria on valittu kohteeksi. Syyrian rannikolta löytyi hiljattain kaasuesiintymä. Maa suunnitteli kaasuputkihanketta, jossa kaasu olisi johdettu Iranin, Irakin ja Syyrian kautta Eurooppaan. (Oma lisäys: Tämä olisi ollut Israelin intressien vastaista.) Pakottamalla Öljyn kulkemaan Israelin kautta Baku–Tbilisi–Ceyhan-öljyputkea pitkin ’Uuden maailmanjärjestyksen’ klikki käyttää Israelia energiakontrollinsa keskuksena hallitessaan öljyvirtaa Euroopan, Aasian ja Afrikan välillä. Valtaklikki voi halutessaan sulkea öljyhanat. Tämä alistaa kansat heidän valtansa alle (Oma lisäys: energian suhteen). Syyrian yritys saada aikaan vaihtoehtoinen kaasuputkireitti öljylle ja maakaasulle olisi voinut vapauttaa maailman kansat tältä ’energiaorjuutukselta’. (Oma lisäys: Käytännössä toteutuessaan Syyrian kaasuputkihanke olisi tarkoittanut öljyyn perustuvan orjuutusjärjestelmän eli petrodollarijärjestelmän loppua. Tästä näkökulmasta ei tarvitse ihmetellä, miksi Syyria halutaan korruptoituneen ja IMF:lle velkaantuvan nukkehallinnon alle.)”

  6. Syyria vastustaa sionismia ja ”Israelia”

  Oma lisäys: Israel lienee lainausmerkeissä hyvästä syystä. Todellisuudessa Israel on kosmopoliittien. Se on sionistien henkinen koti, jotka uskovat olevansa kosmopoliittisen globaalin maailman herroja. Vain sionistisella Israelilla on oikeus olla ei-monikulttuurinen ja puhdasrotuinen. Sionistien mielissä muiden (alempien) kansojen on kumarrettava ”Valittua Tähti-kansaa” herranaan. Se on sionistisen ylikansallisen pankkiirieliitin projekti, jolle tunnusomaista on muiden kansojen ja itsenäiden kansallisvaltioiden halveksuminen. Ylikansallisen sionismin (= sionistinen globalisaatio) tärkein keskus on Israel. Israelin sionistihallinto ei kuitenkaan hallintojen tapaan välitä tavallisista kansalaisistaan. Tässä mielessä tavalliset israelilaiset ovat myös sionistisen aivopesun uhreja.

  Mimi Al-Laham: ”Syyria on niiden viimeisten valtioiden joukossa, joka ei tunnusta Israelin rotuerotteluvaltiota ja vastustaa sionismin agendaa, mikä on keskeinen osa ’Uutta maailmanjärjestystä’. Tämä on eräs tärkeimmistä syistä, miksi ’Uuden maailmanjärjestyksen’ klikki näkee Syyrian esteenä suunnitelmilleen. Tämän selittäminen vaatii oman videonsa.”

  7. Syyria on viimeinen Lähi-idän maallinen valtio

  Oma lisäys: Syyriassa valtio ja kirkko on erotettu toisistaan. Maata eivät ohjeista Fatwat.

  Mimi Al-Laham: ”Toinen syy, miksi ’Uusi maailmanjärjestys’ vihaa Syyriaa on, että Syyria on maallistunut valtio Lähi-idässä. Afganistan, Libya, Irak sekä suurin osa Pohjois-Afrikkaa koostui maallisista kansakunnista. Irakin sodan päätyttyä maahan asetettiin valtaan teokraattinen shiiahallinto (Oma lisäys: Teokratia [Juontuu kreikan kielen sanasta θεοκρατια.], mikä merkitsee jumalan valtaa.). Naton Libyan pommitusten ja ns. ”arabikevään” seurauksena wahabbistit pääsivät maassa valtaan. (Oma lisäys: Esko Valtaoja on tuoreeltaan puhunut tätä sunni-islamin äärimuotoa ja Saudi-Arabian valtionuskontoa vastaan. Wahabbismin mukaan Koraania tulkitaan pilkulleen eikä poikkeuksia sallita.). Hiljattain Egyptistä tuli myös Muslimiveljeskunnan johtama teokratia. Israelin ollessa äärijuutalainen teokratia on Syyria todellisuudessa alueen ainoa maallistunut valtio. Syyriassa uskonnon uteleminen koetaan loukkaavaksi. Mikäli ulkopuolinen käy utelemaan uskoa syyrialaiset käyvät usein sanallisesti puolustuskannalle. Yleinen vastaus on: ’Olen syyrialainen.’ Pääuskonnot ovat nauttineet uskonnonvapauden suojaa ja olleet sovussa keskenään satoja vuosia. Maailmanmahdit käyttävät hajoita ja hallitse -menetelmää kansojen hallintaan. Syyria on kautta aikojen kyennyt vastustamaan tuota menetelmää.”

  8. Vahva kansallisidentiteetti

  Syyrialla on erittäin vahva kansallinen ja kulttuurillinen identiteetti. Olet saattanut matkustellessasi huomata, kuinka melkein mistä maailmankolkasta hyvänsä löytää samoja kauppoja ja tuotemerkkejä. Dubaista löytää kaupasta samanlaisia vaatteita kuin Ranskasta. Syyrian kohdalla on toisin. Syyria nojaa omavaraiseen tuotantoonsa ja ainutlaatuisuuteensa. Coca-Colan kaltaiset ylikansalliset -tuotteet ja yritykset olivat kiellettyjä Syyriassa. Assad poisti nämä kiellot. Itse pidän tätä suurena virheenä. Syyriassa oli omat Cola -juomia valmistavat yrityksensä. Näiden yritysten toiminta loppui, kun kiellot poistuivat. Uudistuksista huolimatta Syyria on kyennyt vastustamaan ulkomaisia (Oma lisäys: Ylikansallisia) yhtiöitä. Luullakseni myös tästä syystä Syyriaa vihataan. Syyria on eräänä viimeisistä maista kyennyt säilyttämään omalaatuisuutensa. Uskoakseni tavoitteena on saada kaikki valtiot näyttämään lähestulkoon samanlaisilta. Tämä tarkoittaisi perinteisten valtioiden loppua ja yhtä (Oma lisäys: keskitettyä) maailmanhallintoa (Oma lisäys: jättikorporaatiotyranniaa). Kuinka tylsä maailma sellainen olisikaan. Tämä ’Uusi maailmanjärjestys’ vihaa Syyriaa maan vapauden vuoksi. Koko touhu on niin orwellilaista, että kuorossa hoetaan Syyrian ’vapauttamista’, kun suunnitellaan maan valloittamista. Syyrian tappio voi äärimmillään tarkoittaa käännekohtaa, jonka seurauksena tämä ’Uusi maailmanjärjestys’ (Oma lisäys: Globaali uusfeodaalinen [maa]orjuus) voittaa. Samaan tapaan kuin Stalingradin taistelu Saksan ja Neuvostoliiton välillä edusti toisen maailmansodan käännekohtaa. Syyria vastustaa kaikkia juonitteluita itseään vastaan. Syyria kamppailee ei vain itsensä, vaan jokaisen vapaan ihmisen puolesta. Kuten aiemmin totesin, Syyria taistelee eturintamassa ’Uutta maailmanjärjestystä’ vastaan. Taistelkaa rinnallamme, loppuun asti!”

  ”Jokaisella on kaksi kotimaata, hänen omansa ja Syyria.” – Historijoitsija André Parrot

  http://www.youtube.com/watch?v=KAxlp8s7YfA
  Tallennuslinkki: http://www.pwnyoutube.com/watch?v=KAxlp8s7YfA
  Talous liittyy erottamattomasti maailman konflikteihin. Tämän dokumentin päähenkilö Martin Amstrong on varsinainen pörssiguru, jonka piin arvoon pohjautuva matemaattinen tietokoneanalyysiohjelma kykeni vaarallisen tarkkoihin talousennustuksiin. Kuten tästä dokumenttiohjelmasta selviää vain Martin Amstrong itse osaa tulkita oikein ohjelmansa ennusteita. Hiljattain Martin Amstrong kertoi Alex Jonesin haastattelussa, että hänen mukaansa talouden ongelmat alkavat realisoitua vuoden 2016 maaliskuussa. Hänen mukaansa on todennäköistä, että EU tulee hajoamaan. Britit jättäisivät EU:n ensimmäisenä ja samanlaisen arvion on esittänyt maailmanpolitiikan professori Heikki Patomäki. Amstrong tyrmäsi Alex Jonesin haastattelussa ajatuksen, että tilanne olisi edes sionistipankkiirien hallinnassa. Hän tiivisti asian siten, ettei haluaisi vaihtaa osia Federal Reserven Janet Yellenin kanssa. Amstrong painotti myös, että hänen mielestään meneillään oleva kriisi on poliittinen. Huolimatta siitä, että pankkimaailma ohjailee nykyään poliitikkojamme, ovat poliitikkomme miehen mukaan antaneet tämän kaiken tapahtua.

  Tietokirjailija Ari Ojapelto on tiivistänyt saman asian näin:

  ”Miksi poliitikot ovat vapauden ideologian varjolla päästäneet pankit niin suuriksi ja ilman valvontaa, että niiden taseissa on pelkkien johdannaispapereiden arvo kymmenen kertaa suurempi kuin koko maailman bruttokansantuote? (ks. esitykseni viimeinen graafi Nro 22: Mitenkä reaalimaailman mustan alueen (reaalitalous) rahamäärällä maksetaan pankkien sinisen alueen johdannaiskupla (virtuaalitalous)?)”


  Tallennuslinkki: http://www.pwnyoutube.com/watch?v=im_HEX5ba6M

  http://www.youtube.com/watch?v=4kbJIi0X_SI
  Tallennuslinkki: http://www.pwnyoutube.com/watch?v=4kbJIi0X_SI

  Tinkimättömät perusvaatimukset

  http://mvlehti.net/2015/10/14/ennen-niiden-hirvikivaarien-esillekaivamista-kokeiltaisiin-vahan-vahemman-radikaaleja-keinoja/

  Tavoitteissa pyritään löytämään sellainen linja, jonka kaikki mukanaolijat voivat hyväksyä ja jättämään ulkopuolelle sellaiset vähemmän tärkeät asiat, joista tulee helposti yhtenäisyyttä hajottava tekijä. Niistä voidaan sitten etsiä demokraattista kompromissia sitten, kun meillä taas on demokraattinen, itsenäinen isänmaa.

  Tavoitteet, joista ei voida tinkiä ovat tietenkin ne, joita tarvitaan tuollaisen isänmaan rakentamiseen:

  – Ero EU:sta ja euroalueesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372
  – Suomen kansalaisia suojelevan perustuslain palauttaminen ja sen vahvistaminen ja sitä valvomaan perustettava perustuslakituomioistuin.
  – Laittomien maahantulijoiden virran pysäyttäminen ja muiden, kuin pakolaistaustaisten maahantunkeutujien karkottaminen.
  – Puoluediktatuurin lopettaminen, riisumalla puolueilta niiden vuoden 1969 puoluelaissa ja sen jälkeen ottamat erikoisoikeudet ja puoluerahoitus.
  – Vähitellen etenevä sitoviin kansanäänestyksiin siirtyminen päätöksenteossa.

  Mielestäni perinteinen media on tuhoon tuomittu. Syy on selvä. Mediasta on tullut ongelma numero yksi. Se voisi kannanotoillaan toimia todellisen yhteiskuntarauhan rakentajana ja korruption tuomitsijana. Kaupallinen media saa toki valita linjansa, mutta verorahotteinen Yle ei. Kuitenkin myös Yle on laajasti omaksunut kaupallisen median asenteen. Tästä syystä moni toimittaja tulee saamaan lopputilin. Nykylinjalla perinteinen media kuolee ja kansalaismedia korvaa sen. Internetissä kansalaismedialla on jo etulyöntiasema. Tästä syystä media sulkee kommenttipalstojaan. Se ei kestä totuutta ja itseensä kohdistuvaa kritiikkiä vielä vähemmän. Yhä useampi itseriittoinen toimittaja kirjoittaa vastaisuudessa kolumnejaan julkisten käymälöiden seiniin.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 4. Isisin olemassaolo riippuu öljystä. Öljynmyynti on se mikä rahoittaa toimintaa.

  Lähiympäristöstä löytyy yksi valtio — Turkki — jonka mielestä on eettistä ostaa öljyä terrosteilta.

  Öljynmyynti tuo ISISIlle 1–2 M€ PÄIVÄSSÄ, siis vuodessa yli 500 miljoonaa euroa.

  Turkki EUhun ja äkkiä! Jee!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat