Miksi Suomi lietsoo sotaa ja tukee Ukrainan kansanmurhaa?

Magneettimedia julkaisee Tomi Juhani Siikaojan kirjoittaman artikkelin “Miksi Suomi lietsoo sotaa ja tukee Ukrainan kansanmurhaa?” 

Pääsääntöisesti olemme samoilla linjoilla Siikaojan kirjoituksen kanssa. Joskin joitakin huomioita alkusanoiksi esitämme. Artikkelin mukaan “Venäjän hyökkäys ei ole oikeutettu”. Tästä olemme kuitenkin eri mieltä, sillä se nimenomaan on oikeutettu, ja jopa pakonsanelema operaatio.  

Perustelemme sitä seuraavasti: Ensinnäkin onhan saatu todisteita myös siitä, että Ukraina valmisteli mittavaa tiettyjen NATOn maiden tukemaa hyökkäystä Donbassin tasavaltoihin sekä Krimille. Niin ikään  NATOn laajentuminen aina Venäjän rajoille saakka ja lännen militarisoidun Ukrainan hallituksen joukkojen kohdistamat väkivaltaisuudet Donetskin kansantasavaltaa vastaan ovat lisänneet Ukrainan rajoille jännitteitä, jotka ovat puhjenneet Venäjän puolustukseksi NATOn laajentumista vastaan. Vaikka Venäjällä on vaikuttanut ja edelleen vaikuttaa juutalaismafia, on Venäjä silti pystynyt säilyttämään ortodoksisen kulttuuriperinteensä, eikä länsimaisella rappeutuneella monikulttuurisuudella, arvoliberalismilla ja sateenkaariliikkeillä ole siellä jalansijaa.  

Venäjä on siis pakotettu puolustautumaan NATOn tai läntisen koalition laajentumista vastaan. Venäjän presidentti Vladimir Putin kysyi 23.12.2021 Moskovassa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa muiden muassa Yhdysvaltojen  reagointia siinä tilanteessa, jossa Venäjä olisi laittanut omat ohjuksensa suoraan Kanadan ja Yhdysvaltojen väliselle rajalle? 

Putin totesi, että: 
“Teidän pitäisi ymmärtää, että me emme uhkaa ketään. Vai olemmeko me tulleet USA:n rajoille? Tai Iso-Britannian rajoille tai jonnekin muualle? He ovat tulleet meidän lähellemme, ja nyt he sanovat, että Ukrainan on myös liityttävä NATOon.”   

Venäjä on vaatinut turvatakuita länneltä siitä, että NATO ei laajentuisi Venäjän rajoille, mutta näihin vaatimuksiin ei ole suostuttu, sillä nämä vaatimukset tulkittiin lännessä tekosyyksi hyökätä Ukrainaan. Tämän varjolla Yhdysvallat ovat varustaneet Asein ukrainaa ja lähettäneet sinne joukkoja. Transatlanttisen koalition johtama länsi ei hyväksynyt Venäjän pyyntöä säilyttää Ukraina NATOn ulkopuolella, vaan suorastaan pakotti Venäjän sotaoperaatioihin. Tosin tätä Ukrainan militarisoimista on tapahtunut jo alkaen vuodesta 2014.  Lännen militarisoima Ukraina on pommittanut Donbassia jo vuosikausia ja syyllistynyt siellä kansanmurhaan. 

Ukraina on kiinteästi juutalaismafian ohjauksessa ja sen presidentti ja pääministeri ovat “juutalaisia”. Juutalaismafian hallitsema länsimainen mediapropaganda on muovannut Venäjästä hetkessä täyden hylkiön, mikä osoittaa sen kenellä on täydellinen mediavalta länsimaissa. 

Ukrainan nykyisestä sodasta kärsivät tietysti siviilit. Kuitenkin Ukrainan kansa saa syyttää, kuten jäljempänä olevasta artikkelistakin voimme jokseenkin havaita, kurjuudestaan juutalaismafian vaikutteista länttä ja maansa rikollisia juutalaisjohtajia. Läntinen valtamedia käyttää uutisoinneissaan Ukrainasta järkyttävästi tunteisiin vaikuttavaa vääristelevää propagandaa, minkä tarkoituksena on lietsoa vihaa Venäjää vastaan ja puolestaan nostaa Ukrainan rikollinen juutalaisjohto lännen saattelemana sankarin osaan. 

Magneettimedian päätoimittaja Markku Juutinen 

Miksi Suomi lietsoo sotaa ja tukee Ukrainan kansanmurhaa? 

On totta, että yksiulotteisesti ajateltuna Suomen maanpuolustuksen kannalta olisi suotavaa, jos Venäjä juuttuisi vuosiksi Ukrainaan raakana käytävään sissisotaan. Maailma toimii kuitenkin kokonaisuutena, ja jos emme arvosta oikeudenmukaisuutta muualla, emme todellisuudessa arvosta sitä kotimaassammekaan. Suomen valtiojohdon ja osaltaan kansamme avoin omahyväisyys ja pelkuruus Ukrainan kriisin keskellä saavat minut häpeämään. Osallistumme laittomaan siviilien aseistamiseen, joista suurin osa haluaisi vain lopettaa sodan. Juhlimme kuinka “Ukraina jarruttaa Venäjää” ja sitten “NATO pelastaa meidät” ihan silkasta hyvyydestä? 

Ukrainassa on käynnissä ja pahassa tapauksessa vasta alkava kansanmurha. Siitä huolimatta, että liipaisimesta vetävät venäläissotilaat, Ukrainalla ja länsimailla olisi ollut mahdollista helposti välttää tämä sota, ja vieläkin mahdollista lopettaa tämä tragedia. Ukrainan ja Venäjän konflikti ei tule yllätyksenä, vaikka poliitikot yrittävät peittää jälkiään ja syyllisyyttään järkyttyneiden uutisotsikoiden välityksellä. Tilanne on ollut kaikkien nähtävissä Krimiltä alkaen, ja viimeistään viimeisten parin vuoden aikana. Samalla kun länsimaat ovat olleet keskittyneitä koronakorruptioon, oman kansansa alistamiseen, ja tekopyhään maailmanparantamiseen, Venäjä on avoimesti ilmoittanut ehtonsa ja valmistautunut sotaan. Miten poliitikkomme, viranomaisemme, ja “asiantuntijamme” voivat kontrolloida viruksia ja ilmastoa, jos he eivät pysty edes välttämään helposti vältettävissä olevaa sotaa? 

Länsimaat käyttävät sionismimarxistisessa NWO –agendassaan Ukrainaa ihmiskilpenä ja sotivat globaalia agendaa uhkaavaa Venäjää vastaan itse turvassa pakottein, joiden avulla juutalaiset pankkiirit tekevät rahaa ostaen pilkkahintaan venäläisosakkeita. Ukrainan kriisi myös vahvistaa valtapuolueiden ja valtamedian asemaa, joihin karjamainen kansa kaikesta kokemastaan korruptiosta ja vääryydestä huolimatta pelon keskellä tukeutuu. Samalla EU tulee ottamaan tästä kaiken irti liittyen integraatioon ja vapaiden kansalaisten kahlitsemiseen. Tulemme näkemään tähän asti massiivisimmat EU:n yhteiset tukipaketit liittyen kriisin vaikutuksiin mm. energian, ruoan ja pakolaisvirran saralla, ja kukaan ei niitä kyseenalaista, koska he eivät halua leimaantua Venäjän puolelle. 

Ukrainan sota on sota, jonka länsimaat ja lännen talutusnuorassa oleva Ukrainan johto ovat itse aiheuttaneet. Samalla se on sota, jota Ukraina ei voi tällä hetkellä ja näillä pelimerkein voittaa. Sen ilmaisemisessa ei ole kyse venäjämielisyydestä, ja olen Ukrainan puolella. Venäjän hyökkäys ei ole oikeutettu, mutta ihmiskunnan sotaisa dynamiikka toimii näin, ja länsi on tehnyt hyökkäyksen mahdolliseksi. Tällä hetkellä on tärkeintä, että yhdenkään varsinkaan nuoren ei kuulu kuolla saastaisten sionistimarxististen agendojen vuoksi. Ukrainan kansa ei ole häviämässä planeetalta, vaikka he häviäisivät tämän sodan. He kohtaavat vielä parempia ja oikeudenmukaisempia päiviä. Suomen tulee auttaa Ukrainaa humanitaarisesti ja ottaa naisia, lapsia ja perheitä Suomeen. Samalla voimme vastapainoksi hankkiutua täällä ansaitsemattomasti olevista siirtolaismiehistä eroon. 

Se että Suomessa ja länsimaissa glorifioidaan valhein, että ukrainalaiset olisivat valmiita kuolemaan lännen woke– ja cancel agendojen vuoksi on absoluuttisen sairasta, ja osoittaa että valtaeliitin ajamaa uutta maailmanjärjestystä ollaan valmiita ajamaan yhä aggressiivisemmin. Toiminnallaan ja viestinnällään Suomen valtio ja media lietsovat sotaa, ja tukevat Ukrainan kansanmurhaa. Jos Suomi olisi rohkea, ilmaisisimme olevamme puolueettomia, aloittaisimme välittömästi armeijan vahvistamisen (ensimmäiseksi lopettamalla laittomien siirtolaisten elättämisen ja työkulttuurin mädättävät ansiosidonnaiset työttömyyskorvaukset), ja ilmoittaisimme Venäjälle, että heidän ei ikinä kannata edes harkita hyökkäämistä Suomeen. Peruisimme myös kaikki Suomen maaperällä Venäjää tukevat sotilasjärjestelyt, ja tekisimme selväksi, että Suomessa asuvat venäläiset ovat tänne tervetulleita, ja että heitä kohdellaan kuin suomalaisia. Jos oma talo on rehellisesti kunnossa niin silloin sitä voi myös aidosti puolustaa. 

Jos jatkamme samalla tiellä, niin voimme olla varmoja että Suomea odottaa tavalla tai toisella Ukrainan kohtalo ja mahdollisesti pahempi. Kun katsoo ympärilleen, ja sitä kuinka isoa osaa kansastamme ei häiritse lainkaan todelliset ongelmamme (kuten kansan ryöstäminen valtiokoneistolle ja siirtolaisraiskaajille jaettavilla veroilla), niin voi olla että Suomen tarvitsee todella kärsiä, ennen kuin saamme maamme raiteilleen. 

NATO ei tarjoa Suomelle ilmaista lounasta. Julkisesti tuodaan esille ainoastaan puoli, että Suomi saa sitä ja tätä, joka kuulostaa lähinnä lapselliselta (etenkin kun se tulee korkeilta toimijoilta). USAn poikkeuksellinen kiinnostus Suomen NATO –jäsenyyttä kohtaan tarkoittaa kaiken järjen mukaan myös sitä, että USA haluaa Suomelta jotain todella merkittävää. Sen ohella, että NATOsta on yhä selvemmin tulossa globaalia valtaa ajavien sionistien sotilaallinen nyrkki, NATO –Suomi myös tarjoaisi länsimaille oivan sotatantereen mahdolliselle Venäjän ja Lännen suursodalle, jota Euroopan maat eivät omiin koteihinsa halua. 
 

Pohjoinen Maa ry kerää kannatusilmoituksia osoitteessa https://puoluerekisteri.fi/puolue/34 

Tomi Juhani Siikaoja 

Perustaja ja puheenjohtaja 

Pohjoinen Maa ry 

www.pohjoinenmaa.com 

22 kommenttia

 1. Kovin on venäläismielinen ja länsivastainen lähtökohta kirjoittajalla.

  Plusääni(40)Miinusääni(20)
 2. Hoi polloi!

  Kyllä toimitus on oikeassa. Venäjän väliintulo on historian suurin rauhanturvaamisoperaatio. Ukrainan kansan suurin uhka tulee sen sisäpuolelta länsimaisen `demokratian` tukemana.

  Ei kauan sitten Ukrainan noin 15 oligarkkia hallinnoi noin 85 % koko Ukrainan varallisuudesta verrattuna buttokansantuotteeseen ja kaikki he olivat lenkallaan länteen päin. Länsimainen hysteria ei ole selitettävissä millään muulla kuin niillä voimilla jotka hallitsevat myös mediaa.

  Suomen kannattaisi ottaa huomioon Köningsbergin, Muurmanskin ja Leningradin sotilaspiirien tulivoima ennen kuin on liian myöhäistä. Venäjän vastapakotteet ja Suomen varustautuminen sotaan lisävelalla murtavat tämän maan taloudellisen selkärangan lopullisesti. Näkisin että taustalla on jotakin paljon suurempaa josta seuraavassa.

  Platonilaisesta demokratiasta Lygurkosin spartalaiseen kuningaskuntaan!

  Kreikkalainen Platon (427–347 eaa.) oli antiikin filosofi ja Akatemian perustaja, jota pidetään yhtenä antiikin ja koko historian tunnetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista filosofeista. Hän oli Sokrateen kuuluisin oppilas ja Aristoteleen opettaja.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Platon

  Platon piti luonnollista ihmisiä sosiaalisesti työrajoitteisina ja aktiivisesti vapaa-aika hakuisina eli luontaisesti saamattomina ja laiskoina. Kansa ei olisi hyväksynyt mukisematta Platonin alkuperäistä valtiomuodon ideaa.

  Platon kehitti tasavertaisuuden utopiaperiaatteen. Uudessa skenaariossa viisaat filosofikuninkaat (hallintavalta illuminoituneilla) järjestäisivät massat eli työtätekevän proletariaatin (hoi polloi) koulutuksensa ja sopivuutensa mukaan yhteiskunnassa kykyjään vastaaville paikoille (`kullekin kykyjensä mukaan`). Myöhemmin Platonin mallista tuli hallitseva malli länsimaisissa demokraattisissa yhteiskunnissa.

  Platonin mallissa viisaat filosofikuninkaat pitäisivät kaikkia kansalaisyhteiskunnan osa-alueita hallussaan ja siten säätelisivät optimaalista tuotantoa ja pitäisivät väestön määrän vakaalla tasolla.

  Platonistista utopiaa väestön pitämisestä optimaalisella tasolla on sovellettu onnistuneesti länsimaissa aborttien, eutanasian, rotuhygienian (eugeniikan), sotien, rokotuskampanjoiden jane. edesauttamina.
  Georgia Guidestones
  https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

  John D. Rockefeller junioria (JDR jr.) askarrutti maapallon kasvava väestönmäärä. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b1/John_D._Rockefeller_Jr._cph.3a03736.jpg/800px-John_D._Rockefeller_Jr._cph.3a03736.jpg

  Jostakin syystä jota ei ole pystytty selittämään loogisesti vielä tänäkään päivänä on se että miksi JDR jr. ei suositellut oman sukunsa kuten lastensa yms. likvidoimista samoilla periaatteilla kuin mitä hän pyrki soveltamaan ns. `kolmansissa maissa`.

  J.D. Rockefeller jr. käynnisti mm. syntyvyyden säännöstelyn ennen muita alikehittyneissä maissa vastapainoksi nopeasti lisääntyvälle väestölle. Hänen `filantrooppinen` säätiönsä lahjoitti itsensä kaltaiselle surullisenkuuluisalle feministille Margarete Sangerille noin 50 000 000 dollaria käynnistämään käynnistämään suunnitelmiaan myös länsimaissa.

  Margaret Higgins Sanger Slee (1879 – 1966) oli yhdysvaltalainen sairaanhoitaja, ehkäisypillerin ideoija, perhesuunnittelun uranuurtaja ja feministi. Hän keksi käsitteen `syntyvyyden säännöstely`. Sanger perusti järjestön nimeltä Planned Parenthood. Sanger oli myös eugeniikan vankkumaton kannattaja.
  Margaret Sanger
  https://en.wikipedia.org/wiki/Margaret_Sanger

  Planned Parenthoodilla on Yhdysvalloissa 88 paikallisjärjestöä, jotka toimivat yli 840 terveyskeskuksessa. Järjestö jakaa tietoa ehkäisystä ja seksuaaliterveydestä yleensä. Järjestön päätavoitteita ovat mm. syntyvyyden säännöstely, mahdollisuus aborttiin.
  Planned Parenthood
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Planned_Parenthood

  Samaan aikaan kun Margaret Sanger (MS) puuhasteli Planned Parenthoodin perustamisen puolesta hän suositteli avoimesti vapaata seksiä. Erityisesti MS oli mielistynyt vaikuttamaan teini-ikäisiin nuoriin jotka hänen innoittaminaan alkoivatkin harjoittamaan yleisesti irrallisia suhteita.

  MS tiesi että seurannaisvaikutukset hänen yllyttämisistään olisivat taatut ja aika näytti että niin ne olivatkin. Mutta hänellä oli jo vastaus valmiina aikansa holtittomaan sukupuolikäyttäytymisen `vitsaukseen`. MS oli perustanut Planned Parenthood järjestön joten hän alkoi suosittelemaan sitä. MSn ratkaisu teini-ikäisten nuorten yhä lisääntyviin ei-toivottuihin raskauksiin oli abortti ja sterilisaatio.

  Margareth Sangerilla oli tarkoin harkittu ohjelma. Hän kannusti julkisesti vapaata irstailua jotta voisi myöhemmin vaatia pakkosterilisaatiota. MS halusi `uuniin ,,, duuniin`-jakoperiaatteellaan saada aikaan `hyviä geenejä` josta hänen eliittiryhmänsä voisi erottaa ei-toivottu sosiaalinen aines sekä samalla kehittää `herrarotua`.

  MS onnistui tehtävässään niin erinomaisesti että lähes verovapaiden Rockefellerien ja Fordin säätiöiden taloudellinen tukeminen oli avokätisempää kuin koskaan. MS oli iskenyt liikeideallaan oikeaan kultasuoneen eikä hän enää aikoisi menettää saavuttamiaan etuisuuksia.

  Jatkoa seurasi: `Pahemmasta pahempaan päähän vaihtui hattu`. Sittemmin korkeimman oikeuden tuomari Harry Blackmun (HM) laukaisi historian irvokkaimman aivopierun jolle ei löydy vertaa: `Naisella on perustuslaillinen oikeus aborttiin`!

  Jokaisen täydessä ymmärryksessä olevan luulisi tietävän tunnoissaan että tässä nimenomaisessa asiassa naisella ei ole oikeutta saatikka perustuslaillista oikeutta omaan kehoonsa mutta sikiöllä ON oikeus omaan kehoonsa koska sikiö on ihminen hedelmöittymisestään alkaen!

  Vuonna 1973 HM kirjoitti enemmistön mielipiteen asiassa Roe vastaan Wade, mitätöimällä Texasin lain, joka kielsi abortin, paitsi silloin, kun raskaana olevan naisen henki oli vaarassa. Blackmun fixoitui ideaansa ja hänestä tuli intohimoinen aborttioikeuksien puolestapuhuja jonka mukaan naisella on oikeus tehdä tämä valinta.

  Harry Blackmun
  https://en.wikipedia.org/wiki/Harry_Blackmun

  `Roe vastaan Wade oli Yhdysvaltain korkeimman oikeuden vuonna 1973 antama päätös, jonka mukaan Texasin osavaltion laki, joka kielsi abortit tapauksissa, jossa raskaus ei uhannut naisen henkeä, oli perustuslain vastainen. Päätös tehtiin äänin 7–2. Päätöksen mukaan kaikilla naisilla on aborttiin liittyen oikeus yksityisyyden suojaan perustuslain neljännentoista lisäyksen mukaan ja toisaalta syntymättömät alkiot eivät ole henkilöitä ja niillä ei ole siksi lain suojaa`.
  Roe vastaan Wade
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Roe_vastaan_Wade

  Merkittävin valtiollisen ja samalla teollisen tappamisen muodoista on abortti. Vuodesta 1980 maailmalla on abortoitu ihmisiä äitiensä kohduista yli 1 600 000 000 (miljardi kuusisataa miljoonaa) ihmistä. Aborttiteollisuudesta ovat riippuvaisia esimerkiksi kosmetiikkateollisuus ja lääketiede kuten kantasolututkimus ja rokotebisnes.
  Reaaliaikainen aborttiseuranta sosittaa edelläkerrotun kehityksen tämänhetkisen tilanteen
  http://www.numberofabortions.com/

  Abortion lisäksi myös rotuhygienia eli eugeniikka yleistyi kaiken aikaa. Ennusteen mukaan: `Veli antaa veljensä kuolemaan ja isä lapsensa, ja lapset nousevat vanhempiansa vastaan ja tappavat heidät` (Mat 10:21).

  Kreikkalainen Perikles (495 – 429) käytti Hoi polloita (monet, kansa, lauma) myönteisessä merkityksessä ylistäessään ateenalaista demokratiaa vastakohtana oligoille. Oligarkia eli harvainvalta on valtiomuoto, jossa vallankäyttö on rajattu pienelle, syntyperään tai varallisuuteen perustuvalle eliitille
  Oligarkia
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Oligarkia

  Synonyymejä hoi polloille ovat plebeijit, rahvas, massat, riffraff ja proletariaatti.
  Hoi polloi
  https://en.wikipedia.org/wiki/Hoi_polloi

  Aristoteles käytti sanaa oligarkia tarkoittamaan korruptoitunutta, oligarkkien omaan etuun tähtäävää vallankäyttöä. Jos eliitti käytti valtaansa epäitsekkäästi, yhteistä hyvää ajaakseen, kutsui hän hallintoa aristokratiaksi.
  Aristoteles (384 eaa. Stageira – 322 eaa.)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Aristoteles

  Great Resetissä toteutuu paradigman muutos jolloin vanha aikakausi vaihtuu kun siirrytään Uuteen Maailmanjärjestykseen. OWO (Old World Order = Vanha Maailman Järjestys) eli Vanha Normaali tulee häviämään NWOn (New World Order = Uusi Maailman Järjestys) eli Uuden Normaalin tieltä.

  Maailmanhallintaan pyrkivät aabrahaminuskoiset instituutiot kuten CWO (Catholic World Order), IWO (Islamic World Order) ja JWO (Jew World Order) sulautetaan synkretiassa yhteen jolloin syntyy NWR (New World Religion = Uusi Maailman Uskonto) jonka pääpaikaksi tulee se suuri huora – Jerusalem. Globaali NWR on välttämätön koska ilman sitä Maailmanhallitusta ei voisi toteuttaa.

  CWOn, IWOn ja JWOn fundamentalistiset ainekset tuhotaan tarvittaessa vaikka sotavoimin koska heillä ei ole sijaa NWOssa. Heidän tuotantonsa joutuvat kiellettyjen kirjojen roviolle. NWOn uskonto tulee olemaan luonteeltaan luciferistinen eli satanistinen ja siten esimerkiksi kristinuskoisuus > aluksi kritisoidaan > sitten kielletään ja sanktioidaan > ja lopulta sen harjoittajat likvitoidaan: `Ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin` (Ilm 13:15).

  NWO uskonnon luciferistiset juuret!

  Eusebios Sōfronios Hierōnymos oli pappi, teologi ja historioitsija, joka käänsi Raamatun hepreasta ja kreikasta latinan kielelle (Vulgata).
  Hieronymus
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Hieronymus

  Entiteettiä Lucifer ei mainita Raamatun (RTU) alkuperäisteksteissä kertaakaan. Teologi Hieronymos tuotti Lucifer (valontuoja) nimen lisäyksen vaikka oli täysin tietoinen että haSatan oli alkuaan kerubi nimeltä Heilel ben Shahar (aamuruskon poika tai varhaisen aamunkoiton poika). haSatan ei ollut alkuaan nimeltään Lucifer eikä Kointähti. Nimi Lucifer oli itseoikeutetusti Hieronymoksen sepittämä.

  Sana ”lucifer” esiintyy Vulgatassa (roomankielinen käännös), missä sen piti olla käännös kreikankielestä. Mutta tässä kohtaa alkuperäisessä hepreankielisessä tekstissä käytetään sanamuotoa הילל בן שחר, joka tarkoittaa `Helel, Shaharin poika` – siinä ei lue `Lucifer` aikä `Kointähti`.
  Lucifer
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lucifer

  Aikansa toimittajat tekivät melko huolettomasti taiteilijan ottein lisäyksiä, muutoksia, korjauksia ja poistoja pyhiin kirjoituksiin. Niinpä Hieronymos lisäsi uuteen käännökseensä esimerkiksi nimen Lucifer merkilliseen kohtaan:

  `Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti (Lucifer) koittaa teidän sydämissänne` (2 Pt 1:19).

  Latinankielen taitoiset lukivat tämän kohdan (2 Pt 1:19) aina uskonpuhdistajiin asti. Kun uskonpuhdistajat tulivat niin he puhdistivat uskon niin perusteellisesti ettei teille jäänyt mitään alkuperäistä totuutta. Yllyttäjinä esimerkiksi Lutherin taustalla olivat aikansa humanistit joiden motiivit olivat poliittisia.

  Great Resetissä platonistinen OWOn aikainen maailmanjärjestys eli platonilainen demokratia valtiomuotona tulee syrjäytymään. Tilalle asetetaan Lykurgosin maailmanjärjestys (valtiomuoto) joka myöhemmin manifestoituu maailmanhallituksen ideologiana.

  `Lykurgos perusti legendan mukaan spartalaisen yhteiskuntajärjestyksen säätämällä niin sanotut Lykurgoksen lait. `Siihen asti`, sanoo historioitsija Herodotos, `oli spartalaisilla melkein huonoin hallitusmuoto koko Hellaassa`.
  Lykurgos Spartalainen
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lykurgos_Spartalainen

  Lykurgosin sparttalainen utopia tulee voittamaan platonistisen valtiollisen utopiamallin (nykyinen demokratia) joka nyt on vielä vähän aikaa voimassa mutta se ajetaan alas. Silloin häpäistään kaikki kulttuurimarxilaiset, sateenkaariliikkeet sekä yhteiskuntien muut moraalin mädättäjät ja heidän toimintansa sanktioidaan.

  Lykurgos oli kreikkalainen vallananastaja (usurpaattori) joka muodosti sosiaalisia instituutioita. Instituutioiden tarkoitus oli karaista sparttalaisia ja kasvattaa heitä yhteiskunnan omistamissa laitoksissa lapsesta asti. Heistä kasvatettiin moraaliselta selkärangaltaan vahvoja kansalaisia mistä nykyajan poliittiset vätykset ovat pelkkä irvikuva.

  Kansat ovat kyllästyneitä nykyiseen demokratiaan eli platoniseen utopiamalliin ja he tulevat oksentamaan sen ulos. Tähän tulee hallittu muutos – Great Reset. Hallitun muutoksen aikoihin tulee esiintymään `ihmiskunnan suuri vastustaja` esiintyen korkean moraalin miehenä ja filantrooppina jota `kelpo mies mielellään seuraa`.

  `Totuuden kirjassa` ilmoitetaankin kuinka tämä `Antikristus` nousee muinaisen Kreikan (Vaskisen) imperiumin alueelta tällä tavalla: `Särkyi suuri sarvi (Aleksanteri Suuri = Kauris), ja sen sijalle kasvoi neljä uhkeata sarvea (vallan uusjako; Aleksanterin 4 kenraalia) , taivaan neljää tuulta kohti. Ja (ihmiskunnan loppusuoralla) yhdestä niistä puhkesi esiin sarvi (= jonka toinen silmä on soennut ja toinen käsi kuivettunut), alussa vähäpätöinen` (Dan 8:8-9)

  Toki suora demokratia niin kuin Sveitsin kantonit kuulostaisi toimivammalta nykyiseen edustukselliseen demokratiaan (välillinen demokratia) verrattuna. Mutta kuinka valita kanhdesta pahasta juuri se pienempi paha koska kumpikin mahdollistaa eliitin divide et imperan eikä siten toimi.

  Nykyisen kaltaisilla platonistisilla `huutokaupoilla` (demokratioilla) ei ole enää sijaa tulevaisuuden `Uudessa Uljaassa Maailmassa`. Tämän seikan voi havaita jo nyt virallisen narrtiivin uutisoinnista kuinka platonilainen demokratiamalli on tullut tiensä päähän. Silti moni elättelee toivoa että nykyinen platonilainen eliitin kontrolloima demokratiamalli säilyisi.

  Despootti Lykurgosin utopiamalli tulee vääjäämättä voittamaan jolloin yhä kasvava joukko ihmisiä liittyy siihen. Silloin ihmisistä kasvatetaan lygurkosin hautomoissa eettisesti ja moraalisesti vahvarankaisia kansalaisia samaan tapaan kuin Kiinassa uiguuriretkuja. Se tulee olemaan antaumuksen filosofia joka tulee kääntämään koko maailman huomion.

  Lygurkosin utopiamalli tulee maksamaan monille kaiken mitä he omistavat koska silloin lakkautetaan esimerkiksi yksityisomistaminen ja perintöoikeus (`Ette omista mitään ja olette onnellisia`: Klaus Schwab; kuulostaako tutulta?). Mutta proletariaatille tämä on hyvin vetovoimainen tilaisuus – maailmanvallankumous! Orjahan ei menetä siinä mitään muuta kuin kahleensa.

  Omaisuuden tasaaminen kansakuntien ja yksityisten välillä on jo pitkällä menossa kuten esimerkiksi oligarkkien riisuminen varallisuuksistaan. Muodostuu moninapainen kontrolloitu maailma jossa kussakin Unionissa Keskuspankki valvoo kansalaispalkkiota ja tilinkäyttöä. Rahankäytön lopettaminen maksuvälineenä ja omaisuuden uusjako edellyttää kansalaisten totaalista ohjailua ja valvontaa Kiinan mallin mukaan.

  Nykyisen eliitin platonistinen demokratiamalli saa pian lopullisen iskunsa jolloin toteutuu paradigman muutos. Raunioille nousee globaali kymmenen kuninkaan (Unionin) hallinnoima maailma, maailmanuskonto ja maailmanhallitus Lygurkosin utopiamallin hengessä. Tämä on se kuuluisa atonistien ja amenistien ikuinen historiallinen taistelu joka nyt saa lopullisen ratkaisunsa!

  Mediassa on kerrottu moneen otteeseen kuinka Euroopan Unionin parlamentti on ensisijainen ja kansalliset parlamentit ovat toissijaisia. `Aikain merkkejä` seuraavan kannalta asiat ovat juuri näin! Tämä toteutetaan globaalisti kaikissa kymmenessä maailman Unionissa EUn ollessa sabluuna.

  Great Resetissä kansalliset parlamentit ja yleensä koko perustuslailliset demokratiat presidenttiinstituutioineen sekä kuningashuoneet mitätöidään. Meneillään olevan restoraation taitavuudesta kertonee paljon se kuinka OWOn aikaiset toimijat kaivavat vapaaehtoisesti omat kuopppansa.

  Seuraavassa pyrin osoittamaan miten toimii tämänhetkinen länsimainen platonilainen demokratia kansalaisen kannalta katsottuna eli mitä vaikutusmahdollisuuksia kansalaisella on ehdokkaansa suhteen:

  -`Poliittinen puolue eli puolue on järjestö tai järjestökokonaisuus, jonka pääasiallisena toiminta-ajatuksena on yhteiskunnan kehittäminen jäsenten haluamaan suuntaan, joka yleensä on suunnilleen yhteinen ja samansuuntainen`. Aktiiviseen puoluepoliittiseen toimintaan osallistuu vain noin 10 % kansasta jotka päättävät loppujen asioista.

  -`Imperatiivisen mandaatin kielto eli imperatiivisen mandaatin puute tai ns. vapaa mandaatti on periaate, jonka mukaan kansanedustaja ei ole velvollinen vastaamaan poliittisista päätöksistään äänestäjilleen`. Siinä katkesi ensimmäinen side kansaan.

  -`Puoluekuri eli ryhmäkuri on puolueessa vallitseva ja on esimerkiksi yhtenäistä äänestyskäyttäytymistä ym. esiintymistä koskeva ryhmäkäytänne`. Siinä katkesi toinen side kansaan.

  -Lobbaus (engl. sanasta lobby ’eteisaula’) eli käytäväpolitiikka tai vaikuttajaviestintä tarkoittaa erilaisten eturyhmien pyrkimyksiä vaikuttaa epävirallisesti päättäjiin ja poliitikkoihin. Siinä katkesi kolmas side kansaan.

  -`Lahjonta on korruption muoto, jossa lahjova taho pyrkii antamallaan raha- tai muulla lahjalla vaikuttamaan lahjonnan kohteen käytökseen tai muuhun häneen liittyvään seikkaan`. Siinä katkesi neljäs side kansaan.

  -`Euroopan parlamentin jäsen (tai europarlamentaarikko, eurokansanedustaja, euroedustaja, MEP (engl. Member of the European Parliament), meppi) on Euroopan parlamentin vaaleilla valittu kansanedustaja. Edustajia on nykyisin 705` jotka ajavat Euroopan asioita – eivät ensisijaisesti Suomen. Siinä katkesi viides side kansaan.

  -Edustajan kuuluminen tai sitoutuminen johonkin yleisuskonnolliseen tai aatteelliseen järjestöön joita on paljon (1000 points of lights: https://www.youtube.com/watch?v=SQhbEh8AeSAkuten ) kuten vapaamuurareihin, Young Global Leaders ryhmittymään tms. Siinä katkesi kuudes side kansaan.

  -Edustajan kuuluminen uskonnolliseen mihin tahansa kulttiin, temppeliin tai lahkoon eli tunnustuskuntaan kuten mooseksenuskoisuuteen (Kol Nidre), islaminuskoisuuteen tms. Siinä katkesi seitsemäs side kansaan.

  -Monipuoluejärjestelmä mahdollistaa monenlaisia painostusryhmiä, kytky- ja lehmäkauppoja, liittoutumisia ja oppositioitumisia tietyn päämäärän saavuttamiseksi. Siinä katkesi kahdeksas side kansaan.

  – `Hyvä veli -verkosto on termi, jolla viitataan korruptionomaiseen toimintaan, jossa korkeissa asemissa olevat käyttävät vaikutusvaltaansa vääristelyyn tai kiertääkseen virallisen päätöksenteon taatakseen muiden jäsenten edun`. Siinä katkesi yhdeksäs side kansaan.

  -Ulkomaanvelan ksavaminen tiettyyn pisteeseen (http://www.velkakello.fi/yksityiselle) finanssikapitalistille vie valtion suvereniteetin päättää omista asioistaan jollon ulkopuoliset toimijat ohjailevat valtion päätöksentekoa. Siinä katkesi kymmenes side kansaan.

  Kansalaiset saattavat vieläkin uskoa vaaleilla valittuihin kansanedustajiin ja heidän vaikutusmahdollisuuksiinsa yhteisten asioiden hoidossa. Näinhän asiat eivät ole olleet sitten platonilaisen demokratian perustamisesta lähtien. Ohjaillut mielipidekyselyt ja gallupit sekä vaalivilpin mahdollistava äänestyssysteemi hämärtävät tilannetta entisestään.

  Suoraan sanoen länsimainen platonilainen demokratia ei toimi käytännössä lainkaan. Se on pelkkää silmänlumetta ja täysin kansainvälisen Eliitin johtaman Deep Staten ohjailtavissa. Kansalaisella on demokratiassa yhtä paljon vaikutusmahdollisuuksia kuin sillä narun päässä juoksuttamallaan persereiällä jota hän säännöllisin väliajoin ulkoiluttaa.

  Plusääni(19)Miinusääni(32)
 3. Tämä sdan lietsominen johtajiemme taholta Venäjää vastaan on silkkaa tyhmyyttä. Ei sitä muten ymmärrä.

  NATO:lta me saamme vuotuista 8 miljardin euron perusmaksua vastaan kenraalien ajatuksia, ei mitään muuta. Saamme myös OSTAA aseita ja ammuksia, mutta emme konfliktin aikana. Vai luuletteko että Venäjä katsoisi hyvällä aseklonnien saapumise Suomeen? Kun se taas kerran vihellellsen käänsi selkänsä Ukrainalle. AIvan kuten Georgialle ja Tukrille.

  USA aina provosoi, häriiöi ja koittaa saada koko auroopan kokoisen sodan kertoen ”Että kyllä me sitten olemme mukana ja tuemme”. Vasta äsken Virollekkin selvisi että ne jää ihan yksin jo Venäjä hyökkää. Siksi ne koittaa ajaa Suomen NATO:on.

  Mitä tulee tähän konfliktiin, niin se olisi ollut estettävissä yhdellä ainoalla lauseella, kuten eräs henkilö totesi:”Me emme liity NATO:on nyt emmekä koskaan”. Mutta ei, korskea presidentti pikkikoroissaan luuli olevansa kovempikin heppu ja nokitteli Venäjälle. Kieltäytyi vetämästä sotilasjoukkojaan Donetskin ja Luhaskin valtioista. Ja tässä on tulos.

  Suomi ei tue Ukrainan konfliktia tai vaikuta siihen. Ne tekevät sen ihan itse. Neuvotteluja on käyty jo niin monta kertaa että hidasälyisempikin ymmärtää laihan sovun ja lihanvan riidan eros.

  …odottakoos kun ne tsetzseenit pääsee sinne. Muslimit vihaa juutalaisia.

  Plusääni(13)Miinusääni(29)
 4. Suomen kansa on pelolla alistettua ja jokseenkin kyvytöntä puolustamaan omia intressejään. Suomi on jollain käsittämättömällä tavalla onnistunut alistamaan itsensä kansainvälisten juutalaisten alaisuuteen, vaikka meillä ei ole merkittävää omaa juutalaisväestöä, kuten Ukrainassa on. Niin kauan kun ei nähdä illuminaatti-juutalaisten roolia maailmantapahtumissa, niin olemme vapaata riistaa kaikissa mahdollisissa moderneissa orjuutusprojekteissa.

  Juutalaisten orjuudesta vapautuminen edellyttää henkistä kehittymistä ja kasvamista aikuisuuteen tässä suhteessa. Useat kansat ovat pystyneet vastustamaan juutalaisten vaikutusta kristinuskon avulla ja ovat onnistuneet järjestämään jopa karkoituskampanjoita, jotka kuitenkaan eivät poista perusongelmaa eli juutalaisen kansainvälisen rahoitusjärjestelmän vaikutusta. Vainot kohdistuvat ikävästi harmittomaan juutalaisväestöön, mistä illuminaatti-juutalaiset ovat punoneet itselleen suojan eli geneerisen ’holokausti’-narratiivin. Tämän vuoksi itseään puolustavat valkoiset voidaan aina leimata ”natseiksi” ja heitä voidaan kohdella ilman lain suojaa.

  Aika on kuitenkin ajanut klassisen kristinuskon ohi ja henkisen kehityksen muotoja pitää viedä pidemmälle ja irtautua jollakin mystisellä tavalla kokonaan rahoittajajuutalaisten ja näiden hännystelijöiden luomasta matriisista. Ihminen on moniulotteinen henkiolento eikä voi aidosti elää tuollaisessa matriisissa. Ajatus on jopa kuolemaakin kammottavampi. Moni henkisesti kehittynyt sielu on päätynyt jopa itsetuhoon, kun on todennut, ettei matriisia voida purkaa.

  Henkisen kehityksen polku on kapea ja spekulatiivinen, mutta useimmille ainoa vaihtoehto, koska suuri osa suomalaisista ei nähtävästi pysty matriisista irrottautumaan ja näin ollen Suomen kansa ei pysty ehkä koskaan itsenäistymään ja orjuutusprojekti viedään lopulliseen päätökseen täällä. Osa kansasta näyttäisi nielevän tämän mukisematta tai jopa innokkaasti Nato-jäsenyyttä vaatien, EU-yhteyttä syventäen ja digi-implantteja itselleen asentaen.

  Toisaalta, jos riittävän moni suomalainen kasvaa henkisesti ja luopuu naurettavista peloistaan ja alkaa sen sijaan inhota kahleitaan, niin toivoa vielä on.

  Plusääni(26)Miinusääni(31)
  1. ”Ihminen on moniulotteinen henkiolento eikä voi aidosti elää tuollaisessa matriisissa. Ajatus on jopa kuolemaakin kammottavampi. Moni henkisesti kehittynyt sielu on päätynyt jopa itsetuhoon, kun on todennut, ettei matriisia voida purkaa.”

   Putin on myös tajunnut tuon matriisissa elämisen tuskan:
   There are a number of Putin quotes, … when he was being interviewed and the question came up on how he viewed terrorists. He answered: “To forgive the terrorists is up to God. To send them to Him is up to me”.

   Plusääni(8)Miinusääni(2)
 5. Suomen media luo uhkia ja ajaa Suomea Natoon koko ajan. Suomen media haukkuu Venäjää, Kiinaa, Trumpia, Bolsonaroa ja Assadia. Suomen media ei ole Suomen ja suomalaisten asialla, vaan jonkun muun tahon. Kenen?

  Plusääni(23)Miinusääni(28)
  1. Nato on usaa johtavien neokonna-sionistien sotilasliitto jonka tehtävä on hajottaa itsenäisiä kansakuntia ja valloittaa koko maailma heidän pakkiirimafialle.
   Ukraina ja biotarvikealan salaliittoteoriat
   RON UNZ – MAALISKUU 10, 2022
   …Toisaalta Amerikka oli vuosikymmenten aikana käyttänyt yli 100 miljardia dollaria ”biopuolustukseen”, joka on kiertoilmaisu biotarvikkeiden kehittämiselle, ja meillä oli maailman vanhin ja suurin tällainen ohjelma, yksi harvoista, joita on koskaan käytetty tosielämän taisteluissa. Joten muutaman miljoonan tai jopa kymmenien miljoonien myöntäminen Ukrainan laboratorioille tuskin olisi epäuskottavaa.

   Mutta toisaalta, vaikka emme olisikaan, venäläiset saattaisivat varmasti väittää, että olisimme tehneet niin, ja nämä syytökset olisivat lähes stereotyyppisiä esimerkkejä ”mustasta propagandasta”, jota hyökkäävä armeija käyttää perustellakseen hyökkäyksensä maailmalle.
   Tilanne kuitenkin muuttui dramaattisesti tiistaina Ukrainan politiikkamme pääarkkitehdin, alivaltiosihteeri Victoria Nulandin, kongressissa antaman lausunnon ansiosta. Hän näytti paitsi myöntävän Ukrainan biolaboratorioiden olemassaolon myös olevan ilmeisen huolissaan siitä, että niiden vaarallinen sisältö saattaa joutua vihollisen käsiin, ja näytti siten täysin vahvistavan Venäjän järkyttävät syytökset.
   En ole koskaan pitänyt Neokonnia erityisen älykkäinä, mutta hänen tekemänsä pelin päättävä oma maali erittäin tärkeässä kansainvälisessä asiassa on ehkä uusi ennätys täydellisessä epäpätevyydessä.

   Kaikki tosiasiat eivät ole vielä selvillä, mutta tässä vaiheessa meidän pitäisi mielestäni olettaa, että venäläisten toimittamat kaapatut asiakirjat pitävät paikkansa ja että puolustusbudjetillamme rahoitettiin tappavien biologisten aseiden, kuten pernaruton ja ruttoaseiden, kehittämistä Ukrainan laboratorioissa lähellä Venäjän rajaa.

   Kun otetaan huomioon, että Ukraina on yksi Euroopan korruptoituneimmista valtioista, sana näistä hankkeista on varmasti vuotanut julkisuuteen, ja on helppo ymmärtää, miksi venäläiset suhtautuivat asiaan hyvin kielteisesti, mikä varmasti vaikutti osaltaan heidän hyökkäyspäätökseensä.
   Miten Amerikka reagoisi, jos Kiinan tukema raivostuttavan vihamielinen Meksikon hallitus kehittäisi tappavia bioaseita lähellä Yhdysvaltain rajaa?

   Amerikan valtamedia on luonnollisesti jättänyt tämän Nulandin tahattomaan paljastukseen perustuvan jättimäisen tarinan täysin huomiotta, mutta Carlsonin eilisiltainen Youtube-klippi lähestyy jo miljoonaa katselukertaa, ja tosiasiat leviävät edelleen.

   https://www.unz.com/announcement/ukraine-and-biowarfare-conspiracy-theories/

   Plusääni(11)Miinusääni(22)
 6. Venäjän ennaltaehkäisevän iskun tueksi virtaa todisteita – ”Laatumedia” saatettava vastuuseen | UMV-Raportti

  Elämme mielenkiintoisia aikoja. Suomen johto – ja kansa – on lääpällään nyt suurvallan – Yhdysvaltain – suhteen, jonka kontolla on biologisten aseiden tutkimusta Ukrainassa, humanitaarisen katastrofin tukeminen Itä-Ukrainassa ja epäsuora tuki atomiaseen hankkimiselle Ukrainalle. UMV-Raportin on kirjoittanut Jonathan Widell.
  https://mvlehti.net/2022/03/10/venajan-ennaltaehkaisevan-iskun-tueksi-virtaa-todisteita-laatumedia-saatettava-vastuuseen-umv-raportti/#comment-23545

  Plusääni(11)Miinusääni(27)
 7. Juutalaisille pitäisi antaa myös hiukan tunnustakin. Miettikääpä! Kun juutalaiset tulivat tähän paikkaan, ehkä se on planeetta, todennäköisesti varastetulla avaruusaluksella edelliseltä planeetalta tai toisesta ulottuvuudesta, jonka he olivat tuhonneet.

  Niin juutalaiset näkivät täällä paratiisin, ”planeetan”, jossa ihmiset telepaattisessa yhteydessä toisiinsa ja suuren kosmiseen älyyn(”Jumala”) olivat ikuisuuksia rakentaneet tätä planeettaa ja hioneet sitä kohti ja itseään kohti täydellisyyttä. Äitimaa oli täydellinen biologinen elävä ”avaruusalus”, teknologiaa, joka ylläpiti ihmiselämää ja kaikkea muutakin elämää täydellisessä harmoniassa ja rauhassa. Maa oli kirjaimellisesti paratiisi, jota me ihmiset olimme mukana rakentamassa. Tästä paratiisista, alkuperäisestä sivilisaatiosta on jäljellä pyramidit, kirkot, moskeijat, temppelit ja muut rakennukset kaikkialla maassa. Voit mennä omaan kaupunkiisi ja huomaat heti vanhat rakennukset, jotka eivät jotenkaan vain istu nykyisiin neuvosto-betonimöhkäle lähiöihin.

  Juutalaiset päättivät sitten, todennäköisesti kateuksissaan, että tämä paikka pitää muuttaa persläpi kidutusvankilaksi, alkuperäiset (valkoiset) ihmiset pitää orjuuttaa ja kiduttaa kuoliaiksi. Juutalaiset tosiaan tekivät sen. Maa on nyt persläpi kidutusvankila, ollut jo ties kuinka kauan. Miettikää, kuinka paljon se on vaatinut päättäväisyyttä, suunnitelmallisuutta ja pitkäjänteisyyttä! Siitä siis tunnustus juutalaisille. Alkuperäisestä sivilisaatiosta on jäljellä enää myytti(Atlantis, Tartaria).

  Siionin ”viisaat” ovat nyt valinneet Pjewtinin antamaan lopullisen kuoliniskun alkuperäiselle(valkoiselle) sivilisaatiolle, sille mitä siitä on vielä pohjois-euroopassa ja amerikassa jäljellä. Valkoinen sivilisaatio on niin subvertoitu ja kidutettu, että he ottavat lopullisen tappajansa messiaana vastaan.

  Putin – juutalaisten kuningas.

  Plusääni(8)Miinusääni(4)
  1. Valkoisen rodun ja kristinuskon tulevaisuus maailmassa näyttää olevan nyt Venäjän Ja Kiinan varassa. Länsi on mennyt sionistien koukkuun ja joutunut myymään itsensä niiden vangiksi ja velkaorjaksi ja odottaa lopullista tuhoaan.
   Venäjä ei ole tässä mukana eikä Putin siksi ole sionistien rakastama kuningas, päinvastoin ortodoksi-kristittyjem kuningas.
   Kiinassa myös kristinusko leviää ja maassa on jo kymmeniä miljoonia kristittyjä joita ei vainota. Vain lännen propagandassa ne ovat vainottuja. Kiinan harjoittama valtiokapitalismi on myös kristillisempää kuin lännen oligarkkien harjoittama ryöstökapitalismi.

   Plusääni(7)Miinusääni(7)
   1. Juuh okei.

    Hyvin on perestroika- petos uponnut suomalaisiinkin näköjään.

    Venäjä tai Putin ei taistele uutta maailmanjärjestystä vastaan, vaan se ON se uusi maailmanjärjestys, kaikki etenee siionin ”viisaiden” suunnitelman mukaan. Nyky-Venäjä ei ole mikään muu kuin lipun vaihtanut Neuvostoliitto.

    Putin on juutalainen, venäjän oligarkit ovat juutalaisia, kuten oligarkit muuallakin maailmassa. Odottakaa vain, niin ”messias” niittaa lopullisesti valkoisen rodun Euroopasta. Valkoisia ei Venäjällä ole ollut enää sataan vuoteen.

    Plusääni(8)Miinusääni(7)
    1. Lopullista voittoa kristinuskon ja talmudistien välillä ei ole vielä ratkaistu. LG monen muun lailla uskoo Venäjän ja ortodoksisuuden voittoon.
     Myös Kiinan konfutselaisuus on kaukana Talmudin opeista ja ohjaa maan puoluetta ja sen hankkeita. Siinä on suuri annos kristillisyyttä.

     A Byzantine View of Russia and Europe
     LAURENT GUYÉNOT • MARCH 10, 2022

     Venäjän tuleva vuosituhat
     ”Venäläisyys” on lupaus tulevasta kulttuurista, kun illan varjot kasvavat yhä pidemmiksi länsimaailman yllä. Venäläisen ja länsimaisen hengen välisiä eroja ei voi vetää liian jyrkästi. Niin syvä kuilu kuin Englannin, Saksan, Amerikan ja Ranskan hengen, uskonnon, politiikan ja talouden välillä onkin, Venäjään verrattuna nämä kansat näyttäytyvät yhtäkkiä yhtenäisenä maailmana[1].

     Näin kirjoitti Oswald Spengler vuonna 1919 julkaistussa teoksessa Preussilainen sosialismi, joka ilmestyi Lännen rappion kahden niteen välissä. Jälkimmäisessä Spengler ennusti myös, että ”faustilaisen lännen” romahduksen jälkeen Venäjällä syntyisi uusi sivilisaatiovoima.

     Faustilainen länsi vastustaa tätä kaikin voimin. Tapahtuipa mitä tahansa, aurinko nousee idässä Euroopan kansoille. Uskon ja moraalisten arvojen elpyminen Venäjällä on pysyvää, kiitos valtion ja kirkon vahvan liiton perinteisten perhearvojen puolustamiseksi. Mitatakseni etäisyyttä länteen muistutan vain vuonna 2013 ratifioidusta liittovaltion laista, jolla kielletään ja rangaistaan ”ei-perinteisten seksisuhteiden propagandasta alaikäisten nähden.” Voimme vain unelmoida siitä täällä. Joulukuun 4. päivänä 2015 Vladimir Putin, joka puhui Venäjän liittokokoukselle kuten joka vuosi, asetti Venäjän prioriteettien kärkeen ”terveet perheet ja terveen kansakunnan, [ja] perinteiset arvot, jotka olemme perineet esi-isiltämme”. Jo pelkästään tämän vuoksi Venäjästä on nyt tullut sivilisaation akseli, jota kohti Euroopan tulisi suuntautua.

     ”Pelastuksemme tulee Venäjältä”, totesi Ranskan oppositiojohtaja Alain Soral neljä vuotta sitten (katso se täältä, ja lisää videoita englanninkielisellä tekstityksellä täällä). Ottaen huomioon Ranskan väestön moraalisen rappion Soral toivoi, että Naton sotaisat provokaatiot Venäjää vastaan pakottaisivat Putinin lopulta tekemään ennaltaehkäisevän salamasodan Länsi-Eurooppaa vastaan. Tämä voisi hänen mukaansa ”luoda edellytykset kansalliselle vallankumoukselle Ranskan palauttamiseksi”. Soralin ennusteet ovat usein osoittautuneet oikeiksi, esimerkiksi kun hän näki kymmenen vuotta sitten julkaistussa ja nyt englanniksi käännetyssä Understand the Empire -teoksessa lännen siirtyvän kohti ”globaalia hallintoa kansanterveyden nimissä Maailman terveysjärjestön diktatuurin alaisuudessa” ja käyttävän pandemioita ”toisena valekonstruktiona, jonka avulla globaali oligarkia voi terrorisoida kokonaisia väestöjä ja alistaa ne autoritaariseen politiikkaan: pakollisiin rokotuksiin aseellisten joukkojen valvonnassa, kokoontumiskieltoihin ja niin edelleen”. Täsmälleen!

     …Venäläinen ortodoksisuus on täynnä elämää, ja se puhaltaa elinvoimaista sielua venäläiseen yhteiskuntaan. Eurooppa voidaan vetää ulos nykyisestä henkisestä ja moraalisesta kriisistä vain astumalla Venäjän kiertoradalle. Siksi katolilaisten tulisi työskennellä nöyrästi katolilaisuuden ja ortodoksisuuden yhteensovittamiseksi. Sitä varten he tarvitsevat historian oppitunnin, jonka juuri annoin heille. Erityisesti ranskalaisten katolilaisten on ymmärrettävä, että heidän roomalaiskansallinen (Ranska kirkon vanhimpana tyttärenä) on, aivan kuten paavillinen kertomus, josta se on riippuvainen, väärennöksen rajamailla oleva konstruktio ja ortodoksien silmissä merkki pirullisesta ylimielisyydestä. Se on steriili ja vaarallinen harha.
     https://www.unz.com/article/a-byzantine-view-of-russia-and-europe/
     https://mielenihmeet.fi/kungfutsen-ajatukset-perinto-ihmiskunnalle/
     DeepL.com/Translator
     —-
     Venäjän joukot eivät ole Ukrainassa siksi, että Putin olisi ”Hitler”, ”hullu” tai ”suuruudenhullu” – vaikka hyökkäys tekeekin hänestä sotarikollisen Tony Blairin ja George W. Bushin tapaan. Venäläiset joukot ovat siellä siksi, että Putin ja hänen virkamiehensä arvioivat länsimaiden toimivan pahansuovasti ja vilpillisessä mielessä Ukrainan kanssa asioidessaan.

     Putinin esittäminen ”hulluna” tai ”Hitlerinä” kääntää huomion pois siitä hyvin ilmeisestä tosiasioista, että länsimaiset johtajat ovat tahallaan leikkineet nopeasti ja löysästi Ukrainan turvallisuuden ja sen väestön turvallisuuden kanssa.

     Median tekopyhyys
     Toinen tekopyhyys on se, jota länsimaiset tiedotusvälineet tällä hetkellä levittävät. Ne haluavat esittää tekaistua moraalista huolta Venäjän hyökkäyksen kohteeksi joutuneiden ukrainalaisten kärsimyksistä, jota ne eivät koskaan osoita länsimaisten pommien ja ohjusten uhreja kohtaan.
     https://www.unz.com/jcook/the-wests-hands-in-ukraine-are-as-bloody-as-putins/

     Plusääni(3)Miinusääni(12)
     1. Tämä ei ole mikään uskonsota, ei edes rotujen välinen sota, vaan lajien välinen sota. ”Valitut” ovat parasiittidemoneita toiselta planeetalta/toisesta ulottuvuudesta, jotka toisaalta vihaavat ihmisiä, mutta ovat näistä kuitenkin riippuvaisia. Kansallissosialistitkin totesivat, ettei ole merkitystä minkä naamarin valittu laittaa, ei ole merkitystä esiintyykö hän vapaamuurarina, kommunistina, katolisena, ortodoksikristittynä, Putininina tai kapitalistina. Hän on aina vampyyri, joka elää ihmisen hädästä ja kärsimyksestä.

      Viha valkoista ihmistä ja halu tuhota ja orjuuttaa valkoiset kokonaan on valitun suurin pyrkimys ja halu. Nyt se on lähempänä kuin koskaan.

      Plusääni(3)Miinusääni(2)
 8. Suomi on nyt yksin – talouspakotteineen!

  Yhteistyökumppanit näyttävät kääntävän selkänsä Suomelle Nato-kysymyksessä. Näyttäisi siltä että sieltä heitetään nyt bensaa liekkeihin (luvattu syventyvä sotilaallinen yhteistyö eri tahojen kanssa) ja toivotaan ulkopuolisen voiman interventiota Suomenniemelle. Uhrataanko Suomi?

  Talouspakotteitten jälkeen tarvitaankin työkaluja kuten
  https://www.reunos.fi/tuotekuvat/1200×1200/nahkapaska.jpg

  Plusääni(4)Miinusääni(25)
 9. Ukrainalaiset käyttävät kansaansa ihmiskilpinä – sanoo Venäjä
  HenryMakow.com – 10. maaliskuuta 2022.
  ”Tietojemme mukaan 200 tuhatta siviiliä on loukussa pelkästään Mariupolissa ja Azov-pataljoonan aseella uhaten. Humanitaarinen tilanne kaupungeissa heikkenee nopeasti.” … Monet ukrainalaiset pakenivat Venäjälle. Venäjän miehittämät kaupungit ovat rauhallisia.
  ”En halua olla suojakilpi”: Harkovassa jumissa olevat ihmiset sanovat olevansa kyllästyneitä olemaan Ukrainan asevoimien suojana
  Haluan korostaa, että uhka Ukrainan siviileille ei ole Venäjän armeijan uhka, joka ei kohdistu siviili-infrastruktuuriin, vaan ukrainalaisten radikaalien ja uusnatsien uhka, jotka pitävät useiden kaupunkien asukkaita panttivankeina. He käyttävät siviilejä ihmiskilpenä eivätkä päästä heitä ulos kaupungeista edes humanitaarisista käytävistä ja Venäjän joukkojen järjestämistä tulitauoista huolimatta. Tämä voidaan todistaa lukuisilla esimerkeillä.
  Venäjän puolustusministeriö ja Ukrainan varapääministeri I. Vereshchuk neuvottelivat 4. maaliskuuta Mariupolista Saporozhyeen ja Volnovahista Denepropetrovskiin johtavien humanitaaristen käytävien parametreista. Niiden olisi pitänyt avautua 5. maaliskuuta kello 10 aamulla. Kiovan pyynnöstä ICRC:n edustajat kutsuttiin humanitaaristen käytävien alueille. Venäjä oli valmis antamaan kattavaa apua turvallisuuden ylläpitämiseksi evakuoinnin aikana. Ilmoitimme asiasta YK:n sihteeristölle aikanaan.
  Mariupolissa olleet ukrainalaiset radikaalit rikkoivat kuitenkin tätä sopimusta. Kuten Azov-pataljoonan kahden komentajan kuuntelemasta viestinnästä käy ilmi, Volnovahin radikaalit saivat käskyn polvillaan lyödä humanitaarisia käytäviä kohti meneviä henkilöitä. Ukrainalaiset natsit ampuivat tarkastuspisteillä ne, jotka uskalsivat lähteä Mariupolista omalla vastuullaan ja omalla riskillään, kun he yrittivät poistua kaupungista. Tästäkin on runsaasti videotodisteita, jotka todistavat tämän.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=250747

  Plusääni(8)Miinusääni(25)
 10. Länsimaiden vaikeneminen Naton tukemista provokaatioista, jotka johtavat sotaan Ukrainassa
  maaliskuu 11, 2022
  Länsimaisten tiedotusvälineiden vaikeneminen vastakkainasettelun syistä ja omien hallitustensa rikollisesta osallisuudesta on osallisuutta sodan edellytysten luomiseen.

  Venäjä toimitti tällä viikolla lisää todisteita siitä, että Nato ja Kiovan hallinto suunnittelivat tappavaa hyökkäystä Donbassin alueelle, jonka Venäjä esti 24. helmikuuta alkaneella sotilaallisella väliintulollaan. Venäjä on kutsunut väliintuloaan erityiseksi sotilasoperaatioksi, kun taas länsimaat ovat tuominneet sen ”provosoimattomana hyökkäyksenä” Ukrainaan.

  On aistittavissa, että länsimaisten tiedotusvälineiden on ehdottoman välttämätöntä kiistää kaikki Venäjän esittämät väitteet siitä, miksi se ryhtyi sotatoimiin. Se saattaisi johtaa havaintoon, että Venäjällä on perusteltu syy, ja sysätä raskaan vastuun länsimaiden hallituksille.

  On myös huomattava, vaikka länsimaiset tiedotusvälineet kieltävät tämänkin, että Moskova yritti ahkerasti käsitellä turvallisuusongelmiaan vuoropuhelussa Yhdysvaltojen ja sen Nato-partnerien kanssa. Nämä yritykset kuitenkin torjuttiin jatkuvasti. Moskovaa kohdeltiin ikään kuin se olisi olemattomuus, jonka pitkäaikaiset turvallisuushuolet olivat olemattomia tai sen mielikuvituksen tuotetta.
  https://www.strategic-culture.org/news/2022/03/11/western-silence-on-nato-backed-provocations-leading-to-war-in-ukraine/

  Plusääni(4)Miinusääni(25)
 11. Nyt kun Venäjä on selkeästi ilmoittanut – ja hyvä niin – että Ruotsin ja Suomen liittymisellä Natoon olisi kohtalokkaat seuraukset niin luulisi jokaisen ymmärtävän ettei Natoon tule liittyä. Jos tämän jälkeen silti liitymme niin se on tietoinen itsetuhoinen teko ja osoitus siitä ettemme kykene elämään sovussa vaan kerjäämme omaa tuhoa.
  Kansan pitäisi tämä ymmärtää ja estää globalistiemme vaaralliset nato-haaveet.

  Plusääni(10)Miinusääni(26)
 12. Kiina vaatii tutkintaa USA:n johtamista bioaseiden ohjelmista Ukrainassa – Todisteet COVID-ohjelmista kuohuttaa

  Kiina on saanut käsiinsa todisteet joukkotuhoaseiden ohjelmista ja yhtyy Venäjän syytöksiin, että Yhdysvallat ylläpitää Ukrainassa biologisten laboratorioiden verkostoa, joita käytetään tutkimaan virusten levittämistä eläinten välityksellä. Länsi on sivuuttanut esitetyt todisteet ja syytökset ”disinformaationa”.
  https://mvlehti.net/2022/03/15/kiina-vaatii-tutkintaa-usan-johtamista-bioaseiden-ohjelmista-ukrainassa-todisteet-covid-ohjelmista-kuohuttaa/

  Plusääni(3)Miinusääni(25)
 13. Kun meillä on maan johdossa sotahulluja ihmisiä niin tuemme Ukrainan sotaa. Vain sotahullu tekee niin.
  Madeleine Albright: in memoriam? (konekäännös linkistä)
  Stephen Karganovic — 24. maaliskuuta 2022
  Demonit ovat vielä matkan päässä odottamassa hänen saapumistaan ja hänen seuransa iloa.

  Kuten latinankielinen sanonta kuuluu: De mortuis nil nisi bonum. Reilua, ja useimmille vainajille riittäisi luultavasti vaatimaton ponnistus toimia tämän ajatuksen hengessä ja löytää jotain kunnollista sanottavaa. Äskettäin kuolleen Madeleine Albrightin tapauksessa on kuitenkin todella vaikea löytää edes vähimmäismäärää hyveellisyyttä, joka tasapainottaisi pahuutta.
  Tiedämme vain, että hänet saatetaan todellakin muistaa ”rakastavana äitinä, isoäitinä, sisarena, tätinä ja ystävänä” hänen yksityisessä piirissään, kuten hänen perheensä väitti ilmoittaessaan hänen kuolemastaan. Mutta tuon piirin ulkopuolella epäilee, että harva muistaa hänet sillä tavoin.

  Julkisuuden henkilönä Albright ei koskaan antanut aavistustakaan niistä jaloista ominaisuuksista, jotka nyt täyttävät viralliset muistopuheet. Hänen satunnainen huomautuksensa 60 Minutes -ohjelman Leslie Stahlin haastattelussa vuonna 1996, jonka mukaan hänen mielestään Irakille asetetut pakotteet, jotka maksoivat puolen miljoonan lapsen hengen (enemmän kuin Hiroshimassa kuoli, Stahl muistutti), olivat ”sen arvoisia”, oli sanoinkuvaamattoman järkyttävä. Mutta se oli vain ”rakastava isoäiti”, joka vastasi suurvallan ulkopolitiikasta ja jakoi tärkeimpiä arvojaan maailmanlaajuisen yleisön kanssa.
  …Ortodoksisen opetuksen mukaan sielu kulkee neljänkymmenen päivän ajan kuoleman jälkeen tietullimuurien läpi, joissa sen edellisen elämän aikana tehdyt synnit kirjataan ylös, ja ne esittävät sille ivailevat demonit, joilla on tietenkin kaikki ylöskirjoitettuna. Ehkä tätä skenaariota pitäisi hieman muuttaa juuri Madeleine Albrightin, o.s. Korbelovan, kulkua varten, jotta hänen laskeutuessaan tuonpuoleiseen hän voisi kohdata tietullitaloissa lukemattomien lapsiuhriensa moittivat katseet, joiden viattoman kuoleman hän järjesti ja julisti olevan ”sen arvoinen”. Luonnollisesti demonit ovat vielä matkan lopussa odottamassa hänen saapumistaan ja nauttimassa hänen seurastaan.

  https://www.strategic-culture.org/news/2022/03/24/madeleine-albright-in-memoriam/

  Plusääni(2)Miinusääni(9)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat