”Mustien oikeuksien liike” – valehtelua, rikoksia ja hysteriaa

American Renaissancen Jared Taylor puhuu uudella videollaan niin sanotusta Black Lives Matter (BLM) –liikkeestä, jonka propagandakoneistoksi myös Suomen valtamedia on valjastettu.

Valkoisia vihaavat tiedotusvälineet ympäri maailmaa ovat kutsuneet BLM:ää ”2000-luvun ensimmäiseksi kansalaisoikeusliikkeeksi”. Yhdysvalloissa presidentti Barack Obama on ilmoittautunut liikkeen tukijaksi.

BLM sai alkunsa 2013, kun Floridan tuomioistuin totesi, että George Zimmerman oli syytön Trayvon Martinin kuolemaan. Latinotaustainen Zimmerman joutui ampumaan mustaa Martinia, kun tämä oli hyökännyt Zimmermanin kimppuun ja nuijinut hänet verille. Tämän jälkeen mustat (lue: usein juutalaisjohtoiset) kansalaisjärjestöt alkoivat levittää huhuja, että Martin oli valikoitu kylmäverisen rasistisen murhan uhriksi. Jotta tarina olisi täydellinen, valtamedia väitti pitkän aikaa, että latinotaustainen Zimmerman oli ”valkoinen” rasisti.

BLM-perustaja Alicia Garza on tunnettu järjenvastaisista lausunnoistaan, joita poliittisesti korrektit toimittajat ja viranomaiset eivät uskalla julkisuudessa kumota. Garzan mukaan amerikkalainen yhteiskunta ”murhaa mustia järjestelmällisesti”. Garza syyttää Amerikan valkoisia mustien köyhyydestä ja on jopa julistanut, että valtio on aloittanut ”mustien kansanmurhan”.

”Vain mustilla on merkitystä”

Tyypillinen eliittijulkaisun lööppi valtiossa, joka toteuttaa mustien kansanmurhaa.
Tyypillinen eliittijulkaisun lööppi valtiossa, joka toteuttaa mustien kansanmurhaa.

Garzalta on kysytty, miksei liikkeen nimi voisi olla All Lives Matter – kaikkien hengellä (ei vain mustien) on merkitystä. Garza on pillastunut ehdotuksesta, sillä hänen mukaansa Amerikan hallitus tekee järjestelmällistä väkivaltaa juuri mustia vastaan, minkä vuoksi muiden ryhmien hyvinvoinnista huolehtiminen on turhaa ja rasistista. Garza on salaliittoteoreetikko, sillä hän todellakin uskoo, että poliitikot ja virkamiehet ovat salaisesti sopineet mustan väestön joukkotuhonnasta.

BLM kannattaa myös salaliittoteoriaa, jonka mukaan mustien rikollisuus mustia vastaan (käytännössä kaikki väkivaltaisesti kuolleet mustat ovat toisten mustien uhreja) on ”myytti”, jota väärennetyt rikostilastot pönkittävät.

Kaksi kolmesta BLM-johtajasta (Alicia Garza ja Patrisse Cullors) ovat afrikkalaisperäisiä lesboja. Useilla Afrikan alueilla mustat yhteisöt rankaisevat jäseniään homoseksuaalisuudesta kuolemalla. Valkoisen sosiaaliyhteiskunnan eduista nauttivat Garza ja Cullors ovat kuitenkin julistaneet avoimen sodan ”valkoista heteropatriarkaalista yhteiskuntaa” vastaan.

Mikäli valkoinen yhteiskunta todellakin on Afrikkaa vielä monin verroin raaempi homoja ja muita vähemmistöjä kohtaan, miksi Yhdysvaltojen presidentti ja valtamedia ovat antaneet täyden tukensa lesbojen johtamalle BLM-liikkeelle? BLM-johtaja oli jopa Time-lehden Vuoden henkilö –ehdokas!

Naurettavinta kaikessa on se, että BLM on kotisivuillaan ilmoittanut, että liikkeen ”mustan identiteetin” suojelemiseksi se on varannut oikeuden erottaa ei-mustia henkilöitä paikallisjärjestöistä näiden rodun perusteella! Eikö tämä ole rasistista?

”Hands up don’t shoot” oli valhe

BLM sai siivet elokuussa 2014, kun poliisi Darren Wilson oli ampunut mustan rikollisen Mike Brownin Fergusonissa.

Kuten Martinin tapauksessa, myös Brownin kuoleman jälkeinen kampanjointi perustui pelkille valheille, joita BLM-teollisuus tuotti ja valtamedia toisti papukaijan tavoin. Poliisi EI ampunut Brownia selkään. Brown EI ollut polvillaan. Brown EI pitänyt käsiään ylhäällä antautumisen merkiksi (muistatko vielä ”Hands up don’t shoot” –sloganin?). Brown oli juuri ryöstänyt kaupan ja hyökännyt poliisin kimppuun.

Koko ”mustien oikeuksien liike” perustuu siis valheisiin. Se on julistanut poliisin luoteihin kuolleita mustia rikollisia pyhimyksiksi vain näiden rodun perusteella. Suurin osa BLM-maskoteista on kuollut tilanteissa, joissa poliisilla on tuomioistuimen mukaan ollut oikeus puolustaa itseään aseellisesti. BLM kuitenkin syyttää valkoista yhteiskuntaa siitä, että mustat hyökkäävät jatkuvasti viranomaisten kimppuun.

bartshutdown

BLM tekee järjestelmällistä sabotaasia yhteiskuntaa ja infrastruktuuria vastaan. Se kehottaa jäseniään täysin julkisesti tekemään rikoksia ”mustien oikeuksien” nimissä. 2014 Garzan johtama joukko pysäytti Oaklandin metrojärjestelmän ihmisketjulla 1,5 tunniksi, koska BLM on julistanut ”lakkauttavansa tämän paskan yhteiskunnan”. Paikalle tarvittiin mekaanikkoja irrottamaan mielenosoittajat junasta.

”Mustien kansanmurhaa toteuttava rasistinen yhteiskunta” päätti jostain syystä olla nostamatta syytteitä. Mustat saivat siis häiritä metroliikennettä ja estää kansalaisten pääsyn töihin ilman seurauksia!

Tämän jälkeen BLM teki vastaavaa sabotaasia myös Kanadassa, koska ilmeisesti myös Kanadan hallitus oli päättänyt aloittaa ”mustien kansanmurhan”. Monet BLM-mielenosoitukset on järjestetty ilman tarvittavia lupia ja päättyneet mellakointiin. ”Rasistiset” valkoiset poliisit ovat usein seuranneet laittomia mielenilmauksia sivusta.

Ketään ei otettu edes kiinni esimerkiksi silloin, kun musta mies alkoi pomppia Los Angelesin pormestari Eric Garcettin auton päällä sen jälkeen, kun Garcetti oli paennut BLM-väkijoukkoa ajoneuvoonsa!

Parasta BLM-liikkeessä on se, kuinka villiintyneet mustat ovat nöyryyttäneet monikulttuurisuuteen höpsähtäneitä valkoisia liberaaleja. Demokraattien presidenttiehdokas Martin O’Malley joutui vaikeaan tilanteeseen, kun BLM-mielenosoittajat alkoivat mölytä hänen puheensa aikana.

Vapaata maahanmuuttoa kannattanut liberaali erehtyi sanomaan: ”Black lives matter, White lives matter, ALL lives matter.” Tämä oli virhe, joka johti ankaraan buuaukseen ja mediakohuun. Paikalla ollut BLM-johtaja Patrisse Cullors karjui: ”Nouskaa vittu ylös ja polttakaa kaikki maan tasalle!”

Monikulttuurisuusfanaatikkojen mukaan O’Malleysta oli tullut ”valkoisen ylivallan” kannattaja. O’Malley joutui pian pyytämään julkisesti anteeksi, koska hänen mukaansa kaikkien ihmisten elämä on arvokas!

Johtavat poliitikot ovat lähteneet innoissaan BLM-liikkeen kelkkaan. Kun demokraattien juutalaiselta presidenttiehdokas Bernie Sandersilta kysyttiin, onko mustien vai kaikkien ihmisten hengellä merkitystä, vastasi juutalainen: ”Mustien hengellä on merkitystä.”

BLM ei yritäkään korjata stereotypiaa sivistymättömistä ja kurittomista mustista. Marraskuussa liike järjesti ”mielenosoituksen” Dartmouthin yliopiston kirjastossa, jossa valkoiset nuoret lukivat tenttiin. Noin 150 afrikkalaista alkoi huutaa opiskelijoille: ”Haistakaa vittu, te likaiset valkoiset runkkarit! Haistakaa vittu, senkin rasistiset paskat! Senkin likaiset valkoiset huorat!” Ketään ei otettu kiinni eikä yliopisto uskaltanut rangaista ketään häiriköintiin osallistunutta.

Tästä huolimatta esimerkiksi Helsingin Sanomat palvoo Black Lives Matteria ja väittää propagandassaan, että se on alistettujen mustien oikeutettu protesti rasistista yhteiskuntaa vastaan! Elämme hullussa maailmassa!

 

Lue myös:

Hollywood-saastaa: uudessa Tarantino-elokuvassa hekumoidaan valkoisen raiskaamisella
Aseet eivät ole ongelma – monikulttuurisuus on
Rodun ja psykopatian yhteydestä
Valkoiset mustia älykkäämpiä?

4 kommenttia

 1. USA:n presidentti Abraham Lincolnilla oli tiettävästi suunnitelma laivata neekerit takaisin Afrikkaan Amerikasta. Valitettavasti Lincoln ehti kuolla ennen tämän varsin järkevän suunnitelman toteuttamista…

  Plusääni(21)Miinusääni(2)
 2. Tähhäh ja mitä? Latino ampuu afron ja hommat luiskahtaa valkoisten ”rasismiksi”?

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
  1. Niin, ja ampuiko loppujen lopuksi kukaan itseasiassa ketään. Martin Trevorin isä on korkean luokan vapaamuurari ja koko hässäkkää on epäilty täällä jenkkilässä pelkäksi provokaatioksi. Gun control on ollut, ja on edelleenkin Obaman bucket listalla ja siksi näitä feikki ampumisia kuten Paris, San Bernardino, Sandy Hook, Charlston, Boston, tulee kuin liukuhihnalta. Eihän täällä kukaan juurikaan hätkähdä kun aseet paukkuu, koska ensimmäinen epäilys ihmisillä on, että konflikti on lavastettu by CIA. Valhemedia kyllä jaksaa rummuttaa aamusta iltaan valhepropagandaansa ja juuri sen vuoksi ihmiset ovat kyllästyneitä ja välinpitämättömiä.

   Plusääni(9)Miinusääni(2)
 3. Valkoiset ovat kyllä erittäin aivopesty ja kasvatukseltaan viallinen rotu. Kerropa mustalle, aasialaiselle, juutalaiselle, arabille, slaaville tai eskimolle, että teidän tehtävä on väistyä ja hävitä, niin voit olettaa paskamyrskyä.

  Kerro sama valkoiselle niin se hymyilee ja sanoo tämän olevan ”globaalia, edistyksellistä ja luonnollista”. Naurattaisi, jos en itse kuuluisi tähän etnisyyteen ja joutuisi kärsimään muiden takia.

  https://malluaisentoinen.wordpress.com/2015/12/30/mustien-rotuvakivalta-usassa/

  Plusääni(10)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat