Aseet eivät ole ongelma – monikulttuurisuus on

Amerikan San Bernardinon joukkomurha on noussut kansainvälisiin otsikoihin, sillä kasvava määrä todisteita viittaa siihen, että kyseessä on terrori-isku. Jälleen kerran terroristit ovat kehitysmaista länteen saapuneita siirtolaisia.

Ennen kuin iskun syylliset olivat selvinneet, alkoi juutalaismiljardööri Mortimer Zuckermanin omistama NY Daily News –lehti levittää huhua, jonka mukaan ”uusnatsit” tai ”valkoisen ylivallan kannattajat” olisivat terroriteon takana.

Artikkelin kuvituksena oli valokuva hakaristilippujen koristamasta huoneesta. Zuckermanin lehti käytti valehteluartikkelinsa ”asiantuntijalähteinä” kahta ”rasisminvastaista” järjestöä: juutalaisen Mark Potokin johtamaa Southern Poverty Law Centeriä sekä juutalaisen Jonathan Greenblattin johtamaa Anti-Defamation Leaguea.

Zuckerman.
Zuckerman.

Zuckermanin lehti yhdisti joukkomurhan valkoisiin vankilajengeihin, muun muassa Nazi Low Ridersiin. Yhdysvaltojen vankiloissa vallitsee luonnollinen rotuerottelu, ja kaikki jengit käyttäytyvät ”rasistisesti” muita kohtaan.

Amerikkalainen valtamedia on kuitenkin politisoinut ainoastaan valkoisten jengien rotuideologian. Kun musta tai latinotaustainen jengiläinen puhuu rodullisesta ylpeydestä tai ampuu kilpailijan, kyse on tyypillisestä mafiatoiminnasta. Kun valkoinen jengiläinen tekee saman, ovat Potokin ja Grenblattin kaltaiset lobbaajat välittömästi televisiossa puhumassa ”äärioikeiston” uhasta.

Valkoisten jengien politisoiminen on erityisen silmiinpistävää amerikkalaisissa (lue: yleensä juutalaisissa) tv-sarjoissa ja elokuvissa.

Hartaat muslimit Saudi-Arabiasta

Tällä(kään) kertaa asialla eivät kuitenkaan olleet valkoiset huumekauppiaat vaan terrorismia kannattavat maahanmuuttajat. Epäiltyjä Syed Rizwan Farookia (28) ja Tashfeen Malikia (27) on kuvattu ”hartaiksi muslimeiksi”. Kun totuus murhaajien henkilöllisyydestä selvisi, ei yksikään juutalainen sanomalehti tai kansalaisjärjestö pahoitellut julkisuudessa sitä, että ne olivat leimanneet valkoiset syyllisiksi jo ennakkoon.

Farook oli hieman ennen joukkomurhaa matkustanut Yhdysvaltojen ja Israelin liittolaisvaltio Saudi-Arabiaan tapaamaan Malikia, johon hän oli tutustunut Internetissä. Pariskunta matkusti takaisin Yhdysvaltoihin, jossa heille syntyi lapsi. Terroristit käyttivät siis röyhkeästi hyväkseen Amerikan lepsua maahanmuuttopolitiikkaa. Tästä huolimatta lobbausjärjestöt syyttivät murhista ”valkoisia rasisteja”.

Nyt nolot rasismivalheet on jätetty taka-alalle, ja tekijöiden maahanmuuttajatausta on pyritty piilottamaan syyttämällä tapauksesta amerikkalaisia ampuma-aselakeja. Erityisesti demokraattien presidenttiehdokkaat, kuten juutalaisesta vaalirahasta nautiskeleva Hillary Clinton ja juutalaismarxisti Bernie Sanders ovat käyttäneet joukkomurhaa hyväkseen asevastaisissa kampanjoissaan. Suomessa muun muassa Yleisradio ja Helsingin Sanomat ovat tehneet samoin.

Esimerkiksi Helsingin Sanomien toimittaja Laura Saarikoski antoi ymmärtää, että kaikki amerikkalaiset ovat esimerkiksi sosiaaliseen ja rodulliseen taustaan katsomatta keskimäärin aivan yhtä vaarallisia ja vastuuttomia aseistettuina: ”Jokainen ajattelee puolustavansa itseään, mutta yhdessä he ovat luoneet yhteiskunnan, jossa kukaan ei ole turvassa.”

Yhdysvallat ei ole aina ollut monikulttuurinen urbaani helvetti, jossa yhä useammat kaupungit ovat alkaneet muistuttaa Afrikkaa. Amerikkalaiset ovat aina omistaneet paljon aseita. Miksi niistä on tullut turvallisuusuhka vasta nyt?

poliisi

Tilastot paljastavat kiusallisen vihatotuuden

Valtamedia kuvittaa aselakiartikkeleitaan mielellään stetsonipäisillä valkoisilla ”punaniskoilla” ja yhdistää näin tarkoituksenhakuisesti valkoiset amerikkalaiset ampuma-aserikoksiin. Tämä on kuitenkin pahimman luokan rasistista valehtelua.

On totta, että valkoiset amerikkalaiset ostavat paljon aseita – usein suojautuakseen mustilta ja latinotaustaisilta rikollisilta. Valkoisten osuus ampuma-aseilla suoritetuissa murhissa on kuitenkin häviävän pieni. Kun valkoisten osuus suhteutetaan heidän väkimääräänsä, kutistuu osuus entisestään.

Mikäli rehellisyys ja objektiivisuus olisivat valtamedian arvoja, myöntäisi lehdistö, että ampuma-aserikollisuus on tilastojen valossa mustiin ja latinoihin – ei aseiden saatavuuteen tai lukumäärään – liittyvä rodullinen ongelma. Aiheesta on saatavilla paljon tietoa, sillä (toistaiseksi) Amerikassa on laillista tilastoida rikollisuutta rodullisesti.

Tyypillinen joukkomurhaaja ja jengisotilas?
Tyypillinen joukkomurhaaja ja jengisotilas?

Esimerkiksi New Yorkissa 2010 95,9 % ammuskelun uhreista oli mustia tai latinoja. 96,7 % ihmisen ampumisesta epäiltynä pidätetyistä oli mustia tai latinoja. Chicagossa aikavälillä 2003–2011 murhiin syyllistyneistä sekä murhien uhreista 75 % oli mustia. Latinoita uhreista oli puolestaan 19 % ja murhaajista 20 %. Rodulliset jakolinjat pätevät kaikissa osavaltioissa.

Tunnettu amerikkalainen konservatiiviasianajaja Ann Coulter kuohutti pari vuotta sitten, kun hän totesi julkisesti, että Yhdysvaltojen valkoiset murhaavat suurin piirtein yhtä usein kuin Belgian valkoiset.

Virginia Dare on julkaissut murhatilastoista yhteenvedon, joka osoittaa kiistatta, että aselakien sijaan väkivallasta huolestuneiden pitäisi vaatia kiristyksiä maahanmuuttopolitiikkaan:

Amerikkalaiset valkoiset murhaavat keskimäärin yhtä usein kuin valkoiset jotka asuvat maissa, joissa on paljon tiukemmat aselait. Amerikan ’latinot’ murhaavat keskimäärin yhtä usein kuin kansalaiset heidän alkuperäisissä kotimaissaan, vaikka niidenkin aselait ovat yleensä tiukemmat kuin Yhdysvaltojen. Amerikan mustat murhaavat keskimäärin yhtä usein kuin mustat muissa maissa riippumatta aselainsäädännöstä. […]

Vaikuttaa siltä, että rotu/etnisyys korreloi voimakkaasti murhatilastojen kanssa. Ampuma-aseiden määrä sinänsä ei siis vaikuta murhien määrään. Kysymys on väestöpoliittinen. Raskaasti aseistetuissa Sveitsissä, Yhdysvaltojen valkoisissa yhteisöissä, Serbiassa jne. murhataan harvoin. Tiukoista aselaeistaan tunnetuissa Alankomaissa, Puolassa ja Italiassa murhatilastot ovat niin ikään matalat. Näitä kaikkia yhdistää valkoinen valtaväestö, vaikka aselainsäädännössä on radikaaleja eroja.

Saharan eteläpuolisen Afrikan raskaasti aseistetuilla alueilla (Päiväntasaajan Guinea, Angola) murhatilastot ovat korkealla. Saharan eteläpuolisen Afrikan alueilla, joissa ampuma-aseita on vähän (Ghana, Etiopia, Eritrea), murhatilastot ovat niin ikään korkealla. Aseiden määrä vaihtelee, mutta afrikkalainen syntyperä ja henkirikosten suuri määrä yhdistää.”

afrikka afrikka2 afrikka3

Aselakien tiukentaminen merkitsisi siis käytännössä sitä, että valkoisia rangaistaisiin ei-valkoisten tekemistä rikoksista. Se olisi rasistista, epäoikeudenmukaista ja järjetöntä. Se ei tulisi käytännössä lainkaan vähentämään väkivaltaa, mutta tekisi valkoisista kyvyttömiä puolustamaan itseään.

Eittämättä juuri tämä on George Sorosin kaltaisten asevastaisten lobbareiden tavoite.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Aselait Saksassa 1928–1945
Totuus ”rasismista” ja roduista
Rodun ja psykopatian yhteydestä

22 kommenttia

 1. Aseenkanto-oikeus on ihmisoikeus. Monikulttuurisuus on sairaus.

  Plusääni(54)Miinusääni(3)
 2. Tama on tuhon tie. Jotain todella isoa hyvaa tapahtuma sarjaa koko ihmiskunta nyt tarvitsee, tama hulluus ylittaa kaikki rajat.

  Plusääni(26)Miinusääni(1)
 3. ”Asedirektiivi uhkaa maanpuolustustahtoa ja kykyä

  Moni ammunnan harrastajien etujärjestö ja viranomainen on ottanut Suomessa kielteisen kannan EU:n asedirektiivin eräisiin sisältöihin, erityisesti sen sotilasaseita muistuttavat itselataavat kertatuliaseet kieltävään kohtaan. Direktiiviä ovat ihmetelleet ainakin Pääesikunta, Tulli, Riistakeskus, Puolustusministeriö, Poliisihallitus, Maanpuolustuskoulutusyhdistys, Metsästäjäinliitto ja Reserviläisurheiluliitto, Reserviläisliitto sekä Suomen Reserviupseeriliitto ja monet muutkin, muun muassa Suomen Sotilas -lehti.

  Edellä mainituista monet ovat myös tuoneet kritiikkinsä eduskunnan hallintovaliokunnan tietoon, kirjoittaa uusi Facebook-ryhmä Firearms United Finland

  https://www.facebook.com/FirearmsUnitedFinland/

  Samalla sivustolla julkaistun linkin alta löytyy suomalaisten harrastajien etujärjestöjen antamia lausuntoja uudesta direktiiviehdotuksesta:

  https://www.eduskunta.fi/…/Esitysli…/Sivut/HaVE_31+2015.aspx

  Jopa Poliisihallitus (PoHA) toteaa että laillisten aseiden saamisen hankaloittaminen luo markkinoita laittomille ampuma-aseille.

  Poliisihalloituksessa siis ymmärretään, että kieltolaki ei johda toiminnan loppumiseen vaan se siirtää sen maanalle ja tekee monesta ennen lakia kunnioittaneesta kansalaisesta rikollisen…

  Terrorismin torjunnan kanssa EU-direktiivillä ei käytännössä tietenkään ole mitään tekemistä. Miten voisikaan olla. Eiväthän terroristit käytä laillisia aseita, eivätkä varsinkaan korjauskelvottomiksi hitsattuja deaktivoituja ”dekoaseita”, ne kun eivät enää ole aseita vaan lähinnä dekoratiivisia esineitä. Aseena niistä ei ole muuhun kuin lyömäaseeksi vaikka muun muassa Helsingin poliisin ja Poliisihallituksen niin sanotut asiantuntijat ovat yrittäneet monessa yhteydessä toista väittää. Asiantuntijaksi kannattaisikin pyytää asealan asiantuntijoita eikä asenteellisia ja asiantuntemattomia virkamiehiä. Se kun tahtoo olla niin että mitä vähemmän tietää sitä painavammin puhuu…”

  Koko artikkeli: http://www.suomensotilas.fi/2105-2/

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
  1. Kyse ei ole tietämättömyydestä, vaan meidän tuhoamisestamme ja maailmandiktatuurista. Sitähän perustetaan nyt ilmastosopimuksellakin. Talmudin JWO-projekti on täydellistymässä. Kyllähän jokainen näkee jo tämän sirkuksen läpi. Aseita ei tietenkään vaadita pois oikeasti terrorismin vuoksi. Mossadiltahan he aseet ostavat ja ovat yleensä sen agentteja.

   Plusääni(17)Miinusääni(1)
 4. ”Maanpuolustuksen asialla -kampanja on avattu!

  Maanpuolustuksen asialla –kampanja aloittaa nimien keräämisen kansalaisadressiin osoitteessa http://www.maanpuolustuksenasialla.fi

  EU-komission asedirektiivi nykyisessä esitysmuodossaan heikentää suomalaisten reserviläisten, ampumaharrastajien ja metsästäjien mahdollisuuksia ylläpitää maanpuolustuksellisia taitoja sekä kaikkea muuta oheistoimintaa.

  Tarkoituksemme on yhdistää suomalaiset reserviläiset, ampuma-aseharrastajat ja metsästäjät saman päämäärän taakse, eli estää Suomen etujen vastaiset muutokset tulevassa direktiivissä. Kampanjan osana keräämme adressin, jossa vetoamme suomalaisiin ja eurooppalaisiin päättäjiin. Adressin viestinä on se, ettei Euroopan unionin komission esitystä asedirektiivistä hyväksyttäisi sellaisenaan, vaan direktiivissä huomioitaisiin Suomen erityisasema muun muassa maanpuolustuksellisen ulottuvuuden vuoksi. Asedirektiivin muutosten läpimeno sellaisenaan tarkoittaisi sovelletun reserviläisammunnan (SRA) sekä practical -ammunnan loppumista.

  Kansalaisadressi kerätään paperisena niin yksityisiltä reserviläisiltä, ampuma-aseharrastajilta ja metsästäjiltä kuin adressista kiinnostuneilta yhteisöiltä (mm. yhdistykset).

  Adressin nimienkeruun päätyttyä toimitamme adressimme Suomen etua puolustaville poliittisille päättäjille. Tavoitteenamme on osoittaa EU:n komissiolle, että Suomella on perustellut syyt saada kansallisen edun huomioiva varauma direktiiviin.

  Lisätietoja:

  Kampanjapäällikkö Manolis Huuki, valtiotieteiden yo.

  040 148 9991 (arkisin 09-18)

  http://www.suomensotilas.fi/maanpuolustuksen-asialla-kampanja-on-avattu/

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 5. Seppo Hauta-aholta hyvä artikkeli – kun taas joukko maanpettureita kokoontuu pettämänsä kansan töllöteltäväksi propagandakoneensa Ylen ruuduille juhlien Super-Neuvostoliitto-diktatuurin provinssiksi alentamansa Suomen ”itsenäisyyttä”:

  ”…EU-jäsenyyden toteutus täyttää valtio- ja maanpetoksen tunnusmerkistön

  EU-jäsenyyden toteuttamiseen liittyi pitkä tapahtumasarja, jonka aikana Suomen edustajat neuvottelivat ja tekivät sopimuksia vieraan valtion, EU:n, kanssa. Nauttimaansa luottamusta nämä henkilöt käyttivät tahallaan Suomen ilmeiseksi vahingoksi ja tekivät näin teon, joka täyttää maanpetoksen tunnusmerkistön. Jokainen heistä tiesi erittäin hyvin, että EU-jäsenyys merkitsee korkeimman vallan, valtiovallan riistämistä Suomen kansalta ja sen luovuttamista vieraan valtakunnan, EU:n johtajille. He olivat selvillä siitä, että kysymyksessä on Suomen itsenäisyyden lopettaminen. Neuvottelijat ja sopimuksen tekijät tiesivät myös, että EU-jäsenyys laittomalla tavalla kumoaa keskeisiä hallitusmuodon kohtia. Näistä tiedoistaan huolimatta he toimivat tahallisesti, tehden teon, joka täyttää valtiopetoksen tunnusmerkistön.

  Miksi itsenäisyyden menetystä ei haluta myöntää?

  Miksi poliitikkomme ovat jyrkästi kieltäneet ja kieltävät yhä itsenäisyyden menettämisen? Jos he tämän myöntäisivät, niin samalla he tunnustaisivat tehneensä maanpetoksen, valtiopetoksen ja perustuslakirikoksia. Aivan normaali käytäntö on, että oikeudessakin rikoksista epäillyt syytetyt yleensä kiistävät valehtelemalla rikoksensa tai yrittävät lieventää sitä. Samasta syystä liittovaltio –sanaa ei uskalleta käyttää EU:n yhtedessä, koska sekin tarkoittaisi käytännössä valtio- ja maanpetoksen tunnustamista.

  Valtio- ja maanpetoksellisen tunnusmerkistön täyttävän teon tekijät ovat pyrkineet estämään julkisen keskustelun tapahtuneesta, jotta kansalaiset eivät tajuaisi, mistä todellisuudessa on kysymys.

  Ainutlaatuinen rikos – eduskunta nosti itsensä kansan yläpuolelle

  Suomen eduskunnan 18.11.1994 tekemä korkeimman vallan riistäminen sen haltijalta, kansalta, maan rajojen ulkopuolelle oli ainutlaatuinen myös siitä syystä, että näin eduskunta eikä maan johto ottanut korkeinta valtaa itselleen, vaan riisti sen maan rajojen ulkopuolelle. Yleensä korkeimman vallan riistäminen tapahtuu niin, että riiston tekijä saa vallan. Tässä tapauksessa korkeimman vallan haltijaksi ja ylimmäksi isännäksi maahan tuli Suomen kansan sijasta Euroopan Unioni. Maan- ja valtiopetoksen tunnusmerkistön täyttävän teon tekijät ovat vallan saaneen EU:n edustajia Suomessa. Käytännössä eduskunta ja poliittinen johtomme on vallanriistolla vaihtanut isäntäänsä, kuitenkin niin, että he ovatkin nyt kansan yläpuolella antamassa määräyksiä, kun he aikaisemmin vain edustivat kansaa. Samalla puolueet nostivat itsensä kansan yläpuolella.

  Mikäli Suomessa olisi toimittu lakien mukaan, niin suurin osa nykyisestä poliittisesta johdosta istuisi aivan jossain muualla, kuin nykyisissä tehtävissään.

  Avainhenkilöt palkittiin

  Aikaisemmin kansakunnan itsenäisyyden puolesta ansiokkaasti toimineet palkittiin kunniamerkeillä ja/tai arvonimillä. Nyt nämä, itsenäisyyden luovuttajat, maanpetoksen ja valtiopetoksen tunnusmerkistöt täyttävien tekojen tekijät, on palkittu näillä samoilla kunniamerkeillä ja arvonimillä. Eikä tämäkään ole vielä riittänyt, vaan useimmat heistä on vielä palkittu korkeapalkkaisella ja arvostetulla viralla.

  Paljastavaa lakivalmistelua

  Salahankkeen takana oleva Suomen poliittinen johto oli hyvissä ajoin varautunut EU-jäsenyyden toteuttamiseen taustalla tehdyn lainsäädännön avulla…”

  Koko artikkeli: http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/126325-valtio-ja-maanpetoksista-huolimatta-hyvaa-itsenaisyyspaivaa

  Plusääni(17)Miinusääni(2)
 6. Kristiina Kalliojärveltä ajankohtaan sopivaa tekstiä:

  ”J’accuse

  Ruotsissa on alkanut keskustelu maahanmuutokatastrofin syyllisistä. Yllättävää kyllä, ruotsalainen media on pystynyt siihen, mistä Suomessa ei ainakaan vielä näy merkkiäkään: itsekritiikkiin. ruotsi lippu 2Valtiotieteilijä Henrik Oscarsson viittasi jo pari vuotta sitten median rajoittuneisuuteen ja itsesensuuriin käsitteellä åsiktskorridor – mielipidekäytävä. Se tarkoittaa rajoitettua tilaa, jonka sisälle julkisen mielipiteen on mahduttava. Jos toimittaja ei mahdu käytävään, hän menettää journalistisen uskottavuutensa. Nyt alkaa toimittajakunta hiljalleen myöntämään tuon mielipidekäytävän olemassaolon ja jopa oman osallisuutensa sen rakentamisessa, samoin kuin sen tuhoisat seuraukset.

  Voisi perustellusti väittää , että Suomessa tuo käytävä on jo vuosikausia ollut umpeenmuurattu ummehtunut selli. Milloin suomalainen media alkaa ottaa vastuun ja tunnustaa olleensa laastoittamassa useammankin suomalaisen katastrofin perustusta?

  On kulunut jo yli vuosikymmen, kun MTV3:n Pekka Karhuvaara tunnusti yleisötilaisuudessa Porissa olleensa osallisena koko mediakentän yhteisessä sopimuksessa, jonka mukaan EU:sta ei ennen kansanäänestystä julkaista lainkaan negatiivisia uutisia. Karhuvaara myönsi katuvansa sopimukseen osallistumistaan ja sen olevan häpeäksi medialle. Kenenkään muun valtamedian toimittajista en ole kuullut tuohon aiheeseen tuolloin tai koskaan sen jälkeenkään tarttuneen. Tämä pieni totuuden taivuttaminen on tähän mennessä tullut maksamaan Suomelle varovaisimmankin arvion mukaan noin 100 miljardia euroa. Itsemääräämisoikeuden, oikeusturvan ja hyvinvointivaltion romuttumisesta nyt puhumattakaan.

  Entä nykyinen maahanmuuttokatastrofi, tai invaasio, jos halutaan puhua asioista niiden oikealla nimellä? Juuri sitähän meidän valtamediamme tosin ei suurin surminkaan vieläkään halua tehdä. Suomalainen media ei ole ainoastaan tyytynyt vaikenemaan tosiasioista koskien maahantulijoita vaan on yhtenäisellä rintamalla ollut hyökkäämässä kaikkien niiden tahojen kimppuun jotka ovat tuoneet näitä asioita julkisuuteen ja vaatineet asiapohjaista keskustelua aiheesta.

  Toki on totta, että media ei ole ollut näitä, Suomelle tuhoisia, päätöksiä tekemässä. Sen kyseenalaisen kunnian saa ansioluetteloonsa merkitä meidän poliittinen eliittimme. Median vastuu asiasta ei kutenkaan rajoitu toimimiseen näiden valtaapitävien hyödyllisenä idioottina ja tottelevaisena propagandatoimistona. Vaikenemalla meidän päättäjiemme selkeistä laittomuuksista, jopa selvistä rikoksista, on media ollut nostamassa valtaan ja erityisesti pitämässä vallassa sellaisia henkilöitä, joita vallankahvaan ei olisi avoimeen tiedottamiseen tukeutuvassa yhteiskunnassa koskaan päästetty. Tai jotka oikeiden tietojen valossa olisi missä tahansa oikeusvaltiossa vähintäänkin pakotettu eroamaan…”

  Koko artikkeli: http://waltamedia.fi/jaccuse/

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 7. ”Eurooppa kuuluu eurooppalaisille (video)

  Liity taisteluumme Euroopan Unionia vastaan.
  Eurooppalaiset ovat aina olleet ylpeitä kulttuuristaan.

  Vain muutamassa vuosikymmenessä kaikki on muuttunut. EU on orjuuttanut vapaat Euroopan kansat. Poliitikot ovat luovuttaneet itsenäisyytemme Brysselin virkamiehille.

  Mielipuolinen monikultturikokeilu on repinyt maamme hajalle.
  Eurooppa vuotaa verta.
  Olemme saaneet tarpeeksemme.
  Olemme sukupolvi, joka rakastaa kansaansa ja tulee puolustamaan sitä.
  Liity taisteluumme Euroopan Unionia vastaan.”

  Teksti ja video: http://uberuutiset.fi/2015/11/15/eurooppa-kuuluu-eurooppalaisille-video/

  Plusääni(14)Miinusääni(2)
 8. San Bernardino shooting oli 100% HOAX, eli huijaus, täsmälleen samoin kuin Pariisin, Lontoon, Virginian, Sandy Hookin, Bostonin, ym. ym. ym. ym. vale-iskut, eli toisin sanoen kukaan ei kyseisissä iskuissa kuollut. San Bernardinossa oli käynnissä samaan aikaan ns. ”drilling”, eli kriisinäyttelijöiden, poliisien ja emergency-virkailijoiden suorittama suur-harjoitus, netistä löytyy sen virallinen tiedoitus. Ominaista tälle kyseiselle feikki-iskulle oli jälleen kerran se, että sionistiomisteinen valhemedia alkoi rummuttamaan kyseistä terroristi-iskua välittömästi tekaistuilla tarinoilla. Vain tuntia myöhemmin You Tube tulvi riippumattoman median välittämää oikeaa informaatiota liittyen crisis actors ja siihen, että tapahtuma oli USAn hallituksen toteuttama hoax. Ainoat oikeat terroristit siten EDELLEENKIN ovat eri valtioiden sionistiset vallanpitäjät, joiden agendana on riisua kansalaiset aseista. Tämänkaltaisilla FBI:n ja CIA:n suorittamilla valeterrori-iskuilla on USAssa pitkät perinteet, mutta mielekiintoista on se, että ne ovat Obaman kaudella lisääntyneet 700%. Se viestittää USAn hallituksen epätoivosta, sillä perusamerikkalaiselle ase on kuin sydämentahdistin. Jenkit eivät aseistaan luovu kuin taistelun kautta, joten sori siitä, sionisti-Obama, feikki-iskut eivät toimi.

  Elämme valheiden ja aivopesun maailmassa. Mielenkiintoista juuri nyt on se täydellinen muutos, mikä valhemediassa viimeviikolla tapahtui, eli matu-tupa taitaa olla euroopassa jokseenkin täynnä. Jokin aika sitten maahanmuuttoon liittyvää rikollisuutta salattiin kaikin tavoin, mutta nyt ollaan siirtymässä siihen kriittiseen ja äärimmäiseen röyhkeään vaiheeseen, jonka päämääränä on luoda eurooppaan täydellinen kaaos. Valhemedia on kääntänyt kelkkansa matu-uutisoinnissa täydellisesti, sillä Rothschild-sionistit tulevat romahduttamaan eurooppalaiset yhteiskunnat/taloudet ihmisten vastakkainasettelun, rikollisuuden ja pelon kautta. Eripuraa, kateutta, riitaa ja pelkoa ryhdytään lietsoamaan valtamedian kautta tietoisesti ja se on helppoa maahanmuuttajia suosivan Suomen nukkehallituksen ja valhe-opposition toimien/toimettomuuden kautta. Tulette näkemään yhä räväkämpää uutisointia, sillä viha ja rasismi on juuri se, mitä rahan liikkeitä koordinoivat Rothschild-sionistit ajavat takaa. Kansa on saatava raivon valtaan, ja raivon valtaan euroopan kansa totisesti tulee ajautumaan, sillä maailman raha-eliitti on ryhtynyt suojaamaan omaisuuksiaan. He ovat ryhtyneet suojaamaan pikavauhdilla omaisuuttaan ja se tietää luonnollisesti vain yhtä asiaa. Tik-tak, tik-tak… romahduksen kello tikittää, oletko valmis?

  Rothschild-sionistit tulevat romahduttamaan nykyisen raha-järjestelmän maailmanlaajuisesti – se tulee olemaan jihadisteilla miehitetyssä euroopassa kauhistuttava hetki.

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
   1. Et nyt sit, Erkki, ihan ymmärtänyt.

    Rothschild-sionistit ovat kansainvälinen rikollisjärjestö, jolla ei ole mitään tekemistä sukurutsauksen kanssa. Se on maailmanlaajuinen poliittinen ideologia, jonka kannattajat – kuten Suomen hallitus – ovat poistamassa itsenäisten valtioiden rajat ja kulttuurin, jotta he kykenevät saattamaan kaikki ihmiset yhden maailmanhallituksen alle. He eivät ole juutalaisia vaikka sen perustajat, Rothschildit, ovatkin. Ei-juutalaiset Sionistit – kuten Suomen hallitus – ovat hyödyllisiä idiootteja, eli he ovat glodalisuutta komppaava eliitti. RAHA ja VALTA on Rothschild-sionistien jumala.

    Plusääni(3)Miinusääni(3)
 9. Aivan höpöhöpöhumppaa niinkuin muutkin tämän ”lehden” jutut. Olisitte ihmiset opiskelleet muutakin kuin pakollisen peruskoulun niin ei tällaisia roskalehtiä olisi olemassakaan.

  Plusääni(5)Miinusääni(14)
 10. Hyvä Matti Suominen!
  Omasta ainutlaatuisesta kommentistasi paistaa läpi myös oma sivistymättömyytesi, ovathan jotkin tämän ”lehden” jutut pitkiä ja sinulle vaikeatajuisia mutta kirjoittajat ovat taatusti perehtyneitä asiaansa.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 11. Ajattelin tässä valitettavan ajankohtaisten matuhyökkäysten ja ns. rikastusten tiimoilta innovoida ehkä kätsymmän ”torjunta-aseen”, ehkä näppärämmän ja edukkaammankin kuin pippuri/kaasusumutteen. Sopinee niin naisille, lapsille kuin vanhuksillekin, miksei leikkimielisille raavaille miehillekin…?

  Hanki ihan tavallinen normi lasten vesipistooli halpiskaupasta tai kirppikseltä. Ei maksa mansikoita. Kolmella lippaallakin on saatavana. (Ainakin nettikaupassa!)Sekoita veteen sopiva määrä Habanero-tabascoa, tms. vastaavaa chiliä. Lataa ase seoksella. En suosittele kokeilemaan kotona, enkä eläviiin olioihin. Paitsi yöllä voit mennä katsomaan onko ns. yöntimoja diskon yms. juottolan edessä notkumassa. Älä tee aloittetta actioniin, mutta jos käyttäytyvät uhkaavan rasistisesti, tulevat vittuilemaan, jopa somput voivat kekluakin vilauttaa, niin sitten: TULTA! Eikun vettä… Suoraan kulttuurinrikastajien pläsiä päin! Kun olet ampunut mahd. paljon ja tehokkaasti, niin ota ns. ritolat. Kännyllä voit soittaa virkavallalle jos tarpeen. Kannattaa kokeilla. On vesipyssy ainakin tyhjää parempi…

  Sitten voit huoletta antaa ”tulisen” aseinnovaaton lasten, naisten, mummujen ja pappojen käteen. Opastus aseenkäyttöön on yksinkertainen. Teroita ko. aseen käyttöön riittävän ikäisille lapsille, ettei pippuripistoolilla saa ampua muita lapsia, elukoita, valkoihoisia, eikä rauhallisia savunahkojakaan. Ja jos ei ole vesimutkaan ylimääräistiä lippaita, niin ota habanerotabascochilivettä vaikka taskumattiin tms.

  Erinäisiä vaihtoehtoisia panostuksia voi kokeilla. Muslimeille voisi sopia siankusi silmille usk. syistä? Mutta jos et halua että pyssysi haisee kuselle, niin älä käytä siankusta eläkä omaakaan kusta. Muslimeilla on sitä jo omasta takaa omassa päässä sisäpuolella…

  – Ehdotus vapaaseen käyttöön! Täysin laillista, ei tartte paskalakeilta eikä demlasuvakeilta lupia kysellä. Voi tulla ehkä joku ns. syyte, mutta kyllähän siihen saa varautua kun uusia innovaatioita lanseeraa…
  – Siis ei mikään uusi keksintö, vaan uusi INNOVAATIO!

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat