Myrkkykolmikko autismin ja Alzheimerin takana: alumiini, fluori, glyfosaatti

Alumiini on myrkyllistä hermostolle, ja Keele Universityn professori Christopher Exleyn mukaan alumiinia sisältävät yhdisteet todennäköisesti vauhdittavat Alzheimer-tapausten kasvua.1 Hän kirjoitti Frontiers in Neurology2 –lehden artikkelissa:

Tuttua hermomyrkkyä kertyy meistä jokaisen aivoihin aina syntymästä kuolemaan saakka. Alumiinin läsnäolon ihmisaivoissa tulisi laittaa hälytyskellot soimaan ja varoittaa alumiiniaikakauden mahdollisista vaaroista.

Kuinka tiedämme, ettei Alzheimerin tauti ole merkki kroonisesta alumiinimyrkytyksestä?”

Alumiinimyrkytyksestä kärsivillä on usein samoja oireita kuin dementiasta, Parkinsonin taudista, ADHD:sta, autismista ja muista neurologisista sairauksista kärsivillä. Kasvava määrä todisteita viittaa myös siihen, että alumiinilla on keskeinen rooli kyseisten (ja muiden) sairauksien kehityksessä.

Ryhtymällä ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin minimoit altistuksen, ja samalla maksimoit kehosi kyvyn puhdistautua tästä myrkyllisestä metallista. Elät kauemmin ja terveempänä eläkeikään saakka.

Muita vältettäviä myrkkyjä ovat fluori ja glyfosaatti. Jokainen näistä on itsessään myrkyllistä, mutta tutkimusten mukaan ne voivat olla vielä vaarallisempia yhdessä.

Altistus voi olla luultua suurempi

Monet kuluttajatuotteet sisältävät alumiinia:

 • Ruoka-aineet kuten leivinjauhe, itsestään kohoavat jauhot, suola, äidinmaitokorvike, kahvikerma, leivonnaiset ja prosessoidut ruoat, väriaineet ja sidonta-aineet
 • Lääkkeet kuten närästyslääkkeet, kipulääkkeet, ripulilääkkeet ja muut, sekä lisäaineet kuten magnesiumstearaatti
 • Rokotteet – Hepatiitti A ja B, Hib, DTaP (kurkkumätä, jäykkäkouristus, hinkuyskä), pneumokokkirokote, Gardasil (HPV) ja muut
 • Kosmetiikkatuotteet ja henkilökohtaisen hygienian hoitoon tarkoitetut tuotteet kuten antiperspirantit, deodorantit (mukaanlukien suolakristallit jotka on valmistettu alunasta), voiteet, aurinkorasvat ja shampoot
 • Alumiinituotteet kuten folio, juomatölkit, mehupurkit, säilyketölkit ja vesipullot

Tartuntatautien ehkäisy- ja valvontakeskus CDC:n mukaan aikuiset yhdysvaltalaiset saavat ruoasta noin 7 – 9 milligrammaa alumiinia päivässä ja pienempiä määriä ilmasta ja vedestä.

Niellystä alumiinista noin prosentti imeytyy elimistöön. Loput poistuvat ruoansulatuskanavan kautta, jos se toimii kunnolla. Loput alumiinista voi varastoitua paitsi aivokudokseen myös hermostoon, luihin, maksaan, sydämeen, pernaan ja lihaksiin.

Vaikka yksi prosentti voi kuulostaa määränä vähäiseltä, kokonaisaltistus riippuu myrkkyaltistuksen kokonaismäärästä pitkällä aikavälillä. Ruokavalio ja ruoansulatuskanavan kunto vaikuttaa siihen kuinka hyvin elimistö eliminoi myrkkyjä.

Altistuminen alumiinille työn yhteydessä kasvattaa Alzheimer-riskiä

Vasta julkaistussa tapaustutkimuksessa3 havaittiin, että työnsä yhteydessä alumiinille altistuneen miehen aivojen alumiinipitoisuus oli korkea. Hän kuoli myöhemmin Alzheimerin tautiin.

Tutkijoiden mukaan kyseessä oli ensimmäinen tapaus joka osoitti suoran yhteyden Alzheimerin taudin ja aivojen kohonneen alumiinipitoisuuden välillä, johtuen altistuksesta työympäristössä.4

Aiempi tutkimus5 antoi viitteitä, että ruoan ja juomaveden alumiini voi kasvattaa Alzheimerin yleisyyttä.

”Kuluneiden vuosien aikana mielenkiinto metalleja kohtaan on kasvanut, ja on pohdittu onko niillä jonkinlainen rooli Alzheimerin taudin synnyssä.

Erityisesti alumiinin myrkyllisyys hermostolle on ollut mielenkiinnon kohteena sen jälkeen, kun sitä löydettiin neuriittisesta plakista ja hermosäiekimpuista, jotka ovat yleisiä merkkejä Alzheimerin taudista.

Alumiinia on kaikkialla, ja ihminen voi saada sitä monesta lähteestä, erityisesti juomavedesta ja ruoasta… Juomaveden muut yhdisteet, kuten fluori, kupari, sinkki ja rauta voivat aiheuttaa henkisten kykyjen rappeutumista tai vaikuttaa alumiinin neurotoksisuuteen.”

Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että fluori aiheuttaa aivovaurioita ja laskee älykkyysosamäärää. Alumiinitehtaiden päästöjen fluorin epäillään aiheuttavan sairauksia eläimille.6

Islantilaiset maanviljelijät väittävät, että ympäristön fluori on sairastuttanut heidän eläimensä, joista osa on jouduttu lopettamaan. Joidenkin lähteiden mukaan hammasongelmien määrä ja karjan hedelmättömyys on kasvanut.

Toisen tutkimuksen 7 mukaan säännöllisen alumiinialtistuksen ja keuhkofibroosin välillä on yhteys. Keuhkofibroosissa keuhkoihin muodostuu arpikudosta, mikä vaikeuttaa hengittämistä. Tässä tapauksessa altistus sattui hiottaessa Corian-materiaalia.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että alumiini, fluori ja monet muut myrkyt voivat edistää Alzheimerin taudin ja monien muiden terveysongelmien kehittymistä.

Torjunta-aineet voivat häiritä aivotoimintaa

Torjunta-aineiden on havaittu heikentävän henkistä suorituskykyä ja aivojen toimintaa.8 Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että organokloorihyönteismyrkyille altistuneilla maanviljelijöillä oli 90 prosenttia suurempi riski sairastua masennukseen verrattuna maanviljelijöihin jotka eivät käyttäneet niitä.

Myös altistuminen fumiganteille (tuholaistorjunnassa käytettävät kaasut suom. huom.) kasvattaa masennuksen riskiä 80 prosenttia. Torjunta-aineille altistuneet henkilöt myös sairastuvat todennäköisemmin Parkinsonin tautiin.

Myrkkyjen tapauksessa on syytä muistaa, että jos tietty kemikaali ei ole akuutisti myrkyllinen, haittavaikutuksia ilmenee vasta kroonisen altistuksen myötä. Suurin osa ihmisistä altistuu päivittäin tuhansille tai jopa kymmenille tuhansille eri kemikaaleille.

Vaarassa eivät ole vain maanviljelijät. Suurin osa geenimuunneltua sokerijuurta, maissia ja soijaa sisältävistä prosessoiduista elintarvikkeista sisältää glyfosaattia. Tutkimusten mukaan glyfosaatti myös tehostaa muiden kemikaalijäämien ja myrkkyjen haitallista vaikutusta.

Vaikka glyfosaattia käytetään lähes miljardi paunaa (450 miljoonaa tonnia suom. huom.) vuodessa tavallisten ja GM-lajikkeiden viljelyssä, suurin osa käytetään GM-pelloilla. Tehotuotantoeläinten liha saattaa sisältää enemmän glyfosaattia, sillä eläimiä ruokitaan GM-soijalla.

On tärkeää ymmärtää, että glyfosaattia päätyy kasvin kaikkiin soluihin aina juuresta latvaan saakka. Kyse ei ole vain pinnallisesta kontaminaatiosta kuten monien muiden maatalouskemikaalien tapauksessa.

Normaalisti riittää että peset tuotteen poistaaksesi pinnalliset torjunta-ainejäämät, mutta glyfosaattia ei voi noin vain poistaa tuotteesta. GM-raaka-aineita käyttävät ruoka- tai eläinrehuvalmistajatkaan eivät pysty tähän. Tämä on yksi syy sille, miksi GM-ruoat ovat haitallisia terveydelle.

Alumiinin ja glyfosaatin yhteisvaikutus ja autismi

Tri Stephanie Seneff on vanhempi tutkija Massachusettsin teknillisessä korkeakoulussa (MIT). Hän on valistanut ihmisiä glyfosaatin vaaroista. Hän selittää videolla, kuinka alumiini ja glyfosaatti vahvistavat toistensa vaikutusta ja altistavat autismille. Tri Seneff ennustaa, että mikäli kehitys jatkuu nykyiseen malliin, vuoteen 2025 mennessä syntyneistä lapsista puolella diagnosoidaan autismi. Meidän täytyy selvittää keskeisimmät ympäristötekijät, jotka aiheuttavat tilastollisen kasvun. D-vitamiinin puutos, joka johtuu liian vähäisestä auringonvalosta, on yksi tekijä. Huonosta ruokavaliosta johtuvat puutteet ravintoaineiden saannissa on toinen.

Ympäristömyrkkyjen vaikutusta ei tule aliarvioida, ja jotkin myrkyt – glyfosaatti ja alumiini mukaanlukien – ovat huomattavasti vaarallisempia ja yleisempiä kuin muut, ja todennäköisesti vaikuttavat enemmän. Kuten tri Seneff selittää, glyfosaatin vaikutusmekanismi tekee siitä erityisen ongelmallisen. Tri Seneffin mukaan glyfosaatti on ehkäpä “kaikkein tärkein tekijä monien länsimaisissa yhteiskunnissa yleisten kroonisten sairauksien ja tilojen kehityksessä,”, ja sen käyttö edistää seuraavia sairauksia:

 • Autismi
 • Ruoansulatusjärjestelmän sairaudet, kuten tulehdukselliset suolistosairaudet, krooninen ripuli, haavainen paksusuolentulehdus ja Crohnin tauti
 • Ylipaino
 • Allergiat
 • Sydän- ja verisuonisairaudet
 • Masennus
 • Syöpä
 • Hedelmättömyys
 • Alzheimerin tauti
 • Parkinsonin tauti
 • Multippeliskleroosi
 • ALS-tauti ja monet muut

Näin vältät myrkyt

On selvää, että alumiinialtistuksella on osuus hermostoa rappeuttavien sairauksien, kuten Alzheimerin taudin kehityksessä. Muut hermomyrkyt, kuten fluori ja glyfosaatti kasvattavat myrkkytaakkaa. Paras tapa suojautua on valita tarkasti ruoka-aineet ja henkilökohtaiset tuotteet sekä minimoida rokotteiden ja muiden alumiinia sisältävien lääkkeiden käyttö. Ravinnon rikin määrän optimointi on tärkeää, sillä keho tarvitsee rikkiä valmistaakseen tärkeintä tehotuotettaan: glutationia.

Tekemällä nämä varotoimenpiteet, minimoit altistuksen ja maksimoit kehon kyvyn hankkiutua eroon myrkyllisistä metalleista, näin elät pitkään ja terveenä eläkeikään saakka. Jos haluat lisävinkkejä ja tietoa kuinka voit ehkäistä Alzheimerin taudin tai hoitaa sitä, lue aiempi artikkelini “Two Exciting Alzheimer’s Advances: A Novel Early Detection Test Using Peanut Butter, and a Study Evaluating Coconut Oil.”

Seuraavalle listalle on koottu ruoka-aineita ja tuotteita, joita on syytä välttää mikäli haluat vähentää altistusta alumiinille, fluorille, glyfosaatille ja muille aivoja vahingoittaville yhdisteille:

 • Prosessoidut ruoat ja virvoitusjuomat. Näitä välttämällä vältät GM-ainesosat (jotka ovat yleensä saastuneet glyfosaatista) ja alumiinin. Lisäksi, korvaamalla prosessoidut ruoat luomutäysruoilla vähennät sokerin/fruktoosin saantia, mikä auttaa nostamaan insuliini- ja leptiiniherkkyyden normaalille tasolle. Tämä on toimivin strategia aivojen toiminnan ja yleisen terveyden suojaamisessa ja säilyttämisessä. Fruktoosi ja gluteeni edistävät Alzheimerin taudin kehitystä, ja niitä on syytä välttää niin paljon kuin mahdollista.
 • Mekaanisesti luista eroteltu kananliha sisältää paljon fluoria prosessoinnin seurauksena.
 • Hampaiden amalgaamipaikat. Hampaiden amalgaamipaikat koostuvat painoltaan 50 prosenttisesti elohopeasta, ovat yksi suurimmista raskasmetallimyrkytyksen lähteistä. Kuitenkin terveytesi tulee olla kunnossa ennen kuin poistatat ne. Kun olet optimoinut ruokavaliosi, voit noudattaa elohopea-detox-menetelmää ja poistattaa amalgaamipaikkasi holistisella hammaslääkärillä.
 • Kosmetiikka ja alumiinia sisältävät henkilökohtaisen hygienian tuotteet, kuten antiperspirantit (mukaanlukien alunasta tehdyt suolakristallit), voiteet, aurinkorasvat ja shampoot.
 • Rokotteet, jotka sisältävät joko elohopeaa (tiomersaali) ja/tai alumiinia.
 • Alumiinia sisältävät lääkkeet, kuten närästyslääkkeet, kipulääkkeet, ripulilääkkeet ja muut.
 • Antikolinergit ja statiinilääkkeet. Hermoston välittäjäaine asetyylikoliinia estävät lääkkeet kasvattavat dementiariskiä. Näihin lääkkeisiin lukeutuvat tietyt yöaikaisen kivun lievittäjät, antihistamiinit, unilääkkeet, tietyt antidepressantit, pidätyskykyä parantavat lääkkeet ja tietyt narkoottiset kipulääkkeet.

  Statiinilääkkeet ovat erityisen ongelmallisia, sillä ne vähentävät kolesterolin tuotantoa, kuluttavat aivojen koentsyymi-Q10-varastot ja hermoston välittäjäaineiden esiasteet, ja ehkäisevät välttämättömien rasvahappojen ja rasvaliukoisten antioksidanttien riittävän määrän pääsyn aivoihin estämällä välttämättömien kantajamolekyylien, matalan tiheyden lipoproteiinien tuotantoa.
 • Fluoripitoiset lääkkeet, mukaanlukien Cipro.
 • Fluorattu vesi
 • Fluorattu hammastahna ja fluoripitoiset hampaiden valkaisugeelit.
 • Keittiövälineet, joissa on tarttumaton pinnoite, vapauttavat fluoria. On myös syytä välttää alumiinia sisältäviä tuotteita, kuten juomatölkkejä, foliota, mehupurkkeja, säilyketölkkejä ja vesipulloja.

Mitä tulee tietää GM-organismeista

Geenimuunnellut organismit (GMO) ovat eläviä organismeja, joiden geenejä on muokattu keinotekoisesti. Perimä on epävakaa sekoitus kasvien, eläinten, bakteerien ja jopa virusten geenejä, jollaista ei synny luonnossa, ja mitä ei voi jalostaa perinteisillä menetelmillä.

GMO:n puolustajat väittävät että geenimanipulaatio on “turvallista ja hyödyllistä”, ja että siitä on hyötyä maatalousteollisuudelle. He myös sanovat, että GMO auttaa varmistamaan maailman ruoantuotannon riittävyyden ja kestävyyden. Onko väitteissä mitään perää? Mielestäni ei ole. Olen toistanut vuosien ajan, että GMO on suurin yksittäinen uhka kaikille maanpäällisille elämänmuodoille. Geenimanipulointi ei ole turvallista tai hyödyllistä teknologiaa kuten väitetään.

FDA salli geenimuunnellun atlantin lohen viljeltäväksi ihmiskäyttöä varten. Kiitos lakialoitteen, tuoteselosteesta tulee käydä ilmi että kyseessä on geenimuunneltu lohi. Kuitenkin, on tärkeää että kaikki geenimuunnellut ruoat merkitään, ja merkitsemistä vastustetaan tälläkin hetkellä.

FDA uhkaa ruoantuotantomme tulevaisuutta. On aika ryhtyä toimeen. Pyydän jakamaan artikkelin ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Jos toimime yhdessä, voimme luoda muutoksen ja tehdä lopun hulluudesta.

 

Lähde: Mercola.com

Lue myös:

Fluorilla tyhmäksi
Fluorin ja alumiinin yhdistelmä vedessä voi aiheuttaa pahoja aivovaurioita
Sikiön altistuminen kemikaaleille voi aiheuttaa autismia
Gluteeni vai glyfosaatti syynä sairauksiin?
7 syytä miksi GM-ruokia ei tulla merkitsemään ja miksi sillä ei ole merkitystä
Tutkimus: Roundup aiheuttaa sikiövaurioita
Monsanton vastainen joukkokanne – media vaikenee

2 kommenttia

 1. Ne on alkanut levittää nyt torjunta-aineita uudella tavalla, lentokoneen sisällä ja jopa silloin kun matkustajat ovat siellä kyydissä . Nyt pitäisi saada selville ketkä lentoyhtiöt toteuttavat tuollaista ihmisten myrkyttämistä, tai harkitsevat sellaiseen ryhtymistä, sitten boikottiin lentoyhtiö ja kuolkoon vittu pois sellaiset yhtiöt jotka tuollaista puuhaavat! Kohta varmaan ihmetellään miten microcephaly (pienipäisyys ) leviää globaalisti, jonka aiheuttaa muuten juuri torjunta-aineet. Monikohan lentoyhtiö spreijaa noita salaa ennen kuin matkustajat astuvat kyytiin koneeseen ?.

  http://yournewswire.com/flight-attendant-admits-routinely-spraying-passengers-with-pesticides/

  https://www.youtube.com/watch?v=oAkM_Ps5-gM

  Miettikää, ihmiset lentelee lomille, työmatkoja ja yhtiö jolle ne ovat maksaneet siitä että heidät kuljetetaan lentokoneissa sumuttaakin heidät myrkyillä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. No nyt se vasta myrkyn lykkäsi. Melkoista toilailua tämän Glyfosaattimyrkyn suhteen, pelätään sen muka leviävän vesistöön ja on alettu sitten kalkitsemaan viljelymaita, joka on todellakin oikein HÖLMÖLÄISEN HOMMAA. Vai liekö kysymys ”depopulation” lisäämisestä. Eipä lanttu säteillyt ennen myrkyn levittämistä mutta sen nyt ymmärtää kun on kysymys rahasta niin silloin ihmisen terveys on sivuseikka. Se käsi joka sinua ruokkii sairastaa ja tappaa sinut, kannattaako sitä ruokkijaa kumarrella. Onhan se päivänselvää että tämä myrkky jää sitten viljelysmaille ja on todistetusti vaaraksi kaikille ihmisille jotka niiltä viljelyksiltä mahansa täyttävät. Nyt voisi tehdä kompromissin ja jättää kyseisten tuotteet ostamatta. Yksityisenä se onnistuu mutta entä koulut ja päiväkodit, sairaalat, ja muut laitoshoitopotilaat jotka ovat alttiina kaikille muillekin teollisuuden turmiolliselle tuotoksille.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat