Näkökulma: Hillary Clinton tilasi Gaddafin murhan henkilökohtaisista syistä?

Julkaisemme NwoHavaintoja-blogin suomentaman artikkelin Muammar Gaddafin murhasta. Artikkeli edustaa yhden miehen – tohtori Kilari Anand Paulin – näkökulmaa aiheeseen, eikä se yritäkään antaa kokonaisvaltaista selvitystä Gaddafin tapauksesta ja Libyan maailmanpoliittisesta roolista. Teksti antaa kuitenkin hyvän kuvan Hillary Clintonin persoonallisuushäiriöistä.

Kristitty saarnamies tohtori Kilari Anand Paul on paljastanut, kuinka Hillary Clinton toimiessaan USA:n ulkoministerinä 2011, tilasi Libyan tuolloisen presidentti Muammar Gaddafin murhan henkilökohtaisista syistä.

Samalla Clinton pysäytti Libyaan tuolloin neuvotellun rauhansopimuksen, jota tri Paul oli itse valmistelemassa.

Tri Paul saapui Libyaan 5. elokuuta 2011 mukanaan joukko Intian parlamentin jäseniä rauhankomiteasta.

Pian heidän saapumisensa Libyaan tavoitti USA:n armeijan tuolloisen kenraalin Wesley Clarkin, joka suostutteli tri Paulia yrittämään sopimusta USA:n hallinnon ja Gaddafin välillä – jotta Libyan levottomuudet saataisiin loppumaan.

031016letter1 031016letter2 031016letter3

Kymmenen päivän kuluttua rauhansopimus tavoitti Libyan tuolloisen pääministerin Baghdadi al-Mamoudin, presidentti Muammar Gaddafin sekä USA:n hallinnon yhdessä presidentti Barack Obaman ja Valkoisen talon kanssa. Sopimus näytettiin vielä USA:n armeijan silloiselle kenraali Clarkille, kuin myös USA:n republikaanien Dennis Kucinishille.

Gaddafi lupasi allekirjoittaa tuon sopimuksen, joka olisi sallinut maahan demokraattiset vaalit ja mahdollisesti päättänyt hänen 42-vuotisen yksinvaltijaanuran.

Mikäli tämä sopimus olisi astunut Libyassa voimaan, se olisi säästänyt lukuisten ihmisten hengen, eikä se olisi saattanut Libyaa siihen tilaan, mihin se joutui lopulta vuonna 2011. Samoin myös Benghazin USA:n suurlähetystön iskukin olisi jäänyt toteutumatta.

Tri Paulin mukaan kenraali Clark oli niin mielissään neuvottelujen edistymisestä, että järjesti neuvottelupuhelun Hillary Clintonin kanssa.

Mutta sitten sattui ongelma.

Ulkoministeri Clinton ei ollut mielissään Libyan tuoreesta rauhansopimuksesta, sillä hän halusi Muammar Gaddafin hengiltä hänen henkilökohtaisista ja itsekkäistä syistä.

Tähän oli syynä se, kun Gaddafi oli aiemmin vuonna 2008 suosinut Barack Obamaa silloisissa USA:n presidentinvaaleissa eikä antanut huomiota Hillaryn kampanjalle.

Se oli tuolloin hyvinkin tunnettua, että Libyan johtaja Gaddafi tuki Obamaa ja näin rouva Clintonin tuolloinen presidenttikampanja meni kiville.

Tuolloin myös Clintonien presidentinvaalikampanjan tutkiryhmä kysyi vielä Gaddafin pojalta, että haluaisivatko he lahjoittaa Hillaryn kampanjan hyväksi, mitä Gaddafin perhe ei koskaan tehnyt.

Hillary siis tuhosi Libyan rauhanneuvottelut ja antoi sodan jatkua, tuoden samalla maahan lukuisia ISIS-joukkojen tukikohtia, sekä aikaansaaden pakolaistulvan Libyasta Eurooppaan.

Lisäksi hän vielä juhli Gaddafin murhaa julkisesti tv-taltioidussa haastattelussa.

Tri Paul sai muutama vuosi sitten yhteydenoton eräältä CIA:n agentilta, joka varoitti hänen henkensä olevan vaarassa, ei sodan vaan ulkoministeri Clintonin takia.

Hillary oli huhujen mukaan lisäksi ohjeistanut, kuinka tri Paulin maine tulisi tahrata.

Tri Paul myös väittää, että hänellä on tietoja siitä, kuinka Clinton kieltäytyi ottamasta vastaan Skype-puheluita Muammar Gaddafin pojalta, joka yritti myös saada aikaan Libyaan rauhansopimusta.

”Nuo kauhistuttavat kuvat Tripolin kaduilta, jotka ovat täynnä Naton pommittamia lasten verisiä ruumiita jäivät päähäni ja kummittelevat siellä pysyvästi. Mutta ei sanaakaan noiden miljoonien ihmisten kohtaloista, jotka menettivät myös kotinsa sekä elämänsä tuon massiivisen sodan aikana,” kertoi tri Paul.

Tri Paul tapaamassa Libyan pääministeri Baghdadi al-Mahmoudia vuonna 2011.
Tri Paul tapaamassa Libyan pääministeri Baghdadi al-Mahmoudia vuonna 2011.
Tri Paul ja Muammar Gaddafi.
Tri Paul ja Muammar Gaddafi.

Tri Paul myös kertoi, että joutuu nyt laittamaan hänen henkensä vaaraan, kun julkaisee Hillarysta tällaisia tietoja julkisuuteen. Jokainen, joka tietää liian paljon arkaluonteisia asioita USA:n entisestä ulkoministeristä, voi kärsiä Chris Stevensin tai Gaddafin kohtalon.

”Mutta minä en voi enää pysyä vaiti pidempää, vaikka tiedän että joudun tässä nyt riskeeraamaan oman elämäni tullessani julki näiden tietojen kanssa,” lisäsi Paul.

 

Julkaistu alunperin NwoHavaintoja-blogissa.

8 kommenttia

 1. Hillary Clinton, ja hänen lapsenraiskaajamiehensä Bill, ovat alhaisista alhaisimpia (((globaalieliitin huoria))).

  He myyvät kaiken tässä maailmassa saadakseen taputuksen (((shlomolta))) ja rahaa tilille. He ovat suoraan helvetistä, sen olioista surkeimpia. He eivät ole ihmisiä niin kuin me ihmisen tunnemme. Mutta he sopivat siihen (((ryhmään))), joka heitä rahalla ruokkii. He ovat löytäneet viiteryhmänsä. He ovat meidän, oikeiden ihmisten, antiteesi.

  Hillary Clinton tulee silmää räpäyttämättä aloittamaan ydinsodan Irania, Venäjää, koko maailmaa vastaan, jos hänen (((rupinen isäntänsä))) niin käskee. Maailmanhistoriassa ei ole vielä ollut tällaista ihmisrauniota istumassa maailmoja tuhoavan joukkotuhoaseen päällä.

  Jos yhdessä ihmisessä tiivistyy kaikki se kuona, ihmissaasta, surkeuden ylistys, se tiivistyy tässä perheessä, jossa isä-Bill on osallistunut kahteenkymmeneenkuuteen (siis luku on 26) ns. seksilentoon, jonka eräs (((hirviö))) on järjestänyt kaikille oman maansa pettureille. Tämä onkin (((globaalieliitin))) perusluonne: otetaan mukaan lakeijoiksi perverssejä pedofiilejä ja ihmisiä, jotka eivät kykene hallitsemaan halujaan ja niin tämä ihminen saadaan muutetuksi ikuiseksi orjaksi, koska tällainen orja tekee mitä vain sekä välttääkseen kiinnijäämisen että voidakseen jatkaa kuvottavaa elämäänsä.

  Niinpä voitte olla varmoja siitä, että meidänkin eliitissämme on paljon ”billejä” ja ”hillaryja”. He eivät ole aivan niin perverssejä kuin luksusluokan maanpetturit, koska luksusta saa vain suuren valtion maanpetturi. Pienen maan nilkeille järjestetään EU-virkoja, ”valtuutetun” virkoja, KELA-pääjohtajuuksia, SPR-virkoja ja VOK-miljoonia. Mutta jos petät 300 miljoonaa ihmistä niin luksusjetti vie sinut huoraamaan huorien ja lasten kanssa.

  Jos ette usko niin tutustukaa nimeen (((Jeffrey Eppstein))) ja ”sex flights”. Näin (((vihollinen))) korruptoi ihmiset.

  Meidän nilkit tulevat perässä, mutta sama on tauti, sama on himo, sama on maanpetturin luonto.

  Plusääni(25)Miinusääni(1)
 2. Clintonit ovat juutalaiseliitin kätyreitä. Hillaryn isoisä oli juutalainen myös. Kyllä Gaddafin murha oli osa Arabikevättä ja maailman tuhoamista ja gulagiksi muuttamista. Tietenkin Hillary edustaa röyhkeämpää linjaa kuin Obama kaikesta päätellen. Hillary on tosiaan Israelin lobbyn oikeistosiiven kanssa lämpimissä väleissä. Hän on CIA:n agentti ollut jo äärivasemmistolaisessa nuoruudessaan. Hänen johdollaan USA tule siirtymään poliisivaltioksi, jossa sananvapaus lakkautetaan ja jossa rotusodissa tapetaan valkoisia, aseet takavarikoidaan ja maan rajat avataan ammolleen entisestään.

  Koko Clintonin ura on läpensä rikollinen. He toimivat Arkansasin rikollisten mafiosoeliittien kätyreinä. He olivat salakuljettamassa tonneittain huumeita Bushin klaanin kanssa ja Israelin (Iran-Contra -skandaali) ja osa huumerahoista meni vaalikampanjaan. USA:n huumeet ovat lähes kaikki tulleet Arkansasin kautta ainakin kokaiinin osalta. Milloinkaan he eivät ole rahojaan siirrellttt hyvämtekeväisyyteen. Clinton-säätiökin pyörii heille. Clintonit lopettivat johdannaiskaupan rajoitukset ja siten loivat pörssikuplan. Hilllary on nuoruudesta asti kannattanut pienen juutalaiseliitin hallitsemaa maailmanvaltiota, jossa koko ihmisyys määroitellään uudelleen. Kommunismia. Hän haluaa kansalaiset tiukkaan syyniin ja että vain oikealla tavalla ajattelvat voivat kasvattaa lapsia. Hän haluaa rajat pois ja megakonserneille kaiken ja pankeille maailmassa. Marxin oppien mukaan suurpankkiirit siirtelevät orjamassoja maast atoiseen. Työväellä kun ei ole isänmaata eikä kohta kellään muullakaan. Talmudistit ovat ottaneet pois sen kaikilta.

  Bill Clinton on todellakin seksiaddikti ja todistettavasti raiskannut monta naista ja tyttöä.Hänellä on Hillaryn lisäksi useita suhteita samaaan aikaan ja lisäksi hän metsästää koko ajan ns. pikasuhteita. Turvamiehet metsästävät naisia ja houkuttelevat Clintonin luo. Saavat joskus osansa itsekin. Eräs turvamies kertoi nähneensä valvontakamerasta, kuinka nainen ottaa Clintonilta suihin autossa. Media olisi koska tahansa saanut Clintonin tuhotuksi, mutta republikaanitkaan eivät halua sitä. Lewinsky-jupakka oli teatteria ja ilmeisesti poikkeus tai jopa huomion muualle suuntaamisjuttu. Vince Fosterin murhan salailija Starr hoiteli syyttelyn.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 3. On spekuloitu, että Bill C saattaisi olla Arkansasin Rockefellerin avioton poika. Jos Hillary on juutalainen ja jos Bill, tämä saattaisi selittää jotakin. Tiettylahkolaisuus tai asenne voisi panna halveksumaan niin muukalaiisa, että Billin törkeilyt menevät sormien läpi.

  Joka tapauksessa Rockefellerien päämiehen ilme oli säteilevä, kun Bill Clinton valittiin. Hän tiesi sieltä tulevan vapaakauppaa ja pörssikuplien mahdollistamista johdannaiskauppojen vapauttamisilla ym. Clintonien aate on vahvasti juutalaistyylinen One World-bolshevismi eli he ovat Uuden maailmanjärjestyksen airuita.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 4. Hullu akka. Siksi sitä ”fanintetaan” Suomessakin, joka sekin on täynnä lahjottuja hulluja.
  Taas yksi ruumis lisää eli sulka Killaryn hattuun.
  Toisaalta USA ja Ranska takanaan Israelin ”ajatushautomon” neronleimaus siitä, ettei Muammar Gaddafi saa luoda ja kehittää omaa rahajärjestelmäänsä koko Afrikkaan tai ainakin omilla jaloilla seisoviin Arabimaihin eli palata kultakantaan Dollarin sijaan.
  Raha ja mafia tyylinen politiikka on tullut päävaikuttimeksi Euroopassa ja Yhdysvalloissa (vasalli), eikä ”demokratia”, ”ihmisoikeudet” ym. höttö, jonka nimiin vielä joitakin vuosikymmeniä sitten vannottii kuin enkeli.
  Isenäisten valtioiden aika on ohi auttamattomasti, koska jotka sellaisia ovat tai siihen pyrkivät, tuhotaan kuin suojelurahojen maksamisesta kieltäytyneet kauppiaat. Maailmaa hallitsee paha ”jengi” kuin koulussa, jota pelätään joka päivä ja aiheuttaa epäjärjestysä sekä kaaosta turvattomuudentunteineen kaikissa oppilaissa, jotka haluaisivat vain olla rauhassa ja opiskella tai vain muuten pitää hauskaa kavereittensa kanssa.
  Ja tässä koulussa ei ole ”koulukuraattoria” ja rehtorikin vain sanoo, ettei ole mitään syytä tehdä asiaa, eikä tee mitään asialle. Ainoastaan syyttää ja tuomitsee uhrit, sanoen ”rasisteiksi”. Pitää ymmärtää, jos mahmutti tahtoo raiskata ja kouria. Se on ”kulttuuria”, kulttuuria. Mutta minkälaista?

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 5. Näin se juuri menee.

  Kaikki nämä meidän ah niin ”suvaitsevat” ja ah niin ”hyvät” ihmisemme täällä nuolevat maailman pahimpien tappajien per..ttä ihastuksesta huokaillen ja toinen toisiaan onnitellen.

  Tämän (((sikamaisen huoraeliitin))) jäljiltä miljoonia ihmisiä on tapettu tekaistujen syiden avulla, kokonaisia kansakuntia on pommitettu kirjaimellisesti kivikauteen, mutta mitä tekee meidän biaudetanderssonsoini täällä?

  Syyttää minua pahaksi, kun en ole nelinkontin (((huoraeliitin))) edessä huulet punattuina ja ruumiinaukot rasvattuina, jotta (((globaalieliitti))) voi raiskata minunkin maani ja muuttaa Suomenkin Afrikaksi ja sunni/shiiahelvetiksi.

  Tämä nykyinen (((huoraava eliitti))) ei ole pelkästään korruptoitunut ja huoraava, vaan myös käsittämättömän tyhmä. Suorastaan täydellinen joukkio tomppeleita, he eivät tunnistaisi totuutta, vaikka se orjantappuralla heidän naamaansa kirjoitettaisiin. Nämä surkeat kankikaikkoset ja sipilät eivät pelkästään kahmi rahaa, he ovat myös läpitte tyhmiä, tolloja.

  Tämä lakeijaryhmä on toisaalta niin tyhmä ja niin korruptoitunut, että heitä ei jää kukaan kaipaamaan, kun vallankumouksen tullessa tuuli puhaltaa heidän ylitseen ja heidän muistonsa hiipuu nopeasti iltatuulen hyväillessä lyhtypylväitä toreilla ja turuilla.

  Näillä ihmisillä ei ole historiantajua, he eivät kuule sitä, mikä nyt jo kuiskii oksistossa ja kohta karjuu kaduilla. He eivät tiedä, että AINA orja on noussut ja nousee nytkin. He LUULEVAT tietävänsä, mutta heillä ei ole minkäänlaista käsitystä kansakunnan dynamiikasta.

  Lisäksi tämä eliitti, tämä limainen ryhmä maanpettureita, on vain joukko heikkoja, kykenemättömiä nollia. He luottavat ulkopuoliseen, ostettuun väkivaltaan. Heitä ei suojaa kuin raha, ja (((demoni))).

  He eivät tunne historiaa. Kun kansa nousee, se on valmis kuolemaan. Se ei pelkää, se vaatii oikeutta. Ja se hakee sen oikeuden millä hinnalla hyvänsä.

  Nämä ((( ”kommunistit”))) eivät tunne oikeaa, aitoa vallankumousta. Heidän vallankumouksensa on hyökkäys kansaa vastaan, he osaavat tappaa viattomia ihmisiä kellareissa ja vankityrmissä, kuten juutalaisjohtoinen NKVD teki (((Neuvostoliitossa))). Tämä (((vallankumous))) ei ollut muuta kuin kansanmurha.

  Oikea VALLAN KUMOUS kohdistuu (((eliittiin))) ja sen lakeijoihin ja eliitti on vähälukuinen, ahne, ja pelokas. Se juoksee heti rahojensa kanssa, kun kansa nousee. Se itkee ja valittaa ja pyytää poliisia ampumaan kansaa saadakseen pitää virkansa ja rahansa.

  Seuraava VALLAN KUMOUS ei ole kansaa vastaan. Se on limaisia lakeijoita vastaan. Ja siinä ei pyydetä apua poliisilta.

  Historia ei totisesti ole loppunut.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 6. Hillaryn idoli ja esikuva on kauhistuttava juutalainen kommunisti Eleanor Roosevelt, FDR:n hirviövaimo

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 7. On erittäin kummallista miksi ER ja HC naisina ja entisinä pikkutyttöinä itsekin hyväksyvät juutalaisten Talmudissaan peräänkuuluttaman lasten raiskaamisen?
  Tuo paljastaa heidät persoonallisuushäiriöisiksi, mutta koska he eivät ole tavallisia tallustelijoita, heitä ei laiteta ikuiseen hoitoon, kuten vastaavat tavalliset tallustelijat.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat