Newtownin joukkosurma Connecticutissa käy yhä oudommaksi – oliko kyseessä salainen peiteoperaatio?

Perjantain 14. päivän tragediasta Connecticutin Newtownissa Sandy Hookin koululla on vuotanut huimasti lisää tietoa viikonlopun aikana. Osa tiedoista on ristiriitaisia ja osaa todisteista on yritetty pimittää valtamediassa. On aihetta olettaa ja esittää kysymyksiä siitä, onko kyseessä salainen peiteoperaatio, jonka taustalla on vaikutusvaltaisia tahoja. Tapausta voi verrata myös moniin muihin vastaaviin, joissa ”virallinen totuus” on pitäytynyt teoriassa yhdestä yksinäisestä asemiehestä, vaikka todisteita löytyy useammista ampujista, ennakkosuunnitelmista ja jopa ennakkovaroituksista.

Poliisin äänitallenteet julkaistiin nopeasti, mutta tapahtumien aikataulu on hämärän peitossa. Perjantaiaamuna klo 9:30 aikoihin ei pitäisi olla liikenneruuhkaa tai muita vaativia tapahtumia, joten miksi poliisilla kesti 20 minuuttia saapua koululle ensimmäisten laukausten jälkeen? Ääninauhalla kuuluu selvästi, miten poliisi havaitsi useampia epäiltyjä poistumassa koululta, vaikka epäillyn ampujan Adam Lanzan piti tässä vaiheessa olla kuollut. Oliko kyseessä paikalta poistuva parivaljakko, jonka tarkoitus oli vain valvoa operaatiota ja neutraloida Lanza?

Miksi tarinat Adam Lanzasta vaihtelevat kovin paljon? Toisaalta hän oli mukava ja rauhallinen poika, sosiaalinenkin, mutta toisaalta autistinen ja persoonallisuushäiriöistä kärsivä. Surmansa saaneen äidin kerrotaan tapelleen koulun kanssa Adamin opetuksesta ja päättäneen opettaa Adamia kotona. Hänen kerrotaan olleen selviytyjä-tyyppi, jolla oli aseita kotona. Hänen kerrotaan olleen opettajana koulussa ja sitten ei löydy mitään todisteita, että hän olisi koskaan ollutkaan koulussa töissä. Voisiko Adamin persoonallisuuden muutokseen, sulkeutumiseen ja äidin taistoihin koulun kanssa liittyä Adamin epäsopiva kohtelu koulun puolelta, kenties jopa pedofilia?

Tarinat itse tapahtumapaikalta ovat myös hyvin ristiriitaisia. Paikallislehti kertoi rehtorin soittaneen lehdelle ja kertoneen ampujasta, mutta paikallaolijat kuulivat keskusradiosta laukaukset, jotka luultavasti tappoivat rehtorin. Joku kertoi nähneensä piilopaikastaan oven ali kahden hyökkääjän jalat. 6-vuotias lapsi kertoi pelastuttuaan verissä päin nähneensä jonkun vihaisena ja jonkun hulluna, mutta oliko kyseessä yksi vai kaksi eri henkilöä? Todellisia näköhavaintoja juuri Adam Lanzasta ampumassa ei ole vielä saatu. Sen lisäksi aseita kerrottiin olleen useita, pari pistoolia, haulikko ja kivääri, joka löytyi Adamin äidille kuuluneesta autosta. Miten yksinäinen ampuja olisi pystynyt etenemään nopeasti kantaen lukuisia aseita ja ampumaan useita laukauksia kiväärillä, joka päätyi autoon ennen kuin hän menetti henkensä johonkin muuhun kuin poliisin ampumana?

Eräiden lausuntojen mukaan Adam Lanzan vanhemmat työskentelivät vastuullisissa ja tulenaroissa tehtävissä, Nancy CIA:n analyytikkona DARPA:ssa ja Kotimaan turvallisuusviraston palveluksessa ja Peter General Electricin johtokunnassa ja todistajana LIBOR-skandaalissa. Samassa skandaalissa piti todistaa myös Robert Holmesin, Auroran Batman-ampujana tunnetun James Holmesin isän. Mikä on yhteensattuman todennäköisyys? Tästä lisää erillisessä artikkelissa.

Useissa kouluampumistapauksissa ympäri maailman taustalla on ollut mielenterveysongelmia, mutta niiden syynä on saattanut olla koulussa tapahtunut pedofilia. Näin vaikutti tapahtuneen Dunblanen kouluampumisessa Skotlannissa, sekä kansainvälisessä selkkauksessa, jossa paljastettiin suuren pedofiliaringin korkea-arvoisia jäseniä Belgiassa, Hollannissa, Portugalissa, Englannissa, Yhdysvalloissa ja Japanissa, mutta yllättäen todistajat surmattiin. Yhdysvalloissakin on paljastettu useita pedofiliatapauksia, myös kouluissa ja jopa Connecticutissa. Vuoden 1992 jälkeen 112 opettajaa ja valmentajaa on menettänyt virkansa Connecticutissa liittyen seksuaaliseen ahdisteluun. Vuonna 2011 Europolin kansainvälinen Operation Rescue pelasti 230 lasta pedofiileiltä ja saattoi 150 vastaajaa oikeuden eteen, osa heistä opettajia, pidätettyjä myös Connecticutissa. Nuorimmat uhrit olivat 7 vuoden ikäisiä. Connecticutissa muistetaan myös kolmen teini-ikäisen pojan raaka raiskaus ja murha, johon syyllistyivät kirurgi, OPEC:n virkamies ja CIA:n virkamies. Columbinen koulusurman uhrien omaiset epäilivät, että ampujat olivat joutuneet sheriffi Walshin raiskaamaksi hiukan yli vuosi ennen joukkosurmaa. Pojat olivat suunnitelleet ”poliisisurmaa”, mutta toteuttivatkin sen koulussa.

Miksi todistajanlausunnot ovat niin sekavia? Psykologit selittävät sitä shokkireaktiona ja eloonjäämisvaistona. Ampujat yleensä tappavat ne, jotka jäävät katselemaan ja hengissä säilyvät ne, jotka piiloutuvat ja välttelevät katsekontaktia. Siksi todellisia näköhavaintoja yhdestä tai useammasta ampujasta on vaikea saada. Toinen syy on ampujien tehokkuus ja tarkkuus, joka on ollut ilmiömäistä ottaen huomioon ampujien aiempi lyhyt kokemus ampuma-aseista. Videopelien pelaaminen on aivan eri asia kuin toteuttaa sotilasstrategiaa käytännössä, mikä puoltaa teorioita apureista tai eliminointipartioista. Yllättävän usein ampuja kuolee ”omasta luodista”, vaikka on valmistautunut selviämään hengissä luotiliivien, naamion ja maastopuvun myötä. Miksi Adam Lanzalla oli mukanaan isoveljensä, 24-vuotiaan Ryan Lanzan, henkilöllisyystodistus, vaikka he eivät olleet Ryanin sanojen mukaan tavanneet pariin vuoteen?

Mikä saa tavanomaisen nuoren mielen muuttumaan? Mielenterveysongelmiin määrätyt lääkkeet saavat varmasti aikaan myös ei-toivottuja vaikutuksia, kuten SSRI-lääkkeiden aiheuttamat väkivaltaisuudet nuorilla, Parkinsonin taudin lääkkeiden aiheuttama peliriippuvuus ja monen mielialalääkkeen aiheuttama irtautuminen tunteista ja todellisuudesta. Pois ei voi myöskään sulkea tietoisia ja tarkoituksellisia kokeita ihmisten luonteen muokkaamiseksi tai jopa käskyläiseksi muuttamiseksi (engl. sleeper), josta on oikeudessakin tehty päätös vanhempien hyväksi, kun heidän lastaan hoitanut neuropsykiatri yritti muokata lapsesta tulevaisuuden asetta, mutta muuttaen hänet autistiksi. Tri Dudley väitti työskentelevänsä CIA:lle.

Coloradon Auroran ampuja James Holmes opiskeli neurotiedettä ja oli ampumisen jälkeen pihalla kuin pahasta unesta herännyt. Connecticutissa opettaja ampui itsepuolustukseksi kotinsa edessä naamioon sonnustautuneen veitsellä uhanneen hyökkääjän, joka osoittautui hänen omaksi 15-vuotiaaksi pojakseen. Mikään pojan aiemmassa käytöksessä ei selittänyt, miksi hän päätti pukeutua tummiin ja hyökätä yön pimeydessä oman isänsä kimppuun.

Mielenhallinta on monestakin syystä tulevaisuuden kuuma tutkimusalue, sillä soveltuvia käyttöalueita on niin rikosten estämisessä kuin myös täydellisen sotilaan aikaansaamisessa, puhumattakaan rahamaailman tavoitteista saada massat ostamaan hyödykkeitä tai hallitusten vallanhalusta ja kansan alistamisesta. Tutkimuksia ja kokeita on tehty jo yli sata vuotta ja varmasti ympäri maailman on käynnissä ihmiskokeitakin, mutta ne ovat huippusalaisia. Tuloksista saamme lukea lehdistä.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://aangirfan.blogspot.fi/2012/12/newtown-connecticut-shootings.html

19 kommenttia

  1. Ampuma-aseiden määrällä huijataan, taas

   La, 26/05/2012 – 20:03 — mikko

   Kun erehdyin pilaamaan kauniin kesäpäivän avaamalla tietokoneen, ja näkemällä uutiset Hyvinkään murhista, tiesin olevan vain tuntien kysymys, kun julkisuuteen ryhdytään levittämään perättömiä tarinoita Suomen ampuma-aseiden määrästä. Samat väärät tiedot toistetaan uskollisesta aina, kun siihen saadaan pienikin tekosyy.

   Tämän esimerkin nappasin Ylen sivuilta, jossa kollegani Meri Valkama Journalisti -lehdestä kirjoittaa blogissaan 26.5: ”Tammikuussa 2009 aserekisterissä oli lähes 1,9 miljoonaa asetta. Kuten viime vuosina moneen kertaan on muistutettu, asukaslukuun suhteutettuna enemmän aseita on vain Yhdysvalloissa ja Jemenissä.” 1)

   Aserekisterissä oli tammikuussa 2009 ja on edelleen 1,6 miljoonaa asetta, mutta tämä virhe ei ole pahin. Oleellisempi on Valkaman väite, että Suomessa on ampuma-aseita kolmanneksi eniten maailmassa, Yhdysvaltain ja Jemenin jälkeen. Tätä iskulausetta on toden totta moneen kertaan julkisuudessa toistettu.

   Väite on emävalhe, ja tiedämme mistä valhe on peräisin. Korostan, ettei sitä ole keksinyt Meri Valkama, jonka kirjoituksessa on myös paljon järkevää.

   Huijaus tehtiin näin. Sveitsissä julkaistiin vuonna 2007 pienaseselvitys ”Small Arms Survey 2007”, jossa vertaillaan 34 maata eri maanosista. Selvitykseen oli koottu tilastot kunkin maan siviileillä olevista luvallisista, rekisteröidyistä ampuma-aseista. Vertailuna ovat noiden maiden henkirikosten määrä, vuotuinen keskiarvo vuosilta 2000 – 2007. 2)

   Selvityksen tilasto-osaa on pidetty suhteellisen luotettavana. Olen itsekin käyttänyt sitä paljon tietolähteenä. Selvityksen julkistamiseen Suomessa liittyi kuitenkin outo näytös. Selvityksen tekijät väittivät Suomessa yksityishenkilöillä olevan luvallisia ja luvattomia aseita yhteensä 2,1 – 3,6 miljoonaa, mikä tarkoittaisi 41 – 69 ampuma-asetta jokaista 100 asukasta kohden.

   Jo tavattoman suuren haarukan olisi pitänyt herättää väittäjissä itsessäänkin epäilys. Erityisesti kun puhutaan vakiintuneesta länsimaisesta valtiosta, jossa on tiukka aselaki ja jokainen luvallinen ase tilastoissa. Suomi ei ole Somalia.

   Toisekseen, kun muista maista oli tilastoitu vain siviilien rekisteröidyt aseet, miksi Suomen osalle oli laskettu mukaan laittomat aseet? Lisäksi laittomien aseiden määrää valehdeltiin holtittomasti, niitä olisi ollut jopa kaksi miljoonaa kappaletta. Luvut oli vetäisty hatusta, ja tuskinpa niihin uskoivat myöskään sveitsiläiset. Tuskin myöskään ne, jotka olivat tämän huijauksen heiltä tilanneet.

   Sisäministeriö oikaisikin Small Arms’n virheet heti, tiedotteellaan 29.8.2007: ”Sisäasiainministeriö haluaa oikaista tänään julkisuudessa olleita sveitsiläistutkimuksen tietoja Suomessa ampuma-aserekisterissä olevien aseiden lukumäärästä. Sisäasiainministeriön ylläpitämässä ampuma-aserekisterissä on noin 1 620 000 ampuma-asetta. (—) Sisäasiainministeriö arvioi Suomessa olevan enintään kymmeniä tuhansia luvattomia ampuma-aseita.” 3)

   Väite Suomen poikkeuksellisen korkeasta asemäärästä, 41-69 / 100 asukasta on siis peräisin sveitsiläisselvityksen suomalaistiedotteesta. Sitä en ole vielä pystynyt selvittämään, valehtelivatko sveitsiläiset oma-aloitteisesti, vai oliko temppu suomalaistilaus, mutta eiköhän sekin tieto vielä esiin saada. Jokainen ymmärtää, kumpi on todennäköisempää. Miksi sveitsiläiset olisivat itse, omasta halustaan sahanneet uskottavuutensa oksaa juuri Suomessa?

   Kannattaa katsoo, mitkä järjestöt levittävät innokkaimmin ”Suomessa on aseita kolmanneksi eniten maailmassa” -tarinaa. Suurella todennäköisyydellä huijarit löytyvät niiden aktiiveista.

   Virhe ei ollut ”Small Arms Survey 2007” -selvityksen taulukossa. Selvitys itse siis todisti siitä laaditun tiedotteen väitteet perättömiksi.

   Selvitys osoittaa Suomen kuuluu ryhmään vakaita, hyvinvoivia länsimaisia demokratioita, joissa on tasan sama määrä ampuma-aseita: Itävalta, Kanada, Kreikka, Ranska, Ruotsi, Saksa ja Suomi. Norja ei ollut sveitsiläisillä mukana, mutta se kuuluu samaan ryhmään. Kaikissa näissä maissa on siviileillä ampuma-aseita 30-32 / 100 asukasta.

   Kuvaa ei muuta se, että juuri nyt Kreikan hyvinvoinnin laita on niin ja näin.

   Seitsikon edelle siviilien laillisten aseiden määrissä menevät Yhdysvallat (90), Jemen (61), Sveitsi (46) ja Serbia (37,5).

   Mitä asemääristä sitten seuraa? Ei mitään. Myös sen näkee tästä selvityksestä. Tässä muutamia vertailtuja maita. Maan nimen jälkeen ensimmäinen luku on ampuma-aseiden määrä / 100 asukasta ja toinen luku on tappojen ja murhien määrä 100 000 asukasta kohden:

   Itävalta 31,0 / 0,76

   Kreikka 31,8 / 0,97

   Ranska 32,0 / 1,65

   Ruotsi 31,5 / 1,74

   Saksa 30,0 / 1,00

   Suomi 32,0 / 2,50

   Iso-Britannia 5,6 / 1,94

   Espanja 11,0 / 1,83

   Italia 12,1 / 1,16

   Serbia 37,5 / 1,45

   Venäjä 9,0 / 23.93 Kts. viite 4)

   Ukraina 9,0 / 7,79

   Yhdysvallat 90,0 / 5,59

   Kanada 31,5 / 1,80

   Meksiko 15,0 / 12,34

   Intia 4,0 / 2,84

   Kiina 3,5 / 2,36

   EU:n aseistetuimpien maiden joukossa ovat korkean henkirikollisuuden Suomi ja Ruotsi, mutta niin ovat myös EU:n selvästi alhaisimman henkirikollisuuden maat Itävalta, Kreikka ja Saksa. Iso-Britanniassa, tuossa asehysteerikoiden mallimaassa siviileillä ei ole juuri muita kuin haulikoita ja niitäkin vähän. Siellä tapetaan ihmisiä enemmän kuin Ruotsissa, joka puolestaan ei ole kaukana Suomesta.

   Entä miten arvioidaan Kiinaa ja Intiaa, joissa siviileillä on hyvin vähän ampuma-aseita, mutta henkirikoksia tehdään paljon?

   Sveitsiläisten selvitys osoitti, ettei ampuma-aseiden määrä korreloi henkirikosten määrään. Siitäkö johtuu, että Suomesta ja Suomessa levitettiin vääriä lukuja? Siitäkö johtuu, että väitettä ”kolmanneksi eniten maailmassa” levitetään niin kuumeisesti ja sitkeästi?

   Käsitellään samalla toinenkin suosittu myytti. Se, jonka mukaan henkirikokset tehdään etupäässä ampuma-aseilla, kun se on niin helppoa ja kätevää. Asia on aivan toisin, ilmenee Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen henkirikoskatsauksista, joka laaditaan vuosittain ja jotka löytyvät laitoksen nettisivuilta. Niitä lukevat ne, jotka haluavat tietää, eikä luulla.

   2000-luvulla suomalaiset ovat tappaneet toisiaan keskimäärin noin 120 uhrin vuosivauhtia. Suunta on muuten alaspäin; 90-luvun keskiarvo on korkeampi. Näillä keinoin suomalaiset tappavat, keskimääräisenä vuonna:

   – puukolla tai veitsellä 46

   – paljain käsin hakkaamalla 28

   – kirveellä, astaloilla, kuristamalla ym. 27

   – laittomalla ampuma-aseella 12

   – luvallisella a-aseella 7

   101 ruumista käsin tai muutoin lähikontaktissa. 19 ampumalla, niistä enemmistö laittomilla aseilla.

   Suomalaisen henkirikoksen suurin yhdistävä tekijä on viina. Ainakin 2/3 sekä tappajista että uhreista on päissään. Samoin 2/3 heistä on syrjässä työelämästä. Koko ikäryhmässä 15-64 vuotiaat, jossa henkirikokset tehdään, työelämän ulkopuolella on 1/3. Korkea henkirikollisuutemme on siis sitä, että juopot miehet tappavat pikaistuksissaan toisiaan ja toisinaan myös naisiaan.

   Nämä 2000-luvun joukkomurhat eivät kuitenkaan selity viinalla. Ei Myyrmannin pommi-isku – huomatkaapa muuten kuinka huolella Myyrmannin pommi aina ”unohdetaan” – ei Jokela, eikä Kauhajoki. Todennäköisesti ei myöskään Hyvinkään tapaus.

   Niiden syitä on etsittävä syvempää. Myös Meri Valkaman kirjoituksessa on virheiden ohella eräitä kiinnostavia huomioita, linkki alla.

   Mika Aaltola, tuolloin akatemiatutkija Ulkopoliittisessa instituutissa, julkaisi 25.9.2008 Helsingin Sanomissa mielenkiintoisen artikkelin ”Koulusurmaaja rinnastuu itsemurhapommittajaan”. Hän nosti pöydälle ruman kissan, 2000-luvun useimpien joukkomurhien terroristisen luonteen. Sen useimmat haluavat kiivaasti kiistää, vaikka juuri se näyttäisi olevan ehkä paras lähestymissuunta ongelmaan. Linkki Aaltolan kirjoitukseen alla.

   LÄHTEITÄ:

   1)MeriValkamanblogi:

   http://yle.fi/uutiset/meri_valkama_yksittaistapausten_maa/6136390

   2) Geneva Graduate Institute of International Studies. ”Small Arms Survey 2007”

   3) Sisäministeriön tiedote 29.8.2007: http://www.intermin.fi/intermin/bulletin.nsf/vwSearchView/92074A07CCA95289C2257346003A00B0

   4) Venäjän tappoluku lienee liian suuri. Lukuun ovat luultavasti mukana myös tappojen yritykset ja törkeät pahoinpitelyt. Muissa maissa henkirikoksiin on laskettu vain täyttyneet teot, eikä lainkaan pahoinpitelyiksi jääneet.

   5) Mika Aaltola, HS 25.9.2008:

   http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Koulusurmaaja+rinnastuu+itsemurhapommittajaan/1135239718312

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 1. Mitä ihmettä täällä sekoillaan? Kirjoittajan kannattais oikeesti tarkistaa se lääkitys, nyt ei oo nimittäin ihan kohillaan.

  Lääkitsemätön ihminen on hirviö ilman minkäänlaisia salpoja tai estoja. Sen takia lääkitsemättä jättäminen päin vastoin lisäisi paitsi itsemurhia myös muita väkivaltakuolemia.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 2. valtalehdistön kertoma uutinen tulee filtterin läpi aina, koska sen on läpäistävä uutispäällikön seula, näkemys ja hyväksyntä. Sekä sovittava lehden omistajatahon linjaan. Kun vielä lukijalla on putkinäkö ja silmälaput kuin ravihevosella, jottei ympäristö häiritse, on ymmärrettävää, ettei voi hyväksyä mitään mitä ei ole iltisraamattuun kirjoitettu. Kun sitten jokin taho kuvia kumartelematta pyrkii kaivamaan totuutta esiin, onkin se ihmiskuonaa ja muuta sontaa. Tulee muuten mieleen, kun artikkelissa mainittiin koulujen pedofiliataustoista, käykö niin, että se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. Miten lienee, hurdur?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Näistä kirjoituksisrta päätellen valtakunnansyyttäjät taitavat olla melkoisia konnia.

  http://mikkoniskasaari.fi/node/147
  http://mikkoniskasaari.fi/node/137
  http://mikkoniskasaari.fi/node/76
  http://mikkoniskasaari.fi/node/96
  http://mikkoniskasaari.fi/node/105

  Poimintoja:

  Oliko tutkintapyyntöni ja sen mukana lähetetyt kirjalliset todisteet pantu paperisilppuriin? Se oli reaalinen mahdollisuus. Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on kannustanut poliisia tuhoamaan poliisia ja syyttäjiä koskevia rikosilmoituksia ja todisteita, mikä arvattavasti helpottaa rikosten painamista villaisella (5).

  Viisi (5) valtakunnansyyttäjänviraston syyttäjää, kihlakunnansyyttäjä Heli Haapalehto, apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske, valtionsyyttäjät Jorma Äijälä, Raija Toiviainen ja Mika Illman oli valmis valehtelemaan, peittääkseen rikoskomisario Susanna Arppeen rikoksen, josta, jos se olisi tuomioistuimeen päätynyt, seuraus olisi ollut 10 päiväsakkoa tai varoitus.

  Tästä kansalainen osannee päätellä kuinka vikkelästi ja laveasti valtionsyyttäjät valehtelevat silloin, kun poliisia on syytä epäillä vakavasta virkarikoksesta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Lisää poimintoja näiden kusipäitten toiminnasta:

    Poliisi väärentää asiakirjoja, tutkintailmoituksia, kokonaisia esitutkintapöytäkirjoja, poliisitodistajat valehtelevat esitutkinnassa ja oikeudessa, poliisi kuulee ”todistajina” asianomistajan asiamiehiä, kieltäytyy kuulemasta ”vääriä” todistajia eli manipuloi esitutkintaa – ja kaikki on juuri niin kuin pitää, vakuuttaa valtakunnansyyttäjänvirasto. Hyvin usein näiden päätöksen alla on Jorma Kalskeen nimi, mutta löytyy niistä myös Jorma Äijälä.

    Suurin osa poliisista tehdyistä rikosilmoituksista saa VKSV:ssä ”ei rikosta, ei esitutkintaa” -päätöksen ilman, että päättäjä lukee rikosilmoituksen. Useimpia rikosilmoituksia ei edes toimiteta VKSV:oon. 4) Valtionsyyttäjät hyväksyvät myös sen, että poliiseja kuullaan todistajina omista rikoksistaan. Näin tehtiin esimerkiksi tässä tapauksessa: http://www.mikkoniskasaari.fi/node/76.

    Siinä Helsingin poliisilaitoksen ylikonstaapeli Markku Hakamäki väärensi ampuma-aseen hallussapitoluvan, teki väärän rikosilmoituksen, valehteli yhdessä esimiehensä, tarkastaja Jukka Kasken kanssa esitutkinnassa todistajan asemassa. Lisätutkinnassa Hakamäki kuultiin todistajana omasta väärennöksestään. Näiden poliisien rikosten tutkinnan esti ensin kihlakunnansyyttäjä Tapio Mäkinen, ja seuraavaksi Jorma Kalske. Aselupien väärentäminen ym. vilppi on heidän mukaansa normaalia poliisitoimintaa. Tällaiset herrat siis jahtaavat Ulvilan surma-jutun ensimmäistä tutkinnanjohtajaa, rikoskomisario Juha Joutsenlahtea.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Samat kusipäät oli tässäkin asiassa asialla:
    http://uusiviesti.blogspot.fi/2011/09/juutalainen-seurakunta-onnistui.html

    Kirja Venäjän vallankumouksesta saamassa kiihotussyytteen Vantaalla

    Valtionsyyttäjä: suomalainen esipuhe on juutalaisvastainen

    Kirjastot poistamassa Robert Wiltonin teosta hyllyistään

    Julkaistu: 24.1.2004

    Kirja Venäjän keisariperheen viimeisistä vaiheista on johtamassa syytteeseen Vantaan käräjäoikeudessa. Valtionsyyttäjä Jorma Äijälän mukaan teoksen esipuhe panettelee ja solvaa juutalaisia kansanryhmänä sekä herjaa juutalaisten uskontoa.

    Syyte katsoo kirjan esipuheen syyllistyvän sekä kiihottamiseen kansanryhmää vastaan että uskonrauhan rikkomiseen. Molemmat ovat Suomessa harvinaisia rikoksia.

    Käräjille joutuva Robert Wiltonin teos Romanovien viimeiset päivät: kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin ilmestyi suomeksi vuonna 2000. Teoksen on julkaissut Lounais-Suomessa toimiva Tabernaculum Dei -niminen yhdistys. Sen suomentaja ja suomalaisen esipuheen laatija käyttää teoksen nimilehdellä salanimeä Jakim Boor.

    Oikeusministeriö katsoi esipuheen tekstin rikolliseksi ja antoi syytemääräyksen jo viime helmikuussa. Valtionsyyttäjä laati syytteen toukokuun lopulla, ja Vantaan käräjäoikeudessa asia tulee käsittelyyn lähiaikoina.

    Tulevasta syytteestä kertoi torstaina Suomen kirjastoseuran julkaisema Kirjastolehti verkkosivuillaan. Sen mukaan monet kirjastot ovat jo vetäneet tai vetämässä teoksen hyllyistään varaston puolelle.

    Wiltonin kirjaan laaditussa esipuheessa väitetään, että juutalaiset ovat muita kansanryhmiä ja erityisesti kristittyjä uhkaava vakava vaara. Kirjoitus myös luettelee sotia, väkivaltaa ja rikoksia, joihin juutalaiset ovat Boorin mukaan ihmiskunnan historiassa syyllistyneet.

    Samanlaisia aineksia sisältyy myös Wiltonin alun perin vuonna 1920 julkaistuun kirjaan. Esimerkiksi uusnatseja lähellä olevilla internetsivuilla teoksen on väitetty osoittavan, kuinka Venäjän vallankumouksen tekivätkin juutalaiset bolshevikit.

    Tabernaculum Dei ry ilmoittaa perustavansa toimintansa Emanuel Swedenborgin (1688-1772) teologiaan ja filosofiaan. Jakim Boor taas on salanimi, jota on käytetty aiemminkin: 1940-50-luvuilla sen suojissa kirjoituksissaan julkaisi Espanjan silloinen diktaattori Francisco Franco.

    Robert Wilton taas työskenteli Lontoossa ilmestyvän The Times -lehden Venäjän kirjeenvaihtajana vuodesta 1902 vuoteen 1919. Romanovien viimeiset päivät -kirjan ohella hän julkaisi kokemustensa perusteella myös teoksen Russia’s Agony (1918). Molemmat ovat ilmestyneet useilla kielillä.

    Tuhannen kappaleen painos on Helsingin Sanomien tietojen mukaan levitetty lähes kokonaan. Julkaisija on esimerkiksi lähettänyt sen kaikille kansanedustajille.

    Kirjaa on levitetty sekä kirjakauppojen että kirjastojen kirjavälitystä hoitaville yhtiöille. Kirjan suomentajan tiedetään myös käyneen myymässä teostaan suoraan kirjastoille.

    Perjantaina teosta ei löytynyt ainakaan Akateemisesta eikä Suomalaisesta kirjakaupasta, mutta molemmista se oli tilattavissa. Espoon kirjastossa teos siirrettiin kielteisen asiakaspalautteen perusteella hyllystä viime joulukuussa, Vantaan kirjaston kaksi teoskappaletta ovat käytännössä olleet yleisön ulottumattomissa jo syksystä 2000.

    Helsingin kirjastoihin teosta ei koskaan ole edes hankittu, mutta Suomen monista maakuntakirjastoista teos löytyy, ja useimmissa se oli ainakin vielä tällä viikolla lainattavissa.

    ”Meille on yllätys, että teosta ylipäänsä on vielä saatavilla kirjastoista”, sanoo Helsingin juutalaisen seurakunnan asiamies Dan Kantor.

    Hänen edustamansa seurakunta teki aikoinaan tutkintapyynnön Wiltonin kirjasta oikeusministeriölle. ”Monet kirjastot kuulivat asiasta siinä vaiheessa, ja ymmärsimme, että kirjaa ollaan poistamassa hyllyistä.”

    Opetusministeriön mukaan kunnat itse harkitsevat, mihin toimenpiteisiin kirjan suhteen ryhtyvät. Tällä viikolla lääninhallitukset ovat tiedottaneet kirjastoille asiasta ja muistuttaneet, että kirjan levittäminen saattaa olla rikollista.

    Minusta tämä on todella pöyristyttävää.

    Juutalaisen seurakunnan vaatimuksesta valtion väkivaltakoneisto KIELTÄÄ ihmisiä lukemasta kirjoja:

    ”Meille on yllätys, että teosta ylipäänsä on vielä saatavilla kirjastoista”, sanoo Helsingin juutalaisen seurakunnan asiamies Dan Kantor.

    Hänen edustamansa seurakunta teki aikoinaan tutkintapyynnön Wiltonin kirjasta oikeusministeriölle.

    En toki väitä, että poliisi, syyttäjä ja tuomari olisivat tässä asiassa erityisesti juuri juutalaisten käsikassaroita. Samanlaista sensuuria on Suomessa harjoitettu muutenkin.

    Suomen valtio on diktatuuri, joka kieltää kansalta virallisen valtioideologian vastaiset ajatukset. Kansalaisia esimerkiksi kielletään kertomasta toisille kansalaisille tosiasioita afrikkalaisten kulttuurillisista ja geneettisistä erityispiirteistä, jotta kansa ei huomaisi afrikkalaisten väestöaineksien maahantulvimisen vaikutuksia yhteiskuntaan.

    Syyttäjät, erityisesti valtakunnansyyttäjänvirastossa työskentelevä valtionsyyttäjä Mika Illman, vastustavat sananvapautta ja kannattavat diktatuuria. Suomi on Neuvostoliiton kaltainen diktatuuri, jossa kansaa kielletään lukemasta kirjoja.

    Miten tämän Venäjän vallankumousta käsittelevän kirjan Romanovien viimeiset päivät kieltäminen Suomessa eroaa siitä, että Neuvostoliitossa kiellettiin Aleksander Solzhenitsynin kirja Vankileirien saaristo?

    HS Suomen valtion väkivaltakoneiston harjoittamasta sensuurista:

    Kiihottaminen on harvinainen rikos

    Julkaistu: 24.1.2004

    Jumalanpilkasta on Suomessa tuomittu 1930-luvulla Erkki Vala, joka julkaisi otteita Jaroslav Hašekin Kunnon sotamies Švejkin seikkailuista, ja 1960-luvulla Hannu Salama Juhannustansseistaan, siveettöminä meillä taas on takavarikoitu Henry Millerin Kravun kääntöpiiri ja Agnar Myklen Punainen rubiini.

    Myös kiihottaminen kansanryhmää vastaan on Suomessa harvinainen rikos. Vuosina 1987-96 meillä tuomittiin siitä vain yksi ihminen, mutta viime vuosina konfliktit ovat yleistyneet ja tuomioita on rapsahtanut tiuhempaan.

    Turkulainen kaupunginvaltuutettu tuomittiin vuosina 1999 ja 2001. Jälkimmäisen tuomion syynä oli internetsivuilla julkaistu kirjoitus ja pilakuva islaminuskoisista.

    Vuonna 2000 joensuulainen mies tuomittiin lähetettyään uhkauskirjeitä marokkolaissyntyiselle professorille.

    Kaksi vuotta myöhemmin kaksi vantaalaista nuorta miestä sai sakkoja maalattuaan toisen omistaman pakettiauton kylkeen tekstin ”Thank god we were born white”.

    Niitäkin tapauksia on, jotka eivät ole edenneet käräjille asti.

    Kansanedustaja Toni Halmeen (ps) Tuomiopäivä-kirjastakin tehtiin vuosi sitten tutkintapyyntö, mutta oikeusministeriö ei löytänyt siitä aineksia, joiden perusteella kirjoittajaa olisi voitu syyttää kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

    Vähän aiemmin suomenruotsalaiset kansankäräjät pohti, tekisikö se tutkintapyynnön Suomalaisuuden liiton puheenjohtajaa Pentti Huttusta vastaan. Syynä oli Suomen Mieli -lehden pääkirjoitus, jossa kehotettiin suomalaisia luopumaan ruotsalaisista sukunimistään.

    Klassinen esimerkki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan on Adolf Hitlerin Taisteluni-kirja. Sotien jälkeen teos pysyi vuosikymmenien ajan visusti kirjastojen varastoissa, eivätkä kaikki vieläkään anna 1940-luvulla painettuja harvoja kappaleitaan kotilainaksi.

    Toisaalta on aina otettava huomioon perusoikeuksiin kuuluva sananvapaus: mitä tahansa jonkun mielestä ikävää julkisuutta ei voi pitää kiihottamisena.

    Rikoslain mukaan kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan rangaistuksena on sakko tai enintään kaksi vuotta vankeutta. Uskonrauhan rikkomisesta rangaistus on sakkoa tai kuusi kuukautta vankeutta. Robert Wiltonin Romanovien viimeiset päivät -kirjan esipuheen laatijalle syyttäjä vaatii ehdollista vankeusrangaistusta.

    Valtion väkivaltakoneiston harjoittamaa poliittista mielipidevainoa (syyttäjän vaatimaa poliittista vankeustuomiota) vastustaakseni julkaisen tässä tämän googlella löytämäni selostuksen tästä kirjasta, jonka lukemisen totalitaristit haluavat estää:

    Tiivistetty esitys Robert Wiltonin kirjasta “ROMANOVIEN VIIMEISET PÄIVÄT, kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin”. Venäjän vallankumous ei ollut bolsevikkien aikaansaannos, vaan se oli kasaarieliitin suorittama vallankaappaus Venäjän tsaarilta.

    (Tekstissä käytetty nimitys kasaarieliitti tarkoittaa siis kasaarijuutalaiseliittiä)

    Robert Wilton, joka oli toiminut 17 vuotta Lontoon Times-lehden Venäjän kirjeenvaihtajana, oli nähnyt vuoden 1917 bolsevikkikumouksen verisyyden tapahtumapaikalla Pietarissa. Hän ryhtyi itse tutkimaan tsaariperheen murhaa yhdessä virallisen tutkintatuomarin Nikolai Sokolovin kanssa. Kuten aikaisemmin jo sanottiin (näillä nettisivuilla), sai hän tässä tutkimuksessaan selville asioita, joista virallinen historiankirjoitus on vaiennut. Wiltonin kirja “The Last Days of the Romanovs” ilmestyi Lontoossa ja New Yorkissa 1920. Sen ranskankielinen versio “Les Derniers Jours des Romanoffs” oli ilmestynyt Pariisissa 1921.

    Kirjan ranskankielisessä versiossa Wilton esittää bolsevikkien ylimpien hallintoelinten jäsentenluettelot, joissa hän kirjoittaa jäsenten nimet ja kansallisuuden. Kyseiset luettelot hän oli kerännyt virallisista neuvostolähteistä. Luetteloista paljastuu hämmästyttävä tosiasia: korkeimmissa hallintoelimissä ei ollut juuri lainkaan venäläisiä! Ylivoimainen enemmistö muodostui juutalaisista, joista useat olivat muuttaneet nimensä venäläisiksi. Tästä seuraa, että historiankirjoissa väitetty “venäläisten kansannousu tsaaria vastaan” ei pidä paikkaansa, vaan kyseessä oli ollut tietyn organisaation kasaarieliitin suorittama vallankaappaus Venäjällä.

    Paljastaessaan Venäjän vallankumouksen sekä tsaarinperheen murhan kansainvälisten juutalaisten operaatioksi Wilton joutui itse tämän tehokkaan organisaation vainon kohteeksi. Niinpä hänen kirjansa vedettiin pois kirjakaupoista, ja hän menetti työpaikkansa Times-lehdessä.

    Melkein samoin on käynyt nykyisinkin, sillä tämän teoksen suomentaja ja sen suomalaisen esipuheen laatija Jakim Boor joutui Vantaalla käräjille syytettynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sekä uskonrauhan rikkomisesta, jossa syyttäjänä oli valtionsyyttäjä Jorma Äijälä.

    Helsingin juutalainen seurakunta oli tehnyt Wiltonin kirjasta tutkintapyynnön oikeusministeriölle. Tässäkin tapauksessa Wiltonin suomennettu teos on vedetty pois kirjastoista ja kirjakauppoihin ei enää tilata uusia painoksia kyseistä teosta.

    Teos sai ankaran hälyn kasaarieliitin keskuudessa osittain siksi, että siinä paljastuu heidän rikoksensa: esim. tsaariperheen murha, Venäjän sivistyneistön murhat ja kasaarieliitin luoman Neuvostoliiton suorittamat hirmuteot noin. 60 milj. kuollutta ihmistä. Nämä neuvostovaltion kansanmurhat mainitaan jo suomennoksen esipuheessa.

    Kasaarieliitti ei myös hyväksy esipuheen julkaisemia totuuksia juutalaisten kasaarialkuperästä, heidän luonteestaan, joka juontaa juurensa helvetillisestä Talmud-uskonnosta sekä paljastuksia siitä, että kasaariylimystö muodostaa vaaran koko ihmiskunnalle. Heidän osuutensa kautta historian kansainvälisissä selkkauksissa ja politiikassa – ei vain Venäjän vallankumouksessa – on kiistaton. Esipuheen mukaan kasaarimafian seuraava päämäärä on kolmas maailmansota. Näiden totuuksia julkistamista juutalaiseliitti ei hyväksynyt, siksi Jakim Boor joutui käräjille.

    Näin kasaarieliitin rikokset ja hirmuteot paljastava kirja saatiin pois suurimman osan ulottuvilta.

    Wiltonin teos (suomennos: Tabernaculum Dei ry Vantaa 2000)
    Ensimmäisessä luvussa sanotaan mm., että “Lopultakin voidaan kertoa totuus Nikolai II:n, Venäjän tsaarin, sekä hänen vaimonsa ja perheensä marttyyrikohtalosta. Se perustuu todisteisiin, jotka on saatu asiaan kuuluvasti suoritetusta ja lainmukaisesta tutkimuksesta. Silminnäkijöiden allekirjoittamat valaehtoiset todistajanlausunnot ovat tämän kirjoittajan hallussa, mutta hän ei paljasta lausunnonantajien henkilöllisyyttä, sillä he ovat yhä neuvostoviranomaisten – murhaajien – vallassa. Tulee aika, jolloin rangaistuspäivä sarastaa. Kirjoittaja on pyrkinyt esittämään oikeudenkäynnin avauksen täysin tietoisena siitä, että todisteiden lopullinen käsittely tuomioistuimessa osoittaa hänen väitteensä oikeaksi ja saa aikaan syyllisyystuomion”.

    Valitettavasti tuo “rangaistuspäivä” ei ole vieläkään koittanut, vaikka järkyttävästä rikoksesta on jo kulunut 86 vuotta. Toivottavasti mafiaryhmän (kasaarieliitti) rikokset tullaan selvittämään tulevaisuudessa. Kasaarieliitin kansainvälinen valta on nykyisin niin voimakasta, että yleensä ottaen heidän rikoksiensa selvittäminen julkisesti ja vielä siten, että selvitykset johtaisivat syytteisiin, on lähes mahdotonta. Kansakuntien tulisi riisua hartioiltaan kasaarieliitin valtarakenteet: vasta sen jälkeen koittaisi tämän voimakkaan ryhmän tekemien rikoksien tutkimisen, arvioinnin ja tuomitsemisen aika. Mutta se aika tulee vääjäämättömästi, sille ei mahda kieroimmatkaan kasaarieliitin juonittelut yhtään mitään, sillä pahuus kantaa aina mukanaan rangaistuksen.

    Tuo järkyttävä tapahtuma, tsaariperheen murha, tapahtui heinäkuun 16. päivän jälkeisenä yönä vuonna 1918 Jekaterinburgissa. Keisarin perhe ja sen uskolliset seuralaiset – kaikkiaan yksitoista henkeä – vietiin pieneen huoneeseen, joka sijaitsi samassa talossa, johon heidät oli tuotu vangeiksi. Siellä heidät ammuttiin kuoliaaksi revolvereilla. Minkäänlaista oikeudenkäyntiä ei pidetty. Ennen kuin kuolema vapautti heidät kärsimyksistään, he olivat joutuneet kokemaan pahoinpitelyä, joka merkitsi hirvittävää henkistä ja ruumiillista kidutusta. Kun uhrit olivat hengettömiä, ruumiit vietiin metsään ja hävitettiin täydellisesti. Selvää on, että nämä teot olivat harkittuja ja murhat huolellisesti valmisteltuja.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   3. Syyttäjä ja korkeinoikeus ovat samanlaisia rikollisia ( puolueeton tutkimus todistaa sen )

    http://www.promerit.net/kauppa/catalog/product_info.php?products_id=1079

    – Totuus on tullut julki: Lainsäädännön ja lainkäytön korruption kiistattomat yhdistävät tunnusmerkit täyttyvät mm. vaalirahoituskohussa. Miksi laman väärästä oikeudesta edelleen vaietaan?

    ”Pankkikriisi” ja sen hoitoon liittyvä salainen pankkituen etupiirijako on Suomen taloushistorian suurin, toistaiseksi selvittämätön, oikeuspoliittinen puhallus. Tarvittiin salainen lainkäytön korruptio.

    Pankkituet eivät hoituneet itsestään. Missä ja ketkä tekivät etupiirijaon pelastettavien ja kuopattavien osalta? Se kysymys kiinnostaa .. Nimittäin tässä lainkäytön korruptiossa linjattiin toimialat joiden omaisuusmassat suojattiin ja ne jotka ajettiin alas ja lainat siirrettiin roskapankkeihin.

    Samalla hoidettiin Suomi eurokuntoon; järjestelyt ja tuomiot tehtiin törkeästi perustuslain ja muiden alempiasteisten lakien ja säädösten, sekä kansainvälisten sopimusten vastaisesti.

    On pitävästi selvitetty tapauksia, joissa esimerkiksi takaajaa velvoittavan tuomion purku olisi ollut pankin tekemän virheen tai jopa rikoksen johdosta aiheellinen. Korkein oikeus on ”jälkeen Koiviston konklaavin” systemaattisesti jättänyt tällaiset kanteet eri verukkeilla tutkimatta.

    Väärien päätösten tekeminen ja todellinen laista piittaamattomuus on levinnyt myös oikeuslaitoksen (poliisiviranomainen, syyttäjä, tuomioistuin, ulosottotoimi) ulkopuolelle: verottajaan ja muihin valtion laitoksiin ja viranomaisiin, pankkeihin, vakuutusyhtiöihin, suuryrityksiin – niiden ei yksinkertaisesti tarvitse välittää lain määräyksistä suhteessaan asiakkaisiinsa, tavallisiin ihmisiin ja pieniin yrityksiin.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Ei ihan kaikki ole kohdallaan tässä ampumajutussa.
  1. miksi kuolin syyn tutkija ”hirnahtelee” uutis haastattelussa?
  2. Miksi kuolleen tytön isä naureskelee seuraavana päivänä ennen uutis lähetystä?
  3. Miksi ampuja tuhosi tietokoneensa kovalevyn? Yleensä jätetään jokin viesti.
  4. Montako asetta siellä nyt olikaan oikeasti? Yksi autossa ja kaikki uhrit oli ammuttu samalla aseella, rynnäkkökiväärillä, siis sillä joka oli autossa.
  5. Pidätettyjä oli useampi, poliisi vaikenee heistä.
  6. Poliisi kieltää kaikki muut tiedotteet, paitsi poliisin oman virallisen totuuden.
  7. Kuinka ampuja pääsi kouluun sisään siinä kommando asustuksessaan?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. 8.Batman elokuvan kartta yhteys.
  9. ”ampujan” isän todistaja yhteydet pankki oikeudenkäynteihin.
  10. kts edellinen ja vrt Batman elokuva ampujan isän todistus oikeudessa.
  11. Väärät päivämäärät. Tuki rahaston perustaminen ja opettajan kuolin ilmoitus.
  12. Mieliala lääkitys ja lähes kaikki kouluampuma tapaukset.

  Pelkkää sattumaa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Tässä todennäköinen-varsinainen syyllinen surmiin joka aiheutuu kv’home-, maaperäbakteereiden- ja kemikaali-myrkkyjen yhteisvaikutuksesta henkilön psyykkeeseen(=suora/välitön vaikutus psyykkeeseen, riippumatta siitä kuinka paljon potilaan oma hormonaalinen- ja hermostollinen-järjestelmä on heikentynyt tärkeimpien 1.L-a, 2.L-b ja 3.Bif hyötybakteereiden vajauksesta(puutteesta) limakalvoilla.

  Tämä ongelma on yhtälailla Amerikassa kuin Suomessa!
  Tähän voi hyvinkin lisätä: Turhat koulusurmat ja turhat perhesurmat!

  >>>*Blogi 2012 kesäkuu 20. Turhat perhesurmat!
  Tämä sivu on päivitetty 2012.06.22

  Väitän, että lisääntyvien perhesurmien varsinainen syyllinen löytyy “seinien välistä, eikä korvien välistä”! Nimittäin kv-homeisessa kodissa henkilöt altistuvat tietämättään kv-homeiden-, maaperä-bakteereiden- ja (rakenteiden)kemikaali-myrkyille, joiden yhteisvaikutus aiheuttaa tämän silmittömän raivon-joka nähdään sitten surullisina “perhetrategioina” jossa mm perheen isä tai äiti surmaa puolisonsa ja lapsensa!
  Olen itsekin kokenut tämän “raivon puuskan” ja ymmärrän täysin henkilön tekoja silloin, kun hän ei tiedä mistä todellisuudessa on kyse-eikä pysty hallitsemaan raivoaan.

  Ja en todellakaan syytä trakedian-tekijää, koska hän ei voi tietää mistä raivo TODELLISUUDESSA johtuu – käännän syyttävän sormen Argadian mäelle, jossa päättäjät yrittävät salata kaikin keinoin tätä ongelmaa, joka jatkuu tappamisena enenevässä määrin-niin kauan kuin ongelmat nostetaan esille ja ennenkaikkea: Ongelmat poistetaan Suomesta!

  Kuinka paljon Suomessakin pitää tulla ruumiita ennenkuin tämä “salailupolitiikka” loppuu!!??
  .
  .
  “” jatkuu………rakenteissa muhiva homeiden-cocktail.
  1. Välittömästi haiseva homeiden-cocktail.
  – Tämä ryhmä on vain muutama prosentti kaikista kv-homeiden kohteista.
  2. >>>>>>Haisematon homeiden-cocktail.
  >>>>>>Huom! Tämä ryhmä on valtaosa kaikista kv-homeiden kohteista!
  – Tällaisen homeiden-cocktailin pystyy haistamaan ainoastaan jo pitemmän aikaa(vuosia) kv-homeiden toksiinille altistunut/herkistynyt henkilö-edellyttäen että hän myös tiedostaa haistamansa, tai koulutettu homekoira.
  Tuon salakavalan haisemattomuuden vuoksi kehitin tämän oiretestin, joka sittemmin on osoittautunut varmimmaksi yksittäiseksi kotikonstiksi todeta kosteusvaurio-homeen olemassa olo ja se voidaan tehdä joka kodissa. Elimistömme on tarkempi kuin yksikään sähköinen mittari. Kv-homeen toteaminen varmuudella ja ilmaiseksi:
  >>>>>>Huomaa testin *-kohdat koska tästä löytyy syy “outoon” käyttäytymiseen.

  Tässä toisenlainen lähestymistapa masennukseen:
  Masentaa – ainakin sitten, kun kärsit allaolevista oireista ja kerrot näistä lääkärille, joka tekee pahimman mahdollisen virheen: Syyllistää potilasta lisää kertomalla että “vika on korvien välissä”, vaikka todellisuudessa oireet ovat korvien välissä, mutta varsinainen vika onkin seinien välissä!
  Kun kokosin tätä kvht-testiä hermostollisten oireiden osalta, niin itselleni tuli “outoja oireita”:
  – Olin selittämässä eräälle ystävälleni erästä asiaa ja yhtäkkiä kesken lauseen “Ding”-en muistanut edes aihetta, mistä olin kertomassa (14). Tällainen jos mikä masentaisi, ellei tietäisi mistä on kysymys.
  – Toinen tosi inhottava oire on kun esimerkiksi tulitikku tippuu kädestä lattialle ja “pinna palaa” heti ja aloitat helvetillisen raivoamisen (6) asiasta johon normaalisti et reagoisi mitenkään!
  Se, miksi tuon tämän esille, johtuu siitä, että nämä ovat turhankin yleisiä ongelmia ja jatkuvasti saan (onneksi!) kuunnella potilaiden helpotuksen huokauksia, että “Ei minulla olekaan vikaa korvien välissä, vaan vika onkin seinien välissä”!

  Jos satut törmäämään näihin oireisiin, niin tiedät jo ennakolta mistä on kyse, jolloin sinun pitää poistua myrkkyaltistuksesta pois välittömästi!

  Tämä oiretesti perustuu satojen KosteusVaurioHomeToksiinille(KVHT) altistuneiden eri henkilöiden saamiin oireisiin ja sairastumisiin.
  Ohje a, b, c, d, e, f, g, h sarakkeiden täyttöön:
  – Merkkaa a-sarakkeen laatikkoon a sen oireen kohdalle joka täsmää. Laske a-sarakkeen osumat yhteen alas a-yhteenvedon kohdalle.
  – 3-4 viikon päästä merkkaa b-sarakkeen laatikkoon b sen oireen kohdalle joka täsmää. Laske b-sarakkeen osumat yhteen alas b-yhteenvedon kohdalle. Jne.
  a|b|c|d|e|f’|g|h|
  _|_|_|_|_|_|_|_|* 1. Unettomuutta.
  _|_|_|_|_|_|_|_|* 2. Väsymys, joka ei mene ohi lepäämällä.
  _|_|_|_|_|_|_|_|* 3. Unelias/sekava olo levosta huolimatta.
  _|_|_|_|_|_|_|_|* 4. Huimausta.
  _|_|_|_|_|_|_|_|* 5. Pahoinvointia ja oksentelua.
  _|_|_|_|_|_|_|_|* 6. >>>>>>Kiukkuinen/Raivareita/Ärtyisyyttä/Masennusta.
  _|_|_|_|_|_|_|_|* 7. Vapina.
  _|_|_|_|_|_|_|_|* 8. Viiltää päässä-salamana leikkaavaa päänsärkyä.
  _|_|_|_|_|_|_|_|* 9. Tavallista päänsärkyä.
  _|_|_|_|_|_|_|_|*10. Keskittymisvaikeuksia.
  _|_|_|_|_|_|_|_|*11. Aloitekyvyttömyyttä.
  _|_|_|_|_|_|_|_|*12. Lähimuisti pätkii, sanoja katoaa mielestä hetkellisesti.
  _|_|_|_|_|_|_|_|*13. Sinun on vaikea muistaa sanoja, tuntemasi naapurin nimeä et muista.
  _|_|_|_|_|_|_|_|*14. Kun alat kertomaan x asiasta ja heti unohdat mitä piti sanoa.
  _|_|_|_|_|_|_|_|*15. Nielemisvaikeudet.
  _|_|_|_|_|_|_|_|*16. Kasvojen ja raajojen tunnottomuus. Jatkuu……… “”
  Koko testi on linkissä:

  http://maitohappobakteeri.omasivu.fi/?page_id=96
  Olet tässä:
  Blogi 2012 kesäkuu 20: Turhat perhesurmat!
  Alkuun<<<
  http://pappasmurffi.nettisivu.org/tekijan-tiedot-ja-palaute/blogi-uusin-2012-06-20-turhat-perhesurmat/

  Oiva Rutanen

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat