Nizzan: ketä ”terrorismi” ja raiskaukset palvelevat? Taustat

Ainakin 84 ihmistä sai surmansa kun kuorma-auto ajoi väkijoukkoon Nizzassa myöhään torstai-iltana. Ranskan presidentti kutsui iskua terrorismiksi. Yhteensä loukkaantuneita on 200.

Valtavirtamedian mukaan poliisi ampui kuljettajan, joka oli ampunut ensin poliisia. Vielä ei ole tiedossa, saiko hän apua vai toimiko yksin?

Yle selittääkin, että tekijän henkilöllisyyttä ei ole varmistettu. Autosta löytyi 31-vuotiaan tunisialaistaustaisen Nizzan asukkaan henkilöpaperit. Mikään ryhmä ei ole vielä ilmoittautunut iskun järjestäjäksi, mutta Israelin ja USA:n luoma islamistinen Isis-järjestö on iloinnut iskusta.

Myöhemmin ilmoitettiin, että kuorma-autoa ajoi tunisialainen 31-vuotias Mohamed Lahouaiej Bouhlel. Hän asui Nizzassa vakituisesti. Hyökkääjän henkilöllisyys on vahvistettu sormenjäljistä.

Timo Soini.
Timo Soini.

Sionistinen Timo Soini sanoo, että pelolle ja paniikille ei pidä antaa valtaa, vaikka Soini itse kannattaa ja tukee niitä ryhmiä, jotka ovat terrorismin-taustalla.

Viittaukset false flag -iskuun?

Luomme tässä analyyttisen katseen Nizzanin tapahtumiin. Emme yritä aukottomasti vakuuttaa false flag –iskun puolesta, kuten emme voi pitää valtamedian sanomaa autenttisena.

Jäljempänä mainittujen tekijöiden valossa on syytä tarkastella kriittisesti valtamedian tarinoita:

Kuten aikaisemmissakin ”terrori-iskuissa”, niin tässäkin iskussa löytyi henkilöllisyyspaperit, jotka antavat mielikuvan ääri-islamisteista.

Henkilöllisyystiedot näyttävät olevan aina näissä ”terrori-iskuissa” valmiina valtavirtamedioita ja viranomaisia varten. Se tietysti helpottaa ”rikoksentutkintaa”.

Luonnollisesti tässä tilanteessa tekijän identifointi oli lähes varmaa, sillä aseena oli ajoneuvo ja ilmoituksen mukaan poliisi oli ampunut kuorma-auton ”kuljettajan”. Lisäksi miksi mahdollisten terroristien piti valita sellainen väline, jossa kiinni jääminen ja siten henkilöllisyyden paljastuminen tuli olemaan täysin sinetöityä? Eikö  ammattitaitoiset terroristit toimisi siten, että kiinnijäämisen riski olisi minimoitu, joka koskisi myös aseiden valintaa. Tällaisella toiminnalla täytyisi olla jatkumo. Selusta uusille iskuille tulisi varmistaa.

Ilmoitettu verilöyly on yhdistettävissä ISIS-verkostoon. Tällainen kytkös ei myös tulisi palvelemaan mahdollisesti tulevia ääri-islamistien iskujen suunnitelmia?

Vanhan kaavan mukaan iskun tekijällä on avustajat ja he paljastuvat.

Onko kuvia tai todistusaineistoa siitä, että poliisi olisi ampunut kuljettajan? Siitä on filminpätkä, mutta se ei ole riittävän luotettava.

Onko kukaan yksityinen henkilö kuvannut kyseisen kuorma-auton kaahailuja? Onhan bulevardin varrella asuinhuoneistoja?

Bulevardilla oli ilmeisesti tiesulut. Kenen toimesta ne aukaistiin?

84 kuolon uhria on valtavan paljon, kun aseena on kuorma-auto. Jotta uhrit eivät olisi ehtineet väistää, olisi vauhdin pitänyt olla vähintään (60–80) km/h. Tietysti uhreja syntyisi pienemmilläkin nopeuksilla, mutta olisiko mahdollinen kuolleiden määrä ollut silloin niin suuri? Koska traagisella reitillä oli viiveitä, kuten ampumiset ja mutkittelut, niin keskinopeudeksi voidaan arvioida tasaisestikiihtyvässä systeemissä noin 60 km/h.

Nopeutta ei voida tarkasti tässä määrittää, sillä emme tiedä tapahtumaan käytettyä aikaa.

Onko todella uhrien ruumiita ollut näkyvillä? Oletettavasti osa uhreista olisi joutunut renkaiden alle, jolloin kehon osat olisivat irronneet toisistaan. Esillä on kylläkin ollut ruumissäkkejä, mutta mitä on ollut säkkien sisällä? On myös filmejä kuorma-auton tönäisemistä vertavuotavista vainajista, mutta myös nämä ovat epäluotettavia.

Miksi oikeiden ääri-islamistien pitäisi ryhtyä hurjastelemaan bulevardeilla tappaakseen siellä ihmisiä? Eihän kyseinen isku ollut edes tehokas, että sillä lietsottaisiin jotakin pelonilmapiiriä. Isku ei palvelisi aitojen terroristien päämääriä. Jos terroristit kaataisivat Eiffeltornin, liikenteen vaarantamisen asemasta, niin sillä olisi vaikutusta.

Nämä kaikki terrori-iskut noudattavat samaa käsikirjoitusta, ja vahvat merkit viittaavat siihen, että tässäkin tapauksessa perimmäiset syylliset löytyvät länsimaiden liittoutuman taustavoimista eli sionistisesta eliitistä. Instrumentteina näissä yleensä käytetään CIA:ta ja Mossadia.

Ääri-islamistiset ISIS-organisaatiot ovat pitkälle Hollywood materiaalia. Kaikkia nämä ”ääri-islamistien” iskut näyttäytyvät globaalin eliitin PR-tuotantona. Tästä puhumme seuraavaksi.

 

Mihinkä iskulla pyritään?

Mikäli Nizzanin iskun perimmäinen järjestäjä on globaali eliitti, eli ne vaikutusvaltaiset voimat, jotka ovat myös muukalaisvyörytyksen taustalla, on kysymys ”pakolaisten” ja maahanmuutto kriittisten voimien vastakkainasettelusta. Toisaalta, vaikka globaali eliitti ei olisi iskun takana, silti eliitti käyttää tilaisuuttaan hyödyksi vastakkainasettelun kiihdyttämiseksi. Tämä tapahtuu suosimalla monikulttuurista poliittista agendaa, jolloin ääri-islamistien tekemien terrori-iskujen vaikutuksesta pakolaiskriittiset tahot tuntevat entistä suurempaa vastenmielisyyttä ”pakolaisia” kohtaan. Tässä tapauksessa iskuntekijäksi on nimetty tunisialaiseksi, joten on selvää, että mille taholle viha voi kohdistua.

Valtaosa ”pakolaisista” on muslimeja.

Pakolaisvyörytys ja raiskaukset

Pakolaisvyörytys on avannut helvetin portit Eurooppaan. Tämä näkyy muiden muassa seksuaalirikosten räjähdysmäisenä kasvuna ja muukin rikollisuus on lisääntynyt. Tunkeutujat eivät selvästi halua sopeutua vastaanottomaiden yhteiskuntajärjestykseen. Mitkä ovat sitten eliitin perimmäiset motiivit kansanvyörytyksellä Eurooppaan?

Terrori-iskuilla ja raiskauksilla sisällissotaan

Esimerkiksi terrorisminvastaiseen operointiin ja kyberturvallisuuteen spesialisoituneen ranskalaisen tiedustelupalvelun johtajan Patrick Calvarin mukaan monikulttuurisuuden istuttaminen pakolla yhteiskuntaan johtaa pahimmillaan sisällissotaan. Olemme käsitellet aikaisemmissa kirjoituksissa sitä kuinka sionistisen eliitin pyrkimyksenä on saada aikaan EU:sta ihmisrotujen sulatus-uuni.1 Tämä kehitys on jo täydessä vauhdissa.

Juuri sionistinen mafia on pakolaisinvaasion taustalla. Tämän kansanvaelluksen tarkoituksena on Euroopan valtioiden järjestäytyneen yhteiskuntarakenteen romuttaminen. Tässä erikoisesti EU:n maiden hallitukset ja niitä tukevat valtavirtamediat ovat olleet sionistien korvaamattomia apulaisia: monikulttuurisuutta voimistetaan järjettömällä vimmalla kantaväestön hyvinvoinnin kustannuksella.

Avoimienrajojen politiikka, yhdistettynä Hollywoodin viihdemaailman kaltaiseen kuonaan, villitsee vihaa kantaväestöä kohtaan. Viihdemaailmasta saadaan vaikutteita ja aggressiivisuus kanavoituu kristittyjä vastaan etupäässä maahanmuuttajien kautta. Näin sionistit ovat muodostaneet räjähdysherkän vastakkainasettelun maahantunkeutujien ja kantaväestön pakolaiskriittisten kesken.

Tarvitaan vain sopiva sytyke terrori-iskuna ruutitynnyriin ja sisällissota on leimahtanut.

Keneen poliittinen viha tulee kohdistaa?

Häviävän vähäinen prosenttiosuus maailman muslimeista aiheuttaa rikollisuuden kasvua Euroopassa. Valtaosa muslimiväestöstä on kunnon porukkaa, mutta Talmudin mukaisen ideologian omaksuneet fanaattiset sionistijuutalaiset ovat demonihenkiä.

Kuten yllä mainittiin sionistisen eliitin hajota ja hallitse ohjelmaan kuuluu konfliktin luominen maahanmuuttajien ja kantaväestön kesken. Sionisteilla on pyrkimyksenä sisällissota yhteiskuntarauhanrikkomiseksi, jotta globaalieliitti voisi perustaa sortuneiden hallintojärjestelmien tilalle omat pirulliset valtarakenteensa.

Älkäämme olko niin typeriä, että menisimme tämän hajota ja hallitse ohjelman ansaan. Väkivaltaa ei tule kohdistaa maahanmuuttajiin, jos he eivät hyökkää järjestäytyneesti kantaväestön kimppuun.

Poliittinen vastustus suuntautukoon maan poliittista eliittiä, hallitusta ja eduskuntaa vastaan. Vain onnistunut vallankumous voi parantaa nykyisen tilanteen, jolloin myös pakolaisongelma ratkaistaan tyydyttävästi. Tällöin tulisivat rajat laittaa kiinni ja elintasopakolaiset lähettää kotiinsa.

Onko huonoin aines pakolaisina?

Eurooppaan saapuvista pakolaisista suuriosa on elintasopakolaisia ja seikkailijoita.2 Edustavatko he muslimiväestön huonointa ainesta, joiden luonteenpiirteenä ovat itserakkaus, ylimielisyys ja piittaamattomuus. Luonnollisesti tämä soveltuu vain osalle pakolaisista.

 

Loppuhuomiot

Valtavirtamediat yrittävät liittää iskua ääri-islamismiin. Tulee muistaa, että ISIS ja al-Qaida ovat Israelin, USA:n ja sen tiettyjen liittolaisvaltioiden luomus, jota sionistit käyttävät instrumenttinaan terrorisoidessaan Lähi-idän valtioita. Vaikka ääri-islamistit olisivat iskun takana, silloin vastuu hyökkäyksestä olisi taustavaikuttajilla.

Miksi valtamedia mielellään ja jopa vastoin totuutta ujuttaa oletettua verilöylyä jihadistien tilille? Siksi, että eliitti voi tehostaa kansalaisten valvontaa ja laatia uusia rajoittavia lakeja kansalaisaktivismin ja yksilönvapauden kaventamiseksi. Valtavirtamediat pitävät yllä tätä ISIS-kytköstä myös siksi, että länsimaiden liittoutuman hakee kaivattua suosiotaan valtioterrorismilleen Syyriassa.

Nyt kuitenkin tuoreimpien Savon Sanoman uutisen mukaan ISIS on ilmoittautunut olevansa Nizzan iskun taustalla. Tämä lisää entisestään epäuskottavuutta iskun aitoudesta.

Länsivaltojen ”humanitäärisen” kädenjäljet Syyriassa.
Länsivaltojen ”humanitäärinen” kädenjälki Syyriassa.

On syytä huomauttaa, että Lähi-idän raunioittamiseen ja suoranaiseen teurastukseen ovat osallistuneet Israelin lisäksi sionistinen länsimaiden liittoutuma, johon myös Ranska kuuluu. Israel ja länsiliittoutuman maat olisivat kyllä vastaiskunsa ansainneet, mutta täsmäiskuina poliittisen eliitin ”päämajaan.”

Syrian Centre for Policy Research (SCPR) ilmoittaa, että Syyrian sodassa on kuollut jo 470 000 ihmistä, mikä on kaksi kertaa enemmän kuin YK on tähän saakka arvioinut.

Markku Juutinen

Lähteet

 1. Coudenhove-Kalergi (1925). Praktischer idealismus. PANEUROPA-VERLAG WIEN-LEIPZIG; Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.
 2. Yle (9.12.2015). Suurlähettiläs: Afganistanista tulee Suomeen nimenomaan elintasopakolaisia: http://yle.fi/uutiset/suurlahettilas_afganistanista_tulee_suomeen_nimenomaan_elintasopakolaisia/8514418; HU (22.9.2015).”87 prosentilla syynä elintaso” – Suomi voi alkaa palauttaa myös Somaliaan ja Keski-Irakiin: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/320515-87-prosentilla-syyna-elintaso-suomi-voi-alkaa-palauttaa-myos-somaliaan-ja-keski

38 kommenttia

 1. Vihollinen ei ole muslimi eikä ääliöneekeri, vaikka he vihollisen marionetteja ovatkin.

  Vihollinen elää keskuudessamme.

  Kyllä, juuri HE ovat vihollisia. Mutta sen lisäksi vihollisia ovat oman maamme johtajat ja vaikuttajat, jotka ovat myyneet oman kansansa, oman maansa, oman kulttuuriperintönsä saadakseen rahaa, helppoa elämää, vaikutusvaltaa ja ”hyvän ihmisen” kaavun. Nämä maanpetturit ovat alistuneet itse ja alistavat koko kansan omien etujensa ajamiseksi.

  Jokainen ajatteleva ihminen näkee, että monikulttuurisuus merkitsee valkoisten kansojen tuhoa. Kuka voi sanoa, että tämä monikulttuurisuus olisi tuonut edes jotakin hyvää? Ei kukaan, sillä jos joku niin sanoo niin hän yksinkertaisesti valehtelee.

  Kauppalehdessä oli toissa viikolla puolen sivun uutinen, jossa otsikoitiin ”Maahanmuuttajien huono työllistyminen uhkaa Ruotsin hyvinvointia”. Sitten kerrottiin, kuinka kahden vuoden päästä maahanmuuttajista yli 90 % on työttömänä ja kymmenen vuodenkin päästä reilusti yli puolet. Ja meille on kerrottu, että ”maahanmuuttajat maksavat eläkkeemme”. Mutta kaikki on AINA valhetta. Koko narratiivi on alusta loppuun valhetta.

  Jos joku väittää, että yksikin eurokansanedustaja ei tätä tietäisi, hän valehtelee. KAIKKI tietävät, että neekerit ja muslimit eivät koskaan tule maksamaan kenenkään eläkkeitä. Mutta silti maanpetturit saavat jatkaa Hyvän Ihmisen roolissa ja heille maksetaan siitä. He TIETÄVÄT VALEHTELEVANSA ja heille MAKSETAAN SIITÄ.

  Tässä on vihollinen. Tämä tuhoaa meidät. Tämä loisiva eliitti, joka tietää tuhoavansa meidät, mutta tekee sen silti, koska saa siitä rahaa ja etuja juuri nyt ja heti. Katsokaa näitä naamoja, he ovat kaikki sellaisia. Jokainen, järjestään. Heidät kaikki pitää syrjäyttää, kaikki pitää vangita ja asettaa kansantuomioistuimeen. Jokainen, ilman yhtäkään poikkeusta.

  Eikä siinä vielä kaikki.

  Nämä samat luopiot maksattavat etunsa valkoisten (ja muslimien) verellä, sillä nämä samat luopiot sulkevat silmänsä siltä, että globaalieliitti (kyllä juuri HE) tuhoaa järjestelmällisesti koko Lähi-Idän ja tietoisesti luo pakolaiskriisin ja tietoisesti luo olosuhteet, joissa viha syntyy ja ristiriita kansojen ja uskontojen välillä yltyy.

  Meidän johtajamme sulkevat silmänsä. He ovat kuin sokeita ja kuuroja. Mutta kun heidän isäntänsä vaatii heitä vainoamaan oman maansa ajattelevia ihmisiä, nämä samat luopiot heräävät ja ovat yhtäkkiä toimeliaita ja tarmokkaita rankaisemaan, solvaamaan ja kiusaamaan oman kansansa ihmisiä.

  Vihollinen on luopio. Hän elää keskuudessamme, hän saa rahaa virasta ja toimesta, jonka ainoa tehtävä on tuhota meidän oma kansamme. Hän palvelee globaalieliittiä, hän on sen eliitin orja, hän on sokea, kuuro ja hänet on lobotomisoitu. Hän palvoo pankkitiliään ja saa tyydytystä, kun hänen isäntänsä ylistää häntä hänen maanpetturuudestaan.

  Hän on täällä tänään, lähelläsi, juuri siellä. Hän on maanpetturi. HÄN on vihollinen.

  Plusääni(38)Miinusääni(4)
  1. Ei millään pahalla, mutta tuleehan tuollaisesta kommentista mieleen pimpelipompeli ja heikunkeikun ja ”pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin”, sillä totuus kommentissa mainituista ”maamme johtajista ja vaikuttajista”, ”meidän johtajistamme” ja ”eliitistä” on lakiemme mukaan paljon, paljon kammottavampi, verhoistaan paljastettuna suorastaan perkeleellinen.

   Lakimme näet sanoo: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Tämä tarkoittaa yksiselitteisesti sitä, että nuo ”johtajamme”, ”vaikuttajamme” ja ”eliittimme” ovat sama kuin kansa itse. Demokratia (kansanvalta) tarkoittaa sitä, että kansa on itse oma johtajansa ja esivaltansa ja eliittinsä. Kansa ohjaa ja hallitsee itse itseään. Täällä EI todellisuudessa ole yhtäkään ”johtajaa”, ”vaikuttajaa” tai ”eliitin jäsentä”, sillä täällä on vain kansa, joka yksin esiintyy kaikissa noissa rooleissa (ja monessa muussa roolissa).

   Kammottavuus ja perkeleellisyys on siinä, että kansa on perkeleen orjien joukko (tai raamatunkohdan Ap. t. 26:18 mukaan ”saatanan vallassa”), jonka toiminta maassa on yletöntä Jeesuksen (Vapahtajan) pilkkaamista, jumalanpilkkaa, lasten murhaamista aborteissa, homoseksuaalisuutta, valehtelua, väkivaltaa (Joh. 8:44), huijaamista, kirkkojen haukkumista ja vesittämistä, syntisyyttä, verukkeiden keksimistä, vihaa, maanpetturuutta (esim. juutalaisten ylistämistä ja palvelemista), luopioisänmaallisuutta, tekopyhyyttä, solvaamista, kiusaamista, pankkitilin palvomista, kaiken pettämistä jne.

   Tämä kammottava ja perkeleellinen kansa on maan ainoa johtaja, vaikuttaja ja eliitti. Siitä on siis perustuslain nimenomainen määräys. Suomi ON demokratia. Nykytilanne on kansan kuva, ei minkään ulkopuolisen ”eliitin” kuva.

   Kansa siis ”loisii” itsensä kustannuksella (tässä on perkeleen viisaus ja sukkeluus). Kansa on se ”vihollinen, joka elää keskuudessamme” ja joka ”on täällä tänään, lähelläsi, juuri siellä”. Kansa itse on luopio, kuten nykytilanne osoittaa (kansa on yksinvaltias maassa). Kansa on, mm. pankkitiliään, valheellista suosiota, helppoa elämää, ”hyvän ihmisen kaapua” ja itsepetosta palvoessaan, myynyt itsensä, maansa ja kulttuuriperintönsä kaikille mahdollisille vihollisille, harhaopettajille ja epäjumalille. Kansa itse on se maanpetturi ja vihollinen, joka tuhoaa kansan. Kansa tietää tuhoavansa itsensä, mutta tekee sen silti, koska saa siitä rahaa ja etuja juuri nyt ja heti. Siksi se hukuttaa itsensä viihteeseen ja huumaan. ”Katsokaa näitä naamoja, he ovat kaikki sellaisia. Jokainen, järjestään. Heidät kaikki pitää syrjäyttää, kaikki pitää vangita ja asettaa kansantuomioistuimeen. Jokainen, ilman yhtäkään poikkeusta.”

   Kansa sulkee luihusti ja vastuuttomasti silmänsä. Se on kuin sokea ja kuuro. Tarvittaessa, etuja haistaessaan, se herää ja on yhtäkkiä toimelias ja tarmokas rankaisemaan, solvaamaan ja kiusaamaan muita vierellään. Etuja ja päällepäsmäröinnin mahdollisuuksia haistaessaan kansa ryntää palvelemaan globaalieliittiä ja elää maanpetturuudestaan (esim. vihollisen velkarahajärjestelmä). Sitä on suomalainen elämä. Siitä rakentuu Suomen kansan kohtalo.

   Plusääni(10)Miinusääni(13)
    1. No tänäänkin lopetettuani (kahta viimeistä kommenttiani ei ole vielä julkaistu, koska toimitus viivyttää viestejäni) sisimpääni alkoi virrata suuri ja autuas rienmu (Pyhä Henki, Jumala sydämessäni), ja riemuissani minä jopa tanssahtelin. Tuli suuri halu juhlia, ja ostin, Pekka, kaupasta 2 munkkirinkeliä, 2 wieneriä, 3 korvapuustia ja 2 vaniljajäätelöpurkia. Keitin kahvit ja kahvittelin, ja kuuntelin Creedence Clearwater Revivalin kokooma-CD:tä, varsinkin kappaletta ”Run through the jungle” (”Juokse saatanalauman läpi”). Päivä on mennyt riemussa, tanssien, kahvitellen, kuunnellen ”Run throughia”. Tanssin, ja sydämeni riemuitsee (olen saatanalaumasta irti!). Tanssin ja riemuitsen, tanssin ja riemuitsen, ja Ps. 2 – – – – ja Ps. 5, Ps. 9, Ps. 27, Ps. 28, Ps. 30, Ps. 31, Ps. 98, Ps. 116! Mikä suunnaton riemu!

     Plusääni(3)Miinusääni(3)
     1. Yllä olevan vastaukseni Pekalle kirjoitin 18.7.2016 klo 15.21 (M-median aikaan 14.21), tiedoksi Pekalle, jos viestini julkaisu viivästyy tuntikaupalla tai vuorokausia (tai jotkut ikuisuuden). Kaikki viestini menevät ”odottamaan hyväksyntää”, you know. Did you know?

      Plusääni(1)Miinusääni(3)
 2. Erinomaisen terävä analyysi Markku Juutiselta jälleen.
  Germaanit ovat assyyrialaisia. Virallinen sionistien taskussa oleva historiatiede ei tietenkään ikinä tunnusta tätä tosiasiaa.
  Mutta fakta on että germaanit ovat assyrialaisia. ”German etymologioituu vanhan assyriankielen sanasta ”geranu”, mikä tarkoittaa ”Käydä sotaa” tai ”Käydä oikeutta”.
  Assyrialaiset tuhosivat Israelin kuningaskunnan (930 – 711) vuosina 740 – 711 neljässä eri hyökkäyksessä, ja myivät ns. 10 Kadonnutta Israelin Heimoa kanaanilaisille ja foinikialaisille, jotka laivasivat israelilaiset orjuuteen eri puolille maailmaa.
  Ennen vuotta 1207 eaa. elamilaiset israelilaiset ja vuoden 1207 eaa. jälkeen kanaanilaiset israelilaiset eivät ole koskaan unohtaneet Israelin kuningaskunnan tuhoa ja israelilaisten häpäisyä, orjuutusta ja karkotusta 740 – 711 eaa, ja siksi vielä nykyaikanakin sionistit kantavat leppymätöntä vihaa, kaunaa ja katkeruutta germaaneja eli valkoihoisia eurooppalaisia kohtaan.

  Plusääni(9)Miinusääni(3)
 3. Sionistien kristinuskonvastaisuus perustuu Talmudiin: Talmud määrää että kaikki kristityt tulee mestata.

  Se miksi Talmud määrää juutalaiset mestaamaan kaikki kristityt perustuu siihen, että juutalaisuus palvoo dravidialais-elamilais-israelilaista ukkosjumala Shiva-Rudra-Indra-Enlilin sodanjumalapoikaa Seyon-Suen-Sionia, ja kristityt puolestaan kanaanilais-foinikialaista auringonjumala Dagan-Dagon El:in parantajapoikaa Eshmun-Jeesusta.

  Islamin Allah on Shiva. Rudra-Indra on Shivan avatar. Shiva-Rudra-Indra-Enlil on israelilaisten palvoman sodanjumala Seyonin eli Sionin isä.

  Islam palvoo ukkosisää, juutalaisuus sotapoikaa, ja kristinoppi aurinkoisän parantajapoikaa.

  PS: ei minua tarvitse uskoa, nimien perusteella on helppo verifioida väitteeni.

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
  1. Vastaan seuraavissa kommenteissa molempiin m.v.:n kommentteihin yllä (16.7.2016 at 17.23 ja at 17.54).

   Tämä mitä ilmeisimmin juutalainen m.v. eksytti jo Magneettimedian uutisartikkelin ”Sionistit hyökkäävät Libanonia vastaan pankkien kautta” (15.6.2016) kommenttiosaston kommentissa 20.6.2016 at 18.54,

   Sionistit hyökkäävät Libanonia vastaan pankkien kautta

   Jo tuolloin hänen eksytyslistallaan oli näitä nimiä ”Seyon-Suen-Sion” ja ”Dagan-Dagon El” ja käsitteitä ”elamilainen Israel” ennen vuotta 1207 e.Kr. ja ”kanaanilainen Israel” vuoden 1207 e.Kr. jälkeen.

   Nimimerkki m.v. kirjoitti tuolloin:

   ”Kristityille tiedoksi: Jeesus ei ole juutalaisten epäjumalan Poika! Juutalaisten epäjumala on Intian Vedoista tuttu hindujen epäjumala Seyon-Suen-Sion-Seth, jonka juutalaisten esi-isät dravidialaiset toivat Elamiin. Israelin kantaisä Abraham muutti Elamin Urista Palestiinaan n. 1 680 eaa. Faarao Merneptah hävitti Elamilaisen Israelin siemenen eli mieslinjat sukupuuttoon 1 207 eaa. Kanaanilaiset ottivat henkiinjätetyt Israelin tytöt jalkavaimoikseen ja nämä synnyttivät kanaanilaisen Israelin vuosina 1207 – 1050. Kanaanilaiset tunsivat Seyon-Sionin nimellä Jahve eli YHVH. Jeesus itse nimesi ristillä Isänsä: ”El’i El’i lama sa bagh tha ni” (Jumalani, Jumalani miksi minut hylkäsit”): El on sekä nomini (Jumala) että substantiivi (jumala). Kristityt eivät ole koskaan tajunneet tuon substantiivin ja nominin eron teologista merkitystä. Syynä on se että alkuseurakunnan juutalaiset Kirkkoisät ovat ujuttivat kristilliseen teologiaan käsityksen ”ainoasta Jumalasta” juutalaisena. Siksi kristityt eivät koskaan ole nähneet juutalaisten monoteismijargonin läpi totuutta, että Jeesuksen Isä-Jumala ei ole juutalaisten epäjumala Jahve-YHVH — vaan kanaanilaisten El. Tämä Dagan-El (Dagon) on sama jumala, jonka temppelin Samson tuhosi. Dagon-Dagan El:iä kutsuttiin Isäksi koska El oli kaikkien jumalten Isä kanaanilaisessa ja foinikialaisessa mytologiassa, myös kanaanilaisten israelilaisten monoteistisesti palvoman Jahve-Jehovan Isä. Koska kristittyjen Jumala El ei ole juutalaisten epäjumala YHVH, eikä Jeesus siten ole juutalaisten epäjumalan Poika, siten kristittyjen ei missään nimessä tule pienimmässäkään määrin hännystellä saati tukea juutalaisia missään asiassa. Jahve-Jehovaa (YHVH) palvovat juutalaisia tukevat sionistikristityt ovat aidon Kristinuskon luopioita. Sionistikristityt ovat juutalaisten hännystelijöitä.”

   Vastasin m.v.:n kommenttiin tuolloin 2-osaisessa kommentissani (24.6.2016 at 10.52 ja at 10.54);

   Sionistit hyökkäävät Libanonia vastaan pankkien kautta

   Sionistit hyökkäävät Libanonia vastaan pankkien kautta

   Kommenttejani ei tuolloin nähtävästi lukenut kukaan, koska ei tullut peukutuksia puolesta eikä vastaan (tämä oli kyllä märkä rätti kasvoilleni). Nimimerkki m.v. sen sijaan on saanut 5 tykkäävää peukutusta ja nolla ei-tykkäävää. Päättelin tuolloin, että olen nähnyt turhaan vaivaa laatiessani vastaukseni. Ehkä on hedelmällistä esittää vastineeni uudelleen täällä. Seuraa siis kaksi kommenttia, osa 1 ja osa 2, erillisissä kommenteissa. Magneettimedia toimii jonkinlaisena eksyttäjien ja harhaoppisten pesänä kommenttiosastossaan. Nyt kun en voi kirjoittaa enää täällä, joudutte itse ja yksin pärjäämään kaiken maailman eksytysten keskellä. Toivon vain, etteivät ne hukuta teitä.

   Plusääni(10)Miinusääni(4)
  2. mv:n kommenttiin 20.6.2016 at 18.54, osa 1

   Jeesus ei ole foinikialaiseen (= kanaanilaiseen) ja filistealaiseen mytologiaan kuuluvan epäjumalan El (tai Dagan-El tai Dagon) poika eikä Aabrahamin jumala ollut hindujen epäjumala Seyon-Suen-Sion-Seth, jonka kanaanilaiset olisivat tunteneet nimellä Jahve. Raamattu ei ole mytologiaa (ihmisten sepittämää jumaltarustoa) vaan totta, elävän Jumalan kirja.

   Jeesuksen hepreankielisessä lauseessa ”Eli, eli, lama sabaktani” (Matt. 27:46; Mark. 15:34; VT:ssä jakeessa Ps. 22:2) sana ”eli” koostuu sanasta ”el” (jumala) ja possessiivisuffiksista –i (”minun”). ”eli” on siis suomeksi ”minun jumalani”. Sana ”el” voi Geseniuksen heprean sanakirjan mukaan merkitä Raamatussa sekä jumalaa yleisesti että tosi Jumalaa. Kuitenkin se yleensä on yleisnimenä (appellatiivisena) tai osana yhdyssanaa. Sen vuoksi Raamattu liittää sanaan ”el” lisämääreitä, jos tarkoitus on ilmaista tiettyä jumalaa (esim. Israelin Jumalaa). Siksi Jeesus ei sano ”el” (jumala) vaan ”eli” (minun jumalani), jossa tuo ”minun” on lisämääre – Jeesuksen lauseessa sana ”el” on siis yleisnimenä, johon liittyy lisämääre, jolloin tarkoitus täsmentyy tosi Jumalaksi. Yleisimmin Vanha testamentti käyttää Jumalasta nimiä ”Jahve” tai ”elohim”.

   Nimimerkki kuitenkin esittää, että sana ”El” Jeesuksen lauseessa on erisnimi, foinikialais-filistealaisen mytologian erään jumalan nimi. Jos sana on erisnimi, silloin lisäys ”minun” sopii siihen huonosti. Jeesus olisi huutanut: ”El, El”. Vertauskohtana voidaan käyttää kreikkalaisten muinaisen jumalan Zeuksen nimeä. Jos tätä jumalaa huudettaessa sanottaisiin ”Zeukseni, Zeukseni”, se kuulostaisi eriskummalliselta ja loukkaavan tuttavalliselta.

   Nimimerkin esiin nostama jumala (siis epäjumala) El mainitaan Raamatun ulkopuolisissa lähteissä usein epäjumala Dagonin (tai Daagonin) yhteydessä (lueskelin Wikipediasta artikkeleista ”Dagon” ja ”El”). Ugaritilaisessa (foinikialainen eli kanaanilainen kaupunki) pantheonissa (jumalten temppelissä) n. 1300 e. Kr. El oli toisena isä-jumalan jälkeen, kolmantena oli Dagon. Joskus kuitenkin Ugaritissa El ja Dagon tarkoittivat samaa. Joskus myös El oli itse isä-jumala. El-jumalalla oli vaimo ja lapsia. Philon kertomuksen Sanchuniathon mukaan El oli Dagonin veli, taivaan ja maan poika.

   Jeesusko tällaisen jumalan poika?

   Mutta nimimerkki antaa El-jumalalle myös nimet Dagan-El ja Dagon. Ja Dagonhan (muodossa Daagon) esiintyy myös Raamatussa! Mitä Dagonista löytyy?

   Raamatun jakeet Tuom. 16:23-30 kertovat, että filistealaisilla oli jumalansa Dagonin temppeli Gazassa. 1. Sam. 5. luku kertoo, että filistealaiset ryöstivät Jumalan arkin ja veivät sen Dagonin temppeliin Asdodissa, Dagonin kuvan viereen. 1. Aikak. 10:10 kertoo, että filistealaiset veivät taistelussa itsensä surmanneen Saulin aseet ja pääkallon Dagonin temppeliin. Dagonin kultti oli tunkeutunut myös Kanaanin alueelle, koska jakeiden Joos. 15:41 ja 19:27 mukaan siellä oli Beet-Daagon niminen kaupunki. Aapeli Saarisalon Raamatun sanakirjan mukaan Dagon näyttää olevan peräisin Babyloniasta.

   Wikipedian artikkeli Dagonista kertoo, että nimi Dagon tarkoittaa ”viljaa”. Kyseessä on hedelmällisyyden ja kalastuksen jumala, joka on peräisin Assyrian ja Babylonian alueelta. Myöhemmin Dagon-kultti levisi myös filistealaisten ja kanaanilaisten alueille, kuten todettu.

   Jeesusko Jumalan arkin ryöstäjien ja israelilaisten (= VT:n ajan ”kristittyjen”, jotka uskoivat lupauksen Jeesuksesta, 1. Moos. 3:15) vihollisten jumalan poika?

   Tässä on hyvä huomata, mitä Raamattu sanoo Gazassa sijainneen Dagonin temppelin tuhoajasta, nasiiri Simsonista (nimimerkki käyttää muotoa Samson). Kun Simson tuhosi Dagonin (Jeesuksen väitetyn isän) temppelin, niin oliko hän Jeesuksen ja elävän Jumalan vihollinen? Simson oli Israelin tuomari, jolla Uuden testamentin (Hebr.11:32-34) mukaan oli suuren voimansa lähteenä usko (siis kristillinen usko luvattuun Jeesukseen). Simson oli siis kristitty (ei tällä nimellä, mutta asiallisesti). Olisiko kristitty Kristuksen vihollinen? Simsonista kertovien Tuomarien kirjan lukujen 13-16 mukaan Simson oli ”Jumalan nasiiri äitinsä kohdusta asti”, ja hän oli ”aloittava Israelin vapauttamisen filistealaisten käsistä”. Simsonin äiti oli ollut hedelmätön, mutta Jumala ilmoitti, että hän on saava Simsonin. Jae Tuom. 13:24 sanoo, että Herra siunasi Simsonia. Seuraava jae ilmoittaa, että Herran henki (Pyhä Henki) alkoi vaikuttaa Simsonissa. Simson repikin Herran hengen voimassa omin käsin vastaan tulleen leijonan. Aasin leukaluulla hän löi kuoliaaksi tuhat vihollisen miestä, jälleen Herran hengen voimassa. Omin käsin hän myös tuhosi Daagonin temppelin, kun hän painautui temppelin keskipylväitä vastaan niin että rakennus luhistui ja suuri määrä vihollisia tuhoutui (myös Simson itse).

   Simson oli siis suuri elävän Jumalan mies, ja Dagonin (eli Elin) täytyi olla epäjumala. Epäjumala ei voi olla Jeesuksen tai kristittyjen isä.

   Entä Aabraham, oliko Aabrahamin jumala hindujen epäjumala Seyon-Suen-Sion-Seth, jonka kanaanilaiset tunsivat nimellä Jahve? Tarkoittaako Jahve Vanhassa testamentissa hindulaista epäjumalaa? Ovatko Vanhan testamentin profeetat Jumalan sanan julistajia vai epäjumalan pappeja?

   Jahve tarkoittaa Vanhassa testamentissa Herraa, ja Herran (siis väitetyn hindulaisen epäjumalan) suhteesta Aabrahamiin (aiemmin Abram) voidaan todeta seuraavaa: Herra (siis Jahve) puhui Abramille (1. Moos. 12:1), Abram totteli saamaansa Herran sanaa (jae 4), Herra ilmestyi Abramille (jae 7), Abram puhui Herralle (1. Moos. 15:2), Abram uskoi Herraan ja Herra luki sen hänelle vanhurskaudeksi (jae 6), Herra ilmoitti valalla vannoen luvanneensa luvatun maan Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille (5. Moos. 34:4), Herra valitsi Abramin, havaitsi hänen sydämensä uskolliseksi häntä kohtaan ja teki hänen kanssaan liiton (Neh. 9:7-8).

   Jahve siis todella oli Aabrahamin Jumala. Oliko Jahve epäjumala? Koska myös Uusi testamentti puhuu Aabrahamista, on syytä katsoa sinnekin. Ensiksi Matt. 22:31-32, jossa Jeesus itse sanoo:

   ”Mutta mitä kuolleitten ylösnousemukseen tulee, ettekö ole lukeneet, mitä Jumala (theos) on puhunut teille, sanoen: ’Minä olen Aabrahamin Jumala (theos) ja Iisakin Jumala (theos) ja Jaakobin Jumala (theos)’? Ei hän ole kuolleitten Jumala (theos), vaan elävien.”

   Paikka, josta Jeesus tuon Jumalan lauseen otti, on 2. Moos. 3:4-6:

   ”Kun Herra (Jahve) näki hänen tulevan katsomaan, huusi hän, Jumala (Elohim), hänelle pensaasta ja sanoi: ’Mooses, Mooses!’ Hän vastasi: ’Tässä olen’. Hän sanoi: ’Älä tule tänne! Riisu kengät jalastasi, sillä paikka, jossa seisot, on pyhä maa.’ Ja hän sanoi vielä: ’Minä olen sinun isäsi Jumala (Elohim), Aabrahamin Jumala (Elohim), Iisakin Jumala (Elohim) ja Jaakobin Jumala (Elohim)’. Ja Mooses peitti kasvonsa, sillä hän pelkäsi katsoa Jumalaa (Elohim).”

   VT (Vanha testamentti) ilmoittaa puhujaksi Jahven ja ilmoittaa hänet myös Jumalaksi (Elohim). Jahve ilmoittaa olevansa Aabrahamin Jumala. UT:ssa Jeesus ilmoittaa puhuja Jahven olevan itse Jumala (theos). Tämän UT:n kohdan mukaan Jahve on kristinuskon Jumala ja myös Aabrahamin Jumala. Tällainen Jumala ei ole mikään hindujen epäjumala. Jakeessa Ap. t. 3:13 Pietari ilmoittaa Aabrahamin Jumalan (theos) kirkastaneen Poikansa Jeesuksen. Tosi Jumala (theos) on Jeesuksen isä. Vielä Ap. t. 3:25 sanoo, että Jumala (theos) teki liiton Aabrahamin kanssa.

   Joh. 8:56 ilmoittaa Aabrahamin olleen kristitty: ”Aabraham, teidän isänne, riemuitsi siitä, että hän oli näkevä minun (so. Jeesuksen) päiväni; ja hän näki sen ja iloitsi.” Room. 4:3 siteeraa yllä mainittua jaetta 1. Moos. 15:6: ”Ja Aabraham uskoi Jahveen (Herraan) ja Jahve luki sen hänelle vanhurskaudeksi” seuraavin sanoin: ”Sillä mitä Raamattu sanoo? ’Aabraham uskoi Jumalaa (theos), ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi’.” Jahve on siis Aabrahamin ja kristittyjen Jumala. Ympärileikkaamattomana saamansa kristillisen uskonsa sinetiksi Aabraham sai ympärileikkauksen, jotta hänestä tulisi kaikkien uskovien (kristittyjen) isä, niin ympärileikkaamattomien kuin ympärileikattujen: ”Ja hän sai ympärileikkauksen merkin sen uskonvanhurskauden sinetiksi, joka hänellä oli ympärileikkaamatonna, että hänestä tulisi kaikkien isä, jotka ympärileikkaamattomina uskovat, niin että vanhurskaus heillekin luettaisiin; ja että hänestä tulisi myöskin ympärileikattujen isä, niiden, jotka eivät ainoastaan ole ympärileikattuja, vaan myös vaeltavat sen uskon jälkiä, mikä meidän isällämme Aabrahamilla oli jo ympärileikkaamatonna” (Room. 4:11-12). Aabraham on kristittyjen isä. Ap. t. 7:2 siteeraa yllä mainittua jaetta 1. Moos 12:1: ”Ja Jahve (Herra) sanoi Abramille” seuraavin sanoin: ”Kirkkauden Jumala ilmestyi meidän isällemme Aabrahamille”. Jahve on kirkkauden Jumala. Vielä jakeessa Luuk. 19:9 Jeesus ilmoittaa, että Sakkeus pelastui, koska hän oli Aabrahamin poika, uskovainen siis.

   Galatalaiskirje myös toteaa: ”Tietäkää siis, että ne, jotka uskoon perustautuvat, ovat Aabrahamin lapsia. – – että Aabrahamin siunaus tulisi Jeesuksessa Kristuksessa pakanain osaksi ja me niin uskon kautta saisimme luvatun Hengen. – – Mutta nyt lausuttiin lupaukset Aabrahamille ja hänen siemenelleen. Hän ei sano: ’Ja siemenille’, ikään kuin monesta, vaan ikään kuin yhdestä: ’Ja sinun siemenellesi’, joka on Kristus. – – Mutta Aabrahamille Jumala on sen (perinnön) lahjoittanut lupauksen kautta. – – Mutta jos te olette Kristuksen omat, niin te siis olette Aabrahamin siementä, perillisiä lupauksen mukaan” (Gal. 3:7, 14, 16, 18, 29). Kristityt ovat Aabrahamin lapsia, Jeesuksen omia.

   Jakeessa Luuk. 13:28 Jeesus ilmoittaa Aabrahamin ja Iisakin Ja Jaakobin ja kaikkien profeettain olevan Jumalan valtakunnassa. Koko Vanha testamentti (profeetat) on siis elävästä Jumalasta. VT:ssä mainittu Jahve (Herra) on elävä Jumala. Aabrahamin isä on elävä Jumala.

   Onkin niin, että Jahve merkitsee VT:ssa aina elävää, oikeaa Jumalaa. Tätä nimitystä ei käytetä vain Isästä vaan myös Pojasta ja Pyhästä Hengestä:

   Pojasta: ”Silloin Herran (Jahven) enkeli ilmestyi hänelle (Moosekselle) tulen liekissä keskellä orjantappurapensasta; ja hän näki, että pensas paloi ilmitulessa, mutta pensas ei kuitenkaan kulunut. Niin Mooses sanoi: ’Minä käyn tuonne ja katson tätä suurta näkyä, miksi ei pensas pala poroksi’. Kun Herra (Jahve) näki hänen tulevan katsomaan, huusi hän, Jumala (Elohim), hänelle pensaasta ja sanoi: ’Mooses, Mooses!’ Hän vastasi: ’Tässä olen’. Hän sanoi: ’Älä tule tänne! Riisu kengät jalastasi, sillä paikka, jossa seisot, on pyhä maa.’ Ja hän sanoi vielä: ’Minä olen sinun isäsi Jumala (Elohim), Aabrahamin Jumala (Elohim) , Iisakin Jumala (Elohim) ja Jaakobin Jumala (Elohim)’. Ja Mooses peitti kasvonsa, sillä hän pelkäsi katsoa Jumalaa (Elohim)” (2. Moos. 3:2-6; osin siteerattu jo yllä). Tässä Herran enkeli (Kristus) ilmoitetaan Jumalaksi.

   Pyhästä Hengestä: ”Herran (Jahven) Henki on puhunut minulle (Daavidille), ja hänen sanansa on minun kielelläni; Israelin Jumala (Elohim) on sanonut, Israelin kallio on puhunut minulle” (2. Sam. 23:2-3; myös 1. Piet. 1:10-12 sanoo, että VT:n profeetoissa vaikutti Kristuksen Henki). Itse asiassa tässä ilmoitetaan myös Poika (”Israelin kallio”) Jumalaksi, sillä jakeessa 2. Moos. 17:6 Mooseksen käskettiin lyödä sauvalla kallioon, josta sitten alkoi vuotaa vettä, ja UT:ssa 1. Kor. 10:1-4 ilmoittaa: ”Sillä minä (Paavali) en tahdo, veljet, pitää teitä tietämättöminä siitä, että isämme olivat kaikki pilven alla ja kulkivat kaikki meren läpi ja saivat kaikki kasteen Moosekseen pilvessä ja meressä ja söivät kaikki samaa hengellistä ruokaa ja joivat kaikki samaa hengellistä juomaa. Sillä he joivat hengellisestä kalliosta, joka heitä seurasi; ja se kallio oli Kristus.” Kristus johti israelilaisia (sen ajan ”kristittyjä”, pelastuivat uskossa luvattuun Jeesukseen, 1. Moos. 3:15), kun he vaelsivat Egyptistä Luvattuun maahan. Exodus oli Kristuksen projekti.

   Vanha testamentti siis vahvistaa Raamatun kolminaisuusopin: on vain yksi ainoa Jumala, yksi jumalallinen olemus, jossa on kolme itsenäistä persoonaa: Isä, Poika ja Pyhä Henki. Kullakin persoonalla on jumalallinen olemus täydellisesti, ja kaikki ovat täysiä Jumalia (kuitenkin on vain yksi Jumala). Ihmisjärki ei kykene ymmärtämään tätä salaisuutta, ja se on vain uskottava Jumalan sanasta.

   Plusääni(8)Miinusääni(5)
  3. mv:n kommenttiin 20.6.2016 at 18.54, osa 2

   Koska nimimerkki jakaa ”Israelin” (”juutalaisten”) historian väittämänsä faarao Merneptahin hävitystyön perusteella elamilaiseen Israeliin (ennen vuotta 1207 e. Kr.) ja kanaanilaiseen Israeliin (vuoden 1207 e. Kr. jälkeen), niin mainitsen tässä vielä Daavidin jälkimmäiseltä ajalta (Aabraham oli edelliseltä ajalta). Uudessa testamentissa Matt. 22:41-45 toteaa:

   ”Ja fariseusten ollessa koolla Jeesus kysyi heiltä sanoen: ’Mitä arvelette Kristuksesta? Kenen poika hän on?’ He sanoivat hänelle: ’Daavidin’. Hän sanoi heille: ’Kuinka sitten Daavid Hengessä kutsuu häntä Herraksi, sanoen: Herra sanoi minun Herralleni: Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi alle. Jos siis Daavid kutsuu häntä Herraksi, kuinka hän on hänen poikansa?’”

   Jeesus viittaa raamatunkohtaan Ps. 110:1. Daavidin herra on Kristus. Daavid on siis kristitty, jossa uskon myötä asuu Pyhä Henki, Jumala. Uudessa testamentissa myös Ap. t. 1:16 toteaa, että Pyhä Henki puhui Daavidin suun kautta. Ap. t. 2:31 ilmoittaa, että Daavid ”edeltä nähden puhui Kristuksen ylösnousemuksesta” (viitataan jakeeseen Ps. 16:10). Jakeessa Ap. t. 13:22 Jumala sanoo, että Daavid on hänen sydämensä mukainen mies, joka kaikessa tekee hänen tahtonsa.

   Mitä siihen tulee, että nimimerkki ilmoittaa Jeesuksella olevan isä, vaikka hän, Jumalan Poika, on itse Jumala, niin ensiksikin on todettava, että kolminaisuudessa (Isä, Poika ja Pyhä Henki) ei ole alistussuhteita. Isästä voidaan sanoa, että ei ole muuta Jumalaa kuin Isä. Pojasta voidaan sanoa, ettei ole muuta Jumalaa kuin Poika. Pyhästä Hengestä voidaan sanoa, ettei ole muuta Jumalaa kuin Pyhä Henki. Kaikilla persoonilla on jumalallinen olemus täydellisesti, ja on vain yksi Jumala. Toiseksi on ymmärrettävä, että Jeesuksella oli (ja yhä on) kaksi luontoa: inhimillinen luonto ja jumalallinen luonto, eivätkä ne ole sekoittuneet toisiinsa. Kristus on aina ollut olemassa, ja hän tuli lihaan Jeesuksessa. Voidakseen suorittaa lunastustehtävänsä Jeesus ”tyhjensi itsensä” (Fil. 2:7) inhimillisen luontonsa puolesta. Tällöin Jeesus oli alennuksen tilassa, että hän voisi kärsimyksellään ja sijaiskuolemallaan lunastaa meidät synnistä, perkeleestä, helvetistä ja kuolemasta ja hankkia meille iankaikkisen elämän Jumalan yhteydessä. Kun siis Jeesus esimerkiksi sanoo: ”sillä Isä on minua suurempi” (Joh. 14:28), niin hän puhuu inhimillisen luontonsa puolesta (alennuksen tilastaan). Jumalallisen luontonsa puolesta Jeesus Kristus ei ole Isää vähäisempi. Tuon raamatunkohdan kontekstista käy ilmi, että alennustila loppuu Jeesuksen mennessään Isän tykö ja että Jeesus palaa jälleen kirkkaudessaan.

   Niin, on ymmärrettävä, että Jeesus Kristus itse on Jumala ja ettei ole muuta Jumalaa kuin hän. Jumalan Poika on Herra ja Jumala (Joh. 20:28), Totinen Jumala (1. Joh. 5:20), Suuri Jumala (Tiit. 2:13), Jumala yli kaiken (Room. 9:5), Jumalan Poika (Gal. 4:4), Immanuel eli ”Jumala meidän kanssamme” (Jes. 7:14), Väkevä Jumala (Jes. 9:5), Jumala (Joh. 1:1, 14), yhtä Isän kanssa (Joh. 10:30).

   Yllä esitettyyn kysymykseen, ovatko VT:n profeetat Jumalan sanan julistajia vai epäjumalan pappeja, vastattiin jo osittain raamatunkohtien Luuk. 13:28 (kaikki VT:n profeetat ovat Jumalan valtakunnassa) ja 1. Piet. 1:10-12 (profeetoissa vaikutti Kristuksen Henki) avulla. Vahvistukseksi sille, että Vanha testamentti on Jumalan sanaa, seuraavassa vielä muutama raamatunkohta. Hebr. 1:1 toteaa, että Jumala puhui profeettojen kautta. 5. Moos. 4:1-2 toteaa, että Mooseksen Israelille antamat käskyt ja säädökset ovat Herran Jumalan käskyjä. Ps. 147:19 toteaa, että Herra ilmoittaa sanansa Jaakobille, käskynsä ja oikeutensa Israelille. Luuk. 1:70 toteaa, että Herra, Israelin Jumala, on puhunut hamasta ikiajoista pyhäin profeettainsa suun kautta. Jakeet Matt. 1:22-23 vahvistavat, että VT:n jae Jes. 7:14 (neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan, jolle annetaan nimi Immanuel) on Herran antama profeetan kautta. Ap. t. 4:25-26 ilmoittaa, että Ps. 2:1-2 on Pyhän Hengen Daavidin suun kautta puhuma. Samoin Ap. t. 28:25-26 vahvistaa, että Jes. 6:9 on Pyhän Hengen puhuma Jesajan suun kautta. Jeesus ilmoittaa, että Vanha testamentti ei voi raueta tyhjiin (Joh. 10:35). Vanha testamentti on Jumalan kirjoittama.

   Vielä on syytä lausua muutama sana nimimerkin väitteestä: ”Faarao Merneptah hävitti Elamilaisen Israelin siemenen eli mieslinjat sukupuuttoon 1 207 eaa. Kanaanilaiset ottivat henkiinjätetyt Israelin tytöt jalkavaimoikseen ja nämä synnyttivät kanaanilaisen Israelin vuosina 1207 – 1050.”

   Nimimerkki siis esittää, että olisi tapahtunut eelamilaisen Israelin miespuolisten jäsenten kansanmurha v. 1207 e.Kr (ennen Kristusta). Ainoa lähde, jonka perusteella tällainen väite voidaan esittää, on v. 1896 Egyptistä löydetty Merneptahin (tai Merenptahin) steela (kivilaatta), joka on kaiverrettu Merneptahin 5. hallitusvuotena 1207 e.Kr.(tai 1208 e:Kr.). Kivilaatasta on melko perusteellinen artikkeli ”Merneptah Stele” englanninkielisessä Wikipediassa, ja kivilaatan teksti on sen mukaan seuraava (tulkittu hieroglyfikirjoituksesta):

   The princes are prostrate, saying, ”Peace!”
   Not one is raising his head among the Nine Bows.
   Now that Tehenu (Libya) has come to ruin,
   Hatti is pacified;
   The Canaan has been plundered into every sort of woe:
   Ashkelon has been overcome;
   Gezer has been captured;
   Yano’am is made non-existent.
   Israel is laid waste and his seed is not;
   Hurru is become a widow because of Egypt.

   Väitetty Israelia koskeva kohta on rivi “Israel is laid waste and his seed is not” (suomenkielisen Wikipedia-artikkelin mukaan “Israel on ajettu erämaahan/tuhottu, sen viljaa ei enää ole”). Ei ole lainkaan varmaa, että hieroglyfissä lukee “Israel”, sillä siinä lukee “jsrjr” (tai “ysriar”). Tämä on vain tulkittu “Israeliksi.” Vaihtoehtoisia käännöksiä ovat esimerkiksi “Jezreel” (kaupunki Kaanaassa) ja sana, joka viittaa “niihin, joilla on korvakiehkurat”, tarkoittaen libyalaisten kuvauksen jatkoa.

   Kirjoitus on faarao Amenhotep III:n pystyttämän kivilaatan takapuolella, ja sen pinta on karkeaa ja kaiverrus huonolaatuista, mikä tekee tekstin lukemisen ja tulkitsemisen vaativaksi (“the readings in many places require careful examination”). Wikipedian artikkelissa on erillinen kuva tuosta “Israel-rivistä”.

   Nimimerkin tulkintaa vastaan, että tuhoaminen tarkoittaisi ihmisten surmaamista, puhuu se, että artikkelin mukaan ilmaus “tuhottu, vailla siementä (tai viljaa)” oli toistuva, kaavamainen fraasi kukistetuista kansoista. Se tarkoitti, että kyseisen kansan viljavarastot oli tuhottu, mistä seuraisi nälänhätä seuraavana vuotena, jolloin ko. kansa ei enää muodosta sotilaallista uhkaa Egyptille. Artikkeli viittaa Carol Redmountin kirjoitukseen “Bitter lives: Israel in and out of Egypt”, kirjassa Coogan, Michael D: “The Oxford History of the Biblical World”. Oxford University Press, 2001 [1998].

   Artikkeli toteaa vielä, ettei ole selvää, keitä tällä “Israelilla” tarkoitettiin tai missä paikassa he olivat. Artikkeli viittaa Thomas L. Thompsonin kirjaan “Early History of the Israelite People”, jossa todetaan, että viittauksista Merneptahin kivipaateen ei ole mitään hyötyä ja että on mielivaltaista aloittaa raamatullinen Israel ei-raamatullisesta Merneptahista. Raamatun tekstien rinnalla kivilaatan tekstilla ei juuri mitään merkitystä.

   Raamatussa ei tunneta mitään Israelin mieslinjojen hävittämistä sukupuuttoon 1 207 e.Kr.

   Koska nimimerkin väite Merneptahin suorittamasta israelilaisten joukkomurhasta on kestämättömällä pohjalla, hänen esityksensä ”kanaanilaisen Israelin” synnystä vuosina 1207 – 1050 voidaan unohtaa.

   Vielä huomautus ajankohdasta. Nimimerkki kirjoittaa, että Aabraham muutti Palestiinaan v. 1680 e.Kr. Andrew E. Steinmannin kirja ”From Abraham to Paul” osoittaa sivuilla 71-72, että Raamatusta laskettuna Aabraham eli vuosina 2166-1991 e.Kr. Kaldean Uurista Aabraham siirtyi ensin Harraniin, josta hän siirtyi Kanaanin maahan (Palestiinaan) v. 2091 e.Kr. Samoin esittää Jack Finegan kirjassaan ”Handbook of Biblical Chronology”, s. 201-202.

   Nimimerkin esittämään vuoteen 1680 e.Kr. on päädytty niin, että exoduksen (Egyptistä lähtemisen) ajankohdaksi on Merneptahin kivitaulun (vuodelta 1208 tai 1207 e.Kr.) perusteella päätelty vuosi 1250 e.Kr. (exodus kesti 40 vuotta, jolloin israelilaiset olisivat olleet Palestiinassa v. 1210 e.Kr.) ja Israelin oleskeluajan pituudeksi on erään Septuagintassa olevan lisäyksen ja Demetriuksen siitä tekemän päätelmän perusteella päätelty 215 vuotta. Raamatun mukaanhan exodus alkoi v. 1446 e.Kr. ja israelilaiset olivat Egyptissä 430 vuotta. Koska vuosien 1446 ja 1250 ero on 196 vuotta ja vuosien 430 ja 215 ero 215 vuotta, päädytään 411 (196 + 215) vuotta myöhempään ajankohtaan Aabrahamin Kanaanin maahan saapumisen kohdalla, vuoteen 1680 e.Kr. (2091 – 411 = 1680).

   Mainittu Septuagintan lisäys on jakeessa 2. Moos. 12:40: ”Mutta aika, jonka israelilaiset olivat asuneet Egyptissä, oli neljäsataa kolmekymmentä vuotta.” Septuaginta lisää sanan ”Egyptissä jälkeen” sanat ” ja Kanaanin maassa”. Demetrius, joka käytti Septuagintaa, päätteli, että Kanaanin maassa oltiin 215 vuotta ja Egyptissä 215 vuotta.

   Raamattu siis ilmoittaa, että israelilaiset olivat Egyptissä 430 vuotta. Exoduksen alkamisen ajankohdaksi Raamattu osoittaa vuoden 1446 e.Kr. jakeessa 1. Kun. 6:1:

   ”Neljäntenäsadantena kahdeksantenakymmenentenä vuotena siitä, kun israelilaiset olivat lähteneet Egyptin maasta, neljäntenä vuotena siitä, kun Salomo oli tullut Israelin kuninkaaksi, alkoi hän siiv-kuussa, joka on toinen kuukausi, rakentaa temppeliä Herralle.”

   Koska mainittu Salomonin neljäs hallintavuosi oli vuosi 967 e.Kr. (Finegan, s. 201), exodus oli v. 1446 e.Kr. (967 + 479, 480. vuosihan ei ollut vielä kulunut). Myös riemuvuosisyklit osoittavat vuodeksi 1446 e.Kr.

   Nimimerkin päätelmä Aabrahamin Kanaaniin saapumisen ajankohdasta perustuu Raamatun ulkopuolisiin arveluihin ja päätelmiin, eikä niitä tule nostaa ohi Jumalan sanan, joka on totuus (Joh. 17:17).

   Plusääni(8)Miinusääni(4)
 4. Kyllä noissa kaikissa false flag iskuissa halutaan nimenomaan synnyttää vastakkainasettelua , ja sen avulla sisällissotaan ja poikkeustilaan. Mailman varjohallituksen mielestä rauhalliset vakaat demokratiat ovat este uuden mailman järjestyksen vihkimiseen, siksi vakaus ja demokratia on tähtäimessä. Ilman vastakkain oloa ei tule tarpeeksi isoa rähinää, ja siksi he toimittavat Eurooppaan muslimeja, ja tekevät false flag iskuja laittaen aina syyn muslimeille, tosin voihan iskuissa olla muslimit tekemässä niitä, mutta tuskin lienee vaikeaa ylipuhua jotakin kahjoa muslimia tekemään niitä kun turvallisuusviranomaiset suostuttelevat. Turkin vallankaappaus yritys oli teatteria, false flag joka tehtiin koska Erdoganin suosio oli hiipunut jonkin verran, ja koska tällä operaatiolla hän sai itselleen lisää valtaa, sekä syyn erottaa ja pidättää ison joukon Turkkilaisia. Viimeisimmät tiedot usa:sta kertovat samantyylisestä operaatiosta , black lives matter jota Soros ja YK auttavat luovat avointa vastakkain asettelua, lisäksi Obama kärrää Muslimeja usa:han . USA on juuri hiljattain antanut yk:lle valtuudet lähettää poliisi/rauhanturva joukot usa:n maaperälle, ja näille on huom annettu lupa käyttää voimaa, samoin pentagon on antanut luvan usa:n armeijalle luvan käyttää voimaa usa:n kansalaisiin usa:ssa joka on ennen ollut kiellettyä.Eli kohta niin Euroopassa kuin usa:ssa voi leimahtaa avoin sisällissota , ja se on kaikki täysin suunniteltua operaatiota. Ja kun tilanne menee tarpeeksi pahaksi ilmoitetaan kansalaisille että YK:n poliisi voimat/rauhanturvaajat tai YK:n oma armeija tulee turvaamaan kansalaisia joka saanee siinä epätoivon vaiheessa kansalaisten enemmistöltä jonkinlaisen hyväksynnän, ja näin kansalliset poliisivoimat/armeijat sivuutetaan tai sulautetaan osaksi YK poliisia/armeijaa.

  Ihmisille pitää nyt antaa tietoa että heitä ajetaan tarkoituksella toisiaan vastaan, ja se joka sen takana on, löytyy oman maamme johdosta sekä Mailmalta, suurin vihollinen on siis omat päättäjämme jotka haluavat synnyttää levottomuuksia tarkoituksella. Suomen päättäjät ajavat isäntiensä agendaa, ja isännät ovat sionisteja Suomen ulkopuolelta.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
  1. Täsmälleen.

   Vihollinen ei ole työkalu, eli ääliömuslimi ja/tai ääliöneekeri, vaan taustalla häärivä demoninen joukko (kyllä, juuri HE) ja tämän demonisen joukon lakeijat eli meidänkin maamme johtajat. Erityisen vastenmielinen ryhmä on demonien medialakeijaryhmä eli esim. YLE:n selkärangattomat eliittiä nuoleskelevat limanuljaskat. Näille limanuljaskoille terroristineekeri on jotakin käsittämättömän suurta ja ihmeellistä ja toisaalta omaa maatansa puolustava tavallinen valkoinen ihminen on näille ihmisraunioille pahin mahdollinen uhka.

   Kuvio on todellakin kristallinkirkas.

   Ylimmäisenä häärii globaalieliitin kansainvälinen sionistihaara, joka tekee kammottavaa työtään kansainvälisen mediansa, Hollywoodin ja omistamansa pankkilaitoksen kautta. Tämä epäihmisistä koostuva joukko demoneja ei kaihda mitään toimia suojatakseen omaa ryhmäänsä ja omaa suunnitelmaansa. Nimiä on turha mainita, kaikki tietävät nämä steinfeingoldbergzuckermacherman-tyypit. Ei mitään uutta auringon alla, sama verenperimä jo tuhansien vuosien ajalta. Samat metodit, sama kaava.

   Sen alla on vastenmielisin, helpoiten vihattava ryhmä omiamme, jotka viheliäisen rahan, muiden etujen ja ”hyvän ihmisen” maineen takia ovat myyneet kokonaisen kulttuurin, tuhansien vuosien työn ja samalla orjuuttaneet ihmiset, jotka ovat heidänkin hyvinvointinsa luoneet. Nämä ihmiset ovat vielä pahempia kuin ylin kerros globaalieliittiä, sillä globaalieliitti ei ole koskaan peitellyt toimiaan, he ottavat, minkä haluavat ja nauravat päälle. Heille me olemme mutaa, ihmiskunnan tomua, arvotonta massaa.

   Mutta nämä omamme. Miettikää heitä.

   Miettikää esim. europarlamentaarikkoja. Onko limaisempaa ihmisryhmää kuin nämä omahyväiset nollat, jotka eivät edes yritä esittää tekevänsä mitään valtaville ongelmille? Muistatteko esim. vihreiden europarlamentaarikkoja? Kuinka he puhuivat ”kestävästä kasvusta” ja ”luonnon suojelemisesta” ja ”ilmastonmuutoksesta” ja sen sellaisesta?

   Niin, mutta missä on nyt pieninkin, minimaalisinkin tolkku heidän puheissaan?

   Sitä ei ole. He kannustavat afrikkalaisia muuttamaan Suomeen. He haluavat maailman liikaväestön vierihoitoon Pohjolaan. Miljoonia mustia ja muslimeja kuluttamaan luontoamme antamatta mitään muuta kuin tolkuttomasti lisää mustia ja muslimeja. Ja miksi tämä? Koska se KANNATTAA Hatu Sassille juuri nyt. Koska Hatu Sassi on kohta vanha ja hän ei totisesti voi luottaa enää omaan yhteiskuntaansa, jollei hänellä ole paljon rahaa tilillä. Kaikki tietävät, että kaikki rahamme kuluvat jatkossa ääliömustien perseeseen. Se on fakta. Niinpä Hatu Sassit & Co. myyvät sielujaan, huutokauppaavat sielujaan saadakseen ihan ikioman eläkerahaston.

   Tämä kertautuu jokaisessa puolueessa, jokaisessa virassa. Elämme ehkäpä maailmanhistorian korruptoituneinta aikaa, itse asiassa kaikki päättäjämme ovat täysin korruptoituneita. Ha kaikki valehtelevat, koko ajan ja kaikesta, koska SIITÄ HEILLE MAKSETAAN. Jos he eivät valehtele, heille ei makseta.

   Niinpä parempi maailma tulee vasta silloin, kun jokainen valehteleva paskiainen pelkää astua oman kotinsa ovesta ulos. Kun nämä kankkoset ja kunkkuset tietävät, että heitä vihataan, koska he ovat koko ajan myyneet omaa kansaansa, huoranneet omaa maatansa saadakseen onnettomalle tililleen rahaa. Ja joukossa on, anteeksi vain, ah niin uskonnollisia johtajia (aivan niin, juuri se sössö ja se toinen sössö), joiden Jeesus on oma pankkitili. Suomen kansa helvettiin vilahtaa, kunhan vain kolikko omaan kassaan kilahtaa.

   Meidän vihollisemme ei ole ääliömuslimi, eikä ääliöneekeri, vaikka he tappaisivat joka päivä sata eurooppalaista. Ei, meidän vihollisemme on se ihmissaasta, joka on muuttanut turvallisen, vakaan, rehellisen, kovalla työllä rakennetun maamme huoraavien ihmisraunioiden johtamaksi kuvottavaksi valehtelijoiden klubiksi, jossa pahin ja surkein ihmisraunio nostetaan esimerkiksi ”hyvyydestä”.

   Historia rankaiskoon näitä surkimuksia ankarasti. Hyvin ankarasti.

   Plusääni(18)Miinusääni(3)
 5. Tossa yhessä kohdassa oli just se pointti. Ei vihaa åidä kohdistaa pakolaisiin ( vaikka niistä ei diggaiskaan), mut meidän mätäpääpäättäjät ovat tähän syyllisiä ja viha pitäisi kohdistaa ensin ja vain ensin heihin.

  Sen jälkeen nokipummit pois maasta!

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 6. Yksi asia on kuitenkin varma. Jos terroristijahtiin lähdetään, ”Ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan”.
  Yksistään se tyhmyys, joka nykyisessä Hallituksessa tiivistyy, on TERRORISMIÄ. Mielestäni on aika kaukaa haettua pitää tätä Nizzan tapausta ”Setuppina”, enkä ole ihmisenä kaikista hyväuskoisimmasta päästä. Maailmaa on katsottava Haukan silmin ja tehtävä näkemästään johtopäätökset, ja nimenomaan OMAT. Mitä enemmän ”puolestasi ajatellaan”, sitä lähempänä ollaan KOMMUNISMIA ja TOTALITÄÄRISTÄ järjestelmää.
  Islamistinen impulsiivinen sekopää, jossa vihasaarnat ovat tehneet sen, millä siihen pyritäänkin.
  Tämä ”kuorma-autonkuljettaja” huusi: ”Allahu Akbar” ja tyyräsi päin lihamassaa. Ehdotus HKL:lle: Nyt Muslimi Bussin kuljettajia rekrytoimaan kiireen vilkkaan, etenkin somppuja. Lisämausteena nämä ”touhunpojat” ehtivät vielä raiskaamaankin muutaman naisen ”ajellessaan” päin Kristittyä. ”Moniosaajia” kun ovat. Niinhän meille on kerrottu. Voi Jeesus!!!

  Plusääni(4)Miinusääni(3)
 7. Uskovaiset ovat aivovammaisia. Uskontojen pyhät kirjoitukset kehittymättömien idioottien paskatarinoita. Jos ihmiskunta joskus viisastuu ja uskonnot häviävät koittaa oikea rauhan aika.

  Plusääni(5)Miinusääni(7)
  1. No niin, nyt löytyi rehellisyyden, rauhan ja kansan pelastumisen helmi, kiitos! Reilu ja rehellinen asian tiivistäminen vei asian minulle perille. Sinä kuulut tänne, minä, uskovainen, en. Mikset ihmeessä ilmoittanut tuota yksinkertaista totuutta aiemmin tuolla tavalla ymmärrettävästi, olisin aiemmin vetäytynyt täältä ja muilta internetin foorumeilta! Annan toki tilaa viisaille ja kehittyneille rauhan ihmisille, ei siinä mitään. Toivottavasti muutkin häiriköt ymmärtävät vetäytyä täältä, että maa saadaan pelastettua rauhassa. Saattakaa toki, Magneettimedia, mv-lehti ja muut totuuden ja maan (ja Euroopan) pelastamisen sivustot ja foorumit, Suomi pelastumiseen ja rauhan aikaan. Jos yhdessä Magneettimedian toimituksen kanssa niin haluatte ja päätätte, poistakaa tänne kirjoittamani tarinat; eivät ne varmaan tänne sovikaan eivätkä alun perin ole sopineetkaan.

   Tapahtukoon normaalien ihmisten (tarkoitan ei-uskovaisten, joilla ei siis ole uskontojen pyhiä kirjoituksia) tahto, niin Suomessa kuin Euroopassa! Toteutukoon ateismi! Puhdistukoon (puhdistettakoon) Suomi uskovaisista aivovammaisista, uskontojen pyhistä kirjoituksista ja rauhan ja kehityksen estäjistä! Ja kun täällä ollaan, voidaan myös tiivistää: toteutukoon Magneettimedia! Näinhän asiat menevät suoraan ja kitkatta ja voitte viedä asianne päätökseen kuin rasvatut salamat.

   Ja nyt, teikäläiset: kynät savuamaan ja suut pelastusta levittämään! Turvotkoon Magneettimedia teikäläisistä!

   Plusääni(3)Miinusääni(4)
   1. V-I Laurio on portinvartija jonka tehtävänä on kristinuskon mustamaalaaminen räyhäämisellään,Laurion on alusta saakka on ollut henkilöpalvontaan mieltynyt ja jos joku ei alistu tähän henkilön palvontaa niin aunta nahoissaan.

    Eil V-I Laurio=Suomen Alex Jones

    Plusääni(3)Miinusääni(2)
    1. Jaaha, kommentoija (toisella nimimerkillä) siirsi rähinänsä tänne. ”Kristinuskon mustamaalaamiseksi” kommentoija kutsuu sitä, mitä esitin hänelle toisaalla (alla kolme kommentoijan kommenttia ja vastaukseni kuhunkin niistä; esitän ne täällä puolustuksesi syytösten johdosta):

     KOMMENTOIJAN 1. KOMMENTTI: Joku kommentoi että eliitti tarjoaa ratkaisuksi poliisivaltiota jossa kansalaisten valvontaa kiristetään ja aseet kerätään pois,Lampaita ollaan jos jos tähän suostutaan,Vastaan taistelu alkaa Euroopassa jossakin vaiheessa.

     https://totuusbloki.wordpress.com/2015/08/11/saatana-saapui-new-yorkiin/comment-page-1/#comment-2392

     VASTAUKSENI (SAMALLA MYÖS VASTAUS ERÄÄSEEN TOISEEN KOMMENTTIIN): Nimimerkkien (näillä ei ole oikeita nimiä) Juksattu ja Totuudenetsijä kaltaisten jumalattomien kansankiihotus ja sodanlietsonta leviää näköjään Magneettimediasta ja muilta jumalattomien sivustoilta tännekin. Koska he ovat jumalattomia, heillä ei ole realistista käsitystä todellisuudesta (jota siis hallitsee Jumala) ja he joutuvat puolustamaan sisällään vaikuttavaa perkelettä (syntiinlankeemuksessa koko ihmiskunta joutui perkeleen ja synnin orjuuteen) eli omaa itseään asein.

     Tuollainen kansankiihotus ja aseisiin tarttuminen ei poista Jumalan vihaa Jumalaa pilkkaavan, homoilevan, lapsia aborteissa liukuhihnalta murhaavan, Jumalan sanan vastaista naispappeutta harjoittavan, ryyppäävän, kirkot vesittävän ja jokapäiväisessä elämässä synneissä rypevän Suomen (ja Euroopan) yltä vaan kasvattaa sitä, jolloin Suomen tuhoutuminen vain nopeutuu ja saa lopullisen sinetin.

     Suomen yllä olevat vitsaukset ovat Jumalan rangaistus tämän röyhkeän ja Jumalalle kaikessa irvistelevän kansan syntien vuoksi ja myös kutsu parannuksen tekemiseen (parannus = sydämen katumus + sydämen usko, Joonan kirja 3. luku). Oikea tie päästä vitsauksista on parannuksenteossa lepyttää Jumalan viha, jolloin Jumala itse alkaa poistaa vitsauksia. Silloin Jumala myös antaa maahan oikean ja lujan esivallan, jonka tehtävänä on JUMALAN PALVELIJANA rangaista pahantekijöitä, niin paikallisia rikollisia ja vihollisia kuin ulkoisia rikollisia ja vihollisia, Room. 13:1-4. Yksin esivallalla on oikeus tarttua aseisiin vihollista vastaan. Jos joku asettuu esivaltaa vastaan ja ryhtyy omin voimin sotimaan, hän tuottaa vain itselleen tuomion, kuten mainittu raamatunkohta toteaa. Esivaltaa on lupa vastustaa vain kuin se käskee toimimaan vastoin Jumalan sanaa, Ap. t. 5:29.

     Koska jumalattomalla ei ole Jumalaa, hänellä ei ole puolustajaa ja hän joutuu hosumaan omin käsin ja omin asein, tajuamatta, että hänet ja hänen yrityksensä ovat hänen jumalattomuutensa vuoksi jo tuhoon tuomitut.

     Kristityille Jumala sanoo: ”Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: ’Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra’ (Room. 12:19).

     Jumalaton ei voi luottaa Jumalaan, ja siksi hän itse, omin käsin, tuhoaa itsensä (ja nyt Suomessa koko kansan).

     Valitettavaa.

     KOMMENTOIJAN 2. KOMMENTTI: Se olisi varmaan puna-armeijakin ottaa nöyrästi vastaan,Nyt vaan otetaan pakolaisia eurooppa täyteen ja eikä nosteta sormeakaan ollaan kuin ruotsalaiset käännetään poskea ja ja osoitetaan lähimmäisen rakkautta pakolaisille jotka ei halua muuta kuin orjuuttaa eurooppalaiset,Tätähän se kirkkokin nykyisin opettaa,Mitä tapahtui täyttäkää maa täytyykö hävitä kuin tuhka tuuleen jumala olisi jo meidät jo hävittänyt maan päältä jos se sen tahto olisi,Jumalan tahto toteutuu ei huru ukkojen.

     https://totuusbloki.wordpress.com/2015/08/11/saatana-saapui-new-yorkiin/comment-page-1/#comment-2397

     VASTAUKSENI: Eurooppalaiset ovat jo ytimiään myöten orjuutettuja, perkeleen ja synnin orjia, kuten Raamattu sanoo. Orjuudesta vapauttaa vain Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus. Perkeleen orjat (esim. Suomen kansan ja kaikki Euroopan kansat) Jumala hylkää ja heittää helvettiin. Mamutus on Jumalan rangaistus Euroopan joka kolkan täyttäville perkeleen joukkioille. En ihmettelisi yhtään, jos Jumala hävittäisi kaikki Euroopan kansat maan päältä, koska Euroopan kansojen elämä on niin jumalatonta, että täällä alkaa olla jo mahdotonta elää ja toimia ja julistaa pelastusta Jeesuksessa Kristuksessa. Ja voihan Jumala lähettää tänne hirmuisen tyrannin, joka Jumalan palvelijana teurastaa tämän saatanalauman.

     Rikollisia ja vihollisia rankaisemaan Jumala on myös asettanut esivallan (Room. 13:1-4), mutta Suomessa ei ole esivaltaa, koska kansa (saatanalauma) itse on oma esivaltansa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Saatanalaumahan ei koskaan rankaise itseään (esimerkkeinä laillistetut lastenmurhat ja homoilu). Tämä esivallattomuus alkaa olla jo äärimmäinen Jumalan rankaisu. Hukutte tavallaan itseenne – olette itse oma hirttonarunne.

     ”Posken kääntäminen” on sanottu vain kristityille (ei teille), ja heillekin vain heidän yksityisessä elämässään heidän sydämilleen, jossa ei saa olla vihaa. Jumalaton ei koskaan käännä, eikä voi kääntää, poskea sisimmässään. Ei pidä tulkita väärin Raamattua, jumalaton!

     Totta kai te jumalattomat alatte kapinoimaan jo sotimaan vihollisia vastaan, koska teillä ei ole Jumalaa. Kuitenkin esivallan sivuuttaessanne tuotatte itsellenne tuomion (Room. 13:2). Rynnätkää kaikin voimin, ja jonkinlaisia näennäisiä voittoja voitte maallisesti saavuttaakin. Lopulta kaikki kuitenkin vaipuu tuhoon (Jumalan varjelus ja suojelus puuttuu, eikä teitä turvaa mikään), ja lopulta hukutte ikuiseen helvettiin. Ei Poika turhaan tullut ja kuollut! Hänen pilkkaamisensa vie teiltä kaiken ja hukuttaa kaiken. Enkä ainakaan minä halua elää maassa, jota johtaisivat kaltaisenne perkeleet ja ylvästelevät saatanat. Jos joku luulee, että sana ”saatanalauma” on haukkumasana, niin Ap. t. 26:18 todistaa, että te elätte ”pimeydessä” ja ”saatanan vallassa”. Suomen kansa ON saatanalauma, ja sellaiset Jumala saattaa tuhota jo ajassa, jos ne tekevät elämisen maan päällä mahdottomaksi (kuten vedenpaisumuksessa Jumala tuhosi silloisen äärisyntisen ihmiskunnan Nooan väkeä lukuun ottamatta).

     KOMMENTOIJAN 3. KOMMENTTI: Raamatussa israelin kansa taistelee ruumiillisesti vihollisiaan vastaan,Nyt on kirkko ja huru ukot on joka jutun hengellistäneet ja väittää että nämä on hengellisiä asioita ja uskomalla vaan kaikki tapahtuu,Koskaan ei ole jumala pyyntöäni toteuttanut eikä ole muutoinkaan ottanut yhteyttä kuten on kaikille huijari saarnaajille jotka on itse juttunsa keksineet ja Euroopassa kun rähinät alkaa niin ei ne rukoilemalla lopu,Vaikka se kyllä vihollisille sopisi joka nytkin tekee passiivisista eurooppalaisista selvää jälkeä ja se mitä itselle tapahtuu on lopulta jumalan kädessä ei laurion tai muiden jotka tykkäävät pieksää suutansa.

     https://totuusbloki.wordpress.com/2015/08/11/saatana-saapui-new-yorkiin/comment-page-1/#comment-2401

     VASTAUKSENI: Vanhan testamentin aikana kyseessä oli teokratia. Jumala itse johti Israelin sotiin syntiin hukkuneita kansoja vastaan tuhoten ne. Ei kristinusko ole kuria, rangaistuksia, lakeja, kuolemantuomioita tai puolustussotia hengellistänyt vaan nimenomaan käskenyt:

     ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä SE EI MIEKKAA TURHAAN KANNA, KOSKA SE ON JUMALAN PALVELIJA, KOSTAJA SEN RANKAISEMISEKSI, JOKA PAHAA TEKEE” (Room. 13:1-4).

     Kristitty on siis esivallan alamainen, ja silloin hän voi toimia esivallan viroissa sotilaana, tuomarina, kenraalina, pyövelinä jne. Te (kansa) itse olette vesittäneet kaiken kurin, lait ja esivallan ja jopa itse ryhtyneet omaksi esivallaksi (demokratia) tuhoten esivallan juuretkin.

     Jumala on ottanut kaikkiin yhteyttä. Poika tuli ja kuoli puolestasi ja sovitti sinut Jumalan edessä (se tulee vain uskoa). Pojasta on kirjoitettuna sinulle ilosanoma Raamatussa, jossa Pyhä Henki (Raamatun kirjoittaja) vaikuttaa sydämessäsi katumuksen ja uskon.

     Jos suomalaiset olisivat kristittyjä, he saisivat omiin ja maansa ongelmiin heti avun:

     ”Totisesti, totisesti minä sanon teille (kristityille): joka uskoo minuun (Jeesukseen), myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö, ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen” (Joh. 14:12-14);

     ”Jos te (kristityt) pysytte minussa (Jeesuksessa) ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen” (Joh. 15:7).

     Jos Jumala ei ole kuullut rukouksiasi etkä ole saanut apua tai vastauksia, syy on yksinkertaisesti se, ettet ole kristitty, sydämesi ei puhdistunut uskossa Kristuksen sijaissovitukseen etkä niin ollen ole uudestisyntynyt. Jumala ei kuule katumattomia syntisiä:

     ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31).

     Ja jos et ole kristitty, olet matkalla helvettiin:

     ”joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:16).

     Jos olen suunpieksijä, voin olla täältä hyvin pois – häivyn. Kuuntele omaa ääntäsi.

     Plusääni(2)Miinusääni(3)
    2. Kyllä ”Suomen Alex Jones” ja ”kristinuskon mustamaalaaja” on tämä Magneettimedia ja sen kommentoijat. Kristinusko sivuutetaan totuuden perustana kokonaan, ja sitä pilkataan ja vääristellään yhteisvoimin.

     Jumala käskee poistumaan tällaisesta paikasta, joka kieltäytyy ottamasta vastaan Kristusta:

     ”Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomain neuvossa eikä astu syntisten teitä eikä istu, kussa pilkkaajat istuvat, vaan rakastaa Herran lakia ja tutkistelee hänen lakiansa päivät ja yöt!” (Ps. 1:1-2);

     ”Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä? Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa? Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: ’Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani’. Sen tähden: ’Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias'” (2. Kor. 6:14-18);

     ”Mutta minä kehotan teitä, veljet, pitämään silmällä niitä, jotka saavat aikaan erimielisyyttä ja pahennusta vastoin sitä oppia, jonka te olette saaneet; vetäytykää pois heistä. Sillä sellaiset eivät palvele meidän Herraamme Kristusta, vaan omaa vatsaansa, ja he pettävät suloisilla sanoilla ja kauniilla puheilla vilpittömien sydämet” (Room. 16:17-18);

     ”Jos joku ei pidä Herraa rakkaana, hän olkoon kirottu!” (1. Kor. 16:22).

     Plusääni(3)Miinusääni(3)
  2. Juuri tämä, että Suomen kansa on, uhkaavasta tulevaisuudesta huolimatta, Jeesuksen Kristuksen hylkäävä, Jumalan ulkopuolella oleva ja pysyvä kansa, siis kansa, joka (syntiinlankeemuksen peruina) on ”saatanan vallassa” ja ”pimeydessä” (Ap. t. 26:18), tekee Suomen tuhoutumisen ja sen kansan hukkumisen varmaksi. Kun ei ole Jumalaa (jonka yhteyteen tie on Kristus), ei ole apua. Jumalaakin kutsutaan (jopa täällä suomalaisella totuussivustolla!) idiootiksi, joka levittää paskatarinoita. Jumalan miehiä kutsutaan täällä aivovammaisiksi. Juuri tuo Jumalaa vastaan asettuva, myrkyllinen sydämen asenne vie Suomen väkisin tuhoon, tehtiin mitä tehtiin. Jyrkimpinä Suomen ja sen kansan tuhoajia ovat Magneettimedian ja mv-lehden kaltaiset saatanalauman totuussivustot (käytännössä kaikki totuussivustot), koska ne pyrkivät maan ja kansan pelastamiseen Jumalan Pojan ja Totuuden (Joh. 17:17) ulkopuolella, saatanassa (ihmiskunta joutui syntiinlankeemuksessa saatanan orjuuteen, joten luonnollinen ihminen on ”saatanan vallassa”, kuten yllä mainittu raamatunkohta sanoo). Mitä enemmän Suomessa on tällaisia Jeesuksen ja Isän Jumalan ulkopuolella toimivia ”totuussivustoja” ja mitä aktiivisemmin ja hartaammin ne ”maan ja kansan pelastamiseksi” (siis siellä hallitsevan saatanan pelastamiseksi) ahertavat, sitä nopeammin ja varmemmin maa ja kansa tuhoutuvat, hukkuen lopulta ikuiseen helvettiin. Surkea on tämä suomalainen demokratia ja sananvapaus, jotka ovat saatanan hirmutyranniaa ja saatanan sananvapautta – kaiken tuhoamista väkisin, kaikin voimin. Surkeaa on saatanalauman pyristely ilman Jeesusta Kristusta (Vapahtajaa), ilman Isää Jumalaa, ilman lohtua, ilman toivoa. Tekipä tämä saatanalauma mitä hyvänsä, se vain aiheuttaa yhä lisää tuhoutumista ja perikatoa. Julkeita ovat Suomen kansalaiset, kun he myrkyllisesti riehuvat kaikkialla ja sylkevät kaikessa elämässään myrkkyä Jumalan silmille, sydämessään kiroten, hampaitaan irvistellen. ”Yltympäri jumalattomat rehentelevät”, kuten Ps. 12:9 toteaa. Minulla ei ole mitään mieltä olla mukana kansan riehunnoissa, varsinkaan ”totuusriehunnoissa” tai ”maanpelastamisriehunnoissaan”, sillä kaikki tässä kansassa on saatanasta ja toteaa saatanaa ja tähtää saatanaan.

   Plusääni(1)Miinusääni(4)
 8. Globaalieliitti EI halua monikulttuuria siksi, että se olisi positiivinen tavoite, vaan siksi, että se LUO EPÄVAKAUTTA. Meidän junckerimme ja stillerimme ja hassimme ja orpomme eivät ole ”hyviä” ihmisiä, he ovat yksinkertaisesti ja vain aivan tavallisia mitättömiä oman etunsa ajajia. He ovat niitä ihmisiä, jotka uhraavat mitä vain saadakseen itselleen, omalle ryhmälleen, omalle perheelleen nyt ja heti rahaa, etuja ja muita paremman aseman.

  Globaalieliitille musta ja muslimi on kuin tomua, kuin maahanpoljettava. He nostavat nämä meidän kansojemme keskuuteen, jotta meidän ja heidän välilleen syntyisi viha ja jotta tämän kaaoksen keskellä globaalieliitti saa rauhassa ryöstää ja raiskata kaikki valkoiset maat.

  Miksi meillä olisi mitään ristiriitaa Mustan Afrikan Mustan kanssa? Ei meillä ole mitään riitaa hänen kanssaan. Mutta jos heitä roudataan tänne miljoonittain tuhoamaan meidän kulttuurimme ja meidän hyvinvointimme, niin simsalabim, syntyi viha ja kaaos. Ja sitten meitä voidaan syyllistää, meitä voidaan vainota. Meidät voidaan hävittää, jotta globaalieliitti saa rauhassa operoida. OPEROIDA, se on se sana. Katsokaa maailman kulttuuri- ja pankkieliittiä, puhumattakaan poliittisesta eliitistä. He haluavat saada vapauden OPEROIDA, he ovat rakentaneet OOPPERAN, jossa kaikki maailman maat palavat, sotivat, riitelevät, taistelevat. Tietenkin näillä epäihmisillä on sitten oma etninen kotimaansa, joka on muureilla, aidoilla ja ydinsukellusveneillä sekä Hellfire-ohjuksilla ympäröity. Sinne HE voivat mennä virkistäytymään, kunhan ensin ovat perustaneet HELVETIN meidän lapsiemme ja lapsenlapsiemme elettäväksi. Siellä he kertovat kaskuja likaisesta, kaaoksessa elävästä valkoisten maasta ja kaikilla on hauskaa, kaikki nauravat ja vertaavat omaa maataan siihen monikulttuuriseen helvettiin, jonka he saivat meille pystytettyä.

  Ja meidän nilkkimme juoksevat etunenässä hoilaamassa ”allas lika värde”, kuten ruotsalaiset lobotomiapotilaat. He eivät näe, kuinka tätä hokemaa jakava globaalieliitti nauraa heille, sylkee heidän päälleen ja solvaa heitä omassa piirissään, samalla ryöväten kaiken heidän maastaan, kaiken.

  Tämä globaalieliitti on se sama, joka synnytti bolshevismin ja sai tapettua kokonaisen kansan ja vielä nytkin, sata vuotta sen ”vallankumouksen” jälkeen, naapurimaamme, maailman rikkain maa luonnonvaroiltaan, kahlaa kurjuudessa. Miksi? Koska he alistuivat, koska heidän kansansa tapettiin, koska he pelkäsivät puhua, koska heidät haettiin kotoaan, jos he olivat eri mieltä.

  Tämä sama metodi, tämä sama kaava toimii nyt kuin kello EU:ssa ja ”vihapuheessa”.

  He OPEROIVAT.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 9. Kaikki tietävät hienon sanonnan: ”Johtaa edestä!”

  Tämä oli esim. Suomen sankarillisen armeijan salaisuus, kun se AINOANA maana maailmassa kykeni pysäyttämään (((bolshevikkiarmeijan))) ja säilyttämään itsenäisyytensä. Suomalainen upseeri ja sotilas johti edestä. Hän näytti esimerkkiä, hän johti edestä.

  Verrataanpa tätä nykyiseen suvaitsevaan eliittiimme ja myös globaalieliittiin.

  Meidän oma pikkupaskaeliittiimme johtaa bunkkerista takaa ja vaatii kovaäänisten avulla kansaa syöksymään eteenpäin murhaavaan tulitukseen, jonka lopputulos on selvä: kaaosta, turvattomuuttaa, menetetty teollisuus, massoittain maahanmuuttavia lukutaidottomia ääliöitä ja lopuksi varma tuho.

  Kun kansa joutuu suojattomissa juoksuhaudoissa väristen uhraamaan lastensa tulevaisuuden kouluihin, joissa opetus on monikielinen farssi ja jossa suurin ääliö saa opettajan loputtoman ja jakamattoman huomion taaten samalla sen, että kukaan ei saa kunnon opetusta, niin bunkkerieliitti lähettää lapsensa kouluun, jossa vaadittua monikulttuurisuutta on varmasti vähiten. Eli johtaja suojaa itsensä, varmistaa turvallisuutensa ja samalla lähettää kansansa juoksemaan varmaan tuhoon ja lopuksi esiintyy television keskusteluohjelmassa ah niin hyvänä ihmisenä, suvaitsevana ja moniarvoisena, ah hän ei itsekään oikein ymmärrä, kuinka hyvä hän oikein onkaan.

  Kun kansa menettää työpaikkansa ja satoja vuosia rakennetun turvallisen maansa ja joutuu hyökkämään kiinalaisia orjapalkkalaisia vastaan kalliista huippuverotetusta asunnostaan loputtomien ”ilmastoverojen” lisäksi niin eliitti asuu turvatuilla alueilla, joissa ei neekeriä näy kuin nurmikkoa leikkaamassa. Ja tämä bunkkerieliitti ei menetä koskaan mitään, sillä jos kokonainen teollisuuden toimiala menetetään niin bunkkerirotta ei tiedä siitä mitään, sillä hänen toimeentulonsa tulee SUVAITSEVAISUUSTEOLLISUUDESTA, hän tuottaa SUVAITSEVAISUUSHYVÄÄ. Hän on media-alalla, SPR:ssä, Migrissä, hän on EU:n byrokratiarotta, MEP, kansanedustaja, hän on VEIKKAUS-rotta RAY-rotta. Heidän virkojaan tulee koko ajan lisää, heidän virkoihinsa ei mikään miljardimäärä ole koskaan liikaa, kun samalla vanhuksemme lojuvat vaipoissaan ja PITÄÄ SÄÄSTÄÄ.

  Niin, ja sitten on YMPÄRISTÖ-rotta, se ah niin tiedostava, monesti vihreä, joka vaatii meitä tinkimään kaikesta, jotta ”ekologinen jalanjälkemme” olisi pienempi. Me siis tingimme kaikesta, jotta ympäristömme säästyisi. Näin tämä rotta neuvoo etulinjassa kyyhöttäviä kansalaisia. Ja samalla tämä samainen rotta vaatii maahamme satojatuhansia ja Eurooppaan miljoonia ja taas miljoonia mustia elämään yhteiskuntamme siivellä. Tämä tuhoaa lopullisesti kaiken pienimmänkin järjen ekologisesta ajattelusta. Kantaväestö säätää elämäänsä tuhansien pienten ”parannusten” avulla ja sitten joukkoon tuodaan tonnin kasa paskaa ja vot! Sille ei voi mitään, se on nyt pakko, mutta muista, perkele, pistää lasipullo eri paikkaan kuin muovipullo. Näin puhuu bunkkerivihreä.

  Maatamme johtavatkin rotat bunkkereissaan. Heillä on kohta EU:n tyyliin omat kauppansa, omat pankkinsa, omat koulunsa, he ovat johtajiamme. He johtavat bunkkerista.

  Kansamme saa elää monikulttuurisessa helvetissä ja syöksyä leipänsä perässä aina vain huonommilla palkoilla, aina vain surkeamman tulevaisuuden odottaessa, mutta samaan aikaan eliitti juhlii suvaitsevaisuuskiimassa, rahaa tili pullollaan, kauniit lapset eliittikouluissa, naama aina median huomionkohteena.

  Näin tekevät meidän ikiomat rottamme.

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
  1. Ei kyennyt pysäyttämään. Sinunkin julistuksesi on bolshevikkikiihotusta. ”Eliittisi” ja ”globaalieliittisi” = ”kapitalisti”, ”kansanvihollinen”.

   Kansakiihotuksesi on vajonnut jo naurettavalle tasolle. Naurattaa.

   Jos julistaisit oikeaa julistusta, julistaisit maan etunenään suomalaisia johtamaan Jumalan, joka kokoaa joukkonsa Jeesuksessa Kristuksessa: ”Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan” (Ilm. 19:15).

   Kristuksella on KAIKKI valta, mikset julista oikeaa päällikköä?

   ”Minulle (Jeesukselle) on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä” (Matt. 28:18);

   ”hän (Isä Jumala) herätti hänet (Jeesuksen Kristuksen) kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaista nimeä, mikä mainitaan, ei ainoastaan tässä maailmanajassa, vaan myös tulevassa. Ja kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle” (Ef. 1:20-22).

   Bolshevikit hylkäsivät Jeesuksen Kristuksen. Niin teet sinäkin.

   Miksi hylkäät oikean Päällikön ja jätät suomalaiset heitteille, vihollisten armoille?

   Plusääni(4)Miinusääni(8)
   1. Kyllä pysäytti Isä Aurinkoisen miehityshaaveet, joka kuvitteli tulevansa kahdessa viikossa Helsinkiin voitonparaatiin. Turha lässyttää Laurio, sinun ”sankaruutesi” kulminoituu suomalaisten mollaamiseen. Minulla on oma mielipiteeni, mitä sinä palvot, mutta jääköön sanomatta.

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
    1. Ei pysäyttänyt. Sinäkin pääsit tänne.

     Enkä minä ”lässytä”, ”mollaa” tai ”palvo”, sillä minä olen kuollut:

     ”sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä” (Room. 6:7);

     ”Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20).

     Vai onko tarkoituksesi puhua Kristukselle?

     Plusääni(3)Miinusääni(5)
  2. Tästä teemasta tulee mieleen Talvisodan outo tausta. Tahvanaisen kertomuksista jo voi päätellä, että Suomen johto piti yhteyttä Staliniin ja oli ajan tasalla lähes kaikesta. Selvästi Stalin soti tahallaan buonosti ainakin suurhyökkäykseen asti. Muistamme urkrainalaisen valiodovisioonan tuhoutumisen omituisesti ym. kummallisuudet. Tuntuu siltä, kuin Stalin olisi halunnut pitää sotaa yllä ja tarjota näin verukkeen länsivalloille edetä Norjaan. Ehkä Stalin ei ollut ollenkaan uskonut saavansa Suomea hatuunsa silloin. Saksa ei olisi siihen suostunut, kuin ehkä silloin, jos Suomi olisi järjettömästi jättänyt rauhan tekemättä. Tietenkin puutteellisesti aseistettu Suomen armeija taisteli hyvin kunniakkaasti ylivoimaa vastaan. Stalinilla oli tie auki Helsinkiin maaliskuussa, joten vain rauha pelasti Suomen. Rauhaan Stalnin pakotti Hitler. Siis Hitler tarvittiin mukaan tprjumaan puna-armeijan puolikkaan hyökkäys, joka saattoi olla jopa kokonaan tarkoitettu epäonnistumaan helmikuuhun saakka. Jos maihinnousu oliis onnistunut Norjassa, oliis saattanut olla edessä Puna-armeijan marssi Helsinkiin. Puheet kahden viikonkeikasta olivat tietenkin lavastusta. Vain Stalin tiesi totuuden ja pinei lähipiiri.

   Vuona 1944 Stalin ei yrittänyt vallata koko Suomea. Joukkoja vedettiin pois jo Viipurin tultua vallatuksi. Vain pienehköt joukot suhteellisesti jatkoivat toimintaa. Niiden katsottiin tulevan joka tapauksessa torjutuksi. Suomalaiset eivät onnistuneet motittamaan hyökkäysjoukkoja Talissa, vaan panssaridivisioonan jäänteet tuhoutuivat ym. erinomaiset joukot. Ilmeisesti puna-armeijalla oli juuri tarkoitus houkutella suomalaiset yrittämään saartoa ja sitten kuluttaa niitä. Näin sanoo tiedustelujohtaja U. A. Käkönen (Miehityksen varalta/1970).

   Vuonna 1944 Suomen ”pelastaja ”oli USA:n johtoeliitti, joka totesi neuvonpidossaan, että Suomen miehitys ja bolshevisointi johtaisivat liialliseen N-liiton ja kommunismin maineen huononemiseen etenkin Skandinaviassa. Suomi oli jätetty idän ja lännen väliin voitajien neuvottelupöydissä. Suomen katsottiin Lännessä käyneen erillissotaa ja Suomen kanssa voitiin tehdä siten rauha.

   Suomi hävisi sodan, mutta Tahvanaisen ja Hautamäen kirjojen paljastamat asiakirjat kertovat johdon olleen koko ajan vihollisen puolella.Ilmeisesti Mannerheim halusi pelastaa osan rappari-Suomea osaksi Länttä. Ryti palveli isäntääns rapparieliittiä Pienen maan oli kai pakko valita vahvemmalta näyttänyt blokki. Sellainen ei voi olla oikeastaan minkään oikean asian puolella, jos siis lähes koko muu maailma on pimeiden kommunistivoimien vallassa. Suomi oli siis koko ajan FDR:n ja Churchillin leirissä eli vain erilaisten kommunistien puolella. Tai oikeastaan samaa porukkaahan ne olivat, mutta toisen bolsujengin piirissä kaiki näytti houkuttelevammalta tulevaisuudessa. Kansallissosialismia ja fasismia rapparijohtomme vihasi jo periaatteesta. Ilmeisesti Mannerheimissakin oli jotain mätää. En oikein tiedä, oliko hän lintu vai kala vai siltä väliltä. Ilmeisesti siltä väliltä ja valitettavasti ehkä jotain kansainvälistä eliittipiiriä ja siis mahdollisesti pimeäää tai rajoittunutta hänkin.

   Suomen johto siis pelasi kommunistien pussiin ja laittoi tietenkin kaikki munat yhä törkeämmin yhteen koriin sodan lopussa. Tähän liittyy erittäin ikäviä asita v. 1944. Kaikki lukemani on saanut minut siihen lopputulemaan, että maamme johto syyllistyi rikolliseen konspiraatioon ja uhrasi lopulta tahallaan divisioonakaupalla miehiä vihollisen vaatimuksesta. Selvästi suurhyökkäys ignoroitiin ja otettiin muka yllätyksenä. Siis nimenomaan sen luonne, vaikka saksalaisetkin olivat selvittäneet kaiken ja tiedustelu. Miehet jätettiin etulinjaan vielä 9.6. alkaneen tunnusteluhyökkäyksen jälkeen. Kuin sovitusti sitten Suomi joutui peräytymään ja tyhjentämään Itä-Karjalan. Talvelaa piti patistaa pois Aunuksesta jättämällä selväsyti uhkaava maihinnousu Viteleessä torjumatta riittävillä joukoilla. Tältä selvästi vaikuttaa. Viipurin puolustajat eivät saaneet ammuksia ja joukkoja oli vähän. Mannerheimin on ollut pakko olla tässäkin mukana, vaika hän nimitti kaupungin menetystä skandaaliksi. Mannerheimia säästellään tässäkin maineeltaan ja teeskennellään koko katastrofin 1944 olleen kenraalien ylimielisyyden syytä. Todellisuudessa siis NL laskettiin tahallaan Viipuriin ja suunnattomia määriä sotilaita tapatettiin tahallaan. Hintana USA:n ja Stalinin kanssa vehkeilystä näin siis Suomi kai sai pitää kulissi-itsenäisyyttä sodan jälkeen ja siis pääsi ”idän ja lännen väliin”. Itä-Karjalaankin pyrki niin vähän joukkoja, että ne tulivat sitten torjutuksi jo U-asemassa ja Ilomantsissa. Kaikki vaikuttaa osaksi lavastukselta.

   Näin siis Suomen johto luovi maan osaksi Länttä, mutta Länsi oli osa samaa kommunistisen globaalieliitin mädätysaluetta kuin itä, jossa päitä pudotettiin urakalla ja juurittiin kaikki terve tällä tavoin. Suomen kansa psyykattiin samalla rauhan kannalle, jotta sitä sitten amerikkalaisten kommunistien kanssa päästiin mädättämään kohti lopullista tuhoaan, jonka aika on nyt.

   Alemmat upseerit johtivat suomalaisia edestä, mutta kenraalit eivät. He pimittivät tiedustelutietoja ja löivät laimin puolustusesteiden rakentamisen. He estivät varautumasta hyökkäykseen ja säätelivät kirjoituspöydistään ja komentokeskuksistaan käsin ammusvirtoja. Hajottivat panssaridivisioonan ja sabotoivat sen vastahyökkäyksen Kuuterselkään ym. Mielestäni tässä ollaan valittu rikollinen toiminta kansaa vastaan kuviteellisen maan edun nimissä. Kuin eliittisotilaat olisivat jo olleet suomalaisten yläpuolista eliittiä tai heidät määrättiin toimimaan näin. Kyseessä eivät ole sotavirheet, vaan mielestäni maanpetturuus tms. rikolisuus. Suomen johto ja armeijan johto toimivat koko sodan ajan kommunistien pussiin idässä ja lännessä ja siis toimivat Saksaa ja kaikkea tervettä ja oikeaa asiaa vastaan. Suomen kansa oli tervettä ja sitä vastaan alettiin mädätystoiminta jo heti 1918, kun ”demokraattiset” voimat saivat hegemonian ja aloittivat vasemmiston hyysäämisen. 1930-32 nationalistien tappio oli selvä. Tästä lähtien rapparieliitti on maassamme vain mädättänyt ja tuhonnut kv. isäntiensä käskystä. Mannerheim alistui heidän aseenkantajakseen.

   Sylettää lukea ylistysjuttua kenraali Heinricsista uusimasta Vapaussoturi-lehdestä. Minua on alkanut ällöttää tämä Mannerheimin ja Paasikiven kenraali yhtä paljon kuin Airo ja Laatikainen. Kansalle ei kerrota oikein mistään mitään totta ja kaikki keskustelu on naurettavaa mädättämistä jollain lastentason jutuilla. Koko maa on vääntänyt Rytistä saksalaismielistä, vaikka tämä oli vapaamuurari ja erkompi kuin Erkko lähes ja toisaalta naurettavaan tyyliin erillissotaa tyhjäksi käsitteeksi vastoin kaikkia tosiasioita. Voittajien propagandan avulla väännetään länsimaita Talvisodan lopettajiksi ja puna-armeijaa ja Stalinia ylimielisiksi. Olisi aika syvällisesti tutkia se, kuinka riippumaton Suomi on ollut kautta aikojen ja missä määrin eliitti on palvellut tuntematonta tahoa. Olisi aika vaatia totuutta, mutta se ei tunnu ketään kiinnostavan. Pikemminkin eri kuppikunnat nuolevat samaa isäntää edelleen teeskennellen isänmaallista tai edistyksellistä vasemmistoa toinen toistaan typerämpien esitysten kanssa.

   Plusääni(13)Miinusääni(0)
   1. https://www.youtube.com/watch?v=ZOJIAFp27Qo

    Tietenkin uusi maailmanjärjestys oli totta jo 1918 ja myöhempi oikeistoliikehdintä tavallaan kapinaa, joka kukistettiin sitten viimein suurella sodalla. Ei ihme, että painetta suuntautua Iso-Britanniaan ja Ranskaan ja toisaalta USAan päin oli. Tietenkin nuo rapparit ja erkot olivat hirveitä k**päitä tai täysiä kätyreitä.

    Asiasta toiseen, tuossa GGoddess servaa tuonenjoutsenet ym. Aika hirveitä muuten, kun esim. ovat vuoden 1944-45 saksalaisia teurastaneiden pimeiden voimien puolella ja ranskalaisten naisten nöyryyttäjien. Heitä muuten tosiaan murhattiinkin suuria joukkoja eikä vain pahoinpidelty ja häväisty. Molemat eivät tunnu tietävän edes pahoinpitelyistä, koska jostain syystä murhat ja pieksemiset on salattu.

    Kuuntelin tässä myös Deanna Spingolan uuden haastattelun (Wisen haastattelu). Siinä Spingola vieläkin kaipaa selviksi pettureiksi osoittautuneitaVeronica Clarkia ja Martinia takaisin. Hän syyttää nimiä mainitsematta erinäisiä tahoja heidän targetteeraamisestaan. Todellisuudessa nuo petturit olivat lähes jokaisen kimpussa jo teeskennellessään revisionistia tai valkoista nationalistia. Clark ei sellaista teeskennellyt, mutta revaria kyllä. Tosiasiassa Clark itse vainoaa esim. juuri näitä Renegaden tyyppejä ja etenkin GGoddessia, joka omalla nimellään uskaltaa esiintyä rohkeasti totuuden puolesta. Hän ei suinkaan ole vaiennut, vaan on siis avoimesti vihollisen puolella. Myös Rodney Martin jatkaa esim. näiden tyyppien vainoamista, vaikka on siis lopettanut vanhat aatteensa. Wayne Pranten sivut ovat myös pimentyneet. Hänkin jaksoi aina vain haukkua ”uusnatseja” joka käänteessä. Ilmeisesti nykyinen ihmisvaelluskaan ei hänen mielestään ole niin suuri katastrofi. Vaikka hän ei suoraan haukkunut rasismiksi kansallisen identiteetin puolustamista, niin omituista käytöstä oli juuri uusnatsien ym. näkeminen suurena ongelmana ja toisaalta nahistelu valkoisten nationalistien kanssa. Hän ehkä oikeutetusti paheksui omaa kohteluaan esim. Prothinkin taholta, mutta muisti aina valittaa myös Clarkin puolesta. Kun Yeager paljasti epäilyttäviä asioita Prantesta, tämä lopetti bloginsa kirjoittamisen ja nyt siis katosi kokonaan. Vastareaktio oli tosi naurettava ja ikään kuin paljastuneen rikollisen. Aivan kuin Martinin reaktio Yeagerin esityksiin.

    Spingola on tosiaan markkinoinut näitä kaikkia ja myös Martinezia (ZCF), joka myös petti aatteensa ja alkoi Clarkin kanssa haukkua kaikkia revisionistejakin ja syyttämään Hitleriä sodasta. Myös Martin on tehnyt ohjelmia Clarkin kanssa ja haukkunut valkoisia nationalisteja. Piiri pieni pyörii. Spingolalla on hyvät puolensa, mutta hän käyttäytyy liian omituisesti, jota häneeen voisi luottaa. Sandy Hookin suhteen hän saarnaa uskoa viranomaisiin ja valtamediaan yhdessä sionististen renegaattien (Ilmoittaneet olleensa ennen ”salaliittoteoreetikkoja”) kanssa.

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
 10. Pistää juuri nyt sen verran pahasti vihaksi, että pitää kirjoittaa heti aamutuimaan.

  Tämä globaalieliitin limainen iljetys eli Manuel Valls kehotti Nizzan verilöylyn jälkeisessä puheessaan ranskalaisia ”tottumaan terroriskuihin” ja ”heidän (ranskalaisten) on opittava elämään terrorismin kanssa”.

  Niinpä minä kehotan tässä juutalaisvaltion juutalaisia näin:

  ”Oppikaa, israelilaiset, elämään terrorismin kanssa!”

  Mitä siinä urputatte, avatkaa rajanne, olkaa ihmisiä. Jos joku palestiinalainen hyökkää juutalaisvaltiota vastaan niin se johtuu siitä, että ette ole integroineet häntä, kansanne on rasistinen häntä vastaan, ette ole kotouttaneet häntä, ette ole antaneet hänen olla mukana yhteiskunnassa, sanalla sanoen, olette rasistisia paskoja!

  Ja vielä, tämä kulttuurimarxistinen sonta ympäri Euroopan oli heti vaatimassa heidän paskasomessaan, että ”lasten kuvia ei saa näyttää, se ei ole soveliasta” jne. Näin siis kun vieras tappaa meidän kansaamme.

  Mutta kun se sopi näiden kulttuurimarxistipaskojen omaan suunnitelmaan niin kaikki muistavat, kuinka rannalle huuhtoutuneesta lapsesta tuli some- ja mediaikoni.

  Näillä kansaamme tuhoavilla sontaläjillä ei ole moraalia, ei mitään, ei edes sielua. Ha sallivat meidän lapsiamme tapettavan ja ainoa viesti heiltä meille on ”Tottukaa tähän, oppikaa elämään tämän kanssa!”

  Mutta nämä verellä kirjoitetut pilkkasanat jäävät elämään ja ne otetaan vielä esille, ennen kuin köysiä rasvataan..

  Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat