Noam Chomskyn yhteydet Jeffrey Epsteiniin – Chomsky on sionisti

Jeffrey Epstein oli hyvin kuuluisa juutalaispedofiili, jonka jättämästä jäämistöstä paljastunut kalenteri on aiheuttanut kiusallista pelkoa globaalin juutalaiseliitin piireissä. Kalenterista ilmenee se, kuinka kiinteästi Epstein oli yhteydessä johtaviin kansainvälisiin juutalaisiin pankkiireihin, akateemisiin guruihin ja poliitikkoihin. Yhteyksien pitäminen ei lakannut edes pedofiilin vankeustuomion jälkeenkään. 

Epstein tietysti tapasi rikollisen historiansa aikana tuhansia ihmisiä, eikä heidän nimiensä esiintyminen mainitussa yhteydessä sinänsä ole osoitus laittomuudesta. 

Epstein oli tehnyt yhteistyötä Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kanssa. Hän oli parittanut lapsiprostituoituja maailman vaikutusvaltaisimmille henkilöille sekä samalla kuvasi raiskaukset, jotta videoita voitaisiin tulevaisuudessa hyödyntää poliittiseen painostukseen. Epsteinin lähipiiriin, ja hänen luonaan vierailleisiin, lukeutuivat muiden muassa Israelin entinen pääministeri Ehud Barak ja Israelia ylistävät yhdysvaltalaispresidentit Bill Clinton ja Donald Trump.  

Epstein teki ”itsemurhan” vankilassa ennen viimeisintä ihmiskauppaoikeudenkäyntiään. ”Kuin ihmeen kaupalla” vankilan valvontakamerat olivat epäkunnossa juuri ”itsemurhan” aikana, minkä vuoksi monet epäilevät, että Epstein tosiasiassa murhattiin eliitin suojelemiseksi. Epsteinin tiiviit siteet juutalaisvaltion korkeimpaan johtoon ovat jo vuosia olleet kiusallinen teema globaalin sionistiyhteisön kannalta, eivätkä tuoreet löydökset ainakaan paranna tilannetta. 

Woody Alleni ja Noam Chomsky 

Kalenteri vahvistaa jo aiemmin julkisuuteen saatetun tosiasian siitä, että Israelin entinen pääministeri Enud Barak ei sukupuoliselta kieroutumaltaan kyennyt pysyttelemään erossa Epsteinin palveluksista pitkiä aikoja. Kalenteri valottaa lisäksi entuudestaan tunnettua suhdetta Epsteinin sekä muistakin pedofiilikohuista tunnetun juutalaisen elokuvaguru Woody Allenin välillä. 

Kalenteri tarjosi kuitenkin hätkähdyttävän uutisen, jonka mukaan Epstein oli myös pedofiliatuomionsa jälkeen tavannut toistuvasti globaalin vasemmiston merkittävintä ideologista gurua, nimittäin anarkistiakateemikko Noam Chomskya.  Chomskylta kysyttiin, miksi hän järjesti salaisia tapaamisia tuomitun pedofiilin kanssa, niin juutalaisakateemikko ilmoitti tahtoneensa vain keskustella Epsteinin kanssa maailmanpolitiikasta. 

”Tunsin Epsteinin ja tapasimme silloin tällöin,” Chomsky myönsi medialle. Eräässä tapaamisessa myös pedofiili-Allen osallistui illalliselle Epsteinin ja Chomskyn kanssa. Mukana oli tuolloin lisäksi Allenin tytärpuoli, jonka kanssa Allen on mennyt naimisiin. 

Sinänsä pelkästään Epstainin tapaaminen, ilman mitään laittomuutta, ei ole rikollista. Joskin herää kysymys siitä miksi tällaista perverssiä tyyppiä on täytynyt tavata, ja saattaa siten maineensa huonoon huutoon?

Epstein, Rothschild, Goldman Sachs, CIA ja Valkoinen talo

Niin ikään kalenterista paljastui yli kymmenen tapaamista Epsteinin ja maailman pahamaineisinta juutalaista pankkiirisukua edustavan Ariane de Rothschildin välillä. Rothschildit ovat kontrolloineet maailman politiikkaa jo satojen vuosien ajan koronkiskontaan perustuvan pankkitoiminnan avulla. 

Ariane de Rothschild toimi Sveitsin Rothschild-pankin hallituksen puheenjohtajana, hänen pitäessään salaisia kokouksiaan Epsteinin kanssa. The Wall Street Journalin mukaan globaalia pedofiiliverkostoa ylläpitäneen Epsteinin ja globaalia koronkiskontaverkostoa ylläpitävän Rothschildin suvun välillä oli ”vahvat ja pitkälle kehittyneet finanssisiteet”, jotka ulottuivat myös Barack Obaman Valkoiseen taloon sekä rikolliseen Goldman Sachs ‑juutalaispankkiin. 

Rothschild auttoi Epsteiniä jopa etsimään itselleen uutta ”naispuolista assistenttia”, joten ihmiskauppa näyttää olleen kaksisuuntaista. Juutalaisilla oli hyvä syy uskoa rikostensa pysyvän salaisina, sillä myös tiedustelupalvelu CIA:n nykyinen johtaja William Burns on paljastunut Epsteinin yhteistyökumppaniksi. 

Chomskyn yhteydet Jeffrey Epsteiniin sekä  Ehud Barakiin  

Kevin Barrett oli sattunut näkemään kesällä 1992 Manufacturing Consent, nimisen dokumenttielokuvan, jonka ensi-ilta oli ollut San Franciscon Castro-teatterissa. Se elokuva muutti elämäni, Barrett sanoi. Siinä esiteltiin Noam Chomskyn, ansioituneen kielitieteen professorin, analyysi yhtiöiden mediapropagandasta. 

Dokumenttielokuvan vaikutus minuun oli niin valtava, että päätin liittyä näiden akateemisten kapinallisten joukkoon, vastustamaan heidän rinnallaan Yhdysvaltain imperialistisia tavoitteita, toteaa Barrett. Halusin, kuten akateemiset, vakuuttaa ihmiset johdonmukaisella järkeilyllä ja todisteilla ymmärtämään Yhdysvaltojen globaalin valtapolitiikan mielettömyyden, ja auttamaan Washingtonia palaamaan imperialismin vastaisille juurilleen. 

The truth seeker –sivuston mukaan Chomsky on vakuuttunut esimerkiksi siitä, että Yhdysvaltojen 35 presidentin J. F. Kennedyn murhaamisen taustalla oli salaliitto, eikä yksittäisen häiriintyneen ihmisen teko, kuten virallinen kertomus yrittää väittää. Mutta Chomskyn mielestä sillä ei ole väliä, kuka Kennedyn murhasi, sillä se ei ole muuttanut politiikkaa. 

[Chomsky on tässä tapauksessa täysin väärässä. Nimittäin murhaamalla Kennedyn, joka tiesi Israelin ydinaseista, sionistit onnistuivat salaamaan Israelin ydinaseet ja niiden jatkuvan varustelun. Israelin hegemoninen asema Lähi-Idässä on siis vahvistunut, mikä on tietyn kaltainen poliittinen muutos. Mikäli Kennedy olisi saanut elää, olisi hän paljastanut Israelin ydinaseet. Suom. huom.

Toisaalta ihmetystä herättää, tai ei herätä, Chomskyn suhtautuminen Palestiinan kysymykseen. Chomsky on verbaalisesti antanut ymmärtää tukevansa palestiinalaisten kärsimyksiä sekä myöntänyt palestiinalaisten vaatimusten oikeudenmukaisuuden. Mutta tästä huolimatta hän on tehnyt Palestiinan asian tyhjäksi, äänekkäästi vastustamalla ja estämällä palestiinalaisten kaksi lupaavinta strategista tavoitetta: boikottia (Israelin määräysvallan kaventamiseksi) sekä pakotetoimia. Nämä pakotetoimet ovat liikkeitä ja kampanjoita, joiden tarkoituksena on paljastaa sionistien määräysvalta Yhdysvaltojen Lähi-idän politiikassa. 

Chomsky paljastuu sionistiksi sekä Israelin tukijaksi siitä huolimatta, vaikka hän on osoittanut, että Yhdysvallat omaa häirikkövaltion luonteen, ja että Washingtonin maailmanvallan tavoittelusta on koitunut uhka omalle kansalleen ja tietysti muulle maailmalle. Yllä mainittuun paljastumiseen liittyvät asiat ovat todennäköisiä, sillä The truth seeker –sivuston mukaan, kuten ennakolta jo todettiin, Chomsky oli toistuvasti tavannut silloista seksuaalirikoksista tuomittua Jeffrey Epsteinia. Lisäksi näissä tapaamisissa oli ollut mukana Israelin entinen pääministeri Ehud Barak, joka oli helvetillisessä kiihkossaan käyttänyt Epsteinin palveluita. Niin ikään The truth seeker –sivusto väittää, että Ehud Barak oli päätekijä New Yorkin WTC-torneihin ja Pentagonin rakennukseen kohdistuneisiin 11. syyskuuta 2001 tapahtuneisiin iskujen sarjaan.  

Lopuksi 

Chomsky ei ole taistellut terroristivaltio Israelia ja globaalia juutalaismafiaa vastaan. 

Chomsky on kylläkin tuonut esille Yhdysvaltojen vaarallisuuden muulle maailmalle, mutta hän ei ole esittänyt sitä oleellisinta asiaa, nimittäin sitä, että juutalaismafia kontrolloi täysin Yhdysvaltoja ja myös Euroopan unionia. Tämä tosiasia voidaan havaita Yhdysvaltojen ja Israelin suhteesta, sillä Yhdysvaltojen tärkein prioriteetti on maailmanrauhalle uhaksi muodostuneen terroristi- ja roistovaltion Israelin vuosittainen aseellinen ja taloudellinen tukeminen.  Chomsky ei ole julkituonut sitä, että ydinasevaltio Israel on todellakin uhka maailmanrauhalle, sillä Israel on juutalaismafian eli Siionin viisaiden päämaja ja pesäpaikka. Näistä asioista mainiona lähteenä on muiden muassa  Radio Islam –sivusto.   

Markku Juutinen 

Lähteet 

Lapin, Andrew (1.5.2023). JTA. Noam Chomsky, Ehud Barak, Leon Botstein and a Rothschild are among the names on Jeffrey Epstein’s newly uncovered calendar. https://www.jta.org/2023/05/01/united-states/noam-chomsky-ehud-barak-leon-botstein-and-a-rothschild-are-among-the-names-on-jeffrey-epsteins-newly-uncovered-calendar  

JP O’ MALLEY (26.7.2021). THE TIMES OF ISRAEL. For writer who broke Epstein case, a rumored Mossad link is worth digging into. https://www.timesofisrael.com/for-writer-who-broke-epstein-case-a-rumored-mossad-link-is-worth-digging-into/  

The truth seeker (6.5.2023). Chomsky’s Ties to Jeffrey Epstein—and Suspected 9/11 Mastermind Ehud Barak—Exposed. https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=268531  

Radio Islam. Judisk makt i USA. http://islam-radio.net/islam/svenska/svensk.htm#usa  

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat