Northern Tracey: Jäykkäkouristus on rokotteen aiheuttama myrkytys

Suomennan (osin referoin) Northern Traceyn artikkelin Ever Stood On A Rustry Nail?

Omat huomautukseni hakasuluissa.

Oletko koskaan astunut ruosteiseen naulaan? Minä astuin v. 2018. Se meni suoraan sisään. Hyvin kivulias, ja jouduin ontumaan viikon ajan. Sainko jäykkäkouristuksen (tetanuksen). En saanut.

He todella saivat paljon hyötyä tuosta ”jäykkäkouristus on ruosteisissa esineissä” -valheestaan.

”Ei ihme, että jokainen ajattelee, että niiskutus on tuomiopäivän alku” (Ali Marie fb).

[Tässä välissä NT selittää, että hän teki tästä aiheesta samana päivänä kaksi postausta, joista ensimmäisessä hän ”ihmetteli, kuinka monet ihmiset uskovat vielä, että ruosteisesta naulasta voi saada tetanuksen (jäykkäkouristuksen)”. Sitten hän löysi aiheesta online alla mainitun Higginsin kirjan ja päätti tehdä toisen, pitemmän postauksen, jossa on mukana ote kyseisestä kirjasta].

Tämä toinen postaukseni tulee tästä kirjasta, jonka onnistuin löytämään online:

”Vaccination and Lockjaw. Full Responsibility of Vaccination for Lockjaw Deaths Proved. The Libels of The New York Tribune and the Errors of Dr. Andersons’s Government Report Exposed and Answered. By Chas. M. Higgins of the Anti-Vaccination League of America. To the Press and Public-Greetings.”

Suomeksi:

Rokotus ja jäykkäkouristus. Todistus siitä, että rokotus on vastuussa jäykkäkouristuskuolemista. The New York Tribune -lehden herjauskirjoitukset ja tri Andersonin kirjoittaman hallituksen raportin virheet tuodaan julki ja niihin vastataan. Kirjoittanut Chas. M. Higgins, Amerikan rokotusvastaisuuden liitto. Lehdistölle ja julkisiin tervehdyksiin.

Ote kirjasta:

”Tämä julkinen kirjelmä, joka saattaa häpeään The New York Tribune -lehden herjauskirjoitukset ja vaatii niiden peruuttamista, todistaa, että pakollinen rokotus on pahempi kuin isorokko ja osoittaa, kuinka usein se tappaa pieniä koululapsia jäykkäkouristuksella ja muilla infektioilla ja että se on nyt itse asiassa kymmenen kertaa vaarallisempi ja tappavampi kuin luonnollinen isorokko, ja se osoittaa myös, kuinka salaamisesta kiinnostuneet rokottajat ja lääketieteen auktoriteetit kieltävät ja salaavat nämä šokeeraavat tosiasiat.

”Tämä Tribunelle osoitettu kirjelmä saattaa myös täysin häpeään tri Andersonin kirjoittaman, rokotuksen jälkeistä jäykkäkouristusta koskevan hallituksen raportin ja osoittaa, kuinka se on häpeällisen vieroksuva ja harhaanjohtava ja kiertää ja salaa täyden totuuden. Se osoittaa myös, kuinka tri Anderson, pian laadittuaan tämän virallisen hallituksen raportin, joka vapauttaa rokoteviruksen [lehmänrokkoviruksen] kaikista syytöksistä jäykkäkouristuskuolemien aiheuttajana, erosi virka-asemastaan, josta hän sai 4 500 dollarin vuosipalkkaa [silloista rahaa, 1910-luvulta], ja siirtyi yhteen tämän maan suurimmista rokoteviruksen valmistajista jättiläismäisellä 25 000 dollarin vuosipalkalla.

”Esimerkiksi: Meillä on nyt hallussamme selvät todisteet ainakin 30 lapsen kuolemasta vuoden 1914 rokotusten johdosta New Yorkin osavaltiossa yksin, joista yli puolet oli rokotusjäykkäkouristuksesta, kun taas isorokon aiheuttamia kuolemia oli vain kolme koko osavaltiossa samana vuonna! Vuonna 1915 oli viisi rokotusjäykkäkouristuksen aiheuttamaa kuolemaa pienissä koululapsissa pelkästään yhden viikon aikana lokakuun alussa, kaksi näistä Burlingtonissa (New Jersey) ja kolme New York Cityssä! Lähes jokainen postilähetys tuo ilmoituksia samanlaisista kuolemista kaikkialla maassa. Lähes kaikissa noista tapauksista rokottajat valheellisesti kiistävät kuolemien millään tavoin johtuneen rokotuksesta, ja tri Andersonin harhaanjohtavaa raporttia on häpeämättömästi käytetty tämän valheen täytenä oikeutuksena.”

Northern Tracey jatkaa:

Sitten ensimmäisen postauksen alla oli pari mielenkiintoista kommenttia. Niinpä minä päädyin sitten pohtimaan, kuinka ja miksi ”ruosteinen naula”-teoria syntyi. Syntyikö se sen vuoksi, että he eivät voineet todistaa, että bakteerit olisivat jäykkäkouristuksen syy?

Luin myös paljon teorioita, että bakteerien tuottama ’toksiini’ on se, joka aiheuttaa oireet. Tämä on se, minkä väitetään olevan rokotteessa – tetanus(bakteeri)toksoidi.

Tämä myytti, että bakteerit voivat tuottaa toksiineja, on hölynpölyä. Bakteerit HAJOTTAVAT toksiineja.

Joten, JOS ’rokote’ sisältää näitä toksiineja (mistä ikinä tulivatkin), kuinka tuo antaa ’immuniteetin’ ’toksiinille’ vastakohtana ’virukselle’ tai bakteereille?

Lopuksi, mitä ihmettä ruosteella on tekemistä sanotun toksiinin kanssa? EI MITÄÄN. Se on väärin mennyt satu, josta puuttuvat kaikki yksityiskohdat ja joka sen vuoksi käyttää hyväksi tietämättömyyttä.

Joten, mikä ON tetanus oireiden perusteella?

Lähteeni sanoo: ”Mikä on tetanustoksoidi (tetanustoksoidirokote)? Tetanus on vakava, bakteerien aiheuttama sairaus. Tetanus (jäykkäkouristus) aiheuttaa lihasten kivuliasta kiristymistä, tavallisesti kaikkialla kehossa. Se voi johtaa leukojen ’lukittumiseen’, jolloin uhri ei voi avata suutaan tai niellä. Tetanus johtaa kuolemaan yhdessä tapauksessa kymmenestä.”

Lihasten kiristyminen on polio. Eräs Kenny-niminen sairaanhoitaja paljasti sen tosiasian, ettei polio ole lainkaan mikään lihasten lamaannustila, se on lihaskouristus. Jälleen yksi fakta, joka on hautautunut historiaan.

Joten jos tetanus on itse asiassa polio (samat oireet) ja polio on rokotteiden sivuvaikutus, kuten monet ovat todistaneet ja josta olen kirjoittanut TÄSSÄ ARTIKKELISSANI, silloin tetanus on myös rokotteiden aiheuttama, kuten Chas M. Higgins sanoi kirjassaan (ote yllä). Hän oli täysin oikeassa, ja he ovat tienneet tämän vuodesta 1919 lähtien, jolloin kirja kirjoitettiin.

Jopa tarina, kuinka tetanus syntyy – syvä injektio, jossa toksiineja (ulosteainesta, bakteereja jne.) työnnetään syvälle kudokseen, ja haava menee umpeen toksiinien jäädessä kudosten sisään -, on aivan sama kuin rokotus.

Tetanus = rokotteen aiheuttama myrkytys.

Lopuksi Northern Tracey antaa linkin artikkeliin Why you never need a tetanus vaccine regardeless of your age or location(nimi suomennettuna: Miksi et koskaan tarvitse tetanusrokotetta, olipa ikäsi tai sijaintisi mikä hyvänsä).

Kiitos nimimerkille Jepulisjepsis, joka toi tämän Northern Traceyn artikkelin tietooni.

Oma loppuhuomautukseni: Ihmisten olisi hyvä ymmärtää, että nykyisin kaikki ”asiantuntijat” ovat ammattirikollisia ja kaikki presidentit, ministerit ja ylemmät virkamiehet mafiapomoja omilla aloillaan ja alueillaan (poikkeuksia ei ole, koska poikkeukset eivät voi päästä kyseisiin asemiin). Kokeehan kansa sen nahoissaan koko ajan. Terveydenhuoltokin on nykyisin yhä enemmän ja enemmän väline, jolla kansa tehdään sairaaksi, pidetään sairaana ja tapetaan, ja sitten, kuten huhutaan, ruumiita aletaan käyttää lannoitteina ja kenties ravintona. Valtioita ja koko maailmaa pyörittää nykyisin kansainvälinen järjestäytynyt rikollisuus ja syvimmiltään saatana, syvä, syvä sielullinen sairaus, josta maksetaan hyvin.

Vesa-Ilkka Laurio

Lähteet

Ever Stood On A Rustry Nail?

Tetanus Toxoid Uses, Side Effects & Warnings – Drugs.com

Polio is Back – Northern Tracey’s scribblings (wordpress.com)

Why you never need a tetanus vaccine regardeless of your age or location

14 kommenttia

 1. Jänniä väitteitä tässä alla;

  ”Without BACTERIA our bodies on their own cannot synthesize proteins from amino-acids. The BACTERIA build them – hence the bacteria build us or at least they build the building blocks of us. The proteins.”

  ”Bacteria also breakdown proteins which means they are our digestive system not just a part of it. All that ‘science’ (from the 1800’s too) about the stomach producing hydrochloric acid is utter nonsense and was debunked by Dr Robert O’Young.”
  https://web.archive.org/web/20201125223320/http://alkalineworld.com.au/blog/the-stomach-does-not-digest-food-chew-on-that/

  lähde:
  https://northerntracey213875959.wordpress.com/2022/04/26/proteins-bacteria-and-technocracy/

  Plusääni(10)Miinusääni(2)
 2. ROKOTTEET OVAT BISNES
  Lähes kaikki rokotteet ovat myrkkyjä, joiden uskotaan ehkäisevän sairauksia. Ne tekevät päinvastoin eli luovat sairauksia, kuten näemme koronapiikityksissä, jotka tappavat ja vammauttavat miljoonia ihmisiä. Lääkevalmistajat ovat keksineet rokotteista valtavan bisneksen, joka itse tuottaa uusia sairauksia, joihin taas keksitään lääkkeitä ja bisnes kukoistaa. Lääkärit ovat puoskareita, jotka ovat täysin lääkefirmojen alamaisia. On lääkäreitä, jotka ovat hylänneet lääketieteen väärät opit (esim. Antti Heikkilä) ja kehittäneet omat parannuskeinonsa. Vesa-Ilkka on oikeassa, mutta siinä Vesa-Ilkka erehtyy, etteivät virukset ja bakteerit muka aiheuta sairauksia. Samoin Vesa-Ilkka erehtyy siinä, että suomalaiset olisivat saatanan vallassa ja että ”Kansa kyttää vain himojaan, viinaa, leipää, sukupuolielintään ja viihdettä.” Kansa on vain aivopesty perusteellisesti ja sillä on huonot johtajat. Pahin myrkyttäjä on luterilainen kirkko. jonka väite, että ihminen pelastuu pelkän uskon avulla, on johtanut miljoonia ihmisiä helvettiin. Suomalaiset ovat pohjimmiltaan lahjakasta kansaa, sillä on vain huonot johtajat ja valheellinen valtamedia. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(9)Miinusääni(6)
  1. ”Bakteerit ja virukset aiheuttavat sairauksia, koska ne aiheuttavat sairauksia. Viruksia todellakin on olemassa, joista todisteena vastaan inttämiseni, enemmistöön/yleiseen mielipiteeseen vetoaminen, virus-uskonnon toitottaminen ad nauseam ja kovat uskomukseni sekä lukuisat muut argumentointivirheeni. ” – Terveisin BK et al.

   En ole luterilainen, mutta voin kyllä suoraan sanoa että tie taivaan Isän luo kulkee vain Jeesuksen Kristuksen kautta, ja jos täällä joku johtaa ihmisiä harhaan mukamas Kristuksen/Jumalan nimissä niin se olet sinä BK. Valitettavasti kerettiläinen Swedenborgilaisuus (epäjumalanpalvontaa ym.) uppoaa joihinkin. Okkultismin ja ”esoteerisen tiedon” maailma on toki vetovoimainen, ja tällä varmasti harhaanjohtajat houkuttelevatkin uusia seuraajia.

   Kuten mm. Matt. 24:ssa mainitaan, niin monet tulevat Jeesuksen nimissä, mutta eivät sitä ole. Varokaa siis tätä ansaa. Minä en ole totuus. Ainoa todellinen totuus on Jeesus Kristus – tie, totuus ja elämä.

   Plusääni(9)Miinusääni(4)
   1. SWEDENBORG EI OLLUT HARHAANJOHTAJA
    Yleensä Swedenborgia arvostelevat sellaiset, jotka eivät ole lukeneet sanaakaan Swedenborgin kirjoituksia. Herra Jeesus Kristus ilmestyi Swedenborgille vuonna 1945 ja määräsi hänet kirjoittamaan teologiset teokset sekä salli hänen keskustella henkien ja enkelien kanssa. Sen jälkeen Swedenborg keskusteli 27 vuotta niiden kanssa ja kirjoitti henkitieteelliset ja teologiset teokset, joita on noin kaksi hyllymetriä. Swedenborg kirjoitti viimeiseen teokseensa nimensä ja arvonsa: Emanuel Swedenborg, Herran Jeesuksen Kristuksen palvelija. Swedenborgin teoksia voi lukea monilla kielillä osoitteesta https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg ja sivulta
    http://novahierosolyma.fi/1–HERRAN-TOINEN-TULEMINEN.php
    Benjamin Kivilohkare, miles Domini

    Plusääni(5)Miinusääni(4)
   2. Tie taivaan isän luo tulee vaikka metsässä kasvaneelle orvolle, jos elää oikein ja luo maailmaan hyvää. Tai oli ihminen sitten buddhalainen, taolainen, muslimi tai mikä hyvänsä. Millään intellektuaalisuudella, dogmalla ja höpöttämisellä ei sen sijaan ole mitään merkitystä, eivätkä ne mitenkään korvaa hyvän tekemistä, eivätkä korjaa pahan tekemistä.

    Plusääni(9)Miinusääni(2)
 3. Kyllähän se nyt koronahypetys osoitti (ja 10 vuotta sitten sikapiikkiharhautus) että ”asiantuntijat” eivät tunteneet asiaansa ja tekivät itsestään täysiä pellejä. Tässä klovnimaailmassa jossa savuja ja peilejä sekä koira ja poni näytöksiä ym sirkustemppuja käytetään harhauttamaan katsojaa, varuillaan oleva kyllä havaitsee taikureiden huijauksen eikä vaivu joukkohypnoosiin. Kuitenkin valtaosa yleisöstä on helposti kusetettavia ja ohjailtavia lampaita. Tämän voimme todeksi todeta jälleen kerran.

  Plusääni(16)Miinusääni(2)
 4. Rokotteiden suhteen on syytä erotella aika ennen mRNA- tai Viral vector -teknologioita ja aika näiden markkinoille tuottamisen jälkeen. Edellämainitut ovat geeniteknologisia lääkkeitä, jotka muuntelevat ihmiskehon solujen proteiinisynteesiä ujuttamalla nanolipidikuoressa tai viruksen avulla soluun RNA- tai DNA-pätkän, joka puolestaan toimii ohjeena uudelle proteiinille, jonka synteesi ei kuulu ihmiskehoon luonnostaan. Covid-19-rokote ohjelmoi solut tuottamaan väitetyn SARS-COV2-viruksen piikkiproteiinia, mikä on elimistölle myrkkyä, mutta jonka läsnäolo kehossa saa immuunijärjestelmän tuottamaan vasta-aineita. Valkosoluja kyseinen rokote ei treeneuta samalla tapaa kuin luonnollisempi heikennettyihin viruksiin tai bakteereihin perustuva perinteinen rokote. Geeniterapioarokotteen toimintaperiaate onkin nurinkurinen ja mieletön. Rokote on helppo torjua jo pelkästään sen virallisesti esitetyn toimintaperiaatteen perusteella. Se, millaista moskaa ja mekanismeja rokotteet sisältävät epävirallisesti, on vain arvailujen varassa.

  Geenilääkkeiden toimintaperiaate on siis hyvin kyseenalainen eikä niitä koskaan pitäisi määrätä terveille henkilöille. On olemassa tapauksia, joissa ”viallisia” geenejä voidaan kenties korjailla geeniteknologialla, mutta tämäkin poikkeaa luonnonjärjestyksestä ja vaatii hoitavilta lääkäreiltä vahvaa ammattitaitoa ja rikkeetöntä etiikkaa. Korona on kuitenkin osoittanut, että tällainen ammattitaito tai etiikka lääkäreillä on pikemminkin poikkeus kuin sääntö.

  mRNA-rokotteet tuotettiin massamarkkinoille korona-plandemian nostattaman paineen avulla. Prosessi on ollut rikollinen ja kaukana lääketieteen tai tuotekehityksen perinteisestä etiikasta. mRNA-teknologiaa tullaan hyödyntämään myös muissa rokotteissa kenties siksi, että kyseisessä teknologiassa valmistus on helpommin skaalattavissa suuriin määriin kuin perinteisissä rokotteissa. Tämä tietää lääkeyhtiöille muhkeita voittoja erityisesti silloin, kun rokotteita voidaan ”pakottaa” terveille ihmisille. Lähes kaikkiin maapallon maihin on luotu vahvasti rokote-myönteinen ilmapiiri. Rokotteissa on jotain, mikä vetoaa aukroriteetteina esiintyvien roistojen vallanhimoon ja toisaalta terveydestään huolissaan olevat ihmiset uskovat niiden väitettyyn tehoon. Kasvatus- ja opetusmateriaaleissa rokotteet esitellään suorastaan ihmiskunnan pelastajina ja kaikin tavoin välttämättömyytenä. Esitetään väite, että ihmiskehon luontainen immuniteetti on aina vajaa tai lähes käyttökelvoton. Koronassa luontaiseen immuniteettiin uskovia on pyritty leimaamaan rikollisiksi, jotka voi sulkea yhteiskunnan ulkopuolelle.

  Koronakampanjointi on tehnyt kaikista rokotteista epäuskottavia, koska enää lääkeyhtiöt eivät esitä avoimesti tuotteidensa sisältöä eivätkä testituloksia. Koronarokotteiden testauskierrokset ovat olleet vajaita ja vaikka testauksia ja kokeita tehtäisiin kuinka paljon, niin ei niiden läpimenokriteereihin voi enää luottaa. Hyväksyntäviranomaiset on ilmeisen helppo lahjoa tai kiristää ja ovat osoittauttuneet etiikaltaan tai ymmärrykseltään vajaiksi ihmisiksi.

  Itseeni ei enää työnnetä minkäänlaista piikkiä, ei koskaan, vaikka tapettaisiin. Todennäköisesti kaltaiseni vapautta ja terveyttä arvostavat ihmiset tullaan eliminoimaan uudessa uljaassa utopiassa. Vaadin, että itseni työnnettävä lopetus- ja myrkkypiikki on sitten oikeaa myrkkyä eikä mitään mRNA-roskaa. Kai tämä on vähintä, mitä ihminen voi dystopiassakin vaatia.

  Plusääni(14)Miinusääni(5)
 5. Tästä oli vuosi pari sitten uutisissa, että jäykkäkouristusrokotetta ei suositella enää otettavaksi 10 vuoden välein vaan 20 vuoden välein. Miksi niin? Se on jo melkein sama kuin ei ottaisi ollenkaan ja uusi suositus on siten linjassa artikkelin kirjoituksen kanssa, eli samaa mieltä siitä että jäykkäkouristusrokotetta ei tarvita.

  Mistä tässä on kyse? Mehän tiedämme, että mikään yleinen suositus ei ole koskaan lähes samaa mieltä kuin Magneettimedian artikkelit.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 6. Niinkauan kun suomessa sallitaan vapaamuurarius ja juutalainen tyhjästä painettu raha KAIKKI tälläinen turhan päivänen valittaminen ja ihmettely on turhaa!! Voisi vaihtoehto mediat harvoja lukuunottamatta pikku hiljaa ruveta puhumaan asioiden oikeilla nimillä vai eikö tämä lammas goyim kansa ole vielä saanut tarpeekseen????

  Valko ihoinen goyim on todellakin pääosin äärimmäisen aivokuollut ja typerä ilmestys nykypäivänä niitä harvoja vastarinta liikkeen jäseniä ym muita J kysymyksen ymmärtäneitä!! Näin loppuun vielä stuuupid goyim!!!

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 7. Yle uutisoi kuinka »hoitajien ns. ”rokotuspakko” päättyy». Huomatkaa kuinka Yle on sijoittanut koko sanan lainausmerkkien sisään eli mitään pakkoa ei ole ollut olemassakaan. Hoitajat siis irtisanoutuivat huvikseen ja uhkasivat massairtisanoutumisilla pilanpäiten arvatenkin.

  (((Nohynek))) sanoi Ylelle: ”Rokotteet antavat pitkän suojan vakavaa tautia vastaan. Pelkkä sairastettu korona tarjoaa jonkin verran suojaa uutta tartuntaa vastaan. Jos sairastetun taudin lisäksi henkilöllä on rokotesuoja, niin silloin tämä yhdistelmä antaa kohtuullista suojaa infektiota vastaan ja vakavaa tautia vastaan suoja on voi olla jopa 15 kuukautta.”

  ”Kautta linjan suoja infektiota vastaan on korkeampi niillä, jotka ovat saaneet sekä rokoteannokset että infektion.”

  ”Hybridi-immuniteetti vaikeaa koronatautia vastaan puolen vuoden aikana on parempi kuin sairastettu tauti tai rokote yksinään.”

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 8. Onkohan niin että syitä eli `viruksia` ja `bakteereita` ei pystytä havainnoimaan muuten kuin seurauksista. Näyttäisi siltä että olipa `viruksia` ja `bakteereita` olemassa tai ei niin saman vaikutuksen nuo tekevät vaikka puhuttaisiin elimistön myrkytystilasta.

  Tarttuvuudesta on monia esimerkkejä. Tutkitusti hysteriakin näyttää olevan ns. `tarttuvaa` sorttia. Tarttuvaa hysteriaa on raportoitu pilvin pimein eri aikakausina. Animaalista magnetismiako (F.A.Mesmerin havainto)?

  Ainakin meikä saa lähes jäykkäkouristuksen kaltaisia oireita selatessaan valtavirtaisia uutisia ja niissä esiintyviä kieroumia ja hysteeristä joukkosuggestiota niin pahalta se tuntuu koska niillä (uutisilla) tahrataan viattomien mieli.

  Nykyisistä poliitikoista voidaan sanoa: `Jokin parantumaton paha on häneen tarttunut, ja siitä, missä hän makaa, hän ei enää nouse` (Psa 41:8).
  Edellinen enkuksi Kuningas Jaakon mukaan: `An evil (בליעל = bliya = jumalattomuus, pahuus, tuhmuus) disease (דבר = dabar = asia, käsky, sanominen) , say they , cleaveth fast (יצק = yatsaq = kasvanut, kovettunut, valettu) unto him: and now that he lieth he shall rise up no more` (Psa 41:8).
  Ajatussisältö menisi jotenkin näin: Jokin jumalattomuus on kovettunut häneen missä hän onkin niin ettei hän voi enää nousta.

  Nykyinen pahuus ja vääryys alkaa olla apokalyptisen perversion mittaluokkaa josta on kirjoitettu kuinka tuon ajan ihminen on kykenemätön mielen muutokseen (parannukseen). Jeshua messias todisti jopa Sodoman ja Gomorran väestä etteivät hekään olleet noin kovasydämisiä ja paatuneita kuin nämä.

  `Sodoman ja Gomorran maan on tuomiopäivänä oleva helpompi kuin sen kaupungin` (Mat 10:15).

  Nykypoliitikot ovat ylittäneet linjan jolta ei ole enää paluuta. Aivan kuin alkuperäiskansat, muistaakseni navajot, nimittivät omalla kielellään joen joka ei resonoi nykyistä nimeä (mutta on osuva nimi), nimellä `joki jolta ei ole paluuta` (olikohan Colorado-joki). Ken joutui kanootillaan jyrkkien rotkojen ympäröimän virran vietäväksi – häntä ei sen koommin tavattu.

  Lopun ajan ihmiset eivät pysty enää parannuksen tekoon niin että tekisivät oikein. Heidän pahuutensa ja vääryytensä on kollektiivista mutta se ei pelasta heitä; katsokoon kukin eteensä. Tämä vetää puoleensa rangaistuksen. Pitääkö heittää kirves kaivoon – tuntuu kuin huutaisi mykkään pilveen.

  Totuudesta on tullut valhetta ja valehtelemista pidetään totuutena!

  Demokratia vastaan Autokratia

  `Esko Ahon Kiina-ratkaisu hämmästyttää: `Aho tekee useita virheitä`.
  https://www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/esko-ahon-kiina-ratkaisu-h%C3%A4mm%C3%A4stytt%C3%A4%C3%A4-aho-tekee-useita-virheit%C3%A4/ar-AA13JSPf?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=564a29cb0a5b492db9416ff6d9db91d2

  Lukekaahan tuo äsken tullut uutinen! Kiinnittää huomion kuinka yksituumaisesti poliitikot ja muut vaikuttajat – riippumatta puolueesta – puhuvat autoratiivisista maista. Hönkivät (kenties toisistaan tietämättä??) samaa mielipidettä ikään kuin samasta keuhkosta.

  Heidän kannanottonsa tässä asiassa (mikä maa on autoratiivinen?) lähtee sujuvasti kuin yhden mielipiteen puolueesta.

  Kysyisin: Kuinka te voitte olla kansanedustajia? Mitä kansaa te oikein edustatte? Miksi teidät on ylipäätään valittu? Eikö teidän pitäisi edustaa omaa kansaanne! En sano että – hävetkää – koska olen nähnyt että siihen te ette pysty.

  Kuka ikinä ei hyväksy Yhdysvaltain UWOta (Unipolar World Order = Yksinapaista Maailmanjärjestystä) ja sen tulkintaa joutuu maalituksen kohteeksi.
  Make America Great Again (MAGA)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Make_America_Great_Again

  Tässä hiljattain ygl Sanna Marin puhui jotain tähän tapaan: Meidän on muutettava suhtautumista autoratiivisiin maihin. Samaa mielipidettä näyttävät edustavan monet muutkin kuten NGO (Non Governemental Orkganizations), poliitikot, asiantuntijat ja tutkijat – riippumatta puoluetaustasta. Mistä johtuu tuo itsetunnon puute ja tahdottomuus?
  Non-governmental organization (Suomessa EHTO, UPI ym.)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Non-governmental_organization

  Edellinen NGO linkin listaamat `mädätyshautomot` ,,, korjaan `ajatushautomot` vaatisivat jo avauksen – joskus toiste (muuten – tuo E.Ahonkin `ajatuspaja` kuuluisi tämän otsikon alle). Näitä globalisaation valvonnasta riippumattomia airueita – `ajatushautomoja` – `Think Tankeja` – on lukuisia joista Suomessa tunnetaan vain näkyvimpiä kuten EHTO, BIIA > RIIA > Chatman House > FIIA > UPI jne.

  Juuri näissä `ajatushautomoissa` joita on joka lähtöön ja paljon tehdään merkittävä pohjatyö siihen mitä nyt kuulemme kuten noiden itsenäiseen ajatteluun kykenemättömien poliitikkojen lausumista sen selvästi näkeekin.

  Avataanpa tuo termi – Autoratiivinen – ja laitetaan se oikeaan kontekstiinsa (koska se on ns. kaksoiskielinen ilmasu jolla pyritään mindcontrolliin – mielenhallintaan) – eli mitkä maat heidän (ensimmäinen linkki – poliitikkojen yms.) mielestään ovat Autoratiivisia:

  Maat jotka eivät hyväksy itseään Yhdysvaltain satelliitiksi ovat – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy asettamaan itselleen vahingollisia kauppa- ja investointipakotteita – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy tai käy sotaa valtakirjalla Ukrainassa – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy Yhdysvaltain dollaritalouden hegemoniaa – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy omien talouksiensa päätäntävallan siirtymistä Wall Streetille ja muille Yhdysvaltain rahoitusoligargeille – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy infrastruktuurinsa yksityistämistä – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät halua riippuvaisiksi Yhdysvaltain teknologiasta, energiasta ja elintarvikeviennistä – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka vastustavat finanssilaitosten ja ja yksityistämisen valtausta – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka säätelevät omaa talouttaan, talouskasvuaan ja elintasoaan – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka pitävät rahoitus- ja pankkitoiminnan julkisina palveluina edistääkseen konkreettista omaa tuotanto- ja kulutustaloutta – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät yksityistä pankki-infrastruktuuriaan, yleishyödyllisiä palvelujaan ja sosiaalipalvelujaan monopoleiksi – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka nostavat omaa elintasoaan ja hyvinvointiaan pitämällä pankkitoimintaa ja rahanluontia, julkisen terveydenhuollon, koulutuksen, liikenteen ja viestinnän julkisessa omistuksessa – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät suostu Venäjän vastaisiin pakotteisiin omaksi vahingokseen – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät suostu Yhdysvaltojen kylmän sodan suunnittelijoiden johtamaan maailmantalouteen – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy Yhdysvaltain maailmanherruutta (UWO > MGA) – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy Yhdysvaltain linjaa nimetä johtavat politiikkonsa – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät kannata LBGTQ agendaa – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy sateenkaariliikettä – ovat Autoratiivisiä.
  Maat jotka eivät hyväksy hallituksen vallan sääntelyn purkamista talouden muokkaamiseksi Yhdysvaltain rahoitus- ja yrityseliitin etujen mukaisesti – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät ole USA myönteisiä – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy uusliberalistista yksityistämistä USA:n tukemana uutena talousideologiana – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy Chigagon koulukunnan roskataloustiedettä – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy IMFn säästöohjelmia ja rikkaiden verohelpotuksia – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy Maailman kauppajärjestö, Maailmanpankin ja Kansainvälisen valuuttarahaston sanelemia talouskäytäntöjä ja asettamia `ehtoja` ja joita kaikkien maiden hallitusten on noudatettava Yhdysvaltojen pakotteiden uhalla – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy uusliberalistista yksityistämistä joka tuhoaa yhteiskunnan julkisen sektorin – ovat Autoratatiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy ulkovaltojen sekaantumista asioihinsa – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät suostu alentamaan työvoimansa elintasoa, jonka tavoitteena on edistää elintasoa ja sosiaalista solidaarisuutta – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy moninapaista maailmanjärjestystä – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy amerikkalaisten finanssioligarggien harjoittamaa `vapaiden markkinoiden` oppeja – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy sisällään harjoitettavaa hysteerista russofobiaa – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka haluavat irtautua pankkikeskeisestä Yhdysvallat/NATO-lännestä – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka haluavat irrottautua amerikkalaisesta unipolaarisesta (yksinapaisesta) maailmanjärjestyksestä – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät näe Venäjää ja Kiinaa vastustajina vaan suurina (molemminpuoliseen taloudelliseen hyötyyn perustuvina) mahdollisuuksina – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy että heidän tuottamansa tuotteet vaihdettaisiin yksinkertaisesti ja turvallisesti venäläisiin ja/tai kiinalaisiin raaka-aineisiin – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka hyväksyvät molempia hyödyttäviä kauppa- ja investointisuhteita Venäjän ja/tai Kiinan kanssa – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät ole hyväksyneet Yhdysvallat > NATO-sotia esimerkiksi Irakissa, Libyassa, Syyriassa, Afganistanissa, Ukrainassa ja lukuisissa muissa maissa – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka tuomitsevat Yhdysvallat > NATO sodat joissa on kuollut miljoonia siviilejä – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy Venäjän, Kiinan ja Länsi-Euroopan keskinäistä kaikkia osapuolia hyödyttävää keskeistä kaupankäyntiä – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka eivät hyväksy Yhdysvaltain kalliin nesteytetyn kaasun toimittamista Eurooppaan – ovat Autoratiivisia.
  Maat jotka pitäytyvät suvereniteettiinsa – ovat Autoritiivisia.
  jne. jne. jne. (listaa ei nyt loputtomiin voisi jatkaa ,,, niin kuin on tapana sanoa ,,, mutta pitkä siitä tulisi ja silmiä avaava ,,, jos sitä jatkaisi mutta tämä riittänee; listaa on koottu Michael Hudsonin kirjoituksen pohjalta lisäten ja soveltaen)

  Aloitin tämän kommentin – Damokratia vastaan Autokratia.

  Lienee paikallaan avata se mitä DEMOKRATIA tarkoittaa tänään. Edelleen on hyvä tietää minkä merkityksen AUTOKRATIA on saanut julkisessa keskustelussa.

  Edellisen esityksen pohjalta lukija huomaa että heidän (suomalaisten poliitikkojen yms.) edustamansa DEMOKRATIA tarkoittaa UWOta (Unipolar World Order = Yksinapaista maailmanjärjestystä) jota Yhdysvallat > Britannia > NATO väkivalloin pakottaa kaikkiin maihin.

  Heidän (suomalaisten poliitikkojen yms.) esittämänsä AUTOKRATIA taas tarkoittaa filantrooppista MWOta (Multipolar World Order = Moninapainen maailmanjärjestys) jota SCO ja heidän lukuisat liittolaisensa edustavat. MWOn kannattajiin kuuluu myös suurin osa Euroopan ja Suomen kansalaisista (mutta harva poliitikoista) jotka ovat jo nousseet barrikadeille useissa Euroopan maissa.

  Kysyisin toistamiseen – te kansanedustajat – mitä kansaa te edustatte? Älkää nyt ainakaan vastatko että Suomea – silloinhan te valehtelette. Sattuuko teillä muuten olemaan joku vala joka teitä velvoittaa ajamaan oman kansan asiaa – jos on – niin ei se ainakaan teitä näytä velvoittavan. Tehän joudutte vihatuiksi kun kansalaisten silmät (ensi talvena) avautuvat.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 9. Rajat meni uusiksi

  Länsimaiden harjoittama sotapolitiikka eri maissa johtaa totta tosiaan pahempaan tilanteeseen kuin mikään virus tai bakteeri on konsanaan tehnyt tuhojaan.

  Vanha venäläinen sananlasku sanoo:
  `Nje lupit nje ljubit´ (ei lyö – ei rakastakaan).
  Suomalainen vastaava kuuluu näin:
  `Rakkaudesta se hevonenkin potkii`.

  Yhdysvallat on näköjään rakastunut Venäjään – ei tuota piiritystä muuten käsitä pirukaan. Tässä tilanteessa `rukkasten` antaminen voisi saada aikaan epätoivottuja ilmiöitä.

  Kosija (Volgograd statue).
  https://www.ts.fi/static/content/pic_5_271277_k271287_1200.jpg
  Kosittava (Volgograd statue).
  https://thumbs.dreamstime.com/z/stone-monument-motherland-calls-volgograd-memorial-complex-mamayev-kurgan-128487877.jpg
  Kosittava näyttääkin olevan varattu (Volgograd ,,, `isänmaa kutsuu` statue).
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/78/The_motherland_calls_Mamayev_Kurgan_Volgograd.jpg

  Kolmiodraamat nostavat joskus suuria tunteita! Katsotaanpa – mistä oikein on kysymys? Kysymys näyttäisi olevan Venäjän `isänmaan hengestä` jonne ei tunkeillakaan kuin `huuliharppukostaja` saluunanovista.

  `Yhdysvaltain johtama sotilasblokki oli lisännyt yksiköitä Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Balkanilla ja Baltian maissa`.
  Venäjä: NATO on kaksinkertaistanut joukkojen määrän rajoillamme.
  https://mvlehti.net/2022/11/04/venaja-nato-on-kaksinkertaistanut-joukkojen-maaran-rajoillamme/

  NATOn nopean toiminnan joukkojen on tarkoitus olla sotilasliiton eräänlainen `keihäänkärki` joka saapuu ensimmäisenä näyttämölle ja kykenee toimimaan itsenäisesti odotellessaan suuremman pääjoukon saapumista.

  NATO Response Force (NRF) on vuonna 2003 Nato-maissa perustettu joukko. NRF on osa neljästä (1. – 4.) toimenpidekokonaisuudesta joiden tarkoituksena on parantaa Naton toimintakykyä:
  1.) Kyetä lähtemään toiminta-alueelle viidessä päivässä ja kyetä toimimaan 30 päivää omillaan ilman lisähuoltoa.
  2.) Prahan kokouksen toimintakykysitoumukset (the Prague Capabilities Commitment = PCC),
  3.) Naton johtosuhteiden virtaviivaistaminen sekä
  4.) Strategisen esikunnan luominen Norfolkiin Virginiaan muotoilemaan liittolaisten asevoimien muutosta.

  `Vuonna 2002 Prahassa pidetyssä Naton huippukokouksessa liittouman johtajat sitoutuivat korkeimmalla tasolla parantamaan asevoimiensa operatiivisia valmiuksia yksilöllisesti ja yhdessä`.
  Naton nopean toiminnan joukot (NRF).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Naton_nopean_toiminnan_joukot

  `Vuonna 2002 Prahassa pidetyssä Naton huippukokouksessa liittouman johtajat sitoutuivat korkeimmalla tasolla parantamaan asevoimiensa operatiivisia valmiuksia yksilöllisesti ja yhdessä`.
  Prague Capabilities Commitment (DCI > PCC)
  https://www.nato.int/cps/en/natohq/topics_50087.htm

  Tässä ei ole enää kysymys NATO-puolustusjoukoista vaan asteittain toteutetusta sotilasoperaatiosta rauhaisiin maihin. NATO-joukkojen maahan tunkeutumisen syyksi esitetään `turvallisuuspoliittista muutosta`. Turvallisuuspoliittinen muutos toteutuu aivan varmasti silloin kun sotaisat NATO-joukot ovat paikalla.

  Kysymyksessä näyttäisivät olevan Yhdysvaltojen > Britannian > NATOn > EUn sotaisissa aikeissa olevat miehitysjoukot.

  NRF-joukot tulevat suunnitellusti ensimmäisenä ,,, `odottaessaan suuremman pääjoukon saapumista`. Kun näette NATO-joukkojen ja heidän tukikohtiensa olevan maassanne on kysymys valmistautumisesta sotaan eikä silloin puhuta puolustussodasta. NRF-joukot on nähtävä etujoukkoina jotka valmistelevat ja lopulta käynnistävät hyökkäyssodan.

  Ennen kuin NATON nopean toiminnan joukkoja (NRF) voidaan käyttää missään suvereenissa maassa on siellä täytynyt tapahtua merkittävä poliittisen ilmaston muutos jo hyvän aikaa sitten. Poliittisen ilmaston muutos ei ole tapahtunut hetkessä vaan sitä on raiskattu sisään vuosikausia.

  Kiristyksen, lahjonnan, uhkailun ja pelkokertoimen nostattamisen apukeinoin suvereeneissa valtioissa on saanut aikaan Yhdysvallat > Britannia > NATO-myönteinen ilmapiiri joka mahdollistaa NRF-joukkojen maahan tunkeutumisen. Tämän ovat mahdollistaneet kunkin maan länsimyönteiset yhteistoimintamiehet – omat poliitikot.

  Länsimaiden antamat sanalliset turvatakuut siitä että NATO ei laajenisi Venäjän rajojen tuntumaan eivät pitäneet paikkaansa. Tilanne on paljon pahempi kuin jos NATO-joukot olisivatkin lähellä Venäjän rajoja koska Länsiliittouma (Yhdysvallat > Britannia > NATO > EU = YBNE) on yksinkertaisesti valloittanut Venäjän rajanaapurimaat.

  Länsiliittouma (YBNE) ei ole ainoastaan vienyt omia NATO-joukkojaan valloittamiinsa maihin vaan hyvän aikaa sitten pakottanut kunkin maan puolustusvoimat omiin sotaisiin aikeisiinsa kaappaamalla ensin näiden maiden hallitukset talutusnuoraansa.

  Kaikilla Länsiliittouman (YBNE) pettämillä mailla on kuitenkin vastuu valinnoistaan ja jokainen Länsiliittouman (YBNE) pettämä maa kantaa valintojensa seuraukset – tässä tapauksessa vähän liiankin rankasti. Samoin on laita niiden jotka mahdollistivat oman kansansa kansanmurhan.

  Maansa myyneille sanoisin että heille käy samalla tavalla kuin Juudakselle kavaltaessaan Jeshuan. Juudaksen katumista: `Minä tein synnin, kun kavalsin viattoman veren` (Mat 27:4) ei otettu huomioon vaan aikansa poliitikot vastasivat tylysti: `Mitä se meihin koskee? Katso itse eteesi` (Mat 27:4).

  Loppuselvityksissä `kansan tuomio` on aina kansan tuomio vaikka se on aina laiton- näinhän se on nähty lukuisia kertoja (tässä mussolini & daami).
  https://foreignpolicy.com/wp-content/uploads/2015/04/mussolini_e_petacci_a_piazzale_loreto_1945.jpg?w=800

  Esimerkiksi Suomi on antanut avoimen asianajovaltakirjansa `ilman ehtoja` Länsiliittoumalle (YBNE) aloittaa sotatoimet ydinaseineen Suomen maaperällä. Tämä johtuu siitä että Suomesta on tehty vailla omaa suvereeniutta oleva Yhdysvaltain 52. osavaltio. Nyt olisikin oiva tilaisuus määritellä – noin niin kuin geopoliittisesti – Yhdysvaltain ja Venäjän todelliset maarajat.

  Suomen ja Venäjän vastainen maaraja ei ole Suomen ja Venäjän vastainen maaraja vaan se on Euroopan Unionin ja Venäjän vastainen maaraja. On aiheellista tarkastella minkä valtioiden välinen ko. maaraja on nyt – siis ihan oikeesti – `ajattelehan ite` tai `menikö tuo nyt ihan omasta mielestä oikein`.

  Venäjää ja Yhdysvaltoja erottavat saaret sijaitsevat vain 3,8 kilometrin päässä toisistaan. Muutoin Venäjän ja Yhdysvallat erottaa Beringinsalmi noin 85 km matkalta. Yhdysvalloista Nevostoliittoon on menty uimalla vuonna 1987 ja sama toistettiin uimalla Yhdysvalloista Venäjälle vuonna 2012 jonka viimemainitun suoritti kädetön ja jalaton uimari.
  Diomedesaaret
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Diomedesaaret

  Venäjän ja Yhdysvaltojen välinen meriraja.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/98/Us-su-maritime.jpg
  Kuka rajoittuu Venäjään? Venäjän maa- ja merirajat.
  https://decoratex.biz/bsn/fi/new-kto-granichit-s-rossiej-suxoputnaya-i-morskaya-granicy-rossii.html
  Luettelo valtioiden maarajojen pituuksista
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_valtioiden_maarajojen_pituuksista

  Venäjällä ja Yhdysvalloilla ei ole aikaisemmin ollut yhteistä maarajaa. Tilanne muuttui Yhdysvaltain UWO (Unipolar World Order = Yksinapainen maailmanjärjestys) pyrkimyksessä eli geopoliittisessa ja -strategisessa uusjakohankkeessa.
  America First (policy)
  https://en.wikipedia.org/wiki/America_First_(policy)
  Make America Great Again (MAGA)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Make_America_Great_Again
  Neo-nationalism
  https://en.wikipedia.org/wiki/Neo-nationalism

  Yhdysvallat yksinkertaisesti kaappasi Venäjää ympäröivien maiden hallitukset ja on pyrkimässä saattamaan heidät riippuvaisiksi omasta energiaviennistään, sotatarviketuotannostaan ja elintarviketuotannostaan.

  Lisääntyvien NRF-joukkojen (nopean toiminnan joukkojen) kustannukset kussakin maassa tulevat olemaan mittavaa luokkaa. Esimerkiksi Suomi on sitoutunut MoU allekirjoituksellaan täyteen huoltovarmuuteen vieraiden joukkojen ylläpidosta ja kustannuksista. (sanoiko siellä joku: `Hei ,,, tällä me tienataan!).

  Geopoliittisessa uusjaossa Venäjällä näyttäisi nyt olevan yhteistä rajaa Yhdysvaltojen kanssa seuraavasti:

  `Ukrainassa` noin 1600 kilometriä.
  `Suomessa` hieman yli 1300 kilometriä.
  `Norjassa` noin 200 kilometriä,
  `Virossa` noin 300 km kilometriä,
  `Latviassa` noin 200 km kilometriä,
  `Liettuassa` (Kaliningrad – eksklaavin raja) 200 kilometriä
  `Puolassa` (Kaliningrad – eksklaavin raja) 200 kilometriä.

  Näin ollen Venäjällä ja Yhdysvalloilla on nyt yhteistä maarajaa yli 4 000 km.

  Mitenkähän tässä käy Koiluodon Suomenlahden Vironlahdella?
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Koiluoto

  `Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat` (Mat 26:52).

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat