OECD: Naiset heti töihin – lapsiperheiltä tukia pois!

Uusliberaali taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö OECD vaatii apulaispääsihteerinsä Mari Kiviniemen johdolla, että Suomesta tehdään ”tasa-arvoisempi” ja ”kilpailukykyisempi” maa kurjistamalla lapsiperheiden hyvinvointia.

OECD:n mielestä yksi Suomen talouden suurimmista ongelmista on se, että hedelmällisessä iässä olevat naiset perustavat perheitä sen sijaan, että nämä hyppäisivät uraputkeen. Ratkaisuksi ”ongelmaan” järjestö ehdottaa kotihoidontuen ja vanhempainvapaiden keston leikkaamista.

Toisin sanoen lasten hankkimisen kannustimet poistetaan, jotta mahdollisimman harvat naiset harkitsisivat perheen perustamista.

OECD valittelee sitä, että naiset suuntautuvat Suomessa edelleen miehiä harvemmin esimerkiksi matemaattisille aloille. Yleisesti ottaen järjestö kuitenkin kiittelee Sipilän Perskeko-hallitusta tiukasta budjettikurista ja leikkauspolitiikasta, jolla monikansalliset pankit ja luottoluokittajat on pidetty tyytyväisinä.

Uusliberaali perhepolitiikka kasvattaa Eurooppaan aivan uudenlaisen sukupolven.
Uusliberaali perhepolitiikka kasvattaa Eurooppaan aivan uudenlaisen sukupolven.

OECD on perustellut lapsiperheisiin kohdistuvia leikkauksia myös feministisellä retoriikalla. Järjestön mukaan on ”tasa-arvo-ongelma”, että nuoret miehet eivät joudu synnyttämään ja viettämään yhtä paljon aikaa lasten kanssa kuin naiset.

Mikäli äidit pakotettaisiin välittömästi työelämään synnytyksen jälkeen (tai jopa hylkäämään perhehaaveet), tulisi miesten ja naisten välinen keskimääräinen tulokuilu kaventumaan.

Näin saavutettaisiin jonkinlainen tasa-arvon ihanne, joka on tärkeämpää kuin se, että suomalaiset perustavat tulevaisuudessakin hyvinvoivia perheitä, joissa lapsilla ja vanhemmilla on aikaa toisilleen.

Jo viime vuonna uutisoitiin, että Suomen väestönkasvu johtuu jo pelkästään maahanmuutosta. OECD:n ehdottamat leikkaukset tulisivat vain pahentamaan tilannetta. Suomalaiset nuoret naiset ajetaan ahtaalle samalla, kun hallitus täyttää maan tunkeutujilla, joista suuri osa tulee jäämään kroonisesti työmarkkinoiden ulkopuolelle.

 

Lue myös: Avoin kirje uudelle pääministerille

2 kommenttia

  1. naisen onnellisuus lisääntyy Herran siunaamassa avioliitossa ikuisesti sanoo:

    Naisten tulisi pyrkiä onnellisuuteen. Oikea aviorakkaus tunnetusti tekee naisesta onnellisen. Lasten saaminen täydentää onnea. Yksin Herra Jeesus Kristus voi suojella avioliittoa kaikelta pahalta. Vain aviopuolisot, jotka ovat hyviä Herrasta, tietävät todella mitä rakkaus on.
    Orjuus jossakin perkeleen johtamassa yrityksessä ei tee onnelliseksi. Se on onnellisuuden vastakohta. Useimmiten naiset ovat yhteiskunnalle eniten hyödyksi kasvattamalla sisäisesti hyveellisiä lapsia Herran avulla.
    Kristillisestä avioliitosta enemmän: novahierosolyma.fi

    Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat