Niinistön ja Sipilän puheet enteilevät afro-Suomea

Rabbi Niinistön ja ”Juudas” Sipilän uudenvuoden puheet olivat karvasta kalkkia kauniissa paketissa. ”Auttamisen”, ”sovinnon” ja ”yrittäjyyden” retoriikkaan naamioitiin Suomi, jossa entistä pienempi joukko työllisiä joutuu elättämään entistä suuremman määrän maahantunkeutujia.

Kuten kaikki arvastivat, keskittyivät presidentin ja pääministerin puheet (keinotekoiseen) budjettivajeeseen ja pakolaistulvaan. Poliittinen puppugeneraattori jyskytti vanhoja uusliberaaleja valheita, joita on torjuttu muun muassa artikkeleissamme ”Monikulttuurisuus- ja kestävyysvajepotaska ruokkivat toisiaan” sekä ”Juudas Sipilän saarna: rahat pankeille – pakolaiset Suomeen”.

Magneettimedia on viime viikkoina kirjoittanut Suomen pakolaisongelman taustoista.Sipilä myönsi jo syyskuussa, että pakolaiskriisi on Suomen tulevaisuuden kannalta jo vakavampi ongelma kuin valtion velkaantuminen. Tästä huolimatta Sipilä ei ole tehnyt elettäkään rajojen sulkemiseksi. Sen sijaan vuoden 2016 myötä joukko maahantunkeutujia tullaan majoittamaan pääministerin Kempeleen-asuntoon – syksyn raiskaustragediasta huolimatta.

Pankkiirit ja uusliberaalit talousjulkaisut ovat rummuttaneet kuluvien kuukausien aikana avoimien rajojen pakolaispolitiikkaa, sillä siirtolaistulva polkee palkkatasoa ja paisuttaa rahoituslaitoksille tuottoisaa velkataakkaa.

Monet ovatkin kysyneet, mikä on suomalaisten rooli tulevaisuudessa, kun kotimainen teollisuus on myyty viimeisiä rippeitä myöten halpatuotantomaihin, ”liian kallis” suomalainen työvoima on korvattu afrikkalaisilla pätkätyöläisillä ja velkajärjestelyt ovat tuhonneet hyvinvointiyhteiskunnan. Niinistö paljasti viimein hallituksen suurenmoisen vision uudenvuoden puheessaan: tulevaisuuden suomalaiset elättävät itsensä marjoja poimimalla!

Sipilä puolestaan valitteli puheessaan sitä, ettei Suomi ole kyennyt miellyttämään Brysseliä 2015 tarpeeksi hyvin, vaan ”EU:n määrittelemät alijäämäkriteerit ovat paukkuneet ja velkaantumisvauhtimme on ollut nopeaa”. EU on kieltänyt budjettialijäämien rahoittamisen kotimaisella keskuspankkirahalla, minkä vuoksi Suomi on pakotettu velkaantumaan ulkomaalaisille pankeille.

Ei kritiikkiä eliittiä kohtaan – kansa syypää kaikkiin ongelmiin

Rengit Sipilä ja Niinistö kumpikaan eivät kritisoi sanallakaan monikansallisia isäntiään, olipa kyse sitten talous- tai maahanmuuttopolitiikasta. Ainoat, joiden täytyy sopeutua, joustaa ja muuttaa toimintaansa ovat työtätekevät, nykyistä maahanmuuttoa vastustavat kantasuomalaiset. Ylikansallinen pankkieliitti ruoski suomalaista kansaa Niinistön ja Sipilän välityksellä – ja kansa kuunteli nuhteensa kiitollisesti.

Rehellisen miehen imagoa mielellään ruokkiva Sipilä lupasi puheessaan lisää julkisia leikkauksia ja veronkorotuksia, joiden avulla suomalaiset voivat osallistua Goldman Sachsin ja kumppaneiden taseenpaisuttamistalkoisiin. Näin se Suomi saadaan kuntoon!

Uudenvuoden aattona pääministeri ehti myös kehuskella sosiaalisessa mediassa presidentti Niinistön puhetta. Erityisen tärkeänä molemmat miehet pitivät sitä, että 2016 saadaan ”ratkaisu Syyrian kriisiin”. Tämä on hellyttävän diplomaattinen kiertoilmaisu Bashar al-Assadin syrjäyttämiselle ja Israel-mielisen nukkehallituksen vallankaappaukselle.

Niinistön sepustusta on kritisoitu jo laajalti ympäripyöreäksi ”hyvänmielen” puheeksi, jossa luvataan jokaiselle jotain. Etenkin kokoomusjohtajat ovat kehuneet kilpaa tätä selkärangattomuutta ja kutsuneet sitä jopa ”arvojohtajuudeksi”.

Niinistö yritti mielistellä esimerkiksi ”maahanmuuttokriittisiä” suomalaisia käyttämällä pölhöpopulistisia ilmaisuja, kuten ”maassa maan tavalla”. Lisäksi hän väitti olevansa huolissaan maahanmuuton varjopuolista ja olevansa Ruotsin pääministeri Löfvenin kanssa samaa mieltä siitä, että maahanmuuttopolitiikassa ollaan ”oltu naiiveja”.

Löfvenin opeilla Suomi kuntoon?
Löfvenin opeilla Suomi kuntoon?

Löfven on kuitenkin kaikkea muuta kuin hyvä esikuva suomalaiselle. Ruotsi tekee edelleen maailman järjettömintä siirtolaispolitiikkaa. Löfven on edelleen osa ruotsidemokraattien vastaista parlamentaarista saartorengasta, koska hänen mukaansa ruotsidemokraattien maahanmuuttopolitiikka on ”uusfasistista”. Kuten olemme kuitenkin kirjoittaneet, ovat ruotsidemokraattien maahanmuuttolinjaukset olleet liberaalimpia kuin Suomen hallituksen.

Siteeraamalla Löfveniä Niinistö viestitti kansalle, että rajat tulevat pysymään auki – muutenhan olisimme ”uusfasisteja”.

Ymmärrystä maahanmuuttajarikollisille – ruoskaa isänmaallisille

Niinistö vähätteli myös maahanmuuttajarikollisuutta. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan mustat ja arabitaustaiset maahanmuuttajat raiskaavat 17 kertaa useammin kuin suomalaiset. Niinistön näkemys on kuitenkin toinen: ”Muutaman harvan taustat ja teot luovat aiheetonta epäluuloa kaikkia maahantulijoita kohtaan.”

Niinistö vähätteli siirtolaisten rikollisuutta mutta tuomitsi ankarasti suomalaisten suoran toiminnan epädemokraattisesti perustettuja vastaanottokeskuksia vastaan. Miksei Niinistö tuominnut lainkaan suomalaisnaisten kokemia raiskauksia? Puheensa päätteeksi presidentti kannusti suomalaisia palvelemaan maahantunkeutujia myös vapaaehtoispohjalta (koska pelkät veroeurot eivät riitä). Ulkopoliittisen insituutin johtaja ilakoikin Helsingin Sanomien haastattelussa:

”Tämä oli vähän erilainen puhe. Presidentti halusi käyttää nyt arvovaltaansa siihen, ettei maahanmuuttopolitiikka luo yhteiskuntaan uusia jakolinjoja ja ruoki äärimmäistä ajattelua ja vihailmiötä.”

Eikö Suomen väestön vaihtaminen afrikkalaisiin ole ”äärimmäistä”? Eivätkö siirtolaisten jatkuvat rikokset suomalaisia siviilejä ja viranomaisia vastaan ole ”vihailmiöitä”?

Eniten ärsytystä on herättänyt kuitenkin puheen loppuhuipennus, jossa Suomen kansantaloutta pannaan halvalla. Velkatalkoot jatkuvat, eikä uusia työpaikkoja ja teollisuutta viitsitä enää edes luvata suomalaisille. Kun hyvinvointi ja yritykset on myyty ulkomaille, palaa Suomi takaisin esihistorialliseen keräilytalouteen:

”Hyvät suomalaiset, loppukesän ja syksyn myötä sain seurata nuoren miehen Oscar Taipaleen suurta tarinaa pienistä marjoista. Hänpä poimi satoja litroja metsämarjoja ja teki hyvän tilin. Siitä tulee semmoinen mielensähyvittäjän olo, että kyllä minua sitten niin ilahduttaa tällainen juttu…”

Perskeko-Suomi alkaa muistuttaa yhä enemmän Afrikkaa niin väestörakenteeltaan kuin elinkeinoiltaan.

 

Arvi Pihkala

17 kommenttia

 1. ”Hyvät suomalaiset, loppukesän ja syksyn myötä sain seurata nuoren miehen Oscar Taipaleen suurta tarinaa pienistä marjoista. Hänpä poimi satoja litroja metsämarjoja ja teki hyvän tilin. Siitä tulee semmoinen mielensähyvittäjän olo, että kyllä minua sitten niin ilahduttaa tällainen juttu…”

  S.Niinistökin on käynyt Bilderberg-kokouksessa kuulemassa ohjeistusta – siellä ohjeistuksen antajiin kuuluvat tiettävästi sellaiset ihmiskunnan arkkiviholliset kuten Uuden Maailmanjärjestyksen pääarkkitehti H.Kissinger ja kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkahuijaus-rahajärjestelmää jo on Yhdysvaltain YKSITYISPANKKI Federal Reserven osaomistaja.

  ”Ahtisaari, Wahlroos, Niinistö…
  Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin”, http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml

  Plusääni(33)Miinusääni(3)
  1. ”Oikeuskansleri: Stubbin valhe ei johda jatkotoimiin
   Oikeuskansleri mukaan ei ole syytä epäillä, että valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) antoi eduskunnan kyselytunnilla hallintarekisteristä virheellisiä tietoja tarkoituksellisesti, uutisoi MTV…”,
   http://mvlehti.net/2016/01/04/oikeuskansleri-stubbin-valhe-ei-johda-jatkotoimiin/

   Kannattaa katsoa myös MVlehdessä annetut kommentit tähän artikkeliin!
   Eipä ole liioittelua puhua (mm.) Suomen RIKOLLISISTA vallanpitäjistä – jotka käyttävät valtaa yhdessä asemassa tai toisessa, välillisesti tai välittömästi kansalaisten turmioksi.

   Plusääni(6)Miinusääni(1)
 2. Varsin mielenkiintoinen tieto bilderbergeistä, joka kannattaa muistaa ja josta kannattaa muistuttaa sopivissa yhteyksissä!”

  Plusääni(16)Miinusääni(2)
 3. Missähän vaiheessa aletaan, vaikkakin ns. vaihtoehtomedioissa puhumaan piilojuutalaisista?

  Näistä jotka näyttävät ja puhuvat aivankuin paikalliset mutta teot on maanpetturuutta.

  En yhtään yllättyisi jos Niinistökin paljastuisi juutalaiseksi. Leikitään kristittyä julkisesti mutta suljettujen ovien takana edistetään juutalaisten ylivaltaa ja törkeää rikosta ihmiskuntaa vastaan.

  Plusääni(31)Miinusääni(3)
 4. ”Oulun poliisipäällikkö on huolissaan laittomien maahantunkeutujien aiheuttamasta turvallisuusongelmasta
  ”On suorastaan inhottava tilanne, että samaan aikaan kun aiotaan vähentää poliisin määrää, meillä on käsissä ennennäkemätön turvapaikanhakijoiden työmäärähaaste.”

  Tällä kertaa “viikon virkamies” -titteli menee miehelle, joka on isänmaan asialla…”
  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/12/31/oulun-poliisipaallikko-on-huolissaan-laittomien-maahantunkeutujien-aiheuttamasta-turvallisuusongelmasta/

  Oulun poliisipäällikkö on ISÄNMAAN asialla – ja monet Magneettimedian lukijat tietävät hyvin kenen asialla S.Niinistö, A.Stubb & Co ovat!

  Plusääni(27)Miinusääni(2)
 5. ”Switzerland Follows Iceland in Declaring War Against the Banksters” eli Sveitsi seuraa Islantia sodan julistamisessa pankkigangstereita vastaan, http://tapnewswire.com/2016/01/switzerland-follows-iceland-in-declaring-war-against-the-banksters/

  Toistaiseksi tämä tarkoittaa sitä, että Sveitsi järjestää kansanäänestyksen rahareformista. Monetary Modernization keräsi tarvittavat 100 000 nimeä kansanäänestyksen järjestämiseen.

  Väyrysen aloitteen toteuttaminen Suomessa ja varsinkin sen vieminen edelleen aina rahanluonti-oikeuden siirtämiseen pelkästään Suomen Pankille tarkoittaisi euro-eroa, jonka toteuttaminen realistisesti ajatellen ilmeisesti vaatisi Brysselin politrukkeja nuoleskelevien maanpetturien erottamista viroistaan – tai mieluummin laittamista vähintäänkin tyrmään, kuten Islannin poliitikot tekivät heidän pankkigangstereilleen. Valitettavasti näyttää erittäin epätodennäköiseltä, koska valheellisen propagandamedian sumuttama kansa ei tiedä mitään esim. seuraavasta: ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

  Plusääni(28)Miinusääni(2)
 6. Rikollinen maamme presidentti tuhoaa Suomea kaikin tavoin. Hän myös väittää tyhjien talojen polttajien ja sellaisen yrittäjien olevan murhapolttajia. Onko hän ottanut selvää, että he eivät olleet tiedustelleet sitä, oliko taloissa varmuudella ketään. Todennäköisyys on pieni, jos siellä ei asu ketään eikä kukaan käy yöllä töissä eikä asukkaita ole muutenkin. Onko hän ottanut selvää, oliko yrityksissä edes tarkoitus polttaa talo, vaiko osoittaa mieltä?

  Tämä läjä on holohoaxeri, jolta käy myös saksalaisten syyttäminen murhista, joita ei iole ollut. Myös tuomiot näytösoikeudenkäynneissä.

  Kaikki nuo terroristijahdit ovat lavastuksia. Jos joku oikea ammuskelu on, on kyseessä Mossadin teko. Lampaat alistuvat näiden rottien touhuihin, kun Ninistö pitäisi panna tuomiolle rikoksistaan. Hänhän vei Suomen EMUun. Pian nämä yksinkertaisesti ilmoittavat tiedustelulähteiden mukaan ”uusnatsiterroristien” liittoutuneen ISIS-järjestön kanssa. Sitten alkaa myös valkoisia kadota ”terroristeina”. Myös muuta rikollista on tiedossa näiiltä vihollisiltamme, joiden johtoon olemme alistuneet.

  Hollande muuten taitaa olla juutalainen usean ministerinsä tavoin.

  Plusääni(29)Miinusääni(1)
 7. Niin todellakin huoli on suuri ”iasenteiden koventumisesta” ja ”kansakunnan jakautumisesta”. Ikäänkuin siis tulisi mukisematta hyväksyä maamme tuhoaminen. Tämä roisto kokee suurimmaksi huoklekseen maahantunkeutujatsunamin ja muiden rikostensa aiheuttaman vastustuksen. ettei vain maamme tuhoaminen menisi mönkään ja häneltä ja hänen isänniltään valta.

  Kuka muuten uskoo enää mihinkään todellakaan, mitä uutiset ja muu media ja yhteiskunta sanoo? Holohoaxia ja ilmastohuijjausta maailmanlaajuisesti. Kv. juutalaisuus komentaa kaikkia. Ei varmana ole ollut lämpimin vuosi Suomessa. Kaikki instituutiot ovat huijjarien käsissä. Lopettaa television katsominen. Lehtien lukeminen. Kaikki siellä on valhetta ja maksimoitua myrkytystä. Valehtelu on maksimoitu kaikissa asioissa.

  Plusääni(32)Miinusääni(1)
 8. Minun matematiikkani mukaan vastaanottokeskuksen polttaja ei ole murhapolttaja, jos kukaan ei ole kuollut. Onhan tietenkin aina pieni mahdollisuus, että talossa ihmeen kaupalla on joku esim. spurgu murtautuneena pitämään sadetta tms. Yleensä tyhjät kiinteistöt ovat tyhjiä. Käsittääkseni laki on myös muuttunut, joten presidenttiä leikkivä maanpetturi ja suomalaisten pahin ja kuolettava vihollinen sekoili ja puolusteli siis laittomuutta. Käytännössä tässä julistettiin rajojen avaamisen ja huijjarien hyysäämisen vastustajat murhaajiksi. Tämä ei lupaa hyvää. Tuosta jo näkee, että toisinajattelijat tullaan pian murhaamaan tai laittamaan keskitysleireille.

  Minun matematiikkani mukaan ja käsittääkseni Suomen lainkin mukaan harkittu juonittelu maata ja kansakuntaa vastaan ja vahingonteko on maanpetos. Maanpetospykälät ovat tietääkseni yhä voimassa. Samoin on rikos tulla laittomasti maahan ja kyse on siis rikollislaumoista minun matematiikkani ja koulukuntani mukaan. Ainakin huijjareita ovat paperinsa polttajat ja valehtelemalla maahan pääsevt elintasosurffarit. Rikollistilastot eri maissa puhuvat puolestaan.

  Plusääni(18)Miinusääni(1)
 9. Niinistö alkaa kohta olemaan melkein yhtä suuri valehtelija, paskanjauhaja ja jeesustelija kuin Ahtisaari…

  Plusääni(21)Miinusääni(1)
 10. Persujuutalainen pe**esuomalainen Lindström säesti vihollista vapaamuuraria maanpettturipressaa kaikessa.

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
 11. ”Kansalaisen vastaus presidentti Niinistölle:

  Polttopullo rakennukseen, herra tuomari, joka on julistettu ennen VOK kaavailuja homekouluksi tai -rakennukseksi, vaikuttaa minusta vakuutuspetokselta taholtanne, jota edustatte eli eliittiä. Oletteko varma, mikä taho nämä iskut on tehnyt? Suvakit ovat näppäriä tekemään mitä vaan edustamanne politiikan puolesta tai oma palkkaamanne terroristiporukka. Kukaan ei ole Suomessa syyllinen, kunnes toisin todistetaan.

  On aihetta epäillä, että juuri Te, herra presidentti, hallituksinenne, olette syyllinen kansan kahtia jakautumiseen, joka olisi ollut estettävissä järkevällä talous- ja maahanmuuttopolitiikalla. Olette olleet tätä politiikkaa itsekin tekemässä ennen presidenttiyttänne 90 luvulta lähtien…”

  Koko artikkeli: http://waltamedia.fi/kansalaisen-vastaus-presidentti-niinistolle/

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 12. ”Keijo Korhonen: Surun päivä

  Tässä Suomen entisen ulkoministerin, presidenttiehdokkaan, suurlähettilään, Arizonan Yliopiston professorin ja politiikantutkijan Keijo Korhosen puheenvuoro, jonka Kristiina Kalliojärvi esitti ”Itsenäinen Suomi 2015″-kansanjuhlassa Helsingin Narikkatorilla itsenäisyyspäivänä 2015.

  Tämä joulukuun kuudes on surun ja häpeän päivä suomalaiselle, jolle itsenäisyys on kallis. Mutta me emme anna periksi. Tehdään surun päivästä rohkeuden ja tulevaisuudenuskon päivä!

  Viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen, opetti viisas J. K. Paasikivi. Tosiasia on, että Suomi ei Euroopan Unionissa ja eurorahajärjestelmän alaisena ole itsenäinen valtio. Itsenäisyyden menettämisen on kiistävinään vain nyky- Suomen poliittinen, taloudellinen ja hallinnollinen eliitti. Riekkuessaan joulukuun kuudentena taas kerran itsenäisyyden haudalla Suomen johto uskottelee juhlivansa itsenäisyyttä. Voiko rivompaa asetelmaa kuvitella ?

  Suomen johtajat ovat luopuneet ilman pakkoa, perustuslakiemme vastaisesti, kansansa pettäen ja kansalle valehdellen Suomen kansan kalleimmasta perinnöstä. Heitä ei johdata maan ja kansan etu, vaan itse luomansa ahneuden, pelkuruuden ja typeryyden epäpyhä kolmiyhteys. Itsenäisyyspäivä on meille Suomen itsenäisyyden muistojuhla, surun juhla. EU- Suomen nykyjohto ansaitsee pelkkää halveksuntaa katalista teoistaan…”

  Koko artikkeli: http://waltamedia.fi/keijo-korhonen-surun-paiva/

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 13. Jos ihmisellä on paha flunssa ja koko ajan yskittää ja räkää tulee nenästä Niagaran lailla niin hoitokeino flunssaa vastaan ei ole niistäminen.

  Näin on massa”maahanmuuton” kanssakin. Voit niistää ja niistää, mutta räkää tulee, jos tautia ei hoideta tai se ei parane.

  Tauti on ihan toinen, massavaellus on oire. Tämä tauti on sellainen, että sen oireisiin kuuluvat etnisesti puhdas Israel, Eurooppaan suuntautuva valtava muuttoliike, köyhtyvä Valkoinen Kansa, rikastuva Kiina, aggressiivinen sionistien johtama USA ja kirsikkana kakussa: idioottimainen, aivopesty huoraava Valkoisen Kansan johto.

  Tätä tautia ei hoideta niistämällä, vaan hoitamalla tauti niin että sitä ei enää ole ja se ei enää pysty Valkoiseen Kansaan. Valkoisen Kansan pitää tulla sille immuuniksi niin, että kun se seuraava kerran nostaa räkäistä päätään niin Valkoinen Kansa voi nauraa sille ja toivottaa sen takaisin siihen koloon, josta se esiin ryömi.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat