Oliko myös Brysselin terrori-isku false flag? Taustat

Ainakin 35:n ihmisen ilmoitetaan kuolleen ja noin 200 loukkaantuneen tiistaina aamulla 22 maaliskuuta tapahtuneissa räjähdyksissä  Brysselin kansainvälisellä lentokentällä ja metroasemalla lähellä EU-rakennuksia. Belgian syyttäjänviraston mukaan kyseessä oli itsemurhaisku. Brysselissä on pidätetty kuusi ihmistä suuressa poliisioperaatiossa, kertovat belgialaissyyttäjät.

Jo aluksi on syytä huomauttaa, että terrorismi palvelee valtaeliitin hegemonisia tarpeita. Niiden avulla luodaan kollektiivisia uhkakuvia ja vahvistetaan auktoriteettien asemaa. Kuitenkin totuus on, että länsimaissa terrori-iskun kohteeksi joutumisen mahdollisuus on pienempi kuin loton päävoiton saaminen.

Isis on ilmoittautunut iskun tekijäksi: Pommi  ja isisin lippu

Suorastaan stereotypian mukaisesti tällaisissa terrori-iskuissa syylliset löytyvät hyvin nopeasti. Niinpä nytkin Isisi on ilmoittautunut iskujen tekijäksi ja ikään kuin vahvistuksena Brysselissä tehdyssä etsinnässä on kerrostalohuoneistosta löytynyt pommi ja Isisin lippu. Mitä me enää todistuksia kaipaamme! Eikö tämä jo uppoa hyvin suurimpaan osaan väestöstä ilman mitään sen erikoisempia vahvistuksia?

Toisaalta onko terroristien järkevää levennellä teoillaan tuossa vaiheessa, jossa pitäisi kadota niin pitkälle kuin pippuri kasvaa? Eivätkö uudet iskutkin kaipaa kokeneita tekijöitä? Luvallanne sanoen, ”pommi ja Isisin lippu” ei oikein vakuuta. Se synnyttää mielikuvan false flag –iskusta, jotka onnistuvat kokemuksen synnyttämällä varmuudella esimerkiksi Israelin Mossadilta ja Yhdysvaltojen CIA:lta.

 

Israel ja Yhdysvallat ovat iskujen takana

Tämä otsikko on ilmaistu kärjistäen, joten pohjustamme teemaa hiukan. Vaikka Isis olisi ollutkin mukana attentaatin sellaisissa osioissa, jotka vaativat näkyvyyttä, voidaan silti sanoa suurvaltaan ja Israeliin kytkeytyvän sionistisen verkoston olleen viimekädessä asialla.

”Kaikkihan tietävät”, että USA ja Israel ovat vaikuttaneet Isis-liikkeen syntymiseen ja sen toimintaan. Esimerkkinä tästä vaikutuksesta esitettäköön kuinka 18.5.2015 yhdysvaltalainen Judicial Watch -järjestö julkisti nettisivuillaan USA:n asevoimien tiedusteluorganisaatio DIA:n (Defense Intelligence Agency) asiakirjoja, jotka se oli saanut käyttöönsä tiedonvapauslain nojalla.

Nämä paljastukset valaisevat Yhdysvaltain toimia Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Julkaisut eivät ole saaneet merkittävää julkisuutta kaupallisissa ja valtiollisissa medioissa. Yhdysvaltalainen FOX News kuitenkin rikkoi mediahiljaisuuden ja uutisoi aiheesta, sekin uskottavasti vahingoittaakseen tyyliinsä sopivasti demokraattipuolueen Barack Obamaa ja Hillary Clintonia lähestyvien presidentinvaalien takia.2 Israelin tuki ääri-islamisteille on tunnettua.3

Lisäksi Saudi-Arabia kuuluu Israelin ja Yhdysvaltojen koalitioon, joka pitää ja on pitänyt yllä veristä terrorismiä Lähi-idässä tukemalla erilaisia radikaaleja ryhmiä. Tämän tuhotoiminnan tuloksena ei ole rampautettu vain Syyriaa, vaan myös muita poliittisen Lähi-idän maita, kuten esimerkiksi Irakia, Tunisiaa, Egyptiä ja Libyaa. Tässä tulikin mainittua motiivit Isiksen kaltaisten ääriryhmien sponsorointiin.

Israel ja USA ovat vastuullisia Isisen toiminnasta riippumatta siitä iskevätkö he Lähi-idässä vai Euroopassa siksi, että ilman suurvaltaa ja juutalaisvaltiota ei kyseistä terroriliikettä olisi syntynyt.

 

Onko Brysselin isku todellakin false flag?

Professori Michel Chossudovskyn mukaan Brysselin uutistoimisto Dernière Heure ja sen dhnet.se julkaisu sekä La Libre uutisoivat CC valvontavideon terrori-iskuista. Chossudovskyn mukaan julkaistut videot ovat huijausta, sillä video käsittelee Moskovan Domodedovon lentokentällä 24 tammikuuta 2011 tapahtunutta terrori-iskua, eikä 22.3.2016 uutisoitua attentaattia.4

Brysselin 2016 iskuissa käytettiin globalresearchin mukaan Moskovan Domodedovon lentokentällä, vuonna 2011 tapahtuneen iskun videokuvaa.
Brysselin 2016 iskuissa käytettiin globalresearchin mukaan Moskovan Domodedovon lentokentällä, vuonna 2011 tapahtuneen iskun videokuvaa.
Tässä siis Moskovan Domodedovon lentokentällä vuonna 2011 tapahtuneen terrori-iskun videokuva.
Tässä siis Moskovan Domodedovon lentokentällä vuonna 2011 tapahtuneen terrori-iskun videokuva.

Olivatko siis Brysselin attentaatit vain lavastusta?  Syntyikö siellä ensinkään ihmisuhreja? Mikäli tilanne olisi tällainen, ovatko useat muutkin terrori-iskut pelkkiä lavastuksia tai false flag –iskuja?

Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA ja Israelin salainen palvelu Mossad ovat eteviä false falg –iskujen organisoimisessa. Niissä nämä elimet voivat käyttää esimerkiksi Holywood-Isistä instrumenttinaan.

Yllä mainittuun viitaten suositeltakoon luettavaksi esimerkiksi entisen Mossadin agentin teosta: OSTROVSKI, VICTOR & HOY CLAIRE: By Way of Deception. USA 1990. Teoksessa entisen Mossadin agentin paljastuksia Mossadin toiminnasta. Kirjasta on myös suomennos (Petoksen kautta, Hyvinkää 1991).

Miten Israel, USA ja EU:n eliitti hyötyvät terrorismistä?

Ensinnäkin lyhyesti sanoen Israelin ja Yhdysvaltojen koalitio saa terrori-iskuista poliittista polttoainetta pitääkseen yllä veristä terrorismiään esimerkiksi Lähi-idässä. Kuten jo sanottiin, tämä tapahtuu pönkittämällä erilaisia radikaaleja ryhmiä alueilla.

Maailman laajuisia uhkakuvia voidaan käyttää myös ihmisten hallitsemiseen.
Maailman laajuisia uhkakuvia voidaan käyttää myös ihmisten hallitsemiseen.

Historia opettaa kuinka valtaeliitti hyötyy luomalla globaaleja uhkakuvia. Niitä voivat olla muiden muassa ilmastonmuutos, pantemiat, terrorismi jne..

Esimerkiksi WTC-torneihin kohdistuneet iskut antoivat tekosyyn ”terrorismin vastaiselle sodalle” luoden illuusion kansainvälisestä uhkakuvasta, jonka turvin Lähi-idän itsenäisiä valtioita romutettiin kivikauteen.

Mitkä tekijät olivatkaan 9/11-iskujen taustalla? Kärjistäen sanoen Yhdysvallat hyökkäsin Mossadin avustamana itsensä kimppuun. Kyllä ”terrorismin vastainen sota” voidaan toteuttaa tälläkin tavoin.

Todennäköisesti Israelin Mossadin agentit toteuttivat 9/11 WTC tornien ja Pentagonin terrori-iskut. Mitään lentokonekaappareita ei voinut olla olemassakaan ja tuskin jumbojet-koneitakaan.

 WTC-torneista 7:äs tuhoutui noin 7 tuntia pohjoistornien tuhoutumisen jälkeen. Torniin seitsemän ei ole ilmoitettu osuneen lentokonetta.

Globaalien uhkatekijöiden avulla ihmisistä saadaan ylikansallisen eliitin uskollisia palvelijoita, joka alisteisuus toimii valtaeliitin hegemonisena resurssina ollen linjassa heidän intressiensä kanssa.

Lisäksi terrorismin uhasta koituu ylimystölle muitakin hyötyjä, kuten esimerkiksi: valvonnan kiristäminen ja yksilöllisen vapauden rajoittaminen. Tämä suo mahdollisuuden nitistää tehokkaasti ja kollektiivisella hyväksynnällä kiusalliset yksilöt, oppositioryhmät sekä vastamediat, jota muiden muassa Magneettimediakin edustaa.

Vaikka terrori-iskut eivät palvele suoraan kansainvaelluksen suosiollisuutta, kuitenkin niiden avulla valtamedian ja virkakoneiston saumattomalla yhteistyöllä lunastetaan hyväksyttävä auktoriteettiasema, jonka ”painava sana” voi toimia myös pakolaisvyörytyksen puolestapuhujana.

Luonnollisesti terrorismin välityksellä saadaan rikottua muslimien ja kristittyjen välejä ja peitetään Israelin ja siihen liittyvän sionistisen eliitin rikollisia pyrkimyksiä. Hajota ja hallitse metodit jylläävät maailmassa.

Lisäksi terrori-iskut pelotteena lujittavat Yhdysvaltojen ja yleensä Naton poliittista asemaa Euroopassa.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Kaleva (22.3.2016). Belgian poliisi etsii kuumeisesti pommi-iskuista epäiltyä miestä; Kaleva (22.3.2016). Poliisi löysi pommin ja Isisin lipun – yli kolmekymmentä kuoli Brysselin terrori-iskuissa.
 2. http://www.foxnews.com/politics/2015/05/18/military-intel-predicted-rise-isis-in-2012-detailed-arms-shipments.html
 3. Isis Inc: how oil fuels the jihadi terrorists (14.10.2015); The New Arab (26.11.2015); Financial Times (23.8.2015). Israel turns to Kurds for three-quarters of its oil supplies.
 4. Chossudovsky, Michel (22.3.2016) Globalresearch: Fake Video Used in News Coverage of Brussels Terror Attacks.

17 kommenttia

 1. Chossudovskyn sivuilla muitakin huomioita tapauksen uutisointiin liittyen.

  Kuvassa jossa oletetut terrroristit kävelevät lentoasemalla on myös väärennös ,koska
  toinen ns.terroristeista on henkilö joka uutisten mukaan räjäytti itsensä metroasemalla.

  Miksi hän työntelisi lentoasemalla matkatavarakärryjä jos hän on uutisten mukaan metroasemalla?

  Brysselin poliisin julkaisemassa kuvassa epäiltyä ei tunneta nimeltä vaikka valtamedian mukaan
  hänestä oli varoitettu etukäteen poliisia?

  Plusääni(35)Miinusääni(3)
 2. Brysselin isku on nimenomaan lavastettu false-flag HOAX, joka suoltaa ulos propagandaa kriisinäyttelijöillä. Yksi kriisinäyttejä on nimeltään yhdysvaltalainen Mason Wells, joka on ”joutunut terroristi-iskun kohteeksi” kuin ihmeen kaupalla kolme kertaa: Boston, Pariisi ja Bryssel. YouTube on mainio lähde terrorismin vastaisen sodan petoksen läpivalaisussa, jota valhemedia pitää kaikin tavoin yllä. Ihmisille kerrotaan tekoverellä höystettyjä satuja… Isis kokonaisuudessaan edustaa sekä petosta, että valetta, samoin kuin tämä käynnissä oleva – taitavasti organisoitu – islami-invaasio. Hallitukset suojelupoliiseineen ovat eri puolilla maailmaa kaulaansa myöten upoksissa näissä lukuisissa lavastetuissa terroristi-iskuissa, joiden tarkoituksena on luoda kaaosta ja kylvää pelkoa.

  Rohkea artikkeli. Mahtavaa, että toimitus uskaltaa tuoda totuuden kysymyksen muodossa esille – kiitos Magneettimedia!

  Plusääni(51)Miinusääni(4)
 3. Tottakai.

  Israel, ihanien monikulttuuristen juutalaisten maa, sulkee rajansa vedenpitäviksi ja samalla meidän juutalaisemme Ruben Stillerin johdolla vaativat rajoja auki.

  Ts. KAIKKI terrori-iskut ovat ns. ”false flag”-iskuja, koska meille ei anneta mahdollisuuksia torjua terrorismia. Meille sen sijaan vaaditaan terrorismia.

  Siitä tulikin mieleeni omituinen pääsiäisajan enneuni, jonka näin.

  Tiedättehän, meillä suomalais-ugrilaisilla kansoilla on vahva shamaaniperinne. Niinpä se elää minussakin ja olen aina silloin tällöin vaipunut eräänlaiseen transsiin, jossa näkee tulevaisuuteen. Niin nytkin.

  Pitkäperjantain ehtoon synkissä tunnelmissa (no, eu nyt sentään synkissä, mutta ehkäpä erilaisissa) vaivuinkin taas shamaanin transsiin ja näin tulevaisuuteen, itse asiassa vuoteen 2017.

  Näin se meni:

  ”Oli kesä 2017 ja Suomen vapaat miehet olivat saaneet tarpeekseen ja pistivät ns. hulinaksi. Yhteensä n. sata vapaat miestä oli kertakaikkiaan päättänyt ns. näyttää väriä: Suomen Lipun väriä. Koko kansalle ja etenkin maanpetturieliitille.

  Järjestettiin tanhut.

  Eduskunnassa, Isossa Pajassa, Maahanmuuttovirastossa, SPR:n päämajassa, HS:n bunkkerissa ja esim. Naisasiaunionissa tanssittiin kansallismielinen sottiisi. Oikein sydämellä ja kovalla innolla.

  Viesti meni perille ja lopuksi leikittiin tuomioistuinta. Oli tuomari ja oli kiväärikomppania, puolustusasianajaja ei ehtinyt paikalle, oli ruuhkaa. Mutta kaikki sujui hyvin ja katsottiin mallia eräästä romanialaisesta videosta erään Joulun aikoihin.

  Oli siinä tunnelmaa, joku väänsi itkuakin, mutta pääasiassa oli ihmetystä ja vilpitöntä halua kääntää takkia. Mutta voi voi, takit oli jo käännetty.”

  Sellaisen shamaanin enne unen minä näin. Voi kauheata! Taidan kertoa tästä SUPO:lle. Näin unta, pääsenkö Khmer Rouge-tyyliin nyt uudelleenkoulutusleirille?

  Plusääni(31)Miinusääni(4)
  1. Sitä voi siis taas vain arvuutella, että missä seuraavaksi ”mossahdaa” ja kuinka ollakaan kohta alueelta löytyy taas ”terroristilta” tipahtanut passi. Sellainen löytyi myös 9/11 WTC tornien iskun jäljiltä.

   http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/pariisin-iskupaikalta-loytynyt-syyrian-passi-kuului-turvapaikanhakijalle/5559910

   Kuinka tyhminä ne meitä pitävät ?

   Plusääni(24)Miinusääni(1)
  1. Ai, tuoltahan näitä voi palkata :

   ”Award winning role play actors and film makers specially trained in disaster and crisis management.”

   http://crisiscast.com

   https://youtu.be/TKp5JKAWBf8

   Luulisi, todellisen opposition edes vähän epäilevän näiden ”terrori-iskujen” aitoutta, mutta ei. Ilman minkäänlaista kriittista tarkastelua esim. Vastarintaliike sanoo: ”maahanmuuttajataustaiset terroristit surmaavat eurooppalaisia”, ja poliitikkojen syytä (totta) ja liittykää meihin (jutun lopussa on linkki liittymiskaavakkeeseen). http://www.vastarinta.com/helsingissa-mielenosoitus-brysselin-uhrien-muistolle/

   Papukaijan lailla siis toistellaan valtamedian valheet, vaikka itse hyvin tietävät keiden hallussa koko teatteri on. Eli oikein vahvistavat sitä mitä REAKTIOTA mikä on ollut näiden iskujen tarkoituskin. Hajoita ja hallitse. Onko kansallinen vastarinta ja MV-lehti johdettu samasta komentokeskuksesta näiden iskujen todellisten tekijöiden/lavastajien kanssa? Onko mossad molempien takana ?

   Sori, vaan mutta nyt vaikuttaisi hieman tältä.

   Plusääni(21)Miinusääni(4)
  2. ”Tutkijat paljastavat: Näin narautat valehtelijan

   Valehtelun huomaamisessa on asiantuntijoiden mukaan kolme pääkohtaa.

   Aluksi tarvitaan lähtötilan määrittäminen, eli ajatus siitä, miltä henkilö näyttää kun hän puhuu ilman estoja ja kun hän kertoo totuuden.

   Kun tämä on määritetty, on idea kysyä henkilöltä avoimia kysymyksiä ja tarkkailla vihjeitä, esimerkiksi muutoksia verbaalisessa ja nonverbaalisessa käyttäytymisesssä.

   Verbaalisia muutoksia ovat esimerkiksi hiuksien halkominen, kieltäytyminen vastaamasta, aiheen tai sävyn vaihtaminen, kysymyksestä valittaminen ja jopa käsien nostaminen samalla kun kysymystä vastaan protestoidaan.

   Nonverbaalisissa muutoksissa kannattaa keskittyä juurikin tarkkailemaan tapahtuuko henkilön käyttäytymisessä muutoksia. Etenkin hymy on tärkeä merkki. Todellinen hymy näkyy asiantuntijoiden mukaan silmissä ja tekohymy vain hulilla.

   Hymyssä kannattaa tarkkailla myös halveksuvaa hymyä, jonka valehtelija saattaa lipsauttaa kun hän ajattelee valheensa menneen läpi. Tuolloin valehtelijan huulten reuna menee hieman käyrälle.”

   lähde:

   http://www.talouselama.fi/uutiset/tutkijat-paljastavat-nain-narautat-valehtelijan-6542928

   Okei, verrataampa noita ohjeita vaikkapa näihin :

   Georgia woman’s boyfriend missing in Brussels terrorist attacks

   ja

   Paris Shooting (charlie hebdo)
   https://www.youtube.com/watch?v=P0qOEuuKZXU

   ja

   http://uberuutiset.fi/2016/04/18/suomen-myyja-anne-berner-hymyili-kertoessaan-tulevista-liikennesektorin-uudistuksista/

   Jolleikkin voi valehdella vain kerran, mutta nykyiselle euroopan lammaskansalle voi valehdella kokoajan. Esim. ISIS-terrori-isku fantasioilla. Ja muistan lukeneeni jostain, että molemmilla tapahtumapaikoilla olisi ollut taas turvallisuusharjoitus samaan aikaan meneillään. Kuten Norjan iskuissakin. Juuri sattumalta?

   Ja jos, oikeasti jotain sattui, tuollaisiin mestoihin ei ensimmäisenä päästetä median lehtikuvaajia. Loukkauntuneista siis oli otettu valokuvia ainakin Brysselissa, jo ennen pelastushenkilökunnan paikalle tuloa? Prioriteetit ? En viitsi julkaista niistä tässä, löytynee googlella.

   Ja

   Kuka lie oli vastuussa Brysselin lentokentän turvajärjestelyistä ?

   http://www.sott.net/article/315080-Former-Israeli-Intel-Operatives-Run-Security-at-Brussels-Airport

   Oho, jäljet johtavat taas sylttytehtaalle. Yllätyin.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Israel varoitti kansalaisiaan matkustamasta Turkkiin, koska ”Isis” voi räjäyttää siellä pommin.

  Vaan miksi Isis pomittaisi ystävä valtiotaan? Turkin presidentin poika on öljy kauppias ja ostanut Isis:n öljyä, kunnes Venäjä pommitti öljykuljetukset.
  Toiseksi Suomenkuvalehdellä oli artikkeli , jossa kerrottiin ruotsalaisen tytön matkasta Syyriaan/Irakiin poika ystävänsä kanssa. Siinä artikkelissa mainittiin kaupunki Turkissa, joka on Syyrian rajalla ja Isis:ksen vallassa.
  ”Lähellä Syyrian rajaa sijaitseva Gaziantep on jo kolmen vuoden ajan ollut Isisin keskeisimpiä huoltokeskuksia ja tukikohtia Turkissa.”
  Ja kolmanneksi Israel on avustanut Isis taistelijoita ennenkin.

  http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/hyytava-tarina-marilyn-nevalainen-paatyi-isis-terroristien-orjaksi-allistyttavan-helposti-turkin-rajan-yli/

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 5. Näyttäisi siltä false-flageissa, että Euroopassa syntyy oikeasti kuolonuhreja ja Amerikan mantereella on sitten näyttelijät käytössä.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 6. Mailma ja luonto tuhoutuu ennemmimku jutkut ja vapaamuurarit syrjäytetään vallasta

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Suosittelen kaikille ruotsinkielentaitoisille Nordfrontin sivuja (ja suomenkielentaitoisille, tottakai, Kansallisen vastarinnan sivuja).

  Nordfront kirjoittaa juuri nyt. Christian Hamilton: ”De tända ljusens budskap”.

  Siinä artikkelissa on teksti ja kuvitus kohdallaan.

  Kuvissa näkyvät valtaeliitin maanpetturit nyyhkimässä ”terroristien” uhreja. Ai ai ja voi voi, kyyneltä pukkaa.

  Tekstissä sitten paljastetaan valtaeliitin limaisten rottien juonet. Valtaeliitti itse tuo maanosaamme miljoonia väkivaltaisia muslimeja ja mustan Afrikan ääliöitä alhaisella älykkyysosamäärällä ja sitten nyyhkitään, kun on tuota ”terrorismia”.

  Sanoma kaikelle kansalle, kaikelle valkoiselle kansalle, on: Olkaa empaattisia ja kuolkaa, rakastakaa tappajianne, älkää tehkö mitään, älkää vastustelko, kuolkaa ja maksakaa. Ideaalinen kansalainen nyyhkii tappajan puolesta ja pyytää anteeksi tappajilta sitä, että joku pahoitti mielensä, kun hänen lapsensa, hänen äitinsä, hänen isänsä, hänen siskonsa tapettiin mielivaltaisesti, valtaeliitin katsoessa sivusta. Ja tekemättä mitään.

  Samaan aikaan sionistieliitti vahvistaa muurejaan ja aitojaan, nauraen meille, solvaten meitä, kun olemme tyhmiä. Ja samaan aikaan paikallinen sionistieliitti syyttää minua natsiksi, jos vähänkin kritisoin maanpettureita. Eli natsi syyttää minua natsiksi. Eipä silti, minä haluankin olla natsi, minä totisesti haluan tehdä juuri niin kuin juutalaisvaltio tekee: Sulkea rajani ja elää kaltaisteni joukossa. Haluan ydinaseen ja haluan karkottaa ei-eurooppalaiset. Helkkari, minä haluan olla kuin juutalainen. Painaa omassa valtiossani omaa rahaa ja viis välittää muista etnisistä ryhmistä. Haluan ajaa aina ja joka paikassa oman ryhmäni etua. Olenko siis juutalainen?

  Swidu.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. Luulen, että oheinen kuvakaappaus on aito.

  10 miljoonat viattomat uhrit, kidutus ja kansamurhat esim. Neuvostoliiton perustamisen yhteydessä eivät näille vihan lapsille riittäneet, nämä haluavat vielä vain lisää.

  http://k003.kiwi6.com/hotlink/cp534dh63n/CeMd3CWVIAIXSHS.jpg

  Ja tämä sadistinen ”juutalainen uskonto” on täälläkin laillinen. Nämä pitävät vieläpä itseään valittuna kansana. The Chosen People. Ja täällä uskotaan heitä – vaikka tämä ”uskonto” itse käskee valehtelemaan ei-juutalaiselle kaikessa mistä voi vain olla hyötyä juutalaiselle. Valat voi rikkoa – ei juutalaisen pettäminen on miltei rituaalimeno, jumalan palvemista tämän ”uskonnon” mukaan. Silti näitä uskotaan täällä. Koska raamatusta on virheellisesti näin tulkittu, eikä asiaa saa kiistää. Näiden valittujen palvelemiseksi ja valheen suojelua varten on luotu tähänkin maahan vaikka mitä, mm. puolueita, uskonlahkoja, järjestöjä, kirkkoja, yhdistyksiä, tv ja radio -kanavia, sanomalehtiä, kaikki ovat hyvin suosittuja erityisesti ”kristillisen” kansanosan ja ehkä muidenkin uskonnollisten keskuudessa. Kun pitäisi seurata Jeesusta, niin nämä meidän Suomen ”uskovaiset” seuraavatkin juutalaisia. Mikä olikaan 1. käsky ?

  Ai niin, ja näiden vihan lapsien tekoja ja asennetta ei saisi arvostella. Eikä heidän heidän osallisuuttaan missään negatiivisessa asiassa saisi paljastaa:

  http://www.kdlehti.fi/2015/03/09/19-kansanedustajaa-vaatii-toimia-antisemitismin-ehkaisemiseksi/

  Jos näin teet, kohta meidät OMAT viranomaiset tuomitsevat minut ”viharikoksesta”. Näin asiat muualla Euroopassa ovat jo.

  Ehkä jopa vankeutta tulee. Se kansa jonka keskuudessa olen kasvanut – tuomitsee minut kohta ”viharikoksesta”, eli näitten vieraitten paholaisen palvojien käytöksen ja tekojen kriittisestä, mutta asiallisesta arvostelemisesta. Ja nyt ei puhuta Islamista. Sukulaiset, tarvittaessa jopa omat läheiset (tarpeeksi aivopestyinä) ilmiantavat minut ja heittävät tarvittaessa vaikka vankilaan näitten ”valittujen” pahojen tekojen tai asenteen arvostelemisesta. Tämä on mieletöntä ! Käsittämätöntä, synnyinmaani omat viranomaiset ! Ehkä jopa seinänaapurit ! Tavalliset kanssaihmiset. Käskytettyinä. Kukaan ei pane vastaan.

  Kuten ohessa, eikö noita viranomaisia edes hävetä ? Myöntävät vielä, ettei ole väliä sillä onko holokausti totta, vai ei. Pitää vain totella. Käsittämätöntä juutalaisen edessä matelemista.

  87-vuotias saksalaisrouva vankilaan ”holokaustin” epäilemisestä!

  Viranomaisten ja esivallan piti suojella meitä. Kuka tässä siis vihaa ja ketä ? Pelätäänkö juutalaisen kostoa ? Pelkääkö Kristitty perkelettä ?

  Minkälaisen heittökansan keskuudessa elän ?

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Hyvä kommentti. Kaikki tuo sonta johtuu siitä, että kaikki (kansa, päättäjät ja juutalaiset – ja miltei koko ihmiskunta) ovat syntiinlankeemuksen peruina perkeleen orjia. Todellisia sydämen kristittyjä Suomessa on vain kourallinen (koska vain vähäinen joukko nousee tuomitsemaan perkeleestä sikiävät pahat teot). Kansalla, päättäjillä, juutalaisilla ja miltei kaikilla Suomen ”uskovaisilla” (ulkokultailijoita ja harhaoppisia) on sama isä: perkele. Siksi kaikesta tulee perkeleellistä riehuntaa, valhetta ja väkivaltaa (Joh. 8:44), yhteiskunnallista helvettiä, kaiken olevan alas repimistä ja tuhoutumista. Nyt on viimeinen aika. Luulen, että Jeesus Kristus ilmestyy nyt koska tahansa ja tapahtuu viimeinen tuomio. Perkeleen omat ikuiseen helvettiin, Kristuksessa pelastuneet ikuiseen autuuteen Jumalan yhteydessä uudessa maassa ja uusissa taivaissa, 2. Piet. 3:10-13. Juutalaisia pitää muiden perkelejoukkojen yläpuolella heidän väkisin velkakierteeseen ja -orjuuteen vievä velkarahajärjestelmänsä, joka sitoo muut kuin hirteen. Muuten kaikki perkelejoukot (suomalaiset, juutalaiset ja Suomen uskovaiset”) ovat samalaisia – perkeleen lapsia. Ainoa, mitä voi vielä yrittää, on Jumalan sanan julistus. Ehkä jokunen siellä täällä vielä pelastuu.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Kommentti : Vesa-Ilkka Laurio 18.4.2016 at 9.10 ”Luulen, että Jeesus Kristus ilmestyy nyt koska tahansa ja tapahtuu viimeinen tuomio.”

    Oletko nyt Vesa aivan varma asioiden Raamatullisesta järjestyksestä ? Onko vaivanaika parhaillaan menossa ja onko antikristus jo tullut maailman valtiaaksi ? Vai onko niitä useampia ?

    Käsittääkseni ensin perustetaan yksi iso maailmanvaltio, kristityt yritetään tappaa, on vain yksi uskonto, julistetaan ns. maailman rauha, ja antikristus julistautuu tämän kaiken hallitsijaksi, jne.

    Katsoitko oheisen dokumentin jonka joku nimimerkki ”San” linkitti jo tänne? Mitä olet mieltä? Pastori Anderson on aika tarkka asioista, sitä arvostan.

    https://www.youtube.com/watch?v=Ab_P5QjBfuI

    Käsittääkseni useat lahkot julistavat samaa, että Jeesus Kristus ilmestyy nyt koska tahansa, jo ennen vaivanaikaa. Näin ei sanota raamatussa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Ei ole maanpäällistä tuhatvuotista valtakuntaa. Tätä asiaa ja baptistioppista (harhaoppinen) past. Andersonia olen käsitellyt aloittamassani keskusteluketjussa ”Eurooppa on ansainnut tuhonsa” täällä:

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.0

     Koska ko. keskusteluketjussa on monta näitä kahta asiaa koskevaa puheenvuoroa ja niin ollen melko paljon tekstiä, on ehkä parasta antaa vain linkit puheenvuoroihin.

     Ensin tuhatvuotisoppia koskevat puheenvuorot:

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg96893#msg96893 (kommentti #3);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg96921#msg96921 (kommentti #7);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg97480#msg97480 (kommentti #41);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg97562#msg97562 (kommentti #46);

     Sitten harhaoppista past. Andersonia koskevat puheenvuorot:

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg103572#msg103572 (kommentti #142);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg103675#msg103675 (kommentti #143);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg103957#msg103957 (kommentti #154);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg104132#msg104132 (kommentti #157);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg104244#msg104244 (kommentti #158);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg104318#msg104318 (kommentti #159);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg104422#msg104422 (kommentti #162);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg104430#msg104430 (kommentti #163).

     Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat