Pääkirjoitus: Itsenäinen media ei kumarra eliittiä

Artikkeli julkaistiin Magneettimedian numeron 1/2015 pääkirjoituksena. Lue lehti täältä.

Magneettimedia on itsenäinen julkaisu ja kriittinen vastavoima suurille tiedotusvälineille. Mielestämme median tulee toimia vallan vahtikoirana, ei eliitin hännystelijänä. Kritiikkimme kärki on suunnattu monikansallisia suuryrityksiä, pankkien poliittista valtaa sekä eturyhmäpolitiikkaa vastaan. Meille korkein arvo on itsenäinen ja suomalainen Suomi.

Magneettimedian tehtävä on kertoa kansalle asioista, joista suuret sanomalehdet vaikenevat. Emme alistu rahanvallan kontrolliin vaan vaadimme todellista poliittista sananvapautta. Tinkimätön asenteemme on johdattanut meidät myös oikeussaleihin, mutta oikeustaistelut ovat hinta, jonka olemme valmiit maksamaan.

Poliittisten tekstien lisäksi Magneettimedia julkaisee aktiivisesti myös terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä artikkeleita. Luonnonläheiset elämäntavat ovat perustavia arvojamme.

Tämä on ensimmäinen Magneettimedian paperinumero vuoden 2013 syksyn jälkeen. Verkossa toimintamme on jatkunut aktiivisena käräjäoikeuden tuolloin langettaman tuomion jälkeenkin. Julkaisemme sekä omia että ulkomaalaisten riippumattomien toimittajien artikkeleita päivittäin. Vaikka pääpaino on terveyteen, yhteiskuntaan ja talouteen liittyvissä aiheissa, kirjoitamme myös paljon historiasta ja etenkin valtavirralle kriittisestä historiantutkimuksesta eli revisionismista.

Vuonna 2013 Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto ja oululainen yksityishenkilö tekivät tutkintapyynnön Magneettimedian suomentamasta ”Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke” –nimisestä artikkelista. Tästä käynnistyi valtamedian lokakampanja, joka jatkuu edelleen vuonna 2015. Tässä numerossa käymme läpi valtamedian Magneettimedia-uutisoinnin pahimmat ylilyönnit sekä oikeudenkäynnit, jotka seurasivat tutkintapyyntöä. Syyttäjä ja oikeuslaitos eivät kyenneet kumoamaan artikkeleidemme sisältöä, vaan tuomiot annettiin kokonaan muista syistä.

Tutustumme tässä numerossa myös Magneettimedia-tutkintapyyntöjen taustalla olevan suomalaisen juutalaisyhteisön omaan mediaan, HaKehilaan. Yhteisö väittää joutuneensa Suomessa vainon kohteeksi, vaikka perusteltua poliittista kritiikkiä tulisi jokaisen kestää. Uhriutumisesta tekee entistä kummallisemman se, että HaKehila ja monet muut suomalaiset juutalaisjulkaisut ovat ilmaisseet avoimen tukensa Israelin julmalle palestiinalaisvastaiselle politiikalle. Todellisesta vainosta kärsitään miehitetyssä Palestiinassa, jossa israelilaiset sotilaat murhasivat viime kesänä noin 600 pientä lasta ja 260 siviilinaista. HaKehilan toimitukselta ei julkista sympatiaa palestiinalaisille ole kuitenkaan herunut.

Tämä numero on monilta osin vastineemme Magneettimediaa koskeviin valheisiin ja väärinkäsityksiin. Tahdomme osoittaa, että oikeustaisteluun johtaneet artikkelimme eivät ole syntyneet tyhjiössä. Tarjoamme lukijoille laajemman kuvan aiheesta lainaamalla arvovaltaisia lähteitä aina Fjodor Dostojevskista Yhdysvaltojen varapresidenttiin ja israelilaisiin johtaviin poliitikkoihin. Emme välttämättä allekirjoita kaikkia julkaisemiamme lainauksia, eikä tätä edellytetäkään tiedotusvälineiltä.

Emme tee tässä lehdessä yleistäviä lausuntoja juutalaisista kansanryhmänä. Sen sijaan kirjoitamme Israelista sekä vaikutusvaltaisista juutalaistaustaisista järjestöistä ja yksityishenkilöistä. Monille heistä juutalaisuus on voimakas identiteetti, jonka he kokevat velvoittavan tietynlaiseen toimintaan; äärimmäinen esimerkki tästä on Israelin valtio, joka perustettiin väkivalloin suojelemaan kulttuuria ja identiteettiä, jota Israelin kannattajat kutsuvat juutalaisuudeksi. Monet aikamme suurimmista yhteiskunnallisista vaikuttajista kertovat, että heidän juutalainen etninen taustansa motivoi heitä tukemaan tietynlaista politiikkaa. Siksi koemme, että poliittisena julkaisuna Magneettimedian on kirjoitettava juutalaisuuden roolista länsimaissa.

Kannatamme julkista keskustelua ja julkaisemme mielellämme kaikki meille lähetetyt oikaisupyynnöt. Olemme esittäneet Helsingin juutalaisen seurakunnan ja Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvoston hallintojohtaja Dan Kantorille jo viime kesänä julkisen haasteen. Pyysimme Magneettimediaa ankarasti kritisoinutta Kantoria todistamaan, että perustavanlaatuiset ”juutalaisartikkelimme” eivät ole todenperäisiä. Tulisimme julkaisemaan Kantorin vastineen kokonaisuudessaan sensuroimattomana. Toistaiseksi Kantor ei ole vastannut haasteeseen. Nyt kutsumme koko Suomen mukaan julkiseen keskusteluun ja esitämme haasteen: ryhdy dialogiin ja kerro meille, jos havaitset perättömän väitteen tai asiavirheen artikkelissamme! Siihen ei kyennyt edes Rovaniemen hovioikeus viime syksynä.

 

Markku Juutinen
Päätoimittaja

20 kommenttia

 1. No minäpä kerron esimerkin Magneettimedian paikkaansa pitämättömistä väitteistä koskien juutalaisia. Magneettimedian julkaisema ”Siionin viisaiden pöytäkirjat” on väärä asiakirja eikä mikään oikea kokouspöytäkirjakokoelma. Se on laadittu 1800-luvun lopulla vuosikymmeniä aiemmin julkaistun fiktionaalisen novellin pohjalta. Tämä osoitettiin lopullisesti jo vuonna 1921.

  Plusääni(11)Miinusääni(36)
 2. Tämä ”fiktiivinen novelli” oli itse asiass pamfletti, josta löytyi kätkettynä myös juutalaisten maailmanherruuteen etenemisen ohjelma Napoleon III:n kritiikin alta. Kirja oli huppujuutalaisen juutalaisten loosin vapaamuurarin kirjoittama.

  Kokouspöytäkirja ei Viisaiden protokolla olekaan, vaan eräänlainen ohjelma/protokollla Wannseen protokollan tapaan. Siihen on koottu ohjelman pääkohdat. Aitoutta ei voi todistaa kuin aihetodistein. Ne ovat kuitenkin erittäin vahvat Pöytäkirjojen sisällön lisäksi juuri tuo yhtymäkohta AIU:n kärjen kirjaan on paljastava. Samanlainen teksti on kirjoitettu myös 1848 ja tekijänä toinen juutalaisten päämiehen Cremieuxin tärkeä liittolainen ja juutalainen. Vuosien 1868 ja 1864 kirjan painos oli erittäin pieni, mutta sitä vedettiin pois, ilmeisesti koska se oli liian paljastava…

  Plusääni(21)Miinusääni(5)
 3. Tämä ’fiktiivinen novelli’ on ikäänkuin näytelmän käsikirjoitus, sillä erotuksella että ympärillämme olevassa maailmassa sen mukaan tapahtuva ’näytelmä’ onkin todellisuutta – tämänkin ’nukketeatterin’ narujen vetäjät ovat kulissin takana. ’Näytelmä’ noudattaakin varsin hyvin käsikirjoitusta.

  Protokollan ehkä tärkein kohta koskee mediakontrollia – vain sen ansiosta narujen vetäjät saavat toimia häiritsemättöminä näkymättömissä. Siksi tarvitaankin esim. Magneettimediaa paljastamaan näitä narujen vetäjiä ja heidän lakeijoitaan sekä heidän päämääränsä Uuden Maailmanjärjestyksen super-tyrannia – valtamedia kun on alistettu näiden korkeissa asemissa olevien rikollisten tukipilariksi, joka salaa ja vääristää ihmisille tärkeää tietoa sekä suoraan valehtelee.
  Seuraamukset näkyvät esim. tuoreessa vaalituloksessamme – lähtölaukaus tulossa olevalle paljon pahemmalle. Käsittääkö sitten aikanaan suomalainen orjakansa mikrosirutettunakaan typeryyttään – mikrosiruhan mm. on nykyaikaien ’sofistikoitu’ tapa korvata entisajan rautakahleet käsissä ja jaloissa!

  Plusääni(17)Miinusääni(3)
 4. Voisitteko lopettaa tämän sontalehden jakelun ihmisten koteihin. Eihän tuolla viitsi edes saunanpesää sytyttää kun varmaan haisisi koko löylyhuone paskalle. Jakakaa vain tätä sontalehteä jossain uusnatsien ja muiden hörhöjen kokouksissa, suosio olisi varmaan taattu. Ilmaisjakelulehtenä täysin arvoton ja epätoivottu.

  Plusääni(15)Miinusääni(32)
  1. Nimimerkillä Sari ei ole selvästikään aivan kartalla eikä edes näytä ymmärtävän lukemaansa mutta kommentoida on pakko, aivan pakko. Lapsi kirjoittelee jotain aivan mitä sattuu. Näyttää sairastavan dysleksiaa tms. Sari ei edes näe että käytännössä kamppaa itsensä omalla kirjoituksellaan, on yksi hyvä esimerkki siitä miten huonosti trollit osaavat hommansa 😀

   Sarille tiedoksi..
   Magneettimedia on uusnatsia ja muita hörhöjä vastaan. Kokouksissa tuskin on tilaa uusnatsien ja muiden hörhöjen joukossa koska ovat arvomaailmaltaan toistensa vastakohdat.

   Joten Sari, kehoitan ensin perehtymään asioihin ennen kuin alat kirjoittelemaan mitään ja tekemään itsestäsi naurunalaisen. Jos haluat jatkaa itsesi totaalista nolaamista, se sopii varmasti hyvin kaikille lukijoille. Saadaan ainakin makeat naurut ja hyvää viihdettä kerrakseen 😀 😀 😀 😀
   Sari, en tiedä mitä olet vetänyt, mutta älä vedä sitä ainakaan enää! 😀
   ”Sari taisi vetää marit pössikset”

   Magneettimedia kertoo kuten asiat on. Valitettavasti kaikki ei kestä eikä ymmärrä tai ei halua ymmärtää totuutta!

   Plusääni(10)Miinusääni(8)
   1. Haha, luuletko todella että LUEN tätä lehteä tai että olisin lukenut tuon pääkirjoituksen?! Haluan vain että lopettaisivat tämän paskan jakelun ihmisten postilaatikkoihin. Jos tämä lehti on niin suosittu niin toki sitä lukevat voisivat sen tilata, säästyisihän siinä paperiakin kun ei tarvitsisi väkisin jakaa niin montaa lehteä.

    Mutta ok, korjaan kommenttiani. Teille kelpaa siis vain vanhat natsit ja muut hörhöt.

    Plusääni(6)Miinusääni(11)
   2. Toimitus tekisi hyvin, jos poistaisi foorumilta maksetut huijarit ja elämässään haaksirikkoon joutuneiden ja siksi totuudesta piittaamattomien ”ihmisten” myrkynsylkäisyt. SIITÄ foorumi myrkyttyy ja halvaantuu, jos heitä sallitaan.

    Luja ryhti ja faktoihin perustuva oikeudenmukaisuus vie eteenpäin, kun meitä totuuden rakastajia alkaa vihdoinkin olla tarpeeksi! Riehumiseen ja huuteluun ei saa itse syyllistyä! Alan aavistella, että kansassa sittenkin, viimeinkin, alkaa syttyä totuudenrakkauden palo, hengen palo!

    Plusääni(14)Miinusääni(4)
 5. Sari kuuluu niihin joille liika tieto maailman todellisesta menosta sotkee sen viimeisen aivosolun täysin.

  Joten Sari,älä lue tätä kun tuo pää ei kestä.

  Palaa nyt sen Seiskan ääreen, niin pääset taas täyttämään päätäsi noitten julkkis idioottien juoruilla.

  Vai kuulutko pelkästään niihin Facessa roikkuviin luusereihin ?

  Plusääni(35)Miinusääni(7)
  1. Viimeinen aivosoluni ei ole mennyt vielä niin sekaisin että kuvittelisin tällaisen humpuukilehden antavan minkäänlaista todellisesta maailman menosta. Säälittää kun näytät kuvittelevan että on vain kaksi lehteä, jotka molemmat ovat sontaa. Mutta turhaan kai minä väittelen kanssasi kun eihän hullun kanssa voi keskustella. Niinkuin äiti on opettanut: viisaampi väistää joten antaa olla.

   Plusääni(10)Miinusääni(26)
 6. Hahaa, mahtavaa Magneettimedia! Jutuistanne voi olla montaa mieltä, mutta on hienoa että dementoitunutta konsensusta vihdoin ravistellaan.

  Plusääni(16)Miinusääni(6)
 7. Olen lukenut paljon ko. hyviä julkaisuja mutta Magneettimedian kirjoitukset on todellakin laadukkaita ja hyvin selkeitä. Olen sitä mieltä että kun Magneettimedialla osataan kiteyttää olenaiset asiat ja laadukas journalismi, saadaan selkeä ja laadukas lehti ja tämä vertais-sivusto.

  Magneetti vetää helposti vertoja jollekin Tiede-julkaisuille tai muille uutis-sivustoille.
  Kun ihmiset lukee Magneettimediaa he pysyvät paremmin ajantasalla asioista mitä maailmalla tapahtuu sekä mitkä ruuan ja elintavat ovat terveellisiä jne. Paljon ajankohtaista tietoutta joka myös oikaisee virheitä ja julkaisee myös uusia tutkimuksia.

  Itse olen todella vaativa siitä mitä luen koska olen myös tutkija, asetan myös julkaisukriteerit korkealle. Magneettimedia on erittäin korkealle arvostettu ja todella kova sana Suomessa, ja niin pitääkin olla. Tunnen paljon ihmisiä jotka lukee Magneettimediaa koska se on yksinkertoisesti niin hyvä.

  Plusääni(18)Miinusääni(11)
 8. Onnea ja pitkää ikää lehdellekin!! Harmi kun ei omaan kotiin kolahtanut 😉

  Plusääni(9)Miinusääni(5)
 9. Juutalainen Eli Ravage kirjoitti lehdessä Century Magazine U.S.A. tammikuussa 1928: ”We have stood back of, not only the last war, but all your wars; and not only the Russian, but all of your revolutions worthy of mention in your history. (Me järjestimme viime sodan ja olemme kaikkien sotien takana; emmekä järjestäneet vain Venäjän vallankumousta, vaan kaikki mainitsemisen arvoiset vallankumoukset historiassanne)”

  Tietenkin vapaamuurarien avulla. Hehän palvelevat juutalaiseliittiä.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat