Magneettimedian paperilehden numero 1/2015

Magneettimedia-lehden paperiversio jaetaan satoihintuhansiin kotitalouksiin tänä viikonloppuna. Lehden sisältö koostuu suurilta osin artikkeleista, jotka on julkaistu verkossa syksyn 2013 käräjäoikeudenkäynnin jälkeen.

Jo tuttujen artikkeleiden lisäksi lehdessä julkaistaan muutamia uusia tekstejä, kuten Magneettimedian avoin kirje tulevalle pääministerille sekä yhteenveto lehden oikeustaisteluista 2013–2014. Lisäksi lehdessä on omat osiot neljälle mielestämme erityisen arvokkaalle vaihtoehtomedialle: The Occidental Observer, Kansallinen Vastarinta, Yle Watch ja MV-lehti.

Lehteä ei enää julkaise J. Kärkkäinen Oy vaan Pohjoinen Perinne ry. Pohjoinen Perinne on jo aiemmin osallistunut edellä mainitun Kansallisen Vastarinnan toimintaan. Kansallinen Vastarinta on osoittanut tukea Magneettimedialle jo vuodesta 2012 lähtien, kun Suomen valtamedia ja juutalaisyhteisö nostivat hälyn sionismia käsitelleistä artikkeleistamme. Kansallisen Vastarinnan toimittajia on ollut paikalla Magneettimedian molemmissa oikeudenkäynneissä. Se onkin ollut ainut julkaisu, joka on kirjoittanut oikeudenkäyntien kulusta objektiivisesti ja puolustuksen argumentit huomioiden.

Tiedotteessaan Pohjoinen Perinne kertoo suhteestaan Magneettimediaan:

”Magneettimediaa vastaan käydyt oikeudenkäynnit Ylivieskassa ja Oulussa ovat olleet poliittisia oikeusmurhia. Suomen ’oikeusjärjestelmä’ on pyrkinyt tukahduttamaan lehden, joka on kirjoittanut avoimesti länsimaisen yhteiskunnan pahimmista kipupisteistä.

Kun Magneettimedia julkaisi artikkelin, joka käsitteli George Bushin ja Barack Obaman kaltaisten sionistien valtaa länsimaissa, tuomittiin lehti ’kiihottamisesta Suomen juutalaista väestöä vastaan’. Joko tuomarit eivät olleet lainkaan tutustuneet julkaistuun aineistoon tai sitten tietyille väestöryhmille on varattu Suomessa etuoikeutettu erityisasema lain silmissä.

Yleinen käytäntö Suomessa on, että totuuden puhumisesta ei tule antaa tuomioita, vaikka totuus loukkaisi jotain yksilöä tai ryhmää henkisesti. Magneettimedia oli kuitenkin ilmeisesti poikkeus, sillä yksikään poliisi, syyttäjä tai tuomari ei ole voinut osoittaa, että jossain Magneettimedian juutalaisartikkelissa oltaisiin valehdeltu. Oikeus perusteli tuomiota seuraavasti: ’Kirjoituksessa esitetyt lausumat ja mielipiteet ovat laatunsa, laajuutensa ja vakavuutensa puolesta sellaisia, ettei niiden todenperäisyyden arviointi ole tarkoituksenmukaista.’

Tahdomme osoittaa avoimesti tukea kaikille suomalaisille julkaisuille, jotka uskaltavat kirjoittaa sionismin kaltaisista yhteiskunnallisista ongelmista ilman poliittisesti korrektia itsesensuuria. Kun selvisi, ettei Magneettimedialla ollut enää julkaisijaa, päätimme, että yhdistyksemme voi tarjota lehdelle alustan. Tämä ei tarkoita, että Magneettimedia ja Pohjoinen Perinne olisivat välttämättä samaa mieltä kaikista kysymyksistä; yhdistyksen hallitus ei vaikuta aktiivisesti lehden sisältöön tai päätoimittajan päätöksiin. Ryhdyimme julkaisemaan lehteä, sillä arvostamme Magneettimedian periksiantamatonta työtä yhteiskunnallisena keskustelun avaajana.”

Paperisen Magneettimedia-lehden päätoimittaja on Markku Juutinen, joka ei kuulu Pohjoiseen Perinteeseen.

mm20151kansi

Myös Magneettimedian edellinen päätoimittaja Juha Kärkkäinen on avustanut uuden paperilehden julkaisemisessa. J. Kärkkäinen Oy luovutti Pohjoiselle Perinteelle Magneettimedian oikeudet, jotta kriittinen yhteiskunnallinen kirjoittaminen voisi jatkua Suomessa. Mitä enemmän isänmaalliset suomalaiset tekevät aktiivista yhteistyötä, sitä lähempänä olemme oikeudenmukaista ja itsenäistä Suomea.

Kärkkäistä on arvosteltu Suomen valtamediassa, koska hän ei ole peitellyt isänmaallisia arvojaan kuten nykyään edellytetään. Suomalaiset lupaavat kuitenkin jo sotilasvalassaan palvella maataan rehellisesti sekä parhaan kykynsä mukaan. Kärkkäisen mukaan Magneettimedian kanssa työskentelevät tekevät vilpitöntä työtä yhteisen hyvän puolesta ja ovat uskollisia vannomalleen valalle:

”Minä lupaan ja vakuutan kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä, olevani Suomen valtakunnan luotettava ja uskollinen kansalainen. Tahdon palvella maatani rehellisesti sekä parhaan kykyni mukaan etsiä ja edistää sen hyötyä ja parasta.”

Suomen poliittisia ongelmia ei ratkaista hyssyttelyllä, vaan toisinaan kritiikki voi kirpaista. Suomalaisten yhteistä etua on palveltava silloinkin, kun se merkitsee riskien ottoa. Kärkkäisen mukaan poliittiset sananvapaustuomiot eivät saa tappaa suomalaista keskustelua. Jokaisen tuomion tulisi synnyttää vastareaktio ja entistä terävämpää keskustelua Suomen nykyhallinnon ja sitä ohjaavien kansainvälisten verkostojen epäterveistä arvoista.

Lehden voi ladata pdf-tiedostona piakkoin verkkosivuiltamme. Osa paperilehden artikkeleista on lyhennettyjä versioita verkkosivuillamme aiemmin julkaistuista teksteistä. Joidenkin artikkeleiden otsikot ovat verkkosivuilla erilaisia kuin paperilehdessä. Alla olevien linkkien kautta pääset lukemaan koko lehden sisällön ja täysimittaiset artikkelit.

Pääkirjoitus: Itsenäinen media ei kumarra eliittiä

Avoin kirje uudelle pääministerille

Magneettimedian oikeudenkäynnit: mistä valtamedia valehteli?

– Kotimaa

– Maailmalla tapahtuu

– Mediakritiikki

– Yle Watch

Yle Watch on veronmaksajien kapina suomalaisvihamielistä tiedotusta vastaan

”Me kerromme sen, mitä kansalaismielipiteestä vähät välittävä Yle ei kerro.” Näin ytimekkäästi määrittelee tehtävänsä Yle Watch –verkkosivu, joka ruotii veronmaksajien rahoilla ylläpidetyn Yleisradion poliittisesti värittynyttä toimintaa.

Yle Watch –sivu seuraa Suomen julkisen viestintäyhtiön tuottamia uutisia, artikkeleita, sarjoja ja dokumentteja. Ylen kulttuurimarxilaiset toimittajat pukevat ”objektiivisen tiedottamisen” kaapuun toinen toistaan röyhkeämpiä valheita suomalaisten ja eurooppalaisten synnynnäisestä pahuudesta sekä toisaalta monikulttuurisuuden iloista. Yle Watch asettuu rohkeasti suomalaisten puolelle ja selvittää, millä tavoin media voi manipuloida hyväuskoista kuluttajaa.

Ylewatch.blogspot.fi
Facebook.com/ylewatch1

– MV-lehti

MV-lehti vihastuttaa – ja ihastuttaa

Alkuvuoden taatusti kohutuin suomalaisjulkaisu on verkossa ilmestyvä MV-lehti, jolle poliittinen korrektius on kirosana. Lehti on noussut nopeasti laajaan suosioon esimerkiksi siksi, että se ei ole valtamedian tavoin sensuroinut uutisia maahanmuuttajien tekemistä vakavista rikoksista Suomessa. Keskustelua maahanmuuttopolitiikasta voidaan käydä ainoastaan, jos kansalaiset saavat selkokielistä tietoa siirtolaisvirtojen sivuvaikutuksista.

Suuret tiedotusvälineet ovat pillastuneet MV:n suosiosta ja sortuneet samalla tahtomattaan holhoavaan ja lukijakuntaansa aliarvioivaan kirjoitteluun. Muun muassa Yle, Kaleva ja Helsingin Sanomat ovat olleet kiinnostuneita MV-ilmiöstä. Kansalaisia on pienten lasten tavoin varoiteltu ”vihasivusta”, joka paljastaa tuomittujen pedofiilien ja väkivaltaisten siirtolaisten henkilöllisyyksiä.

MV-lehti osaa nauraa itselleen ja niin osaavat sen lukijatkin. Painavia rikosuutisia tasapainotetaan kevyemmällä aineistolla, jota toimitus kutsuu itseironisesti ”folioksi”. Ainoat, ketkä eivät naura, ovat suurten tiedotusvälineiden omistajat ja toimittajat. MV on tehnyt heidän poliittisesti korrektista sensuuripolitiikasta naurunalaisen.

MVLehti.net
Kannatuskauppa: MitaVittuaLehti.spreadshirt.fi

– Terveys ja hyvinvointi

– Talous

– Kansallinen Vastarinta

Kansallinen Vastarinta on suomalainen kansallissosialistinen julkaisu

Kansallinen Vastarinta on 2008 lopulla perustettu julkaisu, joka käsittelee nykypolitiikkaa, maailmankatsomusta, aktivismia ja historiaa kansallissosialistisesta näkökulmasta. Julkaisu kuuluu Suomen Vastarintaliikkeelle, joka järjestää katutason toimintaa Suomen poliittisen suunnan muuttamiseksi. Järjestön tavoitteena on aidosti suomalainen Suomi, joka on vapautettu pakkomonikulttuurisuuden, suurpankkien sekä idän ja lännen suurvaltapolitiikan kahleista.

Kansallinen Vastarinta on osoittanut tukea Magneettimedialle jo vuodesta 2012 lähtien, kun Suomen valtamedia ja juutalaisyhteisö nostivat hälyn sionismia käsitelleistä artikkeleistamme. Kansallisen Vastarinnan toimittajia on ollut paikalla Magneettimedian molemmissa oikeudenkäynneissä. Se onkin ollut ainut julkaisu, joka on kirjoittanut oikeudenkäyntien kulusta objektiivisesti ja puolustuksen argumentit huomioiden.

Patriootti.com
Facebook.com/Kansallinen.Vastarinta
Kannatuskauppa: Kadulle.com

– The Occidental Observer

The Occidental Observer on alansa pioneeri

The Occidental Observer (TOO) –sivusta on kasvanut yksi kansainvälisesti suosituimmista juutalaisuutta ja juutalaistaustaisten poliittista valtaa käsittelevistä verkkojulkaisuista. Se erottuu edukseen muun muassa vankalla lähdeaineistollaan ja akateemisella otteellaan. Kirjoittajakuntaan kuuluu muun muassa psykologian, politiikan ja historian tutkijoita, jotka eivät pelkää puhua valtamedian sensuroimista aiheista.

Julkaisun päätoimittaja ja tunnetuin kirjoittaja on psykologian professori Kevin MacDonald, jonka tekstejä Magneettimedia on suomentanut jo usean vuoden ajan. Ennen tunnettujen juutalaisuutta käsittelevien kirjojensa kirjoittamista MacDonald tutki yliopistolla esimerkiksi susien ja lasten kehitystä ja toimintaa. Hänen 1980-luvun tutkimuksensa lasten kehityksestä ovat edelleen arvostettuja, ja MacDonald on työskennellyt monissa lasten kehitystä tutkivissa järjestöissä.

Ensimmäinen MacDonaldin juutalaisuutta käsittelevä kirja, A People that shall dwell alone: An evolutionary theory of Judaism, julkaistiin 1994. Kirjan mukaan juutalaisuutta voidaan tutkia väestöllisenä strategiana, jossa oman ryhmän etuja vaalitaan vahvan etnisen identiteetin ja sisäryhmäajattelun avulla. MacDonaldin tapa tutkia historiaa ja politiikkaa biologian ja psykologian näkökulmasta on saanut paljon suosiota kuluneina vuosina. Vaikka elämme globaalissa maailmassa, suosimme edelleen niitä, jotka ovat geneettisesti itseämme lähellä. MacDonald uskoo, että monet yhteiskunnalliset ongelmat ovat ratkaistavissa, kun opimme hyväksymään tämän.

TheOccidentalObserver.net

– Kriittistä historiantutkimusta

23 kommenttia

 1. Hyvä, hyvä – erittäin kannatettavaa!
  Tarvitaan todella vastapainoa valta- eli propagandamedialle, joka salaa ja vääristää ihmisille tärkeää tietoa sekä myös suoraan valehtelee – päämääränä SUOMALAISEN kansallisvaltiomme tuhoaminen osana ruskeaihoisilla kansoitettua Super-Neuvostoliitto-diktatuuria.

  Plusääni(46)Miinusääni(12)
 2. Voiko paperilehteä ostaa mistään? Ei kuitenkaan jaeta joka kaupunkiin.

  Plusääni(44)Miinusääni(10)
 3. Suvaitsevaisto on taas pöyristynyt oikein kunnolla kun joku paljastaa heidän valheitaan 😀

  Tätä itkua pääsee seuraamaan kun twitteristä hakee twittejä hakusanalla magneettimedia niin sieltä kyllä tulee vastaan aikamoista valitusta (ilma mitään järkeviä perusteluita luonnollisesti)

  https://twitter.com/search?f=realtime&q=magneettimedia&src=typd

  Voisitte käydä aina silloin tällöin argumentoimassa näille vähän takaisin 🙂

  Plusääni(29)Miinusääni(9)
 4. Onpa sairasta tekstiä, jollakin on selvä pakkomielle: psykiatrin vastaanotto olisi oikea paikka purkaa tuntoja. Diagnoosin saaminen voisi kovasti helpottaa.

  Plusääni(21)Miinusääni(37)
 5. FANTA$TI$TA….UP€A €TU$IVU….M€N€€ VARMA$TI JOKA KYLÄ MUMMOLTA $€KÄ VAARILTA $INÄ AAMULLA KAHVIT VÄÄRÄÄN KURKKUUN…

  NII$TÄ (KUOL€VAN) PA$KAM€DIAN KAN$ANKU$€TTAJI$TA PUHUMATTAKAAN…

  TUO L€HTI TUL€€ T€K€MÄÄN HI$TORIAA !!!!

  HATTUA KOKO L€HD€N TOIMITUK$€LL€ !!!

  Plusääni(22)Miinusääni(15)
 6. Onpa teillä mennyt faktat ja fiktiot sekaisin. Oletteko nyt ihan varmoja, että kookosölljyn ja magnesiumin samanaikainen nauttiminen ei aiheuta hallusinaatioita?

  Plusääni(14)Miinusääni(18)
 7. EN HALUA VASTAANOTTAA MAGNEETTIMEDIAN JULKAISUJA.

  VASTUSTAN KAIKILTA OSIN JULKISTA MIELIPIDETTÄNNE KOSKIEN MM LÄÄKETIEDETTÄ, JUMALAN VALITUN KANSAN HERJAAMINEN ON KAUHISTUTTAVAA!!!!

  HALUAN VASTAANOTTAA ALUEEMME MUUN ILMAISPOSTIN, MUTTA EN MISSÄÄN NIMESSÄ MAGNEETTIMEDIAA!!! KUINKA TÄMÄ ON MAHDOLLISTA. PIKAISTA VASTAUSTA ODOTELLEN!!! TÄMÄN VIESTIN YLITIN VÄLITTÄÄ PRIVAPALAUTTEENA, EI ONNISTU, JOTEN SAATAN SEN NYT TÄMÄNKIN FOORUMIN TIEDOKSI!!

  camilla

  Plusääni(9)Miinusääni(37)
  1. Vaikuttaa siltä että olet kiihtyneessä tilassa kirjoitus tyylisi perusteella. 🙂 Osuiko arkaan paikkaan?

   Upeaa toimintaa Magneettimedialta sanon minä! Totuus kuulostaa vihalta niiden korvissa jotka vihaavat totuutta.

   Kauhistele sinä kaikessa rauhassa totuuksien ilmituloa sinä et niiden leviämistä voi estää.
   Lopussa hyvyys voittaa pahuuden ja kaikki valheet paljastetaan. Magneettimedia tekee tärkeää työtä totuuden puolesta.

   ”holohuijaus” ja muut valheet tulevat aikanaan kaikkien tietoisuuten vaikka jotkut nimeltä mainitsemattomat pahuutta/valetta rakastavat tahot yrittävätkin vielä johtaa ihmisiä valheillaan harhaan.

   Plusääni(28)Miinusääni(9)
  2. Länsimainen lääketiede – etenkin Suomessa – perustuu ensisijaisesti lääketeollisuuden patentoimiin synteettisiin valmisteisiin, joita virallisessa kielenkäytössä sanotaan lääkkeiksi, vaikka niillä olisi uusia sairauksia, jopa tappaviakin, aiheuttavia sivuvaikutuksia.

   Camilla Aurén-Raatikainen on ilmeisesti lääketieteen huippu-asiantuntija, joka jyrää alleen tiedoissa tanskalaisen lääketieteen professorin Peter C. Gøtzschen, jonka kirja on käännetty suomeksikin: ”Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus”.

   ”Professori Peter C. Gøtzsche paljastaa kirjassaan Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus lääketeollisuuden korruptoituneisuuden

   Reseptilääkkeet aiheuttavat länsimaissa kolmanneksi eniten kuolemia sydänsairauksien ja syövän jälkeen. Lääkkeet aiheuttavat lisäksi vuosittain miljoonille ihmisille vakavia invalidisoivia haittoja.

   Professori Peter C. Gøtzschen mukaan lääketeollisuuden liiketoimintamalli muistuttaa järjestäytynyttä rikollisuutta ja sen tärkein tavoite on suuret voitot, ei suinkaan potilaan terveys. Kliiniset kokeet ovat tieteeksi naamioitua markkinointia, uusia lääkkeitä ei tutkita riittävän hyvin ja lääkevalvonta katsoo kaikkea läpi sormien. Diabeteksen lääkehoito on korruptoitunutta ja laihdutuslääkkeet puolestaan niin vaarallisia, että useimmat niistä on vedetty karmeiden haittavaikutusten takia myynnistä. Tulehduskipulääkkeet aiheuttavat hirvittävän määrän kuolemia ja psykiatriasta on tullut lääketeollisuuden kultakaivos.

   Professori Peter C. Gøtzsche osoittaa, kuinka lääketeollisuus on ostanut puolelleen lääkäreitä, tutkijoita, lehtiä, ammatti- ja potilasjärjestöjä, yliopistojen laitoksia, toimittajia, lääkevalvojia ja poliitikkoja. Rikokset ovat levinneet niin laajalle, että on pakko vetää se johtopäätös, että ne on tehty tietoisesti ja tarkoituksella, koska rikos kannattaa. Gøtzsche ei ole kompromissintekijä eikä teeskentelijä vaan puhuu aiheesta siekailemattoman suoraan.” http://www.sitruunakustannus.fi/peter-c-goslashtzsche-tappavat-laumlaumlkkeet-ja-jaumlrjestaumlytynyt-rikollisuus.html

   Plusääni(20)Miinusääni(2)
 8. Camilla! Sinun tulisi perehtyä asioihin. Olet todella kaukana totuudesta. Opiskele ensin vaikka Jumalan omaisuuskansan identiteettiä ja Raamatun mainitsemia tunnusmerkkejä, joista Jumalan kansa tunnetaan.
  Älä sekoita käsitteitä niin pahoin, että pidät Palestiinaan petoksin ja kiristyksin pystytettyä sionistivaltiota suorastaan Jumalan silmäteränä. Älä viihdy niiden seurassa, jotka kuvaannollisesti jakelevat kynsilyöntejä Jumalan Pojan silmille. Sellainen päättyy järkyttävään osaan iankaikkisuudessa, ellei siitä tehdä parannusta.
  Nykyiset sionistimaan valejuutalaiset ovat todellisuudessa turko-mongoloidinen khazaarikansa, joka on verrattavissa muinaisiin kanaanilaisiin, filistealaisiin, hivviläisiin jne.

  Plusääni(24)Miinusääni(4)
 9. Paska maa ja todella tyhmä kansa! Juutalais johtoinen orjuus väistämätön :)! Siinäpähän suomalaisten kakarat kärsii hahahaaaa! Katsotaas 4 vuoden päästä kuinka moni pohjoismaalainen yritys siirtyy juutalaiseen omistukseen!!!!!!!!!!!!!!

  Voi tätä raukkaa lammas laumaa!! Mihinkä katosi miehet`? Jäljelle jäi mätää suurta mätää ja paskaa! Halveksun suomalaisia ja oksettaa katsoa vapaa ehtoista alistumista! Kyllä paapat haudoissaan halveksuisivat tätä nyky suomalaisuutta!!!!!

  nwo miehillä taas toiset 4 vuotta aikaa ottaa hallintaan kaikki! Se oli sitten tässä hyvä paska kansa!

  Menkää facebookkiin ja työntäkää pää hiekkaan! Kunpa oisi syntynyt islannissa :(! Vaikka taitaa islantikin olla bissin alla!

  kulttuurin ja kansakuntien tuho! Ei mikään muu auta enää kun vallankumous! Mutta meidän armeijaa johtaa sivari homo ja tyhmä sotilas ampuu vaikka äitinsä kun sitä tarpeeksi aivo pestään!!

  Plusääni(21)Miinusääni(3)
  1. Pysähdy!

   Lue:

   ”Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään. – – Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! MUTTA HÄNEN LUPAUKSENSA MUKAAN ME ODOTAMME UUSIA TAIVAITA JA UUTTA MAATA, JOISSA VANHURSKAUS ASUU” (2. Piet. 3:7, 10-13).

   Elämme viimeisiä aikoja. Aikamme ihmisiä Raamattu kuvaa näin:

   ”Viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman” (2. Tim. 3:1-5).

   Oikean Kristuksen hylänneellä Suomen kansalla ja Kristuksen hylänneillä juutalaisilla on sama jumala: perkele, murhaaja ja valehtelija (Joh. 8:44). Suomen kansa ja juutalaiset on veistetty samasta puusta. Niin Suomen kansan keskuudessa kuin juutalaisten keskuudessa kaikki on valhetta ja väkivaltaa.

   Kuvaamasi ”paska maa” palaa, kuten Raamattu yllä sanoo. ”Tyhmä kansa”, ”raukka lammaslauma” joutuvat helvettiin ”jumalattomien ihmisten tuomion ja kadotuksen päivänä”, kuten Raamattu yllä sanoo.

   Joka haluaa pelastua, tietäköön, että tie Jumalan yhteyteen on Jeesus Kristus eli syntien anteeksiantamus:

   ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani” (Joh. 14:6).

   Koko maailma on perkeleen riehunnan kynsissä, kun evankeliumi on liki koko maailmassa hylätty. Edessä on maailmanloppu ja viimeinen tuomio. Herra pystyttää omilleen uuden maan ja uudet taivaat.

   Plusääni(14)Miinusääni(7)
  2. Eipä paljoa muuta voi kuin olla kanssasi samaa mieltä, kun katsoo vaalitulosta: suomalainen-orjakansa äänesti samat inhottavasti löyhkäävät mätäpaska-puolueet, Super-Neuvostoliitto-diktatuurin korruptoimine johtajineen valtaan kuin aikaisemminkin!

   Plusääni(9)Miinusääni(4)
  3. Paska maa? Tyhmä kansa? Kuulostaisi siltä että sinä olet se tyhmä tässä joka aliarvioi suomalaisia.
   Meille on valehdeltu, meitä on kontrolloitu monin keinoin niin kauan että monet ovat lakanneet totuuden etsimistä.
   Me olemme osa jaloa rotua, entisaikoijen sivilisaatioiden rakentajia ja me tulemme nousemaan takaisin loistoon.
   Ole sinä osa tätä muutosta kun Eurooppa nousee.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. haluan kans ostaa tän lehden jos mahdollista.ei muutaku linkkiä etusivulle 😉

  Plusääni(8)Miinusääni(3)
 11. Magneettimedia on hieno julkaisu joka uskaltaa kertoa asioista joista valtamedia vaikenee. Valtamedia on valehdellut jo tarpeeksi kauan ja siksi tällaisia Magneettimedian kaltaisia julkaisuja tarvitaan enemmän. Valheellisen valtamedian aika on tullut tiensä päähän ja totuus on tuotava julki. Nostan hattua Magneettimedialle heidän rohkeudestaan ja taistelustaan Suomalaisuuden ja totuuden puolesta. Valtamedia on tehnyt isänmaallisuudesta rasismia, mikä on vale. Valtamedia itse on esittänyt mitä pahinta rasismia Suomalaisuutta ja isänmaallisuutta vastaan. Valtamedia vaikuttaakin olevan erittäin Suomalaisvastaista ja yleensäkin isänmaanvastaista. Fundamentalistinen monikulttuurisuus on rasismia kantaväestöä kohtaan ja pitemmän päälle se tulee tuhoamaan eri kulttuurit ja synnyttää niiden tilalle monikulttuurista massaa, missä ei eri kulttuureja ole.

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
 12. Olen Loredana Beretta yksityinen laina lainanantaja, jotka tekevät erilaisia lainoja International Maat kiireellisesti 3% Korko Jos kiinnostaa ystävällisesti yhteyttä sähköpostilla:

  Motto: Sinun onni on meidän tyytyväisyys

  Me elämme meidän motto, voimme auttaa sinua

  Plusääni(0)Miinusääni(5)
 13. Olemme Russell Financial Company Ltd sijaitsevat Lontoossa ja muissa Euroopan maissa, me tarjoaa sekä henkilökohtaisia ja investointilainoista vastaamaan tarpeisiin ja vaatimuksiin, myös saattaa sekä vakuudellisten ja vakuudettomien lainojen palveluja velkajärjestelyihin, odottamattomia menoja tai kotiin parannus, liiketoiminta, projekti ja enemmän. Palvelumme on halpa ja edullinen on vuotuinen korko on 3%.

  Lähetämme lisätietoja heti kun saamme lainaa pyyntöä.

  Lisätietoja ystävällisesti yhteyttä Yritys Sähköposti: m tai Sivustomme kautta http://www.fidelityworldwideinvestment.com

  Plusääni(0)Miinusääni(5)
 14. Hyvää päivää kaikille.

  Tarvitsetko lainaa? Oletko velkaa? Haluatko aloittaa liiketoiminnan ja tarvitsevat pääomaa? Tarvitsetko lainaa tai rahoitusta jostain syystä? Apuasi on vihdoin täällä, koska annamme lainaa kaikille klo halpa ja edullinen korko vain 3%, hyvän luottoehdot jos kiinnostaa ystävällisesti yhteyttä tänään kautta:

  Ei; lähettää yksityiskohtia

  Vilpittömästi. Rouva Alex Jean Senekal

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat