Pia Kjærsgaard: Siksi emme nosta EU-lippua salkoon

Niin sanottuna ”Eurooppa-päivänä” suomalaiset federalistit juhlivat kuten Neuvostoliitossa aikoinaan Voitonpäivää (eli Itä-ja Keski-Euroopan liittämistä Neuvostoliiton imperiumiin). Toisin Tanskassa, jossa Eduskunnan puhemies julkaisi 9.5. seuraavanlaisen kirjeen vuonna 1749 perustetussa konservatiivisessä Berlingske-lehdessä vapaana suomennoksena.

Miksi eduskunta (folketinget) ei vedä EU-lippua salkoon Eurooppa-päivänä 9.toukokuuta?  Sitä kysyivät EU-myönteisten järjestöjen puheenjohtajat Berlingske-lehdessä 6. toukokuuta. Ja siihen on varsin hyvä vastaus: Kannatusta sille ei yksinkertaisesti ole Eduskunnan puolueiden enemmistöltä.

Pia Kjærsgaard.

Eduskunnan puhemiesneuvosto keskustelee usein Eduskunnan käytännöstä liputuksen suhteen, ja täällä me luomme ohjeistuksen virallisille liputuspäiville. Kuten säännöt ovat nyt, on Eduskunnalla liputus omina kokouspäivinään samoin kuin virallisten vierailujen yhteydessä EU-ja YK-lipuilla ja vierailevien valtioiden lipuilla sekä Grönlannin ja Färsaarien kansallispäivinä. Uusin liputuspäivä Eduskunnassa on 23.maaliskuuta, jolloin liputamme Pohjolan päivänä kaikkien pohjoismaiden lipuilla.

Kuten EU-myönteisten järjestöjen kysymyksen asettajien tittelistä voi päätellä, heillä on erityinen kiinnostus EU-lipun salkoon vetämiseen. Sen ymmärrän hyvin. Mutta kuten poliittiset tuulet puhaltavat tällä hetkellä, ei sille ole tukea Eduskunnan puhemiesneuvostossa. Ehkä se kertoo myös siitä, että EU-lippu ei ole mikään ”neutraali” symboli kuten eri maiden kansalliset liput ja Tanskan valtioliittoon kuuluvien Grönlannin ja Färsaarten liput (jotka eivät ole EU:n jäseniä – suom. huom.).

EU-lippu symbolisoi tiettyä arvomaailmaa ja halua luopua itsenäisyydestään ylikansalliselle instanssille eli hallintoasteelle. Kansallisen parlamentin tehtävä ei ole edesauttaa sellaista politiikkaa. Parhaiden meitä palvelee neutraalius.

Suomennos: vieraskynä

 

Huomautukset:

Pia Kjærsgaard, MF (= Medlem af Folketinget = kansanedustaja), Eduskunnan puhemies (suom.huom.: Tanskassa korkea-arvoisin ja vaikutusvaltaisin henkilö kuningattaren jälkeen).

Alkuperäinen artikkeli:

Pia Kjærsgaard (9.5.2018). Berlingske-lehti. Dagens brev: Derfor flager vi ikke med EU-flaget. Saatavina: https://www.b.dk/din-mening/pia-kjaersgaard-derfor-flager-vi-ikke-med-eu-flaget

28 kommenttia

 1. Eu-lipun salkoon nostaminen on samakuin valkoinen lippu, antaudumme ehdoitta … meistä saa tehdä orjia ja rahamme / omaisuutemme saa viedä !

  Osin tämä on jo LAHJONNAN avulla tapahtunut :

  Sanomat24 keskustelupalsta käteisen hallitusneuvotteluista ( timpuri: rekisteröitynyt keskustelija … henkilöllisyys selvitettävissä).

  Kerrotaan kokoomuksen suurien velkojen, puhutaan miljoonan / miljoonien velasta poistuneen yhdessä yössä RKP:n rahoilla hallitusneuvottelujen aikana. Vaatimuksena pakkoruotisn jatkaminen ja 2 ministerinpestiä.

  Heidi Hautala oli Brysselistä käsin sanonut hallitus on ostettu, mutta vaiennut heti, kun vihreät otettiin mukaan .

  RKP siis kasvatti valtaansa / liike-elämän / EU:n valtaa lahjonnalla ja vihreät kiristi tasa-arvoisen avioliittolain .

  Mikä oli tämän hallitusneuvottelulahjonnan tulos Suomelle ja suomen kansalle ?

  Julkinen lakitietokanta Finnlex: PL 118 § …Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  ”Laki 444/2012″: Iltalehti 7.4. 2012 …”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata. ” ( suomeksi varastaa).

  Tuon lahjonnalla ja kiristyksellä toteuettujen ”hallitusneuvottelujen” jälkeen Suomessa eduksunta EI ole noudattanut lakeja … PL 118 § on selvästi PL 6 §:n vastainen.

  Useat kansanryhmät ovat PL 118 §:n seurauksena IHMISOIKEUDETTOMIA ja mm. pienyrittäjien omaisuus ”yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahta aiotaan kaapata”. eivät enää omaa perustuslaillista omaisuudensuojaa VALTIOPETOKSELLISEN perustuslakimuutoksen seurauksena !

  Pl 118 § vaati laajat ”esityöt” eli Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONNAN jottei PL 118 §:n mukaiset asiat rantaudu Kansainvälisen rikostuomioistuimen listoille .

  Archive.is/kimmoleaks.fi sisältää nämä todisteet !

  Kun Eu:sta mukamas äänestettiin sen luvattiin VAHVISTAVAN Suomen kansalaisten IHMISOIKEUKSIA ; PL 118 § todistaa tämän suurimman luokan kusetukseksi … EU:n ”oikeusjärjestelmä” SUOJELEE valtiopetoksen tehneitä; eikä ota valituksia käsittelyyn !

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
  1. Pelkkää ’raha puhuu’ -politiikkaa jossa kansat ja kansalaiset ovat kuunteluoppilaita – ja tietysti maksumiehiä. Ja se mitä ha aavat kuunnella on pelkkää valhetta ja kauniita satuja. Kaikki on toisin kuin luvataan. Ja valtamediassa toisin kuin sanotaan.
   Valtaa pitää korruptoitunut globalisti-eliitti joka kumartaa Nwo-mafiaa (’deep state’, varjohalllitus) meilläkin. Ihan Amerikan malliin.
   Psykopaattien ote maailmassa tiukkenee rahan noustessa ylimmäksi jumalaksi. Sionistien valttiässä Kissinger antoi jo kauan sitten ymmärtää että kuka hallitsee rahaa se hallitsee maailmaa.
   Patologinen vallanhalu on psykopaateilla voimakas, ja voikin sanoa, että ne jotka hallitsevat rahaa ovat psykopaatteja, ja heidän käsiinsä ihmiskunnan kohtalo näyttää luisuvan yhä enemmän kun velka heille koko ajan kasvaa – orjuuttava velka joka on vain pelkkiä numeroita.
   Kun maat ja niiden kansat alistetaan/orjuutetaan rahan vallan alle ne eivät enää voi itse päättää asioistaan. Näin se sitten menee eikä kansa tee mitään.

   Jewish Billionaires Paying Trump’s Bills Explain His Iran Moves — juutalaismiljardöörit maksavat Trumpin laskuja mikä selittää hänen Iran-ratkaisunsa.
   https://russia-insider.com/en/jewish-billionaires-paying-trumps-bills-explain-his-iran-moves/ri23432

   Did Donald Trump scrap the Iran nuke’s deal to pay back his pro-Israel campaign donors? Political analyst Eli Clifton seems to think so, and he argues the point pretty persuasively too. Here’s an except from his article at the Lobe Log:
   Purkiko Donald Trump Iranin ydinsulku-sopimuksen maksaakseen takaisin pro-Israel-kampanja-avunantajilleen? Poliittinen analyytikko Eli Clifton näyttää ajattelevan niin, ja hän puolustaa asiaa varsin vakuuttavasti.
   Totuus on, ettet voi uskoa mitä luet Iranista valtamediasta. Kaikki on asialistalla jonka takana on väärennettyä uutista, jonka tarkoituksena on perustella enemmän miekkavoimaa, enemmän rangaistuksia ja verisiä ulkomaisia sotia. Kriittisten ajattelijoiden tulisi etsiä vaihtoehtoisia uutislähteitä, jotta he voivat analysoida tietoja itse ja muodostaa omat mielensä.
   Komm: mikä pätee Iraniin pätee kaikkeen muuhunkin sionistien puuhaan.
   http://www.unz.com/mwhitney/did-trump-scrap-the-nukes-deal-to-pay-back-his-pro-israel-campaign-donors/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=170032

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
    1. Mr. Trump, revi rikki tämä liitto!
     Nato on katastrofi enemmän kuin ymmärrämmekään. Sulje se!
     Humalassa olevat Naton puolustusjohtajat laulavat ”Me olemme maailma”
     Nato on vanhentunut. Donald Trump toi tämän argumentin takaisin kampanjaan. Eilen hän, tyypillisesti liioitellen (hyperbolisesti), haukkui järjestöä tekopyhyydestä sen mandaatista, mikä on vastustaa Venäjän kaikkia aggressioita.
     Mutta Euroopan Venäjän hyökkäyksen mahdollinen uhka on nolla. Ja kirjaimellisesti kaikki, jotka osallistuvat huippukokouksen farssiin, tietävät tämän. Joten, Trump oli oikeassa tekopyhyyden suhteen, mutta väärässä miten ratkaista se.
     Nato on vanhentunut, koska sen takana oleva ajatus sen tarpeellisuudesta on vanhentunut.
     Ei Venäjän aggressio ole se, josta kaikkien on huolestuttava, vaan niiden aggressiivisuus, jotka ovat epäonnistuneet kaikessa, mistä heillä oli valtuudet huolehtia, eli juuri kokouksen poliitikot.
     https://russia-insider.com/en/politics/mr-trump-tear-down-alliance/ri24120
     Wino Juncker Outdoing Jeltsin — Juncker pitää Jeltsiniä paremmaksi, juo itsensä hengiltä EU: n pomona
     Mutta Jeltsin oli viileämpi
     Uhraukset, jotka tämä mies on tehnyt Euroopan yhtenäisyyden takia, ovat todella valtavia, ja historia muistaa ne tulevien sukupolvien ajan.
     https://russia-insider.com/en/politics/wino-juncker-outdoing-yeltsin-drinking-himself-death-eu-boss/ri24122

     Mr. Trump, Tear Down This Alliance!
     NATO is a disaster in more ways than we can count. Shut it down!
     Drunken NATO defense chiefs singing ’We are the world’
     NATO is obsolete.  Donald Trump made this argument back on the campaign trail.  Yesterday, in his typically hyperbolic manner, he dressed down the organization for its hypocrisy over its mandate, which is to counter any aggression from Russia.
     But, the potential threat of a Russian invasion of Europe is nil.  And, literally, everyone involved in this farce of a summit knows this.  So, Trump was right to call out the hypocrisy, but wrong about how to solve it.
     NATO is obsolete because the thinking behind why it is necessary is obsolete.
     It’s not Russian aggression that everyone has to be worried about, it is the aggression of those who have to this point mismanaged everything they were empowered to take care of in the first place, i.e. the very politicians at the meeting.
     https://russia-insider.com/en/politics/mr-trump-tear-down-alliance/ri24120
     Wino Juncker Outdoing Yeltsin, Drinking Himself to Death as EU Boss
     But Yeltsin was cooler
     The sacrifices that this man has made for European unity are truly immense, and will be remembered by history for generations to come.
     https://russia-insider.com/en/politics/wino-juncker-outdoing-yeltsin-drinking-himself-death-eu-boss/ri24122

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tanskassa näköjään EU-diktatuurin ostamat maanpetturit ovat joutuneet alakynteen, toisin kuin Suomessa, jossa maanpetturit pitävät kaikki portit auki ulkomailta marssiville miehittäjille tarjoten näille vielä ilmaisen täysihoidon p-aukisen Suomen veronmaksajien selkänahasta revityillä rahoilla.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. ”Kaikki EU-kansalaiset ovat kuin palestiinalaiset, joilta ryöstetään isänmaa ja jotka yritetään alistaa raha- ja finanssieliitin velka- ja työorjiksi.” Miten niin yritetään? Katselehan ympärillesi. Eurooppaa asuttaa maailmanhistorian kenties tyhjänpäiväisin ihmismassa, jolle korkeat henkiset arvot eivät ole pitkään aikaan merkinneet mitään. Vain huvituksilla ja pikaisilla nautinnoilla on merkitystä. Semmoinen väki on helppo houkutella orjuuteen kuin pikkulapsi karkeilla namusedän luolaan.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 3. Tämä myös hyvä syy olla nostamatta EU-lippua salkoon
  USA, Ahtisaari ja mafia-valtio Kosovo — näin toimi ja toimii Suomi ’ahtisaariensa’ johdolla
  Torstai 17.5.2018 klo 11:30 – Pirkko Turpeinen-Saari
  ”Kosovon valtio on USA:n ja presidentti Ahtisaaren luomus. Historiallisesti ja kansainvälisten lakien mukaan se on aina ollut osa Serbiaa. YK:n päätöksen 1244 mukaan Kosovo on yhä osa Serbiaa eikä päätöstä ole koskaan muutettu.
  Jugoslavian hajottaminen toteutettiin USAn ja Saksan voimakkaalla tuella.
  Kansainväliset lait, YKn peruskirja, NATO:n peruskirja, kansinvälisesti sovitut rajat –kaikki heitettiin romukoppaan.
  Tässä prosessissa Suomen valtio on ohittanut tieteellisen totuuden ja asettunut palvelemaan suurpääomaa edustavia maita ja niiden aseellista siipeä NATOa. Totuutta arvostavana tutkijana liityn Dick Martyn pessimismiin. Suomen valtion lisäksi valtamedia on ollut tässä anarkiassa mukana.

  — lisää linkin hyvästä artikkelista
  https://www.turpeinen-saari.net

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Jugoslavia oli täysin keinotekoinen valtio, jota mielipuolinen Serbia johti rautaisella valtikalla. Typrää on komukkaveteraanin vedota kansainvälisiin lakeihin, kun Versaillesin hirmuvallasta on tällöin kysymys

  Plusääni(3)Miinusääni(5)
  1. Typerää kirjoitella tänne tuollaisia kommentteja minusta. Ellei kansainvälistä lakia noudateta niin mitä sitten? Sehän johtaa juuri siihen mitä nyt mm. EU:ssa ja siis meilläkin tapahtuu. Psykopaatit kaappaavat vallan ja riehuvat vapaasti muut orjuuttaen.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Typerää kommentissa oli puolihuolimaton keskittyminen vain yhteen pointtiin. Nythän valehtelusi meni läpi monelle lampaalle. Serbia valtasi koko Kosovon vaon hetkellisesti 1300-luvulla. Pian Turkki kukisti sen ja Kosovo oli osa Osmanien valtakuntaan satoja vuosia. Väestö siellä ei ole tuontitavaraa, vaan on muslimeiksi kääntyneitä alkuperäisasukkaita. Nimenomaan Serbia valtasi Kosovon 1912-13 sodissa kv sopimusten vastaisesti. Itävalta ja Saksa sentään saivat hieman rajoitettua raivopäisiksi kiihotettujen serbien ahneutta tuolloin. Ei Serbia ollut vauhdissa vain Venäjän tuella. Vapaamuurarit sen olivat kaapanneet jo ja järjestäneet kaamean kuningasparin murhan. Koko maa oli Venäjän lisäksi koko ajan ollut Britannian pankkien ja vapaamuurarien holhouksessa. Näiden aivopesemä julmien kansalliskiihkoisten ja suuruudenhullujen alempien johtajien johtama maa ei ansaitse mitään ihailua historiallisesti. Te olette harhaanjohtajia. Jopa Venäjä-kortti on harhautusta, kun maa on perinteisesti ollut Britannian ja Ranskan varassa myös. Versaillesin kauhujärjestelmän kv- sopimuksia ei kannata kunnioittaa. Kunnioitatte itsekin kv. sopimuksia vain silloin, kun se teille sopii. Kv laki toimii usein niin, että suurvallat katsovat sormien läpi ties mitä. Albaanien ja serbien välit olivat tulehtuneet koko vuosisadan.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. ”Olemme Goldman Sachsin, Soroksen, Sabanin, Adelsonin ja muutamien muiden likaisen pelin kohteina … kohteina ’korrektiuden tyrannialle’, joka estää meitä huutamasta, äänekkäästi, sitä huolestuttavaa totuutta, jonka me kaikki näemme.
  ”… By now we, and I mean all of us, except a few oligarchs, are all Palestinians. We are subject to the dirty games inflicted on us by the likes of Goldman Sachs, Soros, Saban, Adelson, and a few others. By now we are all subject to the tyranny of correctness that stops us from shouting out, loudly, that troubling truth which we all see.
  Atzmon: We are all Palestinians — olemme kaikki Palestiinalaisia
  http://www.gilad.co.uk/writings/2016/12/18/we-are-all-palestinians
  Psykopaattinen ’failed state’ Israel
  Norman Finkelstein on Israel’s ‘Murderous Assault on Nonviolent Protesters’ in Gaza
  http://www.informationclearinghouse.info/49428.htm

  Miten Pierre Trudeau käänsi meidät velkaorjiksi — Betty Krawczyk- (henrymakow.com)
  Monet kanadalaiset arvostavat edelleen Pierre Trudeau’ta, mutta vuonna 1974 hän teki kauhean asian, joka muutti kaikkien kanadalaisten elämän, nykyajan ja tulevaisuuden, pahemmaksi.
  Trudeau antoi Kanadan keskuspankin johtavan toiminnan Kanadan yksityisille pankeille.
  How Pierre Trudeau Turned Us Into Debt Slaves
  by Betty Krawczyk– (henrymakow.com)
  Many Canadians still think highly of Pierre Trudeau, but in 1974 he did one terrible thing that changed the lives, for present and future, of all Canadians, for the worse.
  Trudeau gave the leading operations of the Bank of Canada over to the private banks operating in Canada.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=170351
  Kuka on meidän Trudeau?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Oikeuslaitoksen eliitin suojeluohjelma ja Ilja Janitskin
  Oikeusprosessiin Ilja Janitskinia vastaan sisältyy kaksikin vahvan ironista sisäänrakennettua komponenttia. Ensinnäkin, MV-lehteä syytetään Ylen uutisten kopioinnista (kuten myös muiden valtamedioiden kopioinnista), ja samaan aikaan MV-lehteä moititaan valemediaksi. Ovatko kopioiduiksi tulleet valtamedian uutiset olleet siis valetta?
  Suomi on jo pitkälti menettänyt oikeusvaltiostatuksensa.

  https://vastavalkea.fi/2018/06/18/oikeuslaitoksen-eliitin-suojeluohjelma-ja-ilja-janitskin/

  Plusääni(3)Miinusääni(5)
 7. pettänyt Moskovan Tiltu J.Bäckman ja hänen putinistinen juoksupoikansa Janitskin joutaakin jo tuomittavaksi ja linnaan. 🙂

  Plusääni(4)Miinusääni(4)
  1. Todelliset maanpetturit löytyvät kyllä aivan muualta. Ketkä ovat myyneet maamme pääoma- ja pankkiirieliitin velkaorjiksi ja koko ajan ajavat kansan kurjistamista ja kansallisen omaisuutemme myyntiä sijoittajien keinotteluareenaksi?
   Entä kuka taho yrittää tukahduttaa sananvapauden ja estää kansaa saamasta selvyyden totuudesta? Eivät ainakaan Janitskin ja Bäckman.
   Perehdy asioihin ja kommentoi vasta sitten.

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
   1. ”Syyttäjä luki lisää syytteitä MV-julkaisun perustajalle Ilja Janitskinille: törkeä kunnianloukkaus, tekijänoikeusrikoksia ja laiton uhkaus”

    Katsokaas kun kyse ei ole mistään sananvapauden ja totuuden pimittämisestä tai ajojahdista.

    Sananvapauteen ei nimittäin sisälly rajoittamaton ilmaisu. Suomen rikoslaissa on määritelty nuo rajat. Rangaistavia tekoja rikoslain muun muassa on kunnian ja yksityiselämän loukkaukset, laittomat uhkaukset sekä rotuvihaan kiihoittaminen. Konnakaksikko Bäckmanin & Janitskinin saamat syytteet kaikki perustuvat Suomen rikoslakiin.

    Ihan aiheesta ovat oikeuden edessä vastaamassa sikailuistaan.

    https://yle.fi/uutiset/3-10265563

    Plusääni(0)Miinusääni(4)
    1. Aika höperö pitää olla kun tuollaiseen uskoo. Rikoslakia tulkitaan nykyisin eliitin ehdoilla eli se mikä ei sovi eliitille on rikollista.
     Miksi valtaapitävät katsovat isänmaata rakastavien sanat vihapuheeksi?
     https://mvlehti.net/2018/06/20/lukijalta-miksi-valtaapitavat-katsovat-isanmaata-rakastavien-sanat-vihapuheeksi/
     Kirje Mäntyniemen Gestapolle ja Polpolle – ”Sananvapauden hinta Suomessa on kuolemantuomio”
     https://mvlehti.net/2018/04/21/kirje-mantyniemen-gestapolle-ja-polpolle-sananvapauden-hinta-suomessa-on-kuolemantuomio/

     Plusääni(1)Miinusääni(1)
 8. höperö pitää olla kun uskoo noihin Mv-lehden ja Juha Molarin selittämiin salaliittohörhöilyihin ja vieläpä erehtyy pitämään näitä paria vanhaa punakaartilaista kommaria suurdesantti Bäckmania, Molaria ja yhtä alt-right-pelle Janitskinia isänmaata rakastavina. Ellei se isänmaasi ole sitten Venäjä.

  Plusääni(0)Miinusääni(7)
  1. no niin meneppäs siitä salaliittohörhö selittämään jotain mv ja muita juttujas muualle, tämä ei ole mikään mv lehti palsta eikä molari ja kaikkein vähiten joku hullu bäckmanin tai muukaan sen enempää,

   Jos et ymmärrä artikkeleista mitään niin anna olla

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Kansalaistenkin oikeustaju näyttää romahtaneen, ei vain eliitin, kun lukee täällä kommentteja. Luulisi että sananvapaus ja eliitin rikollisten tekojen paljastelu, jota Janitskin on pääosin tehnyt kiinnostaisi. Mutta ei – mies ollaan valmiita lynkkaamaan.

    Aika huolestuttavaa. Kuka sitten enää saa tietoa päättäjien ja valtaapitävien kähminnöistä ja hankkeista kansaa vastaan ellei vapautta tuoda totuus ihmisten tietoon ole? Sehän on silloin kuin NL:ssa aikoinaan. Sitäkö kaivataan?
    ”Mielipidemittaus osoittaa, että amerikkalaiset eivät ajattele itsenäisesti. Kun ihmiset eivät ajattele tai eivät osaa ajatella itsenäisesti, niin valta on niillä joiden hallinnassa media on.”
    Tuo pätee koko läntiseen maailmaan jossa kansalaisia johdatetaan ylempää käsin erilaisten ’asiantuntijoiden’ toimesta jotka ovat eliitin juoksupoikia ja palvelijoita.
    ”Poll shows Americans don’t think for themselves
    When people don’t or can’t think for themselves, power rests in the hands of whoever controls the media”,
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=171909
    Hämmästyttävää Janitskinin ajojahdissa on kommenttiosion kommenttien ym. sivullisen materiaalin sananvastuun vyöryttäminen Janitskinin niskaan. Vastuun vyöryttäminen tästä jälkikäteen jonkun ihmisen päälle on täysin kohtuutonta. Janitskin on uhmakas ja kapinallinen luonne on selvästi ärsyttänyt pikkusieluista virkamiehistöämme, joka on myynyt sielunsa kansaa ryöstävälle ja alistavalle koneistolle. Tämä on ehkä perimmäinen syy ajojahtiin.

    Täältä löytyy hyviä kommentteja asiaas liittyen
    https://vastavalkea.fi/2018/06/18/oikeuslaitoksen-eliitin-suojeluohjelma-ja-ilja-janitskin/

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
   2. Tärkeimpiä syitä, miksi Brysseliä kumartavat rikolliset vallanpitäjät, heidän oma propagandakoneensa Yle ja heitä tukeva koko muu valtaVALEmedia ovat Ilja Janitskinia kohtaan leppymättömän kostonhimoisia, on se että Janitskin MVlehdessään paljasti juuri seuraavassa esille tuotuja asioita:

    ”VALTAMEDIAN TARKOITUSHAKUISET TARINAT LÄNSIMAIHIN PYRKIVISTÄ ”SIIRTOLAISISTA” SATUA”,
    http://ylewatch.blogspot.com/2018/06/valtamedian-tarkoitushakuiset-tarinat.html

    Hallitsevat liberaalit uutismediat ovat lännessä verkostoituneita ja siksi ne kertovat kaikille länsimaalaisille samaa tarinaa asioista, joista ne haluavat meidän ajattelevan tietyllä tavalla. Globaalien tiedotusvälineiden yksipuolisuus tulee esiin räikeimmin kolmessa uutisryhmässä, joita ovat länteen kohdistuva muukalaisinvaasio, sukupuoli- ja seksuaalisuus ja Lähi-idän kriisi.

    Yleisradio ei poikkea juuri mitenkään länsimaisesta mediavaltavirrasta, jonka vuoksi se selittää maahanmuuttoinvaasion olevan kuin väistämätön luonnonilmiö, josta ”meidän pitää kantaa vastuu”. Kaikki tätä tarinaa kyseenalaistavat totuudet retusoidaan uutisista pois ja jätetään yksi narraatio voimaan, josta tulee virallinen totuus (Pravda). Tuon narraation kyseenalaistaminen leimataan monesti ”Venäjän trollitehtaiden” ja ”sen rahoittamien valemedioiden” levittäminä valeuutisina länsimaista monikulttuuriharmoniaa vastaan.

    Jotta yleinen maahanmuuttonarraatio säilyttäisi voimansa sohvaperunat eivät saa koskaan kuulla Ylen puoli yhdeksän uutisissa, että avustusjärjestö SOS Mediterranée ei viime viikolla tosiasiassa ”pelastanut 629 siirtolaista keskeltä Välimerta”, vaan kyse oli jostain aivan muusta. Ensinnäkään kyse ei ollut meripelastuksesta, vaan teatteriesityksestä, jossa muukalaismielinen avustusjärjestö otti sovitusti vastaan Mayday-kutsun sen jälkeen kun maahantulijat oli jätetetty pari merimailia Libyan merirajan ulkopuolelle. Sitten avustusjärjestön Aquarius-laiva ja Italian merivartiosto paikansivat ”hädässä olleet alukset”, joita oli Libyan edustalla useita. Toisin kun Yle uutisessaan kertoi, ”pelastetuissa” oli kyse laittomista maahantulijoista turvallisiksi luokitelluista mustan Afrikan maista. Jos nämä faktat olisi kerrottu, kansalainen olisi päätellyt helposti, että ”maahanmuuttokriisi” on vain eri intressiosapuolien järjestämä ongelma. Tämän vuoksi tavallisten eurooppalaisten ei tarvitse hyväksyä organisoitua laitonta massamaahanmuuttoa eikä varsinkaan ottaa siitä vastuuta elättämällä miljooniin kasvavaa vapaamatkustajaporukkaa maailman tappiin asti.

    Samanalaista puolivillaista satusetien tarinointia saamme kuulla muista maista, joissa valkoinen kutistuva enemmistö kykenee vielä luomaan innovaatiota, varallisuutta ja yhteiskunrauhaa. Siksi emme kuule koskaan siirtolaisiongelmasta, jossa valkoiset amerikkalaiset pyrkisivät Meksikoon tai norjalaiset Afganistaniin. Maahanpyrkijät tulevat aina niiden maiden populaatiosta, jotka eivät ole omissa maissaan kyenneet luomaan vakaata varallisuutta luovaa yhteiskuntaa.

    Tätä porukkaa on viimeisten vuosikymmenien aikana valunut Yhdysvaltain etelärajan läpi kymmeniä miljoonia, sekä laittomasti että laillisesti. Tällä hetkellä Yhdysvalloissa oleskelee pelkästään laittomia meksikolaisia arviolta 11-12 miljoonaa. Kun presidentti Donald Trump on sitten äänestäjiensä tuella pyrkinyt joten kuten tukkimaan tätä laitonta maahantulijoiden virtaa, se on nostattanut vasemmistoliberaaleissa demokraateissa, Syvässä valtiossa ja valtamediassa raivoisan vastakampanjan.

    Viimeisimpänä siirtona tässä likaisessa Meksiko-pelissä on kerjätä sääliä etnisesti altruistiseen empatiaan taipuvilta valkoisilta jalkapalloäideiltä (Soccer moms). Yle on juonessa mukana ja kierrättää sellaisenaan amerikkalaisen liberaalimedian kertomusta ”sydämettömästä Trumpista” uutisessaan ”Isä, isä!”, itkee siirtolaislapsi ääninauhalla – Yhdysvaltain rajalla erotetaan perheitä, kun vanhemmat pidätetään ja lapset otetaan huostaan. Eipä ihme, että tämänaamuisessa Yle Radio 1:n Ykkössaamussa haastateltu punamummo Tarja Halonen ei kyennyt tutun arvoista höperehtimisen ohella muuhun kuin tuomitsemaan pelkän videonauhan perusteella koko Yhdysvaltain siirtolaispolitiikan.

    Kukaan ei kysy ääneen, miksi läntiset valtamediat Yle mukaan lukien nostivat otsikoihinsa ”tutkivaan journalismiin erikoistuneen” yhdysvaltalaisjärjestö Pro Publican verkkosivuilla julkaistun videon itkevistä lapsista. Vastaus on yhtä helppo kun Strabucks-kaustin kohdalla: videonauha tukee virallista narraatiota, jonka tarkoitus on ajaa loppumattoman maahanmuuton agendaa vain valkoisiin maihin.

    Itkeviä lapsia kuvaava video on härskiä manipulaatiota, koska laiskanpulleat länsimaalaiset eivät jaksa ottaa selkoa missä kontektissa video pitäisi katsoa. Lapsien erottamiselle vanhemmista on perustelu syy, sillä kuten Yle itsekin toteaa,

    huhtikuun alussa Yhdysvaltain oikeusministeriö linjasi, että jokainen laitonta maahantuloa yrittävä saa syytteen. Kun vanhempi saa syytteen, hänet pidätetään ja mukana mahdollisesti olevat lapset otetaan huostaan. Tähän saakka perheiden on, erottamisen sijaan, useimmiten annettu odottaa oikeudenkäyntiä yhdessä.

    Toimittajat ja muut uuden papistion moralistit syyttävät tietysti Trumpin hallintoa ihmisoikeuksien loukkauksesta, jossa ainoa lunastus olisi päästää joka ikinen meksikolainen Yhdysvaltoihin. Monessa maassa laiton rajanylitys on kuitenkin ankarasti tuomittu rikos, joten Yhdysvallat ei toimi tässä mitenkään poikkeavasti. Se, että lapset joutuvat kärsimään jonkin aikaa ei ole Trumpin vaan vanhempien syy. Ylittäessään laittomasti rajan meksikolaisvanhempien pitäisi ymmärtää seuraukset. Siksi videolla näkyvistä itkevistä lapsista pitää syyttää heidän rikokseen syyllistyneitä vanhempiaan.

    Epävirallisten videoiden käyttäminen uutiskohujen nostamiseksi ei ole sinänsä moraalitonta, mutta sen sijaan se on, että sitä tehdään systemaattisen valikoivasti. Kun Pariisissa ”nuoriso” riehuu tai Flash Mob jengit terrorisoivat Yhdysvaltojen suurkaupunkeja, media ei esitä koskaan niistä kuvattuja amatöörifilmejä, koska ne paljastaisivat ikävällä tavalla monikulttuurisuuden toimimattomuuden ja mustien rasismin. Valtamedia ottaa tunteita kuohuttavia videoita uutistarjontansa mausteeksi vain silloin, jos ne tukevat sen esittämää narraatiota, jossa maahanpyrkijät ovat aina uhreja, seksuaalivähemmistöt moraalisesti ylivertaisia ja valkoiset aina rasisteja.

    http://ylewatch.blogspot.com/2018/06/valtamedian-tarkoitushakuiset-tarinat.html

    Vastaa

    Plusääni(3)Miinusääni(2)
   3. Mistä Janitskinin oikeudenkäynnissä on kyse? – Mediatalot tätä pyörittävät
    Tämä farssi pitää perata huolella!
    https://mvlehti.net/2018/06/22/mista-tassa-janitskinin-oikeudenkaynnissa-on-kyse-mediatalot-tata-pyorittavat/
    Mediataloille tuli yllätyksenä se, että täältä löytyy niin jääräpäistä väkeä, että he ovat valmiita menemään jopa linnaan kun taistelevat noita valehtelevia mediataloja vastaan. Ja näitä jääräpäitä on muuten lisää täällä.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat