Pakolainen hyökkäsi ja kidutti raakalaismaisesti ystäväänsä 55 dollarin takia

Saksassa on sattunut tapaus, jossa 20-vuotias pakolainen hyökkäsi ja kidutti raakalaismaisesti 18-vuotiasta henkilöä, joka on myös taustaltaan pakolainen.

Tilanne lähti käyntiin, kun nuori eritrealainen mies Dawit saapui ystävänsä Mustafan kotiin. Mustafa oli tullut Saksaan somaliasta pakolaisena. Dawit puukotti Mustafaa kaulaan ja puukotuksesta uhri menetti tajuntansa. Hyökkäys jatkui, kun uhrin korvat ja silmäluomet purtiin irti, jonka jälkeen hyökkäjä yritti puhkaista silmät kynällä.

Verityön äänet kuuluivat viereiseen asuntoon, jolloin naapuri soitti poliisit paikalle. Poliisi pidätti hyökkääjän, joka ”makasi verilammikossa”.

Syyttäjä on arvioinut, että tilanne saattoi alkaa rahasta, jonka uhri oli hyökkääjälle velkaa. Kaikki eivät kuitenkaan ole olleet samaa mieltä, sillä tilanteen raakuus viittaa johonkin muuhun. Rikollispsykologian asiantuntija Rudolf Egg oli varsin ihmeissään tapauksesta ja kommentoi:

”En ole ikinä kuullut tämänkaltaisesta tapauksesta. […] Se että uhrin korvat oli purtu irti aivan kuin jonkun villi pedon toimesta saa tämän vaikuttamaan eläimelliseltä. […] Hän halusi uhrinsa näyttämään rumalta ja häpeälliseltä.”

Hyökkääjä ei ollut päihteiden vaikutuksen alaisena välikohtauksen aikana. Psykologian asiantuntijan mukaan hyökkääjä on ”kokenut kovia” matkatessaan pakolaisena Euroopan läpi. Hyökkäjä on itse valittanut omista synkistä ajatuksista ja kertonut juovansa alkoholia ja katsovansa kauhuelokuvia rentoutuakseen.

Saksan oikeus antaa tuomion muutamien viikkojen sisään. Hyökkääjä voi saada elinkautisentuomion.

 

Lue myös: Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset

 

2 kommenttia

  1. >Rikollispsykologian asiantuntija Rudolf Egg oli varsin ihmeissään tapauksesta ja kommentoi:
    >”En ole ikinä kuullut tämänkaltaisesta tapauksesta. ”
    Älä viitsi kusettaa. Näitä uutisia afrikkalaisista eläimistä kantautuu korviin harva se päivä.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat