Palestiinalaisilla on oikeus puolustautua Israelin miehitysvallan kauheuksia vastaan

Hiljattain terroristivaltio Israel aloitti Gazan alueen pommitukset sillä tekosyyllä, että palestiinalaiset vapaustaistelijat olivat tehneet raketti-iskuja Israelin kaupunkeihin. Juutalaismafia eli kansainvälinen sionistinen liike hyökkäsi palestiinalaisten kimppuun, ryöväten Palestiinan ja muodostaen sinne verisen miehityshallinnon vuosina 1948-1949.  Tästä syystä, ja tässä tilanteessa palestiinalaisilla vapaustaistelijoilla on velvollisuus puolustautua juutalaisvaltiota vastaan, sillä tuo sionistien luoman kansainvälisen verkoston perustama Israel, on perustamisestaan lähtien ollut palestiinalaisten kimppuun hyökkäävä osapuoli.  Juutalaisvaltio on riistänyt palestiinalaisten elinolosuhteet olemattomiin. Vuonna 2010 heidän asuinalueensa oli muodostunut tilkkutäkiksi. 

Israelin harjoittaman uusimman teurastuksen taustaa 

Viranomaisten mukaan Israel on pommittanut Gazan aluetta ylimitoitettuvoimalla. Pommituksissa on kuollut 139 palestiinalaista, joista 39 on lapsia ja 22 naisia ja loukkaantuneita. (Kuolleiden ja haavoittuneiden lukumäärä tietysti lisääntyy kokoajan.)  

Israelin Gazan alueen pommituksissa on kuollut 139 palestiinalaista, joista 39 on lapsia ja 22 naisia. Loukkaantuneita on Palestiinan terveysministerin mukaan yli tuhat. Mutta israelilaisia on kuollut tähän mennessä virallisten tietojen mukaan vain yhdeksän.  

YK:n ihmisoikeuskomissaari Michelle Bachelet on esittänyt huolensa mahdollisista sotarikoksista Israelissa sekä Palestiinassa. Hän varoittaa tilanteesta, jossa raketti- ja pommi-iskuja on tehty siviilialueille molemmin puolin rajaa. Mutta selvää tietysti on, että sotarikokset ovat Israelin tekemiä 

”Kymmenen viime päivän aikana tilanne on eskaloitunut hälyttävästi. Uhrien määrä kasvaa jatkuvasti. Lisäksi tilannetta lietsotaan puheilla, joiden tarkoitus on kiristää jännitteitä eikä loiventaa niitä”, hän kommentoi BBC:lle

BBC kertoi lauantaina, että Israel oli iskenyt myös pakolaisleiriin, jossa palestiinalaisten mukaan oli kuollut kymmenen ihmistä. 

Ulkopoliittisen instituutin tutkija Timo Stewart arvioi sosiaalisessa mediassa, että väkivaltaisuuksien leimahtamista juuri nyt selittää ainakin osin Nakhban muistopäivä. Kyseessä on Israelin valtion perustamisen vuosipäivä. 

”Nakba”, katastrofi 

”Israel perustettiin vuonna 1948, mutta Palestiinan arabiyhteisö pirstoutui sodassa. Heille se on ”nakba”, katastrofi. Kokemus yhdistää Israelin palestiinalaisia vuoden 1967 miehitettyjen alueiden palestiinalaisiin. Miehityksen jatkuessa sen merkitys on kasvanut”, hän kirjoittaa Twitterissä. 

”Kun rauhan ja oikeudenmukaisuuden horisontti on synkkä, yhä useampi Israelin palestiinalainen on löytämässä yhteyden muihin palestiinalaisiin menneisyydestä ja rakenteellisesta syrjinnästä. Yhteinen historia kiteytyy vuoteen 1948, jota muistetaan 15.5”, Stewart jatkaa. 

Israelin maahyökkäys on mahdollinen Gazaan 

Gazan alue piskuinen, mutta se on yksi maailman tiheimmin asutuista alueista, joten mahdollinen maahyökkäys tuottaisi hirvittävää tuhoa palestiinalaisten siviilien keskuudessa.  

Gaza on muutenkin jatkuvan piirityksen alla. Tilanne on jo nyt paha poliittisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti. Sota vain lisää bensaa liekkeihin, sanoi järjestön johtaja Hussam Elnounou uutiskanava al-Jazeeralle. 

Palestiinan miehityksellä juutalaisvaltio aloitti ikuisen sodan palestiinalaisia vastaan 

Palestiinalaiset ovat joutuneet puolustautumaan juutalaisvaltion miehittävää siirtovaltaa vastaan, mikä tarkoittaa sitä, että juutalaisvaltio on riistänyt palestiinalaisten elinolosuhteet olemattomiin. Vuonna 2010 heidän asuinalueensa oli muodostunut tilkkutäkiksi.  

Täysin selvää on, että juutalaismafia eli sionistinen liike hyökkäsi palestiinalaisten kimppuun, ryöväten Palestiinan ja muodostaen sinne verisen miehityshallinnon vuosina 1948-1949. Tässä tilanteessa palestiinalaisilla vapaustaistelijoilla on velvollisuus puolustautua juutalaisvaltiota vastaan, sillä tuo sionistien luoman kansainvälisen verkoston perustama Israel, on perustamisestaan lähtien ollut palestiinalaisten kimppuun hyökkäävä osapuoli, mitä vastaan palestiinalaiset ovat joutuneet puolustautumaan. Palestiinalaisilla on velvollisuus puolustautua Israelia vastaan. 

Pitäisikö palestiinalaisten alistua juutalaisen miehittäjän valtaan kuin uhrilampaat? Millaiseksi tilanne muodostuisi, jos Hamas luopuisi aseista? Todennäköisesti se ei parantaisi palestiinalaisten asemaa, sillä juutalaismafian aatemaailmaan on sinetöitynä Palestiinan täydellinen valloittaminen ja etninen puhdistus palestiinalaisista. Täten rauhanomaisuus helpottaisi vain Israelia sen hallinnon tavoitteissaan edetä palestiinalaisiin kohdistuvassa kansanmurhassa 

Perimmäinen syy juutalaismafialla murhanhimoiseen julmuuteen perustuu Israelin valtion virallisesta Talmud-ideologiasta. Talmud on kokoelma rabbiinien tulkintoja Mooseksen kirjoista eli Toorasta. Talmudin keskeisin sanoma on juutalaisten rodullinen ylemmyys, juutalaisten maailmanvalloitus ja kristittyjen tuhoaminen.   

Israelin valtion perustaminen oli häikäilemätön humanitäärinen rikos 

Israelin terrorismi palestiinalaisia kohtaan sai alkunsa vuonna 1948, jolloin perustettiin Israelin valtio palestiinalaisten asuinsijoille. Tästä on alkanut juutalaisvaltion ja palestiinalaisten arabien jatkuva kiista, joka ei lopu ennen kuin Israelin valtio on tuhottu. 

Yle areenassa esitettiin vuonna 2016 harvinainen dokumentti, jossa haastateltiin politiikan, median sekä Israelin ja Palestiinan konfliktin asiantuntijoita. Asiantuntijat arvioivat Israelin vuosikymmeniä kestänyttä toimintaa, jonka avulla se on halunnut turvata Yhdysvaltain sekä amerikkalaisten tuen toiminnalleen (toisin sanoen miehitysterrorilleen).1 

Dokumentti vahvistaa sitä tosiasiaa, jonka mukaan Palestiinan vallanneet juutalaiset ovat ”siirtomaaorjuuttajia”. Täsmälleen pitää paikkansa Ze’ev Jabotinskyn lausahdus, että Israel ei ollut ”kansaton maa valtiottomalle kansalle”, vaan se oli palestiinalaisten maa, jonka juutalaiset ryöstivät väkivalloin lännen seuratessa sivusta. 

Watch The Occupation of the American Mind: Israel’s Public Relations War in the United States Online | Vimeo On Demand on Vimeo 

Luonnollisesti tuossa ryöstämisessä oli länsivallat juutalaismafian tukena, ja ilman länsivaltojen ratkaisevaa tukea lois- ja roistovaltiota – Israelia ei olisi syntynyt. 

Juutalaisvaltio virallisesti perustettiin vuosien 1948-1949 käydyillä väkivaltaisuuksilla palestiinalaisia kohtaan. Juutalaisvaltion raakalaismainen miehitysterrorismi on jatkunut vuodesta toiseen. Esimerkiksi Israelin palestiinalaisvastaisessa suuroperaatiossa Gazan kansanmurhassa 2014, juutalaiset pudottivat lähes 20 000 tonnia räjähteitä Gazaan muutaman viikon aikana. Epäilyksettä suurin osa uhreista oli siviileitä; heihin lukeutui esimerkiksi 600 pientä lasta, joista Israelin armeija selvisi Yhdysvaltojen aseistuksella voittajana. Todella “urhoollista”! Toinen esimerkki Talmud-armeijan “urhoollisuudesta” on esimerkiksi al-Wafan sairaalan romuttaminen, mikä lisäsi siviilien kärsimyksiä maksimaalisesti. Luonnollisesti propagandan mukaan Israel taisteli ainoastaan ”terroristeja” vastaan. 

Kuitenkaan nämä armottomat siviilimurhat eivät ole vähentäneet lainkaan keskivertoamerikkalaisten tukea Israelille. Vaikka kuvat silvotuista lapsista sekä palavista sairaaloista levisivät reaaliajassa verkossa, 57 prosenttia amerikkalaisista piti juutalaisvaltion toimia ”oikeutettuina”. Vain 34 prosenttia ajatteli niiden olevan selvästi epäoikeudenmukaisia. 

Israelin tekemät murhat eivät ole koskettaneet kristittyjen sionistien sydäntä muuallakaan länsimaissa. 

Kansanedustaja Päivi Räsänen (kd.) on ehdottanut, että Suomi voisi ottaa kantaa jälleen poikkeuksellisen veriseksi yltyneeseen Israelin ja Palestiinan väliseen konfliktiin. 

Päivi Räsänen.

Sisäministeri Päivi Räsäsen haastattelu Israelin TV7 uutisten haastattelussa 

Päivi Räsänen huomauttaa, että Itävalta sekä Tšekki ovat tukeneet Israelin teurastusoperaatiota, nostamalla juutalaisvaltion lippuja salkoonsa. 

– Suomi voisi osoittaa solidaarisuutta Israelille nostamalla Valtioneuvoston salkoon Israelin lipun, Räsänen ehdottaa. 

Tällainen esiintyminen on kuitenkin Räsäseltä ymmärrettävää, sillä Jumalan Sanan pelkästään kirjaimellinen tulkinta, “yksin uskosta” pelastumisen dogmaattisuus ja kristillinen sionismi sokaisevat ihmisen ymmärryksen uskonnollispoliittisissa kysymyksissä. 

Israelin miehitysvallan kauheudet  

Viimeisten vuosien taustaa palestiinalaisten ja Israelin suhteissa 

Israelin vesihallintoa ollut kestänyt kymmentäkään vuotta, kun elämää antava joki oli ehtynyt jäteojaksi, ja sen vesivarat oli putkitettu muualle (siis juutalaisten käyttöön) sekä korvattu juutalaisten myrkyllisellä teollisuus- ja kotitaloushyhmällä.

Nykyinen Palestiinan ja Israelin välinen konflikti juontaa osittain juurensa sionistipresidentin Donald Trumpin kaudelta, jolloin Trumpin avustuksella Israel aloitti entisestään palestiinalaisten elinolojen kaventamisessa. Tässä tapauksessa taustalla oli Arabiemiraattien silloinen päätös solmia diplomaattisuhteet Israelin kanssa. Luonnollisesti päätöksellä pyritään kurjistamaan entisestään palestiinalaisten asemaa, sillä päätöksen jälkeen Israelin oli määrä aloittaa laajojen alueiden laillistetun ryöstelyn Länsirannalla.   

”Minun aikomukseni luoda Juudean ja Samarian suvereniteetti täydessä koordinoinnissa Yhdysvaltojen kanssa ei ole muuttunut”, sanoi Netanyahu.   

Yllä mainittua aikaisemmin sionistipresidentti Donald Trump hallintoineen aloitti kiivaat toiminnot Israelin edunvalvojana. Tuolloin Trumpin hallinto muiden muassa hyväksyi Länsirannalle rakennetut juutalaissiirtokunnat.   

Muiden muassa yllä mainittujen syiden saattelemana Palestiinan vapaustaistelijat ovat velvoitetut taistelemaan Israelia vastaan. Paljon muitakin syitä löytyy, joita käsittelemme jäljempänä. 

Israelin on saartanut nyt jo Gazaa 14 vuotta, mikä tarkoittaa sitä, että terveysjärjestelmä on hyvin puutteellinen. Joten ihmisten hoitaminen ei onnistu edes normaaleina aikoina. Tämä tilanne tietysti muodostuu täydelliseksi katastrofiksi silloin, kun Israel alkaa tietyn väliajoin pommittaa Gazaa.  

Yhden ongelman muodostavat Israelin laittomat siirtokunnat 

Kansainvälinen laki kieltää miehitysvaltaa siirtämästä omaa väestöään ja perustamasta tuotantoa miehitetyille alueille. Israel rikkoo kaikkia näitä säädöksiä ja valmistaa siirtokunnissa tuotteita palestiinalaisille kuuluvista raaka-aineista. Kuitenkaan palestiinalaiset eivät saa korvausta raaka-aineista. 

Palestiinalaisia viljelijöitä on ryöstetty. He ovat menettäneet maansa (Länsirannalla yli 40%) laittomille siirtokunnille, joista monet tuotteet tulevat markkinoille.2 

Israel on saastuttanut ja ryöstänyt palestiinalaisten vedet 

Ras al-Aynin  palestiinalaiskylästä virtaamaan lähtevä al-Aulaa kuvailtiin vuoden 1891 matkaoppaassa ”kuohuvana ja mutkittelevana jokena, joka lopulta laskee mereen. . . sen voima pyörittää myllyjä ja siitä voi kalastaa pikkukaloja”.3 

Israelin vesihallintoa ollut kestänyt kymmentäkään vuotta, kun elämää antava joki oli ehtynyt jäteojaksi, ja sen vesivarat oli putkitettu muualle (siis juutalaisten käyttöön) sekä korvattu juutalaisten myrkyllisellä teollisuus- ja kotitaloushyhmällä.3 

Vuonna 1948 Israel alkoi tiedostaen kääntää jokien, ja sivujokien kulkua pakottaen ne toteuttamaan ideologiaa, joka ajautui törmäyskurssille alueen luonnonympäristön kanssa.3 

Välittämättä ekologisesta yhteensopimattomuudesta juutalaiset istuttivat vesi-intensiivisiä vieraslajeja miellyttääkseen eurooppalaisia makuhermoja sekä käyttivät autiomaassa keinokastelua ammentamalla vettä naapureilta, paikalliselta väestöltä sekä ekosysteemeiltä.3 

Juutalaiset eivät ymmärtäneen yhtään mitään Palestiinan Välimeren ilmastoon kuuluvasta maanviljelyksen egolokisestamenetelmästä. Juutalaismafia tuhosi koko Palestiinan viljelyssysteemin. 

Israel syyllistyy vainoon sekä syrjintään palestiinalaisia vastaan 

Kansainvälinen ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watch (HRW) on julkaissut raportin, jonka mukaan Israel syyllistyy vainoon sekä syrjintään palestiinalaisia kohtaan. 

Raportin mukaan ensimmäinen kriteeri täyttyy sekä Israelin valtion alueella että miehitetyillä alueilla. Sortaminen on systemaattista ja epäinhimillisiä tekoja Israelin puolelta tehdään vain miehitetyillä alueilla. 

Israel on miehittänyt Länsirantaa ja Gazaa vuodesta 1967 alkaen. Israel vetäytyi Gazasta vuonna 2005 mutta saartaa sitä edelleen. Vain pikkuruinen osa Länsirannasta on palestiinalaisviranomaisten hallinnassa. 

Miehitys vaikeuttaa tuntuvasti palestiinalaisten arkea.  Palestiinalaisille on määrätty esimerkiksi liikkumisrajoituksia, kotien purkua, maiden anastamista sekä rakennuslupien epäämistä. Länsirannan palestiinalaisia hallitaan Israelin sotilaslainsäädännön kautta samaan aikaan, kun alueella elävät juutalaiset siirtokuntalaiset nauttivat Israelin lain tuomista oikeuksista. 

HRW:n mukaan Israel on myös tavoitellut täysvaltaiseen maan keskittämiseen juutalaisille ja keskittämään useimmat palestiinalaiset tiheästi asutetuille alueille. Pyrkimys säilyttää alueet juutalaisenemmistöisenä on avoin: Vuonna 2018 Israel määriteltiin nimenomaan juutalaisten kansallisvaltioksi. Esimerkiksi Jerusalemin kaupungin tavoitteisiin sisältyy kaupungin pitäminen juutalaisenemmistöisenä. 

Useita väärinkäytöksiä, kuten lähes poikkeuksetonta rakennuslupien kieltämistä palestiinalaisilta tai heidän kotiensa tuhoamista, ei voi oikeuttaa turvallisuusperustein, järjestö korostaa. 

Raportti perustuu esimerkiksi viranomaisasiakirjoihin ja -lausuntoihin, tapaustutkimuksiin sekä erilaisiin ihmisoikeusdokumentteihin. 

Miksi Israel perustettiin? 

Lopuksi on syytä kysyä sitä miksi Israel perustettiin? 

Miksi kasaarikansa*, jonka alkuperäinen kotimaa oli todellisuudessa jossain Keski-Aasiassa, innostui valloittamaan ja ryöväämään toisten kotimaan Palestiinasta itselleen? 

*) Kasaarit ovat 700-luvulla juutalaisuuteen kääntynyt turkkilais-mongolidinen kansa, joista nykyiset aškenasijuutalaiset polveutuvat. Nämä eivät ole periytyneet Palestiinan juutalaisista. 

Sionistien tärkeimpänä tavoitteena on ollut voimakkaan sotilasvaltion luominen Lähi-itään. Nämä pyrkimykset ovat toteutuneet ja tästä johtuen saamme päivittäin kuulla uutisia Israelin harjoittamasta verisestä julmuudesta palestiinalaisia kohtaan. Israelin valtio siis synnytettiin sionistisen eliitin kansainvälistä hegemoniaa varten. 

Sionistinen valtio perustettiin Palestiinaan siksi, että se on poliittisesti keskeisessä suhteessa Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan nähden. Siten Israel muodostaa myös sotilas-strategisen polttopisteen maailman valta-asemaa ajatellen.4 

Kiihkeä ja lakkaamaton mediarummutus kansallissosialistien tuhoamista ”kuudesta miljoonasta juutalaisesta” on jatkunut jo 70 vuotta. Holokaustin paikkansa pitävyydestä ei ole pystytty esittämään ainuttakaan todistusta, mutta sitä vastaan lukuisia. Tämä kaupallistettu holokausti-inferno on ollut yksi syy Israelin valtion perustamiselle. 

Israelin valtiolla ei ole olemassa olon oikeutta valtiona. Israel täytyy kansainvälisillä säädöksillä lakkauttaa ja tilalle pitää perustaa Palestiinan valtio. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Gaza flare-up: Netanyahu says fighting ’will take time’ amid international mediation efforts – Israel News – Haaretz.com 

Israel-Gaza: Netanyahu says operation against Hamas will continue – BBC News 

Jewish Racism and ”Religion” – Radio Islam (islam-radio.net) 

Forskaren: Trump ger Netanyahu en present – Nyheter (Ekot) | Sveriges Radio 

Palestinians returning home find Israeli troops left faeces and venomous graffiti | Gaza | The Guardian 

Protocols of the Elders of Hamas – The Jerusalem Post (jpost.com) 

Päivi Räsänen nostaisi Israelin lipun Valtioneuvoston salkoon – MTVuutiset.fi 

Heavy Israeli bombing pushes Gaza Palestine to the edge of catastrophe | MSF 

Israeli Authorities and the Crimes of Apartheid and Persecution | HRW 

The Auschwitz ”Gas Chamber” Illusion | CODOH 

 1. Occupation of The American Mind: Israel´s Public Relations War in the United States. Käsikirjoitus: Roger Waters. Ohjaus: Loretta Alper ja Jeremy Earp. Tuotanto: Media Education Foundation/Mundovision Productions and Distribution Inc, Kanada, 2015. Ulkolinja: Israelin mediasota | Yle TV1 | yle.fi 
 1. Finnwatch: YLE uutiset 11.4.2010, Finnwatchin selvitys – raportin 2. tarkistettu painos pdf-tiedostona. 
 1. Edinburgh University Pressin monitieteellisen aikakauskirjan julkaisema raportti Israel’s Settler-Colonial Water Regime: The Second Contradiction of Zionism (”Israelin siirtokunta-asutuksen vesihallinto: Sionismin toinen ristiriita”). Totuus Israelin ”kukoistavista autiomaista” – Kansan Uutiset 
 1. Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag. 

10 kommenttia

 1. BIDEN ON SIONISTIEN NUKKE
  USA:n presidentti Biden: ”Yhdysvallat antaa täyden tuen Israelille puolustaa itseään.” Joe Biden sai aikoinaan juutalaisten korkeimman tunnustuksen ”Theodor Herzl -palkinnon”. Biden kuten Trumpkin on kiihkeä Israelin ystävä. Tämä on ymmärrettävää, sillä juutalaiset hallitsevat USA:ta ja politiikassa ei voi USA:ssa menestyä nuolematta juutalaisten persettä. Israelin perustaminen oli kansainvälinen rikos, johon syyllistyivät USA ja muut länsimaat. Juutalaiset saivat maailman sympatiat puolelleen holokaustivalheellaan, jolloin YK suostui Palestiinan jakoon. Israelin perustamisessa toteutuivat juutalaisen ideologian kolme johtavaa periaatetta: petos, valhe ja murhat. Nykyinen Israelin terrori palestiinalaisia kohtaan on vain jatkumoa terrorismille, joka alkoi vuonna 1947. Lähes käsittämätöntä on suomalaisten kristittyjen tuki Israelille: sunnuntaina kokoontui Helsingissä kristittyjä Israelin ystäviä mielenosoitukseen Israelin puolesta. Nykyajan kristityt siis kannattavat terroria palestiinalaisia kohtaan. Nykyajan kristinusko on häpeäpilkku uskontojen historiassa. Se on pettänyt täysin perustajansa Jeesuksen, joka on elävän Jumalan inkarnaatio, ja ryhtynyt suoraan perkeleen palvojaksi, mitä perkelettä juutalaiset edustavat. Jeesus sanoi juutalaisista: ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä”, (Joh. 8: 44). Nämä sanat sopivat täysin nykyajan juutalaisiin, joista suurin osa polveutuu aasialaisesta kasaarikansasta, joka oli tunnettu julmuudestaan ja saastaisuudestaan ja joka käännytettiin phallos-kultista juutalaisuuteen vuonna 740. Juutalaisilla on länsimaissa valtava painostusvalta, josta johtuu, että Israel saa jatkaa rikollista toimintaansa. Holokaustivalheen laaja hyväksyminen aivan kuten koronahuijauksen hyväksyminen todistaa sionistien mahtavaa tiedotusylivoimaa länsimaisessa mediassa. Israel on surkea häpeäpilkku ihmiskunnan historiassa. Sen hävittämine ja Palestiinan valtion perustaminen tulisi olla jokaisen todellisen kristityn kansainvälis-poliittinen päämäärä.
  EI ELVYTYSPAKETILLE!!! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Olen kuullut 4. käskyn kuuluneen alkuperäisessä muodossaan ”Älä tapa juutalaista!”

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 3. Itse kristittynä joudun syvästi häpeämään suomalaisten kristittyjen sokeaa puolueellisuutta Israel-Palestiina konfliktin suhteen. Terrori-, rasisti-, ja sionistivaltio Israel on osa Lopun Ajan eksytystä ja se on kansainvälisen sionistisen illuminaatti-klikin synnyttämän valtiorakenne, joka toimi sekä Lähi-Idän kriisi- ja kaaospesäkkeenä ja levittää koko maailmaan Lopun Ajan kauhuja.

  Israel on perustettu maailmanvallankumousta tavoittelevan kommunismin periaatteille, mistä todistavat sen erään perustajahahmon David Ben-Gurionin lausunnot, mutta siellä kukoistavat kaikki modernin maailman vitsaukset kuten poliisivaltiomalli, koronkiskonnan suosiminen, köyhien ja avuttomien sorto, ja yllättäen myös kulttuurimarxistisen ”mädätys”-agendan suosiminen. Tel Aviv on yksi maailman homopääkaupungeista. Uskonnollis-rodullinen ja lähimmäistä sortava kiihkoilu kuuluu Israelin loputtoman pitkälle syntilistalle. On raivostuttavaa, että Suomen kristikunta on laajasti sortunut tukemaan maailman hirveintä hallintoa, joka puolestaan antaa mallin maailman muille hirmuhallinnoille kuten tulevalle EU-liittovaltiokommunismille. Normaalin juutalaiskansan tukemisen toki ymmärrän ja uskon, että Israelin kansaan kuuluu paljon kunnon väkeä, jonka äänen kiihkoilijat tai hallinto itse ovat vaimentaneet. Juutalaisvaltio osaa sortaa myös omiaan.

  Kristittyjä pidetään pimennossa seurakuntien rikollisten tai harhaisten johtaja- ja opettajahahmojen toimesta. Nämä huijarit ovat tuottaneet Amerikasta meille harhaopin nimeltä dispensationalismi, mikä johtaa moniin eksytyksiin. Tunnen itsekin Israelin palvonnan muotoja ja olen joskus ollut sen suuntauksen sokaisema. Suurin osa kristityistä palvoo Israelin harhaanjohdettuina ja tietämättä, että valtioprojektin taustalla on saatanallinen illuminaatti. Poliittiseen harhauskoon on helppo sortua, koska monet Israelia vastustavat arabit ja muslimit ovat myös uskonkiihkon sokaisemia eivätkä mallioppilaita hekään.

  Poliittisten kysymysten lisäksi sionististen seurakuntien opetus on muutenkin suuresti harhaista ja uskonelämässä painotetaan kiihkoilua ja hurmoksellista vouhottamista. Ne levittävät väärä käsitystä mm. ylöstempauksesta, saarnaavat protestanttien kieroutunutta ”Sola scriptura-” tai ”yksin uskosta”-oppia tai sitä, että kirkko- tai luostarilaitokset ovat olleet mätiä kautta historian eli kaikki traditio ja kirkkoisien opetukset tai todistajien esimerkki on hylättävä. Historiakäsityksen puutteellisuuden vuoksi sionistisen kristityn arvostelukyky on heikentynyt ja keskustelu heidän kansaan on usein ajanhukkaa ja rajoittuu lähinnä persoonallisen jumalasuhteen ylläpitoon. Laaja Raamatun tuntemus tarjoaa kuitenkin heillekin pakotien harhaisesta maailmankuvastaan.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. On hyvä muistaa että kun Jeesus hajoitti juutalalaiset neljään ilmansuuntaan iljettävien tekojensa vuoksi, Hän sanoi että israelin valtiota ei koskaan saa päästää syntmään. Me olemme rikkoneet tätä käskyä ja nyt me (koko maapallon väestö) kärsimme tottelemattomuudestamme.

  Kun Britit vetäytyivät Palestiinasta, kuten Hong-Kongistakin, olisi heidän pitänyt antaa maa-alueensa palestiinaalaisille tekaisin. Sen sijaan, juutalaiset olivat toisen maailmansodan aikoina tehneet brittien kanssa sopimuksen jossa ne tuovat amerikkalaiset sotaan mukaan ja saavat siitä palkkioksi osan Palestiinaa, brittien osan. Ja koska juutalaiset ovat isästä perkeleestä, osaavat ne juonia ja valehdella niin että saivat amerikkalaiset mukaan sotaan joka ei niille kuulunut millään tavalla. Sama brittien kanssa. Winston oli todella epäsuosittu pääministeri ja joutui kamppailemaan kaikin keinoin ettei sitä syrjäytetty pääministern virasta. Britit kun eivät niinikään ymmärtäneet miksi heidän piti käydä sotaa joka ei heille millään tavalla kuulunut.

  Kuten Raamatussakin lukee, juutalaiset ovat isästä perkeleestä. Ja me olemme rikkoneet Jeesusksen käskyä. Ja tässä ollaan. Muuten, kai te muistatte että juutalaiset myös tappoivat jeesuksen, Messiaan? Ja siksi ne yhä tänä päivänä odottavat Messiaan ensi ilmestymistä maan päälle.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Paremmin kuin suhteessa palestiinalaisiin Israelin sionistit eivät juurikaan pystyisi osoittamaan julmuuttaan ja raakuuttaan. Paitsi että he haluavat ajaa palestiinalaiset mereen tai tuhota heidät he ovat ryöstäneet heidän maansa ja ajaneet heidät maanpakoon kodeistaan joissa ovat asuneet tuhansia vuosia (Ben Gurion sanoi kun häneltä kysyttiin mitä tehdä palestiinalaisille kun sionistit ryöstivät heidän maansa: Expell them! Karkoittakaa heidät). Gaza on nyt eräänlainen kaasukammio heille.
  Ja pitää muistaa: olemme kaikki palestiiinalaisia, sanoo Gilad Atzmon. Se tarkoittaa että sama kohtalo odottaa meitä muitakin. Juuri nyt oman maamme eduskunta elvytys-paketin hyväksyessään vie omaa maatamme lähemmäs maansa menettäneiden palestiinalaisten kohtaloa.

  Aina silloin tällöin juutalaiset itse vahvistavat sen, mitä he yleensä kuvaavat ”antisemitistiseksi juutalaiseksi salaliittoteoriaksi”. New York Timesin juutalainen kirjailija Bari Weiss on viimeaikainen esimerkki. Äskettäisessä NPR-haastattelussa häntä lainataan:
  Juutalaisten yhteys pakolaisiin ei ole salaliitto. Siitä olemme erittäin, erittäin ylpeitä…. juutalaisten arvojen pyhin arvo on hachnasat orchim, muukalaisen tervetulleeksi toivottaminen.
  Sinun on tiedettävä, jotta voit todella arvostaa Weissin lausuntoa, että juutalaiset eivät kannusta kolmannen maailman ei-juutalaisia ​​pakolaisia ​​menemään Israeliin. (Israel tunnetaan tällaisten maahanmuuttajien steriloinnista ja karkottamisesta, vaikka suuret ”valtavirran” tiedotusvälineet, suurelta osin sionistien omistuksessa ja hallinnassa, eivät kerro sinulle sitä.) Juutalaiset kannustavat kolmannen maailman muuttoliikettä vain muihin maihin, joissa he asuvat. He eivät halua rikkoa omaa pesäänsä, mutta heillä on kaikki aikomukset rikkoa kaikkien muiden pesä.
  Juutalaiset sionistit toimivat kuin kotisi vieraina, jotka ottavat vapauden kutsua myös muita ihmisiä tulemaan asumaan kotiisi. Ja jos kyseenalaistat heidän tekonsa sopivuuden (moraalin), he yrittävät häpäistä sinua kutsumalla sinua ”antisemiitiksi”, juutalaisvihaajaksi. Ajatus siitä, että juutalaiset (koronkiskurit, pankkiirit) ovat ansainneet kaiken vihan, jonka he saavat omien tekojensa seurauksena, on juutalaisten mukaan tietysti myös ”antisemitismiä”.
  ONCE IN a while, the Jews themselves will affirm what they usually describe as “the anti-Semitic Jewish conspiracy theory.” Bari Weiss, a Jewish writer for the New York Times, is a recent case in point. In a recent NPR interview, she is quoted as saying:
  The Jewish connection to the refugee is not a conspiracy. That’s something that we’re very, very proud of…. the most sacred of Jewish values, is the value of hachnasat orchim, of welcoming the stranger.
  The thing you need to know, in order to really appreciate Weiss’s statement, is that the Jews don’t encourage non-Jewish Third World refugees to go to Israel. (Israel is known for sterilizing and deporting such migrants, though the big “mainstream” media, largely owned and run by Jews, won’t tell you that.) Jews encourage Third World migration only to the other countries in which they live. They don’t want to foul their own nest, but they have every intention of fouling everyone else’s.
  The Jews act like guests in your home who take the liberty of inviting other people to come and live in your home, too. And if you question the propriety of what they’re doing, they’ll try to shame you by calling you an “anti-Semite,” a Jew-hater. The idea that the Jews have earned any hatred they get as a consequence of their own actions is also “anti-Semitism,” of course — according to Jews.
  https://nationalvanguard.org/2021/01/one-in-a-while-it-happens-a-jew-speaks-the-truth/

  ”Sionistijohtaja Max Mandelstam kiteytti: ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.”

  Meillä sionismin kahleissa oleva Oikea>media puolustaa N-yahua ja on kyvytön näkemään sionisteissa mitään vikaa vaikka he ovat ryöstäneet palestiinalaisilta oman maan ja päättäväisesti koko ajan toteuttavat heidän kansanmurhaa.
  Hamasilla on tasan vuorokausi aikaa lopettaa Israelin siviilien pommittaminen raketein. Muuten Israel lopettaa sen lopullisesti ja oikeutetusti, sanoi N-yahu, talmud-rabbin poika.
  https://beta.oikeamedia.com/o1-159700

  Pray For Palestine Because The Way of Palestine Will Be The Way of the World … rukoilkaa palestiinalaisten puolesta koska heidän kohtalo tulee olemaan maailman kohtalo
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=234083
  Israeli mobs are marking doors of Palestinian homes to attack!
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=234085
  Chris Hedges: Israel, the Big Lie
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=234003
  Amid Gaza Carnage, Israel Wants Tech Giants to Control-Censor Online Coverage of Conflict
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=234011

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Päivi Räsäsen kaltaisten uskovaisten moraali-tajussa on pakko olla paha vinoutuma kun he antavat tälle hyväksyntänsä ja jopa vaativat solidaarisuuden osoittamista sionisteille
   Gaza Is Better Than Auschwitz
   ISRAEL SHAMIR • MAY 18, 2021
   Kuten teini-ikäinen tyttö, jonka pedofiili-hullu on siepannut ja lukinnut kellariin, naarmuttaa terävillä kynsillään hänen kauhistuttavat kasvonsa, Gaza lähettää kotitekoisia raketteja Tel Aviviin. Ne eivät voi aiheuttaa paljon vahinkoa; ne ovat vain palasia ruosteista rautaa, vaarallisia vain suoraan osuessaan, mutta ne herättivät pedon hirviössä. Se otti perusteellisesti kaikki terävät esineet hänen ulottuviltaan, piti nälässä häntä vuosien ajan saadakseen hänet rauhalliseksi ja tottelevaiseksi, se varmisti, ettei hänellä olisi mitään mahdollisuutta nähdä tai saada vapautta, ja nyt yhtäkkiä niin kauhea kipu, niin syvät naarmut !
   Minulla on oikeus itsepuolustukseen, tuo hirviö huutaa vapauttaessaan F-16-suihkukoneensa pommittamaan häntä kivikaudelle; ja sen lakeija, seniili USA: n presidentti, toistaa: sillä on oikeus itsepuolustukseen! Niin kauan kuin hän raapii, se voi ja sen pitää lyödä häntä! Ei tulitaukoa, ennen kuin hänet on lyöty tottelevaiseksi;
   ja Yhdysvallat vetosi turvallisuusneuvoston päätöslauselmaan, jota 15 jäsentä 16: sta kannatti. Turvallisuuden puolesta Valkoinen talo hyväksyi tarkka-aseiden myynnin Israelille 735 miljoonan dollarin summalla, jotta se voisi tehdä 9/11 mihin tahansa valitsemaansa korkeaan rakennukseen muualla kuin New Yorkissakin. Ja se käytti aseita hyvällä menestyksellä. …… linkistä koko artikkeli
   https://www.unz.com/ishamir/gaza-is-better-than-auschwitz/

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. MIHIN PERUSTUU KRISTITTYJEN JUUTALAISMYÖNTEISYYS?
  Nykyajan kristityt perustelevat juutalaismyönteisyyttään Raamatulla. Raamatussa puhutaan Jumalan valitusta kansasta ja Israelista Jumalan valtakuntana. Puhutaan myös juutalaisten paluulla Kanaanin maahan. Mutta ei oteta ollenkaan huomioon sitä, mitä juutalaiset tekevät. Olisiko Jumala sokea ja ei ottaisi tekoja huomioon, vaikka koko Raamattu todistaa, että se pelastuu, joka tekee hyvää ja se joutuu helvettiin, joka tekee pahaa. Näin pelastukseen riittäisi vain se, että Raamatussa on mainittu nimeltä. Juutalaiset hylkäsivät Jeesuksen, joka on Jumalan inkarnaatio. He loivat rabbien kirjoituksille perustuvan Talmud-uskonnon, joka on mitä selvimmin perkeleestä peräisin. Siinähän kirotaan Jeesus ja tehdään juutalaisista ihmisiä, mutta muista kansoista eläimiä. Juutalainen ei tee syntiä, jos tappaa kristityn, sanotaan Talmudissa. Talmud kumoaa Kymmenen Käskyä ja luo rasistisen opin juutalaisten ylivertaisuudesta ja oikeutetuksen koko maailman hallitsijoiksi: ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteem¬me s. o. maailmanvallan” (sionistijohtaja Max Mandelstam). Juutalaiset siis tietoisesti pyrkivät tuhoamaan ja heikentämään muita kansoja, mikä näkyy heidän kansainvälisessä politiikassaan. Kristityt uskovat, että juutalaiset kääntyvät lopun ajalla kristinuskoon, mutta tämä on mahdotonta. Kun on 2000 vuotta vihannut Kristusta, niin kuinka voi yht’äkkiä alkaakin rakastamaan Häntä. Kristityt erehtyvät pahasti ja palvovat juutalaisia vain sillä perusteella, että Raamatussa mainitaan juutalaiset. Nykyajan kristityt eivät tiedä, että Raamatussa on myös sisäinen, spirituaalinen merkitys, ja sen mukaan juutalaisia ovat hyvyydessä ja totuudessa olevat ihmiset rodusta riippumatta. Jumala ei ole rasisti, niin kuin juutalaiset kuvittelevat. Kristityt myös turhaan odottavat Jeesuksen toista tukemista, sillä se tapahtui jo 1700-luvulla, jolloin kristinusko oli kokonaan kuollut planeetallamme. Tämä toinen tuleminen tapahtui ruotsalaisen tiedemiehen Emanuel Swedenborgin kirjoitusten kautta, jotka paljastivat kristinuskon tuhoutumisen, ja siksi Swedenborgin teoksia ei hyväksytty. Swedenborg paljasti myös juutalaisten todellisen luonteen: ”Se on sellainen kansa, että se on täysin erilainen muista kansoista, ja että siihen kansaan on iskostettu yritys tuhota ja vääristää kaikki mikä kuuluu yhteiskuntaan, ja milloin vain tilaisuus tarjoutuu, he osallistuvat sellaiseen toimintaan eivätkä saa mistään muusta niin suurta iloa kuin järjestyksen lakien eli siis yhteiskunnan lakien tuhoamisesta, sillä heillä on sisäistetty viha itse Järjestystä kohtaan, joka on Herra. Tästä minulla on paljon kokemuksia.” (Spiritual Diary, nro 2260). Tällaista perkelettä nykyajan kristityt palvelevat. Todellinen kristitty palvelee totuutta kaikissa asioissa ja vihaa valhetta ja vääryyttä joka asiassa. Nykyajan juutalaisten kautta virtaa helvetti maan päälle, tämä on kauhea ja ikävä asia. Nyt ihmiskuntaa uhkaava koronahuijaus on tämän perkeleen yksi aikaansaannos. Se, kuten holokausti, perustuu täysin valheelle ja on tyypillistä juutalaisten tuotosta. EI ELVYTYSPAKETILLE!!! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 7. Uskaltaako joku vielä äänestää maansa myyvää Sanna Marinia joka sitoo veronmaksajat 6miljardin elvytys- tai tukipakettiin jolla me lahjoitamme 4miljardia EU:lle. Oletko valmis maksajaksi?

  Globalisti Sanna Marin (sdp) on vastannut Helsingin Sanomien vaalikoneseen. Hän on ehdolla kuntavaaleissa Tampereella. Kysyttäessä perinteisestä arvopohjasta hyvälle politiikalle, kuten koti, uskonto ja isänmaa, pääministeri Marin on ”täysin eri mieltä”.
  Vaalikoneen kysymys on: ”Perinteiset arvot – kuten koti, uskonto ja isänmaa – muodostavat hyvän arvopohjan politiikalle”. Marinin vastaus tähän on ”täysin eri mieltä”.

  ”Sosialidemokraattiset arvot kuten vapaus, tasa-arvo ja solidaarisuus muodostavat hyvän arvopohjan politiikalle”, hän kirjoittaa vastauksensa selvitykseksi.

  Verkkouutiset kertoo pääministerin tukemasta politiikasta myös seuraavaa:

  Veroja on korotettava mieluummin kuin julkisia palveluja ja sosiaalietuuksia leikattava
  Tärkeämpää on huolehtia joukkoliikenteestä kuin yksityisautoilusta
  Kouluissa tulisi olla vähintään kerran viikossa kasvisruokapäivä
  Marin on ”jokseenkin eri mieltä”, että kouluissa ylläpidetään kristillisiä perinteitä
  Pride-tapahtuman kunniaksi kuntien tulee järjestää liputus.
  https://www.verkkouutiset.fi/kavisiko-koti-uskonto-ja-isanmaa-nain-vastaa-sanna-marin/#49c2754e

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Sosiaalidemokratiasta on tullut eliitin hanke, tie kohti marxilaista elitististä kommunismia joka koko ajan kiristää otettaan Euroopan Unionista kuten nyt näemme kun olemme ’elvytyspakon’ edessä ja elvytämme eteläisen Euroopan tuhlarivaltioita.
   Demarit tarjoaa Marinin kaltaisille hyvän veronmaksajien rahoittaman ’hillotolpan’. Siksi juuri veroja pitää lisätä kuten hän sanoo.
   Olisihan Eu:lla noita paikallisia ’soros-oligarkkeja’ vaikka millä mitalla joiden rahoilla voisi elvyttää mutta kun ne eivät suostu jakamaan vaan rahat pitää kyniä nöyriltä suomalaisilta veronmaksajilta joilla on liian isot tulot ja liian korkea elintaso.
   Työläinen, älä kaiva enää omaa hautaasi!
   https://uvmedia.org/2021/05/01/tyolainen-ala-kaiva-enaa-omaa-hautaasi/

   Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat