Perussuomalaisten kaupunginvaltuutettua rangaistiin pakolaisvastaisuudesta – oman puolueen päätöksellä!

Perussuomalaisten Markus Jukarainen erotettiin hiljattain Kuopion seudun Perussuomalaisista pakolaisvastaisten kirjoitusten takia. Mielipiteidensä vuoksi hän on nyt myös Suomen poliittisen poliisin hampaissa.

Tapaus lähti käyntiin viime kuun lopulla Jukaraisen kommentoitua kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneen henkilön käyttäytymistä. Jukaraista alettiinkin heti painostamaan ja syyttämään ”vihapuheesta”.

Kuopion seudun Perussuomalaisten hallituksen puheenjohtaja Pia Punkki ei puolustanut Jukaraista, vaan perääntyi ja kieltäytyi kommentoimasta tilannetta tarkemmin. Tästä Jukarainen ei lannistunut, vaan lupasi jatkaa samalla linjalla tulevaisuudessa.

Markus Jukaraisen kuntavaalisivustolla mies kuvailee itseään isänmaalliseksi ja listaa itselleen tärkeäksi vaaliteemaksi: ”Työtä Suomalaisille.” Hän haluaakin tukea kotimaista työvoimaa sekä estää halpatyövoiman ja maahanmuuttajien edun ajamisen kantaväestön kustannuksella työmarkkinoilla.

Perussuomalaiset kuitenkin puukottivat ”liian” isänmaalliseksi paljastunutta Jukaraista selkään, sillä hänet erotettiin ensin varapuheenjohtajan paikalta ja myöhemmin kokonaan paikallisyhdistyksestä!

Jukarainen on nyt myös poliittista oppositiota vainoavan poliisin ”vihapuhetutkintaryhmän” kohteena, koska häntä epäillään ”kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”.

Markus Jukaraisen tapaus on erinomainen esimerkki siitä, miten Perussuomalainen puolue ”palkitsee” ihmiset, joille isänmaallisuus ei ole pelkkä keino, jolla vaalikarjalta huijataan ääniä.

 

Lue myös:

Kunnallisvaalit: perussuomalaiset saivat petturin palkan
Perussuomalaisten EU-eropuheet paljastettu taas perättömiksi
Perussuomalaisten johtama oikeusministeriö tukee homopropagandan levittämistä

1 kommentti

  1. Takinkääntäjä-(maan)pettureita paljastuu joukoittain.

    Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat