Presidenttiehdokkaiden esittely, osa 2

Paavo Väyrynen on ollut Suomen poliittisen elämän ytimessä jo lähes puoli vuosisataa. EU kriitikkona hän on erikoisen huolissaan siitä, että Suomi loitonnut muista pohjoismaista ja lyönyt laimin suhteensa Venäjään.1

 

Ulkopolitiikka, köyhyys ja pakolaisuus

Euron ja Nato-jäsenyyden vastustajana Paavo Väyrynen tasavallan presidenttinä vahvistaisi Suomen itsenäisyyttä, puolustaisi maamme puolueettomuutta, toteuttaisi kestävää kehitystä ja edistävää ihmiskuntapolitiikkaa.1

Eurooppaan alkoi vuonna 2015 vyöryä turvapaikanhakijoiden aalto. Tällöin Väyrynen ehdotti muuttoliikkeen pysäyttämistä sekä vaikuttamalla sen alkusyihin esimerkiksi tukemalla pakolaisleirejä ja perustamalla uusia. Muuttoliike suuntautuessa syksyllä myös Suomeen, hän ehdotti rajatarkastusten palauttamista maamme länsirajalle.1

Presidenttinä Väyrynen panostaisi köyhyyden poistamiseen.

-Meillä on monenlaista köyhyyttä, eläkeläisiä, lapsiperheitä ja köyhiä työssä käyviä. On puhuttu, että jopa 100 000 lasta elää köyhyydessä.

Väyrynen alleviivaa, että keskustelu maahanmuuttajien ja suomalaisten hyvinvoinnista ei ole tasapainossa.

–Pitäisi muistaa, että kantasuomalaistenkin asiat täytyy saada kuntoon.

Ehdokkaalla on selvä kanta, mistä köyhyys aiheutuu.

–Tärkein syy on euroon meno. Ruotsissa kansantalous on kasvanut kymmenessä vuodessa neljänneksen. Suomessa kansantalous on edelleen pienempi kuin mitä se oli ennen kansainvälistä lamaa. Palkat eivät ole nousseet, etuuksia on leikattu. Tämä näkyy, sanoo Väyrynen.

Paavo väyrynen haluaa siis Suomeen oman rahan.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=689&v=_Tu_z_pZpt4

Presidenttiehdokas Paavo Väyrynen puhui hiljattain Lempäälässä muun muassa globalisaation haitallisuudesta.

Suomen suhde Venäjään

Presidenttiehdokkaiden ja Suomen globaalistien pelotellessa meitä Venäjän uhalla on Väyrynen sen sijaan puolustanut Suomen puolueettomuusasemaa ja –politiikkaa sekä kylmän sodan kaudella että uudessa Euroopassa. Väyrynen kirjoitti vuonna 1987 lisensiaattityön Suomen ulkopoliittisesta doktriinista määrittääkseen tulkintaa suomen puolueettomuuspolitiikasta.1

Väyrynen vastustaa Suomen Nato-jäsenyyttä2

Väyryselle ovat ulko- ja turvallisuuspoliittiset kiemurat tuttuja. Veteraanipoliitikolla on selvä viesti sotilasliitto Natosta.

– On hyvä, että Nato on olemassa, mutta Suomen ei pidä siihen liittyä, eikä muutenkaan liittoutua sotilaallisesti. On Suomen ja koko Pohjois-Euroopan etu, että pysymme sotilaallisesti liittoutumattomana, puolueettomana maana.

Väyrynen painottaa, että Suomeen ei kohdistu sellaista erillistä sotilaallista uhkaa, joka voisi uhata maatamme.

– Jos on tulossa laajempi selkkaus, niin meidän pitää tehdä kaikkemme sen estämiseksi. Voimme vaikuttaa tähän pysymällä liittoutumattomana.

Väyrysen mukaan mahdollisessa kriisissä Venäjän ensimmäiset iskut osuisivat meihin, jos Suomi olisi Nato-maa. Emmehän me tätä halua.

Kommentaari: Venäjä ei ole uhka

Presidenttiehdokas Paavo Väyrynen on oikeassa myös Nato kannoissaan. Toisin kuin Suomen poliittinen mafia väittää, että Venäjä on uhka, Venäjä onkin yhteistyön ja puolueettomuuspolitiikan raameissa Suomelle mahdollisuus.

Venäjän Suomen-suurlähettiläs Pavel Kuznetsov.
Venäjän Suomen-suurlähettiläs Pavel Kuznetsov.

Suomen poliittinen johto on sitoutunut noudattamaan Yhdysvaltojen vääristelevää puolustusdoktriinia ehdottomana ”totuutenaan”. Yhdysvaltalaiseen poliittiseen ohjelmaan sisältyy keinotekoisen sotahysterian lietsominen Eurooppaan. Tätähän juuri Naton levittäytyminen Venäjän turvavyöhykkeelle, Ukrainan-kriisi, Itämeren-sotaharjoitukset ja jenkkien tunkeutuminen Suomen maaperälle palvelevat.

Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan ajautuminen Yhdysvaltojen johtaman Naton turvallisuuden illuusioon, aiheuttaa syystäkin maalle hengenvaarallisen tilanteen, mutta syy ei ole Venäjässä.

Esimerkiksi 290 jaksolla Venäjä ei ole kertaakaan hyökännyt Ruotsiin, eikä Suomeen, paitsi silloin kuin Suomen hallitsija Ruotsi hyökkäsi ensin tai osana laajempia eurooppalaisia sotia, joihin muun muassa Suomen sota (1808–1809) myös lukeutuu.

Venäjä itsessään ei ole, eikä ole ollut uhka. Joskin konfliktiin muiden, kuten esimerkiksi Suomen kanssa on ajauduttu ”Venäjällä” vaikuttavan tietyn globaalin eliitin kautta, kuten Neuvostoliiton kaudella.

Venäjä ei ole Suomelle uhka, vaan vaaran muodostavat suomalaiset globalisteja palvelevat isänmaan viholliset, siis Suomen johtavat poliitikot.

Globalistit ovat lyhyesti niitä, jotka retoriikassaan pitävät yllä näennäistä jakoa vasemmistoon ja oikeistoon, näillä valheellisilla jakolinjoilla pidetään yllä illuusiota (harhaa) ”demokratiasta” ja ”valinnanvapaudesta”. Globalistit pyrkivät kuitenkin hiljentämään kaikki eurooppalaiset poliittiset aktivistit, jotka vaativat suuria puolueita palaamaan juurilleen ja noudattamaan vaalilupausten mukaista politiikkaa. Globalistit kannattavat toisinajattelua vain, jos toisinajattelu pysyy tyhjien puheiden tasolla.  Luonnollisesti globalisteja ovat kansainvälisten rahoituslaitosten ja pääomavirtojen kontrolloijat; globalisaatiota edustaa muiden muassa: EU, YK, Nato ja tietysti länsimaisen median haltijat. Yleensä poikkeuksetta globalistit kannattavat avoimien rajojen politiikkaa, joka merkitsee järjetöntä ja kaiken tuhoavaa pakolaisvyörytystä.

Myös Suomen presidenttikisassa havaitaan selvästi globalistien aiheuttama harhautus: kannatusta ollaan vauhdilla ohjaamassa globalistien valjastamalle presidenttiehdokkaalle Laura Huhtasaarelle.

 

Eurooppa politiikka

Paavo Väyrynen vastusti Suomen Euroopan unionin jäsenyyttä, kun parempi vaihtoehto olisi ollut Euroopan talousalue (ETA) ja Pohjolan yhteisö. Norjassa ja Ruotsissa kansan enemmistö vastusti oman maansa jäsenyyttä. Mikäli Suomi ei olisi liittynyt, muutkin Pohjoismaat olisivat jääneet ulkopuolelle, ja tällöin olisi syntynyt elinvoimainen ETA ja PY.1

Kesällä 2015 Paavo Väyrynen teki kansalaisaloitteen kansanäänestyksen järjestämiseksi Suomen jäsenyydestä euroalueessa. Aloite keräsi taakseen yli 53 000 suomalaista, mutta se kätkettiin perustuslakivaliokuntaan.1

 

Paavo Väyrynen: Euroalueeseen liittymisessä rikottiin perustuslakia1

Sauli Niinistö ajoi läpi tulkintaa vuonna 1994 perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan ominaisuudessa siitä, että EU liittymissopimusta ei ollut tarpeen käsitellä perustuslain säätämisen järjestyksessä. Keskustan, SKL:n, vasemmiston edustajat ja yksi kokoomuslainenkin jäsen eivät kannattaneet tätä hanketta.

Perustuslakivaliokunta korosti mietinnössään, ettei liittymissopimuksen hyväksyminen tarkoittaisi sitoutumista jäsenyyteen euroalueessa.

Suomi vietiin euroalueeseen rikoksella

Paavo väyrynen presidenttiehdokkaaksi sivustolla todetaan:

Yhdessä Paavo Lipposen kanssa Sauli Niinistö kuitenkin totesi vuonna 1997, että oikeudellinen päätös euroalueeseen liittymisestä tehtiin jo vuonna 1994. Tällä perusteella ei järjestetty kansanäänestystä eikä eduskunnalle annettu edes lakiehdotusta, vaan ainoastaan tiedonanto. Keskusta ja muu oppositio pitivät menettelyä perustuslain vastaisena. Vuonna 2013 Sauli Niinistö sanoi, että nykytiedoilla hän ei olisi kannattanut Suomen jäsenyyttä euroalueessa.

 

 Ihmiskuntapolitiikka

Vuonna 1988 Paavo Väyrynen sai valmiiksi väitöskirjansa, joka käsitteli Suomen ulkopoliittisen doktriinin soveltamista tulevaisuuden

ihmiskuntapolitiikkaan. Väitöskirjan myötä ulkopoliittiseen kielenkäyttöön saatiin käsite Ihmiskuntapolitiikka.

Väyrynen on hoitanut ulkoministeriön johdossa Suomen kehitysapu kehitysyhteistyö ja kehityspolitiikkaa viidellä eri vuosikymmenellä.

Hän toimi Suomen valtuuskunnan johtajana Rion ympäristö ja kehityskonferenssissa vuonna 1992.

Kehitysministerinä Väyrynen teki vuonna 2009 aloitteen EU:n ja USA:n välisestä kestävän kehityksen kumppanuudesta. Aloite johti tulokseen jo saman vuoden lopulla.

Nykyisin Väyrynen toimii Euroopan parlamentin kehitysvaliokunnan varapuheenjohtajana.

Voidaan sanoa, että Väyrysen Ihmiskuntapolitiikka käsite kiteytyy siihen, että EU:n ulkosuhteissa valitaan oikea tie. Niissä tulee pyrkiä kauppaan, kehitykseen ja ympäristöön liittyvään globaaliin kestävän kehityksen strategiaan. Nousevissa kehitysmaissa, kuten Kiinalla, presidentillä on johtava asema, ja näin ollen Suomen presidentillä on merkittävä rooli yhteydenpidossa näihin maihin. Luonnollisesti, ja kuten jo sanottiin, Venäjä on tärkein naapurimme ja suurvalta, johon meillä täytyy olla hyvät suhteet.3

 

Kommentaari: Yksi tärkeimmistä vaaliteemoista olisi itsenäinen rahatalous

Globaaleihin rahoituslaitoksiin, kuten kansainväliseen rahoitusjärjestöön (BIS) liittyen on oleellista huomioida se perussyy, josta nykyisin vallitseva taloudellinen taantuma (myös Suomessa) on peräisin. Ongelmat syntyvät valtioiden ajautuessa megakorporaatioiden ja keinottelupankkien uhreiksi. Niin ikään velkaorjuuteen perustuva kansainvälinen lainoitusjärjestelmä on rapauttanut kotitaloudet kuin myös kansantalouden. Uutta rahaa ilmestyy kiertoon kun velkaannutaan yksityisille pankeille. Kansantalouksissa on aina kiertämässä vain velkarahaa ja muuta rahaa ei tuskin ole olemassakaan. Velkaa ei ikinä pystytä maksamaan takaisin kokonaan. Velan pääoman ja sen koron takia velan osuus on aina suurempi kuin raha, jolla velkaa lyhennetään. Velkakierteestä hyötyvät globaalit yksityiset pankit, jotka kahmivat korkorahat ilmaisena rahana. Velan korkorahaa ei siis ole luotu missään, vaan se saadaan esimerkiksi velallisen tekemän työmäärän palkasta. Lisäksi pankkien myöntämät lainat ovat pääsääntöisesti tyhjästä luotuja kirjaamalla ne virtuaalitiedostoihin. Kysymyksessä on laillistetun rahanväärennyskoplan toiminta, jossa kiertoon ilmestyvät lainat lisäävät sähköisten numeroiden määrää rahamääränä.

Yllä olevaan viitaten, eikö yksi keskeisimmistä presidenttivaalin, vaaliteemoista, todellisen itsenäistymisen sekä Venäjän suhteiden ohelle, olisi kysymys itsenäisestä rahataloudesta, joka tarkoittaisi siirtymistä itsenäiseen talouspolitiikkaan, omaan valuuttaan ja valtion varaamaan rahanluontioikeuteen. Siten Suomessa sovellettaisiin talousdemokratian reformia.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Paavo Väyrynen presidenttiehdokkaaksi. Saatavilla: http://www.paavopresidentiksi.fi/File/Esite_presidenttiehdokas_V%C3%A4yrynen.P.pdf?207045
 2. (2012.-17). Presidenttiehdokas Paavo Väyrynen maalasi erikoishaastattelussa tylyn uhkakuvan: Venäjä iskisi kriisissä ensimmäisenä Nato-Suomeen. Saatavilla: https://www.aamulehti.fi/uutiset/presidenttiehdokas-paavo-vayrysella-tyly-uhkakuva-venaja-iskisi-kriisissa-ensimmaisena-nato-suomeen-200617352/

3. http://www.ulkopolitiikka.fi/article/914/paavo_vayrynen_kohti_ihmiskuntapolitiikkaa/

20 kommenttia

 1. Tällä hetkellä Paavo Väyrynen on paras mahdollinen presidenttiehdokas, ja sitä hän oli jo edellisissä presidentinvaaleissa 2012. Jos hän pääsee toiselle kierrokselle, kuten toivon, silloin saamme vaaliuurnille pettyneiden armeijan, yhdessä kaikkien NATO-vastaisten, EU-ja eurovastaisten sekä maahanmuuttoa ja pedofiliaa vastustavien kanssa yhteisessä rintamassa työssäkäyvien suomalaisten veronmaksajien kanssa.

  Toivottavasti myös ruotsinsuomalaiset äänestäjät, joiden äänetysprosentti Suomen vaaleissa jää yleensä alle 10%, saadaan äänestämään (heille nuoruudestaan tuttua) Väyrystä. Mutta miten heidät saadaan herätettyä? Imaamin ”Allah Akbar!!!!” huudolla lähimmän minareetin tornista vaaliaamuna?

  Plusääni(35)Miinusääni(11)
 2. Hauska katsella kun Väykkä säikyttelee Niinistöä vaalihaastatteluissa euro petturuudella, asia josta Niinistö joutaisi joutua loppuelämäkseen vankilaan. Ainoa ehdokkaista joka saa selkeästi asiansa esiteltyä.

  Muut ovat vaikka mitä suuntaan ja toiseen ja varsinkin tosta Niinistöstä ei ota kukaan enää selvää. Katsokaa vaikka mitä vastasi pakolaisten piilotteluun, haluaa varmaan miellyttää kaikkia tai sitten on pehmennyt päästään.

  Plusääni(36)Miinusääni(10)
 3. Maailma kuten omakin maamme on nyt suuren moraalisen haasteen edessä. Voittaako pahuus vai hyvyys, sota vai rauha, oikeudenmukaisuus vai vääryys, orjuus vai vapaus, satanismi vai humanismi, kaikki maailman ’goimit’ vai itsensä ’valituiksi’ nostaneet..?
  Vaikea uskoa että ihmiskunta lopulta alistuisi nyt koko maailmaa omaan haltuunsa kahmivan NWO-eliitin totalitaarisen vallan alle … että se uskoisi, että joku pieni valittu joukko olisi ’ylhäältä’ saanut tehtävän valloittaa maailman ja alistaa se lakiin jonka vain se itse kirjoittaa. Historia ei tue tällaista suuruudenhulluutta.
  Kaikki ihmiset oavt valittuja. Ei Jumala puhu vain itsensä ylentäneille vaan koko maailmalle.
  Paljon kertoo Trumpin nöyryyttävä tappio YK:ssa: 128 maata äänesti Jerusalem päätöstä vastaan ja vaatii sen korjausta.
  Kannatan Paavo Väyrystä presidentiksi.

  Plusääni(23)Miinusääni(6)
 4. Tämä Gilad Atzmonin kirjoitus on ajankohtainen Jouluna.
  We are all Palestinians — Olemme kaikki Palestiinalaisia
  ”Kun katsomme avoimilla silmillä, kun tutkimme ZioCon-sotia ilman loppua, kasvavaa maailmanlaajuista köyhyyttä, emme voi olla tuntematta yhteyttä palestiinalaisien kanssa siinä, että olemme yksi heistä, sanoo Atzmon.
  ”By now we are all Palestinians and this even includes the deprived Israelis. We are all Palestinians and this includes the Greek, the Syrians, and the peoples of Detroit and Glasgow. And if we are all Palestinians, we can’t not see the glaring continuum between Athens and Baltimore… between Aleppo and Detroit, as much as we can’t turned a blind eye to the bloody silk road between Wall Street and Tel Aviv.
  When we look at it with open eyes, when we examine those ZioCon wars with no end, growing poverty worldwide, we can’t stop conflating between ourselves and the Palestinians for the simple reason that we are one.”
  http://www.gilad.co.uk/writings/2016/12/18/we-are-all-palestinians

  Presidentti Donald Trumpin joulupuhe tuskin oli tarkoitettu ’meille palestiinalaisille’.
  Puhe oli ulkokohtainen ja tekopyhä … tarkoitettu vetoamaan kristittyihin mutta Trump itse ei siinä tunnusta itseään kristityksi, sanoo vain että ’kristityille tämä on pyhä ajanjakso… jne. mutta ei että meille kristityille… siis me sana puuttuu.
  ”Joka ainut vuosi joulunaikaan tunnistamme, että todellisessa joulunhengessä ei ole kyse siitä, mitä meillä on, vaan siitä keitä me olemme – jokainen meistä on Jumalan lapsi”, sanoi Trump.
  KAUNIITA SANOJA mutta teot puhuvat aivan muuta.
  Trumpin Amerikka ei todellisuudessa harjoita kristinuskoon nojaavaa politiikkaa. Siitä pitävät muut huolen, he joille kristinuskon sanoma on pelkkää myrkkyä ja joiden juoksupoika itsekin rahassa kylpevä Trump on.
  Uskon, että Väyrynen presidenttinä pystyisi katkaisemaan Niinistön rakentaman ja maamme tuhoavan USA/Nato-napanuoran ja irrottamaan maamme itsenäisyyden tuhoavista EU-kahleista.

  Plusääni(6)Miinusääni(3)
  1. Tämä pitäisi jokaisen ymmärtää: Jos sionistien tavoite on NWO – ja sitä se nimenomaan on – ja siihen kuuluva rotujen sekä uskontojen sekoittaminen niin ei Laura Huhtasaari voi sitä estää koska toimisi silloin vastoin ryhmää johon on sidoksissa. Häntä kahlitsee ideologia ja se ei ole hyvä asia maan johtoon pyrkivälle jonka pitää pystyä toimimaan realiteettien vaatimalla tavalla. Sionismi ei ole realiteetti vaan erään heimon ideologia.
   Laura Huhtasaari voi olla pelkkä ’kontrolloitu oppositio’ kuten oli kansan pettänyt Soinikin. LH puhuu sellaista mitä hän ei voi eikä ehkä tiukan paikan tullen haluakaan pitää. Aina voi syödä sanansa ja sanoa ’ettei ole muuta vaihtoehtoa’ kuten pankkejakin pelastettaessa sanottiin.
   Kun sionismiin sitoutunut EU ajaa multi-kultia niin LH:n on turha lupailla muutoksia politiikkaan jota sionistit harjoittavat. Väyrysellä taas ei ole tällaisia kytkentöjä joten hän on aivan eri viivalla tässäkin asiassa ja voi siksi luotsata maatamme kohti todellista omaa päätäntävaltaa.

   Plusääni(12)Miinusääni(3)
  2. Trumpin ainoa ideologia on hänen oma pahanlaatuinen narsisminsa
   Donald Trump muokkaa Amerikkaa ahneeksi, petolliseksi ja julmaksi presidenttinä

   Veronkevennysten ja työpaikkoja koskevien lakien avulla hän on muokannut maataan yhä enemmän omaksi kuvakseen.
   Yhdentoista kuukauden jälkeen Donald Trump on edelleen jotain arvoitukselllsta, kirjoitetaan linkin artikkelissa.
   Onko hän valkoinen nationalisti … onko hän vain plutokraatti, jolla on suuri suu ja kultainen WC?

   Vaikka presidentti on epäilemättä petturi, misogynisti ja saalistava kapitalisti, verouudistus tarjoaa vakuuttavia todisteita siitä, että hänen ainoa ideologiansa on pahanlaatuinen narsismi, mitä David Roth kutsuu ”pelkäksi tyhjäksi mitättömyyden ja turhuuden ruokahaluksi.”
   Hän rakensi itselleen miniatyyrikuvan Versailles’ta, kulta- ja marmorisen ’kolmipyörän’ (gold and marble triplex) Trump Toweriin, jonka on suunnitellut toinen maahanmuuttaja, jolla oli ’kuningattaren’ maku, ensimmäinen juutalainen vaimo Ivana Trump

   https://www.alternet.org/news-amp-politics/donald-trump-forging-america-greedy-deceitful-and-cruel-its-president
   https://www.alternet.org/donald-trumps-mother-key-understanding-his-towering-insecurity

   Maailma on nyt todella kuin horjuva torni joka saattaa kaatua milloin vain.
   Tuo loputon narsistinen tarve täyttää sisäistä tyhjiötä jättiomaisuudella ja rajattomalla vallalla on historiassa aina johtanut tragedioihin.
   Itsetuntovammaiset ovat kaikkein vaarallisimpia hallitsijoita.
   Olemme todella vaarallisen ihmisen ja hänen tyrannimaisen sionisti-hallintonsa käsissä joka saa ohjeet Natanyahulta ja tyttärensä ’orthodoksiselta’ mieheltä kun koko maailmaa valloitetaan yhden kuninkaan vallan alle. Tämä on karu fakta josta maailman vaihtoehtomedia on huolissaan.
   Oman maamme tulevan kohtalon kannalta olisi tärkeää tiedostaa tämä tosiasia ja alkaa luotsata Suomi laivaa kohti itsenäisyyttä ja omaa päätäntävaltaa. Poliittista painopistettä tulisi myös siirtää enemmän kohti Itää. Se kertoisi viisaudesta.
   Paavo Väyrynen on mies joka siihen parhaiten pystyy. Muut ovat enemmän tai vähemmän nwo-mafian palvelijoita ja Trump-tornin kumartajia, eivät todellisia maamme ja kansamme edun puolustajia.

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
  1. Kovia väitteitä mutta blogistin omia mielipiteitä. Kaikkea voi kirjoittaa.
   Miksi Väyrysen pitäisi luoda itselleen vastavoimia alkamalla hyökkäämään kuten blogisti esittää?
   Sehän on kansan tehtävä. Väyrynen tarjoaa vain järkeään ja ulkopoliittista taitoaan ja kokemustaan kansan käyttöön.
   Aika katteettomia ovat nämä blogistin väitteet Väyrysestä:
   ”Väyrynen käytännössä suojelee sipilää eikä siis usko että keskusta olisi pettynyt sipilään… sipilähän on suora kopio kekkosesta jota väyrynen yhä jumaloi, ette taida tajuta.???

   ”Väyrynen ei paljasta eliitin likaisuutta salaisissa sopimuksissa, natomaiden länsimaista sotafasismia hyökkäyssodissa
   Hän ei vaadi keskustan jäseniä nousemaan kapinaan ”alkiolaisuuden” puolesta ???

   Entä kuka sitten olisi häntä parempi? Ja nimenomaan maamme tulevaisuutta ajatellen. Nythän olemme menossa yhä syvemmälle suohon Niinistön johdolla. Ja LH on pelkkä kontrolloitu oppositio.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. E. Toddin kirjan Imperiumin jälkeen ranskankielinen nimi on Après l’empire. Miksi valitsin sen?
  Koska uskon kuten Emmanuel Todd, että se Anglo-sionistinen Imperium, mitä nyt epätoivoisesti yritetään pitää pystyssä, kaatuu. Se pitäisi oman maamme johdon ymmärtää.
  Todd kirjoitti kirjansa 15v sitten. Hän ennakoi 1976 myös Neuvostoliiton romahduksen.
  Kirjan takakannessa sanotaan: ”Yhdysvaltain mahti on luhistumisen partaalla. Väite tuntuu uskomattomalta. Maahan on ainoa supervalta, sotilaallisesti ja polittisesti ylivoimainen. Mikä voisi uhata sitä?
  Todd, antropologi, historioitsija ja Cambridgen tohtori väittää tämän ylivoimaisuuden olevan näennäistä. Silkkaa tehotonta pullistelua, jonka tarkoitus on salata maan todellinen ja pelottava taloudellinen riippuvuus muusta maailmasta.
  Kirja on ollut myyntimenestys monissa Euroopan maissa.
  Ehkä Phil Butlerin kirjasta (Putins Praetorians, Confessions of The Top Kremlin Trolls, saatavana Amazonista) tulee samanlainen. Suomentaja vain pitäisi löytyä.
  Muutama ote takakannesta:
  ”Truly, this book in about much than just of Russia, it is about what makes us human in the best sense of the word: and what provokes an unbreakable determination to resist evil and lies in all their manifestations.”
  ”Why does the Kremlin need trolls when Google, who everybody gives permission to track all their internet activity, claims to know what you are going to do before you do? Do you really think anyone but an Intelligence agency would have built such a vehicle?”

  https://www.veteranstoday.com/2018/01/01/neo-phil-butler-has-the-last-word-on-putin-bashing-for-2017/
  NEO – Phil Butler has the last word on Putin Bashing for 2017

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Menossa taas kova Väyrysen mustamaalamis-kampanja valta-mediassa.
  Pitää muistaa että se ketä näin kohdellaan on aina eliitin kannalta vaarallisin ja ajaa asioita eri suuntaan kuin eliitti tekee.
  Iltalehti otsikoi että Väyrynen haluaisi panna Niinistön ’kaltereiden taakse’. Ikään kuin se olisi jotenkin väärin. Mutta onko se?
  Kun ajatellaan mihin maamme on Niinistön kaudella ajettu niin totuus on ettei kansan tahto ole toteutunut, päinvastoin. Eliitti juhlii ja kerää mammonaa keinoja kaihtamatta ja kansan osa on kurjistua koko ajan entistä enemmän.
  Lisäksi maamme on johdettu vaaralliseen ulkopolittiseen asetelmaan jossa Venäjästä on tehty vihollinen jota vainotaan ja mustamaalataan vaikka se on todellisuudessa aivan muuta. Kun Länsi rappeutuu ja mätänee mammonan palvojaksi niin Venäjällä kasvaa aivan toisenlainen ja elinvoimainen kulttuuri johon kannattaisi perehtyä ja johon kannattaisi ystävystyä.
  http://russia-insider.com/en/year-fake-news-about-russia-russias-top-anchor-looks-back-tv-news/ri22088

  http://russia-insider.com/en/after-years-eu-war-russian-gas-gazprom-selling-more-gas-europe-ever/ri22109

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 7. Miksi miljonäärit haluavat jälleen Sauli Niinistön presidentiksi ja ovat upottaneet jo miljoonia euroja hänen presidentinvaalikampanjaan?
  Kummisetä skandaali tulossa ?
  Tietoa kummisetä Niinistöstä sensuroidaan valta-mediassa. Miksi? Vastaus löytyy täältä:
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2018/01/sauli-niiniston-presidentinvaalikampanj.html
  Blogisti kirjoittaa:
  ”Mikä tästä aiheesta sitten tekee niin poliittisesti kuuman aiheen ?
  No tietenkin se, että jos tämä Sauli Niinistön ja Jenni Haukion välinen kummisetä insesti tausta pääsee vielä Seiska -lehteen ja Iltalehden / Iltasanomien uusisjuoruihin, niin sehän tietää lopulta Saulin presidentinkampanjalle jo sellaista lokaa, että nämä häntä tukevat miljonäärit ja vuorineuvokset kusee housuunsa. Vaikka todennäköisesti osa heistä on jo kussutkin. ”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Ei Väyrynenkään ole täydellinen mutta paras. Hän on ainoa jolla edes on aikeita tehdä jotain … muut vain jatkavat nwo-eliitin kelkassa ja vievät itsenäisyyden juuretkin. Ja se tietää vain lisää yksityistämistä ja pankkimafian sekä finanssieliitin luksusta. Ei pidä sitten tavisten ihmetellä jos kurjuus kasvaa.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 8. Syö kommentointi halua kun kommentteja ei julkaista. Onko Iso-Veli ottanut tämänkin median hallintaansa?

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 9. Vieläkö meille valehdellaan, että euro on tärkeä turvallisuuspoliittinen kysymys? Väyrynen ainoa joka on vaatinut kantaa euroon.
  Sauli Niinistö ja euro
  ”Valitettavasti mediassa on näköjään valittu linja, jossa yritetään varmistaa, ettei tämä kysymys nouse vaaleissa esille ja ehdokkaiden ei tarvitse ottaa siihen kantaa. Mutta se on yksi vaalien suurista kysymyksistä. Siis missä ovat ehdokkaiden vastaukset? Vai vieläkö äänestäjille valehdellaan, että euro on tärkeä turvallisuuspoliittinen kysymys?
  http://beta.oikeamedia.com/o1-52300
  Missä ovat muut tämän artikkelin kommenttini?

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. No nyt 4 viimeistä kommenttia sitten on juuri hetki sitten julkaistu. Hyvä niin sillä pitäisihän meillä olla vielä ainakin sananvapaus maassa. Tosin kovasti sitä globalisti-eliitti haluaa ajaa alas mutta pitää itsellään oikeuden kirjoittaa ja julkaista mitä haluaa, jopa valheita.
   Älkää luottako valta- tai valhemediaan. Se kirjoittaa vain omia etuja ajaakseen eikä salli vapaata kommentointia.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Näin miljonäärien ’entinen puolivallaton leskimies’ Niinistö vie kansaa kuin pässiä narussa Ylen johdolla.
  https://yle.fi/uutiset/3-10006463
  Vaikka kansalaisten enemmistö voisi saada itselleen miehen joka ajaa kansansa parasta niin sellaista ei haluta. Onhan se outoa että oma tuho kiinnostaa enemmän kuin parempi elämä.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat