Pride – koko perheen juhla?

Kuluvalla viikolla juhlistettiin Setan järjestämää Pride-viikkoa, joka huipentui Helsingin keskustassa järjestettyyn marssiin. Viikon sanoma on virallisten lausuntojen mukaan ”homojen oikeudet” ja kuinka ”rakkaus kuuluu kaikille”.

Pinnallisesti tarkasteltuna ”yhtäläiset oikeudet” on kiva ajatus varmasti monien mielestä, mutta syvempi tutustuminen viikon sanomaan ja homokulttuuriin kertoo jotain aivan muuta. Valtamedia ja homokulttuurin lobbausjärjestöt jättävät jostain syystä kertomatta epämiellyttävät faktat, jotka puhuvat heidän kulttuuriaan vastaan.

Viikko alkoi maanantaina, kun HIV-tukikeskus avasi ”Älä pane itseäsi hengiltä! Hiv-valistuksen muutos pelottelusta nautintoon” -nimisen näyttelyn, joka kesti koko viikon ajan. Lauantaina samainen keskus järjesti vielä homomiehille suunnattua HIV:n pikatestausta. Huoli HIV:n leviämisestä ei ole täysin aiheeton, sillä tauti leviää tehokkaimmin juuri homojen keskuudessa. Tutkimuksen mukaan homomiehillä on 200 kertaa todennäköisemmin HIV kuin heteromiehillä. Transumiehillä, jotka leikkivät naisia, luku on 50-kertainen. Lontoossa joka kahdeksannella homomiehellä on HIV.

HIV ei toki ole ainut tauti, joka homojen keskuudessa leviää. USA:ssa kuppatapauksista 83 prosenttia esiintyy homoilla, vaikka he edustavat yhtä prosenttia väestöstä. Kuppa saatiin lähestulkoon hävitettyä maailmasta, mutta se teki paluun homojen keskuudessa. Hepatiitti B:tä löytyy samoista ryhmistä 15 kertaa todennäköisemmin kuin heteroilta. Peräaukon syöpä tulee 17 kertaa todennäköisemmin homolle kuin heterolle.

Syitä sukupuolitautien laajaan leviämiseen voinee hakea rappiollisesta elämäntyylistä. Yhden yön suhteet täysin tuntemattomien kanssa on erittäin yleistä – myös parisuhteessa elävien keskuudessa. USA:ssa neljäsosalla homomiehistä on ollut yli tuhat petikumppania. 43 prosenttia kertoi heillä olleen yli 500 kumppania. Vertauskohteena voi käyttää heteromiehiä, joista 25 prosenttia oli harrastanut seksiä yli kymmenen naisen kanssa.

Toisen tutkimuksen mukaan yli puolet homomiesten seksikumppaneista oli ollut täysin tuntemattomia 79 prosentilla vastaajista. Alankomaissa keskimääräisellä ”vakaassa parisuhteessa” elävällä homomiehellä oli vuodessa seitsemän seksikumppania. Homojen pitkät ja vakaat parisuhteet päättyvätkin keskimäärin kahdeksassa vuodessa. 4,5 prosenttia homoista on uskollisia kumppaneilleen. Heteroilla luku on 75 prosenttia. Puolet naimisiin menneistä homopareista eroaa. Lesboparit eroavat jopa kolme kertaa useammin kuin heterot.

Rappiolliseen kulttuuriin kuuluu myös päihteiden liikakäyttö. Homot käyttävät kymmenen kertaa heteroita todennäköisemmin heroiinia sekä 12 kertaa todennäköisemmin amfetamiinia. Heillä on 2–3 kertaa enemmän ongelmia alkoholin liikakäytön kanssa.

Homojen elämä ei kuitenkaan ole pelkkää biletystä ja yhden yön suhteita. Masennus, mielisairaudet ja itsemurhat ovat erittäin yleisiä vitsauksia. National Center for Biotechnology Information -sivustolla olevan tutkimuksen mukaan homot ovat huomattavasti useammin mielisairaita kuin heterot. Homot tekevät itsemurhan kuusi kertaa todennäköisemmin. Kaksisuuntainen mielialahäiriö on paljon yleisempää homoilla. Transuilla masennus ja itsemurhat ovat vielä homojakin yleisempiä ongelmia. 41 prosenttia transuista on yrittänyt itsemurhaa, mutta epäonnistuneet.

Nuorista transuista suurin osa on tehnyt jonkinlaista fyysistä tuhoa itselleen viimeisen vuoden aikana. Samasta ryhmästä 65 prosenttia on vakavasti harkinnut itsemurhaa; 37 prosenttia on sitä myös yrittänyt; 10 prosenttia on yrittänyt enemmän kuin kolme kertaa viimeisen vuoden aikana. Kolmasosaa transuista hoidetaan mielenterveysongelmien vuoksi. 85 prosenttia transuista osoittaa merkkejä psykologisesta ahdistuneisuudesta. 44 prosenttia kärsii kliinisestä masennuksesta. Transuilla on monta kertaa heteroita todennäköisemmin skitsofrenia. Syömishäiriöstä he kärsivät 30 kertaa todennäköisemmin kuin heterot.

Syitä näihin mielenhäiriöihin voi mahdollisesti hakea kyseisten ihmisten omista kokemuksista seksuaalisen ahdistelun saralla. 46 prosenttia homoista ilmoittaa, että heitä on joskus ahdisteltu seksuaalisesti. Heteromiehillä luku on 7 prosenttia ja lesboilla 50 prosenttia.

Tilastoja tutkiessa tulee väistämättä mieleen kysymys: millaista agendaa Seta ajaa Pride-tapahtumillaan? Väitteet pelkästä rakkaudesta kuulostavat vähintään hämmentäviltä, sillä tilastojen valossa alakulttuuri on lähinnä rappiollista vastuuttomuuden ja luonnottomuuden julistamista, jossa irtoseksi on kaiken toiminnan keskiössä.

14202596 14202597 14202599 14202600 14202603 14202604 14202605 14202606 14202607 14202608 14202609 14202610 14202611 14202612 14202613 14202614 14202615 14202616 14202618 14202619 14202620 14202621 14202622 14202623 14202624 14202627 14202628 14202629 14202631 14202632 14202633 14202634 14202637 14202638

Miksi Seta ja muut homolobbaamiseen keskittyvät järjestöt haluavat tuoda esille elämäntyyliä, jossa masennus, päihteiden liikakäyttö, parantumattomat sairaudet sekä monet muut epäterveet ja luonnottomat asiat ovat suorastaan valtavirtaa? Jos yhteiskunta haluaisi kasvattaa terveitä kansalaisia, ei se mainostaisi homokulttuuria sadomasokistisissa katutapahtumissa!

Pride-marssin mainostaminen koko perheen tapahtumana kuulostaa hämmentävältä, sillä lauantaiselta marssilta otettujen kuvien perusteella ei kenenkään vastuuntuntoisen aikuisen pitäisi viedä lastaan moiseen tapahtumaan. Tällaisia vanhempia kuitenkin tuntuu löytyvän. Perversioita tarjoava tapahtuma ei ole paikka lapselle, joka ei osaa itse päättää, haluaako hän tulla katsomaan aikuisia miehiä naisten stringit jalassa ja meikit naamalla.

Toki jokainen osallistuja ei ole rinnat paljaana julkisella paikalla pyörivä vihainen feministi. Osallistujista huomasi, että monet ovat tulleet paikalle ihan vain juhlimaan tai tukemaan homo- tai lesbokavereitaan. Yhteiskunta on huijannut heitä ”rakkauden” ilosanomalla ja ”hyvällä bilemeiningillä”. Monet jättäytyisivät tuonakin päivänä kotiin, jos kuulisivat totuuden.

Marssia sivusta seuranneena tulee yhtenä ajatuksena mieleen hämmennys siitä, että tapahtuma on vuosien varrella saanut Suomessa kokea hyvin vähän vastarintaa. Toisaalta myös monet ”kansallismielisiksi” itseään kutsuvat järjestöt ja henkilöt on huijattu uskomaan homolobbaajien sanomaan. Yrittipä eräs ”kansallismielinen” järjestö jopa osallistua muutama vuosi sitten lippujensa kanssa Pride-marssille, mutta vasemmistolaiset estivät nämä aikeet. Monissa Itä-Euroopan maissa tämäkin asia on paremmin.

 

Artikkeli julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

24 kommenttia

 1. Mahtaako olla nuilla seksipartnereiden määrässä vähän lapin lissää? 😀

  Plusääni(3)Miinusääni(4)
 2. ”Tutkimuksen mukaan homomiehillä on 200 kertaa todennäköisemmin HIV kuin heteromiehillä.”

  Silti valtavirta kavahtaa homoihin liitetettyjä tautisuutta kuvaavia sanoja kuten tätä:

  ”homorutto

  HIV (Human Immunodeficiency Virus)

  Tunnetaan ”piireissä” myös homosyöpänä yms.”
  https://www.urbaanisanakirja.com/word/homorutto/

  ”Jos yhteiskunta haluaisi kasvattaa terveitä kansalaisia, ei se mainostaisi homokulttuuria sadomasokistisissa katutapahtumissa!”

  Jotkut lääkärit väitetysti sanovat, etteivät he näe homoseksuaalisuuden harjoittamisessa mitään pahaa, mutta ehkäpä he eivät ole tulleet lukeneeksi samoja tilastoja kuin Magneettimedian väki. Siksi voisi olla hyvä, että M-medialaiset esittelisivät lähteensä. Toisaalta lääkärit eivät ota kantaa siihen mikä on yhteiskunnallisesti sairasta taikka tervettä.

  Plusääni(12)Miinusääni(5)
 3. Lihan palvonta on nyt siis muka rakkautta. Kuvastaa hyvin kuinka sekaisin yhteiskunta on ja miten pitkälle kulttuurimarxismi on sen mädättänyt. Sääli, että vievät lapsetkin tuonne.

  Plusääni(38)Miinusääni(6)
  1. Moni nainen kuvittelee löytävänsä elämänkumppanin joka on rakkautta ensisilmäyksellä,Tosiasiassa siinä ei ole rakkautta pätkän vertaa vaan kyseessä on himosta ensisilmäyksellä.

   Sex and city( jossa kaikki naisosan esittäjät ovat juutalaisia) ovat mädättäneet naisten käsityksen avioliitosta ja vastuusta synnyttää ja kasvattaa lapsia yhteiskuntaan,Moni nainen onkin jäänyt itse lapsen tasolle vinkumaan itselleen lisää leluja ottamatta mitään vastuuta yhteiskunnasta ja totella jumalan sanaa.

   Plusääni(23)Miinusääni(3)
 4. Kaikki juutalaiset eivät tässä toimi tuhoajina. Amerikkalais-juutalainen lääkäri tri Jeffrey Satinover on laatinut nykyisin vallitseville käsityksille vastakkaisia kantoja edustavan absoluuttisen perusteoksen Homosexuality and the Politics of Truth (1996). Hänen mukaansa homolobbyt ja niiden naruista vetelijät eli maailmanhallitus valehtelevat homoseksualismista. Todellisuudessa homoseksuaalisuus on hyvin vahingollista ihmisille itselleenkin eikä vain homopropagandasta kärsivien ja traditionaalisen yhteiskunnan kannalta. Sen lisäksi, että homoseksualismi vähentää syntyvyyttä ja homopropaganda tosiasiassa terrorisoi ei-homoja, homoseksualismi on erittäin epäterveellistä. Todellisuudessa homojen keski-ikä on jopa yli 20 vuotta lyhyempi kuin heterojen. Homoseksi aiheuttaa paksusuolen syöpää ja riskin krooniseen ja tappavaan maksasairauteen. Vääjäämättä kuolettavia immuunisairauksia oli jo ennen AIDS-virusta ja ne etenivät käsi kädessä syöpien kanssa. Tunnettu homojen immuunisairaus on GRID. Lisäksi homoilla on enemmän kaikenlaisia suoli- ym. sairauksia kuin muilla. Homoilla ei ole normaali psyyke, vaan he ovat lähes poikkeuksetta onnettomia ja moniongelmaisia. He potevat masennusta ja heillä on korkea itsemurhariski. Heillä on tietenkin pienempi mahdollisuus onnelliseen avioliittoon tai parisuhteeseen naisen kanssa, mutta he myös ovat paljon huonompia tässä suhteessa miespareina. He ovat uskomattoman moniavioisia eli homoyhteisöissä vallitsee melkoinen promiskuiteetti. Vuoden 1978 erään tutkimuksen mukaan 43 % homoista ilmoitti partneriensa määräksi 500 tai enemmän. Pysyvät parisuhteet ovat harvinaisia ja uskottomuus heteropareja paljon yleisempää. Todellisuudessa homoudesta voi parantua ja jos tahtoa on, todennäköisyys on hyvä (muutoin 50%, motivoituneilla paljon enemmän). Tämä vaatii kuitenkin pitkää sitoutumista ja rahaakin.

  Länsimaissa joka kanavalta syötetty homopropaganda on siis valheellista. Erityisesti yhteiskunta koettaa väittää, että homoudesta ei pääsisi eroon tai että se olisi synnynnäistä. Ehkäpä alttius on. Kaksostutkimukset viittaavat muuhun kuin perinnöllisyyteen. Selvä yhteys oli mm. lapsena tai teiniä koettu seksuaalisen hyväksikäytön ja homoseksuaalisuuden välillä eli tällainen traumaattinen komemus usein johti honouteen/lesbouteen. On järjetöntä pitää homoseksuaalisuutta ”aivan normaalina” tai heteroseksuaalisuutta vastaavana. Tietenkään se ei voi olla yhtä tervettä ja aivan luonnollista. EU-päälliköt ovat kuitenkin tekemässä rangaistava tällaisen mielipiteen julkisesta esittämisestä. Vaikka siis tiedemiehet sanovat homojen kärsivän henkisesti homoudestaan ja voivan huonosti. Tämän voi muuten päätellä esim. Pentti Holapan runosta, jonka satuin kuulemaan televisiosta (”Häpeä”).

  Parantuneista homoista saataisiin tietenkin enemmän lapsentekijöitä ja he eläisivät todennäköisesti kauemmin kuin jos jäisivät homoiksi. Lisäksi on mahdollista, että homopropaganda vaikuttaa homoseksualismin lisääntymiseen. Kulut taudeista ym. ovat suuret ja etenkin henkinen vaikutus yhteiskuntaan on tuhoisa.

  Terve yhteiskunta ei tietenkään rankaisisi homoja homoudesta, mutta se kieltäisi homoseksualismin mainostamisen ja propagoimisen. Mediasta ja lehdistöstä tulisi jakaa oikeaa tietoa aiheesta valhepropagandan sijaan. Propaganda ja homoaiheiden yletön viljely esim. televisiofilmeissä ym. tulisi myös siis lopettaa.

  Homoja on ollut historian suurnimien joukossa ja moni kuuluisa taiteilija on ollut homo. Moni taiteilija on ollut myös alkoholisti ja narkomaani. Homolobby taustavoimineen on myös väittänyt lukemattomia suurmiehiä homoiksi ilman todisteita.

  Mikä edellä on todettu homoista, koskee myös lesboja.

  Homouden edistäminen ja normaalin perhemallin tuhoaminen on niin tärkeää NWO-miehille, että homoavioliittoa ja homoadoptiota ajetaan kaikkialla kuin käärmettä pyssyyn. Kansanäänestyksissä nämä järjestään torjutaan valtavasta propagandasta huolimatta, mutta oikeusviranomaiset ja poliitikot kävelevät kansan ylitse tässäkin.

  Gender Mainstreaming tarkoittaa juuri yhteiskunnan sukupuolettomuutta tai yhden sukupuolen yhteiskuntaa. Käsitteeseen kuuluu ajatus siitä, että sukupuoli on vain ympäristöstä omaksuttu konstruktio ja siten tytöt saattavat olla paljon enemmän poikia ja pojat tyttöjä otollisemmassa ympäristössä. Perinteiset sukupuoliroolit on hävitettävä tai niitä vaihdeltava. Etenkin pojista tulee tehdä tyttömäisempiä. Pidetään selvänä, että tarnsseksuaaleja tulisi olla paljon enemmän kuin nyt ja sukupuolenvaihdosaihetta opetetaan jo lapsille. Vaikeasti määriteltävä tai kansalta mieluummin piilossa pidetty ”gender mainstreming” on EU:n ja YK:n virallinen ja keskeinen ideologia. Tavallaan kyse on äärimmäisestä 70-luvun tyypin feminismistä. Tämä on johtanut esim. ”sukupuolisensiibeleiden lastentarhojen” perustamiseen. Niissä tapahtuu kaikenlaista järjettömyyttä.

  Itse huomasin viimeksi pääsiäislomalla järjestelmän paholaismaisen hevosenkavion. Norjalainen luonto-ohjelma käsitteli eläinlajien pariuskollisuutta. Yhdeksi lajiksi vertailuun oli otettu ihminen. Juuri tässä yhteydessä toimittaja meni ohjelmassa seksikauppaan ja puhui seksivälineistä. Hän katseli tekopeniksiä ja lopuksi virnisteli heiluttaen ruoskaa nahka-asupakettien vieressä. Luonto-ohjelmat ovat kai kuitenkin koko perheen ohjelmia. Ainiin, kirjassa oli myös kuvaus amerikkalaisen tytön koulukokemuksista. Tyttö tuli koulusta itkien ja kertoi open neuvoneen tunnilla, kuinka anaalissa tapahtuva liikenne saadaan onistumaan kivuttomasti ja vaarattomasti.

  Koko Läntinen sivilisaatio on nyt melkoisen joukkion tuhoisassa otteessa. Järjestelmä on selvästi jo näyttänyt kavionsa esim. erinäisten EU:n ja YK:n päälliköiden puheissa. Jokohan ihmiset alkavat huomaamaan, että poliitikot ovat vihollisiamme ja että tässä ollaan kiitämässä nopeasti kohti katastrofia, tuhoa ja kuolemaa?

  EU:ssa on nyt alettu ottaa maahan myös homoseksuaaleja eri maista pakolaisina, koska heitä muka vainotaan muissa maissa. Tosiasiassa kyse on usein vain homopropagandan ja homoaktivismin vastaisuudesta. Tunnettu homopakolainen Saksassa on Mischa Badasyan, joka kuitenkin oli käynyt lomalla Venäjällä. Die Welt kertoi tästä kulttuuritieteiden opiskelijasta 2.9.2014. Lomallaan MB oli juuri muka joutunut 8 ”natsin” ahdistamaksi. Voi. Varsinainen jutun aihe on hänen kulttuuriprojektinsa. Hän aikoo maata joka yö uuden miehen kanssa ja selittää videopäiväkirjassa joka päivä, kuinka akti meni. Kysymykseen projektin rahoituksesta MB sanoi saaneensa projektiinsa stipendin Heinrich-Böll-säätiöltä. Säätiö on puolueen tapainen säätiö, joka on lähellä puolueita Bündnis 90/Die Grünen. Se saa rahansa lähinnä julkisista lahjoituksista/varoista. Vuonna 2012 se sai rahaa 47,2 miljoonaa euroa. Siis valtio rahoittaa Mischa Badasyania em. säätiön kautta sitä varten, että hän makaa joka yö miehen kanssa ja tarinoi videolla sitten, kuinka akti oli sujunut.Samaan aikaan miljoonat saksalaiset elävät jo täydellisessä kurjuudessa ja köyhyydessä.Stipendin päätyttyä – mikäli MB ei ole kuollut toimiensa seurauksiin – hän alkaa sla tennäköisyydelä sada ns. Hartz-IV -rahaa. Vuoden 2014 alussa 7,5 % saksalaisista sai tukea, 18,6% saajista oli ulkomaaisisia Saksalaisista tuen saajista valtaosa on maahanmuuttajataustaisia.

  Plusääni(29)Miinusääni(8)
  1. Hieno kirjoitus Repe, kiitoksia asiasta. Sionistien pukin sorkat tallovat jälkiään kaikkialla, mutta kun ne alkavat kuvaamallasi tavoin talloa yhteiskunnan tulevaisuutta (lapsia) olisi korkea aika jo tehdä jotakin.
   Se on juuri niin kuin Walter Hillin ohjaaman elokuvan ”Extreme Prejudice” Nick Nolten näyttelemä Texas Ranger sanoi: ”I don’t need to think about it, I don’t need to talk about it, I need to do something about it!”
   EU:sta eroaminen tekisi kaiken oikaisemisen ja takaisin raiteilleen saamisen paljon helpommaksi.

   Plusääni(17)Miinusääni(4)
 5. Mun sateenkaaressa ei ole värejä, oikeestaan mulla ei ole sateenkaartakaan, paitsi kun käyn kusella.
  Ajoinpa kerran autolla risteykseen aamutuimaan, aurinko paistoi horisontista takaa, ja tihutti: niinpä syntyi sateenkaari, johon olisin voinut koskea avaamalla auton ikkunan. Näin ollen voin kokemusperäisesti empiirisesti todistaa, että sateenkaaren päästä ei löydy ruukullista kultaa muille kuin sionisteille, ja meille goyimeille vain oluttölkillinen koiranpaskaa.

  Plusääni(10)Miinusääni(2)
  1. Sateenkaari oli Jumalan merkki meille siitä, ettei toista vedenpaisumusta tule. Alunperin kaikki vesi oli taivaankannen päällä, sitten se satoi kaikki alas ja Nooa lähti seilailemaan arkillaan.

   Koukkunokille tämä liiton merkki on muuttunut esinahkasilpomisen ritualiiksi jostakin sairaasta syystä. Myös sodomiitit, pederastit, pedofiilit ja ties mitkä paskansyöjät ovat omineet sateenkaaren itselleen. En halua edes tarkemmin tässä miettiä mitä kaikkea heille se merkitseekään. (No ehkä vähän kuitenkin: keltainen kultaisia suihkuja, punainen ”bloodsportsia” eli verileikkejä(!), sininen watersportseja jne.) Juutalainen rahahan tässä haisee koko hinttikultin ja perverssiyiden glorifioinnin takana.

   Nyt on jo olemassa hinttejä, jotka ovat ”mieluummin homoja ja HIV-positiivisia kuin heteroita”. Voiko enää sairaampaa ollakaan! Katsokaa myös termi ”pozzers” jos ette usko että hinteillä saattaa falskata hieman konehuoneessa.

   Onneksi HI-V on tarkoitettu juuri niittämään nämä pervertikoista pahimmat pois planeetalta. Luojan siunaus ”gay-yhteisellö”. Amen!

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Toi porukka on aivan sekasin.

  Noita ei erota ulkoisesti kehitysvammaisista, ja kuka tietää kuinka monella tuolla oikeasti on joku jälkeenjääneisyys.
  Siinä on oikea white trash -lauma.
  Nuo esittää ja valehtelee olevansa moraaliltaan korkeammalla tasolla kuin muut, ja muutenkin parempia ja esimerkillisiä ihmisiä,
  mutta tosiasiassa monet noista ovat erittäin tasapainottomia, totaalisen sekaisin olevia hyypiöitä, joilla ei ole muuta annettavaa yhteiskunnalle ja ihmisille kuin sitä sekaisuuttaan ja tasapainottomuuttaan, ja valheitaan jostain rakkaudesta, ikään kuin näissä ihmisissä olisi mukamas enemmän rakkautta kuin normaaleissa perheissä ja ihmissuhteissa.
  No ei taatusti ole. Itseään täynnä olevia, narsistisia, ikuisesti valittavia valehtelijoita.

  Plusääni(31)Miinusääni(6)
 7. http://tinyurl.com/huvgq2p
  Ylex:n uutisen mukaan Ruotsissa poliisi ja puolustusvoimat osallistuvat prideen ihan virallisesti. Tuntuu jotenkin uskomattomalta, että mädätys on mennyt näin pitkälle.

  Plusääni(21)Miinusääni(5)
 8. Ja tuollaisella pelleilylläkö on tarkoitus viestittää ”ottakaa meidän asia tosissaan”?

  Plusääni(11)Miinusääni(4)
 9. Israelin ”homot” ovat pukeutuneet kuin Mossadin kenttäväki. 🙂

  Juutalainen ei osaa olla ihan oikea perverssi, vaikka halua olisi identifioitua. Niinpä paikalle tultiin muodon vuoksi, antamaan tukea rappiovalkoisille. Taas paljastui se oikea karva.

  Plusääni(18)Miinusääni(3)
 10. Itse olen homo, mutta en puollusta tai suosi Pridea. Homoyhdistykset kuten SETAn ovat kaapanneet äärivasukit jotka kokeilevat tehdä HIVistä ja AIDSista siistiä ja hyväksyttävää, monet homot eivät vain uskalla sanoa mielipiteitään sillä pelkäävät tulevansa syrjityiksi omista piireistään.
  Homokulttuurissa kuten Dragissä ei ole mitään pahaa sillä sen on vain viihdettä mutta tämä Trans tyrkytys on osa vasukeiden isoa yritystä feminisoida miehet ja tuhota maskuliinisuus. Taudit saataisiin pois jos mielummin kun huudeltaisiin sitä kuinka HIV ei ole vaarallinen kerrottaisiin siitä totuus ja sitä levittävät ihmiset laitettaisiin lukkojen taa jos he eivät ole avoimia ja selkeistä tartunnasta.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
  1. Itse tunnen myös lähemmäksi viisikymppisen lepakon ja homon (on muuten ihan kunnon iso äijä eikä mikään vitun sössöttävä neiti), eivätkä IKINÄ; KOSKAAN menisi tuonne nolaamaan itseään noitten mielisairaisiin kuplasekoiluihin à la juutalainen raha.

   Missä vaiheessa pride eli ylpeys muuttui itsensä julkiseksi häpäisyksi? No, pitää muistaa että juutalainen dialektiikkaa kääntää kaiken 180°: sairaasta normaalia, pahasta hyvää, itsetuhoisesta & vaarallisesta kannatettavaa jne.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. Lukekaa tuo + kommentit niin voi aueta mitä mieltä ne seksuaalivähemmistön edustajat itse noista pride-marssi julki-irstailuista ovat :

  http://mustaorkidea.blogspot.fi/2016/06/gay-pride-ja-pervot.html

  Yksi kommentti tähän lainauksena :

  ”Anonyymi 29.6.2016 10.58

  Kysymys on pohjimmiltaan siitä, että marxilaiset käyttävät homoja ja muita vähemmistöjä omien poliittisten tavoitteidensa välineinä. Nythän suunta USA:ssa on se, että homoilla ei enää tee mitään, kun heillä on jo oikeuksia ja etenkin valkoiset homot ovat suorastaan vastapuolella, koska ovat väärän värisiä.

  Myös transihmiset ovat pian vasemmiston poistolistalla juuri sen takia, että he puolustavat sukupuolen biologisuutta ja usein nimenomaan myös puolustavat perinteisiä sukupuolikäsityksiä ja ehkä jopa perinteisiä sukupuoliroolejakin.

  Tämä ei millään tavalla palvele vasemmisto-marxilaisten tavoitteita, koska heidän ohjelmassaan tärkeää on luoda eripuraa yhteiskuntaan sen kaikilla tasoilla luomalla vastakkainasetteluja. Tämän takia halutaan asettaa vastakkain miehet ja naiset, työntekijät ja työnantajat, maahanmuuttajat ja kantaväestö, feministit ja tolkun ihmiset, ihmiset ja luonto, ihmiset ja eläimet – ja niin edelleen.

  Marxilaisuuden ytimessä on yhteiskunnan riitauttaminen sen kaikilta osin ja pyrkimys siihen, että tästä kaaoksesta aikaansaadaan sitten vasemmistolainen ylivalta. Kaikki vähemmistöt kelpaa vasemmistolle tämän tavoitteen ajamisen välineiksi. Itse he käyttävät tästä termiä intersektionaalisuus.”

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 12. Hieno kirjoitus jälleen Magneettimedialta. Antaa homojen lykkiä parrua peräsuoleen. Ihmekös se että immuunijärjestelmä pojilla pettää.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 13. Gas met die zooi! Tuossa mielipiteeni kuvakavalkadin ynnä artikkelin pohjalta kaikessa lyhykäisyydessään ynnä ytimekkyydessään.

  Onneksi Luoja loi HI-V:n näiden veijareiden iloksi. Itsetuhoista, mielisairasta ja typerää porukkaa ovat, kun ei muutu elintavat kaikesta tästä datasta huolimatta. Mulkku paskassa kävellään päivät pääksytysten ja sitten vielä ihmetellään, kun tauti iski!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 14. Mitä jos itse menisi launtaina keskellä päivää heiluttamaan mulkkua keskelle Helsinkiä, niin joutuisikohan putkaan tai pakkohoitoon?

  Missä tasa-arvo ja yhdenvertaisuus? Miksi halalia ja kosheria saa harjoittaa, mutta itse ei saa elukoita kiduttaa? Vääryys on huutava!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 15. jos olisitte yhtään asiaan perehtyneitä, huomaisitte välittömästi argumentaationne vuotavan kuin siivilän. ottakaa selvää ja yrittäkää ymmärtää. hyvää päivänjatkoa!

  t. täysin tasapainoinen, ei irtosuhteita tai päihteitä harrastava sateenkaarinuori

  Plusääni(0)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat