Finnish Defence League on syöpä

Sain pari päivää sitten sähköpostia lukijalta, joka pyysi meitä mainostamaan (jostain syystä englanniksi nimettyä) Day of the Patriots –tapahtumaa, joka järjestetään toukokuussa Helsingissä.

Koska tapahtuma ei ollut minulle ennestään tuttu, kävin silmäilemässä Day of the Patriotsin Facebook-ryhmää. Selvisi, että järjestäjiä ovat European Liberty Coalition ja Finnish Defence League (FDL). Emme voi siis suositella lukijoitamme osallistumaan tapahtumaan. Päinvastoin.

Koska FDL on monille lukijoille tuttu vain nimen tasolla, tuumasin kuitenkin, että tässä on mehevä aihe artikkelille. Maahanmuuttopommi on räjähtämäisillään suomalaisten näpeille. FDL-kannattajia on pyörinyt Rajat kiinni! –tapahtumissa värväämässä tyytymättömiä kansalaisia mukaan toimintaansa. Vaikka ryhmä on toiminut koko olemassaolonsa ajan säästöliekillä, on se jokseenkin ajankohtainen.

Väitän, että FDL:stä on paljon enemmän haittaa kuin hyötyä maahanmuuttovastaiselle liikkeelle. Se on klassinen esimerkki ”hallitusta oppositiosta”, joka kanavoi kansan turhautumisen eliitille turvallisella tavalla. Se ottaa kantaa yhteiskunnallisten tautien oireisiin muttei syihin. Mikäli se saisi lisää yhteiskunnallista valtaa, olisi eliitin helppo sulattaa se osaksi järjestelmää, eikä mikään lopulta muuttuisi.

Jokainen FDL:n julkinen tempaus merkitsee toisin sanoen yhtä askelta taaksepäin maahanmuuttovastaisen liikkeen kannalta.

Tekstini tarkoitus ei ole hyökätä Finnish Defence Leagueen kuuluvia rivijäseniä vastaan, sillä monet siirtolaiskriisistä vasta hiljattain huolestuneet suomalaiset eivät välttämättä ole tietoisia edustamansa järjestön arvomaailmasta, historiasta ja tavoitteista. Kritiikkimme kohdistuu FDL:n hallitukseen ja niihin, jotka tukevat järjestöä siitä huolimatta, että ovat tietoisia sen arvo- ja talousliberaalista sionistisesta maailmankatsomuksesta.

Erityisesti artikkeli on varoitus niille ryhmille, jotka European Liberty Coalitionin kaltaisten ”kattojärjestöjen” kautta voivat joutua tekemisiin Finnish Defence Leaguen kanssa. Kokemukset maailmalta osoittavat, että Defence League –järjestöt pyrkivät korruptoimaan kaikki yhteistyöjärjestönsä ja tekemään kumppaneistaan itsensä kaltaisia ”keskustaoikeistolaisia” eliitin sylikoiria. Defence League on siis euroopanlaajuinen syöpä.

fdl

Ei maahanmuuttoa vaan islamia vastaan

Defence League ei edes väitä olevansa kansallismielinen tai varsinaisesti maahanmuuttovastainen järjestö. Englannissa sillä on ollut omat alajärjestönsä esimerkiksi juutalaisille ja homoille.

Maahanmuuttajat ovat taustaansa katsomatta tervetulleita täysjäseniksi, kunhan he vastustavat islamia. Suomessa FDL on yrittänyt osallistua Pride-kulkueeseen, jossa aikuiset ihmiset saavat esitellä seksuaalisia perversioitaan alaikäisille julkisilla paikoilla.

FDL nousi pitkästä aikaa otsikoihin, kun sen puheenjohtaja Jukka Ketonen kutsuttiin Yleisradion Turvattomuus-iltaan keskustelemaan. Ohjelmassa Ketoselta ei irronnut yhteiskuntakritiikkiä, vaan hän valitteli muun muassa sitä, että vihervasemmistolla on liikaa ”ennakkoluuloja” FDL:ää kohtaan. Mikäli kulttuurimarxistit tietäisivät, millainen järjestö FDL todellisuudessa on, eivät he vastustaisi sitä. Kun kansanviholliset syyttivät raiskauksista huolestuneita suomalaisnaisia hölmöiksi, seurasi Ketonen kiltisti sivusta.

Kuvaavaa tietysti oli se, että kaikesta kaunistelusta ja eliitin myötäilystä huolimatta FDL ei ole onnistunut saamaan laajempaa kannatusta tai hyväksyntää. Ryhmän toiminta ei ole kehittynyt lainkaan vuosien kuluessa.

Vaikka järjestö vannoo uskollisuutta Israelille ja juutalaisille, käytetään sitä silti sylkykuppina. Esimerkiksi juutalainen Shirley ”Koko” Hubara vaati, ettei FDL:ää päästettäisi Ylelle, koska se on ”natsijärjestö”! FDL pakottaa jäsenensä matelemaan vihollistensa jalkojen juurilla ja ottamaan kaikki iskut nöyrästi vastaan. (Myös juutalainen sionisti Ruben Stiller pani FDL:ää halvalla saman viikon Pressiklubissa.)

FDL ei haasta vallanpitäjiä eikä sillä ole yhdenmukaista poliittista ohjelmaa. Se kuluttaa kaiken energiansa ”ääri-islamin” ja ”terrorismin” vastustamiseen. Tässä ei ole vielä sinänsä mitään tuomittavaa – kukapa nyt haluaisi ääri-islamistista terrorismia Suomeen. Ongelma on kuitenkin se, ettei FDL analysoi lainkaan ääri-islamismin historiallisia ja poliittisia taustoja. Syykin tälle on selvä: eurooppalaiset Defence League –järjestöt ovat saaneet alusta lähtien rahallista tukea sionisteilta, joiden tärkein tavoite ei ole ääri-islamismin vastustaminen vaan Israelin ja Yhdysvaltojen tukeminen.

Defence Leaguen mytologiassa Israel on tietysti ”ääri-islamistien” suurin ja kaunein vastavoima. Tämä johtuu siitä, ettei Defence League suostu tutkimaan Lähi-idän konfliktien taustoja. Siksi järjestön kannattajat eivät tiedä, milloin ja miksi moderni ääri-islamismi syntyi.

israelisiss

Nykyään jopa The Wall Street Journalin ja Haaretzin kaltaiset arvostetut lehdet ovat vahvistaneet, että Israel, Yhdysvallat ja Nato-maa Turkki tukevat al-Qaidan ja ISIS:n kaltaisia ääri-islamisteja (1, 2, 3, 4).

Valtamedia ja juutalaiset ovat lisäksi myöntäneet, että Israel auttoi myös radikaali-islamistista Hamasia nousemaan valtaan Palestiinassa, koska sionistit pitivät PLO:n kaltaisia maltillisia arabinationalisteja suurempana uhkana itselleen. Hamasin toivottiin rikkovan palestiinalaisten yhtenäisyyden, minkä vuoksi sitä tuettiin.

Kun Defence League –järjestöt tiedottavat esimerkiksi Gazan tai Syyrian tilanteesta, sensuroivat ne järjestään tiedot Israelin yhteistyöstä ääri-islamistien kanssa. Defence League toisin sanoen valehtelee kannattajilleen. Mikäli FDL vastustaisi aidosti ”ääri-islamismia”, vastustaisi se kaikkia valtioita ja lobbausryhmiä, jotka tukevat al-Qaidan ja ISIS:n sotaa esimerkiksi Syyrian hallitusta vastaan. FDL on kuitenkin valmis sensuroimaan uutisia Israelin hyväksi. Näin järjestö itse asiassa edistää ääri-islamismia, koska se suojelee terroristien aseistajia ja rahoittajia!

Lisäksi FDL katsoo kristittyihin kohdistuvaa väkivaltaa sormien läpi silloin, kun hyökkääjät ovat juutalaisia. Defence League –järjestöt eivät koskaan ota julkisesti kantaa siihen, että äärijuutalaiset siirtokunta-aktivistit pahoinpitelevät pappeja ja polttavat kirkkoja Lähi-idässä (1, 2).

FDL ei suostu puhumaan monikulttuurisuusliikkeen alkuperästä

Koska FDL ei halua leimaantua ”rasistiseksi” järjestöksi, syyttää se islamia myös sellaisista rikoksista, jotka eivät liity islamiin. Esimerkiksi naisten ympärileikkaukset Afrikassa ja Afganistanin ”tanssipoika”-pedofiiliperinne (Bacha bazi) ovat islamia paljon vanhempia ilmiöitä, joita ei voida selittää uskonnolla. Niinpä Defence League joutuu kirjoittamaan historiaa uusiksi syyttämällä rikoksista islamilaista teologiaa.

Järjestön nurinkurisen filosofian mukaan rotuja ei esimerkiksi ole olemassa, joten Afrikka ja Lähi-itä olisivat aivan samanlaisia paikkoja kuin Eurooppa, mikäli islamia ei olisi. FDL valehtelee kannattajilleen siis jatkuvasti pitääkseen ideologisen korttitalonsa pystyssä.

Koska Defence Leaguen tavoitteena on tehdä maahanmuuttovastaisesta liikkeestä vaaraton juutalaisten ja eliitin näkökulmasta, valehtelee järjestö myös suurten juutalaisjärjestöjen roolista monikulttuurisuuskehityksessä. Defence League –propagandassa juutalaiset esitetään ”konservatiivisina eurooppalaisina”, jotka vastustavat ”antisemitististen islamistifundamentalistien” maahantuloa. Todellisuus on kuitenkin täysin toinen.

Kuten olemme artikkelissa ”Juutalaiset ja rasismi, osa 4: Monikulttuurinen aivopesu Suomessa” osoittaneet, juutalaiset ideologit ovat Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa olleet alusta asti monikulttuurisuusliikkeen edelläkävijöitä.

Moni on ihmetellyt, miksi juutalaiset muka kannattaisivat vapaata maahanmuuttoa, kun suuri osa siirtolaisista on ”antisemitistisiä” muslimeita. Historiallisesti tässä ei ole mitään uutta, sillä jo 700-luvulla Espanjan juutalaiset auttoivat muslimiarmeijat tunkeutumaan kotimaahansa (1, 2).

Juutalainen aktivisti Lawrence Auster on todennut kuuluisassa artikkelissaan ”Why Jews Welcome Muslims”, että juutalaiset suojelevat jopa potentiaalisia muslimivihollisiaan, sillä he pelkäävät, että siirtolaisvastaisuus ja rasismi voivat lopulta johtaa myös juutalaisvastaisuuden kasvuun. Samasta syystä Suomen juutalaiset jatkavat FDL:n kutsumista ”natsijärjestöksi”.

Juutalaiset seurakunnat ovat järjestäneet pakkomonikulttuurisuutta vaativia mielenosoituksia yhdessä muslimijärjestöjen kanssa sekä Ruotsissa että täällä Suomessa. FDL:n propagandassa esiintyvä ”konservatiivinen maahanmuuttokriittinen juutalaisenemmistö” on yksinkertaisesti valheellinen myytti.

FDL yrittää valjastaa maahanmuuttovastaisen liikkeen liberaalin sionismin työkaluksi.
FDL yrittää valjastaa maahanmuuttovastaisen liikkeen liberaalin sionismin työkaluksi.

Miksi valehtelu on vaarallista?

Miksi juutalaisista valehteleminen on tuhoisaa maahanmuuttovastaisen liikkeen kannalta? Miksi FDL:n toiminta ei ole vain harmitonta ”taktikointia”, jolla pyritään väistämään poliittisesti epäkorrekti aihe suuremman kannatuksen takaamiseksi?

Koska valehtelussa itää aina korruption siemen. Mikäli järjestö tai puolue ei uskalla puhua totta edes omalle sisäpiirilleen, ei sillä ole suuntaa minne mennä. Koska yhteistä käsitystä uhkakuvista ja tavoitteista ei ole, ei ryhmä voi tehdä tehokasta ja loogista maahanmuuttopolitiikkaa.

Maahanmuuttokritiikki laimenee ensin islamkritiikiksi, sitten ääri-islamkritiikiksi. Ja lopulta kritiikki katoaa kokonaan – aktiivit jättävät politiikan tai siirtyvät palvelemaan valtavirtaisia puolueita. Kritiikki häviää, eliitti voittaa.

Tämä on nähty satoja kertoja viimeisten vuosikymmenten aikana. Yksi Italian tunnetuimmista poliitikoista, entinen varapääministeri ja ulkoministeri Gianfranco Fini kuului vielä 1990-luvulla nationalistiseen Movimento Sociale Italiano –puolueeseen. Fini ei kuitenkaan ollut tyytyväinen asemaansa, joten hän liittoutui juutalaisten kanssa ja alkoi tehdä matkoja esimerkiksi Israelin Yad Vashem –”holokaustimuseoon”.

Sionistien kanssa liittoutuminen oli toden totta piristysruiske Finin henkilökohtaiselle poliittiselle uralle, mistä hänen ministeripestinsä kertovat. Tavoittelemalla laajaa suosiota ja mielistelemällä sionisteja Fini kuitenkin joutui hylkäämään kaikki alkuperäiset arvonsa – hänestä tuli eliitin sätkynukke.

Mikä mielenkiintoisinta, Italian hallitus päätti alkaa ottaa entistä suurempia pakolaismääriä vastaan Finin noustua vallan ytimeen. Gianfranco Fini on elävä esimerkki siitä, että sionistinen ja populistinen ”maahanmuuttokritiikki” ei johda minnekään. Mikäli FDL:n johto saisi joskus Finin tavoin Suomessa valtaa, sulautuisi se välittömästi osaksi korruptoitunutta poliittista koneistoa, joka pyrkii vaihtamaan koko suomalaisen väestön arabeihin ja afrikkalaisiin.

Ei ihmekään, että juuri perussuomalaisen puolueen sionistisin siipi on ottanut kaikista jyrkimmin kantaa aidosti maahanmuuttovastaisia vaihtoehtomedioja vastaan.

Perussuomalaisen Matias Turkkilan perustamalla Hommaforumilla sionismin ja juutalaisten kritisointi on kiellettyä. Turkkilan mukaan esimerkiksi MV-lehti on ”saastaa”. Perussuomalaisten Nuorten johdossa työskennelleet Sebastian Tynkkynen ja Simon Elo ovat pesunkestäviä Israelin ystäviä. Tynkkynen on kertonut ”vihaavansa” MV-lehteä.

Pisimmälle on mennyt Elo, joka on ehdottanut kaikkien ”uusfasististen” (eli aidosti maahanmuuttovastaisten) järjestöjen täyskieltoa.


Video: JCPA-lobbausjärjestön mukaan juutalaisten tärkeimmät poliittiset projektit ovat sionismi ja länsimaihin kohdistuva pakkomonikulttuurisuus.

Vastajihadistit pyrkivät kuohimaan radikaalipuolueet

FDL:n emojärjestö on englantilainen English Defence League EDL. Monet niin sanotut uuskonservatiivit eli Yhdysvaltojen aggressiivisen sotapolitiikan kannattajat ovat avoimesti tukeneet EDL:ää alusta asti. Toisin sanoen uuskonservatiivit ovat aloittaneet nykyiset pakolaistulvat tuhoamalla Lähi-idän maalliset arabinationalistihallitukset, ja nyt samat voimat tukevat EDL:ää.

Miksi? Koska EDL on eliitin kannalta turvallisin ”oppositioryhmä”. EDL ei kritisoi Amerikan sotia tai sen antamaa tukea ISIS:lle ja al-Qaidalle. EDL ei myöskään kritisoi pakolaistulvaa sinänsä vaan kääntää kaiken poliittisen keskustelun islamiin. EDL pyrkii siis kaikin keinoin tuhoamaan laajamittaisen yhteiskunnallisen analyysin ja maahanmuuttovastaisen oppositioliikkeen synnyn. Siksi eliitti rahoittaa sitä.

Yksi EDL:n merkittävimmistä yhteistyöjärjestöistä on ollut International Free Press Society IFPS, jonka hallitukseen kuulunut James Cohen on johtanut EDL:n juutalaisdivisioonaa.

IFPS:n Christine Brim kommentoi 2007 israelilaisen Haaretz-lehden artikkelia, jossa kerrottiin juutalaisista, jotka tukivat maahanmuuttokriittistä Front National –puoluetta Ranskassa. Brim totesi, että Front National on epäilyttävä puolue, jossa on kuitenkin potentiaalia. Juutalaisten ja ”vastajihadistien” kannalta olisi Brimin mukaan parasta, että Front Nationalista tulisi maltillinen ”keskustaoikeistolainen” puolue.

Toisin sanoen ”vastajihadistien” (joihin EDL ja FDL kuuluvat) tulisi pyrkiä kuohimaan eliittiä uhkaavat puolueet.

Finnish Defense League ruutukaappaus Spotlight-ohjelmasta 3.5.2012

EDL:n tärkeimpiä tukijoita ja rahoittajia on aina ollut Yhdysvalloissa asuva juutalainen Pamela Geller. Geller on koko ”vastajihadistisen” liikkeen tärkeimpiä ideologeja maailmanlaajuisesti. Hänen kotisivunsa nimi on Atlas Shrugs, joka on kunnianosoitus hänen suurimmalle esikuvalleen, uusliberalismin (libertarismin) juutalaiselle äidille, Ayn Randille. (Randin tunnetuin teos on nimeltään Atlas Shrugged.)

Uusliberalismi on aate, joka sitoo ”vastajihadistit” yhteen kansainvälisesti. Uusliberaalit kannattavat ”minimivaltiota” eli heidän mukaansa valtiovallalla ei ole oikeutta tehdä esimerkiksi aktiivista talouspolitiikkaa – kaikki valta on annettava pankeille, monopoleille ja suursijoittajille. Siksi esimerkiksi Gellerin suomalainen aateveli Jussi Halla-aho kannattaa TTIP-vapaakauppasopimusta, jonka avulla kaikki suomalainen kansallisomaisuus metsiä ja terveydenhuoltoa myöten myydään pois Suomen valtiolta amerikkalaisille pörssikeinottelijoille ja pankkiireille.

Uusliberalismi kulkee tiiviisti käsi kädessä sionismin kanssa. Esimerkiksi Halla-ahon seuraajien nuoren sukupolven äänekkäin edustaja Tuukka Kuru on tunnustuksellinen libertaristi ja Israelin ystävä. Halla-ahon, Kurun ja muiden uusliberaalien ”maahanmuuttokriitikoiden” kannalta on ollut kiusallista, että merkittävä osa Rajat kiinni! –mielenosoituksiin osallistuneista kansalaisista on vaatinut julkisten leikkausten lopettamista ja pohjoismaista hyvinvointivaltiota, mikä on tietysti ankarassa ristiriidassa libertarismin kanssa.

Halla-ahon puolue perussuomalaiset on vaalipropagandassaan kannattanut hyvinvointivaltiota ja vastustanut esimerkiksi sähköverkkojen yksityistämistä. Heti seuraavaan hengenvetoon he ovat kuitenkin vaatineet TTIP-sopimusta ja olleet hallituspuolueena valmistelemassa Metsähallituksen kauppaamista ulkomaille. FDL:n, sionististen perussuomalaisten, ”vastajihadistien” ja kaikkien heidän yhteistyökumppaneidensa Suomi olisi ”minimivaltio”, jossa metsät ja palvelut kuuluvat niille, keiden osakesalkut ovat pulleimpia. He ovat siis todellisia kansanvihollisia.

Itsenäisyyspuolue kaatui, koska se yritti yhdistää kansallismieliset ja kommunistit. FDL ja perussuomalaiset ovat pettäneet kannattajansa, koska ne ovat yrittäneet yhdistää kansallismieliset ja sionistit. FDL on syöpä, koska se sitoo maahanmuuttovastaisten ihmisten resursseja pelatakseen aikaa eliitin puolesta. Se hämmentää omia kannattajiaan ja yhteistyöjärjestöjään, synnyttää ristiriitoja ja tuhoaa lopulta kaiken, mihin sen annetaan koskea.

Siksi emme voi Magneettimediassa antaa kannatusta FDL:lle, vaan kannustamme boikotoimaan kaikkia tapahtumia, joihin se osallistuu.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Sionistit yrittivät ostaa kansallismielisen puolueen Englannissa
Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta

22 kommenttia

 1. Hyvin tuntuu sopivan kirjoituksen kuvaus yhteen kun olin eräässä islamia vastustavassa fb-ryhmässä ”ei islamia valtauskonnoksi suomeen”. Jos meni ottamaan esiin sionismin yhteyden maahanmuuttoasioissa, sai vastaan todella vihaisia kommentteja niin ryhmän juutalaisilta, kuin sionisteiltä. Ryhmän pari ylläpitäjää jotka kommenroivat olivat FDL:ssä. Esim yksi postaus hyvin perusteltuine kommentteineen poistettiin koska se loukkasi kuulemma ryhmän juutalaisia…

  Plusääni(57)Miinusääni(0)
 2. Toimintaamme kuuluu

  1. Ihmisoikeuksien puolustaminen ja edistäminen.
  Finnish Defence League on kansalaisjärjestö joka puolustaa ihmisten oikeutta protestoida ei-muslimien elämään tunkeutuvaa radikaalia islamia. Puolustamme myös naisten ja seksuaalivähemmistöjen(?!) asemaa ja samanarvoisuutta, islam pitäisi voida uudistaa(?!) niin että se vastaisi modernin maailman vaatimuksia ja käsityksiä samanarvoisuudesta ja tasavertaisuudesta.

  4. Omien perinteiden kunnioittaminen sekä vaaliminen mutta myös muiden kulttuurien vastaanottaminen.
  FDL uskoo, että paikallisella kulttuurilla ja perinteillä on oikeus tulla esiin omassa maassaan. Se kuitenkin tunnustaa, että kulttuuri ei ole pysyvästi samanlainen ja ajanmyötä luonnollisia muutoksia tapahtuu.(?!) Se ei kuitenkaan anna lupaa päättäjien tietoisesti heikentää alkuperäiskulttuuria.

  8. Vuoropuhelun lisääminen
  Ennakkoluuloja ja kaikenpuolista rasismia vastaan on kuitenkin taisteltava erilaisia vuoropuheluja lisäämällä. Kaikkien Suomessa asuvien ihmisten tulee yhdessä toimia radikalismia vastaan. (?!)Kaikkien pystyttävä elämään rinnakkain, kunnioittaen maamme tapoja ja lakeja uskonnosta ja ihonväristä riippumatta!
  FDL tulee jatkossakin lisäämään vuoropuhelua erilaisten uskonnollisten ja/tai isänmaallisten ryhmien kanssa, myös kasvokkain tapahtuvien tapaamisten merkeissä. Keskusteluyhteyksien avaaminen vähentää erilaisia ennakkoluuloja. Kaikki ryhmittymät ovat tervetulleita keskustelemaan kanssamme Suomen turvallisuudesta!

  http://www.fdl.fi/tietoja.html

  Plusääni(3)Miinusääni(18)
  1. ”islam pitäisi voida uudistaa(?!) niin että se vastaisi modernin maailman vaatimuksia ja käsityksiä samanarvoisuudesta ja tasavertaisuudesta.”

   Minkä takia pohjois-Euroopan kansoja kiinnostaisi ”islamin uudistaminen” ? Miksi ei vaadita juutalaisuden uudistamista (Israelin homopuukotukset, arabien/mustien/jne. gojimien kohtelu, kansainvälinen elinkauppa uskonnon takia jne.) ? Ihan kuin olisi erään lobbausryhmän kirjoittamaa tekstiä..

   Plusääni(28)Miinusääni(0)
  1. >Soldiers of Odin -nettisivustolla kuvailtiin vielä tammikuussa, että kyseessä on maanlaajuinen katupartiokerho kansalaisten turvaksi. Jäseniksi kaivattiin ”isänmaallisia ja maahanmuuttokriittisiä henkilöitä”.
   >Perustaja kertoo sittemmin laittaneensa kotisivun kiinni. Hän sanoo myös, ettei jäsenen välttämättä tarvitse olla maahanmuuttokriittinen tai isänmaallinenkaan.
   >Kemin partioon on liittymässä kenialainen. Saa nähdä, mitä media siihen sanoo, loppuvatko ne rasismijutut nyt tuohon

   Plusääni(10)Miinusääni(2)
 3. Tälle siis FDL vannoo uskollisuutta:
  ”Satan’s Counterfeit Israel, Antichrist & World Rule”, http://tapnewswire.com/2016/03/satans-counterfeit-israel-antichrist-world-rule/

  Ten Facts Why Netanyahu is a Criminal and that Israel is a “Rogue State”,
  http://www.globalresearch.ca/ten-facts-why-netanyahu-is-a-criminal-and-that-israel-is-a-rogue-state/5506281

  ”Leaked report: Israel acknowledges Jews in fact Khazars; Secret plan for reverse migration to Ukraine”,
  http://christian-wilderness.forumvi.com/t601-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine

  ”The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia ”, http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 4. Kuvaus sopii myös homma foorumilaisiin ja perussuomalaisiin. Ja Muutokseen. Sisun kansanedustajat avoimesti bryssiä, ajaa NATOa ja jakaa rahaa hallituksessa monikulttuuriin. Tilaus olisi ehkä puolueelle joka ajaisi itsenäistä, puolueetonta ja suomalaista Suomea pienillä veroilla. Ajattelin kesällä metsästää aktiiveja Rajat kiinni mielenosoituksista. Jos 100-200 aktiivia löytyy niin puolue nousee. Siis sellaisia jotka sitoutuu olemaan ehdokkaana ja keräämään nimiä sekä noudattamaan periaatteita.

  Plusääni(16)Miinusääni(2)
  1. Homma ja Jotain Rajaa on tuolla jo mainittu kuten se kaikki huomaa. Jiri Kerosta sekä Piraatteja myöten. Sisu ei ole koskaan uskaltanut olla mitään suurta eikä ihmeellistä. Ja persut se nyt on tiedtty jo viimeiset 15 vuotta, Ootko itse kovakin antisemitisti? Miksi en oo sun muuten ennen kuullut puhuvan juutalaisista ikinä koskaan mitään pahaa? Et edes Turussa saati Naantalissa hyvään vanhaan aikaan sitä tehnyt. Onko muuten jollain tuo Sarastus korkealla arvostuksessa? Vasemmistolaiset maolais runopojat siellä häärii… Ja mitäköhän puoluetta mahdat muka meinata? Älä vaan sano että jotain Suomidemokraatti paskapaperi pöytälaatikko juttuja tai liityt sinne mukaan. Silloin oot itse täys sionisti

   Plusääni(11)Miinusääni(2)
  2. Millä perusteella kuvaus sopii mielestäsi myös Muutokseen?
   Jollet satu tietämään, Muutoksessa on tammikuun ylimääräisen kokouksen jälkeen käyty ”täysi mullistus” eikä mukana ole enää väkeä joka huutaa naama punaisena joka kolkalla, tietämättä edes mille huutaa.
   Tutkimalla ja seuraamalla Muutoksen facebookia https://www.facebook.com/Muutospuolue/ ja kotisivuahttp://muutospuolue.fi/ tietää missä mennään, ja millä tyylillä. 😉

   Plusääni(8)Miinusääni(2)
 5. Minusta näinä aikoina on oltava erityisen tarkkana näiden porukoiden kanssa ,ettei käy samoin kuin persujen kanssa. Tavallinen Tauno tasalakki ei ymmärrä miksi kansallisvaltio ja sen kansalaiset eivät voisi ihan itse päättää elämäänsä keskeisesti vaikuttavista asioista,ilman että tarvitsisi liittyä tuntemattomiiin järjestöihin ?

  Hallitsematon maahanmuutto ja monikulttuuristaminen ovat yksinkertaisesti suurimmalta osaltaan haitallisia yhteiskunnallemme kulttuurisista ja taloudellisista syistä ja kuten olemme jo tähän mennessä havainneet. Mutta nämä kaksi oleellista asiaa ohitetaan täysin kaikissa keskusteluissa. Vaikka tulijat olisivat koulutettuja, fiksuja ja filmaattisia,niin Suomen toimimattomassa taloudessa ei ole tarjottavana kuin työttömyyttä ja sen myötä kasvualusta monenmoisille ongelmille joita ei vain hyvästä tahdosta ja pyrkimyksestä saada hallintaan. Vain vähän aikaa sitten huudettiin työvoimapulaa ja esim. Portugalissa olisi ollut tarjolla n 300 000 koulutettua nuorta,mutta vähiin jäi rekrytoinnit.

  Tavallisen Tauno tasalkin kannalta on syytä hylätä puolueet ja kaikenmaailman järjestöt ymv. pois häiritsemästä tervettä maalais tai kaupunkilaisjärkeä, jotta viimein päästäisiin korjaamaan niitä varsinaisia vikoja jotka ovat moninaisten ongelmiemme taustalla. Uskokaan ennen kaikkea itseenne,aisat ovat pohjimmiltaan yksinkertaisia ja juuri sitä sitä meille ei haluta näyttää.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 6. Miltä tuntuu olla osa Neuvostoliiton propagandakoneistoa? Äitinne olisi varmasti ylpeä. (Ei olisi.)

  Plusääni(0)Miinusääni(43)
 7. Ketonen on imbesilli, joka esitteli FDL.n ensimmäisessä lauseessa. Hän tietää omien sanojensa mukaan, miksi nämä maahanmuuton puolustajat eivät tulleet. Mutta FDL hallitus ei ole enää rasistinen. Milloin se on ollut? Mistä tulematta jättäminen johtuu? Toki Ketonen tämän voi kertoa julkisesti, kerran aloitti telvisiossa keskustelun?

  Tuo Patrioottien päivä on selkeä tahallinen toisten varpaille astuminen, Mimosa selitteli isänmaallisuudella Ketosen sivulla asiaa höpöhöpö. Isänmaallisest ovat selvinsanoin ja julkisesti eronneet FDL.stä. Sehän ajaa maahanmuuttoa kovan ääneen.

  Mitä tulee Odineihin, heillä on Mikkelin Odinien ylläpitäjissä suvakkien ”viemärin”entinen admin Julkunen huolittuna porukkaan. Kukaan itseään kunnioittava ei ole tekemisissä porukoiden kanssa, joissa on ylläpitäjän asemassa suvakkien myyriä ja naistenhakaajia

  Plusääni(24)Miinusääni(1)
 8. Sionistien ja heidän kätyreidensä hajoita ja hallitse taktiikkaa.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 9. Tämä on hyvä, koska FDL on tuntunut petturijärjestöltä. Tiedätte homman nimen. Juutalainen hallitsee mediaa – miksei siis FDL:ta. ”Uhma” ja ”Kunniottomat Paskiaset” ovat parhaita leffoja.

  Kerätkää itsenne, niin juttu alkaa toimia. Itsenäistykää. Pidän yhdistystä silti vielä kunnollisena, mutta hajoaminen on alkanut jo vuosia sitten. Ruotsissa näin niin outoja juttuja, etten voinut enää kumartaa syvään.

  Tsemppiä siis.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 10. Seuraavaksi FDL haukkuu sivuillaan Magneettimedian artikkelia ”roska artikkeliksi” ja ”mustamaalaamiseksi” mutta ei yritä edes kumota sen väitteitä.
  https://www.facebook.com/finnishdl/posts/932423893471361

  FDL:n Englantilaiset ”veljet” muuten uhkailevat avoimesti väkivallala myös SVL:n kanssa yhteistyötä tehnyttä National Actionia koska ovat ”natseja”.
  http://www.dailystormer.com/wp-content/uploads/2016/01/4715_7764.jpg

  kuvakaappaus löytyi national actionin sivuilta.
  http://national-action.info/2016/02/20/hitlerwasright-demonstration-newcastle-23012016-video-and-action-report/

  ”Maltilliset kansallismieliset” uhkailevat ja yrittävät vaientaa itseään paremmin maailman tilanteesta ja monikulttuurisuuden taustasyistä selvillä olevat järjestöt näköjään keinoilla millä hyvänsä… Mikähän heitä motivoi?

  Hyvä vaan että totuus näistä tälläisistä ”kansallismielisistä” tulee julki.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
  1. Jukka Ketonen oli A2-turvattomuusillassa paskan jäykkänä ja sai tuskin sanaa suustaan. Eipä haittaa kuitenkaan, koska ei edusta oikeaa monikulttuurisuuden vastustajaa vaan on valeopposition mediapelle.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 11. http://mvlehti.net/2016/03/12/hapeatko-periaatteitasi/

  En häpeä periaatteitani, en todellakaan. Täytyy sanoa, että MV-lehti ottaa arkipäivän tapauksia hyvin esille, mutta suurempien kokonaisuuksien hallinta vaikuttaa selkeästi olevan Magneettimedialla. Ja se, että valeopposition edustajia ei vainota heidän esiintyessään omilla nimillään(Laura Huhtasaari, Halla-aho, Hirvisaari), ei takaa aidoille toisinajattelijoille rauhaa.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 12. Mitä tulee ympärileikkauksiin, niin faaraoiden aikaisessa Egyptissä sanottiin että ”mieheltä on poistettava naisellinen osa ja naiselta miehinen osa” eli esinahka ja penismäinen klitoris. Kyse ei siis ollut muusta kuin esteettisesti hyväksyttävän ulkonäön aikaansaamisesta kulttuurissa, jossa palvottiin ruumiillista täydellisyyttä ja kauneutta. Tämän israelilaiset sitten omaksuivat hallitessaan Egyptiä hyksoina 1640 – 1334 eaa. Turhamaisuuden huippu!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat