Rahaeliitin lobbausjärjestö EK vaatii oikeistoa tukemaan EU:n velkapakettia

Jäljempänä julkaistun Partisaani –sivuston kirjoituksen lisäksi Magneettimedia haluaa muistuttaa siitä, että velkapaketti tai paremminkin tulonsiirtorahasto on tarkoitettu myös Italian lahjomiseksi pysymään talous- ja rahaliitossa (EMU), jolloin euroalue ei hajoaisi sekä samalla edistää Euroopan unionin federalisaatiota  eli liittovaltio hanketta. 

 

EK vaatii oikeistoa tukemaan EU:n velkapakettia 

Velkapaketti elvyttää pankkeja tavallisten eurooppalaisten veronmaksajien sekä kansallisvaltioiden itsenäisyyden kustannuksella. 

Rahaeliitin tärkein suomalainen lobbausjärjestö Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) on käärmeissään kokoomukselle, koska puolue ei ole uskaltanut tukea avoimesti Euroopan unionin velkapakettia. Oikeiston sisäinen kriisi paljastaa mielenkiintoisia yksityiskohtia kokoomuksen aatteellisesta dilemmasta. 

EK:n hallituksen puheenjohtaja Jaana Tuominen on yhdessä muiden suomalaisten lobbareiden (kuten Bilderberg-elitisti Jorma Ollilan, vapaamuurari Ilpo Kokkilan ja kulttuurimarxistisen Koneen Antti Herlinin) kanssa julkistanut vetoomuksen kokoomukselle painostaakseen puoluetta tukemaan Sanna Marinin kannattamaa EU-velkapommia. 

Suomelle tappavat nettokulut synnyttävää velkasummaa kutsutaan valtamedian propagandassa ”Euroopan unionin elpymisrahoitukseksi”. Tosiasiassa velkapaketti elvyttää pankkeja tavallisten eurooppalaisten veronmaksajien sekä kansallisvaltioiden itsenäisyyden kustannuksella. 

Euroopan unioni Suomen ”tukijalkana” 

”Euroopan unioni on taloutemme sekä turvallisuus- ja kauppapolitiikkamme tukijalka. Yli puolet viennistämme suuntautuu EU:hun. Tulevaisuutemme on vahvasti sidoksissa Euroopan pärjäämiseen. Suomi tarvitsee myös kavereita ja turvaa”, rahaelitistit toteavat ja jatkavat: 

”Suomen, suomalaisten ja meidän yritystemme etu on tukea Euroopan elpymistä – – Elpymispaketin kaatuminen johtaisi epävarmuuteen, joka olisi myrkkyä käynnistyvälle kasvulle ja johtaisi Suomen ulkokehälle EU:ssa.” 

Omassa propagandassaan kokoomus ja yleisemmin poliittinen oikeisto esittää itsensä ”tarkan markan” liikkeenä sekä rationaalisena vaihtoehtona velkakiimaiselle vasemmistolle. Tosiasiassa kokoomus on kuitenkin ainoastaan globalistisen rahaeliitin bulvaani, mikä pakottaa puoluetta tekemään lupaustensa vastaista politiikkaa. 

Miksi rahaeliitti määrää Suomea velkaantumaan? 

EK:n edustama rahaeliitti hyötyy kansainvälisen velkapommin kasvusta, koska kokonaisvelan nousu paisuttaa automaattisesti myös osakkeiden, kiinteistöjen, bondien ja muiden finanssituotteiden arvoa. Koska rahaeliitin vauraus on suureksi osaksi kiinni juuri finanssivarallisuudessa, vaativat EK:n vallanpitäjät kokoomusta nyt noudattamaan Sanna Marinin ja Maria Ohisalon talouspoliittista linjaa. 

Rikastumismotiivin ohella rahaeliitti kannattaa velkapakettia siksi, että velka rapauttaa Suomen ja muiden eurooppalaisvaltioiden poliittista itsenäisyyttä. Velkasopimuksen ennustetaan jopa raivaavan tilaa EU-laajuiselle budjetille, mikä merkitsisi sitä, etteivät jäsenvaltiot saisi tulevaisuudessa itse päättää julkisista menoistaan. Sen sijaan suomalaisten veroeurojen kohtalosta päätettäisiin Brysselissä. 

Oikeistolla on siis kaksi talouspoliittista linjaa. Ensimmäinen linja on julkinen ja valheellinen. Sillä huijataan Suomen taloudellisesta tulevaisuudesta huolestuneita kansalaisia äänestämään kokoomusta. Tämän linjan mukaan Suomen tulisi tehdä isänmaallista talouspolitiikkaa, joka hyödyttää ennen kaikkea kotimaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä. 

Toinen talouspoliittinen linja on salainen ja todellinen. Sitä toteuttavat EK ja muut rahaeliitin lobbarit kokoomuksen sisällä kulissien takana. Tämän linjan mukaan Suomen reaalitalous on tuhottava jatkuvan velkaantumisen avulla, jotta ylikansalliset monopolit voisivat talousromahduksen jälkeen ostaa koko Suomen vaurauden pilkkahintaan itselleen. 

Partisaani 

Alkuperäinen kirjoitus: Rahaeliitin lobbausjärjestö EK vaatii oikeistoa tukemaan EU:n velkapakettia | Partisaani 

Lähde: Helsingin Sanomat 

27 kommenttia

 1. Jewish Central Bankers Control Freemasonry & World Lockdown

  GTR writes: ”Though I very much appreciate what you and Altiyan present regarding Freemasonry, it is vital to understand that this secret organization is fathered and controlled by International Jewry. Masonry serves as a ”beard” behind which Jewry hides, to do its bidding.”

  ALTIYAN CHILDS PROVED BEYOND A SHADOW OF A DOUBT THAT PRACTICALLY EVERYONE WITH POWER OR INFLUENCE IS A SATANIST (FREEMASON.) BUT HE DIDN’T MENTION THE J-WORD ONCE: WHY HIS VIDEO IS STILL ON JEW TUBE.
  (I don’t fault Childs for being strategic and commend his for his courage and dedication.)

  NO DOUBT ORGANIZED JEWRY WANTS FREEMASONRY TO TAKE THE BLAME FOR WORLD GENOCIDE, AND VICE VERSA.

  THE ESSENCE OF CABALIST JUDAISM (FREEMASONRY) IS EXPLOITING AND ENSLAVING THE GOYIM. NOW, DO YOU UNDERSTAND COVID?

  by GTR
  (henrymakow.com)

  I was born into and raised in a multi-generational Masonic family, and was groomed/conditioned from infancy to be a well-connected, wealthy agent for Masonry and international Jewry. I grew up in a well-to-do Jewish section of an Ontario community, and as a boy and young man had many Jewish friends, attended Bar Mitzvahs and dined in prominent Jewish homes, dated a handful of attractive Jewish princesses.

  Long story, but I chose to leave this gifted life on the yellow brick road, to ask deep questions and make my own mistakes. I knew the numerous offers presented to me by prominent family friends in the Ontario power elite would have made me more than comfortably wealthy immediately and onward in my life…but I was fortunate to discern that accepting their offers would find me later in life (i.e. now..age 65) comfortably well off in the worldly sense, but spiritually and morally bankrupt.

  Though I very much appreciate what you and Altiyan present regarding Freemasonry, it is vital to understand that this secret organization is fathered and controlled by International Jewry. Masonry serves as a ”beard” behind which Jewry hides, to do its bidding.

  Kaikki biljonäärit ovat rahansa varastaneet muilta milloin tämä asia korjataan! Ehkä jotkut Nikolai Teslan kaltaiset ansaitsisivat olla bilhonäärejä!

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 2. Tätä vaurautta mtös VARASTETAAN eduksunnan tuella : Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”- ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.

  ”Lailla 444 / 2012” siis toteutettiin miljardien pienyrityksille kuuluneen omaisuuden kaappaus.

  Rahat jaettiin 1.1. 2013 pankkien ja vakuutuslaitosten kesken fuusioimalla ne tuolloin vuoden 2012 tasearvoilla; joka jätti huomioimatta eduksunnan toimet velan muuttamiseksi vapaaksi pääomaksi.

  Esimerkiksi YLE ei ole yhtäkään lausetta tästä miljardivarkaudesta koskaan julkistanut .

  Kaikki kuitenkin on julkista aineistoa … lukeaa lisää archive.today/kimmoleaks.fi

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. EK AJAA PÄÄOMAN, EI SUOMEN KANSAN ETUA
  ”Euroopan unioni on taloutemme sekä turvallisuus- ja kauppapolitiikkamme tukijalka. Yli puolet viennistämme suuntautuu EU:hun. Tulevaisuutemme on vahvasti sidoksissa Euroopan pärjäämiseen. Suomi tarvitsee myös kavereita ja turvaa.” Näin siis EK. Vientimme ei tarvitse EU:ta, sillä voimme viedä kuten Norja EFTAn puitteissa. EU:n turvallisuuspolitiikka on USA-myönteistä ja Venäjän ja Kiinan vastaista, joka perustaa valtansa NATO.on. Suomikin on vastoin omia etujaan liittynyt NATO:on isäntämaasopimuksella. Venäjä on tärkein naapurimme, joten siihen meidän pitäisi perustaa hyvät suhteet. Nyt EU lietsoo Venäjän vastaisuutta joka asiassa. EU:n komissio toimii läheisessä yhteistyössä Maailman Talousfoorumin (WEF) kanssa, esim. komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen on foorumin jäsen. Sanna Marin ja Annika Saarikko ovat WEF:n nuoriso-osaston jäseniä. WEF ajaa voimallisesti Great Reset -politiikkaa, jonka tarkoitus on luoda Euroopan valtioista kansainvälisen miljardöörikerhoeliitin hallitsema globaali diktatuuri, jossa kansojen itsenäisyydet tuhottaisiin ja kansalaiset alistettaisiin diktatuurin orjiksi. Tämä käy selvästi ilmi WEF:n puheenjohtajan Klaus Schwabin kirjoista. Tätä kehitystä EU vauhdittaa komission johdolla. Tavoittaneena on eräänlainen kommunistinen yhteiskunta, jossa kansalaiset eivät omistaisi mitään, vaan saisivat kaiken vuokratuksi suuryrityksiltä. Pienyritykset tuhottaisiin. Tällaista tehdään koronahuijauksen avulla, joka saa kansojen taloudet velkaantumaan ja romahtamaan. Tätä kehitystä EU ajaa ja tätä palvelee myös ”elvytyspaketti”. Suomalaisten tulee päättäväisesti vastustaa tätä ja ensimmäinen askel on elvytyspaketin hylkääminen. Toinen askel on irti EU:sta ja eurosta. ”Suomi tarvitsee myös kavereita ja turvaa”. Paras kaverimme on itsenäinen ja vahva Suomi ja hyvät suhteet kaikkiin valtioihin. Turvamme on itsenäinen puolustus ja puolueettomuuspolitiikka. Elvytyspaketti on askel kohti EU:n liittovaltiota, jota emme voi hyväksyä. Valtamedia on osoittanut olevansa isänmaanpetturi kokonaisuudessaan propagoimalla paketin puolesta. Elvytyspaketti loukkaa perustuslakiamme: valta Suomessa kuuluu kansalle ei EU:lle. OSALLISTU MIELENOSOITUKSEEN 11. JA 12.5. EDUSKUNTATALOLLA!!! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Suomi on ajettu nopeassa aikataulussa demonisimpaan ja sekopäisimpään porukkaan, mitä maapallolta löytyy. Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa johtavat kauko-ohjatusti USA:n neocon-siiven poliitikot ja vaikuttajahahmot, joista useat ovat trotskilaisen maailmanvallankumouksen kannattajia. Näillä on patologinen viha itsenäistä Venäjää kohtaan ja yhä epätoivoisemmaksi käypä unelma USA-Israel-koalition suvereenista maailmanherruudesta. Eurooppa toimii tässä vain USA:n käskyläisenä. Englanti ja Ranska ovat myös tiiviitä koalition liittolaisia ja merkittäviä sotavoiman lähteitä sille. Saksassa on havaittavissa rimpuilua pois USA:n saneluvallasta, mikä konkreettisesti ilmenee energiayhteistyönä Venäjän kanssa (esim. Nordstream 2 kaasuputki, jota transatlantistit vihaavat).

   Talous- ja ympäristöpoliittisesti olemme ajautumassa WEF:in The Great Reset tai YK:n Agenda 2030-ohjelmien alaisuuteen. Nämä tekopyhää luonnonsuojeluaatetta ja globaalia sosialismia tyrkyttävät ohjelmat ovat molemmat 180 asteen oppositiossa perinteistä suomalaista elämänmuotoa ja -arvoja vastaan. Nämä dystooppiset tuho-ohjelmat vaativat rajua suomalaisen elämänmuodon riepottelua. On täysin selvää, että kesätauon jälkeen jatketaan korona-sulkeisia entistä rajuimmin ottein. Ikävä kyllä suomalaiset ovat niin henkisesti lamautettua ja alistettua kansaa, että maamme on vain suupala globalisteille. Vastavoima syntyy jos on syntyäkseen muissa länsimaissa.

   Nykyisellä menolla Suomesta uhkaa tulla eräänlainen koelaboratorio, jossa transatlantistit ja globalistit voivat varsin vapaasti leikkiä kaikkein sairaimpia leikkejään. Sortopolitiikka kovenee kovenemistaan, kunnes olemme kaikki palestiinalaisten asemassa. Ei ole kaukana sekään päivä, jolloin poliisi marssii sisään suomalaisten asuntoon tyhjentäen sen väkivalloin ja ojentaa sen ulkomaalta tuotetuille EK:n lemmikeille. Vastaavaahan tapahtuu rasistivaltio Israelin Palestiinaan levittämissä siirtokunnissa, joissa palestiinalaisten asuntoja tai asuinalueita siirretään viranomaisten tuella uudisasukkaiden haltuun. Tällä hetkellä tähän pystyy vain hirviövaltio Israel, mutta ilmeisen pian myös Suomi. Valkoisten ja perinteisiä arvoja kunnioittavien suomalaisten ihmisarvoa ajetaan alas erinäisillä kampanjoilla jo nyt. Suomalaiset eivät ole rasisteja eivätkä inhoa muukalaisia, mutta inhoavat sitä sortopolitiikkaa, jossa muukalaisia käytetään välineenä heitä vastaan.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Istu tähän viereeni, niin sanon sen sinulle. Kaikki tämä maa, jonka tässä näet, ja vielä paljon
  sen lisäksi, on Suomenmaata. Ennen isääsi asuivat hänen isänsä ja esi-isänsä ei yksin tässä talossa, vaan
  monissa muissa taloissa ja monissa eri osissa maatamme. Tämä maa oli heidän, ja senvuoksi tämä maa on
  meidän isäimme maa, jonka me, heidän lapsensa, olemme perinnöksi saaneet. Täällä he ovat eläneet, työtä
  tehneet, iloinneet ja kärsineet kauan ennen meitä. Täällä he ovat kuolleetkin ja makaavat maassa
  haudattuina. Elleivät nämä meidän isämme olisi niin kärsivällisesti työtä tehneet, niin olisi meidän
  maamme nyt leivätön erämaa. Elleivät he olisi vaeltaneet Jumalan pelossa ja lapsiansa kasvattaneet
  totiseen Jumalan tuntemiseen, niin me olisimme nyt sokeita pakanoita. Elleivät he olisi lapsilleen
  opettaneet hyödyllisiä tietoja, olisimme me nyt tietämättömiä metsäläisiä. Elleivät he olisi maata
  vihollisten väkivallalta suojelleet, niin ei meillä olisi nyt lakia, ei oikeutta eikä vapautta. Sillä tämä maa on
  paljon kovaa kärsinyt kylmän ilmanalansa tähden ja paljon väkivaltaa vierailta kansoilta. Mutta tämä maa
  oli isillemme hyvin rakas, jopa niinkin rakas, että he sen hyväksi uhrasivat vaivannäkönsä, ajallisen
  onnensa, sydänverensä ja henkensä.
  Siksi tulee meidän aina olla isillemme kiitolliset ja pitää heidän muistoansa kunniassa. Meidän tulee
  kunnioittaa heitä niin kuin isää ja äitiä, jotta menestyisimme ja kauan eläisimme siinä maassa, jonka
  Jumala on meille antanut. Meidän pitää aina kokea olla isillemme kelvolliset, niin etteivät heidän
  kuolemattomat henkensä surren ja häveten katsoisi alas kelvottomiin lapsiin. Sitä maata, jota he ovat
  viljelleet ja kaunistaneet, pitää meidänkin kaunistaa ja viljellä. Sitä maata, jota he ovat niin hellästi
  rakastaneet ja kuolemaan saakka puolustaneet, pitää meidänkin rakastaa ja puolustaa heidän tavallansa.
  Eikä heidän tähtensä ainoastaan, vaan meidän itsemmekin tähden. Sillä tämän maan on Jumala meille sitä
  varten määrännyt, että se meille antaisi kaikkea, mikä meille maan päällä on välttämätöntä ja tarpeellista.
  Se antaa meille vaatetta ja leipää, työtä ja palkkaa, ystäviä ja turvaa. Se kasvattaa meitä Jumalan pelkoon
  ja kaikkiin inhimillisiin avuihin. Se opettaa meitä kirkkonsa ja koulujensa kautta. Se suojelee meitä
  hallituksellaan ja laeillaan, ettei kukaan saa tehdä meille vääryyttä. Se on meille apuna kaikissa hyvissä ja
  hyödyllisissä toimissa. Se antaa meille eläessämme asunnon ja kuoltuamme haudan. Senhänvuoksi tämä
  maa on meidän suuri kotimme. Tämän maan hyväksi tulee meidän uskollisesti työtä tehdä ja, jos Jumala
  niin tahtoo, kunnialla kuolla. (Sannoo Topelius Maamme kirjassa) Tätä ei pirä unohtaa.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Muista aina Jumalan antaneen meille tämän maan omaisuudeksemme, jotta se täyttäisi tarkoituksensa,
  maailmassa ja hänen tahtonsa toteutuisi niin maan päällä kuin taivaassa! Sillä Jumalan oli tämäkin maa ja
  kaikki, mitä siinä on. Meidän tulee tili tehdä siitä, millä tavalla olemme Jumalan lahjaa käyttäneet. Hän on
  kerran sanova jokaiselle meistä: ”Minä olen sinut pannut taloni hoitajaksi ja tämän maani haltijaksi.
  Kuinka olet hoitanut taloani? Kuinka olet maatani hallinnut?” — Mitä vastaamme Herralle? Hän, joka
  julistaa kaikille vanhurskaan tuomionsa, on meissä näkevä ainoastaan syntiä ja puutetta. Mutta vielä
  ollessamme hänen taloudenhoitajinansa meidän tulee rukoilla häntä, että hän antaisi meille oikein lujan,
  oikein uskollisen ja alati alttiin rakkauden isänmaatamme kohtaan, niin että tämä maa kukoistaisi hänen
  kaikkivaltiaassa suojassaan ja julistaisi hänen kiitostansa sukupolvesta sukupolveen. (Topelius) Vaan keskiviikkona saamma toristaa miten paskahousut huseeraa.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 6. Nyt alkaa olemaan aika selvää että nwo-mafia joka yrittää motittaa muun maailman omaan hallintaansa korporaatio- ja finanssieliitin tuella pyrkii globaaliin kommunismiin NL:n mallin mukaan. Se tarkoittaa että kansalla ei ole enää mitään muuta tehtävää kuin olla sen orjana vailla omaa omaisuutta (kaikki on sen hallussa) ja että tarpeettomat tapetaan. Ja se pelottelee meitä Kiinan poliisivaltiolla vaikka itse on suurempi hirviö.
  Totuus Kiinasta on kuitenkin aivan muuta eikä ollenkaan niin pelottava asia kuin se mihinkä meitä nyt viedään. Valitettavasti totuutta ei meille kerrota vaan vain pelkkä mafian propagandassaan tarvitsema muunneltu totuus.
  Ensinnäkin Kiina ei ole enää NL:n kaltainen kommunistinen valtio vaan valtiokapitalismin varassa toimiva maa joka ei salli kapitalistien ottaa valtaa kansastaan vaan valtio valvoo taloutta ja estää eliitin harjoittaman kansan ryöstämisen joka meillä on arkipäivää.
  Toiseksi se pitää huolta koko kansasta ja sen tarpeista siten että jokaiselle yritetään turvata työpaikka, asunto ja ravinto sekä mahdollisuus osallistua oman maan rakentamiseen. Toimintamalli on hyvin paljon samankaltainen kuin kansallissosialisteilla ja tarkoittaa ettei ulkopuolinen pankkimafia voi käyttää kiinalaisia ja Kiinaa välineenä omia etuja ajaessaan. Kyse on siis aivan erilaisesta toimintamallista kuin finanssi- ja korporaatio-kapitalismissamme jossa ylin valta maassa on oligarkeilla ja jotka voivat ottaa kansan velka- ym. orjakseen.
  https://www.unz.com/mhudson/finance-capitalism-vs-industrial-capitalism-2/

  Lopulta kansan kannalta asiat ovat siellä paremmin kuin meillä mutta silti se on suuri saatana lännen mediassa. Oman maammekaan valtamedian aivopesemä kansa ei vain jostain syystä halua tai saa tätä uskoa.
  Hyvä esimerkki siitä kuinka Kiinasta tehdään syyllinen kaikkeen on Covid-19 virus joka olisi kiinalaisten hanke kaataa länsi vaikka totuus suurella varmuudella on toisin päin: lännen oligarkkien yritys tuhota Kiinan talous joka kuitenkin kääntyi heitä itseään vastaan kun Kiina pystyi voittamaan viruksen nopeasti ilman suuria vaurioita ja teki vain lisää hajurakoa heihin.
  American Pravda: ”The Truth” and ”The Whole Truth” About the Origins of Covid-19
  RON UNZ • MAY 10, 2021
  https://www.unz.com/runz/american-pravda-the-truth-and-the-whole-truth-on-the-origins-of-covid-19/

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Jatkuvat mustien ja juutalaisten hyökkäykset aasialaisia ​​kohtaan osoittavat, että aasialaiset ovat valkoisten luonnollisia liittolaisia
   ANDREW ANGLIN • 8. toukokuuta 2021
   Donald Trump solmi pitkäaikaisen ystävyyden kiinalaisten kanssa, mutta juutalaiset puuttuivat pirullisine suunnitelmineen heidän ystävyyteen.
   Valkoisten ja aasialaisten (amerikkalaiset ja kiinalaiset) olisi helppo rakentaa maailmalle tulevaisuus, joka perustuu keskinäiseen kunnioitukseen ja selkeisiin sopimuksiin. Voimme myös varmistaa, että sopimus Aasian maille, kuten Japanille, Korealle ja Vietnamille, jotka pelkäävät Kiinan vaikutusta, olisi hyvä diili ja ne voivat ylläpitää itsenäisyyttä samalla kunnioittaen, että Kiina on Aasian iso pomo.
   Toisin sanoen: voimme käyttää omaa voimaa tehdäksemme hyviä sopimuksia Kiinan kanssa, jotka varmistavat, että kaikki ihmiset maailmassa ovat onnellisia.

   Ainoat puolueet (meilläkin), jotka eivät ole onnellisia, ovat juutalaiset ja oudot globalistiryhmät, jotka haluavat rakentaa yhden globaalin hallituksen ja sekoittaa kaikki rodut yhteen.

   Ainoa todellinen ongelma, joka tällä hetkellä on maailmassa, on se, että nämä juutalaiset ja muut globalistit hallitsevat länsimaita, ja heillä on maaninen tehtävä kaataa Kiina ja Venäjä saadakseen nämä maat liittymään globalistiseen järjestelmään, joka ei perustu perheeseen ja hyviin kauppasuhteisiin, vaan anaaliseksiin, rotujen sekoittamiseen ja ihmisten sortoon.
   Continued Black and Jew Attacks on Asians Show That Asians Are the Natural Allies of Whites
   ANDREW ANGLIN • MAY 8, 2021
   Donald Trump was making big time friendship of China people, but the Jews interfered with their diabolical schemes.
   It would be very easy for Whites and Asians (Americans and Chinese) to build a nice future for the world, based on mutual respect and clear dealings. We can also ensure that in the deal, Asian countries like Japan, Korea and Vietnam, which are afraid of Chinese influence, have a good deal and can maintain independence, while also respecting that China is the Big Boss country in Asia. That is: we can use our own power to make good deals with China that make sure everyone in the world is happy.

   The only party that will not be happy are the Jews and the weird globalist groups that want to build a single global government and mix all of the races together.

   The only real problem facing the world right now is that these Jews and other globalists control the Western world, and they are on a maniac mission to bring down China and Russia in order to make these countries join the globalist system, which is not based on family and good trade relations, but on anal sex, race-mixing and oppression of the people.
   https://www.unz.com/article/continued-black-and-jew-attacks-on-asians-show-that-asians-are-the-natural-allies-of-whites/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. VAI KERTALUONTOINEN PAKETTI?
  Yle: ”EU:n elvytyspaketista voisi tulla pysyvämpi ratkaisu, jos se onnistuu vauhdittamaan talouskasvua ja lisäämään vihreää taloutta ja digitaalisaatiota, kertoivat taloudesta vastaavat komissaarit maanantaina.
  – Mitä paremmin onnistumme tämän välineen käytössä, sitä enemmän on tilaa keskustella pysyvän ja samanlaisen rahoitusvälineen käytöstä, Euroopan komission johtava varapuheenjohtaja Valdis Dombrovskis sanoi.
  Myös talousasioista vastaavan EU-komissaari Paolo Gentilonin mukaan on tärkeää saada yksi järjestelmä toimimaan ja maksaa se takaisin omilla uusilla varoilla. EU-maiden ottama velka aiotaan maksaa takaisin 30 vuodessa uusilla verojärjestelyillä, joista ei ole vielä sovittu.”
  Yllä olevasta näkyy, mihin suuntaan EU:ta aiotaan kehittää. EI ELVYTYSPAKETILLE!!! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. EU toteuttaa sionistista, kommunistista ja valtaa sumeilematta keskittävää politiikkaa ja muuttaa kansakunnat suuriksi avovankiloiksi. Välivaiheena on hullujenhuone, joka estää kansojen heräämisen todellisuuteen ja järjestäytymisen ajamaan omia etujaan. Kansakunnat vaivutetaan hypnoosiin ja ohjelmoidaan luovuttamaan itsemääräämisoikeutensa keskusvallalle, joka on kaapattu globalismin alaisuuteen. Vastineeksi kansat saavat hetken rellestää velkarahalla, kunnes todellisuus paljastuu.

   Vihreä talous = köyhyys ja rajoitettu liikkuvuus sekä energian ja luonnonvarojen raju sääntely aivan pienissäkin asioissa. Globaali eliitti omistaa kaikki luonnonvarat ja sääntelee niiden käyttöä mustasukkaisesti digitalisaation ja viher-aivopestyjen viranomaisten avulla.
   Digitalisaatio = vanginvalvontaa: terveyspassit ynnä muut dystopiaa ja mielipuolisen pikkutarkkaa sääntelyä edesauttavat tekniset ratkaisut. Bioturvallisuus ja vihreä aate toimivat neuroottisen digitalisaation perusteluina.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. ”Hyvät Suomen kansalaiset, vetoan myös teihin: älkää missään tapauksessa enää antako ääntänne niille lainsäätäjille, jotka äänestävät tämän tukipaketin puolesta ja näin ovat luovuttamassa itsenäisyytemme ja itsemääräämisoikeutemme vieraiden haltuun”, sanoi kansanedustaja Ano Turtiainen puheessaan eduskunnassa keskiviikkona.
   ”Suomessa on erittäin korkea veroaste verrattuna muihin Euroopan maihin. Suomen veroaste on paljon korkeampi kuin EU-maiden ja OECD-maiden keskiarvo. Lisäksi perintöveromme poikkeaa muiden maiden perintöveroista ollen Suomessa paljon korkeampi. Kiinteistöveromme, autoveromme ja solidaarisuusveromme piti olla vain väliaikaisia, mutta ne ovatkin jääneet pysyviksi ja maksut sen kuin vain nousevat.

   Olemme me ihmeellinen kansa. Me toki pidämme kriittistä ääntä edellä mainituista, mutta kuitenkin olemme kaiken tuon hyväksyneet pitkin hampain ja näin sopeutuneet niihin. Koko maailman mittapuussa kaiken tämän edellä mainitsemani vuoksi me suomalaiset olemme houkutteleva kohde myös huijareille. Kaiken tuon takia meitä ollaan kytkemässä elpymisrahastoon.

   Mikään muu kansa maailmassa ei ole niin tunnollinen veronmaksaja kuin Suomen kansa. Sen vuoksi meidät halutaan ohjaukseen ja maksamaan muiden vastuuttomuus. Sen vuoksi lainsäätäjiämme houkutellaan kaikin mahdollisin keinoin liittämään meidät kaikenlaisiin vastuisiin.”

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Blogi: Olli Pusa, ma 10.05.2021 11:44

  Kansanedustajat ja muunneltu totuus
  Eduskunnan käyttäytymissäännöissä on linjaus, että kansanedustajia ei saa syyttää valehtelusta. Korkeintaan voi todeta heidän puhuneen muunneltua totuutta. Entä millaista muunneltua totuutta EU:n ”elpymispakettia” ajaneet poliitikot ovat puhuneet?
  https://beta.oikeamedia.com/o1-159500

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Ajatellaanpa, että joskus 1970-luvulla (eli kiihkeinpänä YYA-aikana) Suomen silloinen pääministeri olisi ehdottanut, että Suomi maksaa Neuvostoliitolle monta miljardia markkaa elvytystukea saamatta mitään vastineeksi. Ihan tosta vaan siis annetaan Neuvostoliitolle vaikkapa 4 miljardia markkaa.
   Ehdotusta olisi perusteltu selittämällä, että Neuvostoliitolla on viime aikoina ollut pahoja talousvaikeuksia, ja meidän suomalaistenkin on nyt ”kannettava vastuumme” näiden ongelmien hoitamisessa. Perään olisi vielä tähdennetty, että tämä on Suomen oman edunkin mukaista, koska Neuvostoliiton saadessa taloutensa kuntoon he pystyvät ostamaan enemmän suomalaisiakin tuotteita, joten Suomen vientiyritykset kyllä hyötyvät tästä…

   Millaisia reaktioita tämä olisi mahtanut herättää suomalaisissa?

   Seurauksena olisi ollut hallituskriisi ja hallituksen kaatuminen. Uutta hallitusta nimitettäessä olisi pidetty visusti huoli siitä, ettei mukaan pääse ainuttakaan sellaista, jolla on vähäisimmässäkin määrin jotain tuonkaltaisia ajatuksia.
   Mutta nyt 2020-luvulla aivan vastaavantyyppinen hanke oli tarkoitus saada läpi ihan heittämällä, ilman että asiasta kunnolla edes keskustellaan.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Tuolloin vain taistolaiset olisivat kannattaneet tällaista, jos hekään. Nyt olemme osa Neuvostoliittoa ja määräys on annettu. Poliitikoista huomaamme, että toteltava on ja äänestykset ovat teatteria. Kaikki on pakotettu taistoleisiksi ulosanniltaan tai vieläkin hullummiksi olioiksi

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 9. Jokainen Suomen kansalainen muistakoon, että valtakunnan olemassaolo riippuu kansakunnan puolustustahdosta ja puolustuskunnosta, ja että aseeton kansa on olemassaolon taistelussa toisten armoilla

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Makow selittää miksi meillä on Covid-lokdaun ja elvytyspaketti. Ne palvelevat ’covid-eliittin’ luovan tuhon okkultistista oppia jota nyt toteutetaan covid-viruksen avulla.
  Occult “Creative Destruction” Drives Lockdown (Oct 27, 2020)
  by Henry Makow Ph.D — Olemme kaikki palestiinalaisia, sanoo Gilad Atzmon
  The Doctrine of “Creative Destruction” provides a key to understanding the gratuitous destruction wreaked by lockdowns, mask orders, etc.
  The Doctrine of Creative Destruction explains why war and revolution have been characterized by gratuitous genocide, terror, and destruction.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=233891
  Gaza nyt rajun Israelin hyökkäyksen alla
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=233815
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=233902

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Eliitti on muuttunut ’cabal’iksi eli mafiamaiseksi rikollisjoukkioksi, jota on mahdoton saada kuriin. Se on muodostanut kaikkialle pyramidimaisen hallintorakenteen, joka pyrki väestöryhmien lokerointiin vaakasuorassa suunnassa ja erittäin rajuun ja yksisuuntaiseen hierarkiaan pystysuunnassa. Ylin päättäjäporras kätkeytyy useiden hierarkiatasojen taakse. Väliporras käskyttää alempia tasoja, jotka projektoivat eliitin hankkeet kansan työmuurahaisten toteutettaviksi.

   Vaakasuoran informaation eli vertaiskeskustelun ehkäisyllä ihmiset saadaan toteuttamaan hankkeita, joilla ’cabal’ aikoo orjuuttaa ihmiskunnan. Erityisesti teknologian, lääketieteen tai tiedonvälityksen parissa työskentelevät tavalliset ihmiset eli tavikset on saatu näin palvelemaan rikollisuutta, koska jokainen uurastaa vain oman lokeronsa piirissä eikä kukaan pysty hahmottamaan kokonaisuutta, joka ilmenee vain pyramidin ylätasolla. Maailmanparannukseen taipuvaiset ihmiset saadaan ruotuun syöttämällä heille pajunköyttä ilmastonmuutoksen tai tartuntatautien torjunnasta. Informaation hallinta pitää pyramidirakenteen koossa ja näinollen informaatiovirran sisällön hallinta on olennaisen tärkeää. Jokaisella pyramidin tasolla täytyy vallita oikeanlainen kuva ja vaikutelma yhteiskunnan toiminnasta. Kansankin pitää voida uskotella itselleen, että sitä kuunnellaan ja sen mielipiteellä on merkitystä. Pyramidin ylätasoilla toimii lahjonta, kiristys tai fanaattinen luciferistinen usko parempaan maailmaan Saatanan, Anti-Kristuksen tai ’Moshiah’-messiaan alaisuudessa.

   Luova tuho on viimeinen vaihe pyramidin rakennuksessa, jolloin sen rakennustelineet eli kansojen illuusio demokratiasta, vapaudesta ja vauraudesta puretaan pois. Teknologian kehittely on vaatinut luovuutta ja luovuus edellyttää vapautta ja suotuisia olosuhteita. Tämän vapauden avulla länsimaat peittosivat kommunististen maiden blokin, jossa teknologian ja talouden kehitys oli takkuista. Nyt kun väestöjen orjuutuksen ja hallintaan kykenevä teknologia on olemassa, niin vapaudestakin voidaan luopua. Kansat voidaan nyt uhrata Saatanalle aivan avoimesti vastarinnasta välittämättä. Edessä on ennennäkemätön kärsimysten aalto, kun ’cabal’ uhraa meidät pala kerrallaan herralleen Saatanalle hirvittävien kärsimysten kera. Osa ihmiskunnasta muutetaan tahdottomiksi roboteiksi (transhumanismi). Vain Jumalan puuttuminen tilanteeseen voi ehkäistä tämän ihmiskunnan kauhean loppunäytelmän. Tällöin voidaan myös kiistatta todeta ihmiskunnan moraalinen konkurssi ja sen taipumus ajautua yhä uudelleen Pahuuden orjaksi. Valtava määrä kammottavia rikoksia tuodaan julkisuuteen ja kaikkien on tunnustettava Jeesuksen Kristuksen herruus ja ylivalta. Ihmiskunnan on mahdollista jatkaa enää vain Kristuksen suorittaman sovituksen, puhdistuksen ja uudestisyntymisen kautta jumalallisen hallinnon alaisuudessa. Kaikenlainen, myös ei-kristillinen vastarinta on tärkeää emmekä voi laskea sen varaan, että yliluonnollinen Voima pelastaa meidät ilman omia ponnisteluja.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Primo Levi, italialainen ’If this is a man ’ (1947) kirjoittaja – Wikipedian mukaan ”holokausti- kirjallisuuden pilari” -, kirjoitti lyhyen kuvitteellisen tarinan otsikolla ”un testamento”, joka koostui “tooth-pullers” (”hampaan vetäjät”) Killan jäsenen viimeisestä suosituksesta pojalleen. Se loppuu näillä sanoilla:

    Kaikesta, mitä olet juuri lukenut, voit päätellä, että valehtelu on synti muille ja meille hyve. Valehtelu on yksi työstämme: meidän tulisi valehdella sanoilla, silmillä, hymyllä, vaatteilla. … kuten tiedätte, tarkoituksemme on korkeampi, ja valhe, ei käden vääntö, luo todellisen vahvuutemme. Jos Jumala auttaa meitä, kärsivällisesti opitulla ja hurskaasti harjoitetulla valheella, me tulemme hallitsemaan tätä maata ja kenties maailmaa: mutta tämä voidaan tehdä vain sillä ehdolla, että olemme pystyneet valehtelemaan paremmin ja pidempään kuin vihollisemme. En näe sitä päivää, mutta sinä näet sen: se on uusi kulta-aika, jolloin …. hallitsemme valtiota ja hoidamme julkisia asioita , ylen määrin hurskas valhe, jonka olemme oppineet tekemään täydelliseksi. Jos osoitamme olevamme kykenevä tähän, ’hampaan-vetäjien imperiumi’ ulottuu idästä länteen kauimpiin saariin asti, eikä sillä ole loppua. [1]

    Tällä proosalla ei ole kirjallista arvoa. Siinä kiinnostaa vain kysymys: Keitä Levi tarkoittaa tällä ammattimaisten valehtelijoiden yhteiskunnalla, joka siirtyy isältä pojalle ja jonka suunnitelmana on valloittaa maailma? Kenestä he ovat metafora? Ja ehkä tämä toinen kysymys: Mikä on heidän ”testamenttinsa”?
    https://www.unz.com/article/how-yahweh-conquered-rome/#the-people-of-the-lie
    Joutuu kysymään kun eduskunnan puuhia seuraa onko oma maammekin nyt siirtymässä lopullisesti tähän ’hampaanvetäjien’ leiriin?

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
   2. TULEVA PERKELEEN VALTAKUNTA?
    Hyvä kirjoitus White Rabbit, ”emmekä voi laskea sen varaan, että yliluonnollinen Voima pelastaa meidät ilman omia ponnisteluja.” Näin on. Ihmisen pelastumiseen tarvitaan molemminpuolinen vuorovaikutus. Jumala pelastaa ihmisen eli ”teen laupeuden tuhansille”, kun ihminen vastavuoroisesti pitää käskyt, ”ja pitävät minun käskyni”. Jeesuksen rooli oli siinä, että Hän oli isänsä puolesta Jehova Jumala ja äitinsä puolesta tavallinen ihminen, joka riisui tavallisen ihmisen ruumiin ristinkuolemassa ja pukeutui Jumalalliseen ruumiiseensa, johon turvautumalla me voimme saada syntimme anteeksi ja voimaa pitää käskyt. Saatana tarkoittaa niitä helvetin henkiä, jotka väärentävät totuuden ja Perkele niitä piruja, jotka elävät kaikenlaisessa pahuudessa. Nykyajan kristityt ovat pääasiassa saatanoita, mutta perkeleitä ovat juutalaiset, jotka ovat tänään tuon mainitsemasi pyramidin huipulla. Nyt on menneillään perkeleen viimeinen taistelu ja se käyttää saatanoita apureinaan maailman valloittamisessa. Maailman Talousfoorumi (WEF),bilderbergiläiset ja vapaamuurarit ovat niitä, jotka suorittavat koronahuijauksen avulla Great Resetin. Kristitty maailma ja ateistit ovat saatanoita, jotka tukevat tätä ”Suurta Nollausta”. Siionin Viisaat ovat pyramidin huippu, joka käyttää pyramidia juutalaisen maailmanvallan luomiseen Talmudin oppien mukaisesti: ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan” (sionistijohtaja Max Mandelstam). Pahasti erehtyvät ne, jotka luulevat, että koronahuijaus on loppu ja alkaa uusi nousukausi. Koronahuijaus jatkuu syksyllä, kun RT-PCR-testi antaa positiivia tuloksia kenties ”intialaisen” tai muun ”muunnoksen” suhteen. Siionin Viisaiden päämäärä on myrkyttää kaikki kansat kokeellisella rokotteella ja heikentää niitä sekä perustaa tuhoutuneiden talouksien sijalle maailmanhallituksen ja koko ihmiskunnan käsittävän diktatuurin. Mutta uskon kuitenkin, että Jumala puuttuu peliin ja on jo puuttunut nostattaen uuden voimakkaan henkisen liikkeen, joka paljasta pyramidin huipun ja sen perkeleelliset tavoitteet ja kukistaa perkeleen vallan ja luo aivan uuden poliittisen ja taloudellisen kulttuurin.
    EI ELVYTYSPAKETILLE!!! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
    http://koronarealistit.com/
    https://vapaudenpuolesta.fi/
    https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
    https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
    http://stopworldcontrol.com
    BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
    Herran Toisen Tulemisen Kirkko

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
    1. Muitakin tehtailtuja kriisejä kuin korona-jatkot on näköpiirissä. Globaali eliitti on Klaus Schwabin suulla varoittanut kyberhyökkäyskriiseistä. Kybertorjunnan suhteen WEF ja vastaavat tahot ovat järjestämässä suurta harjoitusta kesällä 2021, joka on samantapainen kuin Event 201- pandemia-harjoitus lokakuussa 2019, mikä enteili koronakriisiä. Kyberuhat iskevät väitetysti erityisesti energianjakeluinfrastruktuuriin, mikä auttaa globalisteja ajamaan hiilipohjaisen energian jakelua sekasortoon ja alas. Esinäytös tästä oli öljyputkien sulkeminen kaappauksen uhan verukkeella USA:ssa juuri äskettäin, mikä johti tuhansien polttoaineasejakelupisteiden sulkemiseen ja laajaan paniikkiin sikäläisten autoilijoiden keskuudessa.

     Koska väitetyt ”kaapparit” (tiedustelupalvelut itse?) vaativat lunnaitaan kryptovaluutoissa, tulevat WEF ja maailmanpankkiirit vaatimat rajua kryptovaluuttojen sääntelyä tai kieltämistä ja näin tie on auki keskuspankkien hallitsemalle kryptovaluutalle, joka johtaa lopulliseen ihmiskunnan orjuutukseen. Tämä valuutta vaati vahvan tunnistautumisen verkkoon, minkä vuoksi WEF ja W.H.O. ja Bill Gates ajavat eteenpäin globaalia digitaalista tunnistetta. Terveyspassi on eräs veruke tällaisen tunnisteen leimaamiseen kaikkiin ihmisiin. Pakoteitä ei ole ja käytännössä tuo tunniste on yhtä kuin Ilmestyskirjan Pedon Merkki.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Paska EURO ja EU,
  Hemmetin Italian kerjäläiset ja mafia juhlii nyt.
  Hallitukselle ei ollut munaa pelaa pokeria!!!!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat