”Rasistinen” älypuhelinsovellus suojelee ryöstöiltä ja raiskauksilta

Uusi älypuhelinsovellus herättää raivoa Yhdysvalloissa. Ohjelma varoittaa käyttäjää vaarallisista naapurustoista ja kaupunginosista. Liberaalien epäonneksi alueet ovat juuri niitä, joissa asuu paljon ”etnisiä vähemmistöjä”.

SketchFactor -ohjelman tiedot alueiden turvallisuudesta perustuvat käyttäjien tekemiin luokitteluihin. Se on suunnattu etenkin niille, jotka saapuvat uuteen suurkaupunkiin ja joilla ei ole paikallistuntemusta. SketchFactor auttaa esimerkiksi turisteja välttelemään alueita, joissa heidät voitaisiin todennäköisesti ryöstää, raiskata tai tappaa. Kaupungeissa, joissa alueelliset rikostilastot ovat julkisia, SketchFactor ottaa myös ne huomioon luokittelussaan. Esimerkiksi New York ei kuitenkaan tilastoja tarjoa, mikä voi johtua kaupungin ääriliberaalista poliittisesta kulttuurista.

sketchfactor

Kaikkien mielestä ei kuitenkaan ole oikein, että ohjelmiston pääasiassa valkoinen käyttäjäkunta ei suostu uhraamaan henkeään, omaisuuttaan tai terveyttään monikulttuurisuuden alttarilla. Kuten arvata saattaa, äänekkäimmin monikulttuuriselta rikollisuudelta suojelevaa sovellusta ovat vastustaneet Amerikan liberaalit juutalaiset. Juutalainen toimittaja Emma Cueto väittää, että sovellus ruokkii täysin perusteettomia ennakkoluuloja värillisten rikollisuudesta. Hänen mukaansa se, että valkoiset välttelevät väkivaltaisia mustia alueita, voi johtaa rasististen iskujen yleistymiseen. Juutalaistoimittajan mukaan on ”naurettavaa” kuvitella, että etnisten vähemmistöalueiden välttely tekisi elämästä turvallisempaa.

Tilastojen mukaan Cueto on kuitenkin väärässä. Mustat syyllistyvät muita rotuja seitsemän kertaa useammin murhiin ja kahdeksan kertaa useammin ryöstöihin. Lue lisää mustien epäsosiaalisesta toiminnasta täältä.

Emma Cueto.
Emma Cueto.

DC News -uutisryhmä päätti testata sovelluksen toimivuutta ja suunnisti alueelle, jonka käyttäjät olivat luokitelleet vaaralliseksi. Samalla, kun paikalliset vakuuttelivat toimittajille, ettei kyseessä ole oikeasti huono naapurusto, uutisryhmän auto ryöstettiin. Ryöstöstä koitui tuhansien dollarien tappiot.

PC Mag

1 kommentti

  1. USAssa ei ole enää valkoista enemmistöä vaan kaikki ovat vähemmistöjä. Suomalaiset ovat eräs pienimmistä kansoista ja roduista. Meiltä löytyy vielä alkuperäisiä eurooppalaisia eli blondeja. Jääkausi tappoi tummat ja tyhmät . DNA tutkimusten mukaan alle 10 000 blondia selvisi luonnonvalinnasta Välimeren laaksoissa. Vasta Rooman rappio teki nykyiset latinot. Kanarian alkuasukkaat olivat samaa sukua eli blondeja. Eivät osanneet purjehtia eli tulleet aikanaan jäätä pitkin. Farao Ramses II oli punatukkainen. DNA tutkimusten mukan europidi. Muinaiset kreikkalaiset olivat blondeja. Älyn jättiläiset. Eivät nykyisiä latinoja.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat