Koronarokotekehittely perustuu tieteelliseen petokseen; odotettavissa katastrofaaliset seuraukset

Koronarokote yritetään saada ruiskutettua kaikkien ihmisten kehoon. Rokotteen ottamista painostetaan jatkossa siten, että matkailussa voidaan vaatia todistus koronarokotteen ottamisesta. Tähän tähtääviä toimenpiteitä valmistellaan parhaillaan Maailman terveysjärjestössä, ilmoittaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylilääkärin  Hanna Nohynek. 

Tämä on epäsuoraa pakottamista siitä huolimatta, että oletettu rokotesuoja kestää vain puolivuotta, jos sitäkään. 

Lausuntoja: Hanna Nohynek

– Jos katsoo kuoleman näkökulmasta, kausi-influenssa on vaarallisempi kuin korona. Influenssaan kuolee joka vuosi arvioilta 500-2000 ihmistä.

Näin pohtii ylilääkäri Hanna Nohynek Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL), joka on itsekin sairastanut koronan.

_ _ _

– Puhutaan pitkästä koronasta eli taudista, jolla on pitkään haittavaikutuksia myös keski-ikäisillä ja nuorilla, Nohynek sanoo.

– Tästä näkökulmasta katsottuna korona on vakavampi tauti kuin kausi-influenssa.

Koronarokotteen ottamisen riskit:

– voit rokotteen ottamisen vuoksi tartuttaa koronaa muihin

– voit rokotteen ottamisesta huolimatta sairastua koronaan

– voit saada vakavan/vakavia vaurioita rokotteesta

Koronarokotteen ottamatta jättämisen riskit:

– voit sairastua koronaan.

”Koronapandemia” rokotuksineen, pakotteineen ja rajoitteineen kertovat vallasta ja hallinnasta negatiivisen globaalin eliitin hyväksi.

Esipuhe 

Nykyisin ihmisiä ei enää kiinnosta se mikä on totuus, vaan yleensä ihmiset luottavat sokeasti auktoriteetteihin, joiden sanomaa papukaijamaisesti valtamediat rummuttavat. Tämä on korostunut ennen muuta  koronatilanteessa, jossa lääkärit noudattavat sokeasti ylempien viranomaisten, tai terveysterroristien WHO:n ja THL:n suosituksia, eivätkä ajattele järjellään riippumattomien tutkimuksien perusteella. 

Suomalaiset oli jo ennen kuin ”pandemian” alkoi ainakin 80-prosenttisesti immuuneja koronavirukselle, joten kaikki pelottelu koronaviruksesta sekä siihen ”hyvin vakavasti” sairastumisesta ovat koko ajan myös  Suomessa olleet aiheettomia, ja koronahysteria sulkutiloineen on palvellut vain negatiivista globalisaatiota ajavan eliitin intressejä. Yllä todettua vahvistaa se, että taannoin ennakkojulkaistussa saksalaistutkimuksessa havaittiin, että jopa kahdeksalla kymmenestä voi olla valmiiksi jonkinasteista T-soluihin perustuvaa immuniteettia koronavirukselle. Immuniteetti oli seurausta tavallisista flunssaviruksista eli laumaimmuniteetti on syntynyt aiemmista koronavirusinfektioista, jotka ovat siis flunssaviruksia. Koronavirus torjutaan tässä tapauksessa T-solujen avulla. Koronarokotteita ei siis tarvita. 

Myös Suomessa “korona pandemia” ja sen avulla luotu hysteria sulkutiloineen on täydellistä huijaamista, mitä maailmanvaltaan pyrkivä juutalainen eliitti1,2 käyttää nyt hyödykseen (Reuters );(Hänsel 2020). 

Luonnollisesti koronatartuntoja on ollut ja siihen on kuollut ihmisiä, mutta pääsääntöisesti menehtyneet ovat olleet sairaita tai vanhuksia, jotka ovat jo olleet valmiina haudan partaalla. Mitään yhteiskunnan sulkemista ja poikkeustiloja ei tarvita, riittää, kun huolehditaan erikoisesti riskiryhmäläisistä. 

Koronarokote voi tuhota elämänne, ja perheenne elämän, kuten monille kävi saatuaan  sikainfluenssarokotteen.  

Älkää ottako koronarokotetta ja varoittakaa myös muita sitä ottamasta. Koronarokote voi tuhota elämänne ja läheistenne elämän.a 

____________________________________________________

a) Tohtorit Wodarg ja Yeadon vaativat vapaaehtoisten terveyden ja hengen suojelemiseksi, että näitä tutkimuksia ei pitäisi jatkaa, ennen kuin ne ovat suunniteltu sellaisiksi, että ne huomioivat merkittävät turvallisuuskysymykset, joita esittävät karttuva joukko tunnustettuja rokotetta ja sen tutkimustapaa vastustavia tiedemiehiä (Wodarg 2020 ja Yeadon 2020). Lisäksi on ohessa puhe, jonka esittää tri Roger Hodkinson 2020.

Miksi rokotuksiin “pakotetaan”? 

Koska koronarokotuksiin halutaan vähitellen ”pakottaa” ihmisiä, liittyy rokotuksiin silloin paljon muutakin kuin covid –19 leviämisen ehkäiseminen. Rokotusten kautta meihin voidaan ruiskuttaa arvaamatonta geneettistä materiaalia, meihin voidaan piikittää nanoteknologia, jolloin olisimme absoluuttisessa  valvonnassa. Ihmiskunta olisi juutalaiseneliitin kauko-ohjattavia orjia (Hänsel 2020).  Huomattava on, että eliitti ei rokotuta itseään samoilla aineilla kuin yleensä kansaa rokotetaan, tai ei rokotuta ensinkään. 

Sanoimme, että ihmiskunta olisi juutalaiseneliitin kauko-ohjattavia orjia. Tämä ei ole mitään salaliittoteoriaa, vaan hyvin valitettava tosiasia. 

Rokotuksissa, niihin liittyvissä pakkotoimissa ja koronaan liittyvissä sulkutiloissa on ensisijaisesti kysymys vallasta ja hallinnasta negatiivisen globaalin eliitin hyväksi. Tämä on tiivis vastaus yllä olevaan otsikkoon. 

Selvitämme ohessa muutamalla rivillä kyseistä negatiivisen globaalin eliitin funktiota: 

Tohtori Rudolf Hänsel kirjoittaa Globalresearch –sivustolla, että globaalilla eliitillä näyttäisi olevan viimeinen ponnistus totaalisen maailmanvallan saavuttamiseksi.  

Hänselin mukaan yllä esitettyihin kauhuskenaarioihin tähtääviä suunnitelmia ja hankkeita ovat aktivoineet Yhdysvaltojen entinen puolustusministeri kasaarijuutalainen Henry Kissinger ja yllä mainittu sionisti Bill Gates. Kissingerillä ja Bill ja Melinda Gates -säätiöllä vaikuttaa siis olevan samansuuntainen tavoite.  

Henry Kissinger.

Bill ja Melinda Gatesin säätiö on sponsoroinut 250 miljoonaa dollaria koronaviruksen vastaiseen työhön, esimerkiksi diagnostiikka- ja rokotekehitykseen.  

Koronarokotuksen valmistavan Moderna-yhtiön yksi merkittävä tukija ja yhteistyökumppani on juuri Bill ja Melinda säätiö. Gatesin säätiöllä on ollut sopimus Astra Zeneca  lääkeyhtiön kanssa, ja säätiöllä on osakkeita myös esimerkiksi osakkeita lääkeyrityksistä  Merck  ja Pfizer  -lääkeyritysten kanssa, mitkä hyötyvät  rokoteprojekteista ja -tutkimuksesta.  

Muutenkin Gatesilla on kattava vaikutus Maailman terveysjärjestössä (WHO) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa (THL). Bill Gates on WHO:n merkittävä rahoittaja, ja siten hänen säätiönsä pystyy esimerkiksi vaikuttamaan välillisesti siihen millaisia rokotuksia lapsille annetaan paikallisissa neuvoloissa. 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen covid –19 rokotteen  perustelut sen sijaan ovat: 

Rokottamista pidetään tehokkaana ja turvallisena tapana torjua infektiotauteja. Rokotteen katsotaan suojaavan sekä rokotteen saanutta henkilöä, että epäsuorasti myös muita ihmisiä vähentämällä taudinaiheuttajien leviämistä väestössä. Kun tautia ei esiinny lähiympäristössä ja sille alttiita ihmisiä on vähän, tauti ei myöskään pääse leviämään niin helposti. Myös on arvioitu, että rokotuksilla saatavan laumasuojan ansiosta rokotetut itse saavat suojan epäsuorana vaikutuksena ja rokotukset silloin myös suojaisivat niitä ryhmiä joita ei esimerkiksi iän tai sairauden takia voida rokottaa. 

Pfizer & Biontechin koronarokote perustuu tieteelliseen petokseen; terveydelliset uhat ovat hirvittävät 

Tohtori Michael Yeadon on entinen Pfizer-johtaja ja johtava tutkija on esittänyt todisteita, joiden mukaan koronavirusrokotteen 2020 kilpailuttamisessa on esiintynyt tieteellistäpetosta. Tavoitteena on ollut virkakoneiston hyväksyntä menettelyn nopeuttaminen, missä Pfizer on hylännyt kaiken tieteellisen rehellisyyden. 

Tutkimukset uudesta mRNA injektiosta perustuvat väärään diagnostiikkaan, jossa on manipuloitu informaatiota ja salattu lyhyen sekä pitkän aikavälin haittavaikutukset rokotteesta. 

Rokote sisältää piikkiproteiniin nimeltään syncytin-1, joka on oleellinen istukan muodostumisessa. Jos rokote toimii niin, että kehitämme immuunireaktion tätä proteiinia vastaan, opetamme naisen kehoa hyökkäämään myös syncytin-1 -proteiinia vastaan. Tämä voisi johtaa naisen hedelmättömyyteen määräämättömäksi ajaksi. 

Michael Yeadon ja keuhkosairausspesialisti sekä entinen terveysministeriön johtaja tri Wolfgang Wodarg toimittivat 1.12.2020 vetoomuksen Euroopan lääkeyhdistykselle – (European Medicine Agency), joka on vastuussa lääkkeiden hyväksymisestä EU-alueella. Siinä pyydettiin välittömästi keskeyttämään SARS-COV-2 -rokotteiden tutkimus, erityisesti BioNtech/Pfizer BNT162b-rokotteen tapauksessa (EudraCT-numero 2020-002641-42).  

Wodarg ja Yeadon vaativat vapaaehtoisten terveyden ja hengen suojelemiseksi, että näitä tutkimuksia ei pitäisi jatkaa, ennen kuin ne ovat suunniteltu sellaisiksi, että ne huomioivat merkittävät turvallisuuskysymykset, joita esittävät karttuva joukko tunnustettuja rokotetta ja sen tutkimustapaa vastustavia tiedemiehiä. 

Vetoomuksen laatijat vaativat myös, että PCR-testin tunnetusta epätarkkuudesta johtuen sen sijaan pitäisi käyttää niin kutsuttua Sanger-sekvenssointia. Tämä on ainoa menetelmä muodostaa luotettavia näkemyksiä Covid-19 -rokotteen tehokkuudesta. Johtuen monien erilaisten PCR-testien hyvin vaihtelevasta laadusta, sen enempää sairauden riskiä kuin mahdollista rokotteesta saatavaa hyötyä ei voida määritellä riittävällä varmuudella. Jo tämän vuoksi rokotteen testaaminen ihmisillä on epäeettistä. 

Jäljempänä on esitetty referaatti Vapaudenpuolesta –sivulta

Wodarg ja Yeadon vaativat myös, että esimerkiksi eläinkokeiden kautta eliminoidaan jo aikaisemmista tutkimuksista tunnetut rikitekijät, jotka johtuvat osittain koronavirusten luonteesta. Nämä huolenaiheet koskevat erityisesti seuraavia huomioita: 

 • Vaaratekijänä  myös on, että ihmisen saadessa rokotteen koronavirusta vastaan, ja sitten myöhemmin kohtaakin villin koronaviruksen, jota vastaan hän oli saanut rokotteen, hänessä voi tapahtua sairauden nopeutuminen (pathogen priming). Tämä tarkoittaisi autoimmuunitiloja eli elimistö alkaa sotia itseään vastaan, koska koronavirusproteiinikomponenttien ja ihmisen proteiinikomponenttien välillä on molekylaarista samankaltaisuutta. 

Toinen rokotettuja myöhemmin uhkaava tila on ”vasta-aineriippuvainen voimistuminen” (antibody-dependent enhancement, ADE). Osa rokotteen itseään vastaan synnyttämistä vasta-aineista saattaakin toimia tien raivaajina villeille viruksille, jotka ujuttautuvat solujen sisään, jolloin syntyy hyvin vakava tauti sekä elinvaurioita.  

Pfizerin rokotetta valmistellaan. Kuva: Aandy Stenning/AFP.
 • Rokotusten odotetaan muodostavan vasta-aineita Koronaviruksen (SARS-COV-2) piikkiproteiineja vastaan. Näihin sisältyy myös syncytin-proteiineja, jotka ovat välttämättömiä ihmisen, ja myös muiden nisäkkäiden  istukan muodostumisessa. On eliminoitava se mahdollisuus täydellisesti, että (SARS-COV-2) -rokote aiheuttaa immuunireaktion syncytin-ykköstä vastaan; muussa tapauksessa se voisi johtaa rajaamattoman kestoiseen rokotettujen naisten hedelmättömyyteen.   
 • Biontech & Pfizerin mRNA-rokotteet sisältävät polyetyleeniglykoolia (PEG) ja 70 prosenttia ihmisistä kehittää vasta-aineita tätä ainetta vastaan. Tämä tarkoittaa sitä, että monet ihmiset voivat kehittää allergisen ja mahdollisesti hengenvaarallisen  reaktion rokotteeseen. 
 • Tutkimuksen aivan liian lyhyt kesto ei tarjoa realistista arvioita pitkäaikaisista vaikutuksista. Kuten sikainfluenssarokotteen aiheuttamien narkolepsiatapausten kohdalla, miljoonat terveet ihmiset altistettaisiin kohtuuttomalle riskille, jos rokotteen käyttöönotolle annettaisiin hätätilanteessa poikkeuslupa ja sitä seuraisivat rokotteen pitkäaikaisvaikutukset. Tästä huolimatta Biontech ja Pfizer on hakenut tällaista lupaa 1. joulukuuta 2020 alkaen. Kyseinen lupa myönnettiin Englannissa, jossa rokotukset alkoivat 8.12.2020. 

AVUNPYYNTÖ: Tohtorit Wodarg ja Yeadon pyytävät mahdollisimman monia Euroopan unioni maiden kansalaisia allekirjoittamaan heidän hakemuksensa ja lähettämään sen Euroopan lääkeyhdistykselle (EMA). 

Lisähuomiot:  

Ilmeisesti syncytin-1-proteiinia on myös spermassa, joten rokote saattaa johtaa myös miesten sterilisaatioon: https://www.researchgate.net/publication/261257414_Syncytin-1_and_its_receptor_is_present_in_human_gametes 

Viittauksia 

”The Catholic Answer to Vaccines” artikkelin mukaan BionTech-Pfizerin RNA-rokotetta kehitettäessä ei käytetty abortoitujen sikiöiden soluja eikä kudosta. Mutta rokotetta testattaessa käytettiin HEK-293 solulinjaa, joka on alkujaan, vuodelta 1973, peräisin abortoidulta sikiöltä. Tällaisia solulinjoja ei tarvita rokotteen nykyisessä tuotannossa. Näin ollen Modernan mRNA-1273-rokotetta kehitettäessä ja testattaessa käytettiin abortoitujen sikiöiden solulinjoja. Artikkelin mukaan rokotteen tuotanto ei tarvitse abortoituja sikiösolulinjoja. 

AstraZenecan AZD1222-rokoteen tuottamiseen tarvitaan HEK-293 aborttisolulinjaa, jota käytettiin myös rokotteen kehittelyssä sekä testaamisessa. Johnson & Johnsonin JNJ-78436735-rokote tarvitsee tuotantoonsa PER.c6 aborttisolulinjaa. Tämä solulinja on peräisin vuonna 1985 abortoidulta sikiöltä. 

Lääketieteellisten ongelmien kannalta katsottuna koronarokotekysymys on ongelmallinen. Maayan Jaffe-Hoffman toteaa artikkelissaan ”Hadassah research head raises questions about mRNA vaccine safety” The Jerusalem Post -julkaisussa 1.12.2020, että BionTech-Pfizerin ja Modernan rokotteiden tehosta, riskeistä ja sivuvaikutuksista ei ole kovin paljon eikä pitkäaikaisesti tietoa. Artikkelissa muistutetaan myös siitä, että RNA-rokotteet ovat joka tapauksessa mekanismiltaan täysin uusia, eikä niitä ole ihmisille aiemmin kokeiltu. Tähän tosiasiaan nähden rokotteiden erittäin lyhyt kehittely- ja testausaika muodostaa suuren ongelman. 

Lopuksi 

Lopuksi on ehdottomasti huomautettava, että henkilön saadessa kehoonsa koronarokotteen, ja mikäli hänelle ilmaantuu siitä vaikeita komplikaatioita, kuten sikainfluenssarokotteesta saatiin, on hän kaikesta itse vastuussa. Hän ei silloin saa mitään vahingonkorvauksia lääkeyhtiöltä, ja tuskin sairauskorvauksia edes Kelalta. Älkää ottako koronarokotetta ja varoittakaa myös muita sitä ottamasta. Koronarokote voi tuhota elämänne ja läheistenne elämän.a 

Markku Juutinen 

 

Lähteet 

MTV-uutiset (7.12.2020). WHO harkitsee koronarokotetodistusta matkustajille – ilman todistusta ei saisi matkustaa. Saatavina: 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/who-harkitsee-koronarokotetodistusta-matkustajille-ilman-todistusta-ei-saisi-matkustaa/8005716#gs.nqx9gi

B & M Gates foundation. Press Room. Saatavina:  https://www.gatesfoundation.org/Media-Center/Press-Releases/2020/04/Gates-Foundation-Expands-Commitment-to-COVID-19-Response-Calls-for-International-Collaboration  

Reuters: https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000003687701.html  

Rudolf Hänsel (10.4.2020). Global Research. The “Secret Agenda” of the So-called Elite. Saatavina: https://www.globalresearch.ca/reflections-secret-agenda-elite-role-us-citizens/5709112   

THL. (22.11.2019). INFEKTIOTAUDIT JA ROKOTUKSETMiksi rokotuksia tarvitaa. Saatavina: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/tietoa-rokotuksista/miksi-rokotuksia-tarvitaan- 

The Truh Seeker (11.12.2020). Pfizer’s vaccine studies are based on FRAUD and put lives in danger, warns former Pfizer vice president. Saatavina: 

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=222696

(a)Tyler Durden (6.12.2020). Zero Hedge. EX-PFIZER EXEC DEMANDS EU HALT COVID-19 VACCINE STUDIES OVER ’INDEFINITE INFERTILITY’ AND OTHER HEALTH CONCERNS. Saatavina: 

https://www.zerohedge.com/medical/ex-pfizer-exec-demands-eu-halt-covid-19-vaccine-studies-over-indefinite-infertility-and

Research Gate (1.4.2014). Syncytin-1 and its receptor is present in human gametes. Saatavina: https://www.researchgate.net/publication/261257414_Syncytin-1_and_its_receptor_is_present_in_human_gametes  

My Catholiv Doctor (12/2020). Saatavinan: https://mycatholicdoctor.com/our-services/vaccines/  

Leah hickman (11/30/-20). World. What pro-lifers should know about COVID-19 vaccines. Saatavina: https://world.wng.org/content/what_pro_lifers_should_know_about_covid_19_vaccines  

Maay Jaffe-Hoffman (1.12.2020). The Jerusalem Post. Hadassah research head raises questions about mRNA vaccine safety. Saatavina: https://www.jpost.com/health-science/hadassah-research-head-raises-questions-about-mrna-vaccine-safety-650803  

……………. 

1. Michael Collins Piper (2004; 2009) The New Jerusalem: Zionist Power in America (2004) ja The New Babylon: Those Who Reign Supreme (2009). 

2. Islam Radio: http://islam-radio.net/    

Muita tiedostoja: 

a) https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgxwKjwvBHgttCDqjbHxMqGgbkflV?projector=1&messagePartId=0.1

(a) https://2020news.de/en/dr-wodarg-and-dr-yeadon-request-a-stop-of-all-corona-vaccination-studies-and-call-for-co-signing-the-petition/

NaturalNews.com 

PubMed.NCBI.NLM.NIH.gov 

Journals.Plos.org 

38 kommenttia

 1. Kauhistuttavaa tietoa rokotteista;

  ”Jokainen rokote aiheuttaa aivotulehduksen, joka tuhoaa aivosoluja (G.Buchwald). Vaikutukset voivat olla lieviä , tuhoisia ja kaikkea siltä väliltä. Geneettiset muutokset ovat mahdollisia. Lääkäri John Down kertoi vuonna 1866 mongolin näköisistä lapsista, joita oli alkanut syntyä 1796 aloitettujen isorokkorokotusten mukana. Saksassa ensimmäinen Down-lapsi syntyi 1922. Down-syndrooma on ehkä ensimmäinen rokotusten aiheuttama synnynnäinen sairaus. ”

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/elinahytonen/158249-suzanne-humphries-ja-vaikeneva-suomi/

  Plusääni(15)Miinusääni(3)
 2. Magneettimedia voisi minua kyvykkäämpänä tehdä kunnon selvityksen WHO:n ja THL:n kytköksistä lääketeollisuuteen? Tässä jotain mitä itse löysin…

  WHO on Maailman terveysjärjestö, jonka toimintaa rahoittavat myös yksityiset yritykset, joiden edustajat istuvat WHO:n eri elimissä (kuten pandemianeuvoja jakeleva SAGE) ohjaamassa maailman maiden toimintaa terveyttä ja pandemioita koskevissa asioissa. WHO:n rahoittajina on siis joukko voittoa tavoittelevia lääke-, rokotevalmistaja- ja teknologiayrityksiä edistämässä rokotteiden käyttöä globaalisti.
  Tunnetko Sinä luottavasi siihen, että tämä joukko — joiden toiminnan vuoksi seilaamme kriisistä kriisiin ja elämme epävarmuuksissa — toimii vain Sinun ja läheistesi etu sydämellään?
  https://swprs.org/facts-about-covid-19/

  Modern Ghana -sivuston kuvituskuva WHO:n rahoittajista vuonna 2017
  https://cdn.modernghana.com/thumb/XGltYWdlc1xjb250ZW50XDIxNDIwMTk1MDEyOF8wZjcyeWxreHdzX3BoYXJtYTJiY29udmVydGVkMmIxLmpwZ3w3NzB8MTIvMTQvMjAyMA==.jpg
  https://www.modernghana.com/news/915838/why-the-world-health-organization-treats-bill-gate.html

  Jäsenvaltioiden ohella WHO:n rahoituksesta iso osa tulee yrityksiltä (kuten Nestlé, Pepsico, Coca-Cola, Sanofi-Aventis, Sanofi-Pasteur, GlaxoSmithKline, Exxon, Rio Tinto, Pzifer, Merck, Novartis jne), joista yksikään ei ole hyvämaineinen, mitä tulee ihmisoikeuksiin ja ympäristönsuojeluun, sekä rokotusten puolesta intoilevilta säätiöiltä kuten Bill & Melinda Gates Foundation. Gatesin säätiön, kansalaisjärjestöjen, yritysten ja jäsenvaltioiden maksuosuuden on arvioitu lähentelevän 80 prosenttia. Toiminnan rahoittaminen antaa näille tahoille suunnattomasti valtaa WHO:n toimintaan. Kiusaus –- ja mahdollisuus –- käyttää WHO:ta omien bisnesten edistämiseen on suuri.

  Että kun me kuunnellaan sitä THL:n ja WHO:n asiantuntemusta, niin pitäisi sisäistää, että se tieto ei ole aivan neutraalia. Se on lääkkeiden ”tiedettä.”
  Kun WHO julistaa pandemian, se on kuin Prisman Tuplabonus-viikot. Rokotevalmistajien mainoskampanjaa vain.
  (Lisäys 26.7.2020 klo 10:46 Vapaaehtoiset lahjoitukset yrityksiltä, säätiöiltä ja vastaavilta tahoilta muodostavat noin 80% WHO:n budjetista. Vuonna 2018 WHO otti yli 70 miljoonaa dollaria suoraan lääkeyhtiöiltä (myöhempää dataa ei ole saatavilla), joista Gatesin säätiö omistaa osuuksia, suoraan Gatesin säätiöltä 237,8 miljoonaa dollaria sekä Gatesin säätiön rahoittamalta GAVIlta 158,5 miljoonaa dollaria. Kaiken kaikkiaan Gatesilta WHO:lle eri reittejä tuleva rahoitus tehnee Gatesista WHO:n suurimman rahoittajan Yhdysvaltain lakkautettua WHOn rahoituksen. Raha on korvamerkittyä, joten rahoittaja päättää rahojen käytöstä, ei WHO. WHOn pandemia-asiantuntijaryhmän, SAGEn jäsenistä puolet on ilmoittanut Gatesin säätiön ”mahdollisena eturistiriitakytköksenä”.)

  lähde:
  https://vastavalkea.fi/2020/04/08/who-suunnittelee-rahoittajineen-digitaalista-id2020-identiteettia/

  Ohessa pari jännää detailjia THL:n rahoitusesta,
  https://cdn.discordapp.com/attachments/761663287061774337/787461183573196830/unknown.png

  Sikainfluenssapiikki oli GlaxoSmithKlinen (GSK) valmistama ja sekin on yksi THL:n rahoittajista. Mikä sattuma !

  Tietoa THL:n rahoittajista lisää seuraavassa kommentissani…. koska youtube sensuroi juuri erään tärkeän videon, jossa olisi ollut lisätietoja.

  jatkuu…

  Plusääni(21)Miinusääni(2)
 3. Hyvä kirjoitus, kiitos.

  Kyllä, yhteisen avovankilamme lähihorisontissa häämöttää valintatilanteita. Myrkkypiikki vs. pienempi selli ja kulkuoikeuksien rajoitus. Pistetäänkö joulupakettiin ruttoa vaiko koleraa?

  Moraalikompassini pyörii hyrrää. Väärinhän noista on molemmat. Nöyrrytään ja tarkastetaan voimassaolevasta ohjesäännöstä. Kyllä.. asiasta mainitaan. Luulisin. Heti ensimmäinen käsky. Tarkennusta kohdassa Matt 4:10. On aika vinksahtanut käsitys, että isoimmilla (tai meillä pienemmilläkään) rikollisilla olisi OIKEUS laatia vankilaan oma laki ja komentohierarkia, omine mielipuolisine sääntöineen ja kulkurajoitteineen.

  Pajan tuotokset kun muistuttavat seppää. Uusin hehkuva kekälepökäle poltteleekin nyt hyppysissämme. Vankikohtaisella tasolla, aiheuttanee paljon koetilanteita. Heissä sitten katsotaan, ketä kukin kumartaa. Kiusaukseksi kai tuota joskus muinoin kutsuttiin. Omin voimin noista kokeista ei selviä meistä yksikään.

  Kasvatuslaitoksemme suurempana sielunhoidollisena ojennustavoitteena.. epäilisin olevan jotain tällaista: ”olet alamittainen. et kykene päättämään omista asioistasi. saati muiden. luota suurempaan viisauteen. opi ja kasva.”. Tähän asti havaitun perusteella, arviosta ei voi olla eri mieltä. Kova koulu.

  Näin pienrikollisen mielipiteenä.

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
 4. SYNTYVYYDEN SÄÄNNÖSTELY VAI MAAILMANVALTA?
  Varmuudella ei voi vielä sanoa, kummasta on kysymys tai kummastakin. Bill Gates on vankka syntyvyyden säännöstelyn kannattaja, mutta hän on myös Siionin Viisaitten jäsen. Koronarokote mahdollistaa, että naisen hedelmöitys ei onnistu ja siten Gatesin tavoite ”7 miljardin ihmisen rokottamisesta” johtaisi radikaaliin väestön vähenemiseen maapallolla. Toisaalta emme tiedä varmuudella, mitä aineita rokotusannokseen laitetaan itse rokotteen lisäksi. Salaisissa laboratorioissa (joista vaarallisimmat Israelissa) on voitu kehittää aineita, joilla voidaan muuttaa ihmisen genomia tai valmistaa nanoteknologiaa, jolla voitaisiin ulkoisesti kontrolloida ihmistä. Tällainen tieto on salaista, josta emme tiedä mitään. Mutta tiedämme, että Bill Gatesilla on vaikutusvaltaa WHO:ssa ja useissa rokotevalmistajissa. Rokotebisnes on myös todistettu rikolliseksi toiminnaksi, joten siltä voi odottaa mitä tahansa. Yksi asia on kuitenkin varma. Propagandaa, joka saa hallitukset määräämään sulkutiloja, kasvomaskien käyttöä ja turvavälejä sekä ihmiset suostumaan koronarokotuksiin, ei voi niin onnistuneesti toteuttaa muut kuin Siionin Viisaat, jotka pystyivät toteuttamaan myös holokaustihuijauksen. Heillä on hallussaan tiedotusvälineet, vapaamuurarijärjestö ja rahaa lahjoa ei-juutalaista eliittiä. Joka tapauksessa koronahuijaus on maailmanhistoriallinen tapahtuma negatiivisessa merkityksessä: yksi historian suurimpia rikoksia. Koronarokotus uhkaa miljoonien ihmisten henkeä ja terveyttä, joten sitä tulee jokaisen ajattelevan ihmisen täysin voimin vastustaa.
  ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://worlddoctorsalliance.com/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(18)Miinusääni(2)
   1. COVID-19 Un-Explained
    LARRY ROMANOFF • DECEMBER 14, 2020
    Ennen tämän kriisin päättymistä toinen puoli jäljellä olevasta amerikkalaisesta keskiluokasta katoaa, eikä sitä voida koskaan palauttaa. Amerikkalaisten on uskottava johtajiinsa, jotka kertovat heille, että elämä ei koskaan palaa normaaliksi. Se ei palaa.

    COVID-19: n osalta olen täysin vakuuttunut siitä, että joku osa Yhdysvaltain hallitusta, joka ehkä toimii itsenäisesti Syvän valtion (DeepState) puolesta, loi ja tarkoituksellisesti vapautti koronaviruksen maailmalle. Kaiken mitä tiedän, vaihtoehto luonnolliselle purkaukselle on melkein mahdoton.
    Vielä on uusia tietoja, jotka pääsevät leviämään, ja toivon, että löydämme riittävästi todisteita perustellaksemme kansainvälisen rikostuomioistuimen selvittämään kaikki tosiasiat ja ehkä poistamaan osan vahingoista. Vastuussa olevat pakenevat, kuten aina.
    https://www.unz.com/lromanoff/covid-19-un-explained/

    Plusääni(9)Miinusääni(1)
 5. Robert F. Kennedy Jr. syöpäisistä rokotteista, osa 1

  Synteettisesti valmistetuissa RNA-koronarokotteissa (Pfizerin-BioNTechin ja Modernan ”geenihoidoissa”) ei ole syöpäsoluja (tai sikiösoluja tai DNA:ta), mutta yhdistelmä- eli fragmenttikoronarokotteissa voi olla (AstraZeneca-Oxford, Johnson & Johnson, GlaxoSmithKline-Sanofi). ”Fragmenttirokote” tarkoittaa, että siinä käytetään osaa (fragmenttia) viruksesta. AstraZeneca-Oxfordin rokote on simpanssin adenovirus + koronaviruksen piikkiproteiini, Johnson & Johnsonin rokote on ihmisen adenovirus + koronaviruksen piikkiproteiini ja GlaxoSmithKlinen-Sanofin rokote on yhdistelmäpiikkiproteiiniantigeeni. AstraZenecan ja J & J:n rokotteissa adenovirus on väline, jonka avulla piikkiproteiini saadaan kuljetettua solun sisään. Adenoviruksen epäillään lisäävän alttiutta HIV-infektiolle. GlaxoSmithKlinen rokotteessa on tehosteaineena sama adjuvantti AS03, joka H1N1-rokotteissa aiemmin linkittyi narkolepsiaan ja katapleksiaan. AS03:ssa on myös polysorbaatti 80:tä, joka rikkoo aivoja suojaavan veri-aivoesteen.

  Käyn läpi sivuston ”Children’s Health Defense” artikkelia ”Sausage Making at FDA: How Human Cancer Cells Got Into Vaccines” (julk. 10.12.2020; kirjoittaja Robert F. Kennedy, Jr.), jossa kerrotaan, kuinka ihmisen syöpäsolut pääsivät rokotteisiin,

  https://childrenshealthdefense.org/defender/fda-cancer-cells-in-vaccines/

  Artikkelin otsikossa oleva FDA on USA:n elintarvike- ja lääkehallitus. Alla mainittava VRBPAC (Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee) on FDA:n komitea, joka lisensoi (hyväksyy) uusia rokotteita, jos ne todetaan turvallisiksi ja tehokkaiksi.

  Robert F. Kennedy Jr. aloittaa artikkelinsa toteamalla lyhyesti, että eräässä vuonna 2012 pidetyssä kokouksessa FDA päätti äänestyspäätöksellä sallia ihmisen sikiösolujen ja aikuisen ihmisen tuumorisolujen käytön rokotteissa huolimatta siitä, että se tunnusti monet riskit, mukaan lukien sen, että rokotteen saajat saattavat myöhemmin saada syövän.

  Sitten hän siirtyy nykyhetkeen:

  Musertavat turvallisuustutkimukset Pfizerin äskeisessä kliinisten kokeiden tulosten tiedotteessa ja ne vakavat (henkeä uhkaavat) allergiset reaktiot, jotka kiusasivat rokotteen käyttöönottoa Britanniassa, ovat saaneet hälytyskellot soimaan ja synnyttäneet yleistä huolta siitä, kuinka turvallisia yhtiöiden mRNA-rokotteet ovat (mRNA = messenger-RNA, lähetti-RNA). Anthony Fauci on kommentoinut Covid-rokotteisiin ja rokotteiden nopeutetun kehittämisen ohjelmaan kohdistuvaa kasvavaa skeptisyyttä (epäilyä) vakuuttaen yleisölle, että ”VRBPAC (ks. yllä) on johtavien asiantuntijoiden riippumaton paneeli”, jonka yleisö voi ehdottomasti luottaa varmistavan rokoteturvallisuuden.

  Kuinka luotettavasti VRBPAC tahtoo suojella meidän terveyttämme, siitä Kennedy ilmoittaa sitten tuovansa tietoomme ne ylimieliset, tietämättömät ja hämmästyttävän epäeettiset keskustelut v. 2012 pidetyssä VRBPAC:n kokouksessa, jossa panelistit yksimielisesti äänestivät sen puolesta, että ihmisen tuumorisolujen käyttö rokotteissa sallitaan. Hän kehottaa itse kutakin miettimään, voiko omaa terveyttä ja henkeä jättää näiden piittaamattomien huijareiden ja vastuuttomien klovnien käsiin.

  FDA siis sallii sekä ihmisen sikiösolut että aikuisen ihmisen tuumorisolut rokotteissa. Molempiin liittyy syöpäriski. Vaikka sekä Pfizer että Moderna testasivat mRNA-rokotteitaan sikiösoluja käyttäen, niiden valmiissa tuotteissa ei ole sikiösoluja, solujätettä eikä DNA:ta.

  Kuitenkin yhtiöiden dokumenttien mukaan Johnson & Johnsonin ja Altimmunen Covid-rokotteet on valmistettu ihmisen sikiösolujen linjassa PER-C6 ja siten lopulliset rokotetuotteet tulevat sisältämään solujätettä ja DNA-fragmentteja näistä soluista. Tutkijat kokosivat näitä solulinjoja erään v. 1985 abortoidun 18-viikkoisen ihmissikiön silmämunasta ja tekivät ne sitten kuolemattomiksi tekemällä ne syöpäisiksi.

  AstraZenecan, Cansinon, Gamayelan, Vaxartin, LongCommin ja Upittin rokotteet on valmistettu ihmisen sikiösolujen linjassa HEK-293 ja siten lopulliset rokotetuotteet tulevat sisältämään solujätettä ja DNA-fragmentteja HEK-293-solulinjasta. Tiedemiehet kokosivat tämän solulinjan erään v. 1973 laillisesti abortoidun naispuolisen hollantilaisen sikiön munuaisesta ja tekivät sitten solut kuolemattomiksi tekemällä ne syöpäisiksi.

  Normaalit primaariset solut, jotka eivät kykene kahdentumaan loputtomasti, lopulta kuolevat. Kuolemattomiksi tehdyt solulinjat ovat peräisin tunnetuista pahanlaatuisista syöpäsoluista, sellaisista kuin Henrietta Lacksilta (HeLa) saaduista tai niistä, jotka on luotu laboratorio-oloissa käyttämällä viruksen syöpägeenejä tai kemiallisia altistuksia, jotka kykenevät mutatoimaan normaaleja primaarisia soluja kuolemattomiksi tuumorisoluiksi.

  FDA:n 29.11.1999 päivätyn ”The Pink Sheetin” mukaan FDA on kahden vuosikymmenen ajan ollut täysin tietoinen niistä luontaisista riskeistä, jotka liittyvät kuolemattomien solulinjojen käyttöön rokotteiden kehittämisessä. FDA:n CBER:n (Biologisten tuotteiden arviointi- ja tutkimuskeskus) johtaja tri Peter Patriarca selitti, että jatkuvia solulinjoja käytetään niiden kyvyn vuoksi lisääntyä itsestään, mikä tekee niistä ihanteellisen alustan virusten kasvattamiselle; ”pahin asia, josta olemme huolissamme, on pahanlaatuisuus, koska joillakin näistä jatkuvista soluista on potentiaali kasvattaa tuumoreita laboratorioeläimissä.”

  Patriarca myönsi myös, että ”se teknologia, jolla näitä rokotteita valmistetaan, itse asiassa menee yli tieteen ja teknologian sen ymmärtämiseksi, kuinka nämä rokotteet toimivat, ja sen ennustamiseksi, kuinka ne tulevat toimimaan.” Tämä kaamea ”mustan laatikon” arvoitus, jota Patriarca kuvasi vuonna 1999, on vielä akuutimpi tänään, jolloin on polttava tarve kehittää Covid-rokotteita ennen kuin valmistajat ovat testanneet niitä eläimillä tai tehneet niillä pitkän ajan turvallisuustutkimuksia.

  Kutsumme rokotteita ”biologisiksi tuotteiksi”, koska rokotetiedemiehet ovat perinteisesti kasvattaneet antigeeninsä (immuunivasteen herättävät tuotteensa) biologisilla alustoilla – tavallisesti eläinkudoksissa. Kilpailevat yhtiöt viljelevät Covid-rokotteita erilaisilla eläinperäisillä patjoilla. Merckin ja IAVA:n Covid-rokotteet valmistetaan apinan soluissa ja siten sisältävät solujätettä ja DNA-fragmentteja apinoista lopullisessa tuotteessa. Sanofin, GlaxoSmithKlinen ja Novavaxin Covid-rokotteet valmistetaan hyönteissoluissa ja siten sisältävät hyönteisperäistä solujätettä ja DNA:ta lopullisissa tuotteissa.

  Kansanterveyden esitaistelijat kritisoivat eläinkudosten käyttämistä rokotteissa niiden riskien vuoksi, että ne sisältävät endogeenisia viruksia, mikrobeja ja parasiittejä ja ettei niillä ole tehty turvallisuustutkimuksia. Ensimmäisen kerran ihmisen sikiösoluja käytettiin rokotteissa noin 60 vuotta sitten, mutta käytäntö yleistyy koko ajan. Se oli aina kiistanalaista. Immunologit ovat kauan pitäneet abortoiduista ihmissikiöistä peräisin olevien solujen käyttämistä rokotteissa korkean riskin uhkapelinä, koska ihmisperäinen DNA-jäte tunkeutuu rokotettujen henkilöiden soluihin todennäköisemmin kuin hyönteisen tai apinan DNA.

  Tutkijat ja valvontaviranomaiset ovat yli 50 vuoden ajan olleet huolissaan siitä, että injektoitu DNA saattaa aiheuttaa syöpää. Tutkijatiedenainen tri Theresa Deisherin mukaan ihmissikiöistä peräisin olevilla alkuperäisillä (metyloitumattomilla) DNA-ketjuilla on kyky 1) aktivoida immuunireseptoreita, mikä voi johtaa autoimmuunihyökkäyksiin (hyökkäyksiin omia kudoksia vastaan) sellaisissa alttiissa henkilöissä, joilla on geneettistä taipumusta siihen, että heidän oma DNA:nsa on alimetyloitunutta, tai 2) liittyä soluihin, joissa ne voivat yhdistyä isännän DNA:han ja aiheuttaa mutaatioita. Valvojat ovat menneisyydessä ennustaneet, että todennäköisyys tämän tapahtumiseen olisi vähemmän kuin yksi biljoonasta. Kuitenkin varhaisissa geeniterapiatutkimuksissa siten todella tapahtui neljällä pojalla yhdeksästä, yhden heistä kuollessa tuon soluihin liittymisen aiheuttamaan leukemiaan.

  Tri Deisher kertoi Kennedylle: ”Tutkijat ovat kauan aikaa havainneet, että kun käytetty DNA menee soluun, se asettuu solussa sellaiseen kohtaan, joka on hyödyllinen sen säilymisen kannalta. Nämä kohdat voisivat olla sellaisia alueita, jotka todennäköisimmin tuottavat kauan eläviä syöpäsoluja.” FDA ei ole koskaan yrittänyt testata tämän käytännön turvallisuutta tai määrittää, liittyykö pehmytkudossyöpien epidemia ”rokotesukupolven” lapsilla syöpäisten sikiösolujen käyttöön rokotteissa. Mikä pahempaa, vuonna 2012 FDA näytti vihreää valoa rokoteyhtiöille käyttää aikuisista peräisin olevia syöpäisiä tuumorisoluja rokotteissa.

  FDA voimakkaan lääketeollisuuden työvälineenä

  Kennedy toteaa, että tässä yhteydessä on hyvä ymmärtää ne konfliktit ja se korruptio, jotka läpäisevät tämän roistomaisen hallintoelimen (FDA:n). Jotta voisimme koskaan kehittää turvallisia ja tehokkaita Covid-rokotteita, meidän on ensin lakattava ajattelemasta FDA:ta valvontaelimenä; se on tunnetusti korruptoituneen lääketeollisuuden työväline.

  Vuonna 2017 julkaistu Emory-yliopiston tutkimus ”Thick as Thieves? Big Pharma Wields Its Power with the Help of Government Regulation” (”Kuin paita ja peppu? Voimakas lääketeollisuus käyttää valtaansa hallituksen valvonnan avulla”) toteaa, että FDA:n byrokraatit toimivat ”valtuuttajina, tai mikä vielä pahempaa, he ovat osallisia kyseenalaisessa tai eettisesti epäterveessä toiminnassa sen johdosta, että heitä ajavat itsekkäät motiivit.” Laki vuodelta 1992, joka sallii lääkkeiden valmistajien ostaa nopeutettuja hyväksymisiä uusille tuotteilleen FDA:lta, on sementoinut valvontadynamiikan, joka on jo kaikkien ja kaikkialla läsnä olevien ”hallintoelinten kaappauksen” mekanismien korruptoima.

  Vuosien 2000 ja 2010 välillä lääkeyhtiöt maksoivat FDA:lle 3,4 miljardia dollaria saadakseen nopeita lääkkeiden hyväksymisiä. Nykyisin lääkeyhtiöt vastaavat 75%:sta FDA:n tieteellisten arvosteluiden (ProPublica) budjetista ja rahoittavat lähes 50% FDA:n vuosittaisesta kokonaisbudjetista PDUFA-maksujen kautta. Vastineeksi FDA yhä nopeammin hyväksyy kalliita lääkkeitä ja rokotteita, joilla on merkittäviä sivuvaikutuksia ja todistamattomia terveyshyötyjä.

  Kukaan FDA:ssa ei saa kunniaa noiden rahavirtojen hidastamisesta. Päinvastoin, FDA:n omien työntekijöiden mukaan lääkeyhtiöiden maksut vaikuttavat valvojiin niin, että he ovat ”taipuvaisia antamaan hyväksynnän.”

  Tri Michael Caromen mukaan (entinen USA:n sosiaali- ja terveysministeriön virkailija) ”valvojan ja valvotun teollisuuden sijaan meillä on nyt kumppanuus – – tuo suhde on kiepsauttanut FDA:n pois julkisen terveydenhuollon perspektiivistä teollisuusystävälliseen perspektiiviin.”

  Korruptoituneet rokotehyväksynnän paneelit

  Mutta niin korruptoitunut kuin FDA onkin, sen sisäiset paneelit, VRBPAC, jotka hyväksyvät uusia rokotteita, saavat muun FDA:n näyttämään sunnuntaikirkon huviretkeltä.

  Kun tri Fauci, Paul Offit, Peter Hotez ja Bill Gates kertovat, että ei ole syytä huoleen, koska FDA on ”varma valinta” rokoteturvallisuudelle, ja että lopullisen hyväksymispäätöksen tekee ”riippumaton asiantuntijapaneeli”, he puhuvat VRBPAC:sta. Mutta VRBPAC on kaukana ”riippumattomasta.” Se ei edes koostu yksinomaan valtion virkailijoista. Sen sijaan siellä on ulkopuolisia ”asiantuntijoita”, jotka ovat lähes kaikki lääketeollisuuden sisäpiiriläisiä.

  Kolmivuotisen tutkimuksen jälkeen vuonna 2003 USA:n kongressin valvontakomitea havaitsi, että VRBPAC oli täydellisesti rokoteteollisuuden hallinnassa.

  Kongressin tutkimuksen havaintojen mukaan VRBPAC:n ”riippumattomat” rokotepaneelin jäsenet omistavat usein rokotepatentteja yhdessä niiden lääkeyhtiöiden kanssa, joiden tuotteita he ovat arvioimassa. He ”omistavat osakkeita noissa rokoteyhtiöissä, saavat maksuja noista yhtiöistä tutkimuksesta ja maksetuista puheista. He toimivat konsultoivissa korkeissa ja voimakkaissa laiskanviroissa ja ottavat vastaan maksuja rokoteoikeudenkäyntien tarkkailemiseksi sekä rahoitusta heidän akateemisille osastoilleen.”

  Vuosina 2000-2003 suoritettu USA:n edustajainhuoneen hallinnon reformikomitean tutkimus VRBPAC:sta havaitsi, että 1) ”ylivoimaisella enemmistöllä jäsenistä, sekä äänestävistä jäsenistä että asiantuntijoista, on merkittäviä siteitä lääketeollisuuteen”, 2) ”FDA:n käyttämät eturistiriitoja koskevat säännöt ovat olleet heikkoja ja niiden noudattaminen velttoa, ja niille komitean jäsenille, joilla on merkittäviä siteitä lääkeyhtiöihin, on annettu poikkeuslupia osallistua komitean kokouksiin – – monissa tapauksissa merkittävien eturistiriitojen ei ole katsottu olevan ristiriitoja lainkaan.”

  Kongressin tutkijat antoivat tyypillisen esimerkin sellaisista taloudellisista kietoutumisista, jotka panivat VRBPAC:n lääketeollisuuden orjalliseen kontrolliin: 12.12.1997 pidetty VRBPAC:n kokous, jossa hyväksyttiin Wyethin, nykyisen Pfizerin (jonka RNA-koronarokote on nytkin hyväksytty nopeasti), rotavirusrokote Rotashield.

  Kongressin tutkijat kertoivat yksityiskohtaisesti komitean mukavasta nepotismista (suosimisesta virkoja täytettäessä) rokotevalmistajien kanssa, ja seuraavassa neljä esimerkkiä näistä eturistiriidoista tässä Wyethin tapauksessa:

  1. Esimerkiksi kolmella viidestä VRBPAC:n jäsenestä, jotka äänestivät rotavirusrokotteen hyväksymisen puolesta joulukuussa 1997, oli taloudellisia sidoksia lääkeyhtiöihin, jotka olivat kehittämässä tuon rokotteen versioita;

  2. Yhden (viidestä) äänestävän jäsenen työnantajalla oli 9,5 miljoonan dollarin sopimus rotavirusrokotteesta;

  3. Yksi (viidestä) äänestävä jäsen oli päätutkija Merckin saaman apurahan turvin kehitettävän rotavirusrokotteen kehittämisessä;

  4. Yksi (viidestä) äänestävä jäsen sai noin miljoona dollaria rokotevalmistajilta rokotteen kehittämistä varten.

  Kongressin tutkijat totesivat lopuksi: ”Kaiken kaikkiaan neljällä viidestä komitean jäsenestä oli eturistiriitoja, jotka vaativat poikkeuslupia, ja yksimielisesti he suosittelivat rokotteen hyväksymistä.”

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 6. Robert F. Kennedy Jr. syöpäisistä rokotteista, osa 2

  Ja nyt Kennedy käy käsiksi varsinaiseen ydinaiheeseen, FDA:n VRBPAC:n vuonna 2012 tekemään päätökseen sallia ihmisen sikiösolujen ja aikuisen ihmisen tuumorisolujen käyttö rokotteissa.

  USA:n sosiaali- ja terveysministeriö (HHS) myöntää, etteivät FDA:n ja CDC:n (CDC = USA:n tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus) komiteat, jotka tekevät sopimuksia uusista rokotteista ja arvioivat näitä rokotteita, ole historiassa koskaan käyttäneet ”todisteperusteista lääketiedettä.” Sen valaisemiseksi, mitä tämä tarkoittaa, tarvitsee vain lukea (alla) hämmästyttävät sitaatit siitä vuoden 2012 paneelista, joka ensimmäisenä hyväksyi aikuisen ihmisen syöpätuumorisolujen käytön rokotteissa.

  Näistä sitaateista näkyy se, mitä yleisön ei ole koskaan tarkoitus nähdä: USA:n liittovaltion rokotehyväksynnän kulissien takainen suhmurointi. Ne paljastavat, kuinka ”riippumattomat” ”varman valinnan” panelistit, joille on uskottu lastemme suojeleminen, tekivät valtavan merkityksellisiä päätöksiä, eivät todisteperusteisen tieteen pohjalta, vaan pelaamalla upporikasta ja rutiköyhää ja valitsemalla sellaisen, minkä he tiesivät olevan kauhistuttavan vaarallista yleisön terveydelle.

  Missä tahansa muussa yhteydessä nämä sitaatit olisivat todiste tuottamuksellisesta taposta. Kuvottava näkymä VRBPAC:n keskusteluista paljastaa FDA:n ”luotetut asiantuntijat” siksi, mitä he ovat: laboratoriotakkeihin pukeutuneita sadistisia poikia, jotka keskustelevat siipien poistamisesta kärpäsiltä. Me olemme kaikkia laboratoriorottia heidän korkeariskisessä ja koko väestöä koskevassa kokeessaan. FDA:n rokoteosastossa tuollainen vastuuntunnoton päätöksenteko on rutiininomaista.

  Vuonna 2012 useimmat elävistä viruksista tehdyt rokotteet olivat eläinkudoksesta, ja ajatus panna aikuisilta ”lahjoittajilta” saatuja potentiaalisesti syöpäisiä tuumorisoluja rokotteisiin oli vielä uskaliasta uhkapeliä. Tuolloin syyskuussa FDA:n VRBPAC-komitea kokoontui keskustelemaan tästä vaarallisesta uutuudesta. Tuosta kokouksesta esitetyt sitaatit, jotka näyttävät sidotut FDA:n virkailijat pohtimassa lääketeollisuuden juonittelijoiden tekemää ehdotusta sallia ihmisen syöpäsolujen (HeLa) käyttö eläinkudoksen sijaan rokotteiden valmistamisessa, ovat todiste piittaamattomasta rikollisesta toiminnasta.

  HeLa-solujen tiedetään hyvin aiheuttavan syöpää eläimissä, mutta voimakas lääketeollisuus tahtoi alentaa rokotteiden tuotantokustannuksia ja tämä metodi on halvempi ja nopeampi kuin eläinkudoksen käyttäminen viljelyalustana. Se itsestään selvä kysymys, saattaisivatko sellaiset rokotteet aiheuttaa syöpää rokotteiden saajissa, oli VRBPAC:n agendan kärjessä. Terveysviranomaiset ja rokotevalmistajat tunnustivat peittelemättä epävarmuutensa HeLa-syöpätuumorisoluista valmistettujen rokotteiden turvallisuuden suhteen, kun he äänestivät vaaralliseen korkeapanoksiseen uhkapeliin ryhtymisen puolesta, joka alentaisi rokotevalmistajien kustannuksia.

  Uskomatonta kyllä, FDA äänesti sen puolesta, että lääkeyhtiöiden sallitaan tuottaa rokotteita käyttämällä ihmisen soluja, käymättä läpi ainoatakaan tieteellistä tutkimusta sen määrittämiseksi, olisiko tulos turvallinen.

  Sitten Kennedy antaa listan kokouksen osanottajista (kahdeksan henkilöä), mutta en mene siihen. Kokouksen lausunnoista artikkeli täällä:

  https://wayback.archive-it.org/7993/20170113080339/http:/www.fda.gov/downloads/advisorycommittees/committeesmeetingmaterials/bloodvaccinesandotherbiologics/vaccinesandrelatedbiologicalproductsadvisorycommittee/ucm326830.pdf

  Siteerauksia kokouksesta:

  1. Lääketeollisuus tiesi, että heidän tuumoreita aiheuttavat rokotteensa saattaisivat aiheuttaa tuumoreita rokotteiden saajissa. Tri Philip Krause tunnusti nämä riskit, kun hän sanoi:

  ”Olemme todella tunnistaneet kolme päätekijää, jotka voisivat potentiaalisesti tuoda riskin tuumorista peräisin olevista soluista. Ja näihin kuuluvat solut itse – – ja jos ne olisivat tuumorista peräisin olevia soluja, sitten ehkä ne itse voisivat muodostaa tuumoreita rokotteen saajassa.”

  2. Hallituksen valvojat tunnustivat, että tuumorisolulinjat voivat aiheuttaa tuumoreita. Tri Doug Lowy tunnusti tämän, kun hän sanoi:

  ”Se, minkä ajattelen olevan kvalitatiivisesti erilaista tuumorisolulinjoissa, on se tosiasia, että ne voivat aiheuttaa tuumoreita.”

  3. FDA:n virkailijat tiesivät, että tuumoreita saattaisi ilmaantua vuosikymmeniä rokotuksen jälkeen. Tri James Cook tunnusti tämän, kun hän kommentoi:

  ”Mutta varmasti, jos tahdotaan käsitellä tätä kysymystä tuumorisolulinjoissa tehdyistä rokotteista koituvasta tuumoririskistä, sen on oltava vuosikymmenien kysymys.”

  4. FDA avoimesti myönsi, että sen ensisijainen tavoite ei ollut varmistaa yleistä turvallisuutta vaan auttaa rokotteiden valmistajia. Tri Robert Daum, kokouksen puheenjohtaja, kommentoi:

  ”Mutta me olemme täällä pohtimassa asioita, joita tahtoisimme neuvoa FDA:n ottavan huomioon yhtiön auttamiseksi jatkamaan valmistusprosessia, mistä heidän pitäisi olla huolissaan, mitä heidän tulisi pitää silmällä.”

  5. FDA:n virkailijat tiesivät, etteivät he voineet todistaa rokoteturvallisuutta käyttämällä koe-eläimiä onkogeenisyyden arvoimiseksi (onkogeeninen = kasvaimia aiheuttava). Tri Keith Peden tunnusti tämän tosiasia, kun hän sanoi:

  ”En ole optimistinen sen suhteen, että löydämme eläinmalleja DNA:n onkogeenisyyden arvoimiseksi. Siksi minusta tuntuu, että ehkä poistamisaspekti on se, joka meidän on otettava käsiteltäväksi DNA:n suhteen.”

  6. FDA:n virkailijat tarkoituksella lopettivat turvallisuustestit eläimillä liian aikaisin salatakseen seuraamukset. Tri Robert Daum tunnusti tämän tosiasian, kun hän sanoi:

  ”Tarkkailevatko he näitä eläimiä riittävän kauan? Pitäisikö sen olla kauemmin?”

  Myös tri Keith Peden tunnusti tämän tosiasian, kun hän sanoi:

  ”Onko turvallisuudella jotakin tekemistä sen kanssa, että solu muodostaa tuumorin vuoden, puolentoista vuoden jälkeen.”

  7. FDA päätti pitää tuumorisolulinjat salaisina, koska lääkärit ja yleisö saattavat olla säikähtäneitä ja sanoa ”Voi herranjestas sentään!”, jos he tietäisivät totuuden. Tri Nathanael Brady tunnusti tämän, kun hän sanoi:

  ”Kuinka kuluttajat voivat hyväksyä tämän rokoteryhmän – – Heti kun yleisö kuulee ’tuumoreista peräisin oleva solulinja’, kuinka se voidaan selittää, rauhoittaa yleisö?”

  Tri Robert Daum myös tunnusti nämä tosiasiat:

  ”- – ammattia harjoittava lääketieteellinen yhteisö ja myös maallikkoyleisö. He tulevat kuulemaan, että me suosittelemme, tai että valmistajat tekevät, rokotteita tuumoreita aiheuttavilla solulinjoilla, ja sanovat ’Voi herranjestas sentään!’, vaikkei ole mitään tieteellistä perustaa sanoa ’Voi herranjestas sentään!’.”

  8. FDA päätti käyttää petollista kieltä vakuuttaakseen lääkärit ja yleisön, että rokotteet olivat turvallisia, vaikka he itse (siis FDA itse) eivät olleet vakuuttuneita turvallisuudesta. Tri Philip Krause tunnusti tämän, kun hän sanoi:

  ”- – koska se on keskustelu siitä, kuinka näitä asioita kommunikoidaan ja kuinka yleisö tulee ymmärtämään ne. Mutta en ole täysin varma, että meillä on täydellinen vastaus tähän perustavaa laatua olevaan tieteelliseen kysymykseen. Kuinka siis voidaan kommunikoida tieteellinen konsensus (yksimielisyys), että tuote on turvallinen, ellemme ole varmoja, että te, asiantuntijat, joilta pyydämme neuvoa, olette vakuuttuneita, että se on turvallinen?”

  9. FDA päätti kätkeä informaation heidän tuumorisolujen käytöstään ja jättää sen pois tuoteselosteestaan. Tri Marion Gruber ehdotti tätä petosta, kun hän sanoi:

  ”Sillä hetkellä kun tuoteselosteessa kuvataan jotakin potentiaalisena kliinisen turvallisuuden huolenaiheena, mielestäni se todella sulkee pois näiden solualustojen käytön.”

  Tri James Cook suostui petokseen, kun hän sanoi:

  ”Kun kyse tulee siitä, mitä lääkepullossa on ja mistä potilas tulee kysymään minulta, onko se turvallinen, en aio sanoa, no, tiedättehän, HeLa-solut tappavat alastomia (karvattomia) hiiriä.”

  Tri Robert Daum tunnusti petoksen, kun hän sanoi:

  ”En tiedä, onko haasteemme käsitellä tuoteselosteen yksityiskohtia tänään, luulen, että se on uusi keskustelu, kun on paljon asioita, joista emme ole todella keskustelleet täydellisesti.”

  10. Terveysviranomaiset olivat skeptisiä (epäileviä) tuumorilinjojen turvallisuuden suhteen, mutta he päättivät altistaa yleisön riskille, jotta he voisivat suorittaa maailman koko väestöä koskevan ihmiskokeen livenä. Tri Robert Daum suostui suorittamaan ihmismassojen kokeen seuraavalla lausunnolla:

  ”En siis ole varma, että voimme antaa varmuuden, ettei ole riskiä – älkää olko huolissanne tästä – – se on eräänlainen uljas uusi maailma. Tulemme kaikki tekemään sen yhdessä. Mutta luulen, että teette hienon työn.”

  11. FDA:n virkailijat päättivät pelata upporikasta ja rutiköyhää, suorittaa koko väestöä koskevan ihmiskokeen ja oppia riskeistä sitä mukaa kuin aikaa kuluu. FDA:n virkailijat jopa hahmottelivat tämän kokeen jalona hankkeena etsiä tieteellistä tietoa. Tri Pamela McInnes teki tämän ällistyttävän vetoomuksen kollegoilleen:

  ”- – vaikka on olemassa haasteita [riskejä ihmisille] näiden uusien teknologioiden käyttämiselle, ne on hyväksyttävä ja meidän on jatkuvasti yritettävä oppia niistä ja taisteltava läpi tuo oppimiskurva.”

  12. Lopulta FDA päätti ottaa riskit. Komitean puheenjohtaja sanoo: ”Olen rokotemies”, ja sitten hän kehotti kavereitaan hyväksymään. Tri Robert Daum sanoi:

  ”Olen rokotemies. Ne (rokotteet) ovat loistavia estämään infektiotauteja – – Toivon, että puhun jokaisen puolesta, kun sanon, että tuo on vastaus kysymykseenne. Ellei ole, liittykää mukaan nyt.”

  13. Komitea muodollisesti hyväksyy metodin tehdä rokotteita ihmisen syöpätuumoreista. Tri Robert Daum sanoi:

  ”Palataksemme FDA:n kysymykseen, uskooko tämä komitea, että on oikein tieteellisesti jatkaa näiden rokotteiden kehittämistä, vastauksemme on kyllä.”

  Ennen kuin jatkamisesta äänestettiin, komitea teki seuraavat johtopäätökset:

  a) Rokotteiden tekeminen soluilla, jotka ovat suoraan peräisin ihmisen syöpätuumoreista, on nopeampaa ja halvempaa kuin eläinten kasvattaminen viljelyalustoiksi.

  b) Miljoonia potentiaalisesti syöpää aiheuttavia rokotteita tullaan tuottamaan.

  c) Rokotteet voivat mahdollisesti aiheuttaa geenimutaatioita.

  d) Rokotteiden tukijat tulevat ansaitsemaan miljoonia dollareita.

  e) Miljoonien kuluttajien terveys saatetaan vaarantaa.

  f) Informaatio siitä, kuinka rokotteita valmistetaan, kätketään lääkäreiltä ja kuluttajilta.

  Tämä vuoden 2012 VRBPAC:n kokous kuvastaa täydellisesti sitä piittaamatonta, ilkeää ja murhanhimoista ajanhenkeä, joka on lääketeollisuuden ja USA:n sosiaali- ja terveysministeriön kumppanuuden taustalla. VRBPAC:n huoleton päätöksenteko salli lääkeyhtiöiden käyttää potentiaalisesti syöpäisiä sikiösoluja miljoonien rokotteiden tekemiseksi.

  Tuon kokouksen jälkeen abortoiduista sikiöistä peräisin olevia syöpäisiä soluja ja DNA-rihmoja sisältävät rokotteet ovat tulleet vallitseviksi niiden 72 rokoteannoksen joukossa, jotka FDA on hyväksynyt ja joita CDC ”suosittelee” amerikkalaisille lapsille. Nykyisin rokotteet vesirokkoon, MMR:ään (tuhkarokko + sikotauti + vihurirokko), hepatiitti A:han ja vyöruusuun sisältävät sikiöistä peräisin olevaa DNA:ta.

  Rokotevalmistajien mahdollisuudet joutua kärsimään seuraamuksia tämän vastuuntunnottoman valinnan tekemisestä ovat lähes olemattomat, ja potentiaalista hyötyä niille koituu paljon. Vuoden 1986 USA:n kansallinen rokotevahinkoja koskeva laki tekee lääkeyhtiöt immuuneiksi vahingoittuneiden kantajien tekemiä tuottamuksellisuusvaateita ja tuotteiden viallisuutta koskevia oikeuteen haastamisia vastaan. Koska syövän kehittyminen vie vuosia, syysuhteen todistaminen liittovaltion rokoteoikeudessa, jossa USA:n sosiaali- ja terveysministeriö on vastaajana, on vahingoittuneille kantajille käytännössä mahdotonta.

  Lisäksi siihen mennessä kun tuumori on kehittynyt, kolmen vuoden rajoitussääntö rokotevahingolle on jo kauan sitten mennyt umpeen. Lääketeollisuus on sen vuoksi piittaamattomasti ja patologisesti pelkäämätön karsinogeenien (syöpää aiheuttavien aineosien) laittamisen suhteen rokotteisiin.

  Lopuksi on hyvä ottaa huomioon, että syövän hoitoon tarkoitetut lääkkeet (esim. Keytruda) ovat lääketehtaiden suurimpien voitontuottajien joukossa. Syöpäepidemian jouduttaminen ihmispopulaatiossa vain hyödyttää rokotevalmistajien taloutta. On myös hyvä muistaa, että nämä ovat samat yhtiöt ja samat FDA:n valvojat, jotka toivat USA:han opioidiepidemian.

  Tähän loppuu Kennedyn artikkeli, mutta koska sanotusta on käynyt ilmi, että FDA, sen rokotteiden hyväksymisen prosessi, rokotevalmistajat ja päälle päätteeksi tietenkin kaikki nykyiset rokotteet ja rokoteohjelmat ovat häikäilemätöntä, raakaa, valheellista, petollista, väkivaltaista, murhanhimoista, vastuutonta, ihmisiä vahingoittavaa, sairautta lisäävää (etenkin lapsilla), luihua ja rahallisten voittojen saamiseen tähtäävää rikollisuutta – itse asiassa osa kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta -, liitän tähän loppuun ne kolme FDA:ta koskevaa sitaattia, jotka Kennedyn artikkelissa ovat hänen artikkelinsa alussa mutta jotka jätin sieltä pois:

  ”Jos amerikkalaiset tietäisivät joitakin niistä asioista, joita tapahtui FDA:ssa, he eivät koskaan ottaisi mitään muuta kuin Bayerin aspiriinia” (Len Lutwalk, FDA:n tiedemies).

  ”Antamalla selkärangattomasti periksi lääkeyhtiöiden jokaiselle päähänpistolle FDA on heittänyt menemään suuren maineensa ja niin tehdessään menettänyt luottamuksemme” (Drummond Rennie, JAMA:n varatoimittaja).

  ”Rehellinen työntekijä pelkää epärehellistä työntekijää. On olemassa myös kiistatonta näyttöä siitä, että CDER:n johtajat (CDER on FDA:n lääkearvioinnin ja -tutkimuksen keskus) ovat saattaneet kansakunnan vaaraan korruptoimalla lääkkeiden arvioinnin ja estämällä kykyämme varmistaa lääkkeiden turvallisuus ja tehokkuus. Silloin kun olin FDA:ssa, lääkkeiden arvioijille kerrottiin selväsanaisesti, ettemme me saa kyseenalaistaa lääkeyhtiöitä ja että tehtävämme oli hyväksyä lääkkeitä. – – Jos esitimme kysymyksiä, jotka saattoivat viivästyttää jonkin lääkkeen hyväksymistä tai estää sen – mikä tietenkin oli tehtävämme lääkkeiden arvioijina -, johto saattoi nuhdella meitä, siirtää meidät toisiin tehtäviin, pitää salaisia kokouksia meistä tai pahempaa. – – Kun kykenet paneutumaan tehtävään, jos löysit asioita, jotka saattoivat saada sinut hylkäämään jonkin lääkkeen, sinua saatettiin painostaa perumaan päätöksesi tai arvioinnin teko saatettiin siirtää jollekulle muulle, joka yksinkertaisesti ottaisi kopioita mistä tahansa väitteistä, joita yhtiö esitti yhteenvetodokumentissaan, ja käyttäisit niitä. – – Luulen, että minulla myös on dokumentaatiota dokumenttien väärentämisestä, petoksesta, väärästä valasta ja laajalle levinneistä laittomista liiketoimista, mukaan lukien todistajien lahjomiset ja todistajille kostamiset” (Ronald Kavanagh, fil. tri., farmaseutti, joka arvioi lääkityksiä FDA:lle vuodesta 1998 vuoteen 2008).

  Kuten olen sanonut, nämä kaikki koronajutut ja terveysterrorismit: koronapandemia, vaikea koronaepidemia, päivittäiset koronatartunnat, koronavilkut, koronatoimet, maskit ja koronarokotteet, ovat puhdasta huijausta, häikäilemätöntä ja massiivista rikollisuutta, järjestäytynyttä kansainvälistä rikollisuutta. Ja pahempaa. Lähes koko kansa on tuon valtavan petolinnun voimakkaissa ja verisissä kynsissä. Ja lintu on valmis iskemään nokallaan.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
 7. Koska päättäjät ja viranomaiset oikein tajuavat, että koronapelottelulla ja -toimenpiteillä on jo tähän asti aiheutettu valtavasti vahinkoa, rajua lamauttavaa pelkoa ja toivottomuutta kansalaisissa? Koronakampanja on kaikkein aikojen suurin terrori-kampanja, jonka rinnalla Isis, Al qaida tai Punainen Syyskuu ovat naurettavia pikkutekijöitä. Vain 9/11-iskussa pystyttiin luomaan hetkeksi vastaava pelon ilmapiiri. Pelko lamauttaa kansalaisten kriittisen ajattelukyvyn. 9/11-isku opetti pelon hyödyntäjille sen, että mediahiljaisuudella sekä leimaamalla kriittiset ajattelijat salaliittoteoreetikoiksi on mahdollista viedä läpi valtavia terrori- ja huijauskampanjoita ilman niihin liitetyn typerän virallisen ja tarkoitushakuisen selvityksen kyseenalaistamista. Maahanmuuttokriisissä, koronassa ja viimeksi USA:n vaalihuijauksessa tätä seikkaa on hyödynnetty täysin. Poliittinen vihervasemmisto on taivuteltu negatiivista globalisaatiota ajaville tahoille uskolliseksi ja se tukee nyt uskollisesti valtamedian yksiäänisesti esittämiä kertomuksia eli nk. virallista narratiivia.

  Rokotteiden pikakehittelyyn luotu ”Operation warp-speed” tarvittiin, jotta rokoteteollisuus voi riittävän nopeasti hyödyntää pelon ilmapiirin, jota pidetään yllä harhaanjohtavin PCR-testein ja median rummuksella näistä saatavilla tapaus-numeroilla. Jokainen positiivinen testitulos tulkitaan korona-tautitapaukseksi, vaikka testi ei pysty mitenkään osittamaan sairaustilaa ihmisen elimistössä. Testistä puuttuu taudinaiheuttajien määrää osoittava kvantitatiivinen analyysi täysin. Testi ei myöskään ota kantaa oireisiin. Aitoon diagnoosiin tarvittaisiin rehellisen ja puolueettoman lääkärin kokonaisvaltainen arvio. Sellaista lääkäriäkin on nykyisin vaikea löytää mistään, koska heidät melkein kaikki on keinolla tai toisella alistettu lääketeollisuuden agendan ajajaksi. Nykyajan lääkäreillä ei ole kykyä tai halua ajatella asioista itsenäisesti ja he tietävät olevansa järjestelmän alaisuudessa ja siitä heidät varsin runsaasti myös rahallisesti palkitaan ja jopa meritoidaan. Valta päättää sairaudesta tai terveydestä on iso työkalu, joka on aina kiinnostanut vallanhimoisia tahoja. Siksi lääkärikunnan taivuttelu omalle asialle on ollut monille vallananastajille tärkeää kautta koko historian. Esimerkiksi valtaapitävien arvostelu voidaan julistaa mielisairaudeksi ja kohdistaa näin toisinajattelijoihin pakkohoitotoimenpiteitä.

  Koronakampanja perustuu shokki-efektiin ja siinä aikataulu on kriittinen. Normaali aikataulu rokotteiden kehittelyssä johtaisi siihen, että pelon ilmapiiri lässähtää ja ihmiset alkavat kyseenalaistaa rokotteiden tarpeellisuuden ja alkavat myös huomioida niihin liityvät riskit ja vasta-aiheet. Jo nyt koronarokotekriittisyyden leviäminen on suuri huolenaihe sitä ajaville tahoille. Kaikki kansalaiset eivät onneksi ole globalistikommunistien huijattavissa olevia typeryksiä ja pystyvät ajattelemaan itsenäisesti.

  Hallitukset ylipäätänsä ovat astuneet ulos roolistaan ja pyrkivät kohtelemaan kansalaisia kuin holhottavia lapsia, jotka eivät pysty elämään omaa elämänsä itsenäisesti. Tartuntataudit edellyttävät koordinoituja toimenpiteitä ja kenties täsmällisiä lyhyitä yhteiskunnan sulkutiloja, mutta korona on osittanut ikävällä tavalla sen, että hallitukset eivät lainkaan halua kunnioittaa kansalaisten itsemääräämisoikeutta ja tiettyä omavastuuta. Valtaa pyritään keskittämään tartuntatautilakien varjolla ja luodaan näin totalitaristinen hallintomuoto, joka pysyvästi poistaa kansalaisoikeudet ja -vapaudet. Tämä puolestaan edistää globalistikommunistien pyrkymyksiä taivuttaa koko maailma yhden hallintojärjestelmän alaisuuteen. He ovat laatineet suunnitelmia jo vuosikymmenet ja korona on vain osa laajempaa suunnitelmien verkostoa. Kaikki maailman hallitukset on nyt onnistuttu taivuttelemaan tuon suunnitelman toteuttajiksi ja kansalaiset voivat nyt vain voimattomina katsella kuinka heiltä viedään pois itsemääräämisoikeutta ja siirretään sitä globalistisen hallinnon alaisuuteen. Luottamus tämän hallinnon hyväntahtoisuuteen on erittäin vähäinen tai jopa negatiivinen. Moni epäilee, että globalistihallinto ajaa vahvasti väestön nopeaan vähentämiseen tähtääviä ohjelmia, joissa rokoteohjelma on eräs keskeinen työkalu. Vain vihervasemmisto typerästi kuvittelee, että globaali hallinto voisi olla hyväntahtoinen.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 8. VEDETÄÄN OIKEASTA NARUSTA!!!
  Kaikkein selvin osoitus siitä, että koronahuijaus on ennalta suunniteltu, on PCR-testipakkausten maailmanlaajuinen levittäminen vuosina 2017-2018, siis ennen kuin koronavirus havaittiin! Testipakkausten nimenäkin oli COVID-19 Test kits !!! Testipakkauksia levitettiin satoja miljoonia ympäri maailmaa! (https://www.stopworldcontrol.com/2017-covid19-testkits.pdf). Tällöin myös tiedettiin, että PCR-testin voi saada näyttämään kymmenkertaisia vääriä positiivisia tuloksia, millä voi aiheuttaa maailmanlaajuisen pandemian. Alan kallistumaan sille kannalle, että tässä on Siionin Viisaiden kehittelemä juoni, jota tehdään rokotetehtaiden avulla. Vain Siionin Viisaat, joiden ideologiana on, että vain juutalaiset ovat ihmisiä ja muut kansat eläinten ulostetta (Mayer Amschel Rothschild), voi ryhtyä moiseen kauhistuttavaan tekoon. Ovathan he aiheuttaneet pari maailmansotaakin ja Ranskan ja Venäjän vallankumoukset, niin että mitäpä siitä, että pari miljardia gojimia kuolee tai vammautuu. PCR-testin täydellinen virheellisyys on se naru, mistä pitää vetää, kun suunnitellaan vastapropagandaa massiiviselle valtamedian ja globalistien valheelliselle propagandalle.
  ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://worlddoctorsalliance.com/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 9. katsoin juuri videon, jossa todettiin , että nohynek on WHO:n palkkalistoilla—-kuinka moni tiesi sen?

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 10. Mielenkiintoinen kaveri tämä Bill Gates.
  Itse julistaa väestön sääntelyä uskonnon lailla ja vaatii koko maailman ihmisten ottamaan rokote jolla väestö saadaan vähenemään 10-15%.
  Vain hänen kehittämällään rokotteella voidaan maailma pelastaa.

  Bill Gates ja Georges Soros näyttävät olevan maailmanhistoriamme vaarallisimmat massamurhaajat. Siinä jää Hitlerkin kauas taakse maailmanvalloitushaaveineen.

  https://tokentube.net/v/3141851359/Bill-Gates-ja-tuleva-koronarokote–kannattaako-sita%CC%88-ottaa-

  Plusääni(16)Miinusääni(2)
  1. Gates-klaanin rokotteilla eli mRNA-rokoteilla ei ole mitään tekemistä terveydenhoidon kanssa. Ne on kehitelty väestön ”hard wired”-kontrollointisysteemin luomista silmälläpitäen. Rokoteohjelmassa tullaan siirtymään kohti bio- ja geeniteknisiä ratkaisuja, jotka lopettavat ihmiselämän siitä muodossa, kun olemme oppineet sen tuntemaan. Ihmistä pyritään muuntelemaan geneettisesti ja kytkemään elimellisesti osaksi ’Internet of Things’-verkkoa. Suomi on vahvasti sitoutunut tähän digitalisaation nimellä kulkevaan projektiin. Ohjelmaan liittyy muitakin teknokraattisen globalismin projekteja, joista tunnetuin on YK:n Agenda 21/2030. Se puolestaan pyrkii erottamaan ihmiset pois luonnosta, koska tuon ohjelman laatijoiden mielestä ihminen ja ihmistoiminta muodostavat vakavan uhan maapallon luonnolle. Taustalla etenee myös kansojen elintason romahduttamiseen tähtäävä ’The Great Reset’, jonka The World Economic Forum on laatinut. Covid-sulkutilat ovat olennainen työkalu tuon suunnitelman läpiviennissä. Kaikkein pahamaineisin on tunnettujen eugenistien ja depopulaattoreiden kuten Bill Gatesin, Ted Turnerin ja muiden johtavien superglobalistien laatima raju väestön vähennysohjelma, joka tähtää noin 85% väestön pois pyyhkimiseen nopealla aikataululla. Bill Gates ei välttämättä tarkoita sitä, että rokoteohjelmilla päästään 15% vähennykseen, vaan että tuo 15% on se määrä, joka jää jäljelle ohjelmien toteutuksen jälkeen. Tähän maailmanhistorian suurimpaan rikolliseen hankkeeseen on nyt Suomen virallinen hallinto lähtemässä täysillä mukaan.

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
 11. TARTUNTATAUTILAKI.

  Ei tarvinne vaivautua kauas etsimään rettelöä. Universumi jakaa kyllä koepaperin kouraan. Tarvittaessa vaikka kotio asti ja sängyn alle. Jutut järjestyy. Kuten aina 🙂 Karkuun voi juosta, mutta piiloon ei pääse. Selliosastomme paikallisjohdon uusin pökäle, HE 245/2020 vp.

  https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsitys/Sivut/HE_245+2020.aspx
  https://valtioneuvosto.fi/delegate/file/81026

  Tiivistettyjä murheita.
  https://suomi.valtamedia.org/2020/12/13/2626/

  Pari omaa poimintaa.

  Kohdasta ”Yleistä”:
  ”Tartuntatauti voi olla yleisvaarallinen ilman, että henkilö tarvitsee sairaalahoitoa. Esimerkiksi koronavirustaudin piirteenä on, että sairastuminen ei ole kaikille henkilöille itselleen vaarallista, ja monille tauti on lieväoireinen, mutta tartunnan saaneet saattavat silti levittää muille vaarallista tautia.”

  ”3§: Eristäminen”.
  NYT: ”Sairastuneen tai perustellusti sairastuneeksi epäillyn henkilön hoitamista terveydenhuollon toimintayksikössä muista siten erillään, että tartunnan leviäminen estyy.”
  UUSI: ”Sairastuneen tai perustellusti sairastuneeksi epäillyn henkilön hoitamista tai terveydentilan seurantaa muista erillään siten, että tartunnan leviäminen estyy.”

  Notta. Täysin terve voi olla yleisvaarallinen. Eristysselliä ei tarvitse enää naamioida sairaalahuoneeksi. Kyllä tämä minusta muistuttaa vankilaa. Päivä päivältä enemmän.

  Näin pienrikollisen mielipiteenä.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 12. Uuden tartuntatautilakiehdotuksen myötä Suomi on lähdössä kaikkein drakonisinta korona-politiikkaa vetävien maiden tielle eli meistä tulee globalistipankkiirien toiveiden mukainen mallimaa, jossa kaikki perus- ja ihmisoikeudet voidaan kumota yksittäisen viranomaisen päätöksellä. Pakkotoimia voidaan soveltaa pelkän korona-epäilyn perusteella. Varmastikin jokaista henkilöä, jota ei ole koronatestattu tai rokotettu Bill Gates-tyyppisen ohjelman mukaisesti, voidaan epäillä ja häneen soveltaa drakonisia pakkotoimia. Nuoruuteni vapaa Suomi siirtyy tuon lakiesityksen myötä lopullisesti historiaan ja maa aloittaa vakaumuksellisten ihmisten, ehkäpä juuri kristittyjen, rajun vainon koronan varjolla. Tämän kestämiseen tarvitaan sekä vahvistusta Sanasta että yliluonnollista varjelusta.

  Suomi on myös ”de facto” kieltänyt mielenosoittamisen, joten lakiesitystä vastaan pullikointi on tehty vaikeaksi. Suuri osa Suomi-lampaista ei edes piittaa, vaan on tyytyväistä siihen, että hoidot viedään vaikka pakolla läpi. Näin he kuvittelevat olevansa turvassa. Suomalaisten mielenkiinto perus- ja ihmisoikeuksia kohtaan syttyy yleensä vain, jos kyseessä on joku ulkomaalainen pakolainen. Omista ei ole niin väliä.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 13. Kukaan muu ei halua totaalia kontrollia kuin Eliitti Juutalaiset jotka käyttää tyhmiä vapaamuurareita ja teloittavat liikaa tietävät kun aika koittaa! Oikea mafia on juutalaisuus!

  JOKAISEN tämän sivuston lukijan pitäisi katsoa europe Last battle niin ymmärtäisi että prikulleen samat juutalaiset ovat olleet ongelma iät ja ajat! He ovat parasiitteja olleet aina! Kun valkoinen menee jonnekin ja perustaa ihanne yhteiskunnan juutalainen seuraa ja korruptoi koko systeemin!

  https://www.bitchute.com/playlist/2cKJYD26ZQU8/

  Europa: The Last Battle

  Ja suomalainen sivusto jos symboliikkaa kiinnostaa niin rupeaa kokonaiskuva avautumaan kuinka syvällä korruptio on!

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2020/12/korruptiontorjuntafi-ja-symboliikka.html?m=1

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 14. KORONAHUIJAUS JA HOLOKAUSTIHUIJAUS
  Nämä huijaukset eivät onnistu ilman koko planeettaa hallitsevaa ryhmää eli Siionin Viisaita. Nyt kun koronahuijauksen vastustajista on muodostumassa todellinen kansanliike, johon osallistuu hyvin paljon asiantuntijoita, esim. lääkäreitä, taistelu muodostuu erilaiseksi kuin taistelu holokaustihuijausta vastaan, jonka taistelun Siionin Viisaat voittivat. Koronahuijauksen vastainen taistelu voi myös osoittaa, kuinka mahtava valta Siionin Viisailla on ja edesauttaa tuon vallan murskaamista. Maskit, sulkutilat, turvavälit, virheellinen testi, väärät kuolintilastot ja massiivinen pandemiapropaganda voidaan kääntää aseeksi vallitsevaa valtamediaa, globalismia ja Siionin Viisaita vastaan. Toisin kuin holokaustihuijauksessa nyt on vastustajilla suuri populaatio takanaan. Siionin Viisaat eivät olekaan enää varma voittaja. Tässä taistelussa monen silmät avautuvat ja on mahdollisuus myös todelliselle vallankumoukselle, joka avaisi silmät näkemään epäkohtien yleiset ja sisemmät syyt. Syntyisi koko ihmiskuntaa koskeva vallankumous, joka muuttaisi perusteellisesti kaikki valtarakenteet, ja juutalaisten diktatuuri planeetallamme loppuisi, kun myös holokaustihuijaus paljastuisi suurelle yleisölle. Tällainen valtava hyöty piilee koronahuijauksen vastaisessa taistelussa. Itse näen tässä myös uskonnollisen vallankumouksen mahdollisuuden, koska nykyinen kristinusko on tuhoutunut sovitusoppiin ja väärään kolminaisuusoppiin ja menettänyt yhteyden Jumalaan ja taivaaseen. Swedenborgin ennustama Uusi Jerusalem voisi korvata kaikki uskonnot, koska se yksin pystyy yhdistämään ihmiskunnan jälleen Jumalaan ja taivaaseen. Ilmestyskirjan ennustus toteutuisi, Ilm. 21: 1-5.
  ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://worlddoctorsalliance.com/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 15. Mitä täällä tapahtuu?? Ensin Magneettimedian sivut ovat alhaalla pari päivää, sen jälkeen monia kommentteja hävinnyt tästä julkaisusta ja lisäksi artikkelin nähneistä laskurista hävinnyt 2-3 tuhatta.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 16. ”Rokotteiksi” naamioidut geeniterapiat eli geenimuuntelut (Pfizer-BioNTechin, Modernan ja AstraZenecan [Oxford] RNA-koronarokotteet) eivät vähennä taudin tarttumista, tartuttamista, kuolemia, sairaalaan joutumisia tai ratkaise pandemiaa. Ne on suunniteltu ja tähdätty VAIN JA AINOASTAAN lievän taudin oireiden lievittämiseen (sillä perusteella niille myönnetään lupia), joten niistä on vain haittaa, koska rokotekokeissa 50-100%lle koehenkilöistä tuli rokotteista systeemisiä, siis koko elimistöä koskevia, haittavaikutuksia.

  Nyt jo 9 kuukauden ajan joka ikinen päivä julistetut ”uudet tapaukset” (usein korruptoituneessa mediassa ja propagandainstanssi THL:n taholta julistetaan: uudet ”tartunnat”!) eivät ole koronavirustapauksia, koska koronavirustesti (RT-PCR-testi) ei kerro testattavan RNA-pätkän (noin 20 emäksen sekvenssejä) alkuperää. Testi ei ole diagnostinen testi. Pätkät voivat olla vanhojen koronavirustulehdusten (koronaviruksia on 36 lajia) jäänteitä tai peräisin muista viruksista tai bakteereista tai jopa ihmisen itsensä kromosomeista (tämä on osoitettu esim. kromosomin 8 kohdalla) tai mistä tahansa, mitä testataan (ja mitä suuremmaksi materiaalin monistussyklien määrä ja siten herkkyys säädetään, sitä suurempi osuus on vääriä positiivisia; tuloksia voi todella mielin määrin säädellä säätelemällä testin monistussyklien määrää!). Positiivinen testi ei kerro mitään mahdollisesta koronavirustartunnasta. Testi on alusta loppuun pelkkä kansan tietämättömyyteen perustuva huijaus. Ei ole olemassa ”oireettomia” tartuntoja, koska virusinfektio syntyy niin, että virukset menevät solujen SISÄÄN, ja silloin syntyy väkisin oireita, kun elimistö taistelee välittömästi vastaan. Koronavirus voidaan osoittaa niin, että osoitetaan erikseen koko tarvittava spesifinen RNA. Kun niin on tehty, on havaittu, että koronatesteistä saatavat positiiviset tulokset ovat lähes kaikki (yli 90%) vääriä positiivisia, huteja, jotka koronatoimenpiteiden perustana muodostavat karkean ja häikäilemättömän huijauksen, jolla esimerkiksi koko kansan talous tuhotaan ja kansa syötetään pedolle ja iilimadoille.

  Mainittujen ”koronavirusrokotteiden” valmistajat tutkivat siis koehenkilöitä, joilla on ”lievä koronavirustartunta”. Tartunnan toteamiseen, hupsis, käytetään samaa yllä kuvattua PCR-testiä, joka ei kerro, eikä voi kertoa, koronasta yhtään mitään (koko PCR-testi on olemassa vain tieteellistä geneettistä tutkimustyötä varten, eikä se sovellu taudinmääritysten tekemiseen – kuten menetelmän keksijä Kary Mullis itse on todennut). Noiden rokotevalmistajien rokotekokeet ovat siis nekin puhdas huijaus, puhdasta ilmaa, koska kokeissa ei ole voitu osoittaa ainuttakaan ”koronatartuntaa”, jonka oireita sitten muka lievennetään.

  Mainitut RNA-rokotteet aiheuttavat paljon haittavaikutuksia. Ne ovat geeniterapiaa, jonka vaikutuksia ei tunneta. Ne ovat ihmiseen kajoamista niin, että ihmisen kehon soluista tehdään viruksen proteiineja valmistavia tehtaita, tavallaan niistä tehdään siis viruksia niiden vaikuttavalta osalta. Ihmisestä tulee itsestään virus, jota vastaan immuunijärjestelmä sitten muka toimii. Koska ihmisen genomissa on n. 8% samoja sekvenssejä kuin koronaviruksessa ja koska osa niistä koodaa RNA:n muuttamista DNA:ksi, on mahdollista, että viruksen piikkiproteiinin RNA liittyy uutena geeninä ihmisen soluihin (tämä muunneltu geenistö siirtyy tuleviin sukupolviin). Voi syntyä syöpä. Tai ehkä mitä tahansa vahingollista. Viruksen RNA voidaan tunkea ehjänä ihmisen soluihin (sytoplasmaan) vain erilaisten kantajasysteemien avulla. Pfizer ja Moderna käyttävät lipidinanopartikkeleita. Ne on peitetty synteettisellä ja hajoamattomalla polyetyleeniglykolilla (PEG), jota on nykyisin paljon ympäristössä ja jota vastaan monella on siis vasta-aineita. Kun näitä vasta-aineita omaavalle ihmiselle annetaan rokote, jossa on PEG:tä, on suuri vaara, että syntyy äkillinen hengenvaarallinen anafylaktinen shokki, kuten Britanniassa kävi kahdelle henkilölle heti kun rokottamiset siellä äsken aloitettiin.

  On olemassa myös vaara, että sitten kun henkilö on rokotettu koronavirusta vastaan ja sitten myöhemmin kohtaa villin koronaviruksen, siis sen viruksen, jota vastaan hän on saanut rokotteen, hänessä voi tapahtua sairauden aiheuttajan, siis sairauden, vauhdittuminen (pathogen priming). Näin voi syntyä autoimmuunitiloja, tiloja, joissa elimistö alkaa sotia itseään vastaan, koska koronavirusproteiinikomponenttien ja ihmisen proteiinikomponenttien välillä on molekylaarista samankaltaisuutta.

  Toinen rokotettuja myöhemmin uhkaava tila on ”vasta-aineriippuvainen voimistuminen” (antibody-dependent enhancement, ADE). Osa rokotteen itseään vastaan synnyttämistä vasta-aineista voi toimia tien avaajina villeille viruksille solujen sisään, ja niin syntyy hyvin vakava tauti ja elinvaurioita.

  Pääasialliset lähteet yllä esitetylle (Magneettimediassa aiemmin esitettyjen kommenttien lisäksi):

  https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-urges-fda-slow-down-covid-vaccine-approval-process/

  https://childrenshealthdefense.org/defender/fda-petition-halt-pfizer-vaccine-efficacy/

  Samalla sivustolla on ilmestynyt myös artikkeli, jossa kerrotaan tutkimuksesta, joka osoitti, että rokottamattomat lapset ovat huomattavasti terveempiä kuin rokotetut lapset,

  https://childrenshealthdefense.org/defender/unvaccinated-children-healthier-than-vaccinated-children/

  Muutama poiminta siitä:

  Tutkimuksessa todettiin, että rokotetuilla lapsilla oli enemmän kroonisia sairauksia ja hengitystietulehduksia kuin rokottamattomilla lapsilla. Lapset, jotka olivat saaneet 90-95% ikäluokkansa rokoteohjelman rokotteista, tuotiin lastenlääkärin vastaanotolle kuumeeseen liittyvistä syistä 25 kertaa todennäköisemmin kuin rokottamattomat lapset. Rokotetut tuotiin lastenlääkärin vastaanotolle anemiaan, astmaan, allergioihin, poskiontelotulehdukseen, korvatulehdukseen ja ihottumaan liittyvistä syistä 3-6 kertaa todennäköisemmin kuin rokottamattomat. Yhdelläkään rokottamattomalla ei ollut ylivilkkaushäiriötä. Rokotetuilla oli. Rokotetuilla oli suurempi riski sairastua tulehdustauteihin (ja hengitystietulehduksia heillä oli 70% enemmän kuin rokottamattomilla). Nykyisin ainakin 54% USA:n lapsista on kroonisesti sairaita ja tarvitsee lääkitystä loppuelämänsä. USA:ssa lapsille (18 vuoden ikään mennessä) suositellaan annettavaksi 16 eri rokotetta ja niitä yhteensä 70 annosta.

  Yleisesti voin vain olla sitä mieltä, että kaikki rokotukset ovat paitsi huijausta myös järjestäytynyttä kansainvälistä rikollisuutta, joka vain tahtoo saada jättiläismäiset rahalliset voitot rokotteillaan.

  Käsittämätöntä on se, että esim. Suomen kansa on hyvin myötämielinen rokotteita kohtaa, jopa Suomessa rokotetaan lapset jo heti syntymästään lähtien! Rokotteet voivat vain heikentää lapsia ja myös varttuneempia, koska ne vahingoittavat ihmisen normaalia immuunijärjestelmää (pitkänkin ajan jälkeen myöhemmin voi syntyä mitä moninaisimpia jälkiseurauksia, esimerkiksi aivotulehdus tai autismi).

  Ei ihminen tarvitse ainuttakaan rokotetta; ihmisellä on jo luonnostaan sataprosenttisesti oikein toimiva immuunijärjestelmä! Koronahuijauksen todistaa täydellisesti jo se, että viralliset tahot eivät koskaan, missään yhteydessä, puhu ihmisen normaalista immuunijärjestelmästä ja sen vahvistamisesta eikä terveestä laumaimmuniteetista, joka, jos sen olisi sallittu luonnollisesti syntyä, olisi parissa kuukaudessa lopettanut epidemian kokonaan ja pysyvästi. Itse asiassa on niin, että Suomen kansa oli jo ennen ”pandemian” alkua 80-prosenttisesti immuuni koronavirukselle, joten kaikki pelot koronaviruksesta ja siihen sairastumisesta ovat koko ajan Suomessa olleet täysin aiheettomia ja perusteettomia. Tuo 80-prosenttinen (Saksassa prosentti on ollut 81) laumaimmuniteetti on syntynyt aiemmista koronavirusinfektioista (koronavirukset ovat flunssaviruksia) ns. ristiin reagoivana T-soluimmuniteettina, joka tarkoittaa sitä, että elimistön noita aiempia infektioita vastaan synnyttämä soluvälitteinen immuniteetti ulottuu myös muihin koronavirusperheen viruksiin. Suomessa ei ole ollut missään vaiheessa minkäänlaista tarvetta minkäänlaisiin koronatoimiin (rajoituksiin, sulkutiloihin, maskeihin, testeihin jne.). Kaikki on ollut huijausta ja pelottelua poliittisista – ja nykyisin siis kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden sanelemista – syistä. Koska kansainvälinen järjestäytynyt rikollisuus hallitsee velkarahajärjestelmäämme ja on siten isäntämme, se hallitsee kaikkea ja kaikkia maailmassa – myös hallitustamme ja THL:ää. Koronatoimenpiteillä ei ole eikä ole ollut mitään tekemistä minkään viruksen tai sairauden tai pandemian kanssa, kyseessä on maailmaa hallitsevan rikollisuuden huijaus ja ponnistus kohti rikollisten maailmanhallitusta ja kohti ihmiskunnan orjuutta (jonka ihmiskunta jumalattomana kylläkin on ansainnut). Olemme siis keskellä valtavaa rikollisaaltoa, ja se pyörittää meitä miten tahtoo. Jos jokin koronavirus on olemassa, se on vain tavallinen flunssavirus. Kyseessä voi olla ainakin osittain myös kausittainen influenssa, joka on vain naamioitu ja luokiteltu koronavirusepidemiaksi (oireet molemmissa ovat samat).

  Ei ole mitään vakavaa koronavirusepidemiaa tai -pandemiaa. Liikkeellä ovat tavalliset infektiotaudit, jotka eivät ole vaarallisia muille kuin heikkokuntoisille (vanhuksille, perussairauksista kärsiville), ja näin on ollut aina. Asia on kärjistynyt vain hallituksen, THL:n ja Suomen kuvottavan median suurentelun, huijaamisen (koronatesti ei ole diagnostinen testi eikä kerro mitään), tavallisten infektiokausien paisuttelun ja dramatisoinnin ja pelkopropagandan levittämisen ja pakkosyöttämisen vuoksi.

  Muutenkin rokotteet synnyttävät vasta-aineita (tosin lyhytaikaisia) vain itseään vastaan, ei todellisia tauteja vastaan. Soluvälitteinen immuniteetti puuttuu niistä kokonaan, mikä tekee niistä täysin tehottomia ja vaikuttamattomia. Rokotteet voivat vain vahingoittaa, ja niinpä suuri rokoterikollisuuden guru ja rahoittaja Bill Gates (ei lääketieteellistä koulutusta) on tuonut esiin, että rokotteilla saadaan maailman liikakansoitusta vähennettyä 15 %:lla (muistaakseni hän ilmoitti tuon prosentin). 1,2 miljardia ihmistä on siis tarkoitus tappaa rokotteilla. Se, että joistakin tartuntataudeista on päästy eroon, ei johdu rokotteista vaan suuresti parantuneista hygieenisistä oloista.

  Suomessa ei ole koronarokotteille eikä millekään rokotteille minkäänlaista tarvetta! Tulisi palata normaaliin elämään heti, suojella heikkoja infektioilta (kuten aina ennenkin), turvauduttava maalaisjärkeen ja unohdettava heti kaikki ”koronat” ja mitä siihen liittyy. Rokotteet ja maskit (mikä naurettavuus!) on hävitettävä. Maahan on hyvä saada oikeamielinen, tervejärkinen ja huijauksiin vajoamaton hallitus ja eduskunta (nyt kaikki puolueet ovat kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden palvelijoita ja haarakonttoreita – velkarahajärjestelmän imaisema surkimuslauma ja nyttemmin myös joka asiassa huijaava petturilauma).

  Eikö kansa ymmärrä, että kaikki kuolevat? Keskimäärin Suomessa kuolee joka ikinen päivä 150 ihmistä! Luvussa eivät ole mukana aborteissa murhatut lapset, joita tapetaan keskimäärin 25 joka ikinen päivä. Koronakuolemia on kuulemma nyt n. 9-10 kuukauden aikana ollut hieman yli 400 (1,3 ihmistä/pv)! ”Koronakuolleistakin” on valtaosa ollut heikkokuntoisia vanhuksia tai perussairaita ihmisiä, jotka muutenkin ovat olleet kuoleman kielissä. Jos heihin on tullut lisäksi jokin infektio, joka sitten on lopullisesti murtanut heidät, kuolinsyy ei ole tuo infektio vaan joko vanhuus tai vaikea perussairaus. Eikä kukaan voi väittää, että yksikään ”koronaan kuolleista” on kuollut koronaan, koska koronatesti ei ole diagnostinen testi – sen perusteella kukaan ei voi nimetä taudinaiheuttajaa. Yes, absolut, kaikki koronaan liittyvä on puhdasta ja naurettavaa huijausta, todellinen ilveilynäytelmä, musta hihitettävä komedia! Jos jokin koronavirus on jossakin liikkunut, se on ollut tavallista flunssaa (tosin, kuten sanottu, vanhusten ja perussairaiden kohdalla se on saattanut olla vaikea infektio, mutta niin asiat ovat olleet aina). Hävettää Suomen kansan marssiminen huijareiden tahdissa! Täällä on tervejärkisenä ajoin tukalakin olla ja elää. Oikeaa tietoa kyllä olisi ollut saatavilla varsinkin englanninkielisiltä ja myös saksankielisiltä sivustoilta ja myös kirjallisuudesta. Ei tule seurata hallitusta tai THL:ää silloin kun ilmeiseksi käy, että ne ovat eksyneet/eksytetty/pakotettu/lahjottu/lumoutuneet/hedonisoituneet väärille ja ehkä rikollisillekin teille. Ei mitään virusta pysäytetä minkäänlaisilla ihmisen toimenpiteillä! Se kulkee oman kulkunsa (ns. Farrin lain mukaan), ja sillä siisti. Mitään kertomattomilla testeillä kyhätty epidemia/pandemia on pelkkä huijaus, maailmanlaaja ei-mikään. Suuresti, valtavasti, häpeän Suomen johtavia infektiotautien asiantuntijoita ja johtavia infektiolääkäreitä! Pelkkiä nollia! Jos vastuukysymykset otetaan huomioon, alkavat valua nimikkeen ”rikollisuus” alle. Taitovirheet ja faktinen asiantuntemattomuus merkinnevät uran loppua. Täytyisihän sitä herranjestas edes perusteet hallita!

  Vesa-Ilkka Laurio
  lääketiet. lis. (eläkk.)

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 17. Viisi päivää sen jälkeen kun tri Paul Thomas oli julkaissut yllä olevassa artikkelissani esiin tuomani tutkimuksen (rokottamattomat lapset huomattavasti terveempiä kuin rokotetut) häneltä otettiin pois toistaiseksi hänen oikeutensa harjoittaa lääkärinammattia (tämä on osoitus siitä, että lääketiede on nykyisin suureksi osaksi kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden hallussa – koska totuutta ja oikeaa terveyttä ei sallita. Lääketieteestä on tulossa tuottoisa huijaus, jossa vain huijareiden ja terveysterroristien rahalliset voitot merkitsevät):

  https://www.activistpost.com/2020/12/dr-paul-thomas-targeted-by-medical-board-media-after-landmark-vaccine-study-interview.html

  Suomen hallitus (ja kaikki eduskuntapuolueet) ja THL myös ovat kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden palvelijoita, sen alueellisia toimistoja. PCR-testihuijauksen (ei ole diagnostinen testi eikä osoita koronatartuntoja) perustalle rakennettu koronapandemia ja –epidemia OVAT huijaus. On myös selvää, että lähes kaikki johonkin ”flunssaan” vaikeammin sairastuneet ja sairaalaan joutuneet ovat todellisuudessa influenssaan sairastuneita, sillä maailmanlaajasti on käynyt niin, että kun ”koronaan” sairastuneiden ja kuolleiden määrä on noussut, influenssaan sairastuneiden ja kuolleiden määrä on vastaavasti laskenut (ts. influenssa on luokiteltu ”koronaksi”). Asiat ovat nyt niin kuin aina ennenkin; erona vain se, että uutisoinnilla, valheella ja pelottelulla on luotu hätää ja paniikkia (ja niiden avulla mihin tahansa alistumista ja lopulta orjuuteen alistumista). Kyseessä on laaja huijaus, jossa Suomen hallinto ja asiantuntijat ovat täysin rinnoin mukana – tämä on mielipiteeni seurattuani koronauutisointia sen aluista lähtien (ja jo aiemmin koronahuijausta oli suunniteltu pitkään ja harjoiteltukin – esim. lokakuussa 2019 ”Event 201”-harjoitus, joka nimenomaan oli koronapandemiaharjoitus, kuukausia ennen kuin mitään ”koronaa” olikaan!).

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 18. MIKSI KIINASSA EI OLE KORONATARTUNTOJA?
  Kiinassa ei ole koronan ”toista aaltoa”, vaan koronaepidemia on ohi. Mutta miksi? SIKSI KOSKA KIINASSA EI TESTATA IHMISIÄ PCR-TESTILLÄ. Suomessa tätä testiä käytetään huolimatta kansainvälisistä tutkimuksista, jotka osoittavat, että testi antaa vääriä positiivisia tuloksia. Mutta kun rikolliset WHO:ssa ja THL:ssä sanovat toista, niin kansa ynnä terveydenhoidon henkilökunta uskoo THL:ää. Prosessi on ihan sama kuin holokaustihuijauksessa tai erikoisessa suhteellisuusteoriassa, joissa sokea usko korvaa ihmisillä ymmärryksen. Jopa monet etevät tiedemiehet luottavat enemmän auktoriteettien valheisiin kuin terveeseen järkeen. Tätä kaikkea ei voisi tapahtua, ellei eräs salainen valta (Siionin Viisaat) käyttäisi hankkimaansa pöyristyttävää valtaa mediassa ja gojimijohtajien lahjonnassa. Pelkät rokotevalmistajat eivät tähän pysty, vaikka ovatkin rikollisia ja lahjovat WHO:ta valtavilla summilla.
  Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://www.globalresearch.ca
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Erehdyin, taitaakin olla hänen myöhemmästä kirjasta tuo juttu. Hyvä paljastuskirja sekin.

   Kirja on siis ’Swine Flu Expose’ ja kirjoittaja on nimeltään Eleanora I. McBean (hän oli nuori tyttö Espanjan taudin aikaan)

   Hänen kirjansa on luettavissa täällä:
   http://www.whale.to/vaccine/sf.html

   Tässä videossa käsitellään ko. kirjan kappaletta : ’CHAPTER 2: THE SPANISH INFLUENZA EPIDEMIC OF 1918 WAS CAUSED BY VACCINATIONS’
   linkki http://www.whale.to/vaccine/sf1.html

   Sama videona.
   https://lbry.tv/@Pete:ca/THE-TRUTH-ABOUT-1918-SPANISH-FLU:7

   Tuossa videossa sanotaan, että 1918 toteutettiin historian suurin rokotekampanja.

   Yksi oleellinen kohta ko. kirjasta :

   ”they drummed up the largest vaccination campaign in U.S. history. There were no epidemics to justify it so they used other tricks. Their propaganda claimed the soldiers were coming home from foreign countries with all kinds of diseases and that everyone must have all the shots on the market.

   The people believed them because, first of all, they wanted to believe their doctors, and second, the returning soldiers certainly had been sick. They didn’t know it was from doctor-made vaccine diseases, as the army doctors don’t tell them things like that. Many of the returned soldiers were disabled for life by these drug-induced diseases. Many were insane from postvaccinal encephalitis, but the doctors called it shell shock, even though many had never left American soil.”

   Espanjantauti ei ollut virus – vaan lääketeollisuuden tuotteilla aiheutettu massamurha.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 19. Ilmeisesti täällä koto-Suomessa ollaan tämän ”Uuden uljaan uskonnon” ja rokoterummutuksen varjoissa edistetty kyseenalaista ”puoskarilakia” entisestään. Eikös Sauli Niinistö muutama vuosi takaperin todennut jotakin malliin ”ammatteja tulee katoamaan”. Olisiko näillä jotakin yheyttä keskenään? Kaikki luontaiset hoitomenetelmät vissiin kiellettäisiin.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 20. Onneksi sentään Tanskassa laittavat hieman kampoihin tälle kaikelle mielivallalle. Tuntuu todellakin raskaalta välillä elää täällä Suomessa kun tuntee olevansa pienen pienessä perusjärkisten vähemmistössä avohoitoisen enemmistön keskellä. Tätä sivustoa seuratessa onneksi huomaa että tolkun ihmisiä vielä onneksi on. Ehkäpä tämä meneillään oleva pandemiakusetus saa täälläkin vielä aikaan isompaa heräämistä asioiden suhteen ja jotain saataisiin Suomesta vielä pelastettua. Magneetin toimitukselle ja lukijoille Hyvää Joulua!

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 21. (tämän kommentin toimitus saa halutessaan julkaista erillisenä artikkelina)

  Rikollinen ja häikäilemätön mafia riehuu terveysalalla – myös Suomessa

  Maailman maiden terveysasiantuntijat ja hallitukset (molemmat kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden ja sen velkarahajärjestelmän juoksupoikia ja orjia) ovat muutaman päivän ajan alkaneet päästää irti itse piikki-cowboyt ratsuineen (PR-kampanjoineen) ja kannustushuutoineen (tiedotusvälineineen). Mafia alkaa maailmanlaajasti käydä ryysyihin kiinni ja rokottaa piikeillään niin monta uhria kuin saavat kiinni, ensimmäisinä terveydenhuollon työntekijät ja laitoksissa ja hoitokodeissa asuvat vanhukset.

  Cowboyt (rokottajat) ovat muutamassa päivässä onnistuneet aiheuttamaan paljon vahinkoa, ja luon tässä katsauksen kahteen artikkeliin:

  https://childrenshealthdefense.org/defender/fda-investigates-reactions-pfizer-covid-vaccine-healthcare-workers-hospitalized/

  [FDA Investigates Allergic Reactions to Pfizer COVID Vaccine After More Healthcare Workers Hospitalized],

  https://thehighwire.com/widespread-allergic-reactions-making-vaccine-safety-front-page-news/

  [Widespread “Allergic Reactions” Making Vaccine Safety Front-Page News]

  Allergisia reaktioita, joista osa on ollut hengenvaarallisia anafylaktisia shokkeja, on saatu Pfizerin RNA-rokotteella [ja nyt perässä alkaa hiipiä samanlainen Modernan rokote] aikaan ainakin USA:ssa (Alaska [tähän mennessä ainakin viisi reaktiota], Illinois [neljä reaktiota]) ja Britanniassa (heti alkuun kaksi anafylaktista shokkia terveydenhuollon työntekijöillä).

  USA:ssa Covid-19-rokotetyöryhmä (osa laajempaa komiteaa) on neljässä päivässä raportoinut Pfizerin rokotteen aiheuttaneen 5 052 (viisituhatta viisikymmentä kaksi) ”terveysvaikutustapahtumaa” (Health Impact Events). Nämä ”tapahtumat” määritellään seuraavasti: ”kyvytön suorittamaan normaaleja päivittäisiä toimintoja, kyvytön tekemään työtä, tarvinnut lääkärinhoitoa tai terveysalan ammattilaisen hoitoa.” Neljässä päivässä tuollaiseen tilaan on piikitetty yli viisituhatta ihmistä USA:ssa! On selvää, että allergisia reaktioita on mukana huomattavasti enemmän kuin nuo Britannian, Alaskan ja Illinoisin kohdalla luetellut.

  Sekä Pfizerin että Modernan RNA-rokotteessa on polyetyleeniglykolia (PEG), ja siitä muodostuu suuri terveysuhka. PEG:tä on näet sadoissa tuotteissa (USA:ssa n. tuhannessa tuotteessa v. 2018) ja ympäristössä, ja nyt jo enemmistöllä ihmisistä (USA:ssa 72-80 %:lla) on veressään vasta-aineita PEG:tä vastaan. Jos henkilöön, jolla on PEG-vasta-aineita veressään, ruiskutetaan rokotetta, jossa on PEG:tä, muodostuu vakavan (jopa hengenvaarallisen) allergisen reaktion riski. Terveysklovnit (terveysviranomaiset) ovatkin myöntäneet, että PEG saattaa olla syypää allergisiin reaktioihin, ja siksi he ovat – sekä Britanniassa että USA:ssa – antaneet ohjeita, että aiemmin vastaavia reaktioita saaneet eivät ottaisi näitä rokotteita. Tämän he, nota bene, tekivät siis vasta jälkikäteen, vaikka heitä oli etukäteen varoitettu (ts. ihmisten vahingoittaminen hengenvaaraan asti on täysin tietoista).

  Nämä rokotteet ovat koerokotteita, eikä RNA-rokotteita ole aiemmin ollut edes käytössä missään. Näiden rokotteiden tehokkuutta ja turvallisuutta ei ole riittävästi tutkittu (= KUKAAN EI TIEDÄ, MITÄ TAPAHTUU). Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, terveysmafia (rokotevalmistajat, terveysviranomaiset, hallitukset) on näillä nyt alkaneilla massarokotuksilla (koko maailman rokottamisilla) jatkamassa rokotekokeitaan – koko ihmiskunta on koekaniinina. Tämä on tietenkin fiasko! Mafia vähät välittää siitä, kuinka paljon ihmisiä vahingoittuu tai kuolee. Se kerää rokotteillaan ja massarokotuksillaan rahaa, rahaa ja rahaa. Vieläpä rokotevalmistajat ovat vaatineet rokotteilleen vastuuvapautta, ja saaneet sen. Vaikka he onnistuisivat rokotteillaan tappamaan puolet ihmiskunnasta, he eivät joutuisi vastuuseen. Britanniassa allergiset reaktiot ja niiden uhka eivät ole pysäyttämässä rokotuksia; sen sijaan siellä on alettu panna liikkeelle elvytyskeskuksia, jos ehkä reaktion sattuessa sellainen keskus olisi lähellä.

  Terveysmafian toimintatapoja (täydellinen luihuus, petollisuus ja vastuuttomuus) kuvaa se, etteivät Pfizer ja Moderna ottaneet kliinisiin kokeisiinsa lainkaan ihmisiä, joilla oli ollut vakavia allergisia reaktioita; SIKSI heidän rokotekokeissaan ei tullut näkyviin haittareaktioita PEG:tä vastaan.

  Se, että THL ja hallitus ovat antaneet kansalle koko ajan yksipuolista informaatiota, on hyvin loukkaavaa. Vieläpä he huijaavat testien muka osoittamilla ”uusilla tartunnoilla”, vaikka koronatesti (RT-PCR-testi) ei ole diagnostinen testi eikä siis ilmoita mitään taudinaiheuttajaa tai edes mitään tautia tai kokonaista virusta. Testissä otetaan vain n. 20 emäksen mittaisia (=lyhyitä) pätkiä (sekvenssejä) koronaviruksen RNA:sta selvitettäviksi ja sitten näytteistä katsotaan, löytyykö niistä kyseisiä pätkiä (aluksi RNA muutetaan DNA:ksi RT-entsyymin avulla). Pätkiä voi olla erilaisia eri kohdista koronaviruksen RNA:ta. Täydellisen hyödyttömäksi minkään taudinmäärityksen kannalta testin tekee se, että kyseinen näytteestä löytynyt pätkä voi olla peräisin mistä tahansa, esim. aiemmista koronavirusinfektioista jääneistä jäänteistä (koronaviruksia on 36 eri lajia, ovat flunssaviruksia, ja kaikki me olemme sairastaneet niiden aiheuttamia flunssia), muista viruksista, bakteereista tai jopa ihmisen itsensä kromosomeista (esim. yksi pätkä löytyi myös ihmisen kromosomista 8). Koska kyseessä on vain lyhyt sekvenssi RNA:ta, testi ei voi osoittaa kokonaista virusta. Koronatesti on täysin hyödytön diagnoosin tekemisen kannalta.

  Se, että maamme petollinen terveysmafia käyttää testiä ”tartuntojen” (siis diagnoosien) osoittamiseen, on siis valehtelua, huijaamista, rikollisuutta. Kansaa on KOKO AJAN viilattu linssiin. Testi ei mitenkään voi osoittaa, että löytynyt pätkä on peräisin juuri koronaviruksesta; samoja pätkiä löytyy tuhansista muista viruksista ja bakteereista ja kaikenlaisesta geneettisestä jätteestä, mitä ihmisessä on. Testi on antanut positiivisen tuloksen mm. melonipuun hedelmästä ja kananpojan siivestä, ja mitä tahansa testataankin, saadaan positiivinen tulos. Lisäksi näitä muka ”positiivisia” tuloksia (niiden määriä) voidaan mielin määrin säätää testiin kuuluvilla kahdennusten sykleillä (n. 30-45 sykliä). Kary Mullisin kehittämä PCR-menetelmä on menetelmä, jolla pienen pienet geneettiset sekvenssit (DNA:ta; RNA:han menetelmä sopii siis niin, että RNA muutetaan ensin DNA:ksi entsyymin avulla) saadaan peräkkäisten kahdennusten (syklien) avulla monistettua niin suureksi, että niitä voidaan tieteellisesti tutkia. Kahdesta tulee neljä, neljästä tulee kahdeksan, kahdeksasta tulee 16 jne. Menetelmä siis tekee geneettisen materiaalin suuremmaksi tieteellistä tutkimustyötä varten, eikä testiä mitenkään voi käyttää diagnoosin tekemiseen. Mitä enemmän kahdennussyklejä, sitä herkemmäksi menetelmä käy. Siksi syklien määrää säätelemällä on mahdollista saada sellaisia tuloksia (”positiivisia testejä”, jotka ovat positiivisia mutta eivät diagnostisia eivätkä siis alkuperää ilmoittavia) kuin kulloinkin halutaan. Aina saadaan haluttu (ja suunniteltu) ”tartuntojen” määrä, vaikka todellisuudessa yhtäkään tartuntaa on testillä mahdoton osoittaa. Tällä tavalla on huijattu Suomen kansaa ja ihmiskuntaa. Siksi pidän THL:ää ja hallitusta karkeina huijareina ja vastuuttomina terveysterroristeina, enkä usko sanaakaan, mitä he sanovat (en ole koko aikana uskonut). Asialla on hirvittävä ja petomainen terveysterroristien joukkio, jonka härskiydellä ei ole mitään rajaa. Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä valtavaa kuvotusta, jota tunnen maamme tiedotusvälineitä kohtaan, joita mafia käyttää valheittensa ja propagandansa levittämiseen ja kansan härskiin huijaamiseen.

  Nykyiset koronarokotukset ovat siis koko ihmiskunnalla tehtävä rokotekoe sen näkemiseksi, mitä tapahtuu. Kukaan ei tiedä etukäteen. Vastuuttomuus ei suuremmaksi voi tulla.

  Tuleeko paljon ns. vasta-aineriippuvaista voimistumista (antibody-dependent enhancement), jossa rokotteet saavat aikaan ns. ”sitovia” vasta-aineita, jotka, kun rokotettu ihminen myöhemmin kohtaa villin viruksen, sitoutuvat ko. viruksiin ja suorastaan kuljettavat ne solujen sisään aiheuttaen kauhistuttavan taudin ja usein kuoleman? Tuleeko paljon sairauden aiheuttajan ja siten sairauden vauhdittumista (pathogenic priming), kun rokotettu ihminen myöhemmin kohtaa villin viruksen (sen, jota vastaan hänet on rokotettu) ja tuloksena on elimistön hengenvaarallinen reaktio itseään vastaan, koska koronavirusproteiinikomponenttien ja ihmisen proteiinikomponenttien välillä on molekylaarista samankaltaisuutta?

  Pfizerin ja Modernan RNA-rokotteet ovat rokotteita, joissa synteettistä viruksen RNA:ta käärittynä lipidipakettiin (PEG:tä) toimitetaan ihmisen solujen sisään (sytoplasmaan), jossa kyseinen RNA alkaa ohjelmoida koronaviruksen piikkiproteiinin tuotantoa. Kyseisen piikkiproteiinin sitten odotetaan synnyttävän ihmisen immuunijärjestelmässä vasta-ainetuotannon kyseistä piikkiproteiinia vastaan ja niin antavan immuniteettia ulkoa tulevia koronaviruksia vastaan. Jos immuunijärjestelmä havaitsee tuon soluihin uitetun vieraan geneettisen materiaalin, se tuhoaa sellaiset solut. Jos immuunijärjestelmä ei havaitse rokotteen soluihin tuomaa materiaalia, solut jatkavat viruksen piikkiproteiinin tuotantoa. Ihmisestä siis tulee itsestään virus. Virusta ”pursuaa korvista, nenästä, suusta, ihosta…” Ja oma immuunijärjestelmä alkaa sotia tuota omien solujen tuottamaa virusproteiinia vastaan! Syntyy pitkäkin (pysyvä?) tulehdustila, sillä mikä pysäyttäisi soluihin uitetun RNA:n toiminnan ja piikkiproteiinin tuotannon? Eihän sitä RNA:ta saa sieltä takaisin pois mitenkään.

  Kyseisessä keinotekoisessa ”immuniteetissa” ei ole mukana soluvälitteistä (T-solujen välittämää) immuniteettia lainkaan, mikä tekee koko rokoteimmuniteetista toimimattoman ja turhan. Immuunijärjestelmän solujen tuottama sytokiini (aiheuttaa reaktiona kuumeen, nuhan, yskän) säätelee koko luonnollista immuunireaktiota, ja vasta-ainetuotanto (IgM- ja IgG-vasta-aineet) on vasta loppuvaihe. Immuunisoluihin tallentuu muisti sairastetuista infektioista.

  On hyvä muistaa tässä, että kyseisen T-soluimmuniteetin johdosta Suomen kansalla oli jo ennen mitään ”koronaepidemiaa” ehkä noin 80-prosenttinen laumaimmuniteetti koronavirusta vastaan. Kaikki me olemme joskus sairastaneet koronaflunssia, ja niiden synnyttämä T-soluimmuniteetti antaa suojan myös muita koronavirusperheen viruksia vastaan, siis myös nykyistä SARS-CoV-2-virusta vastaan. Suomen kansa on koko ajan ollut immuuni koronavirukselle! Kaikki toimet ovat olleet turhia! Järkyttävällä tavalla ovat THL ja hallitus pettäneet kansaa!

  Teoreettisestikin virusepidemiat voidaan todellisesti voittaa vain antamalla niiden vapaasti (riskiryhmiä toki koettaen suojata) kulkea läpi kansan, jolloin nopeasti, muutamassa viikossa ns. Farrin lain mukaan, epidemia sammuu, kun laumaimmuniteettikynnys on saavutettu. Sen jälkeen väestö on pysyvästi immuuni ko. virukselle. Ihmistoimin mitään virusepidemiaa on mahdoton hallita tai voittaa. Koronatoimet ovat siis siltäkin kannalta olleet turhia. Hallitus ja THL ovat tehneet kaikkensa, ettei luonnollista laumaimmuniteettia syntyisi (toki tässä tapauksessa se oli siis jo ennestään) ja ettei ”epidemiasta”/”pandemiasta” päästäisi. Täydellinen mielettömyys on hallinnut kaikkia koronatoimia (joita siis ei olisi tarvittu lainkaan).

  Minua kaikkein eniten häkellyttänyt asia hallituksen, THL:n, sairaaloiden infektiolääkäreiden ja koko lääkäri- ja hoitajakunnan koronasuhtautumisessa (ja siten kaikissa toimissa) on se, ettei kukaan heistä ole tietoinen siitä, että kaikilla ihmisillä on luonnostaan aivan oikein toimiva immuunijärjestelmä (puolustusjärjestelmä) imusolmukkeineen, valkosoluineen ja luonnollisine vasta-aineineen. Ei ihminen tarvitse keinotekoista immuunijärjestelmää (rokotteita). Sellainen vain tuhoaa luonnollista immuunijärjestelmää, ja siksi rokottamattomat lapset ovat selvästi terveempiä kuin rokotetut.

  Pidän välttämättömänä, että lääkäreiden ja hoitajien koulutukseen (anatomia, immunologia) otetaan mukaan opetus ihmisen luonnollisesta immuunijärjestelmästä. THL:n lääkäreiden ja sairaaloiden infektiolääkäreiden myös pitäisi saada koulutusta siitä, että ihmisellä itsellään todella on luonnostaan sataprosenttisesti oikein toimiva immuunijärjestelmä. Se on myös pikkulapsilla, joskin aivan aluksi lapset saavat vastustuskykynsä äidinmaidon mukana.

  On siis niin, että kaikki rokotukset ja rokotusohjelmat ovat täysin tarpeettomia ja myös vahingollisia. Kaikki rokotukset tulisi välittömästi maassa lopettaa. Eihän päänsärkypotilastakaan hoideta niin, että pään tilalle yritetään ruuvata lääketeollisuuden valmistama uusi pää, josta puuttuvat hermosto, toinen silmä ja molemmat korvat.

  Koska maamme hallinto, viranomaiset, terveydenhoitohenkilökunta ja THL ovat syyllistyneet ja yhä syyllistyvät vakaviin rikkomuksiin ihmisten terveyttä ja hyvinvointia vastaan ja uhkaavat tuhota kansan terveyden ja elämän kokonaan tulevaisuudessa, pidän välttämättömänä, että heidät määrätään tässä vaiheessa (tulevia oikeustoimia varten) maastapoistumiskieltoon ja dokumenttien hävittämiskieltoon.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 22. ROKOTUSVAPAATA JOULUA!
  Magneettimedia on tehnyt hyvän työn antaessaan tilaa valheellisen valtamedian vastaisille jutuille. Koronahuijaus kuitenkin etenee, koska sitä vetävät maailman vahvimmat voimat eli Siionin Viisaiden ohjaamat mielipidevaikuttajat, jotka ovat ammattivalehtelijoita. Yhteiskuntamme ylin kerros on vahvasti mukana koronahuijauksessa ja varsinainen kriittinen ja ajatteleva väestönosa on pieni vähemmistö. Koronan ”kolmas aalto” on tulossa ja jokaisen ajattelevan ihmisen pitäisi tiedottaa ympäristöään, että aallon todellinen luoja on vääriä tuloksia antava testaus, sillä mitään pandemiaa ei ole. Kiina selvisi koronaepidemiasta eikä siellä tehdä turhia massatestauksia. Kiinasta pitäisi ottaa oppia ja antaa virusten kulkea väestössä, jonka immuunipuolustus kyllä hoitaa asian. Ehkäpä koronahuijaus saa ihmiset huomaamaan muitakin kansainvälisiä suurhuijauksia, kuten esim. holokaustin. Olen kuitenkin pessimisti, sillä Suomen kansa uskoo vielä pettäjiinsä.
  Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://www.globalresearch.ca
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 23. HUOLESTUTTAVIA UUTISIA
  Sekä Ranskassa että Isossa-Britanniassa on tekeille kiireellisesti lakialoitteet terveyspassista. Tällaisella passilla esitettäisiin se, että henkilö on ottanut koronarokotuksen eli siis RNA-rokotuksen. Ilman passia henkilöä voidaan estää käyttämästä julkisia kulkuneuvoja ja julkisia palveluja. Tämä on järkyttävää kansalaisoikeuksien mitätöimistä. Tällaista ei ole tapahtunut edes diktatuureissa, mutta nyt Euroopan itsenäisissä valtioissa. Selitys: Siionin Viisaiden Bill Gatesin määräys kaikkien maapallon kansalaisten rokottamisesta pyritään toteuttamaan. Kuolonuhreja ja vammautuneita tulee kuin sodassa ikään. Rikolliset roketevalmistajat eivät pysty tällaiseen manipulointiin, siihen pystyvät vain Siionin Viisaat, joilla on tätä varten kehitetyt menetelmät. Rokotteista kieltäytyjistä tehtäisiin toisen luokan kansalaisia vailla sosiaalisia perusoikeuksia. Ilman Siionin Viisaita tällainen suuroperaatio ei onnistu, sillä se vaatii vapaamuurarijärjestön mukaantulon sekä laajamittaisen miljardien eurojen gojimijohtajien lahjonnan. Suomessakin on tekeillä samanlaisia suunnitelmia hallituksen taholta. Demokratian heikkous on siinä, että enemmistö hallitsee, vaikka vähemmistö olisi oikeassa, sillä se, jolla on hallussaan media ja salaiset kanavat, hallitsee enemmistöä. Nyt on kysymyksessä todellinen sota, jota voi perustellusti verrata jopa maailmansotaan. Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://www.globalresearch.ca
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 24. Hyvä suomenkielinen tubekanava joka kyseenalaistaa Pasteurin virusteorian ja rokotteet !

  kanavan osoite:
  https://lbry.tv/@tonyselenius:0
  varalinkki
  https://youtu.be/Y_YgNfoDWh8

  ”Mitä virukset ovat ja ovatko ne vaarallisia? Onko myös CO-virus eksosomi? Miten käy, kun virushypoteesi viedään korkeimpaan oikeuteen? Löytyykö HIV:n ja AIDSin väliltä syy-seuraussuhdetta? Pystytäänkö tuhkarokkoviruksen olemassaolo todistamaan? Oliko vuoden 1918 espanjantauti sittenkään tartuntaperäinen sairaus? Onko rokotteista hyötyä? Kuka valvoo rokotteiden turvallisuutta?”

  Linkit ja lähteet –
  http://bit.ly/3nMbcAd

  6/6 päätösjaksot –
  http://bit.ly/3mxPfmP

  Kuka on Tony? –
  http://bit.ly/2KEtLaC

  Hän toki erehtyy siinä, että elektronimikroskoopilla voisi kuvata jotain eläviä kappaleita. Näin asia ei ole. Ohessa selitetään miksi :

  https://news.mit.edu/2009/electron-microscope

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 25. ”Globalistisessa maailmassa on vain yksi oikea tulkinta, liberaali tulkinta. Kaikki muu on fasismia, joka täytyy tuhota. Me elämme jo liberalismin globaalissa ojennustyöleirissä – keskitysleirissä, jota valvovat liberaalien gestapojoukot.”

  Lue kaiken kattava E-kirja Covid-19 pandemiasta täältä, prof. Chossudovsky on hyvin perillä asioista
  We are at the crossroads of one of the most serious crises in modern history. We are living history, yet our understanding of the flow of events since January 2020 has been blurred. Worldwide, people have been misled both by their governments and the media as to the causes and devastating consequences of the Covid-19 “pandemic”.
  … Olemme yhden historian vakavimpien kriisien risteyksessä. Elämme historiaa, mutta ymmärryksemme tapahtumien kulusta tammikuusta 2020 lähtien on hämärtynyt. Sekä hallitukset että tiedotusvälineet ovat johtaneet ihmisiä harhaan maailmanlaajuisesti Covid-19-pandemian syistä ja tuhoisista seurauksista.
  https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652
  ————
  Tämä linkin artikkelin kuva pitäisi näyttää presidentti Niinistölle, joka suosittelee rokotetta kaikille … Siinä kaksi hiirtä juttelee keskenään
  Toinen hiiri kysyy toiselta ”aiotko ottaa rokotteen” ja toinen vastaa että ”oletko hullu, eihän ne ole vielä edes testanneet sitä ihmisillä”.
  This caricature by Large + JIPÉM explains our predicament:
  Mouse No 1: “Are You Going to get Vaccinated”,
  Mouse No. 2: Are You Crazy, They Haven’t finished the Tests on Humans”
  https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652
  Linkin takana perusteellinen E-kirja koronasta.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 26. Tämä linkin artikkelin kuva olisi hyvä näyttää Niinistölle kun hän IL:ssä suosittelee kaikille korona rokotetta
  … Siinä kaksi hiirtä juttelee keskenään
  Toinen hiiri kysyy toiselta ”aiotko ottaa rokotteen” ja toinen vastaa että ”oletko hullu, eihän ne ole vielä edes testanneet sitä ihmisillä.”
  This caricature by Large + JIPÉM explains our predicament:
  Mouse No 1: “Are You Going to get Vaccinated”,
  Mouse No. 2: Are You Crazy, They Haven’t finished the Tests on Humans”
  https://www.globalresearch.ca/the-2020-worldwide-corona-crisis-destroying-civil-society-engineered-economic-depression-global-coup-detat-and-the-great-reset/5730652

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 27. Jokainen tätä artikkelia ja tätä lehteä lukeva varmasti tietää, että rokotukset on alunperinkin tehty vahingoittamaan ihmisiä. Suurin osa ihmisistä ei kuitenkaan kykene sitä ymmärtämään ja on ajanhukkaa yrittää vakuuttaa nukkuvaa ja pakkorokotus kolkuttaa jo ovella, joten jotain muuta tarttis tehdä.

  Nyt tarvitaan aktivismia, joten liity aktivistiksi Lastensuojajoukkoihin. http://www.lsj.fi

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat