Romahdus on jo ovella!

Jim Willien ennustus Euroopasta alkavasta totaalisesta romahduksesta alkaa näyttää hyvin ajankohtaiselta, kun Eurooppa on kohtaamassa pankkikriisin Kyproksen talletusten veroleikkauksen jälkeen.

Globaali talousromahdus on lähellä. Loppupelin tulee laukaisemaan pienten – keskisuurten pankkien romahtaminen Euroopassa. Euroopasta alkava romahdus sytyttää maailmanlaajuisen kultakuumeen, sillä dollarin rooli varantovaluuttana päättyy ja kulta tulee olemaan ainoa turvasatama, kun siirrymme kullan vaihtotalouteen.

Yhdysvaltain keskuspankki on yrittänyt turhaan paisuttaa kiinteistökuplaa edelleen. Tulossa on hiuksia nostattavia käänteitä, jotka tuovat romahduksen suoraan ovellemme. Turvassa ovat ainoastaan ne rohkeat, jotka uskaltavat ostaa kultaa ja hopeaa NYT!

Kun puhutaan kokonaisen järjestelmän romahduksesta, on vaikeaa ennustaa, mistä se nimenomaan alkaa. Kulta ja hopea tulevat nousemaan rajusti, mutta en usko sen alkavan toimitusvaikeuksista kysynnän kasvaessa. Totta kai jotkut voivat olla vaikeuksissa, mutta keskuspankeilla on niin syviä resursseja, mistä ammentaa. Viittaan Sveitsin Baseliin ja Rooman katakombeihin, Bank of England on luultavasti jo kultatynnyrinsä pohjalla, mutta heillä on isoja ja vaikutusvaltaisia kumppaneita Roomassa ja Baselissa.

Laukaisijana ei tule myöskään olemaan Yhdysvallat, sillä siellä markkinat ovat niin tarkasti kontrolloidut, erityisesti Keskuspankin, valtionvarainministeriön, JPM:n ja Goldman Sachsin tahoilta. Kaikki siellä on niin läpeensä mätää ja näemme kaikkialla fasistisen bisnesmallin kukoistuksen ja korruption, jonka kaikki hyväksyvät.

Huomion pitää kiinnittyä Eurooppaan. Katsokaa vaikka viimeaikaisia hämmästyttäviä tapahtumia. Italian vaaleissa potkaistiin pihalle G-Sachsin mies Mario Monti. Olen yllättynyt, ettei häntä heitetty alas parvekkeelta. Se tuli suorana vastauksena hänen pankkeja rahoittaneeseen kiinteistöveron nostoon. Italialaisilla on paljon tehokkaampi poliittinen järjestelmä kuin amerikkalaisilla! Italia on itse asiassa valinnut koomikon. Se olisi sama kuin amerikkalaiset valitsisivat John Belushin muodostamaan koalitiohallituksen! Mario Monti on ulkona. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että kuolleiden pankkien puolustaminen käteisvirroilla ja kiinteistöverojen nostoilla tulevat loppumaan lähitulevaisuudessa.

Espanjassa on paljastunut uusia korkean tason talouskorruptiotapauksia, jotka ovat lamauttaneet kansakunnan aikana, jona Espanja nähdään jo suurten romahtavien joukon jatkona ja työttömyyden ollessa 25 %. Uskoisin katumellakoinnin ja väkivallan todennäköisyyden olevan Espanjassa suurempi kuin missään muualla. Espanjan umpikuja ja suuri työttömyys aiheuttavat suunnatonta ahdinkoa ja jossain vaiheessa jokin murtuu.

Ranskassa sosialistipellejen johtaja Hollande on nostanut korkeimmat verot jo 90 prosenttiin. Tuloksena uskomaton pääoman virta Skandinaviaan, mikä jättää valtion hyvin haavoittuvaiseksi.

Saksan talous hidastuu ja se on saanut jonkin verran huomiotakin maailmalla, sillä siinä haihtuu mahdollisuudet ja kärsivällisyys pankkien pelastuspaketteihin.

Sitten on vielä Lontoon pankit, jotka ovat yhdessä Ranskan pankkien kanssa investoineet laajalti Etelä-Eurooppaan. Ne ovat työntäneet kaulansa giljotiiniin ja odottavat enää terän putoamista. Muistatteko, miten Draghin ratkaisua, eli lotrausrahaa (LTRO = Long-Time Re-financing Operation), solvattiin alentamallaluottoluokitusta, mikä oli ennenkuulumatonta. Yhdysvaltain keskuspankki on ainoa, joka ostaa USA:n valtionobligaatiota ja EKP on ainoa, joka ostaa PIIGS-maiden valtionvelkakirjoja.

Tämä kertoo järjestelmään kohdistuvista paineista: Pelkästään tammikuussa EKP sai FEDiltä 1000 miljardin euron edestä dollari-swappeja Euroopan pankkijärjestelmän pönkittämiseksi. Euroopan pankit ovat yhteensä suuremmat kuin amerikkalaiset, mutta ovat tällä hetkellä melko jumissa, kun taas amerikkalaisia pankkeja tuetaan huumebisneksen rahanpesulla.

Suuri eurooppalainen romahdus on tulossa ja kaikki yrittävät rynnätä turvaan, eikä Sveitsi ole enää turvapaikka johtuen Euro-yhteydestään. Kullan hinta tulee nousemaan rajusti johtuen lyhyeksi myytyjen kauppojen turvaamisesta ja kultaryntäyksestä, joka tulee nostamaan romahduksen jälkeen hintoja 30 – 50 %. Sen jälkeen saapuu kullan vaihtokaupankäynnin alusta, jolla maailmankaupan vaihto maksetaan kullassa, tosin suurimmaksi osaksi idästä tulevalla. Toisin sanoen kahden välinen kauppa, joista toinen osapuoli ei ole USA, vaan jokin Euromaista ja kaupat käydään kullassa, eikä euroissa tai dollareissa. Euromaat saavat apua tähän ystäviltään Turkista.

Tulemme näkemään US-dollarin lopun varantovaluuttana ja hautajaisissa muistopuheen tulevat pitämään Saudit, jotka julistavat petro-dollarin kuolleeksi. Yhdysvallat ei tule olemaan tapahtumasarjan liikkeellepanija, sillä USA on pelkkä vitsi. On uskomatonta, mitä kaikkea USA:ssa tapahtuu: kriisit, hallinto, propaganda, valuutanvakautusrahastot (ESF), huumerahanpesu ja valtion tukema petos. Yhdysvaltojen sijaan pitää tarkkailla Eurooppaa, sieltä alkaa romahdus.

Mahdollisia romahduksen alkuun saattavia kipupisteitä on jo 15 – 20. Niitä ei ole enää yksi tai kaksi, vaan aina parin kuukauden välein ilmaantuu muutama potentiaalinen romahduksen aiheuttava heikko kohta lisää. Se on hyvin vaarallista ja ihan uutta, ei sellaista näkynyt 3 – 5 vuotta sitten. Silloin vuonna 2007 ainoa ongelma oli asuntolainojen subprime-korko. Nykyään Euroopassa on noin 12 eri talouden aluetta, jotka ovat aivan yhtä vaarallisia kuin subprime.

Yhdysvaltain keskuspankki on lähtenyt taas elvyttämään valuuttaa QE4:lla ja yrittää paisuttaa kiinteistömarkkinoita jakamalla NINJA-lainoja (No Income, No Job, no Assets). Ongelmien lykkääminen myöhemmäksi käy yhä vaikeammaksi, sillä vaikka sormia ja varpaita on 15 – 20, tukittavia reikiä on aivan liikaa. Kiinteistökupla on pelkkä vitsi, sellaista ei ole näköpiirissä eikä edes kaukana horisontissa. Yhdysvaltain hallitus on vain rahoittanut uuden kierroksen halpoja asuntolainoja. Isojen pankkien sijaan ne myöntää liittovaltion hallitus. Asuntojen kysyntä ei ole kasvanut, vaikka 30 vuoden asuntolainan korko on alle 4 % (on ollut jo useita kuukausia).

Se mitä mediassa ei kerrota, on pankkien edelleen omistamat yli 10 miljoonaa asuntoa pankkien taseissa. Ne ovat pankkien ulosmittaamia asuntoja, joita ne yrittävät edelleen myydä, mutta ne eivät näy virallisissa asuntohintaindekseissä. Sama ilmiö on ollut jo pitkään työttömyysluvuissa, mihin ei ole enää sisällytetty kyllästyneitä työttömiä, jotka eivät enää aktiivisesti hae työtä. Lukuja vääristellään nyt samoin keinoin kuin työvoimamarkkinoilla. He eivät aio elvyttää kiinteistökuplaa, koska sille ei ole enää laajaa helppoa rahoitusta, kaikki tulee FHA:lta (valtion asuntorahasto). Toinen syy on se, että ihmisillä ei ole vielä luottamusta ja uskallusta ostaa asuntoja nähtyään niin monien asuntojen ulosmittauksen. Eikä monella ole tarvittavia kunnon tuloja. On hullua väittää, että kiinteistökuplaa voitaisiin paisuttaa entiselleen. Avainmuuttujat eivät ole kohdallaan. Kiinteistöala on jumissa taantumassa!

Se miten Yhdysvaltojen tilanne tulee heijastelemaan Eurooppaa ja Japania, etenee seuraavalla tavalla, mitä ennustin jo Lehman Brothersin romahtaessa syksyllä 2008. Yhdysvallat etenee kohti järjestelmäkriisiä, jota ei voi paeta, sillä olemme täysin riippuvaisia painokoneista velan hoitamisessa ja valtion velka ja maksuvastuut ovat kasvaneet niin suuriksi, että maksukyvyttömyys iskee pian. Sama tilanne on useimmilla muillakin, joten maailman suurimmat maat tulevat kokoontumaan konferenssiin, jossa sovitaan ja suunnitellaan yhteisesti velkojen (osittaisesta) mitätöimisestä. Ovia vartioivat amerikkalaiset sotilaat varmistamassa, että jokainen huoneessa suostuu sopimukseen.

Jos Yhdysvallat aikoo jatkaa julkisten menojen budjettileikkauksia, puhutaan 4000 miljardista dollarista 10 vuoden aikana. En tiedä edes miten aloittaa kuvailemaan, miten hyödyttömän pieni tuo summa on. Käydään kuitenkin läpi muutamia kohtia, miksi uskon romahduksen olevan ovella:

Romahdus on tapahtumassa nopeasti, se ei ole enää äärimmäisen hidasta liikettä, kuten vielä 2 vuotta sitten. Uusia tapahtumia tulee jo muutaman päivän välein. Tahti kiihtyy. Tapahtumien äärimmäisyys on huolestuttavaa. Vain parin viime kuukauden aikana:

Yhdysvaltojen Keskuspankki ilmoittaa joka kuukausi jatkavansa nollakorkoa ikuisuuksiin (ja pettävät siten omat puheensa mahdollisesta pakotiestä ’exit strategy’). Pelkästään tammikuussa FED jakoi 1200 miljardia dollaria Euroopan pankeille.

Saksalaiset vaativat FED:ltä omaa kultaansa kotiutettavaksi Saksaan.

Italialaiset valitsevat John Belushin kaltaisen koomikon pysäyttämään pankkeja pelastavat kiinteistöverojen korotukset. Se on loukkaus koko heidän poliittiselle järjestelmälleen, jossa Mario Monti valittiin ilman vaaleja.

Lontoolaiset pankit kumartelivat syvään Kiinan suuntaan rahoittaessaan kiinalaista Yuan swappia. Tämä on ennenkuulumatonta! New York ei koskaan tekisi tällaista, mutta Lontoo teki, mikä osoittaa että Lontoon ja New Yorkin tiet ovat erkanemassa.

Pohjois-Afrikan Maliin ollaan hyökkäämässä kullan ja uraanin vuoksi juuri, kun Saksa vaati oman kultansa palauttamista. Kokonaismäärät sopivat kauniisti yhteen. Kullan toimittamiseen varattiin 7 vuotta ja Malin kullan tuotanto 7 vuodessa on juuri sopivasti tarvittavat 300 tonnia. Ranska aloitti sotatoimet tammikuussa ja USA seuraa perässä.

Rio Tinton jättimäinen kupari- ja kultakaivos Mongoliassa on suljettu, mikä on hyvä esimerkki resurssien kansallistamisesta.

GLD:n inventaariota on ratsattu enemmän ja rohkeammin, millä yritetään varmistaa COMEX:n toimituskyky. Se johtaa suurempiin alennuksiin GLD-osuuksien spot-hintaan verrattuna, uskoisin jopa 20 %, mikä tulee aiheuttamaan paljon ongelmia.

Yhdysvaltojen Keskuspankki valmistautuu jo QE5:een (tai QE187 tai ehkä QE ∞ ’ääretön’). Yhdysvalloissa talousjyrkänne ’fiscal cliff’ lähestyy jälleen, mikä aiheuttaa hirmuisen leikkauksen työpaikkojen määrässä (taantumahälytys).

Suuret keskuspankit menettävät uskottavuuttaan käydessään avoimesti valuuttasotaa. Koko keskuspankki-franchise-toimintaa kyseenalaistetaan. Ne käyvät sotaa keskenään.

Japanilaiset ovat ainoa Yhdysvaltojen valtionobligaatioiden ostaja ja he ovat rukkaamassa valuuttaansa kilpailukykyisemmäksi.

Sveitsiläiset pitävät Euro-Frangi kytkennän, mutta kärsivät tappioita japanilaisten ja brittien velkakirjoissa.

Venäläiset isännöivät G20-kokousta, jossa koordinoidaan vaihtoehtoa US-dollari-perustaiselle maailmankaupalle. HE EIVÄT AIO JATKAA KAUPANTEKOA DOLLAREILLA, EIVÄT MILLÄÄN!

Turkki ja pian Intia ilmestyvät kullan vaihtotalouden välittäjiksi. He toimittavat toisen tarvittavista osapuolista kaupan käymiseen kullalla.

Iranin vastaiset pakotteet päättyvät Yhdysvaltojen hyväksynnällä. USA antautuu Iranille!

Kaikki nämä tapahtumat ovat tapahtuneet parissa kuukaudessa Uuden Vuoden jälkeen. Äärimmäisten tapahtumien tahti on kiihtymässä ja niistä on tullut eräänlainen normi, mikä aiheuttaa suunnatonta lisäpainetta järjestelmään, jota pojat yrittävät hallita. Heillä ei ole tarpeeksi väkeä, resursseja, kanavia eikä tarpeeksi aivoja homman hoitamiseen. He yrittävät hallinnoida täydellisesti kokonaista monimutkaista järjestelmää, mutta se ei tule onnistumaan. Järjestelmä on liian monimutkainen, että sitä voisi hallita kaikilta osin kaiken aikaa.

Huipentumien sarja on tulossa hyvin pian. Muutokset tulevat olemaan nopeita ja ällistyttäviä.

Suunnattomia rikkauksia on siirtynyt itään viimeisten 3 – 4 vuoden aikana ja sen mukana suuri valta.

Jokin pieni pankki tulee kaatumaan ja se aiheuttaa aaltomaisen vaikutuksen, joka aiheuttaa pahempia vaurioita. Vaikutukset tulevat ulottumaan suurempiin pankkeihin, jotka ovat kytkeytyneitä toisiinsa vastapuolisopimuksin tai välittäjäpalveluilla ja sitten asiat vain alkavat luhistua.

Uskon valtavien omaisuuksien katoavan Yhdysvalloissa ja lännessä, paitsi kullan ja hopean omistajilta. Kullan ja hopean omistaminen muuttuu vaikeammaksi tiukentuvien sääntöjen vuoksi. Ne jotka ovat hankkineet arvometalleja viime vuosien aikana, tulevat olemaan suuria voittajia, ja ne jotka ovat tarpeeksi rohkeita ja uskaliaita hankkimaan sitä nyt, tulevat varmasti olemaan tyytyväisiä ratkaisuunsa.

Minulla on perheenjäsen, joka kieltäytyi noudattamasta neuvoani kolme vuotta sitten ja nyt hän joutuu katselemaan yksityisesti hallinnoidun eläkesäästörahastonsa vaihtumista näihin uusiin erikoisiin valtionobligaatioihin. Siitä tulee julkisuudessa melkoinen tulimyrsky ja suurin osa toivoo, että olisi jo aikanaan muuttanut eläkesäästörahastonsa kultaan.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.silverdoctors.com/jim-willie-the-collapse-is-at-our-doorstep/

21 kommenttia

 1. Super ja tehyläiset eivät voi suostua tähän katastrofiin ostovoiman menettämisen vuoksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Ihmeellistä kirjoitusta, tuskin kullan hinta tulee enää nousemaan onhan se jo niin korkealla.

  Turkki ei missään tapauksessa ole euroopan ystävä, syyttäväthän he todellisia-eurooppalaisia eli germaaneja holokaustistaan, ja ovatkin manipuloineet germaaneja sotimaan keskenään, samoin kuten espanjalaiset intiaaneja aikoinaan. Näin arjalaisten valata on kasvanut maailmalla, ja ei luultavasti ole kaukana se aika jolloin tulee uudestaan todellisten-arjalaisten valtakunta (Turkki, Iran, Israel=Persia) ja kuten Jeesus sanoi aikoinaan silloin on oleva kaikkialla maailmassa itku ja hammasten kiristys.

  Amerikka tukee tätä todellisten-arjalaisten liittoumaa eli Turkkia, Irania ja Israelia. He Israelin kanssa esittävät vain teatteria että ovat Iranin vihollisia. Todellisuudessa tosipaikan tullen he auttavat Irania, ovathan juutalaiset samoja arjalaisia kuin iranilaisetkin ja siksi juutalaiset harjoittavat Zarathustralaisuutta arjalaisten alkuperäistä uskontoa.

  Iranin ja Irakin sodan aikana Israel aseisti Irania, muuten Iran olisi sen sodan hävinnyt. Kas kummaa nykyään väitetään Iranin olevan asemahti. Amerikka taasen auttoi Iranilaiset eli shiiamuslimit valtaan Irakissa. Afganistanin sotaa käydään ainoastaan siksi koska taleban lopetti aikoinaan ooppiumin viljelyn, saavathan todelliset-arjalaiset, eli turkin heroiinimafia, valtavat tulot ooppiumista valmistetusta heroiinista. Mihin turkin heroiini-gestabo sitten investoi heroiinirahojaan euroopassa on julistettu kielletyksi puheenaiheeksi.

  Jos tulee Iranin sota niin se on vain niinsanottu teatterisota, jonka avulla todelliset-arjalaiset eli iranilaiset suorittavat rotupuhdistustaan, eli laittavat eturintamalle ne joissa he olettavan olevan arabi-geenejä. Toinen vaihtoehto on se että huomataan yllättäen että kas kummaa Iranilla on jo kymmeniä, tai ehkä satoja ydinaseita. Amerikassa ja Israelissa näytellään yllättynyttä, vaikka tosiasiassa hehän ovat ydinaseistaneet Iranin.

  Adolf Hitler ei keksinyt natsismia, hän matki todellisten-arjalaisten (Persialaisten) uskontoa, jota harjoitettiin euroopassa toisen-maailmansodan aikana. Tervehdykset, uskonnollinen-hakaristi, kotka ja muutkin symboolit Adolf Hitler lainasi todellisilta-arjalaisilta. Näin huijaamalla psykopaatin lailla germaaneja, Adolf Hitler toteutti unelmaansa arjalaisten maailmanherruudesta. Germaanit laitettiin sotimaan keskenään ja todellisten-arjalaisten valta kasvoi, todelliset-arjalaiset saivat marttyyrin viitan hartioilleen holokaustin ansiosta. Sitten toisen-maailmansodan päätyttyä kaikki käännettiin päinvastaiseksi, opettamalla germaaneille että he ovat mukamas arjalaisia. Saksassa ei aikoinaan puhuttu tai kirjoitettu näistä todellisista asioista, kuten ei nykyäänkään missään päin maailmassa. Tämä jos joku todistaa että ehkä elämme totaalisessa todellisten-arjalaisten natsismissa, jota vain vahvistettiin toisen-maailmansodan avulla, ja julistettiin todelliset-arjalaiset jollain tavalla marttyyreiksi holokaustin avulla.

  Todelliset-eurooppalaiset eli germaanit on orjuutettu EU:n avulla, ja etelä-eurooppalaiset nauravat niinsanotusti partaansa. Tiedoitusvälineemme, jotka ovat todellisten-arjalaisten hallinnassa jauhavat jatkuvaa ja päättymätöntä propagandaansa mm. kreikkalaiset ja muut etelä-eurooppalaiset kärsivät, tuntekaa sääliä.

  Juutalaisen kirjoittamassa kirjassa ”Kasvoton mies Vladimir Putin” väitetään että Venäjällä ei kirjoiteta lehdistössä sellaisista asioista jotka olisivat kaikkialla muualla maailmassa sensaatioita. Todellisuudessa meillä Suomessa, ja kaikkialla muuallakin maailmassa ei kirjoitella juutalaisten omistamissa sanoma-lehdissä siitä että todellisuudessa todellisia-arjalaisia ovat mm. juutalaiset ja mustalaiset, ja siksi Israelissa esiintyykin historiallisissa synagoogissa hakaristejä, sillä sehän saattaisi olla sensaatio.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 3. ”Israel aseisti Irania”.

  Aika paksua.

  Israelin suuri tukija U.S.A. tuki kyllä aseisti Irakia.
  Piti Husseinia pienempänä pahana kuin Khomeinia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Jones se jaksaa hämmentää. Vallitsevin teoriahan on ollut, että ”arjalaisuus” tai sellaisiksi kutsutut heimot jakautuivat kahteen ja useampaan ala-haaraan aikoinaan kun lähtivät kaukasukselta. Toisen tullessa Eurooppaan ja toisen sinne Iran/Pohjois-Intia seudulle ja kummatkin muodostivat aikakautensa korkeakulttuurit ja matkan varrella on ties minkälaista symbolia tarttunut mukaan.
  Juutalaisuus on siellä jossain välissä sitten tullut omaksi lahkokseen.

  http://caucasus.wikia.com/wiki/Aryan_race

  Tosin tuo teoria sisältää paljon aukkoja joista esim tässä kirjoitetaan:

  http://wiki.answers.com/Q/How_did_the_aryans_get_to_India

  Voi siis olla myös mahdollista, että ne alkuperäiset arjalaiset olisivat Pohjois-Intian seudulla muodostuneita kun Veda teksteissä ei ole mitään mainintaan arjalaisten invaasiosta tai Intian ulkopuolella olevista pyhistä/tärkeistä paikoista tms. ja sittemmin he olisivat alkaneet sieltä valua pikkuhiljaa Keski-Aasian läpi aina Eurooppaan ja sitten sekoittuneet täällä olleisiin alkuperäiskansoihin ja tuloksena on sitten nykyinen Pohjois-Eurooppalainen arjalaisuus jota ”germaaniseksi” kutsutaan. Zarathustralaisuuden muodostuessa siinä matkan varrella Iranin tienoilla josta sitten myöhemmin juutalaisuus polveutuu omaksi haarakseen jne.. Mutta aihe on ristiriitainen eikä lopullista vastausta voi helpolla antaa. Kuten tuokin artikkeli suosittelee, että jokainen kiinnostunut tekee asiasta oman syvätutkimuksen jos haluaa ja sitten vasta muodostaa mielipiteensä. Pelkkä netti selaaminen ei välttämättä riitä vaan olisi hyvä mennä paikan päälle myös ja tutkia ihmsten kansantaruja ja historiikkiä.

  Hyvää Pääsiäistä kaikille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Perustelujanne ette ole esittäneet ja minkäänlaista linkkiä, ainoastaan luultavasti raamattu tukee tarinoitanne, ja sehän on satukirjan omainen. Minulla taasen on ollut linkkejä joista voitte itsekkin lukea, kirjoihin joihin tukeudun olen laittanut jopa sivujen numerot että ne olisi helppo löytää.

  Germaanit eivät koskaan ole olleet arjalaisia ja eivät arjalaisiksi muutu, miksi sitten meille näin opetetaan kouluissa?

  Lisää minun perustelujani ja todistuksiani sille että Israel aseisti Irania, Iranin ja Irakin sodassa, itsekkin osaatte etsiä tietoa:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Irakin%E2%80%93Iranin_sota

  Linkissä mainitaan sekin että kurdit olivat Iranin puolella, ovathan kurdit samoja arjalaisia kuin mm. iranilaiset, mustalaiset, juutalaiset, ainakin mustalaiset itse väittävät kurdien ja juutalaisten olevan samaa rotua kuin he. Tosin mustalaiset eivät tunnusta olevansa arjalaisia:
  http://romanit.net/cms/index.php?page=uusia-loytoja-israelin-kadonneista

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Jones on ilmeisesti meistä ainoa joka on oikeasti mielisairas ihminen ja elää loputtomassa harhaisessa maailmassaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Toisilla ihmisillä on tapana leimata sellaiset ihmiset hulluiksi tai idiooteiksi, jotka ovat eri mieltä kuin he. Näin he toimivat yleensä silloin kuin he ovat hävinneet väittelyn, tämä on eräänlainen yritys nollata toisen mielipide.

  Minun kouluaikoinani meille ainakin opetettiin koulussa että me germaanit olemme mukamas arjalaisia. Hakaristin merkitys uskonnollisena tunnuksena salattiin, ja on salattu tähän päivään saakka.

  Suomen hallitus on vastuussa mitä kouluissa saadaan opettaa, historian kirjoittavat voittajat sanonta on siis totta. Todellisuudessa toisen-maailmansodan aikana Germaanit alistettiin Adolf Hitlerin avulla ja todellisten-arjalaisten valta kasvoi. Adolf Hitler oli siin eräänlainen messias todellisille-arjalaisille ja he hyötyivät hänestä eniten.

  Harhaluuloa kirjoitukseni eivät missään tapauksessa ole, vaan tosiasioihin perustuvia, eli kaikki se mistä puhuttiin se tehtiin. Toisen-maailmansodan aikana keskitysleireillä poltettiin (kaasutustarinoihin en usko, sen verran lapsellisia valheita ne ovat) niitä ihmisiä jotka eivät olleet puhdasrotuisia arjalaisia. Eli siis germaaneita ja niitä jotka olivat sekoittuneet rodullisesti germaaneihin.

  Adolf Hitler lainasi kaiken todellisilta-arjalaisilta, ei ollut mitään sattumaa että Saksan lippuun laitettiin hakaristi ja kädenojennus tervehdystä käytettiin. Filosofi Nietzen ihailu, olihan hän kirjoittanut kirjan ”Näin puhui Zarathustra” ja Zarathustralaisuus on todellisten-arjalaisten alkuperäinen uskonto yms. asiat tukevat asiaani, joka ei ole pelkkä teoria.

  Tyypillinen harhaluulo on joillakin ihmisillä jopa kansallisesti mm. he ovat ihmisiksi muuttuneita Jumalia, tai Jumalan valittu kansa johonkin suureen asiaan. Psykopaattista käytöstäkin esiintyy joillakin kansoilla mm. espanjalaiset nauttivat härkien kidutuksesta, siitä on jopa tehty koko perheen huvi. Tämänpäivän todellisuudesta kertovat erään laulun sanat, jossa sanotaan: Kukaan ei uskalla tietää ja yrittäneet laitetaan, totuutta ei voida sietää ja valheet lehtiin painetaan.

  Voiko psykopatia olla uskonto? Siinä on kysymys jonka jokainen voi esittää itselleen. Lukekaa vanha-testamentti ja miettikää asiaa itsekkin huviksenne, psykopaatin tunnusmerkinnät ovat seuraavanlaisia:

  1.Hän esiintyy auktoriteettina ja on autoritaarinen. (Jumala tai valittu kansa)
  2.Hän haluaa olla huomion kohteena. (Jumalan sanan kertoja, uskonnon opettaja)
  3.Hän alistaa jokaisen, joka suostuu siihen. (Jumalaa täytyy totella)
  4.Hän ostaa liittolaisia ja rakkautta ja käyttää toisia hyväkseen. (Rikkaimmistomme on juutalaisia)
  5.Hän on epäluuloinen eikä luota kehenkään. (Aina vainottuja ja syrjittyjä juutalaisetko?)
  6.Hän ei koskaan kadu, masennu, häpeä eikä ole syyllinen. (Jumalan valituilla on oikeus)
  7.Hän muuttaa kantaansa, unohtaa lupauksensa ja syyllistää muut. (Holokausti valhe, arjalaiset?)
  8.Hän ei koskaan anna anteeksi kokemaansa loukkausta. (Ketä Herran nimeä pilkkaa…)
  9.Hänellä on mahtava käsitys omasta itsestään. (Jumalan valittu kansa)

  Kaikenlaiset holokaustin kieltäjät ja Adolf Hitlerin ihailijat ajavat siis todellisten-arjalaisten asiaa. He johdattelevat ihmiset todellisuudesta väärään suuntaan, vaikka kaikki se mitä sanottiin ja tehtiin, on tapahtunut, niin siitä huolimatta ihmiset eivät voi tätä tosiasiaa tunnustaa.

  Etenkin uskovaiset eivät halua nähdä sellaista totuutta että mitään Jumalan valittua kansaa ei ole olemassa, Juutalaiset ovat ainoastaan vain pelkkiä turkkilaisia ja iranilaisia, ja harjoittavat heidän alkuperäistä Zarathustralaisuus uskontoa. Nämä todelliset-arjalaiset ovat muuallakin alistaneet kansat uskontojensa avulla, ovathan he niinsanottuja uskontojen luojia. Uskonnoilla opetetaan kansoille miten heitä täytyy palvella, palvelusta saa palkinnon joka on ikuinen elämä ja taivaspaikka. Ne jotka eivät tottele joutuvat helvettiin, jos suinkaan mahdollista maallisessakin elämässä heidän olonsa halutaan saada helvetinlaiseksi.

  Adolf Hitler ihaili näitä todellisia-arjalaisia ja auttoi heidän valtansa lisäämisessä. Tässä on syy miksi juutalaiset haluavat uudestikirjoittaa Adolf Hitlerin mein kampf kirjan. Hitlerin kirjasta on luettavissa se että juutalaisten ja muidenkin todellisten-arjalaisten asianajaja ja messias Hitler todellisuudessa oli. Korjoituksistaan hänet tunnetaan ja huomataan Hitlerin arjalaismyönteisyys mm:

  3.Luku. Yleisiä poliittisia mietteitä Wienin ajaltani;
  Valtiollisen johtajan tulee aina pitää kansansa uskonnolliset opit ja laitokset loukkaamattomina, tai muuten hän ei saa olla poliitikko, vaan hänen pitää olla uudistaja, reformaattori, mikäli hänessä on oikeaa ainesta siihen!

  Luku. 8. Poliittisen toimintani alku:
  Kuta abstraktisesti oikeampi ja siten valtavampi aate on, sitä mahdottomammaksi käy sen täydellinen toteuttaminen, niin kauan kuin se on ihmisten varassa. Jos asia olisi toisin, ei uskontojen perustajia voitaisi lukea tämän maapallon suurimpien ihmisten joukkoon. (Uskontojen perustajilla Adolf Hitler tarkoittaa arjalaisia)

  6.Luku. Sotapropaganda;
  Tämä suuri linja yksin, josta ei koskaan saa poiketa syrjään, voi alati yhtäläisenä pysyvällä tavalla, johdonmukaisesti tähdennettynä johtaa lopulliseen menestykseen. Silloin voidaan ihmettelyä tuntien todeta, miten tavattomiin, melkeinpä käsittämättömiin tuloksiin sellaisella sitkeydellä ja kestävyydellä voi päästä. Jokaisen propagandan onnistuminen on, yhtä hyvin liike-elämässä kuin valtiollisellakin alalla, sen varassa, miten kauan ja miten tasaisen yhtenäisesti sitä käytetään.
  sitä harjoitettiin uupumattoman sitkeästi. Koko sodan aika käytettiin kerta kaikkiaan oikeiksi tunnustettuja perusajatuksia ja esittämismuotoja tekemättä koskaan vähäpätöisimpiäkään muutoksia. Aluksi tämän propagandan julkeat, röyhkeät väitteet saivat sen tuntumaan mielettömältä, sitten se muuttui epämieluisaksi, ja lopulta sitä uskottiin.(Näin ollaan germaanit saatu uskomaan että he ovat arjalaisia. Adolf Hitler ei ollut germaanien ystävä ja auttaja.)

  11.Luku. Kansa ja rotu;
  Vailla tällaista alempien ihmisten käyttämismahdollisuutta arjalaiset eivät olisi ikinä pystyneet astumaan ensi askeliaan myöhäisempää kulttuuriaan kohti; aivan samalla tavoin kuin he eivät olisi ilman eräiden soveliaiden eläinten apua, jotka he ymmärsivät kesyttää, saaneet kehitetyksi tekniikkaa, joka vuorostaan nyt parhaillaan sallii heidän vähitellen ruveta tulemaan toimeen ilman juuri noita samoja eläimiä. Mietelauseessa ’mauri on tehnyt tehtävänsä, mauri saa mennä’ piilee valitettavasti liiankin syvällinen totuus.Varmastikaan ihmiskunnan ensimmäinen kulttuuri ei pohjautunut niinkään suuressa määrin kesytettyihin eläimiin kuin alhaisempien ihmisten käyttöön.(Eli siis ”germaani on tehnyt tehtävänsä, germaani saa mennä”)

  12.Luku.Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen ensimmäinen kehitysaika;
  Kansan suuret joukot eivät ole professoreja eivätkä diplomaatteja. Se vähäinen abstraktisen tiedon määrä, mitä heillä on, osoittaa heidän aistimuksensa lähinnä tunteen maailmaan. Sieltä on löydettävissä heidän joko myönteinen tai kielteinen asennoitumisensa.

  Uskoa on vaikeampi horjuttaa kuin tietoa.

  Suuret joukot ovat ainoastaan kappale luontoa, eikä niiden tunne käsitä sellaista, että samat ihmiset,jotka väittävät tavoittelevansa päinvastaista, puristavat toistensa kättä.

  Liike torjuu päättävästi kaiken asennoitumisen sellaisiin kysymyksiin, jotka joko ovat sen poliittisen toiminnan puitteiden ulkopuolella tai jotka periaatteellista merkitystä vailla olevina ovat sille merkityksettömiä. Sen tehtävänä ei ole uskonnollinen uudistus, vaan Saksan kansan uudestijärjestely.

  Jokaisen valtavan järjestön suuruus jonkin aatteen ruumiillistumana perustuu tässä maailmassa siihen uskonnolliseen kiihkomielisyyteen, jonka vallassa se, suvaitsemattomana kaikkia muita kohtaan, kiihkoisasti vakuuttuneena omasta oikeudestaan, ajaa tahtonsa.perille. Kun aate on itsessään oikea ja kun se, semmoisella tavalla varustautuneena, ryhtyy tässä maailmassa taisteluun, se on voittamaton, ja kaikki vainoamistoimenpiteet vain koituvat sen sisäiseksi lujittumiseksi.(Tarkoittaneen juutalaisia)

  Varsinkin muinaisgermaanisella perustalla toimivista ns.uskonnollisista uudistajista minulla on aina mielessä tunne, kuin he olisivat juuri sellaisten valtojen lähettämiä, jotka eivät toivo Saksan kansan uutta nousua.He vihaavat liikettä sinä mahtina, joka tekee heidän vallattomuudestaan lopun.

  Kuten huomaatte niin Hitler ajoi todellisten-arjalaisten asiaa ja germaaneille se ei ole hyväksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Suomi tuhoutuu, tässä tuhoutumisen tahti:

  http://velkakello.fi/

  Konkurssia pukkaa. Mitä sitten vaikka Suomen luottoluokitus on hyvä, sehän vain tarkoittaa sitä että Suomi jatkaa pyramidihuijauksen uhrina olemista ja ottaa lisää velkaa velan päälle ja jatkaa samaa typeryyttä kunnes tuhoutuu. Perustuslain mukaan valta on kansalla, ja kansa päätti suuressa viisaudessaan luovuttaa vallan Brysseliin.

  ”Haluaako tai pystyykö Suomi katkaisemaan velkakierteensä?”

  Suomi ei sitä halua tehdä koska Suomi keskittyy vain kinastelemaan ja jauhamaan paskaa ties mistä aiheesta. Kaikki puolueet ovat vain saman paskaläjän eri kulmia, Suomi-neidolla on paska housussa kuin ylioppilaslehden toimittajilla konsanaan. Kansakuntamme tuhoutuu, koska ei ole miehiä, ei naisia vaan ihme vinkujia joka paikassa, kiistelyä, vääntöä, typeryyttä. Suomi24:n maailman menoa -palsta on oiva esimerkki siitä, isot miehet siellä nyyhkivät, voi kyynel taas pitää maksaa EU:lle, nyyh nyyh. Sitten siteerataan jotain Soinin EU-kriittistä paskapuhetta ja kapinoidaan äänestämällä EU-kriittistä puoluetta. Tässä ei kriittisyys ole auttanut enää pitkään aikaan, jyrkkä ei pelleilylle, jyrkkä ei paskapuheille. EU on Costa Concordia, joka on täynnä keltasinistä paskaa ja joka vajoaa jo nyt mutta kansa vain juhlii ja rakentaa jotain maailmanpyörää Katajanokalle, siellä onkin kiva sitten pyöriä kun pankit pistetään kiinni ja EU-mafia leikkaa oman osuutensa tileiltä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. http://talousdemokratia.blogspot.fi/2008/03/lhihistoriasta-lytyy-ratkaisuja.html

  http://revisionistit.wordpress.com/2012/04/02/kuolettava-isku-valeopposition-sydameen/

  Yllä olevat linkit kannattaa lukea niistä voi selvitä kuinka talous järjestelmämme tulisi uudistaa ja sekin voi selvitä miksi todellisista syistä toisen maailman sodan aloittamiselle ei kerrota saksan talousuudistus olisi levitessään vienyt vallan juutalaismafian pankkiireilta ja tehnyt heidät tarpeettomiksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Hyviä linkkejä!

   Alkaa totuus paljastua tästä juutalaisten rahajärjestelmästä. Kansallisosialistinen Saksa pääsi hetkeksi irti tästä orjuuttavasta velkaperustaisesta juutalaisesta rahajärjestelmästä, ja siksi se piti tuhota.
   Pikkulinnut ovat laulaneet että Libyassa olisi ollut myös viritystä tähän suuntaan, mutta se on vain huhu.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Oletko uusnatsi edes tietoinen kaikista kansainvälisistä pankkikieroiluista joita natsi-Saksa harjoitti? Hjalmar Schaht oli sen toiminnan takapiru – ei Hitler. Kerropa myös miksi Schacht ensimmäisenä torpattiin syrjään natsihallinnon johdosta?

    Eli näyttää siltä että juuri mörkönne loi (perusteetta) ihailemanne ”järjestelmän” millä ei olisi ollut minkäänlaista käyttöä teille. Itse asiassa natsihallinto perustui hyvin paljon rosvoiluun – ei tehokkaaseen talouspolitiikkaan vaan ryöstämiseen.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Uskomatonta puppua Kaalepilta. Kyllä saksa oli pankkiirien ylivaltaa vastaan ja todellakin suuri uhka sille juuri talouspolitiikkansa takia. Ai että rosvoamalla hitler nosti saksan muutamassa vuodessa jaloilleen konkurssikypsästä itsemurhavaltiosta euroopan vauraimmaksi taloudeksi. Anna mun nauraa. Totuus se alkaa väkisinkin rakoilla vaikka kuinka yritätte sitä sinnikkäästi peitellä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Ai pankkien ylivaltaa vastaan? Kerropa siis miksi juuri PANKKIIRI Hjalmar Schacht sai vapaat kädet dikatuurilta tehdä kaikki mahdollinen taloustilanteen kohentamiseksi? Jos tuo uusnatsien tekeleistä bosnimasi väite pitäisi paikkansa Hitler olisi teloituttanut Schachtin heti valtaan päästyään. Hän ei tehnyt niin.

      Hitlerillä ei ollut heti aluksi voimia rosvota. Lisäksi kyseinen talousihme oli perustuksiltaan heikko. Sodan syttyessä alkoi hillitön rosvoaminen ja riisto ja jatkui loppuun asti. Totuus on tiedossa ja te uusnatsit sitä koko ajan yritätte sumuttaa piiloon. Onneksi olette niin riitaisia fantasioissanne että ette koskaan sovellu minkäänlaiseksi poliittiseksi välineeksi.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Miksi Hitleri ei teloittanut Schachtia? Tässä paljastat että ajattelet kuin kommunisti. Et ymmärrä kansallissosialismin ja kommunistisen sosialismin eroa. Kommunistit haluavat luokkasotaa kun taas kansallissosialistit uskovat luokkayhteistyöhön. Ei HItler halunnut lahdata omiaan. Ne miljoonat kommunistit jotka äänestivät hitleriä vastaa saivat elää aivan rauhassa. Heistä kaikista tuli kansallissosialisteja kun he huomasivat että hitler oli oikeassa. Koko tuo sinun esittämäsi kuva hirmudirtatuurista on väärä. Saksalaiset voivat hyvin Hitlerin valtakaudella. Miten selität sen että Saksalaiset taistelivat viimeiseen mieheen kansallissosialismin puolesta. He tiesivät että sen puolesta täytyy taistella. He olivat kokenet sen. Kun saksa kaatui ja miljoonia siviilejä kidutettiin ja tapettiin. Yli kymmenen miljoonaa siviiliä häädettiin pakkomuuttoon ja naiset 8 vuotiaasta ylöspäin raiskattiin. Luuletko että saksa voi nyt paremmin tai maailma. Samat ongelmat meillä on nyt. Mikään ei ole muuttunut. Jos kerrat hyvikset voitti niin miksi maailma ei ole paratiisi?

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. ”Miksi Hitleri ei teloittanut Schachtia? Tässä paljastat että ajattelet kuin kommunisti. Et ymmärrä kansallissosialismin ja kommunistisen sosialismin eroa. Kommunistit haluavat luokkasotaa kun taas kansallissosialistit uskovat luokkayhteistyöhön. ”

      Ymmärrän erittäin hyvin sen että kyseessä oli sama paska eri lipun alla.

      ”Ei HItler halunnut lahdata omiaan. ”

      Olet väärässä. Kerropa miksi Röhm puhdistettiin puoluehallinnosta?

      ”Ne miljoonat kommunistit jotka äänestivät hitleriä vastaa saivat elää aivan rauhassa. Heistä kaikista tuli kansallissosialisteja kun he huomasivat että hitler oli oikeassa. ”

      En usko terroria, murhaamista ja vainoa rauhassa elämiseksi.

      ”Koko tuo sinun esittämäsi kuva hirmudirtatuurista on väärä. Saksalaiset voivat hyvin Hitlerin valtakaudella. ”

      Olen tietoinen kyseisestä asiasta.

      ”Miten selität sen että Saksalaiset taistelivat viimeiseen mieheen kansallissosialismin puolesta. ”

      Valehtelet.

      ”He tiesivät että sen puolesta täytyy taistella. ”

      Jopa fanaattisimmat kannattajat käänsivät takkinsa heti kun tilaisuus tuli.

      ”He olivat kokenet sen. Kun saksa kaatui ja miljoonia siviilejä kidutettiin ja tapettiin. ”

      Mitä miljoonia siviilejä kidutettiin ja tapettiin? Ei ainakaan saksalaisia.

      ”Yli kymmenen miljoonaa siviiliä häädettiin pakkomuuttoon ja naiset 8 vuotiaasta ylöspäin raiskattiin. ”

      Annapa todisteita. Olen tietoinen saksalaisten karkoittamisesta sodan jälkeen ja sanon suoraan että mittakaava on huomattavasti erilainen verrattuna natsien itsensä järjestämiin murhaamisiin ja rosvoiluun.

      ”Luuletko että saksa voi nyt paremmin tai maailma. Samat ongelmat meillä on nyt. Mikään ei ole muuttunut. Jos kerrat hyvikset voitti niin miksi maailma ei ole paratiisi? ”

      Luuletko uusnatsi että Hitlerin voitto olisi luonut paratiisin? EI todellakaan. Se oli sortava, valheelle rakennettu diktatuuri ja sen luojat olivat pelkureita ja pettureita.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Uuh kaaleppi sun kirjoituksesi saa minut kiihottumaan,Tuu illalla kylää niin leikitään suklaa leikkejä

  Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat