Rothschildien imperialismi, lehdistö ja pakolaiset

Pakolaisten valuessa Eurooppaan on länsimaisen median lähestymistapa ollut arvattavissa. Sen sijaan, että kysyttäisiin, miksi tuhannet ihmiset, pääosin Syyriasta, Irakista, Libyasta ja Afganistanista, jättävät jälkeen elämänsä, kotinsa ja omaisuutensa lähteäkseen vaaralliselle matkalle kohti pohjoista, lehdistö keskittyy yksittäisiin ihmiskohtaloihin ja siihen, kuinka eri Euroopan valtiot kohtelevat näitä pakolaisia.

Kliinisessä mielessä kyseessä on koulukirjaesimerkki dissosiaatiosta ja todellisuuden kieltämisestä. Nämä ovat kroonisia oireita Lännessä, jossa, ajoittaisista protesteista huolimatta, imperialistinen sotakone jyllää yhä eteenpäin.

Tämä johtaa vielä kipeämmän vastauksen äärelle, joka on vastaus kysymykseen, miksi? Yksinkertaisesti muotoiltuna: Yhdysvallat ja sen Nato-liittolaiset – Rotschildien tai City of London –pankkiirien palveluksessa – joko pommittivat, miehittivät, valloittivat tai hyökkäsivät – käyttäen al-Qaeda / ISIS kulissiterrorijärjestöjä kaikissa näistä maista.

Euroopassa ei olisi pakolaiskriisiä, ellemme olisi systemaattisesti tuhonneet kaikkia näitä maita, niiden infrastruktuuria ja kansalaisia, kaikkia, jotka eivät, vähemmän sattumanvaraisesti,ole kallellaan vasemmalle päin.

Mikä tärkeämpää, Irakilla on maailman toiseksi suurimmat öljyvarat, Afganistan on kruunun-alaisen, kansainvälisen oopiumin tuotannon keskus, Syyrialla on merkittävät kaasuvarannot ja se sijaitsee Israelin vedensaannin kannalta otollisella paikalla. Libya on Afrikan rikkain valtio ja se sijaitsee strategisesti merkittävällä paikalla Välimeren alueella.

Se, että psykopaattinen eliitti puhdistaisi koko alueen käyttäen Isis-joukoiksi naamioituja Mossadin yksiköitä, jotta he voisivat asettaa nukkehallitsijan valtaan ja aloittaa resurssien riiston, ei ole ajatuksena kaukaa haettu.

Olipa Levantin ja Pohjois-Afrikan tyhjennyksen taustalla suunnitelma “Suur-Israelin” tai laajennetun “Saudi-Kalifaatin” (joista kumpikin on Rotschildin hallinnassa) rakentamiseksi, yksi asia on varma. Tämänhetkinen pakolaisaalto on vasta ensimmäinen.

Tuoreilla reissuillani Guatemalaan ja Nepaliin, joista kummassakin olen käynyt aiemmin, todistin näiden maiden muodonmuutoksen kolmannen maailman maista neljännen maailman maiksi. Perusasioita kuten puhdasta vettä ei enää ole. Ympäristötuhot ovat äärimmäisen laajat.

Banksterit ovat käyttäneet yrityslonkeroitaan ryöstäessään likipitäen kaikki resurssit monista maista viimeisten vuosikymmenten aikana. Ihmisille ei ole jäänyt muuta kuin velkaa, runneltu ympäristö ja äärimmäinen köyhyys. Imperialismi on tehnyt tehtävänsä.

Me olemme kansa. Meidän tulee pysyä yhdessä ja hyökätä psykopaattisia sodanlietsojia vastaan. Meidän tulee ymmärtää, että pakolaiskriisi johtuu imperialistisesta politiikasta, jonka tulee muuttua.

*Artikkeliin tehty pieniä muutoksia

 

Lähde: Hendersonlefthook

Lue myös:
Video: Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia
Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syyt

2 kommenttia

  1. Rothschild saisi pysyä viinialalla, eikä sotkea maailman asioita!

    Plusääni(6)Miinusääni(2)
  2. Egyptin rannikoltahan on löydetty aika vasta suunnattoman suuri kaasuesiintymä ( tai nyt se on tuotu esille). Kaasua on löytynyt myös Kreikan aluevesiltä. Ihme sattumia. Dollarit on paskapaperia. Paskapaperia jolla käydään kauppaa öljystä ja muista luonnonvaroista.

    Plusääni(6)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat