Rothschildit haluavat Iranin pankit

Voisiko Iranin keskuspankin haltuunotto (CBI) olla suurin syy siihen, että länsi ja Israel ovat ottaneet Iranin seuraavaksi hyökkäyskohteekseen?

Jännitysten kasvaessa kohti suursotaa Iranissa, on aiheellista luoda silmäys Iranin pankkijärjestelmään ja verrata sitä Yhdysvaltain, Iso-Britannian ja Israelin vastaaviin. Useat tutkijat ovat osoittaneet, että Iran on yksi niistä kolmesta jäljellä olevasta maailman maasta, joiden keskuspankki ei ole Rothschildien pankkisuvun kontrollissa.
Ennen syyskuun 11. päivän iskua, jossa New Yorkin WTC-tornit tuhoutuivat, maita joilla oli oma keskuspankkinsa oli seitsemän: Afganistan, Irak, Sudan, Libya, Kuuba, Pohjois-Korea ja Iran. Vuonna 2003 kuitenkin Afganistanin ja Irakin kietaisi lonkeroihinsa ”Rothschildin mustekala”, ja vuonna 2011 myös Sudan ja Libya olivat mennyttä.
Libyaan Benghaziin perustettiin Rothschildien pankki, kun maa oli vielä sodassa.

Islam kieltää koronkiskonnan; sellaisen käytännön, jossa veloitetaan liiallista, järjettömän korkeaa ja usein laitonta korkoa lainoista. Koronkiskonta on tunnusomaista nimenomaan Rothschildien pankkisysteemille. Vain muutama sata vuotta sitten koronkiskonta oli kiellettyä myös kristillisissä maissa ja siitä rangaistiin jopa kuolemalla. Koronkiskonnan katsottiin olevan riistoa ja orjuuttamista. Aina sen jälkeen kun Rothschildit ottivat hallintaansa Englannin keskuspankin (BoE) vuoden 1815 tienoilla, he ovat laajentaneet pankkien kontrollia eri maissa ympäri maailman.

Menetelmänä on ollut saada maiden korruptoituneet poliitikot hyväksymään massiivisia lainoja, joita ei koskaan kyetä maksamaan takaisin, ja täten joutumaan velkoihin Rothschildien pankkivallalle. Jos maan johto on kieltäytynyt ottamasta lainaa, hänet – heidät – on syrjäytetty vallasta tai salamurhattu. Ja jos sekään ei ole riittänyt (maan saattamiseksi velkaorjuuteen), seuraa maahantunkeutuminen jonka jälkeen perustetaan Rothschildien koronkiskuripankki.

Rothschildit käyttävät suunnattoman suurta valtaa maailman suurimmissa uutistoimistoissa. Toistolla massat huiputetaan uskomaan kauhutarinoihin pahoista rosvoista. Rothschildit kontrolloivat Englannin keskuspankki BoE:ta, Yhdysvaltain keskuspankki FED:ia, Euroopan keskuspankki EKP:ta, Maailmanpankkia (WB) sekä kansainvälistä järjestelypankkia (BIS). He myös omistavat suurimman osan maailman kullasta samoin kuin Lontoon kultapörssin (London Gold Exchange), joka määrittää kullan päivittäishinnat. On arvioitu perheen omistavan noin puolet kaikesta maapallon varallisuudesta – Credit Suisse arvioi omaisuuden olevan noin 231 biljoonaa dollaria ($231 trillion). Omaisuutta kontrolloi Evelyn Rothschild, suvun nykyinen pää.

Riippumattomat tutkijat ovat esittäneet päätelmänään, että Irania ei demonisoida koska heillä olisi ydinase tai että he olisivat uhka maailmanrauhalle – aivan kuten Taliban, Irakin Saddam Hussein tai Libyan Muammar Gaddafi eivät olleet uhka. Miksi sitten, mikä on todellinen syy? Onko todellinen syy ovat ne biljoonat, jotka ovat saatavissa öljytuotoista, ja ne biljoonat jotka voi saada sotatarvikkeiden myynnistä kun sota on syttynyt? Vai onko se Yhdysvaltain talouden romahduttaminen? Onko se kolmannen maailmansodan sytyttäminen? Onko syy Israelin vihollisten tuhoaminen vai onko se Iranin keskuspankin tuhoaminen niin ettei jäljelle jää ketään uhmaamaan Rothschildien rahan kahmintaa? Syy voi olla mikä tahansa yllä mainituista, tai vielä pahempaa: Se voi olla kaikki nuo syyt yhdessä.

Kirjoittaja Pete Papaherakles on syntynyt Kreikassa, ja on ollut Yhdysvaltain kansalainen vuodesta 1986. Hän toimii American Free Pressin (AFP) lähentymisjohtajana (outreach director).

10 kommenttia

 1. Lähdeviite olis kiva. Vois laittaa helpommin ulkomaislle ystäville.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Mitenhän on Kiinan ja Intian keskuspankkien kanssa? Olen ollut siinä käsityksessä, että nuo maat ovat vielä vapaat Rotschildien ja muiden Talmudistien ryöväykseltä. Tosin heillä on sitten muut riistäjät omasta takaa. Benjamin Fulford on kertonut kuinka Kiinassa ja Japanissa ollaan aika tietoisia tästä ongelmasta ja on ninjat koulutettu sitä varten. Mikähän mahtaa olla tuo Fulford miehiään.. tieääkö kukaan tuosta enemmän?

  Vaikk huijari olisikin niin ainakin hän on päässyt D.Rockefelleriä haastattelemaan ja Japanin jotain entistä valtiovarainministeriä joka oli hiljattain kaupannut keskuspankin jollekin ulkolaiselle (juutalaiselle?) konsortiolle.

  http://www.iamthewitness.com/Benjaman-Fulford.html#update

  http://www.youtube.com/watch?v=hVAesvXSEQk

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Hieman suhteellisuudentajua.

    Japanin tsunamin kaltaista tuhoa ei meren alaisilla paukuilla aiheuteta.

    Luonnonkatastrofien energiat ovat valtavasti suurempia kuin mitä ydinpommeilla saadaan aikaan.

    Ihminen ei kykene hyökyaaltoja, maanjäristyksiä tai myrskyjä aikaansaamaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Ovat vaan – käytettävissä olevan energian vähäisen määrän (verrattuna mannerlaattojen välisen sauman jännitystilaan ..) takia – kovasti paikallisia, eli atollissa räjäytetty atomipommi upottaa laivoja lähietäisyydellä, mutta kovin kummoista aaltoa ei pääse edes atollin ulkopuolelle. Kunnon maanjäristyksen (kuten 2011 Tohoku) tuottama tsunami taas taas tuntuu satojen ja tuhansien kilometrien päässä.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Tuo ensimmäinen on kieltämättä aika harvinainen (ks. Wikipedia: ’Morning glory (cloud)’), mutta jälkimmäinen ei kovin ihmeelliseltä vaikuta – samantyylisiä jaksollisia pilvirakenteita näkee Suomenkin taivaalla silloin tällöin. Värähtelymekaniikka, termodynamiikka & co. tekee aina välillä kaikkea hassunnäköistä .. ei joka paikassa tarvitse aina nähdä mörköjä.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Nietzsche on kirjoittanut kirjassa The Dawn of Day (Aamurusko, 1881), että ”Yksi spektaakkeleista ensi vuosisadalla, jota todistamme, on päätös juutalaisten kohtalosta. On ilmeistä, että nyt kun he ovat heittäneet arpaa ja ylittäneet Rubiconin, ainoat vaihtoehdot heidän osaltaan on joko tulla Euroopan herroiksi tai menettää Eurooppa, kuten he vuosisatoja sitten menettivät Egyptin, jossa heidät oli kohdannut sama tilanne (ilmeisesti lukuisissa massakarkotuksissa on aina ollut kyse tästä)…Eurooppa saattaa jonain päivänä pudota heidän käsiinsä kuin kypsä hedelmä (taidamme todistaa tätä tilannetta nyt 2010-luvulla), jos he eivät yritä niellä sitä liian innokkaasti.” Viisasta puhetta. Saksassa toiminta johti karkotukseen, mutta juutalaiset saivat muun maailman tuhoamaan Saksan ja juutalaiset palasivat Eurooppaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat