Rudolf Hess – Viimeiset vuodet ja kuolema -kirja ulkona!

UK_Hess_viimeiset_vuodet_ja_kuolema

Rudolf Hessin sairaanhoitajan Adballah Melaouhin kirja Rudolf Hess – Viimeiset vuodet ja kuolema on nyt ilmestynyt suomeksi, kerrotaan kirjan Facebook-sivustolla.

Kirja kertoo Melaouhin elämästä Tunisiassa ja sairaanhoitajana liittoutuneiden Spandaun vankilassa 1980-luvulla. Kirja on ilmestynyt aiemmin saksaksi vuonna 2008 ja viime vuonna peräti kolmella muulla kielellä, englanniksi, espanjaksi ja tšekiksi.

Kirjaa luonnehditaan ”ei-poliittiseksi elämäkertateokseksi”, joka kertoo erään maailman pisimpään vankilassa istuneen Kolmannen valtakunnan johtajan elämästä tämän viimeisinä elinvuosina.

Kirjan on julkaissut Ruotsissa toimiva Fenrir Förlag HB -kustantamo.

Kirjan tiedot:

Julkaisija Fenrir Förlag HB, Ruotsi
Sivuja 235
24 mustavalko- ja värikuvaa
Yli 30 sivua ennennäkemättömiä dokumentteja ja liitteitä
Pehmeäkantinen

Tilaustiedot yksityishenkilöille:

Toistaiseksi kirjaa voi tilata suoraan kustantajalta sähköpostitse osoitteesta FenrirForlag[at]home.se.

Tilauksessa tulee ilmoittaa tilauksen kappalemäärä, tilaajan nimi ja osoite tai osoite, johon tilaus halutaan toimittaa. Halutessasi voit antaa myös puhelinnumerosi, jotta kustantaja voi tarpeen vaatiessa ottaa nopeiten yhteyttä.

Kustantaja lähettää sähköpostitse vahvistuksen tilauksesta, jossa ilmoitetaan pankkitili, jolle maksu tulee suorittaa. Lisäksi tilaajalle ilmoitetaan tilauksen viitenumero, joka tulee liittää maksun viestikenttään.

Kirjaa myydään 225 kruunun hintaan (sis. alv 6 %). Hintaan lisätään 37 kruunun käsittely- ja toimitusmaksut. Huomaa, että 37 kruunun käsittely- ja toimitusmaksu koskee vain yhtä kirjaa. Euromääräisesti hintaa kirjalle kertyy noin 29 euroa. (alv 6 %, käsittely- ja toimitusmaksut 4,10 euroa).

Maksu suoritetaan kustantajan kansainväliselle pankkitilille Ruotsin kruunuissa. Maksuvaluutan voi valita useimpien verkkopankkien ulkomaanmaksujen valikossa.

Tilaus toimitetaan vasta, kun maksusuoritus näkyy kustantajan pankkitilillä. Tavallisesti tähän menee 2–3 työpäivää. Tilaus toimitetaan sen päivän aikana, kun maksusuoritus näkyy tilillä. Toistaiseksi kaikki tilaukset toimitetaan postitse, jolloin toimitusaika Suomeen on kaksi päivää.

Kun tilaus on toimitettu, tilaaja saa tästä vahvistuksen sähköpostiinsa.

Tukkutilaajille:

10–15 kpl: 144 kr per kirja (n. 15,94 €)
16–20 kpl: 134 kr per kirja (n. 14,83 €)
21–29 kpl: 124 kr per kirja (n. 13,73 €)
30 tai enemmän: 114 kr per kirja (12,62 €)

Käytetty kurssi: 9,03 (Danske Bankin valuuttalaskuri, 27.5.)

Yllä oleviin hintoihin sisältyy alv 6 %. Hintoihin eivät kuitenkaan sisälly käsittely- ja toimitusmaksut. Toimitusmaksu määräytyy tilauksen painomäärän mukaan. Esimerkiksi 12 kirjan yhteispaino on 5,1 kiloa, jolloin toimitusmaksu postitse Suomeen on 525 kr.

Tukkutilaaja voi kysyä tarkempia lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse.

Kustantajan tiedot:

Fenrir Förlag Handelsbolaget
FenrirForlag[at]home.se
Puh: +46 761 390 149 (Asiakaspalvelu arkisin 09.00–16.00. Saatavilla suomen-, ruotsin- ja englanninkielistä asiakaspalvelua.)
VAT-numero: SE969769810901

Aiheeseen liittyen: Rudolf Hess – Viimeiset vuodet ja kuolema

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat