Ruotsi on sisällissodan partaalla; kehittyykö myös vallankumous?

Nykyinen maahanmuuton tahti on ollut Ruotsille kestämätöntä. Pommi-iskut ja ammuskelut ovat lisääntyneet viime vuosien aikana räjähdysmäisesti. Ruotsalaiset eivät enää tunne elämäänsä turvalliseksi. Monet haluavat muutosta, ja aseellinen varustautuminen näyttää olevan ainoa ratkaisu tilanteeseen. Syntyykö Uusi Ruotsi mahdollisen sisällissodan ja sitä seuraavan vallankumouksen kautta?

Ruotsissa pommi-iskut ja ammuskelut ovat räjähdysmäisesti lisääntyneet

Pommi-iskut ja ammuskelut ovat räjähtäneet kirjaimellisesti käsiin Ruotsin maahanmuuttajalähiöissä kahden viime vuoden sisällä. Tammikuun ja kesäkuun välillä raportoitiin yli 100 pommi-iskua, mikä tarkoittaa 70 prosentin kasvua edellisvuoden vastaavaan aikaväliin nähden. Brittiläinen The Spectator-lehti uutisoi pommi-iskujen olevan jopa osa normaalia ruotsalaista arkea. Uusimpien tapausten perusteella Ruotsin yleisradioyhtiö SVT saattaa nykyään jopa sivuuttaa kokonaan uutisoinnit räjähdyksistä illan pääuutislähetyksessä. Tutkijoiden mukaan jengiväkivalta ja rinnakkaisyhteiskuntien syntyä on vakava uhka.

Rappukäytävä pommi-iskun jäljiltä Södermalmilla.
Rappukäytävä pommi-iskun jäljiltä Södermalmilla.

Artikkelissa kerrataan kaksi viikkoa sitten eri puolilla Tukholman seutua yhden yön aikana tapahtunut pommi-iskujen sarja. Yksi isku tapahtui tiheässä Södermalmin kaupunginosassa keskellä Tukholmaa, ja toiset kaksi Södertäljen sekä Vaxholmin alueilla pääkaupungin kehyskunnissa. Kukaan ei tietojen mukaan loukkaantunut iskuissa, mutta asuinrakennuksia vaurioitui, ja ihmisiä heräsi keskellä yötä kauhunsekaisiin tunnelmiin.

Hämmästyttävää on vielä sekin, että SVT:n uutislähetyksissä pommi-iskujen selostamisen sijaan käsitellään ”saippuaoopperan” kaltaisia lähetyksiä. Muiden muassa BBC:n politiikantoimittaja Andrew Neil huomioi twitterissä, ettei Ruotsin yleisradioyhtiön uutislähetyksessä enää edes viitsitty raportoida pommi-iskuista. Neil kummeksui sitä, että sen sijaan uutisotsikoissa käsiteltiin esimerkiksi kuvanjakopalvelu Instagramin väitettyä sensuuria ylipainoisten naisten kuvia kohtaan. Tämä on hölmistyttävää!
Kriminologi Amir Rostamin Dagens Nyheteriin antaman lausunnon mukaan Rikollisjoukkioiden Ruotsissa jatkuvasti tekemät räjähdeiskut ovat täysin poikkeuksellisia Euroopan ja jopa maailman mittakaavassa.

DN:n uutisoinnin mukaan Ruotsissa oli tänä vuonna maaliskuun alkuun mennessä tehty jo 102 räjähdeiskua, joita tutkimaan oli hälytetty poliisin räjähderikoksiin erikoistunut ryhmä. Viime vuonna vastaavana aikana räjähdyksiä oli 39.

Ruotsi on luisumassa täydelliseen sisällissotaan

Yleisesti sisällissota määritellään poliittisesti järjestäytyneen yhteisön, kuten valtion sisällä käytävään sotaan. Tavallisesti sisällissodissa valtion sisällä sotaa käyviä osapuolia tuetaan valtion ulkopuolelta, joko suoraan tai salaisesti. Näitä rikollisjengejä taatusti tuetaan Ruotsin valtion ulkopuolelta.Vaikka Ruotsissa tietyn kaltaisen sodan vastapuolena virkavaltaa vastaan ovat maahanmuuttaja taustaiset rikollisjengit, ilman poliittista ulottuvuutta, voidaan nämä konfliktit määritellä tietyn kaltaiseksi sisällisodaksi, sillä onhan kysymyksessa järjestäytynyttä yhteiskuntaa vastaan tehdyt väkivaltaiset iskut. Selkkaus muuttuu poliittiseksi silloin, kun Ruotsin kansalaiset ryhtyvät puolustautumaan rikollisjengejä vastaan.

Ruotsalaisen turvallisuusasiantuntijan Olle Fjordgrenin mukaan Ruotsissa on jo käynnissä matalan intensiteetin sisällissota, joka uhkaa muuttua kuumaksi sisällissodaksi, jos maan kehityssuuntaa ei muuteta pian. Tämä Ollen analyysi julkaistiin vuonna 2013, ja siitä lähtien kyseinen tilanne on todellakin tullut kuumemmaksi.

Ruotsi todellakin kulkee kohti täydellistä sisällissotaa.

– Olemme periaatteessa luovuttaneet ja rikolliset ovat ottaneet vallan. Tällä hetkellä emme pysty asettamaan mitään vastaan, enkä näe, että kehityssuunta voitaisiin kääntää, Fjordgren sanoo.

Fjordgrenin mukaan Ruotsi oli jo vuonna 2013 matalan intensiteetin sisällissodassa, mutta nyt kuusi vuotta myöhemmin rikolliset ovat jo monilla alueilla voittaneet. Näitä alueita nimetään no go -alueiksi.

Ruotsi on likipitäen epäonnistunut valtio

Poliittisen tahdon puute tunnustaa tilanteen vakavuus sekä ongelmia aiheuttavat todelliset syyt, yhdistettynä kyvyttömyyteen ja välinpitämättömyyteen ovat tehneet Ruotsista jo lähes epäonnistuneen valtion.

Yhteiskunnassa toimintasäännöt eivät ole muuttuneet, poliisi partioi kuten aina ennenkin, mutta vastustajat – jengirikolliset – pelaavat aivan uusilla ja omilla säännöillään. Turvallisuusasiantuntijan mukaan ainoa toimiva ratkaisu on nollatoleranssi, New Yorkin malli, missä vaaralliset yhteisöt tehdään toimintakyvyttömiksi poistamalla vaarallinen aines kaduilta.

Jos nykyinen suuntaus ei muutu, Fjordgrenin mukaan lopputuloksena on sisällissota. Se saattaa alkaa syrjäytyneiltä alueilta, tai sitten ruotsalaiset yksinkertaisesti saavat nykymenosta tarpeekseen ja nousevat vastarintaan.

Lisäksi mahdollisesta sisällissodasta voitaisiin sanoa, että Ruotsin kansallismieliset ja isänmaalliset (Vastarintaliike) tulisivat ainakin tietyillä alueilla taistelemaan rikollisjengejä vastaan. Koska hallituksen joukot ynnä poliisivoimat kävisivät sotaa sekä rikollisjengejä, että Vastarintaliikettä vastaan, ajauduttaisiin täydelliseen sotaan poliittisia vallanpitäjiä vastaan. Tämä olisi paremman tulevaisuuden mahdollisuus.

Teoriassa voitaisiin ajatella, että Tanskan, Norjan, Suomen, ja luultavasti Venäjän Vastarintaliikkeet tulisivat tukemaan Ruotsin isänmaallisia. Tällöin voitto voisi olla Vastarintaliikkeelle melko varmaa.

Sisällisotahan täytyy nähdä yhteiskunnallisen kriisin huipentumana. Tämä kriisi on aiheutunut humanitäärisen maahanmuuton ansiosta.

Koska ainakin kaksi poliittisen elämän tendenssiä määrää kypsyyden vallankumouksen alkamiseen, niin nämä kypsyneet tendenssit voivat samoin määrätä valmiuden sisällisodan vähittäiseen puhkeamiseen. Nämä tendenssit ovat: Kansankerroksien, etupäässä palkansaajien, pienyrittäjien, lähiöissä asuvien ynnä työttömien haluttomuus jatkaa elämää nykyisessä yhteiskunnallisessa osittain hengenvaarallisessa ja nöyryyttävässä tilanteessa, ja vastaavasti maan poliittinen johto ei enää pysty hallitsemaan nykyistä tilannetta. Aivan selvästi näkee, että Ruotsin maan johto on menettänyt täydellisesti hallinnan monikulttuurellisessa politiikassaan. Ruotsi on epäonnistunut valtio. Tämä tilanne on lähellä monissa Euroopan maissa, ja puuttuu vain ruutitynnyri suuremman konfliktin sytyttämiseen. Suomi ilmeisesti seuraa tässäkin Ruotsin mallia, ja ajautuu enen pitkää vaikeuksiin.

Mikäli sisällisota todellakin leimahtaa Ruotsiin, täytyy vain toivoa sen seurauksena poliittista ja yhteiskunnallista vallankumousta, jonka tuloksena valtiolliset perustukset uudistuisivat edustamaan itsenäistä sekä vapaata valtiota.

Mikä neuvoksi väkivaltaisuuksien lopettamiseksi?

Ruotsalaiset arvoliberalistiset poliitikot antavat pommi-iskujen ja muiden väkivaltaisuuksien ehkäisemiseksi stereotypisia sekä poliittisesti hyvin korrekteja ohjeita, kuten esimerkiksi asennekasvatusta kouluissa, poliisivahvuuden lisäämistä, lisärahoitusta järjestyksenvalvontasektorille yms. sanahelinää, jotka toimenpiteet eivät johta yhtään mihinkään.

Tosin Ruotsindemokraattien puheenjohtaja Jimmie Åkesson hiljattain ehdotti sotilaiden laittamista kaduille poliisin avuksi lähiöihin rikollisjengejä vastaan. Ehkä tämä olisi tyhjää parempi toimenpide.

Monikulttuurisuuden pakkosyöttö

Nämä poliitikot ja Ruotsin media eivät uskalla myöntää, että rikollisuuden ja erikoisesti väkivaltaisuuksien lisääntymisen taustalla on se, että Ruotsi on ottanut aivan liikaa maahanmuuttajia: tämä on johtanut hallitsemattomaan tilanteeseen. Populaatiota on tullut pääosin poliittisen Lähi-idän alueelta mukaan lukien Afrikan tietyt valtiot.

Yllä olevaan lukuun viitaten voidaan esittää, että:

Ainoita ratkaisuja ovat näiden rikollisten aineksien täydellinen poistaminen kaduilta ja heidän palauttaminen esi-isiensä maihin. Ruotsin ei pitäisi ottaa vastaan enää ainuttakaan tulijaa poliittisen Lähi-idän alueelta. Lähestulkoon kaikki Lähi-idästä, Afrikan tietyistä valtioista ja Balkanilta Ruotsiin saapuneet muuttajat tulisi palauttaa sinne minne kuuluvatkin.

Juuri yllä mainitut korjaukset eivät ole mahdollisia ennen kuin tiettyjen humanitääristen maahanmuuttajien valta, ja ennen muuta negatiivista globalisaatiota suosivien poliittisten vallanpitäjien hegemonia on murskattu. Tämä tarkoittaisi Ruotsalaisen valtiojärjestelmän täydellistä murrosta.

Markku Juutinen

Lähteet

Paulina Neuding (26.10.2019). The Spectator. Bomb attacks are now a normal part of Swedish life. Saatavina: https://www.spectator.co.uk/2019/10/bomb-attacks-are-now-a-normal-part-of-swedish-life/amp/

Andrew Neil (25.10.2019). Saatavina: https://twitter.com/afneil/status/1187770249887784960Dagens Nyheter (3.11.2019). Kriminolog: Sprängdåden i Sverige unika för Europa. Saatavina: https://www.dn.se/nyheter/sverige/kriminolog-sprangdaden-i-sverige-unika-for-europa/

Olle Fjordgren (2013). Vi befinner oss i ett lågintensivt asymmetriskt inbördeskrig. Saatavina: https://dispatchint.com/755/vi-befinner-oss-i-ett-lagintensivt-asymmetriskt-inbordeskrig

IL (16.9.2017). Poliisiylijohtaja muistuttaa resurssipulasta – pelkona no go -alueet: ”On se mahdollista”. Saatavina: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201709152200394777

19 kommenttia

 1. sitä tässä on pidempään jo ihmetelty, että miten nää keharit tuo sen paskan sieltä omista paskamaistaan mukanaan, kun sieltä ovat läpsytelleet karkuun sotaa ja vainoa?
  Paradoxaalista, mutta eipä näiltä avaruusinsinööreiltä voi kauheesti odottaakkaan ku on pennusta pitäen aivopesty kulttiin…

  Plusääni(40)Miinusääni(0)
 2. Kyllä vallankumous kehittyy. Mutta ikävä kyllä sen tekevät muslimit, eivät kristityt saati kantaväestö.

  Kuten jo moneen kertaan todettua: Jos ruotsalaiset haluavat pelastaa itsensä ja dna:nsa, niin niiden ainoa mahdollisuus on muuttaa Suomeen ja asua täälä niin pitkän että muslimit ovat pistäneet koko maan infran haikkoon jamaan. Sen jälkeen ne voivat muuttaa sinne takaisin ja pikku hiljaa ottaa menetetyt maa-alueet itselleen takaisin.

  Nyt kun se muslimipuolue on virallinen, niin seuraavissa vaaleissa sillä on 30% kaikista paikoista kaikissa lääneissä ja koko maassa. Ja sitten tulee lunta tupaan ja porstuaan ruotsalaiselle kantaväestölle. Nyt on pulitoista vuotta aikaa pelastaa itsensä. Sen jälkeen Ruotsissa on ”shakki ja matti”.

  Plusääni(33)Miinusääni(0)
 3. Mielipide: ”Suomen kohtalo on puolihullun Turkin presidentti Erdoğanin käsissä

  Suomen kansa on valinnut valtamedian aivopesemänä itselleen vihervasemmistolaisen hallituksen. Viimeisten gallupien perusteella kansan valitseman hallituksen kannatus syöksyy ja kansa on pikkuhiljaa tajuamassa tekemänsä kammottavan virheen seuraukset.

  Erityisesti vaaleissa suurimmaksi puolueeksi itsensä valehdelleen SDP:n kannatus on romahtanut. Syyt romahdukseen ovat selvät, käytännössä kaikki se mitä puolue on vaaleissa luvannut on osoittautunut valheeksi ja SDP on viimeistään vaalien jälkeen näyttänyt tyhmimmällekin äänestäjälleen, että se ei aja Suomen ja suomalaisen etua, vaan ainoa ryhmä, jonka kannattaa SDP:tä äänestää on Suomeen tunkeutuneet kehitysmaalaiset.

  Pahin lienee kuitenkin vielä edessä. SDP:lle ja muulle vihervasemmistolle ei riitä kansan pettäminen, vaan heidän takiaan tuhoutumassa on koko Suomi. Nykyinen hallituksemme on sellainen, että se tulee taatusti laskemaan jokaisen halukkaan kehitysmaalaisen maahamme ja nyt näyttää pahasti siltä, että uusi maahanmuuttovyöry on vain ajan kysymys.

  Turkin presidentti, Recep Tayyip Erdoğan, on uhannut päästää jopa 3,6 miljoonaa Turkissa olevaa pakolaista Eurooppaan, jos Eurooppa ei maksa sille 3 miljardia euroa lisää jo maksettujen 3 miljardin euron lisäksi. Käytännössä lienee vain ajan kysymys, koska Turkki avaa rajansa ja nuo lähes 4 miljoonaa pakolaista vyöryvät Eurooppaan.

  Vuonna 2015 Eurooppaan vyöryi noin 1,2 miljoonaa kehitysmaalaista, eli nyt tulossa oleva vyöry on noin 3 kertaa edellistä suurempi. Suomeen tuli tuolloin noin 32 000 tulijaa, josta on helppo laskea, että tulijoita olisi nyt noin 3-kertainen määrä, puhutaan siis noin 100 000 pakolaisesta.

  Oletettavaa on, että Suomen vihervasemmistolainen hallitus on vetovoimatekijä ja tulijat eivät halua jäädä maihin, joissa matuja on jo paljon. Tämän takia Suomeen tuleva määrä on pikemminkin 150 000 pakolaista, kuin tuo vuoden 2015 tasoa noudattava 100 000.

  Lisäksi ongelmana on se, että Turkin kautta on maayhteys Afrikkaan eli kun Turkki avaa rajansa, vyöryvät Eurooppaan välittömästi nuo 3,6 miljoonaa jo Turkissa olevaa pakolaista ja heidän lisäkseen Afrikassa olevat pakolaismassat.

  Jos Turkki siis avaa rajansa, voi Eurooppaan tulla ensimmäisen vuoden aikana hyvinkin 6-10 miljoonaa pakolaista ensimmäisen avointen rajojen vuoden aikana. Suomen kannalta tämä tarkoittaisi jopa 200 000 pakolaisen vyöryä maahamme yhden vuoden aikana.

  Tähdennetään vielä, että meillä on nyt hallitus, joka tulee ottamaan jokaisen tulijan ilomielin vastaan, rahoittaen tämän hulluuden suomalaisten verorahoilla…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/11/09/mielipide-suomen-kohtalo-on-puolihullun-turkin-presidentti-erdoganin-kasissa/

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. Suomen ainoa pelastusmahdollisuus olisi Ruotsin antaman negatiivisen esimerkin ottaminen todesta ja vastaavan kehityksen välttely kaikin keinoin. Nuo keinot eivät olisi edes vaikeita toteuttaa, jos maamme päättäjäkuntaan saataisiin edes hitunen järkeä. Tässä hetkellä ei näytä lainkaan hyvältä. Maatamme johtaa sekä negatiivisen oikeiston että negatiivisen vasemmiston muodostama koalitio, joka tarjoaa äänestäjille näennäiset vaihtoehdot, joista kansa voi sitten äänestää toisen valtaan sen jälkeen, kun toinen näistä on sitä ensin kurittanut ja kurjistanut. SDP ei viime vaaleissa esittänyt mitään aitoa vaihtoehtoa ja sen suurin saavutus tulee olemaan Sipilän patamustan uusliberalistihallituksen törkeimpien saavutusten kumoaminen niiltä osin kuin se sille sallitaan (esim. iso meteli aktiivimallin purkamisesta samalla, kun osinkotulojen verottomuus suurelta osin säilyy).

  Paras vaihtoehto Suomelle olisi maalaisjärkisen ja kansan luontaista moraalitajua heijastelevan keskustapolitiikan elvyttäminen. Pienen, koko kansan hyvinvointiin tähtäävän maan on toimittava olosuhteiden mukaan ja toteutettava sellaista politiikkaa, joka toimii eikä sortua ideologiseen sokeuteen, mikä on tunnusomaista maailman eliittiyliopistoissa kastatetuille vaikuttajille. Kaksijakoinen, kovan oikeisto- tai höperön vasemmistopolitiikan vaihtelu ja yhteispeli on tuhoisaa Suomelle. Tuollaisen nk. hegeliläisen dialektiikan käyttö politiikan manipuloinnissa on tunnusomaista ainakin vapaamuurariliikkeelle, joka salavihkaisesti voimistaa yhteiskunnissa sekä rahavaltaa että äärivasemmistolaisia, kumouksellisia tendenssejä. Vapaamuurariliike on syvällisesti saatanallinen järjestö, jonka ydinjoukot saavat voimaa ja nautintoa kansojen kärsimyksistä. Liikkeellä on kansainvälinen tavoite, joka on monelta osin yhtenevä nk. sionistisen liikkeen kanssa. Tähän pyrkivät sekä järjestön hengelliset että ulkoiset ja salaa ohjatut poliittiset manööverit ja rituaalit. On kuvottavaa, että tuollainen liike saa jatkaa Suomessa vuodesta toiseen toimintaansa vapaasti yhteiskunnallisesti arvostettuna ”herrakerhona” samalla, kun kansan hyvinvoinnista aidosti kiinnostuneet järjestöt kriminalisoidaan. Näin valheellinen asetelma ei voi enää pitkään jatkua ja valtarakenne joutuu turvautumaan yhä rajumpiin menetelmiin asemansa turvaamiseksi. Samalla sen sisäinen rakenne ja epäinhimilliset päämäärät käyvät yhä useammille ihmisille ilmeiseksi. On toivoa siitä, että jopa niinkin selkärangaton, itsekäs ja veltto kansa kuin suomalaiset asettuvat vastarintaan. Tässä degeneroituneet ruotsalaiset käyvät hyvinä esimerkkinä ja kehoituksena ryhdistäytymiseen.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. -”Paras vaihtoehto Suomelle olisi maalaisjärkisen ja kansan luontaista moraalitajua heijastelevan keskustapolitiikan elvyttäminen.”

   Juuri niin, mutta löytyykö enään itsenäistä patrioottia näistä tyhjäpäisiksi koulutetuista ”ulkolukuaan” toistavista ”älyinvalideista”, joilta on normaaliksi ihmiseksi kasvun aikana (tarhauksessa) ehkäisty mahdollisuus kehittyä yksilöllisesti ajatelevaksi älykkääksi ihmiseksi…?

   Histoarian oppeihin perustuen riistokapitalismin (olkoonkin se verhottu markkinataloudeksi) loppuhuipentuma on aina sota, sillä pyritään nollaamaan se ylivoimainen velka KAIKELLE elämälle maapallollamme, taikka ainakin tukkia suut henkiin jääneiltä riiston kohteilta, alistan ne pelolla elämän kerjääjiksi ruokapalansa saamiseksi.

   EU:lla ja koko ”läntisellä demokratialla” on selvät kuoleman merkit olleet jo näkyvillä ja sen hajoaminen on päivän selvää, mutta nämä meidän sekasikiö päättäjämme uurastavat kohden liittovaltion ydintä kuin kohden ”eedeniä” avoimin rajoin tarjotakseen maailman loisille kestityksen ja kulttuurinsa jatkamisen muodot. (Suomi on ilmeisesti viimeinen EU-maa)

   Jos viellä jollakin on sellainnen pää jota ei ole järki jättänyt eikä korkeasti koulutettu opetus sumentanut, niin funteeratkaa sitä kun nämä tänne kutsutut ja ruotsin rahtaamat matut joden tuloa ei vielläkään saada kuriin ja eikä niitä voida rahdata edes takasin ruotsiin, niin eikö voitaisi oikeasti autta heitä hakeutumaan vapaaehtoisesti takaisin sinne mistä tänne tulivat?

   Mielestäni köyhänmaan kuuluisi järjestää heille työtä elantonsa hankkimiseen, loisimisen estämiseksi joka kustannetaan velkaa ottaen, ja kun historiaa selaa niin tämmöinen ongelma ratkaistiin ennen hätäaputöinä, sieltä löytää ratkaisuja.
   Hyvä esimerkki olisi tämä sepelin pienestäminen moskalla ja meisselillä ja määrätyn kokoisen laatikon kun on saanut täytettyä, niin saisi kupongin ruokalaan.
   Tässä myös täyttyisi ILMASTOHALLITUKSEN tavoite osaltaan, kun raskaat sepelimurskaimet vähentäisivät päästöjään.

   Tämä työllistävä uutinen Suomessa karsisi elintasosurffarien tulopainetta ja työtä vieroksuvatkin varmasti omatoimisesti häipyisivät maastamme, mutta se poistuminen täytyisi tapahtua hallitusti valvonnassa niin kuin tämä sepelityöskentelykin, ettei päästetä ”tarhakarkulaisia” pesiytymään yhteiskuntamme uhaksi nurkkiimme.

   Plusääni(13)Miinusääni(0)
  2. Ihan hyvä näkemys, mutta miten sen toteuttaa? Valttikortit on nyt vastustajilla.

   Ainoa tapa millä muutos saadaan pysyväksi ja se saadaan nopeasti on kutsua ihmiset pohjoismaista mahdollisimman laajalti Suomeen asumaan. Tärkein kohderyhmä ovat eläkeläiset koska heidän eläkkeensä tulevat ulkomaiden kassoista. Suomi tarvitsee sen rahan jotta talous pysyy käynnissä ja vahvistuu. Jo pelkästään ruotsinsuomalaisten eläkeläisten saaminen maahamme vahvistaisi talouttamme 26 miljadilla vuodessa. Siihen ihmiset/eläkeläiset Norjasta, Saksasta jne jne jne…

   Meille Suomeen mahtuu helposti 1.5 miljoonaan valkoista henkilöä jotka haluavat tehdä työtä, opiskella ja elää täälä. Haja-asutusalueemme ovat tyhjentyneet niin paljon että asuntoja riittää kaikille. Eikä sovi unohtaa sitä kehitystä jossa seuraavan kuuden vuoden aikana kuolee yli miljoona (1000 000) suomalaista vanhuuteen. Se tyhjentää maamme jota nuorempi sukupolvi ei ole ymmärtänyt täyttää.

   Siksi siis… Me tarvitsemme valkoisia maahanmuuttajia. Aloittakaamme pohjoismaista. Ja johtajamme tulevat olemaan tyrmistyneitä kansan aikaansaamasta muutoksesta. Ja mikä parasta, ne eivät voi sille yhtään mitään.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Hajoaako rikollisten luoma ja ylläpitämä EU ja muuttuuko koko läntinen kulttuuri jossa Juutalainen uskonto näyttelee suurta roolia (mm.’terrorismin vastainen’ ja islamin vastainen sota) kun sen todellinen luonne ja sen varassa toimivan sionistisen eliitin turmiollinen vaikutus valkenee ihmisille?
  Olisiko siinä Ruotsin pelastus?
  https://vastavalkea.fi/2019/11/07/k-i-r-k-k-o-kiittaa-euta/#comment-82872

  A Holocaust of Biblical Proportions
  LAURENT GUYÉNOT
  Linkin artikkeli selvittää juutalaisen uskonnon osuutta ja keskeistä merkitystä läntisen maailman sotaisaan historiaan ja nykytilaan
  http://www.unz.com/article/a-holocaust-of-biblical-proportions/

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Millaisia ovat ne kehitysmaalaiset maahamme tunkeutuneet ja avosylin vastaanotetut ”HÄDÄNALAISET”, joita Brysselin diktatuuria kumartavat petturipoliitikkomme elättävät useilla miljardeilla euroilla vuodessa Suomen veronmaksajien piikkiin, samalla kasvattaen KOROLLISTA ULKOMAANVELKAAMME vastaavalla summalla?

  ”YK:n raportti paljastaa: Eurooppaan saapuvat siirtolaiset eivät ole vainottuja – tavoitteena on parempi toimeentulo

  YK:n vastikään julkaistu raportti kertoo koruttomasti Afrikasta saapuvien ihmisten motiiveista jättää maanosansa. Heitä ei vaivaa suunnaton köyhyys tai poliittinen vaino. Massasiirtolaisuuden pääasiallinen syy on halu saada parempi toimeentulo, vaikka suurin osa tulijoista hakeekin turvapaikkaa Euroopasta.

  Yhdistyneiden kansakuntien kehitysohjelma UNDP haastatteli 13 EU-maassa 2000 siirtolaista, jotka ovat lähtöisin 39 Afrikan maasta. UNDP:n raportista käy selkeästi ilmi, että afrikkalaiset aloittavat vaarallisen matkansa Välimeren yli kohti Eurooppaa suurelta osin yhdestä syystä. He uskovat, että heidän toimeentulonsa paranee, jos he pääsevät Eurooppaan.
  Matkaan lähtijät eivät elä äärimmäisessä köyhyydessä

  Tutkimus paljastaa, että matkaan lähtijät ovat lähtömaissaan paremmin toimeentulevia kuin vanhempansa. He ovat hyötyneet Afrikan vuosikymmeniä jatkuneesta kehityksestä, kuten kaupungistumisesta ja talouskasvusta, mutta heitä työntää maanosasta pois demografinen kehitys ja monessa tapauksessa perheen siirtolaisuustausta – monet sukulaisista ovat jo lähteneet Eurooppaan.

  Koko Afrikan maanosa on edennyt koulutuksen tasossa, mukaanlukien tytöt, ja monilla siirtolaisiksi lähtevillä koulutuksen taso on lähtömaan keskitason yläpuolella. Myös tulotaso on kilpailukykyinen lähtömaan yleiseen tasoon verrattuna. Monilla onkin pysyvä ja turvallinen työpaikka.

  Silti vain 38 prosenttia vastaajista kokee ansaitsevansa tarpeeksi toimeentuloa varten, 50 prosenttia ei ole yleisesti ottaen tyytyväisiä tulotasoonsa ja vain 12 prosenttia kertoo pystyvänsä säästämään tulevaisuuden varalle.
  Siirtolaisuus on investointi

  LAITON siirtolaisuus on investointi tulevaisuutta varten…”

  Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/ykn-raportti-paljastaa-eurooppaan-saapuvat-siirtolaiset-eivat-ole-vainottuja-tavoitteena-on-parempi-toimeentulo/

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 7. magneettimedia pääsitte hyvän tubettajan videolle joka on todella hyvin perillä asioista!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 8. Vaihtoehtomedioille on kysyntää ja tutkijat joutuvat vihdoin tunnustamaan julkisesti sen, että vaihtoehtomedioiden välittämä tieto perustuu sittenkin oikeisiin uutisiin ja tosiseikkoihin.

  https://vastavalkea.fi/2019/11/05/salaliittoteorioista-ja-totuuden-ajoista/

  Tutkijat peloissaan: Vaihtoehtomedioiden vaikutusvalta on kasvamassa
  Tutkijoiden havainnoista voidaan vetää se johtopäätös, että totuudenmukaista sisältöä tarjoaville vaihtoehtomedioille on kysyntää

  … Tutkijoiden havainnoista voitaneen toisaalta vetää sekin johtopäätös, että totuudenmukaista sisältöä tarjoaville vaihtoehtomedioille on kysyntää ja tutkijat joutuvat vihdoin tunnustamaan julkisesti sen, että vaihtoehtomedioiden välittämä tieto perustuu sittenkin oikeisiin uutisiin ja tosiseikkoihin.

  Tutkimustulosten perusteella näyttää lisäksi siltä, että vaihtoehtomedioiden uutisoinnin perustuminen faktoihin, niiden lisääntynyt vaikutusvalta ja uskottavuus sekä voimakas tunneside yleisöön pelottaa tutkijoita, sillä Pyrhönen neuvoo tavallisia uutisten kuluttajia jättämään nämä ”vastamediat” täysin huomiotta ja etenkin olemaan klikkaamatta niitä:

  ”Suomessa tehdään laadukasta journalismia ja jättäisin näiden vastasivustojen tuotokset rauhaan”, Helsingin yliopiston tutkijatohtori Pyrhönen vaatii.

  ”Valeuutiset perustuvat itse asiassa usein todellisiin uutisiin. Ongelmana on se, että valeuutisten tekijät seulovat parhaiten omiin tarkoitusperiinsä soveltuvat faktat. Samalla he vakaasti kieltävät toimivansa näin ja päinvastoin syyttävät ’mediaeliittiä’ faktojen valikoimisesta”, Gwenaëlle Bauvois luonnehtii tiedotteessa.

  Kysymys kuuluukin: eikö juuri näin tee valtamedia itse?

  https://beta.oikeamedia.com/o1-124912

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 9. ”Jos Turkki siis avaa rajansa, voi Eurooppaan tulla ensimmäisen vuoden aikana hyvinkin 6-10 miljoonaa pakolaista ensimmäisen avointen rajojen vuoden aikana.”

  Jos EU älyäisi sulkea Turkin vastaiset rajansa, mitään ongelmaa ei olisi.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 10. Miettikääpä tulevaisuutta kun Ruotsista loppuu raha kehitysmaalaisten elättämiseen ja isompi yleinen kaaos alkaa.
  Sadat tuhannet uus-ruotsalaiset voivat VAPAASTI vaeltaa Suomeen.
  Silloin Suomeltakin katkeaa selkäranka ja päädymme samaan kaaokseen. Talous kaatuu, samoin järjestynyt yhteiskunta.
  Tulee taistelu henkiin jäämisestä.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 11. Näin kommunistisen diktatuurin koulussa oppia saaneet puolalaiset:

  ”Kymmeniä tuhansia isänmaallisia puolalaisia marssi Varsovan kaduilla vuosittaisessa kokoontumisessa.
  Kansallismielisten suurmarssilla nähtiin EU-vastaista liikehdintää ja kuultiin Puolan itsenäisyysvaatimuksia. Joukossa on selvästi sekä maltillisia patriootteja kuin nationalistejakin, mutta äärimielisiä ilmeinen vähemmistö.

  Lisäksi kuultiin mm. ”Jumala, kunnia, isänmaa!” – huutoja nationalisteilta, jotka vaativat mm. sionistien suistamista vallasta ja ”puolalaista intifadaa”.
  Puolalaisten nationalistien tavoite on muistaa 1918 perustettua toista Puolan tasavaltaa, joka perustettiin ensimmäisen maailmansodan jälkeen osista Saksaa, Itävaltaa ja Venäjää.

  Osallistujat kokoontuivat Varsovan keskustassa, jossa järjestäjä Robert Bakiewich varoitti, että maailma on hylännyt jumalan ja kristityn uskon sekä Puolan olevan kuolemassa, kuten Länsi-Euroopan valtiot ovat kuolemassa.

  Marssille osallistui myös aborttia vastustavia ja LGBT-seksuaalioppeja vastustavia aktivisteja, jotka vaativat traditionaalisten arvojen ja perheen kunnioittamista.

  Maahanmuuttovastaisuus oli yksi tapahtuman pääteemoista ja äärinationalistien nuorisoryhmä Kaikki Puolalaisia Nuoria vaati kansallisen moraalin kunnioittamista ja laajamittaisen maahanmuuton lopettamista.

  Puolassa järjestettyyn tapahtumaan osallistui mm. Italiasta nationalistinen Forza Nuova -ryhmä ja Unkarin nationalisteja.”
  https://mvlehti.net/2019/11/13/kymmenet-tuhannet-puolan-nationalistit-marssivat-varsovassa-videot/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 12. Radikaalia Ruotsin tilannetta koskevaa tekstiä, joka valitettavasti pohjautuu FAKTOIHIN:

  ”Ruotsin valtamedian Lena Mellin: ”Meno päin helvettiä on tiedetty vuosia””,
  Päivälehti Aftonbladetin Lena Mellin kirjoittaa, että Ruotsin lähiöiden ”meno päin helvettiä” on tiedetty pitkään. 64-vuotias toimittaja vaatii ruotsalaisia poliitikkoja tuntemaan häpeää.”
  https://mvlehti.net/2019/11/17/ruotsin-valtamedian-lena-mellin-meno-pain-helvettia-on-tiedetty-vuosia/

  ””Tukholman ”Ghettosotilaat” kiihottavat äärimmäiseen väkivaltaan poliisia vastaan”,
  https://mvlehti.net/2019/11/16/tukholmanghettosotilaat-kiihottavat-aarimmaiseen-vakivaltaan-poliisia-vastaan/

  ”Yli 173 räjähdystä 2019 – TV4: Ruotsin MPK vertaa tilannetta Afganistaniin”,
  Ruotsin Maanpuolustuskorkeakoulu pitää Ruotsin kokemaa pommitusta niin mittavana, että vastaavaa on etsittävä Afganistanista saakka, Ruotsin TV4 raportoi. Tilannetta Ruotsissa pidetään sodan ja rauhan välitilana.”,
  https://mvlehti.net/2019/11/15/173-rajahdysta-2019-tilannetta-verrataan-afganistaniin-ruotsin-televisiossa/

  Juuri samaan on nykyinen viherpuna-hallitus ajamassa Suomea, viimeistään kunhan seuraavassa kuvattu alkaa huomattavasti vaikuttaa, todennäköisesti jo melko lähitulevaisuudessa kasvavalla voimalla:

  ”Gunnar Heinsohn: 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä”,
  https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

  Ainoana jarruna viherpuna-hallitukselle Suomen tuhoamisesssa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaisella etnisellä matalan intensiteetin kansanmurhalla on pelko kannattajien karkaamisesta erään ”hylkiöpuolueen” äänestäjiksi – Sisäministeri Ohisalo: ”Turvapaikan hakeminen on perusoikeus”, https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/58fddc94-a6a7-4c09-b852-6ae22add7f9c

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Arto Luukkanen demari-vetoisen hallituksemme sisäministeri Ohisalon eräästä johtavasta ajatuksesta:

  ”Ohisalo-oppi

  Ohisalon oppi kuuluu jotenkin näin:

  ”Jokainen ulkomaalainen, joka on laskenut jalkansa Suomen maaperälle ja sanonut sanan ”asylym” on Suomen valtion erityisessä suojeluksessa. Suomi ei voi näihin ihmisiin enää soveltaa suvereenina valtiona hyväksymiään päätöksiä eikä ole enää suvereeni näihin nähden. Tämä tarkoittaa sitä, että nämä nauttivat ns. extra-territoriaalisia oikeuksia (vrt. esim. 1800-luvun Kiina ja ulkomaalaiset) suomalaisiin nähden. Suomen velvollisuus on elättää nämä ihmiset ja huolehtia myös siitä, että nämä eivät saa joutua onnettomuuden tai kuolemanvaaraan meillä tai edes mennessään vapaaehtoisesti ulkomaille. Siitäkin huolimatta, että he ovat vapaaehtoisesti palanneet omaan kotimaahansa tai ovat lomalla siellä samalla kun odottavat turvapaikkapäätöstä”.

  Erityistä huomiota herättää se, että Suomen olisi huolehdittava näiden ihmisten terveydestä ja kohtalosta niin, että suomalaisen oikeusvaltion on rangaistuksen uhalla suojeltava kaikkein tärkeimmän oikeuden eli elämän turvaamista.

  Suomen valtio antaa näin rehvakan henkivakuutuksen kaikille tulijoille.

  Rouva Ohisalo ja vetovoimatekijöiden maailmanennätys

  Kunhan translate-google kone selvittää perinpohjin ulkomaalaisille ihmiskauppiaille Ohisalon käsittämättömän oppirakennelman, alkaa tänne pohjan perukoille pahempi ryntäys kuin vuonna 2015.

  Juha Sipilän tekopyhä oman kodin lahjoittamislupaus (jota hän ei pitänyt) ja Petteri Orpon farisealainen rasismi-uhkaus niille, jotka epäilevät tänne tulijoiden motiiveja eivät ole tähän verrattuna enää mitään…”

  Koko artikkeli: https://oikeamedia.com/o1-125806

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat