Saksa: lähes 40 prosenttia alle 5-vuotiaista maahanmuuttajataustaisia

Valkoisten kansanmurha leväperäisen väestöpolitiikan kautta etenee huikeaa vauhtia Saksassa. Tuoreiden tilastojen mukaan kohta jo 40 prosenttia maan lapsista on maahanmuuttajataustaisia.

Saksassa asuva toimittaja ja historioitsija Michael Paulwitz pitää kehitystä hälyttävänä. Hänen mukaansa se merkitsee hyvinvointivaltion pikaista kuolemaa ja etnisten ryhmien välistä taistelua resursseista.

Matalan syntyvyytensä vuoksi valkoiset saksalaiset tulevat olemaan erittäin heikossa asemassa eloonjäämistaistelussa. ”Saksalaisista on tulossa vähemmistö omassa maassaan,” Paulwitz summaa synkkänä.

Saksan tilastokeskuksen mukaan jo lähes neljännes Saksan väestöstä on maahanmuuttajataustaista.

Mitä nuoremmista ihmisistä on kyse, sitä suuremmaksi maahanmuuttajien osuus kasvaa. Alle 18-vuotiaista 1/3 on maahanmuuttajataustaisista. Alle 5-vuotiasta jo 36 prosenttia!

Merkelin hallinto on yrittänyt perustella tuhoisaa siirtolaispolitiikkaansa valehtelemalla kansalle, että maahanmuutto on taloudellinen siunaus. Tilastojen mukaan maahanmuuttajataustaisten ihmisten työttömyysluvut ovat kuitenkin 100 prosenttia suuremmat kuin alkuperäissaksalaisten.

Todelliset luvut ovat vielä virallisia lukuja paljon hälyttävämpiä, koska viimeisimmät tilastot eivät ota huomioon yli 1,6 miljoonaa siirtolaista, jotka ovat tunkeutuneet maahan viime syksynä puhjenneen pakolaiskriisin jälkeen.

Lisäksi Saksassa oleskelee joukko muita laittomia siirtolaisia, joita ei näe tilastoista.

croatia

Saksan malli ei houkuttele

Länsi-Euroopan mielipuolinen maahanmuuttopolitiikka on pantu merkille Keski- ja Itä-Euroopassa, jossa siirtolaisuutta on torjuttu muun muassa rakentamalla todellisia raja-aitoja.

Esimerkiksi Kroatian presidentti Kolinda Grabar-Kitarović totesi YK:n siirtolaisuuskokouksessa, ettei Kroatia tule enää sallimaan laittomien tunkeutujien kauttakulkua.

Grabar-Kitarović painotti lehdistölle, että kun seuraava suuri siirtolaistulva iskee Eurooppaan, tulee Kroatia tällä kertaa olemaan valmis ja torjumaan laittomat rajanylitykset.

Viime vuonna siirtolaiset käyttivät Kroatiaan läpikulkumaana suunnatessaan Länsi- ja Pohjois-Eurooppaan. Kansainvaelluksen estäminen oli haasteellista, koska rajoja ei oltu aidattu. Nyt on.

Grabar-Kitarović muistutti lehdistölle, että lähes 90 prosenttia tulijoista oli elintasoshoppailijoita eikä todellista apua tarvitsevia sotapakolaisia.

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille

7 kommenttia

 1. Saksalaisten ”järjestyksen mies” geenit saadaan näin hyvin hävitettyä ja samalla häviää saksalainen insinööritaito, särmä ja yhteiskunnan järjestelmällisyys eli toimivan hyvinvointidemokratian rakenteet. Kun Saksan hyvinvointidemokratia saadaan tuhottua, on helpompi keskittyä Euroopan pienempien kansallisvaltioiden tuhoamiseen. Tämä on globaalin rahavallan oikeistoeliitin missio, jolla vahvat kansallisvaltiot saadaan heikoiksi ja sen avulla valta rahaeliitille ja isäntävalta sekä läänitysyhteiskunta kun vahva rahaeliitti ylähuonepolitiikallaan yksityistää ja myy kansallisomaisuuden, valtionyhtiöt sekä luonnolliset monopolit.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 2. Meidän isänmaallisten, kansallismielisten suomalaisten on tehtävä loppu tästä tuhosta.

  Maanpetturit aikovat seuraavien vuosien aikana päästää Suomeen 10 000 – 20 000 matua vuosittain.
  Todellisuudessa määrä saattaa olla tätä paljon suurempi.

  Tämä tarkoittaa vähintään 50 000-100 000 matua seuraavan 5 vuoden aikana. Kun tähän lisätään nk. perheenyhdistämiset luku nousee vähintään 150 000 – 300 000 matuun! Tämä tarkoittaa Suomen loppua. Sen Suomen loppua minkä me ja aikaisemmat sukupolvet tunnustamme ainoaksi oikeaksi Suomeksi.

  Meidän on nyt toimittava. Meidän aika on nyt!

  Vaihtoehdot ovat:

  Suomi hukutetaan matujen ja mutiaisten massan alle. Suomi neekeröitetään, suurkaupungeissa kuulee lähinnä vain ählämeiden puhetta, pelko ja terrori valtaavat maan.

  Tai

  Suomi puhdistetaan maanpettureista ja matuista ja nostetaan ylös tuhon syövereistä.

  Muita vaihtoehtoja ei ole.

  Meidän isänmaallisten, kansallismielisten velvollisuus on toimia NYT!

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
  1. Hyvä nyky-Suomen ja ”ainoan oikean Suomen”, siis massalastenmurhien, jumalanpilkan, Jumalan kirkkojen vesittämisen, homouden ja esivallan hävittämisen, edustaja ja ylläpitäjä,

   Onko oikein, että matutulva tuhoaa massalastenmurhia harjoittavan, Jumalaa pilkkaavan, kirkot vesittävän, homoutta harjoittavan ja demokratiallaan oikean esivallan hävittävän (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”) perkelejoukkion?

   Mitä väärää siinä on, että perkelejoukkio tuhotaan aivan kuten Jumalan Poika tuhottiin ristillä (hän roikkui siellä sijaisenamme)? Yritätkö estää sen ”puhdistamalla Suomen maanpettureista ja matuista” ja siten ”nostamalla Suomen ylös tuhon syövereistä”? Pelastatko Suomen pelastamalla massalastenmurhat, jumalanpilkan, Jumalan kirkkojen vesittämisen, homouden ja demokratian, jolla tuhoatte juurineen kaiken esivallan ja kurin. Merkillistä pelastamista.

   Matuja tulee Suomeen ja Eurooppaan kuin tsunami, ja se on Suomen ja Euroopan loppu, kuten seuraavasta Ursula Haverbeckin videostakin käy ilmi:

   https://www.youtube.com/watch?v=P7rMVuETAy0

   myös täällä:

   https://archive.org/details/UrsulaHaverbeckAugust2016TheHootonPlanAndTheMigrantCrisis

   Näet sinussa olevan hengen mukaisesti (ihminenhän on se, mikä henki hänessä on), että joko hukutaan matuihin tai ryhdytään voimatoimin pelastamaan tuota ”ainoaa oikeaa Suomea.”

   ”Muita vaihtoehtoja ei ole”, sanot. Mutta eiväthän sinun lääkkeesi poista tuhon syytä, massalastenmurhia, jumalanpilkkaa, Jumalan kirkkojen vesittämistä, homoutta ja esivallan (Jumalan järjestyksen, Room. 13:1-4) hävittämistä! Saat vain tilalle entistä pahemman tilanteen.

   Eikö voimatoimet (väkivalta) tule kohdistaa murhanhimon, jumalanpilkan, kirkkojen hävittämisvimman, homoudenhimon ja Jumalan järjestysten vihaamisen repimiseen pois kaikkien sydämistä – kansan tulemiseen parannukseen – niin saataisiin tänne ”oikea Suomi”.

   Miksi voimatoimet kohdistetaan perkeleellisyyttä rankaiseviin tekijöihin, ei perkeleellisyyteen? Eikö matutulva ole hyvin, hyvin terveellinen ilmiö, kun se ajaa kansaa ahdinkoon, hätään ja parannuksentekoon – Suomen pelastumiseen?

   Sanoistasi saa sen käsityksen, että Suomen kansa viimeiseen asti palvoo perkelettä, näkemättä mitään muuta (”Muita vaihtoehtoja ei ole”).

   Teillä on ollut maanne jo n. 100 vuotta. Miksi olette tuhonneet sen? Teillä, yksin teillä, on ollut kaikki valta maassa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§. Te yksin olette vastuussa. Te.

   Oletteko täynnä uhmamieltä (hybristä) kuten Ursula Haverbeck aivan videonsa lopussa? Vai tulisitteko täyteen nöyryyttä, parannuksentekoa Jumalan edessä? Juuri nöyryyden kautta Jeesuksesta tuli kaiken Herra myös inhimillisen luontonsa puolesta.

   Plusääni(3)Miinusääni(7)
 3. Edessä on taistelu olemassaolosta tai varma tuho.

  Me taistelemme.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 4. It’s time to stop being spectators, to stop listening to the hypocritical cant of the liberals and the mindless ramblings of the conservatives. It’s time to base everything — everything — on the proposition that we must survive, our people must survive. If a policy strengthens our people, if it increases the survivability of our people, it is a good policy. If it weakens us or puts us at a disadvantage in the struggle for survival, it is a bad policy.

  That’s all that matters. That’s all that we should consider. Racial survival, racial victory in the struggle for life and dominance, must be the goal of every plan, of every policy, of every thought and action.

  We used to understand that, back before television. Everyone understood it who survived. We’d better learn it again — very fast.

  https://www.youtube.com/watch?v=hWoSqetI7Nc

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat