Maahanmuutto on myrkkyä taloudelle

Olemme usein kumonneet valheen siitä, että maahanmuutosta olisi hyötyä Euroopan valtioiden taloudelle (1, 2, 3, 4, 5, 6). Mike Kimelin mukaan maahanmuutto on ollut myrkkyä myös Amerikalle. Käänsimme Kimelin artikkelin suomeksi.

Osoitin hiljattain, että vähintään 1950-luvulta lähtien ulkomaalaisten osuus väestöstä on korreloinut negatiivisesti työpaikkojen synnyn kanssa. Toisin sanoen tilastojen valossa näyttää siltä, että mitä enemmän ulkomaalaisia, sitä vähemmän työpaikkoja. Mistä tämä johtuu?

Kehitykselle on lukuisia syitä. Monet negatiivisistä tekijöistä ovat Amerikassa vain kärjistyneet Lyndon B. Johnsonin kauden jälkeen. 1965 Amerikassa säädettiin [juutalaisten lobbausjärjestöjen kannattama. Suom. huom.] uusi maahanmuuttolaki. Lakiuudistus hävitti vanhat maakohtaiset kiintiöt, jotka olivat olleet voimassa 1920-luvulta lähtien.

Vanhojen kiintiöiden vuoksi 70 prosenttia kaikista maahanmuuttajista oli peräisin Englannista, Saksasta ja Irlannista. Lopuistakin suurin osa oli peräisin Länsi-Euroopasta ja Etelä-Amerikasta. Samalla kun portit avattiin ei-länsimaalaiselle siirtolaisuudelle, Amerikka lisäsi myös merkittävästi sosiaalitukien määrää, mikä toimi suurena houkutustekijänä elintasopakolaisille.

Miksi ulkomaalaisten määrä sitten korreloi negatiivisesti uusien työpaikkojen kanssa? Tässä muutamia syitä:

1. Alkuperäisväestöä kieleltään, kulttuuriltaan, taidoiltaan, odotuksiltaan [ja verenperimältään. Suom. huom.] läheisesti muistuttavat siirtolaiset sopeutuvat yhteiskuntaan paremmin. Mitä vaikeampaa sopeutuminen on, sitä enemmän yhteiskunta joutuu kohdistamaan resursseja maahanmuuttajien elättämiseen. Nämä resurssit ovat pois talouskasvusta ja uusien työpaikkojen luomisesta.

2. Jos maahan tulee osaavia, motivoituneita ja koulutettuja ihmisiä, merkitsee tämä yleensä talouskasvua. Sen sijaan vanhentunut teknologia ja ammattitaidoton työvoima eivät luo kasvua.

Ennen 1965 maahanmuuttolakia Amerikkaan saapui älykästä ja osaavaa väkeä teknisesti kehittyneistä maista, kuten Englannista ja Saksasta, mistä oli hyötyä Amerikalle. Kun rajat avattiin kaikille, muuttui keskivertomaahanmuuttajan profiili täydellisesti: saksalainen korvattiin esimerkiksi afrikkalaisella. Tällä oli merkittäviä vaikutuksia maahanmuuton taloudelliseen tuottavuuteen.

3. Sosiaalituet voivat luoda vetovoimatekijöitä tietynlaisille maahanmuuttajille. Kun vaikkapa vuonna 1890 Amerikkaan saapui maahanmuuttaja, hän ei todellakaan ajatellut, että yhteiskunta tulisi elättämään hänet. Ainakin osa nykyisistä maahanmuuttajista saapuu Amerikkaan kuitenkin ilmaisen rahan houkuttelemana.

Rationaalinen ihminen voi kannattaa hyvinvointivaltiota tai avoimien rajojen politiikkaa – muttei koskaan molempia yhtä aikaa.

Koska tunkeutujat yrittävät välillä tuhota aidan, on paikalla myös runsaasti poliisi- ja sotilaspartioita.

4. Kolme edellistä syytä voivat ja ovat jo synnyttäneet vihaa alkuperäisväestössä. Heidän isovanhempansa saapuivat Amerikkaan omin voimin ja joutuivat elättämään itse itsensä. Mikäli yhteiskunnallinen ilmapiiri kärjistyy ja instituutiot heikentyvät, tulevat myös taloudelliset ongelmat pahentumaan.

5. Matkustamisesta on tullut aiempaa halvempaa ja helpompaa. Enää ei ole yhtä todennäköistä kuin ennen, että Amerikkaan kerran saapunut maahanmuuttaja jää asumaan maahan loppuiäkseen. Maahanmuuttajat saattavat matkustella maasta toiseen elämänsä aikana. Tällä voi olla neljä negatiivista seurausta talouden kannalta:

5a. Muun muassa kotiinpaluuta suunnittelevat maahanmuuttajat tekevät usein rahalähetyksiä lähtömaahan, mikä poistaa rahaa kierrosta hänen asuinmaassaan. Esimerkiksi vuonna 2010 Amerikasta lähetetyt rahat muodostivat 2,1 prosenttia Meksikon bruttokansantuotteesta.

5b. Toisin kuin monissa ei-länsimaisissa valtioissa, Amerikassa veronmaksajat investoivat suuria summia koulutukseen. Valtio myös tukee opiskelua. Kun maahanmuuttajat hankkivat veronmaksajien avustuksella koulutuksen ja matkustavat sen jälkeen takaisin kotimaahan, menevät veronmaksajien dollarit Amerikan kannalta hukkaan.

5c. Mikäli maahanmuuttaja ei usko elävänsä koko loppuelämäänsä Amerikassa, ei hän välttämättä koe suurta painetta sopeutua ympäröivään kulttuuriin ja työelämään. Asuntomarkkinavertausta käyttäen: omistusasunnoista koostuvat naapurustot ovat yleensä paljon mukavampia kuin vuokra-asunnoista koostuvat.

5d. Mikäli maahanmuuttaja saapuu Amerikkaan ajatellen, että hän saattaa jonain päivänä muuttaa toiseen maahan asumaan, voi hänellä olla enemmän kannustimia ottaa turhia taloudellisia riskejä (joihin voi liittyä myös rikollisuutta). Mikäli riskit konkretisoituvat tappioiksi, voi riskinottaja poistua maasta ja jättää taakan veronmaksajien harteille.

6. On myös muistettava, että länsimaiden taloudellisen taantuman, tuotannon skaalaetujen sekä teollisuuden alasajon aikana sama määrä kulutusta voi synnyttää vähemmän työpaikkoja kuin aiemmin.

Vaikka Kimel kirjoittaa amerikkalaisesta näkökulmasta, voisi artikkeli koskea aivan yhtä hyvin mitä tahansa Euroopan maata.

Nyt olisi jo korkea aika lopettaa valheet siitä, että maahanmuutto merkitsee taloudellista hyvinvointia esimerkiksi Suomen kannalta. Maahanmuuton vaikutukset ovat täysin päinvastaisia.

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen siirtolaiskriisistä aloittelijoille

15 kommenttia

 1. Olen kuullut erään korkean viranomaisen perustelut sille miksi maahanmuutto parantaa taloutta.
  Turvapaikanhakijoiden luoma kaaos synnyttää kysyntää. Rauhalliset olot vähentävät kulutusta ja ihmiset säästävät pahanpäivän varalle mikä ei lisää sijoitusten tuottoja.
  Tämän perustelun kuulin jokin aika sitten ihan suullisesti eräältä henkilöltä. Voi olla osa totuutta mutta kyllä maahanmuutto tällä tavoin toteutettuna aika nopeasti tuhoaa Euroopan.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 2. Näin maahantunkeutujat pysäytetään. Tässä tunkeudutaan toisen kotiin. Sitä saa mitä tilaa. Tämä nauha on rapakon takaa, mutta voisi olla jostain toisesta paikasta minne on pesiytynyt näitä matuja. Asialla kuinka ollakkaan etnistä värinää edustavat kulttuuria rikastuttavat ”moniosaajat”. Onneksi tällä naisella oli ase. Huomatkaa miten paikallinen poliisi tuolla antaa heti tunnustusta kotiaan puolustuvalle naiselle eikä ala syyttää häntä väkivaltaisuudesta tai suojelemaan rikollisia. Suomessa toki joutuisi marxilaisen oikeusjärjestelmän kidutuspenkkiin ja leimattaisiin mediassa rikolliseksi ja rasistiksi.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. Neekerit pysykööt Afrikan viidakossa banaanitaloudessaan.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Siellä neekerin pitää nimen omaan olla. Afrikka on neekereiden koti ja ovat tehneet sen ihan näköisekseen (yhteiskuntien ja talouksien osalta).

   Samoin arabien paikka on Lähi – Idässä, joten arabidebiilit pysykööt Lähi – Idässä pyllistelemässä imaamimölyn tahdissa.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Tilannekatsaus ja toimintaehdotuksia.

  Kansallishenki on voimissaan Suomessa. Vaikka kansallismielisten mielenosoitukset ovat suhteessa suvakkien ja mokuttajien mielenosoituksia pienempiä, ympäri Suomea kansallismielisillä on vankka kannatus ja tuki.

  Vasemmistolla ja ay-järjestöillä on pitkät perinteet suurten ja näyttävien joukkokokoontumisten järjestämisessä. Meidän ei pidä tätä hätkähtää.

  Kansallismielisten pitää saada rintama yhtenäiseksi. Vaikka emme ole samaa mieltä kaikista asioista – täytyy meidän kyetä koota rivit yhteen. Meidän on kyettävä toimimaan yhdessä.

  Kyllähän me nyt kaikki näemme miten lähellä juutalaiset ja muslimit ovat toisiaan. Ranskassa juutalaisia kääntyy ääri-islamiin jne. Me emme kuulu näiden kumpaankaan leiriin.

  Meidän kulttuuri, meidän tavat ja lait pohjautuvat Kristinuskoon. Me olemme suomalaisia ja eurooppalaisia.
  Valkoisia.

  Ehdotan että järjestämme ISON miitin. Nimenä voisi olla vaikka ISO MIITTI.
  Luomme yhteishenkeä ja tutustumme toisiimme. Tapahtuman soisi olevan luonteeltaan sellainen että kynnys osallistua on mahdollisimman matala. Pientä purtavaa ja juotavaa? Mitä mieltä olette? Riitelyt ja erimielisyydet jätetään tästä miitistä kokonaan pois. Tarvitaan omaa väkeä myös tämän miitin suojaksi ja turvaksi. Ja runsaasti Suomen lippuja.

  Tämä on ehdotus. Ehkä tämä etenee tästä.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Voi olla järkevää kullekin jättäytyä politikoimasta aivan hetkeksi, ja vain kerääntyä yhteen muiden kanssa. Kokoukseen osallistumisen syy olla vain esimerkiksi tyytymättömyys nykyisen hallituksen politiikkaa vastaan.

   Mutta kannattaako järjestää kissanristiäisiä? Tappeluksi ne kuitenkin menee. Pystyisikö siis pelkästään tällä ajatuksella järjestämään ison mielenosoituksen, johon saataisiin mieluummin lähemmäs 10 000 ihmistä? Eli siis iso mylly ennen kuin porukka hajaantuu erilaisiin riitoihin. Ideana olisi vain neutraalisti ilmaista pettymys. Sen jälkeen, kun kissa on pysyvästi pöydällä, voisi alkaa väittelemään.

   P.S. nuoria pitäisi saada mukaan ja paljon. Fiksun oloiset nuoret kundit houkuttelevat ajan kanssa mukaan myös tyttöjä. Kävin Vuosaaren miekkarissa, ja siellä ei lisäkseni ollut kovin montaa vähemmän elämää nähnyttä. Tämä on ongelma.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Monet nuoret on totaalisesti aivopesty. Lauantain massatapahtuma oli tästä selvä osoitus. Kaivavat itselleen kuoppaa, eivätkä edes itse ymmärrä sitä.

  Työpaikat ulkoistetaan näiden samojen nuorten nenän edestä jotka lauantaina olivat mylvimässä kansalaistorilla. Asuntojonoissa matut vie paikan näiden samojen nuorten nenän edestä.

  Jesse toimi oikein siinä tilanteessa asema-aukiolla. Kun hyökätään päälle on puolustauduttava.
  Katsokaa tästä linkistä miten ja mistä voitte aseita itsepuolustusta varten. http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=2950.0

  Nämä jotka lauanataina kokoontuivat kansalaistorille mylvimään ovat juuri näitä jotka ovat ristiinnaulitsemasa heidät jotka itse asiassa taistelevat myös näiden massatyperysten oikeuksien puolesta.

  Radion uutisissa Jussi Halla-Aho leimasi kaikki kansallisen vastarinnan jäsenet taparikollisiksi. ”meitä ei pidä yhdistää pariinkymmeneen taparikolliseen”.

  Petturiministeri Orpo taas julkisuudessa haki poliittisia irtopisteitä syyttämällä Perussuomalaisia kytköksistä äärijärjestöihin.

  Mikä on äärijärjestö Suomessa? Eikö se ole Valtioneuvosto? Valtioneuvosto joka järjestelmällisesti tuhoaa Suomea sisältäpäin päästämällä maahan ääri-islamilaisia jihadisteja.

  Sananvapauteen ja kokoontumisvapauteen kajoaminen tarkoittaa sodanjulistusta koko Suomen kansaa vastaan. Tilanne on vaarallinen.

  Taloudellinen tilanne Suomessa on niin huono, ettei Suomi kestä tällaista velanottoa. Kuka on antanut oikeuden hallitukselle/eduskunnalle ottaa näin paljon velkaa? Eikö ole mitään lakia joka rajoittaa kuinka paljon saa ottaa velkaa. Pankissa yksityishenkilölle laitetaan tiukka raja. Ei Suomi kestä tällaista velkataakkaa. Tämä peli poikki ja heti! Tämä johtaa Suomen tuhoon. Käy samalla tavalla kuin Kreikalle. EU ja kansainväliset pankkilaitokset ottavat niskalenkin Suomesta. Petturi Sipilä kuittaa miljardit ja jättää laskun muiden maksettavaksi. Velkaa on niin paljon ettei sitä ikinä kyetä maksamaan pois. Kuitenkin budjetissa velkaa lyhennetään ja korkoja maksetaan. Se on kestämätön taakka Suomen kansantaloudelle.
  Pankit ja heidän poliittiset juoksupoikansa ottavat vallan Suomessa.

  Naiset uhkaavat tuhota koko läntisen sivilisaation avaamalla rajat ja pillunsa maahantunkijoille. Feministi on pahin myrkyttäjä länsimaiselle sivilisaatiolle. EU uhkaa muuttua massiivi(seksi) pillupajaksi jossa petturihuorat tuottavat liukuhihnalta vihollisia oman kansan päämenoksi.

  https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Vastavoima yrittää hahmotella vihollista, mutta ei oikein löydä sitä ja ojentaa syyttävän sormensa lopulta hallitukseen, eduskuntaan ja naisiin. Vihollinen on kuitenkin perkele, siis koko Suomen jumalaton kansa – myös Vastavoima itse. Hukumme Jumalan vihaan ja rangaistuksiin.

   Hylkäämällä elävän Jumalan, jonka yhteyteen tie on Jeesus Kristus, Suomen jumalaton kansa palvoo perkelettä ja jättää kaiken ja kaikki vihollisen ja vihollisten armoille, vaille suojaa ja turvaa. Siksi, Vastavoimaa vapaasti lainatakseni, ”matuja tulee, työpaikat ja asunnot menevät, Suomi tuhoutuu sisältäpäin, sananvapaus ja kokoontumisvapaus menetetään, talouden tilanne huononee, läntinen sivilisaatio tuhoutuu ja äärijärjestöksi luettava hallitus hallitsee.”

   Vihollinen on suomalaisen sydän, siellä asuva synti ja perkele. Sinne Jumala katsoo, ei ulkonaisiin tekoihin.

   Ei kansa tarvitse mitään ”massatapahtumia”, ”sananvapautta”, ”kokoontumisvapautta” tai demokratiaa vaan sydämen rukouksen Jumalan puoleen hiljaisessa sopessa (ja siksi on ensin tultava sydämeltä kristityksi; katumattomia jumalattomia Jumala ei kuule, Joh. 9:31):

   ”Totisesti, totisesti minä (Jeesus) sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö, ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen” (Joh. 14:12-14);

   ”Jeesus vastasi ja sanoi heille: ’Totisesti minä sanon teille: jos teillä olisi uskoa ettekä epäilisi, niin ette ainoastaan voisi tehdä sitä, mikä viikunapuussa tapahtui, vaan vieläpä, jos sanoisitte tälle vuorelle: ’Kohoa ja heittäydy mereen’, niin se tapahtuisi. Ja kaiken, mitä te anotte rukouksessa, uskoen, te saatte’” (Matt. 21:21-22).

   Mutta Jeesuksen lupaus ei kansalle, totuusihmisille ja vastarintaliikkeelle kelpaa. Mieluummin hukutaan ja menetetään kaikki.

   KANSA ON JUMALAN VIHAN RIEPOTELTAVANA:

   ”joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä” (Joh. 3:36).

   Luulen, että koska Jumala tuolla tavalla puhuu vihapuhetta, hänet suljetaan Suomessa vankilaan rikollisena.

   Ei siis vain nuoria ole ”aivopesty”, koko kansa on perkeleen sokeuttama:

   ”Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat, niissä uskottomissa, JOIDEN MIELET TÄMÄN MAAILMAN JUMALA ON NIIN SOKAISSUT, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista” (2. Kor. 4:3-4);

   ”Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte KUOLLEET RIKOKSIINNE JA SYNTEIHINNE, joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa, joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme LUONNOSTAMME VIHAN LAPSIA niin kuin muutkin” (Ef. 2:1-3);

   ”ehkäpä Jumala antaa heille mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden ja selviävät PERKELEEN PAULOISTA, JOKA ON HEIDÄT VANGINNUT TAHTOANSA TEKEMÄÄN” (2. Tim. 2:25-26).

   Koko jumalaton kansa on siis perkeleen orjuudessa, sataprosenttisesti perkeleen aivopesemä. Siksi kansalla ei ole ”oikeuksia” eikä minkäänlaista olemassaolon oikeutta. Halla-ahon maininta ”taparikollisista” koskee siis koko kansaa (ks. yllä raamatunkohtaa Ef. 2:1-3). Koko suomalainen yhteiskunta ja sen toiminta on rikollisuutta Jumalan silmissä, perkeleenpalvontaa.

   On siis selvää, että Vastavoiman esiin nostama ”äärijärjestö” on Jumalan edessä koko Suomen kansa, joka on perkeleen orjien kansa. Vastaavasti Suomen kansan mielestä ”äärijärjestö” on kristinusko, kristillinen kirkko, Jumala ja Jeesus.

   Vastavoima ei ole selvillä siitä, että raha- ja pankkijärjestelmämme itsessään pakottaa jatkuvaan lisälainan ottamiseen. Rahajärjestelmämme on velkarahajärjestelmä, jossa raha tulee kiertoon vain pankeista velkaa (eli ”rahaa”) ottamalla. Lainattavat rahansa pankit luovat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Koska korkoihin ei erikseen luoda rahaa, syntyy tilanne, jossa yhteiskuntaan virtaa koko ajan velkaa eli rahaa niin paljon kuin sitä pankeista otetaan lainaksi mutta takaisin on samalla koko ajan maksettavaa tuo lainaksi otettava määrä + korko, siis enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Siksi yhteiskuntaan on syntynyt jatkuva lisälainaamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi. Siksi elämme jatkuvassa velanottopakossa (yhteiskunta pysähtyy ja tuhoutuu, jos velanotto lopetetaan ja raha loppuu kaikkialta), velkakierteessä, velkavankeudessa ja nyt jo täydessä orjuudessa muutenkin.

   Velkarahajärjestelmän käyttöön ottaminen merkitsee siis maan ja kansan joutumista pankkiirien täydelliseen orjuuteen. Siitä pääsee irti vain luopumalla kyseisestä järjestelmästä ja luomalla oma terve raha järjestelmä, joka ei perustu velkaan vaan työhön.

   Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtiaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).

   Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921). Vuosina 1860-1890 BKT kasvoi 2,2% vuodessa, ja valtionvelan suuruus oli tuona aikana luokkaa 9-15% BKT:sta, joten velan määrä kasvoi koko ajan (kuten velkarahajärjestelmässä väkisin käy). Pankkien ja muiden rahoituslaitosten luottovoluumi oli v. 1860 11 miljoonaa markkaa ja v. 1913 jo 1,6 miljardia markkaa (netistä kaivamieni tietojen mukaan). Suomen raha on siis vuodesta 1863 lähtien ollut osa juutalaista väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa velkarahajärjestelmää. Suomi on 153 vuotta ollut juutalaisten absoluuttinen orja. Joka kontrolloi velkaa (”rahaa”), kontrolloi kaikkea (jopa ohi lakien).

   Vastavoimalle tiedoksi: jos jatkuvasta velanotosta luovutaan, raha loppuu yhteiskunnasta ja kaikki tuhoutuu. Jatkuva lisälainan ottaminen on järjestelmässämme pakko (järjestelmästä itsestään johtuen).

   Naisista lopuksi seuraavaa:

   ”Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin, kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa. Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista, vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis. Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset; niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi” (1. Piet. 3:1-6).

   Plusääni(1)Miinusääni(3)
  2. Nimimerkki ”Vastavoima” yrittää hahmotella vihollista, mutta ei oikein löydä sitä ja ojentaa syyttävän sormensa lopulta hallitukseen, eduskuntaan ja naisiin. Vihollinen on kuitenkin perkele, siis koko Suomen jumalaton kansa – myös Vastavoima itse. Hukumme Jumalan vihaan ja rangaistuksiin.

   Hylkäämällä elävän Jumalan, jonka yhteyteen tie on Jeesus Kristus, Suomen jumalaton kansa palvoo perkelettä ja jättää kaiken ja kaikki vihollisen ja vihollisten armoille, vaille suojaa ja turvaa. Siksi, Vastavoimaa vapaasti lainatakseni, ”matuja tulee, työpaikat ja asunnot menevät, Suomi tuhoutuu sisältäpäin, sananvapaus ja kokoontumisvapaus menetetään, talouden tilanne huononee, läntinen sivilisaatio tuhoutuu ja äärijärjestöksi luettava hallitus hallitsee.”

   Vihollinen on suomalaisen sydän, siellä asuva synti ja perkele. Sinne Jumala katsoo, ei ulkonaisiin tekoihin.

   Ei kansa tarvitse mitään ”massatapahtumia”, ”sananvapautta”, ”kokoontumisvapautta” tai demokratiaa vaan sydämen rukouksen Jumalan puoleen hiljaisessa sopessa (ja siksi on ensin tultava sydämeltä kristityksi; katumattomia jumalattomia Jumala ei kuule, Joh. 9:31):

   ”Totisesti, totisesti minä (Jeesus) sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö, ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen” (Joh. 14:12-14);

   ”Jeesus vastasi ja sanoi heille: ’Totisesti minä sanon teille: jos teillä olisi uskoa ettekä epäilisi, niin ette ainoastaan voisi tehdä sitä, mikä viikunapuussa tapahtui, vaan vieläpä, jos sanoisitte tälle vuorelle: ’Kohoa ja heittäydy mereen’, niin se tapahtuisi. Ja kaiken, mitä te anotte rukouksessa, uskoen, te saatte’” (Matt. 21:21-22).

   Mutta Jeesuksen lupaus ei kansalle, totuusihmisille ja vastarintaliikkeelle kelpaa. Mieluummin hukutaan ja menetetään kaikki.

   KANSA ON JUMALAN VIHAN RIEPOTELTAVANA:

   ”joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä” (Joh. 3:36).

   Luulen, että koska Jumala tuolla tavalla puhuu vihapuhetta, hänet suljetaan Suomessa vankilaan rikollisena.

   Ei siis vain nuoria ole ”aivopesty”, koko kansa on perkeleen sokeuttama:

   ”Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat, niissä uskottomissa, JOIDEN MIELET TÄMÄN MAAILMAN JUMALA ON NIIN SOKAISSUT, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista” (2. Kor. 4:3-4);

   ”Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte KUOLLEET RIKOKSIINNE JA SYNTEIHINNE, joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa, joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme LUONNOSTAMME VIHAN LAPSIA niin kuin muutkin” (Ef. 2:1-3);

   ”ehkäpä Jumala antaa heille mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden ja selviävät PERKELEEN PAULOISTA, JOKA ON HEIDÄT VANGINNUT TAHTOANSA TEKEMÄÄN” (2. Tim. 2:25-26).

   Koko jumalaton kansa on siis perkeleen orjuudessa, sataprosenttisesti perkeleen aivopesemä. Siksi kansalla ei ole ”oikeuksia” eikä minkäänlaista olemassaolon oikeutta. Halla-ahon maininta ”taparikollisista” koskee siis koko kansaa (ks. yllä raamatunkohtaa Ef. 2:1-3). Koko suomalainen yhteiskunta ja sen toiminta on rikollisuutta Jumalan silmissä, perkeleenpalvontaa.

   On siis selvää, että Vastavoiman esiin nostama ”äärijärjestö” on Jumalan edessä koko Suomen kansa, joka on perkeleen orjien kansa. Vastaavasti Suomen kansan mielestä ”äärijärjestö” on kristinusko, kristillinen kirkko, Jumala ja Jeesus.

   Vastavoima ei ole selvillä siitä, että raha- ja pankkijärjestelmämme itsessään pakottaa jatkuvaan lisälainan ottamiseen. Rahajärjestelmämme on velkarahajärjestelmä, jossa raha tulee kiertoon vain pankeista velkaa (eli ”rahaa”) ottamalla. Lainattavat rahansa pankit luovat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Koska korkoihin ei erikseen luoda rahaa, syntyy tilanne, jossa yhteiskuntaan virtaa koko ajan velkaa eli rahaa niin paljon kuin sitä pankeista otetaan lainaksi mutta takaisin on samalla koko ajan maksettavaa tuo lainaksi otettava määrä + korko, siis enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Siksi yhteiskuntaan on syntynyt jatkuva lisälainaamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi. Siksi elämme jatkuvassa velanottopakossa (yhteiskunta pysähtyy ja tuhoutuu, jos velanotto lopetetaan ja raha loppuu kaikkialta), velkakierteessä, velkavankeudessa ja nyt jo täydessä orjuudessa muutenkin.

   Velkarahajärjestelmän käyttöön ottaminen merkitsee siis maan ja kansan joutumista pankkiirien täydelliseen orjuuteen. Siitä pääsee irti vain luopumalla kyseisestä järjestelmästä ja luomalla oma terve raha järjestelmä, joka ei perustu velkaan vaan työhön.

   Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtiaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).

   Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921). Vuosina 1860-1890 BKT kasvoi 2,2% vuodessa, ja valtionvelan suuruus oli tuona aikana luokkaa 9-15% BKT:sta, joten velan määrä kasvoi koko ajan (kuten velkarahajärjestelmässä väkisin käy). Pankkien ja muiden rahoituslaitosten luottovoluumi oli v. 1860 11 miljoonaa markkaa ja v. 1913 jo 1,6 miljardia markkaa (netistä kaivamieni tietojen mukaan). Suomen raha on siis vuodesta 1863 lähtien ollut osa juutalaista väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa velkarahajärjestelmää. Suomi on 153 vuotta ollut juutalaisten absoluuttinen orja. Joka kontrolloi velkaa (”rahaa”), kontrolloi kaikkea (jopa ohi lakien).

   Vastavoimalle tiedoksi: jos jatkuvasta velanotosta luovutaan, raha loppuu yhteiskunnasta ja kaikki tuhoutuu. Jatkuva lisälainan ottaminen on järjestelmässämme pakko (järjestelmästä itsestään johtuen).

   Naisista lopuksi seuraavaa:

   ”Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin, kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa. Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista, vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis. Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset; niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi” (1. Piet. 3:1-6).

   Plusääni(0)Miinusääni(3)
  3. Nimimerkki Vastavoima yrittää hahmotella vihollista, mutta ei oikein löydä sitä ja ojentaa syyttävän sormensa lopulta hallitukseen, eduskuntaan ja naisiin. Vihollinen on kuitenkin perkele, siis koko Suomen jumalaton kansa – myös Vastavoima itse. Hukumme Jumalan vihaan ja rangaistuksiin.

   Hylkäämällä elävän Jumalan, jonka yhteyteen tie on Jeesus Kristus, Suomen jumalaton kansa palvoo perkelettä ja jättää kaiken ja kaikki vihollisen ja vihollisten armoille, vaille suojaa ja turvaa. Siksi, Vastavoimaa vapaasti lainatakseni, ”matuja tulee, työpaikat ja asunnot menevät, Suomi tuhoutuu sisältäpäin, sananvapaus ja kokoontumisvapaus menetetään, talouden tilanne huononee, läntinen sivilisaatio tuhoutuu ja äärijärjestöksi luettava hallitus hallitsee.”

   Vihollinen on suomalaisen sydän, siellä asuva synti ja perkele. Sinne Jumala katsoo, ei ulkonaisiin tekoihin.

   Ei kansa tarvitse mitään ”massatapahtumia”, ”sananvapautta”, ”kokoontumisvapautta” tai demokratiaa vaan sydämen rukouksen Jumalan puoleen hiljaisessa sopessa (ja siksi on ensin tultava sydämeltä kristityksi; katumattomia jumalattomia Jumala ei kuule, Joh. 9:31):

   ”Totisesti, totisesti minä (Jeesus) sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö, ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen” (Joh. 14:12-14);

   ”Jeesus vastasi ja sanoi heille: ’Totisesti minä sanon teille: jos teillä olisi uskoa ettekä epäilisi, niin ette ainoastaan voisi tehdä sitä, mikä viikunapuussa tapahtui, vaan vieläpä, jos sanoisitte tälle vuorelle: ’Kohoa ja heittäydy mereen’, niin se tapahtuisi. Ja kaiken, mitä te anotte rukouksessa, uskoen, te saatte’” (Matt. 21:21-22).

   Mutta Jeesuksen lupaus ei kansalle, totuusihmisille ja vastarintaliikkeelle kelpaa. Mieluummin hukutaan ja menetetään kaikki.

   KANSA ON JUMALAN VIHAN RIEPOTELTAVANA:

   ”joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä” (Joh. 3:36).

   Luulen, että koska Jumala tuolla tavalla puhuu vihapuhetta, hänet suljetaan Suomessa vankilaan rikollisena.

   Ei siis vain nuoria ole ”aivopesty”, koko kansa on perkeleen sokeuttama:

   ”Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat, niissä uskottomissa, JOIDEN MIELET TÄMÄN MAAILMAN JUMALA ON NIIN SOKAISSUT, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista” (2. Kor. 4:3-4);

   ”Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte KUOLLEET RIKOKSIINNE JA SYNTEIHINNE, joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa, joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme LUONNOSTAMME VIHAN LAPSIA niin kuin muutkin” (Ef. 2:1-3);

   ”ehkäpä Jumala antaa heille mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden ja selviävät PERKELEEN PAULOISTA, JOKA ON HEIDÄT VANGINNUT TAHTOANSA TEKEMÄÄN” (2. Tim. 2:25-26).

   Koko jumalaton kansa on siis perkeleen orjuudessa, sataprosenttisesti perkeleen aivopesemä. Siksi kansalla ei ole ”oikeuksia” eikä minkäänlaista olemassaolon oikeutta. Halla-ahon maininta ”taparikollisista” koskee siis koko kansaa (ks. yllä raamatunkohtaa Ef. 2:1-3). Koko suomalainen yhteiskunta ja sen toiminta on rikollisuutta Jumalan silmissä, perkeleenpalvontaa.

   On siis selvää, että Vastavoiman esiin nostama ”äärijärjestö” on Jumalan edessä koko Suomen kansa, joka on perkeleen orjien kansa. Vastaavasti Suomen kansan mielestä ”äärijärjestö” on kristinusko, kristillinen kirkko, Jumala ja Jeesus.

   Vastavoima ei ole selvillä siitä, että raha- ja pankkijärjestelmämme itsessään pakottaa jatkuvaan lisälainan ottamiseen. Rahajärjestelmämme on velkarahajärjestelmä, jossa raha tulee kiertoon vain pankeista velkaa (eli ”rahaa”) ottamalla. Lainattavat rahansa pankit luovat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Koska korkoihin ei erikseen luoda rahaa, syntyy tilanne, jossa yhteiskuntaan virtaa koko ajan velkaa eli rahaa niin paljon kuin sitä pankeista otetaan lainaksi mutta takaisin on samalla koko ajan maksettavaa tuo lainaksi otettava määrä + korko, siis enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Siksi yhteiskuntaan on syntynyt jatkuva lisälainaamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi. Siksi elämme jatkuvassa velanottopakossa (yhteiskunta pysähtyy ja tuhoutuu, jos velanotto lopetetaan ja raha loppuu kaikkialta), velkakierteessä, velkavankeudessa ja nyt jo täydessä orjuudessa muutenkin.

   Velkarahajärjestelmän käyttöön ottaminen merkitsee siis maan ja kansan joutumista pankkiirien täydelliseen orjuuteen. Siitä pääsee irti vain luopumalla kyseisestä järjestelmästä ja luomalla oma terve raha järjestelmä, joka ei perustu velkaan vaan työhön.

   Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtiaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).

   Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921). Vuosina 1860-1890 BKT kasvoi 2,2% vuodessa, ja valtionvelan suuruus oli tuona aikana luokkaa 9-15% BKT:sta, joten velan määrä kasvoi koko ajan (kuten velkarahajärjestelmässä väkisin käy). Pankkien ja muiden rahoituslaitosten luottovoluumi oli v. 1860 11 miljoonaa markkaa ja v. 1913 jo 1,6 miljardia markkaa (netistä kaivamieni tietojen mukaan). Suomen raha on siis vuodesta 1863 lähtien ollut osa juutalaista väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa velkarahajärjestelmää. Suomi on 153 vuotta ollut juutalaisten absoluuttinen orja. Joka kontrolloi velkaa (”rahaa”), kontrolloi kaikkea (jopa ohi lakien).

   Vastavoimalle tiedoksi: jos jatkuvasta velanotosta luovutaan, raha loppuu yhteiskunnasta ja kaikki tuhoutuu. Jatkuva lisälainan ottaminen on järjestelmässämme pakko (järjestelmästä itsestään johtuen).

   Naisista lopuksi seuraavaa:

   ”Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin, kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa. Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista, vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis. Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset; niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi” (1. Piet. 3:1-6).

   (huom. muokkasin nimeni muotoa, koska taas viestejäni yritetään estää täällä).

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
  4. Nimim. Vastavoima yrittää hahmotella vihollista, mutta ei oikein löydä sitä ja ojentaa syyttävän sormensa lopulta hallitukseen, eduskuntaan ja naisiin. Vihollinen on kuitenkin perkele, siis koko Suomen jumalaton kansa – myös Vastavoima itse. Hukumme Jumalan vihaan ja rangaistuksiin.

   Hylkäämällä elävän Jumalan, jonka yhteyteen tie on Jeesus Kristus, Suomen jumalaton kansa palvoo perkelettä ja jättää kaiken ja kaikki vihollisen ja vihollisten armoille, vaille suojaa ja turvaa. Siksi, Vastavoimaa vapaasti lainatakseni, ”matuja tulee, työpaikat ja asunnot menevät, Suomi tuhoutuu sisältäpäin, sananvapaus ja kokoontumisvapaus menetetään, talouden tilanne huononee, läntinen sivilisaatio tuhoutuu ja äärijärjestöksi luettava hallitus hallitsee.”

   Vihollinen on suomalaisen sydän, siellä asuva synti ja perkele. Sinne Jumala katsoo, ei ulkonaisiin tekoihin.

   Ei kansa tarvitse mitään ”massatapahtumia”, ”sananvapautta”, ”kokoontumisvapautta” tai demokratiaa vaan sydämen rukouksen Jumalan puoleen hiljaisessa sopessa (ja siksi on ensin tultava sydämeltä kristityksi; katumattomia jumalattomia Jumala ei kuule, Joh. 9:31):

   ”Totisesti, totisesti minä (Jeesus) sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö, ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen” (Joh. 14:12-14);

   ”Jeesus vastasi ja sanoi heille: ’Totisesti minä sanon teille: jos teillä olisi uskoa ettekä epäilisi, niin ette ainoastaan voisi tehdä sitä, mikä viikunapuussa tapahtui, vaan vieläpä, jos sanoisitte tälle vuorelle: ’Kohoa ja heittäydy mereen’, niin se tapahtuisi. Ja kaiken, mitä te anotte rukouksessa, uskoen, te saatte’” (Matt. 21:21-22).

   Mutta Jeesuksen lupaus ei kansalle, totuusihmisille ja vastarintaliikkeelle kelpaa. Mieluummin hukutaan ja menetetään kaikki.

   KANSA ON JUMALAN VIHAN RIEPOTELTAVANA:

   ”joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä” (Joh. 3:36).

   Luulen, että koska Jumala tuolla tavalla puhuu vihapuhetta, hänet suljetaan Suomessa vankilaan rikollisena.

   Ei siis vain nuoria ole ”aivopesty”, koko kansa on perkeleen sokeuttama:

   ”Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat, niissä uskottomissa, JOIDEN MIELET TÄMÄN MAAILMAN JUMALA ON NIIN SOKAISSUT, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista” (2. Kor. 4:3-4);

   ”Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte KUOLLEET RIKOKSIINNE JA SYNTEIHINNE, joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa, joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme LUONNOSTAMME VIHAN LAPSIA niin kuin muutkin” (Ef. 2:1-3);

   ”ehkäpä Jumala antaa heille mielenmuutoksen, niin että tulevat tuntemaan totuuden ja selviävät PERKELEEN PAULOISTA, JOKA ON HEIDÄT VANGINNUT TAHTOANSA TEKEMÄÄN” (2. Tim. 2:25-26).

   Koko jumalaton kansa on siis perkeleen orjuudessa, sataprosenttisesti perkeleen aivopesemä. Siksi kansalla ei ole ”oikeuksia” eikä minkäänlaista olemassaolon oikeutta. Halla-ahon maininta ”taparikollisista” koskee siis koko kansaa (ks. yllä raamatunkohtaa Ef. 2:1-3). Koko suomalainen yhteiskunta ja sen toiminta on rikollisuutta Jumalan silmissä, perkeleenpalvontaa.

   On siis selvää, että Vastavoiman esiin nostama ”äärijärjestö” on Jumalan edessä koko Suomen kansa, joka on perkeleen orjien kansa. Vastaavasti Suomen kansan mielestä ”äärijärjestö” on kristinusko, kristillinen kirkko, Jumala ja Jeesus.

   Vastavoima ei ole selvillä siitä, että raha- ja pankkijärjestelmämme itsessään pakottaa jatkuvaan lisälainan ottamiseen. Rahajärjestelmämme on velkarahajärjestelmä, jossa raha tulee kiertoon vain pankeista velkaa (eli ”rahaa”) ottamalla. Lainattavat rahansa pankit luovat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Koska korkoihin ei erikseen luoda rahaa, syntyy tilanne, jossa yhteiskuntaan virtaa koko ajan velkaa eli rahaa niin paljon kuin sitä pankeista otetaan lainaksi mutta takaisin on samalla koko ajan maksettavaa tuo lainaksi otettava määrä + korko, siis enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Siksi yhteiskuntaan on syntynyt jatkuva lisälainaamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi. Siksi elämme jatkuvassa velanottopakossa (yhteiskunta pysähtyy ja tuhoutuu, jos velanotto lopetetaan ja raha loppuu kaikkialta), velkakierteessä, velkavankeudessa ja nyt jo täydessä orjuudessa muutenkin.

   Velkarahajärjestelmän käyttöön ottaminen merkitsee siis maan ja kansan joutumista pankkiirien täydelliseen orjuuteen. Siitä pääsee irti vain luopumalla kyseisestä järjestelmästä ja luomalla oma terve raha järjestelmä, joka ei perustu velkaan vaan työhön.

   Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtiaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).

   Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921). Vuosina 1860-1890 BKT kasvoi 2,2% vuodessa, ja valtionvelan suuruus oli tuona aikana luokkaa 9-15% BKT:sta, joten velan määrä kasvoi koko ajan (kuten velkarahajärjestelmässä väkisin käy). Pankkien ja muiden rahoituslaitosten luottovoluumi oli v. 1860 11 miljoonaa markkaa ja v. 1913 jo 1,6 miljardia markkaa (netistä kaivamieni tietojen mukaan). Suomen raha on siis vuodesta 1863 lähtien ollut osa juutalaista väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa velkarahajärjestelmää. Suomi on 153 vuotta ollut juutalaisten absoluuttinen orja. Joka kontrolloi velkaa (”rahaa”), kontrolloi kaikkea (jopa ohi lakien).

   Vastavoimalle tiedoksi: jos jatkuvasta velanotosta luovutaan, raha loppuu yhteiskunnasta ja kaikki tuhoutuu. Jatkuva lisälainan ottaminen on järjestelmässämme pakko (järjestelmästä itsestään johtuen).

   Naisista lopuksi seuraavaa:

   ”Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin, kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa. Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista, vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis. Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset; niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi” (1. Piet. 3:1-6).

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
  5. Taas minun viestejäni estetään tulemasta julki, joten tämä on nyt viimeinen viestini Magneettimediaan. Kenttä – ja Suomen tulevaisuus – on täysin jumalattomille auki. En siis ole enää vastaamassa kommentteihinne ja kysymyksiinne. Tuon blokatun kommenttini ja tämän ilmoitukseni julki toisaalla (esim. Totuusblokin artikkelin ”Demokratia on surkea hallitusmuoto” kommenteissa – jo tänään!).

   Plusääni(0)Miinusääni(3)
 6. kaverini on jo listinyt 2 turvista ja tulee listimään niin kauan kun hänellä henki pihisee.en tule sanomaan hänen nimeään mistään hinnasta.=)

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat