Saksalainen vaihtoehtomedia astuu ”kielletylle alueelle”

Saksalainen vaihtoehtomedia Klagemauer TV on tehnyt mielenkiintoisen suunnanvaihdoksen ja kyseenalaistanut Saksan syyllisyyden toisen maailmansodan puhkeamiseen. Saksassa on laitonta kyseenalaistaa monia toisen maailmansodan voittajavaltioiden sanelemia historiallisia myyttejä.

Kuten olemme kirjoittaneet, syttyi toinen maailmansota ennen kaikkea siksi, että Saksa oli päättänyt irtaantua kansainvälisten pankkien vallasta. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen Saksa oli pilkottu ja alistettu taloudellisesti. Kun kansallissosialistit nousivat valtaan, julistettiin kansainvälinen boikottisota maata vastaan. Suuria saksalaisvähemmistöjä asui ulkomailla, kuten Puolassa, jossa valtio katsoi sormien läpi saksalaisvastaisia pogromeja. Kun Saksa ei enää voinut seurata sivusta puolansaksalaisten kaltoinkohtelua, saivat Ranska ja Englanti tarvitsemansa tekosyyn iskeä Saksaa vastaan.

Yleensä kansainväliset vaihtoehtomediat pitävät valtaapitävien versiota toisesta maailmansodasta totena. Ne kirjoittavat kriittisesti Yhdysvaltojen ja Israelin geopoliittisesta hegemoniasta ja suomivat suuria lääkeyrityksiä, mutta eivät uskalla edetä ongelmien alkulähteille. Klagemauer TV aloitti ”tavallisena” vaihtoehtomediana, mutta on nyt haastanut pyhänä pidetyn opin Saksasta, juutalaisista ja toisesta maailmansodasta. Entistä positiivisemman asiasta tekee se, että Klagemauer-väki on ammattitaitoista ja nuorekasta; he puhuvat kieltä, jota tietoyhteiskunnassa varttuneet eurooppalaiset ymmärtävät eivätkä vastaa juutalaismedian luomaa naurettavaa stereotypiaa ”uusnatseista”.

Uutislähetyksessä nimeltä ”Yhdysvaltojen näkymätön hallitus” Klagemauer TV muistuttaa, että jo 1933 Winston Churchill varoitti, että Englanti aloittaa sodan Saksaa vastaan muutaman vuoden kuluessa, mikäli saksalaiset eivät alistu yksityisten pankkiirien luomille pelisäännöille. Klagemauer TV:n mukaan ensimmäisen maailmansodan jälkeen keskuspankki FED:istä tuli Amerikan ”näkymätön hallitus”, joka ajoi Yhdysvallat myös toiseen maailmansotaan.

Toisella Saksan sotasyyllisyyden kyseenalaistavalla videolla käsitellään Puolan saksalaisvähemmistön brutaalia kohtelua. Nykyään käytännössä kaikki tuomitsevat Saksan intervention, mutta antavat kuitenkin mukisematta hyväksyntänsä Yhdysvaltojen aloittamille sodille eri puolella maailmaa. Eikö tämä ole kaksinaamaista, Klagemauer TV kysyy.

Kanavan mukaan toinen maailmansota alkoi jo maaliskuussa 1933, kun British Daily Express uutisoi juutalaisten sodanjulistuksesta Saksaa vastaan. Yhteensä 58 maata julisti sodan, mutta silti vain Saksaa pidetään syyllisenä. Sotasyyllisyysväitteen turvin Saksalta on riistetty kokonaan itsenäisyys. Klagemauer TV:n toimituskunnan kaltaiset aktivistit tahtovat kuitenkin murtaa maailmansotamyytit, joilla Eurooppaa on orjuutettu jo monta kymmentä vuotta.

 

Justice 4 Germans

8 kommenttia

 1. Saksahan yritti juuri estää suursodan tuolla sopimuksella ja sen oli solmittava se muutenkin, koska Englanti ja Ranska Puolan kera lähentyivät Stalinia:

  http://toinennakemys.wordpress.com/2010/02/14/saksa-pyrki-ribbentropin-ja-molotovin-sopimuksella-turvaamaan-rauhan/

  Pearl Harboria ennen oli FDR julistanut Japanille sodan jo kahdesti. Englanti ja USA pakottivat Japanin epätoivoiseen yritykseen. Mikään yllätys se ei ollut, sillä kaikki oli USA:n, Venäjän ja Englannin tiedossa. Heillä oli avaimet Japanin kaikkiin diplomaatti- ja sotilasviesteihin. Ne käännettiin reaaliajassa.

  http://toinennakemys.wordpress.com/tag/pearl-harbor/

  USA soti täysillä myös Saksaa vastaan kuukausia. Hitler ei vastannut. Vasta, kun USA oli saanut Japanin kanssa aikaan sodan, merkitsi se myös sotaa Saksaa vastaan.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Höpö höpö. Saksa ja Neuvostoliitto jakoivat välillään olevat valtiot etupiireihin luvaten näin toisilleen, mitä valtioita saisi sotatoimin valloittaa toisen sopijaosapuolen siihen puuttumatta. Saksa hyökkäsi Puolaan eikä toisinpäin, höpöt. Lopulta Hitler valloitushimoissaan rikkoi tuonkin sopimuksen hyökkäämällä Neuvostoliittoon.

   Roosevelt ei ollut julistanut Japanille sotaa ennen Japanin hyökättyä Pearl Harhouriin, eikä sellainen olisi ollut mahdollistakaan. Yhdysvalloissa kongressilla on oikeus julistaa sota, ei presidentillä. Yhdysvaltain kongressi oli halunnut pysyä irti toisesta maailmansodasta, mutta kanta muuttui maan jouduttua hyökkäyksen kohteeksi.

   Yhdysvallat ei ollut sotatilassa Saksan kanssa ennen kuin Saksa julisti sodan Yhdysvalloille neljä päivää sen jälkeen, kun Japani oli hyökännyt Pearl Harbouriin.

   Plusääni(0)Miinusääni(9)
   1. USA:n uhkavaatimukset Japanille syksyllä ja uudelleen marraskuun lopulla olivat kansainvälisoikeudellisesti sodanjulistuksia. Japani pakotettiin sotaan.

    Kuten kirjoituksista näkyy, USA:n merivoimat sotivat Saksan laivastoa vastaan täysillä kuukausia ennen Pearl Harboria. Lisäksi siis olivat taoussaarrot ym. kiusaamiset.

    Saksan ja N-liiton sopimuksessa esim. Baltian maita ja Suomea ei ollut oikeus bolshevisoida. Vain rajantarkistukset ja sotilastukikohdat kuuluivat asiaan. Kyse oli intressipiireistä.

    Puola ahdisteli saksalaisvähemmistöään. Artikkelissa on virhe, kun siinä väitetään johdon vain ”katsoneen sivuun”. Totta kai Puolan johto oli mukana provokaatiossa tässäkin. Lisäksi Puola teki viikon aikana 40 vakavaa rajavälikohtausta, saartoi Danzigin kokonaan ym. ym. Se myös uhkasi viedä sotilaansa Danzigiin syyskuussa, mikä olisi merkinnyt Saksan vastatoimia ja sotaa Lännen takeiden vuoksi. Länsi oli taannut Puolan joka tapauksessa eli myös siinä tapauksessa, että Puola katsoo olevansa pakotettu sotatoimien aloittamiseen koettuaan mielestään uhkaa.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
    1. Puola oli juutalaisimperiumin satelliitti. Raivohullut rapparit johtivat. Esittivät kiihkokansallisia, jotka hamusivat koko Itä-Eurooppaa. He uskoivat pärjäävänsä yksinkin Saksalle, mutta nyt oli lisäksi siis isäntämaat Engkanti ja Ranska luvanneet hyökätä samaan aikaan heti peräään tueksi toisesta suunnasta. Siksi puolalaisjoukot olivat osaksi hyökkäysryhmityksessä 1.9.1939. Koko armeija olisi voinut kätevästui siirtyä pian hyökkäykseen. Ilmeisesti arveltiin pystyttävän pidättelemään saksalaisia ja sitten siirtymään hyökkäykseen. Jos Saksassa tapahtuisi kumous, olisi myös päästy heti etenemään. Petturit Saksassa olivat vakuuttaneet kaikille vihollisille näin käyvän.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Saksankieltä ainakin auttavasti ymmärtäville suosittelen blogia
  ”lupo cattivo – gegen die Weltherrschaft
  Nachrichten-Hintergründe-Informationen-Zusammenhänge, die man bei ”WIKILEAKS” nicht findet…..”,
  http://lupocattivoblog.com/
  Siellä mm. oiotaan voittajavaltojen väärentämää historiankirjoitusta ja kerrotaan voittajavaltojen sotarikoksista saksalaisia vastaan 2. maailmansodan jälkeen.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat