Seymour Hersh: Ukrainan hyökkäykselle asetettiin piste; Zelenskin alamäki

Pulitzer-voittajan ja tutkivan journalistin Seymour Hershin   kirjoittaman raportin mukaan Ukrainan vastahyökkäys on lopetettu. Hän viittaa Yhdysvaltain tiedustelulähteisiin ja paljastaa, että Ukrainan asevoimien pääyksiköt ovat lopettaneet ”vastahyökkäyksen” kesäkuun alusta jatkuneiden kauhistuttavien tappioiden seurauksena. 

Substack-sivustolla julkaistussa kirjoituksessa Hersh ilmoittaa, että Ukrainan presidentin Vladimir Zelenskyin ”ruoskitulla armeijalla (AFU) ei ole enää pienintäkään mahdollisuutta voittaa”. Tällaista paljastavat Hershin tiedustelulähteet Yhdysvalloissa. Hän kirjoittaa, että pian neljä kuukautta kestäneen hyökkäyksen seuraukset ovat masentavia, sillä vain peukalon verran maata on saatu vallattua. 

”… raskaasti miinoitettu kolmitasoinen Venäjän puolustuslinja on edessä”, ja lisäksi Yhdysvaltain tiedusteluyhteisö kuvaa AFU:n tilaa demoralisoituneeksi”.  

[Demoralisoituminen on esim. objektin heikentymistä ja kurinalaisuuden laskemista]. 

Lähde ilmoittaa Hershille, että Ukrainan väitteet sen hyökkäyksen asteittaisesta etenemisestä ovat kaikki valhetta. 

Useiden viikkojen kestäneiden valtavien mies- ja kalustotappioiden sekä mitättömän edistyksen jälkeen Ukrainan armeijan pääosat ovat peruuttaneet hyökkäyksensä ilmoittamatta siitä Kiovan hallinnolle. 

 

Yhdysvaltojen tiedustelun mukaan Ukrainan asevoimien riveissä kytee kapinan henki 

”Sota on ohi ja sen voitti Venäjä. Vaikka Ukrainan hyökkäysoperaatio on periaatteessa loppunut, silti Valkoinen talo ja yhdysvaltalaismedia jatkavat vääristelyään. Mikäli Ukrainan armeija määrätään jatkamaan hyökkäystä, on siitä seurauksena armeijan kapinaan nouseminen. Eräs tiedustelu-upseeri selvitti Hershille sotilaiden olevan haluttomia enää alistumaan tykinruoaksi, mikä ei tietenkään vastaa Bitenin Valkoisen talon takana olevaa hölynpölyyn perustuvaa propagandaa. 

Zelenskyin päämaja tai Valkoinen talo eivät keskustele tulitauosta Venäjän kanssa. Heitä ei kiinnosta neuvottelut, jotka voisivat johtaa verilöylyn päättymiseen Näin Hershin lähteet sanoivat ja lisäsivät, että Zelensky pitää konfliktin jatkamista jo jonkinlaisena luonnovakiona. 

Biden, ja hänen sisäpiirinsä, ulkoministeri Anthony Blinken ja kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Jake Sullivan ovat vakuuttuneita siitä, että heidän uudelleen valintansa vuonna 2024 vaatii konfliktissa sotilaallista voittoa. Muuten miljardien dollarien rahankäyttö Venäjää vastaan eivät sisällä mitään perustelua. 

”Biden muutti uudelleenvalintaansa varten armottoman taloudellisen ja moraalisen tukensa Ukrainan sotilaalliselle selkkaukselle tee se tai kuole -kysymykseksi”, Hersh selittää. 

”Näistä syistä Biden ja kumppanit jatkavat yhä useampien ihmisten sekä laitteiden uhraamista Sodan kitaan”, toimittaja päättää. / MJ. 

Lähde 

Seymour Hersh (21.9.2023). ZELENSKY’S ’BAD MOMENT’ – Seymour Hersh. Saatavissa: https://seymourhersh.substack.com/p/zelenskys-bad-moment  

4 kommenttia

 1. Uutisoinnissa olisi valaisevaa aina mainita se, kuka on juutalainen. Näin tavallinen uutisten lukija voisi havahtua näkemään, minkä kaiken takana juutalaiset ovat ja miten valtava heidän vaikutusvaltansa heidän lukumääräänsä nähden on. Eli edellä olevaan ainakin nämä lisäykset: juutalainen Zelenskyi, juutalainen Blinken.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 2. Johanneksen luku 8 jae 44 on se olennainen mitä Jeesus totesi juutalaisista

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Kuten Ron Unz. Joten? On juutalaisia jotka pyrkivät totuuteen. Hyvä.
  Suurin osa kuitenkin elää ohjelmoinneissaan ajattelematta ja heimohengellä, uskonnon, johtajien ideologioiden ja agendojen taustavoimana.
  Melkein sama pätee suomalaisiin, hävitettyä heimohenkeä lukuunottamatta joka on valittujen yksinoikeus toimintansa perusteella. Ja jotkut suomalaisetkin pyrkivät totuuteen ja ovat sille valmiita.

  Plusääni(1)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat