Sionistinen pankkikartelli iski Suomen kaivostoimintaan

Ylikansallinen kaivoskonserni Belvedere Resources osti Nivalassa sijaitsevan Hituran nikkelikaivoksen vuonna 2007. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin ylikansallinen kaivoskonsernin tytäryhtiö on ajautunut konkurssiin. Tytäryhtiö jätti suomalaisten maksettavaksi ja hoidettavaksi valtavan laskun sekä ympäristöä uhkaavat saasteet.

Kuten aina, voitot yksityistetään ja tappiot kansallistetaan. Globalistikonserni päätti, että raiskatun ympäristön siivoaminen on suomalaisen veronmaksajan tehtävä. Ympäristöministeriön kansliapäällikkö Hannele Pokka joutui itsekin myöntämään, että firma jätti sotkun suomalaisten hoidettavaksi.

Kaivoskonserni pääsikin kuin koira veräjästä. Yhtiön loput rahat nimittäin ohjattiin asianajopalkkioihin, eivätkä kahden miljoonan euron vakuudet kaivoksen jälkihoitoon riitä kaivoksen aiheuttamien ympäristöuhkien torjumiseen.

Koska kaivosyhtiö päätti karata, pääsevät suomalaiset kantamaan vastuun sotkusta. Rahaa on käytetty jo 200 000 euroa vieraan kaivospyrkyrin ympäristövahinkojen torjuntaan. Belvederen luontoa uhkaavan sotkun siivoamiseen tullaan mahdollisesti vielä myöntämään 5 miljoonaa veroeuroa.

Jos Belvederen aiheuttamat ympäristövahingot jätettäisiin torjumatta, olisivat seuraukset tuhoisat Suomen luonnolle. Ympäristösaasteet tulisivat todennäköisesti tuhoamaan pohjavedet ja siten Kalajoki menisi samalla.

Varsin erikoisen tilanteesta tekee se, miten suomalaiset ovat joutuneet tämän maksamaan. Eri teollisuudenalat keräävät rahastoa, jolla katettaisiin juuri tämänkaltaisia ympäristölle aiheutuvia uhkia. Konkurssitapauksiin rahastoa ei kuitenkaan käytetä. ”Erikoista” onkin, että perussuomalaisten, kokoomuksen ja keskustan hallitus ei ole halunnut tilkitä järjestelmän porsaanreikää.

Globalistit päästettiin uhkapelaamaan suomalaisille kuuluvilla kaivoksilla Sipilän hallinnon luvalla. Suomalaisilta veronmaksajilta viedään tuhkatkin pesästä samalla, kun ympäristön raiskanneet ja kansallisomaisuuden ryövänneet roistot juoksevat vastuutaan pakoon.

Kysymys herääkin, ketkä ovat kaivoskonserni Belvedere Resourcesin takana? Kenen rikoskumppaniksi Sipilän hallinto ryhtyi?

Goldman Sachsin juutalaiset johtajat Blankfein ja Cohn.
Goldman Sachsin juutalaiset johtajat Blankfein ja Cohn.

Mies sotkun takana

Suomalaisille jättilaskun ja vastuun jättänyt kaivoskonserni Belvedere Resourcesin takaa paljastuu kovan luokan ylikansallisia finanssikeinottelijoita. Yhtiön hallituksen johdosta löytyy mies nimeltä Brian Hinchcliffe. Hänen etnistä taustaa ei voitu vahvistaa, mutta kyseessä on yleinen juutalainen sukunimi.

Brian Hinchcliffe tausta on hyvin mielenkiintoinen. Belvedere Resources -sivuston mukaan hän nimittäin toimi maailman pahamaineisimpiin lukeutuvassa juutalaisessa rikollispankki Goldman Sachsissa:

”Hän toimi varapuheenjohtajana Goldman Sachsissa kymmenen vuotta ennen kuin aloitti ”yrittäjän uran”.

Hän oli ensimmäiset kymmenen vuotta urastaan J. Aronissa Goldman Sachsissa, jossa hän oli vastuussa kaivosteollisuussektorista, työskennellen New Yorkissa ja Lontoossa.”

Perussuomalaisten, kokoomuksen ja keskustan ”isänmaallinen oikeistohallitus” suosi kansainvälisissä pankkimafiapiireissä pyörivää finanssioligarkkia? Voi vain kuvitella, millaisella huippuviralla Sipilä tullaan vielä tästä maanpetoksesta palkitsemaan!

Kuvakaappaus: BizNis Africa.
Kuvakaappaus: BizNis Africa.

”Uniikki pankki häikäisevällä juutalaisella historialla”

Toinen äärimmäisen mielenkiintoinen yksityiskohta löytyy Belvedere Resourcesin takaa. Kaivoskonsernin isoin osakkeenomistaja on nimittäin Investec-niminen pankki.

Jewish News -media uutisoi Investecistä sanoin: ”Uniikki pankki häikäisevällä juutalaisella historialla.” JN kertoo haastatelleensa pankissa työskentelevää juutalaista Douglas Krikleriä. Hän kertookin pankin historiasta ja siitä, miten se alkoi Etelä-Afrikan Johannesburgista vuonna 1974 ja miten he päätyivät tukemaan mustaa terroristia Nelson Mandelaa:

”Se oli pieni ryhmä juutalaisessa yhteisössä, jotka näkivät markkinoissa aukon. […] Heillä oli hyvin vahva side sinne, mistä he tulivat ja he tunsivat vahvasti juutalaiset juurensa. […] Se oli hyvin haasteellista, mutta rohkeaa ajattelua nuorelta pankilta sellaisessa yhteiskunnassa ja ympäristössä.

Investecistä tuli yksi ensimmäisistä pankeista, jotka tukivat Mandelaa Etelä-Arikan kehityksessä ja uudelleen rakentamisessa. Hän piti hyvin läheisen suhteen pankin johtoon ja perustajiin ja hän näki Investecin kumppanina.”

Investecillä on hyvät yhteydet mustien terroristien ohella juutalaisiin sionisteihin. Pankki auttoi Etelä-Afrikan päärabbi sionisti Warren Goldsteinia lainaamalla hänen konferenssilleen tilojaan. Goldstein on Jerusalem Postin mukaan 50 vaikutusvaltaisimman juutalaisen listalla sijalla 21. Rabbi onkin kunnostautunut tiukkana sionistina. Hän protestoi Etelä-Afrikan päätöstä, jossa maan juutalaisilta evättiin mahdollisuus lähteä palvelemaan Israelin miehitysjoukoissa.

Ylikansallisen pankin toimitusjohtaja Stephen Koseff on ollut menossa mukana jo vuodesta 1978. Hän on kiivaan pörssimoguliuransa aikana noussut yhdeksi rikkaimmista pankkiireista Etelä-Afrikassa ja voittanut palkintoja, kuten ”vuoden juutalainen bisnesmies 1990”. Koseff osallistuu myös äärijuutalaiseen toimintaan, sillä hän on radikaalin King David Schools Foundationin edunvalvojana.

Pankki on tehnyt kovan luokan kansainvälistä koronkiskontabisnestä. Vuonna 2004 Investec myi suurimman osan Israelin osakkeistaan Israelin kansainväliselle pankille. Tuolloin Investec Israelin eräänä johtohahmona toimi Daniel ”Danny” Rothschild. Investec osti vuonna 2006 kansainväliseltä Rothschild-pankkimafialta pankkitoimintaa Australiasta.

Pankin historiaa ja yhteistyökumppaneita kartottaessa voidaankin todeta, että Goldmanin herra Hinchcliffe on totisesti löytänyt kaltaistensa pariin.

SuomineitoGlobalistienkädet

Suomi finanssikeinottelijoiden armoilla

Ikävä kyllä paljastukset Hinchcliffestä eivät pääty tähän. Hinchcliffen johtama Belvedere Resource teki tappiota Suomessa ja jätti valtavan taakan suomalaisten harteille. Hinchcliffe on silti ilmeisesti tykästynyt Sipilän ja perussuomalaisten tarjoamaan vieraanvaraisuuteen, sillä hän on tullut nyt takaisin!

Yle uutisoi, että ”kanadalainen” kaivosyhtiö Rupert Resources Ltd suunnittelee toiminnan aloittamista Sodankylässä Pahtavaaran kultakaivoksella. Kyseinen kultakaivos oli tehnyt konkurssin jo kolme kertaa aiemmin. Kaupat vahvistettiin myöhemmin viime vuoden loppupuolella.

Ylen uutinen jatkaa kertomalla Rupert Resourcen ”tuntemattomuudesta” suomalaisille:

Rupert Resources on Suomessa tuntematon yhtiö eikä siitä Googlestakaan paljon tietoja löydy. Yhtiön kotimaa on Kanada ja se on listattu Toronton pörssiin.

RR:n Pahtavaaran hanketta vetävä Jukka Nieminen sanoo yhtiön olevan tyypillinen Toronton pörssiin listattu junioriyhtiö, jolla ei ole aikaisemmin ollut Suomessa toimintaa.

Niemisen mukaan RR on tällä hetkellä pikkuinen yhtiö, jonka taustavaikuttajilla ja rahoittajissa on aiempaa kokemusta kaivoshankkeista. Taustavaikuttajista Nieminen mainitsee Kanadasta Kirkland Lake Gold ja Rambler Mines & Metals –nimiset kaivosalan yritykset. Nekin ovat Suomessa tuntemattomia.”

Sinänsä Jukka Nieminen on oikeassa sanoessaan, että yritykset eivät ole toimineet suoraan Suomessa aiemmin. Nieminen jätti kuitenkin mainitsematta, että Rupert Resourcesin hallituksen johdossa on sama Goldmanin Hinchcliffe kuin Belvedere Resourcesin hallituksessa!

Niemisen ja Ylen harrastama faktojen piilottelu onkin suorastaan epätoivoista. Kyseessä ei todellakaan ole mikään ”tuntematon” taho, joka vain sattumalta ilmestyi Suomeen.

Sipilän vanha Goldman Sachs -tuttava Brian Hinchcliffe kävi ensin pyörähtämässä Suomessa suuren globalistisen sionistipankin lähettiläänä. Sitten hän häipyi vähin äänin jättäen taakseen vain köyhyyttä, riistoa ja raiskatun suomalaisen luonnon.

Nyt Hinchcliffe on tullut takaisin ja voimme vain olettaa, että suomalaisia tälläkin kertaa odottaa iso lasku ja ehkäpä jotain vielä pahempaa. Eikö olisi jo aika antaa rothschildeille ja goldmaneille elinikäinen porttikielto?

 

Lue myös: Kansallisomaisuuden ryöstö: viimeinen naula itsenäisyyden arkkuun

 

15 kommenttia

 1. Kuten jo aikoinaan todettua, Suomi-neitohuoraa kaikkien niiden kanssa jotka haluavat käyttää sitä vain hyväkseen. Mutta ei sen kanssa joka elätti sitä 50 vuotta ja antoi nykyisen vaurauden.

  Plusääni(50)Miinusääni(1)
 2. Pekkarinenhan perusteli tätä kv-kaivosyhtiöiden vapautta mellastaa Suomessa sillä, että kun oli hylätty oma kaivostoiminta, niin ei enää osata!! Mauri-Perkele;etkö oo kuullu sanaa OPETELLA!!??
  Montakohan miljardia sekin mies on tehny Suomelle persnettoa?

  Plusääni(63)Miinusääni(1)
  1. Niimpä! Ja muistelempa, että myyntihinnassa vilisi kummallisesti ”kutosia”silimissä;Taisi olla 6 miljardia 660miljoonaa tai jotain! Kuka muistaa paremmin?
   Van siitäkää ei oo opittu mitää;nyt tämä sote-uudistuksen ”valinnanvapaus”on pelkkää jäläkikorjuuta!
   Medikalisaation kauttahan valtaosa terveydenhuollon rahasta jo kulkeutuukin lääketehtailijoiden ja kv-pankkirien taskuihin, niin tämä ”valinnanvapaus”vie loputkin!
   Vaikka ens-alakuun oliskin pikku idyllisiä firmoja palvelemassa, niinpä eipä aikaakaan, kun ne sulautuvat suuriin yliknsallisiin korporaatiohin! Ja sitten maksat ihtesi kipeäksi, että pääset lääkäriin!

   Plusääni(21)Miinusääni(0)
   1. Entinen ’koti-, uskonto- ja isänmaa’-, nykyinen maanpetturien hallitsema johtava suomentuho-puolue Kokoomus tähtää valinnanvapauden varjolla suurten toimijoiden hallussa olevaan veroparatiisi-yhtiöitettyyn soteen. Valinnanvapaue tulee koskemaan vain sitä vähemmistöä jolla on varaa maksaa.

    Plusääni(16)Miinusääni(1)
 3. Uuskolonisaatio jyllää Suomessa ihan kehitysmaiden tahtiin sillä erotuksella, että paikalliset ”vasemmistosissit” ovat kerääntyneet Rautatien torille maistelemaan eri maiden herkkuja ja vertailemaan gradujensa aiheita. Seassa saattaa livistellä tohtoreitakin: joku oli juuri saanut valmiiksi väittärin populististen oikeistoradikaalien blogikirjoitteluista. Tällä tasolla on Suomen vasemmistolainen vastarintaliike sillä aikaa, kun maata ryöstetään ja työtätekevän luokan oikeudet ovat kohta muisto vain.

  Plusääni(41)Miinusääni(1)
 4. Pelastin viiden ihmisen hengen.

  Kaksi naista joista toinen työnsi lastenvaunuja ja kaksi pientä lasta joita talutettiin ylittivät Mäkelänkadun suojatietä pitkin lähellä Stadin Tähti ravintolaa/yökerhoa. Pysähdyin autollani ja jäin odottamaan että kyseinen seurue kävelee kadun yli turvallisesti.

  Huomasin että viereistä kaistaa ajaa kovaa vauhtia henkilöauto joka ei ollut aikeissa jarruttaa. Soitin torvea varoitukseksi tälle autolle että hän havahtuisi tilanteeseen. Viime hetkellä hän sitten jarrutti.

  Sionistisauli se palkitsee mutiaisia hengenpelastusmitaleilla, kun samaan aikaan oma kansa kaikessa hiljaisuudessa tekee suuria tekoja mitkä varmasti pelastavat lukuisia ihmishenkiä.

  Vitutuskäyrä tämän maan päätöksentekijöitä kohtaan on kohta huipussaan. En tiedä pysähtyykö kukaan autolla jos esim. pimeässä joku näistä päätöksentekijöistä sattuu olemaan väärässä paikassa väärään aikaan.

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
 5. Suomi on sotien jälkeen ollut täydellisesti vain NWO:n alueellinen rakennusyksikkö. Nyt kaikki kiihtyy tai oikeastaan nyt luodaan uusi maailmanvaltio kertarysäyksellä, kun kerran koko maailma alkaa olla muutaman konsernin ja pankin eli näiden taustavoimien, todellisen vallankäyttäjän vallan alla. Etenkin kehittyneet maat tumpataan täyteen oppimattomia kehitysmaalaismassoja, kunnes heitä on enemmän kuin kantaväestöä ja lisää tulee. Suomessa on avattu myös rajat massoille. Samalla esim. kouluissa luovutaan numeroarvosteluista, ensimmäinen askel kohti oppimistason rajua laskua ja ”common coren” käyttöön ottoa. Suomea on valmisteltu osaksi maailmanvaltiota ja nyt sellainen luodaan. Koska yhteiskunnat alistuvat lähes ilman vastarintaa, maanptoksellisen valtakoneiston johdolla myös Suomi häivytetään osaksi maailmanvaltiota, jossa on tasaisesti erivärisiä ja hitaasti sekoittumassa ja melko kouluttamattomia ja tietämättömiä ihmisiä. Vain juuri tarpeellinen määrä tietoa ja ymmärrystä jaetaan, eri ihmisille juuri heidän erikoistumisensa mukaan. Suuret massat ovat lähes aivottomia orjia. Tämän jälkeen siis valtioilla ei ole juuri merkitystä, muut voimat hoitavat päätöksenteon (valtaeliitissä ollaan jo valmisteltu asiaa, esim. Teija Tiilikainen ja Stubb ovat julistaneet kansallisvaltioiden merkityksen päätöksenteossa tulevan vähenemään, siis yleensä valtioiden, koska kansallisvaltiothan tuhotaan heti. Todellisuudessa merkitys nollautuu ja kaikki muuttuu ja mullistuu). Tällöin pelikenttä on avoinna suurille mullistuksille. Nämä mahdollistavat esim. valkoisen väen vähenemisen ”nopeuttamisen” eri tavoin, enemmän tai vähemmän väkivaltaisesti tms. Elintaso putoaa ja ilmeisesti kriisien kautta voidaan ajaa poikkeustiloja. Kansalaisoikeudet lakkautetaan ym. Kaikki ymmärtävät pian seurata käskijää.

  Tätä Suomen ”hävittämistä” osaksi maailmanvaltiota on valmisteltu rapparien toiemsta jo pitkään ja nyt se toteutetaan, kertarytinällä.

  Plusääni(31)Miinusääni(1)
  1. Mitä sitten oikeastaan? Huorien, häntäheikkien, juoppojen ja idioottien luvattu maa. Kun katsoo suomalaisten äänestävän vuosi toisensa jälkeen samoja maata myyviä valtapuolueita, uskovan mediaa jne., alkaa jo toivoa näkevänsäkin tämän idiotismin loppuvan.

   Muissa maissa on kansainvälisen lonkeriston vaikutus nähty jo aiemmin. Systemaattisen ja kansainvälisen hyväksikäyttäjän nujertaa vain kansainvälinen havahtuminen.

   Hyvä siis, että alaspäin vievä spiraali kiihtyy vauhdiltaan. En tiedä, missä vaiheessa edes puolet väestä ymmärtää systeemivirheet ja järjestetyn puhalluksen. Joskus tuon ymmärtämisen on joka tapauksessa tapahduttava.

   Plusääni(12)Miinusääni(1)
 6. Ei auta ymmärrys, jos ei toimi. Ja ymmärrystäkään tuskin saadaan tai ainakaan mitään moraalia. Massoista tehdään rälssiorjia, jotka tottelevat herraansa nöyrästi, tuli mitä tuli. Johan se on nähty, että Euroopassa ei mitään tapahdu, vaikka sananvapaus on otettu pois, rajat avattu ym. Kun on tarpeeksi sillassa, ymmärrys johtaa vain pyrkimykseen päästä itse edes jonkinlaiseen olosuhteeseen. Vaikka tietäisi, että kaikki johtaa vain tuhoon palvelemalla. Niin se vain käy. Kaikki ovat kuin halvaantuneita. Moraalin katoaminen johtaa siihen, että ihmiset eivät luota toisiinsa, vaan pitävät kaikkia rikollisina ja sellaisiahan he ovatkin

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 7. Se on hyvin totta että Suomi on aina jäljessä muista länsimaista tiedon kulun suhteen. Se että moni ei osaa englantia on melko iso ongelma, koska lähes kaikki tietämmisen arvoiset asiat on englanniksi. Mitä olen itse seurannut talouden sisäpiiri analysoijia ja muita tiedon lähteitä, länsimaissa on todella kovia aikoja tulossa. Jonkin näköistä tinkimistä nykyisistä elämäntavoista on mahdotonta välttää. Se todennäköisesti tulee melko selväksi muutamien vuosien sisällä.

  Neoliberalistinen talousjärjestelmä on jossain määrin päässyt turmelemaan varsinkin länsmaalaisia kulttuureja. Jos verrataan klassiseen kapitalismiin, rahan oli tarkoitus olla pelkkä kaupan käynnin väline ihmisille ja rahan kertymistä ja varsinkin monopoli asetelmia oli varmaan tarkoitus välttää. Nyt talousjärjestelmä on kääntynyt aivan päälaelleen. Voiton tekeminen on ainut yritystoiminnan periate ja näinollen vastuunoton puuttuminen johtaa väistämättä siihen että talouden toiminta periaate on korruptioita luova. Tällä hetkellä ihminen on rahanteon väline. Ei mitään henkilökohtaista. Mieti esimerkiksi lääkeyhtiöitä, miksi ihmeessä kehiteltäisiin lääkkeitä jotka ovat tehokkaita, parempi kehittää lääkkeitä jotka pitävät ihmiset kroonisesti sairaana ja lääkeyhtiöt pystyvät varmistamaan istelleen pitkä kestoisemman tulon. Esimerkisi yksi diabeetikko tuottaa lääkeyhtiöille elmänsä aikana isot tuotot ja statiinit tuottavat yhteensä 8 biljoonaa vuodessa. Kuitenkin amerikkalaisissa lääketieteen erikois lehdissä julkaistaan tutkimuksia, joissa voidaan sanoa suoraan että kemoterapia epäonnistuu 97 % syöpätapauksissa hoitamaan syöpää.

  Olen itse ajatellut että itsenäinen ajattelu ja kyseenalaistaminen pitäisivät korruption paremmin poissa. Suomessa minun ymmärryksen mukaan on varmaankin liian tottelevainen ja auktoriteetteja sokeasti totteleva kulttuuri. Oikea muutos lähtee aina ihmisistä ja ihmisten verkosto toiminnasta, ei valtiosta.

  Finanssi ala ja pankkitoiminta yrittävät minun tietojen mukaan tarkoituksella keikuttaa venettä varsinkin Amerikassa ja muuallakin länsimaissa. esimerksi Suomella on yli 100 miljardia euroa valtion velkaa. Samat finanssi alan tekijät voivat halutessaan nostaa velan intressi korkoja jonka seuraksena jonkin näköinen talousromahdus tulisi tapahtumaan. Tämä on voi olla jonkinlainen kiristysote, joka mahdollistaa että itse asiassa ne joilla uskotaan olevan valta joutuvatkin tottelemaan pankki alan toimijoita.

  EU on ongelma, koska se näyttäisi olevan enemmänkin hallinnollinen toimija joka on koko ajan hiipinyt kohti diktatuuria. Sen sijaan että suomi olisi vaurastunut, asioita on rajoitettu ja valta on siirretty jonnekin kauas, mikä on omiaan samaan ihmisille tunteen avuttomuudesta. Jonkinlaista diktatuuria voidaan yittää saada EU:n toimesta ja toinen varottava asia on YK joka käyttää ilmaston muutosta jonkinlaisena Troijan hevosena oikeuttaa itselleen jonkinlainen päätövalta globaalilla alueella.

  Individualistinen politiikka, jossa ihmiset äänestävät ja tekevät mikä on itselle parhaaksi, ei tule nyt ratkaisemaan asioita, vaan on jonkinlainen harhautus ja illuusio että ihmisillä olisi jonkinalainen vaikutus valta asioihin. Enemmänkin vaihtoehdot on järjestetty niin, että voi äänestää paskasta ja vielä paskemmasta joka kumminkin toimii agendan sylikoirana. Ihmisten täytyy päästä itsensä yli jos on tarkoitus että ihmisillä on elämän arvoinen tulevaisuus ollenkaan. Einstein sanoi että ongelmaa ei voi ratkaista samalla mentaliteetilla millä se on luotu. Ihmiset on ennenkin tehneet asioita yhteisönä ja silloin myös jollakin lailla varmaan menestyneetkin. Ei tekopyhyyttä lemuavaa korrektius hevon paskaa, mutta ihmisten täytyy ottaa huomioon mikä on oikein tasa arvoisesti ja kaikkien kannalta. Niinkuin fysiikanlaki toimii, asioihin kuuluu olla tilanteeseen nähden sopiva vasta reaktio. Ihmisen ei tarvitse pyytää lupaa johonkin joka on omaa, suora ja perusteltu havainto on oikein. Äidin pilalle hemmottelemat kakarat ei kestä kritiikkiä joka asiallista. Puolustaa ihmisten oikeuksia ja arvoa, eikä käyttäytyä kuin apinalauman uros joka oikeuttaa vallankäyttöä vahvemman oikeudella. Koska ne porukat jotka aiheuttaa tämän tilanteen, perustelee vallankäyttöä aivan samalla apinan logiikalla.

  https://www.youtube.com/watch?v=KKBpBrsXMuk

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
  1. ”Jonkinlaista diktatuuria voidaan yrittää saada EU:n toimesta ja toinen varottava asia on YK joka käyttää ilmaston muutosta jonkinlaisena Troijan hevosena oikeuttaa itselleen jonkinlainen päätösvalta globaalilla alueella”.

   Tuo on kyllä erittäin hyvä huomio, Troijan hevosena sitä ilmastomuutosta nimenomaan käytetään. Tutkittuani ns. ilmastomuutosta jo yli 10- vuotta ja sitä että sen pääsyy on ihmisen aiheuttama CO2 tason nousu, on käynyt täysin selväksi että ilmastomuutos ja CO2 päästöjen seuranta maailmanlaajuisesti, on vain ”eliitin” rikollinen juoni jonka päätarkoitus on rahastus ja vallan himo, samalla voidaan kiristää valvontaa ja kontrollia suurten massojen elämästä eli rakennetaan sitä kuuluisaa Uutta Maailmanhallitusta. Agenda 21 kuuluu mm. nämä etäluettavat sähkö- ja vesimittarit, että kaikki ja kaikkea voidaan valvoa yhdestä paikasta lopulta, Denveristä maanalaisesta keskuksesta, Denverin lentokenttä on NWO:n rakennuttama. Sillähän näitä valokuituyhteiksiä Suomeenkin rakennetaan puolipakolla. Ennen sitä väestö on pudotettava alle miljardin, koska nykyistä ihmismäärää ei kyetä hallitsemaan ilman valtioita. Lopuilla on ”siru” kädessä jonka kautta sinut voidaan tuhota tai pyyhkäistä pois kaikista tiedoista nappia painamalla, jos olet ollut uhmakas, juuri tähän eliitti pyrkii. Toimia väestön vähentämiseksi tehdään jo koko ajan kansakuntien ”selän takana”, tämä kuuluu YK:n Agenda 21 ja kaikki löytyy YK:n sivuilta ja on ihan julkista materiaalia. Tämä ”homoagenda” ja sen tukeminen, kuuluu myös osana väestönvähennyskampanjaa, lisänä on erityyppinen myrkyttäminen jotta lapsettomuus lisääntyy, siitä vaan ei puhuta valtamediassa mitään, koska median omistaa sama eliitti joka toteuttaa tätä väestönvähennysohjelmaa.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. Kansaa tavataan harhauttaa kun isommat asiat on verhojen takana käsiteltävänä ja pitäähän eduskunnalla olla muuta puuhaa. Valtion kehitysyhtiölle VAKE OY:lle ollaan siirtämässä Vapoa, Nestettä, Alttiaa ym. valtio-omisteisia yhtiöitä ja samalla valtion omistusta pyritään pienentämään 33,4 prosenttiin jonka on katsottu olevan aikaisemman 50,1 prosentin sijasta uusi huoltovarmuuden raja.

  Yhtäkkiä katsoen tässä ei ole mitään ihmeellistä, ”valtio siirtää omistustaan valtion 100 prosenttisesti omistamalle osakeyhtiölle Vake Oy:lle. Koukku on siinä, että nämä siirrettävät valtionyhtiöt on valtiollisen Suomen tasavallan omistamia yhtiöitä ja Vake Oy on osakeyhtiö Suomen valtion omistama ja jonka yksinvaltias 2016 joulukuisella eduskunnan päätöksellä on pääministeri Sipilä itse. Kuten nähtävissä on että pääministeri Sipilä päättää panna Vake Oy:n siirrettyjä yhtiöitä haisemaan, siitä päättää yksinvaltias Sipilä itse ja eduskunnalla ei ole nokan koputtamista siihen liittyen. Sipilä on yli 10 miljardin omaisuusmassan yksinvaltiaana päättäjänä ja Sote huijaus on pientä siihen nähden, kun valtionuhtiöt lähtee yksi toisensa jälkeen maasta pois ulkomaille.

  Kauppalehti 17.1.2017
  ”Eduskunta antoi Sipilälle runsaat myötäjäiset: pääministeri saa päättää miljardien myyntivoitoista.

  Pääministeri Juha Sipilä (kesk) pitää valtion yritysomaisuuden omistajaohjausta tiukasti hyppysissään viime viikkoina julkisuudessa olleista kohuista huolimatta. Puolassa viime viikolla vieraillut Sipilä vastasi medialle yksiselitteisesti, ettei luovu omistajaohjauksesta.

  Laillisuusvalvoja arvioi parhaillaan useampia järjestelyitä ja pääministerin mahdollista esteellisyyttä päätöksenteossa.

  Eduskunta hyväksyi joulukuussa hallituksen esityksen, joka siirtää miljardien edestä yritysvarallisuutta ja niistä saatavia myyntivoittoja ja osinkotuloja uuteen valtion kehitysyhtiöön. Vake Oy toimii täysin eduskunnan budjettivallan ulkopuolella, käytännössä omistajaohjauksesta vastaavan pääministerin peukalon alla.

  Kysymys on valtionkin mittakaavassa isoista rahoista. Vuosina 2007–2015 valtio sai yhtiöistään osinkotuloja ja pääomanpalautuksia yhteensä noin 10,5 miljardia euroa ja osakkeiden myyntituloja 4,6 miljardia euroa.

  Jatkossa valtioneuvosto päättää, tuloutetaanko mitään varoja valtion budjettiin. Pääministeri esittelee kaikki kehitysyhtiötä koskevat asiat valtioneuvostossa: myynnit, ostot, osake- ja pääomasijoitukset, uusien yhtiöiden perustamiset ja haltuunotot.

  Valmisteluvastuu on Vaken hallituksella, jota johtaa Sipilän johtaman valtioneuvoston kanslian virkamies

  Kauppalehti 25.5.2017
  ”Eduskunta saa keskiviikkona käsiteltäväkseen esityksen valtion omistuksen pudottamisesta Nesteessä ja Vapossa. Myyntiin tai pörssiin on menossa monta muutakin valtion enemmistöomistamaa yhtiötä – kokonaan tai palasina.

  Suurimmat ja kiinnostavimmat yhtiöt tulevalla myyntilistalla ovat logistiikkakonserni Posti Group, viinatehtailija Altia ja markkinoinviestintäkonserni Nordic Morning. Kevyemmästä sarjasta myyntikohteita löytyy lisää, muun muassa vesivoimayhtiö Kemijoki ja raskaan kaluston korjaaja Raskone.

  Valtio on jo luopunut omistuksestaan tai ohentanut sitä monessa yrityksessä. Esimerkiksi viime vuonna valtio myi koko omistuksensa ongelmajäteyhtiö Ekokemistä Fortumille ja 49,9 prosenttia puolustusvälinekonserni Patriasta norjalaiselle ase- ja ilmailuteknologiayhtiölle Kongsbergille”

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 9. Kansaa harhautetaan pikkujutuilla kun isommat asiat verhojen takana käsiteltävänä ja pitäähän eduskunnalla olla muuta puuhaa. Valtion kehitysyhtiölle VAKE OY:lle ollaan siirtämässä Vapoa, Nestettä, Alttiaa ym. valtio-omisteisia yhtiöitä ja samalla valtion omistusta pyritään pienentämään 33,4 prosenttiin jonka on katsottu olevan aikaisemman 50,1 prosentin sijasta uusi huoltovarmuuden raja.

  Yhtäkkiä katsoen tässä ei ole mitään ihmeellistä, ”valtio siirtää omistustaan valtion 100 prosenttisesti omistamalle osakeyhtiölle Vake Oy:lle. Koukku on siinä, että nämä siirrettävät valtionyhtiöt on valtiollisen Suomen tasavallan omistamia yhtiöitä ja Vake Oy on osakeyhtiö Suomen valtion omistama ja jonka yksinvaltias 2016 joulukuisella eduskunnan päätöksellä on pääministeri Sipilä itse. Kuten nähtävissä on että pääministeri Sipilä päättää panna Vake Oy:n siirrettyjä yhtiöitä haisemaan, siitä päättää yksinvaltias Sipilä itse ja eduskunnalla ei ole nokan koputtamista siihen liittyen. Sipilä on yli 10 miljardin omaisuusmassan yksinvaltiaana päättäjänä ja Sote huijaus on pientä siihen nähden, kun valtionuhtiöt lähtee yksi toisensa jälkeen maasta pois ulkomaille.

  Kauppalehti 17.1.2017
  ”Eduskunta antoi Sipilälle runsaat myötäjäiset: pääministeri saa päättää miljardien myyntivoitoista.

  Pääministeri Juha Sipilä (kesk) pitää valtion yritysomaisuuden omistajaohjausta tiukasti hyppysissään viime viikkoina julkisuudessa olleista kohuista huolimatta. Puolassa viime viikolla vieraillut Sipilä vastasi medialle yksiselitteisesti, ettei luovu omistajaohjauksesta.

  Laillisuusvalvoja arvioi parhaillaan useampia järjestelyitä ja pääministerin mahdollista esteellisyyttä päätöksenteossa.

  Eduskunta hyväksyi joulukuussa hallituksen esityksen, joka siirtää miljardien edestä yritysvarallisuutta ja niistä saatavia myyntivoittoja ja osinkotuloja uuteen valtion kehitysyhtiöön. Vake Oy toimii täysin eduskunnan budjettivallan ulkopuolella, käytännössä omistajaohjauksesta vastaavan pääministerin peukalon alla.

  Kysymys on valtionkin mittakaavassa isoista rahoista. Vuosina 2007–2015 valtio sai yhtiöistään osinkotuloja ja pääomanpalautuksia yhteensä noin 10,5 miljardia euroa ja osakkeiden myyntituloja 4,6 miljardia euroa.

  Jatkossa valtioneuvosto päättää, tuloutetaanko mitään varoja valtion budjettiin. Pääministeri esittelee kaikki kehitysyhtiötä koskevat asiat valtioneuvostossa: myynnit, ostot, osake- ja pääomasijoitukset, uusien yhtiöiden perustamiset ja haltuunotot.

  Valmisteluvastuu on Vaken hallituksella, jota johtaa Sipilän johtaman valtioneuvoston kanslian virkamies

  Kauppalehti 25.5.2017
  ”Eduskunta saa keskiviikkona käsiteltäväkseen esityksen valtion omistuksen pudottamisesta Nesteessä ja Vapossa. Myyntiin tai pörssiin on menossa monta muutakin valtion enemmistöomistamaa yhtiötä – kokonaan tai palasina.

  Suurimmat ja kiinnostavimmat yhtiöt tulevalla myyntilistalla ovat logistiikkakonserni Posti Group, viinatehtailija Altia ja markkinoinviestintäkonserni Nordic Morning. Kevyemmästä sarjasta myyntikohteita löytyy lisää, muun muassa vesivoimayhtiö Kemijoki ja raskaan kaluston korjaaja Raskone.

  Valtio on jo luopunut omistuksestaan tai ohentanut sitä monessa yrityksessä. Esimerkiksi viime vuonna valtio myi koko omistuksensa ongelmajäteyhtiö Ekokemistä Fortumille ja 49,9 prosenttia puolustusvälinekonserni Patriasta norjalaiselle ase- ja ilmailuteknologiayhtiölle Kongsbergille”

  Plusääni(16)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat